Tregimet kryesore 5 pasdite 10-17-20 subtitles

TANI TANI N Tani në pesë TANI PES MARS TANI PESH MARS KETU TANI PESH MARS KETU DHE TANI N F PES MAR MARS K HTU DHE NRO TRET TANI N F PES MAR MARS K HTU DHE PRPARA TANI N F PES MAR MARS K HTU DHE PRMES VENDIT KETU DHE PREJ VENDIT K HTU DHE PRGJASHT VARSHTIRSIA E VENDIT KETU DHE P ACRGJITHSHARM VARSHTIRNSIA E VENDIT KERETU DHE P ACRGJITHSHM VARSHTIRSIA E VENDIT POLITIKA K HTU DHE PSSRGJITHSHM VARSHTIRARSIA E VENDIT FUQIA POLITIKE HARNESS FUQIA POLITIKE HARNESS FUQIA POLITIKE E HARNESS FUQIA POLITIKE E GRAVE. E GRAVE. E GRAVE. >> E GRAVE. >> DHE E GRAVE. >> DHE KJO E GRAVE. >> DHE KETI VIT E GRAVE. >> DHE KETE VITI A E GRAVE. >> DHE K YETI VIT Një tubim E GRAVE. >> DHE K YETI VIT NJ QAN M R E MIR E GRAVE. >> DHE K YETI VIT NJ A QYLLIM T R MIR >> DHE K YETI VIT NJ A QYLLIM T R MIR >> DHE K YETI VIT, NJY TIRAN QANE T MERRNI >> DHE K YETI VIT, NJY QLLIM T R PALLRGJITHSHM T TO DALIN >> DHE K YETI VIT, NJY REPUBLIK E QAR P TOR T LARGUAR >> DHE KISTI VIT, NJY REPUBLIK E QAR P TOR T LN VOTIN. NGARONI VOTEN. NGARONI VOTEN. PLUS NGARONI VOTEN. PUSHIMET PLUS NGARONI VOTEN. PUSHIMET PLUS N. NGARONI VOTEN. PUSHIMET PLUS N THE NGARONI VOTEN. PUSHIMET PLUS N THE CAVIN NGARONI VOTEN. PUSHIMET PLUS NRA ERA E CAVINS PUSHIMET PLUS NRA ERA E CAVINS PUSHIMET PLUS NRA ERA E KAUVIN BS TEL DASHUR PUSHIMET PLUS NRA ERA E KAUVINS TRADICIONET E DASHURA PUSHIMET PLUS N E ERA E CAVINS TRADICIONET E DASHURA OSE PUSHIMET PLUS N E ERA E CAVINS TRADICIONE T DASHURA OSE NDRYSHIM TRADICIONET E DASHURA OSE NDRYSHIMET Traditat e dashura ose ndryshimi i çfarë Traditat e dashura ose ndryshimi i asaj që ju Traditat e dashura ose ndryshimi i asaj që ju mund të Traditat e dashura ose ndryshimi i asaj që mund të prisni Traditat e dashura ose ndryshimi i asaj që mund të prisni Traditat e dashura ose ndryshimi i asaj që mund të prisni për argëtim, ÇFAR MUND T EX PRITENI P FR T F G FZUAR, ÇFAR MUND T EX PRITENI P FR TUN G FZUAR, SIGURT ÇFAR MUND T EX PRITENI P FR T F GZUAR, T SA SIGURT DHE ÇFAR Y MUND T EX PRITENI P FR TUN QENUAR, SIGURT DHE FESTIV ÇFAR MUND T EX PRITENI P CER FESTIMET E GUNZUARA, T SA SIGURTA DHE FESTIVE. FESTAT E SIGURT AND DHE FESTORE. FESTAT E SIGURT AND DHE FESTORE. POR FESTAT E SIGURT AND DHE FESTORE. POR E PARA, FESTAT E SIGURT AND DHE FESTORE. POR E PARA, A FESTAT E SIGURT AND DHE FESTORE. POR E PARA, NJ SH SHIFT FESTAT E SIGURT AND DHE FESTORE. POR E PARA, ND SHRTIMI IN FESTAT E SIGURT AND DHE FESTORE. POR E PARA, Një SHIFT N SEZONIN. POR E PARA, Një SHIFT N SEZONIN. POR E PARA, Një SHIFT N SEZONIN. NE POR E PARA, Një SHIFT N SEZONIN. NE SHIKOJMË POR E PARA, Një SHIFT N SEZONIN. SHIKOJM Mbrapa POR E PARA, Një SHIFT N SEZONIN. SHIKOJM POR E PARA, Një SHIFT N SEZONIN. SHIKOJM B MBI A POR E PARA, Një SHIFT N SEZONIN. SHIKOJM B P ONR një shkatërruese SHIKOJM B P ONR një shkatërruese SHIKOJM B NJ VIT DE shkatërrues KERKOJM B P ONR një vit shkatërrues KERKOJM B P BR VITIN shkatërrues të zjarreve të erës KERKOJM B PR VITIN KATASTRRSUES KERKOJM B PR VITIN KATRATUES P FORR UJ WT E ZBATUARA N O OREGON VITI P WR UJTRAT E MIRA N O OREGON VITI P WR UJTRAT E MIRA N O OREGON DHE VITI P WR FJIRT E EGRAVE N O OREGON DHE ÇFAR VITI P WR FIRAT E EGRAVE N O OREGON DHE ÇFAR CH NDRYSHONI VITI P WR FIJET E EGRAVE N O OREGON DHE ÇFAR WH NDRYSHOJN VITI P WR FJIRT E FILMIJVE N O OREGON DHE ÇFAR CH NDRYSHOJN N WE MOTIN DHE ÇFAR CH NDRYSHIMI N WE MOTIN DHE ÇFAR CH NDRYSHIMI N IN DO T thotë DHE ÇFAR CH NDRYSHIMI N WE MOTIN DO T thotë lëvizje DHE ÇFAR CH NDRYSHIMI N WE MOTI DO T thotë të lëvizësh përpara. Do të thotë të lëvizni përpara. Do të thotë të lëvizni përpara. >> Do të thotë të lëvizni përpara. >> TUAJ Do të thotë të lëvizni përpara. >> LAJMET TUAJ Do të thotë të lëvizni përpara. >> LAJMET TUAJ FILLON Do të thotë të lëvizni përpara. >> LAJMET TUAJA FILLON TIGH DREJT Do të thotë të lëvizni përpara. >> LAJMET TUAJ FILLON TANI Tani. >> LAJMET TUAJ FILLON TANI Tani. >> LAJMET TUAJ FILLON TANI Tani. >> >> LAJMET TUAJ FILLON TANI Tani. >> FALEMINDERIT >> LAJMET TUAJ FILLON TANI Tani. >> FALEMINDERIT >> LAJMET TUAJ FILLON TANI Tani. >> FALEMINDERIT SHUM >> LAJMET TUAJ FILLON TANI Tani. >> FALEMINDERIT PR SHUM >> LAJMET TUAJ FILLON TANI Tani. >> Faleminderit shumë për t'u bashkuar >> Faleminderit shumë për t'u bashkuar >> FALEMINDERIT P FORR SHTYP SH.B.A. SH.B.A. >> SH.B.A. >> Unë jam SH.B.A. >> JAM BRITANISHT SH.B.A. >> JAM FALKERS BRITANISHT. >> JAM FALKERS BRITANISHT. >> JAM FALKERS BRITANISHT. DHE >> JAM FALKERS BRITANISHT. DHE NE >> JAM FALKERS BRITANISHT. DHE FILLIMI >> JAM FALKERS BRITANISHT. DHE FILLIM ME >> JAM FALKERS BRITANISHT. DHE FILLIM ME NJ AN >> JAM FALKERS BRITANISHT. DHE FILLIMI ME P URDITSIM >> JAM FALKERS BRITANISHT. DHE FILLOJM W ME NJ U PPRDITSUAR T ON DHE FILLOJM W ME NJ U PPRDITSUAR T ON DHE FILLIM ME NJ AN PPRDITDSIM T OREGONIT DHE FILLOJM W ME NJ U PPRDITSIM P ONR UJDT E OREGONIT. UJLAT E OREGONIT. UJLAT E OREGONIT. VETEM UJLAT E OREGONIT. VETËM PËR UJLAT E OREGONIT. VETEM RRETH PES UJLAT E OREGONIT. VETEM RRETH PES WE JAVE UJLAT E OREGONIT. VETEM RRETH PES WE JAVE PARA UJLAT E OREGONIT. VETEM RRETH PES WE JAVE PARA NE VETEM RRETH PES WE JAVE PARA NE VETEM RRETH PES WE JAVE PARA QENI VETEM RRETH PES WE JAVAVE PARA SE KEMI NEN VETEM RRETH PES WE JAVAVE PARA KEMI NN T TJERA VETEM RRETH PES WE JAVAVE PARA KEMI NNDN T. ZI TIC TJERA VETEM RRETH PES WE JAVAVE PARA KEMI NNDN PIJE NGA PIJETI I ZEZ I ZI ISHTE Nën duhan të trashë ISHIN Nën duhan të trashë dhe ISHIN Nën duhan të zi të trashë dhe dhjetra ISHIN Nën duhan të trashë dhe të dhjetra KISHTE N SMN PIHJE T TH TIRK T ZI DHE DHJETORA ZJARRI KISHTE N SMN PIHJE TIC TIRK T BL ZI DHE DHJETRA ZJARRI që digjen KISHTE NGA NDIHMA E ZEBKT E ZEZ AND DHE DHJETRA E ZJARREVE që digjen DHE DHJETRA ZJARREVE që digjen DHE DHJETRA ZJARR BVE që digjen DHE DHJETRA ZJARR DOGEN NGA KONTROLLI DHE DHJETRA ZJARRVE DOGEN NGA KONTROLLI T ALL GJITHA DHE DHJETRA ZJARREVE që digjen jashtë kontrollit në të gjithë anën DHE DHJETRA ZJARREVE që digjen jashtë kontrollit të gjithë tanë E KONTROLLIT T ALL GJITHA TONA E KONTROLLIT T ALL GJITHA SHTETIT TON. SHTETI SHTETI POR SHTETI POR TANI SHTETI POR TANI ATA SHTETI POR TANI QAT JEMI POR TANI QAT JEMI POR Tani që po kalojmë POR TANI QAT JEMI KALIMTARE N POR TANI QAT JEMI KALIMTARISHT N M SHUM POR TANI SE JEMI TRANSITIMI N M SHUM POR TANI SE JEMI KALIMTARISHT NORE M SHUM TRANSITIMI N M MORE SHUM TRANSITIMI N M SHUM NJ A shi TRANSITIMI N M MORE SHUM I SEZONIT T RA SHIUT, TRANSITIMI N M MORE SHUM I SEZONIT TIN SHIUT, ZJARRI TRANSITIMI N M MORE SHUM I SEZONIT TIN SHINNDETIT, SEZONI I ZJARRIT TRANSITIMI NORE MORE SHUM I SEZONIT T RA SHIUT, SESHT SEZONI I ZJARRIT SEZONI ME SHI, SEZONI I ZJARRIT SHT SEZONI I SHIUT, SEZONI I ZJARRIT ISSHT Shpejt SEZONI ME SHI, SEZONI I ZJARRIT ISSHT MIRATIM I SHPEJT SEZONI ME SHI, SEZONI I ZJARRIT ISSHT SHPEJT PINRFUNDIMI. POSHTIMI I SHPEJT I SHPEJT. POSHTIMI I SHPEJT I SHPEJT. KJO SHT POSHTIMI I SHPEJT I SHPEJT. Kjo është në përputhje POSHTIMI I SHPEJT I SHPEJT. Kjo është në përputhje me POSHTIMI I SHPEJT I SHPEJT. Kjo është në përputhje me Kjo është në përputhje me Kjo është në përputhje me veriperëndimin Kjo është në përputhje me ndërveprimin veriperëndimor INTERAGENCIA VERIORE Koordinimi i ndërveprimit veriperëndimor QENDRA E KOORDINIMIT NER NDERRMJETJE T NORTH VERIUT PERNDIMIT. QENDRA E KOORDINIMIT. QENDRA E KOORDINIMIT. JOE QENDRA E KOORDINIMIT. JOE RAINERI QENDRA E KOORDINIMIT. JOE RAINERI KA QENDRA E KOORDINIMIT. JOE RAINERI KA M M SHUM QENDRA E KOORDINIMIT. JOE RAINERI ka më shumë QENDRA E KOORDINIMIT. JOE RAINERI KA MORE SHUM MBI TONN JOE RAINERI KA MORE SHUM MBI TONN JOE RAINERI KA MORE SHUM P ONR HISTORIKUN TON JOE RAINERI KA MORE SHUM MBI ZJARRIN TON HISTORIK JOE RAINERI KA MORE SHUM P ONR SEZONIN TON HISTORIK T ZJARRIT. SEZONI HISTORIK I ZJARRIT. SEZONI HISTORIK I ZJARRIT. >> SEZONI HISTORIK I ZJARRIT. >> ASKUND SEZONI HISTORIK I ZJARRIT. >> ASKUND PREQ SEZONI HISTORIK I ZJARRIT. >> ASKUNDI Pranë A SEZONI HISTORIK I ZJARRIT. >> askund pranë një zjarri SEZONI HISTORIK I ZJARRIT. >> ASKUND Pranë një SEZONI ZJARRI >> ASKUND Pranë një SEZONI ZJARRI >> askund pranë një sezoni zjarri në >> ASKUND Pranë një Sezoni ZJARRI N THE >> ASKUND Pranë një SEZONI ZJARRI N IN VERI-PERESTNDIM >> askund pranë një sezoni të zjarrit në verilindjen e kësaj >> ASKUND Pranë një SEZONI ZJARRI N THE VERI-PERNDIMIN E K YETI VITI >> ASKUND Pranë një Sezoni ZJARRI N THE VERI-PERESTNDIMIN E KISTI VITI ISHTE N THE VERI-PERESTNDIMIN E ISHTE KISTI VIT N THE VERI-PERESTNDIMIN E K YETI VIT ISHTE HISTORIK N THE VERI-PERESTNDIMIN E KISTI VIT ISHTE HISTORIK PR N THE VERI-PERESTNDIMIN E K YETI VIT ISHTE HISTORIKE T THOT N THE VERI-PERESTNDIMIN E KISTI VIT ISHTE HISTORIKE T TO THOT N THE VERI-PERESTNDIMIN E KISTI VIT ISHTE HISTORIKE T TO THOT M LE T ARDHN. HISTORIK P TOR TAY thënë të paktën. HISTORIK P TOR TAY thënë të paktën. >> HISTORIK P TOR TAY thënë të paktën. >> NE HISTORIK P TOR TAY thënë të paktën. >> JEMI Djegur HISTORIK P TOR TAY thënë të paktën. >> JEMI Djegur A HISTORIK P TOR TAY thënë të paktën. >> Kemi djegur një regjistër HISTORIK P TOR TAY thënë të paktën. >> Kemi djegur një numër regjistrimi >> Kemi djegur një numër regjistrimi >> Kemi djegur një numër të regjistrimeve të >> Kemi djegur një numër të regjistrimeve të akrave >> Kemi djegur një numër të regjistrimeve të akrave për >> Ne kemi djegur një numër të regjistrimeve të akrave për >> Kemi djegur një numër të regjistrimeve të akrave për pacifikun E AKRESA PR PACIFIKU P ACR AKRESI PWR PAKIFIKU VERI-PERESTNDIM E AKRESA P FORR PACIFIKU VERI-PERWNDIMOR N E ACRES P FORR PACIFIKU VERI-PERESTNDIMI N F ZJARR E ACRES P FORR PACIFIKUN VERI-PERESTNDIMOR N IN SEZONIN E ZJARRIT E ACRES P FORR PACIFIKUN VERI-PERESTNDIMOR N IN SEZONIN E ZJARRIT QAT Veri-perëndim në sezonin e zjarrit që Veri-perëndimi në sezonin e zjarrit që 2020. 2020 2020. MOST SHUM 2020. MOST SHUM 2020. MOST SHUM E TIJ 2020. MOST SHUM E ATA VDES 2020. MOST SHUM SI Q COM VINI ME 2020. MOST SHUM SI Q VINI ME A 2020. E SHUMA E ATA Q COM VINI ME NJ B T B MADH M M SHUM SI Q COM VINI ME NJ B T B MADH M M SHUM E TYRE Q COM VINI ME NJ P SHTYPJE TIG MADH M M SHUM SI Q COM VJEN ME NJ P SHTYPJE TIG MADH M M SHUM E TYRE Q COM VINI ME NJ P SHTYPJE TIG MADH M M SHUM SI Q COM VINI ME NJ P SHTYPJE TIG MADHE T EREVE N MOST SHUM E TIJ Q COM VINI ME NJ P SHTYPJE TIG MADH T ERAVE N THE M M SHUM E TIJ Q COM VINI ME NJ P SHTYPJE T MADH T FUNDIT N THE FUND M M SHUM SI Q COM VINI ME NJ P SHTYPJE T MADHE T EREVE N FUND T OF M M SHUM SI Q COM VINI ME NJ P SHTYPJE TIG MADHE T EREVE N FUND T OF Shtytja e erërave në fund të Shtytja e erërave në fund të punës Shtytja e erërave në fund të ditës së punës Shtytja e erërave në fund të fundjavës së ditës së punës. JAVA E FUNDIT T PUNORS. JAVA E FUNDIT T PUNORS. >> JAVA E FUNDIT T PUNORS. >> NE JAVA E FUNDIT T PUNORS. >> NE OREGON JAVA E FUNDIT T PUNORS. >> VETEM NE OREGON, JAVA E FUNDIT T PUNORS. >> NE OREGON VETEM, ME SHUME JAVA E FUNDIT T PUNORS. >> NE OREGON VETEM, ME SHUME SE SE JAVA E FUNDIT T PUNORS. >> VETEM N OREGON, MORE SHUM SE A >> VETEM N OREGON, MORE SHUM SE A >> VETEM N OREGON, MORE SHUM SE NJ A MILION >> VETEM N O OREGON, M M SHUM SE NJ A MILION AKRAT >> VETEM N O OREGON, M, SHUM SE NJAN MILION AKRESR T Djegur >> VETM N O OREGON, M M SHUM SE NJ M MILION AKRES Djegur KJO >> VETM N O OREGON, MORE SHUM SE NJILL MILION AKRES Djegur KTI VIT Miliona hektarë të djegur këtë vit Miliona hektarë të djegur këtë vit dhe Miliona hektarë të djegur këtë vit dhe qindra Miliona hektarë të djegur këtë vit dhe qindra e Miliona hektarë të djegur këtë vit dhe qindra shtëpi Miliona hektarë të djegur këtë vit dhe qindra shtëpi të djegura Miliona hektarë të djegur këtë vit dhe qindra shtëpi të djegura DHE Qindra Shtëpi të djegura DHE Qindra Shtëpi të djegura në DHE Qindra Shtëpi të djegura në tokë. BAZA. BAZA. JOHN BAZA. JOHN SALTENBERGER BAZA. JOHN SALTENBERGER SHT BAZA. JOHN SALTENBERGER SHT BAZA. JOHN SALTENBERGER ISSHT ZJARRI JOHN SALTENBERGER ISSHT ZJARRI JOHN SALTENBERGER ISSHT MOTI ZJARRI JOHN SALTENBERGER ISSHT PROGRAMI MOTOR I ZJARRIT JOHN SALTENBERGER ISSHT MENAXHUESI I PROGRAMIT MBI ZJARRI JOHN SALTENBERGER ISSHT MENAXHUESI I PROGRAMIT MOTOR ZJARRI ME MENAXHUESI I PROGRAMIT MOTOR ME MENAXHUESI I PROGRAMIT MOTOR ME MENAXHUESI I PROGRAMIT MOTOR ME VERI-PERESTNDIMIN MENAXHUESI I PROGRAMIT MOTOR ME INTERAGENCAGN VERIORE NDAGRMJETSIA VERI-PERNDIMORE Koordinimi i ndërveprimit veriperëndimor QENDRA E KOORDINIMIT NDAGRMBARIMI VERI-PER NORTHNDIMOR. QENDRA E KOORDINIMIT. QENDRA E KOORDINIMIT. >> QENDRA E KOORDINIMIT. >> AI QENDRA E KOORDINIMIT. >> Tha ai QENDRA E KOORDINIMIT. >> Ai na tha ne QENDRA E KOORDINIMIT. >> Ai tha që ne ishim QENDRA E KOORDINIMIT. >> Ai tha që po merreshim QENDRA E KOORDINIMIT. >> Ai tha që po merreshim me të >> Ai tha që po merreshim me të >> Ai tha që ne po merreshim me një >> Ai tha që po merreshim me një qetësi >> Ai tha që po merreshim me një zjarr të qetë >> Ai tha që po merreshim me një sezon të qetë zjarri >> Ai tha që ne po merreshim me një sezon të qetë zjarri deri në >> Ai tha që po merreshim me një sezon të qetë zjarri deri në punë Një sezon i qetë zjarri deri në punë NJAS SEZON I QET ZJARRI Deri në ditën e punës NJ SE SEZON I QET ZJARRI Deri në fundjavën e ditës së punës. DITA JAVAVE. DITA JAVAVE. >> DITA JAVAVE. >> ÇFAR DITA JAVAVE. >> ÇFAR REALISHT DITA JAVAVE. >> ÇFAR. VERTETON VRTET DITA JAVAVE. >> ÇFAR V RERTET SHOQRONI DITA JAVAVE. >> ÇFAR V DRTET E SHKELJN NGJARJEN >> ÇFAR V DRTET E SHKELJN NGJARJEN >> ÇFAR. REALISHT NDODHI NDENTRMARRJA >> ÇFAR. DSHTRO VALLRTET NGJARJA >> ÇFAR D ME T VRORTET E SHKURTUAR NGJARJA ISHTE FORTA >> ÇFAR D ME T VRTET E SHKURTUAR NGJARJA ISHTE FORTA DHE >> ÇFAR D ME T VRTET E SHKURTUAR NGJARJA ISHTE FORTA DHE ISHTE FORCA DHE ISHTE FUQIA DHE GJYMRIA ISHTE FORCA DHE GJYMDRIA E ISHTE FORTA DHE GJENERESIA E ISHTE FORCA DHE GJENDJESIA E EREVE ISHTE FORCA DHE GJENSHMRIA E Erërave ATA LUNDSIA E EREVE Q VLERSIA E Erërave që erdhën SUDENZIMI I EREVE T C FYTURA. HAJDE. HAJDE. DHE HAJDE. EDHE UNE HAJDE. DHE Rrëfehem HAJDE. DHE E RREFTOJ HAJDE. DHE RREFTOJ se isha HAJDE. DHE RREFTOJ se u befasova DHE RREFTOJ se u befasova DHE RREFTOJ se u befasova nga DHE RREFTOJ se u befasova SI DHE RREFTOJ se u befasova nga sa i fortë DHE RREFTOJ se u befasova nga sa i fortë DHE RREFTOJ se u befasova nga sa i fortë u bë. SA SA I FORT E FUND. SA SA I FORT E FUND. A SA SA I FORT E FUND. Një kombinim SA SA I FORT E FUND. Një kombinim i SA SA I FORT E FUND. Një kombinim i thatë SA SA I FORT E FUND. Një kombinim i karburanteve të thata, Një kombinim i karburanteve të thata, Një kombinim i karburanteve të thata, të ngrohtë Një kombinim i karburanteve të thata, motit të ngrohtë Një kombinim i karburanteve të thata, motit të ngrohtë dhe Një kombinim i karburanteve të thata, motit të ngrohtë dhe të lartë Një kombinim i karburanteve të thata, motit të ngrohtë dhe erërave të larta Moti i ngrohtë dhe erërat e larta SHPADRNDARJEN E motit të ngrohtë dhe erërave të larta Moti i ngrohtë dhe erërat e larta përhapin Moti i ngrohtë dhe erërat e larta përhapin zjarret. SHPADRNDANI ZJARRAT. SHPADRNDANI ZJARRAT. >> SHPADRNDANI ZJARRAT. >> IME SHPADRNDANI ZJARRAT. >> ZEMRA IME SHPADRNDANI ZJARRAT. >> ZEMRA IME SANK SHPADRNDANI ZJARRAT. >> Zemra ime është e ndezur SHPADRNDANI ZJARRAT. >> ZEMRA IME SANK TE HENE >> ZEMRA IME SANK TE HENE >> ZEMRA IME SHKRONI TE H MNN PASDITE >> ZEMRA IME SANK TE HENON PASDITE N >> ZEMRA IME SHKRONI TE H MNN PASDITE P LR PUNOR >> ZEMRA IME SHKRONI TE HEN MN PASDITE NE DITEN E PUNES >> ZEMRA IME SHKENCN T M HN PASDITE N ON DITN E PUNORS KUR >> ZEMRA IME SHKENC ONN T M HN PASDITE N ON DITN E PUNORS KUR Pasdite në ditën e punës kur Pasdite në ditën e punës kur erën Pasdite në ditën e punës kur erërat Pasdite në ditën e punës kur erërat shkuan aq Pasdite në ditën e punës kur erërat u bë aq i fortë Pasdite në ditën e punës kur erërat u bë aq i fortë se Pasdite në ditën e punës kur erërat u bë aq i fortë se shumë Erërat u bënë aq të fortë sa shumë Erërat u bënë aq të fortë sa shumë Erërat u bënë aq të fortë sa shumë pemë Erërat u bënë aq të fortë sa shumë pemë Erërat u bënë aq të fortë sa shumë pemë në tim Erërat u bënë aq të fortë sa shumë pemë në shtëpinë time Erërat u bënë aq të fortë sa shumë pemë në shtëpinë time ishin Pemët në shtëpinë time ishin Pemët në shtëpinë time po përkuleshin Pemët në shtëpinë time po përkuleshin PEMT N AT SHTEPIN IMY LINDEN DHE PEMT N AT SHTEPINY time u përkulën dhe degë PEMT N AT SHT HPINY time u përkulën dhe degët BANIMI MBI DHE DEGT ISHIN BANIMI MBI DHE DEGT SHQYRTUAN BANIMI MBI DHE DEGCHT NDODHEN BANIMI MBI DHE DEG WT NDODHEN DHE BANIMI MBI DHE DEGT NDODHEN DHE AT ANDHERE BANIMI MBI DHE DEGT NDODHEN DHE PASTAJ BANIMI MBI DHE DEGT SHQYRTUshin DHE PASTAJ QIJELIN SHKURTIMI DHE PASTAJ QIELLI SHKURTIMI DHE PASTAJ QYLLI I PLOTSUAR SHKURTIMI DHE PASTAJ QIELLI I PLOTSUAR ME SHKURTIMI DHE PASTAJ QIELLI I PLOTSUAR me duhan. Mbushur me duhan. Mbushur me duhan. MBI Mbushur me duhan. MBI A Mbushur me duhan. MBI MUAJ Mbushur me duhan. MBI NJ M MUAJ T VON Mbushur me duhan. MBI NJ M MUAJ T L VON P FORR Mbushur me duhan. Mbi një muaj më vonë për të gjithë Mbi një muaj më vonë për të gjithë MBI NJ M MUAJ T L VON P ALLR T ALL GJITHA PRAKTIKN MBI NJ M MUAJ TAT VON P ALLR T ALL GJITHA QLLIMET PRAKTIKE, MBI NJ M MUAJ T L VON P THER T ALL GJITHA QURLLIMET PRAKTIKE, MBI NJ M MUAJ T L VON P THER T ALL GJITHA QURLLIMET PRAKTIKE, ZJARRI QURLLIMET PRAKTIKE, ZJARRI Q PLLIMET PRAKTIKE, SEZONI I ZJARRIT QURLLIMET PRAKTIKE, SEZONI I ZJARRIT SHT Q PLLIMET PRAKTIKE, SEZONI I ZJARRIT P ISRFUNDON QURLLIMET PRAKTIKE, SEZONI I ZJARRIT PVERRFUNDON QURLLIMET PRAKTIKE, SEZONI I ZJARRIT P ISRFUNDOHET QURLLIMET PRAKTIKE, SEZONI I ZJARRIT PVERRFUNDON P FORR SEZONI OSHT MBYLLUR P FORR SEZONI KA MBARUAR P FORR PACIFIKIN SEZONI KA MBARUAR PR PACIFIKIN VERI-PERNDIM. Pacific veriperëndim. Pacific veriperëndim. >> Pacific veriperëndim. >> MIR,, Pacific veriperëndim. >> MIR,, NE Pacific veriperëndim. >> MIR,, NE MUND T Pacific veriperëndim. >> MIR, NE MUND T BE JEMI Pacific veriperëndim. >> MIR, NUK MUND T BE P WRSHKRIMI >> MIR, NUK MUND T BE P WRSHKRIMI >> MIR, NUK MUND T BE MBYLLEMI >> MIR, NUK MUND T BE P WRDORIM TON >> MIR, NUK MUND T BE P WRFUNDOJM W WILDFIRE TON >> MIR, NUK MUND T BE PRFUNDOJM SE SEZONIN TON W TIL FILMIJVE >> MIR, NUK MUND T BE PRFUNDOJM SE SEZONIN TON W TIL FILMIJVE KTU >> MIR, NUK MUND T BE PRFUNDOJM SE SEZONIN TON W TIL FILMIJVE K HTU N IN N U SEZONIN TON W TIL WILDFIRE K HTU N DERI SEZONIN TON W TIL WILDFIRE K HTU N IN OREGON. OREGON. OREGON. SSHT OREGON. ËSHTË NJË OREGON. SSHT A NDRYSHME OREGON. SSHT A një histori e ndryshme OREGON. SSHT A një histori e ndryshme në SSHT A një histori e ndryshme në SHT A NJ ST TREGIM I NDRYSHM N IN CALIFORNIA. KALIFORNIA KALIFORNIA >> KALIFORNIA >> CALIFORNIA KALIFORNIA >> CALIFORNIA Mbetet KALIFORNIA >> CALIFORNIA Mbetet e thatë. >> CALIFORNIA Mbetet e thatë. >> CALIFORNIA Mbetet e thatë. Une >> CALIFORNIA Mbetet e thatë. I SHOH >> CALIFORNIA Mbetet e thatë. SHIKO JO >> CALIFORNIA Mbetet e thatë. Nuk shoh asnjë shi >> CALIFORNIA Mbetet e thatë. Nuk shoh asnjë shi në >> CALIFORNIA Mbetet e thatë. Nuk shoh asnjë shi në pamje >> CALIFORNIA Mbetet e thatë. Nuk shoh asnjë shi në pamje Nuk shoh asnjë shi në pamje Unë nuk shoh asnjë shi në sytë e tyre. ATA. ATA. ATA KANE ATA. JANE QENE ATA. KANE QENE NEN ATA. KAN BE QEN N UN A ATA. KAN BE QEN N UN SHUM KAN BE QEN N UN SHUM KAN BE QEN BE N UN SHUM Ata kanë qenë nën një det të hapur Ata kanë qenë nën një fluks të madh në det të hapur. E Rrjedhjes në det të hapur. E Rrjedhjes në det të hapur. AJO E Rrjedhjes në det të hapur. ATA PASURISHT E Rrjedhjes në det të hapur. ATAT Erë E LEHTRISHT E Rrjedhjes në det të hapur. ATA NGJARJE ERTER LEHTRISHT ATA NGJARJE ERTER LEHTRISHT ATA NGJARJE ERTER LEHTSISHT NGJASHME ATA NGJARJE ETTER LEHT SHQIPTARISHT QAT NGJARJE LEHTTERRISHT Erë, Ngjashëm me çfarë QAT NGJARJE LEHTTERRISHT Erë, Ngjashëm me atë që ne ATA NGJARJE ERTER LEHTSISHT NGJASHME me atë që kemi ATA NJ W NGJARJE ETTER LEHT SHQIPTARE N WH ÇFARAT KEMI K HTU ATA AKTIVITET P ER ETTER LEHT SHQIPTAR N WH ÇFAR KEMI K HTU E NGJASHME me atë që kemi këtu E NGJASHME me atë që kemi këtu në E NGJASHME me atë që kemi këtu në Pacifik E NGJASHME me atë që kemi këtu në Pacific Verilindje. PACIFIKU VERI-PERESTNDIM. PACIFIKU VERI-PERESTNDIM. DHE PACIFIKU VERI-PERESTNDIM. DHE KËSHTU PACIFIKU VERI-PERESTNDIM. DHE AQ SA PACIFIKU VERI-PERESTNDIM. DHE SI THJESHT PACIFIKU VERI-PERESTNDIM. DHE SI T J MBROJT DHE SI T J MBROJT DHE SI TEN K MBAJ KUSHTET DHE SI T J MBROJT K KUSHTET THJESHT DHE SI T J MBROJT KUSHTET THJESHT DHE SI T J MBROJTUST KUSHTET E TJERA TY THJESHT. KUSHTET E THATA PREJ TYRE. KUSHTET E THATA PREJ TYRE. >> KUSHTET E THATA PREJ TYRE. >> DHE KUSHTET E THATA PREJ TYRE. >> DHE K LRKIMI KUSHTET E THATA PREJ TYRE. >> DHE K LRKIMI N KUSHTET E THATA PREJ TYRE. >> DHE K LRKIMI N THE KUSHTET E THATA PREJ TYRE. >> DHE K LRKIMI N VONN E VONS >> DHE K LRKIMI N VONN E VONS >> DHE K LRKIMI N PJESN E VON LT >> DHE K LRKIMI N P PJESN E VON T OF >> DHE K LRKIMI N P PJESN E VON T KIST >> DHE K LRKIMI N P PJESN E VON L T K YETI VITI, >> DHE K LRKIMI N P PJES PN E VON T K YETI VITI, IT >> DHE K LRKONI N P PJESN E VON T OF K YETI VITI, NUK ESHTE PJESA E KISTI VITI, NUK ESHTE PJESA E KISTI VITI, NUK Shfaqet PJESA E KISTI VITI, NUK Shfaqet Nëna PJESA E KISTI VITI, NUK DUKE SHFAQUR NATYRN NTHERN PJESA E KISTI VITI, NUK DUKE SHQYRTUAR NATYRN N MON PJESA E KISTI VITI, NUK DUKE SHQYRTUAR NATYRA E NTHERNS SHPIKONI NATYRA E NTHERNS SHKENC SHPIKONI NATYRN E NNS SHKUAR SHPIKONI NATYRN NTHERN SHQYRTUESE SHPIKONI NATYRN NTHERN SHQIPTARE SHT LIR SHPIKONI NATYRN E NTHERNS SHKUAR T TO JET E LIR SHPIKONI NATYRN NTHERN ISSHT T B BEHET E LIR P TOR A SHPIKONI NATYRN NTHERN SHQIPTARE SHT T BE JET K E LIR N TO SHTET SHPIKONI NATYRN NTHERN ISSHT T B BEHET LIR N TO SHTETIN QAT SHPIKONI NATYRN NTHERN ISSHT T TO B BEHET E LIR N TO SHTETIN Q. KA T BE JEMI I LIR N A SHTETIN Q. KA T BE JEMI I LIR N A SHTETIN QAS TAN TAN T BE JEMI I LIR N A SHTETIN Q H ASSHT TANI SHIKUAR T BE JEMI I LIR N A SHTETIN Q H TAN E KA SHIKUAR TANI T BE JEMI I LIR N A SHTETIN Q H TAN E SHIKON TANI T BE JEMI I LIR N A SHTETIN QAT TAN E SHIKON TANI HISTORIKN E TIJ TANI SHIKON TIJ HISTORIKEN E TIJ TANI SHIKONI ZJARRIN E TIJ HISTORIK TANI SHIKON SEZONIN VET VETEM HISTORIK. SEZONI I ZJARRIT. SEZONI I ZJARRIT. SEZONI I ZJARRIT. OKEANIKU SEZONI I ZJARRIT. CIKLI OQEANIK SEZONI I ZJARRIT. CIKLI OQEANIK SHT SEZONI I ZJARRIT. CIKLI OQEANIK SHQIP SEZONI I ZJARRIT. Cikli Oqeanik po shkon është Cikli Oqeanik po shkon është CIKLI OQEANIK SHQIP SHT Tashmë CIKLI OQEANIK Po shkon është tashmë në CIKLI OQEANIK SHKENC ISSHT Tashmë në A CIKLI OQEANIK SHKENCA TANI TANI N A LA CIKLI OQEANIK SHKENCA TANI TANI N A LA LA NINA CIKLI OQEANIK SHKENCA TANI TANI N A NJ IN LA NINA DHE CIKLI OQEANIK ISSHT SHKUAR ISshtë tashmë në një LA NINA DHE NJ LA CIKLI OQEANIK SHKON TANI TANI N IS NJ LA LA NINA DHE NJ ONE LA TANI N IN NJ LA LA NINA DHE NJ LA LA TANI N IN NJ LA LA NINA DHE NJ LA LA NINA TANI N IN NJ LA LA NINA DHE NJ LA LA NINA NDODH TANI TANI N IN NJ LA LA NINA DHE NJ LA LA NINA TIPIKISHT. NINA NDODH TIPIKISHT. NINA NDODH TIPIKISHT. >> NINA NDODH TIPIKISHT. >> JUG NINA NDODH TIPIKISHT. >> KALIFORNIA JUGORE NINA NDODH TIPIKISHT. >> KALIFORNIA E JUGUT MUND >> KALIFORNIA E JUGUT MUND >> CALIFORNIA JUGORE Mbetet e thatë. E THAT E THAT E THAT JUGUT E THAT RRETHINAT E JUGUT, E THAT FUSHAT E JUGUT, FUSHAT E JUGUT, FUSHAT E JUGUT, E JUGUT RRETHINAT E JUGUT, GURAT E JUGUT RRETHINAT E JUGUT, SHKENCAT E JUGUT MBAJN RRETHINAT E JUGUT, TREGUJT S E JUGUT Mbeten të thata. TREGTIT E JUGUT Mbeten të thata. TREGTIT E JUGUT Mbeten të thata. >> TREGTIT E JUGUT Mbeten të thata. >> JOE TREGTIT E JUGUT Mbeten të thata. >> JOE RAINERI TREGTIT E JUGUT Mbeten të thata. >> JOE RAINERI KGW TREGTIT E JUGUT Mbeten të thata. >> JOE RAINERI LAJME KGW. >> JOE RAINERI LAJME KGW. >> JOE RAINERI LAJME KGW. >> >> JOE RAINERI LAJME KGW. >> DHE >> JOE RAINERI LAJME KGW. >> DHE GJATA >> JOE RAINERI LAJME KGW. >> DHE GJAT WILDFIRE >> JOE RAINERI LAJME KGW. >> DHE GJATHN SEZONI I WILDFIRE >> JOE RAINERI LAJME KGW. >> DHE Ndërsa është sezoni i egër >> DHE Ndërsa është sezoni i egër >> DHE Ndërsa SEZONI I WILDFIRE ISSHT PRRFSHIR >> DHE Ndërsa SEZONI WILDFIRE ISSHT P WRFUNDUAR, >> DHE GJAT SEZONI I WILDFIRE ISSHT MBYLLUR, CREWS >> DHE GJAT SEZONI I WILDFIRE WSHT MBYLLUR, CREWS BONI >> DHE Ndërsa SEZONI I WILDFIRE P WRFUNDOHET, CREWS VAZHDIM P WRMBLEDHJE, CREWS VAZHDOJN P WRMBLEDHJE, CREWS VAZHDOJN T Duke u mbështjellë, ekuipazhet vazhdojnë të bëjnë Duke u mbështjellë, ekuipazhet vazhdojnë të bëjnë progres Duke u mbështjellë, ekuipazhet vazhdojnë të bëjnë progres P WRMBLEDHJE, CREWS VAZHDOJN T TO BAKEN PRO PROGRES P THR TRE P WRMBLEDHJE, CREWS VAZHDOJN T TO BAKEN PRO PROGRES P THR TRE BIG P TOR T M BAKER PROGRES TRE T B BIG T TO B MNI PROGRES N ON TRE ZJARRET E MADH T TO BNI PROGRES PR TRE ZJARRET E MADH P TOR T M B PROR PROGRES P ONR TRE ZJARRT E MADH T TO BNI PROGRES P PROR TRE ZJARRT E MADH T TO B MNI PROGRES P ONR TRE ZJARR FT E MADH ZJARRAT VETILLMUJDENI N TONN ZJARRAT VETILLMUJ T SM BIJN N IN ZONN TON. ZONA ZONA ZONA BREGRABUT ZONA ZJARRI PIDER Lumin ZONA ZJARRI BREG LUMBUR DHE ZJARRI BREG LUMBUR DHE ZJARRI DHE CLACKAMAS BREGRABUT VENDI I ZJARRIT PIDER BREGUT DHE CLACKAMAS QARKU I ZJARRIT PIDER Lumit dhe CLACKAMAS SHT VENDI I ZJARRIT P CLR BREGET DHE CLACKAMAS ISSHT TANI QARKU I ZJARRIT PIDER BREGET DHE CLACKAMAS OWSHT TANI 72 QARKU I CLACKAMAS NSHT TANI 72 QARKU I CLACKAMAS TANI 72SHT 72 72 PERCENT QARKU I CLACKAMAS TANI P 72RMBAN 72 P 72RQINDJE QARKU I CLACKAMAS OWSHT TANI 72 PERRQINDJE E PRMBAJTUR N IN QARKU I CLACKAMAS TANI 72SHT 72 72 PERRQINDJE E PRMBAJTUR N MAR MARION PERCENTI I PTARMBAJTUR N IN MARION PERCENTI I PRMBAJTUR N IN QARKUN MARION. QARKU QARKU QARKU SINORI QARKU KREKI BEECHY QARKU ZJARRI KREK BEECY QARKU ZJARRI KREK BEECY ISSHT QARKU ZJARRI KREK BEECYY ISSHT 80 ZJARRI KREK BEECYY ISSHT 80 ZJARRI KREK BEECYY 80SHT 80 80 PERCENT ZJARRI KREK I BEECYY ISSHT 80 80 PERRMBAJTJE ZJARRI KREK I BEECYY ISSHT 80 80 PERRMBAJTJE DHE ZJARRI KREK I BEECYY 80SHT 80 80 PERRMBAJTJE DHE P PRQINDHURA E PRMBAJTUR DHE PERRMBARUAR PERCENTIN DHE KRYQE LUANI PERRMBARUAR PERCENTIN DHE ZJARRI I KRYQE LUANIT PERRMBARUAR PERCENTIN DHE ZJARRI I KRYQE LUANIT N IN PERRMBAJTUR PERCENT DHE ZJARRI I KRYQE LUANIT N BO T BO DYT PERRMBARUAR PERCENTIN DHE ZJARRI I KRYQE LUANIT N IN MARION TTH DYT ZJARRI I LIONSHEAD N BO TTH DYT MAR MARION ZJARRI I LIONSHEAD N BO TTH DYT MAR MARION DHE ZJARRI I LIONSHEAD N BO TTH DYT MAR MARION DHE LYNN ZJARRI I LIONSHEAD N BO T BO DYT MAR QENDRAT MARION DHE LYNN ZJARRI I LIONSHEAD N BO T BO DYT MAR QYTETET MARION DHE LYNN SHT ZJARRI I LIONSHEAD N BO T BO DYT MAR MARION DHE LINNN VENDE SHT akoma ZJARRI I LIONSHEAD NTH TTH DYT MAR MARIONIN DHE LINNN VENDE STSHT ST VETM VETM DHE SHTETET LYNN ISSHT ST VETM VETM DHE VENDET LYNN ISSHT ST VETM VETM 46 DHE VENDET LYNN ISSHTILL VETYM VETYM 46 PERCENT DHE SHTETET LYNN VETM VETEM 46 PERRQINDJE T PRMBARA. 46 PERRQINDI I PRMBARUR. 46 PERRQINDI I PRMBARUR. >> 46 PERRQINDI I PRMBARUR. >> DHE 46 PERRQINDI I PRMBARUR. >> DHE NE 46 PERRQINDI I PRMBARUR. >> DHE FAM 46 PERRQINDI I PRMBARUR. >> DHE FITUAM 46 PERRQINDI I PRMBARUR. >> DHE FITEMI NJE PAK 46 PERRQINDI I PRMBARUR. >> DHE NE SHUM A SHIJE >> DHE NE SHUM A SHIJE >> DHE KEMI NJE SHIJE TE VOGEL >> DHE KAM një shije të vogël të >> DHE KAM një shije të vogël të shiut >> DHE KAM një shije të vogël të sezonit të shiut >> DHE KAM një shije të vogël të sezonit të shiut në >> DHE KAM një shije të vogël të sezonit të shiut në >> DHE KAM një shije të vogël të sezonit të shiut në të fundit E SEZONIT T RA SHIUT N THE FUNDIN E SEZONIT T RA SHIUT N WE JAVN E FUNDIT E SEZONIT T RA SHIUT N WE JAVN E FUNDIT OSE T SE SEZONIT TIN SHIUT N WE JAVN E FUNDIT APO RI. JAV OR OSE SO. JAV OR OSE SO. KJO JAV OR OSE SO. KJO ËSHTË JAV OR OSE SO. KJO ESHTE NJE JAV OR OSE SO. Kjo është një pamje JAV OR OSE SO. Kjo është një pamje e jashtme JAV OR OSE SO. Kjo është një pamje e jashtme JAV OR OSE SO. Kjo është një pamje e jashtme e tij Kjo është një pamje e jashtme e tij Kjo është një pamje e jashtme në ASTORIA E TIJ Kjo është një pamje e jashtme në ASTORIA E TIJ KU Kjo është një pamje e jashtme në ASTORIA E TIJ KU JU KJO ISSHT NJ A PAMJE N A ASTORIA E TIJ KU MUND T KJO ISSHT NJEW PAMJE N A ASTORIA E TIJ KU MUND T SE SHIHNI ASTORIA KU MUND T SE SHIKONI ASTORIA KU MUND T SE SHIKONI SHUM ASTORIA KU MUND T SE SHIKONI SHUM A ASTORIA KU MUND T SE SHIKONI SHUM SHUM ASTORIA KU MUND T SE SHIKONI SHUM PREJ TEMA ASTORIA KU MUND T SE SHIKONI SHUM RETOURI ASTORIA KU MUND T SE SHIKONI SI PASUR PASURI SHUMU PAS PASURIVE T TJERA. SHUMU PAS PASURIVE T TJERA. POR SHUMU PAS PASURIVE T TJERA. POR PËR SHUMU PAS PASURIVE T TJERA. POR P MANR SHUM SHUMU PAS PASURIVE T TJERA. POR P MANR SHUM N IN SHUMU PAS PASURIVE T TJERA. POR P MANR SHUM N THE SHUMU PAS PASURIVE T TJERA. POR P MANR SHUM N THE PORTLAND POR P MANR SHUM N THE PORTLAND POR P MANR SHUM N IN METRO PORTLAND POR P MANR SHUM N IN ZONN METRO PORTLAND POR P MANR SHUM N A ZONN METRO TORT PORTLAND SOT POR P MANR SHUM NRE ZONETN METRO T P PORTLAND SOT SOT POR P MANR SHUM N A ZONETN METRO TORT PORTLANDIT SOT SHT A A POR P MANR SHUM NRE ZONN METRO T P PORTLANDS SOT SHT VRTET Zona e metrosë SOT ishte vërtet ZONA METRO SOT ishte vërtet e bukur ZONA METRO SOT ASSHT RALLSHTUR VRTET E bukur ZONA METRO SOT ASSHT A NJ A DIT E VRTET E SHUM E RN ZONA METRO SOT ASSHT A NJ A DIT RE E VALLRTET E bukur ZONA METRO SOT ASSHT A NJ A DITAY E VRTET N E MIR ME DISA ZONA METRO SOT ASSHT A NJAY DIT RE E VRTET E MIR ME DISA PREAKRKTHIME DITALL E GJITH E RNSHME ME DISA PRKTHIME DIT N E bukur E RNIS ME DISA PUSHIMET PR DIT N E bukur E RALLNIES ME DISA PREJTESA P FORR DIELLI. P FORR DIELLI. P FORR DIELLI. LE TË P FORR DIELLI. LE T SJELLIM P FORR DIELLI. LE T SJELLIM P FORR DIELLI. LE T BR SJELLIM N CH CHRIS P FORR DIELLI. LE T BR SJELLIM N CH CHRIS MCGINNIS. LE T BR SJELLIM N CH CHRIS MCGINNIS. LE T BR SJELLIM N CH CHRIS MCGINNIS. Po, LE T BR SJELLIM N CH CHRIS MCGINNIS. PO, CHRIS, LE T BR SJELLIM N CH CHRIS MCGINNIS. PO, CHRIS, NE LE T BR SJELLIM N CH CHRIS MCGINNIS. PO, CHRIS, JEMI LE T BR SJELLIM N CH CHRIS MCGINNIS. YEAH, CHRIS, Ne jemi duke filluar LE T BR SJELLIM N CH CHRIS MCGINNIS. PO, CHRIS, Ne po fillojmë të PO, CHRIS, Ne po fillojmë të YEAH, CHRIS, Ne jemi duke filluar të shohim YEAH, CHRIS, Ne jemi duke filluar të shohim ndjehen Yeah, CHRIS, ne po fillojmë të shohim erë të ndjeshme YEAH, CHRIS, Ne po fillojmë të shohim Erë të ndjeshme këtë YEAH, CHRIS, Ne po fillojmë të shohim Erë të ndjeshme këtë ndërrim YEAH, CHRIS, Ne po fillojmë të shohim Erë të ndjeshme në këtë ndërrim SHIKONI NDIHENI Erë KISTI NDRYSHE N SHIKONI NDIHENI Erë KJO SHIFTIMI N THE SHIKONI NDIHENI Erë KJO SHIFTIMI N THE SEZON SHIKONI NDIHENI Erë KJO SHIFT N IN SEZONIN E JASHTM SHIKONI NDIHENI Erë këtë ndryshim në sezonin atje. SEZONI JASHT ATA. SEZONI JASHT ATA. >> SEZONI JASHT ATA. >> PO, SEZONI JASHT ATA. >> Po, si SEZONI JASHT ATA. >> PO, SI TI SEZONI JASHT ATA. >> YEAH, SI POTRT SEZONI JASHT ATA. >> PO, SI PREJ GJETHEVE TOT GJAT >> PO, SI PREJ GJETHEVE TOT GJAT >> PO, SI SI GJETHET E GJAT DHE >> YEAH, SI PRET LE GJETHET E GJAT DHE >> YEAH, SI GJETH RT E GJATOT DHE Kungujt >> YEAH, SI PRET GJETHET E GJAT DHE Kungujt dhe >> YEAH, SI PRET LE GJETHET E GJAT DHE Kungujt dhe të gjitha >> YEAH, SI GJETH RT E GJATOT DHE Kungujt dhe të gjitha ato DHE Kungujt dhe të gjitha ato DHE Kungujt dhe e gjithë ajo lëndë. GJËRA. GJËRA. OH GJËRA. Oh po. Oh po. Oh po. Po Po Po Po Po Po DHE Po DHE KEMI Po DHE KAM FITUAR Po DHE KAM MOT SHUM Po DHE KEMI SHUM SHI Po DHE KEMI SHUM SHI Në Po DHE KEMI SHUM SHIN N THE DHE KEMI SHUM SHIN N THE DHE KEMI SHUM SHIN RA N THE PARASHIKIM. PARASHIKIM. PARASHIKIM. OF PARASHIKIM. SIGURISHT PARASHIKIM. BRITNI I KURSIT PARASHIKIM. E KURSIT BRITNEY NE PARASHIKIM. E BRITNI KURS JEMI E BRITNI KURS JEMI E BRITNYVE T KURSIT N WE HYRJEN E BRITNYVE T CO KURSIT Ne po hyjmë në tonën E BRITNYVE TUR KURSIT Ne po hyjmë në shiun tonë E BRITNIVE TUR KURSIT Ne po hyjmë në sezonin tonë me shi E BRITNYVE T KURSIT Ne po hyjmë në sezonin tonë me shi këtu Hyrja në sezonin tonë me shi këtu Hyrja në sezonin tonë me shi këtu Hyrja në sezonin tonë me shi këtu në Hyrja në sezonin tonë me shi këtu në Pacific Hyrja në sezonin tonë me shi këtu këtu në Pacific veriperëndim Hyrja në sezonin tonë me shi këtu këtu në Pacific veriperëndim AS Hyrja në sezonin tonë me shi këtu këtu në Pacific veriperëndim si ne N THE PACIFIKIN VERI-PERESTNDIMOR SI NE N IN PACIFIKIN VERI-PERESTNDIM SI SHIKONI N IN PACIFIKIN VERI-PERESTNDIM SI SHIKONJ JET N IN PACIFIKIN VERI-PERESTNDIM SI SHIKOJM L JETIVE NGA N IN PACIFIKIN VERI-PERESTNDIMOR SI SHIKOJM JETIVE NGA A N IN PACIFIKIN VERI-PERESTNDIM SI SHIKOJM L JET NGA NJ ST TREGIM N IN PACIFIKIN VERI-PERNDIM SI SHIKOJM L JET NGA NJE TREGIM N IN PACIFIKIN VERI-PERESTNDIM SI SHIKIM JETOJN F NGA NJ ST TREGIM që KISHM SHIKONI JETOJN F NGA NJ ST TREGIM që KEMI SHIKONI JETOJN A NGA NJ ST TREGIM, KISHI DISA SHIKONI JETOJNRO NGA NJ ST TREGIM NE KEMI DISA Diell SHIKONI JETOJNRO NGA NJ ST TREGIM KA DISA DREJT S DIELLIT GJITHASHTU SHIKONI JETOJN F NGA NJ ST TREGIM KA DISA DREJT S DIELLIT GJAT TIJ SHIKONI JETOJN A NGA NJ ST TREGIM NE KEMI DISA DIREKT GJITH VERIUT DISA Diell GJITH VERIUT DISA Diell GJITH THE OREGONIT VERI DISA DIREKT GJAT CO bregdetit të OREGONIT VERIOR DISA DREJT S DIELLIT GJAT SHTPIT COS S CO OREGONIT T NORTH VERIUT DISA Diell GJITH BOT COS SRE OREGONIT T NORTH VERIUT SHUM SOT. BREGTETI OREGON SHTETESISHT SOT. BREGTETI OREGON SHTETESISHT SOT. POR BREGTETI OREGON SHTETESISHT SOT. POR BREGTETI OREGON SHTETESISHT SOT. POR RETURAT BREGTETI OREGON SHTETESISHT SOT. POR RETAT KAN BREGTETI OREGON SHTETESISHT SOT. POR RETDST KAN R ROLLUAR BREGTETI OREGON SHTETESISHT SOT. POR RETURAT KAN R ROLLUAR Prapa POR RETURAT KAN R ROLLUAR Prapa POR TOU PASURIT KAN R P RRBASHKT POR RETURAT KAN R ROLLUAR Prapa në A POR RETURAT KAN ROLLUAR Prapa në një pararendës POR RETDSRAT KAN R ROLLUAR Prapa në një pararendës të POR RETDSRAT KAN ROLLUAR Prapa në një pararendës të PO, POR RETURAT KAN ROLLUAR Prapa në një pararendës të PO, DISA N A NJRE PREKURSOR T Y PO, DISA N A NJ P PREKURSOR T Y PO, DISA SHI. SHIJ SHIJ TE GJITHA SHIJ NË RREGULL. NË RREGULL. NË RREGULL. NË RREGULL. E lagur NË RREGULL. SEZONI I lagësht, NË RREGULL. SEZONI I lagësht, TONA NË RREGULL. SEZONI I lagësht, NORMALI YN SEZONI I lagësht, NORMALI YN SEZONI I lagësht, shiu ynë normal SEZONI I lagësht, shiu ynë normal SEZONI I lagësht, shiu ynë normal në PORTLAND SEZONI I lagësht, shiu ynë normal në PORTLAND DHE RALLSHTIMI TIN SHIJIT N IN PORTLAND DHE RALLSHTIMI TIN shiut në portland dhe tetorët RALLSHTIMI I SHIUT N IN PORTLAND DHE OCTOBERSR PERSR RRETH SHIKIMI I SHIUT NIN PORTLAND DHE OCTOBERSR P ABR TRE RALLSHTIMI I SHIUT N IN PORTLAND DHE OKTOBERS P ABR TRE INCHES RALLSHTIMI TIN SHIUT N P PORTLAND DHE OCTOBBR P ABR TRE INCHES DHE OCTOBERS RRETH TRE INCHES DHE OCTOBERS RRETH TRE INCHES DHE ATHERE OCTOBERS RRETH TRE INCHES DHE AT TH ATA OCTOBERS RRETH TRE INCHES DHE AT TH ATA K JRDHURA OCTOBERS RRETH TRE INCHES DHE AT TH ATA K JRGUEN LART OCTOBERS RRETH TRE INCHES DHE AT TH ATA Q J K JRHEN DERI OCTOBERS RRETH TRE INCHES DHE AT TH ATA K JRHEN DER M M SHUM OCTOBERS RRETH TRE INCHES DHE AT TH ATA K JRGUEN DERI M M SHUMORE SE ATENHERE QAT KUMRHENI M TO SHUM SE SI ATENHERE QAT K JRGUESHEN P TOR M M SHUM SE PEN ATENHERE QAT K JRHENI P TOR T M M SHUM SE PES DHE ATENHERE QAT K JRHESHET M TO SHUM M SE PES DHE A ATENHERE QAT K JRHENI M TO SHUMORE SE PES DHE GJYS AM ATENHERE QAT K JRHESHEN P TOR M M SHUM SE PES DHE GJYSM INCH ATENHERE QAT K JRHESHET P TOR M M SHUM SE PES DHE GJYSM INCH PES AND DHE NJ H GJYSM IN INCH PES AND DHE GJYSM INCHES N N NOVNTOR. N NNTOR N NNTOR N NNTOR N NNTOR N NNTORI SHT N NNTOR N NNTORI SHT N NNTOR Nëntori është më i lagështi N NNTOR Nëntori është muaji më i lagësht Nëntori është muaji më i lagësht Nëntori është muaji më i lagësht i Nëntori është muaji më i lagësht i Nëntori është muaji më i lagësht i vitit N NNTORI ISSHT M MUAJI ME I LETT I VITIT T ON TJETR N NNTORI ISSHT Muaji më i lagësht i vitit mesatarisht Nëntori është muaji më i lagësht i vitit mesatarisht në E VITIT NER MESATR N IN E VITIT N ON MESATR N IN PORTLAND E VJETIT N ON MESATR N IN PORTLAND NDJEKUR E VITIT NER MESATR N IN PORTLAND NDJETUAR NUK E VITIT N AV MESAJT IN N P PORTLAND NDJEKUR JO E VITIT N AV MESATR N IN PORTLAND NDJEKUR NUK SHUM PORTLAND NDIQMOSH SHUM SHUM PORTLAND NDIQMOSH SHUMAR SHPEJT PORTLAND NDIHMONI JO SHUMAR PARA PAS SHKRUAR PORTLAND NDIHMONI JO SHUMAR PAS PREJ DHJETORIT PORTLAND NDIQMOHET JO SHUM BE SHPEJT NGA DHJETORI ME PORTLAND NDIQMOSH SHUM SHUMIN PAS PREJ DHJETORIT ME SHUM Prapa nga dhjetori me pothuajse Prapa nga dhjetori me pothuajse pesë Prapa nga dhjetori me pothuajse pesë dhe Prapa dhjetorit me pothuajse pesë dhe një Prapa dhjetorit me pothuajse pesë dhe gjysmën Prapa dhjetorit me pothuajse pesë dhe një gjysmë inç. PES AND DHE GJYSM INCHES. PES AND DHE GJYSM INCHES. DHE PES AND DHE GJYSM INCHES. DHE NE PES AND DHE GJYSM INCHES. DHE NE tipikisht PES AND DHE GJYSM INCHES. DHE NE Fillojmë tipikisht PES AND DHE GJYSM INCHES. DHE fillojmë tipikisht PES AND DHE GJYSM INCHES. DHE tipikisht fillojmë të shohim DHE tipikisht fillojmë të shohim DHE TIPIKISHT FILLOJM TO T SHIKOJM THE DHE tipikisht fillojmë të shohim malin DHE TIPIKISHT FILLOJM T SHIKOJMALL RALLBIMIN E BALLS DHE tipikisht fillojmë të shohim rrëzimin e dëborës në mal BALLHET BORA BALL MOS BURRA E BALLS B BHET SHUM BURRA E BALLINS B BHET SHUM SHUM BURRA E BALLINS B BHET SHUM SHPESHT BURRA E BALLINS B BHET SHUM SHPESHT AND DHE BURRA E BALLS B BHET SHUM SHPESHT AND DHE M SHUM SHUM SHUMRE SHPESHT DHE MORE SHUM SHUM SHUMRE SHPESHT AND DHE MORE T RND SHUM SHPESHTRE DHE MORE SHUMORE T HE RND SHUM SHPESHT AND DHE MORE T RNDSISHT SI NE SHUM SHPESHT AND DHE MORE T RNDSISHT SI MERRNI SHUM SHUMRE SHPESHT M DHE M HE T RND SI T AS HYN SHUM SHPESHT DHE M HE T RNDSISHT SI TET BNI N N NOVNTOR E RNDSISHME SI FYTEM NO NOVNTOR T HE R HENDSISHME SI FYTEM N N NOVNTOR DHE E RNDSISHME SI FYNI N N NOVNTORIN DHE JU E RNDSISHME SI FYTEM N NOVNTOR DHE TI E DI, E R ASNDSISHME SI FYNI N NNTORIN DHE TI E DI, SHT E RNDSISHME SI FYNI N NNTORIN DHE TI E DI, ALSHT AL GJITHMON E RVNDSISHME SI FYNI N NNTORIN DHE TI E DI, SHT AL GJITHMON DHE E DI, ALSHT AL GJITHMON DHE E DI, ALSHT AL GJITHMON SHPRESA DHE E DI, ALSHT AL GJITHMON SHPRESA E DHE E DI, ALSHT AL GJITHMON SHPRESA E DHE E DI, ALSHT AL GJITHMON SHPRESA E SKI-T DHE E DINI, ALSHT AL GJITHMON THE SHPRESA E RESORTIT T SK SKI DHE E DINI, ALSHT AL GJITHMON H SHPRESA E SKI RESORTS UP DHE E DINI, ALSHT AL GJITHMON THE SHPRESA E SKI RESORTIT NDRMUND SHPRESA E REKURUESVE T SK SKI N VEND SHPRESA E SKI RESORTIT N MO mal SHPRESA E SKI RESORTIT N ON HOOD MOUNT SHPRESA E SKI RESORTIT N ON MOUNT HOOD DHE SHPRESA E SKIOR RESVE NDIHMON N ON HOOD MOUNT DHE N IN SHPRESA E REKURUESVE T ON SKI N ON HOOD MOUNT DHE SHUM HUAJ MALI DHE SHUM HOOD MOUNT DHE N MAN SHUM VENDIME HOOD MOUNT DHE N MAN SHUM VENDNDODHJE PRORPARA HOOD MOUNT DHE N MAN SHUM VENDNDODHJE PREJ T HOOD MOUNT DHE N MAN SHUM MAN VENDIME PREJ VERI-PERESTNDIMIT LOKACIONET PRPRMES VERIUTERESTT LOKACIONET PRORMES VERIUTERIMIT N TO LOKACIONET PRMES VERIUTERISEST Q TO T TO JEN LOKACIONET PRORPSSRMJET VERIUT P TOR T HAPUR LOKACIONET PRORPSSRMJET VERIUT P TOR T HAPUR LOKACIONET PRORPRMJET VERIUT PR TEST HAPUR P THR FALEMINDERIT. TE JEMI I HAPUR PER FALEMINDERIT. TE JEMI I HAPUR PER FALEMINDERIT. MNYR TE JEMI I HAPUR PER FALEMINDERIT. RRUGE SHUME TE JEMI I HAPUR PER FALEMINDERIT. M WNYR SHUM E PARAR TE JEMI I HAPUR PER FALEMINDERIT. M WNYR SHUM PARA TE JEMI I HAPUR PER FALEMINDERIT. M WNYRA E SHPEJT M E SHPEJT TE JEMI I HAPUR PER FALEMINDERIT. M WNYRA E SHPEJT P TOR T BR A M WNYRA E SHPEJT P TOR T BR A M WNYR SHUM E MIR T BNI PARASHIKIM M WNYRA E SHPEJT P TOR TAR PARALAJM ARUAR M WNYRA E SHPEJT P TOR TAKE B AR A PARADIKIM M WNYR SHUM T MIR T TO BNI PARALAJMRIM PATR TAT TJERN. PARASHIKIMI PATR TAT TJETN PARASHIKIMI PATR TAT TJETNJ. POR PARASHIKIMI PATR TAT TJETNJ. POR UNE PARASHIKIMI PATR TAT TJETNJ. POR UNE MUNDEM PARASHIKIMI PATR TAT TJETN POR MUND T TREGOJ PARASHIKIMI PATR TAT TJETNJ. POR MUND T T T TI TI TI TI TI TI PARA PARASHIKIMI PATR TAT TJETNJ. POR MUND T T TI TI TI TI TI TUA KT PARASHIKIMI PATR TAT TJETNJ. POR MUND T T TI TI TI TUA Q WE NE PARASHIKIMI PATR TAT TJETNJ. POR MUND T T T TI TI TI THEMI SE B DNI POR MUND T T T TI TI TI THEMI SE B DJM POR MUND T T T TI TI TI THEMI SE BOJM RA SHI POR MUND T T T TI TI TI THEMI SE BATNI SHI POR MUND T T T TI TI TI THEMI SE B DJM RA SHIUN N THE POR MUND T T T TI TI TI THEMI SE BOJM RA SHIUN N IN PARASHIKIM POR MUND T T T TI TI TI THEMI SE BOJM RA SHIUN N THE PARASHIKIM DHE POR MUND T T T TI TI TI THEMI SE BOJM RA SHIUN N IN PARASHIKIM DHE MUND T JET MUND Shi në parashikim dhe mund të jetë e mundur SHI N IN PARASHIKIM DHE MUND T S DISA Shi në parashikim dhe mund të jetë disa më të larta SHI në parashikim dhe mund të ketë ndonjë ngritje më të lartë SHINI N THE PARASHIKIM DHE MUND T JETE DISA BORRA T ELE LART DISA BORA TV LART T LART DISA BORA T ELE LARTATION T LART NESORR. NESORR NESORR LE TË NESORR LE TË MARRË NESORR LE T MERRNI JU NESORR LE T JENI JU NE NESORR LE T JET JU JENI N TUT ARDHMN NESORR TET JET T JET T INT JET. N KAST T ARDHMES TET JET T JET T INT JET. N KAST T ARDHMES LE T JENI JU JEN INT NO TAST ARDHMRIN E KASTASTRT REAL LE T JENI JU JEN T SHPEJT NAL TUT ARDHMN CAST REAL. SHPEJT REAL. SHPEJT REAL. SHPEJT REAL. PUSHIMI SHPEJT REAL. PJESA TJETËR E SHPEJT REAL. PUSHIMI I SOT SHPEJT REAL. PUSHIMI I SOT SI SHPEJT REAL. PUSHIMI I SOT S THE REVE PUSHIMI I SOT S THE REVE PUSHIMI I SONDTS NGJITJET E RETAVE PUSHIMI SOT SOT NGJYREN TET DHE PUSHIMI I SOT SOT NGJITJEN TONAT DHE TONA PUSHIMI SOT SOT NGJITJEN E RETAVE DHE KOMPJUTERIN TON PUSHIMI SOT SOT NGJITJEN E REVE DHE MODELIN TON COMP TUT KOMPJUTERIT NDIKIMI DHE MODELI YN COMP KOMPJUTERIK NDIKIMI DHE B MODNI MODELIN TON COMP KOMPJUTER NDIKIMI DHE MODELI YN COMP KOMPJUTERIKE TREGON NGJITJA DHE MODELI YN COMP KOMPJUTERIKE TREGON DISA NGJITJA DHE MODELI YN COMP KOMPJUTERIKE TREGON DISA NDRYSHE TREGON DISA NDREKA TREGON DISA HIDHJE NDRR TREGON DISA NDREKA T H SHKELTUARA A TREGON DISA SHPREKA Q H VIDHEN VERIun A TREGON DISA SHPREKA T H SHKELTUAR OREGONIN VERI A TREGON DISA SHPREKA T H SHKELTUAR BREGJETIN E OREGONIT T VERIUT Goditja e bregdetit të OREGONIT VERIOR Goditja e bregdetit të OREGONIT Verior VON Goditja e bregdetit të OREGONIT VERI SONA VONATE Goditja e bregdetit të OREGONIT T NORTH VERIUT SONA Vonë nga Goditja e bregdetit të OREGONIT T NORTH VERIUT SONA Vonë nga herët Goditja e bregdetit të OREGONIT VERI SONA VONATE NES TN NES TR SONA VON NESOMN NESOMR SONA VON NGA mëngjesi i hershëm SONA VON NGA mëngjesi i hershëm I Sonte sonte nga mëngjesi i hershëm mendoj SONA VON NGA mëngjesi i hershëm mendoj se jemi SONA VON NGA mëngjesi i hershëm mendoj se jemi të lagur Sonte sonte nga mëngjesi i hershëm mendoj se jemi lagur edhe gjatë Në mëngjes mendoj se jemi të lagur Në mëngjes mendoj se ne jemi të lagur Në mëngjes mendoj se ne jemi të lagur gjatë OREGON Në mëngjes mendoj se ne jemi të lagur përgjatë bregdetit OREGON. BREGDETI OREGON. BREGDETI OREGON. DHE BREGDETI OREGON. DHE NESE BREGDETI OREGON. DHE NESE JEMI BREGDETI OREGON. DHE NESE NUK JEMI BREGDETI OREGON. DHE NESE NUK JEMI I lagësht BREGDETI OREGON. DHE N WESE NUK JEMI TET LET NGA BREGDETI OREGON. DHE NESE NUK JEMI LIGJI NGA PREDAWN DHE NESE NUK JEMI LIGJI NGA PREDAWN DHE N WESE NUK JEMI TET LET NGA ORET E PARAQITURA DHE N WESE NUK JEMI LIGUR NGA ORET E PARAQITURA N DHE N WESE NUK JEMI LIGUR NGA ORET E PARAQITURA N P PORTLAND DHE NES WE NES NOT NUK JEMI TET lagur nga orët e paracaktuara në Portland nesër, DHE NES WE NESOR NUK JEMI TET lagur nga orët e paracaktuara në portland nesër, IT OR HT N IN PORTLAND NESORR, IT ORA N IN PORTLAND NESORR, DO T ORA N IN PORTLAND NESORR, DO T BE JET ORA N IN PORTLAND NESORR, DO T BE JET BE E lagur ORA N IN PORTLAND NESOMR, DO T BE JET BE E lagur SHPEJT OR HT N P PORTLAND NESORR, DO T BE JETET I lagur SHPEJTU TJETR. DO T BE JET W I lagur SHPEJTUAR TJETR. DO T BE JET W I lagur SHPEJTUAR TJETR. Përsëri, DO T BE JET W I lagur SHPEJTUAR TJETR. Përsëri, fillimisht DO T BE JET W I lagur SHPEJTUAR TJETR. Përsëri, drita fillimisht DO T BE JET W I lagur SHPEJTUAR TJETR. Përsëri, shi fillimisht DO T BE JET W I lagur SHPEJTUAR TJETR. Përsëri, shi fillimisht të lehta dhe Përsëri, shi fillimisht të lehta dhe Përsëri, shi fillimisht të lehta dhe OSE Prapë, SHUM PARA SHENI DHE OSE P FORR Prapë, SHUMT PARA SHENI DHE OSE P SR TU Dielën. OSE P FORR T S Dielën. OSE P FORR T S Dielën. M SHUM OSE P FORR T S Dielën. ME SHUME OSE P FORR T S Dielën. ME SHUME PER KETE OSE P FORR T S Dielën. ME SHUME PER A OSE P FORR T S Dielën. M M SHUM TH PATR atë pak OSE P FORR T S Dielën. M M SHUM PATR NJAT PRETTY BIT OSE P FORR T S Dielën. M M SHUM PATR TAT DREJT BN BITT SHQIP M M SHUM PATR TAT DREJT BN BITT SHQIP M M SHUM PATR TAT DREJT BN E BITUR TANI M M SHUM PATR T A DREJT BN E PAK BOT Tani M SHUM PATR TAT DREJT BN E PAK BOT Tani në gjashtëdhjetë M SHUM PATR TAT DREJT BN E PAK BOTRE TANI N S GJashtëdhjetë e Pesë M M SHUM PATR TAT DREJT BN BIT PRETTY TANI N S GJASHTYDHJET F PES DHE M M SHUM PATR TAT DREJT BN E PAK BOTRE TANI N S GJASHTYDHJET F PES DHE JU M M SHUM PATR TAT DREJT BN E PAK BOTRE TANI N S GJASHTYDHJET F PES DHE MUND Tani në gjashtëdhjetë e pesë dhe ju mund të Tani në gjashtëdhjetë e pesë dhe ju mund të vazhdoni Tani në gjashtëdhjetë e pesë dhe ju ende mund të shihni Tani në gjashtëdhjetë e pesë dhe ju mund të shihni ende disa Tani në gjashtëdhjetë e pesë dhe ju ende mund të shihni disa blu Tani në gjashtëdhjetë e pesë dhe ju mund të shihni ende disa qiell blu Tani në gjashtëdhjetë e pesë dhe ju mund të shihni ende disa qiell blu off Tani në gjashtëdhjetë e pesë dhe ju mund të shihni ende disa qiell blu off DUKE SHIKONI DISA QIELL BLU NUE SHIKONI EDHE DISA QIELL BLU NUE DUKE SHIKONI DISA QIELL BLU N IN DISTANC SHIKONI DISA QIYT BL BLU N IN DISTANCIST K HTU SHIKONI EDHE DISA QIYT BL BLU N IN DISTANCN K FTU NGA DUKE SHIKONI DISA QIELL BLU NUE DISTANC HN K HTU NGA TONA DISTANCA KERETU NGA TONA DISTANCA KERETU NGA PREMET TONA DISTANCA KERETU NGA FARGO TONA E MIR DISTANCT K HTU NGA PREJ JON OVE TONA FARGO DISTANCA KERETU NGA KAMERA TONA E MIR W FARGO. KAMERA QYTETARE E MIR FARGO. KAMERA QYTETARE E MIR FARGO. KËSHTU QË KAMERA QYTETARE E MIR FARGO. DESHTAM KAMERA QYTETARE E MIR FARGO. DESHTUAN A KAMERA QYTETARE E MIR FARGO. Pra akoma një bukuroshe KAMERA QYTETARE E MIR FARGO. Deri më tani një bukuroshe e bukur KAMERA QYTETARE E MIR FARGO. Pra akoma një e hënë e bukur Pra akoma një e hënë e bukur Pra akoma një mbrëmje të bukur të bukur të shtunën. Mbrëmje. Mbrëmje. SHIJ Mbrëmje. SHESH NES RAR Mbrëmje. SHESH NESORR JU JENI Mbrëmje. SHESI NESORR JU 70 SHESI NESORR JU 70 NESR SHINI JU JENI 70 PARASHIKIM SHESH NESR JU JENI 70 PARAJISJE SE VINI SHESH NESR JU JENI 70 PARASHIKIMI VITI SHESH NESR JU JENI 70 PARASHIKIMI QING VINI N SHESH NESR JU JENI 70 PARASHIKIM T COM VINI N IN VETM SHESH NESR JU JENI 70 PARASHIKIM T COM VINI N IN VETM A PARASHIKIMI Q COM VINI N IN VETM A PARALAJMRIMI Q VINI PASUR NJ PIK. BIT BIT >> BIT >> TE GJITHA BIT >> GJITHA E DREJTA. >> GJITHA E DREJTA. >> GJITHA E DREJTA. FALEMINDERIT >> GJITHA E DREJTA. FALEMINDERIT >> GJITHA E DREJTA. FALEMINDERIT SHUME >> GJITHA E DREJTA. FALEMINDERIT CHRIS. FALEMINDERIT CHRIS. FALEMINDERIT CHRIS. FALEMINDERIT CHRIS. PORTLAND FALEMINDERIT CHRIS. POLICIA PORTLAND FALEMINDERIT CHRIS. ZYRA E POLICIS P SORT PORTLAND FALEMINDERIT CHRIS. BYRO ZYRA E POLICIS P SORT PORTLAND BYRO ZYRA E POLICIS P SORT PORTLAND ZYRA E POLICIS P SORT PORTLAND-S S THOT SE SSHT ZYRA E POLICIS P SORT PORTLAND-S S THOT SE MSHT M BAKR ZYRA E POLICIS P SORT PORTLAND-S S THOT SE MSHT M B MR NDRYSHIME ZYRA E POLICIS P SORT PORTLAND-ut Thotë se po bën ndryshime ZYRA E POLICIS P SORT PORTLAND-S S THOT SE MSHT B MR NDRYSHIME N TO SI ZYRA E POLICIS P SORT PORTLAND-ut Thotë se po bën ndryshime në mënyrën sesi 'SHT M BAKN NDRYSHIME N TO SI T SI T 'SHT M B MR NDRYSHIME SI TOW DREJTOHET 'SHT M B MR NDRYSHIME N TO SI MENAXHON PROTESTT 'SHT M B MR NDRYSHIME N TO SI MENAXHON PROTESTAT E BAZUARA SSHT M BAKR NDRYSHIME N TO SI MENAXHON PROTESTT E BAZUARA PROTESTAT E TRAJTUARIT T B BAZUAR N PROTESTAT E TRAJTIMIT T B BAZUAR N. KTHIM PROTESTAT E TRAJTIMIT T B BAZUAR N F KTHIMIN NGA PROTESTAT E TRAJTIMIT T B BAZUAR N F KTHIMIN NGA PROTESTAT E TRAJTIMIT T B BAZUAR N F KTHIM NGA KOMUNITETI. KTHIMI NGA BASHKSIA. KTHIMI NGA BASHKSIA. PBB KTHIMI NGA BASHKSIA. THOT PBB KTHIMI NGA BASHKSIA. PBB E THOT KTHIMI NGA BASHKSIA. PBB THON SE DO T KTHIMI NGA BASHKSIA. PBB THOT SE DO T AS CAKTOHET KTHIMI NGA BASHKSIA. PBB THON SE DO T AS CAKTOJ EV ÇDO PBB THON SE DO T AS CAKTOJ EV ÇDO PBB thotë se do të caktojë çdo zyrtar PBB thotë se do të caktojë çdo zyrtar A PBB thotë se do të caktojë çdo zyrtar një tre PBB thotë se do të caktojë çdo zyrtar një tre shifra PBB thotë se do të caktojë çdo zyrtar një numër të tre shifra. ZYRTARI Një numër i tre shifrave. ZYRTARI Një numër i tre shifrave. ATA ZYRTARI Një numër i tre shifrave. Ata do të jenë ZYRTARI Një numër i tre shifrave. Do të kërkohen ZYRTARI Një numër i tre shifrave. Do të kërkohen Do të kërkohen ATA DO T PRO KMRKOHEN PROMINALISHT ATA DO TU K RERKOHEN T TO SHPREHIN PROMINALISHT ATA DO T TO K RERKOHEN T TO T D TREGONI PROMINALISHT AT Do të kërkohet që të shfaqin në mënyrë të menjëhershme atë numër SHIKONI PROMINALISHT atë numër SHIKONI PROMINALISHT AT NUM NUMBERR T ON ON SHPREHTI PROMINALISHT ATAT numër në numrin e tyre SHPREHTI PROMINALISHT ATAT numër në helmetat e tyre SHPREHTI PROMINALISHT ATAT numër në helmetat e tyre gjatë SHPREHET PROMINALISHT ATA NUMRI N H Helmetat e TYRE GJAT Turmës MBI Helmetat e tyre gjate turmes P HR Helmetat e tyre gjatë menaxhimit të turmave P HR Helmetat e tyre gjatë ngjarjeve të menaxhimit të turmave. NGJARJET E MENAXHIMIT. NGJARJET E MENAXHIMIT. NGJARJET E MENAXHIMIT. BYRO NGJARJET E MENAXHIMIT. THOT BYROU NGJARJET E MENAXHIMIT. ZYRA E THOT NGJARJET E MENAXHIMIT. BYROU THON SI E KA NGJARJET E MENAXHIMIT. BYROU THON SE EDHE KA BYROU THON SE EDHE KA BYRO BOTUAN SE EDHE RESHT RINISUR BYRO BUAJTON SE EDHE RESHT RINISUR PES F BYRO BOTUAN SE KA RISHIKUAR PESIG ZYRTAR BYRO BUAJTON SE EDHE KA RINISUR PES OFF ZYRTART NGA RIANDURONI PES OFF ZYRTART NGA RISHIKONI PESIVE ZYRTART NGA PROTESTA RISHIKONI PESIVE ZYRTART NGA DETYRAT E PROTESTS RISHIKONI PES OFF ZYRTAR NGA DETYRAT E PROTESTS NDRSE RISHIKONI PES OFF ZYRTART NGA DETYRAT E PROTESTS NDRSE INVESTONI DETYRAT E PROTESTS GJAT INVESTIMIT DETYRAT E PROTESTS Ndërsa investoni shqetësimet DETYRAT E PROTESTS NDRSE INVESTIMI I Ç CONSHTJEVE T B BARA DETYRAT E PROTESTS Ndërsa investoni shqetësimet e marra DETYRAT E PROTESTS Ndërsa investoni shqetësimet e marra nga DETYRAT E PROTESTS Ndërsa investoni shqetësime të marra nga SHENJET Q B BNI NGA ÇCSHTJET E SHPALLA NGA PUBLIKU ÇCSHTJET E SHPALLA NGA PUBLIKU RRETH Ç CONSHTJET E SHPALLA NGA PUBLIKU PR ATA Ç CONSHTJET E SHPALLA NGA PUBLIKU PR ATA ZYRTART. PUBLIKU P THR ATA ZYRTART. PUBLIKU P THR ATA ZYRTART. DHE PUBLIKU P THR ATA ZYRTART. DHE UNE JAM PUBLIKU P THR ATA ZYRTART. DHE PO SHKOJ PUBLIKU P THR ATA ZYRTART. DHE PO SHKOJ PUBLIKU P THR ATA ZYRTART. DHE SHKUAR TE PARA PUBLIKU P THR ATA ZYRTART. DHE Unë jam duke shkuar për fillimin e parë DHE Unë jam duke shkuar për fillimin e parë DHE Unë jam duke shkuar për të filluar së pari me DHE Unë jam duke shkuar për të filluar së pari me këtë DHE Unë jam duke shkuar për të filluar së pari me këtë ju lutem DHE Unë jam duke shkuar për të filluar së pari me këtë ju lutem votoni. ME KIST P JU LUTEM VOTONI. ME KIST P JU LUTEM VOTONI. GRA ME KIST P JU LUTEM VOTONI. Gratë bëjnë ME KIST P JU LUTEM VOTONI. Gratë i bëjnë të tyret ME KIST P JU LUTEM VOTONI. Gratë bëjnë zërat e tyre ME KIST P JU LUTEM VOTONI. GRAT I BEN Z VRAT E TYRE T DEGJUARA GRAT I BEN Z VRAT E TYRE T DEGJUARA Gratë i bëjnë zërat e tyre të dëgjuar përpara Gratë i bëjnë zërat e tyre të dëgjuar para Gratë i bëjnë zërat e tyre të dëgjuar përpara zgjedhjeve Gratë i bëjnë zërat e tyre të dëgjuar përpara ditës së zgjedhjeve GRAT B MNI Z VRAT E TYRE T HE DEGJUARA PARA DITS ZGJEDHORE ME PARA DITS ZGJEDHORE ME PARA DITES SE ZGJEDHJEVE ME MARS PARA DITS S ZGJEDHJEVE ME Marshët rreth e rrotull PARA DITS S ZGJEDHJEVE ME MARS P ARreth PARA DITS S ZGJEDHJEVE ME Marshët në të gjithë vendin PARA DITS S ZGJEDHJEVE ME Marshët rreth vendit dhe MARSET RRETH VENDIT DHE Marshimet rreth vendit dhe të drejtën Marshimet në të gjithë vendin dhe të drejtën këtu Marshimet rreth vendit dhe të drejtën këtu Marshimet rreth vendit dhe të drejtën këtu në PORTLAND. DREJT KETU N IN PORTLAND. DREJT KETU N IN PORTLAND. KRISTAL DREJT KETU N IN PORTLAND. KRISTAL KOUMOU DREJT KETU N IN PORTLAND. M .NYRA E KRISTALIT KOUMOU DREJT KETU N IN PORTLAND. MERRNI MNYRA KRISTALE KOUMOU DREJT KETU N IN PORTLAND. M WNYRA E KRISTALIT KOUMOU Na merr DREJT KETU N IN PORTLAND. M WNYRA NDYRMARRJEN E KRISTALIT KOUMOU M WNYRA NDYRMARRJEN E KRISTALIT KOUMOU MYNYRA E KRISTALIT KOUMOU NDON T TO NDIKONI MYNYRA E KRISTALIT KOUMOU NDON T TO NDIKONI N. AT MYNYRA E KRISTALIT KOUMOU NA BAKN T D SHTYR N AT DISA MYNYRA E KRISTALIT KOUMOU NDON T TO SHKARKOJ N AT DISA PIKA. QYTETIMI NOM DISA PIKA. QYTETIMI NOM DISA PIKA. >> QYTETIMI NOM DISA PIKA. >> NE QYTETIMI NOM DISA PIKA. >> Ne kemi nevojë QYTETIMI NOM DISA PIKA. >> NE DUHET T QYTETIMI NOM DISA PIKA. >> NE DUHET T NDALOJM QYTETIMI NOM DISA PIKA. >> NE DUHET T ST NDALONI PYETJEN QYTETIMI NOM DISA PIKA. >> Ne duhet të ndalojmë të kërkojmë >> Ne duhet të ndalojmë të kërkojmë >> Ne duhet të ndalojmë të kërkojmë për tonat >> NE DUHET T ST NDALOJM PR T DREJTAT TONA >> NE DUHET T ST NDALOJM T BKNI T DREJTAT TONA DHE >> NE DUHET T ST NDALOJM T BKNI T DREJTAT TONA DHE T BE FILLIMIT >> NE DUHET T ST NDALOJM T BKJN PR T R DREJTAT TONA DHE T BE FILLIMI I KEMRKESS T R DREJTAT TONA DHE FILLONI KEMRKESN T R DREJTAT TONA DHE FILLONI T D KANDRKESAT ATA. ATA. ATA. FJALËT ATA. FJALT E ATA. FJALT E W. ATA. FJALT E W. BILL ATA. FJALT E W. BILL TON REZONATOHEN FJALT E W. BILL TON REZONATOHEN FJALT E W. BILL TON REZONATOHEN ME FJALT E W. BILL T RES REZONATOHEN ME FJALT E W. BILL TON REZONATOJN me turmën FJALT E W. BILL TON REZONATOJ W ME TAT SHTUNN E TURBS FJALT E W. BILL T RES REZONATOHEN ME MRONGJEN E SAT SHTUNS në turmë ME MESIMIN E SAT SHTUNS në turmë ME M CNGJESIN E MATNGJES S C SHTUNS në turmë ME SHUMT CN E SHTUNS në mëngjes mblidhet në qendër të qytetit ME MESGJEDHJEN E SHTUNEVE TRO MIRS N QYTETIN PR ME MESGJITJEN E S SHTUN CS në mëngjes në qytet ME SHUMINGT CN E MATNGJES SRO SHTUNS NAT QYTET T MBLEDHURA P PDR PDX MBLEDHUR QYTETI P FORR PDX MBLEDHUR QYTETI P FORR Gratë e PDX MBLEDHUR QYTETI P FORR UNITETIN E GRAVE PDX MBLEDHUR QYTETI P FORR Marshin e Unitetit të Grave PDX MBLEDHUR QYTETI P FORR Marshin e Unitetit të Grave PDX PR MARS PER UNITETIN E GRAVE PER Marshi i Unitetit te Grave për Drejtësi. DREJTSIA DREJTSIA >> DREJTSIA >> Unë DREJTSIA >> Unë jam DREJTSIA >> Unë jam këtu DREJTSIA >> Unë jam këtu DREJTSIA >> Unë jam këtu për të promovuar DREJTSIA >> Unë jam këtu për të promovuar një >> Unë jam këtu për të promovuar një >> Unë jam këtu për të promovuar një ndryshim >> Unë jam këtu për të promovuar një mënyrë të ndryshme >> Unë jam këtu për të promovuar një mënyrë të ndryshme >> Unë jam këtu për të promovuar një mënyrë të ndryshme të mendimit. MAYNYRA E NDRYSHME E MENDIMIT. MAYNYRA E NDRYSHME E MENDIMIT. >> MAYNYRA E NDRYSHME E MENDIMIT. >> NJEREZ MAYNYRA E NDRYSHME E MENDIMIT. >> NJEREOZIT erdhën MAYNYRA E NDRYSHME E MENDIMIT. >> NJERZIT erdhën bashkë MAYNYRA E NDRYSHME E MENDIMIT. >> Njerëzit erdhën bashkë >> Njerëzit erdhën bashkë >> NJERZIT erdhën bashkë të qëndrojnë >> NJERZIT erdhën bashkë të qëndrojnë për >> NJERZIT erdhën bashkë të qëndrojnë për gratë >> NJERZIT erdhën bashkë të qëndrojnë për të drejtat e grave >> NJERZIT erdhën bashkë të qëndrojnë për të drejtat e grave dhe STAND P FORR T R DREJTAT E GRAVE DHE Qëndroni për të drejtat e grave dhe të folurit Qëndroni për të drejtat e grave dhe flisni Qëndroni për të drejtat e grave dhe flisni kundër Qëndroni për të drejtat e grave dhe flisni kundër Qëndroni për të drejtat e grave dhe flisni kundër aktualitetit FOLI KUNDR AKTUALIT B SPNI KUNDR ADMINISTRATS AKTUALE. ADMINISTRIMI. ADMINISTRIMI. DALIA ADMINISTRIMI. DALIA BAYLE ADMINISTRIMI. Inkurajon DALIA BAYLE ADMINISTRIMI. DALIA BAYLE inkurajon DALIA BAYLE inkurajon DALIA BAYLE inkurajon turmën DALIA BAYLE inkurajon turmën DALIA BAYLE inkurajon turmën që të rimendohet DALIA BAYLE inkurajon turmën që të rimendojë DALIA BAYLE inkurajon turmën për të rimenduar strukturën Turma për të rimenduar strukturën Turma për të rimenduar strukturën e Turma për të rimenduar strukturën e shoqërisë. E SHOQRIS. E SHOQRIS. >> E SHOQRIS. >> MENDONI E SHOQRIS. >> MENDONI E SHOQRIS. >> MENDONI P ITR TIJ E SHOQRIS. >> MENDONI JO E SHOQRIS. >> MENDONI NUK PO KAQ E SHOQRIS. >> MENDOJNE SE JO SHUME E SHOQRIS. >> MENDONI SE NUK KA SHUM NGA >> MENDONI SE NUK KA SHUM NGA >> MENDONI P NOTR AJO SHUM NGA A >> MENDONI SE NUK KA SHUM NGA NJ TO TOP >> MENDONI SE NUK KA SHUM NGA NJ TO TOP POSHT >> MENDONI SE NUK KA SHUM NGA NJ P PERSPEKTIV E POSHTM >> MENDONI P ITR TIJ JO SHUM NGA NJ P PERSPEKTIV E POSHTM POR Një perspektivë e sipër, por Një perspektivë e lartë, por me të vërtetë Një perspektivë e lartë, por me të vërtetë nga Një perspektivë e lartë, por me të vërtetë nga ndërtesa Një perspektivë e lartë, por me të vërtetë nga ndërtimi Një perspektivë e lartë, por me të vërtetë nga ndërtimi i atyre REALISHT NGA NDOSERTIMI I ATYRE REALISHT NGA NDILRTIMI ATA AT REALISHT NGA NDILRTIMI N AT AT VETEM NGA ND BRTIMI ATA SHUM AT REALISHT NGA NDILRTIMI I ATA N THE POSHTM SHUM VETEM NGA NDURTIMI ATA NOSE SHUM B POSHT DERI VETEM NGA NDURTIMI ATA N AT SHUM B POSHT UN DERI NE REALISHT NGA NDOSERTIMI I ATA N THE SHUM B POSHT UN DERI T ALL GJITH N THE SHUM B POSHT UN DERI T WE GJITH N THE SHUM POSHT UN DERI T G GJITHA T MERRNI N THE SHUM POSHT UN DERI T G TET GJITHA T MERRNI N THE SHUM POSHT UN DERI T ALL GJITHA T G SHPRBENI N THE SHUM POSHT UN DERI T ALL T ALL GJITHA T G SHPRBENI N N THE SHUM POSHT UN DERI T ALL GJITHA T G SHPRBENI N WH ÇDO N THE SHUM POSHT UN DERI T ALL T ALL GJITHA T SHPRBENI N WH ÇDO Merrni për të ndarë në çfarëdo Merrni për të ndarë në çfarëdo përfitimesh B GNI T SH SHPATERBENI P WHR ÇDO PRFITIMET E B GNI T SH SHPRBENI N WH ÇDO DUKE PRFITIMET E ATA B GNI T SH SHPRENI N ÇDO DUKE PRFITIMET E SHOQRIS B GNI T SH SHPRENI N IN ÇDO ÇFAR JAN P BRFITIMET E SHOQRIS. PENRFITIMET E AT S SHOQRI JAN. PENRFITIMET E AT S SHOQRI JAN. >> PENRFITIMET E AT S SHOQRI JAN. >> AJO PENRFITIMET E AT S SHOQRI JAN. >> AJO ISHTE PENRFITIMET E AT S SHOQRI JAN. >> AJO ISHTE NJE PENRFITIMET E AT S SHOQRI JAN. >> AJO ISHTE NJE PENRFITIMET E AT S SHOQRI JAN. >> Ajo ishte një nga disa >> Ajo ishte një nga disa >> Ajo ishte një nga disa folës >> Ajo ishte një nga disa folës të shtunën. FJALT E SHTUN. FJALT E SHTUN. KJO FJALT E SHTUN. KETE VITI FJALT E SHTUN. NGJARJA E K YETI VITI FJALT E SHTUN. NGJARJA E K YETI VITI ISHTE FJALT E SHTUN. NGJARJA E K YETI VITI U ND HRMARRS NGJARJA E K YETI VITI U ND HRMARRS NGJARJA E K YETI VITI U ND HRTUA DHE NGJARJA E K YETI VITI ISHTE NDOSTRMBAJTUR DHE LED NGJARJA E K YETI VITI ISHTE NDRMARRS DHE NDIHMUAR NGA NGJARJA E K YETI VITI ISHTE NDRMBAJTUR DHE U ZHVILLUAR NGA BIPOC NGJARJA E K YETI VITI U strehua dhe u drejtua nga gratë BIPOC. DHE LED NGA Gratë BIPOC. DHE LED NGA Gratë BIPOC. Une DHE LED NGA Gratë BIPOC. UNE MUNDEM DHE LED NGA Gratë BIPOC. UNË MUND TË THEM DHE LED NGA Gratë BIPOC. MUND T T TI TI TI TI TI TI PARA DHE LED NGA Gratë BIPOC. MUND T T TI TI TI TI TI TI I LIHTI DHE LED NGA Gratë BIPOC. MUND T T T TI TI TI TI TI I LART AS DHE LED NGA Gratë BIPOC. MUND T T T TI TI TI TI LIQEN P ASRDORUES MUND T T T TI TI TI TI LIQEN P ASRDORUES MUND T T T TI TI TI TI LIQEN P ASRDORUES MUND T T T TI TI TI TUAJ P ASRDORUES I KISTIJ MUND T T T TI TI TI TUAJ PESRDORUES I KIST TOKS MUND T T T TI TI TI LIHET SI PREJTUES I KT TOKS KISTI MUND T T T TI TI TI LIHET SI PREJTUES I KIST TOKS KJO SHT MUND T T T TI TI TI LIHET SI P DRPJESSUES I KANDT L TOK THS KJU SHT KU MUND T T T TI TI TI LIHET SI P DRDORUES I KIST L TOK THS KANDTU ISSHT KU JAM MUND T T T TI TI TI LART P ASRDORUES I KIST TOK THS KJU ISSHT IS KU JAM E KISTIJ TOKA KJU WHSHT E KISTIJ TOK TH KJU WHSHT NGA JU E KJO TOKAND KJO ISSHT KU JAM NGA VENDET E KJO TOKAND KJO ISSHT KU JAM NGA VENDET KU E KISTIJ TOKA KJO ISSHT WH KU JAM NGA VENDET KU TUAJ E KISTIJ TOKA KJO WHSHT KU JAM NGA VENDET KU T AN PAR MT NGA VENDET KU PAR ANTINT E Mia NGA VENDET KU JAN AN paraardhësit e mi NGA VENDET KU JAN AN Paraardhësit e Mi. JANE NGA. JANE NGA. ORGANIZUES JANE NGA. ORGANIZUESI ROSELAWN JANE NGA. ORGANIZUESI ROSELAWN THOT JANE NGA. ORGANIZUESI ROSELAWN E THOT ORGANIZUESI ROSELAWN E THOT ORGANIZUESI ROSELAWN E THON EV NGJARJEN ORGANIZERI ROSELAWN THOT NGJARJA ISHTE ORGANIZERI ROSELAWN THOT NGJARJA ISHTE A ORGANIZERI ROSELAWN THOT NGJARJA ISHTE PLATFORMA ORGANIZERI ROSELAWN THOT NGJARJA ISHTE NJ PL PLATFORM PR ORGANIZERI ROSELAWN THOT NGJARJA ISHTE NJ PL PLATFORM P TOR TPL AMPIKUAR NGJARJA ISHTE NJAT PLATFORM P TOR TPL AMPIKUAR NGJARJA ISHTE NJAT PLATFORM P TOR TPL AMPLIFIKUAR NGJARJA ISHTE NJAT PLATFORM P TOR TPL ZBATUAR ZORAT NGJARJA ISHTE NJ PL PLATFORM P TOR TPL AMPLIFIKUAR Z VRAT E NGJARJA ISHTE NJAT PLATFORM P TOR TPL AMPLIFIKUAR Z VRAT E GRAVE NGJARJA ISHTE NJ PL PLATFORM P TOR TPL AMPLIFIKUAR ZORAT E GRAVE N. ZORAT E GRAVE N. Z VRAT E GRAVE N IN SHTYPJE Z VRAT E GRAVE N IN BASHKSIT E SHTYPUR. BASHKSIT E SHTYPUR. BASHKSIT E SHTYPUR. >> BASHKSIT E SHTYPUR. >> Unë BASHKSIT E SHTYPUR. >> NDJEN BASHKSIT E SHTYPUR. >> E NDIHEM KJO BASHKSIT E SHTYPUR. >> E NDIHSH KJO BASHKSIT E SHTYPUR. >> E NDIJ KJO TIS DREJT BASHKSIT E SHTYPUR. >> E NDIHME SE KJO TE DREJTE TANI >> E NDIHME SE KJO TE DREJTE TANI >> E NDIHME SE ESHTE KETE E DREJTE TANI >> E NDIHME SE KJO E DREJT N TANI ISSHT Absolutisht >> E NDIHME SE KJO E DREJT N TANI ISSHT Absolutisht ESHTE >> E NDIHME SE KJO E DREJTOW TANI ISSHT Absolutisht M SHUM ISSHT ABSOLUTISHT M SHUM ISSHT Krejtësisht më e rëndësishme ISSHT Absolutisht koha më e rëndësishme ISSHT Absolutisht koha më e rëndësishme për të ISSHT Absolutisht koha më e rëndësishme për të ardhur ISSHT Absolutisht koha më e rëndësishme për të ardhur së bashku Koha e rëndësishme për të ardhur së bashku KOHA E RANTNDSISHME P COMR T COM BR TO BASHK DHE KOHA E RANTNDSISHME P COMR T COM BR TO BASHK DHE AMFIKTUAR KOHA E RORTNDSISHME T COM VINI BASHK DHE T AM AMPIKOJN ALL T GJITHA KOHA E RANTNDSISHME P COMR T COM BR BASHK DHE T AM AMPIKON T ALL GJITHA KOHA E RORTNDSISHME P COMR T COM BR BASHK DHE AMFIKTIMIN E T ALL GJITHA TONAVE KOHA E RNDSISHME P COMR T COM BR BASHK DHE AMFIKTIMIN E T ALL GJITHA ZORAVE TONA DHE AMFIKTO T ALL GJITHA ZORAT TONA DHE AMFIKTO T ALL GJITHA ZORAT TONA DHE DHE AMFIKTO T ALL GJITHA Z VRAT TONA DHE B MNI DHE AMFIKTO T ALL GJITHA Z VRAT TONA DHE BAKENI NDRYSHIME. DHE B MNI NDRYSHIMIN. DHE B MNI NDRYSHIMIN. DHE DHE B MNI NDRYSHIMIN. DHE NDERSA DHE B MNI NDRYSHIMIN. DHE GJATA NDRYSHONI DHE B MNI NDRYSHIMIN. DHE GJATA NDRYSHIMI BN DHE B MNI NDRYSHIMIN. DHE Ndërsa ndryshimi nuk bën DHE B MNI NDRYSHIMIN. DHE Ndërsa ndryshimi nuk vjen DHE Ndërsa ndryshimi nuk vjen DHE Ndërsa ndryshimi nuk vjen natën DHE Ndërsa ndryshimi nuk vjen me inkurajimet e natës DHE Ndërsa ndryshimi nuk vjen natën inkurajon DHE Ndërsa ndryshimi nuk vjen natën inkurajon turmën Mbrëmja e jashtme inkurajon turmën Mbrëmja e inkurajon turmën Mbrëmja e jashtme inkurajon turmën për të ushtruar Mbrëmja e jashtme inkurajon turmën për të ushtruar të tyre Mbrëmja e jashtme inkurajon turmën për të ushtruar qytetarin e tyre Mbrëmja e inkurajon turmën për të ushtruar detyrën e tyre civile. T TO USHTROJN DETYRIN E TYRE CIVILE. T TO USHTROJN DETYRIN E TYRE CIVILE. >> T TO USHTROJN DETYRIN E TYRE CIVILE. >> NE T TO USHTROJN DETYRIN E TYRE CIVILE. >> NE TE T TO USHTROJN DETYRIN E TYRE CIVILE. >> NE DESHTEN T TO USHTROJN DETYRIN E TYRE CIVILE. >> NDESHTUESHEM NE T TO USHTROJN DETYRIN E TYRE CIVILE. >> NE MESA TE KOHE KEMI T TO USHTROJN DETYRIN E TYRE CIVILE. >> N ME DNDRTOR WEN DUHET T >> N ME DNDRTOR WEN DUHET T >> N ME M MENIMEN kohë ne duhet të përdorim >> N ME MANTNN kohë ne duhet të përdorim çfarëdo >> Në ndërkohë, ne duhet të përdorim cilido mjet >> NDANTRDORIMI NE DUHET T U PTRDORNI ÇDO MJETE >> NDANTRDORIMI NE DUHET TT SHFRYTTZOJM ÇDO MJETE T KENI PTRDORNI ÇDO MJETE KAVE PTRDORNI ÇDO MJETE P HAR T PTRDORNI ÇDO MJETE PR T SHFRYTZONI ÇDO MJETE NDIHM PR DASHURIN SHFRYTZONI ÇDO MJETE PR DASHURIN PTRDORNI ÇDO MJETE NDIHM FOR P FORR DASHURIN OF E T ALL GJITHVE SHFRYTZONI ÇDO MJETE NDIHM FOR PR DASHURIN OF E T ALL GJITHA ATVE SHFRYTZONI ÇDO MJETE NDIHM FOR P FORR DASHURIN OF E T ALL GJITHA ÇFAR ISSHT P THER DASHURIN OF E T ALL GJITHA Q IS ISSHT P THER DASHURIN ALL E T GJITHA Q ISSHT E MIR P THER DASHURIN OF E T ALL GJITHA ÇFAR IS ISSHT MIR P THER DASHURIN OF E T ALL GJITHA Q IS ISSHT E MIR IN N TH KIST P THER DASHURIN OF E T ALL GJITHA Q G ISSHT E MIR IN N TH KIST BOT. MIR N TH KIST BOT. MIR N TH KIST BOT. JU LUTEM MIR N TH KIST BOT. JU LUTEM VOTONI MIR N TH KIST BOT. JU LUTEM KRISHTIN E VOTIMIT MIR N TH KIST BOT. JU LUTEM VOTONI KRISTALIN E MIR MIR N TH KIST BOT. JU LUTEM VOTONI KRISTALIN E MIR KGW JU LUTEM VOTONI KRISTALIN E MIR KGW JU LUTEM VOTONI LAJME TOOD MIRA T KRISHTIT JU LUTEM VOTONI KRISTALIN G E MIR KRYETAR NEWST E LAJMEVE TG KGW JU LUTEM VOTONI KRISTALIN G E MIR KGW LAJME Krerët JU LUTEM VOTONI KRISTALIN G E MIR KGW KREU LAJME PADR JU LUTEM VOTONI KRISTALIN G E MIR KGW KREU LAJME PADR NJERZ JU LUTEM VOTONI KRISTALIN G E MIR KGW LAJME Krerët për njerëzit që KREU LAJME PER NJERZIT T WH CIL WHT LAJME KRYETART P FORR NJERZIT QO P USRDORIN LAJME KRYETART P FORR NJERZIT Q PERDORIN LAJME KRYETART P FORR NJERZIT QO PERDORIN HAWTHORNE Krerët e lajmeve për njerëzit që përdorin urën HAWTHORNE. P USRDORNI UR HAN HAWTHORNE. P USRDORNI UR HAN HAWTHORNE. Do te jete P USRDORNI UR HAN HAWTHORNE. Do të jetë P USRDORNI UR HAN HAWTHORNE. Do të mbyllet P USRDORNI UR HAN HAWTHORNE. Do të jetë i mbyllur P USRDORNI UR HAN HAWTHORNE. Do të mbyllet për vizatim Do të mbyllet për vizatim Do të mbyllet për mirëmbajtjen e DRAWBRIDGE Do të mbyllet për fillimin e mirëmbajtjes së urave Do të mbyllet për mirëmbajtjen e shakullit që fillon në Do të mbyllet për mirëmbajtjen e DRAWBRIDGE, duke filluar nga gjashtë MIRTMBAJTJA FILLON N AT GJASHT MIRTMBAJTJA FILLON N AT GJASHT AM MIRTMBAJTJA FILLON N AT GJASHT AM AM NESR. Jam nesër. Jam nesër. KJO SHT Jam nesër. ESHTE E DIEL Jam nesër. KJO MSHT mëngjesin e së Dielës. KJO MSHT mëngjesin e së Dielës. KJO MSHT mëngjesin e së Dielës. MULTNOMA KJO MSHT mëngjesin e së Dielës. QARKU MULTNOMAH KJO MSHT mëngjesin e së Dielës. THOT QARKU MULTNOMAH KJO MSHT mëngjesin e së Dielës. QARKU MULTNOMAH THOT QARKU MULTNOMAH THOT SHTETI MULTNOMAH THON MBYLLJEN SHTETI MULTNOMAH THOT MBYLLJA NDODH SHTETI MULTNOMAH THOT MBYLLJE MUND T L FUNDIT SHTETI MULTNOMAH THOT S MBYLLJE MUND T L FUNDIT DERI SHTETI MULTNOMAH THOTAY MBYLLJE DUA T L FUNDIT DERI N AT SHTETI MULTNOMAH THOTAY MBYLLJA DUKE FUNDUAR DERI N AS MBYLLJE MUND T L FUNDIT DERI N AS MBYLLJE MUND T L FUNDIT DERI VON L MBYLLJE MUND T L FUNDIT Deri sa vonë MBYLLJE MUND T L FUNDIT DERI SE VJETS SI GJASHT

Tregimet kryesore 5 pasdite 10-17-20

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="4.604" dur="0.167">TANI</text>
<text sub="clublinks" start="4.771" dur="2.236"> TANI N</text>
<text sub="clublinks" start="7.007" dur="0.2"> Tani në pesë</text>
<text sub="clublinks" start="7.207" dur="0.267"> TANI PES MARS</text>
<text sub="clublinks" start="7.474" dur="0.166"> TANI PESH MARS KETU</text>
<text sub="clublinks" start="7.64" dur="0.134"> TANI PESH MARS KETU DHE</text>
<text sub="clublinks" start="7.774" dur="0.1"> TANI N F PES MAR MARS K HTU DHE NRO TRET</text>
<text sub="clublinks" start="7.874" dur="0.134"> TANI N F PES MAR MARS K HTU DHE PRPARA</text>
<text sub="clublinks" start="8.008" dur="0.066"> TANI N F PES MAR MARS K HTU DHE PRMES VENDIT</text>
<text sub="clublinks" start="8.074" dur="0.267"> KETU DHE PREJ VENDIT</text>
<text sub="clublinks" start="8.341" dur="0.1"> K HTU DHE PRGJASHT VARSHTIRSIA E VENDIT</text>
<text sub="clublinks" start="8.441" dur="0.167"> KETU DHE P ACRGJITHSHARM VARSHTIRNSIA E VENDIT</text>
<text sub="clublinks" start="8.608" dur="1.769"> KERETU DHE P ACRGJITHSHM VARSHTIRSIA E VENDIT POLITIKA</text>
<text sub="clublinks" start="10.377" dur="0.066"> K HTU DHE PSSRGJITHSHM VARSHTIRARSIA E VENDIT FUQIA POLITIKE</text>
<text sub="clublinks" start="10.443" dur="0.167"> HARNESS FUQIA POLITIKE</text>
<text sub="clublinks" start="10.61" dur="0.167"> HARNESS FUQIA POLITIKE E</text>
<text sub="clublinks" start="10.777" dur="0.067"> HARNESS FUQIA POLITIKE E GRAVE.</text>
<text sub="clublinks" start="10.844" dur="0.2"> E GRAVE.</text>
<text sub="clublinks" start="11.044" dur="0.1"> E GRAVE. >></text>
<text sub="clublinks" start="11.144" dur="0.1"> E GRAVE. >> DHE</text>
<text sub="clublinks" start="11.244" dur="0.134"> E GRAVE. >> DHE KJO</text>
<text sub="clublinks" start="11.378" dur="0.1"> E GRAVE. >> DHE KETI VIT</text>
<text sub="clublinks" start="11.478" dur="0.133"> E GRAVE. >> DHE KETE VITI A</text>
<text sub="clublinks" start="11.611" dur="0.1"> E GRAVE. >> DHE K YETI VIT Një tubim</text>
<text sub="clublinks" start="11.711" dur="0.1"> E GRAVE. >> DHE K YETI VIT NJ QAN M R E MIR</text>
<text sub="clublinks" start="11.811" dur="0.067"> E GRAVE. >> DHE K YETI VIT NJ A QYLLIM T R MIR</text>
<text sub="clublinks" start="11.878" dur="0.2"> >> DHE K YETI VIT NJ A QYLLIM T R MIR</text>
<text sub="clublinks" start="12.078" dur="0.1"> >> DHE K YETI VIT, NJY TIRAN QANE T MERRNI</text>
<text sub="clublinks" start="12.178" dur="0.201"> >> DHE K YETI VIT, NJY QLLIM T R PALLRGJITHSHM T TO DALIN</text>
<text sub="clublinks" start="12.379" dur="1.801"> >> DHE K YETI VIT, NJY REPUBLIK E QAR P TOR T LARGUAR</text>
<text sub="clublinks" start="14.18" dur="0.301"> >> DHE KISTI VIT, NJY REPUBLIK E QAR P TOR T LN VOTIN.</text>
<text sub="clublinks" start="14.481" dur="0.333"> NGARONI VOTEN.</text>
<text sub="clublinks" start="14.814" dur="0.167"> NGARONI VOTEN. PLUS</text>
<text sub="clublinks" start="14.981" dur="0.134"> NGARONI VOTEN. PUSHIMET PLUS</text>
<text sub="clublinks" start="15.115" dur="0.1"> NGARONI VOTEN. PUSHIMET PLUS N.</text>
<text sub="clublinks" start="15.215" dur="0.133"> NGARONI VOTEN. PUSHIMET PLUS N THE</text>
<text sub="clublinks" start="15.348" dur="0.1"> NGARONI VOTEN. PUSHIMET PLUS N THE CAVIN</text>
<text sub="clublinks" start="15.448" dur="0.067"> NGARONI VOTEN. PUSHIMET PLUS NRA ERA E CAVINS</text>
<text sub="clublinks" start="15.515" dur="0.267"> PUSHIMET PLUS NRA ERA E CAVINS</text>
<text sub="clublinks" start="15.782" dur="0.2"> PUSHIMET PLUS NRA ERA E KAUVIN BS TEL DASHUR</text>
<text sub="clublinks" start="15.982" dur="2.169"> PUSHIMET PLUS NRA ERA E KAUVINS TRADICIONET E DASHURA</text>
<text sub="clublinks" start="18.151" dur="0.2"> PUSHIMET PLUS N E ERA E CAVINS TRADICIONET E DASHURA OSE</text>
<text sub="clublinks" start="18.351" dur="0.067"> PUSHIMET PLUS N E ERA E CAVINS TRADICIONE T DASHURA OSE NDRYSHIM</text>
<text sub="clublinks" start="18.418" dur="0.2"> TRADICIONET E DASHURA OSE NDRYSHIMET</text>
<text sub="clublinks" start="18.618" dur="0.1"> Traditat e dashura ose ndryshimi i çfarë</text>
<text sub="clublinks" start="18.718" dur="0.1"> Traditat e dashura ose ndryshimi i asaj që ju</text>
<text sub="clublinks" start="18.818" dur="0.134"> Traditat e dashura ose ndryshimi i asaj që ju mund të</text>
<text sub="clublinks" start="18.952" dur="0.067"> Traditat e dashura ose ndryshimi i asaj që mund të prisni</text>
<text sub="clublinks" start="19.019" dur="0.133"> Traditat e dashura ose ndryshimi i asaj që mund të prisni</text>
<text sub="clublinks" start="19.152" dur="0.067"> Traditat e dashura ose ndryshimi i asaj që mund të prisni për argëtim,</text>
<text sub="clublinks" start="19.219" dur="0.233"> ÇFAR MUND T EX PRITENI P FR T F G FZUAR,</text>
<text sub="clublinks" start="19.452" dur="0.134"> ÇFAR MUND T EX PRITENI P FR TUN G FZUAR, SIGURT</text>
<text sub="clublinks" start="19.586" dur="2.436"> ÇFAR MUND T EX PRITENI P FR T F GZUAR, T SA SIGURT DHE</text>
<text sub="clublinks" start="22.022" dur="0.233"> ÇFAR Y MUND T EX PRITENI P FR TUN QENUAR, SIGURT DHE FESTIV</text>
<text sub="clublinks" start="22.255" dur="0.267"> ÇFAR MUND T EX PRITENI P CER FESTIMET E GUNZUARA, T SA SIGURTA DHE FESTIVE.</text>
<text sub="clublinks" start="22.522" dur="0.234"> FESTAT E SIGURT AND DHE FESTORE.</text>
<text sub="clublinks" start="22.756" dur="0.133"> FESTAT E SIGURT AND DHE FESTORE. POR</text>
<text sub="clublinks" start="22.889" dur="0.2"> FESTAT E SIGURT AND DHE FESTORE. POR E PARA,</text>
<text sub="clublinks" start="23.089" dur="0.134"> FESTAT E SIGURT AND DHE FESTORE. POR E PARA, A</text>
<text sub="clublinks" start="23.223" dur="0.066"> FESTAT E SIGURT AND DHE FESTORE. POR E PARA, NJ SH SHIFT</text>
<text sub="clublinks" start="23.289" dur="0.167"> FESTAT E SIGURT AND DHE FESTORE. POR E PARA, ND SHRTIMI IN</text>
<text sub="clublinks" start="23.456" dur="0.067"> FESTAT E SIGURT AND DHE FESTORE. POR E PARA, Një SHIFT N SEZONIN.</text>
<text sub="clublinks" start="23.523" dur="1.702"> POR E PARA, Një SHIFT N SEZONIN.</text>
<text sub="clublinks" start="25.225" dur="0.2"> POR E PARA, Një SHIFT N SEZONIN. NE</text>
<text sub="clublinks" start="25.425" dur="0.2"> POR E PARA, Një SHIFT N SEZONIN. NE SHIKOJMË</text>
<text sub="clublinks" start="25.625" dur="0.234"> POR E PARA, Një SHIFT N SEZONIN. SHIKOJM Mbrapa</text>
<text sub="clublinks" start="25.859" dur="0.1"> POR E PARA, Një SHIFT N SEZONIN. SHIKOJM</text>
<text sub="clublinks" start="25.959" dur="0.233"> POR E PARA, Një SHIFT N SEZONIN. SHIKOJM B MBI A</text>
<text sub="clublinks" start="26.192" dur="0.067"> POR E PARA, Një SHIFT N SEZONIN. SHIKOJM B P ONR një shkatërruese</text>
<text sub="clublinks" start="26.259" dur="0.234"> SHIKOJM B P ONR një shkatërruese</text>
<text sub="clublinks" start="26.493" dur="0.066"> SHIKOJM B NJ VIT DE shkatërrues</text>
<text sub="clublinks" start="26.559" dur="0.167"> KERKOJM B P ONR një vit shkatërrues</text>
<text sub="clublinks" start="26.726" dur="0.067"> KERKOJM B P BR VITIN shkatërrues të zjarreve të erës</text>
<text sub="clublinks" start="26.793" dur="0.133"> KERKOJM B PR VITIN KATASTRRSUES</text>
<text sub="clublinks" start="26.926" dur="0.067"> KERKOJM B PR VITIN KATRATUES P FORR UJ WT E ZBATUARA N O OREGON</text>
<text sub="clublinks" start="26.993" dur="0.2"> VITI P WR UJTRAT E MIRA N O OREGON</text>
<text sub="clublinks" start="27.193" dur="1.836"> VITI P WR UJTRAT E MIRA N O OREGON DHE</text>
<text sub="clublinks" start="29.029" dur="0.2"> VITI P WR FJIRT E EGRAVE N O OREGON DHE ÇFAR</text>
<text sub="clublinks" start="29.229" dur="0.2"> VITI P WR FIRAT E EGRAVE N O OREGON DHE ÇFAR CH NDRYSHONI</text>
<text sub="clublinks" start="29.429" dur="0.233"> VITI P WR FIJET E EGRAVE N O OREGON DHE ÇFAR WH NDRYSHOJN</text>
<text sub="clublinks" start="29.662" dur="0.067"> VITI P WR FJIRT E FILMIJVE N O OREGON DHE ÇFAR CH NDRYSHOJN N WE MOTIN</text>
<text sub="clublinks" start="29.729" dur="0.234"> DHE ÇFAR CH NDRYSHIMI N WE MOTIN</text>
<text sub="clublinks" start="29.963" dur="0.133"> DHE ÇFAR CH NDRYSHIMI N IN DO T thotë</text>
<text sub="clublinks" start="30.096" dur="0.167"> DHE ÇFAR CH NDRYSHIMI N WE MOTIN DO T thotë lëvizje</text>
<text sub="clublinks" start="30.263" dur="0.067"> DHE ÇFAR CH NDRYSHIMI N WE MOTI DO T thotë të lëvizësh përpara.</text>
<text sub="clublinks" start="30.33" dur="0.167"> Do të thotë të lëvizni përpara.</text>
<text sub="clublinks" start="30.497" dur="0.133"> Do të thotë të lëvizni përpara. >></text>
<text sub="clublinks" start="30.63" dur="0.2"> Do të thotë të lëvizni përpara. >> TUAJ</text>
<text sub="clublinks" start="30.83" dur="0.201"> Do të thotë të lëvizni përpara. >> LAJMET TUAJ</text>
<text sub="clublinks" start="31.031" dur="0.2"> Do të thotë të lëvizni përpara. >> LAJMET TUAJ FILLON</text>
<text sub="clublinks" start="31.231" dur="3.87"> Do të thotë të lëvizni përpara. >> LAJMET TUAJA FILLON TIGH DREJT</text>
<text sub="clublinks" start="35.101" dur="0.267"> Do të thotë të lëvizni përpara. >> LAJMET TUAJ FILLON TANI Tani.</text>
<text sub="clublinks" start="35.368" dur="0.334"> >> LAJMET TUAJ FILLON TANI Tani.</text>
<text sub="clublinks" start="35.702" dur="2.436"> >> LAJMET TUAJ FILLON TANI Tani. >></text>
<text sub="clublinks" start="38.138" dur="0.233"> >> LAJMET TUAJ FILLON TANI Tani. >> FALEMINDERIT</text>
<text sub="clublinks" start="38.371" dur="0.167"> >> LAJMET TUAJ FILLON TANI Tani. >> FALEMINDERIT</text>
<text sub="clublinks" start="38.538" dur="0.234"> >> LAJMET TUAJ FILLON TANI Tani. >> FALEMINDERIT SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="38.772" dur="0.2"> >> LAJMET TUAJ FILLON TANI Tani. >> FALEMINDERIT PR SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="38.972" dur="0.067"> >> LAJMET TUAJ FILLON TANI Tani. >> Faleminderit shumë për t'u bashkuar</text>
<text sub="clublinks" start="39.039" dur="0.2"> >> Faleminderit shumë për t'u bashkuar</text>
<text sub="clublinks" start="39.239" dur="0.066"> >> FALEMINDERIT P FORR SHTYP</text>
<text sub="clublinks" start="39.305" dur="0.201"> SH.B.A.</text>
<text sub="clublinks" start="39.506" dur="0.1"> SH.B.A. >></text>
<text sub="clublinks" start="39.606" dur="0.167"> SH.B.A. >> Unë jam</text>
<text sub="clublinks" start="39.773" dur="0.166"> SH.B.A. >> JAM BRITANISHT</text>
<text sub="clublinks" start="39.939" dur="0.067"> SH.B.A. >> JAM FALKERS BRITANISHT.</text>
<text sub="clublinks" start="40.006" dur="0.2"> >> JAM FALKERS BRITANISHT.</text>
<text sub="clublinks" start="40.206" dur="0.067"> >> JAM FALKERS BRITANISHT. DHE</text>
<text sub="clublinks" start="40.273" dur="0.134"> >> JAM FALKERS BRITANISHT. DHE NE</text>
<text sub="clublinks" start="40.407" dur="0.1"> >> JAM FALKERS BRITANISHT. DHE FILLIMI</text>
<text sub="clublinks" start="40.507" dur="0.2"> >> JAM FALKERS BRITANISHT. DHE FILLIM ME</text>
<text sub="clublinks" start="40.707" dur="1.435"> >> JAM FALKERS BRITANISHT. DHE FILLIM ME NJ AN</text>
<text sub="clublinks" start="42.142" dur="0.2"> >> JAM FALKERS BRITANISHT. DHE FILLIMI ME P URDITSIM</text>
<text sub="clublinks" start="42.342" dur="0.067"> >> JAM FALKERS BRITANISHT. DHE FILLOJM W ME NJ U PPRDITSUAR T ON</text>
<text sub="clublinks" start="42.409" dur="0.3"> DHE FILLOJM W ME NJ U PPRDITSUAR T ON</text>
<text sub="clublinks" start="42.709" dur="0.2"> DHE FILLIM ME NJ AN PPRDITDSIM T OREGONIT</text>
<text sub="clublinks" start="42.909" dur="0.067"> DHE FILLOJM W ME NJ U PPRDITSIM P ONR UJDT E OREGONIT.</text>
<text sub="clublinks" start="42.976" dur="0.2"> UJLAT E OREGONIT.</text>
<text sub="clublinks" start="43.176" dur="0.1"> UJLAT E OREGONIT. VETEM</text>
<text sub="clublinks" start="43.276" dur="0.1"> UJLAT E OREGONIT. VETËM PËR</text>
<text sub="clublinks" start="43.376" dur="0.1"> UJLAT E OREGONIT. VETEM RRETH PES</text>
<text sub="clublinks" start="43.476" dur="0.1"> UJLAT E OREGONIT. VETEM RRETH PES WE JAVE</text>
<text sub="clublinks" start="43.576" dur="0.167"> UJLAT E OREGONIT. VETEM RRETH PES WE JAVE PARA</text>
<text sub="clublinks" start="43.743" dur="0.067"> UJLAT E OREGONIT. VETEM RRETH PES WE JAVE PARA NE</text>
<text sub="clublinks" start="43.81" dur="0.2"> VETEM RRETH PES WE JAVE PARA NE</text>
<text sub="clublinks" start="44.01" dur="2.036"> VETEM RRETH PES WE JAVE PARA QENI</text>
<text sub="clublinks" start="46.046" dur="0.2"> VETEM RRETH PES WE JAVAVE PARA SE KEMI NEN</text>
<text sub="clublinks" start="46.246" dur="0.2"> VETEM RRETH PES WE JAVAVE PARA KEMI NN T TJERA</text>
<text sub="clublinks" start="46.446" dur="0.2"> VETEM RRETH PES WE JAVAVE PARA KEMI NNDN T. ZI TIC TJERA</text>
<text sub="clublinks" start="46.646" dur="0.067"> VETEM RRETH PES WE JAVAVE PARA KEMI NNDN PIJE NGA PIJETI I ZEZ I ZI</text>
<text sub="clublinks" start="46.713" dur="0.2"> ISHTE Nën duhan të trashë</text>
<text sub="clublinks" start="46.913" dur="0.134"> ISHIN Nën duhan të trashë dhe</text>
<text sub="clublinks" start="47.047" dur="0.033"> ISHIN Nën duhan të zi të trashë dhe dhjetra</text>
<text sub="clublinks" start="47.08" dur="0.133"> ISHIN Nën duhan të trashë dhe të dhjetra</text>
<text sub="clublinks" start="47.213" dur="0.234"> KISHTE N SMN PIHJE T TH TIRK T ZI DHE DHJETORA ZJARRI</text>
<text sub="clublinks" start="47.447" dur="1.835"> KISHTE N SMN PIHJE TIC TIRK T BL ZI DHE DHJETRA ZJARRI që digjen</text>
<text sub="clublinks" start="49.282" dur="0.067"> KISHTE NGA NDIHMA E ZEBKT E ZEZ AND DHE DHJETRA E ZJARREVE që digjen</text>
<text sub="clublinks" start="49.349" dur="0.167"> DHE DHJETRA ZJARREVE që digjen</text>
<text sub="clublinks" start="49.516" dur="0.133"> DHE DHJETRA ZJARR BVE që digjen</text>
<text sub="clublinks" start="49.649" dur="0.1"> DHE DHJETRA ZJARR DOGEN NGA KONTROLLI</text>
<text sub="clublinks" start="49.749" dur="0.134"> DHE DHJETRA ZJARRVE DOGEN NGA KONTROLLI T ALL GJITHA</text>
<text sub="clublinks" start="49.883" dur="0.1"> DHE DHJETRA ZJARREVE që digjen jashtë kontrollit në të gjithë anën</text>
<text sub="clublinks" start="49.983" dur="0.067"> DHE DHJETRA ZJARREVE që digjen jashtë kontrollit të gjithë tanë</text>
<text sub="clublinks" start="50.05" dur="0.266"> E KONTROLLIT T ALL GJITHA TONA</text>
<text sub="clublinks" start="50.316" dur="0.067"> E KONTROLLIT T ALL GJITHA SHTETIT TON.</text>
<text sub="clublinks" start="50.383" dur="0.2"> SHTETI</text>
<text sub="clublinks" start="50.583" dur="0.067"> SHTETI POR</text>
<text sub="clublinks" start="50.65" dur="0.1"> SHTETI POR TANI</text>
<text sub="clublinks" start="50.75" dur="0.167"> SHTETI POR TANI ATA</text>
<text sub="clublinks" start="50.917" dur="0.067"> SHTETI POR TANI QAT JEMI</text>
<text sub="clublinks" start="50.984" dur="2.002"> POR TANI QAT JEMI</text>
<text sub="clublinks" start="52.986" dur="0.233"> POR Tani që po kalojmë</text>
<text sub="clublinks" start="53.219" dur="0.167"> POR TANI QAT JEMI KALIMTARE N</text>
<text sub="clublinks" start="53.386" dur="0.034"> POR TANI QAT JEMI KALIMTARISHT N M SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="53.42" dur="0.2"> POR TANI SE JEMI TRANSITIMI N M SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="53.62" dur="0.066"> POR TANI SE JEMI KALIMTARISHT NORE M SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="53.686" dur="0.234"> TRANSITIMI N M MORE SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="53.92" dur="0.134"> TRANSITIMI N M SHUM NJ A shi</text>
<text sub="clublinks" start="54.054" dur="0.133"> TRANSITIMI N M MORE SHUM I SEZONIT T RA SHIUT,</text>
<text sub="clublinks" start="54.187" dur="0.133"> TRANSITIMI N M MORE SHUM I SEZONIT TIN SHIUT, ZJARRI</text>
<text sub="clublinks" start="54.32" dur="0.201"> TRANSITIMI N M MORE SHUM I SEZONIT TIN SHINNDETIT, SEZONI I ZJARRIT</text>
<text sub="clublinks" start="54.521" dur="0.066"> TRANSITIMI NORE MORE SHUM I SEZONIT T RA SHIUT, SESHT SEZONI I ZJARRIT</text>
<text sub="clublinks" start="54.587" dur="0.267"> SEZONI ME SHI, SEZONI I ZJARRIT SHT</text>
<text sub="clublinks" start="54.854" dur="2.136"> SEZONI I SHIUT, SEZONI I ZJARRIT ISSHT Shpejt</text>
<text sub="clublinks" start="56.99" dur="0.2"> SEZONI ME SHI, SEZONI I ZJARRIT ISSHT MIRATIM I SHPEJT</text>
<text sub="clublinks" start="57.19" dur="0.3"> SEZONI ME SHI, SEZONI I ZJARRIT ISSHT SHPEJT PINRFUNDIMI.</text>
<text sub="clublinks" start="57.49" dur="0.334"> POSHTIMI I SHPEJT I SHPEJT.</text>
<text sub="clublinks" start="57.824" dur="0.2"> POSHTIMI I SHPEJT I SHPEJT. KJO SHT</text>
<text sub="clublinks" start="58.024" dur="0.067"> POSHTIMI I SHPEJT I SHPEJT. Kjo është në përputhje</text>
<text sub="clublinks" start="58.091" dur="0.1"> POSHTIMI I SHPEJT I SHPEJT. Kjo është në përputhje me</text>
<text sub="clublinks" start="58.191" dur="0.067"> POSHTIMI I SHPEJT I SHPEJT. Kjo është në përputhje me</text>
<text sub="clublinks" start="58.258" dur="0.3"> Kjo është në përputhje me</text>
<text sub="clublinks" start="58.558" dur="0.2"> Kjo është në përputhje me veriperëndimin</text>
<text sub="clublinks" start="58.758" dur="0.067"> Kjo është në përputhje me ndërveprimin veriperëndimor</text>
<text sub="clublinks" start="58.825" dur="0.367"> INTERAGENCIA VERIORE</text>
<text sub="clublinks" start="59.192" dur="2.035"> Koordinimi i ndërveprimit veriperëndimor</text>
<text sub="clublinks" start="61.227" dur="0.234"> QENDRA E KOORDINIMIT NER NDERRMJETJE T NORTH VERIUT PERNDIMIT.</text>
<text sub="clublinks" start="61.461" dur="0.334"> QENDRA E KOORDINIMIT.</text>
<text sub="clublinks" start="61.795" dur="0.133"> QENDRA E KOORDINIMIT. JOE</text>
<text sub="clublinks" start="61.928" dur="0.1"> QENDRA E KOORDINIMIT. JOE RAINERI</text>
<text sub="clublinks" start="62.028" dur="0.1"> QENDRA E KOORDINIMIT. JOE RAINERI KA</text>
<text sub="clublinks" start="62.128" dur="0.1"> QENDRA E KOORDINIMIT. JOE RAINERI KA M M SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="62.228" dur="0.134"> QENDRA E KOORDINIMIT. JOE RAINERI ka më shumë</text>
<text sub="clublinks" start="62.362" dur="0.067"> QENDRA E KOORDINIMIT. JOE RAINERI KA MORE SHUM MBI TONN</text>
<text sub="clublinks" start="62.429" dur="0.266"> JOE RAINERI KA MORE SHUM MBI TONN</text>
<text sub="clublinks" start="62.695" dur="0.101"> JOE RAINERI KA MORE SHUM P ONR HISTORIKUN TON</text>
<text sub="clublinks" start="62.796" dur="1.635"> JOE RAINERI KA MORE SHUM MBI ZJARRIN TON HISTORIK</text>
<text sub="clublinks" start="64.431" dur="0.266"> JOE RAINERI KA MORE SHUM P ONR SEZONIN TON HISTORIK T ZJARRIT.</text>
<text sub="clublinks" start="64.697" dur="0.334"> SEZONI HISTORIK I ZJARRIT.</text>
<text sub="clublinks" start="65.031" dur="0.2"> SEZONI HISTORIK I ZJARRIT. >></text>
<text sub="clublinks" start="65.231" dur="2.837"> SEZONI HISTORIK I ZJARRIT. >> ASKUND</text>
<text sub="clublinks" start="68.068" dur="0.2"> SEZONI HISTORIK I ZJARRIT. >> ASKUND PREQ</text>
<text sub="clublinks" start="68.268" dur="0.233"> SEZONI HISTORIK I ZJARRIT. >> ASKUNDI Pranë A</text>
<text sub="clublinks" start="68.501" dur="0.2"> SEZONI HISTORIK I ZJARRIT. >> askund pranë një zjarri</text>
<text sub="clublinks" start="68.701" dur="0.067"> SEZONI HISTORIK I ZJARRIT. >> ASKUND Pranë një SEZONI ZJARRI</text>
<text sub="clublinks" start="68.768" dur="0.167"> >> ASKUND Pranë një SEZONI ZJARRI</text>
<text sub="clublinks" start="68.935" dur="0.134"> >> askund pranë një sezoni zjarri në</text>
<text sub="clublinks" start="69.069" dur="0.2"> >> ASKUND Pranë një Sezoni ZJARRI N THE</text>
<text sub="clublinks" start="69.269" dur="0.1"> >> ASKUND Pranë një SEZONI ZJARRI N IN VERI-PERESTNDIM</text>
<text sub="clublinks" start="69.369" dur="0.2"> >> askund pranë një sezoni të zjarrit në verilindjen e kësaj</text>
<text sub="clublinks" start="69.569" dur="2.436"> >> ASKUND Pranë një SEZONI ZJARRI N THE VERI-PERNDIMIN E K YETI VITI</text>
<text sub="clublinks" start="72.005" dur="0.067"> >> ASKUND Pranë një Sezoni ZJARRI N THE VERI-PERESTNDIMIN E KISTI VITI ISHTE</text>
<text sub="clublinks" start="72.072" dur="0.266"> N THE VERI-PERESTNDIMIN E ISHTE KISTI VIT</text>
<text sub="clublinks" start="72.338" dur="0.134"> N THE VERI-PERESTNDIMIN E K YETI VIT ISHTE HISTORIK</text>
<text sub="clublinks" start="72.472" dur="0.2"> N THE VERI-PERESTNDIMIN E KISTI VIT ISHTE HISTORIK PR</text>
<text sub="clublinks" start="72.672" dur="0.1"> N THE VERI-PERESTNDIMIN E K YETI VIT ISHTE HISTORIKE T THOT</text>
<text sub="clublinks" start="72.772" dur="0.134"> N THE VERI-PERESTNDIMIN E KISTI VIT ISHTE HISTORIKE T TO THOT</text>
<text sub="clublinks" start="72.906" dur="0.066"> N THE VERI-PERESTNDIMIN E KISTI VIT ISHTE HISTORIKE T TO THOT M LE T ARDHN.</text>
<text sub="clublinks" start="72.972" dur="0.234"> HISTORIK P TOR TAY thënë të paktën.</text>
<text sub="clublinks" start="73.206" dur="0.1"> HISTORIK P TOR TAY thënë të paktën. >></text>
<text sub="clublinks" start="73.306" dur="0.134"> HISTORIK P TOR TAY thënë të paktën. >> NE</text>
<text sub="clublinks" start="73.44" dur="0.2"> HISTORIK P TOR TAY thënë të paktën. >> JEMI Djegur</text>
<text sub="clublinks" start="73.64" dur="0.2"> HISTORIK P TOR TAY thënë të paktën. >> JEMI Djegur A</text>
<text sub="clublinks" start="73.84" dur="0.2"> HISTORIK P TOR TAY thënë të paktën. >> Kemi djegur një regjistër</text>
<text sub="clublinks" start="74.04" dur="0.067"> HISTORIK P TOR TAY thënë të paktën. >> Kemi djegur një numër regjistrimi</text>
<text sub="clublinks" start="74.107" dur="0.167"> >> Kemi djegur një numër regjistrimi</text>
<text sub="clublinks" start="74.274" dur="0.834"> >> Kemi djegur një numër të regjistrimeve të</text>
<text sub="clublinks" start="75.108" dur="0.2"> >> Kemi djegur një numër të regjistrimeve të akrave</text>
<text sub="clublinks" start="75.308" dur="0.2"> >> Kemi djegur një numër të regjistrimeve të akrave për</text>
<text sub="clublinks" start="75.508" dur="0.2"> >> Ne kemi djegur një numër të regjistrimeve të akrave për</text>
<text sub="clublinks" start="75.708" dur="0.067"> >> Kemi djegur një numër të regjistrimeve të akrave për pacifikun</text>
<text sub="clublinks" start="75.775" dur="0.334"> E AKRESA PR PACIFIKU</text>
<text sub="clublinks" start="76.109" dur="0.067"> P ACR AKRESI PWR PAKIFIKU VERI-PERESTNDIM</text>
<text sub="clublinks" start="76.176" dur="0.1"> E AKRESA P FORR PACIFIKU VERI-PERWNDIMOR N</text>
<text sub="clublinks" start="76.276" dur="0.133"> E ACRES P FORR PACIFIKU VERI-PERESTNDIMI N F ZJARR</text>
<text sub="clublinks" start="76.409" dur="0.1"> E ACRES P FORR PACIFIKUN VERI-PERESTNDIMOR N IN SEZONIN E ZJARRIT</text>
<text sub="clublinks" start="76.509" dur="0.067"> E ACRES P FORR PACIFIKUN VERI-PERESTNDIMOR N IN SEZONIN E ZJARRIT QAT</text>
<text sub="clublinks" start="76.576" dur="2.402"> Veri-perëndim në sezonin e zjarrit që</text>
<text sub="clublinks" start="78.978" dur="0.267"> Veri-perëndimi në sezonin e zjarrit që 2020.</text>
<text sub="clublinks" start="79.245" dur="0.334"> 2020</text>
<text sub="clublinks" start="79.579" dur="0.067"> 2020. MOST SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="79.646" dur="0.133"> 2020. MOST SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="79.779" dur="0.234"> 2020. MOST SHUM E TIJ</text>
<text sub="clublinks" start="80.013" dur="0.1"> 2020. MOST SHUM E ATA VDES</text>
<text sub="clublinks" start="80.113" dur="0.2"> 2020. MOST SHUM SI Q COM VINI ME</text>
<text sub="clublinks" start="80.313" dur="0.1"> 2020. MOST SHUM SI Q VINI ME A</text>
<text sub="clublinks" start="80.413" dur="0.067"> 2020. E SHUMA E ATA Q COM VINI ME NJ B T B MADH</text>
<text sub="clublinks" start="80.48" dur="0.233"> M M SHUM SI Q COM VINI ME NJ B T B MADH</text>
<text sub="clublinks" start="80.713" dur="0.034"> M M SHUM E TYRE Q COM VINI ME NJ P SHTYPJE TIG MADH</text>
<text sub="clublinks" start="80.747" dur="0.133"> M M SHUM SI Q COM VJEN ME NJ P SHTYPJE TIG MADH</text>
<text sub="clublinks" start="80.88" dur="0.067"> M M SHUM E TYRE Q COM VINI ME NJ P SHTYPJE TIG MADH</text>
<text sub="clublinks" start="80.947" dur="0.134"> M M SHUM SI Q COM VINI ME NJ P SHTYPJE TIG MADHE T EREVE N</text>
<text sub="clublinks" start="81.081" dur="1.234"> MOST SHUM E TIJ Q COM VINI ME NJ P SHTYPJE TIG MADH T ERAVE N THE</text>
<text sub="clublinks" start="82.315" dur="0.067"> M M SHUM E TIJ Q COM VINI ME NJ P SHTYPJE T MADH T FUNDIT N THE FUND</text>
<text sub="clublinks" start="82.382" dur="0.133"> M M SHUM SI Q COM VINI ME NJ P SHTYPJE T MADHE T EREVE N FUND T OF</text>
<text sub="clublinks" start="82.515" dur="0.067"> M M SHUM SI Q COM VINI ME NJ P SHTYPJE TIG MADHE T EREVE N FUND T OF</text>
<text sub="clublinks" start="82.582" dur="0.234"> Shtytja e erërave në fund të</text>
<text sub="clublinks" start="82.816" dur="0.133"> Shtytja e erërave në fund të punës</text>
<text sub="clublinks" start="82.949" dur="0.167"> Shtytja e erërave në fund të ditës së punës</text>
<text sub="clublinks" start="83.116" dur="0.067"> Shtytja e erërave në fund të fundjavës së ditës së punës.</text>
<text sub="clublinks" start="83.183" dur="0.2"> JAVA E FUNDIT T PUNORS.</text>
<text sub="clublinks" start="83.383" dur="0.1"> JAVA E FUNDIT T PUNORS. >></text>
<text sub="clublinks" start="83.483" dur="0.133"> JAVA E FUNDIT T PUNORS. >> NE</text>
<text sub="clublinks" start="83.616" dur="0.134"> JAVA E FUNDIT T PUNORS. >> NE OREGON</text>
<text sub="clublinks" start="83.75" dur="0.167"> JAVA E FUNDIT T PUNORS. >> VETEM NE OREGON,</text>
<text sub="clublinks" start="83.917" dur="0.1"> JAVA E FUNDIT T PUNORS. >> NE OREGON VETEM, ME SHUME</text>
<text sub="clublinks" start="84.017" dur="0.133"> JAVA E FUNDIT T PUNORS. >> NE OREGON VETEM, ME SHUME SE SE</text>
<text sub="clublinks" start="84.15" dur="0.067"> JAVA E FUNDIT T PUNORS. >> VETEM N OREGON, MORE SHUM SE A</text>
<text sub="clublinks" start="84.217" dur="0.267"> >> VETEM N OREGON, MORE SHUM SE A</text>
<text sub="clublinks" start="84.484" dur="0.133"> >> VETEM N OREGON, MORE SHUM SE NJ A MILION</text>
<text sub="clublinks" start="84.617" dur="1.602"> >> VETEM N O OREGON, M M SHUM SE NJ A MILION AKRAT</text>
<text sub="clublinks" start="86.219" dur="0.234"> >> VETEM N O OREGON, M, SHUM SE NJAN MILION AKRESR T Djegur</text>
<text sub="clublinks" start="86.453" dur="0.2"> >> VETM N O OREGON, M M SHUM SE NJ M MILION AKRES Djegur KJO</text>
<text sub="clublinks" start="86.653" dur="0.066"> >> VETM N O OREGON, MORE SHUM SE NJILL MILION AKRES Djegur KTI VIT</text>
<text sub="clublinks" start="86.719" dur="0.201"> Miliona hektarë të djegur këtë vit</text>
<text sub="clublinks" start="86.92" dur="0.167"> Miliona hektarë të djegur këtë vit dhe</text>
<text sub="clublinks" start="87.087" dur="0.066"> Miliona hektarë të djegur këtë vit dhe qindra</text>
<text sub="clublinks" start="87.153" dur="0.134"> Miliona hektarë të djegur këtë vit dhe qindra e</text>
<text sub="clublinks" start="87.287" dur="0.133"> Miliona hektarë të djegur këtë vit dhe qindra shtëpi</text>
<text sub="clublinks" start="87.42" dur="0.067"> Miliona hektarë të djegur këtë vit dhe qindra shtëpi të djegura</text>
<text sub="clublinks" start="87.487" dur="0.067"> Miliona hektarë të djegur këtë vit dhe qindra shtëpi të djegura</text>
<text sub="clublinks" start="87.554" dur="0.2"> DHE Qindra Shtëpi të djegura</text>
<text sub="clublinks" start="87.754" dur="0.167"> DHE Qindra Shtëpi të djegura në</text>
<text sub="clublinks" start="87.921" dur="0.066"> DHE Qindra Shtëpi të djegura në tokë.</text>
<text sub="clublinks" start="87.987" dur="0.234"> BAZA.</text>
<text sub="clublinks" start="88.221" dur="1.835"> BAZA. JOHN</text>
<text sub="clublinks" start="90.056" dur="0.2"> BAZA. JOHN SALTENBERGER</text>
<text sub="clublinks" start="90.256" dur="0.201"> BAZA. JOHN SALTENBERGER SHT</text>
<text sub="clublinks" start="90.457" dur="0.2"> BAZA. JOHN SALTENBERGER SHT</text>
<text sub="clublinks" start="90.657" dur="0.066"> BAZA. JOHN SALTENBERGER ISSHT ZJARRI</text>
<text sub="clublinks" start="90.723" dur="0.267"> JOHN SALTENBERGER ISSHT ZJARRI</text>
<text sub="clublinks" start="90.99" dur="0.167"> JOHN SALTENBERGER ISSHT MOTI ZJARRI</text>
<text sub="clublinks" start="91.157" dur="0.167"> JOHN SALTENBERGER ISSHT PROGRAMI MOTOR I ZJARRIT</text>
<text sub="clublinks" start="91.324" dur="0.1"> JOHN SALTENBERGER ISSHT MENAXHUESI I PROGRAMIT MBI ZJARRI</text>
<text sub="clublinks" start="91.424" dur="0.067"> JOHN SALTENBERGER ISSHT MENAXHUESI I PROGRAMIT MOTOR ZJARRI ME</text>
<text sub="clublinks" start="91.491" dur="0.2"> MENAXHUESI I PROGRAMIT MOTOR ME</text>
<text sub="clublinks" start="91.691" dur="0.167"> MENAXHUESI I PROGRAMIT MOTOR ME</text>
<text sub="clublinks" start="91.858" dur="0.2"> MENAXHUESI I PROGRAMIT MOTOR ME VERI-PERESTNDIMIN</text>
<text sub="clublinks" start="92.058" dur="0.067"> MENAXHUESI I PROGRAMIT MOTOR ME INTERAGENCAGN VERIORE</text>
<text sub="clublinks" start="92.125" dur="1.969"> NDAGRMJETSIA VERI-PERNDIMORE</text>
<text sub="clublinks" start="94.094" dur="0.2"> Koordinimi i ndërveprimit veriperëndimor</text>
<text sub="clublinks" start="94.294" dur="0.267"> QENDRA E KOORDINIMIT NDAGRMBARIMI VERI-PER NORTHNDIMOR.</text>
<text sub="clublinks" start="94.561" dur="0.267"> QENDRA E KOORDINIMIT.</text>
<text sub="clublinks" start="94.828" dur="0.1"> QENDRA E KOORDINIMIT. >></text>
<text sub="clublinks" start="94.928" dur="0.1"> QENDRA E KOORDINIMIT. >> AI</text>
<text sub="clublinks" start="95.028" dur="0.133"> QENDRA E KOORDINIMIT. >> Tha ai</text>
<text sub="clublinks" start="95.161" dur="0.1"> QENDRA E KOORDINIMIT. >> Ai na tha ne</text>
<text sub="clublinks" start="95.261" dur="0.134"> QENDRA E KOORDINIMIT. >> Ai tha që ne ishim</text>
<text sub="clublinks" start="95.395" dur="0.1"> QENDRA E KOORDINIMIT. >> Ai tha që po merreshim</text>
<text sub="clublinks" start="95.495" dur="0.067"> QENDRA E KOORDINIMIT. >> Ai tha që po merreshim me të</text>
<text sub="clublinks" start="95.562" dur="0.166"> >> Ai tha që po merreshim me të</text>
<text sub="clublinks" start="95.728" dur="0.134"> >> Ai tha që ne po merreshim me një</text>
<text sub="clublinks" start="95.862" dur="0.1"> >> Ai tha që po merreshim me një qetësi</text>
<text sub="clublinks" start="95.962" dur="0.134"> >> Ai tha që po merreshim me një zjarr të qetë</text>
<text sub="clublinks" start="96.096" dur="0.166"> >> Ai tha që po merreshim me një sezon të qetë zjarri</text>
<text sub="clublinks" start="96.262" dur="1.836"> >> Ai tha që ne po merreshim me një sezon të qetë zjarri deri në</text>
<text sub="clublinks" start="98.098" dur="0.066"> >> Ai tha që po merreshim me një sezon të qetë zjarri deri në punë</text>
<text sub="clublinks" start="98.164" dur="0.2"> Një sezon i qetë zjarri deri në punë</text>
<text sub="clublinks" start="98.364" dur="0.201"> NJAS SEZON I QET ZJARRI Deri në ditën e punës</text>
<text sub="clublinks" start="98.565" dur="0.066"> NJ SE SEZON I QET ZJARRI Deri në fundjavën e ditës së punës.</text>
<text sub="clublinks" start="98.631" dur="0.234"> DITA JAVAVE.</text>
<text sub="clublinks" start="98.865" dur="0.1"> DITA JAVAVE. >></text>
<text sub="clublinks" start="98.965" dur="0.134"> DITA JAVAVE. >> ÇFAR</text>
<text sub="clublinks" start="99.099" dur="0.133"> DITA JAVAVE. >> ÇFAR REALISHT</text>
<text sub="clublinks" start="99.232" dur="0.067"> DITA JAVAVE. >> ÇFAR. VERTETON VRTET</text>
<text sub="clublinks" start="99.299" dur="0.133"> DITA JAVAVE. >> ÇFAR V RERTET SHOQRONI</text>
<text sub="clublinks" start="99.432" dur="0.067"> DITA JAVAVE. >> ÇFAR V DRTET E SHKELJN NGJARJEN</text>
<text sub="clublinks" start="99.499" dur="0.2"> >> ÇFAR V DRTET E SHKELJN NGJARJEN</text>
<text sub="clublinks" start="99.699" dur="0.1"> >> ÇFAR. REALISHT NDODHI NDENTRMARRJA</text>
<text sub="clublinks" start="99.799" dur="0.167"> >> ÇFAR. DSHTRO VALLRTET NGJARJA</text>
<text sub="clublinks" start="99.966" dur="0.1"> >> ÇFAR D ME T VRORTET E SHKURTUAR NGJARJA ISHTE FORTA</text>
<text sub="clublinks" start="100.066" dur="0.134"> >> ÇFAR D ME T VRTET E SHKURTUAR NGJARJA ISHTE FORTA DHE</text>
<text sub="clublinks" start="100.2" dur="0.066"> >> ÇFAR D ME T VRTET E SHKURTUAR NGJARJA ISHTE FORTA DHE</text>
<text sub="clublinks" start="100.266" dur="1.202"> ISHTE FORCA DHE</text>
<text sub="clublinks" start="101.468" dur="0.066"> ISHTE FUQIA DHE GJYMRIA</text>
<text sub="clublinks" start="101.534" dur="0.134"> ISHTE FORCA DHE GJYMDRIA E</text>
<text sub="clublinks" start="101.668" dur="0.2"> ISHTE FORTA DHE GJENERESIA E</text>
<text sub="clublinks" start="101.868" dur="0.2"> ISHTE FORCA DHE GJENDJESIA E EREVE</text>
<text sub="clublinks" start="102.068" dur="0.067"> ISHTE FORCA DHE GJENSHMRIA E Erërave ATA</text>
<text sub="clublinks" start="102.135" dur="0.2"> LUNDSIA E EREVE Q</text>
<text sub="clublinks" start="102.335" dur="0.067"> VLERSIA E Erërave që erdhën</text>
<text sub="clublinks" start="102.402" dur="0.067"> SUDENZIMI I EREVE T C FYTURA.</text>
<text sub="clublinks" start="102.469" dur="0.2"> HAJDE.</text>
<text sub="clublinks" start="102.669" dur="0.1"> HAJDE. DHE</text>
<text sub="clublinks" start="102.769" dur="0.133"> HAJDE. EDHE UNE</text>
<text sub="clublinks" start="102.902" dur="0.167"> HAJDE. DHE Rrëfehem</text>
<text sub="clublinks" start="103.069" dur="0.2"> HAJDE. DHE E RREFTOJ</text>
<text sub="clublinks" start="103.269" dur="1.836"> HAJDE. DHE RREFTOJ se isha</text>
<text sub="clublinks" start="105.105" dur="0.066"> HAJDE. DHE RREFTOJ se u befasova</text>
<text sub="clublinks" start="105.171" dur="0.167"> DHE RREFTOJ se u befasova</text>
<text sub="clublinks" start="105.338" dur="0.234"> DHE RREFTOJ se u befasova nga</text>
<text sub="clublinks" start="105.572" dur="0.2"> DHE RREFTOJ se u befasova SI</text>
<text sub="clublinks" start="105.772" dur="0.1"> DHE RREFTOJ se u befasova nga sa i fortë</text>
<text sub="clublinks" start="105.872" dur="0.1"> DHE RREFTOJ se u befasova nga sa i fortë</text>
<text sub="clublinks" start="105.972" dur="0.067"> DHE RREFTOJ se u befasova nga sa i fortë u bë.</text>
<text sub="clublinks" start="106.039" dur="0.367"> SA SA I FORT E FUND.</text>
<text sub="clublinks" start="106.406" dur="0.233"> SA SA I FORT E FUND. A</text>
<text sub="clublinks" start="106.639" dur="0.067"> SA SA I FORT E FUND. Një kombinim</text>
<text sub="clublinks" start="106.706" dur="0.067"> SA SA I FORT E FUND. Një kombinim i</text>
<text sub="clublinks" start="106.773" dur="0.133"> SA SA I FORT E FUND. Një kombinim i thatë</text>
<text sub="clublinks" start="106.906" dur="0.067"> SA SA I FORT E FUND. Një kombinim i karburanteve të thata,</text>
<text sub="clublinks" start="106.973" dur="0.234"> Një kombinim i karburanteve të thata,</text>
<text sub="clublinks" start="107.207" dur="0.166"> Një kombinim i karburanteve të thata, të ngrohtë</text>
<text sub="clublinks" start="107.373" dur="1.702"> Një kombinim i karburanteve të thata, motit të ngrohtë</text>
<text sub="clublinks" start="109.075" dur="0.234"> Një kombinim i karburanteve të thata, motit të ngrohtë dhe</text>
<text sub="clublinks" start="109.309" dur="0.233"> Një kombinim i karburanteve të thata, motit të ngrohtë dhe të lartë</text>
<text sub="clublinks" start="109.542" dur="0.067"> Një kombinim i karburanteve të thata, motit të ngrohtë dhe erërave të larta</text>
<text sub="clublinks" start="109.609" dur="0.267"> Moti i ngrohtë dhe erërat e larta</text>
<text sub="clublinks" start="109.876" dur="0.067"> SHPADRNDARJEN E motit të ngrohtë dhe erërave të larta</text>
<text sub="clublinks" start="109.943" dur="0.133"> Moti i ngrohtë dhe erërat e larta përhapin</text>
<text sub="clublinks" start="110.076" dur="0.067"> Moti i ngrohtë dhe erërat e larta përhapin zjarret.</text>
<text sub="clublinks" start="110.143" dur="0.167"> SHPADRNDANI ZJARRAT.</text>
<text sub="clublinks" start="110.31" dur="0.1"> SHPADRNDANI ZJARRAT. >></text>
<text sub="clublinks" start="110.41" dur="0.133"> SHPADRNDANI ZJARRAT. >> IME</text>
<text sub="clublinks" start="110.543" dur="0.2"> SHPADRNDANI ZJARRAT. >> ZEMRA IME</text>
<text sub="clublinks" start="110.743" dur="0.201"> SHPADRNDANI ZJARRAT. >> ZEMRA IME SANK</text>
<text sub="clublinks" start="110.944" dur="2.235"> SHPADRNDANI ZJARRAT. >> Zemra ime është e ndezur</text>
<text sub="clublinks" start="113.179" dur="0.067"> SHPADRNDANI ZJARRAT. >> ZEMRA IME SANK TE HENE</text>
<text sub="clublinks" start="113.246" dur="0.3"> >> ZEMRA IME SANK TE HENE</text>
<text sub="clublinks" start="113.546" dur="0.067"> >> ZEMRA IME SHKRONI TE H MNN PASDITE</text>
<text sub="clublinks" start="113.613" dur="0.2"> >> ZEMRA IME SANK TE HENON PASDITE N</text>
<text sub="clublinks" start="113.813" dur="0.134"> >> ZEMRA IME SHKRONI TE H MNN PASDITE P LR PUNOR</text>
<text sub="clublinks" start="113.947" dur="0.1"> >> ZEMRA IME SHKRONI TE HEN MN PASDITE NE DITEN E PUNES</text>
<text sub="clublinks" start="114.047" dur="0.1"> >> ZEMRA IME SHKENCN T M HN PASDITE N ON DITN E PUNORS KUR</text>
<text sub="clublinks" start="114.147" dur="0.067"> >> ZEMRA IME SHKENC ONN T M HN PASDITE N ON DITN E PUNORS KUR</text>
<text sub="clublinks" start="114.214" dur="0.233"> Pasdite në ditën e punës kur</text>
<text sub="clublinks" start="114.447" dur="0.1"> Pasdite në ditën e punës kur erën</text>
<text sub="clublinks" start="114.547" dur="0.067"> Pasdite në ditën e punës kur erërat</text>
<text sub="clublinks" start="114.614" dur="0.133"> Pasdite në ditën e punës kur erërat shkuan aq</text>
<text sub="clublinks" start="114.747" dur="0.101"> Pasdite në ditën e punës kur erërat u bë aq i fortë</text>
<text sub="clublinks" start="114.848" dur="0.2"> Pasdite në ditën e punës kur erërat u bë aq i fortë se</text>
<text sub="clublinks" start="115.048" dur="0.067"> Pasdite në ditën e punës kur erërat u bë aq i fortë se shumë</text>
<text sub="clublinks" start="115.115" dur="1.201"> Erërat u bënë aq të fortë sa shumë</text>
<text sub="clublinks" start="116.316" dur="0.2"> Erërat u bënë aq të fortë sa shumë</text>
<text sub="clublinks" start="116.516" dur="0.2"> Erërat u bënë aq të fortë sa shumë pemë</text>
<text sub="clublinks" start="116.716" dur="0.2"> Erërat u bënë aq të fortë sa shumë pemë</text>
<text sub="clublinks" start="116.916" dur="0.1"> Erërat u bënë aq të fortë sa shumë pemë në tim</text>
<text sub="clublinks" start="117.016" dur="0.134"> Erërat u bënë aq të fortë sa shumë pemë në shtëpinë time</text>
<text sub="clublinks" start="117.15" dur="0.067"> Erërat u bënë aq të fortë sa shumë pemë në shtëpinë time ishin</text>
<text sub="clublinks" start="117.217" dur="0.267"> Pemët në shtëpinë time ishin</text>
<text sub="clublinks" start="117.484" dur="0.1"> Pemët në shtëpinë time po përkuleshin</text>
<text sub="clublinks" start="117.584" dur="0.1"> Pemët në shtëpinë time po përkuleshin</text>
<text sub="clublinks" start="117.684" dur="0.167"> PEMT N AT SHTEPIN IMY LINDEN DHE</text>
<text sub="clublinks" start="117.851" dur="0.1"> PEMT N AT SHTEPINY time u përkulën dhe degë</text>
<text sub="clublinks" start="117.951" dur="0.066"> PEMT N AT SHT HPINY time u përkulën dhe degët</text>
<text sub="clublinks" start="118.017" dur="0.301"> BANIMI MBI DHE DEGT ISHIN</text>
<text sub="clublinks" start="118.318" dur="0.066"> BANIMI MBI DHE DEGT SHQYRTUAN</text>
<text sub="clublinks" start="118.384" dur="0.101"> BANIMI MBI DHE DEGCHT NDODHEN</text>
<text sub="clublinks" start="118.485" dur="0.1"> BANIMI MBI DHE DEG WT NDODHEN DHE</text>
<text sub="clublinks" start="118.585" dur="0.066"> BANIMI MBI DHE DEGT NDODHEN DHE AT ANDHERE</text>
<text sub="clublinks" start="118.651" dur="0.1"> BANIMI MBI DHE DEGT NDODHEN DHE PASTAJ</text>
<text sub="clublinks" start="118.751" dur="0.067"> BANIMI MBI DHE DEGT SHQYRTUshin DHE PASTAJ QIJELIN</text>
<text sub="clublinks" start="118.818" dur="1.502"> SHKURTIMI DHE PASTAJ QIELLI</text>
<text sub="clublinks" start="120.32" dur="0.2"> SHKURTIMI DHE PASTAJ QYLLI I PLOTSUAR</text>
<text sub="clublinks" start="120.52" dur="0.2"> SHKURTIMI DHE PASTAJ QIELLI I PLOTSUAR ME</text>
<text sub="clublinks" start="120.72" dur="0.067"> SHKURTIMI DHE PASTAJ QIELLI I PLOTSUAR me duhan.</text>
<text sub="clublinks" start="120.787" dur="0.233"> Mbushur me duhan.</text>
<text sub="clublinks" start="121.02" dur="0.134"> Mbushur me duhan. MBI</text>
<text sub="clublinks" start="121.154" dur="0.133"> Mbushur me duhan. MBI A</text>
<text sub="clublinks" start="121.287" dur="0.134"> Mbushur me duhan. MBI MUAJ</text>
<text sub="clublinks" start="121.421" dur="0.067"> Mbushur me duhan. MBI NJ M MUAJ T VON</text>
<text sub="clublinks" start="121.488" dur="0.2"> Mbushur me duhan. MBI NJ M MUAJ T L VON P FORR</text>
<text sub="clublinks" start="121.688" dur="0.066"> Mbushur me duhan. Mbi një muaj më vonë për të gjithë</text>
<text sub="clublinks" start="121.754" dur="0.301"> Mbi një muaj më vonë për të gjithë</text>
<text sub="clublinks" start="122.055" dur="2.102"> MBI NJ M MUAJ T L VON P ALLR T ALL GJITHA PRAKTIKN</text>
<text sub="clublinks" start="124.157" dur="0.4"> MBI NJ M MUAJ TAT VON P ALLR T ALL GJITHA QLLIMET PRAKTIKE,</text>
<text sub="clublinks" start="124.557" dur="0.134"> MBI NJ M MUAJ T L VON P THER T ALL GJITHA QURLLIMET PRAKTIKE,</text>
<text sub="clublinks" start="124.691" dur="0.066"> MBI NJ M MUAJ T L VON P THER T ALL GJITHA QURLLIMET PRAKTIKE, ZJARRI</text>
<text sub="clublinks" start="124.757" dur="0.234"> QURLLIMET PRAKTIKE, ZJARRI</text>
<text sub="clublinks" start="124.991" dur="0.067"> Q PLLIMET PRAKTIKE, SEZONI I ZJARRIT</text>
<text sub="clublinks" start="125.058" dur="0.1"> QURLLIMET PRAKTIKE, SEZONI I ZJARRIT SHT</text>
<text sub="clublinks" start="125.158" dur="0.1"> Q PLLIMET PRAKTIKE, SEZONI I ZJARRIT P ISRFUNDON</text>
<text sub="clublinks" start="125.258" dur="0.067"> QURLLIMET PRAKTIKE, SEZONI I ZJARRIT PVERRFUNDON</text>
<text sub="clublinks" start="125.325" dur="0.1"> QURLLIMET PRAKTIKE, SEZONI I ZJARRIT P ISRFUNDOHET</text>
<text sub="clublinks" start="125.425" dur="0.067"> QURLLIMET PRAKTIKE, SEZONI I ZJARRIT PVERRFUNDON P FORR</text>
<text sub="clublinks" start="125.492" dur="0.266"> SEZONI OSHT MBYLLUR P FORR</text>
<text sub="clublinks" start="125.758" dur="0.201"> SEZONI KA MBARUAR P FORR PACIFIKIN</text>
<text sub="clublinks" start="125.959" dur="0.066"> SEZONI KA MBARUAR PR PACIFIKIN VERI-PERNDIM.</text>
<text sub="clublinks" start="126.025" dur="0.167"> Pacific veriperëndim.</text>
<text sub="clublinks" start="126.192" dur="0.134"> Pacific veriperëndim. >></text>
<text sub="clublinks" start="126.326" dur="0.066"> Pacific veriperëndim. >> MIR,,</text>
<text sub="clublinks" start="126.392" dur="1.702"> Pacific veriperëndim. >> MIR,, NE</text>
<text sub="clublinks" start="128.094" dur="0.2"> Pacific veriperëndim. >> MIR,, NE MUND T</text>
<text sub="clublinks" start="128.294" dur="0.201"> Pacific veriperëndim. >> MIR, NE MUND T BE JEMI</text>
<text sub="clublinks" start="128.495" dur="0.066"> Pacific veriperëndim. >> MIR, NUK MUND T BE P WRSHKRIMI</text>
<text sub="clublinks" start="128.561" dur="0.2"> >> MIR, NUK MUND T BE P WRSHKRIMI</text>
<text sub="clublinks" start="128.761" dur="0.101"> >> MIR, NUK MUND T BE MBYLLEMI</text>
<text sub="clublinks" start="128.862" dur="0.166"> >> MIR, NUK MUND T BE P WRDORIM TON</text>
<text sub="clublinks" start="129.028" dur="0.134"> >> MIR, NUK MUND T BE P WRFUNDOJM W WILDFIRE TON</text>
<text sub="clublinks" start="129.162" dur="0.1"> >> MIR, NUK MUND T BE PRFUNDOJM SE SEZONIN TON W TIL FILMIJVE</text>
<text sub="clublinks" start="129.262" dur="0.133"> >> MIR, NUK MUND T BE PRFUNDOJM SE SEZONIN TON W TIL FILMIJVE KTU</text>
<text sub="clublinks" start="129.395" dur="0.067"> >> MIR, NUK MUND T BE PRFUNDOJM SE SEZONIN TON W TIL FILMIJVE K HTU N IN</text>
<text sub="clublinks" start="129.462" dur="1.635"> N U SEZONIN TON W TIL WILDFIRE K HTU N</text>
<text sub="clublinks" start="131.097" dur="0.234"> DERI SEZONIN TON W TIL WILDFIRE K HTU N IN OREGON.</text>
<text sub="clublinks" start="131.331" dur="0.367"> OREGON.</text>
<text sub="clublinks" start="131.698" dur="0.1"> OREGON. SSHT</text>
<text sub="clublinks" start="131.798" dur="0.167"> OREGON. ËSHTË NJË</text>
<text sub="clublinks" start="131.965" dur="0.133"> OREGON. SSHT A NDRYSHME</text>
<text sub="clublinks" start="132.098" dur="0.067"> OREGON. SSHT A një histori e ndryshme</text>
<text sub="clublinks" start="132.165" dur="0.067"> OREGON. SSHT A një histori e ndryshme në</text>
<text sub="clublinks" start="132.232" dur="0.333"> SSHT A një histori e ndryshme në</text>
<text sub="clublinks" start="132.565" dur="0.067"> SHT A NJ ST TREGIM I NDRYSHM N IN CALIFORNIA.</text>
<text sub="clublinks" start="132.632" dur="0.167"> KALIFORNIA</text>
<text sub="clublinks" start="132.799" dur="0.233"> KALIFORNIA >></text>
<text sub="clublinks" start="133.032" dur="2.103"> KALIFORNIA >> CALIFORNIA</text>
<text sub="clublinks" start="135.135" dur="0.233"> KALIFORNIA >> CALIFORNIA Mbetet</text>
<text sub="clublinks" start="135.368" dur="0.234"> KALIFORNIA >> CALIFORNIA Mbetet e thatë.</text>
<text sub="clublinks" start="135.602" dur="0.267"> >> CALIFORNIA Mbetet e thatë.</text>
<text sub="clublinks" start="135.869" dur="0.1"> >> CALIFORNIA Mbetet e thatë. Une</text>
<text sub="clublinks" start="135.969" dur="0.1"> >> CALIFORNIA Mbetet e thatë. I SHOH</text>
<text sub="clublinks" start="136.069" dur="0.133"> >> CALIFORNIA Mbetet e thatë. SHIKO JO</text>
<text sub="clublinks" start="136.202" dur="0.1"> >> CALIFORNIA Mbetet e thatë. Nuk shoh asnjë shi</text>
<text sub="clublinks" start="136.302" dur="0.134"> >> CALIFORNIA Mbetet e thatë. Nuk shoh asnjë shi në</text>
<text sub="clublinks" start="136.436" dur="0.1"> >> CALIFORNIA Mbetet e thatë. Nuk shoh asnjë shi në pamje</text>
<text sub="clublinks" start="136.536" dur="0.067"> >> CALIFORNIA Mbetet e thatë. Nuk shoh asnjë shi në pamje</text>
<text sub="clublinks" start="136.603" dur="0.233"> Nuk shoh asnjë shi në pamje</text>
<text sub="clublinks" start="136.836" dur="0.067"> Unë nuk shoh asnjë shi në sytë e tyre.</text>
<text sub="clublinks" start="136.903" dur="0.267"> ATA.</text>
<text sub="clublinks" start="137.17" dur="0.1"> ATA. ATA KANE</text>
<text sub="clublinks" start="137.27" dur="1.835"> ATA. JANE QENE</text>
<text sub="clublinks" start="139.105" dur="0.2"> ATA. KANE QENE NEN</text>
<text sub="clublinks" start="139.305" dur="0.201"> ATA. KAN BE QEN N UN A</text>
<text sub="clublinks" start="139.506" dur="0.066"> ATA. KAN BE QEN N UN SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="139.572" dur="0.167"> KAN BE QEN N UN SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="139.739" dur="0.167"> KAN BE QEN BE N UN SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="139.906" dur="0.133"> Ata kanë qenë nën një det të hapur</text>
<text sub="clublinks" start="140.039" dur="0.067"> Ata kanë qenë nën një fluks të madh në det të hapur.</text>
<text sub="clublinks" start="140.106" dur="0.2"> E Rrjedhjes në det të hapur.</text>
<text sub="clublinks" start="140.306" dur="0.167"> E Rrjedhjes në det të hapur. AJO</text>
<text sub="clublinks" start="140.473" dur="0.1"> E Rrjedhjes në det të hapur. ATA PASURISHT</text>
<text sub="clublinks" start="140.573" dur="0.134"> E Rrjedhjes në det të hapur. ATAT Erë E LEHTRISHT</text>
<text sub="clublinks" start="140.707" dur="0.066"> E Rrjedhjes në det të hapur. ATA NGJARJE ERTER LEHTRISHT</text>
<text sub="clublinks" start="140.773" dur="0.267"> ATA NGJARJE ERTER LEHTRISHT</text>
<text sub="clublinks" start="141.04" dur="0.067"> ATA NGJARJE ERTER LEHTSISHT NGJASHME</text>
<text sub="clublinks" start="141.107" dur="0.1"> ATA NGJARJE ETTER LEHT SHQIPTARISHT</text>
<text sub="clublinks" start="141.207" dur="0.067"> QAT NGJARJE LEHTTERRISHT Erë, Ngjashëm me çfarë</text>
<text sub="clublinks" start="141.274" dur="1.034"> QAT NGJARJE LEHTTERRISHT Erë, Ngjashëm me atë që ne</text>
<text sub="clublinks" start="142.308" dur="0.201"> ATA NGJARJE ERTER LEHTSISHT NGJASHME me atë që kemi</text>
<text sub="clublinks" start="142.509" dur="0.2"> ATA NJ W NGJARJE ETTER LEHT SHQIPTARE N WH ÇFARAT KEMI K HTU</text>
<text sub="clublinks" start="142.709" dur="0.066"> ATA AKTIVITET P ER ETTER LEHT SHQIPTAR N WH ÇFAR KEMI K HTU</text>
<text sub="clublinks" start="142.775" dur="0.201"> E NGJASHME me atë që kemi këtu</text>
<text sub="clublinks" start="142.976" dur="0.167"> E NGJASHME me atë që kemi këtu në</text>
<text sub="clublinks" start="143.143" dur="0.2"> E NGJASHME me atë që kemi këtu në Pacifik</text>
<text sub="clublinks" start="143.343" dur="0.066"> E NGJASHME me atë që kemi këtu në Pacific Verilindje.</text>
<text sub="clublinks" start="143.409" dur="0.201"> PACIFIKU VERI-PERESTNDIM.</text>
<text sub="clublinks" start="143.61" dur="0.066"> PACIFIKU VERI-PERESTNDIM. DHE</text>
<text sub="clublinks" start="143.676" dur="0.1"> PACIFIKU VERI-PERESTNDIM. DHE KËSHTU</text>
<text sub="clublinks" start="143.776" dur="0.134"> PACIFIKU VERI-PERESTNDIM. DHE AQ SA</text>
<text sub="clublinks" start="143.91" dur="0.234"> PACIFIKU VERI-PERESTNDIM. DHE SI THJESHT</text>
<text sub="clublinks" start="144.144" dur="0.066"> PACIFIKU VERI-PERESTNDIM. DHE SI T J MBROJT</text>
<text sub="clublinks" start="144.21" dur="1.969"> DHE SI T J MBROJT</text>
<text sub="clublinks" start="146.179" dur="0.233"> DHE SI TEN K MBAJ KUSHTET</text>
<text sub="clublinks" start="146.412" dur="0.201"> DHE SI T J MBROJT K KUSHTET THJESHT</text>
<text sub="clublinks" start="146.613" dur="0.133"> DHE SI T J MBROJT KUSHTET THJESHT</text>
<text sub="clublinks" start="146.746" dur="0.067"> DHE SI T J MBROJTUST KUSHTET E TJERA TY THJESHT.</text>
<text sub="clublinks" start="146.813" dur="0.2"> KUSHTET E THATA PREJ TYRE.</text>
<text sub="clublinks" start="147.013" dur="0.234"> KUSHTET E THATA PREJ TYRE. >></text>
<text sub="clublinks" start="147.247" dur="0.166"> KUSHTET E THATA PREJ TYRE. >> DHE</text>
<text sub="clublinks" start="147.413" dur="0.101"> KUSHTET E THATA PREJ TYRE. >> DHE K LRKIMI</text>
<text sub="clublinks" start="147.514" dur="0.133"> KUSHTET E THATA PREJ TYRE. >> DHE K LRKIMI N</text>
<text sub="clublinks" start="147.647" dur="0.133"> KUSHTET E THATA PREJ TYRE. >> DHE K LRKIMI N THE</text>
<text sub="clublinks" start="147.78" dur="0.067"> KUSHTET E THATA PREJ TYRE. >> DHE K LRKIMI N VONN E VONS</text>
<text sub="clublinks" start="147.847" dur="0.2"> >> DHE K LRKIMI N VONN E VONS</text>
<text sub="clublinks" start="148.047" dur="0.067"> >> DHE K LRKIMI N PJESN E VON LT</text>
<text sub="clublinks" start="148.114" dur="0.1"> >> DHE K LRKIMI N P PJESN E VON T OF</text>
<text sub="clublinks" start="148.214" dur="0.1"> >> DHE K LRKIMI N P PJESN E VON T KIST</text>
<text sub="clublinks" start="148.314" dur="0.067"> >> DHE K LRKIMI N P PJESN E VON L T K YETI VITI,</text>
<text sub="clublinks" start="148.381" dur="1.802"> >> DHE K LRKIMI N P PJES PN E VON T K YETI VITI, IT</text>
<text sub="clublinks" start="150.183" dur="0.067"> >> DHE K LRKONI N P PJESN E VON T OF K YETI VITI, NUK ESHTE</text>
<text sub="clublinks" start="150.25" dur="0.233"> PJESA E KISTI VITI, NUK ESHTE</text>
<text sub="clublinks" start="150.483" dur="0.167"> PJESA E KISTI VITI, NUK Shfaqet</text>
<text sub="clublinks" start="150.65" dur="0.133"> PJESA E KISTI VITI, NUK Shfaqet Nëna</text>
<text sub="clublinks" start="150.783" dur="0.067"> PJESA E KISTI VITI, NUK DUKE SHFAQUR NATYRN NTHERN</text>
<text sub="clublinks" start="150.85" dur="0.134"> PJESA E KISTI VITI, NUK DUKE SHQYRTUAR NATYRN N MON</text>
<text sub="clublinks" start="150.984" dur="0.066"> PJESA E KISTI VITI, NUK DUKE SHQYRTUAR NATYRA E NTHERNS</text>
<text sub="clublinks" start="151.05" dur="0.167"> SHPIKONI NATYRA E NTHERNS SHKENC</text>
<text sub="clublinks" start="151.217" dur="0.067"> SHPIKONI NATYRN E NNS SHKUAR</text>
<text sub="clublinks" start="151.284" dur="0.1"> SHPIKONI NATYRN NTHERN SHQYRTUESE</text>
<text sub="clublinks" start="151.384" dur="0.067"> SHPIKONI NATYRN NTHERN SHQIPTARE SHT LIR</text>
<text sub="clublinks" start="151.451" dur="0.1"> SHPIKONI NATYRN E NTHERNS SHKUAR T TO JET E LIR</text>
<text sub="clublinks" start="151.551" dur="0.133"> SHPIKONI NATYRN NTHERN ISSHT T B BEHET E LIR P TOR A</text>
<text sub="clublinks" start="151.684" dur="0.201"> SHPIKONI NATYRN NTHERN SHQIPTARE SHT T BE JET K E LIR N TO SHTET</text>
<text sub="clublinks" start="151.885" dur="0.2"> SHPIKONI NATYRN NTHERN ISSHT T B BEHET LIR N TO SHTETIN QAT</text>
<text sub="clublinks" start="152.085" dur="0.067"> SHPIKONI NATYRN NTHERN ISSHT T TO B BEHET E LIR N TO SHTETIN Q. KA</text>
<text sub="clublinks" start="152.152" dur="1.001"> T BE JEMI I LIR N A SHTETIN Q. KA</text>
<text sub="clublinks" start="153.153" dur="0.2"> T BE JEMI I LIR N A SHTETIN QAS TAN TAN</text>
<text sub="clublinks" start="153.353" dur="0.2"> T BE JEMI I LIR N A SHTETIN Q H ASSHT TANI SHIKUAR</text>
<text sub="clublinks" start="153.553" dur="0.2"> T BE JEMI I LIR N A SHTETIN Q H TAN E KA SHIKUAR TANI</text>
<text sub="clublinks" start="153.753" dur="0.2"> T BE JEMI I LIR N A SHTETIN Q H TAN E SHIKON TANI</text>
<text sub="clublinks" start="153.953" dur="0.067"> T BE JEMI I LIR N A SHTETIN QAT TAN E SHIKON TANI HISTORIKN E TIJ</text>
<text sub="clublinks" start="154.02" dur="0.234"> TANI SHIKON TIJ HISTORIKEN E TIJ</text>
<text sub="clublinks" start="154.254" dur="0.133"> TANI SHIKONI ZJARRIN E TIJ HISTORIK</text>
<text sub="clublinks" start="154.387" dur="0.067"> TANI SHIKON SEZONIN VET VETEM HISTORIK.</text>
<text sub="clublinks" start="154.454" dur="0.2"> SEZONI I ZJARRIT.</text>
<text sub="clublinks" start="154.654" dur="0.167"> SEZONI I ZJARRIT.</text>
<text sub="clublinks" start="154.821" dur="0.1"> SEZONI I ZJARRIT. OKEANIKU</text>
<text sub="clublinks" start="154.921" dur="2.236"> SEZONI I ZJARRIT. CIKLI OQEANIK</text>
<text sub="clublinks" start="157.157" dur="0.2"> SEZONI I ZJARRIT. CIKLI OQEANIK SHT</text>
<text sub="clublinks" start="157.357" dur="0.233"> SEZONI I ZJARRIT. CIKLI OQEANIK SHQIP</text>
<text sub="clublinks" start="157.59" dur="0.067"> SEZONI I ZJARRIT. Cikli Oqeanik po shkon është</text>
<text sub="clublinks" start="157.657" dur="0.267"> Cikli Oqeanik po shkon është</text>
<text sub="clublinks" start="157.924" dur="0.067"> CIKLI OQEANIK SHQIP SHT Tashmë</text>
<text sub="clublinks" start="157.991" dur="0.033"> CIKLI OQEANIK Po shkon është tashmë në</text>
<text sub="clublinks" start="158.024" dur="0.134"> CIKLI OQEANIK SHKENC ISSHT Tashmë në A</text>
<text sub="clublinks" start="158.158" dur="0.1"> CIKLI OQEANIK SHKENCA TANI TANI N A LA</text>
<text sub="clublinks" start="158.258" dur="0.1"> CIKLI OQEANIK SHKENCA TANI TANI N A LA LA NINA</text>
<text sub="clublinks" start="158.358" dur="0.133"> CIKLI OQEANIK SHKENCA TANI TANI N A NJ IN LA NINA DHE</text>
<text sub="clublinks" start="158.491" dur="0.1"> CIKLI OQEANIK ISSHT SHKUAR ISshtë tashmë në një LA NINA DHE NJ LA</text>
<text sub="clublinks" start="158.591" dur="0.067"> CIKLI OQEANIK SHKON TANI TANI N IS NJ LA LA NINA DHE NJ ONE LA</text>
<text sub="clublinks" start="158.658" dur="0.234"> TANI N IN NJ LA LA NINA DHE NJ LA LA</text>
<text sub="clublinks" start="158.892" dur="0.166"> TANI N IN NJ LA LA NINA DHE NJ LA LA NINA</text>
<text sub="clublinks" start="159.058" dur="2.269"> TANI N IN NJ LA LA NINA DHE NJ LA LA NINA NDODH</text>
<text sub="clublinks" start="161.327" dur="0.234"> TANI TANI N IN NJ LA LA NINA DHE NJ LA LA NINA TIPIKISHT.</text>
<text sub="clublinks" start="161.561" dur="0.233"> NINA NDODH TIPIKISHT.</text>
<text sub="clublinks" start="161.794" dur="0.201"> NINA NDODH TIPIKISHT. >></text>
<text sub="clublinks" start="161.995" dur="0.2"> NINA NDODH TIPIKISHT. >> JUG</text>
<text sub="clublinks" start="162.195" dur="0.133"> NINA NDODH TIPIKISHT. >> KALIFORNIA JUGORE</text>
<text sub="clublinks" start="162.328" dur="0.067"> NINA NDODH TIPIKISHT. >> KALIFORNIA E JUGUT MUND</text>
<text sub="clublinks" start="162.395" dur="0.2"> >> KALIFORNIA E JUGUT MUND</text>
<text sub="clublinks" start="162.595" dur="0.067"> >> CALIFORNIA JUGORE Mbetet e thatë.</text>
<text sub="clublinks" start="162.662" dur="0.2"> E THAT</text>
<text sub="clublinks" start="162.862" dur="0.167"> E THAT</text>
<text sub="clublinks" start="163.029" dur="0.134"> E THAT JUGUT</text>
<text sub="clublinks" start="163.163" dur="0.1"> E THAT RRETHINAT E JUGUT,</text>
<text sub="clublinks" start="163.263" dur="0.066"> E THAT FUSHAT E JUGUT,</text>
<text sub="clublinks" start="163.329" dur="1.869"> FUSHAT E JUGUT,</text>
<text sub="clublinks" start="165.198" dur="0.2"> FUSHAT E JUGUT, E JUGUT</text>
<text sub="clublinks" start="165.398" dur="0.2"> RRETHINAT E JUGUT, GURAT E JUGUT</text>
<text sub="clublinks" start="165.598" dur="0.134"> RRETHINAT E JUGUT, SHKENCAT E JUGUT MBAJN</text>
<text sub="clublinks" start="165.732" dur="0.066"> RRETHINAT E JUGUT, TREGUJT S E JUGUT Mbeten të thata.</text>
<text sub="clublinks" start="165.798" dur="0.234"> TREGTIT E JUGUT Mbeten të thata.</text>
<text sub="clublinks" start="166.032" dur="0.2"> TREGTIT E JUGUT Mbeten të thata. >></text>
<text sub="clublinks" start="166.232" dur="0.2"> TREGTIT E JUGUT Mbeten të thata. >> JOE</text>
<text sub="clublinks" start="166.432" dur="2.636"> TREGTIT E JUGUT Mbeten të thata. >> JOE RAINERI</text>
<text sub="clublinks" start="169.068" dur="0.201"> TREGTIT E JUGUT Mbeten të thata. >> JOE RAINERI KGW</text>
<text sub="clublinks" start="169.269" dur="0.3"> TREGTIT E JUGUT Mbeten të thata. >> JOE RAINERI LAJME KGW.</text>
<text sub="clublinks" start="169.569" dur="0.334"> >> JOE RAINERI LAJME KGW.</text>
<text sub="clublinks" start="169.903" dur="0.1"> >> JOE RAINERI LAJME KGW. >></text>
<text sub="clublinks" start="170.003" dur="0.133"> >> JOE RAINERI LAJME KGW. >> DHE</text>
<text sub="clublinks" start="170.136" dur="0.167"> >> JOE RAINERI LAJME KGW. >> DHE GJATA</text>
<text sub="clublinks" start="170.303" dur="0.133"> >> JOE RAINERI LAJME KGW. >> DHE GJAT WILDFIRE</text>
<text sub="clublinks" start="170.436" dur="0.101"> >> JOE RAINERI LAJME KGW. >> DHE GJATHN SEZONI I WILDFIRE</text>
<text sub="clublinks" start="170.537" dur="0.066"> >> JOE RAINERI LAJME KGW. >> DHE Ndërsa është sezoni i egër</text>
<text sub="clublinks" start="170.603" dur="0.267"> >> DHE Ndërsa është sezoni i egër</text>
<text sub="clublinks" start="170.87" dur="1.335"> >> DHE Ndërsa SEZONI I WILDFIRE ISSHT PRRFSHIR</text>
<text sub="clublinks" start="172.205" dur="0.4"> >> DHE Ndërsa SEZONI WILDFIRE ISSHT P WRFUNDUAR,</text>
<text sub="clublinks" start="172.605" dur="0.2"> >> DHE GJAT SEZONI I WILDFIRE ISSHT MBYLLUR, CREWS</text>
<text sub="clublinks" start="172.805" dur="0.167"> >> DHE GJAT SEZONI I WILDFIRE WSHT MBYLLUR, CREWS BONI</text>
<text sub="clublinks" start="172.972" dur="0.067"> >> DHE Ndërsa SEZONI I WILDFIRE P WRFUNDOHET, CREWS VAZHDIM</text>
<text sub="clublinks" start="173.039" dur="0.167"> P WRMBLEDHJE, CREWS VAZHDOJN</text>
<text sub="clublinks" start="173.206" dur="0.1"> P WRMBLEDHJE, CREWS VAZHDOJN T</text>
<text sub="clublinks" start="173.306" dur="0.167"> Duke u mbështjellë, ekuipazhet vazhdojnë të bëjnë</text>
<text sub="clublinks" start="173.473" dur="0.067"> Duke u mbështjellë, ekuipazhet vazhdojnë të bëjnë progres</text>
<text sub="clublinks" start="173.54" dur="0.1"> Duke u mbështjellë, ekuipazhet vazhdojnë të bëjnë progres</text>
<text sub="clublinks" start="173.64" dur="0.166"> P WRMBLEDHJE, CREWS VAZHDOJN T TO BAKEN PRO PROGRES P THR TRE</text>
<text sub="clublinks" start="173.806" dur="0.067"> P WRMBLEDHJE, CREWS VAZHDOJN T TO BAKEN PRO PROGRES P THR TRE BIG</text>
<text sub="clublinks" start="173.873" dur="2.236"> P TOR T M BAKER PROGRES TRE T B BIG</text>
<text sub="clublinks" start="176.109" dur="0.2"> T TO B MNI PROGRES N ON TRE ZJARRET E MADH</text>
<text sub="clublinks" start="176.309" dur="0.2"> T TO BNI PROGRES PR TRE ZJARRET E MADH</text>
<text sub="clublinks" start="176.509" dur="0.2"> P TOR T M B PROR PROGRES P ONR TRE ZJARRT E MADH</text>
<text sub="clublinks" start="176.709" dur="0.201"> T TO BNI PROGRES P PROR TRE ZJARRT E MADH</text>
<text sub="clublinks" start="176.91" dur="0.066"> T TO B MNI PROGRES P ONR TRE ZJARR FT E MADH</text>
<text sub="clublinks" start="176.976" dur="0.234"> ZJARRAT VETILLMUJDENI N TONN</text>
<text sub="clublinks" start="177.21" dur="0.067"> ZJARRAT VETILLMUJ T SM BIJN N IN ZONN TON.</text>
<text sub="clublinks" start="177.277" dur="0.2"> ZONA</text>
<text sub="clublinks" start="177.477" dur="0.167"> ZONA</text>
<text sub="clublinks" start="177.644" dur="0.1"> ZONA BREGRABUT</text>
<text sub="clublinks" start="177.744" dur="0.133"> ZONA ZJARRI PIDER Lumin</text>
<text sub="clublinks" start="177.877" dur="0.067"> ZONA ZJARRI BREG LUMBUR DHE</text>
<text sub="clublinks" start="177.944" dur="2.035"> ZJARRI BREG LUMBUR DHE</text>
<text sub="clublinks" start="179.979" dur="0.201"> ZJARRI DHE CLACKAMAS BREGRABUT</text>
<text sub="clublinks" start="180.18" dur="0.2"> VENDI I ZJARRIT PIDER BREGUT DHE CLACKAMAS</text>
<text sub="clublinks" start="180.38" dur="0.2"> QARKU I ZJARRIT PIDER Lumit dhe CLACKAMAS SHT</text>
<text sub="clublinks" start="180.58" dur="0.1"> VENDI I ZJARRIT P CLR BREGET DHE CLACKAMAS ISSHT TANI</text>
<text sub="clublinks" start="180.68" dur="0.067"> QARKU I ZJARRIT PIDER BREGET DHE CLACKAMAS OWSHT TANI 72</text>
<text sub="clublinks" start="180.747" dur="0.267"> QARKU I CLACKAMAS NSHT TANI 72</text>
<text sub="clublinks" start="181.014" dur="0.167"> QARKU I CLACKAMAS TANI 72SHT 72 72 PERCENT</text>
<text sub="clublinks" start="181.181" dur="0.166"> QARKU I CLACKAMAS TANI P 72RMBAN 72 P 72RQINDJE</text>
<text sub="clublinks" start="181.347" dur="2.036"> QARKU I CLACKAMAS OWSHT TANI 72 PERRQINDJE E PRMBAJTUR N IN</text>
<text sub="clublinks" start="183.383" dur="0.066"> QARKU I CLACKAMAS TANI 72SHT 72 72 PERRQINDJE E PRMBAJTUR N MAR MARION</text>
<text sub="clublinks" start="183.449" dur="0.267"> PERCENTI I PTARMBAJTUR N IN MARION</text>
<text sub="clublinks" start="183.716" dur="0.067"> PERCENTI I PRMBAJTUR N IN QARKUN MARION.</text>
<text sub="clublinks" start="183.783" dur="0.234"> QARKU</text>
<text sub="clublinks" start="184.017" dur="0.133"> QARKU</text>
<text sub="clublinks" start="184.15" dur="0.134"> QARKU SINORI</text>
<text sub="clublinks" start="184.284" dur="0.1"> QARKU KREKI BEECHY</text>
<text sub="clublinks" start="184.384" dur="0.066"> QARKU ZJARRI KREK BEECY</text>
<text sub="clublinks" start="184.45" dur="0.234"> QARKU ZJARRI KREK BEECY ISSHT</text>
<text sub="clublinks" start="184.684" dur="0.067"> QARKU ZJARRI KREK BEECYY ISSHT 80</text>
<text sub="clublinks" start="184.751" dur="0.267"> ZJARRI KREK BEECYY ISSHT 80</text>
<text sub="clublinks" start="185.018" dur="2.135"> ZJARRI KREK BEECYY 80SHT 80 80 PERCENT</text>
<text sub="clublinks" start="187.153" dur="0.2"> ZJARRI KREK I BEECYY ISSHT 80 80 PERRMBAJTJE</text>
<text sub="clublinks" start="187.353" dur="0.201"> ZJARRI KREK I BEECYY ISSHT 80 80 PERRMBAJTJE DHE</text>
<text sub="clublinks" start="187.554" dur="0.066"> ZJARRI KREK I BEECYY 80SHT 80 80 PERRMBAJTJE DHE</text>
<text sub="clublinks" start="187.62" dur="0.301"> P PRQINDHURA E PRMBAJTUR DHE</text>
<text sub="clublinks" start="187.921" dur="0.1"> PERRMBARUAR PERCENTIN DHE KRYQE LUANI</text>
<text sub="clublinks" start="188.021" dur="0.066"> PERRMBARUAR PERCENTIN DHE ZJARRI I KRYQE LUANIT</text>
<text sub="clublinks" start="188.087" dur="0.101"> PERRMBARUAR PERCENTIN DHE ZJARRI I KRYQE LUANIT N IN</text>
<text sub="clublinks" start="188.188" dur="0.133"> PERRMBAJTUR PERCENT DHE ZJARRI I KRYQE LUANIT N BO T BO DYT</text>
<text sub="clublinks" start="188.321" dur="0.067"> PERRMBARUAR PERCENTIN DHE ZJARRI I KRYQE LUANIT N IN MARION TTH DYT</text>
<text sub="clublinks" start="188.388" dur="0.2"> ZJARRI I LIONSHEAD N BO TTH DYT MAR MARION</text>
<text sub="clublinks" start="188.588" dur="0.133"> ZJARRI I LIONSHEAD N BO TTH DYT MAR MARION DHE</text>
<text sub="clublinks" start="188.721" dur="1.635"> ZJARRI I LIONSHEAD N BO TTH DYT MAR MARION DHE LYNN</text>
<text sub="clublinks" start="190.356" dur="0.201"> ZJARRI I LIONSHEAD N BO T BO DYT MAR QENDRAT MARION DHE LYNN</text>
<text sub="clublinks" start="190.557" dur="0.2"> ZJARRI I LIONSHEAD N BO T BO DYT MAR QYTETET MARION DHE LYNN SHT</text>
<text sub="clublinks" start="190.757" dur="0.1"> ZJARRI I LIONSHEAD N BO T BO DYT MAR MARION DHE LINNN VENDE SHT akoma</text>
<text sub="clublinks" start="190.857" dur="0.067"> ZJARRI I LIONSHEAD NTH TTH DYT MAR MARIONIN DHE LINNN VENDE STSHT ST VETM VETM</text>
<text sub="clublinks" start="190.924" dur="0.2"> DHE SHTETET LYNN ISSHT ST VETM VETM</text>
<text sub="clublinks" start="191.124" dur="0.167"> DHE VENDET LYNN ISSHT ST VETM VETM 46</text>
<text sub="clublinks" start="191.291" dur="0.2"> DHE VENDET LYNN ISSHTILL VETYM VETYM 46 PERCENT</text>
<text sub="clublinks" start="191.491" dur="0.067"> DHE SHTETET LYNN VETM VETEM 46 PERRQINDJE T PRMBARA.</text>
<text sub="clublinks" start="191.558" dur="2.736"> 46 PERRQINDI I PRMBARUR.</text>
<text sub="clublinks" start="194.294" dur="0.2"> 46 PERRQINDI I PRMBARUR. >></text>
<text sub="clublinks" start="194.494" dur="0.2"> 46 PERRQINDI I PRMBARUR. >> DHE</text>
<text sub="clublinks" start="194.694" dur="0.1"> 46 PERRQINDI I PRMBARUR. >> DHE NE</text>
<text sub="clublinks" start="194.794" dur="0.2"> 46 PERRQINDI I PRMBARUR. >> DHE FAM</text>
<text sub="clublinks" start="194.994" dur="0.134"> 46 PERRQINDI I PRMBARUR. >> DHE FITUAM</text>
<text sub="clublinks" start="195.128" dur="0.1"> 46 PERRQINDI I PRMBARUR. >> DHE FITEMI NJE PAK</text>
<text sub="clublinks" start="195.228" dur="0.067"> 46 PERRQINDI I PRMBARUR. >> DHE NE SHUM A SHIJE</text>
<text sub="clublinks" start="195.295" dur="0.166"> >> DHE NE SHUM A SHIJE</text>
<text sub="clublinks" start="195.461" dur="0.101"> >> DHE KEMI NJE SHIJE TE VOGEL</text>
<text sub="clublinks" start="195.562" dur="0.133"> >> DHE KAM një shije të vogël të</text>
<text sub="clublinks" start="195.695" dur="0.133"> >> DHE KAM një shije të vogël të shiut</text>
<text sub="clublinks" start="195.828" dur="0.067"> >> DHE KAM një shije të vogël të sezonit të shiut</text>
<text sub="clublinks" start="195.895" dur="0.1"> >> DHE KAM një shije të vogël të sezonit të shiut në</text>
<text sub="clublinks" start="195.995" dur="2.236"> >> DHE KAM një shije të vogël të sezonit të shiut në</text>
<text sub="clublinks" start="198.231" dur="0.067"> >> DHE KAM një shije të vogël të sezonit të shiut në të fundit</text>
<text sub="clublinks" start="198.298" dur="0.2"> E SEZONIT T RA SHIUT N THE FUNDIN</text>
<text sub="clublinks" start="198.498" dur="0.2"> E SEZONIT T RA SHIUT N WE JAVN E FUNDIT</text>
<text sub="clublinks" start="198.698" dur="0.133"> E SEZONIT T RA SHIUT N WE JAVN E FUNDIT OSE</text>
<text sub="clublinks" start="198.831" dur="0.067"> T SE SEZONIT TIN SHIUT N WE JAVN E FUNDIT APO RI.</text>
<text sub="clublinks" start="198.898" dur="0.234"> JAV OR OSE SO.</text>
<text sub="clublinks" start="199.132" dur="0.1"> JAV OR OSE SO. KJO</text>
<text sub="clublinks" start="199.232" dur="0.1"> JAV OR OSE SO. KJO ËSHTË</text>
<text sub="clublinks" start="199.332" dur="0.133"> JAV OR OSE SO. KJO ESHTE NJE</text>
<text sub="clublinks" start="199.465" dur="0.101"> JAV OR OSE SO. Kjo është një pamje</text>
<text sub="clublinks" start="199.566" dur="0.1"> JAV OR OSE SO. Kjo është një pamje e jashtme</text>
<text sub="clublinks" start="199.666" dur="0.1"> JAV OR OSE SO. Kjo është një pamje e jashtme</text>
<text sub="clublinks" start="199.766" dur="0.066"> JAV OR OSE SO. Kjo është një pamje e jashtme e tij</text>
<text sub="clublinks" start="199.832" dur="0.267"> Kjo është një pamje e jashtme e tij</text>
<text sub="clublinks" start="200.099" dur="0.101"> Kjo është një pamje e jashtme në ASTORIA E TIJ</text>
<text sub="clublinks" start="200.2" dur="0.066"> Kjo është një pamje e jashtme në ASTORIA E TIJ KU</text>
<text sub="clublinks" start="200.266" dur="0.2"> Kjo është një pamje e jashtme në ASTORIA E TIJ KU JU</text>
<text sub="clublinks" start="200.466" dur="0.801"> KJO ISSHT NJ A PAMJE N A ASTORIA E TIJ KU MUND T</text>
<text sub="clublinks" start="201.267" dur="0.067"> KJO ISSHT NJEW PAMJE N A ASTORIA E TIJ KU MUND T SE SHIHNI</text>
<text sub="clublinks" start="201.334" dur="0.234"> ASTORIA KU MUND T SE SHIKONI</text>
<text sub="clublinks" start="201.568" dur="0.133"> ASTORIA KU MUND T SE SHIKONI SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="201.701" dur="0.133"> ASTORIA KU MUND T SE SHIKONI SHUM A</text>
<text sub="clublinks" start="201.834" dur="0.134"> ASTORIA KU MUND T SE SHIKONI SHUM SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="201.968" dur="0.1"> ASTORIA KU MUND T SE SHIKONI SHUM PREJ TEMA</text>
<text sub="clublinks" start="202.068" dur="0.134"> ASTORIA KU MUND T SE SHIKONI SHUM RETOURI</text>
<text sub="clublinks" start="202.202" dur="0.066"> ASTORIA KU MUND T SE SHIKONI SI PASUR PASURI</text>
<text sub="clublinks" start="202.268" dur="0.2"> SHUMU PAS PASURIVE T TJERA.</text>
<text sub="clublinks" start="202.468" dur="0.101"> SHUMU PAS PASURIVE T TJERA. POR</text>
<text sub="clublinks" start="202.569" dur="0.1"> SHUMU PAS PASURIVE T TJERA. POR PËR</text>
<text sub="clublinks" start="202.669" dur="0.133"> SHUMU PAS PASURIVE T TJERA. POR P MANR SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="202.802" dur="0.1"> SHUMU PAS PASURIVE T TJERA. POR P MANR SHUM N IN</text>
<text sub="clublinks" start="202.902" dur="0.167"> SHUMU PAS PASURIVE T TJERA. POR P MANR SHUM N THE</text>
<text sub="clublinks" start="203.069" dur="0.067"> SHUMU PAS PASURIVE T TJERA. POR P MANR SHUM N THE PORTLAND</text>
<text sub="clublinks" start="203.136" dur="0.233"> POR P MANR SHUM N THE PORTLAND</text>
<text sub="clublinks" start="203.369" dur="0.1"> POR P MANR SHUM N IN METRO PORTLAND</text>
<text sub="clublinks" start="203.469" dur="1.836"> POR P MANR SHUM N IN ZONN METRO PORTLAND</text>
<text sub="clublinks" start="205.305" dur="0.2"> POR P MANR SHUM N A ZONN METRO TORT PORTLAND SOT</text>
<text sub="clublinks" start="205.505" dur="0.2"> POR P MANR SHUM NRE ZONETN METRO T P PORTLAND SOT SOT</text>
<text sub="clublinks" start="205.705" dur="0.2"> POR P MANR SHUM N A ZONETN METRO TORT PORTLANDIT SOT SHT A A</text>
<text sub="clublinks" start="205.905" dur="0.067"> POR P MANR SHUM NRE ZONN METRO T P PORTLANDS SOT SHT VRTET</text>
<text sub="clublinks" start="205.972" dur="0.234"> Zona e metrosë SOT ishte vërtet</text>
<text sub="clublinks" start="206.206" dur="0.1"> ZONA METRO SOT ishte vërtet e bukur</text>
<text sub="clublinks" start="206.306" dur="0.066"> ZONA METRO SOT ASSHT RALLSHTUR VRTET E bukur</text>
<text sub="clublinks" start="206.372" dur="0.1"> ZONA METRO SOT ASSHT A NJ A DIT E VRTET E SHUM E RN</text>
<text sub="clublinks" start="206.472" dur="0.101"> ZONA METRO SOT ASSHT A NJ A DIT RE E VALLRTET E bukur</text>
<text sub="clublinks" start="206.573" dur="0.133"> ZONA METRO SOT ASSHT A NJ A DITAY E VRTET N E MIR ME DISA</text>
<text sub="clublinks" start="206.706" dur="0.067"> ZONA METRO SOT ASSHT A NJAY DIT RE E VRTET E MIR ME DISA PREAKRKTHIME</text>
<text sub="clublinks" start="206.773" dur="0.2"> DITALL E GJITH E RNSHME ME DISA PRKTHIME</text>
<text sub="clublinks" start="206.973" dur="0.2"> DIT N E bukur E RNIS ME DISA PUSHIMET PR</text>
<text sub="clublinks" start="207.173" dur="0.067"> DIT N E bukur E RALLNIES ME DISA PREJTESA P FORR DIELLI.</text>
<text sub="clublinks" start="207.24" dur="1.868"> P FORR DIELLI.</text>
<text sub="clublinks" start="209.108" dur="0.201"> P FORR DIELLI. LE TË</text>
<text sub="clublinks" start="209.309" dur="0.2"> P FORR DIELLI. LE T SJELLIM</text>
<text sub="clublinks" start="209.509" dur="0.2"> P FORR DIELLI. LE T SJELLIM</text>
<text sub="clublinks" start="209.709" dur="0.234"> P FORR DIELLI. LE T BR SJELLIM N CH CHRIS</text>
<text sub="clublinks" start="209.943" dur="0.066"> P FORR DIELLI. LE T BR SJELLIM N CH CHRIS MCGINNIS.</text>
<text sub="clublinks" start="210.009" dur="0.234"> LE T BR SJELLIM N CH CHRIS MCGINNIS.</text>
<text sub="clublinks" start="210.243" dur="0.2"> LE T BR SJELLIM N CH CHRIS MCGINNIS. Po,</text>
<text sub="clublinks" start="210.443" dur="0.234"> LE T BR SJELLIM N CH CHRIS MCGINNIS. PO, CHRIS,</text>
<text sub="clublinks" start="210.677" dur="0.1"> LE T BR SJELLIM N CH CHRIS MCGINNIS. PO, CHRIS, NE</text>
<text sub="clublinks" start="210.777" dur="0.167"> LE T BR SJELLIM N CH CHRIS MCGINNIS. PO, CHRIS, JEMI</text>
<text sub="clublinks" start="210.944" dur="0.133"> LE T BR SJELLIM N CH CHRIS MCGINNIS. YEAH, CHRIS, Ne jemi duke filluar</text>
<text sub="clublinks" start="211.077" dur="0.067"> LE T BR SJELLIM N CH CHRIS MCGINNIS. PO, CHRIS, Ne po fillojmë të</text>
<text sub="clublinks" start="211.144" dur="0.2"> PO, CHRIS, Ne po fillojmë të</text>
<text sub="clublinks" start="211.344" dur="1.802"> YEAH, CHRIS, Ne jemi duke filluar të shohim</text>
<text sub="clublinks" start="213.146" dur="0.2"> YEAH, CHRIS, Ne jemi duke filluar të shohim ndjehen</text>
<text sub="clublinks" start="213.346" dur="0.2"> Yeah, CHRIS, ne po fillojmë të shohim erë të ndjeshme</text>
<text sub="clublinks" start="213.546" dur="0.134"> YEAH, CHRIS, Ne po fillojmë të shohim Erë të ndjeshme këtë</text>
<text sub="clublinks" start="213.68" dur="0.2"> YEAH, CHRIS, Ne po fillojmë të shohim Erë të ndjeshme këtë ndërrim</text>
<text sub="clublinks" start="213.88" dur="0.067"> YEAH, CHRIS, Ne po fillojmë të shohim Erë të ndjeshme në këtë ndërrim</text>
<text sub="clublinks" start="213.947" dur="0.2"> SHIKONI NDIHENI Erë KISTI NDRYSHE N</text>
<text sub="clublinks" start="214.147" dur="0.133"> SHIKONI NDIHENI Erë KJO SHIFTIMI N THE</text>
<text sub="clublinks" start="214.28" dur="0.1"> SHIKONI NDIHENI Erë KJO SHIFTIMI N THE SEZON</text>
<text sub="clublinks" start="214.38" dur="0.134"> SHIKONI NDIHENI Erë KJO SHIFT N IN SEZONIN E JASHTM</text>
<text sub="clublinks" start="214.514" dur="0.067"> SHIKONI NDIHENI Erë këtë ndryshim në sezonin atje.</text>
<text sub="clublinks" start="214.581" dur="0.2"> SEZONI JASHT ATA.</text>
<text sub="clublinks" start="214.781" dur="1.601"> SEZONI JASHT ATA. >></text>
<text sub="clublinks" start="216.382" dur="0.201"> SEZONI JASHT ATA. >> PO,</text>
<text sub="clublinks" start="216.583" dur="0.233"> SEZONI JASHT ATA. >> Po, si</text>
<text sub="clublinks" start="216.816" dur="0.167"> SEZONI JASHT ATA. >> PO, SI TI</text>
<text sub="clublinks" start="216.983" dur="0.133"> SEZONI JASHT ATA. >> YEAH, SI POTRT</text>
<text sub="clublinks" start="217.116" dur="0.067"> SEZONI JASHT ATA. >> PO, SI PREJ GJETHEVE TOT GJAT</text>
<text sub="clublinks" start="217.183" dur="0.2"> >> PO, SI PREJ GJETHEVE TOT GJAT</text>
<text sub="clublinks" start="217.383" dur="0.1"> >> PO, SI SI GJETHET E GJAT DHE</text>
<text sub="clublinks" start="217.483" dur="0.167"> >> YEAH, SI PRET LE GJETHET E GJAT DHE</text>
<text sub="clublinks" start="217.65" dur="0.1"> >> YEAH, SI GJETH RT E GJATOT DHE Kungujt</text>
<text sub="clublinks" start="217.75" dur="0.067"> >> YEAH, SI PRET GJETHET E GJAT DHE Kungujt dhe</text>
<text sub="clublinks" start="217.817" dur="0.1"> >> YEAH, SI PRET LE GJETHET E GJAT DHE Kungujt dhe të gjitha</text>
<text sub="clublinks" start="217.917" dur="0.067"> >> YEAH, SI GJETH RT E GJATOT DHE Kungujt dhe të gjitha ato</text>
<text sub="clublinks" start="217.984" dur="0.267"> DHE Kungujt dhe të gjitha ato</text>
<text sub="clublinks" start="218.251" dur="0.067"> DHE Kungujt dhe e gjithë ajo lëndë.</text>
<text sub="clublinks" start="218.318" dur="0.166"> GJËRA.</text>
<text sub="clublinks" start="218.484" dur="0.134"> GJËRA. OH</text>
<text sub="clublinks" start="218.618" dur="0.067"> GJËRA. Oh po.</text>
<text sub="clublinks" start="218.685" dur="0.233"> Oh po.</text>
<text sub="clublinks" start="218.918" dur="0.067"> Oh po. Po</text>
<text sub="clublinks" start="218.985" dur="1.568"> Po</text>
<text sub="clublinks" start="220.553" dur="0.234"> Po Po</text>
<text sub="clublinks" start="220.787" dur="0.233"> Po</text>
<text sub="clublinks" start="221.02" dur="0.134"> Po DHE</text>
<text sub="clublinks" start="221.154" dur="0.1"> Po DHE KEMI</text>
<text sub="clublinks" start="221.254" dur="0.1"> Po DHE KAM FITUAR</text>
<text sub="clublinks" start="221.354" dur="0.1"> Po DHE KAM MOT SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="221.454" dur="0.134"> Po DHE KEMI SHUM SHI</text>
<text sub="clublinks" start="221.588" dur="0.1"> Po DHE KEMI SHUM SHI Në</text>
<text sub="clublinks" start="221.688" dur="0.066"> Po DHE KEMI SHUM SHIN N THE</text>
<text sub="clublinks" start="221.754" dur="0.301"> DHE KEMI SHUM SHIN N THE</text>
<text sub="clublinks" start="222.055" dur="0.066"> DHE KEMI SHUM SHIN RA N THE PARASHIKIM.</text>
<text sub="clublinks" start="222.121" dur="0.167"> PARASHIKIM.</text>
<text sub="clublinks" start="222.288" dur="0.134"> PARASHIKIM. OF</text>
<text sub="clublinks" start="222.422" dur="0.167"> PARASHIKIM. SIGURISHT</text>
<text sub="clublinks" start="222.589" dur="0.066"> PARASHIKIM. BRITNI I KURSIT</text>
<text sub="clublinks" start="222.655" dur="0.134"> PARASHIKIM. E KURSIT BRITNEY NE</text>
<text sub="clublinks" start="222.789" dur="0.066"> PARASHIKIM. E BRITNI KURS JEMI</text>
<text sub="clublinks" start="222.855" dur="1.402"> E BRITNI KURS JEMI</text>
<text sub="clublinks" start="224.257" dur="0.2"> E BRITNYVE T KURSIT N WE HYRJEN</text>
<text sub="clublinks" start="224.457" dur="0.234"> E BRITNYVE T CO KURSIT Ne po hyjmë në tonën</text>
<text sub="clublinks" start="224.691" dur="0.2"> E BRITNYVE TUR KURSIT Ne po hyjmë në shiun tonë</text>
<text sub="clublinks" start="224.891" dur="0.1"> E BRITNIVE TUR KURSIT Ne po hyjmë në sezonin tonë me shi</text>
<text sub="clublinks" start="224.991" dur="0.067"> E BRITNYVE T KURSIT Ne po hyjmë në sezonin tonë me shi këtu</text>
<text sub="clublinks" start="225.058" dur="0.167"> Hyrja në sezonin tonë me shi këtu</text>
<text sub="clublinks" start="225.225" dur="0.1"> Hyrja në sezonin tonë me shi këtu</text>
<text sub="clublinks" start="225.325" dur="0.166"> Hyrja në sezonin tonë me shi këtu në</text>
<text sub="clublinks" start="225.491" dur="0.167"> Hyrja në sezonin tonë me shi këtu në Pacific</text>
<text sub="clublinks" start="225.658" dur="0.067"> Hyrja në sezonin tonë me shi këtu këtu në Pacific veriperëndim</text>
<text sub="clublinks" start="225.725" dur="0.067"> Hyrja në sezonin tonë me shi këtu këtu në Pacific veriperëndim AS</text>
<text sub="clublinks" start="225.792" dur="0.066"> Hyrja në sezonin tonë me shi këtu këtu në Pacific veriperëndim si ne</text>
<text sub="clublinks" start="225.858" dur="0.201"> N THE PACIFIKIN VERI-PERESTNDIMOR SI NE</text>
<text sub="clublinks" start="226.059" dur="0.1"> N IN PACIFIKIN VERI-PERESTNDIM SI SHIKONI</text>
<text sub="clublinks" start="226.159" dur="0.1"> N IN PACIFIKIN VERI-PERESTNDIM SI SHIKONJ JET</text>
<text sub="clublinks" start="226.259" dur="0.1"> N IN PACIFIKIN VERI-PERESTNDIM SI SHIKOJM L JETIVE NGA</text>
<text sub="clublinks" start="226.359" dur="1.835"> N IN PACIFIKIN VERI-PERESTNDIMOR SI SHIKOJM JETIVE NGA A</text>
<text sub="clublinks" start="228.194" dur="0.234"> N IN PACIFIKIN VERI-PERESTNDIM SI SHIKOJM L JET NGA NJ ST TREGIM</text>
<text sub="clublinks" start="228.428" dur="0.2"> N IN PACIFIKIN VERI-PERNDIM SI SHIKOJM L JET NGA NJE TREGIM</text>
<text sub="clublinks" start="228.628" dur="0.067"> N IN PACIFIKIN VERI-PERESTNDIM SI SHIKIM JETOJN F NGA NJ ST TREGIM që KISHM</text>
<text sub="clublinks" start="228.695" dur="0.233"> SHIKONI JETOJN F NGA NJ ST TREGIM që KEMI</text>
<text sub="clublinks" start="228.928" dur="0.167"> SHIKONI JETOJN A NGA NJ ST TREGIM, KISHI DISA</text>
<text sub="clublinks" start="229.095" dur="0.134"> SHIKONI JETOJNRO NGA NJ ST TREGIM NE KEMI DISA Diell</text>
<text sub="clublinks" start="229.229" dur="0.066"> SHIKONI JETOJNRO NGA NJ ST TREGIM KA DISA DREJT S DIELLIT GJITHASHTU</text>
<text sub="clublinks" start="229.295" dur="0.1"> SHIKONI JETOJN F NGA NJ ST TREGIM KA DISA DREJT S DIELLIT GJAT TIJ</text>
<text sub="clublinks" start="229.395" dur="0.067"> SHIKONI JETOJN A NGA NJ ST TREGIM NE KEMI DISA DIREKT GJITH VERIUT</text>
<text sub="clublinks" start="229.462" dur="0.267"> DISA Diell GJITH VERIUT</text>
<text sub="clublinks" start="229.729" dur="0.133"> DISA Diell GJITH THE OREGONIT VERI</text>
<text sub="clublinks" start="229.862" dur="0.167"> DISA DIREKT GJAT CO bregdetit të OREGONIT VERIOR</text>
<text sub="clublinks" start="230.029" dur="0.134"> DISA DREJT S DIELLIT GJAT SHTPIT COS S CO OREGONIT T NORTH VERIUT</text>
<text sub="clublinks" start="230.163" dur="0.067"> DISA Diell GJITH BOT COS SRE OREGONIT T NORTH VERIUT SHUM SOT.</text>
<text sub="clublinks" start="230.23" dur="0.2"> BREGTETI OREGON SHTETESISHT SOT.</text>
<text sub="clublinks" start="230.43" dur="0.066"> BREGTETI OREGON SHTETESISHT SOT. POR</text>
<text sub="clublinks" start="230.496" dur="0.134"> BREGTETI OREGON SHTETESISHT SOT. POR</text>
<text sub="clublinks" start="230.63" dur="0.634"> BREGTETI OREGON SHTETESISHT SOT. POR RETURAT</text>
<text sub="clublinks" start="231.264" dur="0.2"> BREGTETI OREGON SHTETESISHT SOT. POR RETAT KAN</text>
<text sub="clublinks" start="231.464" dur="0.234"> BREGTETI OREGON SHTETESISHT SOT. POR RETDST KAN R ROLLUAR</text>
<text sub="clublinks" start="231.698" dur="0.066"> BREGTETI OREGON SHTETESISHT SOT. POR RETURAT KAN R ROLLUAR Prapa</text>
<text sub="clublinks" start="231.764" dur="0.167"> POR RETURAT KAN R ROLLUAR Prapa</text>
<text sub="clublinks" start="231.931" dur="0.2"> POR TOU PASURIT KAN R P RRBASHKT</text>
<text sub="clublinks" start="232.131" dur="0.201"> POR RETURAT KAN R ROLLUAR Prapa në A</text>
<text sub="clublinks" start="232.332" dur="0.066"> POR RETURAT KAN ROLLUAR Prapa në një pararendës</text>
<text sub="clublinks" start="232.398" dur="0.1"> POR RETDSRAT KAN R ROLLUAR Prapa në një pararendës të</text>
<text sub="clublinks" start="232.498" dur="0.167"> POR RETDSRAT KAN ROLLUAR Prapa në një pararendës të PO,</text>
<text sub="clublinks" start="232.665" dur="0.067"> POR RETURAT KAN ROLLUAR Prapa në një pararendës të PO, DISA</text>
<text sub="clublinks" start="232.732" dur="0.234"> N A NJRE PREKURSOR T Y PO, DISA</text>
<text sub="clublinks" start="232.966" dur="0.066"> N A NJ P PREKURSOR T Y PO, DISA SHI.</text>
<text sub="clublinks" start="233.032" dur="0.201"> SHIJ</text>
<text sub="clublinks" start="233.233" dur="0.133"> SHIJ TE GJITHA</text>
<text sub="clublinks" start="233.366" dur="0.067"> SHIJ NË RREGULL.</text>
<text sub="clublinks" start="233.433" dur="1.935"> NË RREGULL.</text>
<text sub="clublinks" start="235.368" dur="0.2"> NË RREGULL.</text>
<text sub="clublinks" start="235.568" dur="0.2"> NË RREGULL. E lagur</text>
<text sub="clublinks" start="235.768" dur="0.201"> NË RREGULL. SEZONI I lagësht,</text>
<text sub="clublinks" start="235.969" dur="0.2"> NË RREGULL. SEZONI I lagësht, TONA</text>
<text sub="clublinks" start="236.169" dur="0.067"> NË RREGULL. SEZONI I lagësht, NORMALI YN</text>
<text sub="clublinks" start="236.236" dur="0.3"> SEZONI I lagësht, NORMALI YN</text>
<text sub="clublinks" start="236.536" dur="0.067"> SEZONI I lagësht, shiu ynë normal</text>
<text sub="clublinks" start="236.603" dur="0.166"> SEZONI I lagësht, shiu ynë normal</text>
<text sub="clublinks" start="236.769" dur="0.067"> SEZONI I lagësht, shiu ynë normal në PORTLAND</text>
<text sub="clublinks" start="236.836" dur="0.067"> SEZONI I lagësht, shiu ynë normal në PORTLAND DHE</text>
<text sub="clublinks" start="236.903" dur="0.3"> RALLSHTIMI TIN SHIJIT N IN PORTLAND DHE</text>
<text sub="clublinks" start="237.203" dur="1.235"> RALLSHTIMI TIN shiut në portland dhe tetorët</text>
<text sub="clublinks" start="238.438" dur="0.2"> RALLSHTIMI I SHIUT N IN PORTLAND DHE OCTOBERSR PERSR RRETH</text>
<text sub="clublinks" start="238.638" dur="0.2"> SHIKIMI I SHIUT NIN PORTLAND DHE OCTOBERSR P ABR TRE</text>
<text sub="clublinks" start="238.838" dur="0.2"> RALLSHTIMI I SHIUT N IN PORTLAND DHE OKTOBERS P ABR TRE INCHES</text>
<text sub="clublinks" start="239.038" dur="0.067"> RALLSHTIMI TIN SHIUT N P PORTLAND DHE OCTOBBR P ABR TRE INCHES DHE</text>
<text sub="clublinks" start="239.105" dur="0.2"> OCTOBERS RRETH TRE INCHES DHE</text>
<text sub="clublinks" start="239.305" dur="0.1"> OCTOBERS RRETH TRE INCHES DHE ATHERE</text>
<text sub="clublinks" start="239.405" dur="0.134"> OCTOBERS RRETH TRE INCHES DHE AT TH ATA</text>
<text sub="clublinks" start="239.539" dur="0.067"> OCTOBERS RRETH TRE INCHES DHE AT TH ATA K JRDHURA</text>
<text sub="clublinks" start="239.606" dur="0.066"> OCTOBERS RRETH TRE INCHES DHE AT TH ATA K JRGUEN LART</text>
<text sub="clublinks" start="239.672" dur="0.1"> OCTOBERS RRETH TRE INCHES DHE AT TH ATA Q J K JRHEN DERI</text>
<text sub="clublinks" start="239.772" dur="0.1"> OCTOBERS RRETH TRE INCHES DHE AT TH ATA K JRHEN DER M M SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="239.872" dur="0.067"> OCTOBERS RRETH TRE INCHES DHE AT TH ATA K JRGUEN DERI M M SHUMORE SE</text>
<text sub="clublinks" start="239.939" dur="0.234"> ATENHERE QAT KUMRHENI M TO SHUM SE SI</text>
<text sub="clublinks" start="240.173" dur="0.1"> ATENHERE QAT K JRGUESHEN P TOR M M SHUM SE PEN</text>
<text sub="clublinks" start="240.273" dur="0.067"> ATENHERE QAT K JRHENI P TOR T M M SHUM SE PES DHE</text>
<text sub="clublinks" start="240.34" dur="0.2"> ATENHERE QAT K JRHESHET M TO SHUM M SE PES DHE A</text>
<text sub="clublinks" start="240.54" dur="1.802"> ATENHERE QAT K JRHENI M TO SHUMORE SE PES DHE GJYS AM</text>
<text sub="clublinks" start="242.342" dur="0.233"> ATENHERE QAT K JRHESHEN P TOR M M SHUM SE PES DHE GJYSM INCH</text>
<text sub="clublinks" start="242.575" dur="0.067"> ATENHERE QAT K JRHESHET P TOR M M SHUM SE PES DHE GJYSM INCH</text>
<text sub="clublinks" start="242.642" dur="0.3"> PES AND DHE NJ H GJYSM IN INCH</text>
<text sub="clublinks" start="242.942" dur="0.067"> PES AND DHE GJYSM INCHES N N NOVNTOR.</text>
<text sub="clublinks" start="243.009" dur="0.3"> N NNTOR</text>
<text sub="clublinks" start="243.309" dur="0.067"> N NNTOR N NNTOR</text>
<text sub="clublinks" start="243.376" dur="0.1"> N NNTOR N NNTORI SHT</text>
<text sub="clublinks" start="243.476" dur="0.167"> N NNTOR N NNTORI SHT</text>
<text sub="clublinks" start="243.643" dur="0.133"> N NNTOR Nëntori është më i lagështi</text>
<text sub="clublinks" start="243.776" dur="0.067"> N NNTOR Nëntori është muaji më i lagësht</text>
<text sub="clublinks" start="243.843" dur="0.167"> Nëntori është muaji më i lagësht</text>
<text sub="clublinks" start="244.01" dur="0.067"> Nëntori është muaji më i lagësht i</text>
<text sub="clublinks" start="244.077" dur="0.1"> Nëntori është muaji më i lagësht i</text>
<text sub="clublinks" start="244.177" dur="0.067"> Nëntori është muaji më i lagësht i vitit</text>
<text sub="clublinks" start="244.244" dur="0.133"> N NNTORI ISSHT M MUAJI ME I LETT I VITIT T ON TJETR</text>
<text sub="clublinks" start="244.377" dur="0.067"> N NNTORI ISSHT Muaji më i lagësht i vitit mesatarisht</text>
<text sub="clublinks" start="244.444" dur="0.066"> Nëntori është muaji më i lagësht i vitit mesatarisht në</text>
<text sub="clublinks" start="244.51" dur="1.602"> E VITIT NER MESATR N IN</text>
<text sub="clublinks" start="246.112" dur="0.2"> E VITIT N ON MESATR N IN PORTLAND</text>
<text sub="clublinks" start="246.312" dur="0.2"> E VJETIT N ON MESATR N IN PORTLAND NDJEKUR</text>
<text sub="clublinks" start="246.512" dur="0.234"> E VITIT NER MESATR N IN PORTLAND NDJETUAR NUK</text>
<text sub="clublinks" start="246.746" dur="0.1"> E VITIT N AV MESAJT IN N P PORTLAND NDJEKUR JO</text>
<text sub="clublinks" start="246.846" dur="0.067"> E VITIT N AV MESATR N IN PORTLAND NDJEKUR NUK SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="246.913" dur="0.267"> PORTLAND NDIQMOSH SHUM SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="247.18" dur="0.067"> PORTLAND NDIQMOSH SHUMAR SHPEJT</text>
<text sub="clublinks" start="247.247" dur="0.166"> PORTLAND NDIHMONI JO SHUMAR PARA PAS SHKRUAR</text>
<text sub="clublinks" start="247.413" dur="0.1"> PORTLAND NDIHMONI JO SHUMAR PAS PREJ DHJETORIT</text>
<text sub="clublinks" start="247.513" dur="0.134"> PORTLAND NDIQMOHET JO SHUM BE SHPEJT NGA DHJETORI ME</text>
<text sub="clublinks" start="247.647" dur="0.067"> PORTLAND NDIQMOSH SHUM SHUMIN PAS PREJ DHJETORIT ME SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="247.714" dur="0.2"> Prapa nga dhjetori me pothuajse</text>
<text sub="clublinks" start="247.914" dur="0.067"> Prapa nga dhjetori me pothuajse pesë</text>
<text sub="clublinks" start="247.981" dur="0.033"> Prapa nga dhjetori me pothuajse pesë dhe</text>
<text sub="clublinks" start="248.014" dur="1.401"> Prapa dhjetorit me pothuajse pesë dhe një</text>
<text sub="clublinks" start="249.415" dur="0.234"> Prapa dhjetorit me pothuajse pesë dhe gjysmën</text>
<text sub="clublinks" start="249.649" dur="0.067"> Prapa dhjetorit me pothuajse pesë dhe një gjysmë inç.</text>
<text sub="clublinks" start="249.716" dur="0.333"> PES AND DHE GJYSM INCHES.</text>
<text sub="clublinks" start="250.049" dur="0.1"> PES AND DHE GJYSM INCHES. DHE</text>
<text sub="clublinks" start="250.149" dur="0.201"> PES AND DHE GJYSM INCHES. DHE NE</text>
<text sub="clublinks" start="250.35" dur="0.1"> PES AND DHE GJYSM INCHES. DHE NE tipikisht</text>
<text sub="clublinks" start="250.45" dur="0.066"> PES AND DHE GJYSM INCHES. DHE NE Fillojmë tipikisht</text>
<text sub="clublinks" start="250.516" dur="0.067"> PES AND DHE GJYSM INCHES. DHE fillojmë tipikisht</text>
<text sub="clublinks" start="250.583" dur="0.067"> PES AND DHE GJYSM INCHES. DHE tipikisht fillojmë të shohim</text>
<text sub="clublinks" start="250.65" dur="0.2"> DHE tipikisht fillojmë të shohim</text>
<text sub="clublinks" start="250.85" dur="0.167"> DHE TIPIKISHT FILLOJM TO T SHIKOJM THE</text>
<text sub="clublinks" start="251.017" dur="0.167"> DHE tipikisht fillojmë të shohim malin</text>
<text sub="clublinks" start="251.184" dur="2.002"> DHE TIPIKISHT FILLOJM T SHIKOJMALL RALLBIMIN E BALLS</text>
<text sub="clublinks" start="253.186" dur="0.067"> DHE tipikisht fillojmë të shohim rrëzimin e dëborës në mal</text>
<text sub="clublinks" start="253.253" dur="0.233"> BALLHET BORA BALL MOS</text>
<text sub="clublinks" start="253.486" dur="0.167"> BURRA E BALLS B BHET SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="253.653" dur="0.2"> BURRA E BALLINS B BHET SHUM SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="253.853" dur="0.1"> BURRA E BALLINS B BHET SHUM SHPESHT</text>
<text sub="clublinks" start="253.953" dur="0.1"> BURRA E BALLINS B BHET SHUM SHPESHT AND DHE</text>
<text sub="clublinks" start="254.053" dur="0.067"> BURRA E BALLS B BHET SHUM SHPESHT AND DHE M SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="254.12" dur="0.234"> SHUM SHUMRE SHPESHT DHE MORE SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="254.354" dur="0.066"> SHUM SHUMRE SHPESHT AND DHE MORE T RND</text>
<text sub="clublinks" start="254.42" dur="0.067"> SHUM SHPESHTRE DHE MORE SHUMORE T HE RND</text>
<text sub="clublinks" start="254.487" dur="0.067"> SHUM SHPESHT AND DHE MORE T RNDSISHT SI NE</text>
<text sub="clublinks" start="254.554" dur="0.2"> SHUM SHPESHT AND DHE MORE T RNDSISHT SI MERRNI</text>
<text sub="clublinks" start="254.754" dur="0.2"> SHUM SHUMRE SHPESHT M DHE M HE T RND SI T AS HYN</text>
<text sub="clublinks" start="254.954" dur="0.067"> SHUM SHPESHT DHE M HE T RNDSISHT SI TET BNI N N NOVNTOR</text>
<text sub="clublinks" start="255.021" dur="2.236"> E RNDSISHME SI FYTEM NO NOVNTOR</text>
<text sub="clublinks" start="257.257" dur="0.2"> T HE R HENDSISHME SI FYTEM N N NOVNTOR DHE</text>
<text sub="clublinks" start="257.457" dur="0.2"> E RNDSISHME SI FYNI N N NOVNTORIN DHE JU</text>
<text sub="clublinks" start="257.657" dur="0.2"> E RNDSISHME SI FYTEM N NOVNTOR DHE TI E DI,</text>
<text sub="clublinks" start="257.857" dur="0.234"> E R ASNDSISHME SI FYNI N NNTORIN DHE TI E DI, SHT</text>
<text sub="clublinks" start="258.091" dur="0.2"> E RNDSISHME SI FYNI N NNTORIN DHE TI E DI, ALSHT AL GJITHMON</text>
<text sub="clublinks" start="258.291" dur="0.067"> E RVNDSISHME SI FYNI N NNTORIN DHE TI E DI, SHT AL GJITHMON</text>
<text sub="clublinks" start="258.358" dur="0.233"> DHE E DI, ALSHT AL GJITHMON</text>
<text sub="clublinks" start="258.591" dur="0.034"> DHE E DI, ALSHT AL GJITHMON SHPRESA</text>
<text sub="clublinks" start="258.625" dur="0.1"> DHE E DI, ALSHT AL GJITHMON SHPRESA E</text>
<text sub="clublinks" start="258.725" dur="0.1"> DHE E DI, ALSHT AL GJITHMON SHPRESA E</text>
<text sub="clublinks" start="258.825" dur="0.133"> DHE E DI, ALSHT AL GJITHMON SHPRESA E SKI-T</text>
<text sub="clublinks" start="258.958" dur="0.067"> DHE E DINI, ALSHT AL GJITHMON THE SHPRESA E RESORTIT T SK SKI</text>
<text sub="clublinks" start="259.025" dur="0.067"> DHE E DINI, ALSHT AL GJITHMON H SHPRESA E SKI RESORTS UP</text>
<text sub="clublinks" start="259.092" dur="0.066"> DHE E DINI, ALSHT AL GJITHMON THE SHPRESA E SKI RESORTIT NDRMUND</text>
<text sub="clublinks" start="259.158" dur="0.234"> SHPRESA E REKURUESVE T SK SKI N VEND</text>
<text sub="clublinks" start="259.392" dur="0.1"> SHPRESA E SKI RESORTIT N MO mal</text>
<text sub="clublinks" start="259.492" dur="0.1"> SHPRESA E SKI RESORTIT N ON HOOD MOUNT</text>
<text sub="clublinks" start="259.592" dur="0.067"> SHPRESA E SKI RESORTIT N ON MOUNT HOOD DHE</text>
<text sub="clublinks" start="259.659" dur="0.1"> SHPRESA E SKIOR RESVE NDIHMON N ON HOOD MOUNT DHE N IN</text>
<text sub="clublinks" start="259.759" dur="0.067"> SHPRESA E REKURUESVE T ON SKI N ON HOOD MOUNT DHE SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="259.826" dur="1.201"> HUAJ MALI DHE SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="261.027" dur="0.2"> HOOD MOUNT DHE N MAN SHUM VENDIME</text>
<text sub="clublinks" start="261.227" dur="0.2"> HOOD MOUNT DHE N MAN SHUM VENDNDODHJE PRORPARA</text>
<text sub="clublinks" start="261.427" dur="0.201"> HOOD MOUNT DHE N MAN SHUM VENDNDODHJE PREJ T</text>
<text sub="clublinks" start="261.628" dur="0.066"> HOOD MOUNT DHE N MAN SHUM MAN VENDIME PREJ VERI-PERESTNDIMIT</text>
<text sub="clublinks" start="261.694" dur="0.2"> LOKACIONET PRPRMES VERIUTERESTT</text>
<text sub="clublinks" start="261.894" dur="0.101"> LOKACIONET PRORMES VERIUTERIMIT N TO</text>
<text sub="clublinks" start="261.995" dur="0.1"> LOKACIONET PRMES VERIUTERISEST Q TO T TO JEN</text>
<text sub="clublinks" start="262.095" dur="0.133"> LOKACIONET PRORPSSRMJET VERIUT P TOR T HAPUR</text>
<text sub="clublinks" start="262.228" dur="0.267"> LOKACIONET PRORPSSRMJET VERIUT P TOR T HAPUR</text>
<text sub="clublinks" start="262.495" dur="0.067"> LOKACIONET PRORPRMJET VERIUT PR TEST HAPUR P THR FALEMINDERIT.</text>
<text sub="clublinks" start="262.562" dur="2.102"> TE JEMI I HAPUR PER FALEMINDERIT.</text>
<text sub="clublinks" start="264.664" dur="0.2"> TE JEMI I HAPUR PER FALEMINDERIT. MNYR</text>
<text sub="clublinks" start="264.864" dur="0.134"> TE JEMI I HAPUR PER FALEMINDERIT. RRUGE SHUME</text>
<text sub="clublinks" start="264.998" dur="0.1"> TE JEMI I HAPUR PER FALEMINDERIT. M WNYR SHUM E PARAR</text>
<text sub="clublinks" start="265.098" dur="0.1"> TE JEMI I HAPUR PER FALEMINDERIT. M WNYR SHUM PARA</text>
<text sub="clublinks" start="265.198" dur="0.1"> TE JEMI I HAPUR PER FALEMINDERIT. M WNYRA E SHPEJT M E SHPEJT</text>
<text sub="clublinks" start="265.298" dur="0.067"> TE JEMI I HAPUR PER FALEMINDERIT. M WNYRA E SHPEJT P TOR T BR A</text>
<text sub="clublinks" start="265.365" dur="0.3"> M WNYRA E SHPEJT P TOR T BR A</text>
<text sub="clublinks" start="265.665" dur="0.067"> M WNYR SHUM E MIR T BNI PARASHIKIM</text>
<text sub="clublinks" start="265.732" dur="0.1"> M WNYRA E SHPEJT P TOR TAR PARALAJM ARUAR</text>
<text sub="clublinks" start="265.832" dur="0.1"> M WNYRA E SHPEJT P TOR TAKE B AR A PARADIKIM</text>
<text sub="clublinks" start="265.932" dur="0.067"> M WNYR SHUM T MIR T TO BNI PARALAJMRIM PATR TAT TJERN.</text>
<text sub="clublinks" start="265.999" dur="0.2"> PARASHIKIMI PATR TAT TJETN</text>
<text sub="clublinks" start="266.199" dur="0.033"> PARASHIKIMI PATR TAT TJETNJ. POR</text>
<text sub="clublinks" start="266.232" dur="0.1"> PARASHIKIMI PATR TAT TJETNJ. POR UNE</text>
<text sub="clublinks" start="266.332" dur="0.1"> PARASHIKIMI PATR TAT TJETNJ. POR UNE MUNDEM</text>
<text sub="clublinks" start="266.432" dur="0.1"> PARASHIKIMI PATR TAT TJETN POR MUND T TREGOJ</text>
<text sub="clublinks" start="266.532" dur="0.201"> PARASHIKIMI PATR TAT TJETNJ. POR MUND T T T TI TI TI TI TI TI PARA</text>
<text sub="clublinks" start="266.733" dur="0.233"> PARASHIKIMI PATR TAT TJETNJ. POR MUND T T TI TI TI TI TI TUA KT</text>
<text sub="clublinks" start="266.966" dur="1.201"> PARASHIKIMI PATR TAT TJETNJ. POR MUND T T TI TI TI TUA Q WE NE</text>
<text sub="clublinks" start="268.167" dur="0.067"> PARASHIKIMI PATR TAT TJETNJ. POR MUND T T T TI TI TI THEMI SE B DNI</text>
<text sub="clublinks" start="268.234" dur="0.234"> POR MUND T T T TI TI TI THEMI SE B DJM</text>
<text sub="clublinks" start="268.468" dur="0.167"> POR MUND T T T TI TI TI THEMI SE BOJM RA SHI</text>
<text sub="clublinks" start="268.635" dur="0.1"> POR MUND T T T TI TI TI THEMI SE BATNI SHI</text>
<text sub="clublinks" start="268.735" dur="0.166"> POR MUND T T T TI TI TI THEMI SE B DJM RA SHIUN N THE</text>
<text sub="clublinks" start="268.901" dur="0.101"> POR MUND T T T TI TI TI THEMI SE BOJM RA SHIUN N IN PARASHIKIM</text>
<text sub="clublinks" start="269.002" dur="0.1"> POR MUND T T T TI TI TI THEMI SE BOJM RA SHIUN N THE PARASHIKIM DHE</text>
<text sub="clublinks" start="269.102" dur="0.066"> POR MUND T T T TI TI TI THEMI SE BOJM RA SHIUN N IN PARASHIKIM DHE MUND T JET MUND</text>
<text sub="clublinks" start="269.168" dur="0.201"> Shi në parashikim dhe mund të jetë e mundur</text>
<text sub="clublinks" start="269.369" dur="0.166"> SHI N IN PARASHIKIM DHE MUND T S DISA</text>
<text sub="clublinks" start="269.535" dur="0.201"> Shi në parashikim dhe mund të jetë disa më të larta</text>
<text sub="clublinks" start="269.736" dur="1.735"> SHI në parashikim dhe mund të ketë ndonjë ngritje më të lartë</text>
<text sub="clublinks" start="271.471" dur="0.066"> SHINI N THE PARASHIKIM DHE MUND T JETE DISA BORRA T ELE LART</text>
<text sub="clublinks" start="271.537" dur="0.301"> DISA BORA TV LART T LART</text>
<text sub="clublinks" start="271.838" dur="0.066"> DISA BORA T ELE LARTATION T LART NESORR.</text>
<text sub="clublinks" start="271.904" dur="0.234"> NESORR</text>
<text sub="clublinks" start="272.138" dur="0.067"> NESORR LE TË</text>
<text sub="clublinks" start="272.205" dur="0.133"> NESORR LE TË MARRË</text>
<text sub="clublinks" start="272.338" dur="0.1"> NESORR LE T MERRNI JU</text>
<text sub="clublinks" start="272.438" dur="0.134"> NESORR LE T JENI JU NE</text>
<text sub="clublinks" start="272.572" dur="0.1"> NESORR LE T JET JU JENI N TUT ARDHMN</text>
<text sub="clublinks" start="272.672" dur="0.067"> NESORR TET JET T JET T INT JET. N KAST T ARDHMES</text>
<text sub="clublinks" start="272.739" dur="0.2"> TET JET T JET T INT JET. N KAST T ARDHMES</text>
<text sub="clublinks" start="272.939" dur="0.133"> LE T JENI JU JEN INT NO TAST ARDHMRIN E KASTASTRT REAL</text>
<text sub="clublinks" start="273.072" dur="0.067"> LE T JENI JU JEN T SHPEJT NAL TUT ARDHMN CAST REAL.</text>
<text sub="clublinks" start="273.139" dur="0.2"> SHPEJT REAL.</text>
<text sub="clublinks" start="273.339" dur="0.1"> SHPEJT REAL.</text>
<text sub="clublinks" start="273.439" dur="0.034"> SHPEJT REAL. PUSHIMI</text>
<text sub="clublinks" start="273.473" dur="0.167"> SHPEJT REAL. PJESA TJETËR E</text>
<text sub="clublinks" start="273.64" dur="0.1"> SHPEJT REAL. PUSHIMI I SOT</text>
<text sub="clublinks" start="273.74" dur="0.2"> SHPEJT REAL. PUSHIMI I SOT SI</text>
<text sub="clublinks" start="273.94" dur="0.067"> SHPEJT REAL. PUSHIMI I SOT S THE REVE</text>
<text sub="clublinks" start="274.007" dur="1.401"> PUSHIMI I SOT S THE REVE</text>
<text sub="clublinks" start="275.408" dur="0.234"> PUSHIMI I SONDTS NGJITJET E RETAVE</text>
<text sub="clublinks" start="275.642" dur="0.2"> PUSHIMI SOT SOT NGJYREN TET DHE</text>
<text sub="clublinks" start="275.842" dur="0.167"> PUSHIMI I SOT SOT NGJITJEN TONAT DHE TONA</text>
<text sub="clublinks" start="276.009" dur="0.1"> PUSHIMI SOT SOT NGJITJEN E RETAVE DHE KOMPJUTERIN TON</text>
<text sub="clublinks" start="276.109" dur="0.066"> PUSHIMI SOT SOT NGJITJEN E REVE DHE MODELIN TON COMP TUT KOMPJUTERIT</text>
<text sub="clublinks" start="276.175" dur="0.234"> NDIKIMI DHE MODELI YN COMP KOMPJUTERIK</text>
<text sub="clublinks" start="276.409" dur="0.1"> NDIKIMI DHE B MODNI MODELIN TON COMP KOMPJUTER</text>
<text sub="clublinks" start="276.509" dur="0.1"> NDIKIMI DHE MODELI YN COMP KOMPJUTERIKE TREGON</text>
<text sub="clublinks" start="276.609" dur="0.2"> NGJITJA DHE MODELI YN COMP KOMPJUTERIKE TREGON DISA</text>
<text sub="clublinks" start="276.809" dur="0.067"> NGJITJA DHE MODELI YN COMP KOMPJUTERIKE TREGON DISA NDRYSHE</text>
<text sub="clublinks" start="276.876" dur="0.267"> TREGON DISA NDREKA</text>
<text sub="clublinks" start="277.143" dur="0.1"> TREGON DISA HIDHJE NDRR</text>
<text sub="clublinks" start="277.243" dur="0.134"> TREGON DISA NDREKA T H SHKELTUARA</text>
<text sub="clublinks" start="277.377" dur="0.133"> A TREGON DISA SHPREKA Q H VIDHEN VERIun</text>
<text sub="clublinks" start="277.51" dur="0.1"> A TREGON DISA SHPREKA T H SHKELTUAR OREGONIN VERI</text>
<text sub="clublinks" start="277.61" dur="0.067"> A TREGON DISA SHPREKA T H SHKELTUAR BREGJETIN E OREGONIT T VERIUT</text>
<text sub="clublinks" start="277.677" dur="1.702"> Goditja e bregdetit të OREGONIT VERIOR</text>
<text sub="clublinks" start="279.379" dur="0.233"> Goditja e bregdetit të OREGONIT Verior VON</text>
<text sub="clublinks" start="279.612" dur="0.2"> Goditja e bregdetit të OREGONIT VERI SONA VONATE</text>
<text sub="clublinks" start="279.812" dur="0.134"> Goditja e bregdetit të OREGONIT T NORTH VERIUT SONA Vonë nga</text>
<text sub="clublinks" start="279.946" dur="0.167"> Goditja e bregdetit të OREGONIT T NORTH VERIUT SONA Vonë nga herët</text>
<text sub="clublinks" start="280.113" dur="0.066"> Goditja e bregdetit të OREGONIT VERI SONA VONATE NES TN NES TR</text>
<text sub="clublinks" start="280.179" dur="0.267"> SONA VON NESOMN NESOMR</text>
<text sub="clublinks" start="280.446" dur="0.034"> SONA VON NGA mëngjesi i hershëm</text>
<text sub="clublinks" start="280.48" dur="0.1"> SONA VON NGA mëngjesi i hershëm I</text>
<text sub="clublinks" start="280.58" dur="0.133"> Sonte sonte nga mëngjesi i hershëm mendoj</text>
<text sub="clublinks" start="280.713" dur="0.067"> SONA VON NGA mëngjesi i hershëm mendoj se jemi</text>
<text sub="clublinks" start="280.78" dur="0.1"> SONA VON NGA mëngjesi i hershëm mendoj se jemi të lagur</text>
<text sub="clublinks" start="280.88" dur="0.067"> Sonte sonte nga mëngjesi i hershëm mendoj se jemi lagur edhe gjatë</text>
<text sub="clublinks" start="280.947" dur="0.2"> Në mëngjes mendoj se jemi të lagur</text>
<text sub="clublinks" start="281.147" dur="0.167"> Në mëngjes mendoj se ne jemi të lagur</text>
<text sub="clublinks" start="281.314" dur="0.133"> Në mëngjes mendoj se ne jemi të lagur gjatë OREGON</text>
<text sub="clublinks" start="281.447" dur="0.067"> Në mëngjes mendoj se ne jemi të lagur përgjatë bregdetit OREGON.</text>
<text sub="clublinks" start="281.514" dur="0.801"> BREGDETI OREGON.</text>
<text sub="clublinks" start="282.315" dur="0.2"> BREGDETI OREGON. DHE</text>
<text sub="clublinks" start="282.515" dur="0.2"> BREGDETI OREGON. DHE NESE</text>
<text sub="clublinks" start="282.715" dur="0.234"> BREGDETI OREGON. DHE NESE JEMI</text>
<text sub="clublinks" start="282.949" dur="0.1"> BREGDETI OREGON. DHE NESE NUK JEMI</text>
<text sub="clublinks" start="283.049" dur="0.1"> BREGDETI OREGON. DHE NESE NUK JEMI I lagësht</text>
<text sub="clublinks" start="283.149" dur="0.167"> BREGDETI OREGON. DHE N WESE NUK JEMI TET LET NGA</text>
<text sub="clublinks" start="283.316" dur="0.067"> BREGDETI OREGON. DHE NESE NUK JEMI LIGJI NGA PREDAWN</text>
<text sub="clublinks" start="283.383" dur="0.233"> DHE NESE NUK JEMI LIGJI NGA PREDAWN</text>
<text sub="clublinks" start="283.616" dur="0.067"> DHE N WESE NUK JEMI TET LET NGA ORET E PARAQITURA</text>
<text sub="clublinks" start="283.683" dur="0.167"> DHE N WESE NUK JEMI LIGUR NGA ORET E PARAQITURA N</text>
<text sub="clublinks" start="283.85" dur="2.402"> DHE N WESE NUK JEMI LIGUR NGA ORET E PARAQITURA N P PORTLAND</text>
<text sub="clublinks" start="286.252" dur="0.434"> DHE NES WE NES NOT NUK JEMI TET lagur nga orët e paracaktuara në Portland nesër,</text>
<text sub="clublinks" start="286.686" dur="0.067"> DHE NES WE NESOR NUK JEMI TET lagur nga orët e paracaktuara në portland nesër, IT</text>
<text sub="clublinks" start="286.753" dur="0.2"> OR HT N IN PORTLAND NESORR, IT</text>
<text sub="clublinks" start="286.953" dur="0.2"> ORA N IN PORTLAND NESORR, DO T</text>
<text sub="clublinks" start="287.153" dur="0.1"> ORA N IN PORTLAND NESORR, DO T BE JET</text>
<text sub="clublinks" start="287.253" dur="0.134"> ORA N IN PORTLAND NESORR, DO T BE JET BE E lagur</text>
<text sub="clublinks" start="287.387" dur="0.233"> ORA N IN PORTLAND NESOMR, DO T BE JET BE E lagur SHPEJT</text>
<text sub="clublinks" start="287.62" dur="0.067"> OR HT N P PORTLAND NESORR, DO T BE JETET I lagur SHPEJTU TJETR.</text>
<text sub="clublinks" start="287.687" dur="0.233"> DO T BE JET W I lagur SHPEJTUAR TJETR.</text>
<text sub="clublinks" start="287.92" dur="0.201"> DO T BE JET W I lagur SHPEJTUAR TJETR. Përsëri,</text>
<text sub="clublinks" start="288.121" dur="0.1"> DO T BE JET W I lagur SHPEJTUAR TJETR. Përsëri, fillimisht</text>
<text sub="clublinks" start="288.221" dur="0.1"> DO T BE JET W I lagur SHPEJTUAR TJETR. Përsëri, drita fillimisht</text>
<text sub="clublinks" start="288.321" dur="0.2"> DO T BE JET W I lagur SHPEJTUAR TJETR. Përsëri, shi fillimisht</text>
<text sub="clublinks" start="288.521" dur="0.067"> DO T BE JET W I lagur SHPEJTUAR TJETR. Përsëri, shi fillimisht të lehta dhe</text>
<text sub="clublinks" start="288.588" dur="1.802"> Përsëri, shi fillimisht të lehta dhe</text>
<text sub="clublinks" start="290.39" dur="0.2"> Përsëri, shi fillimisht të lehta dhe OSE</text>
<text sub="clublinks" start="290.59" dur="0.2"> Prapë, SHUM PARA SHENI DHE OSE P FORR</text>
<text sub="clublinks" start="290.79" dur="0.067"> Prapë, SHUMT PARA SHENI DHE OSE P SR TU Dielën.</text>
<text sub="clublinks" start="290.857" dur="0.233"> OSE P FORR T S Dielën.</text>
<text sub="clublinks" start="291.09" dur="0.234"> OSE P FORR T S Dielën. M SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="291.324" dur="0.1"> OSE P FORR T S Dielën. ME SHUME</text>
<text sub="clublinks" start="291.424" dur="0.1"> OSE P FORR T S Dielën. ME SHUME PER KETE</text>
<text sub="clublinks" start="291.524" dur="0.134"> OSE P FORR T S Dielën. ME SHUME PER A</text>
<text sub="clublinks" start="291.658" dur="0.133"> OSE P FORR T S Dielën. M M SHUM TH PATR atë pak</text>
<text sub="clublinks" start="291.791" dur="0.133"> OSE P FORR T S Dielën. M M SHUM PATR NJAT PRETTY BIT</text>
<text sub="clublinks" start="291.924" dur="0.067"> OSE P FORR T S Dielën. M M SHUM PATR TAT DREJT BN BITT SHQIP</text>
<text sub="clublinks" start="291.991" dur="0.2"> M M SHUM PATR TAT DREJT BN BITT SHQIP</text>
<text sub="clublinks" start="292.191" dur="0.067"> M M SHUM PATR TAT DREJT BN E BITUR TANI</text>
<text sub="clublinks" start="292.258" dur="0.1"> M M SHUM PATR T A DREJT BN E PAK BOT Tani</text>
<text sub="clublinks" start="292.358" dur="0.1"> M SHUM PATR TAT DREJT BN E PAK BOT Tani në gjashtëdhjetë</text>
<text sub="clublinks" start="292.458" dur="0.067"> M SHUM PATR TAT DREJT BN E PAK BOTRE TANI N S GJashtëdhjetë e Pesë</text>
<text sub="clublinks" start="292.525" dur="0.134"> M M SHUM PATR TAT DREJT BN BIT PRETTY TANI N S GJASHTYDHJET F PES DHE</text>
<text sub="clublinks" start="292.659" dur="0.2"> M M SHUM PATR TAT DREJT BN E PAK BOTRE TANI N S GJASHTYDHJET F PES DHE JU</text>
<text sub="clublinks" start="292.859" dur="0.066"> M M SHUM PATR TAT DREJT BN E PAK BOTRE TANI N S GJASHTYDHJET F PES DHE MUND</text>
<text sub="clublinks" start="292.925" dur="1.235"> Tani në gjashtëdhjetë e pesë dhe ju mund të</text>
<text sub="clublinks" start="294.16" dur="0.167"> Tani në gjashtëdhjetë e pesë dhe ju mund të vazhdoni</text>
<text sub="clublinks" start="294.327" dur="0.233"> Tani në gjashtëdhjetë e pesë dhe ju ende mund të shihni</text>
<text sub="clublinks" start="294.56" dur="0.201"> Tani në gjashtëdhjetë e pesë dhe ju mund të shihni ende disa</text>
<text sub="clublinks" start="294.761" dur="0.2"> Tani në gjashtëdhjetë e pesë dhe ju ende mund të shihni disa blu</text>
<text sub="clublinks" start="294.961" dur="0.1"> Tani në gjashtëdhjetë e pesë dhe ju mund të shihni ende disa qiell blu</text>
<text sub="clublinks" start="295.061" dur="0.133"> Tani në gjashtëdhjetë e pesë dhe ju mund të shihni ende disa qiell blu off</text>
<text sub="clublinks" start="295.194" dur="0.067"> Tani në gjashtëdhjetë e pesë dhe ju mund të shihni ende disa qiell blu off</text>
<text sub="clublinks" start="295.261" dur="0.2"> DUKE SHIKONI DISA QIELL BLU NUE</text>
<text sub="clublinks" start="295.461" dur="0.167"> SHIKONI EDHE DISA QIELL BLU NUE</text>
<text sub="clublinks" start="295.628" dur="0.1"> DUKE SHIKONI DISA QIELL BLU N IN DISTANC</text>
<text sub="clublinks" start="295.728" dur="0.1"> SHIKONI DISA QIYT BL BLU N IN DISTANCIST K HTU</text>
<text sub="clublinks" start="295.828" dur="0.067"> SHIKONI EDHE DISA QIYT BL BLU N IN DISTANCN K FTU NGA</text>
<text sub="clublinks" start="295.895" dur="0.067"> DUKE SHIKONI DISA QIELL BLU NUE DISTANC HN K HTU NGA TONA</text>
<text sub="clublinks" start="295.962" dur="0.233"> DISTANCA KERETU NGA TONA</text>
<text sub="clublinks" start="296.195" dur="0.134"> DISTANCA KERETU NGA PREMET TONA</text>
<text sub="clublinks" start="296.329" dur="0.067"> DISTANCA KERETU NGA FARGO TONA E MIR</text>
<text sub="clublinks" start="296.396" dur="0.133"> DISTANCT K HTU NGA PREJ JON OVE TONA FARGO</text>
<text sub="clublinks" start="296.529" dur="0.067"> DISTANCA KERETU NGA KAMERA TONA E MIR W FARGO.</text>
<text sub="clublinks" start="296.596" dur="0.667"> KAMERA QYTETARE E MIR FARGO.</text>
<text sub="clublinks" start="297.263" dur="0.2"> KAMERA QYTETARE E MIR FARGO. KËSHTU QË</text>
<text sub="clublinks" start="297.463" dur="0.201"> KAMERA QYTETARE E MIR FARGO. DESHTAM</text>
<text sub="clublinks" start="297.664" dur="0.2"> KAMERA QYTETARE E MIR FARGO. DESHTUAN A</text>
<text sub="clublinks" start="297.864" dur="0.2"> KAMERA QYTETARE E MIR FARGO. Pra akoma një bukuroshe</text>
<text sub="clublinks" start="298.064" dur="0.167"> KAMERA QYTETARE E MIR FARGO. Deri më tani një bukuroshe e bukur</text>
<text sub="clublinks" start="298.231" dur="0.067"> KAMERA QYTETARE E MIR FARGO. Pra akoma një e hënë e bukur</text>
<text sub="clublinks" start="298.298" dur="0.3"> Pra akoma një e hënë e bukur</text>
<text sub="clublinks" start="298.598" dur="0.067"> Pra akoma një mbrëmje të bukur të bukur të shtunën.</text>
<text sub="clublinks" start="298.665" dur="0.2"> Mbrëmje.</text>
<text sub="clublinks" start="298.865" dur="0.167"> Mbrëmje. SHIJ</text>
<text sub="clublinks" start="299.032" dur="0.133"> Mbrëmje. SHESH NES RAR</text>
<text sub="clublinks" start="299.165" dur="0.067"> Mbrëmje. SHESH NESORR JU JENI</text>
<text sub="clublinks" start="299.232" dur="0.067"> Mbrëmje. SHESI NESORR JU 70</text>
<text sub="clublinks" start="299.299" dur="1.968"> SHESI NESORR JU 70</text>
<text sub="clublinks" start="301.267" dur="0.167"> NESR SHINI JU JENI 70 PARASHIKIM</text>
<text sub="clublinks" start="301.434" dur="0.234"> SHESH NESR JU JENI 70 PARAJISJE SE VINI</text>
<text sub="clublinks" start="301.668" dur="0.2"> SHESH NESR JU JENI 70 PARASHIKIMI VITI</text>
<text sub="clublinks" start="301.868" dur="0.1"> SHESH NESR JU JENI 70 PARASHIKIMI QING VINI N</text>
<text sub="clublinks" start="301.968" dur="0.1"> SHESH NESR JU JENI 70 PARASHIKIM T COM VINI N IN VETM</text>
<text sub="clublinks" start="302.068" dur="0.067"> SHESH NESR JU JENI 70 PARASHIKIM T COM VINI N IN VETM A</text>
<text sub="clublinks" start="302.135" dur="0.2"> PARASHIKIMI Q COM VINI N IN VETM A</text>
<text sub="clublinks" start="302.335" dur="0.067"> PARALAJMRIMI Q VINI PASUR NJ PIK.</text>
<text sub="clublinks" start="302.402" dur="0.166"> BIT</text>
<text sub="clublinks" start="302.568" dur="0.101"> BIT >></text>
<text sub="clublinks" start="302.669" dur="0.133"> BIT >> TE GJITHA</text>
<text sub="clublinks" start="302.802" dur="0.067"> BIT >> GJITHA E DREJTA.</text>
<text sub="clublinks" start="302.869" dur="0.233"> >> GJITHA E DREJTA.</text>
<text sub="clublinks" start="303.102" dur="0.1"> >> GJITHA E DREJTA. FALEMINDERIT</text>
<text sub="clublinks" start="303.202" dur="0.101"> >> GJITHA E DREJTA. FALEMINDERIT</text>
<text sub="clublinks" start="303.303" dur="0.2"> >> GJITHA E DREJTA. FALEMINDERIT SHUME</text>
<text sub="clublinks" start="303.503" dur="0.066"> >> GJITHA E DREJTA. FALEMINDERIT CHRIS.</text>
<text sub="clublinks" start="303.569" dur="0.935"> FALEMINDERIT CHRIS.</text>
<text sub="clublinks" start="304.504" dur="0.2"> FALEMINDERIT CHRIS.</text>
<text sub="clublinks" start="304.704" dur="0.2"> FALEMINDERIT CHRIS. PORTLAND</text>
<text sub="clublinks" start="304.904" dur="0.134"> FALEMINDERIT CHRIS. POLICIA PORTLAND</text>
<text sub="clublinks" start="305.038" dur="0.1"> FALEMINDERIT CHRIS. ZYRA E POLICIS P SORT PORTLAND</text>
<text sub="clublinks" start="305.138" dur="0.066"> FALEMINDERIT CHRIS. BYRO ZYRA E POLICIS P SORT PORTLAND</text>
<text sub="clublinks" start="305.204" dur="0.234"> BYRO ZYRA E POLICIS P SORT PORTLAND</text>
<text sub="clublinks" start="305.438" dur="0.133"> ZYRA E POLICIS P SORT PORTLAND-S S THOT SE SSHT</text>
<text sub="clublinks" start="305.571" dur="0.134"> ZYRA E POLICIS P SORT PORTLAND-S S THOT SE MSHT M BAKR</text>
<text sub="clublinks" start="305.705" dur="0.067"> ZYRA E POLICIS P SORT PORTLAND-S S THOT SE MSHT M B MR NDRYSHIME</text>
<text sub="clublinks" start="305.772" dur="0.066"> ZYRA E POLICIS P SORT PORTLAND-ut Thotë se po bën ndryshime</text>
<text sub="clublinks" start="305.838" dur="0.201"> ZYRA E POLICIS P SORT PORTLAND-S S THOT SE MSHT B MR NDRYSHIME N TO SI</text>
<text sub="clublinks" start="306.039" dur="0.066"> ZYRA E POLICIS P SORT PORTLAND-ut Thotë se po bën ndryshime në mënyrën sesi</text>
<text sub="clublinks" start="306.105" dur="2.236"> 'SHT M BAKN NDRYSHIME N TO SI T SI T</text>
<text sub="clublinks" start="308.341" dur="0.2"> 'SHT M B MR NDRYSHIME SI TOW DREJTOHET</text>
<text sub="clublinks" start="308.541" dur="0.2"> 'SHT M B MR NDRYSHIME N TO SI MENAXHON PROTESTT</text>
<text sub="clublinks" start="308.741" dur="0.1"> 'SHT M B MR NDRYSHIME N TO SI MENAXHON PROTESTAT E BAZUARA</text>
<text sub="clublinks" start="308.841" dur="0.067"> SSHT M BAKR NDRYSHIME N TO SI MENAXHON PROTESTT E BAZUARA</text>
<text sub="clublinks" start="308.908" dur="0.267"> PROTESTAT E TRAJTUARIT T B BAZUAR N</text>
<text sub="clublinks" start="309.175" dur="0.1"> PROTESTAT E TRAJTIMIT T B BAZUAR N. KTHIM</text>
<text sub="clublinks" start="309.275" dur="0.1"> PROTESTAT E TRAJTIMIT T B BAZUAR N F KTHIMIN NGA</text>
<text sub="clublinks" start="309.375" dur="0.2"> PROTESTAT E TRAJTIMIT T B BAZUAR N F KTHIMIN NGA</text>
<text sub="clublinks" start="309.575" dur="0.067"> PROTESTAT E TRAJTIMIT T B BAZUAR N F KTHIM NGA KOMUNITETI.</text>
<text sub="clublinks" start="309.642" dur="0.2"> KTHIMI NGA BASHKSIA.</text>
<text sub="clublinks" start="309.842" dur="2.436"> KTHIMI NGA BASHKSIA. PBB</text>
<text sub="clublinks" start="312.278" dur="0.2"> KTHIMI NGA BASHKSIA. THOT PBB</text>
<text sub="clublinks" start="312.478" dur="0.201"> KTHIMI NGA BASHKSIA. PBB E THOT</text>
<text sub="clublinks" start="312.679" dur="0.233"> KTHIMI NGA BASHKSIA. PBB THON SE DO T</text>
<text sub="clublinks" start="312.912" dur="0.2"> KTHIMI NGA BASHKSIA. PBB THOT SE DO T AS CAKTOHET</text>
<text sub="clublinks" start="313.112" dur="0.067"> KTHIMI NGA BASHKSIA. PBB THON SE DO T AS CAKTOJ EV ÇDO</text>
<text sub="clublinks" start="313.179" dur="0.267"> PBB THON SE DO T AS CAKTOJ EV ÇDO</text>
<text sub="clublinks" start="313.446" dur="0.033"> PBB thotë se do të caktojë çdo zyrtar</text>
<text sub="clublinks" start="313.479" dur="0.1"> PBB thotë se do të caktojë çdo zyrtar A</text>
<text sub="clublinks" start="313.579" dur="0.134"> PBB thotë se do të caktojë çdo zyrtar një tre</text>
<text sub="clublinks" start="313.713" dur="0.133"> PBB thotë se do të caktojë çdo zyrtar një tre shifra</text>
<text sub="clublinks" start="313.846" dur="0.067"> PBB thotë se do të caktojë çdo zyrtar një numër të tre shifra.</text>
<text sub="clublinks" start="313.913" dur="2.536"> ZYRTARI Një numër i tre shifrave.</text>
<text sub="clublinks" start="316.449" dur="0.2"> ZYRTARI Një numër i tre shifrave. ATA</text>
<text sub="clublinks" start="316.649" dur="0.2"> ZYRTARI Një numër i tre shifrave. Ata do të jenë</text>
<text sub="clublinks" start="316.849" dur="0.134"> ZYRTARI Një numër i tre shifrave. Do të kërkohen</text>
<text sub="clublinks" start="316.983" dur="0.067"> ZYRTARI Një numër i tre shifrave. Do të kërkohen</text>
<text sub="clublinks" start="317.05" dur="0.333"> Do të kërkohen</text>
<text sub="clublinks" start="317.383" dur="0.167"> ATA DO T PRO KMRKOHEN PROMINALISHT</text>
<text sub="clublinks" start="317.55" dur="0.1"> ATA DO TU K RERKOHEN T TO SHPREHIN PROMINALISHT</text>
<text sub="clublinks" start="317.65" dur="0.134"> ATA DO T TO K RERKOHEN T TO T D TREGONI PROMINALISHT AT</text>
<text sub="clublinks" start="317.784" dur="0.066"> Do të kërkohet që të shfaqin në mënyrë të menjëhershme atë numër</text>
<text sub="clublinks" start="317.85" dur="0.201"> SHIKONI PROMINALISHT atë numër</text>
<text sub="clublinks" start="318.051" dur="0.1"> SHIKONI PROMINALISHT AT NUM NUMBERR T ON ON</text>
<text sub="clublinks" start="318.151" dur="1.168"> SHPREHTI PROMINALISHT ATAT numër në numrin e tyre</text>
<text sub="clublinks" start="319.319" dur="0.2"> SHPREHTI PROMINALISHT ATAT numër në helmetat e tyre</text>
<text sub="clublinks" start="319.519" dur="0.233"> SHPREHTI PROMINALISHT ATAT numër në helmetat e tyre gjatë</text>
<text sub="clublinks" start="319.752" dur="0.067"> SHPREHET PROMINALISHT ATA NUMRI N H Helmetat e TYRE GJAT Turmës</text>
<text sub="clublinks" start="319.819" dur="0.3"> MBI Helmetat e tyre gjate turmes</text>
<text sub="clublinks" start="320.119" dur="0.134"> P HR Helmetat e tyre gjatë menaxhimit të turmave</text>
<text sub="clublinks" start="320.253" dur="0.067"> P HR Helmetat e tyre gjatë ngjarjeve të menaxhimit të turmave.</text>
<text sub="clublinks" start="320.32" dur="0.2"> NGJARJET E MENAXHIMIT.</text>
<text sub="clublinks" start="320.52" dur="0.133"> NGJARJET E MENAXHIMIT.</text>
<text sub="clublinks" start="320.653" dur="0.1"> NGJARJET E MENAXHIMIT. BYRO</text>
<text sub="clublinks" start="320.753" dur="0.1"> NGJARJET E MENAXHIMIT. THOT BYROU</text>
<text sub="clublinks" start="320.853" dur="0.201"> NGJARJET E MENAXHIMIT. ZYRA E THOT</text>
<text sub="clublinks" start="321.054" dur="2.235"> NGJARJET E MENAXHIMIT. BYROU THON SI E KA</text>
<text sub="clublinks" start="323.289" dur="0.067"> NGJARJET E MENAXHIMIT. BYROU THON SE EDHE KA</text>
<text sub="clublinks" start="323.356" dur="0.334"> BYROU THON SE EDHE KA</text>
<text sub="clublinks" start="323.69" dur="0.1"> BYRO BOTUAN SE EDHE RESHT RINISUR</text>
<text sub="clublinks" start="323.79" dur="0.166"> BYRO BUAJTON SE EDHE RESHT RINISUR PES F</text>
<text sub="clublinks" start="323.956" dur="0.101"> BYRO BOTUAN SE KA RISHIKUAR PESIG ZYRTAR</text>
<text sub="clublinks" start="324.057" dur="0.066"> BYRO BUAJTON SE EDHE KA RINISUR PES OFF ZYRTART NGA</text>
<text sub="clublinks" start="324.123" dur="0.267"> RIANDURONI PES OFF ZYRTART NGA</text>
<text sub="clublinks" start="324.39" dur="0.134"> RISHIKONI PESIVE ZYRTART NGA PROTESTA</text>
<text sub="clublinks" start="324.524" dur="0.1"> RISHIKONI PESIVE ZYRTART NGA DETYRAT E PROTESTS</text>
<text sub="clublinks" start="324.624" dur="2.836"> RISHIKONI PES OFF ZYRTAR NGA DETYRAT E PROTESTS NDRSE</text>
<text sub="clublinks" start="327.46" dur="0.067"> RISHIKONI PES OFF ZYRTART NGA DETYRAT E PROTESTS NDRSE INVESTONI</text>
<text sub="clublinks" start="327.527" dur="0.267"> DETYRAT E PROTESTS GJAT INVESTIMIT</text>
<text sub="clublinks" start="327.794" dur="0.166"> DETYRAT E PROTESTS Ndërsa investoni shqetësimet</text>
<text sub="clublinks" start="327.96" dur="0.067"> DETYRAT E PROTESTS NDRSE INVESTIMI I Ç CONSHTJEVE T B BARA</text>
<text sub="clublinks" start="328.027" dur="0.1"> DETYRAT E PROTESTS Ndërsa investoni shqetësimet e marra</text>
<text sub="clublinks" start="328.127" dur="0.1"> DETYRAT E PROTESTS Ndërsa investoni shqetësimet e marra nga</text>
<text sub="clublinks" start="328.227" dur="0.067"> DETYRAT E PROTESTS Ndërsa investoni shqetësime të marra nga</text>
<text sub="clublinks" start="328.294" dur="0.234"> SHENJET Q B BNI NGA</text>
<text sub="clublinks" start="328.528" dur="0.1"> ÇCSHTJET E SHPALLA NGA PUBLIKU</text>
<text sub="clublinks" start="328.628" dur="0.167"> ÇCSHTJET E SHPALLA NGA PUBLIKU RRETH</text>
<text sub="clublinks" start="328.795" dur="2.435"> Ç CONSHTJET E SHPALLA NGA PUBLIKU PR ATA</text>
<text sub="clublinks" start="331.23" dur="0.267"> Ç CONSHTJET E SHPALLA NGA PUBLIKU PR ATA ZYRTART.</text>
<text sub="clublinks" start="331.497" dur="0.334"> PUBLIKU P THR ATA ZYRTART.</text>
<text sub="clublinks" start="331.831" dur="0.2"> PUBLIKU P THR ATA ZYRTART. DHE</text>
<text sub="clublinks" start="332.031" dur="0.134"> PUBLIKU P THR ATA ZYRTART. DHE UNE JAM</text>
<text sub="clublinks" start="332.165" dur="0.1"> PUBLIKU P THR ATA ZYRTART. DHE PO SHKOJ</text>
<text sub="clublinks" start="332.265" dur="0.2"> PUBLIKU P THR ATA ZYRTART. DHE PO SHKOJ</text>
<text sub="clublinks" start="332.465" dur="0.2"> PUBLIKU P THR ATA ZYRTART. DHE SHKUAR TE PARA</text>
<text sub="clublinks" start="332.665" dur="0.067"> PUBLIKU P THR ATA ZYRTART. DHE Unë jam duke shkuar për fillimin e parë</text>
<text sub="clublinks" start="332.732" dur="1.602"> DHE Unë jam duke shkuar për fillimin e parë</text>
<text sub="clublinks" start="334.334" dur="0.2"> DHE Unë jam duke shkuar për të filluar së pari me</text>
<text sub="clublinks" start="334.534" dur="0.233"> DHE Unë jam duke shkuar për të filluar së pari me këtë</text>
<text sub="clublinks" start="334.767" dur="3.437"> DHE Unë jam duke shkuar për të filluar së pari me këtë ju lutem</text>
<text sub="clublinks" start="338.204" dur="0.267"> DHE Unë jam duke shkuar për të filluar së pari me këtë ju lutem votoni.</text>
<text sub="clublinks" start="338.471" dur="0.234"> ME KIST P JU LUTEM VOTONI.</text>
<text sub="clublinks" start="338.705" dur="0.133"> ME KIST P JU LUTEM VOTONI. GRA</text>
<text sub="clublinks" start="338.838" dur="0.133"> ME KIST P JU LUTEM VOTONI. Gratë bëjnë</text>
<text sub="clublinks" start="338.971" dur="0.167"> ME KIST P JU LUTEM VOTONI. Gratë i bëjnë të tyret</text>
<text sub="clublinks" start="339.138" dur="0.234"> ME KIST P JU LUTEM VOTONI. Gratë bëjnë zërat e tyre</text>
<text sub="clublinks" start="339.372" dur="0.067"> ME KIST P JU LUTEM VOTONI. GRAT I BEN Z VRAT E TYRE T DEGJUARA</text>
<text sub="clublinks" start="339.439" dur="0.233"> GRAT I BEN Z VRAT E TYRE T DEGJUARA</text>
<text sub="clublinks" start="339.672" dur="0.067"> Gratë i bëjnë zërat e tyre të dëgjuar përpara</text>
<text sub="clublinks" start="339.739" dur="1.702"> Gratë i bëjnë zërat e tyre të dëgjuar para</text>
<text sub="clublinks" start="341.441" dur="0.2"> Gratë i bëjnë zërat e tyre të dëgjuar përpara zgjedhjeve</text>
<text sub="clublinks" start="341.641" dur="0.2"> Gratë i bëjnë zërat e tyre të dëgjuar përpara ditës së zgjedhjeve</text>
<text sub="clublinks" start="341.841" dur="0.067"> GRAT B MNI Z VRAT E TYRE T HE DEGJUARA PARA DITS ZGJEDHORE ME</text>
<text sub="clublinks" start="341.908" dur="0.267"> PARA DITS ZGJEDHORE ME</text>
<text sub="clublinks" start="342.175" dur="0.133"> PARA DITES SE ZGJEDHJEVE ME MARS</text>
<text sub="clublinks" start="342.308" dur="0.067"> PARA DITS S ZGJEDHJEVE ME Marshët rreth e rrotull</text>
<text sub="clublinks" start="342.375" dur="0.167"> PARA DITS S ZGJEDHJEVE ME MARS P ARreth</text>
<text sub="clublinks" start="342.542" dur="0.066"> PARA DITS S ZGJEDHJEVE ME Marshët në të gjithë vendin</text>
<text sub="clublinks" start="342.608" dur="0.067"> PARA DITS S ZGJEDHJEVE ME Marshët rreth vendit dhe</text>
<text sub="clublinks" start="342.675" dur="0.234"> MARSET RRETH VENDIT DHE</text>
<text sub="clublinks" start="342.909" dur="0.1"> Marshimet rreth vendit dhe të drejtën</text>
<text sub="clublinks" start="343.009" dur="0.067"> Marshimet në të gjithë vendin dhe të drejtën këtu</text>
<text sub="clublinks" start="343.076" dur="0.166"> Marshimet rreth vendit dhe të drejtën këtu</text>
<text sub="clublinks" start="343.242" dur="0.067"> Marshimet rreth vendit dhe të drejtën këtu në PORTLAND.</text>
<text sub="clublinks" start="343.309" dur="2.236"> DREJT KETU N IN PORTLAND.</text>
<text sub="clublinks" start="345.545" dur="0.2"> DREJT KETU N IN PORTLAND. KRISTAL</text>
<text sub="clublinks" start="345.745" dur="0.2"> DREJT KETU N IN PORTLAND. KRISTAL KOUMOU</text>
<text sub="clublinks" start="345.945" dur="0.1"> DREJT KETU N IN PORTLAND. M .NYRA E KRISTALIT KOUMOU</text>
<text sub="clublinks" start="346.045" dur="0.134"> DREJT KETU N IN PORTLAND. MERRNI MNYRA KRISTALE KOUMOU</text>
<text sub="clublinks" start="346.179" dur="0.2"> DREJT KETU N IN PORTLAND. M WNYRA E KRISTALIT KOUMOU Na merr</text>
<text sub="clublinks" start="346.379" dur="0.067"> DREJT KETU N IN PORTLAND. M WNYRA NDYRMARRJEN E KRISTALIT KOUMOU</text>
<text sub="clublinks" start="346.446" dur="0.3"> M WNYRA NDYRMARRJEN E KRISTALIT KOUMOU</text>
<text sub="clublinks" start="346.746" dur="2.302"> MYNYRA E KRISTALIT KOUMOU NDON T TO NDIKONI</text>
<text sub="clublinks" start="349.048" dur="0.2"> MYNYRA E KRISTALIT KOUMOU NDON T TO NDIKONI N. AT</text>
<text sub="clublinks" start="349.248" dur="0.267"> MYNYRA E KRISTALIT KOUMOU NA BAKN T D SHTYR N AT DISA</text>
<text sub="clublinks" start="349.515" dur="0.234"> MYNYRA E KRISTALIT KOUMOU NDON T TO SHKARKOJ N AT DISA PIKA.</text>
<text sub="clublinks" start="349.749" dur="0.233"> QYTETIMI NOM DISA PIKA.</text>
<text sub="clublinks" start="349.982" dur="0.134"> QYTETIMI NOM DISA PIKA. >></text>
<text sub="clublinks" start="350.116" dur="0.1"> QYTETIMI NOM DISA PIKA. >> NE</text>
<text sub="clublinks" start="350.216" dur="0.1"> QYTETIMI NOM DISA PIKA. >> Ne kemi nevojë</text>
<text sub="clublinks" start="350.316" dur="0.134"> QYTETIMI NOM DISA PIKA. >> NE DUHET T</text>
<text sub="clublinks" start="350.45" dur="0.2"> QYTETIMI NOM DISA PIKA. >> NE DUHET T NDALOJM</text>
<text sub="clublinks" start="350.65" dur="0.2"> QYTETIMI NOM DISA PIKA. >> NE DUHET T ST NDALONI PYETJEN</text>
<text sub="clublinks" start="350.85" dur="0.067"> QYTETIMI NOM DISA PIKA. >> Ne duhet të ndalojmë të kërkojmë</text>
<text sub="clublinks" start="350.917" dur="1.401"> >> Ne duhet të ndalojmë të kërkojmë</text>
<text sub="clublinks" start="352.318" dur="0.2"> >> Ne duhet të ndalojmë të kërkojmë për tonat</text>
<text sub="clublinks" start="352.518" dur="0.201"> >> NE DUHET T ST NDALOJM PR T DREJTAT TONA</text>
<text sub="clublinks" start="352.719" dur="0.233"> >> NE DUHET T ST NDALOJM T BKNI T DREJTAT TONA DHE</text>
<text sub="clublinks" start="352.952" dur="0.2"> >> NE DUHET T ST NDALOJM T BKNI T DREJTAT TONA DHE T BE FILLIMIT</text>
<text sub="clublinks" start="353.152" dur="0.067"> >> NE DUHET T ST NDALOJM T BKJN PR T R DREJTAT TONA DHE T BE FILLIMI I KEMRKESS</text>
<text sub="clublinks" start="353.219" dur="0.234"> T R DREJTAT TONA DHE FILLONI KEMRKESN</text>
<text sub="clublinks" start="353.453" dur="0.066"> T R DREJTAT TONA DHE FILLONI T D KANDRKESAT</text>
<text sub="clublinks" start="353.519" dur="3.037"> ATA.</text>
<text sub="clublinks" start="356.556" dur="0.2"> ATA.</text>
<text sub="clublinks" start="356.756" dur="0.033"> ATA. FJALËT</text>
<text sub="clublinks" start="356.789" dur="0.167"> ATA. FJALT E</text>
<text sub="clublinks" start="356.956" dur="0.1"> ATA. FJALT E W.</text>
<text sub="clublinks" start="357.056" dur="0.2"> ATA. FJALT E W. BILL</text>
<text sub="clublinks" start="357.256" dur="0.067"> ATA. FJALT E W. BILL TON REZONATOHEN</text>
<text sub="clublinks" start="357.323" dur="0.234"> FJALT E W. BILL TON REZONATOHEN</text>
<text sub="clublinks" start="357.557" dur="0.1"> FJALT E W. BILL TON REZONATOHEN ME</text>
<text sub="clublinks" start="357.657" dur="0.133"> FJALT E W. BILL T RES REZONATOHEN ME</text>
<text sub="clublinks" start="357.79" dur="2.403"> FJALT E W. BILL TON REZONATOJN me turmën</text>
<text sub="clublinks" start="360.193" dur="0.2"> FJALT E W. BILL TON REZONATOJ W ME TAT SHTUNN E TURBS</text>
<text sub="clublinks" start="360.393" dur="0.067"> FJALT E W. BILL T RES REZONATOHEN ME MRONGJEN E SAT SHTUNS në turmë</text>
<text sub="clublinks" start="360.46" dur="0.3"> ME MESIMIN E SAT SHTUNS në turmë</text>
<text sub="clublinks" start="360.76" dur="0.167"> ME M CNGJESIN E MATNGJES S C SHTUNS në turmë</text>
<text sub="clublinks" start="360.927" dur="0.1"> ME SHUMT CN E SHTUNS në mëngjes mblidhet në qendër të qytetit</text>
<text sub="clublinks" start="361.027" dur="0.1"> ME MESGJEDHJEN E SHTUNEVE TRO MIRS N QYTETIN PR</text>
<text sub="clublinks" start="361.127" dur="0.133"> ME MESGJITJEN E S SHTUN CS në mëngjes në qytet</text>
<text sub="clublinks" start="361.26" dur="0.067"> ME SHUMINGT CN E MATNGJES SRO SHTUNS NAT QYTET T MBLEDHURA P PDR PDX</text>
<text sub="clublinks" start="361.327" dur="0.267"> MBLEDHUR QYTETI P FORR PDX</text>
<text sub="clublinks" start="361.594" dur="1.769"> MBLEDHUR QYTETI P FORR Gratë e PDX</text>
<text sub="clublinks" start="363.363" dur="0.2"> MBLEDHUR QYTETI P FORR UNITETIN E GRAVE PDX</text>
<text sub="clublinks" start="363.563" dur="0.2"> MBLEDHUR QYTETI P FORR Marshin e Unitetit të Grave PDX</text>
<text sub="clublinks" start="363.763" dur="0.067"> MBLEDHUR QYTETI P FORR Marshin e Unitetit të Grave PDX PR</text>
<text sub="clublinks" start="363.83" dur="0.267"> MARS PER UNITETIN E GRAVE PER</text>
<text sub="clublinks" start="364.097" dur="0.066"> Marshi i Unitetit te Grave për Drejtësi.</text>
<text sub="clublinks" start="364.163" dur="0.167"> DREJTSIA</text>
<text sub="clublinks" start="364.33" dur="0.034"> DREJTSIA >></text>
<text sub="clublinks" start="364.364" dur="0.1"> DREJTSIA >> Unë</text>
<text sub="clublinks" start="364.464" dur="0.1"> DREJTSIA >> Unë jam</text>
<text sub="clublinks" start="364.564" dur="0.1"> DREJTSIA >> Unë jam këtu</text>
<text sub="clublinks" start="364.664" dur="0.2"> DREJTSIA >> Unë jam këtu</text>
<text sub="clublinks" start="364.864" dur="0.2"> DREJTSIA >> Unë jam këtu për të promovuar</text>
<text sub="clublinks" start="365.064" dur="0.067"> DREJTSIA >> Unë jam këtu për të promovuar një</text>
<text sub="clublinks" start="365.131" dur="2.236"> >> Unë jam këtu për të promovuar një</text>
<text sub="clublinks" start="367.367" dur="0.2"> >> Unë jam këtu për të promovuar një ndryshim</text>
<text sub="clublinks" start="367.567" dur="0.033"> >> Unë jam këtu për të promovuar një mënyrë të ndryshme</text>
<text sub="clublinks" start="367.6" dur="0.167"> >> Unë jam këtu për të promovuar një mënyrë të ndryshme</text>
<text sub="clublinks" start="367.767" dur="0.067"> >> Unë jam këtu për të promovuar një mënyrë të ndryshme të mendimit.</text>
<text sub="clublinks" start="367.834" dur="0.367"> MAYNYRA E NDRYSHME E MENDIMIT.</text>
<text sub="clublinks" start="368.201" dur="0.2"> MAYNYRA E NDRYSHME E MENDIMIT. >></text>
<text sub="clublinks" start="368.401" dur="0.1"> MAYNYRA E NDRYSHME E MENDIMIT. >> NJEREZ</text>
<text sub="clublinks" start="368.501" dur="0.167"> MAYNYRA E NDRYSHME E MENDIMIT. >> NJEREOZIT erdhën</text>
<text sub="clublinks" start="368.668" dur="0.067"> MAYNYRA E NDRYSHME E MENDIMIT. >> NJERZIT erdhën bashkë</text>
<text sub="clublinks" start="368.735" dur="0.066"> MAYNYRA E NDRYSHME E MENDIMIT. >> Njerëzit erdhën bashkë</text>
<text sub="clublinks" start="368.801" dur="0.234"> >> Njerëzit erdhën bashkë</text>
<text sub="clublinks" start="369.035" dur="0.1"> >> NJERZIT erdhën bashkë të qëndrojnë</text>
<text sub="clublinks" start="369.135" dur="0.167"> >> NJERZIT erdhën bashkë të qëndrojnë për</text>
<text sub="clublinks" start="369.302" dur="1.835"> >> NJERZIT erdhën bashkë të qëndrojnë për gratë</text>
<text sub="clublinks" start="371.137" dur="0.2"> >> NJERZIT erdhën bashkë të qëndrojnë për të drejtat e grave</text>
<text sub="clublinks" start="371.337" dur="0.067"> >> NJERZIT erdhën bashkë të qëndrojnë për të drejtat e grave dhe</text>
<text sub="clublinks" start="371.404" dur="0.233"> STAND P FORR T R DREJTAT E GRAVE DHE</text>
<text sub="clublinks" start="371.637" dur="0.134"> Qëndroni për të drejtat e grave dhe të folurit</text>
<text sub="clublinks" start="371.771" dur="0.133"> Qëndroni për të drejtat e grave dhe flisni</text>
<text sub="clublinks" start="371.904" dur="0.1"> Qëndroni për të drejtat e grave dhe flisni kundër</text>
<text sub="clublinks" start="372.004" dur="0.167"> Qëndroni për të drejtat e grave dhe flisni kundër</text>
<text sub="clublinks" start="372.171" dur="0.067"> Qëndroni për të drejtat e grave dhe flisni kundër aktualitetit</text>
<text sub="clublinks" start="372.238" dur="0.4"> FOLI KUNDR AKTUALIT</text>
<text sub="clublinks" start="372.638" dur="0.067"> B SPNI KUNDR ADMINISTRATS AKTUALE.</text>
<text sub="clublinks" start="372.705" dur="1.735"> ADMINISTRIMI.</text>
<text sub="clublinks" start="374.44" dur="0.2"> ADMINISTRIMI. DALIA</text>
<text sub="clublinks" start="374.64" dur="0.201"> ADMINISTRIMI. DALIA BAYLE</text>
<text sub="clublinks" start="374.841" dur="0.233"> ADMINISTRIMI. Inkurajon DALIA BAYLE</text>
<text sub="clublinks" start="375.074" dur="0.067"> ADMINISTRIMI. DALIA BAYLE inkurajon</text>
<text sub="clublinks" start="375.141" dur="0.234"> DALIA BAYLE inkurajon</text>
<text sub="clublinks" start="375.375" dur="0.066"> DALIA BAYLE inkurajon turmën</text>
<text sub="clublinks" start="375.441" dur="0.167"> DALIA BAYLE inkurajon turmën</text>
<text sub="clublinks" start="375.608" dur="0.134"> DALIA BAYLE inkurajon turmën që të rimendohet</text>
<text sub="clublinks" start="375.742" dur="0.2"> DALIA BAYLE inkurajon turmën që të rimendojë</text>
<text sub="clublinks" start="375.942" dur="0.066"> DALIA BAYLE inkurajon turmën për të rimenduar strukturën</text>
<text sub="clublinks" start="376.008" dur="0.167"> Turma për të rimenduar strukturën</text>
<text sub="clublinks" start="376.175" dur="2.036"> Turma për të rimenduar strukturën e</text>
<text sub="clublinks" start="378.211" dur="0.267"> Turma për të rimenduar strukturën e shoqërisë.</text>
<text sub="clublinks" start="378.478" dur="0.333"> E SHOQRIS.</text>
<text sub="clublinks" start="378.811" dur="0.234"> E SHOQRIS. >></text>
<text sub="clublinks" start="379.045" dur="0.033"> E SHOQRIS. >> MENDONI</text>
<text sub="clublinks" start="379.078" dur="0.167"> E SHOQRIS. >> MENDONI</text>
<text sub="clublinks" start="379.245" dur="0.1"> E SHOQRIS. >> MENDONI P ITR TIJ</text>
<text sub="clublinks" start="379.345" dur="0.1"> E SHOQRIS. >> MENDONI JO</text>
<text sub="clublinks" start="379.445" dur="0.134"> E SHOQRIS. >> MENDONI NUK PO KAQ</text>
<text sub="clublinks" start="379.579" dur="0.1"> E SHOQRIS. >> MENDOJNE SE JO SHUME</text>
<text sub="clublinks" start="379.679" dur="0.067"> E SHOQRIS. >> MENDONI SE NUK KA SHUM NGA</text>
<text sub="clublinks" start="379.746" dur="0.166"> >> MENDONI SE NUK KA SHUM NGA</text>
<text sub="clublinks" start="379.912" dur="0.067"> >> MENDONI P NOTR AJO SHUM NGA A</text>
<text sub="clublinks" start="379.979" dur="0.1"> >> MENDONI SE NUK KA SHUM NGA NJ TO TOP</text>
<text sub="clublinks" start="380.079" dur="0.2"> >> MENDONI SE NUK KA SHUM NGA NJ TO TOP POSHT</text>
<text sub="clublinks" start="380.279" dur="0.167"> >> MENDONI SE NUK KA SHUM NGA NJ P PERSPEKTIV E POSHTM</text>
<text sub="clublinks" start="380.446" dur="0.067"> >> MENDONI P ITR TIJ JO SHUM NGA NJ P PERSPEKTIV E POSHTM POR</text>
<text sub="clublinks" start="380.513" dur="1.835"> Një perspektivë e sipër, por</text>
<text sub="clublinks" start="382.348" dur="0.167"> Një perspektivë e lartë, por me të vërtetë</text>
<text sub="clublinks" start="382.515" dur="0.234"> Një perspektivë e lartë, por me të vërtetë nga</text>
<text sub="clublinks" start="382.749" dur="0.1"> Një perspektivë e lartë, por me të vërtetë nga ndërtesa</text>
<text sub="clublinks" start="382.849" dur="0.133"> Një perspektivë e lartë, por me të vërtetë nga ndërtimi</text>
<text sub="clublinks" start="382.982" dur="0.067"> Një perspektivë e lartë, por me të vërtetë nga ndërtimi i atyre</text>
<text sub="clublinks" start="383.049" dur="0.167"> REALISHT NGA NDOSERTIMI I ATYRE</text>
<text sub="clublinks" start="383.216" dur="0.1"> REALISHT NGA NDILRTIMI ATA AT</text>
<text sub="clublinks" start="383.316" dur="0.133"> REALISHT NGA NDILRTIMI N AT AT</text>
<text sub="clublinks" start="383.449" dur="0.2"> VETEM NGA ND BRTIMI ATA SHUM AT</text>
<text sub="clublinks" start="383.649" dur="1.836"> REALISHT NGA NDILRTIMI I ATA N THE POSHTM SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="385.485" dur="0.2"> VETEM NGA NDURTIMI ATA NOSE SHUM B POSHT DERI</text>
<text sub="clublinks" start="385.685" dur="0.2"> VETEM NGA NDURTIMI ATA N AT SHUM B POSHT UN DERI NE</text>
<text sub="clublinks" start="385.885" dur="0.067"> REALISHT NGA NDOSERTIMI I ATA N THE SHUM B POSHT UN DERI T ALL GJITH</text>
<text sub="clublinks" start="385.952" dur="0.2"> N THE SHUM B POSHT UN DERI T WE GJITH</text>
<text sub="clublinks" start="386.152" dur="0.067"> N THE SHUM POSHT UN DERI T G GJITHA T MERRNI</text>
<text sub="clublinks" start="386.219" dur="0.133"> N THE SHUM POSHT UN DERI T G TET GJITHA T MERRNI</text>
<text sub="clublinks" start="386.352" dur="0.067"> N THE SHUM POSHT UN DERI T ALL GJITHA T G SHPRBENI</text>
<text sub="clublinks" start="386.419" dur="0.167"> N THE SHUM POSHT UN DERI T ALL T ALL GJITHA T G SHPRBENI N</text>
<text sub="clublinks" start="386.586" dur="0.1"> N THE SHUM POSHT UN DERI T ALL GJITHA T G SHPRBENI N WH ÇDO</text>
<text sub="clublinks" start="386.686" dur="0.067"> N THE SHUM POSHT UN DERI T ALL T ALL GJITHA T SHPRBENI N WH ÇDO</text>
<text sub="clublinks" start="386.753" dur="0.3"> Merrni për të ndarë në çfarëdo</text>
<text sub="clublinks" start="387.053" dur="0.033"> Merrni për të ndarë në çfarëdo përfitimesh</text>
<text sub="clublinks" start="387.086" dur="0.1"> B GNI T SH SHPATERBENI P WHR ÇDO PRFITIMET E</text>
<text sub="clublinks" start="387.186" dur="2.203"> B GNI T SH SHPRBENI N WH ÇDO DUKE PRFITIMET E ATA</text>
<text sub="clublinks" start="389.389" dur="0.233"> B GNI T SH SHPRENI N ÇDO DUKE PRFITIMET E SHOQRIS</text>
<text sub="clublinks" start="389.622" dur="0.234"> B GNI T SH SHPRENI N IN ÇDO ÇFAR JAN P BRFITIMET E SHOQRIS.</text>
<text sub="clublinks" start="389.856" dur="0.333"> PENRFITIMET E AT S SHOQRI JAN.</text>
<text sub="clublinks" start="390.189" dur="0.201"> PENRFITIMET E AT S SHOQRI JAN. >></text>
<text sub="clublinks" start="390.39" dur="0.133"> PENRFITIMET E AT S SHOQRI JAN. >> AJO</text>
<text sub="clublinks" start="390.523" dur="0.1"> PENRFITIMET E AT S SHOQRI JAN. >> AJO ISHTE</text>
<text sub="clublinks" start="390.623" dur="0.067"> PENRFITIMET E AT S SHOQRI JAN. >> AJO ISHTE NJE</text>
<text sub="clublinks" start="390.69" dur="0.133"> PENRFITIMET E AT S SHOQRI JAN. >> AJO ISHTE NJE</text>
<text sub="clublinks" start="390.823" dur="0.067"> PENRFITIMET E AT S SHOQRI JAN. >> Ajo ishte një nga disa</text>
<text sub="clublinks" start="390.89" dur="0.267"> >> Ajo ishte një nga disa</text>
<text sub="clublinks" start="391.157" dur="0.167"> >> Ajo ishte një nga disa folës</text>
<text sub="clublinks" start="391.324" dur="0.067"> >> Ajo ishte një nga disa folës të shtunën.</text>
<text sub="clublinks" start="391.391" dur="0.233"> FJALT E SHTUN.</text>
<text sub="clublinks" start="391.624" dur="1.602"> FJALT E SHTUN. KJO</text>
<text sub="clublinks" start="393.226" dur="0.233"> FJALT E SHTUN. KETE VITI</text>
<text sub="clublinks" start="393.459" dur="0.167"> FJALT E SHTUN. NGJARJA E K YETI VITI</text>
<text sub="clublinks" start="393.626" dur="0.234"> FJALT E SHTUN. NGJARJA E K YETI VITI ISHTE</text>
<text sub="clublinks" start="393.86" dur="0.066"> FJALT E SHTUN. NGJARJA E K YETI VITI U ND HRMARRS</text>
<text sub="clublinks" start="393.926" dur="0.201"> NGJARJA E K YETI VITI U ND HRMARRS</text>
<text sub="clublinks" start="394.127" dur="0.066"> NGJARJA E K YETI VITI U ND HRTUA DHE</text>
<text sub="clublinks" start="394.193" dur="0.134"> NGJARJA E K YETI VITI ISHTE NDOSTRMBAJTUR DHE LED</text>
<text sub="clublinks" start="394.327" dur="0.133"> NGJARJA E K YETI VITI ISHTE NDRMARRS DHE NDIHMUAR NGA</text>
<text sub="clublinks" start="394.46" dur="0.134"> NGJARJA E K YETI VITI ISHTE NDRMBAJTUR DHE U ZHVILLUAR NGA BIPOC</text>
<text sub="clublinks" start="394.594" dur="0.066"> NGJARJA E K YETI VITI U strehua dhe u drejtua nga gratë BIPOC.</text>
<text sub="clublinks" start="394.66" dur="0.267"> DHE LED NGA Gratë BIPOC.</text>
<text sub="clublinks" start="394.927" dur="0.201"> DHE LED NGA Gratë BIPOC. Une</text>
<text sub="clublinks" start="395.128" dur="2.035"> DHE LED NGA Gratë BIPOC. UNE MUNDEM</text>
<text sub="clublinks" start="397.163" dur="0.2"> DHE LED NGA Gratë BIPOC. UNË MUND TË THEM</text>
<text sub="clublinks" start="397.363" dur="0.2"> DHE LED NGA Gratë BIPOC. MUND T T TI TI TI TI TI TI PARA</text>
<text sub="clublinks" start="397.563" dur="0.234"> DHE LED NGA Gratë BIPOC. MUND T T TI TI TI TI TI TI I LIHTI</text>
<text sub="clublinks" start="397.797" dur="0.2"> DHE LED NGA Gratë BIPOC. MUND T T T TI TI TI TI TI I LART AS</text>
<text sub="clublinks" start="397.997" dur="0.067"> DHE LED NGA Gratë BIPOC. MUND T T T TI TI TI TI LIQEN P ASRDORUES</text>
<text sub="clublinks" start="398.064" dur="0.167"> MUND T T T TI TI TI TI LIQEN P ASRDORUES</text>
<text sub="clublinks" start="398.231" dur="0.1"> MUND T T T TI TI TI TI LIQEN P ASRDORUES</text>
<text sub="clublinks" start="398.331" dur="0.1"> MUND T T T TI TI TI TUAJ P ASRDORUES I KISTIJ</text>
<text sub="clublinks" start="398.431" dur="0.1"> MUND T T T TI TI TI TUAJ PESRDORUES I KIST TOKS</text>
<text sub="clublinks" start="398.531" dur="0.067"> MUND T T T TI TI TI LIHET SI PREJTUES I KT TOKS KISTI</text>
<text sub="clublinks" start="398.598" dur="0.167"> MUND T T T TI TI TI LIHET SI PREJTUES I KIST TOKS KJO SHT</text>
<text sub="clublinks" start="398.765" dur="0.2"> MUND T T T TI TI TI LIHET SI P DRPJESSUES I KANDT L TOK THS KJU SHT KU</text>
<text sub="clublinks" start="398.965" dur="1.435"> MUND T T T TI TI TI LIHET SI P DRDORUES I KIST L TOK THS KANDTU ISSHT KU JAM</text>
<text sub="clublinks" start="400.4" dur="0.066"> MUND T T T TI TI TI LART P ASRDORUES I KIST TOK THS KJU ISSHT IS KU JAM</text>
<text sub="clublinks" start="400.466" dur="0.2"> E KISTIJ TOKA KJU WHSHT</text>
<text sub="clublinks" start="400.666" dur="0.167"> E KISTIJ TOK TH KJU WHSHT NGA JU</text>
<text sub="clublinks" start="400.833" dur="0.2"> E KJO TOKAND KJO ISSHT KU JAM NGA VENDET</text>
<text sub="clublinks" start="401.033" dur="0.134"> E KJO TOKAND KJO ISSHT KU JAM NGA VENDET KU</text>
<text sub="clublinks" start="401.167" dur="0.2"> E KISTIJ TOKA KJO ISSHT WH KU JAM NGA VENDET KU TUAJ</text>
<text sub="clublinks" start="401.367" dur="0.067"> E KISTIJ TOKA KJO WHSHT KU JAM NGA VENDET KU T AN PAR MT</text>
<text sub="clublinks" start="401.434" dur="0.2"> NGA VENDET KU PAR ANTINT E Mia</text>
<text sub="clublinks" start="401.634" dur="0.134"> NGA VENDET KU JAN AN paraardhësit e mi</text>
<text sub="clublinks" start="401.768" dur="0.066"> NGA VENDET KU JAN AN Paraardhësit e Mi.</text>
<text sub="clublinks" start="401.834" dur="0.301"> JANE NGA.</text>
<text sub="clublinks" start="402.135" dur="2.235"> JANE NGA. ORGANIZUES</text>
<text sub="clublinks" start="404.37" dur="0.2"> JANE NGA. ORGANIZUESI ROSELAWN</text>
<text sub="clublinks" start="404.57" dur="0.201"> JANE NGA. ORGANIZUESI ROSELAWN THOT</text>
<text sub="clublinks" start="404.771" dur="0.066"> JANE NGA. ORGANIZUESI ROSELAWN E THOT</text>
<text sub="clublinks" start="404.837" dur="0.234"> ORGANIZUESI ROSELAWN E THOT</text>
<text sub="clublinks" start="405.071" dur="0.1"> ORGANIZUESI ROSELAWN E THON EV NGJARJEN</text>
<text sub="clublinks" start="405.171" dur="0.067"> ORGANIZERI ROSELAWN THOT NGJARJA ISHTE</text>
<text sub="clublinks" start="405.238" dur="0.2"> ORGANIZERI ROSELAWN THOT NGJARJA ISHTE A</text>
<text sub="clublinks" start="405.438" dur="0.067"> ORGANIZERI ROSELAWN THOT NGJARJA ISHTE PLATFORMA</text>
<text sub="clublinks" start="405.505" dur="0.166"> ORGANIZERI ROSELAWN THOT NGJARJA ISHTE NJ PL PLATFORM PR</text>
<text sub="clublinks" start="405.671" dur="0.067"> ORGANIZERI ROSELAWN THOT NGJARJA ISHTE NJ PL PLATFORM P TOR TPL AMPIKUAR</text>
<text sub="clublinks" start="405.738" dur="0.2"> NGJARJA ISHTE NJAT PLATFORM P TOR TPL AMPIKUAR</text>
<text sub="clublinks" start="405.938" dur="2.436"> NGJARJA ISHTE NJAT PLATFORM P TOR TPL AMPLIFIKUAR</text>
<text sub="clublinks" start="408.374" dur="0.034"> NGJARJA ISHTE NJAT PLATFORM P TOR TPL ZBATUAR ZORAT</text>
<text sub="clublinks" start="408.408" dur="0.166"> NGJARJA ISHTE NJ PL PLATFORM P TOR TPL AMPLIFIKUAR Z VRAT E</text>
<text sub="clublinks" start="408.574" dur="0.234"> NGJARJA ISHTE NJAT PLATFORM P TOR TPL AMPLIFIKUAR Z VRAT E GRAVE</text>
<text sub="clublinks" start="408.808" dur="0.067"> NGJARJA ISHTE NJ PL PLATFORM P TOR TPL AMPLIFIKUAR ZORAT E GRAVE N.</text>
<text sub="clublinks" start="408.875" dur="0.3"> ZORAT E GRAVE N.</text>
<text sub="clublinks" start="409.175" dur="0.234"> Z VRAT E GRAVE N IN SHTYPJE</text>
<text sub="clublinks" start="409.409" dur="0.066"> Z VRAT E GRAVE N IN BASHKSIT E SHTYPUR.</text>
<text sub="clublinks" start="409.475" dur="0.167"> BASHKSIT E SHTYPUR.</text>
<text sub="clublinks" start="409.642" dur="0.033"> BASHKSIT E SHTYPUR. >></text>
<text sub="clublinks" start="409.675" dur="0.101"> BASHKSIT E SHTYPUR. >> Unë</text>
<text sub="clublinks" start="409.776" dur="0.2"> BASHKSIT E SHTYPUR. >> NDJEN</text>
<text sub="clublinks" start="409.976" dur="0.2"> BASHKSIT E SHTYPUR. >> E NDIHEM KJO</text>
<text sub="clublinks" start="410.176" dur="2.035"> BASHKSIT E SHTYPUR. >> E NDIHSH KJO</text>
<text sub="clublinks" start="412.211" dur="0.234"> BASHKSIT E SHTYPUR. >> E NDIJ KJO TIS DREJT</text>
<text sub="clublinks" start="412.445" dur="0.067"> BASHKSIT E SHTYPUR. >> E NDIHME SE KJO TE DREJTE TANI</text>
<text sub="clublinks" start="412.512" dur="0.166"> >> E NDIHME SE KJO TE DREJTE TANI</text>
<text sub="clublinks" start="412.678" dur="0.201"> >> E NDIHME SE ESHTE KETE E DREJTE TANI</text>
<text sub="clublinks" start="412.879" dur="0.1"> >> E NDIHME SE KJO E DREJT N TANI ISSHT Absolutisht</text>
<text sub="clublinks" start="412.979" dur="0.133"> >> E NDIHME SE KJO E DREJT N TANI ISSHT Absolutisht ESHTE</text>
<text sub="clublinks" start="413.112" dur="0.067"> >> E NDIHME SE KJO E DREJTOW TANI ISSHT Absolutisht M SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="413.179" dur="0.3"> ISSHT ABSOLUTISHT M SHUM</text>
<text sub="clublinks" start="413.479" dur="0.1"> ISSHT Krejtësisht më e rëndësishme</text>
<text sub="clublinks" start="413.579" dur="0.067"> ISSHT Absolutisht koha më e rëndësishme</text>
<text sub="clublinks" start="413.646" dur="0.1"> ISSHT Absolutisht koha më e rëndësishme për të</text>
<text sub="clublinks" start="413.746" dur="0.167"> ISSHT Absolutisht koha më e rëndësishme për të ardhur</text>
<text sub="clublinks" start="413.913" dur="0.067"> ISSHT Absolutisht koha më e rëndësishme për të ardhur së bashku</text>
<text sub="clublinks" start="413.98" dur="0.2"> Koha e rëndësishme për të ardhur së bashku</text>
<text sub="clublinks" start="414.18" dur="2.102"> KOHA E RANTNDSISHME P COMR T COM BR TO BASHK DHE</text>
<text sub="clublinks" start="416.282" dur="0.2"> KOHA E RANTNDSISHME P COMR T COM BR TO BASHK DHE AMFIKTUAR</text>
<text sub="clublinks" start="416.482" dur="0.067"> KOHA E RORTNDSISHME T COM VINI BASHK DHE T AM AMPIKOJN ALL T GJITHA</text>
<text sub="clublinks" start="416.549" dur="0.133"> KOHA E RANTNDSISHME P COMR T COM BR BASHK DHE T AM AMPIKON T ALL GJITHA</text>
<text sub="clublinks" start="416.682" dur="0.201"> KOHA E RORTNDSISHME P COMR T COM BR BASHK DHE AMFIKTIMIN E T ALL GJITHA TONAVE</text>
<text sub="clublinks" start="416.883" dur="0.066"> KOHA E RNDSISHME P COMR T COM BR BASHK DHE AMFIKTIMIN E T ALL GJITHA ZORAVE TONA</text>
<text sub="clublinks" start="416.949" dur="0.201"> DHE AMFIKTO T ALL GJITHA ZORAT TONA</text>
<text sub="clublinks" start="417.15" dur="0.133"> DHE AMFIKTO T ALL GJITHA ZORAT TONA DHE</text>
<text sub="clublinks" start="417.283" dur="0.134"> DHE AMFIKTO T ALL GJITHA Z VRAT TONA DHE B MNI</text>
<text sub="clublinks" start="417.417" dur="0.066"> DHE AMFIKTO T ALL GJITHA Z VRAT TONA DHE BAKENI NDRYSHIME.</text>
<text sub="clublinks" start="417.483" dur="0.2"> DHE B MNI NDRYSHIMIN.</text>
<text sub="clublinks" start="417.683" dur="0.101"> DHE B MNI NDRYSHIMIN. DHE</text>
<text sub="clublinks" start="417.784" dur="0.133"> DHE B MNI NDRYSHIMIN. DHE NDERSA</text>
<text sub="clublinks" start="417.917" dur="0.1"> DHE B MNI NDRYSHIMIN. DHE GJATA NDRYSHONI</text>
<text sub="clublinks" start="418.017" dur="0.2"> DHE B MNI NDRYSHIMIN. DHE GJATA NDRYSHIMI BN</text>
<text sub="clublinks" start="418.217" dur="0.201"> DHE B MNI NDRYSHIMIN. DHE Ndërsa ndryshimi nuk bën</text>
<text sub="clublinks" start="418.418" dur="0.066"> DHE B MNI NDRYSHIMIN. DHE Ndërsa ndryshimi nuk vjen</text>
<text sub="clublinks" start="418.484" dur="1.802"> DHE Ndërsa ndryshimi nuk vjen</text>
<text sub="clublinks" start="420.286" dur="0.2"> DHE Ndërsa ndryshimi nuk vjen natën</text>
<text sub="clublinks" start="420.486" dur="0.2"> DHE Ndërsa ndryshimi nuk vjen me inkurajimet e natës</text>
<text sub="clublinks" start="420.686" dur="0.134"> DHE Ndërsa ndryshimi nuk vjen natën inkurajon</text>
<text sub="clublinks" start="420.82" dur="0.067"> DHE Ndërsa ndryshimi nuk vjen natën inkurajon turmën</text>
<text sub="clublinks" start="420.887" dur="0.166"> Mbrëmja e jashtme inkurajon turmën</text>
<text sub="clublinks" start="421.053" dur="0.167"> Mbrëmja e inkurajon turmën</text>
<text sub="clublinks" start="421.22" dur="0.134"> Mbrëmja e jashtme inkurajon turmën për të ushtruar</text>
<text sub="clublinks" start="421.354" dur="0.1"> Mbrëmja e jashtme inkurajon turmën për të ushtruar të tyre</text>
<text sub="clublinks" start="421.454" dur="0.1"> Mbrëmja e jashtme inkurajon turmën për të ushtruar qytetarin e tyre</text>
<text sub="clublinks" start="421.554" dur="0.067"> Mbrëmja e inkurajon turmën për të ushtruar detyrën e tyre civile.</text>
<text sub="clublinks" start="421.621" dur="1.902"> T TO USHTROJN DETYRIN E TYRE CIVILE.</text>
<text sub="clublinks" start="423.523" dur="0.233"> T TO USHTROJN DETYRIN E TYRE CIVILE. >></text>
<text sub="clublinks" start="423.756" dur="0.167"> T TO USHTROJN DETYRIN E TYRE CIVILE. >> NE</text>
<text sub="clublinks" start="423.923" dur="0.167"> T TO USHTROJN DETYRIN E TYRE CIVILE. >> NE TE</text>
<text sub="clublinks" start="424.09" dur="0.167"> T TO USHTROJN DETYRIN E TYRE CIVILE. >> NE DESHTEN</text>
<text sub="clublinks" start="424.257" dur="0.1"> T TO USHTROJN DETYRIN E TYRE CIVILE. >> NDESHTUESHEM NE</text>
<text sub="clublinks" start="424.357" dur="0.1"> T TO USHTROJN DETYRIN E TYRE CIVILE. >> NE MESA TE KOHE KEMI</text>
<text sub="clublinks" start="424.457" dur="0.067"> T TO USHTROJN DETYRIN E TYRE CIVILE. >> N ME DNDRTOR WEN DUHET T</text>
<text sub="clublinks" start="424.524" dur="0.267"> >> N ME DNDRTOR WEN DUHET T</text>
<text sub="clublinks" start="424.791" dur="0.166"> >> N ME M MENIMEN kohë ne duhet të përdorim</text>
<text sub="clublinks" start="424.957" dur="0.1"> >> N ME MANTNN kohë ne duhet të përdorim çfarëdo</text>
<text sub="clublinks" start="425.057" dur="0.101"> >> Në ndërkohë, ne duhet të përdorim cilido mjet</text>
<text sub="clublinks" start="425.158" dur="2.035"> >> NDANTRDORIMI NE DUHET T U PTRDORNI ÇDO MJETE</text>
<text sub="clublinks" start="427.193" dur="0.067"> >> NDANTRDORIMI NE DUHET TT SHFRYTTZOJM ÇDO MJETE T KENI</text>
<text sub="clublinks" start="427.26" dur="0.2"> PTRDORNI ÇDO MJETE KAVE</text>
<text sub="clublinks" start="427.46" dur="0.167"> PTRDORNI ÇDO MJETE P HAR T</text>
<text sub="clublinks" start="427.627" dur="0.2"> PTRDORNI ÇDO MJETE PR T</text>
<text sub="clublinks" start="427.827" dur="0.067"> SHFRYTZONI ÇDO MJETE NDIHM PR DASHURIN</text>
<text sub="clublinks" start="427.894" dur="0.133"> SHFRYTZONI ÇDO MJETE PR DASHURIN</text>
<text sub="clublinks" start="428.027" dur="0.1"> PTRDORNI ÇDO MJETE NDIHM FOR P FORR DASHURIN OF E T ALL GJITHVE</text>
<text sub="clublinks" start="428.127" dur="0.134"> SHFRYTZONI ÇDO MJETE NDIHM FOR PR DASHURIN OF E T ALL GJITHA ATVE</text>
<text sub="clublinks" start="428.261" dur="0.066"> SHFRYTZONI ÇDO MJETE NDIHM FOR P FORR DASHURIN OF E T ALL GJITHA ÇFAR ISSHT</text>
<text sub="clublinks" start="428.327" dur="0.201"> P THER DASHURIN OF E T ALL GJITHA Q IS ISSHT</text>
<text sub="clublinks" start="428.528" dur="0.066"> P THER DASHURIN ALL E T GJITHA Q ISSHT E MIR</text>
<text sub="clublinks" start="428.594" dur="0.1"> P THER DASHURIN OF E T ALL GJITHA ÇFAR IS ISSHT MIR</text>
<text sub="clublinks" start="428.694" dur="0.134"> P THER DASHURIN OF E T ALL GJITHA Q IS ISSHT E MIR IN N TH KIST</text>
<text sub="clublinks" start="428.828" dur="0.067"> P THER DASHURIN OF E T ALL GJITHA Q G ISSHT E MIR IN N TH KIST BOT.</text>
<text sub="clublinks" start="428.895" dur="1.468"> MIR N TH KIST BOT.</text>
<text sub="clublinks" start="430.363" dur="0.2"> MIR N TH KIST BOT. JU LUTEM</text>
<text sub="clublinks" start="430.563" dur="0.2"> MIR N TH KIST BOT. JU LUTEM VOTONI</text>
<text sub="clublinks" start="430.763" dur="0.2"> MIR N TH KIST BOT. JU LUTEM KRISHTIN E VOTIMIT</text>
<text sub="clublinks" start="430.963" dur="0.234"> MIR N TH KIST BOT. JU LUTEM VOTONI KRISTALIN E MIR</text>
<text sub="clublinks" start="431.197" dur="0.067"> MIR N TH KIST BOT. JU LUTEM VOTONI KRISTALIN E MIR KGW</text>
<text sub="clublinks" start="431.264" dur="3.036"> JU LUTEM VOTONI KRISTALIN E MIR KGW</text>
<text sub="clublinks" start="434.3" dur="0.2"> JU LUTEM VOTONI LAJME TOOD MIRA T KRISHTIT</text>
<text sub="clublinks" start="434.5" dur="0.2"> JU LUTEM VOTONI KRISTALIN G E MIR KRYETAR NEWST E LAJMEVE TG KGW</text>
<text sub="clublinks" start="434.7" dur="0.201"> JU LUTEM VOTONI KRISTALIN G E MIR KGW LAJME Krerët</text>
<text sub="clublinks" start="434.901" dur="0.133"> JU LUTEM VOTONI KRISTALIN G E MIR KGW KREU LAJME PADR</text>
<text sub="clublinks" start="435.034" dur="0.1"> JU LUTEM VOTONI KRISTALIN G E MIR KGW KREU LAJME PADR NJERZ</text>
<text sub="clublinks" start="435.134" dur="0.067"> JU LUTEM VOTONI KRISTALIN G E MIR KGW LAJME Krerët për njerëzit që</text>
<text sub="clublinks" start="435.201" dur="0.2"> KREU LAJME PER NJERZIT T WH CIL WHT</text>
<text sub="clublinks" start="435.401" dur="0.167"> LAJME KRYETART P FORR NJERZIT QO P USRDORIN</text>
<text sub="clublinks" start="435.568" dur="2.636"> LAJME KRYETART P FORR NJERZIT Q PERDORIN</text>
<text sub="clublinks" start="438.204" dur="0.234"> LAJME KRYETART P FORR NJERZIT QO PERDORIN HAWTHORNE</text>
<text sub="clublinks" start="438.438" dur="0.066"> Krerët e lajmeve për njerëzit që përdorin urën HAWTHORNE.</text>
<text sub="clublinks" start="438.504" dur="0.334"> P USRDORNI UR HAN HAWTHORNE.</text>
<text sub="clublinks" start="438.838" dur="0.1"> P USRDORNI UR HAN HAWTHORNE. Do te jete</text>
<text sub="clublinks" start="438.938" dur="0.133"> P USRDORNI UR HAN HAWTHORNE. Do të jetë</text>
<text sub="clublinks" start="439.071" dur="0.101"> P USRDORNI UR HAN HAWTHORNE. Do të mbyllet</text>
<text sub="clublinks" start="439.172" dur="0.2"> P USRDORNI UR HAN HAWTHORNE. Do të jetë i mbyllur</text>
<text sub="clublinks" start="439.372" dur="0.067"> P USRDORNI UR HAN HAWTHORNE. Do të mbyllet për vizatim</text>
<text sub="clublinks" start="439.439" dur="0.333"> Do të mbyllet për vizatim</text>
<text sub="clublinks" start="439.772" dur="0.167"> Do të mbyllet për mirëmbajtjen e DRAWBRIDGE</text>
<text sub="clublinks" start="439.939" dur="1.435"> Do të mbyllet për fillimin e mirëmbajtjes së urave</text>
<text sub="clublinks" start="441.374" dur="0.2"> Do të mbyllet për mirëmbajtjen e shakullit që fillon në</text>
<text sub="clublinks" start="441.574" dur="0.067"> Do të mbyllet për mirëmbajtjen e DRAWBRIDGE, duke filluar nga gjashtë</text>
<text sub="clublinks" start="441.641" dur="0.233"> MIRTMBAJTJA FILLON N AT GJASHT</text>
<text sub="clublinks" start="441.874" dur="0.167"> MIRTMBAJTJA FILLON N AT GJASHT AM</text>
<text sub="clublinks" start="442.041" dur="0.067"> MIRTMBAJTJA FILLON N AT GJASHT AM AM NESR.</text>
<text sub="clublinks" start="442.108" dur="0.233"> Jam nesër.</text>
<text sub="clublinks" start="442.341" dur="0.134"> Jam nesër. KJO SHT</text>
<text sub="clublinks" start="442.475" dur="0.2"> Jam nesër. ESHTE E DIEL</text>
<text sub="clublinks" start="442.675" dur="0.067"> Jam nesër. KJO MSHT mëngjesin e së Dielës.</text>
<text sub="clublinks" start="442.742" dur="0.3"> KJO MSHT mëngjesin e së Dielës.</text>
<text sub="clublinks" start="443.042" dur="0.134"> KJO MSHT mëngjesin e së Dielës. MULTNOMA</text>
<text sub="clublinks" start="443.176" dur="2.135"> KJO MSHT mëngjesin e së Dielës. QARKU MULTNOMAH</text>
<text sub="clublinks" start="445.311" dur="0.2"> KJO MSHT mëngjesin e së Dielës. THOT QARKU MULTNOMAH</text>
<text sub="clublinks" start="445.511" dur="0.067"> KJO MSHT mëngjesin e së Dielës. QARKU MULTNOMAH THOT</text>
<text sub="clublinks" start="445.578" dur="0.267"> QARKU MULTNOMAH THOT</text>
<text sub="clublinks" start="445.845" dur="0.133"> SHTETI MULTNOMAH THON MBYLLJEN</text>
<text sub="clublinks" start="445.978" dur="0.1"> SHTETI MULTNOMAH THOT MBYLLJA NDODH</text>
<text sub="clublinks" start="446.078" dur="0.134"> SHTETI MULTNOMAH THOT MBYLLJE MUND T L FUNDIT</text>
<text sub="clublinks" start="446.212" dur="0.1"> SHTETI MULTNOMAH THOT S MBYLLJE MUND T L FUNDIT DERI</text>
<text sub="clublinks" start="446.312" dur="0.1"> SHTETI MULTNOMAH THOTAY MBYLLJE DUA T L FUNDIT DERI N AT</text>
<text sub="clublinks" start="446.412" dur="0.067"> SHTETI MULTNOMAH THOTAY MBYLLJA DUKE FUNDUAR DERI N AS</text>
<text sub="clublinks" start="446.479" dur="0.233"> MBYLLJE MUND T L FUNDIT DERI N AS</text>
<text sub="clublinks" start="446.712" dur="0.067"> MBYLLJE MUND T L FUNDIT DERI VON L</text>
<text sub="clublinks" start="446.779" dur="0.2"> MBYLLJE MUND T L FUNDIT Deri sa vonë</text>
<text sub="clublinks" start="446.979" dur="0.634"> MBYLLJE MUND T L FUNDIT DERI SE VJETS SI GJASHT</text>