Carita luhur 5pm 10-17-20 subtitles

AYEUNA AYEUNA DI AYEUNA KALIMA Ayeuna di lima Maret Ayeuna di lima Maret di dieu Ayeuna di lima Maret di dieu AND AYEUNA DINA LIMA PELAJAR DIDIEU JEUNG AKROS AYEUNA DINA LIMA MARET DIDIEU SANAJEUNG DITANGGALNA AYEUNA DINA LIMA MARET DIDIEU JEUNG TIASA NEGARA DIDIEU JEUNG TIASA NEGARA DIDIEU JEUNG DASAR NEGERI NEGARA DIDIEU JEUNG DASAR NEGARA NEGARANA DIDIEU JEUNG DILAKU NEGARA NGAHUNJUKAN POLITIK DIDIEU JEUNG NGALANGKEUN NEGARA NGEUNKEUN Kakuatan Politik NGARASA Kakuatan Politik HARNESS Kakuatan Politik OF NGARASA Kakuatan POLISI Awéwé. OF Awéwé. OF Awéwé. >> OF Awéwé. >> JEUNG OF Awéwé. >> Sareng ieu OF Awéwé. >> Sareng taun ieu OF Awéwé. >> Sareng taun ieu A OF Awéwé. >> Sareng taun ieu leres pisan OF Awéwé. >> Sareng taun ieu tangtos rame OF Awéwé. >> Sareng taun ieu saur nyambat ka >> Sareng taun ieu saur nyambat ka >> Sareng ieu taun ieu nangis pisan pikeun kéngingkeun >> Sareng ieu taun ieu nangis pisan pikeun kaluar >> Sareng ieu taun ieu nangis pisan pikeun ngaluarkeunnana >> Sareng ieu taun ieu nangis pisan pikeun ngaluarkeun sora. Kaluarkeun sora. Kaluarkeun sora. PLUS Kaluarkeun sora. PLUS HARI RAYA Kaluarkeun sora. PLUS HARI RAYA DI Kaluarkeun sora. Ditambahkeun libur di Kaluarkeun sora. PLUS HARI RAYA DI KAUVIN Kaluarkeun sora. PLUS HARI RAYA DI JAMAN CAUVIN PLUS HARI RAYA DI JAMAN CAUVIN PLUS HARI RAYA DI JAMAN CAUVIN DIKASIH PLUS HARI RAYA DINA KA TRADISI YANG DICINTA KA CAUVIN PLUS HARI RAYA DI JALAN CAUVIN TRADISI CINTA ATAWA Ditambahkeun libur dina Era CAUVIN TRADISI anu dipikacinta ATAWA Ngarobih TRADISI CINTA ATAWA Ngarobih TRADISI CINTA ATAWA ngarobah naon TRADISI anu dipikacinta ATAWA ngarobah naon anu anjeun TRADISI anu dipikacinta ATAWA ngarobah naon anu anjeun mampu TRADISI CINTA ATAWA ngarobah naon anu anjeun tiasa ngarepkeun TRADISI CINTA ATAWA Ngarobih naon anu anjeun tiasa ngarepkeun TRADISI CINTA ATAWA Ngarobih Naon Anu Tiasa Diarepkeun Pikeun Pikaresepeun, Naon anu anjeun tiasa ngarepkeun, Naon anu anjeun tiasa ngarepkeun pikeun pikaresepeun, aman Naon anu anjeun tiasa ngarepkeun pikeun pikaresepeun, aman sareng Naon anu anjeun tiasa ngarepkeun pikeun pikaresepeun, aman sareng féstip Naon anu anjeun tiasa ngarepkeun perayaan anu aman, aman sareng féstif. Salametan SELAMAT JEUNG FESTIVASI. Salametan SELAMAT JEUNG FESTIVASI. TAPI Salametan SELAMAT JEUNG FESTIVASI. TAPI Kahiji, Salametan SELAMAT JEUNG FESTIVASI. TAPI Kahiji, A Salametan SELAMAT JEUNG FESTIVASI. TAPI Kahiji, SHIFT Salametan SELAMAT JEUNG FESTIVASI. TAPI Kahiji, SHIFT IN Salametan SELAMAT JEUNG FESTIVASI. TAPI KAHIJI, SHIFT DALAM MUSIM. TAPI KAHIJI, SHIFT DALAM MUSIM. TAPI KAHIJI, SHIFT DALAM MUSIM. URANG TAPI KAHIJI, SHIFT DALAM MUSIM. URANG NINGALI TAPI KAHIJI, SHIFT DALAM MUSIM. URANG NINGALIK deui TAPI KAHIJI, SHIFT DALAM MUSIM. URANG NINGALI DEUI TAPI KAHIJI, SHIFT DALAM MUSIM. URANG NINGALIK deui A TAPI KAHIJI, SHIFT DALAM MUSIM. URANG NINGALI DEUI DEVASTASI URANG NINGALI DEUI DEVASTASI URANG NINGALIK deui KA TAHUN DEVASTASI URANG NINGALIK deui KA TAHUN DEVASTASI URANG NINGALIK DEUI DINA TAUN DEVASTASI Pikeun KAHIRUPAN Urang ningali deui dina taun anu nyebarkeun pikeun sato galak di URANG NINGALIK DEUI DINA TAUN DEVASTATING Pikeun KAHIRUPAN DI OREGON TAUN UNTUK KEDILIKAN DI OREGON Taeun pikeun kabayang dina OREGON JEUNG Taeun pikeun kabakaran di OREGON sareng naon Taeun pikeun kabutuhan di OREGON sareng naon parobihan Taeun pikeun kabutuhan di OREGON sareng naon anu robih Taeun pikeun kabakaran di OREGON sareng naon anu robih dina beurat Sareng naon anu ngarobih dina beurat JEUNG PERUBAHAN Hartosna JEUNG PERUBAHAN DI WEATHER Hartosna Pindah Sareng naon parobihan dina kaayaan hartosna maju ka payun. Hartosna pindah ka payun. Hartosna pindah ka payun. >> Hartosna pindah ka payun. >> ANJEUN Hartosna pindah ka payun. >> Wartos anjeun Hartosna pindah ka payun. >> Warta anjeun dimimitian Hartosna pindah ka payun. >> Warta anjeun mimiti bener Hartosna pindah ka payun. >> Warta anjeun mimiti bener ayeuna. >> Warta anjeun mimiti bener ayeuna. >> Warta anjeun mimiti bener ayeuna. >> >> Warta anjeun mimiti bener ayeuna. >> Nuhun >> Warta anjeun mimiti bener ayeuna. >> Nuhun Janten >> Warta anjeun mimiti bener ayeuna. >> Hatur nuhun pisan >> Warta anjeun mimiti bener ayeuna. >> Hatur nuhun pisan >> Warta anjeun mimiti bener ayeuna. >> Hatur nuhun pisan kanggo ngiringan >> Hatur nuhun pisan kanggo ngiringan >> Hatur nuhun pisan pikeun ngiringan urang. URANG. URANG. >> URANG. >> Abdi URANG. >> Abdi Inggris URANG. >> Kuring PALSU BRITTANY. >> Kuring PALSU BRITTANY. >> Kuring PALSU BRITTANY. JEUNG >> Kuring PALSU BRITTANY. JEUNG WE >> Kuring PALSU BRITTANY. JEUNG KAMI Mimitian >> Kuring PALSU BRITTANY. JEUNG KAMI Mimitian >> Kuring PALSU BRITTANY. JEUNG KAMI BERMULA JEUNG AN >> Kuring PALSU BRITTANY. JEUNG KAMI BERMULA DENGAN UPDATE >> Kuring PALSU BRITTANY. JEUNG KAMI BERMULA DENGAN NGARARKETA DI ATAS JEUNG KAMI BERMULA DENGAN NGARARKETA DI ATAS JEUNG KAMI BERMULA KAMI NGARARIKI DI OREGON JEUNG KAMI BERMULA DENGAN NGARARKATKEUN DI KAHAYANG OREGON. KEUNGGULAN OREGON. KEUNGGULAN OREGON. Ngan KEUNGGULAN OREGON. NGANANAN KEUNGGULAN OREGON. Ngan ukur ngeunaan lima KEUNGGULAN OREGON. HENTEU KITU LIMA MINGGU KEUNGGULAN OREGON. HENTEU KITU LIMA MINGGU KULU KEUNGGULAN OREGON. HENTEU KITU LIMA MINGGU KULU WE HENTEU KITU LIMA MINGGU KULU WE HENTEU KITU LIMA MINGGU KULU ANU HENTEU KITU LIMA MINGGU KULU URANG DIDIEU HENTEU KITU LIMA MINGGU KULU URANG TEUANG TEUI HENTEU KITU LIMA MINGGU KULU URANG HENTEU HIDEUNG HENTEU LIMA MINGGU SUDAH KAMI DI handapeun Haseup Héjo Kandel DI handapeun Haseup Héjo Kandel ANJEUNG handapeun Haseup hideung kandel JEUNG DINA handapeun Haseup hideung kandel sareng corétan Éta handapeun haseup hideung kandel sareng dozén ANJEUNG handapeun Haseup Héjo Kandel JEUNG PINJU KAHIJI ANJEUNG handapeun Haseup Héjo Kandel JEUNG DOSENS KAHUNGGUAN Kahiji ANJEUNG handapeun Haseup Héjo Kandel JEUNG DOSEN KAHIJI KAHIJI BÉBOL JEUNG DULU-TULUANG KAHIJI NGABUNGKEUN JEUNG DULU TUMBUHAN MULA NYAAH JEUNG DULU-TULUANG KAHANJI BUNGA KONTROL JEUNG DULUJUR DULU KALUAR KAWALI SADAYANA JEUNG DULU TUMBUHAN NGABUNJURKEUN KAWALI SADAYANA ACOS JEUNG DULU-SUDULURNA KAHIJI MUNCURKEUN KONTROL SADAYANA KANAJADI SAKSA KANDALI SADAYANA KANAJADI SAKSA KABEH SADAYANA NEGERI KAMI. NEGERI. NEGERI. TAPI NEGERI. TAPI AYEUNA NEGERI. TAPI AYEUNA NEGERI. Tapi ayeuna mah urang Tapi ayeuna mah urang TAPI AYEUNA KITU URANG TRANSISI TAPI AYEUNA AYEUNA URANG TRANSISI KA TAPI AYEUNA KITU URANG TRANSISI JADI LEBIH LANJUT TAPI AYEUNA AYEUNA URANG TRANSISI KA LEBIH JEUNG TAPI AYEUNA ANU URANG TRANSISI KA LEBIH JEUNG A TRANSISI kana langkung ti A TRANSISI kana langkung hujan TRANSISI kana langkung usum hujan, TRANSISI kana langkung usum hujan, seuneu TRANSISI kana langkung usum hujan, usum seuneu TRANSISI kana langkung usum hujan, usum seuneu téh HUJAN HUJAN, MUSUH KAHIRUPAN HUJAN HUJAN, MUSUH KAHIRUPAN Gancang HUJAN HUJAN, MUSIM KAHIRUPAN NGANGGO Gancang HUJAN HUJAN, MUSUH KAHIRUPAN CEPAT NGUSUS. CEPAT NGADANGKEUN. CEPAT NGADANGKEUN. Éta Éta CEPAT NGADANGKEUN. Éta Nurutkeun CEPAT NGADANGKEUN. Éta Nurutkeun CEPAT NGADANGKEUN. Éta NURUT KA Éta NURUT KA Éta NURUT NU BATUR Éta Luyu sareng INTERAKÉNÉN UTARA INTERAGENSI UTARA KOordinasi INTERNETSI UTARA Puseur koordinasi internasional kalér. Puseur koordinasi. Puseur koordinasi. JOE Puseur koordinasi. JOE RAINERI Puseur koordinasi. JOE RAINERI GEUS Puseur koordinasi. JOE RAINERI GEUS langkung Puseur koordinasi. JOE RAINERI parantos langkung seueur Puseur koordinasi. JOE RAINERI GEUS langkung seueur ti urang JOE RAINERI GEUS langkung seueur ti urang JOE RAINERI GEUS langkung seueur dina sejarah urang JOE RAINERI GEUS langkung seueur dina seuneu sejarah urang JOE RAINERI GEUS langkung seueur dina mangsa usum seuneu urang. MUSIM KAHAYANG SEJARAH. MUSIM KAHAYANG SEJARAH. >> MUSIM KAHAYANG SEJARAH. >> AYEUNA MUSIM KAHAYANG SEJARAH. >> AYEUNA DEUI MUSIM KAHAYANG SEJARAH. >> AYEUNA DEUI A MUSIM KAHAYANG SEJARAH. >> AYEUNA DEUI KADANGKANG SENI MUSIM KAHAYANG SEJARAH. >> AYEUNA DEUI KITU MUSUAH >> AYEUNA DEUI KITU MUSUAH >> AYEUNA DEUI KANGGO HUTAN DI >> Ayeuna mah caket usum seuneu di >> Ayeuna di dieu caket usum seuneu di beulah kaler >> Ayeuna di dieu caket usum seuneu di beulah kaler ieu >> Ayeuna di dieu caket usum seuneu di beulah kalér taun ayeuna >> Ayeuna di dieu caket usum seuneu di beulah kalér taun ayeuna DINA Wétan Kalér taun ieu DINA Wétan Kalér taun ieu mangrupikeun SEJARAH DINA Wétan Kalér taun ieu mangrupikeun SEJARAH KA DINA Wétan Kalér taun ieu ceuk sejarah DINA Wétan Kalér taun ieu mangrupikeun sejarah pikeun DINA Wétan Kalér taun ieu mangrupikeun sejarah nyarios sahenteuna. SEJARAH NU NYAETA KURANG. SEJARAH NU NYAETA KURANG. >> SEJARAH NU NYAETA KURANG. >> URANG SEJARAH NU NYAETA KURANG. >> URANG KEMBANG SEJARAH NU NYAETA KURANG. >> URANG NGABUKUR A SEJARAH NU NYAETA KURANG. >> URANG NGANGGO RÉKOD SEJARAH NU NYAETA KURANG. >> URANG NANGGALKEUN NOMOR RÉKOR >> URANG NANGGALKEUN NOMOR RÉKOR >> URANG NANGGALKEUN JEUNG REKODA >> URANG NANGGALKEUN JUMLAH ACARA >> URANG NANGGALKEUN JEUNG REKODA AKRES Pikeun >> URANG NANGGALKEUN JUMLAH ACARA Pikeun >> URANG NANGGALKEUN JUMLAH ACARA Pikeun PASIFIK Tina acar Pikeun pasipik Tina acre pikeun kalér kalér Tina héktar pikeun kalér kalér di Tina héktar pikeun kalér PORIFIC di seuneu Tina héktar pikeun kalér PORIFIC di usum seuneu OF ACRES Pikeun PALIFIC NORTHWEST DI MUSIM KAHAYANG Éta PALING PALING DI MUSIM KAHAYANG Éta NORTHWEST dina usum seuneu anu 2020. 2020. 2020. PALING PISAN 2020. Kaseueuran 2020. Kaseueuranana 2020. Kaseueuran Anu Datang 2020. Kaseueuran Anu sumping 2020. Kaseueuran Anu sumping sareng A 2020. Kaseueuran Anu sumping sareng ageung Kaseueuran éta datang sareng anu ageung Kaseueuran Anu Datang Kalayan PUSH BESAR Kaseueuran Anu Datang Kalayan PUSH BESAR Kaseueuran Anu Datang Sareng Padu Kénging ageung Kaseueuran Anu Datang sareng Pancuran Anu Raheut ageung AT Kaseueuran Éta Datang Sareng Padu ageung Winning Dina Kaseueuran Anu Datang Sareng PUSH BESAR NGAHAYANG TUNGTUNG TUNGTUNG Kaseueuran Éta Datang Sareng Padu ageung Winning Dina Akhir Kaseueuran Éta Datang Sareng Padu ageung Winn di Tungtungna PUSH MANGSA DI TUNGGAL THE PUSH MANGSA DI TAMAT BURUK PUSH MANGSA DI TUNGGAL Dinten LABOR PUSH MANGSA DI PANUNGTUNGAN Dinten minggu kerja minggu. Dinten minggu kerja minggu. Dinten minggu kerja minggu. >> Dinten minggu kerja minggu. >> IN Dinten minggu kerja minggu. >> DI OREGON Dinten minggu kerja minggu. >> DI OREGON SORENG, Dinten minggu kerja minggu. >> DI OREGON SORANGAN, LEUWIH Dinten minggu kerja minggu. >> DI OREGON SORANGAN, LEUWIH JEUNG Dinten minggu kerja minggu. >> DI OREGON SORANGAN, LEUWIH TI A >> DI OREGON SORANGAN, LEUWIH TI A >> DI OREGON SORANGAN, LEUWIH JEUNG JUTA >> DI OREGON SORANGAN, LEUWIH JEUNG JUTA ACARA >> DI OREGON SORANGAN, LEUWIH JEUNG JUTA ACARA DITUNGKUL >> DI OREGON SORANGAN, LEUWIH JEUNG JUTA ACRES NGABUKUR Kieu >> DI OREGON SORANGAN, LEUWIH JEUNG JUTA ACRES BANGKIT TAUN NU JUTA ACRES BANGBUNG TAUN NU JUTA ACRES DIPANGGIHAN TAUN Ieu JEUNG JUTA ACRES BANGBUNG TAHUN JEUNG Ratusan ieu JUTA ACRES DIPANGGIHAN TAUN Ieu sareng Ratusan JUTA ACRES DIPANGGIHAN TAUN Ieu sareng Ratusan RUMAH JUTA ACRES BANGBUNG NU TAUN NU JEUNG Ratusan RUMAH DIPANGSA JUTA ACRES DIPANGGURAN TAUN NU JEUNG Ratusan RUMAH DIBALIKKEUN Sareng Ratusan RUMAH DIBALIKKEUN Sareng Ratusan RUMAH DIBUKA KA JEUNG Ratusan RUMAH DIBALIKKEUN KA SUMBER. Taneuh. Taneuh. JOHN Taneuh. JOHN SALTENBERGER Taneuh. JOHN SALTENBERGER IS Taneuh. JOHN SALTENBERGER NYA Taneuh. JOHN SALTENBERGER mangrupikeun seuneu JOHN SALTENBERGER mangrupikeun seuneu JOHN SALTENBERGER NYAJAKAN KAHAYANG JOHN SALTENBERGER mangrupikeun program pembakaran seuneu JOHN SALTENBERGER mangrupikeun Manajer PROGRAM WEATHER Fire JOHN SALTENBERGER mangrupikeun Manajer PROGRAM WEATHER WEATHER WITH MANAGER PROGRAM WEATHER DENGAN MANAGER PROGRAM WEATHER DENGAN MANAGER PROGRAM WEATHER DENGAN BATURAN BATUR MANAGER PROGRAM WEATHER DENGAN INTERAGENSI UTARA INTERAGENSI UTARA KOordinasi Internét Kalér PUSAT KOORDINASI INTERNENSI UTARA. Puseur koordinasi. Puseur koordinasi. >> Puseur koordinasi. >> Anjeunna Puseur koordinasi. >> Cenah Puseur koordinasi. >> Cenah ceuk Kami Puseur koordinasi. >> Cenah ceuk Kami Puseur koordinasi. >> Cenah Kami Ngurus Puseur koordinasi. >> Cenah Kami Nuju Ngurus >> Cenah Kami Nuju Ngurus >> Cenah Kami Nuju Ngurus A >> Cenah Kami NGALENGKEUN KANGENAN >> Cenah Kami ngungkulan seuneu anu sepi >> Cenah Kami ngungkulan usum seuneu anu sepi >> Cenah Kami ngungkulan usum seuneu anu tenang dugi ka >> Anjeunna saur Kami ngungkulan usum seuneu anu tenang dugi ka damel MUSIM KAHIRUPAN SEPIJAK SAMPAI BASA KOREA MUSIM KAHIRUPAN SEPIJAK Dugi ka Poé Gawé MUSIM KAHIRUPAN SEPIJAK Dugi ka MINGGU HARI MINGGU. Dinten minggu. Dinten minggu. >> Dinten minggu. >> NAON Dinten minggu. >> Naon Leresna Dinten minggu. >> Naon anu leres-leres nyetir Dinten minggu. >> Naon anu leres-leres nyupirannana Dinten minggu. >> Naon anu leres-leres ngahapus acara >> Naon anu leres-leres ngahapus acara >> Naon anu leres-leres ngalangkungan kajadian éta >> Naon anu leres-leres ngalangkungan kajadian éta >> Naon anu leres-leres ngalangkungan kajadian éta kakuatan >> Naon anu leres-leres ngalungkeun kajadian éta kakuatan sareng >> Naon anu leres-leres ngalungkeun kajadian éta kakuatan sareng Mangrupikeun kakuatan sareng Mangrupikeun Kakuatan Sareng Kadeudeuh Mangrupikeun Kakuatan Sareng Kadeudeuh OF Mangrupikeun Kakuatan Sareng Kadeudeuh THE Mangrupikeun Kakuatan sareng Katuangan élmu élmu Mangrupikeun Kakuatan Sareng Kadeudeuh Kauntungan Éta KETUGAAN NGEUNGA ANU KETUANGAN PANANGGUNG ANJEUN DATANG KETUANGAN PANANGGUNG ANU DATANG DATANG. SADAYANA. SADAYANA. JEUNG SADAYANA. JEUNG ABDI SADAYANA. JEUNG kuring mastikeun SADAYANA. JEUNG kuring ngaku kuring SADAYANA. Sareng Kuring mastikeun yén kuring SADAYANA. Sareng Kuring mastikeun kuring reuwas Sareng Kuring mastikeun kuring reuwas Sareng Kuring mastikeun kuring kaget ku Sareng Kuring mastikeun kuring kaget ku CARA Sareng Kuring mastikeun kuring kaget ku sabaraha kuatna Sareng Kuring mastikeun kuring kaget ku sabaraha kuatna Sareng Kuring mastikeun kuring kaget ku sabaraha kuatna. Ku KUMAHA TEU KANGGO. Ku KUMAHA TEU KANGGO. A Ku KUMAHA TEU KANGGO. KOMBINASI Ku KUMAHA TEU KANGGO. KOMBINASI Ku KUMAHA TEU KANGGO. GABUNGAN KERING Ku KUMAHA TEU KANGGO. GABUNGAN Bahan Bakar garing, GABUNGAN Bahan Bakar garing, GABUNGAN Bahan Bakar garing, PANAS GABUNGAN Bahan Bakar garing, NGABANDUNG HANAN KOMBINASI Bahan Bakar garing, WEATHER HANDA JEUNG KOMBINASI SULU KERING, GAGAS PANAS JEUNG TINGGI GABUNGAN Bahan Bakar garing, GAGAS PANAS JEUNG PANANGSA TINGGI TUNGGAL HANJANG JEUNG PANANGSA TINGGI WEATHER HANGAT JEUNG PANANGSA TINGGI NYEBAR WEATHER HANJI JEUNG PANANGSA TINGGI NYEBARKAN TUNGGUNG HANAN JEUNG PANANGSA TINGGI NYEBAR heula. SEBAR KAHIJI. SEBAR KAHIJI. >> SEBAR KAHIJI. >> KURING SEBAR KAHIJI. >> JANTUNG KURING SEBAR KAHIJI. >> HATUR SAKA SEBAR KAHIJI. >> JAJING HATE NYAAH SEBAR KAHIJI. >> JAJING JEUNG HATE DINA ISNIN >> JAJING JEUNG HATE DINA ISNIN >> JANTUNG HATE DINA SENEUN Senen >> JAJING HATE DINA HARI ISNIN SORE DINA >> HATE JEUNG SORA Dinten Senen SORANG DI BUKU >> HATE JEUNG SORA Dinten Senen Dinten Poé LABOR >> HATE JEUNG SORA Dinten Senen Sore dina dinten damel nalika >> HATE JEUNG SORA Dinten Senen Sore dina dinten damel nalika SORENG DINA POÉ HARI KABEH Nalika SORENG DINA POÉ HARI GABAR Nalika Meunang SORENG DINA POÉ BÉRÉS Nalika Kénging meunang SORENG DINA POÉ BÉRÉS Nalika Kénging meunang kitu PALING Dinten dinten damel nalika usum meunang kuat pisan PALING Dinten dinten damel nalika usum meunang kuat sapertos kitu SORENG DINA POÉ HARI GABAR Nalika PÉNGÉNG KUMAHA GAMPANG JAUH MANGSA KANGGO KU JAUH MANGSA KANGGO KUAT MANGSA KANGGO KU JAUH PAYUNG MANGSA KANGGO KU JAUH PAYUNG MANGSA KANGGO KU JAJANG LEUNGIT JEUNG KURING MANGSA KANGGO KU JAUH PALANGKEUN DI TINGKAT JAMAN PANANGGAL KATUH KU JAJANG LEUNGIT DI RUMAHAN KITU Tangkal di imah kuring KAHAYANG DI RUMAH KURING NYENGKEL KAHAYANG DI RUMAH KURING NYENGKEL KAHAYANG DI RUMAH KURING NYENGKUR LEUNGGUNG JEUNG KAHAYANG DI RUMAHAN KURING NYENGKUR JEUNG BANGSA KAHAYANG DI RUMAHAN KURING NYENGKUR JEUNG CABAYA ANU BENGKELAN LENGAH JEUNG CABAYA ANU BENGKITAN LENGKAH JEUNG CABANG-CANGGAR NGABUBURI BENGKITAN LENGKUNG JEUNG CABANG-CANGKUR SANGGAR BENGKITAN LENGKUNG JEUNG CABANG-CANGKANG SANGGUNG JEUNG BENGKITAN LENGKUNG JEUNG CABANG-CANGKURNA DIPECAK SAKA JEUNG BENGKITAN LENGKAH JEUNG CABANG-CANGKURNA DITUTUP SABABNA BENGKELAN LENGKENG JEUNG CABANG-CANGKURNA DITUTUP LAMUN LANGIT BUBUKA SAHA JEUNG LANGIT BUBUKA JEUNG SUNGGUH LANGIT dieusian BUBUKA JEUNG TUNGTU LANGIT dieusian BUBUKA JEUNG SUNGGUH LANGIT dieusi ku Haseup. Dieusian ku Haseup. Dieusian ku Haseup. LEUWIH Dieusian ku Haseup. LEBIH A Dieusian ku Haseup. LEBIH SABASA Dieusian ku Haseup. LEBIH SABASA SAJI Dieusian ku Haseup. LEBIH SABULA SAJABI Dieusian ku Haseup. LEBIH SABULA SAULUNG SADAYANA LEBIH SABULA SAULUNG SADAYANA LEBIH SABULA SAJIASA UNTUK SADAYANA PRAKTISAL LEBIH SABULA SAÉNA SAGALA TUJUAN PRAKTISAL, LEBIH SABULA SAÉNA SAGALA TUJUAN PRAKTIS, THE LEBIH SABULA SAJIAH SAGALA TUJUAN PRAKTIKAL, SENI TUJUAN PRAKTISAL, seuneu TUJUAN PRAKTIS, MUSIM KAHAYANG TUJUAN PRAKTIS, MUSIM KAHAYANG NA TUJUAN PRAKTIS, MUSIM KAHIRUPAN LEUNGIT TUJUAN PRAKTIS, MUSIM KAHIRUPAN TEU SANGSA TUJUAN PRAKTIS, MUSIM KAHIRUPAN LEUWIH KANGGO TUJUAN PRAKTIS, MUSIM KAHIRUPAN LEUWIH KANGGO pikeun MUSUWIT LEUWIH DENGAN UNTUK MUSUWIT LEUWIH DENGAN Pikeun PASIFIK MUSUWIT LEUWIH DENGAN UNTUK NU PALSU PORIFIC. Pasifik kalér. Pasifik kalér. >> Pasifik kalér. >> Nuhun, Pasifik kalér. >> BAI, WE Pasifik kalér. >> Nya, urang bisa Pasifik kalér. >> Nya, urang meureun Pasifik kalér. >> Nya, urang panginten tiasa ngabungkus >> Nya, urang panginten tiasa ngabungkus >> Nya, urang meureun bakal ngabungkus deui >> Nya, urang meureun bakal ngabungkus urang >> Nya, urang meureun bakal ngabungkus karep urang >> Nya, urang meureun bakal ngabasmi mangsa kahoyong urang >> Nya, urang meureun bakal ngabungkus mangsa kahoyong urang dieu >> Nya, urang panginten tiasa ngabasmi mangsa kahoyong urang di dieu UP MUSIM KURUS KAMI DI DI INI NINGGAL KASUS WILDFIRE KAMI DI DI OREGON. OREGON. OREGON. NYA OREGON. Éta A OREGON. Éta Béda OREGON. Éta Carita Béda OREGON. Éta carita anu béda-béda di Éta carita anu béda-béda di Éta carita anu béda-béda di Kalifornia. KALIFORNIA. KALIFORNIA. >> KALIFORNIA. >> KALIFORNIA KALIFORNIA. >> KALIFORNIA tetep KALIFORNIA. >> KALIFORNIA tetep garing. >> KALIFORNIA tetep garing. >> KALIFORNIA tetep garing. abdi >> KALIFORNIA tetep garing. OH KITU >> KALIFORNIA tetep garing. Abdi ningali henteu >> KALIFORNIA tetep garing. Kuring ningali teu aya hujan >> KALIFORNIA tetep garing. Abdi ningali teu aya hujan >> KALIFORNIA tetep garing. Kuring ningali teu aya hujan dina tetempoan >> KALIFORNIA tetep garing. Kuring ningali teu aya hujan dina payuneun Kuring ningali teu aya hujan dina payuneun Kuring ningali teu aya hujan dina panonna. Aranjeunna. Aranjeunna. SABARÉNA Aranjeunna. Aranjeunna parantos Aranjeunna. Aranjeunna parantos kahandap Aranjeunna. Aranjeunna parantos handapeun A Aranjeunna. Aranjeunna parantos handapeun pisan Aranjeunna parantos handapeun pisan Aranjeunna parantos handapeun seueur Aranjeunna parantos dina kaayaan luar negeri seueur Aranjeunna parantos handapeun aliran luar negeri anu seueur. OF ALIRAN LINGKUNGAN. OF ALIRAN LINGKUNGAN. NU OF ALIRAN LINGKUNGAN. CEPAT ANU OF ALIRAN LINGKUNGAN. ANGIN LEUWIH CEPAT OF ALIRAN LINGKUNGAN. ACARA ANGIN LEUWIH CEPAT ACARA ANGIN LEUWIH CEPAT ACARA ANGIN LEUWIH CEPAT Sarua ACARA ANGIN LEUWIH EUSI SISI Éta ACARA NGANGGO MUDAH SUSUS NAON ACARA ANGIN LEUWIH EHEJEU Saruaon sareng naon anu urang ACARA ANGIN LEUWIH EHEJEU TIASA SAHA KA ANJEUN ACARA ANGIN LEUWIH EHIJALNA SADAYANA ANU KITU KIEU DI dieu ACARA ANGIN LEUWIH TIASA SEDEKURU KA KITU KAMI DI DIEU SADAYANA KA URANG DI DIEU SADAYANA NAON SIA DI KITU DI DI SADAYANA ANU KITU KAMI DI DI PACIFIC SADAYANA NU SIA KITU DI DI DI PASIFIKAN UTARA. THE PALIFIK BATAS. THE PALIFIK BATAS. JEUNG THE PALIFIK BATAS. TERAS KUMAHA THE PALIFIK BATAS. JADI JADI THE PALIFIK BATAS. JADI JADI ANJEUN THE PALIFIK BATAS. JADI JADI ANJEUN KUMUNGJUKAN JADI JADI NU KUMUNGJUKAN JADI JADI NU NGAGUNAKEUN SYARAT JEUNG SANAJANA HANYA NYIEUN KONDISI KERING JEUNG SANAJEUNG HANYA NYIEUN KONDISI RINGKEUN JEUNG SANAJEUNG HANYA NYIEUNKEUN KONDISI RINGKEUN DIDIEU. KONDISI RINGKEUN DIDIEU. KONDISI RINGKEUN DIDIEU. >> KONDISI RINGKEUN DIDIEU. >> JEUNG KONDISI RINGKEUN DIDIEU. >> Sareng Milarian KONDISI RINGKEUN DIDIEU. >> Sareng NINGALI kana KONDISI RINGKEUN DIDIEU. >> Sareng ningali kana KONDISI RINGKEUN DIDIEU. >> Sareng Milarian Kana Akhir >> Sareng Milarian Kana Akhir >> Sareng Milarian Kana Bagian Terakhir >> Sareng milarian bagian anu terakhir tina >> Sareng milarian bagian anu terakhir tina ieu >> Sareng Milarian Bagian Anu Anyar Dina Taun ieu, >> Sareng milarian bagian anu terakhir dina taun ieu, nya >> Sareng milarian bagian anu terakhir dina taun ieu, henteu Bagean taun ieu, henteu Bagean taun ieu, henteu muncul Bagean taun ieu, henteu muncul indungna Bagean taun ieu, henteu muncul sifat indung Bagean taun ieu, henteu muncul sifat indung nyaéta Bagean taun ieu, henteu muncul alam indung anu bade NUNJUK ALAM IBU BAKAL NUNJUK ALAM IBU NUNJUK ALAM IBU AYEUNA NUNJUK SIFAT indung bakal jadi rupa NUNJUK ALAM IBU SANG DANGDUT ANJEUN NUNJUK ALAM IBU AKAL SANGKUR A NUNJUK SIFAT IBU BAKAL HENTEU KA NEGERI NUNJUKKAN SIFAT IBU BAKAL HENTEU NEPI NEGERI NUNJUKKAN SIFAT IBU AYEUNA JADI BUDI KA NEGERI ANU GEUS JADI BAGI NEPI NEGERI ANJEUN JADI BAGI NEPI NEGERI anu parantos JADI JENIS KA NEGERI ANU KUDU NINGALI JADI JENIS KA NEGERI anu parantos ningali na JADI JENIS KA NEGERI anu parantos ningali sorangan JADI JENIS KA NEGERI anu parantos ningali sajarahna sorangan GEUS NINGALI SEJARAHNA SORANGAN GEUS NINGALI SENI HISTORIK SORANGAN GEUS NINGALI HARIAN SIRI SORANA. MUSIM KAHAYANG. MUSIM KAHAYANG. THE MUSIM KAHAYANG. THE OCEANIC MUSIM KAHAYANG. SILIH LAUT MUSIM KAHAYANG. Siklus laut nyaéta MUSIM KAHAYANG. KITSIS OCEANIK Nuju MUSIM KAHAYANG. Siklus sagara Akang nyaéta Siklus sagara Akang nyaéta Siklus sagara bade parantos Siklus sagara nuju parantos aya SIKLIS OCEANIK NU SAKADANG AYEUNA DI A Siklus sagara nuju parantos aya di LA SIKLIS OCEANIK NU SAKADANG GEUS DI LA LAINA SIKLIS OCEANIK NU SAKADANG GEUS DI LA LAINA JEUNG SIJIL OCEANIK NU SAKADANG GEUS DI LA LAIN JEUNG SATU SIJIL OCEANIK AYEUNA SUDAH DI LA LAINA JEUNG LA LA GEUS DI LA NINA Sareng LA LA GEUS DI LA NINA Sareng Hiji LA NINA GEUS DI LA NINA JEUNG SATU LA NINA OCCUR GEUS DI LA NINA JEUNG SATU LA NINA Sacara TIPISALL. NINA Sacara TIPISIKAL. NINA Sacara TIPISIKAL. >> NINA Sacara TIPISIKAL. >> SELATAN NINA Sacara TIPISIKAL. >> KALIFORNIA Kidul NINA Sacara TIPISIKAL. >> KALIFORNIA SELATAN tetep >> KALIFORNIA SELATAN tetep >> KALIFORNIA SELATAN tetep garing. GARING. GARING. THE GARING. SELATAN GARING. PLAKIN SELATAN, GARING. PLAIN SELATAN, THE PLAIN SELATAN, THE PLANIN SELATAN, SELATAN PLANIN SELATAN, BARAT SELATAN PLAIN SELATAN, BARAT SELATAN tetep PLANIN SELATAN, BARU SELATAN tetep garing. ROCKIES SELATAN tetep garing. ROCKIES SELATAN tetep garing. >> ROCKIES SELATAN tetep garing. >> JOE ROCKIES SELATAN tetep garing. >> JOE RAINERI ROCKIES SELATAN tetep garing. >> JOE RAINERI KGW ROCKIES SELATAN tetep garing. >> JOE RAINERI KGW BERITA. >> JOE RAINERI KGW BERITA. >> JOE RAINERI KGW BERITA. >> >> JOE RAINERI KGW BERITA. >> JEUNG >> JOE RAINERI KGW BERITA. >> JEUNG BARI >> JOE RAINERI KGW BERITA. >> JEUNG BARI KAHAYANG >> JOE RAINERI KGW BERITA. >> JEUNG SAMA WILDFIRE MUSIM >> JOE RAINERI KGW BERITA. >> JEUNG SAMA WILDFIRE MUSIM >> JEUNG SAMA WILDFIRE MUSIM >> JEUNG SAMA WILDFIRE MUSUWAT NGALÉRONG >> JEUNG SAMA WILDFIRE MUSUAH NU NGABUNGKEUN, >> JEUNG SAMA WILDFIRE MUSUAH NU NGABUNGKEUN, CREWS >> JEUNG SAMA WILDFIRE MUSUWIT NYAETA, CREWS >> Sareng Sedengkeun Usum WILDFIRE SUSU NGABUBURI, CREWS ULAH TERUS NGABUNGKEUN, CREWS ULAH TERUS NGABUNGKEUN, CREWS ULAH TERUS NGABUNGKEUN, CREWS ULAH NYIEUN NGABUNGKEUN, CREWS ULAH TERUS NGADamel kamajuan NGABUNGKEUN, CREWS ULAH NYIEUN KEMBANGKEUN maju NGABUNGKEUN, CREWS ULAH NYIEUN KEMBANGKEUN TI TIGA NGABUNGKEUN, CREWS ULAH NYIEUN KEMBANGKEUN TI TIGA BÉH Pikeun Ngembangkeun kamajuan dina tilu ageung Pikeun Ngahasilkeun kamajuan dina tilu heula Pikeun NGADEGKkeun kamajuan dina tilu heula anu ageung tetep Pikeun Ngembangkeun kamajuan dina tilu gedé heula tetep ngasuh Pikeun Ngembangkeun kamajuan dina tilu heula anu tetep masih ngarang di NGAJADI kamajuan dina tilu gedong mimiti tetep ngasuh di urang KAHIJI MASIH NGÉRÉS DINA KAMI KAHIJI MASIH SADANG NGASAR DI WILIR KAMI. DAÉRAH. DAÉRAH. THE DAÉRAH. SILIH SISI DAÉRAH. Seuneu Seuneu DAÉRAH. Seuneu Seuneu Seuneu sareng Seuneu Seuneu Seuneu sareng Seuneu Seuneu sareng CLACKAMAS NEGIANG Seuneu sisi jeung CLACKAMAS NEGIANG LAUT SUNTUNG JEUNG CLACKAMAS nyaéta Nagara Seuneu sareng CLACKAMAS NEGARA AYEUNA NEGIANG Seuneu Seuneu sareng CLACKAMAS AYEUNA 72 Nagara CLACKAMAS AYEUNA 72 Nagara CLACKAMAS AYEUNA 72 PERSEN NEGERI CLACKAMAS AYEUNA 72 PERSEN DIANDUNG NEGERI CLACKAMAS AYEUNA 72 PERSEN DIANDUNG DI NEGERI CLACKAMAS AYEUNA 72 PERSEN DIANDUNG DI MARION PERCENT dikandung dina MARION PERCENT dikandung dina nagara marion. Nagara. Nagara. THE Nagara. BEECHY Nagara. THE BEECHY CREEK Nagara. THE BEECHY CREEK seuneu Nagara. SIKUM BEECHY CREEK nyaéta Nagara. SENI BEREKI CREEK nyaéta 80 SENI BEREKI CREEK nyaéta 80 SENI BEECHY CREEK 80 PERSEN SENI BEECHY CREEK NYA 80 PERSEN DIANDUNG BEECHY CREEK seuneu aya 80 persén anu dikandung sareng BEECHY CREEK Fire IS 80 PERCENT dikandung sareng PERCENT ngandung sareng THE PERCENT dikandung JEUNG LIONHEAD PERCENT dikandung JEUNG SUTU LIONHEAD PERCENT dikandung JEUNG THE LIONHEAD seuneu di PERCENT dikandung sareng seuneu leuweung dina dua PERCENT dikandung sareng seuneu leuweung dina kadua marion Seuneu seuneu dina marion kadua Seuneu seuneu dina kadua MARION JEUNG Seuneu LIONHEAD DI KADUA MARION JEUNG LYNN Seuneu LIONHEAD DI KEDUA MARION JEUNG nagara golongan LYNN Seuneu LIONHEAD DI KEDUA MARION JEUNG nagara-nagara LYNN nyaéta Seuneu LIONHEAD DI KEDUA MARION JEUNG nagara-nagara LYNN MASIH Seuneu LIONHEAD DI KEDUA MARION JEUNG nagara-nagara LYNN MASIH Hungkul Sareng nagara LYNN MASIH HUNGJU JEUNG nagara-nagara lisung ngan ukur 46 Sareng nagara-nagara LYNN MASIH HANYA 46 PERSEN Sareng nagara-nagara LYNN MASIH HANÉNA 46 PERSÉNYA DIANDUNG. 46 PERCENT ngandung. 46 PERCENT ngandung. >> 46 PERCENT ngandung. >> JEUNG 46 PERCENT ngandung. >> JEUNG WE 46 PERCENT ngandung. >> JEUNG URANG DAPAT 46 PERCENT ngandung. >> JEUNG URANG DAPAT A 46 PERCENT ngandung. >> JEUNG KITU KITU SIKIT 46 PERCENT ngandung. >> JEUNG KAMI NGALAMI RASA SIKIT >> JEUNG KAMI NGALAMI RASA SIKIT >> JEUNG KITU NGALANGKEUN RASA SIKIT >> JEUNG KITU NGADAPKEUN RASA SIKITNA >> JEUNG KITU NGADAPKEUN SIKAP HUJAN >> JEUNG KAMI NANGTU RASA SIKIT HUJAN HUJAN >> JEUNG KAMI NGALAMI SIKIT HUJAN HUJAN DI HUJAN >> Sareng simkuring nampi sakedik rasa usum hujan di >> Sareng simkuring nampi sakedik rasa usum hujan di tukang Tina usum hujan di tukang Tina usum hujan dina minggu kamari Tina usum hujan dina minggu kamari atanapi Tina usum hujan dina minggu kamari atanapi kitu. MINGGU ATAWA KITU. MINGGU ATAWA KITU. Kieu MINGGU ATAWA KITU. IEU MINGGU ATAWA KITU. IEU MANGRUPA MINGGU ATAWA KITU. Ieu pandangan MINGGU ATAWA KITU. Ieu pandangan MINGGU ATAWA KITU. Ieu pandangan di MINGGU ATAWA KITU. Ieu mangrupikeun pandangan Ti Anjeunna Ieu mangrupikeun pandangan Ti Anjeunna Ieu mangrupikeun pandangan di ASTORIA-Na Ieu mangrupikeun pandangan di ASTORIA na dimana Ieu pandangan di ASTORIA na dimana anjeun Ieu mangrupikeun pandangan di ASTORIA na dimana anjeun tiasa Ieu mangrupikeun pandangan di ASTORIA na dimana anjeun tiasa ningali ASTORIA Dimana anjeun tiasa ningali ASTORIA dimana anjeun tiasa ningali cekap ASTORIA Dimana anjeun tiasa ningali QUITE A ASTORIA Dimana anjeun tiasa ningali sakedik sakedik ASTORIA Dimana anjeun tiasa ningali sakedik sakumpulan ASTORIA Dimana anjeun tiasa ningali saé pisan sababaraha kluar ASTORIA Dimana anjeun tiasa ningali sakedik sababaraha kelompok di ditu. MUNGKIT sababaraha klompok di ditu. MUNGKIT sababaraha klompok di ditu. TAPI MUNGKIT sababaraha klompok di ditu. TAPI Pikeun MUNGKIT sababaraha klompok di ditu. TAPI JADI LOBA MUNGKIT sababaraha klompok di ditu. TAPI SANGGUNG LOBA MUNGKIT sababaraha klompok di ditu. Tapi pikeun seueur di MUNGKIT sababaraha klompok di ditu. TAPI SANGSA LOBA DI PORTLAND TAPI SANGSA LOBA DI PORTLAND TAPI SANGSA LOBA DI PORTLAND METRO TAPI SANGSA LOBA DI LUPA PORTLAND METRO Tapi pikeun seueur di daérah PORTLAND METRO Dinten ayeuna Tapi pikeun seueur di daérah PORTLAND METRO Dinten ayeuna TAPI SANGSA LOBA DI WILAYAH METRO PORTLAND AYEUNA A Tapi pikeun seueur di daérah PORTLAND METRO Dinten ayeuna nyata Daérah METRO Dinten ayeuna nyata Daérah METRO Dinten ieu mangrupikeun pancén anu hadé WILAYAH METRO Dinten ieu mangrupikeun Gugah anu Bener-bener Daérah METRO Dinten ieu mangrupikeun dinten jatiné anu hadé Daérah METRO Dinten ieu mangrupikeun dinten jatiné anu hadé Daérah METRO Dinten ieu mangrupikeun dinten jatin anu saé pisan sareng sababaraha urang WILAYAH METRO Dinten ieu mangrupikeun dinten jatin anu saé pisan sareng sababaraha break HARI JATUH BAGUS JEUNG Sababaraha PECAH HARI JATUH BAGUS JEUNG SABUMAH NU PISAI Pikeun HARI GUGUR NÉÉNGÉ BÉRÉNA BÉRÉNA Pikeun SUNSHINES. Pikeun SUNSHINES. Pikeun SUNSHINES. HAYU Pikeun SUNSHINES. Hayu urang bawa Pikeun SUNSHINES. Hayu urang angkat Pikeun SUNSHINES. Hayu urang bawa ka CHRIS Pikeun SUNSHINES. Hayu urang bawa ka CHRIS MCGINNIS. Hayu urang bawa ka CHRIS MCGINNIS. Hayu urang bawa ka CHRIS MCGINNIS. Nuhun, Hayu urang bawa ka CHRIS MCGINNIS. Nuhun, CHRIS, Hayu urang bawa ka CHRIS MCGINNIS. Leres, CHRIS, WE Hayu urang bawa ka CHRIS MCGINNIS. Leres, CHRIS, KAMI Hayu urang bawa ka CHRIS MCGINNIS. Leres, CHRIS, URANG MULAI Hayu urang bawa ka CHRIS MCGINNIS. Leres, CHRIS, URANG MULAI Leres, CHRIS, URANG MULAI Leres, CHRIS, URANG TIASA NINGALI Leres, CHRIS, URANG TIASA NINGALI NGARASA Leres, CHRIS, URANG TIASA NINGALI NGIRASA NGARASA Leres, CHRIS, URANG TIASA NINGALI NGARASA NGARASA KUDU Leres, CHRIS, URANG TIASA NINGALI NGIRASA NGARASA BISI Ieu Leres, CHRIS, URANG TIASA NINGALI NGARASA NGARASA BANGSA DI SHIFT IN Tingali NGARASA BÉKÉKEUN SHIFT IN IN Tingali NGARASA BÉKÉKEUN SHIFT INI Tingali NGARASA BÉKÉKEUN SHIFT ieu dina usum Tingali NGARASA BÉKÉKEUN SHIFT ieu dina usum kaluar Tingali NGARASA BÉBÉKÉN HÉSÉ Ieu dina usum di dieu. MUSUH DI SANA. MUSUH DI SANA. >> MUSUH DI SANA. >> Leres, MUSUH DI SANA. >> Leres, Siga MUSUH DI SANA. >> Leres, sapertos kitu MUSUH DI SANA. >> Leres, sapertos anu ROTTEN MUSUH DI SANA. >> Leres, sapertos daun anu entong >> Leres, sapertos daun anu entong >> Leres, sapertos daun anu jarang sareng >> Leres, sapertos daun anu leueur sareng anu >> Leres, sapertos daun anu leueur sareng pompuan >> Leres, sapertos daun anu leueur sareng pompuan sareng >> Leres, sapertos daun anu leueur sareng pompuan sareng sadayana >> Leres, sapertos daun anu leueur sareng pompuan sareng sadayana JEUNG POMBA JEUNG KABEH JEUNG PUMPKIN JEUNG SADAYANA JEUNG SIKSA. STUFF. STUFF. OH STUFF. OH MUHUN. OH MUHUN. OH MUHUN. Enya. Enya. Enya. Enya. Enya. Enya. JEUNG Enya. JEUNG KITU Enya. JEUNG KITU TEU KANGGO Enya. JEUNG KITU GEUS LEUWIH Enya. JEUNG KITU URANG GAMPANG Hujan Enya. JEUNG KITU URANG MASIH Hujan LEUWIH DI Enya. Sareng Urang bakal ngagaduhan hujan langkung seueur dina Sareng Urang bakal ngagaduhan hujan langkung seueur dina Sareng urang bakal ngagaduhan hujan anu langkung seueur dina ramalan. Ramalan. Ramalan. OF Ramalan. TANGTOSNA Ramalan. SAKTI BRITNEY Ramalan. Tangtu Inggris BRITNEY WE Ramalan. TANGTU BRITNEY KURI Kami TANGTU BRITNEY KURI Kami TANGTU BRITNEY KURI URANG ASUP TANGTU BRITNEY WE URANG ASUP KA URANG TANGTU BRITNEY KAMI URANG ASU KA HUJAN TANGTU BRITNEY KURI URANG ASUP KA MUSIM HUJAN BRITNEY tangtu urang asup kana usum hujan di dieu Asup ka usum hujan urang di dieu Asup ka usum hujan urang di dieu Asup ka usum hujan urang di dieu di Asup ka usum hujan urang di dieu di pasipik Asup ka usum hujan urang di dieu di kaler kaler ASUP KA HUJAN HUJAN KAMI DIDIEU DI PASIFIKAN PALING PALING AS ASUP KA HUJAN HUJAN KAMI DIDIEU DI LALAKI PALIFIK SEPERTI URANG DI PALIFIK PALSU AS WE DI PALIFIK PALSU ASU KITING DI PALIFIKAN PALIFIK ASU KITU HIRUP DI PALIFIKAN PALIFIKAN SAGALAU KITU KITU JADI HIRUP DI PALIFIKAN PALIFIK ASU KITU HIRUP A DI PALIFIKAN PALIFIK AS KITU NINGALI HIRUP tina carita DI PALIFIKAN PALIFIK ASU KITU HAYANG DARI CERITA KAMI DI PALIFIKAN PALIFIK AS KITU NINGALI HAYAT DINA KISAH YANG SADAYANA Katingali tina carita anu urang kagungan Katingali tina carita anu urang sakedik Katingali tina carita anu urang ngagaduhan panonpoé Katingali tina carita anu urang gaduh panonpoé sasarengan Katingali tina carita anu urang kagungan panonpoé sasarengan Katingali LANGSUNG tina carita anu urang kagungan panonpoé sapeuting kalér Sawatara panonpoé sapanjang kalér Sababaraha panonpoé Sateuacan Oregon Kalér Sababaraha panonpoé Sateuacan pantai Oregon Kalér Sababaraha cahaya panonpoé OORGON basisir kalér mimiti Sababaraha cahaya panonpoé OORGON Kalér pantai mimiti dinten ayeuna. OREGON basisir mimiti Dinten. OREGON basisir mimiti Dinten. TAPI OREGON basisir mimiti Dinten. TAPI THE OREGON basisir mimiti Dinten. TAPI KUMPULAN OREGON basisir mimiti Dinten. TAPI CLOUDS Boga OREGON basisir mimiti Dinten. TAPI CLOUDS TÉH NGÉRÉNG OREGON basisir mimiti Dinten. TAPI CLOUDS TÉH NGÉRÉLIK DEUI TAPI CLOUDS TÉH NGÉRÉLIK DEUI TAPI CLOUDS TÉH GOLONG BALIK DI TAPI KELOMPOK TELES DIUNGGUL DEUI A TAPI KELOMPOK TUNGGAL NGULUNG DEUI DI PRECURSOR TAPI CLOUDS TÉH NGOLEJAK DEUI DINA SAURAT TAPI KELOMPOK TUNGGAL NGUNGGULKEUN DEUI Sateuacanna, TAPI KELOMPOK TELAH NGUNGGULKEUN DEUI Sateuacanna, Sawatara DINA SEBUAH PRECURSOR ENYA, Sawatara DINA SAJURU ENYA, SABATU HUJAN. Hujan. Hujan. KABEH Hujan. HENTEU KUNANAON. HENTEU KUNANAON. HENTEU KUNANAON. THE HENTEU KUNANAON. WET HENTEU KUNANAON. MUSIM WET, HENTEU KUNANAON. MUSIK WET, URANG HENTEU KUNANAON. MUSIK WET, NORMAL KAMI MUSIK WET, NORMAL KAMI MUSIK WET, Hujan normal urang MUSIK WET, Hujan normal urang di MUSIM WET, Hujan normal urang di Portland MUSIM WET, Hujan normal urang di Portugis AND Hujan di Portugis AND Hujan di Portugis sareng OKTOBER Hujan di Portugis sareng OKTOBER perkawis Hujan di Portugis sareng OKTOBER ngeunaan TIGA Hujan di Portugis sareng OKTOBER perkawis tilu inci Hujan di Portugis sareng OKTOBER perkawis tilu inci sareng OKTOBER Ngeunaan TIGA INTIK JEUNG OKÉTOBER Ngeunaan tilu inci teras teras OKÉTOBER Ngeunaan tilu inci teras éta OKÉTOBER Ngeunaan TIGA Inci Sareng Kana éta Jum OKTOBER Ngeunaan TIGA Inci Sareng Ti éta Jum OKÉTOBER Ngeunaan TIGA Inci Sareng Ti éta JUMPS dugi ka OKÉTOBER Ngeunaan TI tilu inci teras éta anu langkung seueur deui OKÉTOBER Ngeunaan tilu inci teras éta anu ngaleos langkung ti éta TERUS JUMPS TAHU LEUWIH JEUNG TERUS JUMPS TAHU LEUWIH LIMA TERUS JUMPS TAHU LEUWIH LIMA JEUNG MAKA JUMPS TAHU LEUWIH TIASA LIMA JEUNG A TERUS JUMPS TAMBIH LEBIH LIMA JEUNG SABASA TERUS JUMPS TAMBIH LEBIH LIMA JEUNG SAJAK INSAK SASANA JUMPS TAMBIH LEBIH LIMA JEUNG SAJAK INCI LIMA JEUNG SAJANG INCI LIMA JEUNG INCI SEPIJAK DINA NOVEMBER. NOVEMBER. NOVEMBER. NOVEMBER NOVEMBER. NOVEMBER IS NOVEMBER. Nopémber nyaéta NOVEMBER. NOVEMBER ADALAH WETTEST NOVEMBER. NOVEMBER mangrupikeun bulan anu paling hadé NOVEMBER mangrupikeun bulan anu paling hadé NOVEMBER mangrupikeun bulan anu paling hadé Nopémber mangrupikeun bulan anu paling hadé NOVEMBER mangrupikeun bulan anu paling hadé taun ayeuna NOVEMBER mangrupikeun bulan anu paling hadé taun ayeuna Nopémber mangrupikeun bulan anu paling hadé dina sataun Nopémber mangrupikeun bulan anu paling hadé dina sataun di AV DINA TAUN DINA AVERAGE IN DALAM TAUN DINA AVERAGE DI PORTLAND SATU TAUN DINA RATA DI PORTLAND DITUTUSAN DINA TAUN DINA ATURAN DI PORTLAND DIKUTUS TEU SATU TAUN DINA RATA DI PORTLAND DITUTUP TEU AYA SATU TAUN DINA RATA DI PORTLAND DITUTUS TEU JAUH Portugis dituturkeun teu jauh teuing PORTLAND DITUTUP TEU TEUING JAUH PORTLAND DITUTUP TEU AYA JAUH JAUH Tukangeun PORTLAND DITUTUP TEU AYA JAUH JAUH TI Désémber PORTLAND DITUTUP TEU TEUING JAUH DIPIMPINAN DARI Désémber sareng PORTLAND DITUTUP TEU TEUING JAUH DIPIMPIN DARI Désémber kalayan HAMPIR BELAKANG DENGAN Désémber kalayan ampir BELAKANG DARI Désémber kalayan ampir lima Tukangeun Désémber kalayan ampir lima jeung Tukangeun Désémber ku ampir lima jeung A Tukangeun Désémber ku ampir lima jeung sapotong Tukangeun Désémber ku ampir lima jeung inci sakedik. LIMA JEUNG INCI SABAT. LIMA JEUNG INCI SABAT. JEUNG LIMA JEUNG INCI SABAT. JEUNG WE LIMA JEUNG INCI SABAT. JEUNG KAMI TIPIKAL LIMA JEUNG INCI SABAT. JEUNG KAMI TYPICALLY Mimitian LIMA JEUNG INCI SABAT. JEUNG URANG Sacara TIPIS dimimitian LIMA JEUNG INCI SABAT. JEUNG KAMI TYPICALLY dimimitian pikeun nempo JEUNG KAMI TYPICALLY dimimitian pikeun nempo JEUNG KAMI TYPICALLY dimimitian pikeun ningali JEUNG KAMI TYPICALLY dimimitian pikeun nempo gunung JEUNG KAMI TIKSIKAN Mimitian NINGALI GUNUNG GUNUNG JEUNG KAMI TIKSIKAN Mimitian NINGALI GUNUNG JADI MOUNTAIN JADI GUNUNG SALIRA JADI GUNUNG GUNUNG JADI JAUH GUNUNG GUNUNG JADI LEBIH DEUI GUNUNG GUNUNG JADI LEBIH CEPAT GUNUNG GUNUNG JADI LEBIH CEPAT JEUNG GUNUNG GUNUNG JADI JADI LEBIH CEPOT JEUNG LEUWIH LEBIH JEUNG LEBIH sering na deui LEBIH JEUNG LEBIH CEPAT JEUNG LEBIH beurat LEBIH JEUNG LEBIH CEPAT JEUNG LEBIH HEBAT JAUH LEBIH JEUNG LEBIH CEPAT JEUNG LEBIH HEBAT JADI URANG LEBIH JEUNG LEBIH CEPAT JEUNG LEBIH HEBAT JAJI URANG DAPAT LEBIH JEUNG LEBIH CEPAT JEUNG LEBIH HEBAT NU JADI KITU LEBIH JEUNG LEBIH CEPAT JEUNG LEBIH HEBAT NU JADI NOVEMBER HEBAT JEUNG URANG KA NOVEMBER Beurat AS Urang Kana Nopémber JEUNG HEBAT JEUNG URANG KA NOVEMBER JEUNG MANEH Beurat sakumaha urang meunang ka Nopémber AND anjeun terang, HEBAT NU KITU NANGTU KA NOVEMBER JEUNG NYAHO, NYA HEBAT NU KITU NANGTU NOVEMBER JEUNG ANU NYAHO, SABABNA HEBAT NU KITU NANGTU NOVEMBER JEUNG NYAHO, SABABNA Sareng anjeun terang, éta salawasna Sareng anjeun terang, éta salawasna harepan Sareng anjeun terang, éta salawasna harepan Sareng anjeun terang, éta salawasna harepan THE Sareng anjeun terang, éta salawasna harepan SKI Sareng anjeun terang, éta salawasna harepan tina resor ski Sareng anjeun terang, éta salawasna ngarepkeun SKI RESORTS UP Sareng anjeun terang, éta salawasna ngarepkeun SKI RESORTS nepi HARAPAN SKI RESORTS UP ON HARAPAN SKI RESORTS NINGGAL DINA GUNUNG HARAPAN SKI RESORTS UP ON MOUNT HOOD HARAPAN SKI RESORTS UP ON MOUNT HOOD AND HARAPAN SKI RESORTS NINGGAL DINA MOUNT MOUNT JEUNG DI HARAPAN SKI RESORTS UP ON MOUNT HOOD AND LOBA MOUNT KUMAHA JEUNG DI LEUNGIT MOUNT KUMAHA JEUNG DI LUAS LOKASI MOUNT HOOD AND DI LOBA LOKASI ACROSS MOUNT KUMAHA JEUNG DI LUAS LOKASI SAKITNA MOUNT KUMAHA JEUNG DI LUAS LOKASI SAKOLA KALINGGI UTAMA TEMPAT SADAYANA PALING BATU TEMPAT SADAYANA PALING BATUR KA TEMPAT SADAYANA NEGI BARATNA TEMPAT SADAYANA NEGERI BARAT BAKAL DIBUKA TEMPAT SADAYANA PALING PALING DIBUKA TEMPAT SADAYANA PALING NEGERI BISA DIBUKA KANGGO HATUR NUHUN. Pikeun dibuka pikeun ngahaturkeun nuhun. Pikeun dibuka pikeun ngahaturkeun nuhun. CARA Pikeun dibuka pikeun ngahaturkeun nuhun. CARA teuing Pikeun dibuka pikeun ngahaturkeun nuhun. CARA JADI AWAL Pikeun dibuka pikeun ngahaturkeun nuhun. CARA AYA AWAL KA Pikeun dibuka pikeun ngahaturkeun nuhun. CARA AYA AWAL NYIEUNAN Pikeun dibuka pikeun ngahaturkeun nuhun. CARA AYA AWAL NYIEUN A CARA AYA AWAL NYIEUN A CARA JAUH AWAL NYIEUN KETENTUAN CARA JAUH AWAL NYIEUN PREDISI CARA AYA AWAL NYIEUN KETENTUAN KANA CARA AYA AWAL NYIEUN PREDISI ANJEUN. PREDICTION ANJEUN. PREDICTION ANJEUN. TAPI PREDICTION ANJEUN. TAPI I PREDICTION ANJEUN. TAPI SAYA BISA PREDICTION ANJEUN. TAPI SAYA BISA NYAWAL PREDICTION ANJEUN. TAPI SAYA BISA NYAJARIkeun Anjeun PREDICTION ANJEUN. TAPI AING BISA NYAJARIAN KA ANJEUN PREDICTION ANJEUN. TAPI SAYA BISA NYAJEUKAN KA ANU PREDICTION ANJEUN. TAPI SAYA BISA NYAJEUKAN KAJEUN URANG LAKU TAPI SAYA BISA NYAJEUKAN KAJEUN URANG LAKU TAPI SAYA BISA NYAJARI KA ANJEUN URANG HUJAN Tapi kuring tiasa nyaritakeun yén urang ngalakukeun hujan di Tapi kuring tiasa nyaritakeun yén urang ngalakukeun hujan di Tapi kuring tiasa nyaritakeun yén urang hujan dina ramalan Tapi kuring tiasa nyaritakeun yén urang ngalakukeun hujan dina ramalan sareng Tapi kuring tiasa nyaritakeun yén urang ngalakukeun hujan dina ramalan sareng kamungkinan Hujan dina ramalan sareng meureun Hujan di ramalan sareng meureun sababaraha Hujan di ramalan sareng meureun aya langkung jangkung Hujan dina ramalan sareng meureun aya sababaraha pamilihan anu langkung ageung Hujan dina ramalan sareng meureun aya anu langkung ageung pilihan SABILIKAN SALIRA PILIHAN LEUNGIT Sawatara éléktronik langkung ageung énjing. Isukan. Isukan. HAYU Isukan. Hayu urang meunang Isukan. Hayu urang kéngingkeun anjeun Isukan. Hayu urang asup ka anjeun Isukan. Hayu urang kéngingkeun ka hareup Isukan. Hayu urang kéngingkeun kana mangsa hareup Hayu urang kéngingkeun kana mangsa hareup Hayu urang kéngingkeun ka hareup anu nyata Hayu urang kéngingkeun kana waktos anu gancang anu gancang. CEPAT NYATA. CEPAT NYATA. THE CEPAT NYATA. SÉSANA CEPAT NYATA. Sésana tina CEPAT NYATA. Sésa peuting ieu CEPAT NYATA. Sésa peuting ieu CEPAT NYATA. Sésa peuting ieu gugus Sésa peuting ieu gugus Sésa wengi ayeuna klick nempel Sésana Peuting Sateuacanna Kelet Ketet Sareng Sésana Sapeupeuting ieu Klick Nempel jeung urang Sésana Peuting Sateuacanna Kelet Ketet Sareng Komputer urang Sésana Peuting Sateuacanna Klick Nempelkeun sareng Modél KOMPUTER KAMI METEK JEUNG MODEL KOMPUTER KAMI Nempelkeun JEUNG MODEL KOMPUTER KAMI Nempelkeun JEUNG MODEL KOMPUTER KAMI TÉJUK Nempelkeun JEUNG MODEL KOMPUTER KAMI NUNJUK KURANG Nempelkeun JEUNG MODEL KOMPUTER KAMI NUNJUKKEUN Sababaraha KUBUNG NAMPANGKEUN Sababaraha KUMIS ANJEUN NAMPANGKEUN Sababaraha KUBUNG NGANJUK NAMPANGKEUN Sababaraha SUMBERKEUN NGABANGKEUN THE ANJEUN NUNJUKKEUN KACAPKEUN NGABATU KALORI KALOR ANJEUN NUNJUKKEUN Sababaraha KUBUNG NGABUKBEL OORGON UTARA ANJEUN NUNJUKKEUN Sababaraha KUBUNG NGANJUK PALING OREGON UTARA NGADÉNG PALING OREGON Kalér NGADÉNGÉ KATINGGAL OORGON PALING COPAT NGADEUKEUT OREGON BATAS PALING ENG PEUTIK NGADÉNG KA PALING OREGON PALING DULU NEPI DENGENG DENGAN NGADÉNG KA PALING OREGON PALING PALING MALAM SADAYEUH NGADÉNG KA PALING OREGON PALING PALING Wengi ayeuna ku énjing Peuting ayeuna ku awal isuk Peuting ayeuna ku énjing énjing Peuting ayeuna ku énjing énjing énjing Peuting ayeuna ku énjing énjing énjing panginten Peuting ayeuna ku isuk-isuk isuk-isuk isuk sigana urang mah Peuting ayeuna ku isuk-isuk isuk-isuk isuk-isuk sigana urang ogé Peuting ayeuna ku isuk-isuk isuk-isuk isuk-isuk sigana urang sami-sami Isuk-isuk sigana mah urang sami-sami Isuk-isuk sigana mah urang sami-sami Isuk-isuk sigana mah urang sami sareng Oregon Isuk-isuk sigana mah urang sami sareng pantai Oregon. PANTAI OREGON. PANTAI OREGON. JEUNG PANTAI OREGON. JEUNG IF PANTAI OREGON. JEUNG KITU URANG PANTAI OREGON. Sareng upami urang henteu PANTAI OREGON. Sareng upami urang henteu leres PANTAI OREGON. Sareng upami urang henteu leres PANTAI OREGON. JEUNG KITU TEU KASUATNA KU PREDAWN JEUNG KITU TEU KASUATNA KU PREDAWN JEUNG KITU TEU TEU KANGGO KU JAMUAN PREDAWN Sareng upami urang henteu ngagaduhan ku JAMUAN PREDAWN IN Sareng upami urang henteu ngagaduhan ku JAMUAN PREDAWN di Portland Sareng upami urang henteu kénging ku Jam Predawn di Portugis énjing, Sareng upami urang henteu kénging ku Jam Predawn di Portugis Isukan, éta JAM DI PORTLAND isukan, IT JAM DI PORTLAND isukan, éta bakal JAM DI PORTLAND isukan, éta bakal JAM DI PORTLAND isukan, éta bakal aya JAM DI PORTLAND isukan, éta bakal pondok Jam di Portugis énjing, éta bakal langkung ringkes THEREAFTER. AKAN bakal langkung ringkes THEREAFTER. AKAN bakal langkung ringkes THEREAFTER. DEUI, AKAN bakal langkung ringkes THEREAFTER. DEUI, PRIMARIA AKAN bakal langkung ringkes THEREAFTER. DEUI, Cahaya PRIMARILY AKAN bakal langkung ringkes THEREAFTER. DEUI, HUJAN CAHAYA UTAMA AKAN bakal langkung ringkes THEREAFTER. DEUI, HUJAN CAHAYA UTAMA JEUNG DEUI, HUJAN CAHAYA UTAMA JEUNG DEUI, HUJAN CAHAYA UTAMA JEUNG ATAWA DEUI, HUJAN CAHAYA PRIMARILY AND OR FOR DEUI, HUJAN CAHAYA PRIMARILY AND ATAWA SADAYEUNG. ATAWA Pikeun Dinten Ahad. ATAWA Pikeun Dinten Ahad. TAMBIH DEUI ATAWA Pikeun Dinten Ahad. LEUWIH ON ATAWA Pikeun Dinten Ahad. Langkung lengkep ngeunaan éta ATAWA Pikeun Dinten Ahad. Langkung lengkep ngeunaan éta A ATAWA Pikeun Dinten Ahad. Langkung lengkep ngeunaan anu bit ATAWA Pikeun Dinten Ahad. Langkung seueur ngeunaan hal éta bitis ATAWA Pikeun Dinten Ahad. Langkung seueur ngeunaan hal éta anu leres Langkung seueur ngeunaan hal éta anu leres Langkung seueur ngeunaan hal anu bénten ayeuna ayeuna Langkung seueur ngeunaan hal éta anu rada pas ayeuna ayeuna Langkung lengkep ngeunaan anu bit anu leres ayeuna dina genep genep Langkung seueur ngeunaan hal éta anu leres-leres ayeuna ayeuna dina genep genep lima Langkung seueur ngeunaan hal éta anu bitis ayeuna ayeuna dina genep genep lima sareng Langkung seueur ngeunaan hal éta anu leres-leres ayeuna ayeuna dina genep genep lima sareng anjeun Langkung seueur ngeunaan hal éta anu leres-leres ayeuna ayeuna dina genep genep lima sareng anjeun tiasa Ayeuna jam genep genep lima sareng anjeun tiasa Ayeuna jam genep genep lima sareng anjeun masih tiasa Ayeuna jam genep genep lima anjeun masih tiasa ningali Ayeuna jam genep genep lima sareng anjeun masih tiasa ningali sababaraha Ayeuna jam genep genep lima sareng anjeun masih tiasa ningali sababaraha biru Ayeuna jam genep genep lima sareng anjeun masih tiasa ningali sababaraha langit biru Ayeuna jam genep genep lima sareng anjeun masih tiasa ningali sababaraha langit biru pareum Ayeuna jam genep genep lima sareng anjeun masih tiasa ningali sababaraha langit biru kaluar Masih ningali sababaraha langit biru di Masih ningali sababaraha langit biru di Masih ningali sababaraha langit biru di kajauhan Masih ningali sababaraha langit biru di kajauhan di dieu Masih ningali sababaraha langit biru di kajauhan ti dieu Masih ningali sababaraha langit biru di kajauhan didieu ti urang Jarak DIDIEU TI KAMI JAUH DIDIEU DARI NU KURING Jarak DIDIEU DARI NU KAMI FARGO Jarak DIDIEU TI KULI JEUNG FARGO LANGIT Jarak DIDIEU DARI KAMI JEUNG FARGO SKY CAMERA. NU FARGO SKY CAMERA. NU FARGO SKY CAMERA. JADI NU FARGO SKY CAMERA. JADI MASIH NU FARGO SKY CAMERA. JADI MASIH A NU FARGO SKY CAMERA. JADI MASIH SIFAT NU FARGO SKY CAMERA. JADI MASIH KACILAKAN BETUL NU FARGO SKY CAMERA. JADI MASIH KACAPI RÉSÉNÉ SABDU JADI MASIH KACAPI RÉSÉNÉ SABDU JADI MASIH SADAPÉN BAGUS SADAYAH MALAM. MALAM. MALAM. Hujan MALAM. Hujan énjing MALAM. Hujan énjing anjeun MALAM. Hujan énjing anjeun 70 Hujan énjing anjeun 70 Hujan énjing anjeun 70 ramalan Hujan énjing anjeun 70 ramalan sumping Hujan énjing anjeun 70 ramalan sumping Hujan énjing anjeun 70 ramalan sumping Hujan énjing anjeun 70 ramalan sumping ngan Hujan énjing anjeun 70 ramalan sumping ngan dina A Prakiraan datang ngan A Prakiraan datang ngan saeutik. BIT. BIT. >> BIT. >> KABEH BIT. >> KABEH HAK. >> KABEH HAK. >> KABEH HAK. Nuhun >> KABEH HAK. Nuhun Janten >> KABEH HAK. HATUR NUHUN PISAN >> KABEH HAK. HATUR NUHUN CHRIS. HATUR NUHUN CHRIS. HATUR NUHUN CHRIS. THE HATUR NUHUN CHRIS. PELABUHAN HATUR NUHUN CHRIS. POLISI PORTLAND HATUR NUHUN CHRIS. BIRO PULSA PORTLAND HATUR NUHUN CHRIS. BUREA POLISI PORTLAND NYAÉNG BUREA POLISI PORTLAND NYAÉNG BIRO POLISI PORTLAND NYAÉÉNÉN HANÉNA BIRO POLISI PORTLAND NYAÉNNEUN NYIEUN BIRO POLISI PORTLAND NYAÉNNÉNG ANJEUN NYIEUN PERUBAHAN BIRO POLISI PORTLAND NYAÉNNÉNG ANJEUN NYIEUN PERUBAHAN KA BIRU POLISI PORTLAND NYAÉNNÉNG ANJEUN NYIEUN PERUBAHAN CARA BIRO POLISI PORTLAND NYAÉNNÉNG ANJEUN NYIEUN PERUBAHKEUN CARA NU NYIEUN PERUBAHAN KUMAHA ETA ANJEUN NYIEUN PERUBAHAN KUMAHA NANGAN ANJEUN NYIEUN PERUBAHAN KUMAHA NANGTUTNA protés Ayeuna damel parobihan kumaha cara ngatur protés dumasarkeun NYIEUN NGAROBAH KUMAHA CARA NANGTUNG protés dumasarkeun HANDLES protés dumasar kana HANDLES protés dumasarkeun kana umpan balik HANDLES protés dumasarkeun kana umpan balik Ti HANDLES protés dumasarkeun kana umpan balik ti HANDLES protés dumasarkeun kana umpan balik ti masarakat. Séptémber tina komunitas. Séptémber tina komunitas. PBB Séptémber tina komunitas. PBB NYARIOS Séptémber tina komunitas. PBB NGOMONGKEUN Séptémber tina komunitas. PBB NYARIOS KUDU Séptémber tina komunitas. PBB NYAETA AKAN NANGTANG Séptémber tina komunitas. PBB NYAETA AKAN NANGTUNG SADAYANA PBB NYAETA AKAN NANGTUNG SADAYANA PBB NYAETA AKAN NANGTU SATU PELAKSANA PBB NYAETA AKAN NANGTU SATU PELAJAR A PBB NYAETA AKAN NANGTU SATU PELAJAR TIGA PBB NYAETA AKAN NANGTU SATU PELAJAR TIGA DIGIT PBB NYAETA AKAN NANGTU SATU PELAJARJumlah TIGA DIGIT. Petugas sajumlah tilu nomer. Petugas sajumlah tilu nomer. Aranjeunna bakal Petugas sajumlah tilu nomer. Aranjeunna bakal Petugas sajumlah tilu nomer. Aranjeunna bakal diperlukeun Petugas sajumlah tilu nomer. Aranjeunna bakal diperlukeun Aranjeunna bakal diperlukeun Aranjeunna bakal diperlukeun pikeun PROMINEN Aranjeunna kedah dipénta sateuacanna Aranjeunna kedah dipénta sateuacanna nunjukkeun éta Aranjeunna kedah dipajukeun sateuacanna nembongkeun jumlah éta Sateuacanna Nampilkeun Nomer Éta Sateuacanna Nampilkeun jumlah éta Sateuacanna Nampilkeun Nomer Anu Pikeun Aranjeunna Sateuacanna Nampilkeun Éta Nomer Dina Hélmét Aranjeunna Sateuacanna Nampilkeun Éta Nomer Dina Hélmét Aranjeunna Salami Sateuacanna Nampilkeun Éta Nomer Dina Hélmét Aranjeunna Salami Riungan DINA HELMET maranehanana salami rame DINA HELMET maranhanana salami pangaturan ramé DINA HELMET maranehanana salami kajadian-kajadian pengelolaan riungan. ACARA PENGELOLAAN. ACARA PENGELOLAAN. THE ACARA PENGELOLAAN. THE Birokrat ACARA PENGELOLAAN. BUREAU NYarios ACARA PENGELOLAAN. BUREAU NYAUTAKEUN ACARA PENGELOLAAN. BUREAU NYAJEUN NYA ACARA PENGELOLAAN. Birokrat saurna ogé Birokrat saurna ogé Birokrat nyarios ogé parantos dipasang deui Birokrat nyarios ogé parantos dipasang deui lima Birokrat nyarios ogé parantos ngerjakeun lima pejabat Birokrat nyarios ogé parantos ngerjakeun lima pejabat deui ti LINGKUNG LIMA PEGAWAI DARI LINGKUNGAN LIMA PUNGGAL DARI protés LIMA PUNGGAL DIPASANGKEUN DARI TUGAS protés LIMA PUNGGAL DIPASANGKEUN DARI TUGAS PROTESTASI BARI LIMA PUNGGAL DIPASANGKEUN DARI TUGAS PROTESTASI BARI INVESTASI Tanggung jawab protés nalika nyayogikeun Tanggung jawab protés nalika ngasuh masalah Tanggung jawab Protés Sedengkeun INVESTASI INGGRIS KANGGO BAWA Tanggung jawab Protés Sedengkeun INVESTASI MÉRÉSOR Pikeun nguruskeun Tanggung jawab Protés Sedengkeun INVESTASI MÉRÉSOR Pikeun MANGGUNG Tanggung jawab protés nalika ngasuh konsultasi dibawa ku HARTA DITANGGUNG KU HALAT PANGAJARAN DITANGGUH OLEH PELUANG PERHATOSAN DITANGGUH OLEH PELAYAKAN UMUM PERHATOSAN DITANGGUH OLEH PELAYAKAN MASALAH Pikeun Jalma KEPENTINGAN DITANGGUNG OLEH PELAYAKAN MASALAH KA PARA PUNGGUNG. UMUM perkawis pajabat éta. UMUM perkawis pajabat éta. JEUNG UMUM perkawis pajabat éta. Sareng Abdi UMUM perkawis pajabat éta. Sareng Abdi bade UMUM perkawis pajabat éta. Sareng Abdi bade UMUM perkawis pajabat éta. JEUNG Kaula bakal mimiti UMUM perkawis pajabat éta. Sareng Abdi badé ngamimitian heula Sareng Abdi badé ngamimitian heula Sareng Abdi badé mimiti mimitian Sareng Abdi badé mimiti mimitian ku ieu Sareng sim kuring badé mimiti mimitian ku ieu mangga Sareng sim kuring badé mimiti mimitian ku ieu mangga. DENGAN KITU SILIH Milih. DENGAN KITU SILIH Milih. AWEWE DENGAN KITU SILIH Milih. Awéwé nyieun DENGAN KITU SILIH Milih. Awéwé ngadamel aranjeunna DENGAN KITU SILIH Milih. AWEWEUH NGASAR SORA DENGAN KITU SILIH Milih. AWEWEUH NGADÉNÉNG SARA SÉNA AWEWEUH NGADÉNÉNG SORA Awéwé ngajantenkeun Sora maranéhna nguping di payun Awéwé ngajantenkeun Sora maranéhna nguping Awéwé ngajantenkeun Sora maranéhna nguping sateuacan pamilihan Awéwé ngajantenkeun Sora maranéhna nguping sateuacan dinten pamilihan AWEWEUH NGABARAKAKEUN SORA SADAYANA DINA PILIHAN Dinten Pilihan Sateuacan dinten pamilihan sareng Sateuacan dinten pamilihan sareng Maret Sateuacana dinten pamilihan sareng Maret sakitar Sateuacan dinten pamilihan sareng Maret di sakitar Sateuacana dinten pamilihan sareng Maret di sakitar nagara Sateuacana dinten pamilihan sareng Maret di sakitar nagara sareng MARSA SAKITENG NEGARA JEUNG Maret di sakitar nagara sareng katuhu Maret di sakitar nagara sareng di dieu Maret di sakitar nagara sareng katuhu di dieu Maret di sakitar nagara sareng katuhu didieu di Portland. BENER DIDIEU DI PORTLAND. BENER DIDIEU DI PORTLAND. KRISTAL BENER DIDIEU DI PORTLAND. CRYSTAL KOUMOU BENER DIDIEU DI PORTLAND. CARA KOUMOU CRYSTAL BENER DIDIEU DI PORTLAND. CARA CRYSTAL KOUMOU DILAKU BENER DIDIEU DI PORTLAND. CARA KOUMOU CRYSTAL nyandak urang BENER DIDIEU DI PORTLAND. CARA KOUMOU CRYSTAL nyandak urang ka CARA KOUMOU CRYSTAL nyandak urang ka CARA CRYSTAL KOUMOU NYIEUNKEUN KAMI DITURUNKEUN CARA KOUMOU CRYSTAL nyandak urang ka handap CARA CRYSTAL KOUMOU nyandak urang turun di sababaraha tempat CARA CRYSTAL KOUMOU nyandak urang turun di sababaraha titik. DITURUNKEUN DI SABAT POINT. DITURUNKEUN DI SABAT POINT. >> DITURUNKEUN DI SABAT POINT. >> URANG DITURUNKEUN DI SABAT POINT. >> URANG PERLU DITURUNKEUN DI SABAT POINT. >> URANG PERLU DITURUNKEUN DI SABAT POINT. >> URANG KUDU STOP DITURUNKEUN DI SABAT POINT. >> Urang kedah lirén naros DITURUNKEUN DI SABAT POINT. >> URANG KUDU Ngeureunkeun Ménta >> URANG KUDU Ngeureunkeun Ménta >> URANG KUDU Ngeureunkeun Ménta KA URANG >> Urang kedah ngeureunkeun naroskeun hak urang >> URANG KUDU Ngeureunkeun Ménta Hak Kami jeung >> Urang kedah ngeureunkeun naroskeun hak urang sareng ngamimitian >> Urang kedah liren naroskeun hak urang sareng mimiti nungtut HAK URANG JEUNG MULAI Nungtut HAK URANG JEUNG MULAI Nungtut Aranjeunna. Aranjeunna. Aranjeunna. THE Aranjeunna. KECAP Aranjeunna. KECAP tina Aranjeunna. KECAP W. Aranjeunna. KECAP W. BILL Aranjeunna. KECAP W. BILL RESONATASI KECAP W. BILL RESONATASI KECAP W. BILL RESONATED JEUNG KECAP W. BILL RESONATED KA KECAP W. BILL RESONATED KA GAGAL KECAP W. BILL RESONATED AND CROWD SABTU KECAP W. BILL RESONATED DENGAN PAGI SABADU SUKSARI Kalayan isuk-isuk dina dinten Sabtu DENGAN GABLU SABADU PAGI SUMPUT Kalayan riungan SABADU énjing-énjing diturunkeun DENGAN GABUNG SABADU SUKSES ENGKUL DITANGKUTKEUN KANGGO DENGAN GOLONG SABADU SUKSES ENGKENG DITANGKUTKEUN KANGGO Kalayan riungan dinten Sabtu énjing-énjing dipendet turun pikeun PDX DIKUMPULKEUN DITANGGUL KANG PDX DIKUMPULKEUN KANGGO PARA AWEWE PDX DIKUMPULKEUN DITANGGUNGKEUN KASIHATAN AWEWE PDX DIKUMPULKEUN DANGDUT KANGGO BATU PERSATUAN WANITA PDX DIKUMPULKEUN DANGDUT KANGGO BATU PERSATUAN AWEWE PDX PERHATIKAN AWEWÉ MARÉNA PERSATUAN AWEWEUNG PAMARENTAK. KAADILAN. KAADILAN. >> KAADILAN. >> Abdi KAADILAN. >> Abdi KAADILAN. >> Abdi didieu KAADILAN. >> Abdi didieu di dieu KAADILAN. >> Abdi didieu kanggo ngajukeun KAADILAN. >> Abdi didieu kanggo ngajukeun A >> Abdi didieu kanggo ngajukeun A >> Abdi didieu kanggo ngajukeun anu bénten-bénten >> Kuring di dieu pikeun ngajukeun cara anu Béda >> Kuring di dieu pikeun ngajukeun cara anu bénten-bénten >> Kuring di dieu pikeun ngajukeun cara anu bénten tina pamikiran. BEDA CARA PEMIKIRAN. BEDA CARA PEMIKIRAN. >> BEDA CARA PEMIKIRAN. >> Jalma BEDA CARA PEMIKIRAN. >> Jalma datang BEDA CARA PEMIKIRAN. >> Jalma-jalma datang babarengan BEDA CARA PEMIKIRAN. >> Jalma datang babarengan >> Jalma datang babarengan >> Jalma-jalma datang babarengan pikeun nangtung >> Jalma-jalma datang babarengan pikeun nangtung >> Jalma datang babarengan nangtung pikeun awéwé >> Jalma datang babarengan pikeun nangtung pikeun hak awéwé >> Jalma datang babarengan pikeun nangtung pikeun hak awéwé jeung Nangtung Pikeun Hak Awéwé JEUNG NGADEGKEUN Pikeun HAK JEUNG AWEWEUH NGADEGKEUN HAKPAN WANITA JEUNG NYARITAKEUN NGADEGKEUN HAKPAN WANITA JEUNG NYORO NGALANGKITAN NGADEGKEUN HAKPAN WANITA JEUNG NGOMONGKEUN ngalawan PANJANGKEUN HAKPAN WANITA JEUNG NGOMONGKEUN NGALANGKEUN AYEUNA NGOMONGKEUN NGALANGKEUN AYEUNA NGOMONGKEUN NGALANGKEUNKEUN ADMINISTRASI Ayeuna. PENTADBIRAN. PENTADBIRAN. DALIA PENTADBIRAN. DALIA BAYLE PENTADBIRAN. DALIA BAYLE NGASUSKEUN PENTADBIRAN. DALIA BAYLE NGALASKEUN THE DALIA BAYLE NGALASKEUN THE DALIA BAYLE NGASORKEUN GAGAL DALIA BAYLE NGASORKEUN GABUNG KA DALIA BAYLE NGADÉNGKEUN GÉRÉSÉÉÉÉÉÉÉÉA DALIA BAYLE NGADÉNGKÉKEUN GABUNG Pikeun PIKIR DALIA BAYLE NGADÉNGÉKEUN GABUNG Pikeun NGUMÉHKEUN Struktur GAGAK NGÉRÉTKEUN STRUKTUR GAGAK NGÉRÉTKEUN STRUKTUR OF GAGAK NGÉRÉTKEUN STRUKTUR MASYARAKAT. OF MASYARAKAT. OF MASYARAKAT. >> OF MASYARAKAT. >> PIKIR OF MASYARAKAT. >> PIKIR OF MASYARAKAT. >> PIKIRNA OF MASYARAKAT. >> PIKIR TEU OF MASYARAKAT. >> PIKIRNA TEU KUDU OF MASYARAKAT. >> PIKIRNA TEU LOBA OF MASYARAKAT. >> PIKIRNA TEU KITU TIASA >> PIKIRNA TEU KITU TIASA >> PIKIRNA TEU JADI A >> PIKIR TEU LOBA TI TOP >> PIKIR TEU LOBA TI PUNJAK >> PIKIR TEU LOBA TI PERSPEKTIF Luhur >> PIKIR TEU LOBA TI PERSPEKTIF TURUN Luhur Tapi PERSPéktif Turun Luhur Tapi PERSPéktif Turun Luhur Tapi leres-leres PERSPéktif Turun Luhur Tapi Nyatana Ti PERSPéktif Turun Luhur Tapi leres-leres tina ngawangun PERSPéktif Turun Luhur Tapi leres-leres tina ngawangun PERSPéktif Turun Luhur Tapi leres-leres tina ngawangun éta Bener-bener ti ngawangun éta Bener-bener ti ngawangun jalma-jalma di Bener-bener ti ngawangun éta di Bener-bener ti ngawangun jalma-jalma éta pisan Bener-bener ti ngabangun jelema-jelema dina kaayaan anu pohara Bener-bener ti ngabangun jelema-jelema dina kaayaan anu pohara saacanna Bener-bener ti ngabangun jelema-jelema dina kaayaan anu pohara saacan urang Bener-bener ti ngabangun jelema-jelema dina kaayaan anu pohara dugi ka urang sadayana DINA BATTOM PISAN SAMPAI KA URANG SADAYANA DINA SANGATNA BATTOM SAMPAI KA URANG SADAYANA DINA SANGATNA BATTOM SAMPAI KA URANG SADAYANA DINA SABATNA BATTOM SAMPAI SADAYANA SADAYANA NGÉBONG DINA SABATNA BATTOM SAMPAI KITA SADAYANA NGABAGI DATANG DINA SABATNA BATTOM SAMPAI KAMI SADAYANA NGAGANDA NGABAGI KUMAHA DINA SABATNA BATTOM SAMPAI SADAYANA SADAYANA NGABAGI DI APA SAHA KANGGO NGABAGI KUMAHA KANGGO NGABAGI KUMAHA MANFAAT KANGGO NGABAGI KUMAHA MANFAAT KANGGO NGABAGI KUMAHA MANFAAT ANU KANGGO NGABAGI KUMAHA MANFAAT MANFAAT masarakat éta KANGGO NGABAGI KUMAHA ANJEUN MANFAAT masarakat éta. MANFAAT MASYARAKAT ITU. MANFAAT MASYARAKAT ITU. >> MANFAAT MASYARAKAT ITU. >> NYA MANFAAT MASYARAKAT ITU. >> Anjeunna MANFAAT MASYARAKAT ITU. >> Anjeunna hiji MANFAAT MASYARAKAT ITU. >> Anjeunna salah sahiji MANFAAT MASYARAKAT ITU. >> Anjeunna salah sahiji ti sababaraha >> Anjeunna salah sahiji ti sababaraha >> Anjeunna salah sahiji juru carios >> Anjeunna salah sahiji juru carios dinten Sabtu. Juru Bicara SABTU. Juru Bicara SABTU. Kieu Juru Bicara SABTU. Taun ieu Juru Bicara SABTU. ACARA taun ayeuna Juru Bicara SABTU. ACARA taun ayeuna nya éta Juru Bicara SABTU. ACARA TAHUN INI DITANGSA ACARA TAHUN INI DITANGSA ACARA TAHUN INI DIANGGUNG JEUNG ACARA TAHUN INI DITUNGGUH JEUNG DIPANGSA ACARA TAHUN INI DITANGGUH JEUNG DIPIMPIN KU ACARA TAHUN INI DITUNGGUH JEUNG DIPIMPIN BIPOC ACARA TAHUN INI DITUNGGUH JEUNG DIPIMPIN WANITA BIPOC. JEUNG DIPIMPINAN Ku Awéwé BIPOC. JEUNG DIPIMPINAN Ku Awéwé BIPOC. abdi JEUNG DIPIMPINAN Ku Awéwé BIPOC. Abdi tiasa JEUNG DIPIMPINAN Ku Awéwé BIPOC. Abdi tiasa ngawartosan JEUNG DIPIMPINAN Ku Awéwé BIPOC. Abdi tiasa ngawartosan anjeun JEUNG DIPIMPINAN Ku Awéwé BIPOC. Abdi tiasa ngawartosan anjeun JEUNG DIPIMPINAN Ku Awéwé BIPOC. Abdi tiasa ngawartosan anjeun A JEUNG DIPIMPINAN Ku Awéwé BIPOC. Abdi tiasa ngawartosan anjeun salaku turunan Abdi tiasa ngawartosan anjeun salaku turunan Abdi tiasa ngawartosan anjeun salaku turunan Abdi tiasa ngawartosan anjeun salaku turunan ieu Abdi tiasa ngawartosan anjeun salaku turunan tanah ieu Abdi tiasa ngawartosan anjeun salaku turunan taneuh ieu Abdi tiasa ngawartosan anjeun salaku turunan taneuh ieu ieu Abdi tiasa ngawartosan anjeun salaku turunan taneuh ieu ieu dimana Abdi tiasa ngawartosan anjeun salaku turunan tanah ieu ieu dimana kuring Abdi tiasa ngawartosan anjeun salaku turunan tanah ieu ieu dimana kuring Tina taneuh ieu ieu dimana kuring DARI TANPA INI INI TIASA TIASA Tina taneuh ieu ieu tempat kuring ti tempat Tina taneuh ieu ieu dimana kuring ti tempat dimana Tina taneuh ieu ieu dimana kuring ti tempat dimana kuring Tina taneuh ieu ieu dimana kuring ti tempat dimana karuhun kuring TI TEMPAT NU NU Karuhun TI TEMPAT NU KUHUN TI TEMPAT NU KUHUN ANJEUN. ANU SARI. ANU SARI. ANJUR ANU SARI. ORGANIZER ROSELAWN ANU SARI. ORGANIZER ROSELAWN NYarios ANU SARI. ORGANIZER ROSELAWN NYAETA ORGANIZER ROSELAWN NYAETA ORGANIZER ROSELAWN NYarioskeun kajadian éta ORGANIZER ROSELAWN NYarioskeun kajadian éta ORGANIZER ROSELAWN NYarioskeun kajadian éta A ORGANIZER ROSELAWN NYarioskeun kajadian éta mangrupikeun PLATFORM ORGANIZER ROSELAWN NYarioskeun kajadian éta mangrupikeun pola pikeun ORGANIZER ROSELAWN NYarioskeun kajadian éta mangrupikeun PLATFORM pikeun ngébréhkeun ACARA ADALAH PLATFORM KANGGO NGÉLÉKEUN ACARA ADALAH PLATFORM Pikeun NGALÉJÉKEUN JEUNG ACARA ADALAH PLATFORM Pikeun NGALENGKEPAN SORA ACARA ADALAH PLATFORM Pikeun NGALENGKEPAN SORA ACARA ADALAH PLATFORM Pikeun NGALENGKEPAN SORA AWEWÉ ACARA ADALAH PLATFORM Pikeun NGALENGKEUN SORA AWEWÉ DI Sora Awéwé DI SORA AWEWE DINA NU DIPISI SORA AWEWÉ DI KOMUNITAS anu DITINDAK. KOMUNITAS DITINDAK. KOMUNITAS DITINDAK. >> KOMUNITAS DITINDAK. >> Abdi KOMUNITAS DITINDAK. >> NGARASA KOMUNITAS DITINDAK. >> Kuring ngaraos éta KOMUNITAS DITINDAK. >> Kuring ngaraos ieu KOMUNITAS DITINDAK. >> Kuring ngaraos leres ieu KOMUNITAS DITINDAK. >> Kuring ngaraos leres ieu ayeuna >> Kuring ngaraos leres ieu ayeuna >> Kuring ngarasa yén ieu leres ayeuna >> Kuring ngaraos leres ieu ayeuna leres pisan >> Kuring ngaraos leres ieu ayeuna teh leres pisan >> Kuring ngaraos leres ieu ayeuna anu paling penting Leres-leresna PALING PALING SABENERNA PALING PENTING SABENERNA WAKTU PALING Penting Leres pisan waktos anu paling penting pikeun Leres pisan waktos anu paling penting pikeun sumping Leres pisan waktos anu paling penting pikeun sumping Waktos penting pikeun sumping Waktos penting pikeun sumping sareng WAKTU PENTING DATANG SADULUR JEUNG NGABENERI WAKTU PENTING DATANG SADAYANA JEUNG NGALÉSKEUN KABEH WAKTU PENTING DATANG SADAYANA JEUNG NGABENERKEUN KABEH WAKTU PENTING DATANG SADULUR JEUNG NGALÉKKEUN KABEH Waktos penting pikeun ngadeukeutan sareng nguatkeun sadayana sora urang JEUNG NGALENGKEUN KABEH Sora Urang JEUNG NGALENGKEPkeun SADAYANA SORA KAMI JEUNG JEUNG NGALENGKEPkeun SADAYANA SORA KAMI JEUNG NYIEUN JEUNG NGALENGKEPkeun SADAYANA SORA KAMI JEUNG NGAROBAH. JEUNG NGAROBAH. JEUNG NGAROBAH. JEUNG JEUNG NGAROBAH. JEUNG BARI JEUNG NGAROBAH. JEUNG BARI ROBAH JEUNG NGAROBAH. Sareng Nalika PERUBAHAN LAKSA JEUNG NGAROBAH. Sareng Nalika PERUBAHAN TEU JEUNG NGAROBAH. JEUNG BARI PERUBAH TEU SADANG DATANG JEUNG BARI PERUBAH TEU SADANG DATANG JEUNG BARI PERUBAHAN TEU SUMPAH MALAPI JEUNG BARI PERUBAHAN TEU SADANGATU ENJUR MALAM JEUNG BARI PERUBAHAN TEU SADAYEUTNA MALAM NANGGALikeun THE JEUNG BARI PERUBAHAN TEU SADAPING MALAM NYEUNKEUN GAGAL Sapeupeuting NANGTUTKEUN GAGAL Sapeupeuting NGARÉJATKEUN GAGAK KA Sapeupeuting NGADÉNGÉKEUN GÉRÉLA Pikeun Laksanakeun Sapeupeuting NANGTUTKEUN GAGAK NGALAKSAKAKEUN Sapeupeuting NANGTUTKEUN KAGORANGAN Pikeun NGALAKSEPAKEUN SIVIKÉNA Sapeupeuting NANGTUTKEUN KAGORANGAN Pikeun NGALAKSIKAN TUGAS SIVIKA. Pikeun ngalaksanakeun tugas masarakatna. Pikeun ngalaksanakeun tugas masarakatna. >> Pikeun ngalaksanakeun tugas masarakatna. >> IN Pikeun ngalaksanakeun tugas masarakatna. >> DI Pikeun ngalaksanakeun tugas masarakatna. >> Sateuacanna Pikeun ngalaksanakeun tugas masarakatna. >> Sateuacanna WE Pikeun ngalaksanakeun tugas masarakatna. >> Sateuacan ieu urang gaduh Pikeun ngalaksanakeun tugas masarakatna. >> Sateuacan ieu urang kedah >> Sateuacan ieu urang kedah >> Samentawis waktos urang kedah ngagunakeun >> Samentawis waktos urang kedah ngagunakeun naon waé >> Samentawis waktos urang kedah ngagunakeun alat-alat naon waé >> Samentawis waktos urang kedah ngagunakeun naon waé alat urang >> Samentawis waktos urang kedah ngagunakeun naon alat anu urang gaduh NGAMÉNKEUN KUMAHA ALAT ANJEUN NGAMALANGKEUN ALAT KUMAHA JEUNG ALAT KAMI NGAMÉNKEUN ALAT ALAT KUMAHA AYA KITU NGAMILKEUN ALAT SAHAJA ALAT URANG SIA KANGGO CINTA NGAMALANGKEUN ALAT KUMAHA AYA URANG SIA KANGGO CINTA NGAMILKEUN ALAT SAHAJA ALAT URANG SIA KASIH SADAYANA NGAMILKEUN ALAT SAHAJA ALAT URANG SIA KASIH SADAYANA NGAMALANGKEUN ALAT KUMAHA AYA ANU KUDU KASIH SAGALA SADAYANA Demi CINTA SADAYANA Demi CINTA SADAYANA SADAYANA Demi CINTA SADAYANA YANG SADAYANA Demi CINTA SADAYANA YANG SADAYANA DI IEU Demi CINTA SADAYANA ANU BAGUS DI DUNYA NU. ALUS DI DUNYA ieu. ALUS DI DUNYA ieu. PUNTEN ALUS DI DUNYA ieu. Punten Milih ALUS DI DUNYA ieu. Punten Milih CRYSTAL ALUS DI DUNYA ieu. Punten Milih jalan kris ALUS DI DUNYA ieu. Punten Milih CRYSTAL GOODWAY KGW Punten Milih CRYSTAL GOODWAY KGW Punten PILIHAN CRYSTAL GOODWAY KGW BERITA Punten Milih Kaping BAIKI CRYSTAL GOODWAY Katerangan BERITA Punten Milih CRYSTAL GOODWAY KGW BERITA KEPALA Punten Milih CRYSTAL GOODWAY KGW BERITA KEPALA Punten Milih CRYSTAL GOODWAY KGW BERITA KEPALA JALMA Punten Milih CRYSTAL GOODWAY KGW BERITA KEPALA JALMA WARTA KEPALA JELEMA SAHA WARTA KEPALA KANGGO JALMA ANU NGAGUNAKEUN WARTA KEPALA SADAYA JEUNG jalma-jalma anu ngagunakeun ieu WARTA KEPALA SADAYANG JALMA ANU NGAGUNAKEUN HAWTHORNE WARTA KEPALA SADAYANG JALMA ANU NGANGGO Jembatan HAWTHORNE. Maké Jambatan HAWTHORNE. Maké Jambatan HAWTHORNE. ITLL Maké Jambatan HAWTHORNE. KUDU JADI Maké Jambatan HAWTHORNE. BISA DITUTUP Maké Jambatan HAWTHORNE. BISA DITUTUP KANGGO Maké Jambatan HAWTHORNE. BISA DITUTUP KANGGO NU NGABUKUR BISA DITUTUP KANGGO NU NGABUKUR KUDU DITUTUPKEUN KANGGO MAJÉRAN GAMBAR KUDU DITUTUPKEUN KANGGO MIMPI DRAWBRIDGE BISA DITUTUPKEUN KANGGO MAJÉNAN GAMBAR MULAI DI BISA DITUTUPKEUN KANGGO MAJÉNAN PÉRÉNGRÉM Mimitian ti genep MÉDOMANSI Mimitian genep MÉDOMANSI Mimitian genep genep KAPASIHAN Mimitian genep genep énjing. AM énjing. AM énjing. Éta Éta AM énjing. Éta dinten Minggu AM énjing. Éta énjing énjing. Éta énjing énjing. Éta énjing énjing. MULTNOMAH Éta énjing énjing. NEGARA MULTNOMAH Éta énjing énjing. NEGARA MULTNOMAH NYarios Éta énjing énjing. MULTNOMAH NEGARA NYAETA MULTNOMAH NEGARA NYAETA NEGARA MULTNOMAH NUTUP PANUTUP NEGARA MULTNOMAH NYAETA PANUTUP BISA MULTNOMAH NEGARA NYARIUTKEUN PANUTUP BISA TUNGGAL MULTNOMAH NEGARA NYARIUTKEUN PANUTUP BISA TUNGGAL DINA MULTNOMAH NEGARA NYARIUTKEUN PANUTUP BISA TUNGGAL DINA MULTNOMAH NEGARA NYARIUTKEUN PANUTUP BISA TUNGGAL TUNGTUNG SAJAKNA PANUTUP BISA TUNGTUNG NGALANGGUNG SAJADI PANUTUP BISA TUNGGAL NANGTUNG SAATNA Ahir PANUTUP BISA TUNGTUNG DIDIASA SAJATNA PANUTUP BISA TUNGTUNG NGALANGGUNG KULU ENJEK

Carita luhur 5pm 10-17-20

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="4.604" dur="0.167">AYEUNA</text>
<text sub="clublinks" start="4.771" dur="2.236"> AYEUNA DI</text>
<text sub="clublinks" start="7.007" dur="0.2"> AYEUNA KALIMA</text>
<text sub="clublinks" start="7.207" dur="0.267"> Ayeuna di lima Maret</text>
<text sub="clublinks" start="7.474" dur="0.166"> Ayeuna di lima Maret di dieu</text>
<text sub="clublinks" start="7.64" dur="0.134"> Ayeuna di lima Maret di dieu AND</text>
<text sub="clublinks" start="7.774" dur="0.1"> AYEUNA DINA LIMA PELAJAR DIDIEU JEUNG AKROS</text>
<text sub="clublinks" start="7.874" dur="0.134"> AYEUNA DINA LIMA MARET DIDIEU SANAJEUNG DITANGGALNA</text>
<text sub="clublinks" start="8.008" dur="0.066"> AYEUNA DINA LIMA MARET DIDIEU JEUNG TIASA NEGARA</text>
<text sub="clublinks" start="8.074" dur="0.267"> DIDIEU JEUNG TIASA NEGARA</text>
<text sub="clublinks" start="8.341" dur="0.1"> DIDIEU JEUNG DASAR NEGERI NEGARA</text>
<text sub="clublinks" start="8.441" dur="0.167"> DIDIEU JEUNG DASAR NEGARA NEGARANA</text>
<text sub="clublinks" start="8.608" dur="1.769"> DIDIEU JEUNG DILAKU NEGARA NGAHUNJUKAN POLITIK</text>
<text sub="clublinks" start="10.377" dur="0.066"> DIDIEU JEUNG NGALANGKEUN NEGARA NGEUNKEUN Kakuatan Politik</text>
<text sub="clublinks" start="10.443" dur="0.167"> NGARASA Kakuatan Politik</text>
<text sub="clublinks" start="10.61" dur="0.167"> HARNESS Kakuatan Politik OF</text>
<text sub="clublinks" start="10.777" dur="0.067"> NGARASA Kakuatan POLISI Awéwé.</text>
<text sub="clublinks" start="10.844" dur="0.2"> OF Awéwé.</text>
<text sub="clublinks" start="11.044" dur="0.1"> OF Awéwé. >></text>
<text sub="clublinks" start="11.144" dur="0.1"> OF Awéwé. >> JEUNG</text>
<text sub="clublinks" start="11.244" dur="0.134"> OF Awéwé. >> Sareng ieu</text>
<text sub="clublinks" start="11.378" dur="0.1"> OF Awéwé. >> Sareng taun ieu</text>
<text sub="clublinks" start="11.478" dur="0.133"> OF Awéwé. >> Sareng taun ieu A</text>
<text sub="clublinks" start="11.611" dur="0.1"> OF Awéwé. >> Sareng taun ieu leres pisan</text>
<text sub="clublinks" start="11.711" dur="0.1"> OF Awéwé. >> Sareng taun ieu tangtos rame</text>
<text sub="clublinks" start="11.811" dur="0.067"> OF Awéwé. >> Sareng taun ieu saur nyambat ka</text>
<text sub="clublinks" start="11.878" dur="0.2"> >> Sareng taun ieu saur nyambat ka</text>
<text sub="clublinks" start="12.078" dur="0.1"> >> Sareng ieu taun ieu nangis pisan pikeun kéngingkeun</text>
<text sub="clublinks" start="12.178" dur="0.201"> >> Sareng ieu taun ieu nangis pisan pikeun kaluar</text>
<text sub="clublinks" start="12.379" dur="1.801"> >> Sareng ieu taun ieu nangis pisan pikeun ngaluarkeunnana</text>
<text sub="clublinks" start="14.18" dur="0.301"> >> Sareng ieu taun ieu nangis pisan pikeun ngaluarkeun sora.</text>
<text sub="clublinks" start="14.481" dur="0.333"> Kaluarkeun sora.</text>
<text sub="clublinks" start="14.814" dur="0.167"> Kaluarkeun sora. PLUS</text>
<text sub="clublinks" start="14.981" dur="0.134"> Kaluarkeun sora. PLUS HARI RAYA</text>
<text sub="clublinks" start="15.115" dur="0.1"> Kaluarkeun sora. PLUS HARI RAYA DI</text>
<text sub="clublinks" start="15.215" dur="0.133"> Kaluarkeun sora. Ditambahkeun libur di</text>
<text sub="clublinks" start="15.348" dur="0.1"> Kaluarkeun sora. PLUS HARI RAYA DI KAUVIN</text>
<text sub="clublinks" start="15.448" dur="0.067"> Kaluarkeun sora. PLUS HARI RAYA DI JAMAN CAUVIN</text>
<text sub="clublinks" start="15.515" dur="0.267"> PLUS HARI RAYA DI JAMAN CAUVIN</text>
<text sub="clublinks" start="15.782" dur="0.2"> PLUS HARI RAYA DI JAMAN CAUVIN DIKASIH</text>
<text sub="clublinks" start="15.982" dur="2.169"> PLUS HARI RAYA DINA KA TRADISI YANG DICINTA KA CAUVIN</text>
<text sub="clublinks" start="18.151" dur="0.2"> PLUS HARI RAYA DI JALAN CAUVIN TRADISI CINTA ATAWA</text>
<text sub="clublinks" start="18.351" dur="0.067"> Ditambahkeun libur dina Era CAUVIN TRADISI anu dipikacinta ATAWA Ngarobih</text>
<text sub="clublinks" start="18.418" dur="0.2"> TRADISI CINTA ATAWA Ngarobih</text>
<text sub="clublinks" start="18.618" dur="0.1"> TRADISI CINTA ATAWA ngarobah naon</text>
<text sub="clublinks" start="18.718" dur="0.1"> TRADISI anu dipikacinta ATAWA ngarobah naon anu anjeun</text>
<text sub="clublinks" start="18.818" dur="0.134"> TRADISI anu dipikacinta ATAWA ngarobah naon anu anjeun mampu</text>
<text sub="clublinks" start="18.952" dur="0.067"> TRADISI CINTA ATAWA ngarobah naon anu anjeun tiasa ngarepkeun</text>
<text sub="clublinks" start="19.019" dur="0.133"> TRADISI CINTA ATAWA Ngarobih naon anu anjeun tiasa ngarepkeun</text>
<text sub="clublinks" start="19.152" dur="0.067"> TRADISI CINTA ATAWA Ngarobih Naon Anu Tiasa Diarepkeun Pikeun Pikaresepeun,</text>
<text sub="clublinks" start="19.219" dur="0.233"> Naon anu anjeun tiasa ngarepkeun,</text>
<text sub="clublinks" start="19.452" dur="0.134"> Naon anu anjeun tiasa ngarepkeun pikeun pikaresepeun, aman</text>
<text sub="clublinks" start="19.586" dur="2.436"> Naon anu anjeun tiasa ngarepkeun pikeun pikaresepeun, aman sareng</text>
<text sub="clublinks" start="22.022" dur="0.233"> Naon anu anjeun tiasa ngarepkeun pikeun pikaresepeun, aman sareng féstip</text>
<text sub="clublinks" start="22.255" dur="0.267"> Naon anu anjeun tiasa ngarepkeun perayaan anu aman, aman sareng féstif.</text>
<text sub="clublinks" start="22.522" dur="0.234"> Salametan SELAMAT JEUNG FESTIVASI.</text>
<text sub="clublinks" start="22.756" dur="0.133"> Salametan SELAMAT JEUNG FESTIVASI. TAPI</text>
<text sub="clublinks" start="22.889" dur="0.2"> Salametan SELAMAT JEUNG FESTIVASI. TAPI Kahiji,</text>
<text sub="clublinks" start="23.089" dur="0.134"> Salametan SELAMAT JEUNG FESTIVASI. TAPI Kahiji, A</text>
<text sub="clublinks" start="23.223" dur="0.066"> Salametan SELAMAT JEUNG FESTIVASI. TAPI Kahiji, SHIFT</text>
<text sub="clublinks" start="23.289" dur="0.167"> Salametan SELAMAT JEUNG FESTIVASI. TAPI Kahiji, SHIFT IN</text>
<text sub="clublinks" start="23.456" dur="0.067"> Salametan SELAMAT JEUNG FESTIVASI. TAPI KAHIJI, SHIFT DALAM MUSIM.</text>
<text sub="clublinks" start="23.523" dur="1.702"> TAPI KAHIJI, SHIFT DALAM MUSIM.</text>
<text sub="clublinks" start="25.225" dur="0.2"> TAPI KAHIJI, SHIFT DALAM MUSIM. URANG</text>
<text sub="clublinks" start="25.425" dur="0.2"> TAPI KAHIJI, SHIFT DALAM MUSIM. URANG NINGALI</text>
<text sub="clublinks" start="25.625" dur="0.234"> TAPI KAHIJI, SHIFT DALAM MUSIM. URANG NINGALIK deui</text>
<text sub="clublinks" start="25.859" dur="0.1"> TAPI KAHIJI, SHIFT DALAM MUSIM. URANG NINGALI DEUI</text>
<text sub="clublinks" start="25.959" dur="0.233"> TAPI KAHIJI, SHIFT DALAM MUSIM. URANG NINGALIK deui A</text>
<text sub="clublinks" start="26.192" dur="0.067"> TAPI KAHIJI, SHIFT DALAM MUSIM. URANG NINGALI DEUI DEVASTASI</text>
<text sub="clublinks" start="26.259" dur="0.234"> URANG NINGALI DEUI DEVASTASI</text>
<text sub="clublinks" start="26.493" dur="0.066"> URANG NINGALIK deui KA TAHUN DEVASTASI</text>
<text sub="clublinks" start="26.559" dur="0.167"> URANG NINGALIK deui KA TAHUN DEVASTASI</text>
<text sub="clublinks" start="26.726" dur="0.067"> URANG NINGALIK DEUI DINA TAUN DEVASTASI Pikeun KAHIRUPAN</text>
<text sub="clublinks" start="26.793" dur="0.133"> Urang ningali deui dina taun anu nyebarkeun pikeun sato galak di</text>
<text sub="clublinks" start="26.926" dur="0.067"> URANG NINGALIK DEUI DINA TAUN DEVASTATING Pikeun KAHIRUPAN DI OREGON</text>
<text sub="clublinks" start="26.993" dur="0.2"> TAUN UNTUK KEDILIKAN DI OREGON</text>
<text sub="clublinks" start="27.193" dur="1.836"> Taeun pikeun kabayang dina OREGON JEUNG</text>
<text sub="clublinks" start="29.029" dur="0.2"> Taeun pikeun kabakaran di OREGON sareng naon</text>
<text sub="clublinks" start="29.229" dur="0.2"> Taeun pikeun kabutuhan di OREGON sareng naon parobihan</text>
<text sub="clublinks" start="29.429" dur="0.233"> Taeun pikeun kabutuhan di OREGON sareng naon anu robih</text>
<text sub="clublinks" start="29.662" dur="0.067"> Taeun pikeun kabakaran di OREGON sareng naon anu robih dina beurat</text>
<text sub="clublinks" start="29.729" dur="0.234"> Sareng naon anu ngarobih dina beurat</text>
<text sub="clublinks" start="29.963" dur="0.133"> JEUNG PERUBAHAN Hartosna</text>
<text sub="clublinks" start="30.096" dur="0.167"> JEUNG PERUBAHAN DI WEATHER Hartosna Pindah</text>
<text sub="clublinks" start="30.263" dur="0.067"> Sareng naon parobihan dina kaayaan hartosna maju ka payun.</text>
<text sub="clublinks" start="30.33" dur="0.167"> Hartosna pindah ka payun.</text>
<text sub="clublinks" start="30.497" dur="0.133"> Hartosna pindah ka payun. >></text>
<text sub="clublinks" start="30.63" dur="0.2"> Hartosna pindah ka payun. >> ANJEUN</text>
<text sub="clublinks" start="30.83" dur="0.201"> Hartosna pindah ka payun. >> Wartos anjeun</text>
<text sub="clublinks" start="31.031" dur="0.2"> Hartosna pindah ka payun. >> Warta anjeun dimimitian</text>
<text sub="clublinks" start="31.231" dur="3.87"> Hartosna pindah ka payun. >> Warta anjeun mimiti bener</text>
<text sub="clublinks" start="35.101" dur="0.267"> Hartosna pindah ka payun. >> Warta anjeun mimiti bener ayeuna.</text>
<text sub="clublinks" start="35.368" dur="0.334"> >> Warta anjeun mimiti bener ayeuna.</text>
<text sub="clublinks" start="35.702" dur="2.436"> >> Warta anjeun mimiti bener ayeuna. >></text>
<text sub="clublinks" start="38.138" dur="0.233"> >> Warta anjeun mimiti bener ayeuna. >> Nuhun</text>
<text sub="clublinks" start="38.371" dur="0.167"> >> Warta anjeun mimiti bener ayeuna. >> Nuhun Janten</text>
<text sub="clublinks" start="38.538" dur="0.234"> >> Warta anjeun mimiti bener ayeuna. >> Hatur nuhun pisan</text>
<text sub="clublinks" start="38.772" dur="0.2"> >> Warta anjeun mimiti bener ayeuna. >> Hatur nuhun pisan</text>
<text sub="clublinks" start="38.972" dur="0.067"> >> Warta anjeun mimiti bener ayeuna. >> Hatur nuhun pisan kanggo ngiringan</text>
<text sub="clublinks" start="39.039" dur="0.2"> >> Hatur nuhun pisan kanggo ngiringan</text>
<text sub="clublinks" start="39.239" dur="0.066"> >> Hatur nuhun pisan pikeun ngiringan urang.</text>
<text sub="clublinks" start="39.305" dur="0.201"> URANG.</text>
<text sub="clublinks" start="39.506" dur="0.1"> URANG. >></text>
<text sub="clublinks" start="39.606" dur="0.167"> URANG. >> Abdi</text>
<text sub="clublinks" start="39.773" dur="0.166"> URANG. >> Abdi Inggris</text>
<text sub="clublinks" start="39.939" dur="0.067"> URANG. >> Kuring PALSU BRITTANY.</text>
<text sub="clublinks" start="40.006" dur="0.2"> >> Kuring PALSU BRITTANY.</text>
<text sub="clublinks" start="40.206" dur="0.067"> >> Kuring PALSU BRITTANY. JEUNG</text>
<text sub="clublinks" start="40.273" dur="0.134"> >> Kuring PALSU BRITTANY. JEUNG WE</text>
<text sub="clublinks" start="40.407" dur="0.1"> >> Kuring PALSU BRITTANY. JEUNG KAMI Mimitian</text>
<text sub="clublinks" start="40.507" dur="0.2"> >> Kuring PALSU BRITTANY. JEUNG KAMI Mimitian</text>
<text sub="clublinks" start="40.707" dur="1.435"> >> Kuring PALSU BRITTANY. JEUNG KAMI BERMULA JEUNG AN</text>
<text sub="clublinks" start="42.142" dur="0.2"> >> Kuring PALSU BRITTANY. JEUNG KAMI BERMULA DENGAN UPDATE</text>
<text sub="clublinks" start="42.342" dur="0.067"> >> Kuring PALSU BRITTANY. JEUNG KAMI BERMULA DENGAN NGARARKETA DI ATAS</text>
<text sub="clublinks" start="42.409" dur="0.3"> JEUNG KAMI BERMULA DENGAN NGARARKETA DI ATAS</text>
<text sub="clublinks" start="42.709" dur="0.2"> JEUNG KAMI BERMULA KAMI NGARARIKI DI OREGON</text>
<text sub="clublinks" start="42.909" dur="0.067"> JEUNG KAMI BERMULA DENGAN NGARARKATKEUN DI KAHAYANG OREGON.</text>
<text sub="clublinks" start="42.976" dur="0.2"> KEUNGGULAN OREGON.</text>
<text sub="clublinks" start="43.176" dur="0.1"> KEUNGGULAN OREGON. Ngan</text>
<text sub="clublinks" start="43.276" dur="0.1"> KEUNGGULAN OREGON. NGANANAN</text>
<text sub="clublinks" start="43.376" dur="0.1"> KEUNGGULAN OREGON. Ngan ukur ngeunaan lima</text>
<text sub="clublinks" start="43.476" dur="0.1"> KEUNGGULAN OREGON. HENTEU KITU LIMA MINGGU</text>
<text sub="clublinks" start="43.576" dur="0.167"> KEUNGGULAN OREGON. HENTEU KITU LIMA MINGGU KULU</text>
<text sub="clublinks" start="43.743" dur="0.067"> KEUNGGULAN OREGON. HENTEU KITU LIMA MINGGU KULU WE</text>
<text sub="clublinks" start="43.81" dur="0.2"> HENTEU KITU LIMA MINGGU KULU WE</text>
<text sub="clublinks" start="44.01" dur="2.036"> HENTEU KITU LIMA MINGGU KULU ANU</text>
<text sub="clublinks" start="46.046" dur="0.2"> HENTEU KITU LIMA MINGGU KULU URANG DIDIEU</text>
<text sub="clublinks" start="46.246" dur="0.2"> HENTEU KITU LIMA MINGGU KULU URANG TEUANG TEUI</text>
<text sub="clublinks" start="46.446" dur="0.2"> HENTEU KITU LIMA MINGGU KULU URANG HENTEU HIDEUNG</text>
<text sub="clublinks" start="46.646" dur="0.067"> HENTEU LIMA MINGGU SUDAH KAMI DI handapeun Haseup Héjo Kandel</text>
<text sub="clublinks" start="46.713" dur="0.2"> DI handapeun Haseup Héjo Kandel</text>
<text sub="clublinks" start="46.913" dur="0.134"> ANJEUNG handapeun Haseup hideung kandel JEUNG</text>
<text sub="clublinks" start="47.047" dur="0.033"> DINA handapeun Haseup hideung kandel sareng corétan</text>
<text sub="clublinks" start="47.08" dur="0.133"> Éta handapeun haseup hideung kandel sareng dozén</text>
<text sub="clublinks" start="47.213" dur="0.234"> ANJEUNG handapeun Haseup Héjo Kandel JEUNG PINJU KAHIJI</text>
<text sub="clublinks" start="47.447" dur="1.835"> ANJEUNG handapeun Haseup Héjo Kandel JEUNG DOSENS KAHUNGGUAN Kahiji</text>
<text sub="clublinks" start="49.282" dur="0.067"> ANJEUNG handapeun Haseup Héjo Kandel JEUNG DOSEN KAHIJI KAHIJI BÉBOL</text>
<text sub="clublinks" start="49.349" dur="0.167"> JEUNG DULU-TULUANG KAHIJI NGABUNGKEUN</text>
<text sub="clublinks" start="49.516" dur="0.133"> JEUNG DULU TUMBUHAN MULA NYAAH</text>
<text sub="clublinks" start="49.649" dur="0.1"> JEUNG DULU-TULUANG KAHANJI BUNGA KONTROL</text>
<text sub="clublinks" start="49.749" dur="0.134"> JEUNG DULUJUR DULU KALUAR KAWALI SADAYANA</text>
<text sub="clublinks" start="49.883" dur="0.1"> JEUNG DULU TUMBUHAN NGABUNJURKEUN KAWALI SADAYANA ACOS</text>
<text sub="clublinks" start="49.983" dur="0.067"> JEUNG DULU-SUDULURNA KAHIJI MUNCURKEUN KONTROL SADAYANA KANAJADI</text>
<text sub="clublinks" start="50.05" dur="0.266"> SAKSA KANDALI SADAYANA KANAJADI</text>
<text sub="clublinks" start="50.316" dur="0.067"> SAKSA KABEH SADAYANA NEGERI KAMI.</text>
<text sub="clublinks" start="50.383" dur="0.2"> NEGERI.</text>
<text sub="clublinks" start="50.583" dur="0.067"> NEGERI. TAPI</text>
<text sub="clublinks" start="50.65" dur="0.1"> NEGERI. TAPI AYEUNA</text>
<text sub="clublinks" start="50.75" dur="0.167"> NEGERI. TAPI AYEUNA</text>
<text sub="clublinks" start="50.917" dur="0.067"> NEGERI. Tapi ayeuna mah urang</text>
<text sub="clublinks" start="50.984" dur="2.002"> Tapi ayeuna mah urang</text>
<text sub="clublinks" start="52.986" dur="0.233"> TAPI AYEUNA KITU URANG TRANSISI</text>
<text sub="clublinks" start="53.219" dur="0.167"> TAPI AYEUNA AYEUNA URANG TRANSISI KA</text>
<text sub="clublinks" start="53.386" dur="0.034"> TAPI AYEUNA KITU URANG TRANSISI JADI LEBIH LANJUT</text>
<text sub="clublinks" start="53.42" dur="0.2"> TAPI AYEUNA AYEUNA URANG TRANSISI KA LEBIH JEUNG</text>
<text sub="clublinks" start="53.62" dur="0.066"> TAPI AYEUNA ANU URANG TRANSISI KA LEBIH JEUNG A</text>
<text sub="clublinks" start="53.686" dur="0.234"> TRANSISI kana langkung ti A</text>
<text sub="clublinks" start="53.92" dur="0.134"> TRANSISI kana langkung hujan</text>
<text sub="clublinks" start="54.054" dur="0.133"> TRANSISI kana langkung usum hujan,</text>
<text sub="clublinks" start="54.187" dur="0.133"> TRANSISI kana langkung usum hujan, seuneu</text>
<text sub="clublinks" start="54.32" dur="0.201"> TRANSISI kana langkung usum hujan, usum seuneu</text>
<text sub="clublinks" start="54.521" dur="0.066"> TRANSISI kana langkung usum hujan, usum seuneu téh</text>
<text sub="clublinks" start="54.587" dur="0.267"> HUJAN HUJAN, MUSUH KAHIRUPAN</text>
<text sub="clublinks" start="54.854" dur="2.136"> HUJAN HUJAN, MUSUH KAHIRUPAN Gancang</text>
<text sub="clublinks" start="56.99" dur="0.2"> HUJAN HUJAN, MUSIM KAHIRUPAN NGANGGO Gancang</text>
<text sub="clublinks" start="57.19" dur="0.3"> HUJAN HUJAN, MUSUH KAHIRUPAN CEPAT NGUSUS.</text>
<text sub="clublinks" start="57.49" dur="0.334"> CEPAT NGADANGKEUN.</text>
<text sub="clublinks" start="57.824" dur="0.2"> CEPAT NGADANGKEUN. Éta Éta</text>
<text sub="clublinks" start="58.024" dur="0.067"> CEPAT NGADANGKEUN. Éta Nurutkeun</text>
<text sub="clublinks" start="58.091" dur="0.1"> CEPAT NGADANGKEUN. Éta Nurutkeun</text>
<text sub="clublinks" start="58.191" dur="0.067"> CEPAT NGADANGKEUN. Éta NURUT KA</text>
<text sub="clublinks" start="58.258" dur="0.3"> Éta NURUT KA</text>
<text sub="clublinks" start="58.558" dur="0.2"> Éta NURUT NU BATUR</text>
<text sub="clublinks" start="58.758" dur="0.067"> Éta Luyu sareng INTERAKÉNÉN UTARA</text>
<text sub="clublinks" start="58.825" dur="0.367"> INTERAGENSI UTARA</text>
<text sub="clublinks" start="59.192" dur="2.035"> KOordinasi INTERNETSI UTARA</text>
<text sub="clublinks" start="61.227" dur="0.234"> Puseur koordinasi internasional kalér.</text>
<text sub="clublinks" start="61.461" dur="0.334"> Puseur koordinasi.</text>
<text sub="clublinks" start="61.795" dur="0.133"> Puseur koordinasi. JOE</text>
<text sub="clublinks" start="61.928" dur="0.1"> Puseur koordinasi. JOE RAINERI</text>
<text sub="clublinks" start="62.028" dur="0.1"> Puseur koordinasi. JOE RAINERI GEUS</text>
<text sub="clublinks" start="62.128" dur="0.1"> Puseur koordinasi. JOE RAINERI GEUS langkung</text>
<text sub="clublinks" start="62.228" dur="0.134"> Puseur koordinasi. JOE RAINERI parantos langkung seueur</text>
<text sub="clublinks" start="62.362" dur="0.067"> Puseur koordinasi. JOE RAINERI GEUS langkung seueur ti urang</text>
<text sub="clublinks" start="62.429" dur="0.266"> JOE RAINERI GEUS langkung seueur ti urang</text>
<text sub="clublinks" start="62.695" dur="0.101"> JOE RAINERI GEUS langkung seueur dina sejarah urang</text>
<text sub="clublinks" start="62.796" dur="1.635"> JOE RAINERI GEUS langkung seueur dina seuneu sejarah urang</text>
<text sub="clublinks" start="64.431" dur="0.266"> JOE RAINERI GEUS langkung seueur dina mangsa usum seuneu urang.</text>
<text sub="clublinks" start="64.697" dur="0.334"> MUSIM KAHAYANG SEJARAH.</text>
<text sub="clublinks" start="65.031" dur="0.2"> MUSIM KAHAYANG SEJARAH. >></text>
<text sub="clublinks" start="65.231" dur="2.837"> MUSIM KAHAYANG SEJARAH. >> AYEUNA</text>
<text sub="clublinks" start="68.068" dur="0.2"> MUSIM KAHAYANG SEJARAH. >> AYEUNA DEUI</text>
<text sub="clublinks" start="68.268" dur="0.233"> MUSIM KAHAYANG SEJARAH. >> AYEUNA DEUI A</text>
<text sub="clublinks" start="68.501" dur="0.2"> MUSIM KAHAYANG SEJARAH. >> AYEUNA DEUI KADANGKANG SENI</text>
<text sub="clublinks" start="68.701" dur="0.067"> MUSIM KAHAYANG SEJARAH. >> AYEUNA DEUI KITU MUSUAH</text>
<text sub="clublinks" start="68.768" dur="0.167"> >> AYEUNA DEUI KITU MUSUAH</text>
<text sub="clublinks" start="68.935" dur="0.134"> >> AYEUNA DEUI KANGGO HUTAN DI</text>
<text sub="clublinks" start="69.069" dur="0.2"> >> Ayeuna mah caket usum seuneu di</text>
<text sub="clublinks" start="69.269" dur="0.1"> >> Ayeuna di dieu caket usum seuneu di beulah kaler</text>
<text sub="clublinks" start="69.369" dur="0.2"> >> Ayeuna di dieu caket usum seuneu di beulah kaler ieu</text>
<text sub="clublinks" start="69.569" dur="2.436"> >> Ayeuna di dieu caket usum seuneu di beulah kalér taun ayeuna</text>
<text sub="clublinks" start="72.005" dur="0.067"> >> Ayeuna di dieu caket usum seuneu di beulah kalér taun ayeuna</text>
<text sub="clublinks" start="72.072" dur="0.266"> DINA Wétan Kalér taun ieu</text>
<text sub="clublinks" start="72.338" dur="0.134"> DINA Wétan Kalér taun ieu mangrupikeun SEJARAH</text>
<text sub="clublinks" start="72.472" dur="0.2"> DINA Wétan Kalér taun ieu mangrupikeun SEJARAH KA</text>
<text sub="clublinks" start="72.672" dur="0.1"> DINA Wétan Kalér taun ieu ceuk sejarah</text>
<text sub="clublinks" start="72.772" dur="0.134"> DINA Wétan Kalér taun ieu mangrupikeun sejarah pikeun</text>
<text sub="clublinks" start="72.906" dur="0.066"> DINA Wétan Kalér taun ieu mangrupikeun sejarah nyarios sahenteuna.</text>
<text sub="clublinks" start="72.972" dur="0.234"> SEJARAH NU NYAETA KURANG.</text>
<text sub="clublinks" start="73.206" dur="0.1"> SEJARAH NU NYAETA KURANG. >></text>
<text sub="clublinks" start="73.306" dur="0.134"> SEJARAH NU NYAETA KURANG. >> URANG</text>
<text sub="clublinks" start="73.44" dur="0.2"> SEJARAH NU NYAETA KURANG. >> URANG KEMBANG</text>
<text sub="clublinks" start="73.64" dur="0.2"> SEJARAH NU NYAETA KURANG. >> URANG NGABUKUR A</text>
<text sub="clublinks" start="73.84" dur="0.2"> SEJARAH NU NYAETA KURANG. >> URANG NGANGGO RÉKOD</text>
<text sub="clublinks" start="74.04" dur="0.067"> SEJARAH NU NYAETA KURANG. >> URANG NANGGALKEUN NOMOR RÉKOR</text>
<text sub="clublinks" start="74.107" dur="0.167"> >> URANG NANGGALKEUN NOMOR RÉKOR</text>
<text sub="clublinks" start="74.274" dur="0.834"> >> URANG NANGGALKEUN JEUNG REKODA</text>
<text sub="clublinks" start="75.108" dur="0.2"> >> URANG NANGGALKEUN JUMLAH ACARA</text>
<text sub="clublinks" start="75.308" dur="0.2"> >> URANG NANGGALKEUN JEUNG REKODA AKRES Pikeun</text>
<text sub="clublinks" start="75.508" dur="0.2"> >> URANG NANGGALKEUN JUMLAH ACARA Pikeun</text>
<text sub="clublinks" start="75.708" dur="0.067"> >> URANG NANGGALKEUN JUMLAH ACARA Pikeun PASIFIK</text>
<text sub="clublinks" start="75.775" dur="0.334"> Tina acar Pikeun pasipik</text>
<text sub="clublinks" start="76.109" dur="0.067"> Tina acre pikeun kalér kalér</text>
<text sub="clublinks" start="76.176" dur="0.1"> Tina héktar pikeun kalér kalér di</text>
<text sub="clublinks" start="76.276" dur="0.133"> Tina héktar pikeun kalér PORIFIC di seuneu</text>
<text sub="clublinks" start="76.409" dur="0.1"> Tina héktar pikeun kalér PORIFIC di usum seuneu</text>
<text sub="clublinks" start="76.509" dur="0.067"> OF ACRES Pikeun PALIFIC NORTHWEST DI MUSIM KAHAYANG Éta</text>
<text sub="clublinks" start="76.576" dur="2.402"> PALING PALING DI MUSIM KAHAYANG Éta</text>
<text sub="clublinks" start="78.978" dur="0.267"> NORTHWEST dina usum seuneu anu 2020.</text>
<text sub="clublinks" start="79.245" dur="0.334"> 2020.</text>
<text sub="clublinks" start="79.579" dur="0.067"> 2020. PALING PISAN</text>
<text sub="clublinks" start="79.646" dur="0.133"> 2020. Kaseueuran</text>
<text sub="clublinks" start="79.779" dur="0.234"> 2020. Kaseueuranana</text>
<text sub="clublinks" start="80.013" dur="0.1"> 2020. Kaseueuran Anu Datang</text>
<text sub="clublinks" start="80.113" dur="0.2"> 2020. Kaseueuran Anu sumping</text>
<text sub="clublinks" start="80.313" dur="0.1"> 2020. Kaseueuran Anu sumping sareng A</text>
<text sub="clublinks" start="80.413" dur="0.067"> 2020. Kaseueuran Anu sumping sareng ageung</text>
<text sub="clublinks" start="80.48" dur="0.233"> Kaseueuran éta datang sareng anu ageung</text>
<text sub="clublinks" start="80.713" dur="0.034"> Kaseueuran Anu Datang Kalayan PUSH BESAR</text>
<text sub="clublinks" start="80.747" dur="0.133"> Kaseueuran Anu Datang Kalayan PUSH BESAR</text>
<text sub="clublinks" start="80.88" dur="0.067"> Kaseueuran Anu Datang Sareng Padu Kénging ageung</text>
<text sub="clublinks" start="80.947" dur="0.134"> Kaseueuran Anu Datang sareng Pancuran Anu Raheut ageung AT</text>
<text sub="clublinks" start="81.081" dur="1.234"> Kaseueuran Éta Datang Sareng Padu ageung Winning Dina</text>
<text sub="clublinks" start="82.315" dur="0.067"> Kaseueuran Anu Datang Sareng PUSH BESAR NGAHAYANG TUNGTUNG TUNGTUNG</text>
<text sub="clublinks" start="82.382" dur="0.133"> Kaseueuran Éta Datang Sareng Padu ageung Winning Dina Akhir</text>
<text sub="clublinks" start="82.515" dur="0.067"> Kaseueuran Éta Datang Sareng Padu ageung Winn di Tungtungna</text>
<text sub="clublinks" start="82.582" dur="0.234"> PUSH MANGSA DI TUNGGAL THE</text>
<text sub="clublinks" start="82.816" dur="0.133"> PUSH MANGSA DI TAMAT BURUK</text>
<text sub="clublinks" start="82.949" dur="0.167"> PUSH MANGSA DI TUNGGAL Dinten LABOR</text>
<text sub="clublinks" start="83.116" dur="0.067"> PUSH MANGSA DI PANUNGTUNGAN Dinten minggu kerja minggu.</text>
<text sub="clublinks" start="83.183" dur="0.2"> Dinten minggu kerja minggu.</text>
<text sub="clublinks" start="83.383" dur="0.1"> Dinten minggu kerja minggu. >></text>
<text sub="clublinks" start="83.483" dur="0.133"> Dinten minggu kerja minggu. >> IN</text>
<text sub="clublinks" start="83.616" dur="0.134"> Dinten minggu kerja minggu. >> DI OREGON</text>
<text sub="clublinks" start="83.75" dur="0.167"> Dinten minggu kerja minggu. >> DI OREGON SORENG,</text>
<text sub="clublinks" start="83.917" dur="0.1"> Dinten minggu kerja minggu. >> DI OREGON SORANGAN, LEUWIH</text>
<text sub="clublinks" start="84.017" dur="0.133"> Dinten minggu kerja minggu. >> DI OREGON SORANGAN, LEUWIH JEUNG</text>
<text sub="clublinks" start="84.15" dur="0.067"> Dinten minggu kerja minggu. >> DI OREGON SORANGAN, LEUWIH TI A</text>
<text sub="clublinks" start="84.217" dur="0.267"> >> DI OREGON SORANGAN, LEUWIH TI A</text>
<text sub="clublinks" start="84.484" dur="0.133"> >> DI OREGON SORANGAN, LEUWIH JEUNG JUTA</text>
<text sub="clublinks" start="84.617" dur="1.602"> >> DI OREGON SORANGAN, LEUWIH JEUNG JUTA ACARA</text>
<text sub="clublinks" start="86.219" dur="0.234"> >> DI OREGON SORANGAN, LEUWIH JEUNG JUTA ACARA DITUNGKUL</text>
<text sub="clublinks" start="86.453" dur="0.2"> >> DI OREGON SORANGAN, LEUWIH JEUNG JUTA ACRES NGABUKUR Kieu</text>
<text sub="clublinks" start="86.653" dur="0.066"> >> DI OREGON SORANGAN, LEUWIH JEUNG JUTA ACRES BANGKIT TAUN NU</text>
<text sub="clublinks" start="86.719" dur="0.201"> JUTA ACRES BANGBUNG TAUN NU</text>
<text sub="clublinks" start="86.92" dur="0.167"> JUTA ACRES DIPANGGIHAN TAUN Ieu JEUNG</text>
<text sub="clublinks" start="87.087" dur="0.066"> JUTA ACRES BANGBUNG TAHUN JEUNG Ratusan ieu</text>
<text sub="clublinks" start="87.153" dur="0.134"> JUTA ACRES DIPANGGIHAN TAUN Ieu sareng Ratusan</text>
<text sub="clublinks" start="87.287" dur="0.133"> JUTA ACRES DIPANGGIHAN TAUN Ieu sareng Ratusan RUMAH</text>
<text sub="clublinks" start="87.42" dur="0.067"> JUTA ACRES BANGBUNG NU TAUN NU JEUNG Ratusan RUMAH DIPANGSA</text>
<text sub="clublinks" start="87.487" dur="0.067"> JUTA ACRES DIPANGGURAN TAUN NU JEUNG Ratusan RUMAH DIBALIKKEUN</text>
<text sub="clublinks" start="87.554" dur="0.2"> Sareng Ratusan RUMAH DIBALIKKEUN</text>
<text sub="clublinks" start="87.754" dur="0.167"> Sareng Ratusan RUMAH DIBUKA KA</text>
<text sub="clublinks" start="87.921" dur="0.066"> JEUNG Ratusan RUMAH DIBALIKKEUN KA SUMBER.</text>
<text sub="clublinks" start="87.987" dur="0.234"> Taneuh.</text>
<text sub="clublinks" start="88.221" dur="1.835"> Taneuh. JOHN</text>
<text sub="clublinks" start="90.056" dur="0.2"> Taneuh. JOHN SALTENBERGER</text>
<text sub="clublinks" start="90.256" dur="0.201"> Taneuh. JOHN SALTENBERGER IS</text>
<text sub="clublinks" start="90.457" dur="0.2"> Taneuh. JOHN SALTENBERGER NYA</text>
<text sub="clublinks" start="90.657" dur="0.066"> Taneuh. JOHN SALTENBERGER mangrupikeun seuneu</text>
<text sub="clublinks" start="90.723" dur="0.267"> JOHN SALTENBERGER mangrupikeun seuneu</text>
<text sub="clublinks" start="90.99" dur="0.167"> JOHN SALTENBERGER NYAJAKAN KAHAYANG</text>
<text sub="clublinks" start="91.157" dur="0.167"> JOHN SALTENBERGER mangrupikeun program pembakaran seuneu</text>
<text sub="clublinks" start="91.324" dur="0.1"> JOHN SALTENBERGER mangrupikeun Manajer PROGRAM WEATHER Fire</text>
<text sub="clublinks" start="91.424" dur="0.067"> JOHN SALTENBERGER mangrupikeun Manajer PROGRAM WEATHER WEATHER WITH</text>
<text sub="clublinks" start="91.491" dur="0.2"> MANAGER PROGRAM WEATHER DENGAN</text>
<text sub="clublinks" start="91.691" dur="0.167"> MANAGER PROGRAM WEATHER DENGAN</text>
<text sub="clublinks" start="91.858" dur="0.2"> MANAGER PROGRAM WEATHER DENGAN BATURAN BATUR</text>
<text sub="clublinks" start="92.058" dur="0.067"> MANAGER PROGRAM WEATHER DENGAN INTERAGENSI UTARA</text>
<text sub="clublinks" start="92.125" dur="1.969"> INTERAGENSI UTARA</text>
<text sub="clublinks" start="94.094" dur="0.2"> KOordinasi Internét Kalér</text>
<text sub="clublinks" start="94.294" dur="0.267"> PUSAT KOORDINASI INTERNENSI UTARA.</text>
<text sub="clublinks" start="94.561" dur="0.267"> Puseur koordinasi.</text>
<text sub="clublinks" start="94.828" dur="0.1"> Puseur koordinasi. >></text>
<text sub="clublinks" start="94.928" dur="0.1"> Puseur koordinasi. >> Anjeunna</text>
<text sub="clublinks" start="95.028" dur="0.133"> Puseur koordinasi. >> Cenah</text>
<text sub="clublinks" start="95.161" dur="0.1"> Puseur koordinasi. >> Cenah ceuk Kami</text>
<text sub="clublinks" start="95.261" dur="0.134"> Puseur koordinasi. >> Cenah ceuk Kami</text>
<text sub="clublinks" start="95.395" dur="0.1"> Puseur koordinasi. >> Cenah Kami Ngurus</text>
<text sub="clublinks" start="95.495" dur="0.067"> Puseur koordinasi. >> Cenah Kami Nuju Ngurus</text>
<text sub="clublinks" start="95.562" dur="0.166"> >> Cenah Kami Nuju Ngurus</text>
<text sub="clublinks" start="95.728" dur="0.134"> >> Cenah Kami Nuju Ngurus A</text>
<text sub="clublinks" start="95.862" dur="0.1"> >> Cenah Kami NGALENGKEUN KANGENAN</text>
<text sub="clublinks" start="95.962" dur="0.134"> >> Cenah Kami ngungkulan seuneu anu sepi</text>
<text sub="clublinks" start="96.096" dur="0.166"> >> Cenah Kami ngungkulan usum seuneu anu sepi</text>
<text sub="clublinks" start="96.262" dur="1.836"> >> Cenah Kami ngungkulan usum seuneu anu tenang dugi ka</text>
<text sub="clublinks" start="98.098" dur="0.066"> >> Anjeunna saur Kami ngungkulan usum seuneu anu tenang dugi ka damel</text>
<text sub="clublinks" start="98.164" dur="0.2"> MUSIM KAHIRUPAN SEPIJAK SAMPAI BASA KOREA</text>
<text sub="clublinks" start="98.364" dur="0.201"> MUSIM KAHIRUPAN SEPIJAK Dugi ka Poé Gawé</text>
<text sub="clublinks" start="98.565" dur="0.066"> MUSIM KAHIRUPAN SEPIJAK Dugi ka MINGGU HARI MINGGU.</text>
<text sub="clublinks" start="98.631" dur="0.234"> Dinten minggu.</text>
<text sub="clublinks" start="98.865" dur="0.1"> Dinten minggu. >></text>
<text sub="clublinks" start="98.965" dur="0.134"> Dinten minggu. >> NAON</text>
<text sub="clublinks" start="99.099" dur="0.133"> Dinten minggu. >> Naon Leresna</text>
<text sub="clublinks" start="99.232" dur="0.067"> Dinten minggu. >> Naon anu leres-leres nyetir</text>
<text sub="clublinks" start="99.299" dur="0.133"> Dinten minggu. >> Naon anu leres-leres nyupirannana</text>
<text sub="clublinks" start="99.432" dur="0.067"> Dinten minggu. >> Naon anu leres-leres ngahapus acara</text>
<text sub="clublinks" start="99.499" dur="0.2"> >> Naon anu leres-leres ngahapus acara</text>
<text sub="clublinks" start="99.699" dur="0.1"> >> Naon anu leres-leres ngalangkungan kajadian éta</text>
<text sub="clublinks" start="99.799" dur="0.167"> >> Naon anu leres-leres ngalangkungan kajadian éta</text>
<text sub="clublinks" start="99.966" dur="0.1"> >> Naon anu leres-leres ngalangkungan kajadian éta kakuatan</text>
<text sub="clublinks" start="100.066" dur="0.134"> >> Naon anu leres-leres ngalungkeun kajadian éta kakuatan sareng</text>
<text sub="clublinks" start="100.2" dur="0.066"> >> Naon anu leres-leres ngalungkeun kajadian éta kakuatan sareng</text>
<text sub="clublinks" start="100.266" dur="1.202"> Mangrupikeun kakuatan sareng</text>
<text sub="clublinks" start="101.468" dur="0.066"> Mangrupikeun Kakuatan Sareng Kadeudeuh</text>
<text sub="clublinks" start="101.534" dur="0.134"> Mangrupikeun Kakuatan Sareng Kadeudeuh OF</text>
<text sub="clublinks" start="101.668" dur="0.2"> Mangrupikeun Kakuatan Sareng Kadeudeuh THE</text>
<text sub="clublinks" start="101.868" dur="0.2"> Mangrupikeun Kakuatan sareng Katuangan élmu élmu</text>
<text sub="clublinks" start="102.068" dur="0.067"> Mangrupikeun Kakuatan Sareng Kadeudeuh Kauntungan Éta</text>
<text sub="clublinks" start="102.135" dur="0.2"> KETUGAAN NGEUNGA ANU</text>
<text sub="clublinks" start="102.335" dur="0.067"> KETUANGAN PANANGGUNG ANJEUN DATANG</text>
<text sub="clublinks" start="102.402" dur="0.067"> KETUANGAN PANANGGUNG ANU DATANG DATANG.</text>
<text sub="clublinks" start="102.469" dur="0.2"> SADAYANA.</text>
<text sub="clublinks" start="102.669" dur="0.1"> SADAYANA. JEUNG</text>
<text sub="clublinks" start="102.769" dur="0.133"> SADAYANA. JEUNG ABDI</text>
<text sub="clublinks" start="102.902" dur="0.167"> SADAYANA. JEUNG kuring mastikeun</text>
<text sub="clublinks" start="103.069" dur="0.2"> SADAYANA. JEUNG kuring ngaku kuring</text>
<text sub="clublinks" start="103.269" dur="1.836"> SADAYANA. Sareng Kuring mastikeun yén kuring</text>
<text sub="clublinks" start="105.105" dur="0.066"> SADAYANA. Sareng Kuring mastikeun kuring reuwas</text>
<text sub="clublinks" start="105.171" dur="0.167"> Sareng Kuring mastikeun kuring reuwas</text>
<text sub="clublinks" start="105.338" dur="0.234"> Sareng Kuring mastikeun kuring kaget ku</text>
<text sub="clublinks" start="105.572" dur="0.2"> Sareng Kuring mastikeun kuring kaget ku CARA</text>
<text sub="clublinks" start="105.772" dur="0.1"> Sareng Kuring mastikeun kuring kaget ku sabaraha kuatna</text>
<text sub="clublinks" start="105.872" dur="0.1"> Sareng Kuring mastikeun kuring kaget ku sabaraha kuatna</text>
<text sub="clublinks" start="105.972" dur="0.067"> Sareng Kuring mastikeun kuring kaget ku sabaraha kuatna.</text>
<text sub="clublinks" start="106.039" dur="0.367"> Ku KUMAHA TEU KANGGO.</text>
<text sub="clublinks" start="106.406" dur="0.233"> Ku KUMAHA TEU KANGGO. A</text>
<text sub="clublinks" start="106.639" dur="0.067"> Ku KUMAHA TEU KANGGO. KOMBINASI</text>
<text sub="clublinks" start="106.706" dur="0.067"> Ku KUMAHA TEU KANGGO. KOMBINASI</text>
<text sub="clublinks" start="106.773" dur="0.133"> Ku KUMAHA TEU KANGGO. GABUNGAN KERING</text>
<text sub="clublinks" start="106.906" dur="0.067"> Ku KUMAHA TEU KANGGO. GABUNGAN Bahan Bakar garing,</text>
<text sub="clublinks" start="106.973" dur="0.234"> GABUNGAN Bahan Bakar garing,</text>
<text sub="clublinks" start="107.207" dur="0.166"> GABUNGAN Bahan Bakar garing, PANAS</text>
<text sub="clublinks" start="107.373" dur="1.702"> GABUNGAN Bahan Bakar garing, NGABANDUNG HANAN</text>
<text sub="clublinks" start="109.075" dur="0.234"> KOMBINASI Bahan Bakar garing, WEATHER HANDA JEUNG</text>
<text sub="clublinks" start="109.309" dur="0.233"> KOMBINASI SULU KERING, GAGAS PANAS JEUNG TINGGI</text>
<text sub="clublinks" start="109.542" dur="0.067"> GABUNGAN Bahan Bakar garing, GAGAS PANAS JEUNG PANANGSA TINGGI</text>
<text sub="clublinks" start="109.609" dur="0.267"> TUNGGAL HANJANG JEUNG PANANGSA TINGGI</text>
<text sub="clublinks" start="109.876" dur="0.067"> WEATHER HANGAT JEUNG PANANGSA TINGGI NYEBAR</text>
<text sub="clublinks" start="109.943" dur="0.133"> WEATHER HANJI JEUNG PANANGSA TINGGI NYEBARKAN</text>
<text sub="clublinks" start="110.076" dur="0.067"> TUNGGUNG HANAN JEUNG PANANGSA TINGGI NYEBAR heula.</text>
<text sub="clublinks" start="110.143" dur="0.167"> SEBAR KAHIJI.</text>
<text sub="clublinks" start="110.31" dur="0.1"> SEBAR KAHIJI. >></text>
<text sub="clublinks" start="110.41" dur="0.133"> SEBAR KAHIJI. >> KURING</text>
<text sub="clublinks" start="110.543" dur="0.2"> SEBAR KAHIJI. >> JANTUNG KURING</text>
<text sub="clublinks" start="110.743" dur="0.201"> SEBAR KAHIJI. >> HATUR SAKA</text>
<text sub="clublinks" start="110.944" dur="2.235"> SEBAR KAHIJI. >> JAJING HATE NYAAH</text>
<text sub="clublinks" start="113.179" dur="0.067"> SEBAR KAHIJI. >> JAJING JEUNG HATE DINA ISNIN</text>
<text sub="clublinks" start="113.246" dur="0.3"> >> JAJING JEUNG HATE DINA ISNIN</text>
<text sub="clublinks" start="113.546" dur="0.067"> >> JANTUNG HATE DINA SENEUN Senen</text>
<text sub="clublinks" start="113.613" dur="0.2"> >> JAJING HATE DINA HARI ISNIN SORE DINA</text>
<text sub="clublinks" start="113.813" dur="0.134"> >> HATE JEUNG SORA Dinten Senen SORANG DI BUKU</text>
<text sub="clublinks" start="113.947" dur="0.1"> >> HATE JEUNG SORA Dinten Senen Dinten Poé LABOR</text>
<text sub="clublinks" start="114.047" dur="0.1"> >> HATE JEUNG SORA Dinten Senen Sore dina dinten damel nalika</text>
<text sub="clublinks" start="114.147" dur="0.067"> >> HATE JEUNG SORA Dinten Senen Sore dina dinten damel nalika</text>
<text sub="clublinks" start="114.214" dur="0.233"> SORENG DINA POÉ HARI KABEH Nalika</text>
<text sub="clublinks" start="114.447" dur="0.1"> SORENG DINA POÉ HARI GABAR Nalika Meunang</text>
<text sub="clublinks" start="114.547" dur="0.067"> SORENG DINA POÉ BÉRÉS Nalika Kénging meunang</text>
<text sub="clublinks" start="114.614" dur="0.133"> SORENG DINA POÉ BÉRÉS Nalika Kénging meunang kitu</text>
<text sub="clublinks" start="114.747" dur="0.101"> PALING Dinten dinten damel nalika usum meunang kuat pisan</text>
<text sub="clublinks" start="114.848" dur="0.2"> PALING Dinten dinten damel nalika usum meunang kuat sapertos kitu</text>
<text sub="clublinks" start="115.048" dur="0.067"> SORENG DINA POÉ HARI GABAR Nalika PÉNGÉNG KUMAHA GAMPANG JAUH</text>
<text sub="clublinks" start="115.115" dur="1.201"> MANGSA KANGGO KU JAUH</text>
<text sub="clublinks" start="116.316" dur="0.2"> MANGSA KANGGO KUAT</text>
<text sub="clublinks" start="116.516" dur="0.2"> MANGSA KANGGO KU JAUH PAYUNG</text>
<text sub="clublinks" start="116.716" dur="0.2"> MANGSA KANGGO KU JAUH PAYUNG</text>
<text sub="clublinks" start="116.916" dur="0.1"> MANGSA KANGGO KU JAJANG LEUNGIT JEUNG KURING</text>
<text sub="clublinks" start="117.016" dur="0.134"> MANGSA KANGGO KU JAUH PALANGKEUN DI TINGKAT JAMAN</text>
<text sub="clublinks" start="117.15" dur="0.067"> PANANGGAL KATUH KU JAJANG LEUNGIT DI RUMAHAN KITU</text>
<text sub="clublinks" start="117.217" dur="0.267"> Tangkal di imah kuring</text>
<text sub="clublinks" start="117.484" dur="0.1"> KAHAYANG DI RUMAH KURING NYENGKEL</text>
<text sub="clublinks" start="117.584" dur="0.1"> KAHAYANG DI RUMAH KURING NYENGKEL</text>
<text sub="clublinks" start="117.684" dur="0.167"> KAHAYANG DI RUMAH KURING NYENGKUR LEUNGGUNG JEUNG</text>
<text sub="clublinks" start="117.851" dur="0.1"> KAHAYANG DI RUMAHAN KURING NYENGKUR JEUNG BANGSA</text>
<text sub="clublinks" start="117.951" dur="0.066"> KAHAYANG DI RUMAHAN KURING NYENGKUR JEUNG CABAYA ANU</text>
<text sub="clublinks" start="118.017" dur="0.301"> BENGKELAN LENGAH JEUNG CABAYA ANU</text>
<text sub="clublinks" start="118.318" dur="0.066"> BENGKITAN LENGKAH JEUNG CABANG-CANGGAR NGABUBURI</text>
<text sub="clublinks" start="118.384" dur="0.101"> BENGKITAN LENGKUNG JEUNG CABANG-CANGKUR SANGGAR</text>
<text sub="clublinks" start="118.485" dur="0.1"> BENGKITAN LENGKUNG JEUNG CABANG-CANGKANG SANGGUNG JEUNG</text>
<text sub="clublinks" start="118.585" dur="0.066"> BENGKITAN LENGKUNG JEUNG CABANG-CANGKURNA DIPECAK SAKA JEUNG</text>
<text sub="clublinks" start="118.651" dur="0.1"> BENGKITAN LENGKAH JEUNG CABANG-CANGKURNA DITUTUP SABABNA</text>
<text sub="clublinks" start="118.751" dur="0.067"> BENGKELAN LENGKENG JEUNG CABANG-CANGKURNA DITUTUP LAMUN LANGIT</text>
<text sub="clublinks" start="118.818" dur="1.502"> BUBUKA SAHA JEUNG LANGIT</text>
<text sub="clublinks" start="120.32" dur="0.2"> BUBUKA JEUNG SUNGGUH LANGIT dieusian</text>
<text sub="clublinks" start="120.52" dur="0.2"> BUBUKA JEUNG TUNGTU LANGIT dieusian</text>
<text sub="clublinks" start="120.72" dur="0.067"> BUBUKA JEUNG SUNGGUH LANGIT dieusi ku Haseup.</text>
<text sub="clublinks" start="120.787" dur="0.233"> Dieusian ku Haseup.</text>
<text sub="clublinks" start="121.02" dur="0.134"> Dieusian ku Haseup. LEUWIH</text>
<text sub="clublinks" start="121.154" dur="0.133"> Dieusian ku Haseup. LEBIH A</text>
<text sub="clublinks" start="121.287" dur="0.134"> Dieusian ku Haseup. LEBIH SABASA</text>
<text sub="clublinks" start="121.421" dur="0.067"> Dieusian ku Haseup. LEBIH SABASA SAJI</text>
<text sub="clublinks" start="121.488" dur="0.2"> Dieusian ku Haseup. LEBIH SABULA SAJABI</text>
<text sub="clublinks" start="121.688" dur="0.066"> Dieusian ku Haseup. LEBIH SABULA SAULUNG SADAYANA</text>
<text sub="clublinks" start="121.754" dur="0.301"> LEBIH SABULA SAULUNG SADAYANA</text>
<text sub="clublinks" start="122.055" dur="2.102"> LEBIH SABULA SAJIASA UNTUK SADAYANA PRAKTISAL</text>
<text sub="clublinks" start="124.157" dur="0.4"> LEBIH SABULA SAÉNA SAGALA TUJUAN PRAKTISAL,</text>
<text sub="clublinks" start="124.557" dur="0.134"> LEBIH SABULA SAÉNA SAGALA TUJUAN PRAKTIS, THE</text>
<text sub="clublinks" start="124.691" dur="0.066"> LEBIH SABULA SAJIAH SAGALA TUJUAN PRAKTIKAL, SENI</text>
<text sub="clublinks" start="124.757" dur="0.234"> TUJUAN PRAKTISAL, seuneu</text>
<text sub="clublinks" start="124.991" dur="0.067"> TUJUAN PRAKTIS, MUSIM KAHAYANG</text>
<text sub="clublinks" start="125.058" dur="0.1"> TUJUAN PRAKTIS, MUSIM KAHAYANG NA</text>
<text sub="clublinks" start="125.158" dur="0.1"> TUJUAN PRAKTIS, MUSIM KAHIRUPAN LEUNGIT</text>
<text sub="clublinks" start="125.258" dur="0.067"> TUJUAN PRAKTIS, MUSIM KAHIRUPAN TEU SANGSA</text>
<text sub="clublinks" start="125.325" dur="0.1"> TUJUAN PRAKTIS, MUSIM KAHIRUPAN LEUWIH KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="125.425" dur="0.067"> TUJUAN PRAKTIS, MUSIM KAHIRUPAN LEUWIH KANGGO pikeun</text>
<text sub="clublinks" start="125.492" dur="0.266"> MUSUWIT LEUWIH DENGAN UNTUK</text>
<text sub="clublinks" start="125.758" dur="0.201"> MUSUWIT LEUWIH DENGAN Pikeun PASIFIK</text>
<text sub="clublinks" start="125.959" dur="0.066"> MUSUWIT LEUWIH DENGAN UNTUK NU PALSU PORIFIC.</text>
<text sub="clublinks" start="126.025" dur="0.167"> Pasifik kalér.</text>
<text sub="clublinks" start="126.192" dur="0.134"> Pasifik kalér. >></text>
<text sub="clublinks" start="126.326" dur="0.066"> Pasifik kalér. >> Nuhun,</text>
<text sub="clublinks" start="126.392" dur="1.702"> Pasifik kalér. >> BAI, WE</text>
<text sub="clublinks" start="128.094" dur="0.2"> Pasifik kalér. >> Nya, urang bisa</text>
<text sub="clublinks" start="128.294" dur="0.201"> Pasifik kalér. >> Nya, urang meureun</text>
<text sub="clublinks" start="128.495" dur="0.066"> Pasifik kalér. >> Nya, urang panginten tiasa ngabungkus</text>
<text sub="clublinks" start="128.561" dur="0.2"> >> Nya, urang panginten tiasa ngabungkus</text>
<text sub="clublinks" start="128.761" dur="0.101"> >> Nya, urang meureun bakal ngabungkus deui</text>
<text sub="clublinks" start="128.862" dur="0.166"> >> Nya, urang meureun bakal ngabungkus urang</text>
<text sub="clublinks" start="129.028" dur="0.134"> >> Nya, urang meureun bakal ngabungkus karep urang</text>
<text sub="clublinks" start="129.162" dur="0.1"> >> Nya, urang meureun bakal ngabasmi mangsa kahoyong urang</text>
<text sub="clublinks" start="129.262" dur="0.133"> >> Nya, urang meureun bakal ngabungkus mangsa kahoyong urang dieu</text>
<text sub="clublinks" start="129.395" dur="0.067"> >> Nya, urang panginten tiasa ngabasmi mangsa kahoyong urang di dieu</text>
<text sub="clublinks" start="129.462" dur="1.635"> UP MUSIM KURUS KAMI DI DI INI</text>
<text sub="clublinks" start="131.097" dur="0.234"> NINGGAL KASUS WILDFIRE KAMI DI DI OREGON.</text>
<text sub="clublinks" start="131.331" dur="0.367"> OREGON.</text>
<text sub="clublinks" start="131.698" dur="0.1"> OREGON. NYA</text>
<text sub="clublinks" start="131.798" dur="0.167"> OREGON. Éta A</text>
<text sub="clublinks" start="131.965" dur="0.133"> OREGON. Éta Béda</text>
<text sub="clublinks" start="132.098" dur="0.067"> OREGON. Éta Carita Béda</text>
<text sub="clublinks" start="132.165" dur="0.067"> OREGON. Éta carita anu béda-béda di</text>
<text sub="clublinks" start="132.232" dur="0.333"> Éta carita anu béda-béda di</text>
<text sub="clublinks" start="132.565" dur="0.067"> Éta carita anu béda-béda di Kalifornia.</text>
<text sub="clublinks" start="132.632" dur="0.167"> KALIFORNIA.</text>
<text sub="clublinks" start="132.799" dur="0.233"> KALIFORNIA. >></text>
<text sub="clublinks" start="133.032" dur="2.103"> KALIFORNIA. >> KALIFORNIA</text>
<text sub="clublinks" start="135.135" dur="0.233"> KALIFORNIA. >> KALIFORNIA tetep</text>
<text sub="clublinks" start="135.368" dur="0.234"> KALIFORNIA. >> KALIFORNIA tetep garing.</text>
<text sub="clublinks" start="135.602" dur="0.267"> >> KALIFORNIA tetep garing.</text>
<text sub="clublinks" start="135.869" dur="0.1"> >> KALIFORNIA tetep garing. abdi</text>
<text sub="clublinks" start="135.969" dur="0.1"> >> KALIFORNIA tetep garing. OH KITU</text>
<text sub="clublinks" start="136.069" dur="0.133"> >> KALIFORNIA tetep garing. Abdi ningali henteu</text>
<text sub="clublinks" start="136.202" dur="0.1"> >> KALIFORNIA tetep garing. Kuring ningali teu aya hujan</text>
<text sub="clublinks" start="136.302" dur="0.134"> >> KALIFORNIA tetep garing. Abdi ningali teu aya hujan</text>
<text sub="clublinks" start="136.436" dur="0.1"> >> KALIFORNIA tetep garing. Kuring ningali teu aya hujan dina tetempoan</text>
<text sub="clublinks" start="136.536" dur="0.067"> >> KALIFORNIA tetep garing. Kuring ningali teu aya hujan dina payuneun</text>
<text sub="clublinks" start="136.603" dur="0.233"> Kuring ningali teu aya hujan dina payuneun</text>
<text sub="clublinks" start="136.836" dur="0.067"> Kuring ningali teu aya hujan dina panonna.</text>
<text sub="clublinks" start="136.903" dur="0.267"> Aranjeunna.</text>
<text sub="clublinks" start="137.17" dur="0.1"> Aranjeunna. SABARÉNA</text>
<text sub="clublinks" start="137.27" dur="1.835"> Aranjeunna. Aranjeunna parantos</text>
<text sub="clublinks" start="139.105" dur="0.2"> Aranjeunna. Aranjeunna parantos kahandap</text>
<text sub="clublinks" start="139.305" dur="0.201"> Aranjeunna. Aranjeunna parantos handapeun A</text>
<text sub="clublinks" start="139.506" dur="0.066"> Aranjeunna. Aranjeunna parantos handapeun pisan</text>
<text sub="clublinks" start="139.572" dur="0.167"> Aranjeunna parantos handapeun pisan</text>
<text sub="clublinks" start="139.739" dur="0.167"> Aranjeunna parantos handapeun seueur</text>
<text sub="clublinks" start="139.906" dur="0.133"> Aranjeunna parantos dina kaayaan luar negeri seueur</text>
<text sub="clublinks" start="140.039" dur="0.067"> Aranjeunna parantos handapeun aliran luar negeri anu seueur.</text>
<text sub="clublinks" start="140.106" dur="0.2"> OF ALIRAN LINGKUNGAN.</text>
<text sub="clublinks" start="140.306" dur="0.167"> OF ALIRAN LINGKUNGAN. NU</text>
<text sub="clublinks" start="140.473" dur="0.1"> OF ALIRAN LINGKUNGAN. CEPAT ANU</text>
<text sub="clublinks" start="140.573" dur="0.134"> OF ALIRAN LINGKUNGAN. ANGIN LEUWIH CEPAT</text>
<text sub="clublinks" start="140.707" dur="0.066"> OF ALIRAN LINGKUNGAN. ACARA ANGIN LEUWIH CEPAT</text>
<text sub="clublinks" start="140.773" dur="0.267"> ACARA ANGIN LEUWIH CEPAT</text>
<text sub="clublinks" start="141.04" dur="0.067"> ACARA ANGIN LEUWIH CEPAT Sarua</text>
<text sub="clublinks" start="141.107" dur="0.1"> ACARA ANGIN LEUWIH EUSI SISI</text>
<text sub="clublinks" start="141.207" dur="0.067"> Éta ACARA NGANGGO MUDAH SUSUS NAON</text>
<text sub="clublinks" start="141.274" dur="1.034"> ACARA ANGIN LEUWIH EHEJEU Saruaon sareng naon anu urang</text>
<text sub="clublinks" start="142.308" dur="0.201"> ACARA ANGIN LEUWIH EHEJEU TIASA SAHA KA ANJEUN</text>
<text sub="clublinks" start="142.509" dur="0.2"> ACARA ANGIN LEUWIH EHIJALNA SADAYANA ANU KITU KIEU DI dieu</text>
<text sub="clublinks" start="142.709" dur="0.066"> ACARA ANGIN LEUWIH TIASA SEDEKURU KA KITU KAMI DI DIEU</text>
<text sub="clublinks" start="142.775" dur="0.201"> SADAYANA KA URANG DI DIEU</text>
<text sub="clublinks" start="142.976" dur="0.167"> SADAYANA NAON SIA DI KITU DI DI</text>
<text sub="clublinks" start="143.143" dur="0.2"> SADAYANA ANU KITU KAMI DI DI PACIFIC</text>
<text sub="clublinks" start="143.343" dur="0.066"> SADAYANA NU SIA KITU DI DI DI PASIFIKAN UTARA.</text>
<text sub="clublinks" start="143.409" dur="0.201"> THE PALIFIK BATAS.</text>
<text sub="clublinks" start="143.61" dur="0.066"> THE PALIFIK BATAS. JEUNG</text>
<text sub="clublinks" start="143.676" dur="0.1"> THE PALIFIK BATAS. TERAS KUMAHA</text>
<text sub="clublinks" start="143.776" dur="0.134"> THE PALIFIK BATAS. JADI JADI</text>
<text sub="clublinks" start="143.91" dur="0.234"> THE PALIFIK BATAS. JADI JADI ANJEUN</text>
<text sub="clublinks" start="144.144" dur="0.066"> THE PALIFIK BATAS. JADI JADI ANJEUN KUMUNGJUKAN</text>
<text sub="clublinks" start="144.21" dur="1.969"> JADI JADI NU KUMUNGJUKAN</text>
<text sub="clublinks" start="146.179" dur="0.233"> JADI JADI NU NGAGUNAKEUN SYARAT</text>
<text sub="clublinks" start="146.412" dur="0.201"> JEUNG SANAJANA HANYA NYIEUN KONDISI KERING</text>
<text sub="clublinks" start="146.613" dur="0.133"> JEUNG SANAJEUNG HANYA NYIEUN KONDISI RINGKEUN</text>
<text sub="clublinks" start="146.746" dur="0.067"> JEUNG SANAJEUNG HANYA NYIEUNKEUN KONDISI RINGKEUN DIDIEU.</text>
<text sub="clublinks" start="146.813" dur="0.2"> KONDISI RINGKEUN DIDIEU.</text>
<text sub="clublinks" start="147.013" dur="0.234"> KONDISI RINGKEUN DIDIEU. >></text>
<text sub="clublinks" start="147.247" dur="0.166"> KONDISI RINGKEUN DIDIEU. >> JEUNG</text>
<text sub="clublinks" start="147.413" dur="0.101"> KONDISI RINGKEUN DIDIEU. >> Sareng Milarian</text>
<text sub="clublinks" start="147.514" dur="0.133"> KONDISI RINGKEUN DIDIEU. >> Sareng NINGALI kana</text>
<text sub="clublinks" start="147.647" dur="0.133"> KONDISI RINGKEUN DIDIEU. >> Sareng ningali kana</text>
<text sub="clublinks" start="147.78" dur="0.067"> KONDISI RINGKEUN DIDIEU. >> Sareng Milarian Kana Akhir</text>
<text sub="clublinks" start="147.847" dur="0.2"> >> Sareng Milarian Kana Akhir</text>
<text sub="clublinks" start="148.047" dur="0.067"> >> Sareng Milarian Kana Bagian Terakhir</text>
<text sub="clublinks" start="148.114" dur="0.1"> >> Sareng milarian bagian anu terakhir tina</text>
<text sub="clublinks" start="148.214" dur="0.1"> >> Sareng milarian bagian anu terakhir tina ieu</text>
<text sub="clublinks" start="148.314" dur="0.067"> >> Sareng Milarian Bagian Anu Anyar Dina Taun ieu,</text>
<text sub="clublinks" start="148.381" dur="1.802"> >> Sareng milarian bagian anu terakhir dina taun ieu, nya</text>
<text sub="clublinks" start="150.183" dur="0.067"> >> Sareng milarian bagian anu terakhir dina taun ieu, henteu</text>
<text sub="clublinks" start="150.25" dur="0.233"> Bagean taun ieu, henteu</text>
<text sub="clublinks" start="150.483" dur="0.167"> Bagean taun ieu, henteu muncul</text>
<text sub="clublinks" start="150.65" dur="0.133"> Bagean taun ieu, henteu muncul indungna</text>
<text sub="clublinks" start="150.783" dur="0.067"> Bagean taun ieu, henteu muncul sifat indung</text>
<text sub="clublinks" start="150.85" dur="0.134"> Bagean taun ieu, henteu muncul sifat indung nyaéta</text>
<text sub="clublinks" start="150.984" dur="0.066"> Bagean taun ieu, henteu muncul alam indung anu bade</text>
<text sub="clublinks" start="151.05" dur="0.167"> NUNJUK ALAM IBU BAKAL</text>
<text sub="clublinks" start="151.217" dur="0.067"> NUNJUK ALAM IBU</text>
<text sub="clublinks" start="151.284" dur="0.1"> NUNJUK ALAM IBU AYEUNA</text>
<text sub="clublinks" start="151.384" dur="0.067"> NUNJUK SIFAT indung bakal jadi rupa</text>
<text sub="clublinks" start="151.451" dur="0.1"> NUNJUK ALAM IBU SANG DANGDUT ANJEUN</text>
<text sub="clublinks" start="151.551" dur="0.133"> NUNJUK ALAM IBU AKAL SANGKUR A</text>
<text sub="clublinks" start="151.684" dur="0.201"> NUNJUK SIFAT IBU BAKAL HENTEU KA NEGERI</text>
<text sub="clublinks" start="151.885" dur="0.2"> NUNJUKKAN SIFAT IBU BAKAL HENTEU NEPI NEGERI</text>
<text sub="clublinks" start="152.085" dur="0.067"> NUNJUKKAN SIFAT IBU AYEUNA JADI BUDI KA NEGERI ANU GEUS</text>
<text sub="clublinks" start="152.152" dur="1.001"> JADI BAGI NEPI NEGERI ANJEUN</text>
<text sub="clublinks" start="153.153" dur="0.2"> JADI BAGI NEPI NEGERI anu parantos</text>
<text sub="clublinks" start="153.353" dur="0.2"> JADI JENIS KA NEGERI ANU KUDU NINGALI</text>
<text sub="clublinks" start="153.553" dur="0.2"> JADI JENIS KA NEGERI anu parantos ningali na</text>
<text sub="clublinks" start="153.753" dur="0.2"> JADI JENIS KA NEGERI anu parantos ningali sorangan</text>
<text sub="clublinks" start="153.953" dur="0.067"> JADI JENIS KA NEGERI anu parantos ningali sajarahna sorangan</text>
<text sub="clublinks" start="154.02" dur="0.234"> GEUS NINGALI SEJARAHNA SORANGAN</text>
<text sub="clublinks" start="154.254" dur="0.133"> GEUS NINGALI SENI HISTORIK SORANGAN</text>
<text sub="clublinks" start="154.387" dur="0.067"> GEUS NINGALI HARIAN SIRI SORANA.</text>
<text sub="clublinks" start="154.454" dur="0.2"> MUSIM KAHAYANG.</text>
<text sub="clublinks" start="154.654" dur="0.167"> MUSIM KAHAYANG. THE</text>
<text sub="clublinks" start="154.821" dur="0.1"> MUSIM KAHAYANG. THE OCEANIC</text>
<text sub="clublinks" start="154.921" dur="2.236"> MUSIM KAHAYANG. SILIH LAUT</text>
<text sub="clublinks" start="157.157" dur="0.2"> MUSIM KAHAYANG. Siklus laut nyaéta</text>
<text sub="clublinks" start="157.357" dur="0.233"> MUSIM KAHAYANG. KITSIS OCEANIK Nuju</text>
<text sub="clublinks" start="157.59" dur="0.067"> MUSIM KAHAYANG. Siklus sagara Akang nyaéta</text>
<text sub="clublinks" start="157.657" dur="0.267"> Siklus sagara Akang nyaéta</text>
<text sub="clublinks" start="157.924" dur="0.067"> Siklus sagara bade parantos</text>
<text sub="clublinks" start="157.991" dur="0.033"> Siklus sagara nuju parantos aya</text>
<text sub="clublinks" start="158.024" dur="0.134"> SIKLIS OCEANIK NU SAKADANG AYEUNA DI A</text>
<text sub="clublinks" start="158.158" dur="0.1"> Siklus sagara nuju parantos aya di LA</text>
<text sub="clublinks" start="158.258" dur="0.1"> SIKLIS OCEANIK NU SAKADANG GEUS DI LA LAINA</text>
<text sub="clublinks" start="158.358" dur="0.133"> SIKLIS OCEANIK NU SAKADANG GEUS DI LA LAINA JEUNG</text>
<text sub="clublinks" start="158.491" dur="0.1"> SIJIL OCEANIK NU SAKADANG GEUS DI LA LAIN JEUNG SATU</text>
<text sub="clublinks" start="158.591" dur="0.067"> SIJIL OCEANIK AYEUNA SUDAH DI LA LAINA JEUNG LA LA</text>
<text sub="clublinks" start="158.658" dur="0.234"> GEUS DI LA NINA Sareng LA LA</text>
<text sub="clublinks" start="158.892" dur="0.166"> GEUS DI LA NINA Sareng Hiji LA NINA</text>
<text sub="clublinks" start="159.058" dur="2.269"> GEUS DI LA NINA JEUNG SATU LA NINA OCCUR</text>
<text sub="clublinks" start="161.327" dur="0.234"> GEUS DI LA NINA JEUNG SATU LA NINA Sacara TIPISALL.</text>
<text sub="clublinks" start="161.561" dur="0.233"> NINA Sacara TIPISIKAL.</text>
<text sub="clublinks" start="161.794" dur="0.201"> NINA Sacara TIPISIKAL. >></text>
<text sub="clublinks" start="161.995" dur="0.2"> NINA Sacara TIPISIKAL. >> SELATAN</text>
<text sub="clublinks" start="162.195" dur="0.133"> NINA Sacara TIPISIKAL. >> KALIFORNIA Kidul</text>
<text sub="clublinks" start="162.328" dur="0.067"> NINA Sacara TIPISIKAL. >> KALIFORNIA SELATAN tetep</text>
<text sub="clublinks" start="162.395" dur="0.2"> >> KALIFORNIA SELATAN tetep</text>
<text sub="clublinks" start="162.595" dur="0.067"> >> KALIFORNIA SELATAN tetep garing.</text>
<text sub="clublinks" start="162.662" dur="0.2"> GARING.</text>
<text sub="clublinks" start="162.862" dur="0.167"> GARING. THE</text>
<text sub="clublinks" start="163.029" dur="0.134"> GARING. SELATAN</text>
<text sub="clublinks" start="163.163" dur="0.1"> GARING. PLAKIN SELATAN,</text>
<text sub="clublinks" start="163.263" dur="0.066"> GARING. PLAIN SELATAN, THE</text>
<text sub="clublinks" start="163.329" dur="1.869"> PLAIN SELATAN, THE</text>
<text sub="clublinks" start="165.198" dur="0.2"> PLANIN SELATAN, SELATAN</text>
<text sub="clublinks" start="165.398" dur="0.2"> PLANIN SELATAN, BARAT SELATAN</text>
<text sub="clublinks" start="165.598" dur="0.134"> PLAIN SELATAN, BARAT SELATAN tetep</text>
<text sub="clublinks" start="165.732" dur="0.066"> PLANIN SELATAN, BARU SELATAN tetep garing.</text>
<text sub="clublinks" start="165.798" dur="0.234"> ROCKIES SELATAN tetep garing.</text>
<text sub="clublinks" start="166.032" dur="0.2"> ROCKIES SELATAN tetep garing. >></text>
<text sub="clublinks" start="166.232" dur="0.2"> ROCKIES SELATAN tetep garing. >> JOE</text>
<text sub="clublinks" start="166.432" dur="2.636"> ROCKIES SELATAN tetep garing. >> JOE RAINERI</text>
<text sub="clublinks" start="169.068" dur="0.201"> ROCKIES SELATAN tetep garing. >> JOE RAINERI KGW</text>
<text sub="clublinks" start="169.269" dur="0.3"> ROCKIES SELATAN tetep garing. >> JOE RAINERI KGW BERITA.</text>
<text sub="clublinks" start="169.569" dur="0.334"> >> JOE RAINERI KGW BERITA.</text>
<text sub="clublinks" start="169.903" dur="0.1"> >> JOE RAINERI KGW BERITA. >></text>
<text sub="clublinks" start="170.003" dur="0.133"> >> JOE RAINERI KGW BERITA. >> JEUNG</text>
<text sub="clublinks" start="170.136" dur="0.167"> >> JOE RAINERI KGW BERITA. >> JEUNG BARI</text>
<text sub="clublinks" start="170.303" dur="0.133"> >> JOE RAINERI KGW BERITA. >> JEUNG BARI KAHAYANG</text>
<text sub="clublinks" start="170.436" dur="0.101"> >> JOE RAINERI KGW BERITA. >> JEUNG SAMA WILDFIRE MUSIM</text>
<text sub="clublinks" start="170.537" dur="0.066"> >> JOE RAINERI KGW BERITA. >> JEUNG SAMA WILDFIRE MUSIM</text>
<text sub="clublinks" start="170.603" dur="0.267"> >> JEUNG SAMA WILDFIRE MUSIM</text>
<text sub="clublinks" start="170.87" dur="1.335"> >> JEUNG SAMA WILDFIRE MUSUWAT NGALÉRONG</text>
<text sub="clublinks" start="172.205" dur="0.4"> >> JEUNG SAMA WILDFIRE MUSUAH NU NGABUNGKEUN,</text>
<text sub="clublinks" start="172.605" dur="0.2"> >> JEUNG SAMA WILDFIRE MUSUAH NU NGABUNGKEUN, CREWS</text>
<text sub="clublinks" start="172.805" dur="0.167"> >> JEUNG SAMA WILDFIRE MUSUWIT NYAETA, CREWS</text>
<text sub="clublinks" start="172.972" dur="0.067"> >> Sareng Sedengkeun Usum WILDFIRE SUSU NGABUBURI, CREWS ULAH TERUS</text>
<text sub="clublinks" start="173.039" dur="0.167"> NGABUNGKEUN, CREWS ULAH TERUS</text>
<text sub="clublinks" start="173.206" dur="0.1"> NGABUNGKEUN, CREWS ULAH TERUS</text>
<text sub="clublinks" start="173.306" dur="0.167"> NGABUNGKEUN, CREWS ULAH NYIEUN</text>
<text sub="clublinks" start="173.473" dur="0.067"> NGABUNGKEUN, CREWS ULAH TERUS NGADamel kamajuan</text>
<text sub="clublinks" start="173.54" dur="0.1"> NGABUNGKEUN, CREWS ULAH NYIEUN KEMBANGKEUN maju</text>
<text sub="clublinks" start="173.64" dur="0.166"> NGABUNGKEUN, CREWS ULAH NYIEUN KEMBANGKEUN TI TIGA</text>
<text sub="clublinks" start="173.806" dur="0.067"> NGABUNGKEUN, CREWS ULAH NYIEUN KEMBANGKEUN TI TIGA BÉH</text>
<text sub="clublinks" start="173.873" dur="2.236"> Pikeun Ngembangkeun kamajuan dina tilu ageung</text>
<text sub="clublinks" start="176.109" dur="0.2"> Pikeun Ngahasilkeun kamajuan dina tilu heula</text>
<text sub="clublinks" start="176.309" dur="0.2"> Pikeun NGADEGKkeun kamajuan dina tilu heula anu ageung tetep</text>
<text sub="clublinks" start="176.509" dur="0.2"> Pikeun Ngembangkeun kamajuan dina tilu gedé heula tetep ngasuh</text>
<text sub="clublinks" start="176.709" dur="0.201"> Pikeun Ngembangkeun kamajuan dina tilu heula anu tetep masih ngarang di</text>
<text sub="clublinks" start="176.91" dur="0.066"> NGAJADI kamajuan dina tilu gedong mimiti tetep ngasuh di urang</text>
<text sub="clublinks" start="176.976" dur="0.234"> KAHIJI MASIH NGÉRÉS DINA KAMI</text>
<text sub="clublinks" start="177.21" dur="0.067"> KAHIJI MASIH SADANG NGASAR DI WILIR KAMI.</text>
<text sub="clublinks" start="177.277" dur="0.2"> DAÉRAH.</text>
<text sub="clublinks" start="177.477" dur="0.167"> DAÉRAH. THE</text>
<text sub="clublinks" start="177.644" dur="0.1"> DAÉRAH. SILIH SISI</text>
<text sub="clublinks" start="177.744" dur="0.133"> DAÉRAH. Seuneu Seuneu</text>
<text sub="clublinks" start="177.877" dur="0.067"> DAÉRAH. Seuneu Seuneu Seuneu sareng</text>
<text sub="clublinks" start="177.944" dur="2.035"> Seuneu Seuneu Seuneu sareng</text>
<text sub="clublinks" start="179.979" dur="0.201"> Seuneu Seuneu sareng CLACKAMAS</text>
<text sub="clublinks" start="180.18" dur="0.2"> NEGIANG Seuneu sisi jeung CLACKAMAS</text>
<text sub="clublinks" start="180.38" dur="0.2"> NEGIANG LAUT SUNTUNG JEUNG CLACKAMAS nyaéta</text>
<text sub="clublinks" start="180.58" dur="0.1"> Nagara Seuneu sareng CLACKAMAS NEGARA AYEUNA</text>
<text sub="clublinks" start="180.68" dur="0.067"> NEGIANG Seuneu Seuneu sareng CLACKAMAS AYEUNA 72</text>
<text sub="clublinks" start="180.747" dur="0.267"> Nagara CLACKAMAS AYEUNA 72</text>
<text sub="clublinks" start="181.014" dur="0.167"> Nagara CLACKAMAS AYEUNA 72 PERSEN</text>
<text sub="clublinks" start="181.181" dur="0.166"> NEGERI CLACKAMAS AYEUNA 72 PERSEN DIANDUNG</text>
<text sub="clublinks" start="181.347" dur="2.036"> NEGERI CLACKAMAS AYEUNA 72 PERSEN DIANDUNG DI</text>
<text sub="clublinks" start="183.383" dur="0.066"> NEGERI CLACKAMAS AYEUNA 72 PERSEN DIANDUNG DI MARION</text>
<text sub="clublinks" start="183.449" dur="0.267"> PERCENT dikandung dina MARION</text>
<text sub="clublinks" start="183.716" dur="0.067"> PERCENT dikandung dina nagara marion.</text>
<text sub="clublinks" start="183.783" dur="0.234"> Nagara.</text>
<text sub="clublinks" start="184.017" dur="0.133"> Nagara. THE</text>
<text sub="clublinks" start="184.15" dur="0.134"> Nagara. BEECHY</text>
<text sub="clublinks" start="184.284" dur="0.1"> Nagara. THE BEECHY CREEK</text>
<text sub="clublinks" start="184.384" dur="0.066"> Nagara. THE BEECHY CREEK seuneu</text>
<text sub="clublinks" start="184.45" dur="0.234"> Nagara. SIKUM BEECHY CREEK nyaéta</text>
<text sub="clublinks" start="184.684" dur="0.067"> Nagara. SENI BEREKI CREEK nyaéta 80</text>
<text sub="clublinks" start="184.751" dur="0.267"> SENI BEREKI CREEK nyaéta 80</text>
<text sub="clublinks" start="185.018" dur="2.135"> SENI BEECHY CREEK 80 PERSEN</text>
<text sub="clublinks" start="187.153" dur="0.2"> SENI BEECHY CREEK NYA 80 PERSEN DIANDUNG</text>
<text sub="clublinks" start="187.353" dur="0.201"> BEECHY CREEK seuneu aya 80 persén anu dikandung sareng</text>
<text sub="clublinks" start="187.554" dur="0.066"> BEECHY CREEK Fire IS 80 PERCENT dikandung sareng</text>
<text sub="clublinks" start="187.62" dur="0.301"> PERCENT ngandung sareng THE</text>
<text sub="clublinks" start="187.921" dur="0.1"> PERCENT dikandung JEUNG LIONHEAD</text>
<text sub="clublinks" start="188.021" dur="0.066"> PERCENT dikandung JEUNG SUTU LIONHEAD</text>
<text sub="clublinks" start="188.087" dur="0.101"> PERCENT dikandung JEUNG THE LIONHEAD seuneu di</text>
<text sub="clublinks" start="188.188" dur="0.133"> PERCENT dikandung sareng seuneu leuweung dina dua</text>
<text sub="clublinks" start="188.321" dur="0.067"> PERCENT dikandung sareng seuneu leuweung dina kadua marion</text>
<text sub="clublinks" start="188.388" dur="0.2"> Seuneu seuneu dina marion kadua</text>
<text sub="clublinks" start="188.588" dur="0.133"> Seuneu seuneu dina kadua MARION JEUNG</text>
<text sub="clublinks" start="188.721" dur="1.635"> Seuneu LIONHEAD DI KADUA MARION JEUNG LYNN</text>
<text sub="clublinks" start="190.356" dur="0.201"> Seuneu LIONHEAD DI KEDUA MARION JEUNG nagara golongan LYNN</text>
<text sub="clublinks" start="190.557" dur="0.2"> Seuneu LIONHEAD DI KEDUA MARION JEUNG nagara-nagara LYNN nyaéta</text>
<text sub="clublinks" start="190.757" dur="0.1"> Seuneu LIONHEAD DI KEDUA MARION JEUNG nagara-nagara LYNN MASIH</text>
<text sub="clublinks" start="190.857" dur="0.067"> Seuneu LIONHEAD DI KEDUA MARION JEUNG nagara-nagara LYNN MASIH Hungkul</text>
<text sub="clublinks" start="190.924" dur="0.2"> Sareng nagara LYNN MASIH HUNGJU</text>
<text sub="clublinks" start="191.124" dur="0.167"> JEUNG nagara-nagara lisung ngan ukur 46</text>
<text sub="clublinks" start="191.291" dur="0.2"> Sareng nagara-nagara LYNN MASIH HANYA 46 PERSEN</text>
<text sub="clublinks" start="191.491" dur="0.067"> Sareng nagara-nagara LYNN MASIH HANÉNA 46 PERSÉNYA DIANDUNG.</text>
<text sub="clublinks" start="191.558" dur="2.736"> 46 PERCENT ngandung.</text>
<text sub="clublinks" start="194.294" dur="0.2"> 46 PERCENT ngandung. >></text>
<text sub="clublinks" start="194.494" dur="0.2"> 46 PERCENT ngandung. >> JEUNG</text>
<text sub="clublinks" start="194.694" dur="0.1"> 46 PERCENT ngandung. >> JEUNG WE</text>
<text sub="clublinks" start="194.794" dur="0.2"> 46 PERCENT ngandung. >> JEUNG URANG DAPAT</text>
<text sub="clublinks" start="194.994" dur="0.134"> 46 PERCENT ngandung. >> JEUNG URANG DAPAT A</text>
<text sub="clublinks" start="195.128" dur="0.1"> 46 PERCENT ngandung. >> JEUNG KITU KITU SIKIT</text>
<text sub="clublinks" start="195.228" dur="0.067"> 46 PERCENT ngandung. >> JEUNG KAMI NGALAMI RASA SIKIT</text>
<text sub="clublinks" start="195.295" dur="0.166"> >> JEUNG KAMI NGALAMI RASA SIKIT</text>
<text sub="clublinks" start="195.461" dur="0.101"> >> JEUNG KITU NGALANGKEUN RASA SIKIT</text>
<text sub="clublinks" start="195.562" dur="0.133"> >> JEUNG KITU NGADAPKEUN RASA SIKITNA</text>
<text sub="clublinks" start="195.695" dur="0.133"> >> JEUNG KITU NGADAPKEUN SIKAP HUJAN</text>
<text sub="clublinks" start="195.828" dur="0.067"> >> JEUNG KAMI NANGTU RASA SIKIT HUJAN HUJAN</text>
<text sub="clublinks" start="195.895" dur="0.1"> >> JEUNG KAMI NGALAMI SIKIT HUJAN HUJAN DI HUJAN</text>
<text sub="clublinks" start="195.995" dur="2.236"> >> Sareng simkuring nampi sakedik rasa usum hujan di</text>
<text sub="clublinks" start="198.231" dur="0.067"> >> Sareng simkuring nampi sakedik rasa usum hujan di tukang</text>
<text sub="clublinks" start="198.298" dur="0.2"> Tina usum hujan di tukang</text>
<text sub="clublinks" start="198.498" dur="0.2"> Tina usum hujan dina minggu kamari</text>
<text sub="clublinks" start="198.698" dur="0.133"> Tina usum hujan dina minggu kamari atanapi</text>
<text sub="clublinks" start="198.831" dur="0.067"> Tina usum hujan dina minggu kamari atanapi kitu.</text>
<text sub="clublinks" start="198.898" dur="0.234"> MINGGU ATAWA KITU.</text>
<text sub="clublinks" start="199.132" dur="0.1"> MINGGU ATAWA KITU. Kieu</text>
<text sub="clublinks" start="199.232" dur="0.1"> MINGGU ATAWA KITU. IEU</text>
<text sub="clublinks" start="199.332" dur="0.133"> MINGGU ATAWA KITU. IEU MANGRUPA</text>
<text sub="clublinks" start="199.465" dur="0.101"> MINGGU ATAWA KITU. Ieu pandangan</text>
<text sub="clublinks" start="199.566" dur="0.1"> MINGGU ATAWA KITU. Ieu pandangan</text>
<text sub="clublinks" start="199.666" dur="0.1"> MINGGU ATAWA KITU. Ieu pandangan di</text>
<text sub="clublinks" start="199.766" dur="0.066"> MINGGU ATAWA KITU. Ieu mangrupikeun pandangan Ti Anjeunna</text>
<text sub="clublinks" start="199.832" dur="0.267"> Ieu mangrupikeun pandangan Ti Anjeunna</text>
<text sub="clublinks" start="200.099" dur="0.101"> Ieu mangrupikeun pandangan di ASTORIA-Na</text>
<text sub="clublinks" start="200.2" dur="0.066"> Ieu mangrupikeun pandangan di ASTORIA na dimana</text>
<text sub="clublinks" start="200.266" dur="0.2"> Ieu pandangan di ASTORIA na dimana anjeun</text>
<text sub="clublinks" start="200.466" dur="0.801"> Ieu mangrupikeun pandangan di ASTORIA na dimana anjeun tiasa</text>
<text sub="clublinks" start="201.267" dur="0.067"> Ieu mangrupikeun pandangan di ASTORIA na dimana anjeun tiasa ningali</text>
<text sub="clublinks" start="201.334" dur="0.234"> ASTORIA Dimana anjeun tiasa ningali</text>
<text sub="clublinks" start="201.568" dur="0.133"> ASTORIA dimana anjeun tiasa ningali cekap</text>
<text sub="clublinks" start="201.701" dur="0.133"> ASTORIA Dimana anjeun tiasa ningali QUITE A</text>
<text sub="clublinks" start="201.834" dur="0.134"> ASTORIA Dimana anjeun tiasa ningali sakedik sakedik</text>
<text sub="clublinks" start="201.968" dur="0.1"> ASTORIA Dimana anjeun tiasa ningali sakedik sakumpulan</text>
<text sub="clublinks" start="202.068" dur="0.134"> ASTORIA Dimana anjeun tiasa ningali saé pisan sababaraha kluar</text>
<text sub="clublinks" start="202.202" dur="0.066"> ASTORIA Dimana anjeun tiasa ningali sakedik sababaraha kelompok di ditu.</text>
<text sub="clublinks" start="202.268" dur="0.2"> MUNGKIT sababaraha klompok di ditu.</text>
<text sub="clublinks" start="202.468" dur="0.101"> MUNGKIT sababaraha klompok di ditu. TAPI</text>
<text sub="clublinks" start="202.569" dur="0.1"> MUNGKIT sababaraha klompok di ditu. TAPI Pikeun</text>
<text sub="clublinks" start="202.669" dur="0.133"> MUNGKIT sababaraha klompok di ditu. TAPI JADI LOBA</text>
<text sub="clublinks" start="202.802" dur="0.1"> MUNGKIT sababaraha klompok di ditu. TAPI SANGGUNG LOBA</text>
<text sub="clublinks" start="202.902" dur="0.167"> MUNGKIT sababaraha klompok di ditu. Tapi pikeun seueur di</text>
<text sub="clublinks" start="203.069" dur="0.067"> MUNGKIT sababaraha klompok di ditu. TAPI SANGSA LOBA DI PORTLAND</text>
<text sub="clublinks" start="203.136" dur="0.233"> TAPI SANGSA LOBA DI PORTLAND</text>
<text sub="clublinks" start="203.369" dur="0.1"> TAPI SANGSA LOBA DI PORTLAND METRO</text>
<text sub="clublinks" start="203.469" dur="1.836"> TAPI SANGSA LOBA DI LUPA PORTLAND METRO</text>
<text sub="clublinks" start="205.305" dur="0.2"> Tapi pikeun seueur di daérah PORTLAND METRO Dinten ayeuna</text>
<text sub="clublinks" start="205.505" dur="0.2"> Tapi pikeun seueur di daérah PORTLAND METRO Dinten ayeuna</text>
<text sub="clublinks" start="205.705" dur="0.2"> TAPI SANGSA LOBA DI WILAYAH METRO PORTLAND AYEUNA A</text>
<text sub="clublinks" start="205.905" dur="0.067"> Tapi pikeun seueur di daérah PORTLAND METRO Dinten ayeuna nyata</text>
<text sub="clublinks" start="205.972" dur="0.234"> Daérah METRO Dinten ayeuna nyata</text>
<text sub="clublinks" start="206.206" dur="0.1"> Daérah METRO Dinten ieu mangrupikeun pancén anu hadé</text>
<text sub="clublinks" start="206.306" dur="0.066"> WILAYAH METRO Dinten ieu mangrupikeun Gugah anu Bener-bener</text>
<text sub="clublinks" start="206.372" dur="0.1"> Daérah METRO Dinten ieu mangrupikeun dinten jatiné anu hadé</text>
<text sub="clublinks" start="206.472" dur="0.101"> Daérah METRO Dinten ieu mangrupikeun dinten jatiné anu hadé</text>
<text sub="clublinks" start="206.573" dur="0.133"> Daérah METRO Dinten ieu mangrupikeun dinten jatin anu saé pisan sareng sababaraha urang</text>
<text sub="clublinks" start="206.706" dur="0.067"> WILAYAH METRO Dinten ieu mangrupikeun dinten jatin anu saé pisan sareng sababaraha break</text>
<text sub="clublinks" start="206.773" dur="0.2"> HARI JATUH BAGUS JEUNG Sababaraha PECAH</text>
<text sub="clublinks" start="206.973" dur="0.2"> HARI JATUH BAGUS JEUNG SABUMAH NU PISAI Pikeun</text>
<text sub="clublinks" start="207.173" dur="0.067"> HARI GUGUR NÉÉNGÉ BÉRÉNA BÉRÉNA Pikeun SUNSHINES.</text>
<text sub="clublinks" start="207.24" dur="1.868"> Pikeun SUNSHINES.</text>
<text sub="clublinks" start="209.108" dur="0.201"> Pikeun SUNSHINES. HAYU</text>
<text sub="clublinks" start="209.309" dur="0.2"> Pikeun SUNSHINES. Hayu urang bawa</text>
<text sub="clublinks" start="209.509" dur="0.2"> Pikeun SUNSHINES. Hayu urang angkat</text>
<text sub="clublinks" start="209.709" dur="0.234"> Pikeun SUNSHINES. Hayu urang bawa ka CHRIS</text>
<text sub="clublinks" start="209.943" dur="0.066"> Pikeun SUNSHINES. Hayu urang bawa ka CHRIS MCGINNIS.</text>
<text sub="clublinks" start="210.009" dur="0.234"> Hayu urang bawa ka CHRIS MCGINNIS.</text>
<text sub="clublinks" start="210.243" dur="0.2"> Hayu urang bawa ka CHRIS MCGINNIS. Nuhun,</text>
<text sub="clublinks" start="210.443" dur="0.234"> Hayu urang bawa ka CHRIS MCGINNIS. Nuhun, CHRIS,</text>
<text sub="clublinks" start="210.677" dur="0.1"> Hayu urang bawa ka CHRIS MCGINNIS. Leres, CHRIS, WE</text>
<text sub="clublinks" start="210.777" dur="0.167"> Hayu urang bawa ka CHRIS MCGINNIS. Leres, CHRIS, KAMI</text>
<text sub="clublinks" start="210.944" dur="0.133"> Hayu urang bawa ka CHRIS MCGINNIS. Leres, CHRIS, URANG MULAI</text>
<text sub="clublinks" start="211.077" dur="0.067"> Hayu urang bawa ka CHRIS MCGINNIS. Leres, CHRIS, URANG MULAI</text>
<text sub="clublinks" start="211.144" dur="0.2"> Leres, CHRIS, URANG MULAI</text>
<text sub="clublinks" start="211.344" dur="1.802"> Leres, CHRIS, URANG TIASA NINGALI</text>
<text sub="clublinks" start="213.146" dur="0.2"> Leres, CHRIS, URANG TIASA NINGALI NGARASA</text>
<text sub="clublinks" start="213.346" dur="0.2"> Leres, CHRIS, URANG TIASA NINGALI NGIRASA NGARASA</text>
<text sub="clublinks" start="213.546" dur="0.134"> Leres, CHRIS, URANG TIASA NINGALI NGARASA NGARASA KUDU</text>
<text sub="clublinks" start="213.68" dur="0.2"> Leres, CHRIS, URANG TIASA NINGALI NGIRASA NGARASA BISI Ieu</text>
<text sub="clublinks" start="213.88" dur="0.067"> Leres, CHRIS, URANG TIASA NINGALI NGARASA NGARASA BANGSA DI SHIFT IN</text>
<text sub="clublinks" start="213.947" dur="0.2"> Tingali NGARASA BÉKÉKEUN SHIFT IN IN</text>
<text sub="clublinks" start="214.147" dur="0.133"> Tingali NGARASA BÉKÉKEUN SHIFT INI</text>
<text sub="clublinks" start="214.28" dur="0.1"> Tingali NGARASA BÉKÉKEUN SHIFT ieu dina usum</text>
<text sub="clublinks" start="214.38" dur="0.134"> Tingali NGARASA BÉKÉKEUN SHIFT ieu dina usum kaluar</text>
<text sub="clublinks" start="214.514" dur="0.067"> Tingali NGARASA BÉBÉKÉN HÉSÉ Ieu dina usum di dieu.</text>
<text sub="clublinks" start="214.581" dur="0.2"> MUSUH DI SANA.</text>
<text sub="clublinks" start="214.781" dur="1.601"> MUSUH DI SANA. >></text>
<text sub="clublinks" start="216.382" dur="0.201"> MUSUH DI SANA. >> Leres,</text>
<text sub="clublinks" start="216.583" dur="0.233"> MUSUH DI SANA. >> Leres, Siga</text>
<text sub="clublinks" start="216.816" dur="0.167"> MUSUH DI SANA. >> Leres, sapertos kitu</text>
<text sub="clublinks" start="216.983" dur="0.133"> MUSUH DI SANA. >> Leres, sapertos anu ROTTEN</text>
<text sub="clublinks" start="217.116" dur="0.067"> MUSUH DI SANA. >> Leres, sapertos daun anu entong</text>
<text sub="clublinks" start="217.183" dur="0.2"> >> Leres, sapertos daun anu entong</text>
<text sub="clublinks" start="217.383" dur="0.1"> >> Leres, sapertos daun anu jarang sareng</text>
<text sub="clublinks" start="217.483" dur="0.167"> >> Leres, sapertos daun anu leueur sareng anu</text>
<text sub="clublinks" start="217.65" dur="0.1"> >> Leres, sapertos daun anu leueur sareng pompuan</text>
<text sub="clublinks" start="217.75" dur="0.067"> >> Leres, sapertos daun anu leueur sareng pompuan sareng</text>
<text sub="clublinks" start="217.817" dur="0.1"> >> Leres, sapertos daun anu leueur sareng pompuan sareng sadayana</text>
<text sub="clublinks" start="217.917" dur="0.067"> >> Leres, sapertos daun anu leueur sareng pompuan sareng sadayana</text>
<text sub="clublinks" start="217.984" dur="0.267"> JEUNG POMBA JEUNG KABEH</text>
<text sub="clublinks" start="218.251" dur="0.067"> JEUNG PUMPKIN JEUNG SADAYANA JEUNG SIKSA.</text>
<text sub="clublinks" start="218.318" dur="0.166"> STUFF.</text>
<text sub="clublinks" start="218.484" dur="0.134"> STUFF. OH</text>
<text sub="clublinks" start="218.618" dur="0.067"> STUFF. OH MUHUN.</text>
<text sub="clublinks" start="218.685" dur="0.233"> OH MUHUN.</text>
<text sub="clublinks" start="218.918" dur="0.067"> OH MUHUN. Enya.</text>
<text sub="clublinks" start="218.985" dur="1.568"> Enya.</text>
<text sub="clublinks" start="220.553" dur="0.234"> Enya. Enya.</text>
<text sub="clublinks" start="220.787" dur="0.233"> Enya.</text>
<text sub="clublinks" start="221.02" dur="0.134"> Enya. JEUNG</text>
<text sub="clublinks" start="221.154" dur="0.1"> Enya. JEUNG KITU</text>
<text sub="clublinks" start="221.254" dur="0.1"> Enya. JEUNG KITU TEU KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="221.354" dur="0.1"> Enya. JEUNG KITU GEUS LEUWIH</text>
<text sub="clublinks" start="221.454" dur="0.134"> Enya. JEUNG KITU URANG GAMPANG Hujan</text>
<text sub="clublinks" start="221.588" dur="0.1"> Enya. JEUNG KITU URANG MASIH Hujan LEUWIH DI</text>
<text sub="clublinks" start="221.688" dur="0.066"> Enya. Sareng Urang bakal ngagaduhan hujan langkung seueur dina</text>
<text sub="clublinks" start="221.754" dur="0.301"> Sareng Urang bakal ngagaduhan hujan langkung seueur dina</text>
<text sub="clublinks" start="222.055" dur="0.066"> Sareng urang bakal ngagaduhan hujan anu langkung seueur dina ramalan.</text>
<text sub="clublinks" start="222.121" dur="0.167"> Ramalan.</text>
<text sub="clublinks" start="222.288" dur="0.134"> Ramalan. OF</text>
<text sub="clublinks" start="222.422" dur="0.167"> Ramalan. TANGTOSNA</text>
<text sub="clublinks" start="222.589" dur="0.066"> Ramalan. SAKTI BRITNEY</text>
<text sub="clublinks" start="222.655" dur="0.134"> Ramalan. Tangtu Inggris BRITNEY WE</text>
<text sub="clublinks" start="222.789" dur="0.066"> Ramalan. TANGTU BRITNEY KURI Kami</text>
<text sub="clublinks" start="222.855" dur="1.402"> TANGTU BRITNEY KURI Kami</text>
<text sub="clublinks" start="224.257" dur="0.2"> TANGTU BRITNEY KURI URANG ASUP</text>
<text sub="clublinks" start="224.457" dur="0.234"> TANGTU BRITNEY WE URANG ASUP KA URANG</text>
<text sub="clublinks" start="224.691" dur="0.2"> TANGTU BRITNEY KAMI URANG ASU KA HUJAN</text>
<text sub="clublinks" start="224.891" dur="0.1"> TANGTU BRITNEY KURI URANG ASUP KA MUSIM HUJAN</text>
<text sub="clublinks" start="224.991" dur="0.067"> BRITNEY tangtu urang asup kana usum hujan di dieu</text>
<text sub="clublinks" start="225.058" dur="0.167"> Asup ka usum hujan urang di dieu</text>
<text sub="clublinks" start="225.225" dur="0.1"> Asup ka usum hujan urang di dieu</text>
<text sub="clublinks" start="225.325" dur="0.166"> Asup ka usum hujan urang di dieu di</text>
<text sub="clublinks" start="225.491" dur="0.167"> Asup ka usum hujan urang di dieu di pasipik</text>
<text sub="clublinks" start="225.658" dur="0.067"> Asup ka usum hujan urang di dieu di kaler kaler</text>
<text sub="clublinks" start="225.725" dur="0.067"> ASUP KA HUJAN HUJAN KAMI DIDIEU DI PASIFIKAN PALING PALING AS</text>
<text sub="clublinks" start="225.792" dur="0.066"> ASUP KA HUJAN HUJAN KAMI DIDIEU DI LALAKI PALIFIK SEPERTI URANG</text>
<text sub="clublinks" start="225.858" dur="0.201"> DI PALIFIK PALSU AS WE</text>
<text sub="clublinks" start="226.059" dur="0.1"> DI PALIFIK PALSU ASU KITING</text>
<text sub="clublinks" start="226.159" dur="0.1"> DI PALIFIKAN PALIFIK ASU KITU HIRUP</text>
<text sub="clublinks" start="226.259" dur="0.1"> DI PALIFIKAN PALIFIKAN SAGALAU KITU KITU JADI HIRUP</text>
<text sub="clublinks" start="226.359" dur="1.835"> DI PALIFIKAN PALIFIK ASU KITU HIRUP A</text>
<text sub="clublinks" start="228.194" dur="0.234"> DI PALIFIKAN PALIFIK AS KITU NINGALI HIRUP tina carita</text>
<text sub="clublinks" start="228.428" dur="0.2"> DI PALIFIKAN PALIFIK ASU KITU HAYANG DARI CERITA KAMI</text>
<text sub="clublinks" start="228.628" dur="0.067"> DI PALIFIKAN PALIFIK AS KITU NINGALI HAYAT DINA KISAH YANG SADAYANA</text>
<text sub="clublinks" start="228.695" dur="0.233"> Katingali tina carita anu urang kagungan</text>
<text sub="clublinks" start="228.928" dur="0.167"> Katingali tina carita anu urang sakedik</text>
<text sub="clublinks" start="229.095" dur="0.134"> Katingali tina carita anu urang ngagaduhan panonpoé</text>
<text sub="clublinks" start="229.229" dur="0.066"> Katingali tina carita anu urang gaduh panonpoé sasarengan</text>
<text sub="clublinks" start="229.295" dur="0.1"> Katingali tina carita anu urang kagungan panonpoé sasarengan</text>
<text sub="clublinks" start="229.395" dur="0.067"> Katingali LANGSUNG tina carita anu urang kagungan panonpoé sapeuting kalér</text>
<text sub="clublinks" start="229.462" dur="0.267"> Sawatara panonpoé sapanjang kalér</text>
<text sub="clublinks" start="229.729" dur="0.133"> Sababaraha panonpoé Sateuacan Oregon Kalér</text>
<text sub="clublinks" start="229.862" dur="0.167"> Sababaraha panonpoé Sateuacan pantai Oregon Kalér</text>
<text sub="clublinks" start="230.029" dur="0.134"> Sababaraha cahaya panonpoé OORGON basisir kalér mimiti</text>
<text sub="clublinks" start="230.163" dur="0.067"> Sababaraha cahaya panonpoé OORGON Kalér pantai mimiti dinten ayeuna.</text>
<text sub="clublinks" start="230.23" dur="0.2"> OREGON basisir mimiti Dinten.</text>
<text sub="clublinks" start="230.43" dur="0.066"> OREGON basisir mimiti Dinten. TAPI</text>
<text sub="clublinks" start="230.496" dur="0.134"> OREGON basisir mimiti Dinten. TAPI THE</text>
<text sub="clublinks" start="230.63" dur="0.634"> OREGON basisir mimiti Dinten. TAPI KUMPULAN</text>
<text sub="clublinks" start="231.264" dur="0.2"> OREGON basisir mimiti Dinten. TAPI CLOUDS Boga</text>
<text sub="clublinks" start="231.464" dur="0.234"> OREGON basisir mimiti Dinten. TAPI CLOUDS TÉH NGÉRÉNG</text>
<text sub="clublinks" start="231.698" dur="0.066"> OREGON basisir mimiti Dinten. TAPI CLOUDS TÉH NGÉRÉLIK DEUI</text>
<text sub="clublinks" start="231.764" dur="0.167"> TAPI CLOUDS TÉH NGÉRÉLIK DEUI</text>
<text sub="clublinks" start="231.931" dur="0.2"> TAPI CLOUDS TÉH GOLONG BALIK DI</text>
<text sub="clublinks" start="232.131" dur="0.201"> TAPI KELOMPOK TELES DIUNGGUL DEUI A</text>
<text sub="clublinks" start="232.332" dur="0.066"> TAPI KELOMPOK TUNGGAL NGULUNG DEUI DI PRECURSOR</text>
<text sub="clublinks" start="232.398" dur="0.1"> TAPI CLOUDS TÉH NGOLEJAK DEUI DINA SAURAT</text>
<text sub="clublinks" start="232.498" dur="0.167"> TAPI KELOMPOK TUNGGAL NGUNGGULKEUN DEUI Sateuacanna,</text>
<text sub="clublinks" start="232.665" dur="0.067"> TAPI KELOMPOK TELAH NGUNGGULKEUN DEUI Sateuacanna, Sawatara</text>
<text sub="clublinks" start="232.732" dur="0.234"> DINA SEBUAH PRECURSOR ENYA, Sawatara</text>
<text sub="clublinks" start="232.966" dur="0.066"> DINA SAJURU ENYA, SABATU HUJAN.</text>
<text sub="clublinks" start="233.032" dur="0.201"> Hujan.</text>
<text sub="clublinks" start="233.233" dur="0.133"> Hujan. KABEH</text>
<text sub="clublinks" start="233.366" dur="0.067"> Hujan. HENTEU KUNANAON.</text>
<text sub="clublinks" start="233.433" dur="1.935"> HENTEU KUNANAON.</text>
<text sub="clublinks" start="235.368" dur="0.2"> HENTEU KUNANAON. THE</text>
<text sub="clublinks" start="235.568" dur="0.2"> HENTEU KUNANAON. WET</text>
<text sub="clublinks" start="235.768" dur="0.201"> HENTEU KUNANAON. MUSIM WET,</text>
<text sub="clublinks" start="235.969" dur="0.2"> HENTEU KUNANAON. MUSIK WET, URANG</text>
<text sub="clublinks" start="236.169" dur="0.067"> HENTEU KUNANAON. MUSIK WET, NORMAL KAMI</text>
<text sub="clublinks" start="236.236" dur="0.3"> MUSIK WET, NORMAL KAMI</text>
<text sub="clublinks" start="236.536" dur="0.067"> MUSIK WET, Hujan normal urang</text>
<text sub="clublinks" start="236.603" dur="0.166"> MUSIK WET, Hujan normal urang di</text>
<text sub="clublinks" start="236.769" dur="0.067"> MUSIM WET, Hujan normal urang di Portland</text>
<text sub="clublinks" start="236.836" dur="0.067"> MUSIM WET, Hujan normal urang di Portugis AND</text>
<text sub="clublinks" start="236.903" dur="0.3"> Hujan di Portugis AND</text>
<text sub="clublinks" start="237.203" dur="1.235"> Hujan di Portugis sareng OKTOBER</text>
<text sub="clublinks" start="238.438" dur="0.2"> Hujan di Portugis sareng OKTOBER perkawis</text>
<text sub="clublinks" start="238.638" dur="0.2"> Hujan di Portugis sareng OKTOBER ngeunaan TIGA</text>
<text sub="clublinks" start="238.838" dur="0.2"> Hujan di Portugis sareng OKTOBER perkawis tilu inci</text>
<text sub="clublinks" start="239.038" dur="0.067"> Hujan di Portugis sareng OKTOBER perkawis tilu inci sareng</text>
<text sub="clublinks" start="239.105" dur="0.2"> OKTOBER Ngeunaan TIGA INTIK JEUNG</text>
<text sub="clublinks" start="239.305" dur="0.1"> OKÉTOBER Ngeunaan tilu inci teras teras</text>
<text sub="clublinks" start="239.405" dur="0.134"> OKÉTOBER Ngeunaan tilu inci teras éta</text>
<text sub="clublinks" start="239.539" dur="0.067"> OKÉTOBER Ngeunaan TIGA Inci Sareng Kana éta Jum</text>
<text sub="clublinks" start="239.606" dur="0.066"> OKTOBER Ngeunaan TIGA Inci Sareng Ti éta Jum</text>
<text sub="clublinks" start="239.672" dur="0.1"> OKÉTOBER Ngeunaan TIGA Inci Sareng Ti éta JUMPS dugi ka</text>
<text sub="clublinks" start="239.772" dur="0.1"> OKÉTOBER Ngeunaan TI tilu inci teras éta anu langkung seueur deui</text>
<text sub="clublinks" start="239.872" dur="0.067"> OKÉTOBER Ngeunaan tilu inci teras éta anu ngaleos langkung ti éta</text>
<text sub="clublinks" start="239.939" dur="0.234"> TERUS JUMPS TAHU LEUWIH JEUNG</text>
<text sub="clublinks" start="240.173" dur="0.1"> TERUS JUMPS TAHU LEUWIH LIMA</text>
<text sub="clublinks" start="240.273" dur="0.067"> TERUS JUMPS TAHU LEUWIH LIMA JEUNG</text>
<text sub="clublinks" start="240.34" dur="0.2"> MAKA JUMPS TAHU LEUWIH TIASA LIMA JEUNG A</text>
<text sub="clublinks" start="240.54" dur="1.802"> TERUS JUMPS TAMBIH LEBIH LIMA JEUNG SABASA</text>
<text sub="clublinks" start="242.342" dur="0.233"> TERUS JUMPS TAMBIH LEBIH LIMA JEUNG SAJAK INSAK</text>
<text sub="clublinks" start="242.575" dur="0.067"> SASANA JUMPS TAMBIH LEBIH LIMA JEUNG SAJAK INCI</text>
<text sub="clublinks" start="242.642" dur="0.3"> LIMA JEUNG SAJANG INCI</text>
<text sub="clublinks" start="242.942" dur="0.067"> LIMA JEUNG INCI SEPIJAK DINA NOVEMBER.</text>
<text sub="clublinks" start="243.009" dur="0.3"> NOVEMBER.</text>
<text sub="clublinks" start="243.309" dur="0.067"> NOVEMBER. NOVEMBER</text>
<text sub="clublinks" start="243.376" dur="0.1"> NOVEMBER. NOVEMBER IS</text>
<text sub="clublinks" start="243.476" dur="0.167"> NOVEMBER. Nopémber nyaéta</text>
<text sub="clublinks" start="243.643" dur="0.133"> NOVEMBER. NOVEMBER ADALAH WETTEST</text>
<text sub="clublinks" start="243.776" dur="0.067"> NOVEMBER. NOVEMBER mangrupikeun bulan anu paling hadé</text>
<text sub="clublinks" start="243.843" dur="0.167"> NOVEMBER mangrupikeun bulan anu paling hadé</text>
<text sub="clublinks" start="244.01" dur="0.067"> NOVEMBER mangrupikeun bulan anu paling hadé</text>
<text sub="clublinks" start="244.077" dur="0.1"> Nopémber mangrupikeun bulan anu paling hadé</text>
<text sub="clublinks" start="244.177" dur="0.067"> NOVEMBER mangrupikeun bulan anu paling hadé taun ayeuna</text>
<text sub="clublinks" start="244.244" dur="0.133"> NOVEMBER mangrupikeun bulan anu paling hadé taun ayeuna</text>
<text sub="clublinks" start="244.377" dur="0.067"> Nopémber mangrupikeun bulan anu paling hadé dina sataun</text>
<text sub="clublinks" start="244.444" dur="0.066"> Nopémber mangrupikeun bulan anu paling hadé dina sataun di AV</text>
<text sub="clublinks" start="244.51" dur="1.602"> DINA TAUN DINA AVERAGE IN</text>
<text sub="clublinks" start="246.112" dur="0.2"> DALAM TAUN DINA AVERAGE DI PORTLAND</text>
<text sub="clublinks" start="246.312" dur="0.2"> SATU TAUN DINA RATA DI PORTLAND DITUTUSAN</text>
<text sub="clublinks" start="246.512" dur="0.234"> DINA TAUN DINA ATURAN DI PORTLAND DIKUTUS TEU</text>
<text sub="clublinks" start="246.746" dur="0.1"> SATU TAUN DINA RATA DI PORTLAND DITUTUP TEU AYA</text>
<text sub="clublinks" start="246.846" dur="0.067"> SATU TAUN DINA RATA DI PORTLAND DITUTUS TEU JAUH</text>
<text sub="clublinks" start="246.913" dur="0.267"> Portugis dituturkeun teu jauh teuing</text>
<text sub="clublinks" start="247.18" dur="0.067"> PORTLAND DITUTUP TEU TEUING JAUH</text>
<text sub="clublinks" start="247.247" dur="0.166"> PORTLAND DITUTUP TEU AYA JAUH JAUH Tukangeun</text>
<text sub="clublinks" start="247.413" dur="0.1"> PORTLAND DITUTUP TEU AYA JAUH JAUH TI Désémber</text>
<text sub="clublinks" start="247.513" dur="0.134"> PORTLAND DITUTUP TEU TEUING JAUH DIPIMPINAN DARI Désémber sareng</text>
<text sub="clublinks" start="247.647" dur="0.067"> PORTLAND DITUTUP TEU TEUING JAUH DIPIMPIN DARI Désémber kalayan HAMPIR</text>
<text sub="clublinks" start="247.714" dur="0.2"> BELAKANG DENGAN Désémber kalayan ampir</text>
<text sub="clublinks" start="247.914" dur="0.067"> BELAKANG DARI Désémber kalayan ampir lima</text>
<text sub="clublinks" start="247.981" dur="0.033"> Tukangeun Désémber kalayan ampir lima jeung</text>
<text sub="clublinks" start="248.014" dur="1.401"> Tukangeun Désémber ku ampir lima jeung A</text>
<text sub="clublinks" start="249.415" dur="0.234"> Tukangeun Désémber ku ampir lima jeung sapotong</text>
<text sub="clublinks" start="249.649" dur="0.067"> Tukangeun Désémber ku ampir lima jeung inci sakedik.</text>
<text sub="clublinks" start="249.716" dur="0.333"> LIMA JEUNG INCI SABAT.</text>
<text sub="clublinks" start="250.049" dur="0.1"> LIMA JEUNG INCI SABAT. JEUNG</text>
<text sub="clublinks" start="250.149" dur="0.201"> LIMA JEUNG INCI SABAT. JEUNG WE</text>
<text sub="clublinks" start="250.35" dur="0.1"> LIMA JEUNG INCI SABAT. JEUNG KAMI TIPIKAL</text>
<text sub="clublinks" start="250.45" dur="0.066"> LIMA JEUNG INCI SABAT. JEUNG KAMI TYPICALLY Mimitian</text>
<text sub="clublinks" start="250.516" dur="0.067"> LIMA JEUNG INCI SABAT. JEUNG URANG Sacara TIPIS dimimitian</text>
<text sub="clublinks" start="250.583" dur="0.067"> LIMA JEUNG INCI SABAT. JEUNG KAMI TYPICALLY dimimitian pikeun nempo</text>
<text sub="clublinks" start="250.65" dur="0.2"> JEUNG KAMI TYPICALLY dimimitian pikeun nempo</text>
<text sub="clublinks" start="250.85" dur="0.167"> JEUNG KAMI TYPICALLY dimimitian pikeun ningali</text>
<text sub="clublinks" start="251.017" dur="0.167"> JEUNG KAMI TYPICALLY dimimitian pikeun nempo gunung</text>
<text sub="clublinks" start="251.184" dur="2.002"> JEUNG KAMI TIKSIKAN Mimitian NINGALI GUNUNG GUNUNG</text>
<text sub="clublinks" start="253.186" dur="0.067"> JEUNG KAMI TIKSIKAN Mimitian NINGALI GUNUNG JADI MOUNTAIN JADI</text>
<text sub="clublinks" start="253.253" dur="0.233"> GUNUNG SALIRA JADI</text>
<text sub="clublinks" start="253.486" dur="0.167"> GUNUNG GUNUNG JADI JAUH</text>
<text sub="clublinks" start="253.653" dur="0.2"> GUNUNG GUNUNG JADI LEBIH DEUI</text>
<text sub="clublinks" start="253.853" dur="0.1"> GUNUNG GUNUNG JADI LEBIH CEPAT</text>
<text sub="clublinks" start="253.953" dur="0.1"> GUNUNG GUNUNG JADI LEBIH CEPAT JEUNG</text>
<text sub="clublinks" start="254.053" dur="0.067"> GUNUNG GUNUNG JADI JADI LEBIH CEPOT JEUNG LEUWIH</text>
<text sub="clublinks" start="254.12" dur="0.234"> LEBIH JEUNG LEBIH sering na deui</text>
<text sub="clublinks" start="254.354" dur="0.066"> LEBIH JEUNG LEBIH CEPAT JEUNG LEBIH beurat</text>
<text sub="clublinks" start="254.42" dur="0.067"> LEBIH JEUNG LEBIH CEPAT JEUNG LEBIH HEBAT JAUH</text>
<text sub="clublinks" start="254.487" dur="0.067"> LEBIH JEUNG LEBIH CEPAT JEUNG LEBIH HEBAT JADI URANG</text>
<text sub="clublinks" start="254.554" dur="0.2"> LEBIH JEUNG LEBIH CEPAT JEUNG LEBIH HEBAT JAJI URANG DAPAT</text>
<text sub="clublinks" start="254.754" dur="0.2"> LEBIH JEUNG LEBIH CEPAT JEUNG LEBIH HEBAT NU JADI KITU</text>
<text sub="clublinks" start="254.954" dur="0.067"> LEBIH JEUNG LEBIH CEPAT JEUNG LEBIH HEBAT NU JADI NOVEMBER</text>
<text sub="clublinks" start="255.021" dur="2.236"> HEBAT JEUNG URANG KA NOVEMBER</text>
<text sub="clublinks" start="257.257" dur="0.2"> Beurat AS Urang Kana Nopémber JEUNG</text>
<text sub="clublinks" start="257.457" dur="0.2"> HEBAT JEUNG URANG KA NOVEMBER JEUNG MANEH</text>
<text sub="clublinks" start="257.657" dur="0.2"> Beurat sakumaha urang meunang ka Nopémber AND anjeun terang,</text>
<text sub="clublinks" start="257.857" dur="0.234"> HEBAT NU KITU NANGTU KA NOVEMBER JEUNG NYAHO, NYA</text>
<text sub="clublinks" start="258.091" dur="0.2"> HEBAT NU KITU NANGTU NOVEMBER JEUNG ANU NYAHO, SABABNA</text>
<text sub="clublinks" start="258.291" dur="0.067"> HEBAT NU KITU NANGTU NOVEMBER JEUNG NYAHO, SABABNA</text>
<text sub="clublinks" start="258.358" dur="0.233"> Sareng anjeun terang, éta salawasna</text>
<text sub="clublinks" start="258.591" dur="0.034"> Sareng anjeun terang, éta salawasna harepan</text>
<text sub="clublinks" start="258.625" dur="0.1"> Sareng anjeun terang, éta salawasna harepan</text>
<text sub="clublinks" start="258.725" dur="0.1"> Sareng anjeun terang, éta salawasna harepan THE</text>
<text sub="clublinks" start="258.825" dur="0.133"> Sareng anjeun terang, éta salawasna harepan SKI</text>
<text sub="clublinks" start="258.958" dur="0.067"> Sareng anjeun terang, éta salawasna harepan tina resor ski</text>
<text sub="clublinks" start="259.025" dur="0.067"> Sareng anjeun terang, éta salawasna ngarepkeun SKI RESORTS UP</text>
<text sub="clublinks" start="259.092" dur="0.066"> Sareng anjeun terang, éta salawasna ngarepkeun SKI RESORTS nepi</text>
<text sub="clublinks" start="259.158" dur="0.234"> HARAPAN SKI RESORTS UP ON</text>
<text sub="clublinks" start="259.392" dur="0.1"> HARAPAN SKI RESORTS NINGGAL DINA GUNUNG</text>
<text sub="clublinks" start="259.492" dur="0.1"> HARAPAN SKI RESORTS UP ON MOUNT HOOD</text>
<text sub="clublinks" start="259.592" dur="0.067"> HARAPAN SKI RESORTS UP ON MOUNT HOOD AND</text>
<text sub="clublinks" start="259.659" dur="0.1"> HARAPAN SKI RESORTS NINGGAL DINA MOUNT MOUNT JEUNG DI</text>
<text sub="clublinks" start="259.759" dur="0.067"> HARAPAN SKI RESORTS UP ON MOUNT HOOD AND LOBA</text>
<text sub="clublinks" start="259.826" dur="1.201"> MOUNT KUMAHA JEUNG DI LEUNGIT</text>
<text sub="clublinks" start="261.027" dur="0.2"> MOUNT KUMAHA JEUNG DI LUAS LOKASI</text>
<text sub="clublinks" start="261.227" dur="0.2"> MOUNT HOOD AND DI LOBA LOKASI ACROSS</text>
<text sub="clublinks" start="261.427" dur="0.201"> MOUNT KUMAHA JEUNG DI LUAS LOKASI SAKITNA</text>
<text sub="clublinks" start="261.628" dur="0.066"> MOUNT KUMAHA JEUNG DI LUAS LOKASI SAKOLA KALINGGI UTAMA</text>
<text sub="clublinks" start="261.694" dur="0.2"> TEMPAT SADAYANA PALING BATU</text>
<text sub="clublinks" start="261.894" dur="0.101"> TEMPAT SADAYANA PALING BATUR KA</text>
<text sub="clublinks" start="261.995" dur="0.1"> TEMPAT SADAYANA NEGI BARATNA</text>
<text sub="clublinks" start="262.095" dur="0.133"> TEMPAT SADAYANA NEGERI BARAT BAKAL DIBUKA</text>
<text sub="clublinks" start="262.228" dur="0.267"> TEMPAT SADAYANA PALING PALING DIBUKA</text>
<text sub="clublinks" start="262.495" dur="0.067"> TEMPAT SADAYANA PALING NEGERI BISA DIBUKA KANGGO HATUR NUHUN.</text>
<text sub="clublinks" start="262.562" dur="2.102"> Pikeun dibuka pikeun ngahaturkeun nuhun.</text>
<text sub="clublinks" start="264.664" dur="0.2"> Pikeun dibuka pikeun ngahaturkeun nuhun. CARA</text>
<text sub="clublinks" start="264.864" dur="0.134"> Pikeun dibuka pikeun ngahaturkeun nuhun. CARA teuing</text>
<text sub="clublinks" start="264.998" dur="0.1"> Pikeun dibuka pikeun ngahaturkeun nuhun. CARA JADI AWAL</text>
<text sub="clublinks" start="265.098" dur="0.1"> Pikeun dibuka pikeun ngahaturkeun nuhun. CARA AYA AWAL KA</text>
<text sub="clublinks" start="265.198" dur="0.1"> Pikeun dibuka pikeun ngahaturkeun nuhun. CARA AYA AWAL NYIEUNAN</text>
<text sub="clublinks" start="265.298" dur="0.067"> Pikeun dibuka pikeun ngahaturkeun nuhun. CARA AYA AWAL NYIEUN A</text>
<text sub="clublinks" start="265.365" dur="0.3"> CARA AYA AWAL NYIEUN A</text>
<text sub="clublinks" start="265.665" dur="0.067"> CARA JAUH AWAL NYIEUN KETENTUAN</text>
<text sub="clublinks" start="265.732" dur="0.1"> CARA JAUH AWAL NYIEUN PREDISI</text>
<text sub="clublinks" start="265.832" dur="0.1"> CARA AYA AWAL NYIEUN KETENTUAN KANA</text>
<text sub="clublinks" start="265.932" dur="0.067"> CARA AYA AWAL NYIEUN PREDISI ANJEUN.</text>
<text sub="clublinks" start="265.999" dur="0.2"> PREDICTION ANJEUN.</text>
<text sub="clublinks" start="266.199" dur="0.033"> PREDICTION ANJEUN. TAPI</text>
<text sub="clublinks" start="266.232" dur="0.1"> PREDICTION ANJEUN. TAPI I</text>
<text sub="clublinks" start="266.332" dur="0.1"> PREDICTION ANJEUN. TAPI SAYA BISA</text>
<text sub="clublinks" start="266.432" dur="0.1"> PREDICTION ANJEUN. TAPI SAYA BISA NYAWAL</text>
<text sub="clublinks" start="266.532" dur="0.201"> PREDICTION ANJEUN. TAPI SAYA BISA NYAJARIkeun Anjeun</text>
<text sub="clublinks" start="266.733" dur="0.233"> PREDICTION ANJEUN. TAPI AING BISA NYAJARIAN KA ANJEUN</text>
<text sub="clublinks" start="266.966" dur="1.201"> PREDICTION ANJEUN. TAPI SAYA BISA NYAJEUKAN KA ANU</text>
<text sub="clublinks" start="268.167" dur="0.067"> PREDICTION ANJEUN. TAPI SAYA BISA NYAJEUKAN KAJEUN URANG LAKU</text>
<text sub="clublinks" start="268.234" dur="0.234"> TAPI SAYA BISA NYAJEUKAN KAJEUN URANG LAKU</text>
<text sub="clublinks" start="268.468" dur="0.167"> TAPI SAYA BISA NYAJARI KA ANJEUN URANG HUJAN</text>
<text sub="clublinks" start="268.635" dur="0.1"> Tapi kuring tiasa nyaritakeun yén urang ngalakukeun hujan di</text>
<text sub="clublinks" start="268.735" dur="0.166"> Tapi kuring tiasa nyaritakeun yén urang ngalakukeun hujan di</text>
<text sub="clublinks" start="268.901" dur="0.101"> Tapi kuring tiasa nyaritakeun yén urang hujan dina ramalan</text>
<text sub="clublinks" start="269.002" dur="0.1"> Tapi kuring tiasa nyaritakeun yén urang ngalakukeun hujan dina ramalan sareng</text>
<text sub="clublinks" start="269.102" dur="0.066"> Tapi kuring tiasa nyaritakeun yén urang ngalakukeun hujan dina ramalan sareng kamungkinan</text>
<text sub="clublinks" start="269.168" dur="0.201"> Hujan dina ramalan sareng meureun</text>
<text sub="clublinks" start="269.369" dur="0.166"> Hujan di ramalan sareng meureun sababaraha</text>
<text sub="clublinks" start="269.535" dur="0.201"> Hujan di ramalan sareng meureun aya langkung jangkung</text>
<text sub="clublinks" start="269.736" dur="1.735"> Hujan dina ramalan sareng meureun aya sababaraha pamilihan anu langkung ageung</text>
<text sub="clublinks" start="271.471" dur="0.066"> Hujan dina ramalan sareng meureun aya anu langkung ageung pilihan</text>
<text sub="clublinks" start="271.537" dur="0.301"> SABILIKAN SALIRA PILIHAN LEUNGIT</text>
<text sub="clublinks" start="271.838" dur="0.066"> Sawatara éléktronik langkung ageung énjing.</text>
<text sub="clublinks" start="271.904" dur="0.234"> Isukan.</text>
<text sub="clublinks" start="272.138" dur="0.067"> Isukan. HAYU</text>
<text sub="clublinks" start="272.205" dur="0.133"> Isukan. Hayu urang meunang</text>
<text sub="clublinks" start="272.338" dur="0.1"> Isukan. Hayu urang kéngingkeun anjeun</text>
<text sub="clublinks" start="272.438" dur="0.134"> Isukan. Hayu urang asup ka anjeun</text>
<text sub="clublinks" start="272.572" dur="0.1"> Isukan. Hayu urang kéngingkeun ka hareup</text>
<text sub="clublinks" start="272.672" dur="0.067"> Isukan. Hayu urang kéngingkeun kana mangsa hareup</text>
<text sub="clublinks" start="272.739" dur="0.2"> Hayu urang kéngingkeun kana mangsa hareup</text>
<text sub="clublinks" start="272.939" dur="0.133"> Hayu urang kéngingkeun ka hareup anu nyata</text>
<text sub="clublinks" start="273.072" dur="0.067"> Hayu urang kéngingkeun kana waktos anu gancang anu gancang.</text>
<text sub="clublinks" start="273.139" dur="0.2"> CEPAT NYATA.</text>
<text sub="clublinks" start="273.339" dur="0.1"> CEPAT NYATA. THE</text>
<text sub="clublinks" start="273.439" dur="0.034"> CEPAT NYATA. SÉSANA</text>
<text sub="clublinks" start="273.473" dur="0.167"> CEPAT NYATA. Sésana tina</text>
<text sub="clublinks" start="273.64" dur="0.1"> CEPAT NYATA. Sésa peuting ieu</text>
<text sub="clublinks" start="273.74" dur="0.2"> CEPAT NYATA. Sésa peuting ieu</text>
<text sub="clublinks" start="273.94" dur="0.067"> CEPAT NYATA. Sésa peuting ieu gugus</text>
<text sub="clublinks" start="274.007" dur="1.401"> Sésa peuting ieu gugus</text>
<text sub="clublinks" start="275.408" dur="0.234"> Sésa wengi ayeuna klick nempel</text>
<text sub="clublinks" start="275.642" dur="0.2"> Sésana Peuting Sateuacanna Kelet Ketet Sareng</text>
<text sub="clublinks" start="275.842" dur="0.167"> Sésana Sapeupeuting ieu Klick Nempel jeung urang</text>
<text sub="clublinks" start="276.009" dur="0.1"> Sésana Peuting Sateuacanna Kelet Ketet Sareng Komputer urang</text>
<text sub="clublinks" start="276.109" dur="0.066"> Sésana Peuting Sateuacanna Klick Nempelkeun sareng Modél KOMPUTER KAMI</text>
<text sub="clublinks" start="276.175" dur="0.234"> METEK JEUNG MODEL KOMPUTER KAMI</text>
<text sub="clublinks" start="276.409" dur="0.1"> Nempelkeun JEUNG MODEL KOMPUTER KAMI</text>
<text sub="clublinks" start="276.509" dur="0.1"> Nempelkeun JEUNG MODEL KOMPUTER KAMI TÉJUK</text>
<text sub="clublinks" start="276.609" dur="0.2"> Nempelkeun JEUNG MODEL KOMPUTER KAMI NUNJUK KURANG</text>
<text sub="clublinks" start="276.809" dur="0.067"> Nempelkeun JEUNG MODEL KOMPUTER KAMI NUNJUKKEUN Sababaraha KUBUNG</text>
<text sub="clublinks" start="276.876" dur="0.267"> NAMPANGKEUN Sababaraha KUMIS</text>
<text sub="clublinks" start="277.143" dur="0.1"> ANJEUN NAMPANGKEUN Sababaraha KUBUNG NGANJUK</text>
<text sub="clublinks" start="277.243" dur="0.134"> NAMPANGKEUN Sababaraha SUMBERKEUN NGABANGKEUN THE</text>
<text sub="clublinks" start="277.377" dur="0.133"> ANJEUN NUNJUKKEUN KACAPKEUN NGABATU KALORI KALOR</text>
<text sub="clublinks" start="277.51" dur="0.1"> ANJEUN NUNJUKKEUN Sababaraha KUBUNG NGABUKBEL OORGON UTARA</text>
<text sub="clublinks" start="277.61" dur="0.067"> ANJEUN NUNJUKKEUN Sababaraha KUBUNG NGANJUK PALING OREGON UTARA</text>
<text sub="clublinks" start="277.677" dur="1.702"> NGADÉNG PALING OREGON Kalér</text>
<text sub="clublinks" start="279.379" dur="0.233"> NGADÉNGÉ KATINGGAL OORGON PALING COPAT</text>
<text sub="clublinks" start="279.612" dur="0.2"> NGADEUKEUT OREGON BATAS PALING ENG PEUTIK</text>
<text sub="clublinks" start="279.812" dur="0.134"> NGADÉNG KA PALING OREGON PALING DULU NEPI DENGENG DENGAN</text>
<text sub="clublinks" start="279.946" dur="0.167"> NGADÉNG KA PALING OREGON PALING PALING MALAM SADAYEUH</text>
<text sub="clublinks" start="280.113" dur="0.066"> NGADÉNG KA PALING OREGON PALING PALING Wengi ayeuna ku énjing</text>
<text sub="clublinks" start="280.179" dur="0.267"> Peuting ayeuna ku awal isuk</text>
<text sub="clublinks" start="280.446" dur="0.034"> Peuting ayeuna ku énjing énjing</text>
<text sub="clublinks" start="280.48" dur="0.1"> Peuting ayeuna ku énjing énjing énjing</text>
<text sub="clublinks" start="280.58" dur="0.133"> Peuting ayeuna ku énjing énjing énjing panginten</text>
<text sub="clublinks" start="280.713" dur="0.067"> Peuting ayeuna ku isuk-isuk isuk-isuk isuk sigana urang mah</text>
<text sub="clublinks" start="280.78" dur="0.1"> Peuting ayeuna ku isuk-isuk isuk-isuk isuk-isuk sigana urang ogé</text>
<text sub="clublinks" start="280.88" dur="0.067"> Peuting ayeuna ku isuk-isuk isuk-isuk isuk-isuk sigana urang sami-sami</text>
<text sub="clublinks" start="280.947" dur="0.2"> Isuk-isuk sigana mah urang sami-sami</text>
<text sub="clublinks" start="281.147" dur="0.167"> Isuk-isuk sigana mah urang sami-sami</text>
<text sub="clublinks" start="281.314" dur="0.133"> Isuk-isuk sigana mah urang sami sareng Oregon</text>
<text sub="clublinks" start="281.447" dur="0.067"> Isuk-isuk sigana mah urang sami sareng pantai Oregon.</text>
<text sub="clublinks" start="281.514" dur="0.801"> PANTAI OREGON.</text>
<text sub="clublinks" start="282.315" dur="0.2"> PANTAI OREGON. JEUNG</text>
<text sub="clublinks" start="282.515" dur="0.2"> PANTAI OREGON. JEUNG IF</text>
<text sub="clublinks" start="282.715" dur="0.234"> PANTAI OREGON. JEUNG KITU URANG</text>
<text sub="clublinks" start="282.949" dur="0.1"> PANTAI OREGON. Sareng upami urang henteu</text>
<text sub="clublinks" start="283.049" dur="0.1"> PANTAI OREGON. Sareng upami urang henteu leres</text>
<text sub="clublinks" start="283.149" dur="0.167"> PANTAI OREGON. Sareng upami urang henteu leres</text>
<text sub="clublinks" start="283.316" dur="0.067"> PANTAI OREGON. JEUNG KITU TEU KASUATNA KU PREDAWN</text>
<text sub="clublinks" start="283.383" dur="0.233"> JEUNG KITU TEU KASUATNA KU PREDAWN</text>
<text sub="clublinks" start="283.616" dur="0.067"> JEUNG KITU TEU TEU KANGGO KU JAMUAN PREDAWN</text>
<text sub="clublinks" start="283.683" dur="0.167"> Sareng upami urang henteu ngagaduhan ku JAMUAN PREDAWN IN</text>
<text sub="clublinks" start="283.85" dur="2.402"> Sareng upami urang henteu ngagaduhan ku JAMUAN PREDAWN di Portland</text>
<text sub="clublinks" start="286.252" dur="0.434"> Sareng upami urang henteu kénging ku Jam Predawn di Portugis énjing,</text>
<text sub="clublinks" start="286.686" dur="0.067"> Sareng upami urang henteu kénging ku Jam Predawn di Portugis Isukan, éta</text>
<text sub="clublinks" start="286.753" dur="0.2"> JAM DI PORTLAND isukan, IT</text>
<text sub="clublinks" start="286.953" dur="0.2"> JAM DI PORTLAND isukan, éta bakal</text>
<text sub="clublinks" start="287.153" dur="0.1"> JAM DI PORTLAND isukan, éta bakal</text>
<text sub="clublinks" start="287.253" dur="0.134"> JAM DI PORTLAND isukan, éta bakal aya</text>
<text sub="clublinks" start="287.387" dur="0.233"> JAM DI PORTLAND isukan, éta bakal pondok</text>
<text sub="clublinks" start="287.62" dur="0.067"> Jam di Portugis énjing, éta bakal langkung ringkes THEREAFTER.</text>
<text sub="clublinks" start="287.687" dur="0.233"> AKAN bakal langkung ringkes THEREAFTER.</text>
<text sub="clublinks" start="287.92" dur="0.201"> AKAN bakal langkung ringkes THEREAFTER. DEUI,</text>
<text sub="clublinks" start="288.121" dur="0.1"> AKAN bakal langkung ringkes THEREAFTER. DEUI, PRIMARIA</text>
<text sub="clublinks" start="288.221" dur="0.1"> AKAN bakal langkung ringkes THEREAFTER. DEUI, Cahaya PRIMARILY</text>
<text sub="clublinks" start="288.321" dur="0.2"> AKAN bakal langkung ringkes THEREAFTER. DEUI, HUJAN CAHAYA UTAMA</text>
<text sub="clublinks" start="288.521" dur="0.067"> AKAN bakal langkung ringkes THEREAFTER. DEUI, HUJAN CAHAYA UTAMA JEUNG</text>
<text sub="clublinks" start="288.588" dur="1.802"> DEUI, HUJAN CAHAYA UTAMA JEUNG</text>
<text sub="clublinks" start="290.39" dur="0.2"> DEUI, HUJAN CAHAYA UTAMA JEUNG ATAWA</text>
<text sub="clublinks" start="290.59" dur="0.2"> DEUI, HUJAN CAHAYA PRIMARILY AND OR FOR</text>
<text sub="clublinks" start="290.79" dur="0.067"> DEUI, HUJAN CAHAYA PRIMARILY AND ATAWA SADAYEUNG.</text>
<text sub="clublinks" start="290.857" dur="0.233"> ATAWA Pikeun Dinten Ahad.</text>
<text sub="clublinks" start="291.09" dur="0.234"> ATAWA Pikeun Dinten Ahad. TAMBIH DEUI</text>
<text sub="clublinks" start="291.324" dur="0.1"> ATAWA Pikeun Dinten Ahad. LEUWIH ON</text>
<text sub="clublinks" start="291.424" dur="0.1"> ATAWA Pikeun Dinten Ahad. Langkung lengkep ngeunaan éta</text>
<text sub="clublinks" start="291.524" dur="0.134"> ATAWA Pikeun Dinten Ahad. Langkung lengkep ngeunaan éta A</text>
<text sub="clublinks" start="291.658" dur="0.133"> ATAWA Pikeun Dinten Ahad. Langkung lengkep ngeunaan anu bit</text>
<text sub="clublinks" start="291.791" dur="0.133"> ATAWA Pikeun Dinten Ahad. Langkung seueur ngeunaan hal éta bitis</text>
<text sub="clublinks" start="291.924" dur="0.067"> ATAWA Pikeun Dinten Ahad. Langkung seueur ngeunaan hal éta anu leres</text>
<text sub="clublinks" start="291.991" dur="0.2"> Langkung seueur ngeunaan hal éta anu leres</text>
<text sub="clublinks" start="292.191" dur="0.067"> Langkung seueur ngeunaan hal anu bénten ayeuna ayeuna</text>
<text sub="clublinks" start="292.258" dur="0.1"> Langkung seueur ngeunaan hal éta anu rada pas ayeuna ayeuna</text>
<text sub="clublinks" start="292.358" dur="0.1"> Langkung lengkep ngeunaan anu bit anu leres ayeuna dina genep genep</text>
<text sub="clublinks" start="292.458" dur="0.067"> Langkung seueur ngeunaan hal éta anu leres-leres ayeuna ayeuna dina genep genep lima</text>
<text sub="clublinks" start="292.525" dur="0.134"> Langkung seueur ngeunaan hal éta anu bitis ayeuna ayeuna dina genep genep lima sareng</text>
<text sub="clublinks" start="292.659" dur="0.2"> Langkung seueur ngeunaan hal éta anu leres-leres ayeuna ayeuna dina genep genep lima sareng anjeun</text>
<text sub="clublinks" start="292.859" dur="0.066"> Langkung seueur ngeunaan hal éta anu leres-leres ayeuna ayeuna dina genep genep lima sareng anjeun tiasa</text>
<text sub="clublinks" start="292.925" dur="1.235"> Ayeuna jam genep genep lima sareng anjeun tiasa</text>
<text sub="clublinks" start="294.16" dur="0.167"> Ayeuna jam genep genep lima sareng anjeun masih tiasa</text>
<text sub="clublinks" start="294.327" dur="0.233"> Ayeuna jam genep genep lima anjeun masih tiasa ningali</text>
<text sub="clublinks" start="294.56" dur="0.201"> Ayeuna jam genep genep lima sareng anjeun masih tiasa ningali sababaraha</text>
<text sub="clublinks" start="294.761" dur="0.2"> Ayeuna jam genep genep lima sareng anjeun masih tiasa ningali sababaraha biru</text>
<text sub="clublinks" start="294.961" dur="0.1"> Ayeuna jam genep genep lima sareng anjeun masih tiasa ningali sababaraha langit biru</text>
<text sub="clublinks" start="295.061" dur="0.133"> Ayeuna jam genep genep lima sareng anjeun masih tiasa ningali sababaraha langit biru pareum</text>
<text sub="clublinks" start="295.194" dur="0.067"> Ayeuna jam genep genep lima sareng anjeun masih tiasa ningali sababaraha langit biru kaluar</text>
<text sub="clublinks" start="295.261" dur="0.2"> Masih ningali sababaraha langit biru di</text>
<text sub="clublinks" start="295.461" dur="0.167"> Masih ningali sababaraha langit biru di</text>
<text sub="clublinks" start="295.628" dur="0.1"> Masih ningali sababaraha langit biru di kajauhan</text>
<text sub="clublinks" start="295.728" dur="0.1"> Masih ningali sababaraha langit biru di kajauhan di dieu</text>
<text sub="clublinks" start="295.828" dur="0.067"> Masih ningali sababaraha langit biru di kajauhan ti dieu</text>
<text sub="clublinks" start="295.895" dur="0.067"> Masih ningali sababaraha langit biru di kajauhan didieu ti urang</text>
<text sub="clublinks" start="295.962" dur="0.233"> Jarak DIDIEU TI KAMI</text>
<text sub="clublinks" start="296.195" dur="0.134"> JAUH DIDIEU DARI NU KURING</text>
<text sub="clublinks" start="296.329" dur="0.067"> Jarak DIDIEU DARI NU KAMI FARGO</text>
<text sub="clublinks" start="296.396" dur="0.133"> Jarak DIDIEU TI KULI JEUNG FARGO LANGIT</text>
<text sub="clublinks" start="296.529" dur="0.067"> Jarak DIDIEU DARI KAMI JEUNG FARGO SKY CAMERA.</text>
<text sub="clublinks" start="296.596" dur="0.667"> NU FARGO SKY CAMERA.</text>
<text sub="clublinks" start="297.263" dur="0.2"> NU FARGO SKY CAMERA. JADI</text>
<text sub="clublinks" start="297.463" dur="0.201"> NU FARGO SKY CAMERA. JADI MASIH</text>
<text sub="clublinks" start="297.664" dur="0.2"> NU FARGO SKY CAMERA. JADI MASIH A</text>
<text sub="clublinks" start="297.864" dur="0.2"> NU FARGO SKY CAMERA. JADI MASIH SIFAT</text>
<text sub="clublinks" start="298.064" dur="0.167"> NU FARGO SKY CAMERA. JADI MASIH KACILAKAN BETUL</text>
<text sub="clublinks" start="298.231" dur="0.067"> NU FARGO SKY CAMERA. JADI MASIH KACAPI RÉSÉNÉ SABDU</text>
<text sub="clublinks" start="298.298" dur="0.3"> JADI MASIH KACAPI RÉSÉNÉ SABDU</text>
<text sub="clublinks" start="298.598" dur="0.067"> JADI MASIH SADAPÉN BAGUS SADAYAH MALAM.</text>
<text sub="clublinks" start="298.665" dur="0.2"> MALAM.</text>
<text sub="clublinks" start="298.865" dur="0.167"> MALAM. Hujan</text>
<text sub="clublinks" start="299.032" dur="0.133"> MALAM. Hujan énjing</text>
<text sub="clublinks" start="299.165" dur="0.067"> MALAM. Hujan énjing anjeun</text>
<text sub="clublinks" start="299.232" dur="0.067"> MALAM. Hujan énjing anjeun 70</text>
<text sub="clublinks" start="299.299" dur="1.968"> Hujan énjing anjeun 70</text>
<text sub="clublinks" start="301.267" dur="0.167"> Hujan énjing anjeun 70 ramalan</text>
<text sub="clublinks" start="301.434" dur="0.234"> Hujan énjing anjeun 70 ramalan sumping</text>
<text sub="clublinks" start="301.668" dur="0.2"> Hujan énjing anjeun 70 ramalan sumping</text>
<text sub="clublinks" start="301.868" dur="0.1"> Hujan énjing anjeun 70 ramalan sumping</text>
<text sub="clublinks" start="301.968" dur="0.1"> Hujan énjing anjeun 70 ramalan sumping ngan</text>
<text sub="clublinks" start="302.068" dur="0.067"> Hujan énjing anjeun 70 ramalan sumping ngan dina A</text>
<text sub="clublinks" start="302.135" dur="0.2"> Prakiraan datang ngan A</text>
<text sub="clublinks" start="302.335" dur="0.067"> Prakiraan datang ngan saeutik.</text>
<text sub="clublinks" start="302.402" dur="0.166"> BIT.</text>
<text sub="clublinks" start="302.568" dur="0.101"> BIT. >></text>
<text sub="clublinks" start="302.669" dur="0.133"> BIT. >> KABEH</text>
<text sub="clublinks" start="302.802" dur="0.067"> BIT. >> KABEH HAK.</text>
<text sub="clublinks" start="302.869" dur="0.233"> >> KABEH HAK.</text>
<text sub="clublinks" start="303.102" dur="0.1"> >> KABEH HAK. Nuhun</text>
<text sub="clublinks" start="303.202" dur="0.101"> >> KABEH HAK. Nuhun Janten</text>
<text sub="clublinks" start="303.303" dur="0.2"> >> KABEH HAK. HATUR NUHUN PISAN</text>
<text sub="clublinks" start="303.503" dur="0.066"> >> KABEH HAK. HATUR NUHUN CHRIS.</text>
<text sub="clublinks" start="303.569" dur="0.935"> HATUR NUHUN CHRIS.</text>
<text sub="clublinks" start="304.504" dur="0.2"> HATUR NUHUN CHRIS. THE</text>
<text sub="clublinks" start="304.704" dur="0.2"> HATUR NUHUN CHRIS. PELABUHAN</text>
<text sub="clublinks" start="304.904" dur="0.134"> HATUR NUHUN CHRIS. POLISI PORTLAND</text>
<text sub="clublinks" start="305.038" dur="0.1"> HATUR NUHUN CHRIS. BIRO PULSA PORTLAND</text>
<text sub="clublinks" start="305.138" dur="0.066"> HATUR NUHUN CHRIS. BUREA POLISI PORTLAND NYAÉNG</text>
<text sub="clublinks" start="305.204" dur="0.234"> BUREA POLISI PORTLAND NYAÉNG</text>
<text sub="clublinks" start="305.438" dur="0.133"> BIRO POLISI PORTLAND NYAÉÉNÉN HANÉNA</text>
<text sub="clublinks" start="305.571" dur="0.134"> BIRO POLISI PORTLAND NYAÉNNEUN NYIEUN</text>
<text sub="clublinks" start="305.705" dur="0.067"> BIRO POLISI PORTLAND NYAÉNNÉNG ANJEUN NYIEUN PERUBAHAN</text>
<text sub="clublinks" start="305.772" dur="0.066"> BIRO POLISI PORTLAND NYAÉNNÉNG ANJEUN NYIEUN PERUBAHAN KA</text>
<text sub="clublinks" start="305.838" dur="0.201"> BIRU POLISI PORTLAND NYAÉNNÉNG ANJEUN NYIEUN PERUBAHAN CARA</text>
<text sub="clublinks" start="306.039" dur="0.066"> BIRO POLISI PORTLAND NYAÉNNÉNG ANJEUN NYIEUN PERUBAHKEUN CARA</text>
<text sub="clublinks" start="306.105" dur="2.236"> NU NYIEUN PERUBAHAN KUMAHA ETA</text>
<text sub="clublinks" start="308.341" dur="0.2"> ANJEUN NYIEUN PERUBAHAN KUMAHA NANGAN</text>
<text sub="clublinks" start="308.541" dur="0.2"> ANJEUN NYIEUN PERUBAHAN KUMAHA NANGTUTNA protés</text>
<text sub="clublinks" start="308.741" dur="0.1"> Ayeuna damel parobihan kumaha cara ngatur protés dumasarkeun</text>
<text sub="clublinks" start="308.841" dur="0.067"> NYIEUN NGAROBAH KUMAHA CARA NANGTUNG protés dumasarkeun</text>
<text sub="clublinks" start="308.908" dur="0.267"> HANDLES protés dumasar kana</text>
<text sub="clublinks" start="309.175" dur="0.1"> HANDLES protés dumasarkeun kana umpan balik</text>
<text sub="clublinks" start="309.275" dur="0.1"> HANDLES protés dumasarkeun kana umpan balik Ti</text>
<text sub="clublinks" start="309.375" dur="0.2"> HANDLES protés dumasarkeun kana umpan balik ti</text>
<text sub="clublinks" start="309.575" dur="0.067"> HANDLES protés dumasarkeun kana umpan balik ti masarakat.</text>
<text sub="clublinks" start="309.642" dur="0.2"> Séptémber tina komunitas.</text>
<text sub="clublinks" start="309.842" dur="2.436"> Séptémber tina komunitas. PBB</text>
<text sub="clublinks" start="312.278" dur="0.2"> Séptémber tina komunitas. PBB NYARIOS</text>
<text sub="clublinks" start="312.478" dur="0.201"> Séptémber tina komunitas. PBB NGOMONGKEUN</text>
<text sub="clublinks" start="312.679" dur="0.233"> Séptémber tina komunitas. PBB NYARIOS KUDU</text>
<text sub="clublinks" start="312.912" dur="0.2"> Séptémber tina komunitas. PBB NYAETA AKAN NANGTANG</text>
<text sub="clublinks" start="313.112" dur="0.067"> Séptémber tina komunitas. PBB NYAETA AKAN NANGTUNG SADAYANA</text>
<text sub="clublinks" start="313.179" dur="0.267"> PBB NYAETA AKAN NANGTUNG SADAYANA</text>
<text sub="clublinks" start="313.446" dur="0.033"> PBB NYAETA AKAN NANGTU SATU PELAKSANA</text>
<text sub="clublinks" start="313.479" dur="0.1"> PBB NYAETA AKAN NANGTU SATU PELAJAR A</text>
<text sub="clublinks" start="313.579" dur="0.134"> PBB NYAETA AKAN NANGTU SATU PELAJAR TIGA</text>
<text sub="clublinks" start="313.713" dur="0.133"> PBB NYAETA AKAN NANGTU SATU PELAJAR TIGA DIGIT</text>
<text sub="clublinks" start="313.846" dur="0.067"> PBB NYAETA AKAN NANGTU SATU PELAJARJumlah TIGA DIGIT.</text>
<text sub="clublinks" start="313.913" dur="2.536"> Petugas sajumlah tilu nomer.</text>
<text sub="clublinks" start="316.449" dur="0.2"> Petugas sajumlah tilu nomer. Aranjeunna bakal</text>
<text sub="clublinks" start="316.649" dur="0.2"> Petugas sajumlah tilu nomer. Aranjeunna bakal</text>
<text sub="clublinks" start="316.849" dur="0.134"> Petugas sajumlah tilu nomer. Aranjeunna bakal diperlukeun</text>
<text sub="clublinks" start="316.983" dur="0.067"> Petugas sajumlah tilu nomer. Aranjeunna bakal diperlukeun</text>
<text sub="clublinks" start="317.05" dur="0.333"> Aranjeunna bakal diperlukeun</text>
<text sub="clublinks" start="317.383" dur="0.167"> Aranjeunna bakal diperlukeun pikeun PROMINEN</text>
<text sub="clublinks" start="317.55" dur="0.1"> Aranjeunna kedah dipénta sateuacanna</text>
<text sub="clublinks" start="317.65" dur="0.134"> Aranjeunna kedah dipénta sateuacanna nunjukkeun éta</text>
<text sub="clublinks" start="317.784" dur="0.066"> Aranjeunna kedah dipajukeun sateuacanna nembongkeun jumlah éta</text>
<text sub="clublinks" start="317.85" dur="0.201"> Sateuacanna Nampilkeun Nomer Éta</text>
<text sub="clublinks" start="318.051" dur="0.1"> Sateuacanna Nampilkeun jumlah éta</text>
<text sub="clublinks" start="318.151" dur="1.168"> Sateuacanna Nampilkeun Nomer Anu Pikeun Aranjeunna</text>
<text sub="clublinks" start="319.319" dur="0.2"> Sateuacanna Nampilkeun Éta Nomer Dina Hélmét Aranjeunna</text>
<text sub="clublinks" start="319.519" dur="0.233"> Sateuacanna Nampilkeun Éta Nomer Dina Hélmét Aranjeunna Salami</text>
<text sub="clublinks" start="319.752" dur="0.067"> Sateuacanna Nampilkeun Éta Nomer Dina Hélmét Aranjeunna Salami Riungan</text>
<text sub="clublinks" start="319.819" dur="0.3"> DINA HELMET maranehanana salami rame</text>
<text sub="clublinks" start="320.119" dur="0.134"> DINA HELMET maranhanana salami pangaturan ramé</text>
<text sub="clublinks" start="320.253" dur="0.067"> DINA HELMET maranehanana salami kajadian-kajadian pengelolaan riungan.</text>
<text sub="clublinks" start="320.32" dur="0.2"> ACARA PENGELOLAAN.</text>
<text sub="clublinks" start="320.52" dur="0.133"> ACARA PENGELOLAAN. THE</text>
<text sub="clublinks" start="320.653" dur="0.1"> ACARA PENGELOLAAN. THE Birokrat</text>
<text sub="clublinks" start="320.753" dur="0.1"> ACARA PENGELOLAAN. BUREAU NYarios</text>
<text sub="clublinks" start="320.853" dur="0.201"> ACARA PENGELOLAAN. BUREAU NYAUTAKEUN</text>
<text sub="clublinks" start="321.054" dur="2.235"> ACARA PENGELOLAAN. BUREAU NYAJEUN NYA</text>
<text sub="clublinks" start="323.289" dur="0.067"> ACARA PENGELOLAAN. Birokrat saurna ogé</text>
<text sub="clublinks" start="323.356" dur="0.334"> Birokrat saurna ogé</text>
<text sub="clublinks" start="323.69" dur="0.1"> Birokrat nyarios ogé parantos dipasang deui</text>
<text sub="clublinks" start="323.79" dur="0.166"> Birokrat nyarios ogé parantos dipasang deui lima</text>
<text sub="clublinks" start="323.956" dur="0.101"> Birokrat nyarios ogé parantos ngerjakeun lima pejabat</text>
<text sub="clublinks" start="324.057" dur="0.066"> Birokrat nyarios ogé parantos ngerjakeun lima pejabat deui ti</text>
<text sub="clublinks" start="324.123" dur="0.267"> LINGKUNG LIMA PEGAWAI DARI</text>
<text sub="clublinks" start="324.39" dur="0.134"> LINGKUNGAN LIMA PUNGGAL DARI protés</text>
<text sub="clublinks" start="324.524" dur="0.1"> LIMA PUNGGAL DIPASANGKEUN DARI TUGAS protés</text>
<text sub="clublinks" start="324.624" dur="2.836"> LIMA PUNGGAL DIPASANGKEUN DARI TUGAS PROTESTASI BARI</text>
<text sub="clublinks" start="327.46" dur="0.067"> LIMA PUNGGAL DIPASANGKEUN DARI TUGAS PROTESTASI BARI INVESTASI</text>
<text sub="clublinks" start="327.527" dur="0.267"> Tanggung jawab protés nalika nyayogikeun</text>
<text sub="clublinks" start="327.794" dur="0.166"> Tanggung jawab protés nalika ngasuh masalah</text>
<text sub="clublinks" start="327.96" dur="0.067"> Tanggung jawab Protés Sedengkeun INVESTASI INGGRIS KANGGO BAWA</text>
<text sub="clublinks" start="328.027" dur="0.1"> Tanggung jawab Protés Sedengkeun INVESTASI MÉRÉSOR Pikeun nguruskeun</text>
<text sub="clublinks" start="328.127" dur="0.1"> Tanggung jawab Protés Sedengkeun INVESTASI MÉRÉSOR Pikeun MANGGUNG</text>
<text sub="clublinks" start="328.227" dur="0.067"> Tanggung jawab protés nalika ngasuh konsultasi dibawa ku</text>
<text sub="clublinks" start="328.294" dur="0.234"> HARTA DITANGGUNG KU</text>
<text sub="clublinks" start="328.528" dur="0.1"> HALAT PANGAJARAN DITANGGUH OLEH PELUANG</text>
<text sub="clublinks" start="328.628" dur="0.167"> PERHATOSAN DITANGGUH OLEH PELAYAKAN UMUM</text>
<text sub="clublinks" start="328.795" dur="2.435"> PERHATOSAN DITANGGUH OLEH PELAYAKAN MASALAH Pikeun Jalma</text>
<text sub="clublinks" start="331.23" dur="0.267"> KEPENTINGAN DITANGGUNG OLEH PELAYAKAN MASALAH KA PARA PUNGGUNG.</text>
<text sub="clublinks" start="331.497" dur="0.334"> UMUM perkawis pajabat éta.</text>
<text sub="clublinks" start="331.831" dur="0.2"> UMUM perkawis pajabat éta. JEUNG</text>
<text sub="clublinks" start="332.031" dur="0.134"> UMUM perkawis pajabat éta. Sareng Abdi</text>
<text sub="clublinks" start="332.165" dur="0.1"> UMUM perkawis pajabat éta. Sareng Abdi bade</text>
<text sub="clublinks" start="332.265" dur="0.2"> UMUM perkawis pajabat éta. Sareng Abdi bade</text>
<text sub="clublinks" start="332.465" dur="0.2"> UMUM perkawis pajabat éta. JEUNG Kaula bakal mimiti</text>
<text sub="clublinks" start="332.665" dur="0.067"> UMUM perkawis pajabat éta. Sareng Abdi badé ngamimitian heula</text>
<text sub="clublinks" start="332.732" dur="1.602"> Sareng Abdi badé ngamimitian heula</text>
<text sub="clublinks" start="334.334" dur="0.2"> Sareng Abdi badé mimiti mimitian</text>
<text sub="clublinks" start="334.534" dur="0.233"> Sareng Abdi badé mimiti mimitian ku ieu</text>
<text sub="clublinks" start="334.767" dur="3.437"> Sareng sim kuring badé mimiti mimitian ku ieu mangga</text>
<text sub="clublinks" start="338.204" dur="0.267"> Sareng sim kuring badé mimiti mimitian ku ieu mangga.</text>
<text sub="clublinks" start="338.471" dur="0.234"> DENGAN KITU SILIH Milih.</text>
<text sub="clublinks" start="338.705" dur="0.133"> DENGAN KITU SILIH Milih. AWEWE</text>
<text sub="clublinks" start="338.838" dur="0.133"> DENGAN KITU SILIH Milih. Awéwé nyieun</text>
<text sub="clublinks" start="338.971" dur="0.167"> DENGAN KITU SILIH Milih. Awéwé ngadamel aranjeunna</text>
<text sub="clublinks" start="339.138" dur="0.234"> DENGAN KITU SILIH Milih. AWEWEUH NGASAR SORA</text>
<text sub="clublinks" start="339.372" dur="0.067"> DENGAN KITU SILIH Milih. AWEWEUH NGADÉNÉNG SARA SÉNA</text>
<text sub="clublinks" start="339.439" dur="0.233"> AWEWEUH NGADÉNÉNG SORA</text>
<text sub="clublinks" start="339.672" dur="0.067"> Awéwé ngajantenkeun Sora maranéhna nguping di payun</text>
<text sub="clublinks" start="339.739" dur="1.702"> Awéwé ngajantenkeun Sora maranéhna nguping</text>
<text sub="clublinks" start="341.441" dur="0.2"> Awéwé ngajantenkeun Sora maranéhna nguping sateuacan pamilihan</text>
<text sub="clublinks" start="341.641" dur="0.2"> Awéwé ngajantenkeun Sora maranéhna nguping sateuacan dinten pamilihan</text>
<text sub="clublinks" start="341.841" dur="0.067"> AWEWEUH NGABARAKAKEUN SORA SADAYANA DINA PILIHAN Dinten Pilihan</text>
<text sub="clublinks" start="341.908" dur="0.267"> Sateuacan dinten pamilihan sareng</text>
<text sub="clublinks" start="342.175" dur="0.133"> Sateuacan dinten pamilihan sareng Maret</text>
<text sub="clublinks" start="342.308" dur="0.067"> Sateuacana dinten pamilihan sareng Maret sakitar</text>
<text sub="clublinks" start="342.375" dur="0.167"> Sateuacan dinten pamilihan sareng Maret di sakitar</text>
<text sub="clublinks" start="342.542" dur="0.066"> Sateuacana dinten pamilihan sareng Maret di sakitar nagara</text>
<text sub="clublinks" start="342.608" dur="0.067"> Sateuacana dinten pamilihan sareng Maret di sakitar nagara sareng</text>
<text sub="clublinks" start="342.675" dur="0.234"> MARSA SAKITENG NEGARA JEUNG</text>
<text sub="clublinks" start="342.909" dur="0.1"> Maret di sakitar nagara sareng katuhu</text>
<text sub="clublinks" start="343.009" dur="0.067"> Maret di sakitar nagara sareng di dieu</text>
<text sub="clublinks" start="343.076" dur="0.166"> Maret di sakitar nagara sareng katuhu di dieu</text>
<text sub="clublinks" start="343.242" dur="0.067"> Maret di sakitar nagara sareng katuhu didieu di Portland.</text>
<text sub="clublinks" start="343.309" dur="2.236"> BENER DIDIEU DI PORTLAND.</text>
<text sub="clublinks" start="345.545" dur="0.2"> BENER DIDIEU DI PORTLAND. KRISTAL</text>
<text sub="clublinks" start="345.745" dur="0.2"> BENER DIDIEU DI PORTLAND. CRYSTAL KOUMOU</text>
<text sub="clublinks" start="345.945" dur="0.1"> BENER DIDIEU DI PORTLAND. CARA KOUMOU CRYSTAL</text>
<text sub="clublinks" start="346.045" dur="0.134"> BENER DIDIEU DI PORTLAND. CARA CRYSTAL KOUMOU DILAKU</text>
<text sub="clublinks" start="346.179" dur="0.2"> BENER DIDIEU DI PORTLAND. CARA KOUMOU CRYSTAL nyandak urang</text>
<text sub="clublinks" start="346.379" dur="0.067"> BENER DIDIEU DI PORTLAND. CARA KOUMOU CRYSTAL nyandak urang ka</text>
<text sub="clublinks" start="346.446" dur="0.3"> CARA KOUMOU CRYSTAL nyandak urang ka</text>
<text sub="clublinks" start="346.746" dur="2.302"> CARA CRYSTAL KOUMOU NYIEUNKEUN KAMI DITURUNKEUN</text>
<text sub="clublinks" start="349.048" dur="0.2"> CARA KOUMOU CRYSTAL nyandak urang ka handap</text>
<text sub="clublinks" start="349.248" dur="0.267"> CARA CRYSTAL KOUMOU nyandak urang turun di sababaraha tempat</text>
<text sub="clublinks" start="349.515" dur="0.234"> CARA CRYSTAL KOUMOU nyandak urang turun di sababaraha titik.</text>
<text sub="clublinks" start="349.749" dur="0.233"> DITURUNKEUN DI SABAT POINT.</text>
<text sub="clublinks" start="349.982" dur="0.134"> DITURUNKEUN DI SABAT POINT. >></text>
<text sub="clublinks" start="350.116" dur="0.1"> DITURUNKEUN DI SABAT POINT. >> URANG</text>
<text sub="clublinks" start="350.216" dur="0.1"> DITURUNKEUN DI SABAT POINT. >> URANG PERLU</text>
<text sub="clublinks" start="350.316" dur="0.134"> DITURUNKEUN DI SABAT POINT. >> URANG PERLU</text>
<text sub="clublinks" start="350.45" dur="0.2"> DITURUNKEUN DI SABAT POINT. >> URANG KUDU STOP</text>
<text sub="clublinks" start="350.65" dur="0.2"> DITURUNKEUN DI SABAT POINT. >> Urang kedah lirén naros</text>
<text sub="clublinks" start="350.85" dur="0.067"> DITURUNKEUN DI SABAT POINT. >> URANG KUDU Ngeureunkeun Ménta</text>
<text sub="clublinks" start="350.917" dur="1.401"> >> URANG KUDU Ngeureunkeun Ménta</text>
<text sub="clublinks" start="352.318" dur="0.2"> >> URANG KUDU Ngeureunkeun Ménta KA URANG</text>
<text sub="clublinks" start="352.518" dur="0.201"> >> Urang kedah ngeureunkeun naroskeun hak urang</text>
<text sub="clublinks" start="352.719" dur="0.233"> >> URANG KUDU Ngeureunkeun Ménta Hak Kami jeung</text>
<text sub="clublinks" start="352.952" dur="0.2"> >> Urang kedah ngeureunkeun naroskeun hak urang sareng ngamimitian</text>
<text sub="clublinks" start="353.152" dur="0.067"> >> Urang kedah liren naroskeun hak urang sareng mimiti nungtut</text>
<text sub="clublinks" start="353.219" dur="0.234"> HAK URANG JEUNG MULAI Nungtut</text>
<text sub="clublinks" start="353.453" dur="0.066"> HAK URANG JEUNG MULAI Nungtut Aranjeunna.</text>
<text sub="clublinks" start="353.519" dur="3.037"> Aranjeunna.</text>
<text sub="clublinks" start="356.556" dur="0.2"> Aranjeunna. THE</text>
<text sub="clublinks" start="356.756" dur="0.033"> Aranjeunna. KECAP</text>
<text sub="clublinks" start="356.789" dur="0.167"> Aranjeunna. KECAP tina</text>
<text sub="clublinks" start="356.956" dur="0.1"> Aranjeunna. KECAP W.</text>
<text sub="clublinks" start="357.056" dur="0.2"> Aranjeunna. KECAP W. BILL</text>
<text sub="clublinks" start="357.256" dur="0.067"> Aranjeunna. KECAP W. BILL RESONATASI</text>
<text sub="clublinks" start="357.323" dur="0.234"> KECAP W. BILL RESONATASI</text>
<text sub="clublinks" start="357.557" dur="0.1"> KECAP W. BILL RESONATED JEUNG</text>
<text sub="clublinks" start="357.657" dur="0.133"> KECAP W. BILL RESONATED KA</text>
<text sub="clublinks" start="357.79" dur="2.403"> KECAP W. BILL RESONATED KA GAGAL</text>
<text sub="clublinks" start="360.193" dur="0.2"> KECAP W. BILL RESONATED AND CROWD SABTU</text>
<text sub="clublinks" start="360.393" dur="0.067"> KECAP W. BILL RESONATED DENGAN PAGI SABADU SUKSARI</text>
<text sub="clublinks" start="360.46" dur="0.3"> Kalayan isuk-isuk dina dinten Sabtu</text>
<text sub="clublinks" start="360.76" dur="0.167"> DENGAN GABLU SABADU PAGI SUMPUT</text>
<text sub="clublinks" start="360.927" dur="0.1"> Kalayan riungan SABADU énjing-énjing diturunkeun</text>
<text sub="clublinks" start="361.027" dur="0.1"> DENGAN GABUNG SABADU SUKSES ENGKUL DITANGKUTKEUN KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="361.127" dur="0.133"> DENGAN GOLONG SABADU SUKSES ENGKENG DITANGKUTKEUN KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="361.26" dur="0.067"> Kalayan riungan dinten Sabtu énjing-énjing dipendet turun pikeun PDX</text>
<text sub="clublinks" start="361.327" dur="0.267"> DIKUMPULKEUN DITANGGUL KANG PDX</text>
<text sub="clublinks" start="361.594" dur="1.769"> DIKUMPULKEUN KANGGO PARA AWEWE PDX</text>
<text sub="clublinks" start="363.363" dur="0.2"> DIKUMPULKEUN DITANGGUNGKEUN KASIHATAN AWEWE PDX</text>
<text sub="clublinks" start="363.563" dur="0.2"> DIKUMPULKEUN DANGDUT KANGGO BATU PERSATUAN WANITA PDX</text>
<text sub="clublinks" start="363.763" dur="0.067"> DIKUMPULKEUN DANGDUT KANGGO BATU PERSATUAN AWEWE PDX</text>
<text sub="clublinks" start="363.83" dur="0.267"> PERHATIKAN AWEWÉ MARÉNA</text>
<text sub="clublinks" start="364.097" dur="0.066"> PERSATUAN AWEWEUNG PAMARENTAK.</text>
<text sub="clublinks" start="364.163" dur="0.167"> KAADILAN.</text>
<text sub="clublinks" start="364.33" dur="0.034"> KAADILAN. >></text>
<text sub="clublinks" start="364.364" dur="0.1"> KAADILAN. >> Abdi</text>
<text sub="clublinks" start="364.464" dur="0.1"> KAADILAN. >> Abdi</text>
<text sub="clublinks" start="364.564" dur="0.1"> KAADILAN. >> Abdi didieu</text>
<text sub="clublinks" start="364.664" dur="0.2"> KAADILAN. >> Abdi didieu di dieu</text>
<text sub="clublinks" start="364.864" dur="0.2"> KAADILAN. >> Abdi didieu kanggo ngajukeun</text>
<text sub="clublinks" start="365.064" dur="0.067"> KAADILAN. >> Abdi didieu kanggo ngajukeun A</text>
<text sub="clublinks" start="365.131" dur="2.236"> >> Abdi didieu kanggo ngajukeun A</text>
<text sub="clublinks" start="367.367" dur="0.2"> >> Abdi didieu kanggo ngajukeun anu bénten-bénten</text>
<text sub="clublinks" start="367.567" dur="0.033"> >> Kuring di dieu pikeun ngajukeun cara anu Béda</text>
<text sub="clublinks" start="367.6" dur="0.167"> >> Kuring di dieu pikeun ngajukeun cara anu bénten-bénten</text>
<text sub="clublinks" start="367.767" dur="0.067"> >> Kuring di dieu pikeun ngajukeun cara anu bénten tina pamikiran.</text>
<text sub="clublinks" start="367.834" dur="0.367"> BEDA CARA PEMIKIRAN.</text>
<text sub="clublinks" start="368.201" dur="0.2"> BEDA CARA PEMIKIRAN. >></text>
<text sub="clublinks" start="368.401" dur="0.1"> BEDA CARA PEMIKIRAN. >> Jalma</text>
<text sub="clublinks" start="368.501" dur="0.167"> BEDA CARA PEMIKIRAN. >> Jalma datang</text>
<text sub="clublinks" start="368.668" dur="0.067"> BEDA CARA PEMIKIRAN. >> Jalma-jalma datang babarengan</text>
<text sub="clublinks" start="368.735" dur="0.066"> BEDA CARA PEMIKIRAN. >> Jalma datang babarengan</text>
<text sub="clublinks" start="368.801" dur="0.234"> >> Jalma datang babarengan</text>
<text sub="clublinks" start="369.035" dur="0.1"> >> Jalma-jalma datang babarengan pikeun nangtung</text>
<text sub="clublinks" start="369.135" dur="0.167"> >> Jalma-jalma datang babarengan pikeun nangtung</text>
<text sub="clublinks" start="369.302" dur="1.835"> >> Jalma datang babarengan nangtung pikeun awéwé</text>
<text sub="clublinks" start="371.137" dur="0.2"> >> Jalma datang babarengan pikeun nangtung pikeun hak awéwé</text>
<text sub="clublinks" start="371.337" dur="0.067"> >> Jalma datang babarengan pikeun nangtung pikeun hak awéwé jeung</text>
<text sub="clublinks" start="371.404" dur="0.233"> Nangtung Pikeun Hak Awéwé JEUNG</text>
<text sub="clublinks" start="371.637" dur="0.134"> NGADEGKEUN Pikeun HAK JEUNG AWEWEUH</text>
<text sub="clublinks" start="371.771" dur="0.133"> NGADEGKEUN HAKPAN WANITA JEUNG NYARITAKEUN</text>
<text sub="clublinks" start="371.904" dur="0.1"> NGADEGKEUN HAKPAN WANITA JEUNG NYORO NGALANGKITAN</text>
<text sub="clublinks" start="372.004" dur="0.167"> NGADEGKEUN HAKPAN WANITA JEUNG NGOMONGKEUN ngalawan</text>
<text sub="clublinks" start="372.171" dur="0.067"> PANJANGKEUN HAKPAN WANITA JEUNG NGOMONGKEUN NGALANGKEUN AYEUNA</text>
<text sub="clublinks" start="372.238" dur="0.4"> NGOMONGKEUN NGALANGKEUN AYEUNA</text>
<text sub="clublinks" start="372.638" dur="0.067"> NGOMONGKEUN NGALANGKEUNKEUN ADMINISTRASI Ayeuna.</text>
<text sub="clublinks" start="372.705" dur="1.735"> PENTADBIRAN.</text>
<text sub="clublinks" start="374.44" dur="0.2"> PENTADBIRAN. DALIA</text>
<text sub="clublinks" start="374.64" dur="0.201"> PENTADBIRAN. DALIA BAYLE</text>
<text sub="clublinks" start="374.841" dur="0.233"> PENTADBIRAN. DALIA BAYLE NGASUSKEUN</text>
<text sub="clublinks" start="375.074" dur="0.067"> PENTADBIRAN. DALIA BAYLE NGALASKEUN THE</text>
<text sub="clublinks" start="375.141" dur="0.234"> DALIA BAYLE NGALASKEUN THE</text>
<text sub="clublinks" start="375.375" dur="0.066"> DALIA BAYLE NGASORKEUN GAGAL</text>
<text sub="clublinks" start="375.441" dur="0.167"> DALIA BAYLE NGASORKEUN GABUNG KA</text>
<text sub="clublinks" start="375.608" dur="0.134"> DALIA BAYLE NGADÉNGKEUN GÉRÉSÉÉÉÉÉÉÉÉA</text>
<text sub="clublinks" start="375.742" dur="0.2"> DALIA BAYLE NGADÉNGKÉKEUN GABUNG Pikeun PIKIR</text>
<text sub="clublinks" start="375.942" dur="0.066"> DALIA BAYLE NGADÉNGÉKEUN GABUNG Pikeun NGUMÉHKEUN Struktur</text>
<text sub="clublinks" start="376.008" dur="0.167"> GAGAK NGÉRÉTKEUN STRUKTUR</text>
<text sub="clublinks" start="376.175" dur="2.036"> GAGAK NGÉRÉTKEUN STRUKTUR OF</text>
<text sub="clublinks" start="378.211" dur="0.267"> GAGAK NGÉRÉTKEUN STRUKTUR MASYARAKAT.</text>
<text sub="clublinks" start="378.478" dur="0.333"> OF MASYARAKAT.</text>
<text sub="clublinks" start="378.811" dur="0.234"> OF MASYARAKAT. >></text>
<text sub="clublinks" start="379.045" dur="0.033"> OF MASYARAKAT. >> PIKIR</text>
<text sub="clublinks" start="379.078" dur="0.167"> OF MASYARAKAT. >> PIKIR</text>
<text sub="clublinks" start="379.245" dur="0.1"> OF MASYARAKAT. >> PIKIRNA</text>
<text sub="clublinks" start="379.345" dur="0.1"> OF MASYARAKAT. >> PIKIR TEU</text>
<text sub="clublinks" start="379.445" dur="0.134"> OF MASYARAKAT. >> PIKIRNA TEU KUDU</text>
<text sub="clublinks" start="379.579" dur="0.1"> OF MASYARAKAT. >> PIKIRNA TEU LOBA</text>
<text sub="clublinks" start="379.679" dur="0.067"> OF MASYARAKAT. >> PIKIRNA TEU KITU TIASA</text>
<text sub="clublinks" start="379.746" dur="0.166"> >> PIKIRNA TEU KITU TIASA</text>
<text sub="clublinks" start="379.912" dur="0.067"> >> PIKIRNA TEU JADI A</text>
<text sub="clublinks" start="379.979" dur="0.1"> >> PIKIR TEU LOBA TI TOP</text>
<text sub="clublinks" start="380.079" dur="0.2"> >> PIKIR TEU LOBA TI PUNJAK</text>
<text sub="clublinks" start="380.279" dur="0.167"> >> PIKIR TEU LOBA TI PERSPEKTIF Luhur</text>
<text sub="clublinks" start="380.446" dur="0.067"> >> PIKIR TEU LOBA TI PERSPEKTIF TURUN Luhur Tapi</text>
<text sub="clublinks" start="380.513" dur="1.835"> PERSPéktif Turun Luhur Tapi</text>
<text sub="clublinks" start="382.348" dur="0.167"> PERSPéktif Turun Luhur Tapi leres-leres</text>
<text sub="clublinks" start="382.515" dur="0.234"> PERSPéktif Turun Luhur Tapi Nyatana Ti</text>
<text sub="clublinks" start="382.749" dur="0.1"> PERSPéktif Turun Luhur Tapi leres-leres tina ngawangun</text>
<text sub="clublinks" start="382.849" dur="0.133"> PERSPéktif Turun Luhur Tapi leres-leres tina ngawangun</text>
<text sub="clublinks" start="382.982" dur="0.067"> PERSPéktif Turun Luhur Tapi leres-leres tina ngawangun éta</text>
<text sub="clublinks" start="383.049" dur="0.167"> Bener-bener ti ngawangun éta</text>
<text sub="clublinks" start="383.216" dur="0.1"> Bener-bener ti ngawangun jalma-jalma di</text>
<text sub="clublinks" start="383.316" dur="0.133"> Bener-bener ti ngawangun éta di</text>
<text sub="clublinks" start="383.449" dur="0.2"> Bener-bener ti ngawangun jalma-jalma éta pisan</text>
<text sub="clublinks" start="383.649" dur="1.836"> Bener-bener ti ngabangun jelema-jelema dina kaayaan anu pohara</text>
<text sub="clublinks" start="385.485" dur="0.2"> Bener-bener ti ngabangun jelema-jelema dina kaayaan anu pohara saacanna</text>
<text sub="clublinks" start="385.685" dur="0.2"> Bener-bener ti ngabangun jelema-jelema dina kaayaan anu pohara saacan urang</text>
<text sub="clublinks" start="385.885" dur="0.067"> Bener-bener ti ngabangun jelema-jelema dina kaayaan anu pohara dugi ka urang sadayana</text>
<text sub="clublinks" start="385.952" dur="0.2"> DINA BATTOM PISAN SAMPAI KA URANG SADAYANA</text>
<text sub="clublinks" start="386.152" dur="0.067"> DINA SANGATNA BATTOM SAMPAI KA URANG SADAYANA</text>
<text sub="clublinks" start="386.219" dur="0.133"> DINA SANGATNA BATTOM SAMPAI KA URANG SADAYANA</text>
<text sub="clublinks" start="386.352" dur="0.067"> DINA SABATNA BATTOM SAMPAI SADAYANA SADAYANA NGÉBONG</text>
<text sub="clublinks" start="386.419" dur="0.167"> DINA SABATNA BATTOM SAMPAI KITA SADAYANA NGABAGI DATANG</text>
<text sub="clublinks" start="386.586" dur="0.1"> DINA SABATNA BATTOM SAMPAI KAMI SADAYANA NGAGANDA NGABAGI KUMAHA</text>
<text sub="clublinks" start="386.686" dur="0.067"> DINA SABATNA BATTOM SAMPAI SADAYANA SADAYANA NGABAGI DI APA SAHA</text>
<text sub="clublinks" start="386.753" dur="0.3"> KANGGO NGABAGI KUMAHA</text>
<text sub="clublinks" start="387.053" dur="0.033"> KANGGO NGABAGI KUMAHA MANFAAT</text>
<text sub="clublinks" start="387.086" dur="0.1"> KANGGO NGABAGI KUMAHA MANFAAT</text>
<text sub="clublinks" start="387.186" dur="2.203"> KANGGO NGABAGI KUMAHA MANFAAT ANU</text>
<text sub="clublinks" start="389.389" dur="0.233"> KANGGO NGABAGI KUMAHA MANFAAT MANFAAT masarakat éta</text>
<text sub="clublinks" start="389.622" dur="0.234"> KANGGO NGABAGI KUMAHA ANJEUN MANFAAT masarakat éta.</text>
<text sub="clublinks" start="389.856" dur="0.333"> MANFAAT MASYARAKAT ITU.</text>
<text sub="clublinks" start="390.189" dur="0.201"> MANFAAT MASYARAKAT ITU. >></text>
<text sub="clublinks" start="390.39" dur="0.133"> MANFAAT MASYARAKAT ITU. >> NYA</text>
<text sub="clublinks" start="390.523" dur="0.1"> MANFAAT MASYARAKAT ITU. >> Anjeunna</text>
<text sub="clublinks" start="390.623" dur="0.067"> MANFAAT MASYARAKAT ITU. >> Anjeunna hiji</text>
<text sub="clublinks" start="390.69" dur="0.133"> MANFAAT MASYARAKAT ITU. >> Anjeunna salah sahiji</text>
<text sub="clublinks" start="390.823" dur="0.067"> MANFAAT MASYARAKAT ITU. >> Anjeunna salah sahiji ti sababaraha</text>
<text sub="clublinks" start="390.89" dur="0.267"> >> Anjeunna salah sahiji ti sababaraha</text>
<text sub="clublinks" start="391.157" dur="0.167"> >> Anjeunna salah sahiji juru carios</text>
<text sub="clublinks" start="391.324" dur="0.067"> >> Anjeunna salah sahiji juru carios dinten Sabtu.</text>
<text sub="clublinks" start="391.391" dur="0.233"> Juru Bicara SABTU.</text>
<text sub="clublinks" start="391.624" dur="1.602"> Juru Bicara SABTU. Kieu</text>
<text sub="clublinks" start="393.226" dur="0.233"> Juru Bicara SABTU. Taun ieu</text>
<text sub="clublinks" start="393.459" dur="0.167"> Juru Bicara SABTU. ACARA taun ayeuna</text>
<text sub="clublinks" start="393.626" dur="0.234"> Juru Bicara SABTU. ACARA taun ayeuna nya éta</text>
<text sub="clublinks" start="393.86" dur="0.066"> Juru Bicara SABTU. ACARA TAHUN INI DITANGSA</text>
<text sub="clublinks" start="393.926" dur="0.201"> ACARA TAHUN INI DITANGSA</text>
<text sub="clublinks" start="394.127" dur="0.066"> ACARA TAHUN INI DIANGGUNG JEUNG</text>
<text sub="clublinks" start="394.193" dur="0.134"> ACARA TAHUN INI DITUNGGUH JEUNG DIPANGSA</text>
<text sub="clublinks" start="394.327" dur="0.133"> ACARA TAHUN INI DITANGGUH JEUNG DIPIMPIN KU</text>
<text sub="clublinks" start="394.46" dur="0.134"> ACARA TAHUN INI DITUNGGUH JEUNG DIPIMPIN BIPOC</text>
<text sub="clublinks" start="394.594" dur="0.066"> ACARA TAHUN INI DITUNGGUH JEUNG DIPIMPIN WANITA BIPOC.</text>
<text sub="clublinks" start="394.66" dur="0.267"> JEUNG DIPIMPINAN Ku Awéwé BIPOC.</text>
<text sub="clublinks" start="394.927" dur="0.201"> JEUNG DIPIMPINAN Ku Awéwé BIPOC. abdi</text>
<text sub="clublinks" start="395.128" dur="2.035"> JEUNG DIPIMPINAN Ku Awéwé BIPOC. Abdi tiasa</text>
<text sub="clublinks" start="397.163" dur="0.2"> JEUNG DIPIMPINAN Ku Awéwé BIPOC. Abdi tiasa ngawartosan</text>
<text sub="clublinks" start="397.363" dur="0.2"> JEUNG DIPIMPINAN Ku Awéwé BIPOC. Abdi tiasa ngawartosan anjeun</text>
<text sub="clublinks" start="397.563" dur="0.234"> JEUNG DIPIMPINAN Ku Awéwé BIPOC. Abdi tiasa ngawartosan anjeun</text>
<text sub="clublinks" start="397.797" dur="0.2"> JEUNG DIPIMPINAN Ku Awéwé BIPOC. Abdi tiasa ngawartosan anjeun A</text>
<text sub="clublinks" start="397.997" dur="0.067"> JEUNG DIPIMPINAN Ku Awéwé BIPOC. Abdi tiasa ngawartosan anjeun salaku turunan</text>
<text sub="clublinks" start="398.064" dur="0.167"> Abdi tiasa ngawartosan anjeun salaku turunan</text>
<text sub="clublinks" start="398.231" dur="0.1"> Abdi tiasa ngawartosan anjeun salaku turunan</text>
<text sub="clublinks" start="398.331" dur="0.1"> Abdi tiasa ngawartosan anjeun salaku turunan ieu</text>
<text sub="clublinks" start="398.431" dur="0.1"> Abdi tiasa ngawartosan anjeun salaku turunan tanah ieu</text>
<text sub="clublinks" start="398.531" dur="0.067"> Abdi tiasa ngawartosan anjeun salaku turunan taneuh ieu</text>
<text sub="clublinks" start="398.598" dur="0.167"> Abdi tiasa ngawartosan anjeun salaku turunan taneuh ieu ieu</text>
<text sub="clublinks" start="398.765" dur="0.2"> Abdi tiasa ngawartosan anjeun salaku turunan taneuh ieu ieu dimana</text>
<text sub="clublinks" start="398.965" dur="1.435"> Abdi tiasa ngawartosan anjeun salaku turunan tanah ieu ieu dimana kuring</text>
<text sub="clublinks" start="400.4" dur="0.066"> Abdi tiasa ngawartosan anjeun salaku turunan tanah ieu ieu dimana kuring</text>
<text sub="clublinks" start="400.466" dur="0.2"> Tina taneuh ieu ieu dimana kuring</text>
<text sub="clublinks" start="400.666" dur="0.167"> DARI TANPA INI INI TIASA TIASA</text>
<text sub="clublinks" start="400.833" dur="0.2"> Tina taneuh ieu ieu tempat kuring ti tempat</text>
<text sub="clublinks" start="401.033" dur="0.134"> Tina taneuh ieu ieu dimana kuring ti tempat dimana</text>
<text sub="clublinks" start="401.167" dur="0.2"> Tina taneuh ieu ieu dimana kuring ti tempat dimana kuring</text>
<text sub="clublinks" start="401.367" dur="0.067"> Tina taneuh ieu ieu dimana kuring ti tempat dimana karuhun kuring</text>
<text sub="clublinks" start="401.434" dur="0.2"> TI TEMPAT NU NU Karuhun</text>
<text sub="clublinks" start="401.634" dur="0.134"> TI TEMPAT NU KUHUN</text>
<text sub="clublinks" start="401.768" dur="0.066"> TI TEMPAT NU KUHUN ANJEUN.</text>
<text sub="clublinks" start="401.834" dur="0.301"> ANU SARI.</text>
<text sub="clublinks" start="402.135" dur="2.235"> ANU SARI. ANJUR</text>
<text sub="clublinks" start="404.37" dur="0.2"> ANU SARI. ORGANIZER ROSELAWN</text>
<text sub="clublinks" start="404.57" dur="0.201"> ANU SARI. ORGANIZER ROSELAWN NYarios</text>
<text sub="clublinks" start="404.771" dur="0.066"> ANU SARI. ORGANIZER ROSELAWN NYAETA</text>
<text sub="clublinks" start="404.837" dur="0.234"> ORGANIZER ROSELAWN NYAETA</text>
<text sub="clublinks" start="405.071" dur="0.1"> ORGANIZER ROSELAWN NYarioskeun kajadian éta</text>
<text sub="clublinks" start="405.171" dur="0.067"> ORGANIZER ROSELAWN NYarioskeun kajadian éta</text>
<text sub="clublinks" start="405.238" dur="0.2"> ORGANIZER ROSELAWN NYarioskeun kajadian éta A</text>
<text sub="clublinks" start="405.438" dur="0.067"> ORGANIZER ROSELAWN NYarioskeun kajadian éta mangrupikeun PLATFORM</text>
<text sub="clublinks" start="405.505" dur="0.166"> ORGANIZER ROSELAWN NYarioskeun kajadian éta mangrupikeun pola pikeun</text>
<text sub="clublinks" start="405.671" dur="0.067"> ORGANIZER ROSELAWN NYarioskeun kajadian éta mangrupikeun PLATFORM pikeun ngébréhkeun</text>
<text sub="clublinks" start="405.738" dur="0.2"> ACARA ADALAH PLATFORM KANGGO NGÉLÉKEUN</text>
<text sub="clublinks" start="405.938" dur="2.436"> ACARA ADALAH PLATFORM Pikeun NGALÉJÉKEUN JEUNG</text>
<text sub="clublinks" start="408.374" dur="0.034"> ACARA ADALAH PLATFORM Pikeun NGALENGKEPAN SORA</text>
<text sub="clublinks" start="408.408" dur="0.166"> ACARA ADALAH PLATFORM Pikeun NGALENGKEPAN SORA</text>
<text sub="clublinks" start="408.574" dur="0.234"> ACARA ADALAH PLATFORM Pikeun NGALENGKEPAN SORA AWEWÉ</text>
<text sub="clublinks" start="408.808" dur="0.067"> ACARA ADALAH PLATFORM Pikeun NGALENGKEUN SORA AWEWÉ DI</text>
<text sub="clublinks" start="408.875" dur="0.3"> Sora Awéwé DI</text>
<text sub="clublinks" start="409.175" dur="0.234"> SORA AWEWE DINA NU DIPISI</text>
<text sub="clublinks" start="409.409" dur="0.066"> SORA AWEWÉ DI KOMUNITAS anu DITINDAK.</text>
<text sub="clublinks" start="409.475" dur="0.167"> KOMUNITAS DITINDAK.</text>
<text sub="clublinks" start="409.642" dur="0.033"> KOMUNITAS DITINDAK. >></text>
<text sub="clublinks" start="409.675" dur="0.101"> KOMUNITAS DITINDAK. >> Abdi</text>
<text sub="clublinks" start="409.776" dur="0.2"> KOMUNITAS DITINDAK. >> NGARASA</text>
<text sub="clublinks" start="409.976" dur="0.2"> KOMUNITAS DITINDAK. >> Kuring ngaraos éta</text>
<text sub="clublinks" start="410.176" dur="2.035"> KOMUNITAS DITINDAK. >> Kuring ngaraos ieu</text>
<text sub="clublinks" start="412.211" dur="0.234"> KOMUNITAS DITINDAK. >> Kuring ngaraos leres ieu</text>
<text sub="clublinks" start="412.445" dur="0.067"> KOMUNITAS DITINDAK. >> Kuring ngaraos leres ieu ayeuna</text>
<text sub="clublinks" start="412.512" dur="0.166"> >> Kuring ngaraos leres ieu ayeuna</text>
<text sub="clublinks" start="412.678" dur="0.201"> >> Kuring ngarasa yén ieu leres ayeuna</text>
<text sub="clublinks" start="412.879" dur="0.1"> >> Kuring ngaraos leres ieu ayeuna leres pisan</text>
<text sub="clublinks" start="412.979" dur="0.133"> >> Kuring ngaraos leres ieu ayeuna teh leres pisan</text>
<text sub="clublinks" start="413.112" dur="0.067"> >> Kuring ngaraos leres ieu ayeuna anu paling penting</text>
<text sub="clublinks" start="413.179" dur="0.3"> Leres-leresna PALING PALING</text>
<text sub="clublinks" start="413.479" dur="0.1"> SABENERNA PALING PENTING</text>
<text sub="clublinks" start="413.579" dur="0.067"> SABENERNA WAKTU PALING Penting</text>
<text sub="clublinks" start="413.646" dur="0.1"> Leres pisan waktos anu paling penting pikeun</text>
<text sub="clublinks" start="413.746" dur="0.167"> Leres pisan waktos anu paling penting pikeun sumping</text>
<text sub="clublinks" start="413.913" dur="0.067"> Leres pisan waktos anu paling penting pikeun sumping</text>
<text sub="clublinks" start="413.98" dur="0.2"> Waktos penting pikeun sumping</text>
<text sub="clublinks" start="414.18" dur="2.102"> Waktos penting pikeun sumping sareng</text>
<text sub="clublinks" start="416.282" dur="0.2"> WAKTU PENTING DATANG SADULUR JEUNG NGABENERI</text>
<text sub="clublinks" start="416.482" dur="0.067"> WAKTU PENTING DATANG SADAYANA JEUNG NGALÉSKEUN KABEH</text>
<text sub="clublinks" start="416.549" dur="0.133"> WAKTU PENTING DATANG SADAYANA JEUNG NGABENERKEUN KABEH</text>
<text sub="clublinks" start="416.682" dur="0.201"> WAKTU PENTING DATANG SADULUR JEUNG NGALÉKKEUN KABEH</text>
<text sub="clublinks" start="416.883" dur="0.066"> Waktos penting pikeun ngadeukeutan sareng nguatkeun sadayana sora urang</text>
<text sub="clublinks" start="416.949" dur="0.201"> JEUNG NGALENGKEUN KABEH Sora Urang</text>
<text sub="clublinks" start="417.15" dur="0.133"> JEUNG NGALENGKEPkeun SADAYANA SORA KAMI JEUNG</text>
<text sub="clublinks" start="417.283" dur="0.134"> JEUNG NGALENGKEPkeun SADAYANA SORA KAMI JEUNG NYIEUN</text>
<text sub="clublinks" start="417.417" dur="0.066"> JEUNG NGALENGKEPkeun SADAYANA SORA KAMI JEUNG NGAROBAH.</text>
<text sub="clublinks" start="417.483" dur="0.2"> JEUNG NGAROBAH.</text>
<text sub="clublinks" start="417.683" dur="0.101"> JEUNG NGAROBAH. JEUNG</text>
<text sub="clublinks" start="417.784" dur="0.133"> JEUNG NGAROBAH. JEUNG BARI</text>
<text sub="clublinks" start="417.917" dur="0.1"> JEUNG NGAROBAH. JEUNG BARI ROBAH</text>
<text sub="clublinks" start="418.017" dur="0.2"> JEUNG NGAROBAH. Sareng Nalika PERUBAHAN LAKSA</text>
<text sub="clublinks" start="418.217" dur="0.201"> JEUNG NGAROBAH. Sareng Nalika PERUBAHAN TEU</text>
<text sub="clublinks" start="418.418" dur="0.066"> JEUNG NGAROBAH. JEUNG BARI PERUBAH TEU SADANG DATANG</text>
<text sub="clublinks" start="418.484" dur="1.802"> JEUNG BARI PERUBAH TEU SADANG DATANG</text>
<text sub="clublinks" start="420.286" dur="0.2"> JEUNG BARI PERUBAHAN TEU SUMPAH MALAPI</text>
<text sub="clublinks" start="420.486" dur="0.2"> JEUNG BARI PERUBAHAN TEU SADANGATU ENJUR MALAM</text>
<text sub="clublinks" start="420.686" dur="0.134"> JEUNG BARI PERUBAHAN TEU SADAYEUTNA MALAM NANGGALikeun THE</text>
<text sub="clublinks" start="420.82" dur="0.067"> JEUNG BARI PERUBAHAN TEU SADAPING MALAM NYEUNKEUN GAGAL</text>
<text sub="clublinks" start="420.887" dur="0.166"> Sapeupeuting NANGTUTKEUN GAGAL</text>
<text sub="clublinks" start="421.053" dur="0.167"> Sapeupeuting NGARÉJATKEUN GAGAK KA</text>
<text sub="clublinks" start="421.22" dur="0.134"> Sapeupeuting NGADÉNGÉKEUN GÉRÉLA Pikeun Laksanakeun</text>
<text sub="clublinks" start="421.354" dur="0.1"> Sapeupeuting NANGTUTKEUN GAGAK NGALAKSAKAKEUN</text>
<text sub="clublinks" start="421.454" dur="0.1"> Sapeupeuting NANGTUTKEUN KAGORANGAN Pikeun NGALAKSEPAKEUN SIVIKÉNA</text>
<text sub="clublinks" start="421.554" dur="0.067"> Sapeupeuting NANGTUTKEUN KAGORANGAN Pikeun NGALAKSIKAN TUGAS SIVIKA.</text>
<text sub="clublinks" start="421.621" dur="1.902"> Pikeun ngalaksanakeun tugas masarakatna.</text>
<text sub="clublinks" start="423.523" dur="0.233"> Pikeun ngalaksanakeun tugas masarakatna. >></text>
<text sub="clublinks" start="423.756" dur="0.167"> Pikeun ngalaksanakeun tugas masarakatna. >> IN</text>
<text sub="clublinks" start="423.923" dur="0.167"> Pikeun ngalaksanakeun tugas masarakatna. >> DI</text>
<text sub="clublinks" start="424.09" dur="0.167"> Pikeun ngalaksanakeun tugas masarakatna. >> Sateuacanna</text>
<text sub="clublinks" start="424.257" dur="0.1"> Pikeun ngalaksanakeun tugas masarakatna. >> Sateuacanna WE</text>
<text sub="clublinks" start="424.357" dur="0.1"> Pikeun ngalaksanakeun tugas masarakatna. >> Sateuacan ieu urang gaduh</text>
<text sub="clublinks" start="424.457" dur="0.067"> Pikeun ngalaksanakeun tugas masarakatna. >> Sateuacan ieu urang kedah</text>
<text sub="clublinks" start="424.524" dur="0.267"> >> Sateuacan ieu urang kedah</text>
<text sub="clublinks" start="424.791" dur="0.166"> >> Samentawis waktos urang kedah ngagunakeun</text>
<text sub="clublinks" start="424.957" dur="0.1"> >> Samentawis waktos urang kedah ngagunakeun naon waé</text>
<text sub="clublinks" start="425.057" dur="0.101"> >> Samentawis waktos urang kedah ngagunakeun alat-alat naon waé</text>
<text sub="clublinks" start="425.158" dur="2.035"> >> Samentawis waktos urang kedah ngagunakeun naon waé alat urang</text>
<text sub="clublinks" start="427.193" dur="0.067"> >> Samentawis waktos urang kedah ngagunakeun naon alat anu urang gaduh</text>
<text sub="clublinks" start="427.26" dur="0.2"> NGAMÉNKEUN KUMAHA ALAT ANJEUN</text>
<text sub="clublinks" start="427.46" dur="0.167"> NGAMALANGKEUN ALAT KUMAHA JEUNG ALAT KAMI</text>
<text sub="clublinks" start="427.627" dur="0.2"> NGAMÉNKEUN ALAT ALAT KUMAHA AYA KITU</text>
<text sub="clublinks" start="427.827" dur="0.067"> NGAMILKEUN ALAT SAHAJA ALAT URANG SIA KANGGO CINTA</text>
<text sub="clublinks" start="427.894" dur="0.133"> NGAMALANGKEUN ALAT KUMAHA AYA URANG SIA KANGGO CINTA</text>
<text sub="clublinks" start="428.027" dur="0.1"> NGAMILKEUN ALAT SAHAJA ALAT URANG SIA KASIH SADAYANA</text>
<text sub="clublinks" start="428.127" dur="0.134"> NGAMILKEUN ALAT SAHAJA ALAT URANG SIA KASIH SADAYANA</text>
<text sub="clublinks" start="428.261" dur="0.066"> NGAMALANGKEUN ALAT KUMAHA AYA ANU KUDU KASIH SAGALA SADAYANA</text>
<text sub="clublinks" start="428.327" dur="0.201"> Demi CINTA SADAYANA</text>
<text sub="clublinks" start="428.528" dur="0.066"> Demi CINTA SADAYANA SADAYANA</text>
<text sub="clublinks" start="428.594" dur="0.1"> Demi CINTA SADAYANA YANG SADAYANA</text>
<text sub="clublinks" start="428.694" dur="0.134"> Demi CINTA SADAYANA YANG SADAYANA DI IEU</text>
<text sub="clublinks" start="428.828" dur="0.067"> Demi CINTA SADAYANA ANU BAGUS DI DUNYA NU.</text>
<text sub="clublinks" start="428.895" dur="1.468"> ALUS DI DUNYA ieu.</text>
<text sub="clublinks" start="430.363" dur="0.2"> ALUS DI DUNYA ieu. PUNTEN</text>
<text sub="clublinks" start="430.563" dur="0.2"> ALUS DI DUNYA ieu. Punten Milih</text>
<text sub="clublinks" start="430.763" dur="0.2"> ALUS DI DUNYA ieu. Punten Milih CRYSTAL</text>
<text sub="clublinks" start="430.963" dur="0.234"> ALUS DI DUNYA ieu. Punten Milih jalan kris</text>
<text sub="clublinks" start="431.197" dur="0.067"> ALUS DI DUNYA ieu. Punten Milih CRYSTAL GOODWAY KGW</text>
<text sub="clublinks" start="431.264" dur="3.036"> Punten Milih CRYSTAL GOODWAY KGW</text>
<text sub="clublinks" start="434.3" dur="0.2"> Punten PILIHAN CRYSTAL GOODWAY KGW BERITA</text>
<text sub="clublinks" start="434.5" dur="0.2"> Punten Milih Kaping BAIKI CRYSTAL GOODWAY Katerangan BERITA</text>
<text sub="clublinks" start="434.7" dur="0.201"> Punten Milih CRYSTAL GOODWAY KGW BERITA KEPALA</text>
<text sub="clublinks" start="434.901" dur="0.133"> Punten Milih CRYSTAL GOODWAY KGW BERITA KEPALA</text>
<text sub="clublinks" start="435.034" dur="0.1"> Punten Milih CRYSTAL GOODWAY KGW BERITA KEPALA JALMA</text>
<text sub="clublinks" start="435.134" dur="0.067"> Punten Milih CRYSTAL GOODWAY KGW BERITA KEPALA JALMA</text>
<text sub="clublinks" start="435.201" dur="0.2"> WARTA KEPALA JELEMA SAHA</text>
<text sub="clublinks" start="435.401" dur="0.167"> WARTA KEPALA KANGGO JALMA ANU NGAGUNAKEUN</text>
<text sub="clublinks" start="435.568" dur="2.636"> WARTA KEPALA SADAYA JEUNG jalma-jalma anu ngagunakeun ieu</text>
<text sub="clublinks" start="438.204" dur="0.234"> WARTA KEPALA SADAYANG JALMA ANU NGAGUNAKEUN HAWTHORNE</text>
<text sub="clublinks" start="438.438" dur="0.066"> WARTA KEPALA SADAYANG JALMA ANU NGANGGO Jembatan HAWTHORNE.</text>
<text sub="clublinks" start="438.504" dur="0.334"> Maké Jambatan HAWTHORNE.</text>
<text sub="clublinks" start="438.838" dur="0.1"> Maké Jambatan HAWTHORNE. ITLL</text>
<text sub="clublinks" start="438.938" dur="0.133"> Maké Jambatan HAWTHORNE. KUDU JADI</text>
<text sub="clublinks" start="439.071" dur="0.101"> Maké Jambatan HAWTHORNE. BISA DITUTUP</text>
<text sub="clublinks" start="439.172" dur="0.2"> Maké Jambatan HAWTHORNE. BISA DITUTUP KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="439.372" dur="0.067"> Maké Jambatan HAWTHORNE. BISA DITUTUP KANGGO NU NGABUKUR</text>
<text sub="clublinks" start="439.439" dur="0.333"> BISA DITUTUP KANGGO NU NGABUKUR</text>
<text sub="clublinks" start="439.772" dur="0.167"> KUDU DITUTUPKEUN KANGGO MAJÉRAN GAMBAR</text>
<text sub="clublinks" start="439.939" dur="1.435"> KUDU DITUTUPKEUN KANGGO MIMPI DRAWBRIDGE</text>
<text sub="clublinks" start="441.374" dur="0.2"> BISA DITUTUPKEUN KANGGO MAJÉNAN GAMBAR MULAI DI</text>
<text sub="clublinks" start="441.574" dur="0.067"> BISA DITUTUPKEUN KANGGO MAJÉNAN PÉRÉNGRÉM Mimitian ti genep</text>
<text sub="clublinks" start="441.641" dur="0.233"> MÉDOMANSI Mimitian genep</text>
<text sub="clublinks" start="441.874" dur="0.167"> MÉDOMANSI Mimitian genep genep</text>
<text sub="clublinks" start="442.041" dur="0.067"> KAPASIHAN Mimitian genep genep énjing.</text>
<text sub="clublinks" start="442.108" dur="0.233"> AM énjing.</text>
<text sub="clublinks" start="442.341" dur="0.134"> AM énjing. Éta Éta</text>
<text sub="clublinks" start="442.475" dur="0.2"> AM énjing. Éta dinten Minggu</text>
<text sub="clublinks" start="442.675" dur="0.067"> AM énjing. Éta énjing énjing.</text>
<text sub="clublinks" start="442.742" dur="0.3"> Éta énjing énjing.</text>
<text sub="clublinks" start="443.042" dur="0.134"> Éta énjing énjing. MULTNOMAH</text>
<text sub="clublinks" start="443.176" dur="2.135"> Éta énjing énjing. NEGARA MULTNOMAH</text>
<text sub="clublinks" start="445.311" dur="0.2"> Éta énjing énjing. NEGARA MULTNOMAH NYarios</text>
<text sub="clublinks" start="445.511" dur="0.067"> Éta énjing énjing. MULTNOMAH NEGARA NYAETA</text>
<text sub="clublinks" start="445.578" dur="0.267"> MULTNOMAH NEGARA NYAETA</text>
<text sub="clublinks" start="445.845" dur="0.133"> NEGARA MULTNOMAH NUTUP PANUTUP</text>
<text sub="clublinks" start="445.978" dur="0.1"> NEGARA MULTNOMAH NYAETA PANUTUP BISA</text>
<text sub="clublinks" start="446.078" dur="0.134"> MULTNOMAH NEGARA NYARIUTKEUN PANUTUP BISA TUNGGAL</text>
<text sub="clublinks" start="446.212" dur="0.1"> MULTNOMAH NEGARA NYARIUTKEUN PANUTUP BISA TUNGGAL DINA</text>
<text sub="clublinks" start="446.312" dur="0.1"> MULTNOMAH NEGARA NYARIUTKEUN PANUTUP BISA TUNGGAL DINA</text>
<text sub="clublinks" start="446.412" dur="0.067"> MULTNOMAH NEGARA NYARIUTKEUN PANUTUP BISA TUNGGAL TUNGTUNG SAJAKNA</text>
<text sub="clublinks" start="446.479" dur="0.233"> PANUTUP BISA TUNGTUNG NGALANGGUNG SAJADI</text>
<text sub="clublinks" start="446.712" dur="0.067"> PANUTUP BISA TUNGGAL NANGTUNG SAATNA Ahir</text>
<text sub="clublinks" start="446.779" dur="0.2"> PANUTUP BISA TUNGTUNG DIDIASA SAJATNA</text>
<text sub="clublinks" start="446.979" dur="0.634"> PANUTUP BISA TUNGTUNG NGALANGGUNG KULU ENJEK</text>