Florida Selatan bakal ngrasakake pita njaba Hurricane Isaias ing dina Sabtu subtitles

>> PENTING DENGAN KABUPATEN LOKAL >> PENTING DENGAN KABUPATEN LOKAL TUKAR GESANG ING ACURA. >> Yen NINI Deleng ing sisih ndhuwur, >> Yen NINI Deleng ing sisih ndhuwur, Apa sing bakal sampeyan goleki HURRICANE. Wujudane Bangkrawan sing paling entheng. Sampeyan bisa NDELENG NIT ING CLOUD, Lan IT IS SLINGING SAIKI RAIN IN TANPA FARS REED WARNA Lan GAMPANG JAWA ING KANGGO Miwiti kanggo Cepet FLORIDA. Sampeyan bisa NDELENG SHOWERS POKER IN. SO KITA KANGEN ING POSISAN ING PISI KUNCI. ING TANGGO LAN NGANGGO WULANG BUKU. KANGGO POTENSI KANGGO ING negara BROWARD. PRIMARILY NORTH BROWARD NEGARA. WEST 95 sing ING TROPIKAL WEST 95 sing ING TROPIKAL PELAJAR STORM lan KABEH PARA TUHAN KANGGO KE KE LARGO. Lan banjur WULUS HURRICANE BULAN UTAWA RATON LAN NORTH. Bener TALK NGGALKE ING NGENTOTI. Bener TALK NGGALKE ING NGENTOTI. Aku ora bakal mikir maneh ING KENANGAN. NGANGGO ING ING BREEZY UX TAPI NGANGGO INGGAL ING ING NGANGGO. KINI KAMI DENGAN WINDUNG NOON TO Miwiti SELEPASAN KAMI NAMPI LAMPIRAN NOON. KANGGO MACARI ING KANGGO HARI. TANGGAL TROPIKAL ING PLAY, lan KONEKSI MUNGGAL. Sampeyan bisa NDELENG KLANG ORANGE ANGGOT ING GUSTS. MANGSA ING ING KANGGURAN. ING PUTRA ING SUKUR. Lan Banjur dheweke Nggawe menyang NOR Lan Konsep bakal ngatasi. Lan sampeyan bisa ndeleng ING babagan KANGGO. DENGAN MUNGGUL NUNG KULIT BETTER. AS FAR AS LANGKAH STORM NGGAL TANPA A HEBAT SAIKI DENGAN INI, JANGAN OGI JAWA ING NGANGGO STORM IS NGAPAKAN lan ING STRENGTH. Dadi SATU KEBANGSA ING KULIT WULANG KENCINGAN NGGENUH ING DADE LAN TUMBAK. KITA NGEBUT TINGKATAN LAMPIRAN LAMPIRAN TUNGGUL 87 IS TEMPATEN KAMI SAIKI. KINI TAPI INI NGAPI INI KANGGO CAHAYA. SEMAK SAIKI UP WAKE UP WEATHER, NGEDALIKE ING NGANGGO WAKTU ING PADAN ING NGANGGIH KANGGO NANGGALKE PATIO, KANGGO Muga-muga, NGEDANGKE ING SENDIRI NATE DATENG lan NGANGGO, TAPI SAIKI DAPAT-INGGI KANGGO YANG NANGGALKE GAMPANG Ayo, banjur menehi BREAK, Lan ana wong liya bakal rawuh IN. Lan TEMPERATUR 80 80, TAPI KANGGO NOBODI TENTAN TEMPERATUR SANGKUT. SUNDAY SIMILAR PROVING LAN THEN KAMI KANGGO INGKANG MINGGU, BUKU TO Bisnis minangka USUAL, kanthi nyata MULIT JAWA. WULANG IS BREEZY, TAPI LAKI MONDAY LAN REST NEXT

Florida Selatan bakal ngrasakake pita njaba Hurricane Isaias ing dina Sabtu

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.969" dur="2.301"> >> PENTING DENGAN KABUPATEN LOKAL </text>
<text sub="clublinks" start="4.271" dur="0.704"> >> PENTING DENGAN KABUPATEN LOKAL </text>
<text sub="clublinks" start="5.009" dur="2.665"> TUKAR GESANG ING ACURA. >> Yen NINI Deleng ing sisih ndhuwur, </text>
<text sub="clublinks" start="7.708" dur="1.359"> >> Yen NINI Deleng ing sisih ndhuwur, </text>
<text sub="clublinks" start="9.101" dur="2.403"> Apa sing bakal sampeyan goleki </text>
<text sub="clublinks" start="11.538" dur="0.536"> HURRICANE. </text>
<text sub="clublinks" start="12.108" dur="1.674"> Wujudane Bangkrawan sing paling entheng. </text>
<text sub="clublinks" start="13.783" dur="2.589"> Sampeyan bisa NDELENG NIT ING CLOUD, Lan </text>
<text sub="clublinks" start="16.407" dur="2.257"> IT IS SLINGING SAIKI RAIN IN </text>
<text sub="clublinks" start="18.699" dur="1.521"> TANPA FARS REED WARNA </text>
<text sub="clublinks" start="20.255" dur="1.842"> Lan GAMPANG JAWA ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="22.131" dur="0.763"> Miwiti kanggo Cepet </text>
<text sub="clublinks" start="22.895" dur="0.843"> FLORIDA. </text>
<text sub="clublinks" start="23.739" dur="3.36"> Sampeyan bisa NDELENG SHOWERS POKER IN. </text>
<text sub="clublinks" start="27.132" dur="2.386"> SO KITA KANGEN ING POSISAN ING PISI </text>
<text sub="clublinks" start="29.552" dur="0.758"> KUNCI. </text>
<text sub="clublinks" start="30.344" dur="1.771"> ING TANGGO LAN NGANGGO WULANG </text>
<text sub="clublinks" start="32.149" dur="0.463"> BUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="32.646" dur="2.758"> KANGGO POTENSI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="35.405" dur="1.559"> ING negara BROWARD. </text>
<text sub="clublinks" start="36.966" dur="2.94"> PRIMARILY NORTH BROWARD NEGARA. WEST 95 sing ING TROPIKAL </text>
<text sub="clublinks" start="39.908" dur="0.899"> WEST 95 sing ING TROPIKAL </text>
<text sub="clublinks" start="40.842" dur="1.767"> PELAJAR STORM lan KABEH PARA TUHAN </text>
<text sub="clublinks" start="42.643" dur="1.752"> KANGGO KE KE LARGO. </text>
<text sub="clublinks" start="44.397" dur="1.477"> Lan banjur WULUS HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="45.875" dur="3.14"> BULAN UTAWA RATON LAN NORTH. Bener TALK NGGALKE ING NGENTOTI. </text>
<text sub="clublinks" start="49.017" dur="0.736"> Bener TALK NGGALKE ING NGENTOTI. </text>
<text sub="clublinks" start="49.754" dur="1.718"> Aku ora bakal mikir maneh </text>
<text sub="clublinks" start="51.474" dur="0.831"> ING KENANGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="52.34" dur="2.655"> NGANGGO ING ING BREEZY UX TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="54.996" dur="2.334"> NGANGGO INGGAL ING ING NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="57.331" dur="2.087"> KINI KAMI DENGAN WINDUNG NOON TO </text>
<text sub="clublinks" start="59.452" dur="1.889"> Miwiti SELEPASAN KAMI NAMPI LAMPIRAN NOON. </text>
<text sub="clublinks" start="61.375" dur="1.729"> KANGGO MACARI ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="63.138" dur="0.406"> HARI. </text>
<text sub="clublinks" start="63.579" dur="1.796"> TANGGAL TROPIKAL ING PLAY, lan </text>
<text sub="clublinks" start="65.41" dur="0.946"> KONEKSI MUNGGAL. </text>
<text sub="clublinks" start="66.391" dur="2.095"> Sampeyan bisa NDELENG KLANG ORANGE ANGGOT </text>
<text sub="clublinks" start="68.487" dur="1.159"> ING GUSTS. </text>
<text sub="clublinks" start="69.68" dur="2.55"> MANGSA ING ING KANGGURAN. </text>
<text sub="clublinks" start="72.264" dur="1.85"> ING PUTRA ING SUKUR. </text>
<text sub="clublinks" start="74.115" dur="2.018"> Lan Banjur dheweke Nggawe menyang NOR </text>
<text sub="clublinks" start="76.134" dur="0.896"> Lan Konsep bakal ngatasi. </text>
<text sub="clublinks" start="77.065" dur="1.193"> Lan sampeyan bisa ndeleng ING babagan </text>
<text sub="clublinks" start="78.259" dur="0.429"> KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="78.723" dur="2.423"> DENGAN MUNGGUL NUNG KULIT </text>
<text sub="clublinks" start="81.147" dur="0.333"> BETTER. </text>
<text sub="clublinks" start="81.515" dur="1.797"> AS FAR AS LANGKAH STORM NGGAL TANPA A </text>
<text sub="clublinks" start="83.346" dur="1.219"> HEBAT SAIKI DENGAN INI, </text>
<text sub="clublinks" start="84.566" dur="1.612"> JANGAN OGI JAWA ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="86.179" dur="1.702"> STORM IS NGAPAKAN lan ING </text>
<text sub="clublinks" start="87.916" dur="0.404"> STRENGTH. </text>
<text sub="clublinks" start="88.321" dur="2.312"> Dadi SATU KEBANGSA ING KULIT WULANG </text>
<text sub="clublinks" start="90.668" dur="2.205"> KENCINGAN NGGENUH ING DADE LAN </text>
<text sub="clublinks" start="92.908" dur="0.454"> TUMBAK. </text>
<text sub="clublinks" start="93.397" dur="4.771"> KITA NGEBUT TINGKATAN LAMPIRAN LAMPIRAN </text>
<text sub="clublinks" start="98.169" dur="0.417"> TUNGGUL </text>
<text sub="clublinks" start="98.588" dur="1.87"> 87 IS TEMPATEN KAMI SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="100.46" dur="1.408"> KINI TAPI INI NGAPI INI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="101.869" dur="0.341"> CAHAYA. </text>
<text sub="clublinks" start="102.212" dur="2.654"> SEMAK SAIKI UP WAKE UP </text>
<text sub="clublinks" start="104.867" dur="1.219"> WEATHER, NGEDALIKE ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="106.088" dur="2.852"> WAKTU ING PADAN ING NGANGGIH </text>
<text sub="clublinks" start="108.974" dur="1.828"> KANGGO NANGGALKE PATIO, KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="110.804" dur="1.358"> Muga-muga, NGEDANGKE ING SENDIRI </text>
<text sub="clublinks" start="112.196" dur="1.87"> NATE DATENG lan NGANGGO, TAPI SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="114.1" dur="2.062"> DAPAT-INGGI KANGGO YANG NANGGALKE GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="116.163" dur="1.765"> Ayo, banjur menehi BREAK, </text>
<text sub="clublinks" start="117.93" dur="1.006"> Lan ana wong liya bakal rawuh </text>
<text sub="clublinks" start="118.97" dur="0.552"> IN. </text>
<text sub="clublinks" start="119.557" dur="1.56"> Lan TEMPERATUR 80 80, TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="121.152" dur="2.698"> KANGGO NOBODI TENTAN TEMPERATUR </text>
<text sub="clublinks" start="123.884" dur="0.416"> SANGKUT. </text>
<text sub="clublinks" start="124.334" dur="1.374"> SUNDAY SIMILAR PROVING LAN THEN </text>
<text sub="clublinks" start="125.743" dur="1.692"> KAMI KANGGO INGKANG MINGGU, BUKU TO </text>
<text sub="clublinks" start="127.469" dur="1.455"> Bisnis minangka USUAL, kanthi nyata </text>
<text sub="clublinks" start="128.959" dur="1.302"> MULIT JAWA. </text>
<text sub="clublinks" start="130.296" dur="2.553"> WULANG IS BREEZY, TAPI LAKI </text>
<text sub="clublinks" start="132.883" dur="0.284"> MONDAY LAN REST NEXT </text>