Јужна Флорида ќе ги почувствува надворешните опсези на ураганот Исајас во сабота subtitles

Запрете од вашиот локален продавач за Запрете од вашиот локален продавач за ГОЛЕМА ПРОДАВА НА НОВА АЦУРА. >> АКО СЕ ГЛЕДАМЕ НА ШИРОГОТ ВИД, >> АКО СЕ ГЛЕДАМЕ НА ШИРОГОТ ВИД, КОГА SEЕ ВИДЕТЕ Е ТИЕ Е ТИЕ ХУРИКАН. ОВИЕ НАДВОРЕШНИТЕ ОСНОВИ. МОЕТЕ ДА ГИ ГО ГО ГОДИШТЕ ЗЕМАТА, И СЕ ЛЕГУВА НЕКОЈ ПОВЕЕ ВО ТИЕ ПРИГОДНИ РАКОВИ. И НА ПОВЕДНИТЕ ФИНГЕРИ САМО ДА СЕ ПОЧЕТУВАЕ ДА СЕ РАБОТЕ ЈУРИ ФЛОРИДА. МОЕТЕ ДА ГИ ГЛЕДАТ ВАНИЦИТЕ КАКО ДВИ ПОТРЕБА ОД ТОА СО ПЕРЦИОНИ НА КЛУЧЕВИТЕ. ВАШИНИТЕ И ПРЕДУПРЕДУВАЕ НЕ СМЕНЕТО. САМО ПОТЕНЦИЈАЛНИ ЗА НАБАВИ ВО СВЕТСКО СТРАНА. ПРИМАРИЛНА СЕРВИСКА СВЕТСКА ПРИБОРА. ЗАПАД НА 95 ОВА Е ТРОПИК ЗАПАД НА 95 ОВА Е ТРОПИК ПРЕДУПРЕДУВАЕ СПОРМИ И СИТЕ ПАТОТ Спуштете се до КЛУЧНИ ЛАРГО. И ОДГОВОРНО ПРЕДУПРЕДУВАURЕ СЕРВИНА БОКА РАТОН И СЕВЕРНА. ПОВЕЕ ДА СЕ РАБОТУВАМЕ ЗА ВРЕМЕТО ОВДЕ. ПОВЕЕ ДА СЕ РАБОТУВАМЕ ЗА ВРЕМЕТО ОВДЕ. Не мислам дека МОЕ ДА ГО ОДГОВРУВАМЕ ОВОЈ ДОСТАВ. ЗИДОВИТЕ СЕ БЕРЗИНСКИ УТК, но НЕ ЗИДОВИТЕ СЕ ДА ПОСТОИТЕ ТУКА. ОВДЕ СМЕ СЕ НАДЕЛА ДВЕЕ ДА ПОЧЕТУВА ПО СЕ ДА СЕ ДОБИРАМЕ ПОСТОРНО ПЕСТО. СЕ ОДГОВИТЕ ГО ОГРАА OFЕТО НА ДЕН ТРОПИСКИТЕ ЗБИРИ ПОДГОВОРНИ, И УСЛОВИ ОД ДОЛДОВ. МОЕТЕ ДА ГО ГЛЕДАТ ОРГАНОТ ДОБИТЕ ЗАВРШИНА ТОА ГОДИНИ. ТОА ЗОШТО СМЕТЕ ВАЕ. ТОА СО ПЕДНИЦА НА САБОТ. И ТОА ПОСТОЕ ДО СЕРВИСКИОТ И УСЛОВИ WЕ ПОДОБРУВА. И МОЕТЕ ДА ГИ ГЛАСАТ ВО WИВОТ SHIFT Вторник ќе биде многу ПОДОБРИ. КАКО ПОВЕЕ КАКО СТРУМ ПРИГОВОР НЕ ДА СЕ ГОЛЕМО ТРЕБА СО ТУКА ОВДЕ, ДА СЕ ДОЗВОЛНО ДА СЕ ДОГОВОРИТЕ СТОРМОТ СЕ ПРИСТАВА И Силен. СЕ ЕДЕН ДВЕ ДВЕ ПОВЕЕ НА ПОВЕЕ НА ПОВЕЕ СЛОБОДНО ОДГОВОРНО ОБЕДУВАЕ ВО ГОДИНА И БРАWАР. МО COЕ ДА ГО ГОДИМЕ НИКОГА ниско ниво ИЗВОР. 87 Е НАШАТА ТЕМПЕРАТУРА СЕГА. ТОА Е НЕ, но тоа е исправно Светлина. Ајде да ја провериме будењето ВРЕМЕ, ЗАЕДНИЦА ДА СЕ ТОА ВРЕМЕ ВО УТРААТ ДА ПОТРЕБНО ДА ГИ ЧИСТИТЕ ПАТИО, СЕКОГАШ ПРЕД, ПРОБАБОЛНО НЕКОИ ШОВЕРИ ТОА COMЕ ANDЕ И ОДИМЕ, НО Е Е ДОБИЕ БАНДИ ДЕКА СИТЕ Е СЕ ВИДЕТЕ, И ТОА ДА СЕ ДОБИВИТЕ, И ТОГОВ ДОДЕЛА ЕДНА Е СЕ СМЕ ВО И ТЕМПЕРАТУРИ 80-ти, НО НОБОВНИ ГРИА ЗА ТЕМПЕРАТУРИТЕ УТРЕ. Вторник СИМИЛАР ПРЕДВИД И ТОА ОДИМЕ ВО СЛЕДНАТА недела, назад БИЗНИС КАКО УУДАЛ, РЕАЛНО ПОЧЕТУВА СОНДОН. Вторник е Бриззичен, но ТОА ПОНЕДЕН И ГРАДОТ НА СЛЕДНО

Јужна Флорида ќе ги почувствува надворешните опсези на ураганот Исајас во сабота

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.969" dur="2.301"> Запрете од вашиот локален продавач за </text>
<text sub="clublinks" start="4.271" dur="0.704"> Запрете од вашиот локален продавач за </text>
<text sub="clublinks" start="5.009" dur="2.665"> ГОЛЕМА ПРОДАВА НА НОВА АЦУРА. >> АКО СЕ ГЛЕДАМЕ НА ШИРОГОТ ВИД, </text>
<text sub="clublinks" start="7.708" dur="1.359"> >> АКО СЕ ГЛЕДАМЕ НА ШИРОГОТ ВИД, </text>
<text sub="clublinks" start="9.101" dur="2.403"> КОГА SEЕ ВИДЕТЕ Е ТИЕ Е ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="11.538" dur="0.536"> ХУРИКАН. </text>
<text sub="clublinks" start="12.108" dur="1.674"> ОВИЕ НАДВОРЕШНИТЕ ОСНОВИ. </text>
<text sub="clublinks" start="13.783" dur="2.589"> МОЕТЕ ДА ГИ ГО ГО ГОДИШТЕ ЗЕМАТА, И </text>
<text sub="clublinks" start="16.407" dur="2.257"> СЕ ЛЕГУВА НЕКОЈ ПОВЕЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="18.699" dur="1.521"> ТИЕ ПРИГОДНИ РАКОВИ. </text>
<text sub="clublinks" start="20.255" dur="1.842"> И НА ПОВЕДНИТЕ ФИНГЕРИ САМО ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="22.131" dur="0.763"> ПОЧЕТУВАЕ ДА СЕ РАБОТЕ ЈУРИ </text>
<text sub="clublinks" start="22.895" dur="0.843"> ФЛОРИДА. </text>
<text sub="clublinks" start="23.739" dur="3.36"> МОЕТЕ ДА ГИ ГЛЕДАТ ВАНИЦИТЕ КАКО ДВИ </text>
<text sub="clublinks" start="27.132" dur="2.386"> ПОТРЕБА ОД ТОА СО ПЕРЦИОНИ НА </text>
<text sub="clublinks" start="29.552" dur="0.758"> КЛУЧЕВИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="30.344" dur="1.771"> ВАШИНИТЕ И ПРЕДУПРЕДУВАЕ НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="32.149" dur="0.463"> СМЕНЕТО. </text>
<text sub="clublinks" start="32.646" dur="2.758"> САМО ПОТЕНЦИЈАЛНИ ЗА НАБАВИ </text>
<text sub="clublinks" start="35.405" dur="1.559"> ВО СВЕТСКО СТРАНА. </text>
<text sub="clublinks" start="36.966" dur="2.94"> ПРИМАРИЛНА СЕРВИСКА СВЕТСКА ПРИБОРА. ЗАПАД НА 95 ОВА Е ТРОПИК </text>
<text sub="clublinks" start="39.908" dur="0.899"> ЗАПАД НА 95 ОВА Е ТРОПИК </text>
<text sub="clublinks" start="40.842" dur="1.767"> ПРЕДУПРЕДУВАЕ СПОРМИ И СИТЕ ПАТОТ </text>
<text sub="clublinks" start="42.643" dur="1.752"> Спуштете се до КЛУЧНИ ЛАРГО. </text>
<text sub="clublinks" start="44.397" dur="1.477"> И ОДГОВОРНО ПРЕДУПРЕДУВАURЕ </text>
<text sub="clublinks" start="45.875" dur="3.14"> СЕРВИНА БОКА РАТОН И СЕВЕРНА. ПОВЕЕ ДА СЕ РАБОТУВАМЕ ЗА ВРЕМЕТО ОВДЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="49.017" dur="0.736"> ПОВЕЕ ДА СЕ РАБОТУВАМЕ ЗА ВРЕМЕТО ОВДЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="49.754" dur="1.718"> Не мислам дека МОЕ ДА ГО ОДГОВРУВАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="51.474" dur="0.831"> ОВОЈ ДОСТАВ. </text>
<text sub="clublinks" start="52.34" dur="2.655"> ЗИДОВИТЕ СЕ БЕРЗИНСКИ УТК, но НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="54.996" dur="2.334"> ЗИДОВИТЕ СЕ ДА ПОСТОИТЕ ТУКА. </text>
<text sub="clublinks" start="57.331" dur="2.087"> ОВДЕ СМЕ СЕ НАДЕЛА ДВЕЕ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="59.452" dur="1.889"> ПОЧЕТУВА ПО СЕ ДА СЕ ДОБИРАМЕ ПОСТОРНО ПЕСТО. </text>
<text sub="clublinks" start="61.375" dur="1.729"> СЕ ОДГОВИТЕ ГО ОГРАА OFЕТО НА </text>
<text sub="clublinks" start="63.138" dur="0.406"> ДЕН </text>
<text sub="clublinks" start="63.579" dur="1.796"> ТРОПИСКИТЕ ЗБИРИ ПОДГОВОРНИ, И </text>
<text sub="clublinks" start="65.41" dur="0.946"> УСЛОВИ ОД ДОЛДОВ. </text>
<text sub="clublinks" start="66.391" dur="2.095"> МОЕТЕ ДА ГО ГЛЕДАТ ОРГАНОТ ДОБИТЕ ЗАВРШИНА </text>
<text sub="clublinks" start="68.487" dur="1.159"> ТОА ГОДИНИ. </text>
<text sub="clublinks" start="69.68" dur="2.55"> ТОА ЗОШТО СМЕТЕ ВАЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="72.264" dur="1.85"> ТОА СО ПЕДНИЦА НА САБОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="74.115" dur="2.018"> И ТОА ПОСТОЕ ДО СЕРВИСКИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="76.134" dur="0.896"> И УСЛОВИ WЕ ПОДОБРУВА. </text>
<text sub="clublinks" start="77.065" dur="1.193"> И МОЕТЕ ДА ГИ ГЛАСАТ ВО WИВОТ </text>
<text sub="clublinks" start="78.259" dur="0.429"> SHIFT </text>
<text sub="clublinks" start="78.723" dur="2.423"> Вторник ќе биде многу </text>
<text sub="clublinks" start="81.147" dur="0.333"> ПОДОБРИ. </text>
<text sub="clublinks" start="81.515" dur="1.797"> КАКО ПОВЕЕ КАКО СТРУМ ПРИГОВОР НЕ ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="83.346" dur="1.219"> ГОЛЕМО ТРЕБА СО ТУКА ОВДЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="84.566" dur="1.612"> ДА СЕ ДОЗВОЛНО ДА СЕ ДОГОВОРИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="86.179" dur="1.702"> СТОРМОТ СЕ ПРИСТАВА И </text>
<text sub="clublinks" start="87.916" dur="0.404"> Силен. </text>
<text sub="clublinks" start="88.321" dur="2.312"> СЕ ЕДЕН ДВЕ ДВЕ ПОВЕЕ НА ПОВЕЕ НА ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="90.668" dur="2.205"> СЛОБОДНО ОДГОВОРНО ОБЕДУВАЕ ВО ГОДИНА И </text>
<text sub="clublinks" start="92.908" dur="0.454"> БРАWАР. </text>
<text sub="clublinks" start="93.397" dur="4.771"> МО COЕ ДА ГО ГОДИМЕ НИКОГА ниско ниво </text>
<text sub="clublinks" start="98.169" dur="0.417"> ИЗВОР. </text>
<text sub="clublinks" start="98.588" dur="1.87"> 87 Е НАШАТА ТЕМПЕРАТУРА СЕГА. </text>
<text sub="clublinks" start="100.46" dur="1.408"> ТОА Е НЕ, но тоа е исправно </text>
<text sub="clublinks" start="101.869" dur="0.341"> Светлина. </text>
<text sub="clublinks" start="102.212" dur="2.654"> Ајде да ја провериме будењето </text>
<text sub="clublinks" start="104.867" dur="1.219"> ВРЕМЕ, ЗАЕДНИЦА ДА СЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="106.088" dur="2.852"> ВРЕМЕ ВО УТРААТ ДА ПОТРЕБНО </text>
<text sub="clublinks" start="108.974" dur="1.828"> ДА ГИ ЧИСТИТЕ ПАТИО, СЕКОГАШ </text>
<text sub="clublinks" start="110.804" dur="1.358"> ПРЕД, ПРОБАБОЛНО НЕКОИ ШОВЕРИ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="112.196" dur="1.87"> COMЕ ANDЕ И ОДИМЕ, НО Е Е </text>
<text sub="clublinks" start="114.1" dur="2.062"> ДОБИЕ БАНДИ ДЕКА СИТЕ Е СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="116.163" dur="1.765"> ВИДЕТЕ, И ТОА ДА СЕ ДОБИВИТЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="117.93" dur="1.006"> И ТОГОВ ДОДЕЛА ЕДНА Е СЕ СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="118.97" dur="0.552"> ВО </text>
<text sub="clublinks" start="119.557" dur="1.56"> И ТЕМПЕРАТУРИ 80-ти, НО </text>
<text sub="clublinks" start="121.152" dur="2.698"> НОБОВНИ ГРИА ЗА ТЕМПЕРАТУРИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="123.884" dur="0.416"> УТРЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="124.334" dur="1.374"> Вторник СИМИЛАР ПРЕДВИД И ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="125.743" dur="1.692"> ОДИМЕ ВО СЛЕДНАТА недела, назад </text>
<text sub="clublinks" start="127.469" dur="1.455"> БИЗНИС КАКО УУДАЛ, РЕАЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="128.959" dur="1.302"> ПОЧЕТУВА СОНДОН. </text>
<text sub="clublinks" start="130.296" dur="2.553"> Вторник е Бриззичен, но ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="132.883" dur="0.284"> ПОНЕДЕН И ГРАДОТ НА СЛЕДНО </text>