Zaytoven & Quavo Kenek Studio Kanthi Produsen Menang Genius x Buah dening Kontes Kaki ™ subtitles

Yo apa ta iku, iku Zaytoven, lan aku saiki kepethuk dadi pemenang woh By Kontes Sesi lan Genius Studio Sesi. Produsen saka kabeh negara kiriman ngalahake nggunakake swara sing inspirasi dening woh-wohan cemilan dening The Foot. Ayo ono priksa. Masta Firaun. Kepiye carane awakmu? Aku asal saka Denver, Colorado, lair lan urip. Apa babak musik ing Denver? Iku cantik cilik mesthi akeh kabudayan. Napa sampeyan mlebu ing Woh Miturut Sesi Studio Singkat. Aku nggawe ngalahake supaya aku rumangsa mung terus sampeyan bali yen sampeyan ora ngerti kabisat metu lan njupuk sing kesempatan. Dadi sekolah tinggi, sampeyan entuk kanca lan kabeh lagi nindakake musik supaya bisa kaya ngono. Ya, sapa sawetara saka wong lanang sing kok goleki ngasilake? Aku kandha, Dr. Dre mungkin nomer siji, sampeyan mesthi. Aduh, aja tumindak sing ora bener. Sing ana apa. Pharrell. Ujare aku Dre lan Timbaland lan barang-barang kaya ngono aku uga seneng ngrungokake. Dre Dre Day I elinga sedulurku, dheweke lagi main kanggo aku supaya aku ngrungokake sampeyan ngerti, ing wong sing mlaku. Aku dadi ketagihan ngrungokake mung dadi swara lan carane krasa. Pramila kula nate matur Dr Dre nglangkungi kawula amargi kula kaya introduksi kanggo musik rap. Dadi, apa sing sampeyan miwiti? Aku mung bakal nglangkungi kabeh puteran lan kabeh, banjur aku nemokake iki sing dakkarepake: yaiku campuran rasa garang. Tampilan lan kabeh iku mung dakgawe. Lan aku dipasang, aku tetep tempo lan kabeh sing padha. nggih Aku nembe miwiti miwiti saka ing kono. Thunder sawetara claps lan snares lan kabeh. Dadi banjur pindhah, mula aku mbuwang topi ing kana lan sampeyan ngerti kick lan kabeh. Dadi nalika sampeyan nambahake gambar ing gambar kasebut meh seneng karo sing disenengi ngalahake cukup rampung. Ya iku pancen sabenere. Ya Nalika kita miwiti nambahi wong-wong mau, clap kabeh wong ing kamar kaya kowe, ya iki saiki saiki. Lan mengko iki mau, aku mikir kaya ngerti sampeyan kabeh wong bisa nggunakake swara siji lan aku kepengin ngalahake saklar, aku kaya ngerti telung lagu ing siji trek. Ing siji. Dadi aku tokoh, sampeyan ngerti, supaya bisa ganti tindak karo dering Berry Tie Dye. Sampeyan ngerti aku sped up pas karo ngalahake sing Aku lan uga dak pasang. Bener Aku ora pengin ngganti akeh elemen. Dadi, aku ora ngganti drum utawa 808 utawa nothi kaya aku mung sijine ing kana karo sing padha. Drum padha. Lan banjur siji bab pungkasan. Iku ora Masta Firaun ngalahake tanpa tag Masta Firaun. Sampeyan kudu nyelehake tag kasebut. Sapa sing masta? Kepiye carane sampeyan? Film favoritku yaiku Naga Terakhir. Aku sah bakal Iwas nonton Naga Paling Pungkasan rong dina kepungkur. Film favoritku Sapa gurune. Ya persis. Dadi cantik akeh. Nuduhake Aku entuk wong sing dakanggep pengin ngalahake kekalahan iki. Aku nelpon siji brosku. Apa Huncho? Kedadean apa? Kowe neng ngendi? Aku ing studio. Wong sing ngerti aku ing laboratorium. Ok katon, aku lungguh ing kene karo wong sing menang, Masta Firaun. Apa wong lanang? Ana apa sedulur? Apa Quay? Dheweke terus kerja keras. Sampeyan karo asu gedhe saiki. Ngapresiasi wong lanang. Ora, dheweke mung ngalahake, ngalahake sampeyan. Dadi susah, prekara kasunyatane kaya sing bakal sampeyan rap. Aku saiki ing studio, aja dolanan karo aku. Yen hard banget. Mesthi arep edan. Ora susah. Bab kasebut bisa ndadekake Budaya III. Ora kita. Aku arep kanggo sijine bebarengan. Ya Pak, wong. Sugeng sukses kanggo Woh Saka Man Studio Studio Sisa nyata. Apik ae. Apa sampeyan karo asu gedhe saiki. Terus, terus digiling. Tetep fokus. Terus masak. Sampeyan ing dalan. Quote Iething. Edan ora krasa nyata. Kepiye cara paling apik kanggo produser duwe umur dawa ing industri kasebut? Minangka produser swara kuat sing unik yaiku sing nggawe umur dawa. Sampeyan bisa uga nggawe line sepuluh produser ing kene, ing ruangan iki, lan nutup mripatmu lan miwiti muter dorongan kanggo kabeh produsen sepuluh iki. Sing gedhe-gedhe sing apa jebukan Zaytoven sing bakal sampeyan langsung bisa ngucapake wong sing ngalahake Zaytoven. Wong takon: dang Zaytoven apa sing kudu dak lakoni kanggo njaluk ing game? Sampeyan ngerti apa langkah-langkah sing kudu dilakoni? "Aku mesthi kandha karo wong lanang sampeyan kudu njaluk artis. Kaya yen Gucci ora nyebul, mula Zaytoven bisa uga muni siji sing mesthi ora ana artine. Dadi, yen sampeyan entuk siji seniman kasebut sampeyan ngerti sampeyan bakal entuk kimia lan muni bareng, sampeyan ngerti yen mung ngunek utawa sepisan artis wiwit njupuk mati. Malah seniman kasebut bakal dikenal kanggo swara tartamtu. iku bakal dadi swara sing digawe. Apa sing nggawe sampeyan mlumpat proyek iki kanggo Sesi Studio Dhewe? Aku tansah kaya sampeyan ngerti aku minangka produser manawa produser liyane ndeleng sampeyan ngerti, lan katon munggah, lan aku mesthi rumangsa pengin dadi guru sing jelas, sampeyan ngerti apa tegese, lan nuduhake dhukungan kanggo produsen munggah lan sing bakal teka. Kaya aku ing kene wong aku pengin dadi sampeyan sing ngerti aku bro gedhe kanggo wong sing nyoba nggawe game sampeyan. Dadi kapan wae kaya wong iki isa teka, aku mesthi ngerti 100% ing. Rungokne, yen ana bledug, sampeyan wis kepenak karo ngalahake wong lanang. Ayo masak munggah. Temenan. Ayo soko. Ayo dadi nglakoni.

Zaytoven & Quavo Kenek Studio Kanthi Produsen Menang Genius x Buah dening Kontes Kaki ™

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.32" dur="3.18"> Yo apa ta iku, iku Zaytoven, lan aku saiki kepethuk dadi pemenang woh By </text>
<text sub="clublinks" start="4.5" dur="3.87"> Kontes Sesi lan Genius Studio Sesi. Produsen saka kabeh negara </text>
<text sub="clublinks" start="8.37" dur="5.25"> kiriman ngalahake nggunakake swara sing inspirasi dening woh-wohan cemilan dening The Foot. Ayo ono </text>
<text sub="clublinks" start="13.62" dur="1.54"> priksa. </text>
<text sub="clublinks" start="25.14" dur="2"> Masta Firaun. Kepiye carane awakmu? </text>
<text sub="clublinks" start="30.74" dur="3.9"> Aku asal saka Denver, Colorado, lair lan urip. Apa babak musik ing Denver? Iku </text>
<text sub="clublinks" start="34.649" dur="4.441"> cantik cilik mesthi akeh kabudayan. Napa sampeyan mlebu ing </text>
<text sub="clublinks" start="39.09" dur="5.1"> Woh Miturut Sesi Studio Singkat. Aku nggawe ngalahake supaya aku rumangsa mung </text>
<text sub="clublinks" start="44.19" dur="3.15"> terus sampeyan bali yen sampeyan ora ngerti kabisat metu lan njupuk sing </text>
<text sub="clublinks" start="47.34" dur="4.14"> kesempatan. Dadi sekolah tinggi, sampeyan entuk kanca lan kabeh </text>
<text sub="clublinks" start="51.48" dur="3.719"> lagi nindakake musik supaya bisa kaya ngono. Ya, sapa sawetara </text>
<text sub="clublinks" start="55.199" dur="5.25"> saka wong lanang sing kok goleki ngasilake? Aku kandha, Dr. Dre mungkin nomer siji, sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="60.449" dur="7.831"> mesthi. Aduh, aja tumindak sing ora bener. Sing ana apa. Pharrell. Ujare aku </text>
<text sub="clublinks" start="68.28" dur="4.17"> Dre lan Timbaland lan barang-barang kaya ngono aku uga seneng ngrungokake. Dre Dre Day I </text>
<text sub="clublinks" start="72.45" dur="3.989"> elinga sedulurku, dheweke lagi main kanggo aku supaya aku ngrungokake sampeyan ngerti, ing wong sing mlaku. </text>
<text sub="clublinks" start="76.439" dur="4.11"> Aku dadi ketagihan ngrungokake mung dadi swara </text>
<text sub="clublinks" start="80.549" dur="3.36"> lan carane krasa. Pramila kula nate matur Dr Dre nglangkungi kawula amargi kula </text>
<text sub="clublinks" start="83.909" dur="2.151"> kaya introduksi kanggo musik rap. </text>
<text sub="clublinks" start="97.04" dur="2.759"> Dadi, apa sing sampeyan miwiti? Aku mung bakal nglangkungi kabeh puteran lan </text>
<text sub="clublinks" start="99.8" dur="3.36"> kabeh, banjur aku nemokake iki sing dakkarepake: yaiku campuran rasa </text>
<text sub="clublinks" start="103.16" dur="1.08"> garang. </text>
<text sub="clublinks" start="112.66" dur="2.26"> Tampilan lan kabeh iku mung dakgawe. </text>
<text sub="clublinks" start="114.92" dur="3.34"> Lan aku dipasang, aku tetep tempo lan kabeh sing padha. nggih </text>
<text sub="clublinks" start="122.2" dur="4.92"> Aku nembe miwiti miwiti saka ing kono. Thunder sawetara claps lan snares lan kabeh. </text>
<text sub="clublinks" start="133.52" dur="3.719"> Dadi banjur pindhah, mula aku mbuwang topi ing kana lan sampeyan ngerti kick lan </text>
<text sub="clublinks" start="137.24" dur="1.32"> kabeh. </text>
<text sub="clublinks" start="144.62" dur="2.759"> Dadi nalika sampeyan nambahake gambar ing gambar kasebut meh seneng karo sing disenengi </text>
<text sub="clublinks" start="147.379" dur="3.06"> ngalahake cukup rampung. Ya iku pancen sabenere. Ya </text>
<text sub="clublinks" start="150.439" dur="3.33"> Nalika kita miwiti nambahi wong-wong mau, clap kabeh wong ing kamar kaya kowe, ya </text>
<text sub="clublinks" start="153.769" dur="3.741"> iki saiki saiki. Lan mengko iki mau, aku mikir kaya ngerti sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="157.51" dur="4.42"> kabeh wong bisa nggunakake swara siji lan aku kepengin ngalahake saklar, aku </text>
<text sub="clublinks" start="161.93" dur="6.01"> kaya ngerti telung lagu ing siji trek. Ing siji. Dadi aku tokoh, sampeyan ngerti, supaya bisa ganti </text>
<text sub="clublinks" start="167.96" dur="3"> tindak karo dering Berry Tie Dye. </text>
<text sub="clublinks" start="178.52" dur="2"> Sampeyan ngerti aku sped up pas karo ngalahake sing </text>
<text sub="clublinks" start="180.52" dur="3.2"> Aku lan uga dak pasang. Bener </text>
<text sub="clublinks" start="189.04" dur="4.5"> Aku ora pengin ngganti akeh elemen. Dadi, aku ora ngganti drum utawa 808 utawa nothi kaya aku mung sijine </text>
<text sub="clublinks" start="193.54" dur="3.62"> ing kana karo sing padha. Drum padha. </text>
<text sub="clublinks" start="204.86" dur="4.34"> Lan banjur siji bab pungkasan. Iku ora Masta Firaun ngalahake tanpa tag Masta Firaun. </text>
<text sub="clublinks" start="209.2" dur="1.42"> Sampeyan kudu nyelehake tag kasebut. </text>
<text sub="clublinks" start="213.1" dur="5.22"> Sapa sing masta? Kepiye carane sampeyan? Film favoritku yaiku Naga Terakhir. </text>
<text sub="clublinks" start="218.329" dur="3.181"> Aku sah bakal Iwas nonton Naga Paling Pungkasan rong dina kepungkur. Film favoritku </text>
<text sub="clublinks" start="221.51" dur="3.87"> Sapa gurune. Ya persis. Dadi cantik akeh. Nuduhake </text>
<text sub="clublinks" start="233.7" dur="3.899"> Aku entuk wong sing dakanggep pengin ngalahake kekalahan iki. Aku </text>
<text sub="clublinks" start="237.6" dur="1.44"> nelpon siji brosku. </text>
<text sub="clublinks" start="242.34" dur="3.16"> Apa Huncho? Kedadean apa? Kowe neng ngendi? </text>
<text sub="clublinks" start="245.5" dur="2"> Aku ing studio. Wong sing ngerti aku ing laboratorium. </text>
<text sub="clublinks" start="248.04" dur="3.92"> Ok katon, aku lungguh ing kene karo wong sing menang, Masta Firaun. Apa wong lanang? Ana apa sedulur? </text>
<text sub="clublinks" start="251.96" dur="2"> Apa Quay? Dheweke terus kerja keras. </text>
<text sub="clublinks" start="253.96" dur="3.76"> Sampeyan karo asu gedhe saiki. Ngapresiasi wong lanang. </text>
<text sub="clublinks" start="259.02" dur="3.7"> Ora, dheweke mung ngalahake, ngalahake sampeyan. Dadi susah, prekara kasunyatane kaya sing bakal sampeyan rap. </text>
<text sub="clublinks" start="262.72" dur="3.24"> Aku saiki ing studio, aja dolanan karo aku. Yen hard banget. </text>
<text sub="clublinks" start="282.22" dur="7.58"> Mesthi arep edan. Ora susah. Bab kasebut bisa ndadekake Budaya III. </text>
<text sub="clublinks" start="292" dur="2.98"> Ora kita. Aku arep kanggo sijine bebarengan. </text>
<text sub="clublinks" start="294.98" dur="4.44"> Ya Pak, wong. Sugeng sukses kanggo Woh Saka Man Studio Studio Sisa nyata. </text>
<text sub="clublinks" start="299.42" dur="3.74"> Apik ae. Apa sampeyan karo asu gedhe saiki. Terus, terus digiling. </text>
<text sub="clublinks" start="303.16" dur="3.8"> Tetep fokus. Terus masak. Sampeyan ing dalan. </text>
<text sub="clublinks" start="307.88" dur="4.14"> Quote Iething. Edan ora krasa nyata. </text>
<text sub="clublinks" start="318.4" dur="3.28"> Kepiye cara paling apik kanggo produser duwe umur dawa ing industri kasebut? Minangka </text>
<text sub="clublinks" start="321.82" dur="4.71"> produser swara kuat sing unik yaiku sing nggawe umur dawa. </text>
<text sub="clublinks" start="326.53" dur="4.11"> Sampeyan bisa uga nggawe line sepuluh produser ing kene, ing ruangan iki, lan nutup mripatmu </text>
<text sub="clublinks" start="330.64" dur="4.35"> lan miwiti muter dorongan kanggo kabeh produsen sepuluh iki. Sing gedhe-gedhe sing </text>
<text sub="clublinks" start="334.99" dur="3.87"> apa jebukan Zaytoven sing bakal sampeyan langsung bisa ngucapake wong sing ngalahake Zaytoven. </text>
<text sub="clublinks" start="338.86" dur="3.09"> Wong takon: dang Zaytoven apa sing kudu dak lakoni </text>
<text sub="clublinks" start="341.95" dur="4.14"> kanggo njaluk ing game? Sampeyan ngerti apa langkah-langkah sing kudu dilakoni? "Aku mesthi kandha karo wong lanang </text>
<text sub="clublinks" start="346.09" dur="3.57"> sampeyan kudu njaluk artis. Kaya yen Gucci ora nyebul, mula Zaytoven </text>
<text sub="clublinks" start="349.66" dur="4.65"> bisa uga muni siji sing mesthi ora ana artine. Dadi, yen sampeyan entuk siji seniman kasebut </text>
<text sub="clublinks" start="354.31" dur="4.23"> sampeyan ngerti sampeyan bakal entuk kimia lan muni bareng, sampeyan ngerti yen mung ngunek utawa sepisan </text>
<text sub="clublinks" start="358.54" dur="3.33"> artis wiwit njupuk mati. Malah seniman kasebut bakal dikenal </text>
<text sub="clublinks" start="361.87" dur="3.72"> kanggo swara tartamtu. iku bakal dadi swara sing digawe. Apa sing nggawe sampeyan mlumpat </text>
<text sub="clublinks" start="365.59" dur="3.54"> proyek iki kanggo Sesi Studio Dhewe? Aku tansah kaya sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="369.13" dur="3.539"> ngerti aku minangka produser manawa produser liyane ndeleng sampeyan ngerti, lan </text>
<text sub="clublinks" start="372.669" dur="5.671"> katon munggah, lan aku mesthi rumangsa pengin dadi guru sing jelas, sampeyan ngerti apa tegese, lan </text>
<text sub="clublinks" start="378.34" dur="4.38"> nuduhake dhukungan kanggo produsen munggah lan sing bakal teka. Kaya aku ing kene wong aku pengin dadi sampeyan sing ngerti aku </text>
<text sub="clublinks" start="382.72" dur="4.59"> bro gedhe kanggo wong sing nyoba nggawe game sampeyan. Dadi kapan wae </text>
<text sub="clublinks" start="387.31" dur="3.83"> kaya wong iki isa teka, aku mesthi ngerti 100% ing. </text>
<text sub="clublinks" start="391.14" dur="4.22"> Rungokne, yen ana bledug, sampeyan wis kepenak karo ngalahake </text>
<text sub="clublinks" start="395.36" dur="5.72"> wong lanang. Ayo masak munggah. Temenan. Ayo soko. Ayo dadi nglakoni. </text>