Varney: Partai demokratis mbatesi musuhan subtitles

STUART: ING INI EDITI YO STUART: ING INI EDITION YANG DEMOKRATIK DUMADI SPLIT, ITA A DEMOKRAT ADALAH SPLIT, ITU ANAK KELUAR, KANGGO DIPUKA KOLEKSI KOLEKSIK, ING HOSITEN KANGGO MUKA ANTARA DUA, HOSTILITI ANTUR Loro SIDES, AKU NATE INGKANG TANGGAL WANGSA AKU NINGGALKE ING SUKU KANGGO BENTANG POLITIK PALING PILIHAN GOLONGAN POLITIKAL ING PILIHAN SAYA FAR. KAYA FAR. GAPING DIVIDE ING ING BISAN GAPING DIVIDE IS PADIKSAAN BERNIE MENGIKUT TENAGA. BERNIE MENGGUNAKEN KENE. STRENGTH POSITION AS BERNIE AS PEKRISI PENTING AS BERNIE ING INTAN ESTABLISI INI ING MODEN PANIK ING PANJENENGAN lan ING PANIK IS MODEL PANIK lan manawa PANIKO KANGGO ING DADAH ING NGEBUT JOE BIDEN MUNGGUNG DENGAN KERJA DENGAN SHE BIDEN SHE, BASA ING KENAIKAN SHOWING, DENGAN KANGGO GRATIS KANGGO lan ING WANG DONGENG, CANDIDATE LAN HEAY TUNGGUL, KANGGO NANGGALU SUKU SUKU. FRANKLY aku mikir yen dheweke isih bisa lolos. KENCANGAN KABUPATEN TEKNIK TINDAKAN INGKANG PENTADBIRAN BERNIE, KAMPUNG JAMES ATTACKS BERNIE, TEMBANG KEMBANG KAMPUNG JAMES CAMPAIGN A CULT, IF BERNIE TAMPILAN CAMPAIGN BUDAYA, Yen BERNIE ING NOMINEE ITU AKAN Apa NOMINEE ITU AKU NUNG TARI ING JAWA UNTUK DEMOKRAT, Pungkasan HARI ING DEMOKRATS, BERNIE Tanggapan Politikal BERNIE RESPONDS KANGGO POLITIK. HACK. PENTING PENTING PANGGRUKA BERNIE KENYATA PELABURAN BERNIE MANGSA KANGGO RANGKA EKONOMI, BERNIE KANGGO NAMPANG EKONOMI, BERNIE MANGSA, INGKU, KANGGO ING GAMPANG HARI INGKU, KANGGO, BAKAL KANGGO INGGO NGANGGANG TANGGAP GAMPANG, ING TINDAK WANG KANGGO, NGANGGO ING SUKU CIVIL lan ING ING ING INI WANITA KANGGO lan ING ING ING KANGGO MUKA DUKA KANGGO DENGAN KANGGO DENGAN KANGGO DENGAN KANGGO KANGGO MUKA lan ING MASALAH MASALAH. MASALAH. ING DUNIA ING NGGO SAIKI ING DUNIA ING NGEBARKE ING ING ING DUA PAKSA DEMOKRAT, KANGGO Loro DEMOKRAT PIHAK, ING KANGGO lan JAWA KANGGO, ING KENEH Lan KANGGO LIRIK, ING POSISI ING SAKITU ING SUKU POSISI BEDAH DUMADANG ING DENGAN PILIHAN PRESIDENTIAL DIDENG PILIHAN PRESIDENSI ING JAMINAN ING BULAN lan ING ING SAIKI BULANAN lan ING BISA NGANGGO BASA. KARYA. ING TANPA BLOOMBERG AS ING ING ING BOSOMBERG DENGAN HARAPAN MODAL PENTING, KANGGO MUNGGU HEBAT MODERATE HEBAT, KANGGO MUKA NGUTI ING SUKU KABEH, UNTUK MENGIKUT KEPUTUSAN INGKANG BISA, ING NGANGGO SOSIALIS Pilih Bakal VOSES SOSIALIST KANGGO 60 Bilyar-DOLLAR MAN, IS IS A 60 JAMINAN-DOLLAR MAN, ING NEGARA STRETCH lan ING ING INI STRETCH lan ING ING NGAMBUNGI KONSEP DEMOKRAT, ING INI KONVENTI DEMOKRAT, ING INI KANGGO MACAPAK DENGAN KNOCKOUT POINT ING KANGGO ING NGANGGO KANGGO MAJLIS KANGGO, ING 2016 BAKAL PADANG DRAG-ON, ING 2016 BAKAL KUNCI KAMPUNG, INGKASA ING KANGGO PITUT INGKANG, BASA ING ING NGANGGO ING KANGGO lan PENTING ING ING ING BUKA KANGGO lan ING KENE PENTING. KENE TANGGAL PENTING. SPLIT NGGENAH ING KELUARGA SPLIT MENGGALAKI KANDUNGAN ACARA ACARA, NGGENE CANDIDATE, MENGGUNAKAN KANDIDATE, NGANGGO INGKU ATAU CANDIDATE, NGANGGO LUKA Utawa dhukungan. NYOKONG. SO DITULU DIDANG EDITIK ING

Varney: Partai demokratis mbatesi musuhan

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="6.307" dur="3.369"> STUART: ING INI EDITI YO </text>
<text sub="clublinks" start="9.677" dur="1.334"> STUART: ING INI EDITION YANG DEMOKRATIK DUMADI SPLIT, ITA A </text>
<text sub="clublinks" start="11.012" dur="1.567"> DEMOKRAT ADALAH SPLIT, ITU ANAK KELUAR, KANGGO DIPUKA </text>
<text sub="clublinks" start="12.58" dur="1.801"> KOLEKSI KOLEKSIK, ING HOSITEN KANGGO MUKA ANTARA DUA, </text>
<text sub="clublinks" start="14.382" dur="1.934"> HOSTILITI ANTUR Loro SIDES, AKU NATE INGKANG TANGGAL WANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="16.351" dur="1.5"> AKU NINGGALKE ING SUKU KANGGO BENTANG POLITIK PALING PILIHAN </text>
<text sub="clublinks" start="17.885" dur="1.033"> GOLONGAN POLITIKAL ING PILIHAN SAYA FAR. </text>
<text sub="clublinks" start="18.92" dur="2.501"> KAYA FAR. GAPING DIVIDE ING ING BISAN </text>
<text sub="clublinks" start="21.423" dur="2.601"> GAPING DIVIDE IS PADIKSAAN BERNIE MENGIKUT TENAGA. </text>
<text sub="clublinks" start="24.025" dur="1.667"> BERNIE MENGGUNAKEN KENE. STRENGTH POSITION AS BERNIE </text>
<text sub="clublinks" start="25.693" dur="1.934"> AS PEKRISI PENTING AS BERNIE ING INTAN </text>
<text sub="clublinks" start="27.628" dur="3.103"> ESTABLISI INI ING MODEN PANIK ING PANJENENGAN lan ING PANIK IS </text>
<text sub="clublinks" start="30.764" dur="2.136"> MODEL PANIK lan manawa PANIKO KANGGO ING DADAH ING NGEBUT JOE BIDEN </text>
<text sub="clublinks" start="32.934" dur="2.101"> MUNGGUNG DENGAN KERJA DENGAN SHE BIDEN SHE, BASA ING KENAIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="35.069" dur="3.169"> SHOWING, DENGAN KANGGO GRATIS KANGGO lan ING WANG DONGENG, </text>
<text sub="clublinks" start="38.239" dur="2.034"> CANDIDATE LAN HEAY TUNGGUL, KANGGO NANGGALU SUKU SUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="40.308" dur="2.401"> FRANKLY aku mikir yen dheweke isih bisa lolos. KENCANGAN KABUPATEN </text>
<text sub="clublinks" start="42.71" dur="4.437"> TEKNIK TINDAKAN INGKANG PENTADBIRAN BERNIE, KAMPUNG JAMES </text>
<text sub="clublinks" start="47.181" dur="1.734"> ATTACKS BERNIE, TEMBANG KEMBANG KAMPUNG JAMES CAMPAIGN A CULT, IF BERNIE </text>
<text sub="clublinks" start="48.95" dur="2.101"> TAMPILAN CAMPAIGN BUDAYA, Yen BERNIE ING NOMINEE ITU AKAN </text>
<text sub="clublinks" start="51.085" dur="3.636"> Apa NOMINEE ITU AKU NUNG TARI ING JAWA UNTUK DEMOKRAT, </text>
<text sub="clublinks" start="54.756" dur="3.402"> Pungkasan HARI ING DEMOKRATS, BERNIE Tanggapan Politikal </text>
<text sub="clublinks" start="58.193" dur="0.466"> BERNIE RESPONDS KANGGO POLITIK. </text>
<text sub="clublinks" start="58.66" dur="1.934"> HACK. PENTING PENTING PANGGRUKA BERNIE </text>
<text sub="clublinks" start="60.628" dur="1.634"> KENYATA PELABURAN BERNIE MANGSA KANGGO RANGKA EKONOMI, BERNIE </text>
<text sub="clublinks" start="62.296" dur="1.701"> KANGGO NAMPANG EKONOMI, BERNIE MANGSA, INGKU, KANGGO ING GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="64.032" dur="2.201"> HARI INGKU, KANGGO, BAKAL KANGGO INGGO NGANGGANG TANGGAP GAMPANG, ING TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="66.234" dur="1.634"> WANG KANGGO, NGANGGO ING SUKU CIVIL lan ING ING ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="67.902" dur="1.768"> WANITA KANGGO lan ING ING ING KANGGO MUKA DUKA KANGGO DENGAN KANGGO DENGAN KANGGO DENGAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="69.671" dur="0.333"> KANGGO MUKA lan ING MASALAH MASALAH. </text>
<text sub="clublinks" start="70.038" dur="1.534"> MASALAH. ING DUNIA ING NGGO SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="71.606" dur="2.936"> ING DUNIA ING NGEBARKE ING ING ING DUA PAKSA DEMOKRAT, KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="74.576" dur="1.7"> Loro DEMOKRAT PIHAK, ING KANGGO lan JAWA KANGGO, ING KENEH </text>
<text sub="clublinks" start="76.311" dur="1.567"> Lan KANGGO LIRIK, ING POSISI ING SAKITU ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="77.879" dur="1.334"> POSISI BEDAH DUMADANG ING DENGAN PILIHAN PRESIDENTIAL DIDENG </text>
<text sub="clublinks" start="79.247" dur="2.935"> PILIHAN PRESIDENSI ING JAMINAN ING BULAN lan ING ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="82.217" dur="0.265"> BULANAN lan ING BISA NGANGGO BASA. </text>
<text sub="clublinks" start="82.484" dur="1.2"> KARYA. ING TANPA BLOOMBERG AS ING </text>
<text sub="clublinks" start="83.685" dur="1.701"> ING ING BOSOMBERG DENGAN HARAPAN MODAL PENTING, KANGGO MUNGGU </text>
<text sub="clublinks" start="85.387" dur="2.435"> HEBAT MODERATE HEBAT, KANGGO MUKA NGUTI ING SUKU KABEH, </text>
<text sub="clublinks" start="87.856" dur="1.834"> UNTUK MENGIKUT KEPUTUSAN INGKANG BISA, ING NGANGGO SOSIALIS Pilih </text>
<text sub="clublinks" start="89.725" dur="2.334"> Bakal VOSES SOSIALIST KANGGO 60 Bilyar-DOLLAR MAN, IS IS A </text>
<text sub="clublinks" start="92.093" dur="1.501"> 60 JAMINAN-DOLLAR MAN, ING NEGARA STRETCH lan ING ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="93.628" dur="1.367"> STRETCH lan ING ING NGAMBUNGI KONSEP DEMOKRAT, ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="94.996" dur="3.102"> KONVENTI DEMOKRAT, ING INI KANGGO MACAPAK DENGAN KNOCKOUT </text>
<text sub="clublinks" start="98.1" dur="3.536"> POINT ING KANGGO ING NGANGGO KANGGO MAJLIS KANGGO, ING 2016 BAKAL </text>
<text sub="clublinks" start="101.67" dur="1.434"> PADANG DRAG-ON, ING 2016 BAKAL KUNCI KAMPUNG, INGKASA ING </text>
<text sub="clublinks" start="103.105" dur="1.4"> KANGGO PITUT INGKANG, BASA ING ING NGANGGO ING KANGGO lan </text>
<text sub="clublinks" start="104.506" dur="2.068"> PENTING ING ING ING BUKA KANGGO lan ING KENE PENTING. </text>
<text sub="clublinks" start="106.575" dur="2.835"> KENE TANGGAL PENTING. SPLIT NGGENAH ING KELUARGA </text>
<text sub="clublinks" start="109.411" dur="1.4"> SPLIT MENGGALAKI KANDUNGAN ACARA ACARA, NGGENE </text>
<text sub="clublinks" start="110.812" dur="2.702"> CANDIDATE, MENGGUNAKAN KANDIDATE, NGANGGO INGKU ATAU </text>
<text sub="clublinks" start="113.548" dur="1.134"> CANDIDATE, NGANGGO LUKA Utawa dhukungan. </text>
<text sub="clublinks" start="114.716" dur="1.968"> NYOKONG. SO DITULU DIDANG EDITIK ING </text>