Варни: Демократската поделба се претвора во непријателски карактер subtitles

СТУАРТ: ОВДЕ Е ЕДИЦИЈАТА ТОА СТУАРТ: ОВДЕ Е ЕДИЦИЈАТА ТОА ДЕМОКРАТИТЕ СЕ СПИЛИТЕ, Е А ДЕМОКРАТИТЕ СЕ СПИЛИТЕ, Е ХРИОНСКО СПИЛИТ, ОВОЈ ОТВОРЕН ХРОНСКО СПЛИТ, ОВОЈ ОТВОРЕН МОНОСТ ПОД ДВЕТЕ СИТЕ, МОOSTНОСТ ПОД ДВЕТЕ СИДЕИ, САМО мислам дека станува најголем Мислам дека станува ДОГОВОРНА ПОЛИТИЧКА ПРИКАЗНИЦА ВО ИЗБОРИ ПОЛИТИЧКИ ПРИКАЗНИЦА ВО ИЗБОРИТЕ ПОВЕДНО. ДО СЕГА. ОДГОВОРНИОТ ДИВИД Е ОСНОВНО ПОДНЕСУВАЕТО НА ГИПИНГ Е ОСНОВА БЕРНИ ВЕРЗУС ОСНОВАЕ. БЕРНИ ВЕРСУС ОСНОВАЕ. КАКО ПОСИТНИТЕ ПОСИТНИЦИ НА Берни КАКО ПОЗИЦИЈАТА НА БЕРНИ ПРИГОДИНАТА ОСНОВА ISЕТО Е ДОСТАПНО ОСНОВУВА ISЕТО Е ВО ПОЛНИ ПАНИЧКИ МОДЕ И ДА Е ПАНИЧКО Е ПАНИЧКИОТ МОД И КАКО ПАНИКОТ СЕ ДОБИВУВА РАБОТА ОД JOЕ БАРАА ДА СЕ РАБОТИ РАБОТА ОД СЕКАЕТЕ НА ПОНУДИТЕ НА EО, тој е ОСНОВА ПОСВЕТУВА, тој е КАНДИДАТ за воспоставување и тој е начин, КАНДИДАТ И НЕКОГАШ ДА СЕ РАБОТИ, Искрено, мислам дека тој е НАЈДОСТО. Искрено, мислам дека ЕДНОГУ излегува. ОСНОВАЕ НА ОСНОВАЕ ОБРАЗОВАНИЕТО ОБРАЗОВАНИ ПОДАТОЦИ БЕРНИ, AMАМС КАРВЕЛ НАСТАНИ Берни, AMејмс КАРВЕЛ ПОВИК НА КАМПАА, КАКО БЕРНИ ПОВИКУВА КАМПАIGА КУЛТ, АКО БЕРНИ Е НОМИНАТА ДА БИДЕ ДА ИМА ИМИТЕ ITЕ БИДЕ КРАЈ НА ДЕНОВИТЕ ЗА ДЕМОКРАТИ, КРАЈ НА ДЕНОВИТЕ ЗА ДЕМОКРАТИ, БЕРНИ ОДГОВОРИ ПОЛИТИЧКО БЕРНИ ОДГОВОРИ ПОЛИТИЧКО СОВЕТ. HACK ОБНОВУВА GЕ НА ГУYЕ СЕ БЕРНИ ОБЈАВУВАЕТО НА ГУИ вели дека Берни ќе ја уништи економијата, Берни RЕ RЕ ПРАВИЕ ЕКОНОМИЈА, БЕРНИ СЕ СВЕТЕ, Добро, тој е ПРИМЕР од ВЕAYЕ, Добро, Тој е ПРИМЕР НА EDидната улица, великиот EDЕЛНА УЛИЦА ГРЕДИНА, ОВОЈ ДРАВ НА ГРААНСКИТЕ ВОЈНА И ОД ЕВИ И ОВДЕ ЦИВИЛНА ВОЈНА И ТОА ОД ОВОЕ ОТВОРИТЕ И ОВА Е ОТВОРЕНИТЕ И ТОА Е ПРОБЛЕМ. ПРОБЛЕМ. СВЕТСКО СЕГА ЗНАЕТЕ СЕ СЕ СВЕТСКО СЕГА ЗНАЕТЕ СЕ ДВЕ ДЕМОКРАТСКИ ПАРТИИ, лево ДВЕ ДЕМОКРАТСКИ ПАРТИИ, ЛЕТИ И ПАРИ ЛЕВ, ТОА МНОГУ И ПАРТИОТ ЛЕВ, ТОА Е МНОГУ ДИФИФИКАЛНА ПОЗИЦИЈА ДА СЕ УСТАВИ РАЗЛИЧНА ПОСИЦИЈА ДА СЕ СЕ ПРЕДИЗВИЧНА ИЗБОР ПРЕТСЕДАТЕЛОВНА ИЗБОР ВЕСНИ МЕСЕЦ И САМО САМО МЕСЕЦИ ПОДНЕСУВА ANDЕ И САМО САМО РАБОТА. РАБОТА. Овде доаѓа Блумберг како што е ОВДЕ СО БЛУМБЕРГ КАКО ГОЛЕМА МОДЕРАТНА надеж, СЕ СМЕ ГОЛЕМО МОДЕРАТЕ НАДВОРЕШЕ, СЕ СМЕ ДА ГО ПОДНЕСУВА ПАРТИЈАТА ЕВЕ ПОВЕЕ, ДА ПОДНЕСУВА ПАРТИ ЕВЕ ПОВЕЕ, WЕ СОЦИЈАЛИСКИ ГЛАС ЗА SЕ SЕ СОЦИЈАЛИСТИЧКО ГЛАСААТ ЗА 60 милијарди-ДОЛАР ЧОВЕК, ТОА Е А 60 милијарди-ДОЛАР ЧОВЕК, ТОА Е СТРИЧНО И ОВДЕ СО ТОА СИТЕ И ОВДЕ СО КОНВЕНЦИЈАТА ДЕМОКРАТ, ОВА ДЕМОКРАТ КОНВЕНЦИЈА, НА ОВОЈ ОДГОВОР СВЕЕ ДА СЕ ЗНАЕ ПОВЕ ITЕТЕ ДА СЕ ПОВЕЕ ДА БИДЕ ДА БИДЕТЕ ДОБИВНИ БОРИ, ВО 2016 ГОДИНА БЕЗБЕДНИЧКА БОРБА, ВО 2016 ГОДИНА ASЕ КЕПТ СЕ ПРАВО ПОВЕЕ, ОВОЈ ВРЕМЕ КЕПТ САМО КУIЕТ, ОВОЈ ВРЕМЕ ОД ОД ОТВОРЕН И ОД ОВОЈ ОД ОТВОРЕНОТ И ОВА ШТО Е ВА IMНО. ТОА ЗОШТО Е ВАНО. СПЛИТИТЕ ГО ОДГОВОРИ ЕВЕНТАЛНО СПЛИТИТЕ ГО ОДГОВОРИ ЕВНИТУАЛНИОТ КАНДИДАТ, ГИ ОГРАУВА КАНДИДАТ, ГО СПОЛНЕТЕ КАНДИДАТ, ПОДНЕСУВА САМО И СИТЕ КАНДИДАТ, ПОДНЕСУВА САМО И СИТЕ ПОДДРШКА. ПОДДРШКА ПОВЕDSЕ ОВДЕ ВИДИ ЕДИТАЦИЈАТА НА

Варни: Демократската поделба се претвора во непријателски карактер

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="6.307" dur="3.369"> СТУАРТ: ОВДЕ Е ЕДИЦИЈАТА ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="9.677" dur="1.334"> СТУАРТ: ОВДЕ Е ЕДИЦИЈАТА ТОА ДЕМОКРАТИТЕ СЕ СПИЛИТЕ, Е А </text>
<text sub="clublinks" start="11.012" dur="1.567"> ДЕМОКРАТИТЕ СЕ СПИЛИТЕ, Е ХРИОНСКО СПИЛИТ, ОВОЈ ОТВОРЕН </text>
<text sub="clublinks" start="12.58" dur="1.801"> ХРОНСКО СПЛИТ, ОВОЈ ОТВОРЕН МОНОСТ ПОД ДВЕТЕ СИТЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="14.382" dur="1.934"> МОOSTНОСТ ПОД ДВЕТЕ СИДЕИ, САМО мислам дека станува најголем </text>
<text sub="clublinks" start="16.351" dur="1.5"> Мислам дека станува ДОГОВОРНА ПОЛИТИЧКА ПРИКАЗНИЦА ВО ИЗБОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="17.885" dur="1.033"> ПОЛИТИЧКИ ПРИКАЗНИЦА ВО ИЗБОРИТЕ ПОВЕДНО. </text>
<text sub="clublinks" start="18.92" dur="2.501"> ДО СЕГА. ОДГОВОРНИОТ ДИВИД Е ОСНОВНО </text>
<text sub="clublinks" start="21.423" dur="2.601"> ПОДНЕСУВАЕТО НА ГИПИНГ Е ОСНОВА БЕРНИ ВЕРЗУС ОСНОВАЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="24.025" dur="1.667"> БЕРНИ ВЕРСУС ОСНОВАЕ. КАКО ПОСИТНИТЕ ПОСИТНИЦИ НА Берни </text>
<text sub="clublinks" start="25.693" dur="1.934"> КАКО ПОЗИЦИЈАТА НА БЕРНИ ПРИГОДИНАТА ОСНОВА ISЕТО Е ДОСТАПНО </text>
<text sub="clublinks" start="27.628" dur="3.103"> ОСНОВУВА ISЕТО Е ВО ПОЛНИ ПАНИЧКИ МОДЕ И ДА Е ПАНИЧКО Е </text>
<text sub="clublinks" start="30.764" dur="2.136"> ПАНИЧКИОТ МОД И КАКО ПАНИКОТ СЕ ДОБИВУВА РАБОТА ОД JOЕ БАРАА </text>
<text sub="clublinks" start="32.934" dur="2.101"> ДА СЕ РАБОТИ РАБОТА ОД СЕКАЕТЕ НА ПОНУДИТЕ НА EО, тој е ОСНОВА </text>
<text sub="clublinks" start="35.069" dur="3.169"> ПОСВЕТУВА, тој е КАНДИДАТ за воспоставување и тој е начин, </text>
<text sub="clublinks" start="38.239" dur="2.034"> КАНДИДАТ И НЕКОГАШ ДА СЕ РАБОТИ, Искрено, мислам дека тој е НАЈДОСТО. </text>
<text sub="clublinks" start="40.308" dur="2.401"> Искрено, мислам дека ЕДНОГУ излегува. ОСНОВАЕ НА ОСНОВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="42.71" dur="4.437"> ОБРАЗОВАНИЕТО ОБРАЗОВАНИ ПОДАТОЦИ БЕРНИ, AMАМС КАРВЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="47.181" dur="1.734"> НАСТАНИ Берни, AMејмс КАРВЕЛ ПОВИК НА КАМПАА, КАКО БЕРНИ </text>
<text sub="clublinks" start="48.95" dur="2.101"> ПОВИКУВА КАМПАIGА КУЛТ, АКО БЕРНИ Е НОМИНАТА ДА БИДЕ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="51.085" dur="3.636"> ИМА ИМИТЕ ITЕ БИДЕ КРАЈ НА ДЕНОВИТЕ ЗА ДЕМОКРАТИ, </text>
<text sub="clublinks" start="54.756" dur="3.402"> КРАЈ НА ДЕНОВИТЕ ЗА ДЕМОКРАТИ, БЕРНИ ОДГОВОРИ ПОЛИТИЧКО </text>
<text sub="clublinks" start="58.193" dur="0.466"> БЕРНИ ОДГОВОРИ ПОЛИТИЧКО СОВЕТ. </text>
<text sub="clublinks" start="58.66" dur="1.934"> HACK ОБНОВУВА GЕ НА ГУYЕ СЕ БЕРНИ </text>
<text sub="clublinks" start="60.628" dur="1.634"> ОБЈАВУВАЕТО НА ГУИ вели дека Берни ќе ја уништи економијата, Берни </text>
<text sub="clublinks" start="62.296" dur="1.701"> RЕ RЕ ПРАВИЕ ЕКОНОМИЈА, БЕРНИ СЕ СВЕТЕ, Добро, тој е ПРИМЕР од </text>
<text sub="clublinks" start="64.032" dur="2.201"> ВЕAYЕ, Добро, Тој е ПРИМЕР НА EDидната улица, великиот </text>
<text sub="clublinks" start="66.234" dur="1.634"> EDЕЛНА УЛИЦА ГРЕДИНА, ОВОЈ ДРАВ НА ГРААНСКИТЕ ВОЈНА И ОД ЕВИ И ОВДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="67.902" dur="1.768"> ЦИВИЛНА ВОЈНА И ТОА ОД ОВОЕ ОТВОРИТЕ И ОВА Е </text>
<text sub="clublinks" start="69.671" dur="0.333"> ОТВОРЕНИТЕ И ТОА Е ПРОБЛЕМ. </text>
<text sub="clublinks" start="70.038" dur="1.534"> ПРОБЛЕМ. СВЕТСКО СЕГА ЗНАЕТЕ СЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="71.606" dur="2.936"> СВЕТСКО СЕГА ЗНАЕТЕ СЕ ДВЕ ДЕМОКРАТСКИ ПАРТИИ, лево </text>
<text sub="clublinks" start="74.576" dur="1.7"> ДВЕ ДЕМОКРАТСКИ ПАРТИИ, ЛЕТИ И ПАРИ ЛЕВ, ТОА МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="76.311" dur="1.567"> И ПАРТИОТ ЛЕВ, ТОА Е МНОГУ ДИФИФИКАЛНА ПОЗИЦИЈА ДА СЕ УСТАВИ </text>
<text sub="clublinks" start="77.879" dur="1.334"> РАЗЛИЧНА ПОСИЦИЈА ДА СЕ СЕ ПРЕДИЗВИЧНА ИЗБОР </text>
<text sub="clublinks" start="79.247" dur="2.935"> ПРЕТСЕДАТЕЛОВНА ИЗБОР ВЕСНИ МЕСЕЦ И САМО САМО </text>
<text sub="clublinks" start="82.217" dur="0.265"> МЕСЕЦИ ПОДНЕСУВА ANDЕ И САМО САМО РАБОТА. </text>
<text sub="clublinks" start="82.484" dur="1.2"> РАБОТА. Овде доаѓа Блумберг како што е </text>
<text sub="clublinks" start="83.685" dur="1.701"> ОВДЕ СО БЛУМБЕРГ КАКО ГОЛЕМА МОДЕРАТНА надеж, СЕ СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="85.387" dur="2.435"> ГОЛЕМО МОДЕРАТЕ НАДВОРЕШЕ, СЕ СМЕ ДА ГО ПОДНЕСУВА ПАРТИЈАТА ЕВЕ ПОВЕЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="87.856" dur="1.834"> ДА ПОДНЕСУВА ПАРТИ ЕВЕ ПОВЕЕ, WЕ СОЦИЈАЛИСКИ ГЛАС ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="89.725" dur="2.334"> SЕ SЕ СОЦИЈАЛИСТИЧКО ГЛАСААТ ЗА 60 милијарди-ДОЛАР ЧОВЕК, ТОА Е А </text>
<text sub="clublinks" start="92.093" dur="1.501"> 60 милијарди-ДОЛАР ЧОВЕК, ТОА Е СТРИЧНО И ОВДЕ СО ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="93.628" dur="1.367"> СИТЕ И ОВДЕ СО КОНВЕНЦИЈАТА ДЕМОКРАТ, ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="94.996" dur="3.102"> ДЕМОКРАТ КОНВЕНЦИЈА, НА ОВОЈ ОДГОВОР СВЕЕ ДА СЕ ЗНАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="98.1" dur="3.536"> ПОВЕ ITЕТЕ ДА СЕ ПОВЕЕ ДА БИДЕ ДА БИДЕТЕ ДОБИВНИ БОРИ, ВО 2016 ГОДИНА </text>
<text sub="clublinks" start="101.67" dur="1.434"> БЕЗБЕДНИЧКА БОРБА, ВО 2016 ГОДИНА ASЕ КЕПТ СЕ ПРАВО ПОВЕЕ, ОВОЈ ВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="103.105" dur="1.4"> КЕПТ САМО КУIЕТ, ОВОЈ ВРЕМЕ ОД ОД ОТВОРЕН И </text>
<text sub="clublinks" start="104.506" dur="2.068"> ОД ОВОЈ ОД ОТВОРЕНОТ И ОВА ШТО Е ВА IMНО. </text>
<text sub="clublinks" start="106.575" dur="2.835"> ТОА ЗОШТО Е ВАНО. СПЛИТИТЕ ГО ОДГОВОРИ ЕВЕНТАЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="109.411" dur="1.4"> СПЛИТИТЕ ГО ОДГОВОРИ ЕВНИТУАЛНИОТ КАНДИДАТ, ГИ ОГРАУВА </text>
<text sub="clublinks" start="110.812" dur="2.702"> КАНДИДАТ, ГО СПОЛНЕТЕ КАНДИДАТ, ПОДНЕСУВА САМО И СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="113.548" dur="1.134"> КАНДИДАТ, ПОДНЕСУВА САМО И СИТЕ ПОДДРШКА. </text>
<text sub="clublinks" start="114.716" dur="1.968"> ПОДДРШКА ПОВЕDSЕ ОВДЕ ВИДИ ЕДИТАЦИЈАТА НА </text>