Varney: Démokratik ngabagi ngarobah mumusuhan subtitles

PELANGSAAN: DIA ADA EDITIS YANG STUART: DINA ADALAH EDITION YANG DEMOKRATS DI SPLIT, IT A DEMOKRATKEUN SUKANG, ITU ANTARA KARÉSOR, KUMAHA EKOLEKI SPLIT, ING HOSTILITI KANGGO BUKU ANTARA DUA SIDES, HOSTILITY ANTARA DUA DIDA, INGIN IT SUKANG MANGSA Kuring ngémutan DIA NINGGALKEJEUN NGENTEU ING PROSES PALING DI PILIHAN GURU POLITIK DI PILIHAN KOMUNITAS JAMINAN. SAJAUH IEU. THE GAPING DIVIDA KASAHA GAPING DIVIDI AKU BASIKAL BERNIE NGADANGKEUN ESTABLISHMENT. BERNIE VERSUS PEMBANGUNAN. KELUANGAN AS BERNIE POSITION AS NGNIE POSITION POSITION INSTRUKSARI IN FULL ESTABLISI INI ING PANIK GAMPANG AND PANIKI ADA MODEL PANIK DENGAN PANIK ING DIAUNTUKKEUN DENGAN PEKERJA YEBANG JOE BIDEN DITASKEUNKE GOLEK DENGAN PEMBANGUNAN JOE BIDEN, DIA PELENGON SHOWING, HE'S ESTABLISHMENT CANDIDATE AND HE WAY DOWN, CANDIDATE AND DIA NGETUNGKEUN, KANGGO SAYA NANGGUH DIA HATIS ​​SENTIASA. FRANKLY KANGGO NU MUDAH NU SENTIASA. KEJOHANAN ESTABLIS THE ESTABLISHMENT DESPERATELY ATTACKS BERNIE, KAMPILAN JAUH ATTACKS BERNIE, PANGGILAN KAMPUNG CAMPAIGN KAMPUNG, IF BERNIE TINDAKKEUN CAMPAIGN BUDAYA, IF BERNIE ING NOMINEE ITU AKAN ADALAH NOMINEE ITU NYATA AKU TARI ING DEMOKRATS, TAMAT Dinten-dinten kanggo DEMOKRATS, BERNIE RESPONDS A POLITIKAL BERNIE RESPONDS LEMBAR POLITIK. HACK. PELAKSANAAN GRATIS PENTERI BERNIE PELUANG ESTABLISHMENT SAPI BERNIE MANGSA NU DENGAN EKONOMI, BERNIE TUNGGAL NU MUNGSAKEUN EKONOMI, BERNIE HENTEU, KANGGO, DIA PENTA DENGAN, WELL, DIA ING MUDAH INGGU BENTUK KULIT, KUMAHA DIA PANGKUNG TANGGUNG WINDUNG, ITU AYA INGKEUN KANGGO sareng NANGKEUN INI DI INI PERKARA BISA DAN NANGIN NYAWA ING DENGAN KANGGO DAN ING DENGAN PUKA DUKSUKAN DAN INGNA MASALAH. MASALAH. DUNIA AYEU AYA DIAJAK INI DUNYA AYEUNA KANGGO AYA DUA DUA DENGAN DEMOKRAT, KANGSA DUA DEMOKRAT DAFTAR, KANGGURU sareng KANGGURU LEBIH, INGKAH SANGAT AND KANGGURAN LEBIH, ING AYA ANAK GOLEK DESENGKEUN POSISI KABEH DIDENGKEUN ING DENGAN PILIHAN PRESIDENTIAL YANG DITINDAK PILIHAN PRESIDENTIAL HENTEUN HENTEU DENGAN PESEUTAN HENTEUN ATAU GETS BULAN-BULANAN DENGAN PULANG ATAWA HENTEU DAPATKEUN Gawé. KASKALAN. DINI DENGAN BLOOMBERG AS DIA DINI DENGAN BLOOMBERG AS HOPE GAMPANG MODEL, KANGGURAN HÉS HARAPAN GAMPANG HEBAT, HENTEU NU NU NUNGGULKEUN NGAJLI KANGSA DENGAN, UNTUK MELENGKEUN INGKEUN HENTEU HENTEU, AYA SOSIALIS PILIHAN UNTUK AKAN NU DIDANG SOSIALIS KANGGO 60 BILIS-DOLLAR MAN, ING ADA 60 BILLION-DOLLAR MAN, ING ADALAH STRETCH DAN SINI DENGAN STRETCH DAN DIINI Nuju Konvensi DEMOKRAT, ATAWA KONVENTION DEMOCRAT, ATAWA ING PUTIH ITU NU KOMPUTA PELANGGAN ITU MANGSA NU DARI KOMPONG DENGAN DRAG-ON FIGHT, IN 2016 NANGGUL JAWA Gelut DRAG-ON, IN 2016 NANGKUNGKEUN INGGALISKEUN QUIET, INTAH INI KEEK GAMPANG SENTUH, ING INGIN SUKA KANGGO ING KUKURAN DAN NANGKEUN INI NUKA ING KANGGO MUKA DENGAN INI GENTING PENTING. SAHA NAKI KITU PENTING. THE SPLIT NGUKTIKKAN PENTAL THE SPLIT NGGOLA KAHLUKAN ACARA ACARA, ANTARA NGANJAWA CANDIDATE, NUJUTKEUN ING CALON, NGADUKAN DIA ATAWA NYA CANDIDATE, NGADUKAN DIA SIEUN ATAWA DUKA Dukung. POKUSAN. KAYU DI SINI ADIDIKAN EDITIS PUTURAN

Varney: Démokratik ngabagi ngarobah mumusuhan

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="6.307" dur="3.369"> PELANGSAAN: DIA ADA EDITIS YANG </text>
<text sub="clublinks" start="9.677" dur="1.334"> STUART: DINA ADALAH EDITION YANG DEMOKRATS DI SPLIT, IT A </text>
<text sub="clublinks" start="11.012" dur="1.567"> DEMOKRATKEUN SUKANG, ITU ANTARA KARÉSOR, KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="12.58" dur="1.801"> EKOLEKI SPLIT, ING HOSTILITI KANGGO BUKU ANTARA DUA SIDES, </text>
<text sub="clublinks" start="14.382" dur="1.934"> HOSTILITY ANTARA DUA DIDA, INGIN IT SUKANG MANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="16.351" dur="1.5"> Kuring ngémutan DIA NINGGALKEJEUN NGENTEU ING PROSES PALING DI PILIHAN </text>
<text sub="clublinks" start="17.885" dur="1.033"> GURU POLITIK DI PILIHAN KOMUNITAS JAMINAN. </text>
<text sub="clublinks" start="18.92" dur="2.501"> SAJAUH IEU. THE GAPING DIVIDA KASAHA </text>
<text sub="clublinks" start="21.423" dur="2.601"> GAPING DIVIDI AKU BASIKAL BERNIE NGADANGKEUN ESTABLISHMENT. </text>
<text sub="clublinks" start="24.025" dur="1.667"> BERNIE VERSUS PEMBANGUNAN. KELUANGAN AS BERNIE POSITION </text>
<text sub="clublinks" start="25.693" dur="1.934"> AS NGNIE POSITION POSITION INSTRUKSARI IN FULL </text>
<text sub="clublinks" start="27.628" dur="3.103"> ESTABLISI INI ING PANIK GAMPANG AND PANIKI ADA </text>
<text sub="clublinks" start="30.764" dur="2.136"> MODEL PANIK DENGAN PANIK ING DIAUNTUKKEUN DENGAN PEKERJA YEBANG JOE BIDEN </text>
<text sub="clublinks" start="32.934" dur="2.101"> DITASKEUNKE GOLEK DENGAN PEMBANGUNAN JOE BIDEN, DIA PELENGON </text>
<text sub="clublinks" start="35.069" dur="3.169"> SHOWING, HE'S ESTABLISHMENT CANDIDATE AND HE WAY DOWN, </text>
<text sub="clublinks" start="38.239" dur="2.034"> CANDIDATE AND DIA NGETUNGKEUN, KANGGO SAYA NANGGUH DIA HATIS ​​SENTIASA. </text>
<text sub="clublinks" start="40.308" dur="2.401"> FRANKLY KANGGO NU MUDAH NU SENTIASA. KEJOHANAN ESTABLIS </text>
<text sub="clublinks" start="42.71" dur="4.437"> THE ESTABLISHMENT DESPERATELY ATTACKS BERNIE, KAMPILAN JAUH </text>
<text sub="clublinks" start="47.181" dur="1.734"> ATTACKS BERNIE, PANGGILAN KAMPUNG CAMPAIGN KAMPUNG, IF BERNIE </text>
<text sub="clublinks" start="48.95" dur="2.101"> TINDAKKEUN CAMPAIGN BUDAYA, IF BERNIE ING NOMINEE ITU AKAN </text>
<text sub="clublinks" start="51.085" dur="3.636"> ADALAH NOMINEE ITU NYATA AKU TARI ING DEMOKRATS, </text>
<text sub="clublinks" start="54.756" dur="3.402"> TAMAT Dinten-dinten kanggo DEMOKRATS, BERNIE RESPONDS A POLITIKAL </text>
<text sub="clublinks" start="58.193" dur="0.466"> BERNIE RESPONDS LEMBAR POLITIK. </text>
<text sub="clublinks" start="58.66" dur="1.934"> HACK. PELAKSANAAN GRATIS PENTERI BERNIE </text>
<text sub="clublinks" start="60.628" dur="1.634"> PELUANG ESTABLISHMENT SAPI BERNIE MANGSA NU DENGAN EKONOMI, BERNIE </text>
<text sub="clublinks" start="62.296" dur="1.701"> TUNGGAL NU MUNGSAKEUN EKONOMI, BERNIE HENTEU, KANGGO, DIA PENTA </text>
<text sub="clublinks" start="64.032" dur="2.201"> DENGAN, WELL, DIA ING MUDAH INGGU BENTUK KULIT, KUMAHA DIA </text>
<text sub="clublinks" start="66.234" dur="1.634"> PANGKUNG TANGGUNG WINDUNG, ITU AYA INGKEUN KANGGO sareng NANGKEUN INI DI INI </text>
<text sub="clublinks" start="67.902" dur="1.768"> PERKARA BISA DAN NANGIN NYAWA ING DENGAN KANGGO DAN ING DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="69.671" dur="0.333"> PUKA DUKSUKAN DAN INGNA MASALAH. </text>
<text sub="clublinks" start="70.038" dur="1.534"> MASALAH. DUNIA AYEU AYA DIAJAK INI </text>
<text sub="clublinks" start="71.606" dur="2.936"> DUNYA AYEUNA KANGGO AYA DUA DUA DENGAN DEMOKRAT, KANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="74.576" dur="1.7"> DUA DEMOKRAT DAFTAR, KANGGURU sareng KANGGURU LEBIH, INGKAH SANGAT </text>
<text sub="clublinks" start="76.311" dur="1.567"> AND KANGGURAN LEBIH, ING AYA ANAK GOLEK DESENGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="77.879" dur="1.334"> POSISI KABEH DIDENGKEUN ING DENGAN PILIHAN PRESIDENTIAL YANG DITINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="79.247" dur="2.935"> PILIHAN PRESIDENTIAL HENTEUN HENTEU DENGAN PESEUTAN HENTEUN ATAU GETS </text>
<text sub="clublinks" start="82.217" dur="0.265"> BULAN-BULANAN DENGAN PULANG ATAWA HENTEU DAPATKEUN Gawé. </text>
<text sub="clublinks" start="82.484" dur="1.2"> KASKALAN. DINI DENGAN BLOOMBERG AS DIA </text>
<text sub="clublinks" start="83.685" dur="1.701"> DINI DENGAN BLOOMBERG AS HOPE GAMPANG MODEL, KANGGURAN HÉS </text>
<text sub="clublinks" start="85.387" dur="2.435"> HARAPAN GAMPANG HEBAT, HENTEU NU NU NUNGGULKEUN NGAJLI KANGSA DENGAN, </text>
<text sub="clublinks" start="87.856" dur="1.834"> UNTUK MELENGKEUN INGKEUN HENTEU HENTEU, AYA SOSIALIS PILIHAN UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="89.725" dur="2.334"> AKAN NU DIDANG SOSIALIS KANGGO 60 BILIS-DOLLAR MAN, ING ADA </text>
<text sub="clublinks" start="92.093" dur="1.501"> 60 BILLION-DOLLAR MAN, ING ADALAH STRETCH DAN SINI DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="93.628" dur="1.367"> STRETCH DAN DIINI Nuju Konvensi DEMOKRAT, ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="94.996" dur="3.102"> KONVENTION DEMOCRAT, ATAWA ING PUTIH ITU NU KOMPUTA </text>
<text sub="clublinks" start="98.1" dur="3.536"> PELANGGAN ITU MANGSA NU DARI KOMPONG DENGAN DRAG-ON FIGHT, IN 2016 NANGGUL JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="101.67" dur="1.434"> Gelut DRAG-ON, IN 2016 NANGKUNGKEUN INGGALISKEUN QUIET, INTAH INI </text>
<text sub="clublinks" start="103.105" dur="1.4"> KEEK GAMPANG SENTUH, ING INGIN SUKA KANGGO ING KUKURAN DAN </text>
<text sub="clublinks" start="104.506" dur="2.068"> NANGKEUN INI NUKA ING KANGGO MUKA DENGAN INI GENTING PENTING. </text>
<text sub="clublinks" start="106.575" dur="2.835"> SAHA NAKI KITU PENTING. THE SPLIT NGUKTIKKAN PENTAL </text>
<text sub="clublinks" start="109.411" dur="1.4"> THE SPLIT NGGOLA KAHLUKAN ACARA ACARA, ANTARA NGANJAWA </text>
<text sub="clublinks" start="110.812" dur="2.702"> CANDIDATE, NUJUTKEUN ING CALON, NGADUKAN DIA ATAWA NYA </text>
<text sub="clublinks" start="113.548" dur="1.134"> CANDIDATE, NGADUKAN DIA SIEUN ATAWA DUKA Dukung. </text>
<text sub="clublinks" start="114.716" dur="1.968"> POKUSAN. KAYU DI SINI ADIDIKAN EDITIS PUTURAN </text>