DJI M300 RTK - Coklat: Operasi sing luwih cerah lan luwih aman subtitles

Shell Deer Park minangka area industri sing nggabungake campuran minyak lan petrokimia Minangka awal musim panas 2016, kita mulai nyinaoni nggunakake dron Shell minangka perusahaan pertama sing ngontrol drone dening karyawan internal Iki sakabehe tim internal Kita wis lulus review kualifikasi Shell Airlines Mbengung nggawe aliran kerja Saengga kita ngrampungake karya kanthi otonom Elinga nalika pelatih nggawa kita menyang penerbangan praktis sing kapisan Rasa sing luar biasa kasebut Sanajan ora ana dhasar, iku gampang banget supaya bisa digunakake Lan saiki, teknologi drone wis apik banget Kita duwe Matrice 300 Owah-owahan sing ditindakake dening owah-owahan teknologi dadi gedhe Prekara sing kudu kita fokus, kalebu obor Lan kabeh sistem uap sing nulungi pembakaran sirah obor Sejatine angel kanggo diamati saka sudut lemah Utamane nalika awan Mula, kita kudu ora ngerteni target liwat perspektif langit Temtokake manawa obor wis sukses diganggu Apa pangobongan cukup Sensor gambar anyar ngirit akeh wektu Amarga nggabungake zoom, cahaya 4K katon lan imaging termal kanthi siji Ukuran cilik lan pakaryan apik Rampungake kabutuhan njupuk Kanthi fungsi zoom Kita bisa cepet nggedhekake Ora cilaka sapa wae Nalika nindakake misi ing zona industri Kita bakal ngaktifake kabeh sensor sekaligus Saengga kita bisa ngerteni apa adoh karo target Lan informasi target ditembak Terbang dadi aman lan gampang Thanks kanggo drone lan kabeh teknologi sing gegandhengan Kita njupuk langkah gedhe kanggo nglindhungi safety pribadi Kita nyuda kebutuhan panggunaan pesawat udara Ana prakara apa sing dibutuhake ing pakaryan Teknologi drone bisa ketemu Aku bungah banget karo drone sing mentas dibebasake Apa iku wektu penerbangan sing luwih dawa, utawa kamera anyar kanthi macem-macem sensor Bakal nggawa pitulung gedhe kanggo karya kita Ora ana sangsi yen iki bakal nggawe tugasku luwih gampang Aku seneng banget babagan iki

DJI M300 RTK - Coklat: Operasi sing luwih cerah lan luwih aman

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="3.971" dur="5.329"> Shell Deer Park minangka area industri sing nggabungake campuran minyak lan petrokimia </text>
<text sub="clublinks" start="9.308" dur="3.612"> Minangka awal musim panas 2016, kita mulai nyinaoni nggunakake dron </text>
<text sub="clublinks" start="13.754" dur="4.096"> Shell minangka perusahaan pertama sing ngontrol drone dening karyawan internal </text>
<text sub="clublinks" start="17.858" dur="1.085"> Iki sakabehe tim internal </text>
<text sub="clublinks" start="18.943" dur="2.46"> Kita wis lulus review kualifikasi Shell Airlines </text>
<text sub="clublinks" start="21.403" dur="1.844"> Mbengung nggawe aliran kerja </text>
<text sub="clublinks" start="23.247" dur="1.668"> Saengga kita ngrampungake karya kanthi otonom </text>
<text sub="clublinks" start="25.115" dur="5.285"> Elinga nalika pelatih nggawa kita menyang penerbangan praktis sing kapisan </text>
<text sub="clublinks" start="30.4" dur="1.039"> Rasa sing luar biasa kasebut </text>
<text sub="clublinks" start="31.439" dur="2.777"> Sanajan ora ana dhasar, iku gampang banget supaya bisa digunakake </text>
<text sub="clublinks" start="34.216" dur="2.995"> Lan saiki, teknologi drone wis apik banget </text>
<text sub="clublinks" start="37.211" dur="3.086"> Kita duwe Matrice 300 </text>
<text sub="clublinks" start="40.297" dur="3.337"> Owah-owahan sing ditindakake dening owah-owahan teknologi dadi gedhe </text>
<text sub="clublinks" start="43.634" dur="1.91"> Prekara sing kudu kita fokus, kalebu obor </text>
<text sub="clublinks" start="45.544" dur="3.479"> Lan kabeh sistem uap sing nulungi pembakaran sirah obor </text>
<text sub="clublinks" start="49.023" dur="1.647"> Sejatine angel kanggo diamati saka sudut lemah </text>
<text sub="clublinks" start="50.67" dur="1.25"> Utamane nalika awan </text>
<text sub="clublinks" start="51.92" dur="3.37"> Mula, kita kudu ora ngerteni target liwat perspektif langit </text>
<text sub="clublinks" start="55.29" dur="2.1"> Temtokake manawa obor wis sukses diganggu </text>
<text sub="clublinks" start="57.39" dur="0.909"> Apa pangobongan cukup </text>
<text sub="clublinks" start="58.399" dur="2.321"> Sensor gambar anyar ngirit akeh wektu </text>
<text sub="clublinks" start="60.72" dur="6.037"> Amarga nggabungake zoom, cahaya 4K katon lan imaging termal kanthi siji </text>
<text sub="clublinks" start="66.757" dur="2.436"> Ukuran cilik lan pakaryan apik </text>
<text sub="clublinks" start="69.193" dur="1.293"> Rampungake kabutuhan njupuk </text>
<text sub="clublinks" start="70.486" dur="2.369"> Kanthi fungsi zoom </text>
<text sub="clublinks" start="72.855" dur="1.615"> Kita bisa cepet nggedhekake </text>
<text sub="clublinks" start="74.47" dur="2.605"> Ora cilaka sapa wae </text>
<text sub="clublinks" start="77.075" dur="1.11"> Nalika nindakake misi ing zona industri </text>
<text sub="clublinks" start="78.185" dur="2.194"> Kita bakal ngaktifake kabeh sensor sekaligus </text>
<text sub="clublinks" start="80.379" dur="2.744"> Saengga kita bisa ngerteni apa adoh karo target </text>
<text sub="clublinks" start="83.123" dur="2.461"> Lan informasi target ditembak </text>
<text sub="clublinks" start="85.584" dur="2.653"> Terbang dadi aman lan gampang </text>
<text sub="clublinks" start="88.237" dur="4.313"> Thanks kanggo drone lan kabeh teknologi sing gegandhengan </text>
<text sub="clublinks" start="92.55" dur="4.12"> Kita njupuk langkah gedhe kanggo nglindhungi safety pribadi </text>
<text sub="clublinks" start="96.67" dur="4.1"> Kita nyuda kebutuhan panggunaan pesawat udara </text>
<text sub="clublinks" start="100.774" dur="1.486"> Ana prakara apa sing dibutuhake ing pakaryan </text>
<text sub="clublinks" start="102.26" dur="4.787"> Teknologi drone bisa ketemu </text>
<text sub="clublinks" start="107.047" dur="2.077"> Aku bungah banget karo drone sing mentas dibebasake </text>
<text sub="clublinks" start="109.124" dur="5.246"> Apa iku wektu penerbangan sing luwih dawa, utawa kamera anyar kanthi macem-macem sensor </text>
<text sub="clublinks" start="114.37" dur="2.078"> Bakal nggawa pitulung gedhe kanggo karya kita </text>
<text sub="clublinks" start="116.448" dur="1.911"> Ora ana sangsi yen iki bakal nggawe tugasku luwih gampang </text>
<text sub="clublinks" start="118.359" dur="1.633"> Aku seneng banget babagan iki </text>