DJI M300 RTK - Shell: Попаметни и побезбедни операции subtitles

Паркот Дил е индустриска област која комбинира рафинирање на нафта и петрохемикалии Уште во летото 2016 година, започнавме да ја испитуваме употребата на беспилотни летала Шел е првата компанија што контролира беспилотни летала од внатрешни вработени Ова е тотално внатрешен тим Го поминавме квалификацискиот преглед на „Шел ерлајнс“ Дрон го поедноставува работниот тек За да можеме да ја завршиме нашата работа по автономно Запомнете кога тренерот нè однесе на првиот практичен лет Тоа неверојатно чувство Дури и ако нема основа, многу е едноставно да се работи И сега, технологијата на беспилотни летала значително се подобри Имаме Матрице 300 Промените предизвикани од технолошките промени се премногу големи Работи на кои се фокусираме, вклучително и факелот И сите системи на пареа кои помагаат при согорувањето на главата на факелот Всушност, тешко е да се набудува од агол на земја Особено во текот на денот Затоа, треба да ја занемариме целта преку перспективата на небото Одредете дали факелот е успешно запален Дали согорувањето е доволно Новиот сензор за слика заштедува многу време Бидејќи комбинира зум, 4K видлива светлина и термичка слика во едно Мала големина и добра изработка Исполнете ги сите потреби за пукање Со функција за зумирање Можеме брзо да зумираме Нема штета на никого При вршење на мисија во индустриска зона Willе ги вклучиме сите сензори во исто време За да можеме јасно да знаеме колку далеку од целта И целните информации се снимени Летањето станува безбедно и лесно Благодарение на беспилотните летала и сите поврзани технологии Презедовме уште еден голем чекор во заштитата на нашата лична безбедност Ја намалуваме потребата за рачна воздушна работа Без разлика за што е потребна работа Технологијата на беспилотни летала може да се исполни Јас сум многу возбуден поради новоотворениот дрон Без разлика дали тоа е подолго време на лет, или нова камера со повеќе сензори Bringе донесе голема помош во нашата работа Нема сомнение дека ова ќе ја олесни мојата работа Јас сум многу среќен за ова

DJI M300 RTK - Shell: Попаметни и побезбедни операции

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="3.971" dur="5.329"> Паркот Дил е индустриска област која комбинира рафинирање на нафта и петрохемикалии </text>
<text sub="clublinks" start="9.308" dur="3.612"> Уште во летото 2016 година, започнавме да ја испитуваме употребата на беспилотни летала </text>
<text sub="clublinks" start="13.754" dur="4.096"> Шел е првата компанија што контролира беспилотни летала од внатрешни вработени </text>
<text sub="clublinks" start="17.858" dur="1.085"> Ова е тотално внатрешен тим </text>
<text sub="clublinks" start="18.943" dur="2.46"> Го поминавме квалификацискиот преглед на „Шел ерлајнс“ </text>
<text sub="clublinks" start="21.403" dur="1.844"> Дрон го поедноставува работниот тек </text>
<text sub="clublinks" start="23.247" dur="1.668"> За да можеме да ја завршиме нашата работа по автономно </text>
<text sub="clublinks" start="25.115" dur="5.285"> Запомнете кога тренерот нè однесе на првиот практичен лет </text>
<text sub="clublinks" start="30.4" dur="1.039"> Тоа неверојатно чувство </text>
<text sub="clublinks" start="31.439" dur="2.777"> Дури и ако нема основа, многу е едноставно да се работи </text>
<text sub="clublinks" start="34.216" dur="2.995"> И сега, технологијата на беспилотни летала значително се подобри </text>
<text sub="clublinks" start="37.211" dur="3.086"> Имаме Матрице 300 </text>
<text sub="clublinks" start="40.297" dur="3.337"> Промените предизвикани од технолошките промени се премногу големи </text>
<text sub="clublinks" start="43.634" dur="1.91"> Работи на кои се фокусираме, вклучително и факелот </text>
<text sub="clublinks" start="45.544" dur="3.479"> И сите системи на пареа кои помагаат при согорувањето на главата на факелот </text>
<text sub="clublinks" start="49.023" dur="1.647"> Всушност, тешко е да се набудува од агол на земја </text>
<text sub="clublinks" start="50.67" dur="1.25"> Особено во текот на денот </text>
<text sub="clublinks" start="51.92" dur="3.37"> Затоа, треба да ја занемариме целта преку перспективата на небото </text>
<text sub="clublinks" start="55.29" dur="2.1"> Одредете дали факелот е успешно запален </text>
<text sub="clublinks" start="57.39" dur="0.909"> Дали согорувањето е доволно </text>
<text sub="clublinks" start="58.399" dur="2.321"> Новиот сензор за слика заштедува многу време </text>
<text sub="clublinks" start="60.72" dur="6.037"> Бидејќи комбинира зум, 4K видлива светлина и термичка слика во едно </text>
<text sub="clublinks" start="66.757" dur="2.436"> Мала големина и добра изработка </text>
<text sub="clublinks" start="69.193" dur="1.293"> Исполнете ги сите потреби за пукање </text>
<text sub="clublinks" start="70.486" dur="2.369"> Со функција за зумирање </text>
<text sub="clublinks" start="72.855" dur="1.615"> Можеме брзо да зумираме </text>
<text sub="clublinks" start="74.47" dur="2.605"> Нема штета на никого </text>
<text sub="clublinks" start="77.075" dur="1.11"> При вршење на мисија во индустриска зона </text>
<text sub="clublinks" start="78.185" dur="2.194"> Willе ги вклучиме сите сензори во исто време </text>
<text sub="clublinks" start="80.379" dur="2.744"> За да можеме јасно да знаеме колку далеку од целта </text>
<text sub="clublinks" start="83.123" dur="2.461"> И целните информации се снимени </text>
<text sub="clublinks" start="85.584" dur="2.653"> Летањето станува безбедно и лесно </text>
<text sub="clublinks" start="88.237" dur="4.313"> Благодарение на беспилотните летала и сите поврзани технологии </text>
<text sub="clublinks" start="92.55" dur="4.12"> Презедовме уште еден голем чекор во заштитата на нашата лична безбедност </text>
<text sub="clublinks" start="96.67" dur="4.1"> Ја намалуваме потребата за рачна воздушна работа </text>
<text sub="clublinks" start="100.774" dur="1.486"> Без разлика за што е потребна работа </text>
<text sub="clublinks" start="102.26" dur="4.787"> Технологијата на беспилотни летала може да се исполни </text>
<text sub="clublinks" start="107.047" dur="2.077"> Јас сум многу возбуден поради новоотворениот дрон </text>
<text sub="clublinks" start="109.124" dur="5.246"> Без разлика дали тоа е подолго време на лет, или нова камера со повеќе сензори </text>
<text sub="clublinks" start="114.37" dur="2.078"> Bringе донесе голема помош во нашата работа </text>
<text sub="clublinks" start="116.448" dur="1.911"> Нема сомнение дека ова ќе ја олесни мојата работа </text>
<text sub="clublinks" start="118.359" dur="1.633"> Јас сум многу среќен за ова </text>