DJI M300 RTK - Cangkang: Operasi Langkung Pantun sareng Langkung Aman subtitles

Shell Deer Park mangrupikeun daérah industri anu ngagabungkeun pemurnian minyak sareng petrokimia Salaku awal usum panas 2016, urang mimiti nalungtik pamakean dron Shell mangrupikeun perusahaan munggaran anu ngadalikeun drone ku pagawé internal Ieu seueur tim internal Kami parantos ngalangkungan ulasan kualifikasi Shell Airlines Drone mempermudah aliran kerja Sangkan urang tiasa ngalengkepan karya urang langkung otonom Inget nalika palatih nyandak urang kana penerbangan praktis anu munggaran Éta raos luar biasa Sanaos upami teu aya dasar, saderhana pisan pikeun dioperasi Sareng ayeuna, téknologi drone parantos pisan ningkat Kami ngagaduhan Matrice 300 Parobihan anu dilakukeun ku parobahan téknologis ageung pisan Perkara anu urang pokus, kalebet obor Sareng sadaya sistem uap anu ngabantosan dina durukan sirah obor Éta saé hésé pikeun niténan tina sudut taneuh Utamana dina beurang Kukituna, urang kedah hilap targétna ngalangkungan sudut pandang langit Tentukan upami oborna tiasa dileungitkeun Nyaéta durukan na cekap Sensor gambar anyar ngahemat waktos Kusabab ngagabungkeun zum, cahaya 4K katingali sareng pencitraan termal dina hiji Ukuran alit sareng karyaan rupa Minuhan sagala kabutuhan shooting Kalayan fungsi zum Urang tiasa gancang ngazum Henteu aya bahaya pikeun saha waé Nalika ngalaksanakeun misi di zona industri Kami bakal ngaktipkeun sadaya sensor dina waktos anu sami Sangkan urang tiasa terang terang sabaraha jauh tina target Sareng inpormasi target anu ditémbak Ngalayang janten aman sareng gampang Hatur nuhun kana dron sareng sadaya téknologi anu aya hubunganana Kami parantos ngalaksanakeun léngkah anu sanés pikeun ngajagaan kasalametan pribadi urang Kami ngirangan kabutuh pikeun damel udara manual Henteu masalah naon padamelan anu peryogi Teknologi drone tiasa nyumponan Kami bungah ngeunaan drone anu nembe dikaluarkeun Naha éta waktos penerbangan anu langkung panjang, atanapi kaméra anu anyar nganggo sababaraha sensor Bakal ngabantosan bantosan hébat pikeun padamelan urang Teu aya ragu yén ieu bakal ngajantenkeun padamelan abdi langkung gampang Kami bagja pisan ngeunaan ieu

DJI M300 RTK - Cangkang: Operasi Langkung Pantun sareng Langkung Aman

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="3.971" dur="5.329"> Shell Deer Park mangrupikeun daérah industri anu ngagabungkeun pemurnian minyak sareng petrokimia </text>
<text sub="clublinks" start="9.308" dur="3.612"> Salaku awal usum panas 2016, urang mimiti nalungtik pamakean dron </text>
<text sub="clublinks" start="13.754" dur="4.096"> Shell mangrupikeun perusahaan munggaran anu ngadalikeun drone ku pagawé internal </text>
<text sub="clublinks" start="17.858" dur="1.085"> Ieu seueur tim internal </text>
<text sub="clublinks" start="18.943" dur="2.46"> Kami parantos ngalangkungan ulasan kualifikasi Shell Airlines </text>
<text sub="clublinks" start="21.403" dur="1.844"> Drone mempermudah aliran kerja </text>
<text sub="clublinks" start="23.247" dur="1.668"> Sangkan urang tiasa ngalengkepan karya urang langkung otonom </text>
<text sub="clublinks" start="25.115" dur="5.285"> Inget nalika palatih nyandak urang kana penerbangan praktis anu munggaran </text>
<text sub="clublinks" start="30.4" dur="1.039"> Éta raos luar biasa </text>
<text sub="clublinks" start="31.439" dur="2.777"> Sanaos upami teu aya dasar, saderhana pisan pikeun dioperasi </text>
<text sub="clublinks" start="34.216" dur="2.995"> Sareng ayeuna, téknologi drone parantos pisan ningkat </text>
<text sub="clublinks" start="37.211" dur="3.086"> Kami ngagaduhan Matrice 300 </text>
<text sub="clublinks" start="40.297" dur="3.337"> Parobihan anu dilakukeun ku parobahan téknologis ageung pisan </text>
<text sub="clublinks" start="43.634" dur="1.91"> Perkara anu urang pokus, kalebet obor </text>
<text sub="clublinks" start="45.544" dur="3.479"> Sareng sadaya sistem uap anu ngabantosan dina durukan sirah obor </text>
<text sub="clublinks" start="49.023" dur="1.647"> Éta saé hésé pikeun niténan tina sudut taneuh </text>
<text sub="clublinks" start="50.67" dur="1.25"> Utamana dina beurang </text>
<text sub="clublinks" start="51.92" dur="3.37"> Kukituna, urang kedah hilap targétna ngalangkungan sudut pandang langit </text>
<text sub="clublinks" start="55.29" dur="2.1"> Tentukan upami oborna tiasa dileungitkeun </text>
<text sub="clublinks" start="57.39" dur="0.909"> Nyaéta durukan na cekap </text>
<text sub="clublinks" start="58.399" dur="2.321"> Sensor gambar anyar ngahemat waktos </text>
<text sub="clublinks" start="60.72" dur="6.037"> Kusabab ngagabungkeun zum, cahaya 4K katingali sareng pencitraan termal dina hiji </text>
<text sub="clublinks" start="66.757" dur="2.436"> Ukuran alit sareng karyaan rupa </text>
<text sub="clublinks" start="69.193" dur="1.293"> Minuhan sagala kabutuhan shooting </text>
<text sub="clublinks" start="70.486" dur="2.369"> Kalayan fungsi zum </text>
<text sub="clublinks" start="72.855" dur="1.615"> Urang tiasa gancang ngazum </text>
<text sub="clublinks" start="74.47" dur="2.605"> Henteu aya bahaya pikeun saha waé </text>
<text sub="clublinks" start="77.075" dur="1.11"> Nalika ngalaksanakeun misi di zona industri </text>
<text sub="clublinks" start="78.185" dur="2.194"> Kami bakal ngaktipkeun sadaya sensor dina waktos anu sami </text>
<text sub="clublinks" start="80.379" dur="2.744"> Sangkan urang tiasa terang terang sabaraha jauh tina target </text>
<text sub="clublinks" start="83.123" dur="2.461"> Sareng inpormasi target anu ditémbak </text>
<text sub="clublinks" start="85.584" dur="2.653"> Ngalayang janten aman sareng gampang </text>
<text sub="clublinks" start="88.237" dur="4.313"> Hatur nuhun kana dron sareng sadaya téknologi anu aya hubunganana </text>
<text sub="clublinks" start="92.55" dur="4.12"> Kami parantos ngalaksanakeun léngkah anu sanés pikeun ngajagaan kasalametan pribadi urang </text>
<text sub="clublinks" start="96.67" dur="4.1"> Kami ngirangan kabutuh pikeun damel udara manual </text>
<text sub="clublinks" start="100.774" dur="1.486"> Henteu masalah naon padamelan anu peryogi </text>
<text sub="clublinks" start="102.26" dur="4.787"> Teknologi drone tiasa nyumponan </text>
<text sub="clublinks" start="107.047" dur="2.077"> Kami bungah ngeunaan drone anu nembe dikaluarkeun </text>
<text sub="clublinks" start="109.124" dur="5.246"> Naha éta waktos penerbangan anu langkung panjang, atanapi kaméra anu anyar nganggo sababaraha sensor </text>
<text sub="clublinks" start="114.37" dur="2.078"> Bakal ngabantosan bantosan hébat pikeun padamelan urang </text>
<text sub="clublinks" start="116.448" dur="1.911"> Teu aya ragu yén ieu bakal ngajantenkeun padamelan abdi langkung gampang </text>
<text sub="clublinks" start="118.359" dur="1.633"> Kami bagja pisan ngeunaan ieu </text>