Video nuduhake pesta boat sadurunge bledosan ing Broward subtitles

PROSECUTOR NULIS KANGGO RENCANA KANGGO APLIKASI KANGGO ATURAN GROUND. RENCANA NAMPAK KANGGO ATURAN GROUND. WREER LIVE FOR LOCAL 10. PEMERINTAHAN TANAH. WREER LIVE FOR LOCAL 10. >> DUWE sadurunge sadurunge prahu WREER LIVE FOR LOCAL 10. >> DUWET sadurunge ana kapal sing dieksplorasi ing LAUDERDALE FORT. >> PENTING Sadurunge BOAT DITETAPKE ing LAUDERDALE FORT. >> WIS KANGGO RAKYAT Diterbitake ing LAUDERDALE FORT. >> IKI KANG KUNCAK WONG LANJUTAN VIDEO MUSIK, Sawetara >> KANGGO KANGGO WONG KANGGO MOPUN VIDEO VIDEO MUSIK, Sawetara Sapa Sing Ana Ing VIDEO kasebut. Nembak VIDEO MUSIK, Sawetara Sapa Sing Ana Ing VIDEO kasebut. >> JEANINE? Sapa sing ana ing video kasebut. >> JEANINE? >> APA KANGGO NGERAMI >> JEANINE? >> SITUASI KANGGO NGARAMU KANG SENI >> SITUASI KANGGO NGARAMI IKI ING RIVER BARU LAUDERDALE. KANGGO KANAN ING LENGKUNG BARU LAUDERDALE. LAN SAIKI VIDEO BARU sing Nuduhake FORT LAUDERDALE RIVER BARU. LAN SAIKI VIDEO BARU sing Nuduhake APA KANGGO WAYAH sing Apik LAN SAIKI VIDEO BARU sing Nuduhake APA KANGGO MINIT sing PALING BAIK sadurunge EXPLOSION. APA KANGGO MINITE PALING LUPUR sadurunge EXPLOSION kasebut. Kayane VIDEO MUSIK MINIT Sadurunge EXPLOSION. Katon Katon VIDEO MUSIK sing Ditembak Karo DAPSZING LAN POSING Katon Katon VIDEO MUSIK sing Ditembak Karo DAPSZING LAN POSING DI BENGKUNG 41 KAKI IKI SHOTOT Karo DAPSZING LAN POSING DI BENGKUNG 41 KOTAK KOTAK IKI. ING GANGGU 41 KOTAK KAKI IKI. >> Telung, loro, siji! Prahu >> Telung, loro, siji! >> Nanging banjur SECONDS mengko. >> Telung, loro, siji! >> Nanging banjur SECONDS mengko. ROKOK, APIK LAN SCREAMING. >> Nanging banjur SECONDS mengko. ROKOK, APIK LAN SCREAMING. LAN APA ING DIGAMBAR IKI ROKOK, APIK LAN SCREAMING. LAN APA ING KANGGO GAMBAR KANGGO BOLA APLIKASI. LAN APA ING KANGGO GAMBAR KANGGO BOLA APLIKASI. IT kedaden ing 2:00 PM A FIREBALL FLOATING. KANGGO ING JAM 2:00 WENIS. KANGGO ING JAM 2:00 WENIS. PAPANG KANGGO 21 WONG WONG KHAMEN. BOAT KANG 21 WONG ING KADUR KANGGO NGANGGO BOAT KANG 21 WONG KANGGO NGANGGO TANPA BARU LAUDERDALE. BOARD KANGGO NGALAMI RIVER BARU LAUDERDALE. Sawetara ING INVESTIGATOR FORT LAUDERDALE RIVER BARU. Sawetara INVESTIGATOR sing padha krungu siji utawa rong eksplorasi Sawetara INVESTIGATOR sing padha krungu siji utawa rong eksplosine lan deleng para pasisen sing mbanting Krungu Siji UTAWA Loro-lorone Eksplorasi lan Deleng PASSENGER GOLEK ING AIR UTAWA ING LAIN LAIN LAN NDELENG PEMBELAJARAN NGOMPOR ING AIR UTAWA ING SALIN LAIN-LAIN KANG SING PESAN. ING AIR UTAWA ING SALIN LAIN-LAIN KANG SING PESAN. 50 PEMADAM KEPUTUS Kapal ora metu saka jebule. 50 PEMADAM KEGEMPUT GUNUNG. 50 PEMADAM KEGEMPUT GUNUNG. >> Akeh Rokok sing metu FLAMES. >> Akeh UU ROKOK SAKA COCKPIT. >> Akeh UU ROKOK SAKA COCKPIT. KAMI NGANGGO LORO UTAWA TELU COCKPIT. KITA NANGGO LIPU LORO UTAWA TELU, LAN BOATKU IKU TUNGGAL KITA NANGGO LIPU LORO UTAWA TELU, lan BOAT KANG GAMPANG GAMPANG. BOW, LAN BOATU KANGGO MUNGGAL ING FLAMES. >> PALING 13 wong cilaka ENGULF ING FLAMES. >> PALING 13 wong cilaka wis diracuni lan >> PALING 13 wong cilaka wis diracuni lan dibebasake. Wis HOSPITALISE lan dibebasake. SATU MASIH ING WENGI Dibebasake. SATU MASIH DI PUSAT BURN ING MEMORI JACKSON SATU MASIH DI PUSAT BURN IN HOSPITAL MEMORIAL JACKSON. PUSAT DI HOSPITAL MEMORIAL JACKSON. >> INVESTIGASI APA HOSPITAL. >> INVESTIGASI APA KANGGO LAN GAMPANG CRAFT INI >> INVESTASI ING PANJANG LAN KANGGO KANGGO KANGGO NGANGGO KEBONI, BARU MULAI. KANGGO KANGGO KANGGO GUNUNG IKI KANG KANGGO MBUNI. KAMU NGADILAK KANG MANU KANG NGOMONG GAMPANG KANGGO MUNG KAWIT. KITA NANGGOLAK KANG MANU KANG NGOMONG ING MEDIA SOSIAL Dheweke PUNJUK KITA NANGGOLAK KANG MANU KANG NGOMONG ING MEDIA SOSIAL IKU PEMILIK PAPU MEDIA SOSIAL Dheweke PEMILIK PAPU. Dheweke duwe pengacara, lan turu PEMILIK. Dheweke duwe pengacara, lan golek awake dhewe. Dheweke duwe pengacara, lan golek awake dhewe. >> PALING SAKING WONG ON US. >> PALING PALING WONG HOSPITALISE WIS >> SING PALING WONG HOSPITALISE Wis dibebasake. HOSPITALISA Wis dibebasake. KOMISI IKAN IKAN IKAN Dibebasake. IKLIS IKI IKI LAN WILDLIFE IKU AGENSI Pimpinan ing

Video nuduhake pesta boat sadurunge bledosan ing Broward

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.636" dur="0.366">PROSECUTOR NULIS KANGGO RENCANA KANGGO APLIKASI KANGGO ATURAN GROUND.</text>
<text sub="clublinks" start="2.036" dur="2.735"> RENCANA NAMPAK KANGGO ATURAN GROUND. WREER LIVE FOR LOCAL 10.</text>
<text sub="clublinks" start="4.805" dur="1.468"> PEMERINTAHAN TANAH. WREER LIVE FOR LOCAL 10. >> DUWE sadurunge sadurunge prahu</text>
<text sub="clublinks" start="6.274" dur="1.234"> WREER LIVE FOR LOCAL 10. >> DUWET sadurunge ana kapal sing dieksplorasi ing LAUDERDALE FORT.</text>
<text sub="clublinks" start="7.541" dur="2.235"> >> PENTING Sadurunge BOAT DITETAPKE ing LAUDERDALE FORT. >> WIS KANGGO RAKYAT</text>
<text sub="clublinks" start="9.81" dur="2.168"> Diterbitake ing LAUDERDALE FORT. >> IKI KANG KUNCAK WONG LANJUTAN VIDEO MUSIK, Sawetara</text>
<text sub="clublinks" start="11.979" dur="5.438"> >> KANGGO KANGGO WONG KANGGO MOPUN VIDEO VIDEO MUSIK, Sawetara Sapa Sing Ana Ing VIDEO kasebut.</text>
<text sub="clublinks" start="17.451" dur="0.4"> Nembak VIDEO MUSIK, Sawetara Sapa Sing Ana Ing VIDEO kasebut. >> JEANINE?</text>
<text sub="clublinks" start="17.885" dur="1.734"> Sapa sing ana ing video kasebut. >> JEANINE? >> APA KANGGO NGERAMI</text>
<text sub="clublinks" start="19.654" dur="1.1"> >> JEANINE? >> SITUASI KANGGO NGARAMU KANG SENI</text>
<text sub="clublinks" start="20.755" dur="1.3"> >> SITUASI KANGGO NGARAMI IKI ING RIVER BARU LAUDERDALE.</text>
<text sub="clublinks" start="22.056" dur="1.934"> KANGGO KANAN ING LENGKUNG BARU LAUDERDALE. LAN SAIKI VIDEO BARU sing Nuduhake</text>
<text sub="clublinks" start="24.025" dur="2.167"> FORT LAUDERDALE RIVER BARU. LAN SAIKI VIDEO BARU sing Nuduhake APA KANGGO WAYAH sing Apik</text>
<text sub="clublinks" start="26.194" dur="3.702"> LAN SAIKI VIDEO BARU sing Nuduhake APA KANGGO MINIT sing PALING BAIK sadurunge EXPLOSION.</text>
<text sub="clublinks" start="29.898" dur="1.967"> APA KANGGO MINITE PALING LUPUR sadurunge EXPLOSION kasebut. Kayane VIDEO MUSIK</text>
<text sub="clublinks" start="31.866" dur="1.3"> MINIT Sadurunge EXPLOSION. Katon Katon VIDEO MUSIK sing Ditembak Karo DAPSZING LAN POSING</text>
<text sub="clublinks" start="33.167" dur="3.169"> Katon Katon VIDEO MUSIK sing Ditembak Karo DAPSZING LAN POSING DI BENGKUNG 41 KAKI IKI</text>
<text sub="clublinks" start="36.371" dur="0.199"> SHOTOT Karo DAPSZING LAN POSING DI BENGKUNG 41 KOTAK KOTAK IKI.</text>
<text sub="clublinks" start="36.605" dur="2.701"> ING GANGGU 41 KOTAK KAKI IKI. >> Telung, loro, siji!</text>
<text sub="clublinks" start="39.307" dur="3.069"> Prahu >> Telung, loro, siji! >> Nanging banjur SECONDS mengko.</text>
<text sub="clublinks" start="42.377" dur="2.401"> >> Telung, loro, siji! >> Nanging banjur SECONDS mengko. ROKOK, APIK LAN SCREAMING.</text>
<text sub="clublinks" start="44.779" dur="2.435"> >> Nanging banjur SECONDS mengko. ROKOK, APIK LAN SCREAMING. LAN APA ING DIGAMBAR IKI</text>
<text sub="clublinks" start="47.215" dur="1.267"> ROKOK, APIK LAN SCREAMING. LAN APA ING KANGGO GAMBAR KANGGO BOLA APLIKASI.</text>
<text sub="clublinks" start="48.483" dur="1.7"> LAN APA ING KANGGO GAMBAR KANGGO BOLA APLIKASI. IT kedaden ing 2:00 PM</text>
<text sub="clublinks" start="50.185" dur="0.565"> A FIREBALL FLOATING. KANGGO ING JAM 2:00 WENIS.</text>
<text sub="clublinks" start="50.785" dur="1.901"> KANGGO ING JAM 2:00 WENIS. PAPANG KANGGO 21 WONG WONG</text>
<text sub="clublinks" start="52.72" dur="2.168"> KHAMEN. BOAT KANG 21 WONG ING KADUR KANGGO NGANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="54.889" dur="1.834"> BOAT KANG 21 WONG KANGGO NGANGGO TANPA BARU LAUDERDALE.</text>
<text sub="clublinks" start="56.724" dur="1.234"> BOARD KANGGO NGALAMI RIVER BARU LAUDERDALE. Sawetara ING INVESTIGATOR</text>
<text sub="clublinks" start="57.992" dur="1.534"> FORT LAUDERDALE RIVER BARU. Sawetara INVESTIGATOR sing padha krungu siji utawa rong eksplorasi</text>
<text sub="clublinks" start="59.56" dur="1.267"> Sawetara INVESTIGATOR sing padha krungu siji utawa rong eksplosine lan deleng para pasisen sing mbanting</text>
<text sub="clublinks" start="60.829" dur="2.635"> Krungu Siji UTAWA Loro-lorone Eksplorasi lan Deleng PASSENGER GOLEK ING AIR UTAWA ING LAIN LAIN</text>
<text sub="clublinks" start="63.498" dur="2.401"> LAN NDELENG PEMBELAJARAN NGOMPOR ING AIR UTAWA ING SALIN LAIN-LAIN KANG SING PESAN.</text>
<text sub="clublinks" start="65.934" dur="1.9"> ING AIR UTAWA ING SALIN LAIN-LAIN KANG SING PESAN. 50 PEMADAM KEPUTUS</text>
<text sub="clublinks" start="67.836" dur="0.333"> Kapal ora metu saka jebule. 50 PEMADAM KEGEMPUT GUNUNG.</text>
<text sub="clublinks" start="68.203" dur="2.701"> 50 PEMADAM KEGEMPUT GUNUNG. >> Akeh Rokok sing metu</text>
<text sub="clublinks" start="70.939" dur="1.099"> FLAMES. >> Akeh UU ROKOK SAKA COCKPIT.</text>
<text sub="clublinks" start="72.04" dur="2.168"> >> Akeh UU ROKOK SAKA COCKPIT. KAMI NGANGGO LORO UTAWA TELU</text>
<text sub="clublinks" start="74.209" dur="2.635"> COCKPIT. KITA NANGGO LIPU LORO UTAWA TELU, LAN BOATKU IKU TUNGGAL</text>
<text sub="clublinks" start="76.845" dur="1.133"> KITA NANGGO LIPU LORO UTAWA TELU, lan BOAT KANG GAMPANG GAMPANG.</text>
<text sub="clublinks" start="78.013" dur="3.502"> BOW, LAN BOATU KANGGO MUNGGAL ING FLAMES. >> PALING 13 wong cilaka</text>
<text sub="clublinks" start="81.517" dur="1.4"> ENGULF ING FLAMES. >> PALING 13 wong cilaka wis diracuni lan</text>
<text sub="clublinks" start="82.951" dur="0.266"> >> PALING 13 wong cilaka wis diracuni lan dibebasake.</text>
<text sub="clublinks" start="83.218" dur="1.6"> Wis HOSPITALISE lan dibebasake. SATU MASIH ING WENGI</text>
<text sub="clublinks" start="84.82" dur="5.203"> Dibebasake. SATU MASIH DI PUSAT BURN ING MEMORI JACKSON</text>
<text sub="clublinks" start="90.025" dur="0.299"> SATU MASIH DI PUSAT BURN IN HOSPITAL MEMORIAL JACKSON.</text>
<text sub="clublinks" start="90.325" dur="1.033"> PUSAT DI HOSPITAL MEMORIAL JACKSON. >> INVESTIGASI APA</text>
<text sub="clublinks" start="91.359" dur="1.968"> HOSPITAL. >> INVESTIGASI APA KANGGO LAN GAMPANG CRAFT INI</text>
<text sub="clublinks" start="93.328" dur="1.801"> >> INVESTASI ING PANJANG LAN KANGGO KANGGO KANGGO NGANGGO KEBONI, BARU MULAI.</text>
<text sub="clublinks" start="95.13" dur="2.601"> KANGGO KANGGO KANGGO GUNUNG IKI KANG KANGGO MBUNI. KAMU NGADILAK KANG MANU KANG NGOMONG</text>
<text sub="clublinks" start="97.733" dur="2.534"> GAMPANG KANGGO MUNG KAWIT. KITA NANGGOLAK KANG MANU KANG NGOMONG ING MEDIA SOSIAL Dheweke PUNJUK</text>
<text sub="clublinks" start="100.268" dur="0.233"> KITA NANGGOLAK KANG MANU KANG NGOMONG ING MEDIA SOSIAL IKU PEMILIK PAPU</text>
<text sub="clublinks" start="100.535" dur="2.235"> MEDIA SOSIAL Dheweke PEMILIK PAPU. Dheweke duwe pengacara, lan turu</text>
<text sub="clublinks" start="102.804" dur="0.433"> PEMILIK. Dheweke duwe pengacara, lan golek awake dhewe.</text>
<text sub="clublinks" start="103.238" dur="1.434"> Dheweke duwe pengacara, lan golek awake dhewe. >> PALING SAKING WONG</text>
<text sub="clublinks" start="104.673" dur="2.601"> ON US. >> PALING PALING WONG HOSPITALISE WIS</text>
<text sub="clublinks" start="107.276" dur="0.298"> >> SING PALING WONG HOSPITALISE Wis dibebasake.</text>
<text sub="clublinks" start="107.576" dur="1.534"> HOSPITALISA Wis dibebasake. KOMISI IKAN IKAN IKAN</text>
<text sub="clublinks" start="109.144" dur="1.901"> Dibebasake. IKLIS IKI IKI LAN WILDLIFE IKU AGENSI Pimpinan ing</text>