Pidéo nunjukkeun pesta parahu sateuacan ngabeledug di Broward subtitles

PROSECUTOR NÉSÉRÉK KA URANG SIA RÉSÉNTOR Pikeun NAMPAKKEUN KADANGKEUN NGADÉNGKEUN PANGGUNG. RENCANA pikeun NGADEGKEUN PANGUNTUNGAN PANGKASA LUNDUNG. WREER HIRUP UNTUK LOKAL 10. NGARUAT DARAH. WREER HIRUP TEMPAT LOKAL 10. >> SATENGAH Sateuacan Kapal WREER HIRUP TEMPAT LOKAL 10. >> SÉSÉNYA Sateuacan Kapal PACARAN DI LAUDERDALE FORTU. >> momen samemeh parahu dieksplorasi di benteng benteng. >> Éta dibungkus ku jalma DILARANGKEUN DI LAUDERDALE FORTU. >> Éta dibungkus ku jalma anu nembak pidéo MUSIK, SABATU >> Éta dipak ku jalma anu nembak pidéo MUSIK, SABATU SAHA SAHA NU DI VIDEO. Némbak VIDEO MUSIK, SAHA SAHA SAHA NU DI PÉNTÉ. >> JEANINE? SAHA SAHA ANJEUN dina VIDEO. >> JEANINE? >> Naon anu matak nganyahokeun >> JEANINE? >> Naon kaayaan anu matak pikasieuneun di dieu di dieu >> Naon kaayaan anu matak pikasieuneun di dieu di benteng LAUDERDALE SUNGAI BARU. SITUASI DI KENE DI DI DI LAUNG BARU LAUDERDALE. JEUNG AYEUNA VIDEO BARUU NU NUNJUK FORT LAUDERDALE SUNGAI BARU. JEUNG AYEUNA VIDEO BARUU NU NUNJEUKKEUN KAPANJANG WAKTU WANGSA JEUNG AYEUNA VIDEO BARUU NU NUNJEUKKEUN KONORANGAN NU WAKTU YANG BAIK MÉT Sateuacan Éksplorasi éta. NAON KITU MINIT WAKTU YANG BAIK Sateuacan Éksplorasi Éta. Sigana video musik Menit Sateuacan Éksplorasi Éta. KITU KITU PIRING VIDEO MUSIK DINA DAPSZING JEUNG POSING KITU KITU PIRING VIDEO MUSIK DENGAN DAPSZING JEUNG POSING DI BUKTUNG 41 KAKI KITU Némbak jeung DAPSZING JEUNG NANGGUNGKEUN DI BALIKKEUN 41 PAPAK KAKI. DIKALUNGKEUN BATU JEUNG 41 POTONG KAKI. >> TILU, DUA, HIJI! Parahu. >> TILU, DUA, HIJI! >> Tapi teras detik anu teras. >> TILU, DUA, HIJI! >> Tapi teras detik anu teras. Haseup, Seuneu JEUNG SCREAMING. >> Tapi teras detik anu teras. Haseup, Seuneu JEUNG SCREAMING. Sareng Naon anu dijelaskeun siga kitu Haseup, Seuneu JEUNG SCREAMING. Sareng Naon anu dijelaskeun salaku balap seuneu anu ngalayang. Sareng Naon anu dijelaskeun salaku balap seuneu anu ngalayang. IT lumangsung dina 2:00 PM Bola Api Ngapung. IT lumangsung dina 2:00 Kemis. IT lumangsung dina 2:00 Kemis. Parahu kalayan 21 jalma HIRUP Kemis. Parahu anu gaduh 21 jalma dina papan teu kahartos Parahu anu gaduh 21 jalma dina papan teu kahartos nurunkeun benteng LAUDERDALE SUNGAI BARU. LEMBAR DIANGGULKEUN BENTUK LAUDERDALE SUNGAI BARU. Sawatara Panyaritakeun Aranjeunna FORT LAUDERDALE SUNGAI BARU. Sawatara Panyaritakeun Anu Aranjeunna Ngadéngé Hiji ATAWA Duanana Éksplorasi Sawatara Panyaritakeun Anu Aranjeunna Ngadéngé Hiji ATAWA Duanana Éksplorasi JEUNG KITÉNA PALSU JUMPING KADENGEU SALAH SATU DUA EKSPOSISI JEUNG Nempo PASSENGER JUMPING kana Cai ATAWA KA LAIN LAIN JEUNG NINGALI PALSU JUMPING KA CAI ATAWA KA SALIRA LAIN HENTEU NU NGADILAK. Kana cai atanapi kana kapal-kapal anu sanés kaluar tina karep. 50 PEMADAM KUNCUT Kapal kaluar tina karep. 50 PEMADAM KUNCULKEUN FLAMES. 50 PEMADAM KUNCULKEUN FLAMES. >> Seueur Haseup Anu Sasarina FLAMES. >> Seueur ROKOK SINGKING SAKA COCKPIT. >> Seueur ROKOK SINGKING SAKA COCKPIT. Urang nyandak dua atanapi tilu tilas THE COCKPIT. URANG NGANGGO DUA ATAWA TILU TUNGTUNG RÉPA, JEUNG PÉSÉNA PUNGSA URANG NGADILIK DUA ATAWA TILU TUNGTUNG RÉPA, JEUNG PÉSÉA SANGÉTNA DILAKUTKEUN DINA SUMBERNA. BOW, JEUNG PÉSÉA SANGÉTNA DILAKUTKEUN DINA SUMBERNA. >> Kaseueuran 13 anu ngalaman ENGULF IN FLAMES. >> Kaseueuran ti 13 anu kacilakaan parantos diresmikeun sareng >> Kaseueuran ti 13 anu kacilakaan parantos diresmikeun sareng dileupaskeun. DITANGGUHKEUN JEUNG DILARASKEUN. HIJI MASIH DI BÉRLAK Dileupaskeun. HIJI MASIH DI PUSAT BURN IN JACKSON MEMORIAL HIJI MASIH DI PUSAT BURNER DI HOSPITAL PERINGATAN JACKSON. PUSAT DI HOSPITAL PERINGATAN JACKSON. >> Panilitian naon HOSPITAL. >> Panilitian naon anu kajantenan sareng kumaha licik ieu >> Panilitian naon anu kajantenan sareng kumaha karajinan ieu kajadian seuneu karek mimiti. Kajadian JEUNG KUMAHA SIEUN KUDU KANGGO KANGGO KANGGO AYEUNA. URANG NELEU LALAKI ANU NYAUTAKEUN SOK NGADAPKEUN ANJEUN MULAI. Urang nelepon lalaki anu nyarios dina médios sosial anjeunna parahu Kami nelepon lalaki anu nyarios dina médios sosial anjeunna juragan parahu. MÉDOSI SOSIAL MANÉSÉNA PEMILIK PAHI. Anjeunna gaduh pangacara, sareng ngagugulung MILIK. Anjeunna gaduh pangacara, sareng ngahudangkeun di urang. Anjeunna gaduh pangacara, sareng ngahudangkeun di urang. >> Kaseueuran jalma DI AS. >> Kaseueuran jalma parantos dirawat >> Kaseueuran jalma anu HOSPITALISA parantos dileupaskeun. HOSPITALISEU TELAH DILUPUKAN. IKI JEUNG KOMISI PÉSÉWÉT Dileupaskeun. IKI JEUNG KOMISI WILDLIFE mangrupikeun AGENSI Pimpinan DI

Pidéo nunjukkeun pesta parahu sateuacan ngabeledug di Broward

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.636" dur="0.366">PROSECUTOR NÉSÉRÉK KA URANG SIA RÉSÉNTOR Pikeun NAMPAKKEUN KADANGKEUN NGADÉNGKEUN PANGGUNG.</text>
<text sub="clublinks" start="2.036" dur="2.735"> RENCANA pikeun NGADEGKEUN PANGUNTUNGAN PANGKASA LUNDUNG. WREER HIRUP UNTUK LOKAL 10.</text>
<text sub="clublinks" start="4.805" dur="1.468"> NGARUAT DARAH. WREER HIRUP TEMPAT LOKAL 10. >> SATENGAH Sateuacan Kapal</text>
<text sub="clublinks" start="6.274" dur="1.234"> WREER HIRUP TEMPAT LOKAL 10. >> SÉSÉNYA Sateuacan Kapal PACARAN DI LAUDERDALE FORTU.</text>
<text sub="clublinks" start="7.541" dur="2.235"> >> momen samemeh parahu dieksplorasi di benteng benteng. >> Éta dibungkus ku jalma</text>
<text sub="clublinks" start="9.81" dur="2.168"> DILARANGKEUN DI LAUDERDALE FORTU. >> Éta dibungkus ku jalma anu nembak pidéo MUSIK, SABATU</text>
<text sub="clublinks" start="11.979" dur="5.438"> >> Éta dipak ku jalma anu nembak pidéo MUSIK, SABATU SAHA SAHA NU DI VIDEO.</text>
<text sub="clublinks" start="17.451" dur="0.4"> Némbak VIDEO MUSIK, SAHA SAHA SAHA NU DI PÉNTÉ. >> JEANINE?</text>
<text sub="clublinks" start="17.885" dur="1.734"> SAHA SAHA ANJEUN dina VIDEO. >> JEANINE? >> Naon anu matak nganyahokeun</text>
<text sub="clublinks" start="19.654" dur="1.1"> >> JEANINE? >> Naon kaayaan anu matak pikasieuneun di dieu di dieu</text>
<text sub="clublinks" start="20.755" dur="1.3"> >> Naon kaayaan anu matak pikasieuneun di dieu di benteng LAUDERDALE SUNGAI BARU.</text>
<text sub="clublinks" start="22.056" dur="1.934"> SITUASI DI KENE DI DI DI LAUNG BARU LAUDERDALE. JEUNG AYEUNA VIDEO BARUU NU NUNJUK</text>
<text sub="clublinks" start="24.025" dur="2.167"> FORT LAUDERDALE SUNGAI BARU. JEUNG AYEUNA VIDEO BARUU NU NUNJEUKKEUN KAPANJANG WAKTU WANGSA</text>
<text sub="clublinks" start="26.194" dur="3.702"> JEUNG AYEUNA VIDEO BARUU NU NUNJEUKKEUN KONORANGAN NU WAKTU YANG BAIK MÉT Sateuacan Éksplorasi éta.</text>
<text sub="clublinks" start="29.898" dur="1.967"> NAON KITU MINIT WAKTU YANG BAIK Sateuacan Éksplorasi Éta. Sigana video musik</text>
<text sub="clublinks" start="31.866" dur="1.3"> Menit Sateuacan Éksplorasi Éta. KITU KITU PIRING VIDEO MUSIK DINA DAPSZING JEUNG POSING</text>
<text sub="clublinks" start="33.167" dur="3.169"> KITU KITU PIRING VIDEO MUSIK DENGAN DAPSZING JEUNG POSING DI BUKTUNG 41 KAKI KITU</text>
<text sub="clublinks" start="36.371" dur="0.199"> Némbak jeung DAPSZING JEUNG NANGGUNGKEUN DI BALIKKEUN 41 PAPAK KAKI.</text>
<text sub="clublinks" start="36.605" dur="2.701"> DIKALUNGKEUN BATU JEUNG 41 POTONG KAKI. >> TILU, DUA, HIJI!</text>
<text sub="clublinks" start="39.307" dur="3.069"> Parahu. >> TILU, DUA, HIJI! >> Tapi teras detik anu teras.</text>
<text sub="clublinks" start="42.377" dur="2.401"> >> TILU, DUA, HIJI! >> Tapi teras detik anu teras. Haseup, Seuneu JEUNG SCREAMING.</text>
<text sub="clublinks" start="44.779" dur="2.435"> >> Tapi teras detik anu teras. Haseup, Seuneu JEUNG SCREAMING. Sareng Naon anu dijelaskeun siga kitu</text>
<text sub="clublinks" start="47.215" dur="1.267"> Haseup, Seuneu JEUNG SCREAMING. Sareng Naon anu dijelaskeun salaku balap seuneu anu ngalayang.</text>
<text sub="clublinks" start="48.483" dur="1.7"> Sareng Naon anu dijelaskeun salaku balap seuneu anu ngalayang. IT lumangsung dina 2:00 PM</text>
<text sub="clublinks" start="50.185" dur="0.565"> Bola Api Ngapung. IT lumangsung dina 2:00 Kemis.</text>
<text sub="clublinks" start="50.785" dur="1.901"> IT lumangsung dina 2:00 Kemis. Parahu kalayan 21 jalma HIRUP</text>
<text sub="clublinks" start="52.72" dur="2.168"> Kemis. Parahu anu gaduh 21 jalma dina papan teu kahartos</text>
<text sub="clublinks" start="54.889" dur="1.834"> Parahu anu gaduh 21 jalma dina papan teu kahartos nurunkeun benteng LAUDERDALE SUNGAI BARU.</text>
<text sub="clublinks" start="56.724" dur="1.234"> LEMBAR DIANGGULKEUN BENTUK LAUDERDALE SUNGAI BARU. Sawatara Panyaritakeun Aranjeunna</text>
<text sub="clublinks" start="57.992" dur="1.534"> FORT LAUDERDALE SUNGAI BARU. Sawatara Panyaritakeun Anu Aranjeunna Ngadéngé Hiji ATAWA Duanana Éksplorasi</text>
<text sub="clublinks" start="59.56" dur="1.267"> Sawatara Panyaritakeun Anu Aranjeunna Ngadéngé Hiji ATAWA Duanana Éksplorasi JEUNG KITÉNA PALSU JUMPING</text>
<text sub="clublinks" start="60.829" dur="2.635"> KADENGEU SALAH SATU DUA EKSPOSISI JEUNG Nempo PASSENGER JUMPING kana Cai ATAWA KA LAIN LAIN</text>
<text sub="clublinks" start="63.498" dur="2.401"> JEUNG NINGALI PALSU JUMPING KA CAI ATAWA KA SALIRA LAIN HENTEU NU NGADILAK.</text>
<text sub="clublinks" start="65.934" dur="1.9"> Kana cai atanapi kana kapal-kapal anu sanés kaluar tina karep. 50 PEMADAM KUNCUT</text>
<text sub="clublinks" start="67.836" dur="0.333"> Kapal kaluar tina karep. 50 PEMADAM KUNCULKEUN FLAMES.</text>
<text sub="clublinks" start="68.203" dur="2.701"> 50 PEMADAM KUNCULKEUN FLAMES. >> Seueur Haseup Anu Sasarina</text>
<text sub="clublinks" start="70.939" dur="1.099"> FLAMES. >> Seueur ROKOK SINGKING SAKA COCKPIT.</text>
<text sub="clublinks" start="72.04" dur="2.168"> >> Seueur ROKOK SINGKING SAKA COCKPIT. Urang nyandak dua atanapi tilu tilas</text>
<text sub="clublinks" start="74.209" dur="2.635"> THE COCKPIT. URANG NGANGGO DUA ATAWA TILU TUNGTUNG RÉPA, JEUNG PÉSÉNA PUNGSA</text>
<text sub="clublinks" start="76.845" dur="1.133"> URANG NGADILIK DUA ATAWA TILU TUNGTUNG RÉPA, JEUNG PÉSÉA SANGÉTNA DILAKUTKEUN DINA SUMBERNA.</text>
<text sub="clublinks" start="78.013" dur="3.502"> BOW, JEUNG PÉSÉA SANGÉTNA DILAKUTKEUN DINA SUMBERNA. >> Kaseueuran 13 anu ngalaman</text>
<text sub="clublinks" start="81.517" dur="1.4"> ENGULF IN FLAMES. >> Kaseueuran ti 13 anu kacilakaan parantos diresmikeun sareng</text>
<text sub="clublinks" start="82.951" dur="0.266"> >> Kaseueuran ti 13 anu kacilakaan parantos diresmikeun sareng dileupaskeun.</text>
<text sub="clublinks" start="83.218" dur="1.6"> DITANGGUHKEUN JEUNG DILARASKEUN. HIJI MASIH DI BÉRLAK</text>
<text sub="clublinks" start="84.82" dur="5.203"> Dileupaskeun. HIJI MASIH DI PUSAT BURN IN JACKSON MEMORIAL</text>
<text sub="clublinks" start="90.025" dur="0.299"> HIJI MASIH DI PUSAT BURNER DI HOSPITAL PERINGATAN JACKSON.</text>
<text sub="clublinks" start="90.325" dur="1.033"> PUSAT DI HOSPITAL PERINGATAN JACKSON. >> Panilitian naon</text>
<text sub="clublinks" start="91.359" dur="1.968"> HOSPITAL. >> Panilitian naon anu kajantenan sareng kumaha licik ieu</text>
<text sub="clublinks" start="93.328" dur="1.801"> >> Panilitian naon anu kajantenan sareng kumaha karajinan ieu kajadian seuneu karek mimiti.</text>
<text sub="clublinks" start="95.13" dur="2.601"> Kajadian JEUNG KUMAHA SIEUN KUDU KANGGO KANGGO KANGGO AYEUNA. URANG NELEU LALAKI ANU NYAUTAKEUN</text>
<text sub="clublinks" start="97.733" dur="2.534"> SOK NGADAPKEUN ANJEUN MULAI. Urang nelepon lalaki anu nyarios dina médios sosial anjeunna parahu</text>
<text sub="clublinks" start="100.268" dur="0.233"> Kami nelepon lalaki anu nyarios dina médios sosial anjeunna juragan parahu.</text>
<text sub="clublinks" start="100.535" dur="2.235"> MÉDOSI SOSIAL MANÉSÉNA PEMILIK PAHI. Anjeunna gaduh pangacara, sareng ngagugulung</text>
<text sub="clublinks" start="102.804" dur="0.433"> MILIK. Anjeunna gaduh pangacara, sareng ngahudangkeun di urang.</text>
<text sub="clublinks" start="103.238" dur="1.434"> Anjeunna gaduh pangacara, sareng ngahudangkeun di urang. >> Kaseueuran jalma</text>
<text sub="clublinks" start="104.673" dur="2.601"> DI AS. >> Kaseueuran jalma parantos dirawat</text>
<text sub="clublinks" start="107.276" dur="0.298"> >> Kaseueuran jalma anu HOSPITALISA parantos dileupaskeun.</text>
<text sub="clublinks" start="107.576" dur="1.534"> HOSPITALISEU TELAH DILUPUKAN. IKI JEUNG KOMISI PÉSÉWÉT</text>
<text sub="clublinks" start="109.144" dur="1.901"> Dileupaskeun. IKI JEUNG KOMISI WILDLIFE mangrupikeun AGENSI Pimpinan DI</text>