Pulo Hopping Ing Hawaii subtitles

- Hei, apa pitik sing ditembak? Kita apik saiki? Ya kabeh. Aloha. Aku ing preinan. Muga-muga ora ana piranhas. Wis lelungan apik, pancen perjalanan sing apik banget. Aku karo pacar Brooke, lan kita wis njajah Hawaii sajrone rong minggu. Kita nlusur ing Oahu sajrone seminggu, lan banjur Maui kanggo liyane. Kita ngginakaken Taun Anyar ing Waikiki, sing pancen apik tenan. Lan aku nggawa sepeda gunung. Aku kudu nggawa sepeda gunungku. Pira pulo Hawaii? Kamera ing mburi Brooke, dheweke bisa menehi sinyal tangan. Oh dheweke duwe andhuk, karo pulo Hawaii, dheweke bakal ngetung pulo-pulo. Ayo ndelok, Pulau Big Island, Maui, Oahu, Lanai, Kauai, Niihau. Ni hao? Pitu! Aku ngomong enem, bener. - Sampeyan ngerti, aku kudu ngerti iki, amarga aku duwe tanda lahir ing sisih mburi ngisor, sing bener katon kaya Kepulauan Hawaii, yen sampeyan squint saka adoh. (drum drum kuat) - Aku wis sepedha gunung ing Hawaii sadurunge. Aku gunung sepedaan ing Maui lan Kauai. Aja tau ing Oahu, dadi perkara gedhe kanggo aku ngliwati dhaptar ember. Aku nitih sepeda saka Airbnb menyang kepala dalan. Lalu lintas pancen medeni ing pesisir sisih lor ing wektu taun iki. Aku mung nemoni video ing YouTube iki. Apa jenenge? MountainBikeDaddy, utawa apa? MountainBikeDad? - [TrailDad] Oh, apa sing dakkandhakake. - Aku rada gemeter, amarga mung mangkene spaghetti tilase, lan aku mikir sampeyan bisa ilang tenan. Kaya-kaya arep dak culake. Brady 17 taun kanggo muter sepedhane lan dheweke kaya, "Apa sampeyan Mat?" "Ya." "Uga sing ora dikarepke." Dheweke rocking Gloves IFHT, sing lara. Brady cukup apik kanggo nuduhake aku, dadi aku ora ilang. Lan apik banget! Woo! Woo! (musik jazz ing ngarep) Oh ho, sampeyan duwe kanca! (ngguyu) Ya. Woo! We mbalek menyang tilase gedhe lan kita ketemu Steve. Dheweke tukang gawe Trailer. Wong lanang macet, wong lanang sing hasrat, lan dheweke uga ngerti video kita; saengga dheweke dikompa kanggo ndeleng pasangan sing metu saka kutha, nunggang dalan mlumpat. - [Steve] Sampeyan manggon ing ngendi? - [Matt] Vancouver. - [Steve] Oh ora! Sugeng rawuh! - [Matt] Matur nuwun. - [Steve] Apa bagean Vancouver? - [Matt] Ing pesisir sisih lor. - Ah wong lanang, aku cemburu wong. - [Matt] Lan Brady, aku saiki ketemu karo dheweke, iku saka Alabama. - Oh wow, kelangan. Aku ing Squamish lan Whistler. Jeruk suci, sirahku mung (bip) banjur njeblug. - [WTF Boom Man Voice] Apa fu-- (jeblugan banter) - Aku dadi salah sawijining sukarelawan ing kene. Lan aku stok nemoni kowe wong lanang. Iki jenis proyekku ing kene. Bebarengan karo wong lanang liyane. - [Matt] Aku tresna. (surfing rock rock) Woo! Nalika iku wektu sing apik. Kita sesi apik kanggo mlumpat kasebut. Langsung kasebut langsung gedhe. Ana lompatan sing diarani Booter Cowabunga. Boabunga Booter, wong lanangku. Ya kanca! Becik. Woo! - [Steve] Lara. Dijupuk. - [Matt] Thanks kanggo kerja sampeyan ing kene. - Oh langsung. - [Matt] Duh gusti, Yo, aku pengin nggebug maneh. Woo! (mbengok) Pupukea, mateni aku. Aku meh, uh, dibombong. Duh, Gusti. Fuh, oh, ah! Ah! Dadi cedhak! (bebek) Oh! Woo! (musik paling dank) Sawise Oahu, kita mabur menyang Maui. Penerbangan $ 80, $ 100-ish Lan aku kudu mriksa Makawao. Pancen jebul banget. Aku bener takon apa aku kudu nunggang, nyebabake jejak iki kaya es. Rereget ing kene, kaya lempung, lan sampeyan entuk udan sethithik udan lan mung dadi es es. (bebek) (musik piano komik) Whoa. Duh gusti, iki ora bisa numpak. Banjur aku kepethuk karo Eric. Dheweke ngajak aku numpak kanca karo Jake lan Tim, lan apik, nggumunake. (musik synth nengsemake) Loam Hawaii. - [Eric] Iki pow coklat! (Matt keprek) - [Matt] Ye! (ngguyu) Surf surfin '! Ah! (bebek) Sing apik tenan. Woo! (ngguyu) mangkel! Woo hoo! Ah! (bebek) - [Tim] Sampeyan ngerti manawa wit sing sampeyan lalui? Cabang kasebut? - [Jake] Ya. - Sampeyan wis ngeculke, sampeyan wis ngeculke, Sampeyan langsung mbuwang kula. - [Matt] Aku rumangsa manawa dheweke wis mbuwang sethithik banget. - Sampeyan mung copot, langsung dipateni. - [Matt] Oh tenan? Oh ora ana cara. Aku nglakokake apa sing dakkarepake ing kene, ya ngerti. Woo! - [Matt] Sing ana (bip) lara. Wong lanang. - [Tim] Yaiku seneng. Aku nonton sampeyan numpak, tinimbang nonton dalane, lan mlumpat cilik saka rute ing sisih tengen, Aku mung plengkok. (ngguyu) - [Eric] Telas tanpa wates, yen kepengen ngilangi gangsa kasebut. - [Jake] Sampeyan kudu duwe tentara kanca ngewangi sampeyan narik telek. - [Jake] Sing krasa apik. - [Jake] Ya, kapan ora, ta? - [Jake] Aku dadi penggemar kabeh sing metu saka lambaku (bip). - Jake ngelingake aku marang Eric Andre. Lan aku ora bisa mandheg mikirake Eric Andre. (bebek) - Chatting ngiwa kaya iki. - [Matt] Whoa! Woo! Becik! (musik sintetis sing kuat) Woo! Ha ha! Aku kandha, aku mesem banget mesamane mesem. Iku sing paling apik. Tunggangan sing eling. Iki minangka dalan sing cukup mbebayani yen sampeyan lagi metu ana. Ora ana cara sing metu. - Yen sampeyan duwe masalah, jinis apa wae narik munggah ing dalan sing ana ing kana. - [Jake] Sampeyan kudu mundur. - Ora kedadeyan. - Ora gampang wong liya kanggo ngluwari sampeyan ana ing kono, supaya sampeyan ngerti, yen sampeyan bakal teka ing dalan iki, priksa manawa sampeyan nunggang karo kanca utawa wis siyap. (musik jazz sing nyenengake) Eric nggawa aku bali menyang Makawao ing dina sing srengenge sing apik banget; lan aku nunggang karo Cameron putrane. Ana apa, wong lanang? Kepiye ya? Sopo opo? - Cameron. - [Matt] Sampeyan lagi nggawa aku saiki? - Eh, aku ora ngerti. - [Matt] Sampeyan ora ngerti? - Apik tenan ing endi wae. - [Matt] Ana ing ngendi? - Makawao. - Aku duwe hadiah kanggo sampeyan, nanging sing luwih adhem. Aku ora ngerti apa iki sampah. - Oh aku bakal ngombe. - [Matt] Apik. napa sampeyan menehi bir? - [Matt] Apa iki? Apa iki saka sampeyan? - Ya. - [Matt] Apa? A bodho! Sakit! Iki apik tenan, thanks wong lanang! - Ibu nggawe sing. - [Matt] Aku arep ngombe kopi Maui saka iku. Oh ana ya lunga, apa sing bisa ditampa? - [Cameron] Aja ndemek bregere lan Mahalo Wong lanangku .. - [Matt] Oh iya. Aku meh duwe padha. Aku ora ndemek brez yer ing kana. - Aku pengin sijine ora ndemek brez liyane ing sepeda ibuku, amarga dheweke terus wedi saka cepet. - [Matt] Kadhangkala sampeyan butuh pangeling, bener? Owalah, ayo anget. Oh, jalur rahasia. Apa iki dalan rahasia? - [Matt] Terus, sampeyan mbingungake kula, Cameron. Oh ya. Aku weruh wis mlumpat. (musik jazz santai) Woo! Sampeyan bisa uga butuh helm kanggo barang iki. - [Matt] Miles saben Sprite? - [Cameron] Ya. Skrrt! - Aku pengin nuduhake bagean liyane, banjur kita bisa bali kanthi kaya ngono. Ah. - Wrangler? - Ya, Wrangler. - Oke, ayo lunga. - Kita bakal nuduhake dheweke Wrangler, banjur ayo mundhak maneh. - [Matt] Ya pak. Apa dheweke ngambah rute liyane? - Ora, nyebabake mung cara liya yaiku munggah Ravine, kang minangka dalan mudhun. Ohhhh! (Bising Airhorn) Eric lan Cameron duwe sistem sing apik tenan, ing endi Eric narik Cameron karo tabung batin lan kaya tali ratchet utawa ana. - [Wanita] Apik banget. - Lan eh, Eric mung nempatake tali ing weteng, banjur tabung utama menyang bar Cameron, lan dheweke mung menek ing kono. Lan dheweke motor munggah ing kono, lan dheweke entuk wektu sing apik. Yen aku rumangsa ngono, mesthi wae dolanan kanggo bapakku. Dheweke mesthi makarya kaping pindho, kaya kabeh wektu. Dadi, apa trek favorit sampeyan, Cameron? - [Matt] Sampeyan ngerti kabeh wit? Sampeyan ngandhani sing pasuryan, sampeyan ngerti kabeh wit. - [Matt] Aku dudu pigmen! (ngguyu) - Uga aku bisa uga, sampeyan ngerti kabeh sing ana ing kene kaya, muter ing sikil enem sikil kanggo sampeyan Kanada. (Matt ngguyu) (musik musik synth) Woo! Ah. Sing apik tenan! Sing paling nyenengake. Perjalanan iki kepenak banget, amarga aku kudu ketemu warga setempat. Dheweke nuduhake barang kasebut karo aku lan ngidini aku nggawe film, lan nerbitaké video iki lan bareng karo kabeh wong. Thanks kanggo nuduhake kula. Lan Cameron ...

Pulo Hopping Ing Hawaii

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0.4" dur="1.75"> - Hei, apa pitik sing ditembak? </text>
<text sub="clublinks" start="2.15" dur="0.95"> Kita apik saiki? </text>
<text sub="clublinks" start="3.1" dur="0.833"> Ya kabeh. </text>
<text sub="clublinks" start="3.933" dur="0.833"> Aloha. </text>
<text sub="clublinks" start="4.766" dur="0.833"> Aku ing preinan. </text>
<text sub="clublinks" start="5.599" dur="2.821"> Muga-muga ora ana piranhas. </text>
<text sub="clublinks" start="8.42" dur="1.98"> Wis lelungan apik, pancen perjalanan sing apik banget. </text>
<text sub="clublinks" start="10.4" dur="1.87"> Aku karo pacar Brooke, </text>
<text sub="clublinks" start="12.27" dur="3.29"> lan kita wis njajah Hawaii sajrone rong minggu. </text>
<text sub="clublinks" start="15.57" dur="1.85"> Kita nlusur ing Oahu sajrone seminggu, </text>
<text sub="clublinks" start="17.42" dur="2.18"> lan banjur Maui kanggo liyane. </text>
<text sub="clublinks" start="19.6" dur="2.593"> Kita ngginakaken Taun Anyar ing Waikiki, sing pancen apik tenan. </text>
<text sub="clublinks" start="23.84" dur="1.69"> Lan aku nggawa sepeda gunung. </text>
<text sub="clublinks" start="25.53" dur="1.28"> Aku kudu nggawa sepeda gunungku. </text>
<text sub="clublinks" start="26.81" dur="1.69"> Pira pulo Hawaii? </text>
<text sub="clublinks" start="28.5" dur="2.08"> Kamera ing mburi Brooke, dheweke bisa menehi sinyal tangan. </text>
<text sub="clublinks" start="30.59" dur="3.69"> Oh dheweke duwe andhuk, karo pulo Hawaii, </text>
<text sub="clublinks" start="34.28" dur="1.4"> dheweke bakal ngetung pulo-pulo. </text>
<text sub="clublinks" start="35.68" dur="1.773"> Ayo ndelok, Pulau Big Island, </text>
<text sub="clublinks" start="39.57" dur="2.753"> Maui, Oahu, Lanai, </text>
<text sub="clublinks" start="43.78" dur="1.67"> Kauai, Niihau. </text>
<text sub="clublinks" start="45.45" dur="0.833"> Ni hao? </text>
<text sub="clublinks" start="46.283" dur="1.117"> Pitu! </text>
<text sub="clublinks" start="47.4" dur="1.66"> Aku ngomong enem, bener. </text>
<text sub="clublinks" start="53.4" dur="1.33"> - Sampeyan ngerti, aku kudu ngerti iki, </text>
<text sub="clublinks" start="54.73" dur="2.95"> amarga aku duwe tanda lahir ing sisih mburi ngisor, </text>
<text sub="clublinks" start="57.68" dur="2.99"> sing bener katon kaya Kepulauan Hawaii, </text>
<text sub="clublinks" start="60.67" dur="2.37"> yen sampeyan squint saka adoh. </text>
<text sub="clublinks" start="67.14" dur="3.26"> (drum drum kuat) </text>
<text sub="clublinks" start="78.911" dur="1.789"> - Aku wis sepedha gunung ing Hawaii sadurunge. </text>
<text sub="clublinks" start="80.7" dur="2.14"> Aku gunung sepedaan ing Maui lan Kauai. </text>
<text sub="clublinks" start="82.84" dur="1.86"> Aja tau ing Oahu, dadi perkara gedhe </text>
<text sub="clublinks" start="84.7" dur="1.9"> kanggo aku ngliwati dhaptar ember. </text>
<text sub="clublinks" start="86.6" dur="3.67"> Aku nitih sepeda saka Airbnb menyang kepala dalan. </text>
<text sub="clublinks" start="90.27" dur="1.92"> Lalu lintas pancen medeni </text>
<text sub="clublinks" start="92.19" dur="2.18"> ing pesisir sisih lor ing wektu taun iki. </text>
<text sub="clublinks" start="94.37" dur="2.11"> Aku mung nemoni video ing YouTube iki. </text>
<text sub="clublinks" start="96.48" dur="0.833"> Apa jenenge? </text>
<text sub="clublinks" start="97.313" dur="1.409"> MountainBikeDaddy, utawa apa? </text>
<text sub="clublinks" start="98.722" dur="0.938"> MountainBikeDad? </text>
<text sub="clublinks" start="99.66" dur="1.76"> - [TrailDad] Oh, apa sing dakkandhakake. </text>
<text sub="clublinks" start="101.42" dur="1.94"> - Aku rada gemeter, </text>
<text sub="clublinks" start="103.36" dur="3.2"> amarga mung mangkene spaghetti tilase, </text>
<text sub="clublinks" start="106.56" dur="1.92"> lan aku mikir sampeyan bisa ilang tenan. </text>
<text sub="clublinks" start="108.48" dur="1.56"> Kaya-kaya arep dak culake. </text>
<text sub="clublinks" start="110.04" dur="3.47"> Brady 17 taun kanggo muter sepedhane </text>
<text sub="clublinks" start="113.51" dur="3.467"> lan dheweke kaya, "Apa sampeyan Mat?" </text>
<text sub="clublinks" start="116.977" dur="1.28"> "Ya." </text>
<text sub="clublinks" start="118.257" dur="1.463"> "Uga sing ora dikarepke." </text>
<text sub="clublinks" start="119.72" dur="2.82"> Dheweke rocking Gloves IFHT, sing lara. </text>
<text sub="clublinks" start="122.54" dur="2.42"> Brady cukup apik kanggo nuduhake aku, </text>
<text sub="clublinks" start="124.96" dur="1.53"> dadi aku ora ilang. </text>
<text sub="clublinks" start="126.49" dur="1.49"> Lan apik banget! </text>
<text sub="clublinks" start="127.98" dur="0.833"> Woo! </text>
<text sub="clublinks" start="132.68" dur="0.898"> Woo! </text>
<text sub="clublinks" start="133.578" dur="3.25"> (musik jazz ing ngarep) </text>
<text sub="clublinks" start="143.42" dur="2"> Oh ho, sampeyan duwe kanca! </text>
<text sub="clublinks" start="148.24" dur="2.08"> (ngguyu) </text>
<text sub="clublinks" start="151.32" dur="1.26"> Ya. </text>
<text sub="clublinks" start="152.58" dur="0.84"> Woo! </text>
<text sub="clublinks" start="183.64" dur="1.85"> We mbalek menyang tilase gedhe </text>
<text sub="clublinks" start="185.49" dur="1.49"> lan kita ketemu Steve. </text>
<text sub="clublinks" start="186.98" dur="2.05"> Dheweke tukang gawe Trailer. </text>
<text sub="clublinks" start="189.03" dur="2.4"> Wong lanang macet, wong lanang sing hasrat, </text>
<text sub="clublinks" start="191.43" dur="1.79"> lan dheweke uga ngerti video kita; </text>
<text sub="clublinks" start="193.22" dur="3.14"> saengga dheweke dikompa kanggo ndeleng pasangan sing metu saka kutha, </text>
<text sub="clublinks" start="196.36" dur="1.4"> nunggang dalan mlumpat. </text>
<text sub="clublinks" start="197.76" dur="0.91"> - [Steve] Sampeyan manggon ing ngendi? </text>
<text sub="clublinks" start="198.67" dur="0.87"> - [Matt] Vancouver. </text>
<text sub="clublinks" start="199.54" dur="1.18"> - [Steve] Oh ora! </text>
<text sub="clublinks" start="200.72" dur="0.833"> Sugeng rawuh! </text>
<text sub="clublinks" start="201.553" dur="0.833"> - [Matt] Matur nuwun. </text>
<text sub="clublinks" start="202.386" dur="0.833"> - [Steve] Apa bagean Vancouver? </text>
<text sub="clublinks" start="203.219" dur="0.833"> - [Matt] Ing pesisir sisih lor. </text>
<text sub="clublinks" start="204.052" dur="1.918"> - Ah wong lanang, aku cemburu wong. </text>
<text sub="clublinks" start="205.97" dur="1.16"> - [Matt] Lan Brady, aku saiki ketemu karo dheweke, </text>
<text sub="clublinks" start="207.13" dur="1.11"> iku saka Alabama. </text>
<text sub="clublinks" start="208.24" dur="1.21"> - Oh wow, kelangan. </text>
<text sub="clublinks" start="209.45" dur="2.78"> Aku ing Squamish lan Whistler. </text>
<text sub="clublinks" start="212.23" dur="3.017"> Jeruk suci, sirahku mung (bip) banjur njeblug. </text>
<text sub="clublinks" start="215.247" dur="0.833"> - [WTF Boom Man Voice] Apa fu-- </text>
<text sub="clublinks" start="216.08" dur="0.833"> (jeblugan banter) </text>
<text sub="clublinks" start="216.913" dur="1.439"> - Aku dadi salah sawijining sukarelawan ing kene. </text>
<text sub="clublinks" start="218.352" dur="1.351"> Lan aku stok nemoni kowe wong lanang. </text>
<text sub="clublinks" start="219.703" dur="1.947"> Iki jenis proyekku ing kene. </text>
<text sub="clublinks" start="221.65" dur="1.09"> Bebarengan karo wong lanang liyane. </text>
<text sub="clublinks" start="222.74" dur="1.196"> - [Matt] Aku tresna. </text>
<text sub="clublinks" start="223.936" dur="3.25"> (surfing rock rock) </text>
<text sub="clublinks" start="229.979" dur="0.833"> Woo! </text>
<text sub="clublinks" start="239.492" dur="0.833"> Nalika iku wektu sing apik. </text>
<text sub="clublinks" start="240.325" dur="0.833"> Kita sesi apik kanggo mlumpat kasebut. </text>
<text sub="clublinks" start="241.158" dur="1.642"> Langsung kasebut langsung gedhe. </text>
<text sub="clublinks" start="242.8" dur="2.04"> Ana lompatan sing diarani Booter Cowabunga. </text>
<text sub="clublinks" start="244.84" dur="2.073"> Boabunga Booter, wong lanangku. </text>
<text sub="clublinks" start="254.078" dur="1.339"> Ya kanca! </text>
<text sub="clublinks" start="255.417" dur="1.023"> Becik. </text>
<text sub="clublinks" start="256.44" dur="1.427"> Woo! </text>
<text sub="clublinks" start="257.867" dur="1.203"> - [Steve] Lara. </text>
<text sub="clublinks" start="259.07" dur="0.833"> Dijupuk. </text>
<text sub="clublinks" start="259.903" dur="0.888"> - [Matt] Thanks kanggo kerja sampeyan ing kene. </text>
<text sub="clublinks" start="260.791" dur="1.167"> - Oh langsung. </text>
<text sub="clublinks" start="266.143" dur="3.35"> - [Matt] Duh gusti, Yo, aku pengin nggebug maneh. </text>
<text sub="clublinks" start="273.017" dur="0.833"> Woo! </text>
<text sub="clublinks" start="279.907" dur="2.541"> (mbengok) </text>
<text sub="clublinks" start="284.01" dur="1.86"> Pupukea, mateni aku. </text>
<text sub="clublinks" start="285.87" dur="1.643"> Aku meh, </text>
<text sub="clublinks" start="289.499" dur="1.241"> uh, dibombong. </text>
<text sub="clublinks" start="290.74" dur="0.843"> Duh, Gusti. </text>
<text sub="clublinks" start="301.239" dur="1"> Fuh, oh, ah! </text>
<text sub="clublinks" start="303.68" dur="1.376"> Ah! </text>
<text sub="clublinks" start="305.056" dur="1.325"> Dadi cedhak! </text>
<text sub="clublinks" start="306.381" dur="2.25"> (bebek) </text>
<text sub="clublinks" start="315.96" dur="0.833"> Oh! </text>
<text sub="clublinks" start="324.368" dur="0.833"> Woo! </text>
<text sub="clublinks" start="329.359" dur="3.167"> (musik paling dank) </text>
<text sub="clublinks" start="333.58" dur="2.467"> Sawise Oahu, kita mabur menyang Maui. </text>
<text sub="clublinks" start="336.047" dur="2.983"> Penerbangan $ 80, $ 100-ish </text>
<text sub="clublinks" start="339.03" dur="2.913"> Lan aku kudu mriksa Makawao. </text>
<text sub="clublinks" start="352.398" dur="0.833"> Pancen jebul banget. </text>
<text sub="clublinks" start="353.231" dur="2.029"> Aku bener takon apa aku kudu nunggang, </text>
<text sub="clublinks" start="355.26" dur="2.04"> nyebabake jejak iki kaya es. </text>
<text sub="clublinks" start="357.3" dur="3.26"> Rereget ing kene, kaya lempung, </text>
<text sub="clublinks" start="360.56" dur="1.747"> lan sampeyan entuk udan sethithik udan </text>
<text sub="clublinks" start="362.307" dur="2.149"> lan mung dadi es es. </text>
<text sub="clublinks" start="364.456" dur="1.178"> (bebek) </text>
<text sub="clublinks" start="365.634" dur="3.507"> (musik piano komik) </text>
<text sub="clublinks" start="369.141" dur="3.501"> Whoa. </text>
<text sub="clublinks" start="372.642" dur="3.083"> Duh gusti, iki ora bisa numpak. </text>
<text sub="clublinks" start="396.39" dur="3.47"> Banjur aku kepethuk karo Eric. </text>
<text sub="clublinks" start="399.86" dur="3.79"> Dheweke ngajak aku numpak kanca karo Jake lan Tim, </text>
<text sub="clublinks" start="403.65" dur="2.467"> lan apik, nggumunake. </text>
<text sub="clublinks" start="406.117" dur="3.083"> (musik synth nengsemake) </text>
<text sub="clublinks" start="414.62" dur="1.04"> Loam Hawaii. </text>
<text sub="clublinks" start="416.549" dur="1.44"> - [Eric] Iki pow coklat! </text>
<text sub="clublinks" start="417.989" dur="2.667"> (Matt keprek) </text>
<text sub="clublinks" start="425.666" dur="1"> - [Matt] Ye! </text>
<text sub="clublinks" start="429.26" dur="2.083"> (ngguyu) </text>
<text sub="clublinks" start="437.626" dur="1.083"> Surf surfin '! </text>
<text sub="clublinks" start="443.756" dur="0.833"> Ah! </text>
<text sub="clublinks" start="445.465" dur="1.448"> (bebek) </text>
<text sub="clublinks" start="446.913" dur="1.417"> Sing apik tenan. </text>
<text sub="clublinks" start="463.998" dur="0.833"> Woo! </text>
<text sub="clublinks" start="464.831" dur="2.083"> (ngguyu) </text>
<text sub="clublinks" start="472.724" dur="1.158"> mangkel! </text>
<text sub="clublinks" start="473.882" dur="0.833"> Woo hoo! </text>
<text sub="clublinks" start="477.11" dur="0.833"> Ah! </text>
<text sub="clublinks" start="477.943" dur="0.833"> (bebek) </text>
<text sub="clublinks" start="478.776" dur="0.994"> - [Tim] Sampeyan ngerti manawa wit sing sampeyan lalui? </text>
<text sub="clublinks" start="479.77" dur="0.88"> Cabang kasebut? </text>
<text sub="clublinks" start="480.65" dur="0.864"> - [Jake] Ya. </text>
<text sub="clublinks" start="481.514" dur="0.833"> - Sampeyan wis ngeculke, sampeyan wis ngeculke, </text>
<text sub="clublinks" start="482.347" dur="1.236"> Sampeyan langsung mbuwang kula. </text>
<text sub="clublinks" start="483.583" dur="2.567"> - [Matt] Aku rumangsa manawa dheweke wis mbuwang sethithik banget. </text>
<text sub="clublinks" start="486.15" dur="2.25"> - Sampeyan mung copot, langsung dipateni. </text>
<text sub="clublinks" start="488.4" dur="0.833"> - [Matt] Oh tenan? </text>
<text sub="clublinks" start="489.233" dur="1.517"> Oh ora ana cara. </text>
<text sub="clublinks" start="490.75" dur="1.913"> Aku nglakokake apa sing dakkarepake ing kene, ya ngerti. </text>
<text sub="clublinks" start="497.947" dur="0.833"> Woo! </text>
<text sub="clublinks" start="507.139" dur="2.041"> - [Matt] Sing ana (bip) lara. </text>
<text sub="clublinks" start="509.18" dur="0.833"> Wong lanang. </text>
<text sub="clublinks" start="510.013" dur="1.287"> - [Tim] Yaiku seneng. </text>
<text sub="clublinks" start="511.3" dur="3.16"> Aku nonton sampeyan numpak, tinimbang nonton dalane, </text>
<text sub="clublinks" start="514.46" dur="1.95"> lan mlumpat cilik saka rute ing sisih tengen, </text>
<text sub="clublinks" start="516.41" dur="1.12"> Aku mung plengkok. </text>
<text sub="clublinks" start="517.53" dur="2.25"> (ngguyu) </text>
<text sub="clublinks" start="521.1" dur="0.833"> - [Eric] Telas tanpa wates, </text>
<text sub="clublinks" start="521.933" dur="1.737"> yen kepengen ngilangi gangsa kasebut. </text>
<text sub="clublinks" start="525.03" dur="1.11"> - [Jake] Sampeyan kudu duwe tentara kanca </text>
<text sub="clublinks" start="526.14" dur="2.017"> ngewangi sampeyan narik telek. </text>
<text sub="clublinks" start="528.157" dur="2.793"> - [Jake] Sing krasa apik. </text>
<text sub="clublinks" start="530.95" dur="2.8"> - [Jake] Ya, kapan ora, ta? </text>
<text sub="clublinks" start="533.75" dur="1.29"> - [Jake] Aku dadi penggemar kabeh </text>
<text sub="clublinks" start="535.04" dur="1.18"> sing metu saka lambaku (bip). </text>
<text sub="clublinks" start="536.22" dur="2.13"> - Jake ngelingake aku marang Eric Andre. </text>
<text sub="clublinks" start="538.35" dur="3.091"> Lan aku ora bisa mandheg mikirake Eric Andre. </text>
<text sub="clublinks" start="541.441" dur="2.25"> (bebek) </text>
<text sub="clublinks" start="551.45" dur="2.007"> - Chatting ngiwa kaya iki. </text>
<text sub="clublinks" start="570.78" dur="1.167"> - [Matt] Whoa! </text>
<text sub="clublinks" start="573.532" dur="0.833"> Woo! </text>
<text sub="clublinks" start="590.736" dur="0.833"> Becik! </text>
<text sub="clublinks" start="593.91" dur="3.333"> (musik sintetis sing kuat) </text>
<text sub="clublinks" start="600.838" dur="1.555"> Woo! </text>
<text sub="clublinks" start="602.393" dur="0.833"> Ha ha! </text>
<text sub="clublinks" start="628.15" dur="2.51"> Aku kandha, aku mesem banget mesamane mesem. </text>
<text sub="clublinks" start="630.66" dur="3.38"> Iku sing paling apik. </text>
<text sub="clublinks" start="634.04" dur="1.063"> Tunggangan sing eling. </text>
<text sub="clublinks" start="636.15" dur="1.08"> Iki minangka dalan sing cukup mbebayani </text>
<text sub="clublinks" start="637.23" dur="1.79"> yen sampeyan lagi metu ana. </text>
<text sub="clublinks" start="639.02" dur="0.833"> Ora ana cara sing metu. </text>
<text sub="clublinks" start="639.853" dur="3.957"> - Yen sampeyan duwe masalah, jinis apa wae </text>
<text sub="clublinks" start="643.81" dur="1.057"> narik munggah ing dalan sing ana ing kana. </text>
<text sub="clublinks" start="644.867" dur="0.833"> - [Jake] Sampeyan kudu mundur. </text>
<text sub="clublinks" start="645.7" dur="0.833"> - Ora kedadeyan. </text>
<text sub="clublinks" start="646.533" dur="1.867"> - Ora gampang wong liya kanggo ngluwari sampeyan ana ing kono, </text>
<text sub="clublinks" start="648.4" dur="3.17"> supaya sampeyan ngerti, yen sampeyan bakal teka ing dalan iki, </text>
<text sub="clublinks" start="651.57" dur="2.638"> priksa manawa sampeyan nunggang karo kanca utawa wis siyap. </text>
<text sub="clublinks" start="654.208" dur="3.167"> (musik jazz sing nyenengake) </text>
<text sub="clublinks" start="658.81" dur="2.46"> Eric nggawa aku bali menyang Makawao </text>
<text sub="clublinks" start="661.27" dur="2.04"> ing dina sing srengenge sing apik banget; </text>
<text sub="clublinks" start="663.31" dur="1.743"> lan aku nunggang karo Cameron putrane. </text>
<text sub="clublinks" start="665.053" dur="1.27"> Ana apa, wong lanang? </text>
<text sub="clublinks" start="667.573" dur="1.357"> Kepiye ya? </text>
<text sub="clublinks" start="668.93" dur="0.833"> Sopo opo? </text>
<text sub="clublinks" start="669.763" dur="0.833"> - Cameron. </text>
<text sub="clublinks" start="670.596" dur="1.134"> - [Matt] Sampeyan lagi nggawa aku saiki? </text>
<text sub="clublinks" start="671.73" dur="0.991"> - Eh, aku ora ngerti. </text>
<text sub="clublinks" start="672.721" dur="0.833"> - [Matt] Sampeyan ora ngerti? </text>
<text sub="clublinks" start="673.554" dur="1.266"> - Apik tenan ing endi wae. </text>
<text sub="clublinks" start="674.82" dur="1.097"> - [Matt] Ana ing ngendi? </text>
<text sub="clublinks" start="675.917" dur="1.013"> - Makawao. </text>
<text sub="clublinks" start="676.93" dur="2.2"> - Aku duwe hadiah kanggo sampeyan, nanging sing luwih adhem. </text>
<text sub="clublinks" start="679.13" dur="1.17"> Aku ora ngerti apa iki sampah. </text>
<text sub="clublinks" start="680.3" dur="0.93"> - Oh aku bakal ngombe. </text>
<text sub="clublinks" start="681.23" dur="0.886"> - [Matt] Apik. </text>
<text sub="clublinks" start="682.949" dur="1.883"> napa sampeyan menehi bir? </text>
<text sub="clublinks" start="684.832" dur="0.833"> - [Matt] Apa iki? </text>
<text sub="clublinks" start="685.665" dur="0.935"> Apa iki saka sampeyan? </text>
<text sub="clublinks" start="686.6" dur="1"> - Ya. </text>
<text sub="clublinks" start="687.6" dur="1.55"> - [Matt] Apa? </text>
<text sub="clublinks" start="689.15" dur="1.131"> A bodho! </text>
<text sub="clublinks" start="690.281" dur="0.849"> Sakit! </text>
<text sub="clublinks" start="691.13" dur="2.279"> Iki apik tenan, thanks wong lanang! </text>
<text sub="clublinks" start="693.409" dur="1.245"> - Ibu nggawe sing. </text>
<text sub="clublinks" start="694.654" dur="1.556"> - [Matt] Aku arep ngombe kopi Maui saka iku. </text>
<text sub="clublinks" start="696.21" dur="1.775"> Oh ana ya lunga, apa sing bisa ditampa? </text>
<text sub="clublinks" start="697.985" dur="1.538"> - [Cameron] Aja ndemek bregere lan Mahalo Wong lanangku .. </text>
<text sub="clublinks" start="699.523" dur="0.833"> - [Matt] Oh iya. </text>
<text sub="clublinks" start="700.356" dur="0.833"> Aku meh duwe padha. </text>
<text sub="clublinks" start="701.189" dur="1.461"> Aku ora ndemek brez yer ing kana. </text>
<text sub="clublinks" start="702.65" dur="2.75"> - Aku pengin sijine ora ndemek brez liyane </text>
<text sub="clublinks" start="705.4" dur="3.299"> ing sepeda ibuku, amarga dheweke terus wedi </text>
<text sub="clublinks" start="708.699" dur="1.021"> saka cepet. </text>
<text sub="clublinks" start="709.72" dur="1.63"> - [Matt] Kadhangkala sampeyan butuh pangeling, bener? </text>
<text sub="clublinks" start="711.35" dur="1.62"> Owalah, ayo anget. </text>
<text sub="clublinks" start="712.97" dur="1.43"> Oh, jalur rahasia. </text>
<text sub="clublinks" start="714.4" dur="1.02"> Apa iki dalan rahasia? </text>
<text sub="clublinks" start="717.3" dur="1.95"> - [Matt] Terus, sampeyan mbingungake kula, Cameron. </text>
<text sub="clublinks" start="719.25" dur="0.85"> Oh ya. </text>
<text sub="clublinks" start="720.1" dur="1.602"> Aku weruh wis mlumpat. </text>
<text sub="clublinks" start="721.702" dur="3.167"> (musik jazz santai) </text>
<text sub="clublinks" start="727.577" dur="1.543"> Woo! </text>
<text sub="clublinks" start="729.12" dur="1.511"> Sampeyan bisa uga butuh helm kanggo barang iki. </text>
<text sub="clublinks" start="739.87" dur="1.188"> - [Matt] Miles saben Sprite? </text>
<text sub="clublinks" start="741.058" dur="1.572"> - [Cameron] Ya. </text>
<text sub="clublinks" start="745.495" dur="0.833"> Skrrt! </text>
<text sub="clublinks" start="746.328" dur="1.054"> - Aku pengin nuduhake bagean liyane, </text>
<text sub="clublinks" start="747.382" dur="0.993"> banjur kita bisa bali kanthi kaya ngono. </text>
<text sub="clublinks" start="748.375" dur="0.833"> Ah. - Wrangler? </text>
<text sub="clublinks" start="749.208" dur="1.079"> - Ya, Wrangler. - Oke, ayo lunga. </text>
<text sub="clublinks" start="750.287" dur="2.687"> - Kita bakal nuduhake dheweke Wrangler, banjur ayo mundhak maneh. </text>
<text sub="clublinks" start="752.974" dur="0.833"> - [Matt] Ya pak. </text>
<text sub="clublinks" start="753.807" dur="1.033"> Apa dheweke ngambah rute liyane? </text>
<text sub="clublinks" start="754.84" dur="2.71"> - Ora, nyebabake mung cara liya yaiku munggah Ravine, </text>
<text sub="clublinks" start="757.55" dur="1.5"> kang minangka dalan mudhun. </text>
<text sub="clublinks" start="761.75" dur="0.833"> Ohhhh! (Bising Airhorn) </text>
<text sub="clublinks" start="765.21" dur="1.7"> Eric lan Cameron duwe sistem sing apik tenan, </text>
<text sub="clublinks" start="766.91" dur="4.03"> ing endi Eric narik Cameron karo tabung batin </text>
<text sub="clublinks" start="770.94" dur="1.9"> lan kaya tali ratchet utawa ana. </text>
<text sub="clublinks" start="774.553" dur="1.137"> - [Wanita] Apik banget. </text>
<text sub="clublinks" start="775.69" dur="3.49"> - Lan eh, Eric mung nempatake tali ing weteng, </text>
<text sub="clublinks" start="779.18" dur="2.92"> banjur tabung utama menyang bar Cameron, </text>
<text sub="clublinks" start="782.1" dur="1.4"> lan dheweke mung menek ing kono. </text>
<text sub="clublinks" start="783.5" dur="2.37"> Lan dheweke motor munggah ing kono, lan dheweke entuk wektu sing apik. </text>
<text sub="clublinks" start="785.87" dur="1.37"> Yen aku rumangsa ngono, </text>
<text sub="clublinks" start="787.24" dur="1.57"> mesthi wae dolanan kanggo bapakku. </text>
<text sub="clublinks" start="788.81" dur="1.06"> Dheweke mesthi makarya kaping pindho, </text>
<text sub="clublinks" start="789.87" dur="1.12"> kaya kabeh wektu. </text>
<text sub="clublinks" start="790.99" dur="2.843"> Dadi, apa trek favorit sampeyan, Cameron? </text>
<text sub="clublinks" start="801.031" dur="1.439"> - [Matt] Sampeyan ngerti kabeh wit? </text>
<text sub="clublinks" start="802.47" dur="1.964"> Sampeyan ngandhani sing pasuryan, sampeyan ngerti kabeh wit. </text>
<text sub="clublinks" start="806.34" dur="1.664"> - [Matt] Aku dudu pigmen! </text>
<text sub="clublinks" start="808.004" dur="0.833"> (ngguyu) </text>
<text sub="clublinks" start="808.837" dur="1.363"> - Uga aku bisa uga, </text>
<text sub="clublinks" start="810.2" dur="2.21"> sampeyan ngerti kabeh sing ana ing kene kaya, </text>
<text sub="clublinks" start="812.41" dur="2.151"> muter ing sikil enem sikil kanggo sampeyan Kanada. </text>
<text sub="clublinks" start="814.561" dur="1.801"> (Matt ngguyu) </text>
<text sub="clublinks" start="816.362" dur="3"> (musik musik synth) </text>
<text sub="clublinks" start="831.229" dur="0.833"> Woo! </text>
<text sub="clublinks" start="843.331" dur="0.833"> Ah. </text>
<text sub="clublinks" start="844.164" dur="0.833"> Sing apik tenan! </text>
<text sub="clublinks" start="844.997" dur="1.383"> Sing paling nyenengake. </text>
<text sub="clublinks" start="846.38" dur="1.01"> Perjalanan iki kepenak banget, </text>
<text sub="clublinks" start="847.39" dur="1.69"> amarga aku kudu ketemu warga setempat. </text>
<text sub="clublinks" start="849.08" dur="3.68"> Dheweke nuduhake barang kasebut karo aku lan ngidini aku nggawe film, </text>
<text sub="clublinks" start="852.76" dur="3.7"> lan nerbitaké video iki lan bareng karo kabeh wong. </text>
<text sub="clublinks" start="856.46" dur="1.75"> Thanks kanggo nuduhake kula. </text>
<text sub="clublinks" start="858.21" dur="1.54"> Lan Cameron ... </text>