Pulo Hopping Di Hawaii subtitles

- Éh, nyaéta hayam anu ditembak? Urang saé ayeuna? Henteu kunanaon. Aloha. Abdi nuju liburan. Abdi ngarepkeun moal aya piranhas. Éta saé perjalanan anu saé, éta parantos perjalanan anu saé. Abdi di dieu sareng kabogoh Brooke, sareng urang parantos ngajalajah Hawaii dua minggu. Urang ngajajah Oahu pikeun saminggu, teras Maui pikeun anu sanés. Urang nyéépkeun Taun Anyar di Waikiki, anu luar biasa. Sareng kuring nyandak gunung gunung. Abdi kedah nyangking sapédah gunung kuring. Sakumaha seueur pulo Hawaii anu aya? Kaméra tukangeuneun Brooke, manehna tiasa masihan sinyal kuring. Duh anjeunna gaduh anduk anjeunna, sareng kapuloan Hawaii, anjeunna badé ngitung pulo. Hayu urang, Kapuloan Big Island, Maui, Oahu, Lanai, Kauai, Niihau. Ni hao? Tujuh! Saur abdi genep, henteu saé. - Anjeun terang, kuring kedah terang ieu, kusabab kuring gaduh tanda lahir dina pungkur, anu saleresna sapertos Kapuloan Hawaii, upami anjeun tusut ti jauh. (musik kendang kuat) - Kuring kantos gunung berbasis di Hawaii sateuacan. Kuring gunung sapédah di Maui sareng Kauai. Kungsi di Oahu, tah éta mangrupikeun masalah anu ageung pikeun kuring meuntas daptar ember. Kuring numpak sapédah kuring ti Airbnb ka sirah jalan satapak. Lalu lintas leres pisan di sisi basisir kaler dina waktos taun ieu. Kuring nembe mendakan jalur ieu dina pidéo YouTube. Naon nami anjeunna? MountainBikeDaddy, atanapi naon anu? MountainBikeDad? - [TrailDad] Oh enya, éta naon anu kuring citakan. - Kuring rada gugup pikeun lungsur, sabab éta sapertos mangkok spageti sapertos sareng kuring terang anjeun tiasa leres-leres kaleungitan. Pas kuring badé lungsur, Brady umurna 17 taun gulung sareng motor na sareng anjeunna sapertos, "Naha anjeun Mat?" "Leres." "Wah éta anu teu disangka-sangka." Anjeunna nuju goyang sarung IFHT, anu gering. Brady éta saé pikeun nunjukkeun kuring, jadi kuring henteu kedah éléh. Jeung éta hébat! Woo! Woo! (musik jazz masa depan) Oh ho, anjeun gaduh babaturan! (seuri) Heuh. Woo! Urang gulung nepi ka jalan luncat gedé sareng urang tepang Steve. Anjeunna hiji tukang jalan satapak. Bosen macét, jalma gairah, sareng anjeunna leres pisan ningali video urang; jadi anjeunna leres dipompa pikeun ningali sababaraha pasangan kota-kota, tunggang luncat na. - [Steve] Dimana anjeun tinggal dimana? - [Matt] Vancouver. - [Steve] Oh moal aya cara! Wilujeung sumping! - [Matt] Hatur nuhun. - [Steve] Naon bagian tina Vancouver? - [Matt] Di sisi basisir kalér. - Ah bodo, kuring ngaraos timburu. - [Matt] Sareng Brady, kuring parantos tepang sareng anjeunna ayeuna, nyaéta ti Alabama. - Aduh wow, asik. Abdi aya di Squamish sareng Whistler. Jerit suci, sirah kuring kakara (bipna) ngabeledug di dinya. - [WTF Boom Man Voice] Naon éta fu-- (ledakan tarik) - Abdi salah saurang sukarelawan di dieu. Sareng abdi macét ningali anjeun. Ieu mangrupikeun proyek abdi di dieu. Marengan loba batur sanés. - [Matt] Kuring éta cinta. (internetan musik batu) Woo! Éta waktos anu hébat. Kami ngagaduhan sési anu hadé dina luncat ieu. Jlengna lumayan ageung. Aya luncat disebut Booter Booter. Boabunga Booter, abdi dude. Hééh sobat! Alus. Woo! - [Steve] Sakit. Entok. - [Matt] Hatur nuhun pikeun anjeun damel di dieu. - Oh leres. - [Matt] Duh gusti, Yo, badé pencét éta deui. Woo! (jerit) Pupukea, tiwas kuring. Kuring ampir, uh, dibentung. Ya Allah. Fuh, ah, ah! Ah! Janten caket! (bebek) Oh! Woo! (musik langkung dank) Saatos Oahu, urang angkat ka Maui. $ 80, hiber $ 100-ish. Sareng kuring kudu mariksa Makawao. Éta super bécék. Saleresna kuring ditaroskeun naha kuring kudu tunggang, ngabalukarkeun trails ieu sapertos és. Kokotor didieu kitu, éta lir liat tur anjeun dibere hujan saeutik sareng éta ukur janten és és. (bebek) (musik piano pikaseurieun) Sungut. Duh gusti, siga kieu teu tiasa ditunggang. Teras abdi badé patepang Eric. Anjeunna nambut kuring sareng numpak jabatan sareng Jake sareng Tim, jeung éta hébat, éta endah pisan. (musik synth meriah) Hawaiian Loam. - [Eric] Ieu pow coklat! (Matt nyentak) - [Matt] Ye! (seuri) Kotor Surin '! Ah! (bebek) Anu saé. Woo! (seuri) tuang! Woo hoo! Ah! (bebek) - [Tim] Anjeun terang yén tangkal anu anjeun lalui? Cabang éta? - [Jake] Yeah. - Anjeun nyusahkeun, anjeun dilakukeun, anjeun lempeng pisan ka abdi. - [Matt] Kuring mikir anjeunna kinda maluruh kuring ogé sakedik. - Éta nembé dicabut, éta nembé dugi. - [Matt] Aduh? Oh moal aya cara. Kuring ngalakukeun naon anu kuring tiasa kaluar di dieu, yeuh terang. Woo! - [Matt] Éta éta (bip) gering. Aw man. - [Tim] Anu matak pikaresepeun. Abdi ningali anjeun naek, tinimbang ningali jalan satapak. jeung éta sakedik luncat tina jalan di beulah katuhu, Abdi ngan ukur nyolok. (seuri) - [Eric] Garis sajajalan, lamun anjeun hoyong ngiringan gawat. - [Jake] Anjeun kedah gaduh tentara réréncangan nulungan anjeun tarik telat tina jalan. - [Jake] Éta karaos saé. - [Jake] Yeah, iraha henteu, henteu? - [Jake] Abdi kipas sadaya tina sagala anu kaluar tina kuring (suara bip). - Jaka ngingetkeun kuring ka Eric Andre. Sareng kuring henteu tiasa lirén mikir Eric Andre. (bebek) - Chattery pédah siga kieu. - [Matt] Whoa! Woo! Alus! (cianjuran sintagis) Woo! Ha ha! Saur kuring bari rada mesem da beungeutna mah nyeri. Pangsaéna. Naék éput pikeun nginget. Jalanan éta rada bahaya upami anjeun badé kaluar aya waé. Teu aya jalan kaluarna. - Upami anjeun ngagaduhan masalah, naon waé jenis, henteu aya narik dina jalan-jalan di dinya. - [Jake] Anjeun kedah angkat deui. - Éta henteu kajantenan. - Henteu gampang pikeun jalma nyalametkeun anjeun di luar, janten anjeun terang, upami anjeun kalebet datang di jalan satapak ieu, pastikeun numpak sareng babaturan atanapi anjeun siap. (musik jazz surak) Eric dibawa ka abdi deui ka Makawao dina cerah, dinten anu indah; sareng kuring naek sareng putra Cameron. Naon ari, dude? Kumaha kabarna? Saha nami anjeun? - Cameron. - [Matt] Dimana anjeun nyandak kuring ayeuna? - Eh, kuring henteu terang. - [Matt] Anjeun henteu terang? - Emang dimana wae kuring resep. - [Matt] Dimana urang? - Makawao. - Kuring ngagaduhan kado pikeun anjeun, tapi anu langkung cooler. Abdi henteu terang upami barang ieu sampah. - Duh kuring nginum éta. - [Matt] Saé. naha anjeun masihan bir? - [Matt] Naon ieu? Naha ieu ti anjeun? - Yeah. - [Matt] Naon éta? A bodo! Mayar! Ieu Heboh, nuhun dude! - Ibu mah ngadamel anu. - [Matt] Abdi badé nginum kopi Maui kaluar ti éta. Aduh aya anu angkat, naon anu anjeun pikahoyong? - [Cameron] Entong nyabak yérrez sareng Mahalo Dude kuring .. - [Matt] Oh enya. Kuring ampir teu sami. Abdi henteu tiasa nyabak yerrez anu aya. - Abdi badé nempatkeun sentuhan sanés marak dina sepeda indung kuring, kusabab anjeunna sering sieun tina gancang. - [Matt] Kadang anjeun peryogi panginget, henteu? Sadayana, hayu urang manasankeun. Duh, jalan satapak. Naha ieu jalan-jalan rusiah? - [Matt] Tahan, anjeun ngabingungkeun kuring, Cameron. Oh muhun. Kuring ningali luncat parantos. (musik jazz santai) Woo! Anjeun panginten helm pikeun barang ieu. - [Matt] Mil per Sprite? - [Cameron] Yeah. Skrrt! - Kuring hoyong nunjukkeun éta salah sahiji bagian deui, teras urang tiasa angkat cara éta. Ah. - Wrangler? - Leres, Wrangler. - Oke, hayu urang. - Urang bakal nunjukkeun ka anjeunna Wrangler, teras hayu urang naek deui. - [Matt] Leres pak. Naha aranjeunna angkat jalur anu sanés? - Henteu, cukang lantaran ngan ukur jalan anu sanés bakal nyetir anu mangrupikeun jalan satapak turun. Ohhhh! (Gandeng Airhorn) Eric sareng Cameron ngagaduhan sistem anu santai pisan, dimana Eric narik Cameron kalayan pipah batin sareng sapertos tali ratchet atanapi hal. - [Awéwé] Naon anu saé. - sareng eh, Eric ngan ukur pasang tali dina beuteungna, teras pipah batin ka bar Cameron, sareng anjeunna naék waé di dinya. Sareng aranjeunna naék kana motor, teras aranjeunna nyéépkeun waktos. Upami kuring panginten éta, éta bakal geus aya pertandingan pikeun bapak kuring. Anjeunna bakal parantos damel dua kali, siga sadaya waktos. Janten naon jalanna karesep anjeun kantos, Cameron? - [Matt] Anjeun terang sadayana tangkal? Anjeun nyarioskeun ka abdi-rupi, anjeun terang sadaya tangkal. - [Matt] Kuring henteu guinea pigging! (seuri) - Nya, sigana kuring kitu, anjeun terang naon anu urang gaduh di dieu sapertos, maén dina genep suku hoops pikeun anjeun Kanada. (Mat seuri) (ngadamel musik synth) Woo! Ah. Anu saé! Anu éta super senang. Perjalanan ieu super keren, sabab kuring kudu pendak sareng warga setempat. Aranjeunna dibagikeun barang sareng kuring sareng ngawenangkeun pilem. sareng nyebarkeun pidéo ieu sareng dibagikeun ka sadayana. Hatur nuhun pikeun nunjukkeun kuring di sekitar. Sareng Cameron ...

Pulo Hopping Di Hawaii

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0.4" dur="1.75"> - Éh, nyaéta hayam anu ditembak? </text>
<text sub="clublinks" start="2.15" dur="0.95"> Urang saé ayeuna? </text>
<text sub="clublinks" start="3.1" dur="0.833"> Henteu kunanaon. </text>
<text sub="clublinks" start="3.933" dur="0.833"> Aloha. </text>
<text sub="clublinks" start="4.766" dur="0.833"> Abdi nuju liburan. </text>
<text sub="clublinks" start="5.599" dur="2.821"> Abdi ngarepkeun moal aya piranhas. </text>
<text sub="clublinks" start="8.42" dur="1.98"> Éta saé perjalanan anu saé, éta parantos perjalanan anu saé. </text>
<text sub="clublinks" start="10.4" dur="1.87"> Abdi di dieu sareng kabogoh Brooke, </text>
<text sub="clublinks" start="12.27" dur="3.29"> sareng urang parantos ngajalajah Hawaii dua minggu. </text>
<text sub="clublinks" start="15.57" dur="1.85"> Urang ngajajah Oahu pikeun saminggu, </text>
<text sub="clublinks" start="17.42" dur="2.18"> teras Maui pikeun anu sanés. </text>
<text sub="clublinks" start="19.6" dur="2.593"> Urang nyéépkeun Taun Anyar di Waikiki, anu luar biasa. </text>
<text sub="clublinks" start="23.84" dur="1.69"> Sareng kuring nyandak gunung gunung. </text>
<text sub="clublinks" start="25.53" dur="1.28"> Abdi kedah nyangking sapédah gunung kuring. </text>
<text sub="clublinks" start="26.81" dur="1.69"> Sakumaha seueur pulo Hawaii anu aya? </text>
<text sub="clublinks" start="28.5" dur="2.08"> Kaméra tukangeuneun Brooke, manehna tiasa masihan sinyal kuring. </text>
<text sub="clublinks" start="30.59" dur="3.69"> Duh anjeunna gaduh anduk anjeunna, sareng kapuloan Hawaii, </text>
<text sub="clublinks" start="34.28" dur="1.4"> anjeunna badé ngitung pulo. </text>
<text sub="clublinks" start="35.68" dur="1.773"> Hayu urang, Kapuloan Big Island, </text>
<text sub="clublinks" start="39.57" dur="2.753"> Maui, Oahu, Lanai, </text>
<text sub="clublinks" start="43.78" dur="1.67"> Kauai, Niihau. </text>
<text sub="clublinks" start="45.45" dur="0.833"> Ni hao? </text>
<text sub="clublinks" start="46.283" dur="1.117"> Tujuh! </text>
<text sub="clublinks" start="47.4" dur="1.66"> Saur abdi genep, henteu saé. </text>
<text sub="clublinks" start="53.4" dur="1.33"> - Anjeun terang, kuring kedah terang ieu, </text>
<text sub="clublinks" start="54.73" dur="2.95"> kusabab kuring gaduh tanda lahir dina pungkur, </text>
<text sub="clublinks" start="57.68" dur="2.99"> anu saleresna sapertos Kapuloan Hawaii, </text>
<text sub="clublinks" start="60.67" dur="2.37"> upami anjeun tusut ti jauh. </text>
<text sub="clublinks" start="67.14" dur="3.26"> (musik kendang kuat) </text>
<text sub="clublinks" start="78.911" dur="1.789"> - Kuring kantos gunung berbasis di Hawaii sateuacan. </text>
<text sub="clublinks" start="80.7" dur="2.14"> Kuring gunung sapédah di Maui sareng Kauai. </text>
<text sub="clublinks" start="82.84" dur="1.86"> Kungsi di Oahu, tah éta mangrupikeun masalah anu ageung </text>
<text sub="clublinks" start="84.7" dur="1.9"> pikeun kuring meuntas daptar ember. </text>
<text sub="clublinks" start="86.6" dur="3.67"> Kuring numpak sapédah kuring ti Airbnb ka sirah jalan satapak. </text>
<text sub="clublinks" start="90.27" dur="1.92"> Lalu lintas leres pisan </text>
<text sub="clublinks" start="92.19" dur="2.18"> di sisi basisir kaler dina waktos taun ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="94.37" dur="2.11"> Kuring nembe mendakan jalur ieu dina pidéo YouTube. </text>
<text sub="clublinks" start="96.48" dur="0.833"> Naon nami anjeunna? </text>
<text sub="clublinks" start="97.313" dur="1.409"> MountainBikeDaddy, atanapi naon anu? </text>
<text sub="clublinks" start="98.722" dur="0.938"> MountainBikeDad? </text>
<text sub="clublinks" start="99.66" dur="1.76"> - [TrailDad] Oh enya, éta naon anu kuring citakan. </text>
<text sub="clublinks" start="101.42" dur="1.94"> - Kuring rada gugup pikeun lungsur, </text>
<text sub="clublinks" start="103.36" dur="3.2"> sabab éta sapertos mangkok spageti sapertos </text>
<text sub="clublinks" start="106.56" dur="1.92"> sareng kuring terang anjeun tiasa leres-leres kaleungitan. </text>
<text sub="clublinks" start="108.48" dur="1.56"> Pas kuring badé lungsur, </text>
<text sub="clublinks" start="110.04" dur="3.47"> Brady umurna 17 taun gulung sareng motor na </text>
<text sub="clublinks" start="113.51" dur="3.467"> sareng anjeunna sapertos, "Naha anjeun Mat?" </text>
<text sub="clublinks" start="116.977" dur="1.28"> "Leres." </text>
<text sub="clublinks" start="118.257" dur="1.463"> "Wah éta anu teu disangka-sangka." </text>
<text sub="clublinks" start="119.72" dur="2.82"> Anjeunna nuju goyang sarung IFHT, anu gering. </text>
<text sub="clublinks" start="122.54" dur="2.42"> Brady éta saé pikeun nunjukkeun kuring, </text>
<text sub="clublinks" start="124.96" dur="1.53"> jadi kuring henteu kedah éléh. </text>
<text sub="clublinks" start="126.49" dur="1.49"> Jeung éta hébat! </text>
<text sub="clublinks" start="127.98" dur="0.833"> Woo! </text>
<text sub="clublinks" start="132.68" dur="0.898"> Woo! </text>
<text sub="clublinks" start="133.578" dur="3.25"> (musik jazz masa depan) </text>
<text sub="clublinks" start="143.42" dur="2"> Oh ho, anjeun gaduh babaturan! </text>
<text sub="clublinks" start="148.24" dur="2.08"> (seuri) </text>
<text sub="clublinks" start="151.32" dur="1.26"> Heuh. </text>
<text sub="clublinks" start="152.58" dur="0.84"> Woo! </text>
<text sub="clublinks" start="183.64" dur="1.85"> Urang gulung nepi ka jalan luncat gedé </text>
<text sub="clublinks" start="185.49" dur="1.49"> sareng urang tepang Steve. </text>
<text sub="clublinks" start="186.98" dur="2.05"> Anjeunna hiji tukang jalan satapak. </text>
<text sub="clublinks" start="189.03" dur="2.4"> Bosen macét, jalma gairah, </text>
<text sub="clublinks" start="191.43" dur="1.79"> sareng anjeunna leres pisan ningali video urang; </text>
<text sub="clublinks" start="193.22" dur="3.14"> jadi anjeunna leres dipompa pikeun ningali sababaraha pasangan kota-kota, </text>
<text sub="clublinks" start="196.36" dur="1.4"> tunggang luncat na. </text>
<text sub="clublinks" start="197.76" dur="0.91"> - [Steve] Dimana anjeun tinggal dimana? </text>
<text sub="clublinks" start="198.67" dur="0.87"> - [Matt] Vancouver. </text>
<text sub="clublinks" start="199.54" dur="1.18"> - [Steve] Oh moal aya cara! </text>
<text sub="clublinks" start="200.72" dur="0.833"> Wilujeung sumping! </text>
<text sub="clublinks" start="201.553" dur="0.833"> - [Matt] Hatur nuhun. </text>
<text sub="clublinks" start="202.386" dur="0.833"> - [Steve] Naon bagian tina Vancouver? </text>
<text sub="clublinks" start="203.219" dur="0.833"> - [Matt] Di sisi basisir kalér. </text>
<text sub="clublinks" start="204.052" dur="1.918"> - Ah bodo, kuring ngaraos timburu. </text>
<text sub="clublinks" start="205.97" dur="1.16"> - [Matt] Sareng Brady, kuring parantos tepang sareng anjeunna ayeuna, </text>
<text sub="clublinks" start="207.13" dur="1.11"> nyaéta ti Alabama. </text>
<text sub="clublinks" start="208.24" dur="1.21"> - Aduh wow, asik. </text>
<text sub="clublinks" start="209.45" dur="2.78"> Abdi aya di Squamish sareng Whistler. </text>
<text sub="clublinks" start="212.23" dur="3.017"> Jerit suci, sirah kuring kakara (bipna) ngabeledug di dinya. </text>
<text sub="clublinks" start="215.247" dur="0.833"> - [WTF Boom Man Voice] Naon éta fu-- </text>
<text sub="clublinks" start="216.08" dur="0.833"> (ledakan tarik) </text>
<text sub="clublinks" start="216.913" dur="1.439"> - Abdi salah saurang sukarelawan di dieu. </text>
<text sub="clublinks" start="218.352" dur="1.351"> Sareng abdi macét ningali anjeun. </text>
<text sub="clublinks" start="219.703" dur="1.947"> Ieu mangrupikeun proyek abdi di dieu. </text>
<text sub="clublinks" start="221.65" dur="1.09"> Marengan loba batur sanés. </text>
<text sub="clublinks" start="222.74" dur="1.196"> - [Matt] Kuring éta cinta. </text>
<text sub="clublinks" start="223.936" dur="3.25"> (internetan musik batu) </text>
<text sub="clublinks" start="229.979" dur="0.833"> Woo! </text>
<text sub="clublinks" start="239.492" dur="0.833"> Éta waktos anu hébat. </text>
<text sub="clublinks" start="240.325" dur="0.833"> Kami ngagaduhan sési anu hadé dina luncat ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="241.158" dur="1.642"> Jlengna lumayan ageung. </text>
<text sub="clublinks" start="242.8" dur="2.04"> Aya luncat disebut Booter Booter. </text>
<text sub="clublinks" start="244.84" dur="2.073"> Boabunga Booter, abdi dude. </text>
<text sub="clublinks" start="254.078" dur="1.339"> Hééh sobat! </text>
<text sub="clublinks" start="255.417" dur="1.023"> Alus. </text>
<text sub="clublinks" start="256.44" dur="1.427"> Woo! </text>
<text sub="clublinks" start="257.867" dur="1.203"> - [Steve] Sakit. </text>
<text sub="clublinks" start="259.07" dur="0.833"> Entok. </text>
<text sub="clublinks" start="259.903" dur="0.888"> - [Matt] Hatur nuhun pikeun anjeun damel di dieu. </text>
<text sub="clublinks" start="260.791" dur="1.167"> - Oh leres. </text>
<text sub="clublinks" start="266.143" dur="3.35"> - [Matt] Duh gusti, Yo, badé pencét éta deui. </text>
<text sub="clublinks" start="273.017" dur="0.833"> Woo! </text>
<text sub="clublinks" start="279.907" dur="2.541"> (jerit) </text>
<text sub="clublinks" start="284.01" dur="1.86"> Pupukea, tiwas kuring. </text>
<text sub="clublinks" start="285.87" dur="1.643"> Kuring ampir, </text>
<text sub="clublinks" start="289.499" dur="1.241"> uh, dibentung. </text>
<text sub="clublinks" start="290.74" dur="0.843"> Ya Allah. </text>
<text sub="clublinks" start="301.239" dur="1"> Fuh, ah, ah! </text>
<text sub="clublinks" start="303.68" dur="1.376"> Ah! </text>
<text sub="clublinks" start="305.056" dur="1.325"> Janten caket! </text>
<text sub="clublinks" start="306.381" dur="2.25"> (bebek) </text>
<text sub="clublinks" start="315.96" dur="0.833"> Oh! </text>
<text sub="clublinks" start="324.368" dur="0.833"> Woo! </text>
<text sub="clublinks" start="329.359" dur="3.167"> (musik langkung dank) </text>
<text sub="clublinks" start="333.58" dur="2.467"> Saatos Oahu, urang angkat ka Maui. </text>
<text sub="clublinks" start="336.047" dur="2.983"> $ 80, hiber $ 100-ish. </text>
<text sub="clublinks" start="339.03" dur="2.913"> Sareng kuring kudu mariksa Makawao. </text>
<text sub="clublinks" start="352.398" dur="0.833"> Éta super bécék. </text>
<text sub="clublinks" start="353.231" dur="2.029"> Saleresna kuring ditaroskeun naha kuring kudu tunggang, </text>
<text sub="clublinks" start="355.26" dur="2.04"> ngabalukarkeun trails ieu sapertos és. </text>
<text sub="clublinks" start="357.3" dur="3.26"> Kokotor didieu kitu, éta lir liat </text>
<text sub="clublinks" start="360.56" dur="1.747"> tur anjeun dibere hujan saeutik </text>
<text sub="clublinks" start="362.307" dur="2.149"> sareng éta ukur janten és és. </text>
<text sub="clublinks" start="364.456" dur="1.178"> (bebek) </text>
<text sub="clublinks" start="365.634" dur="3.507"> (musik piano pikaseurieun) </text>
<text sub="clublinks" start="369.141" dur="3.501"> Sungut. </text>
<text sub="clublinks" start="372.642" dur="3.083"> Duh gusti, siga kieu teu tiasa ditunggang. </text>
<text sub="clublinks" start="396.39" dur="3.47"> Teras abdi badé patepang Eric. </text>
<text sub="clublinks" start="399.86" dur="3.79"> Anjeunna nambut kuring sareng numpak jabatan sareng Jake sareng Tim, </text>
<text sub="clublinks" start="403.65" dur="2.467"> jeung éta hébat, éta endah pisan. </text>
<text sub="clublinks" start="406.117" dur="3.083"> (musik synth meriah) </text>
<text sub="clublinks" start="414.62" dur="1.04"> Hawaiian Loam. </text>
<text sub="clublinks" start="416.549" dur="1.44"> - [Eric] Ieu pow coklat! </text>
<text sub="clublinks" start="417.989" dur="2.667"> (Matt nyentak) </text>
<text sub="clublinks" start="425.666" dur="1"> - [Matt] Ye! </text>
<text sub="clublinks" start="429.26" dur="2.083"> (seuri) </text>
<text sub="clublinks" start="437.626" dur="1.083"> Kotor Surin '! </text>
<text sub="clublinks" start="443.756" dur="0.833"> Ah! </text>
<text sub="clublinks" start="445.465" dur="1.448"> (bebek) </text>
<text sub="clublinks" start="446.913" dur="1.417"> Anu saé. </text>
<text sub="clublinks" start="463.998" dur="0.833"> Woo! </text>
<text sub="clublinks" start="464.831" dur="2.083"> (seuri) </text>
<text sub="clublinks" start="472.724" dur="1.158"> tuang! </text>
<text sub="clublinks" start="473.882" dur="0.833"> Woo hoo! </text>
<text sub="clublinks" start="477.11" dur="0.833"> Ah! </text>
<text sub="clublinks" start="477.943" dur="0.833"> (bebek) </text>
<text sub="clublinks" start="478.776" dur="0.994"> - [Tim] Anjeun terang yén tangkal anu anjeun lalui? </text>
<text sub="clublinks" start="479.77" dur="0.88"> Cabang éta? </text>
<text sub="clublinks" start="480.65" dur="0.864"> - [Jake] Yeah. </text>
<text sub="clublinks" start="481.514" dur="0.833"> - Anjeun nyusahkeun, anjeun dilakukeun, </text>
<text sub="clublinks" start="482.347" dur="1.236"> anjeun lempeng pisan ka abdi. </text>
<text sub="clublinks" start="483.583" dur="2.567"> - [Matt] Kuring mikir anjeunna kinda maluruh kuring ogé sakedik. </text>
<text sub="clublinks" start="486.15" dur="2.25"> - Éta nembé dicabut, éta nembé dugi. </text>
<text sub="clublinks" start="488.4" dur="0.833"> - [Matt] Aduh? </text>
<text sub="clublinks" start="489.233" dur="1.517"> Oh moal aya cara. </text>
<text sub="clublinks" start="490.75" dur="1.913"> Kuring ngalakukeun naon anu kuring tiasa kaluar di dieu, yeuh terang. </text>
<text sub="clublinks" start="497.947" dur="0.833"> Woo! </text>
<text sub="clublinks" start="507.139" dur="2.041"> - [Matt] Éta éta (bip) gering. </text>
<text sub="clublinks" start="509.18" dur="0.833"> Aw man. </text>
<text sub="clublinks" start="510.013" dur="1.287"> - [Tim] Anu matak pikaresepeun. </text>
<text sub="clublinks" start="511.3" dur="3.16"> Abdi ningali anjeun naek, tinimbang ningali jalan satapak. </text>
<text sub="clublinks" start="514.46" dur="1.95"> jeung éta sakedik luncat tina jalan di beulah katuhu, </text>
<text sub="clublinks" start="516.41" dur="1.12"> Abdi ngan ukur nyolok. </text>
<text sub="clublinks" start="517.53" dur="2.25"> (seuri) </text>
<text sub="clublinks" start="521.1" dur="0.833"> - [Eric] Garis sajajalan, </text>
<text sub="clublinks" start="521.933" dur="1.737"> lamun anjeun hoyong ngiringan gawat. </text>
<text sub="clublinks" start="525.03" dur="1.11"> - [Jake] Anjeun kedah gaduh tentara réréncangan </text>
<text sub="clublinks" start="526.14" dur="2.017"> nulungan anjeun tarik telat tina jalan. </text>
<text sub="clublinks" start="528.157" dur="2.793"> - [Jake] Éta karaos saé. </text>
<text sub="clublinks" start="530.95" dur="2.8"> - [Jake] Yeah, iraha henteu, henteu? </text>
<text sub="clublinks" start="533.75" dur="1.29"> - [Jake] Abdi kipas sadaya tina sagala </text>
<text sub="clublinks" start="535.04" dur="1.18"> anu kaluar tina kuring (suara bip). </text>
<text sub="clublinks" start="536.22" dur="2.13"> - Jaka ngingetkeun kuring ka Eric Andre. </text>
<text sub="clublinks" start="538.35" dur="3.091"> Sareng kuring henteu tiasa lirén mikir Eric Andre. </text>
<text sub="clublinks" start="541.441" dur="2.25"> (bebek) </text>
<text sub="clublinks" start="551.45" dur="2.007"> - Chattery pédah siga kieu. </text>
<text sub="clublinks" start="570.78" dur="1.167"> - [Matt] Whoa! </text>
<text sub="clublinks" start="573.532" dur="0.833"> Woo! </text>
<text sub="clublinks" start="590.736" dur="0.833"> Alus! </text>
<text sub="clublinks" start="593.91" dur="3.333"> (cianjuran sintagis) </text>
<text sub="clublinks" start="600.838" dur="1.555"> Woo! </text>
<text sub="clublinks" start="602.393" dur="0.833"> Ha ha! </text>
<text sub="clublinks" start="628.15" dur="2.51"> Saur kuring bari rada mesem da beungeutna mah nyeri. </text>
<text sub="clublinks" start="630.66" dur="3.38"> Pangsaéna. </text>
<text sub="clublinks" start="634.04" dur="1.063"> Naék éput pikeun nginget. </text>
<text sub="clublinks" start="636.15" dur="1.08"> Jalanan éta rada bahaya </text>
<text sub="clublinks" start="637.23" dur="1.79"> upami anjeun badé kaluar aya waé. </text>
<text sub="clublinks" start="639.02" dur="0.833"> Teu aya jalan kaluarna. </text>
<text sub="clublinks" start="639.853" dur="3.957"> - Upami anjeun ngagaduhan masalah, naon waé jenis, henteu aya </text>
<text sub="clublinks" start="643.81" dur="1.057"> narik dina jalan-jalan di dinya. </text>
<text sub="clublinks" start="644.867" dur="0.833"> - [Jake] Anjeun kedah angkat deui. </text>
<text sub="clublinks" start="645.7" dur="0.833"> - Éta henteu kajantenan. </text>
<text sub="clublinks" start="646.533" dur="1.867"> - Henteu gampang pikeun jalma nyalametkeun anjeun di luar, </text>
<text sub="clublinks" start="648.4" dur="3.17"> janten anjeun terang, upami anjeun kalebet datang di jalan satapak ieu, </text>
<text sub="clublinks" start="651.57" dur="2.638"> pastikeun numpak sareng babaturan atanapi anjeun siap. </text>
<text sub="clublinks" start="654.208" dur="3.167"> (musik jazz surak) </text>
<text sub="clublinks" start="658.81" dur="2.46"> Eric dibawa ka abdi deui ka Makawao </text>
<text sub="clublinks" start="661.27" dur="2.04"> dina cerah, dinten anu indah; </text>
<text sub="clublinks" start="663.31" dur="1.743"> sareng kuring naek sareng putra Cameron. </text>
<text sub="clublinks" start="665.053" dur="1.27"> Naon ari, dude? </text>
<text sub="clublinks" start="667.573" dur="1.357"> Kumaha kabarna? </text>
<text sub="clublinks" start="668.93" dur="0.833"> Saha nami anjeun? </text>
<text sub="clublinks" start="669.763" dur="0.833"> - Cameron. </text>
<text sub="clublinks" start="670.596" dur="1.134"> - [Matt] Dimana anjeun nyandak kuring ayeuna? </text>
<text sub="clublinks" start="671.73" dur="0.991"> - Eh, kuring henteu terang. </text>
<text sub="clublinks" start="672.721" dur="0.833"> - [Matt] Anjeun henteu terang? </text>
<text sub="clublinks" start="673.554" dur="1.266"> - Emang dimana wae kuring resep. </text>
<text sub="clublinks" start="674.82" dur="1.097"> - [Matt] Dimana urang? </text>
<text sub="clublinks" start="675.917" dur="1.013"> - Makawao. </text>
<text sub="clublinks" start="676.93" dur="2.2"> - Kuring ngagaduhan kado pikeun anjeun, tapi anu langkung cooler. </text>
<text sub="clublinks" start="679.13" dur="1.17"> Abdi henteu terang upami barang ieu sampah. </text>
<text sub="clublinks" start="680.3" dur="0.93"> - Duh kuring nginum éta. </text>
<text sub="clublinks" start="681.23" dur="0.886"> - [Matt] Saé. </text>
<text sub="clublinks" start="682.949" dur="1.883"> naha anjeun masihan bir? </text>
<text sub="clublinks" start="684.832" dur="0.833"> - [Matt] Naon ieu? </text>
<text sub="clublinks" start="685.665" dur="0.935"> Naha ieu ti anjeun? </text>
<text sub="clublinks" start="686.6" dur="1"> - Yeah. </text>
<text sub="clublinks" start="687.6" dur="1.55"> - [Matt] Naon éta? </text>
<text sub="clublinks" start="689.15" dur="1.131"> A bodo! </text>
<text sub="clublinks" start="690.281" dur="0.849"> Mayar! </text>
<text sub="clublinks" start="691.13" dur="2.279"> Ieu Heboh, nuhun dude! </text>
<text sub="clublinks" start="693.409" dur="1.245"> - Ibu mah ngadamel anu. </text>
<text sub="clublinks" start="694.654" dur="1.556"> - [Matt] Abdi badé nginum kopi Maui kaluar ti éta. </text>
<text sub="clublinks" start="696.21" dur="1.775"> Aduh aya anu angkat, naon anu anjeun pikahoyong? </text>
<text sub="clublinks" start="697.985" dur="1.538"> - [Cameron] Entong nyabak yérrez sareng Mahalo Dude kuring .. </text>
<text sub="clublinks" start="699.523" dur="0.833"> - [Matt] Oh enya. </text>
<text sub="clublinks" start="700.356" dur="0.833"> Kuring ampir teu sami. </text>
<text sub="clublinks" start="701.189" dur="1.461"> Abdi henteu tiasa nyabak yerrez anu aya. </text>
<text sub="clublinks" start="702.65" dur="2.75"> - Abdi badé nempatkeun sentuhan sanés marak </text>
<text sub="clublinks" start="705.4" dur="3.299"> dina sepeda indung kuring, kusabab anjeunna sering sieun </text>
<text sub="clublinks" start="708.699" dur="1.021"> tina gancang. </text>
<text sub="clublinks" start="709.72" dur="1.63"> - [Matt] Kadang anjeun peryogi panginget, henteu? </text>
<text sub="clublinks" start="711.35" dur="1.62"> Sadayana, hayu urang manasankeun. </text>
<text sub="clublinks" start="712.97" dur="1.43"> Duh, jalan satapak. </text>
<text sub="clublinks" start="714.4" dur="1.02"> Naha ieu jalan-jalan rusiah? </text>
<text sub="clublinks" start="717.3" dur="1.95"> - [Matt] Tahan, anjeun ngabingungkeun kuring, Cameron. </text>
<text sub="clublinks" start="719.25" dur="0.85"> Oh muhun. </text>
<text sub="clublinks" start="720.1" dur="1.602"> Kuring ningali luncat parantos. </text>
<text sub="clublinks" start="721.702" dur="3.167"> (musik jazz santai) </text>
<text sub="clublinks" start="727.577" dur="1.543"> Woo! </text>
<text sub="clublinks" start="729.12" dur="1.511"> Anjeun panginten helm pikeun barang ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="739.87" dur="1.188"> - [Matt] Mil per Sprite? </text>
<text sub="clublinks" start="741.058" dur="1.572"> - [Cameron] Yeah. </text>
<text sub="clublinks" start="745.495" dur="0.833"> Skrrt! </text>
<text sub="clublinks" start="746.328" dur="1.054"> - Kuring hoyong nunjukkeun éta salah sahiji bagian deui, </text>
<text sub="clublinks" start="747.382" dur="0.993"> teras urang tiasa angkat cara éta. </text>
<text sub="clublinks" start="748.375" dur="0.833"> Ah. - Wrangler? </text>
<text sub="clublinks" start="749.208" dur="1.079"> - Leres, Wrangler. - Oke, hayu urang. </text>
<text sub="clublinks" start="750.287" dur="2.687"> - Urang bakal nunjukkeun ka anjeunna Wrangler, teras hayu urang naek deui. </text>
<text sub="clublinks" start="752.974" dur="0.833"> - [Matt] Leres pak. </text>
<text sub="clublinks" start="753.807" dur="1.033"> Naha aranjeunna angkat jalur anu sanés? </text>
<text sub="clublinks" start="754.84" dur="2.71"> - Henteu, cukang lantaran ngan ukur jalan anu sanés bakal nyetir </text>
<text sub="clublinks" start="757.55" dur="1.5"> anu mangrupikeun jalan satapak turun. </text>
<text sub="clublinks" start="761.75" dur="0.833"> Ohhhh! (Gandeng Airhorn) </text>
<text sub="clublinks" start="765.21" dur="1.7"> Eric sareng Cameron ngagaduhan sistem anu santai pisan, </text>
<text sub="clublinks" start="766.91" dur="4.03"> dimana Eric narik Cameron kalayan pipah batin </text>
<text sub="clublinks" start="770.94" dur="1.9"> sareng sapertos tali ratchet atanapi hal. </text>
<text sub="clublinks" start="774.553" dur="1.137"> - [Awéwé] Naon anu saé. </text>
<text sub="clublinks" start="775.69" dur="3.49"> - sareng eh, Eric ngan ukur pasang tali dina beuteungna, </text>
<text sub="clublinks" start="779.18" dur="2.92"> teras pipah batin ka bar Cameron, </text>
<text sub="clublinks" start="782.1" dur="1.4"> sareng anjeunna naék waé di dinya. </text>
<text sub="clublinks" start="783.5" dur="2.37"> Sareng aranjeunna naék kana motor, teras aranjeunna nyéépkeun waktos. </text>
<text sub="clublinks" start="785.87" dur="1.37"> Upami kuring panginten éta, </text>
<text sub="clublinks" start="787.24" dur="1.57"> éta bakal geus aya pertandingan pikeun bapak kuring. </text>
<text sub="clublinks" start="788.81" dur="1.06"> Anjeunna bakal parantos damel dua kali, </text>
<text sub="clublinks" start="789.87" dur="1.12"> siga sadaya waktos. </text>
<text sub="clublinks" start="790.99" dur="2.843"> Janten naon jalanna karesep anjeun kantos, Cameron? </text>
<text sub="clublinks" start="801.031" dur="1.439"> - [Matt] Anjeun terang sadayana tangkal? </text>
<text sub="clublinks" start="802.47" dur="1.964"> Anjeun nyarioskeun ka abdi-rupi, anjeun terang sadaya tangkal. </text>
<text sub="clublinks" start="806.34" dur="1.664"> - [Matt] Kuring henteu guinea pigging! </text>
<text sub="clublinks" start="808.004" dur="0.833"> (seuri) </text>
<text sub="clublinks" start="808.837" dur="1.363"> - Nya, sigana kuring kitu, </text>
<text sub="clublinks" start="810.2" dur="2.21"> anjeun terang naon anu urang gaduh di dieu sapertos, </text>
<text sub="clublinks" start="812.41" dur="2.151"> maén dina genep suku hoops pikeun anjeun Kanada. </text>
<text sub="clublinks" start="814.561" dur="1.801"> (Mat seuri) </text>
<text sub="clublinks" start="816.362" dur="3"> (ngadamel musik synth) </text>
<text sub="clublinks" start="831.229" dur="0.833"> Woo! </text>
<text sub="clublinks" start="843.331" dur="0.833"> Ah. </text>
<text sub="clublinks" start="844.164" dur="0.833"> Anu saé! </text>
<text sub="clublinks" start="844.997" dur="1.383"> Anu éta super senang. </text>
<text sub="clublinks" start="846.38" dur="1.01"> Perjalanan ieu super keren, </text>
<text sub="clublinks" start="847.39" dur="1.69"> sabab kuring kudu pendak sareng warga setempat. </text>
<text sub="clublinks" start="849.08" dur="3.68"> Aranjeunna dibagikeun barang sareng kuring sareng ngawenangkeun pilem. </text>
<text sub="clublinks" start="852.76" dur="3.7"> sareng nyebarkeun pidéo ieu sareng dibagikeun ka sadayana. </text>
<text sub="clublinks" start="856.46" dur="1.75"> Hatur nuhun pikeun nunjukkeun kuring di sekitar. </text>
<text sub="clublinks" start="858.21" dur="1.54"> Sareng Cameron ... </text>