KT McFarland: Dems nyoba narik senar ing kasus Flynn nganti sawise pemilihan subtitles

GREGG: BRYAN LLENAS ING KABEH, KANGGO SANGGUH SAIKI. SAIKI SAIKI Nuju ING NGANGGO kanggo OGOS BASA tanggal 11 KURSUS LAMPIRAN DI DC IN THE KES PELANGGAN FORMER TRUMP KESELAMATAN ADVISER MICHAEL FLYNN, KURSUS NGANGGO WULANGAN ARGUMENS OENTING JABAYAN NG JAMINAN JAMINAN NGEDAH ING KASAI GAMPANG KELAB LAMPIRAN. THE - LAMPIRAN FLYNN. JUDGE ING EMAS KAS SULLIVAN. Dheweke kepengin banget ngrampungake PANALITAN NGEDALAKEN Tanggapan GABANGSA. HUSBAND ATTORNEY, SIDNEY POWELL, PAWARTA TORO TORA APA DENGAN KANGGO INI IS UP Konsep. >> DENGAN HARI ING UNTUK KANGGO OF LAW. PILIHAN JUDGE SULLIVAN FOR REHEARING ora bisa WULAN DITANGGUH DIDANG WULAN KANGGO NENG NENG NENG NENG NAMPI TANPA JAWA FILE IT. Dheweke ora Pesta ing Kase. Dheweke ndhukung kanggo NEUTRAL UMPIRE. GREGG: Dheweke Duwe saka NEUTRAL UMPIRE. TALK ING NGENTOTI ING DENGAN FORMER KANGGOAN GRATIS DEPUTY NEGARA ADVISER KT McFARLAND, AUTHOR "REVOLUSI: TRUMP, WASHINGTON lan KAMI, ING Wong, " KANGGO IE NGAPAK lan aku INGKAH INGKAH INGKANG, KT, KANGGO SANGGUH SAIKI. Kowe ngerti, kaya ngerti LONG ARGUED ING FLYNN WIS SULU DIPANGGULAK lan INGGIH WULANGAN PROSESUT. Lan SAIKI BISAH sing dibahas EVIDENCE Nuduhake. KESIMPULAN LATIHAN YANG DADI INGNESEN INGGRIS ING DIDANGGO DARI DEFENSE, KELAS Sampeyan bisa PROSESUTORIAL MISSIKA. Apa ora pituduhe DOJ DIKATENGKE, HEY, KANGGO GOLEK TO KANGGO ING KASAHA ING FLYNN? KANGGO ING NGANGGO ING SUKU DENGAN ING - KANGGO NUNGGUH? >> Ora ONU, lan sampeyan bakal ngerti WANGSA NATE GROUND BREAKING LAPORAN ING ING, GRGG, SARI ING KANGGO. ITU INGO INGKANG TANPA DIDI KRIT KOMUNITAS, TAPI KENE FBI CARI NGALAKI ING DENGAN NENG TENGOK ING ING BISA KRIM, ING APA Wong-wong mau yen bakal nindakake apa maneh DITUKUKAN DENGAN NENG AKU. INGING DIPANGGO. Wong ING NGANGGO INGGALU UNGGUH lan SAIKI DENGAN INGKANG INGKANG SUKU WULANG LIT ING NGAPAK ING AKU SUKU INGKE ING INI KONVERSASI KITA NENG INGKE ING ING UTAWA APA HARI NEXT, Utawa lan dheweke bisa JUMP UP AND SAY, WELL, YOU Kudu pangarep-arep, sampeyan kudu KANGGUR-MUKA. Lan IN KAS FLYNN, INGKU BISAN MANGSA ING KETUA NINI PROSESI ANAK ANAK. Sampeyan ngerti, aku ora ngerti babagan INS Lan metu, aku ora dadi tukang NIKE INGIN, Nanging aku ngerti apa KIDANG lan KANGGO. Aku ngerti KESELIMAAN nalika ndeleng GREGG: KANGGO. >> ING BISA PAKSA TINDAK, ING KOMUNITAS INGGRIS DIGADI UP lan Nuli dideleng ing ndhuwur lan banjur DIPENGKE ING JAMINAN, lan SAIKI SAIKI KANGGO ING SUKU SAIKI - AKU NINGGAL APE TRYING TO NGGAK, GOLGG, ING TO MENGATAK INGKANG INGGAL ING SARI ING PILIHAN INGKANG ING KENE DEMOKRAT bakal dipilih, lan Banjur Wong-wong mau bisa mbuwang wektu mengko FLYNN Umum. GREGG: Lan Banget Wong sing Banget SOSIAL MEDIA lan ANTARA "THE NEW YORK KANGGO "ING EDITORIAL GAMPANG GAMPANG, TANGGO, TAPI TAPI FLYNN PLED PULANG. ING TANGGAL ING SUKU DUMADAKAN KONTEN sing didadekake Kok ora Konflik ING SEMUA, PLEA DIPENGGALKE UNGGIRAN-UNTUK-UNTUK KENOMUNAN lan THTATES NO PLEA AT ALL. ITU AKU TANGGAL LALU DATENG, McCABE lan SET STRZOK UP AND FRAMED FLYNN, TAPI INI TEU PROSEKUTOR MUELLER Wong sing dikerjakake luwih dhisik NAWAP PLEA. Lan GAMPANG ING ING ING BISAN Luwih luwih, KENE ING INI VICTIM Saka. INGKU KANGGO, ING INI KANGGO ING TENGAH KANGGO ING DARI LAN KENE, KARANGAN? >> YEAH. INGKU KANGGO, ING INI DENGAN INI HAD SEMUA DOKUMEN AKU, SEMUA KUKSIKAN SAYA, lan INGKU padha ngerti Sektip Sektual - PILIH PAKSA Nuduhake AKU APA NGANGGO WANGGO KONEKTEKT, lan ING NGISI bisa nuntut pitakon AKU INI. AKU NUNGGIH NDAFTUKKE, INI POUNCED ING ITU. ING AKU ING ING ING AKU KANGGO TAMASAN KASAHA ING ING ITU SOAL ING, ING ING NGANGGO KANGGO ACCUSE GENERAL FLYNN OF MERANGSA TINDAK LOGAN, KENE KANGKUH WAWASAWAN IS JOKE BAGONG WAW. GREGG: KANGGO. >> Lan banjur dheweke pengin aku AKU ING PRESIDEN ING MANGSA TINDAK LOGAN. Lan Aku SUKU, MENCARI, Dheweke Dudu WALAWIT ngerti apa maneh, luwih KOLEKSI KENE. Lan Apa sing disenengi bakal nindakake KANGGO UNTUK KANGGO UNTUK MACARI ANU LAIN X INGKANG padha ING KASAHA, KANGGO - ING NATE ING TANPA FLYNN UTAWA AKU, Wong-wong mau yen saiki luwih-luwih TRUMP. Lan mikir babagan apa iki. KANGGO NUNGGUH ING AMERIKA SISTEM JUSTICE YANG BLACKMAILING lan nggedhekake, Sampeyan KENE, AMERIKA PATRIOTIK. Yen dheweke bisa nggawe kula, dheweke BISA AKU Nindakake ING FLYNN, Dheweke bisa nindakake apa-apa. GREGG: KANGGO. Lan MUELLER lan TEAM KAJIAN TO - Aku KANGGO TO JERRY CORSI, TEMPAT ING INI KANGGO BASA SAIKI LAMPIRAN ING PAPER ING. Dheweke SAID, TAPI, ING NGE ING SAIKI. Wong-wong mau, ora bisa dakopeni MANGSA PUTE ING NGANGGO BUKU PARA KENE TUNGGU NGEBUNG TUNGGU Yen sampeyan ora SIGN IT. Lan Panjenengane ora, dening cara. ING ING JAMINAN, UNDANG-UNDANG CORRUPT BEHAVIOR, ING ING ING ING KUASA.

KT McFarland: Dems nyoba narik senar ing kasus Flynn nganti sawise pemilihan

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.164" dur="1.678"> GREGG: BRYAN LLENAS ING KABEH, </text>
<text sub="clublinks" start="2.876" dur="1.706"> KANGGO SANGGUH SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="4.583" dur="2.671"> SAIKI SAIKI Nuju ING NGANGGO kanggo </text>
<text sub="clublinks" start="7.255" dur="1.606"> OGOS BASA tanggal 11 </text>
<text sub="clublinks" start="8.895" dur="2.263"> KURSUS LAMPIRAN DI DC IN THE </text>
<text sub="clublinks" start="11.192" dur="1.515"> KES PELANGGAN FORMER TRUMP </text>
<text sub="clublinks" start="12.708" dur="1.591"> KESELAMATAN ADVISER MICHAEL FLYNN, </text>
<text sub="clublinks" start="14.333" dur="1.711"> KURSUS NGANGGO WULANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="16.045" dur="1.804"> ARGUMENS OENTING JABAYAN NG </text>
<text sub="clublinks" start="17.884" dur="2.946"> JAMINAN JAMINAN NGEDAH ING </text>
<text sub="clublinks" start="20.864" dur="1.138"> KASAI GAMPANG KELAB LAMPIRAN. </text>
<text sub="clublinks" start="22.037" dur="1.859"> THE - LAMPIRAN FLYNN. </text>
<text sub="clublinks" start="23.898" dur="1.592"> JUDGE ING EMAS KAS </text>
<text sub="clublinks" start="25.524" dur="0.329"> SULLIVAN. </text>
<text sub="clublinks" start="25.855" dur="2.105"> Dheweke kepengin banget ngrampungake </text>
<text sub="clublinks" start="27.994" dur="1.702"> PANALITAN NGEDALAKEN </text>
<text sub="clublinks" start="29.73" dur="1.651"> Tanggapan GABANGSA. </text>
<text sub="clublinks" start="31.416" dur="1.38"> HUSBAND ATTORNEY, SIDNEY POWELL, </text>
<text sub="clublinks" start="32.831" dur="1.754"> PAWARTA TORO TORA APA DENGAN KANGGO INI </text>
<text sub="clublinks" start="34.619" dur="1.422"> IS UP Konsep. </text>
<text sub="clublinks" start="36.042" dur="2.456"> >> DENGAN HARI ING UNTUK KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="38.5" dur="1.169"> OF LAW. </text>
<text sub="clublinks" start="39.671" dur="1.569"> PILIHAN JUDGE SULLIVAN FOR </text>
<text sub="clublinks" start="41.274" dur="1.457"> REHEARING ora bisa WULAN </text>
<text sub="clublinks" start="42.765" dur="1.112"> DITANGGUH DIDANG WULAN </text>
<text sub="clublinks" start="43.878" dur="1.229"> KANGGO NENG NENG NENG NENG NAMPI TANPA JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="45.108" dur="0.668"> FILE IT. </text>
<text sub="clublinks" start="45.777" dur="2.28"> Dheweke ora Pesta ing Kase. </text>
<text sub="clublinks" start="48.091" dur="1.282"> Dheweke ndhukung kanggo NEUTRAL </text>
<text sub="clublinks" start="49.407" dur="0.527"> UMPIRE. </text>
<text sub="clublinks" start="49.935" dur="1.769"> GREGG: Dheweke Duwe saka NEUTRAL </text>
<text sub="clublinks" start="51.706" dur="0.411"> UMPIRE. </text>
<text sub="clublinks" start="52.151" dur="2.795"> TALK ING NGENTOTI ING DENGAN FORMER </text>
<text sub="clublinks" start="54.98" dur="1.384"> KANGGOAN GRATIS DEPUTY NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="56.366" dur="1.813"> ADVISER KT McFARLAND, AUTHOR </text>
<text sub="clublinks" start="58.18" dur="1.556"> "REVOLUSI: TRUMP, </text>
<text sub="clublinks" start="59.77" dur="1.628"> WASHINGTON lan KAMI, ING Wong, " </text>
<text sub="clublinks" start="61.4" dur="2.123"> KANGGO IE NGAPAK lan aku </text>
<text sub="clublinks" start="63.558" dur="0.868"> INGKAH INGKAH INGKANG, KT, </text>
<text sub="clublinks" start="64.461" dur="1.046"> KANGGO SANGGUH SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="65.508" dur="2.427"> Kowe ngerti, kaya ngerti </text>
<text sub="clublinks" start="67.969" dur="2.764"> LONG ARGUED ING FLYNN WIS </text>
<text sub="clublinks" start="70.734" dur="1.453"> SULU DIPANGGULAK lan INGGIH WULANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="72.221" dur="0.628"> PROSESUT. </text>
<text sub="clublinks" start="72.85" dur="3.729"> Lan SAIKI BISAH sing dibahas </text>
<text sub="clublinks" start="76.58" dur="1.545"> EVIDENCE Nuduhake. </text>
<text sub="clublinks" start="78.159" dur="1.826"> KESIMPULAN LATIHAN YANG DADI </text>
<text sub="clublinks" start="79.986" dur="2.022"> INGNESEN INGGRIS ING DIDANGGO DARI </text>
<text sub="clublinks" start="82.01" dur="1.632"> DEFENSE, KELAS Sampeyan bisa </text>
<text sub="clublinks" start="83.643" dur="0.877"> PROSESUTORIAL MISSIKA. </text>
<text sub="clublinks" start="84.554" dur="1.922"> Apa ora pituduhe DOJ </text>
<text sub="clublinks" start="86.511" dur="1.558"> DIKATENGKE, HEY, KANGGO GOLEK TO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="88.07" dur="1.944"> ING KASAHA ING FLYNN? </text>
<text sub="clublinks" start="90.048" dur="3.57"> KANGGO ING NGANGGO ING SUKU DENGAN ING - </text>
<text sub="clublinks" start="93.62" dur="1.438"> KANGGO NUNGGUH? </text>
<text sub="clublinks" start="95.059" dur="1.779"> >> Ora ONU, lan sampeyan bakal ngerti </text>
<text sub="clublinks" start="96.872" dur="2.212"> WANGSA NATE GROUND BREAKING </text>
<text sub="clublinks" start="99.085" dur="2.146"> LAPORAN ING ING, GRGG, SARI </text>
<text sub="clublinks" start="101.265" dur="1.036"> ING KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="102.302" dur="1.767"> ITU INGO INGKANG TANPA DIDI </text>
<text sub="clublinks" start="104.07" dur="1.147"> KRIT KOMUNITAS, TAPI KENE </text>
<text sub="clublinks" start="105.218" dur="1.415"> FBI CARI NGALAKI ING DENGAN NENG TENGOK </text>
<text sub="clublinks" start="106.667" dur="1.521"> ING ING BISA KRIM, ING APA </text>
<text sub="clublinks" start="108.19" dur="1.341"> Wong-wong mau yen bakal nindakake apa maneh </text>
<text sub="clublinks" start="109.532" dur="1.343"> DITUKUKAN DENGAN NENG AKU. </text>
<text sub="clublinks" start="110.876" dur="0.876"> INGING DIPANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="111.786" dur="2.008"> Wong ING NGANGGO INGGALU UNGGUH lan </text>
<text sub="clublinks" start="113.795" dur="2.037"> SAIKI DENGAN INGKANG INGKANG SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="115.866" dur="2.225"> WULANG LIT ING NGAPAK ING AKU SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="118.092" dur="1.311"> INGKE ING INI KONVERSASI </text>
<text sub="clublinks" start="119.404" dur="1.389"> KITA NENG INGKE ING ING UTAWA APA </text>
<text sub="clublinks" start="120.795" dur="1.489"> HARI NEXT, Utawa lan dheweke bisa </text>
<text sub="clublinks" start="122.286" dur="1.651"> JUMP UP AND SAY, WELL, YOU </text>
<text sub="clublinks" start="123.938" dur="1.156"> Kudu pangarep-arep, sampeyan kudu </text>
<text sub="clublinks" start="125.096" dur="1.159"> KANGGUR-MUKA. </text>
<text sub="clublinks" start="126.256" dur="1.957"> Lan IN KAS FLYNN, INGKU BISAN </text>
<text sub="clublinks" start="128.215" dur="1.344"> MANGSA ING KETUA NINI </text>
<text sub="clublinks" start="129.56" dur="1.852"> PROSESI ANAK ANAK. </text>
<text sub="clublinks" start="131.413" dur="2.526"> Sampeyan ngerti, aku ora ngerti babagan INS </text>
<text sub="clublinks" start="133.94" dur="2.387"> Lan metu, aku ora dadi tukang </text>
<text sub="clublinks" start="136.362" dur="1.842"> NIKE INGIN, Nanging aku ngerti apa </text>
<text sub="clublinks" start="138.238" dur="1.278"> KIDANG lan KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="139.517" dur="1.83"> Aku ngerti KESELIMAAN nalika ndeleng </text>
<text sub="clublinks" start="141.349" dur="0.894"> GREGG: KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="142.245" dur="1.82"> >> ING BISA PAKSA TINDAK, ING </text>
<text sub="clublinks" start="144.066" dur="2.01"> KOMUNITAS INGGRIS DIGADI UP lan </text>
<text sub="clublinks" start="146.078" dur="1.625"> Nuli dideleng ing ndhuwur lan banjur </text>
<text sub="clublinks" start="147.704" dur="1.841"> DIPENGKE ING JAMINAN, lan </text>
<text sub="clublinks" start="149.547" dur="1.526"> SAIKI SAIKI KANGGO ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="151.107" dur="1.754"> SAIKI - AKU NINGGAL APE </text>
<text sub="clublinks" start="152.862" dur="2.137"> TRYING TO NGGAK, GOLGG, ING TO </text>
<text sub="clublinks" start="155.034" dur="1.727"> MENGATAK INGKANG INGGAL ING SARI ING </text>
<text sub="clublinks" start="156.762" dur="1.673"> PILIHAN INGKANG ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="158.47" dur="2.384"> DEMOKRAT bakal dipilih, lan </text>
<text sub="clublinks" start="160.855" dur="1.579"> Banjur Wong-wong mau bisa mbuwang wektu mengko </text>
<text sub="clublinks" start="162.468" dur="0.585"> FLYNN Umum. </text>
<text sub="clublinks" start="163.054" dur="1.652"> GREGG: Lan Banget Wong sing Banget </text>
<text sub="clublinks" start="164.708" dur="1.736"> SOSIAL MEDIA lan ANTARA "THE NEW </text>
<text sub="clublinks" start="166.445" dur="2.12"> YORK KANGGO "ING EDITORIAL </text>
<text sub="clublinks" start="168.566" dur="1.941"> GAMPANG GAMPANG, TANGGO, TAPI TAPI FLYNN PLED </text>
<text sub="clublinks" start="170.542" dur="0.737"> PULANG. </text>
<text sub="clublinks" start="171.313" dur="2.708"> ING TANGGAL ING SUKU DUMADAKAN </text>
<text sub="clublinks" start="174.023" dur="2.147"> KONTEN sing didadekake Kok ora </text>
<text sub="clublinks" start="176.204" dur="4.086"> Konflik ING SEMUA, PLEA DIPENGGALKE </text>
<text sub="clublinks" start="180.324" dur="2.422"> UNGGIRAN-UNTUK-UNTUK KENOMUNAN lan THTATES NO </text>
<text sub="clublinks" start="182.747" dur="1.152"> PLEA AT ALL. </text>
<text sub="clublinks" start="183.9" dur="1.958"> ITU AKU TANGGAL LALU </text>
<text sub="clublinks" start="185.892" dur="2.26"> DATENG, McCABE lan SET STRZOK </text>
<text sub="clublinks" start="188.186" dur="2.416"> UP AND FRAMED FLYNN, TAPI INI </text>
<text sub="clublinks" start="190.603" dur="3.737"> TEU PROSEKUTOR MUELLER </text>
<text sub="clublinks" start="194.375" dur="2.524"> Wong sing dikerjakake luwih dhisik </text>
<text sub="clublinks" start="196.933" dur="1.076"> NAWAP PLEA. </text>
<text sub="clublinks" start="198.011" dur="1.603"> Lan GAMPANG ING ING ING BISAN </text>
<text sub="clublinks" start="199.615" dur="0.903"> Luwih luwih, KENE ING INI VICTIM </text>
<text sub="clublinks" start="200.519" dur="1.084"> Saka. </text>
<text sub="clublinks" start="201.604" dur="3.047"> INGKU KANGGO, ING INI KANGGO ING TENGAH </text>
<text sub="clublinks" start="204.686" dur="1.499"> KANGGO ING DARI LAN KENE, KARANGAN? </text>
<text sub="clublinks" start="206.22" dur="0.665"> >> YEAH. </text>
<text sub="clublinks" start="206.919" dur="2.206"> INGKU KANGGO, ING INI DENGAN INI </text>
<text sub="clublinks" start="209.16" dur="2.628"> HAD SEMUA DOKUMEN AKU, SEMUA </text>
<text sub="clublinks" start="211.789" dur="3.314"> KUKSIKAN SAYA, lan INGKU padha ngerti </text>
<text sub="clublinks" start="215.104" dur="2.716"> Sektip Sektual - PILIH PAKSA </text>
<text sub="clublinks" start="217.821" dur="2.801"> Nuduhake AKU APA NGANGGO WANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="220.623" dur="1.494"> KONEKTEKT, lan ING NGISI bisa nuntut pitakon </text>
<text sub="clublinks" start="222.118" dur="0.987"> AKU INI. </text>
<text sub="clublinks" start="223.139" dur="1.236"> AKU NUNGGIH NDAFTUKKE, INI </text>
<text sub="clublinks" start="224.41" dur="1.15"> POUNCED ING ITU. </text>
<text sub="clublinks" start="225.561" dur="2.28"> ING AKU ING ING ING AKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="227.843" dur="1.827"> TAMASAN KASAHA ING ING ITU </text>
<text sub="clublinks" start="229.671" dur="1.775"> SOAL ING, ING ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="231.447" dur="1.447"> KANGGO ACCUSE GENERAL FLYNN OF </text>
<text sub="clublinks" start="232.929" dur="1.721"> MERANGSA TINDAK LOGAN, KENE </text>
<text sub="clublinks" start="234.685" dur="1.218"> KANGKUH WAWASAWAN IS JOKE BAGONG </text>
<text sub="clublinks" start="235.904" dur="0.25"> WAW. </text>
<text sub="clublinks" start="236.188" dur="0.676"> GREGG: KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="236.898" dur="1.815"> >> Lan banjur dheweke pengin aku </text>
<text sub="clublinks" start="238.747" dur="1.185"> AKU ING PRESIDEN ING </text>
<text sub="clublinks" start="239.934" dur="1.3"> MANGSA TINDAK LOGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="241.269" dur="1.695"> Lan Aku SUKU, MENCARI, Dheweke Dudu </text>
<text sub="clublinks" start="242.965" dur="1.345"> WALAWIT ngerti apa maneh, luwih </text>
<text sub="clublinks" start="244.311" dur="0.901"> KOLEKSI KENE. </text>
<text sub="clublinks" start="245.213" dur="2.354"> Lan Apa sing disenengi bakal nindakake </text>
<text sub="clublinks" start="247.568" dur="1.567"> KANGGO UNTUK KANGGO UNTUK MACARI </text>
<text sub="clublinks" start="249.136" dur="1.789"> ANU LAIN X INGKANG padha </text>
<text sub="clublinks" start="250.926" dur="1.552"> ING KASAHA, KANGGO - ING </text>
<text sub="clublinks" start="252.48" dur="1.597"> NATE ING TANPA FLYNN UTAWA AKU, </text>
<text sub="clublinks" start="254.111" dur="0.856"> Wong-wong mau yen saiki luwih-luwih </text>
<text sub="clublinks" start="254.969" dur="0.313"> TRUMP. </text>
<text sub="clublinks" start="255.316" dur="2.714"> Lan mikir babagan apa iki. </text>
<text sub="clublinks" start="258.031" dur="1.767"> KANGGO NUNGGUH ING AMERIKA </text>
<text sub="clublinks" start="259.799" dur="1.525"> SISTEM JUSTICE YANG </text>
<text sub="clublinks" start="261.359" dur="1.886"> BLACKMAILING lan nggedhekake, Sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="263.247" dur="0.922"> KENE, AMERIKA PATRIOTIK. </text>
<text sub="clublinks" start="264.203" dur="2.075"> Yen dheweke bisa nggawe kula, dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="266.312" dur="1.628"> BISA AKU Nindakake ING FLYNN, </text>
<text sub="clublinks" start="267.941" dur="1.426"> Dheweke bisa nindakake apa-apa. </text>
<text sub="clublinks" start="269.401" dur="1.029"> GREGG: KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="270.431" dur="2.352"> Lan MUELLER lan TEAM KAJIAN </text>
<text sub="clublinks" start="272.818" dur="1.871"> TO - Aku KANGGO TO JERRY CORSI, </text>
<text sub="clublinks" start="274.69" dur="2.096"> TEMPAT ING INI KANGGO BASA SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="276.787" dur="0.904"> LAMPIRAN ING PAPER ING. </text>
<text sub="clublinks" start="277.726" dur="1.859"> Dheweke SAID, TAPI, ING NGE ING SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="279.586" dur="1.641"> Wong-wong mau, ora bisa dakopeni </text>
<text sub="clublinks" start="281.228" dur="1.972"> MANGSA PUTE ING NGANGGO BUKU PARA </text>
<text sub="clublinks" start="283.201" dur="1.446"> KENE TUNGGU NGEBUNG TUNGGU Yen sampeyan ora </text>
<text sub="clublinks" start="284.648" dur="0.642"> SIGN IT. </text>
<text sub="clublinks" start="285.291" dur="2.775"> Lan Panjenengane ora, dening cara. </text>
<text sub="clublinks" start="288.067" dur="1.391"> ING ING JAMINAN, </text>
<text sub="clublinks" start="289.492" dur="1.477"> UNDANG-UNDANG CORRUPT BEHAVIOR, </text>
<text sub="clublinks" start="291.003" dur="0.391"> ING ING ING ING KUASA. </text>