КТ Мекфарланд: Демс се обидуваат да се протегаат по случајот Флин сè до изборите subtitles

ГРГГ: БРИАН ЛЛЕНАС ВО NEWУЈОРК, ФАЛА МНОГУ. ВЕOWЕ СЕГА СО СЛУБЕН СОСТОЈБА ЗА 11-ти август ПРЕД СИТЕ СУД НА АПЕЛИ ВО ДЦ ВО СЛУЧАЈ НА ПОВТОРНИ ТРАМ НАЦИОНАЛНО БЕЗБЕДНИК ЗА БЕЗБЕДНОСТ Михаил Флин, СУДОТ REЕ ПРИМАНЕ АРГУМЕНТИ ЗА ОД ДЕПАРТМАНОТ НА ПРАВДА ОДЛУКА ДА СЕ ОСУДИ СЛУЧАЈ НА ВЛАДАТА ПРОТИВ ФЛИП. - ПРОТИВ ФЛИНН. СУДОТ ВО ОВОЈ СЛУБЕН ВЕСНИК СУЛЛИВАН. САКАТЕ СЕ СОГЛАСНО ДА СЕ СЛУЧУВА ПРИЧИНИТЕ ПОНЕТЕ ОДЛУКА НА ВЛАДАТА. HUSBAND ATTORNEY, SIDNEY POWELL, СИТЕ ПОВЕЕ ВЕСТИ Што прави Е ДО УСТАВНО. >> Тоа е СЕДНИ ДЕН ЗА ПРАВИЛОТ ЗА ЗАКОН. ПЕТИЦИЈА НА JУДЧЕ СУЛИЛВАН ЗА РЕДИРАЕТО НЕ МОЕ ДА СЕ ДОСТАВА ОДГОВОРНО ОД СУДОТ Бидејќи НЕМА ДА СЕ ПРОДОЛУВА ДА ПОВЕЕ ИТ. НЕ Е ПАРТИЈА ВО СЛУЧАЈ. ПОДДРШКА ДА БИДЕ НЕВЕРТАЛНА UMPIRE. ГРГГГ: Тој е далеку од неутрален UMPIRE. Ајде да зборуваме за тоа со формулар Национална безбедност АДВИЗЕР КТ Мекфарланд, автор НА „РЕВОЛУЦИЈА: ТРУМП, ВАШИНГТОН И НИЕ, ЛУЕ ", КАКО ДА СЕ ПРОЧИТАМ И јас ТИЕ СЕ ИСКУСНО, КТ, ФАЛА МНОГУ. ДА ЗНАЕТЕ, КАКО ЗНАЕТЕ, САМО ДОГОЛЕМА РАБОТНА ТОА ПОСТОИ ФЛИНН ЛЕСНО ПРИГОДЕН И СВЕДО ОБВРДУВА. И СЕГА НОВО ПОВЕЕ ЕВИДЕНЦИЈА ПОСТАВУВА НИЕ. ЕКСКУЛПАТОРИСКОТО СВЕТСКО ДОГОВОР СЕ РАСЛОВ ИНОЦЕНТ ОД ОД ОДБРАНА, КЛАС ДА МОЕ ПРОСЕКТУРИСКО МИСКОНДУКТ. НЕ Е ТОА ОГЛАСНО ПРАШАА ОДЛУКА, ЕЕ, СМЕ ДА СЕ ДОБИВИ ОВОЈ Случај Против Флин? РАБОТЕ ДА СЕ ДОБИВ СО ДОДЕЛНИЦА - ДА СЕ ЗАПОЧНЕ СО? >> НЕ САМО ТОА, И ДА СЕ ГОДИНА ДА СЕ РАЗГОВОРИ ДЕЛО ИЗВЕШТАЈ ОД ОВА, ГРГГ, ОД СЕ ПОВЕ BEЕ. НЕ САМО САМО ТОА Е НЕ КРИВИЧНО СОВЕТНО, НО КОГА ФБИ AMEЕ ПОД ХУМ ЗНАЕТЕ ТОА ОВА НЕМА КРИМА, ШТО ТОА ТОА ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДЕКА ШТО СЕ ОБЕДИНЕТЕ ДА СЕ ДА СЕ СО МЕЕ СИТЕ ПОВТОРНИ НИВ. ТЕА ДА ПОБЕДАТ ДА СЕ ДОБИВИТЕ И ДА ПОБЕДАТ ДА СЕ ДОБИЕ ДА СЕ ГЛАСАТ НЕМА СМЕТКО ПОВЕЕ ГИ СЕ СМЕЕ МО LЕ НЕ МОАМ ЗАПОМНЕТЕ ДА КАКО КОНВЕРАЦИЈА РАБОТИРАМЕ ОД ОВОЈ ИЛИ БИДЕ СЛЕДНИОТ ДЕН, ИЛИ И МОЕ JУПОТ И СЕ, СЕ, ДОБРО МОЕ ДА СЕ ЗАПОМНЕТЕ, МОЕТЕ БИДЕТЕ. И ВО СЛУЧАЈ на Флин, исто така ДА СЕ ЗАГРАДИ СВОЈОТ ГЛАВА ПРОЦЕЦИЈА НА НЕГОВИОТ СИНО. ДА ЗНАЕТЕ, ДА НЕ ЗНАМ ДА ЈА ИНТЕ И НАДВОРЕШНИЦИТЕ, О, НЕ САКАМ ПРАВНИК САКАТЕ ДА СЕ, но знам ШТО ПРАВО И СПИСОБНО. ЗНАМ ДОБИВНОСТ КОГА ЈА ГО Гледам - ГРГГ: ПРАВО. >> ОВА НЕ Е ДОБОВНО, ТОА НЕКОГАШ ДА СЕ ПОВРЗИ И ТОА РАБОТНА ВО И ТОГА ИЗВРШЕНО ДА ЈА ПОВИТЕ ГИВИТЕ, И СЕГА СЕ ПРОДОЛУВА ДА СЕ ДРАГИРА ПРЕГЛЕД - МИСЛИ ДА СЕ ШТО СЕ ПРЕБАРУВА ДА СЕ ПРАВИМЕ, ГРГГГ, Е ДА СТАВА ОВОЈ САМО ДА СЕ ПО СЕ ИЗБОРИТЕ ДА СЕ МИСЛА DЕ ИЗБИРА ДЕМОКРАТ, И ТОА МОЕ МОЕ ДА СЕ ОДГОВОРИ ОПШТИ ФЛИНН. ГРГГ: И МНОГУ МНОГУ ЛУЕ НА СОЦИЈАЛНИ МЕДИУМИ И ДОГОВОР „НОВА РАБОТНО ВРЕМЕ “ВО ГОДИНА САЕД, ОХ, НО РАБОТНИЧКО ДОГОВОР ЗА ФЛИНН ТВИЦА. ШТО СЕ ДА СЕ РАЗБИРАТЕ ТОА СОВЕТНА КОНФЕСИЈА ДА НЕ СОСТОЈБА СИТЕ, присилна молба ПОД ДВЕESSЕ И ДВЕREЕ НЕ ПОВЕЕ СИТЕ. МОЕ МОЕ ДА СЕ ВИСТИНА ТОА СОСТОЈБИТЕ КОЈ КАЈ, МекКАБЕ И СТРЗОК ПОГЛАСНО И РАБОТНО ФЛИНН, НО БЕШЕ МУЕЛЕРСКА ТИМ НА ПРОСЕКЕРИ ТОА ОБВРЗУВА ПОД ДОГОВОР Доаѓајќи ПЛЕА. И ПОДНЕСУВА ОД ОВОЈ USTЕЛО ГОЛЕМО ПОВЕЕ, ПОДНЕСУВАЈТЕ ДА СВЕДИТЕ ВИКТИМ НА ТОА. СЕ СЛУЧУВАМ, ДА ГО ВРАТУВАМ ВО СОБА ЗА ДЕНОВИ И ВЕ HЕ, ВИЕ? >> Да. СЕ СЛУЧУВАМЕ, ШТО СЕ ДА СЕ ПРАВИЕ ГИ СИТЕ СИТЕ ДОКУМЕНТИ, СИТЕ МОЈОТ ПРИБАВИ, И ТОА ТОА МО COЕ СЕКТИВНО СЕКТИВНО - ИЗБОР ИЛИ Покажи ми ШТО ПОВЕ OЕ САКА ОД КОНТЕКСТ, И ТОА МОЕ МОАТ КУЗИРАЕ Мене на тоа. АКО ДА ГО НАПРАВИМЕ, ИМА ПОГЛАСНО ЗА ИТ. ШТО САКАТЕ ДА САКАМ ДА СЕ ПРАВИМЕ КРАЈОТ ОСНОВА НА ШТО СИТЕ ПРАШАА WЕ СЕ, МОЕТЕ МЕ ДА ПРИСТАПУВА ОПШТИ ФЛИНН НА ПОВРЕДУВАЕ НА ЛОГАНСКИОТ АКТ, КОГА СЕКОЈ ЗНАЕЕ Е JOЕКОВНА НОВА ВЕВ ГРГГ: ПРАВО. >> И ТОА САКАТЕ ДА СЕ ПРИСТАП ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ПОВРЕДУВАЕ НА ЛОГАНСКИОТ АКТ. И СЕ ПОСЛЕВУВАМ, Гледам, НЕ СЕ ДА СЕ ЗНАЕ ШТО Е ШТО Е, МНОГУ ПОВЕЕ ПОСЛЕТИТЕ ИТ. И ШТО САКАТЕ ДА СЕ ДА СЕ ПРАШАТ ДА СЕ ДОБИТЕ СЕКОЈ ДА СЕ ОДВЕТЕ ПО بعد СИТЕ ДРУГИ X ТОА ДА СЕ Е САМО СЛУЧАЈ, УЛЕТИМАТНО - ОВА НЕ ГРИИТЕ ЗА ФЛИНН ИЛИ Мене, СЕКОГАШ СЕКОГА ПО Доналд ТРАМП. И МИСЛИТЕ ЗА ШТО СЕ ТОА Е. РАБОТНИМЕ ЗА АМЕРИКАНОТ ПРАВДА СИСТЕМ ТОА ЦРВЕЕ И ИЗВРШУВА ,Е, ВИЕ ЗНАЕТЕ, ПАТРИОТИЧКИ АМЕРИКАНИ. АКО МОЕ МОЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА ГО СЕ, МОЕ ДА СЕ ДА СЕ ДОГОВОРИ ДО ГЕНЕРАЛ ФЛИНН, МОЕТЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДОГОВОРИТЕ. ГРГГ: ПРАВО. И ПРАВИЛНИК И НЕГОВИНА ТИМА ПОВИДНА ДА - РАБОТИ ДА ЈЕРИ КОРСИ, ОТВОРЕТЕ КАКО СО КО RА И СЕ ПОВЕДУВА СИГНЕТЕ ОВИЕ СТРАНИЦА. Тој рече, но ова е лага. ОВИЕ ПОВЕЕ, НЕ СЕ ГРИИМЕ, НИЕ ОДВЕТЕ ДА СЕ ПОВЕЕТЕ ПРЕД БАРИ ЗА СЛЕДНИТЕ ДЕЦ ГОДИНИ АКО ДА НЕ СЕ СИГНЕТЕ ИТ. И НЕ СЕ ДОБИВ, ПАКО ПАТОТ. ОВА Е СВЕТСНО ПРАВО, НЕВЕРОЈАТНО КОРУПТНО ПРЕДМЕТ, Тоа е злоупотреба на моќта.

КТ Мекфарланд: Демс се обидуваат да се протегаат по случајот Флин сè до изборите

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.164" dur="1.678"> ГРГГ: БРИАН ЛЛЕНАС ВО NEWУЈОРК, </text>
<text sub="clublinks" start="2.876" dur="1.706"> ФАЛА МНОГУ. </text>
<text sub="clublinks" start="4.583" dur="2.671"> ВЕOWЕ СЕГА СО СЛУБЕН СОСТОЈБА ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="7.255" dur="1.606"> 11-ти август ПРЕД СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="8.895" dur="2.263"> СУД НА АПЕЛИ ВО ДЦ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="11.192" dur="1.515"> СЛУЧАЈ НА ПОВТОРНИ ТРАМ НАЦИОНАЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="12.708" dur="1.591"> БЕЗБЕДНИК ЗА БЕЗБЕДНОСТ Михаил Флин, </text>
<text sub="clublinks" start="14.333" dur="1.711"> СУДОТ REЕ ПРИМАНЕ </text>
<text sub="clublinks" start="16.045" dur="1.804"> АРГУМЕНТИ ЗА ОД ДЕПАРТМАНОТ НА </text>
<text sub="clublinks" start="17.884" dur="2.946"> ПРАВДА ОДЛУКА ДА СЕ ОСУДИ </text>
<text sub="clublinks" start="20.864" dur="1.138"> СЛУЧАЈ НА ВЛАДАТА ПРОТИВ ФЛИП. </text>
<text sub="clublinks" start="22.037" dur="1.859"> - ПРОТИВ ФЛИНН. </text>
<text sub="clublinks" start="23.898" dur="1.592"> СУДОТ ВО ОВОЈ СЛУБЕН ВЕСНИК </text>
<text sub="clublinks" start="25.524" dur="0.329"> СУЛЛИВАН. </text>
<text sub="clublinks" start="25.855" dur="2.105"> САКАТЕ СЕ СОГЛАСНО ДА СЕ СЛУЧУВА </text>
<text sub="clublinks" start="27.994" dur="1.702"> ПРИЧИНИТЕ ПОНЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="29.73" dur="1.651"> ОДЛУКА НА ВЛАДАТА. </text>
<text sub="clublinks" start="31.416" dur="1.38"> HUSBAND ATTORNEY, SIDNEY POWELL, </text>
<text sub="clublinks" start="32.831" dur="1.754"> СИТЕ ПОВЕЕ ВЕСТИ Што прави </text>
<text sub="clublinks" start="34.619" dur="1.422"> Е ДО УСТАВНО. </text>
<text sub="clublinks" start="36.042" dur="2.456"> >> Тоа е СЕДНИ ДЕН ЗА ПРАВИЛОТ </text>
<text sub="clublinks" start="38.5" dur="1.169"> ЗА ЗАКОН. </text>
<text sub="clublinks" start="39.671" dur="1.569"> ПЕТИЦИЈА НА JУДЧЕ СУЛИЛВАН ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="41.274" dur="1.457"> РЕДИРАЕТО НЕ МОЕ ДА СЕ ДОСТАВА </text>
<text sub="clublinks" start="42.765" dur="1.112"> ОДГОВОРНО ОД СУДОТ </text>
<text sub="clublinks" start="43.878" dur="1.229"> Бидејќи НЕМА ДА СЕ ПРОДОЛУВА ДА </text>
<text sub="clublinks" start="45.108" dur="0.668"> ПОВЕЕ ИТ. </text>
<text sub="clublinks" start="45.777" dur="2.28"> НЕ Е ПАРТИЈА ВО СЛУЧАЈ. </text>
<text sub="clublinks" start="48.091" dur="1.282"> ПОДДРШКА ДА БИДЕ НЕВЕРТАЛНА </text>
<text sub="clublinks" start="49.407" dur="0.527"> UMPIRE. </text>
<text sub="clublinks" start="49.935" dur="1.769"> ГРГГГ: Тој е далеку од неутрален </text>
<text sub="clublinks" start="51.706" dur="0.411"> UMPIRE. </text>
<text sub="clublinks" start="52.151" dur="2.795"> Ајде да зборуваме за тоа со формулар </text>
<text sub="clublinks" start="54.98" dur="1.384"> Национална безбедност </text>
<text sub="clublinks" start="56.366" dur="1.813"> АДВИЗЕР КТ Мекфарланд, автор </text>
<text sub="clublinks" start="58.18" dur="1.556"> НА „РЕВОЛУЦИЈА: ТРУМП, </text>
<text sub="clublinks" start="59.77" dur="1.628"> ВАШИНГТОН И НИЕ, ЛУЕ ", </text>
<text sub="clublinks" start="61.4" dur="2.123"> КАКО ДА СЕ ПРОЧИТАМ И јас </text>
<text sub="clublinks" start="63.558" dur="0.868"> ТИЕ СЕ ИСКУСНО, КТ, </text>
<text sub="clublinks" start="64.461" dur="1.046"> ФАЛА МНОГУ. </text>
<text sub="clublinks" start="65.508" dur="2.427"> ДА ЗНАЕТЕ, КАКО ЗНАЕТЕ, САМО </text>
<text sub="clublinks" start="67.969" dur="2.764"> ДОГОЛЕМА РАБОТНА ТОА ПОСТОИ ФЛИНН </text>
<text sub="clublinks" start="70.734" dur="1.453"> ЛЕСНО ПРИГОДЕН И СВЕДО </text>
<text sub="clublinks" start="72.221" dur="0.628"> ОБВРДУВА. </text>
<text sub="clublinks" start="72.85" dur="3.729"> И СЕГА НОВО ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="76.58" dur="1.545"> ЕВИДЕНЦИЈА ПОСТАВУВА НИЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="78.159" dur="1.826"> ЕКСКУЛПАТОРИСКОТО СВЕТСКО ДОГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="79.986" dur="2.022"> СЕ РАСЛОВ ИНОЦЕНТ ОД ОД </text>
<text sub="clublinks" start="82.01" dur="1.632"> ОДБРАНА, КЛАС ДА МОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="83.643" dur="0.877"> ПРОСЕКТУРИСКО МИСКОНДУКТ. </text>
<text sub="clublinks" start="84.554" dur="1.922"> НЕ Е ТОА ОГЛАСНО ПРАШАА </text>
<text sub="clublinks" start="86.511" dur="1.558"> ОДЛУКА, ЕЕ, СМЕ ДА СЕ ДОБИВИ </text>
<text sub="clublinks" start="88.07" dur="1.944"> ОВОЈ Случај Против Флин? </text>
<text sub="clublinks" start="90.048" dur="3.57"> РАБОТЕ ДА СЕ ДОБИВ СО ДОДЕЛНИЦА - </text>
<text sub="clublinks" start="93.62" dur="1.438"> ДА СЕ ЗАПОЧНЕ СО? </text>
<text sub="clublinks" start="95.059" dur="1.779"> >> НЕ САМО ТОА, И ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="96.872" dur="2.212"> ГОДИНА ДА СЕ РАЗГОВОРИ ДЕЛО </text>
<text sub="clublinks" start="99.085" dur="2.146"> ИЗВЕШТАЈ ОД ОВА, ГРГГ, ОД </text>
<text sub="clublinks" start="101.265" dur="1.036"> СЕ ПОВЕ BEЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="102.302" dur="1.767"> НЕ САМО САМО ТОА Е НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="104.07" dur="1.147"> КРИВИЧНО СОВЕТНО, НО КОГА </text>
<text sub="clublinks" start="105.218" dur="1.415"> ФБИ AMEЕ ПОД ХУМ ЗНАЕТЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="106.667" dur="1.521"> ОВА НЕМА КРИМА, ШТО </text>
<text sub="clublinks" start="108.19" dur="1.341"> ТОА ТОА ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДЕКА ШТО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="109.532" dur="1.343"> ОБЕДИНЕТЕ ДА СЕ ДА СЕ СО МЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="110.876" dur="0.876"> СИТЕ ПОВТОРНИ НИВ. </text>
<text sub="clublinks" start="111.786" dur="2.008"> ТЕА ДА ПОБЕДАТ ДА СЕ ДОБИВИТЕ И ДА </text>
<text sub="clublinks" start="113.795" dur="2.037"> ПОБЕДАТ ДА СЕ ДОБИЕ ДА СЕ ГЛАСАТ НЕМА </text>
<text sub="clublinks" start="115.866" dur="2.225"> СМЕТКО ПОВЕЕ ГИ СЕ СМЕЕ МО LЕ НЕ МОАМ </text>
<text sub="clublinks" start="118.092" dur="1.311"> ЗАПОМНЕТЕ ДА КАКО КОНВЕРАЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="119.404" dur="1.389"> РАБОТИРАМЕ ОД ОВОЈ ИЛИ БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="120.795" dur="1.489"> СЛЕДНИОТ ДЕН, ИЛИ И МОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="122.286" dur="1.651"> JУПОТ И СЕ, СЕ, ДОБРО </text>
<text sub="clublinks" start="123.938" dur="1.156"> МОЕ ДА СЕ ЗАПОМНЕТЕ, МОЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="125.096" dur="1.159"> БИДЕТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="126.256" dur="1.957"> И ВО СЛУЧАЈ на Флин, исто така </text>
<text sub="clublinks" start="128.215" dur="1.344"> ДА СЕ ЗАГРАДИ СВОЈОТ ГЛАВА </text>
<text sub="clublinks" start="129.56" dur="1.852"> ПРОЦЕЦИЈА НА НЕГОВИОТ СИНО. </text>
<text sub="clublinks" start="131.413" dur="2.526"> ДА ЗНАЕТЕ, ДА НЕ ЗНАМ ДА ЈА ИНТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="133.94" dur="2.387"> И НАДВОРЕШНИЦИТЕ, О, НЕ САКАМ ПРАВНИК </text>
<text sub="clublinks" start="136.362" dur="1.842"> САКАТЕ ДА СЕ, но знам ШТО </text>
<text sub="clublinks" start="138.238" dur="1.278"> ПРАВО И СПИСОБНО. </text>
<text sub="clublinks" start="139.517" dur="1.83"> ЗНАМ ДОБИВНОСТ КОГА ЈА ГО Гледам - </text>
<text sub="clublinks" start="141.349" dur="0.894"> ГРГГ: ПРАВО. </text>
<text sub="clublinks" start="142.245" dur="1.82"> >> ОВА НЕ Е ДОБОВНО, ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="144.066" dur="2.01"> НЕКОГАШ ДА СЕ ПОВРЗИ И </text>
<text sub="clublinks" start="146.078" dur="1.625"> ТОА РАБОТНА ВО И ТОГА </text>
<text sub="clublinks" start="147.704" dur="1.841"> ИЗВРШЕНО ДА ЈА ПОВИТЕ ГИВИТЕ, И </text>
<text sub="clublinks" start="149.547" dur="1.526"> СЕГА СЕ ПРОДОЛУВА ДА СЕ ДРАГИРА </text>
<text sub="clublinks" start="151.107" dur="1.754"> ПРЕГЛЕД - МИСЛИ ДА СЕ ШТО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="152.862" dur="2.137"> ПРЕБАРУВА ДА СЕ ПРАВИМЕ, ГРГГГ, Е ДА </text>
<text sub="clublinks" start="155.034" dur="1.727"> СТАВА ОВОЈ САМО ДА СЕ ПО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="156.762" dur="1.673"> ИЗБОРИТЕ ДА СЕ МИСЛА </text>
<text sub="clublinks" start="158.47" dur="2.384"> DЕ ИЗБИРА ДЕМОКРАТ, И </text>
<text sub="clublinks" start="160.855" dur="1.579"> ТОА МОЕ МОЕ ДА СЕ ОДГОВОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="162.468" dur="0.585"> ОПШТИ ФЛИНН. </text>
<text sub="clublinks" start="163.054" dur="1.652"> ГРГГ: И МНОГУ МНОГУ ЛУЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="164.708" dur="1.736"> СОЦИЈАЛНИ МЕДИУМИ И ДОГОВОР „НОВА </text>
<text sub="clublinks" start="166.445" dur="2.12"> РАБОТНО ВРЕМЕ “ВО ГОДИНА </text>
<text sub="clublinks" start="168.566" dur="1.941"> САЕД, ОХ, НО РАБОТНИЧКО ДОГОВОР ЗА ФЛИНН </text>
<text sub="clublinks" start="170.542" dur="0.737"> ТВИЦА. </text>
<text sub="clublinks" start="171.313" dur="2.708"> ШТО СЕ ДА СЕ РАЗБИРАТЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="174.023" dur="2.147"> СОВЕТНА КОНФЕСИЈА ДА НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="176.204" dur="4.086"> СОСТОЈБА СИТЕ, присилна молба </text>
<text sub="clublinks" start="180.324" dur="2.422"> ПОД ДВЕESSЕ И ДВЕREЕ НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="182.747" dur="1.152"> ПОВЕЕ СИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="183.9" dur="1.958"> МОЕ МОЕ ДА СЕ ВИСТИНА ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="185.892" dur="2.26"> СОСТОЈБИТЕ КОЈ КАЈ, МекКАБЕ И СТРЗОК </text>
<text sub="clublinks" start="188.186" dur="2.416"> ПОГЛАСНО И РАБОТНО ФЛИНН, НО БЕШЕ </text>
<text sub="clublinks" start="190.603" dur="3.737"> МУЕЛЕРСКА ТИМ НА ПРОСЕКЕРИ </text>
<text sub="clublinks" start="194.375" dur="2.524"> ТОА ОБВРЗУВА ПОД ДОГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="196.933" dur="1.076"> Доаѓајќи ПЛЕА. </text>
<text sub="clublinks" start="198.011" dur="1.603"> И ПОДНЕСУВА ОД ОВОЈ USTЕЛО ГОЛЕМО </text>
<text sub="clublinks" start="199.615" dur="0.903"> ПОВЕЕ, ПОДНЕСУВАЈТЕ ДА СВЕДИТЕ ВИКТИМ </text>
<text sub="clublinks" start="200.519" dur="1.084"> НА ТОА. </text>
<text sub="clublinks" start="201.604" dur="3.047"> СЕ СЛУЧУВАМ, ДА ГО ВРАТУВАМ ВО СОБА </text>
<text sub="clublinks" start="204.686" dur="1.499"> ЗА ДЕНОВИ И ВЕ HЕ, ВИЕ? </text>
<text sub="clublinks" start="206.22" dur="0.665"> >> Да. </text>
<text sub="clublinks" start="206.919" dur="2.206"> СЕ СЛУЧУВАМЕ, ШТО СЕ ДА СЕ ПРАВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="209.16" dur="2.628"> ГИ СИТЕ СИТЕ ДОКУМЕНТИ, СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="211.789" dur="3.314"> МОЈОТ ПРИБАВИ, И ТОА ТОА МО COЕ </text>
<text sub="clublinks" start="215.104" dur="2.716"> СЕКТИВНО СЕКТИВНО - ИЗБОР ИЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="217.821" dur="2.801"> Покажи ми ШТО ПОВЕ OЕ САКА ОД </text>
<text sub="clublinks" start="220.623" dur="1.494"> КОНТЕКСТ, И ТОА МОЕ МОАТ КУЗИРАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="222.118" dur="0.987"> Мене на тоа. </text>
<text sub="clublinks" start="223.139" dur="1.236"> АКО ДА ГО НАПРАВИМЕ, ИМА </text>
<text sub="clublinks" start="224.41" dur="1.15"> ПОГЛАСНО ЗА ИТ. </text>
<text sub="clublinks" start="225.561" dur="2.28"> ШТО САКАТЕ ДА САКАМ ДА СЕ ПРАВИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="227.843" dur="1.827"> КРАЈОТ ОСНОВА НА ШТО СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="229.671" dur="1.775"> ПРАШАА WЕ СЕ, МОЕТЕ МЕ </text>
<text sub="clublinks" start="231.447" dur="1.447"> ДА ПРИСТАПУВА ОПШТИ ФЛИНН НА </text>
<text sub="clublinks" start="232.929" dur="1.721"> ПОВРЕДУВАЕ НА ЛОГАНСКИОТ АКТ, КОГА </text>
<text sub="clublinks" start="234.685" dur="1.218"> СЕКОЈ ЗНАЕЕ Е JOЕКОВНА НОВА </text>
<text sub="clublinks" start="235.904" dur="0.25"> ВЕВ </text>
<text sub="clublinks" start="236.188" dur="0.676"> ГРГГ: ПРАВО. </text>
<text sub="clublinks" start="236.898" dur="1.815"> >> И ТОА САКАТЕ ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="238.747" dur="1.185"> ПРИСТАП ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА </text>
<text sub="clublinks" start="239.934" dur="1.3"> ПОВРЕДУВАЕ НА ЛОГАНСКИОТ АКТ. </text>
<text sub="clublinks" start="241.269" dur="1.695"> И СЕ ПОСЛЕВУВАМ, Гледам, НЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="242.965" dur="1.345"> ДА СЕ ЗНАЕ ШТО Е ШТО Е, МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="244.311" dur="0.901"> ПОВЕЕ ПОСЛЕТИТЕ ИТ. </text>
<text sub="clublinks" start="245.213" dur="2.354"> И ШТО САКАТЕ ДА СЕ ДА СЕ ПРАШАТ </text>
<text sub="clublinks" start="247.568" dur="1.567"> ДА СЕ ДОБИТЕ СЕКОЈ ДА СЕ ОДВЕТЕ ПО بعد </text>
<text sub="clublinks" start="249.136" dur="1.789"> СИТЕ ДРУГИ X ТОА ДА СЕ Е </text>
<text sub="clublinks" start="250.926" dur="1.552"> САМО СЛУЧАЈ, УЛЕТИМАТНО - ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="252.48" dur="1.597"> НЕ ГРИИТЕ ЗА ФЛИНН ИЛИ Мене, </text>
<text sub="clublinks" start="254.111" dur="0.856"> СЕКОГАШ СЕКОГА ПО Доналд </text>
<text sub="clublinks" start="254.969" dur="0.313"> ТРАМП. </text>
<text sub="clublinks" start="255.316" dur="2.714"> И МИСЛИТЕ ЗА ШТО СЕ ТОА Е. </text>
<text sub="clublinks" start="258.031" dur="1.767"> РАБОТНИМЕ ЗА АМЕРИКАНОТ </text>
<text sub="clublinks" start="259.799" dur="1.525"> ПРАВДА СИСТЕМ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="261.359" dur="1.886"> ЦРВЕЕ И ИЗВРШУВА ,Е, ВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="263.247" dur="0.922"> ЗНАЕТЕ, ПАТРИОТИЧКИ АМЕРИКАНИ. </text>
<text sub="clublinks" start="264.203" dur="2.075"> АКО МОЕ МОЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА ГО СЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="266.312" dur="1.628"> МОЕ ДА СЕ ДА СЕ ДОГОВОРИ ДО ГЕНЕРАЛ ФЛИНН, </text>
<text sub="clublinks" start="267.941" dur="1.426"> МОЕТЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДОГОВОРИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="269.401" dur="1.029"> ГРГГ: ПРАВО. </text>
<text sub="clublinks" start="270.431" dur="2.352"> И ПРАВИЛНИК И НЕГОВИНА ТИМА ПОВИДНА </text>
<text sub="clublinks" start="272.818" dur="1.871"> ДА - РАБОТИ ДА ЈЕРИ КОРСИ, </text>
<text sub="clublinks" start="274.69" dur="2.096"> ОТВОРЕТЕ КАКО СО КО RА И СЕ ПОВЕДУВА </text>
<text sub="clublinks" start="276.787" dur="0.904"> СИГНЕТЕ ОВИЕ СТРАНИЦА. </text>
<text sub="clublinks" start="277.726" dur="1.859"> Тој рече, но ова е лага. </text>
<text sub="clublinks" start="279.586" dur="1.641"> ОВИЕ ПОВЕЕ, НЕ СЕ ГРИИМЕ, НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="281.228" dur="1.972"> ОДВЕТЕ ДА СЕ ПОВЕЕТЕ ПРЕД БАРИ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="283.201" dur="1.446"> СЛЕДНИТЕ ДЕЦ ГОДИНИ АКО ДА НЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="284.648" dur="0.642"> СИГНЕТЕ ИТ. </text>
<text sub="clublinks" start="285.291" dur="2.775"> И НЕ СЕ ДОБИВ, ПАКО ПАТОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="288.067" dur="1.391"> ОВА Е СВЕТСНО ПРАВО, </text>
<text sub="clublinks" start="289.492" dur="1.477"> НЕВЕРОЈАТНО КОРУПТНО ПРЕДМЕТ, </text>
<text sub="clublinks" start="291.003" dur="0.391"> Тоа е злоупотреба на моќта. </text>