KT McFarland: Dems po përpiqen të ndjekin çështjen Flynn deri pas zgjedhjeve subtitles

GREGG: BRYAN LLENAS N IN N Y JORK, FALEMINDERIT SHUME. TANI TANI N TO një set dëgjimi P .R 11 Gusht. PARA PARA E PLOT GJYKATA E APELIT N DC DC në RASTI I TRUMPIT FORMER KOMB NTAR MIKHAEL FLYNN ADVISER SIGURIA, GJYKATA DO T RE RNDET ARGUMENTET MBI Departamentin e VENDIMI I DREJTSIS TO T TO HYRIN RASTI I QEVERIS KUND AGR FLIP. - KUNDR FLYNNIT. GJYKIMI N TH KIST EM EMMET RAST SULLIVAN. Ai DUHET TAR DGJONI T TO GJITHA ARSYET PARA VENDIMI I QEVERIS. HUSBAND ATTORNEY, SIDNEY POWELL, DUHET FOX LAJME QAT po bën SHT KUSHTETUESE. >> Sshtë një ditë e trishtuar për rregullin E LIGJIT. PETITIONI I GJYQSISUL SULLIVAN PR REZERVIMI NUK DUHET TVE NDODHET KONSIDEROHET NGA GJYKATA SI KA DUHET T ST NDODHET FILE IT. Ai nuk është një palë në rast. Ai është i Supozuar që të jetë një neutral Arbitër. GREGG: Ai është larg nga një neutrale Arbitër. Le të flasim për atë me FORMER TRUMP DEPUTI SIGURIA KOMBE ADVISER KT McFARLAND, AUTOR E "REVOLUTIONIT: TRUMP, WASHINGTON DHE NE, NJERZIT, " E CILA DUHET LEXOJ dhe unë THUGHTI ISHTE I SHKOLLUAR, KT, FALEMINDERIT SHUME. JU DINI, SI E DINI, KEMI ARGUUAR Q LON MUND T FITON FLYNN AKSUAR FALSELY DHE MIRR M T MIR Penalisht. DHE TANI DISPOZITA TLY RI EVIDENCA E SHTOJ. DHNIA EKULLATATIVE QAT Ai Ishte e pafajshme ishte fshehur NGA MBROJTJA, KLASA TANI MUND MISKONDUKTI PROSEKUTORIAL. NUK KA ARSYE ARSYET VENDOSI, HEY, NE DUHET T D SHPESH K CTO RAST PAR FLYNN? WSHTR E V WRTUAR T TO DH GNI N WITH - PËR TË FILLUAR ME? >> NUK VETEM QE, DHE TUAJ B DNI DREJT J DREJT J DREJT RAPORTIMI P ONR KTO, GREGG, NGA KAN NGJITJE. NUK ISHTE VETEM KA NDON KRIMI I BASHKUAR, POR KUR FBI VAMENI PAS NJERZIN E DSOJ SE KJO NUK NOSHT NO KRIM KA KU, WHFARAT GJITHA TRE BN T TO BN W WFAR ATFAR KITUET T DO BNI ME MUA. KA T TR TRYNUAR TIJ. Ata provojnë që të merrni konfuzuar dhe Përpiquni TI TET NDODHNI TI GJUHET NJIT LITND BSISHT T W LIDHUR BIT SI MUND T BJ Kujtoni nëse në atë bisedë Ne biseduam rreth kësaj OSE ISHTE Dita e ardhshme, OSE DHE MUND TIJ JUMP DHE SHENI, MIR, JU DUHET TEM KEMI FEMR, Ju DUHET Bëhuni GJUMB. DHE N C RASTIN E FLYNNIT, EDHE ato MBIJENI KTU KADTU K .TU PROKURIMI I BIJIT TIS TIJ. JU DINI, NUK E DNNI INS DHE JAN,, OJ unë nuk jam avokat LIKE JU JENI, POR E DI WHFAR E DREJTA DHE E SHKRUAR. E DUA P ORGJIGJE KU SHTYPI - GREQI: E DREJTA. >> KJO NUK USTSHT thjesht është e drejtë, që DISA JAN KAQ T DUHET DHE PASQYRET NO DHE PASTAJ E SHKURTUAR P PR TLE LEXUAR GUZA, DHE TANI TANI VAZHDON T BE BN DAGJIKUAR THROUGH - Unë mendoj se çfarë janë ata Duke provuar të bëni, GREGG, TOSHT TO STRENI KISTO T AL NDERME PAS ZGJEDHJET TEC BNI MENDIMIN NJ D DEMOKRAT do të zgjidhet, DHE Atëherë ata mund të shkojnë vërtet pas kësaj FLYNNI I PRGJITHSHM. GREGGI: ​​DHE NJER PEZIT NJEROPZ T ON SHUM MEDIA SOCIALE DHE EVEN ”E REJA TIMAT E JORKIT "N AN NJ ED EDITORIAL SAID, OH, POR SHUMPURMARRJE PLED FLYNN Dy herë. FAR NUK KAN UN TD NDERRNI K THTO NJ CON KONFESION T CO SHOQRUAR ISSHT NO NR KONFESIONI P ALLR T GJITHA, NJLE PJES E detyruar ND DRMARRJET DHE KRERKESAT ISSHT NO JO PLEA T AT GJITHA. MUND T HA KENI E TRET QE COMEY, McCABE DHE STRZOK SET DERI DHE FLAMNI I Kornizuar, POR ISHTE EKIPI I PROVUESHMEVE T M MUELLERIT QAT NDEROHEN ND KRET TRE KND Vjen një PLEA. DHE TOUCH N TH KISTUST MUSTNYR Një copë M M SHUM, TEC BANI QENI VIKTIM E KETE. DO T NDIKOJ, AT P T P VNI N A ROOM P FORR DITA DHE HAMMER TUAJ, E DREJTA? >> PO. DUAM, ATFAR DUH TANI KAN ALL T OF GJITHA DOKUMENTET TUAJ, T ALL GJITHA REKORS TUAJ, DHE PASQYRS SEKTIVELI - SELECT ILY SHOW ME WHFAR DUHET T O DHNI KONTEKSTI, DHE ATA MUND T. QUIZ ME P ITR TI. NSE DO T A BNI NJIST M MNYRI, ato POZIKUAR N IT TI. FAR DUA DUHET T TO BJ Fundi i bazuar në atë që është PYETJET JAN, DUHET M ME P ACR TC KUPTUAR FLYNNIN E PRGJITHSHM T. SHKOLLIMI I AKTIT LOGAN, CIL VERDO NJ KSISHT DIN ISSHT A NJ. RI JUAJ WAW. GREQI: E DREJTA. >> DHE ATA ATA DUHET TI SHKAKT THE PRESIDENTI I SHKOLLIMI I AKTIT LOGAN. Dhe unë thashë, DUHET, Ai nuk do EDHE DUA FAR IS ISFAR, ISSHT, SHUM SHKELJE T L VDES. DHE ATFAR DUHET TY BN PR T GJITHA T GJITHA T TO NDODHTER PAS ACHDO XH TTHER TJERA TI GJITHA KA NJ A RAST, ULTIMATELI - TI A NUK KUJDES P ABR FLYNN OSE ME, Ata kanë qenë gjithmonë pas DONALD Trump. DHE MENDONI P WHR FAR KJO SHT. Jemi duke folur RRETH SHQIPTARIT SISTEMI I DREJTSIS TH QAT SI BLACKMAILING DHE EXTORTING, JU NJ K njohje, AMERIKANE PATRIOTIKE. NSE MUND T DO B DON SE MUND T TH B TONJ Q TO M TO TIJ MUND T DO B DON TH KATTO Q TO N TO FLYNN T PRGJITHSHM, Ata mund të bëjnë atë që në ndonjë mënyrë. GREQI: E DREJTA. DHE MUELLERI DHE TEK TAMA E TRAJTUAR P --R - T T BALN SHQIPRI N J JERRY CORSI, Ata i vendosin në një dhomë dhe thanë SHENJO KIST SHENIM. Ai tha, por kjo është një gënjeshtër. Ata thanë, NUK KUJDESI, JEMI SHPESHT T NDIKOJN BE PARA PARA Dhjetë VJET T VJESH N IFSE NUK DO Shenja TI. DHE NDODH, NGA MUAJ. Kjo është vetëm e gabuar, SJELLJET E PAVARUR KORRUPTI, Shtë një Abuzim i Fuqisë.

KT McFarland: Dems po përpiqen të ndjekin çështjen Flynn deri pas zgjedhjeve

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.164" dur="1.678"> GREGG: BRYAN LLENAS N IN N Y JORK, </text>
<text sub="clublinks" start="2.876" dur="1.706"> FALEMINDERIT SHUME. </text>
<text sub="clublinks" start="4.583" dur="2.671"> TANI TANI N TO një set dëgjimi P .R </text>
<text sub="clublinks" start="7.255" dur="1.606"> 11 Gusht. PARA PARA E PLOT </text>
<text sub="clublinks" start="8.895" dur="2.263"> GJYKATA E APELIT N DC DC në </text>
<text sub="clublinks" start="11.192" dur="1.515"> RASTI I TRUMPIT FORMER KOMB NTAR </text>
<text sub="clublinks" start="12.708" dur="1.591"> MIKHAEL FLYNN ADVISER SIGURIA, </text>
<text sub="clublinks" start="14.333" dur="1.711"> GJYKATA DO T RE RNDET </text>
<text sub="clublinks" start="16.045" dur="1.804"> ARGUMENTET MBI Departamentin e </text>
<text sub="clublinks" start="17.884" dur="2.946"> VENDIMI I DREJTSIS TO T TO HYRIN </text>
<text sub="clublinks" start="20.864" dur="1.138"> RASTI I QEVERIS KUND AGR FLIP. </text>
<text sub="clublinks" start="22.037" dur="1.859"> - KUNDR FLYNNIT. </text>
<text sub="clublinks" start="23.898" dur="1.592"> GJYKIMI N TH KIST EM EMMET RAST </text>
<text sub="clublinks" start="25.524" dur="0.329"> SULLIVAN. </text>
<text sub="clublinks" start="25.855" dur="2.105"> Ai DUHET TAR DGJONI T TO GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="27.994" dur="1.702"> ARSYET PARA </text>
<text sub="clublinks" start="29.73" dur="1.651"> VENDIMI I QEVERIS. </text>
<text sub="clublinks" start="31.416" dur="1.38"> HUSBAND ATTORNEY, SIDNEY POWELL, </text>
<text sub="clublinks" start="32.831" dur="1.754"> DUHET FOX LAJME QAT po bën </text>
<text sub="clublinks" start="34.619" dur="1.422"> SHT KUSHTETUESE. </text>
<text sub="clublinks" start="36.042" dur="2.456"> >> Sshtë një ditë e trishtuar për rregullin </text>
<text sub="clublinks" start="38.5" dur="1.169"> E LIGJIT. </text>
<text sub="clublinks" start="39.671" dur="1.569"> PETITIONI I GJYQSISUL SULLIVAN PR </text>
<text sub="clublinks" start="41.274" dur="1.457"> REZERVIMI NUK DUHET TVE NDODHET </text>
<text sub="clublinks" start="42.765" dur="1.112"> KONSIDEROHET NGA GJYKATA </text>
<text sub="clublinks" start="43.878" dur="1.229"> SI KA DUHET T ST NDODHET </text>
<text sub="clublinks" start="45.108" dur="0.668"> FILE IT. </text>
<text sub="clublinks" start="45.777" dur="2.28"> Ai nuk është një palë në rast. </text>
<text sub="clublinks" start="48.091" dur="1.282"> Ai është i Supozuar që të jetë një neutral </text>
<text sub="clublinks" start="49.407" dur="0.527"> Arbitër. </text>
<text sub="clublinks" start="49.935" dur="1.769"> GREGG: Ai është larg nga një neutrale </text>
<text sub="clublinks" start="51.706" dur="0.411"> Arbitër. </text>
<text sub="clublinks" start="52.151" dur="2.795"> Le të flasim për atë me FORMER </text>
<text sub="clublinks" start="54.98" dur="1.384"> TRUMP DEPUTI SIGURIA KOMBE </text>
<text sub="clublinks" start="56.366" dur="1.813"> ADVISER KT McFARLAND, AUTOR </text>
<text sub="clublinks" start="58.18" dur="1.556"> E "REVOLUTIONIT: TRUMP, </text>
<text sub="clublinks" start="59.77" dur="1.628"> WASHINGTON DHE NE, NJERZIT, " </text>
<text sub="clublinks" start="61.4" dur="2.123"> E CILA DUHET LEXOJ dhe unë </text>
<text sub="clublinks" start="63.558" dur="0.868"> THUGHTI ISHTE I SHKOLLUAR, KT, </text>
<text sub="clublinks" start="64.461" dur="1.046"> FALEMINDERIT SHUME. </text>
<text sub="clublinks" start="65.508" dur="2.427"> JU DINI, SI E DINI, KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="67.969" dur="2.764"> ARGUUAR Q LON MUND T FITON FLYNN </text>
<text sub="clublinks" start="70.734" dur="1.453"> AKSUAR FALSELY DHE MIRR M T MIR </text>
<text sub="clublinks" start="72.221" dur="0.628"> Penalisht. </text>
<text sub="clublinks" start="72.85" dur="3.729"> DHE TANI DISPOZITA TLY RI </text>
<text sub="clublinks" start="76.58" dur="1.545"> EVIDENCA E SHTOJ. </text>
<text sub="clublinks" start="78.159" dur="1.826"> DHNIA EKULLATATIVE QAT Ai </text>
<text sub="clublinks" start="79.986" dur="2.022"> Ishte e pafajshme ishte fshehur NGA </text>
<text sub="clublinks" start="82.01" dur="1.632"> MBROJTJA, KLASA TANI MUND </text>
<text sub="clublinks" start="83.643" dur="0.877"> MISKONDUKTI PROSEKUTORIAL. </text>
<text sub="clublinks" start="84.554" dur="1.922"> NUK KA ARSYE ARSYET </text>
<text sub="clublinks" start="86.511" dur="1.558"> VENDOSI, HEY, NE DUHET T D SHPESH </text>
<text sub="clublinks" start="88.07" dur="1.944"> K CTO RAST PAR FLYNN? </text>
<text sub="clublinks" start="90.048" dur="3.57"> WSHTR E V WRTUAR T TO DH GNI N WITH - </text>
<text sub="clublinks" start="93.62" dur="1.438"> PËR TË FILLUAR ME? </text>
<text sub="clublinks" start="95.059" dur="1.779"> >> NUK VETEM QE, DHE TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="96.872" dur="2.212"> B DNI DREJT J DREJT J DREJT </text>
<text sub="clublinks" start="99.085" dur="2.146"> RAPORTIMI P ONR KTO, GREGG, NGA </text>
<text sub="clublinks" start="101.265" dur="1.036"> KAN NGJITJE. </text>
<text sub="clublinks" start="102.302" dur="1.767"> NUK ISHTE VETEM KA NDON </text>
<text sub="clublinks" start="104.07" dur="1.147"> KRIMI I BASHKUAR, POR KUR </text>
<text sub="clublinks" start="105.218" dur="1.415"> FBI VAMENI PAS NJERZIN E DSOJ SE </text>
<text sub="clublinks" start="106.667" dur="1.521"> KJO NUK NOSHT NO KRIM KA KU, WHFARAT </text>
<text sub="clublinks" start="108.19" dur="1.341"> GJITHA TRE BN T TO BN W WFAR ATFAR </text>
<text sub="clublinks" start="109.532" dur="1.343"> KITUET T DO BNI ME MUA. </text>
<text sub="clublinks" start="110.876" dur="0.876"> KA T TR TRYNUAR TIJ. </text>
<text sub="clublinks" start="111.786" dur="2.008"> Ata provojnë që të merrni konfuzuar dhe </text>
<text sub="clublinks" start="113.795" dur="2.037"> Përpiquni TI TET NDODHNI TI GJUHET </text>
<text sub="clublinks" start="115.866" dur="2.225"> NJIT LITND BSISHT T W LIDHUR BIT SI MUND T BJ </text>
<text sub="clublinks" start="118.092" dur="1.311"> Kujtoni nëse në atë bisedë </text>
<text sub="clublinks" start="119.404" dur="1.389"> Ne biseduam rreth kësaj OSE ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="120.795" dur="1.489"> Dita e ardhshme, OSE DHE MUND TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="122.286" dur="1.651"> JUMP DHE SHENI, MIR, JU </text>
<text sub="clublinks" start="123.938" dur="1.156"> DUHET TEM KEMI FEMR, Ju DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="125.096" dur="1.159"> Bëhuni GJUMB. </text>
<text sub="clublinks" start="126.256" dur="1.957"> DHE N C RASTIN E FLYNNIT, EDHE ato </text>
<text sub="clublinks" start="128.215" dur="1.344"> MBIJENI KTU KADTU K .TU </text>
<text sub="clublinks" start="129.56" dur="1.852"> PROKURIMI I BIJIT TIS TIJ. </text>
<text sub="clublinks" start="131.413" dur="2.526"> JU DINI, NUK E DNNI INS </text>
<text sub="clublinks" start="133.94" dur="2.387"> DHE JAN,, OJ unë nuk jam avokat </text>
<text sub="clublinks" start="136.362" dur="1.842"> LIKE JU JENI, POR E DI WHFAR </text>
<text sub="clublinks" start="138.238" dur="1.278"> E DREJTA DHE E SHKRUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="139.517" dur="1.83"> E DUA P ORGJIGJE KU SHTYPI - </text>
<text sub="clublinks" start="141.349" dur="0.894"> GREQI: E DREJTA. </text>
<text sub="clublinks" start="142.245" dur="1.82"> >> KJO NUK USTSHT thjesht është e drejtë, që </text>
<text sub="clublinks" start="144.066" dur="2.01"> DISA JAN KAQ T DUHET DHE </text>
<text sub="clublinks" start="146.078" dur="1.625"> PASQYRET NO DHE PASTAJ </text>
<text sub="clublinks" start="147.704" dur="1.841"> E SHKURTUAR P PR TLE LEXUAR GUZA, DHE </text>
<text sub="clublinks" start="149.547" dur="1.526"> TANI TANI VAZHDON T BE BN DAGJIKUAR </text>
<text sub="clublinks" start="151.107" dur="1.754"> THROUGH - Unë mendoj se çfarë janë ata </text>
<text sub="clublinks" start="152.862" dur="2.137"> Duke provuar të bëni, GREGG, TOSHT TO </text>
<text sub="clublinks" start="155.034" dur="1.727"> STRENI KISTO T AL NDERME PAS </text>
<text sub="clublinks" start="156.762" dur="1.673"> ZGJEDHJET TEC BNI MENDIMIN </text>
<text sub="clublinks" start="158.47" dur="2.384"> NJ D DEMOKRAT do të zgjidhet, DHE </text>
<text sub="clublinks" start="160.855" dur="1.579"> Atëherë ata mund të shkojnë vërtet pas kësaj </text>
<text sub="clublinks" start="162.468" dur="0.585"> FLYNNI I PRGJITHSHM. </text>
<text sub="clublinks" start="163.054" dur="1.652"> GREGGI: ​​DHE NJER PEZIT NJEROPZ T ON SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="164.708" dur="1.736"> MEDIA SOCIALE DHE EVEN ”E REJA </text>
<text sub="clublinks" start="166.445" dur="2.12"> TIMAT E JORKIT "N AN NJ ED EDITORIAL </text>
<text sub="clublinks" start="168.566" dur="1.941"> SAID, OH, POR SHUMPURMARRJE PLED FLYNN </text>
<text sub="clublinks" start="170.542" dur="0.737"> Dy herë. </text>
<text sub="clublinks" start="171.313" dur="2.708"> FAR NUK KAN UN TD NDERRNI K THTO </text>
<text sub="clublinks" start="174.023" dur="2.147"> NJ CON KONFESION T CO SHOQRUAR ISSHT NO NR </text>
<text sub="clublinks" start="176.204" dur="4.086"> KONFESIONI P ALLR T GJITHA, NJLE PJES E detyruar </text>
<text sub="clublinks" start="180.324" dur="2.422"> ND DRMARRJET DHE KRERKESAT ISSHT NO JO </text>
<text sub="clublinks" start="182.747" dur="1.152"> PLEA T AT GJITHA. </text>
<text sub="clublinks" start="183.9" dur="1.958"> MUND T HA KENI E TRET QE </text>
<text sub="clublinks" start="185.892" dur="2.26"> COMEY, McCABE DHE STRZOK SET </text>
<text sub="clublinks" start="188.186" dur="2.416"> DERI DHE FLAMNI I Kornizuar, POR ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="190.603" dur="3.737"> EKIPI I PROVUESHMEVE T M MUELLERIT </text>
<text sub="clublinks" start="194.375" dur="2.524"> QAT NDEROHEN ND KRET TRE KND </text>
<text sub="clublinks" start="196.933" dur="1.076"> Vjen një PLEA. </text>
<text sub="clublinks" start="198.011" dur="1.603"> DHE TOUCH N TH KISTUST MUSTNYR Një copë </text>
<text sub="clublinks" start="199.615" dur="0.903"> M M SHUM, TEC BANI QENI VIKTIM </text>
<text sub="clublinks" start="200.519" dur="1.084"> E KETE. </text>
<text sub="clublinks" start="201.604" dur="3.047"> DO T NDIKOJ, AT P T P VNI N A ROOM </text>
<text sub="clublinks" start="204.686" dur="1.499"> P FORR DITA DHE HAMMER TUAJ, E DREJTA? </text>
<text sub="clublinks" start="206.22" dur="0.665"> >> PO. </text>
<text sub="clublinks" start="206.919" dur="2.206"> DUAM, ATFAR DUH TANI </text>
<text sub="clublinks" start="209.16" dur="2.628"> KAN ALL T OF GJITHA DOKUMENTET TUAJ, T ALL GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="211.789" dur="3.314"> REKORS TUAJ, DHE PASQYRS </text>
<text sub="clublinks" start="215.104" dur="2.716"> SEKTIVELI - SELECT ILY </text>
<text sub="clublinks" start="217.821" dur="2.801"> SHOW ME WHFAR DUHET T O DHNI </text>
<text sub="clublinks" start="220.623" dur="1.494"> KONTEKSTI, DHE ATA MUND T. QUIZ </text>
<text sub="clublinks" start="222.118" dur="0.987"> ME P ITR TI. </text>
<text sub="clublinks" start="223.139" dur="1.236"> NSE DO T A BNI NJIST M MNYRI, ato </text>
<text sub="clublinks" start="224.41" dur="1.15"> POZIKUAR N IT TI. </text>
<text sub="clublinks" start="225.561" dur="2.28"> FAR DUA DUHET T TO BJ </text>
<text sub="clublinks" start="227.843" dur="1.827"> Fundi i bazuar në atë që është </text>
<text sub="clublinks" start="229.671" dur="1.775"> PYETJET JAN, DUHET M ME </text>
<text sub="clublinks" start="231.447" dur="1.447"> P ACR TC KUPTUAR FLYNNIN E PRGJITHSHM T. </text>
<text sub="clublinks" start="232.929" dur="1.721"> SHKOLLIMI I AKTIT LOGAN, CIL </text>
<text sub="clublinks" start="234.685" dur="1.218"> VERDO NJ KSISHT DIN ISSHT A NJ. RI JUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="235.904" dur="0.25"> WAW. </text>
<text sub="clublinks" start="236.188" dur="0.676"> GREQI: E DREJTA. </text>
<text sub="clublinks" start="236.898" dur="1.815"> >> DHE ATA ATA DUHET TI </text>
<text sub="clublinks" start="238.747" dur="1.185"> SHKAKT THE PRESIDENTI I </text>
<text sub="clublinks" start="239.934" dur="1.3"> SHKOLLIMI I AKTIT LOGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="241.269" dur="1.695"> Dhe unë thashë, DUHET, Ai nuk do </text>
<text sub="clublinks" start="242.965" dur="1.345"> EDHE DUA FAR IS ISFAR, ISSHT, SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="244.311" dur="0.901"> SHKELJE T L VDES. </text>
<text sub="clublinks" start="245.213" dur="2.354"> DHE ATFAR DUHET TY BN </text>
<text sub="clublinks" start="247.568" dur="1.567"> PR T GJITHA T GJITHA T TO NDODHTER PAS </text>
<text sub="clublinks" start="249.136" dur="1.789"> ACHDO XH TTHER TJERA TI GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="250.926" dur="1.552"> KA NJ A RAST, ULTIMATELI - TI </text>
<text sub="clublinks" start="252.48" dur="1.597"> A NUK KUJDES P ABR FLYNN OSE ME, </text>
<text sub="clublinks" start="254.111" dur="0.856"> Ata kanë qenë gjithmonë pas DONALD </text>
<text sub="clublinks" start="254.969" dur="0.313"> Trump. </text>
<text sub="clublinks" start="255.316" dur="2.714"> DHE MENDONI P WHR FAR KJO SHT. </text>
<text sub="clublinks" start="258.031" dur="1.767"> Jemi duke folur RRETH SHQIPTARIT </text>
<text sub="clublinks" start="259.799" dur="1.525"> SISTEMI I DREJTSIS TH QAT SI </text>
<text sub="clublinks" start="261.359" dur="1.886"> BLACKMAILING DHE EXTORTING, JU </text>
<text sub="clublinks" start="263.247" dur="0.922"> NJ K njohje, AMERIKANE PATRIOTIKE. </text>
<text sub="clublinks" start="264.203" dur="2.075"> NSE MUND T DO B DON SE MUND T TH B TONJ Q TO M TO TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="266.312" dur="1.628"> MUND T DO B DON TH KATTO Q TO N TO FLYNN T PRGJITHSHM, </text>
<text sub="clublinks" start="267.941" dur="1.426"> Ata mund të bëjnë atë që në ndonjë mënyrë. </text>
<text sub="clublinks" start="269.401" dur="1.029"> GREQI: E DREJTA. </text>
<text sub="clublinks" start="270.431" dur="2.352"> DHE MUELLERI DHE TEK TAMA E TRAJTUAR </text>
<text sub="clublinks" start="272.818" dur="1.871"> P --R - T T BALN SHQIPRI N J JERRY CORSI, </text>
<text sub="clublinks" start="274.69" dur="2.096"> Ata i vendosin në një dhomë dhe thanë </text>
<text sub="clublinks" start="276.787" dur="0.904"> SHENJO KIST SHENIM. </text>
<text sub="clublinks" start="277.726" dur="1.859"> Ai tha, por kjo është një gënjeshtër. </text>
<text sub="clublinks" start="279.586" dur="1.641"> Ata thanë, NUK KUJDESI, JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="281.228" dur="1.972"> SHPESHT T NDIKOJN BE PARA PARA </text>
<text sub="clublinks" start="283.201" dur="1.446"> Dhjetë VJET T VJESH N IFSE NUK DO </text>
<text sub="clublinks" start="284.648" dur="0.642"> Shenja TI. </text>
<text sub="clublinks" start="285.291" dur="2.775"> DHE NDODH, NGA MUAJ. </text>
<text sub="clublinks" start="288.067" dur="1.391"> Kjo është vetëm e gabuar, </text>
<text sub="clublinks" start="289.492" dur="1.477"> SJELLJET E PAVARUR KORRUPTI, </text>
<text sub="clublinks" start="291.003" dur="0.391"> Shtë një Abuzim i Fuqisë. </text>