Petugas Kepolisian Pomona Muncul, Cidera Wong sing Sakit Dibukak Sawise Luncat Lintas ing Montcl subtitles

Bapake lan bocah ing PICK UP KANGGO ING NORTHRIDGE HEADLIGHT. PAT: IN MONTCLAIR, TUKAPAN BISA ING KENANGAN DIPANGGO SHOOTING, POLOMES POMONA NAMPANG INI SATUR Wong-wong sing nawarake kasebut ditrapake.

Petugas Kepolisian Pomona Muncul, Cidera Wong sing Sakit Dibukak Sawise Luncat Lintas ing Montcl

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0.85" dur="1.33"> Bapake lan bocah ing PICK UP </text>
<text sub="clublinks" start="2.18" dur="0.3"> KANGGO ING NORTHRIDGE </text>
<text sub="clublinks" start="2.48" dur="1.8"> HEADLIGHT. </text>
<text sub="clublinks" start="4.28" dur="2.47"> PAT: IN MONTCLAIR, TUKAPAN </text>
<text sub="clublinks" start="6.75" dur="2.54"> BISA ING KENANGAN DIPANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="9.29" dur="2.35"> SHOOTING, POLOMES POMONA NAMPANG INI SATUR </text>
<text sub="clublinks" start="14.99" dur="2.35"> Wong-wong sing nawarake kasebut ditrapake. </text>