Polda Pomona Polda, Tatu Lalaki Anu Tuduh Ngabuka Seuneu Saatos Henteu Lalu Lintas di Montcl subtitles

BAPA JEUNG ANAK DINA PICK UP NU NGADANGKEUN DI NORTHRIDGE CAHAYU. PAT: IN MONTCLAIR, PURSUIT TAMAT DITERIMA DILAMBUNG NEMBAK, PULSA POMONA NYAETEU SALAH DALAM PEJABATNA DILIBUNG.

Polda Pomona Polda, Tatu Lalaki Anu Tuduh Ngabuka Seuneu Saatos Henteu Lalu Lintas di Montcl

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0.85" dur="1.33">BAPA JEUNG ANAK DINA PICK UP</text>
<text sub="clublinks" start="2.18" dur="0.3"> NU NGADANGKEUN DI NORTHRIDGE</text>
<text sub="clublinks" start="2.48" dur="1.8"> CAHAYU.</text>
<text sub="clublinks" start="4.28" dur="2.47"> PAT: IN MONTCLAIR, PURSUIT</text>
<text sub="clublinks" start="6.75" dur="2.54"> TAMAT DITERIMA DILAMBUNG</text>
<text sub="clublinks" start="9.29" dur="2.35"> NEMBAK, PULSA POMONA NYAETEU SALAH</text>
<text sub="clublinks" start="14.99" dur="2.35"> DALAM PEJABATNA DILIBUNG.</text>