Apa aku katon padha subtitles

Eh? OMG (x4) Apik banget, OMG. Oh, sampeyan apik banget OMG, cute Iki preinan gedhe Korea ... sandhangan banget khusus Ooooh cute Napa jagung? Apa kuwi? Apa senjata iki? Apa kuwi? Apa? Matur suwun, cute banget Oh Daph. Daph lan aku, bener? Dhewe Saring akeh, akeh saringan saiki Saiki kita cangkeme lan Mripat banget boom lan cangkem lan boom Nanging cute banget Apa sampeyan seneng bocah-bocah wadon? Aku mung ... prawan iku kanca lan Aku pengin pacar Apa? Gimme gimme gimmie gimmie Oh ora ana sing ora Oh, apa? Oh apa? "Obrolan: kita pengin ora ana aliran dandanan." "Hachubby: neber ..." Napa sampeyan pengin?! Noooo "Goleki kabeh panganan iki entek" Apa? "Prak, aku kudu mangan kabeh iku" Apa tegese? Matur nuwun kanthi sanget Aduh pepeD Duh gusti minus 50 kilogram iki Ora Aku saiki padha tenan padha karo aku ora beda Ora! Aku dudu Ora Ora Oh? "Nuwun sewu ... mbusak iki?" Nyuwun sewu .... mbusak iki? OMG cute, matur suwun "Hachu sih" "sampurna" "Rahayu wes menyang mbusak" Apa kuwi? Malaikat Pepega Apa kuwi? Ora Pepega! Aku mung ..... Malaikat cantik, ngerti? Kita malaekat ayu "Screech kamenangan!" Oh? Oh? OMG, nggawe animasi- hachu "Pickychu" Kenging punapa? Aku dudu Pickychu Heeeey ... Mungkasi Napa celonone jambon saiki Bocah 10 ... Apa? "Sampeyan ora bakal ndeleng streamer liyane, nanging mung HAchubby." "... ora bakal nyebutake HAchubby lawas nalika ngobrol." "... ora mangan, ngirim utawa sebutake timun apa wae ing ngarepe HAchubby." "... ora bakal nyenengake celana jambon." "... ora tuku saka toko liyane nanging emart (24) wae." "... ora bakal nyebutake" ora nggawe aliran stream "ing chatting." "... ora bakal-" "... ora bakal nyelehake lemak HAchubby." "... ora bakal nyenengake tas ketchup." "... mesthi bakal ilang-" OMG, dheweke duwe cider. OMG, seksi banget. Oh OMG katon mewah lan kabeh seksi banget Apa iki?! Katon game- apa warni lan Efek apik, bener? mbok menawi Manungsa profesional. Ya profesional nggambar manungsa OMG Oh, oh oh, aku ilang Aku saiki rusak Iki sedih banget Kabeh wong kesasar, yen ora salah, dudu manungsa Ora apa-apa Mung ora apa-apa Akeh banget kuwatir mungkasi sampeyan. Sampeyan mung ngganti pikiran lan urip sampeyan owah-owahan manungsa banget Susah, nanging sampeyan bisa amarga aku wis ganti urip saya ganti Gesang saiki saya ganti. Ya Ya, ya pancen apik tenan Matur suwun, matur suwun. Ya, aku bisa ndhelikake uripku sing rusak Apa kuwi? Hei .. Saiki diet? "Kaos sing padha nanging beda-beda PepeHands" "Hachu lawas (6 Wulan kepungkur)" "Anyar Hachu (Saiki) + 5KG" Aku mung + 2KG Eh, apa kuwi? "Sampurna kanggo ndhelikake celana pink" "PepeLaugh" "Hei .." "Sampeyan mikir aku ndhelikake Jambon cendhak?!" "Sampeyan mikir nyata?!" "Sampeyan mikir ?!" "Sampeyan mikir aku ndhelikake Jambon cendhak?!" "Iki ora guyon" Sampeyan mikir ?! "Sampurna kanggo ndhelikake celana jambon PepeLaugh" Matur nuwun! Matur suwun! Sampeyan mikir aku ndhelikake pink sing cendhak? Nyata ?! Sampeyan mikir ?! Ya Wong manca

Apa aku katon padha

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="2.8" dur="0.52"> Eh? </text>
<text sub="clublinks" start="6.56" dur="7.62"> OMG (x4) Apik banget, OMG. Oh, sampeyan apik banget </text>
<text sub="clublinks" start="18.32" dur="1.84"> OMG, cute </text>
<text sub="clublinks" start="20.16" dur="2.559"> Iki preinan gedhe Korea ... </text>
<text sub="clublinks" start="23.68" dur="1.28"> sandhangan </text>
<text sub="clublinks" start="24.96" dur="1.52"> banget </text>
<text sub="clublinks" start="26.48" dur="2"> khusus </text>
<text sub="clublinks" start="43.58" dur="1.6"> Ooooh cute </text>
<text sub="clublinks" start="45.64" dur="0.64"> Napa jagung? </text>
<text sub="clublinks" start="47.36" dur="1.24"> Apa kuwi? </text>
<text sub="clublinks" start="48.6" dur="0.86"> Apa senjata iki? </text>
<text sub="clublinks" start="49.82" dur="0.88"> Apa kuwi? </text>
<text sub="clublinks" start="51.3" dur="0.5"> Apa? </text>
<text sub="clublinks" start="51.98" dur="1.36"> Matur suwun, cute banget </text>
<text sub="clublinks" start="55.28" dur="2.78"> Oh Daph. Daph lan aku, bener? </text>
<text sub="clublinks" start="62.54" dur="0.5"> Dhewe </text>
<text sub="clublinks" start="65.28" dur="2.72"> Saring akeh, akeh saringan saiki </text>
<text sub="clublinks" start="68.799" dur="2.161"> Saiki kita cangkeme </text>
<text sub="clublinks" start="70.96" dur="0.5"> lan </text>
<text sub="clublinks" start="71.68" dur="3.519"> Mripat banget boom lan cangkem </text>
<text sub="clublinks" start="76.58" dur="0.56"> lan boom </text>
<text sub="clublinks" start="78.88" dur="2"> Nanging cute banget </text>
<text sub="clublinks" start="81.68" dur="1.22"> Apa sampeyan seneng bocah-bocah wadon? </text>
<text sub="clublinks" start="83.4" dur="2.74"> Aku mung ... prawan iku kanca </text>
<text sub="clublinks" start="86.38" dur="0.5"> lan </text>
<text sub="clublinks" start="87.68" dur="1.42"> Aku pengin </text>
<text sub="clublinks" start="89.1" dur="1.699"> pacar </text>
<text sub="clublinks" start="90.799" dur="1.28"> Apa? </text>
<text sub="clublinks" start="92.08" dur="4.94"> Gimme gimme gimmie gimmie </text>
<text sub="clublinks" start="97.02" dur="3.22"> Oh ora ana sing ora </text>
<text sub="clublinks" start="101.6" dur="3.059"> Oh, apa? Oh apa? </text>
<text sub="clublinks" start="117.04" dur="2.44"> "Obrolan: kita pengin ora ana aliran dandanan." </text>
<text sub="clublinks" start="119.48" dur="1.36"> "Hachubby: neber ..." </text>
<text sub="clublinks" start="122.98" dur="1.8"> Napa sampeyan pengin?! </text>
<text sub="clublinks" start="128.82" dur="0.8"> Noooo </text>
<text sub="clublinks" start="135.52" dur="3.68"> "Goleki kabeh panganan iki entek" </text>
<text sub="clublinks" start="141.34" dur="0.88"> Apa? </text>
<text sub="clublinks" start="143.52" dur="2.92"> "Prak, aku kudu mangan kabeh iku" </text>
<text sub="clublinks" start="147.68" dur="3.06"> Apa tegese? Matur nuwun kanthi sanget </text>
<text sub="clublinks" start="154.16" dur="0.68"> Aduh </text>
<text sub="clublinks" start="157.42" dur="1.72"> pepeD </text>
<text sub="clublinks" start="165.52" dur="1.999"> Duh gusti </text>
<text sub="clublinks" start="167.519" dur="2.32"> minus 50 kilogram iki </text>
<text sub="clublinks" start="170.48" dur="1.2"> Ora </text>
<text sub="clublinks" start="171.68" dur="4.74"> Aku saiki padha tenan padha karo aku ora beda </text>
<text sub="clublinks" start="185.04" dur="2.76"> Ora! Aku dudu </text>
<text sub="clublinks" start="188.04" dur="0.92"> Ora </text>
<text sub="clublinks" start="190.14" dur="0.88"> Ora </text>
<text sub="clublinks" start="194.48" dur="3.46"> Oh? "Nuwun sewu ... mbusak iki?" </text>
<text sub="clublinks" start="199.34" dur="2"> Nyuwun sewu .... mbusak iki? </text>
<text sub="clublinks" start="202.08" dur="1.82"> OMG cute, matur suwun </text>
<text sub="clublinks" start="209.1" dur="0.96"> "Hachu sih" </text>
<text sub="clublinks" start="210.22" dur="1.22"> "sampurna" </text>
<text sub="clublinks" start="211.44" dur="3.36"> "Rahayu wes menyang mbusak" </text>
<text sub="clublinks" start="215.2" dur="1.759"> Apa kuwi? </text>
<text sub="clublinks" start="216.96" dur="1.84"> Malaikat Pepega </text>
<text sub="clublinks" start="218.8" dur="0.86"> Apa kuwi? </text>
<text sub="clublinks" start="220.56" dur="2.02"> Ora Pepega! </text>
<text sub="clublinks" start="222.72" dur="1.56"> Aku mung ..... </text>
<text sub="clublinks" start="224.96" dur="4.42"> Malaikat cantik, ngerti? Kita malaekat ayu </text>
<text sub="clublinks" start="230.68" dur="1.8"> "Screech kamenangan!" </text>
<text sub="clublinks" start="238.04" dur="0.5"> Oh? </text>
<text sub="clublinks" start="240.28" dur="0.5"> Oh? </text>
<text sub="clublinks" start="241.9" dur="3"> OMG, nggawe animasi- hachu </text>
<text sub="clublinks" start="254.5" dur="1.3"> "Pickychu" </text>
<text sub="clublinks" start="256.52" dur="1.68"> Kenging punapa? Aku dudu Pickychu </text>
<text sub="clublinks" start="259.46" dur="1.04"> Heeeey ... </text>
<text sub="clublinks" start="261.76" dur="0.64"> Mungkasi </text>
<text sub="clublinks" start="267.68" dur="2"> Napa celonone jambon saiki </text>
<text sub="clublinks" start="271.259" dur="2"> Bocah 10 ... </text>
<text sub="clublinks" start="273.6" dur="1.68"> Apa? </text>
<text sub="clublinks" start="275.28" dur="4.72"> "Sampeyan ora bakal ndeleng streamer liyane, nanging mung HAchubby." </text>
<text sub="clublinks" start="281.58" dur="3.5"> "... ora bakal nyebutake HAchubby lawas nalika ngobrol." </text>
<text sub="clublinks" start="285.08" dur="9.06"> "... ora mangan, ngirim utawa sebutake timun apa wae ing ngarepe HAchubby." </text>
<text sub="clublinks" start="294.44" dur="3.2"> "... ora bakal nyenengake celana jambon." </text>
<text sub="clublinks" start="297.64" dur="5.18"> "... ora tuku saka toko liyane nanging emart (24) wae." </text>
<text sub="clublinks" start="304.08" dur="4.32"> "... ora bakal nyebutake" ora nggawe aliran stream "ing chatting." </text>
<text sub="clublinks" start="308.44" dur="1.12"> "... ora bakal-" </text>
<text sub="clublinks" start="313.44" dur="2.64"> "... ora bakal nyelehake lemak HAchubby." </text>
<text sub="clublinks" start="316.56" dur="3.36"> "... ora bakal nyenengake tas ketchup." </text>
<text sub="clublinks" start="320.72" dur="2.4"> "... mesthi bakal ilang-" </text>
<text sub="clublinks" start="330.08" dur="7.76"> OMG, dheweke duwe cider. OMG, seksi banget. Oh </text>
<text sub="clublinks" start="339.36" dur="3.04"> OMG katon mewah lan kabeh seksi banget </text>
<text sub="clublinks" start="343.919" dur="2"> Apa iki?! </text>
<text sub="clublinks" start="354.88" dur="2"> Katon game- </text>
<text sub="clublinks" start="357.12" dur="2"> apa warni lan </text>
<text sub="clublinks" start="359.199" dur="2"> Efek apik, bener? </text>
<text sub="clublinks" start="361.36" dur="1.26"> mbok menawi </text>
<text sub="clublinks" start="362.62" dur="2"> Manungsa profesional. Ya </text>
<text sub="clublinks" start="365.14" dur="2.2"> profesional nggambar manungsa </text>
<text sub="clublinks" start="371.04" dur="1.08"> OMG </text>
<text sub="clublinks" start="376.32" dur="2.1"> Oh, oh oh, aku ilang </text>
<text sub="clublinks" start="385.44" dur="2"> Aku saiki rusak </text>
<text sub="clublinks" start="389.28" dur="2"> Iki sedih banget </text>
<text sub="clublinks" start="392.8" dur="4.239"> Kabeh wong kesasar, yen ora salah, dudu manungsa </text>
<text sub="clublinks" start="399.12" dur="1.359"> Ora apa-apa </text>
<text sub="clublinks" start="400.479" dur="1.921"> Mung ora apa-apa </text>
<text sub="clublinks" start="402.4" dur="3.04"> Akeh banget kuwatir mungkasi sampeyan. Sampeyan mung ngganti </text>
<text sub="clublinks" start="406.08" dur="5.119"> pikiran lan urip sampeyan owah-owahan manungsa banget </text>
<text sub="clublinks" start="412" dur="5.199"> Susah, nanging sampeyan bisa amarga aku wis ganti urip saya ganti </text>
<text sub="clublinks" start="418.16" dur="2"> Gesang saiki saya ganti. Ya </text>
<text sub="clublinks" start="421.34" dur="3.239"> Ya, ya pancen apik tenan </text>
<text sub="clublinks" start="436.319" dur="6.16"> Matur suwun, matur suwun. Ya, aku bisa ndhelikake uripku sing rusak </text>
<text sub="clublinks" start="444.56" dur="2"> Apa kuwi? Hei .. </text>
<text sub="clublinks" start="454.04" dur="0.98"> Saiki diet? </text>
<text sub="clublinks" start="455.84" dur="3.679"> "Kaos sing padha nanging beda-beda PepeHands" </text>
<text sub="clublinks" start="460.56" dur="5.62"> "Hachu lawas (6 Wulan kepungkur)" "Anyar Hachu (Saiki) + 5KG" </text>
<text sub="clublinks" start="466.52" dur="0.88"> Aku mung + 2KG </text>
<text sub="clublinks" start="468.64" dur="2"> Eh, apa kuwi? </text>
<text sub="clublinks" start="472.56" dur="2"> "Sampurna kanggo ndhelikake celana pink" </text>
<text sub="clublinks" start="475.44" dur="0.88"> "PepeLaugh" </text>
<text sub="clublinks" start="476.78" dur="0.56"> "Hei .." </text>
<text sub="clublinks" start="479.58" dur="2.5"> "Sampeyan mikir aku ndhelikake Jambon cendhak?!" </text>
<text sub="clublinks" start="483.82" dur="1.28"> "Sampeyan mikir nyata?!" </text>
<text sub="clublinks" start="487.18" dur="0.96"> "Sampeyan mikir ?!" </text>
<text sub="clublinks" start="489.64" dur="2.16"> "Sampeyan mikir aku ndhelikake Jambon cendhak?!" </text>
<text sub="clublinks" start="501.76" dur="2.86"> "Iki ora guyon" </text>
<text sub="clublinks" start="514.4" dur="1.54"> Sampeyan mikir ?! </text>
<text sub="clublinks" start="519.3" dur="2.96"> "Sampurna kanggo ndhelikake celana jambon PepeLaugh" </text>
<text sub="clublinks" start="549.44" dur="2"> Matur nuwun! Matur suwun! </text>
<text sub="clublinks" start="575.44" dur="5.919"> Sampeyan mikir aku ndhelikake pink sing cendhak? Nyata ?! Sampeyan mikir ?! </text>
<text sub="clublinks" start="584.399" dur="2"> Ya </text>
<text sub="clublinks" start="603.76" dur="2"> Wong manca </text>