Naha kuring katingali sami subtitles

Eh? OMG (x4) Saé pisan, OMG. Oh, anjeun saé pisan OMG, imut Ieu mangrupikeun liburan ageung Korea…. baju pisan istimewa Ooooh imut Naha jagong? Naon éta? Naon pakarang ieu? Naon éta? Naon? Hatur nuhun, lucu pisan Duh Daph. Daph sareng abdi, leres? Éndah Saringan teuing, seueur filter ayeuna Ayeuna kami baham jeung Soca anu kacida bout sareng sungut sareng booming Tapi lucu pisan Naha anjeun resep awéwé? Kakara kuring ... budak awéwé éta babaturan jeung Abdi hoyong kabogoh Naon? Gimme gimme gimmie gimmie Oh moal aya euweuh euweuh Oh, naon? Oh naon? "Ngobrol: urang hoyong henteu aliran aliran." "Pelosok: neber ..." Naha anjeun hoyong?! Noooo "Tingali sadayana tuangeun dahareun ieu" Naon? "Tebak kuring ngan ukur kudu dahar sagala" Naon hartosna? hatur nuhun pisan Wah SatoD Ya Allah dikurangan 50 kilogram ieu Henteu Kuring sami ayeuna sami sami saé kuring henteu béda Henteu! Henteu Nooo Nooo Oh? "Hapunten meureun ... hapus ieu?" Hapunten meureun .... hapus ieu? OMG lucu, hatur nuhun "Hachu rahmat" "sampurna" "Rahmat anjeun parantos dihapus" Naon éta? Malaikat Pepega Naon éta? Henteu Pepega! Kami hungkul ..... Malaikat geulis? Kami malaikat anu éndah "Screech kameunangan!" Oh? Oh? OMG, damel animasi hachu "Pickychu" Naha? Abdi henteu Pickychu Heeeey ... Eureun Naha calana jambon ayeuna HAchubby 10 ... Naon? "Teu wajib lalajo streamers sanés tapi HAchubby hungkul." "... henteu kedah nyebut Héchubby anu lami dina ngobrol." "... henteu kedah tuang, ngirim atanapi nyebatkeun jinis timun di payuneun HAchubby." "... moal ngagemkeun kolor pink." "... moal ngagaleuh ti toko sanés tapi émart (24) hungkul." "... henteu kedah disebatkeun" henteu make-stream "dina ngobrol." "... moal-" "... moal pernah nelepon gajih HAchubby." "... moal matak oléh-énggal kantong ketchup." "... wajib éléh-" OMG, anjeunna gaduh cider. OMG, seksi pisan. Oh OMG katingalina mewah sareng sadayana seksi pisan Naon ini?! Sigana kaulinan- naon warni sareng Pangaruh alus, henteu? tiasa waé Manusa profésional. Leres profésional ngagambar manusa Ya Allah Duh guh gusti, kuring éléh Abdi ayeuna ngejat Ieu hanjelu pisan Sadayana jalma kasalahan henteu pernah kasalahan henteu manusa Teu kunanaon Ngan henteu kunanaon Teuing salempang teuing ngeureunkeun anjeun. Ngan anjeun robih pikiran anjeun sareng kahirupan anjeun robih manusa anu robih pisan Hésé, tapi anjeun tiasa kusabab kuring dirobih hirup kuring dirobih Hirup kuring ayeuna dirobih. Heuh Leres, nuhun, ieu endah pisan Hatur nuhun, hatur nuhun. Leres, kuring tiasa nyumputkeun kahirupan kuring anu rusak Naon éta? Héy .. Diet ayeuna? "Kaos anu sami tapi benten PepeHands" "Old hachu (6 Bulan ka pengker)" "Anyar Hachu (Ayeuna) + 5KG" Abdi ngan ukur + 2KG Hé, naon éta? "Sampurna pikeun nyumput kolor pink" "PepeLaugh" "Héy .." "Anjeun pikir kuring nyumput pink?!" "Anjeun nyangka nyata?!" "Émangna?!" "Anjeun pikir kuring nyumput pink?!" "Ieu sanés lulucon" Émangna?! "Sampurna pikeun nyumput kolor pink PepeLaugh" Hatur nuhun neunggeul! Hatur nuhun! Anjeun pikir kuring nyumput pink? Real ?! Émangna?! Leres Deungeun

Naha kuring katingali sami

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="2.8" dur="0.52"> Eh? </text>
<text sub="clublinks" start="6.56" dur="7.62"> OMG (x4) Saé pisan, OMG. Oh, anjeun saé pisan </text>
<text sub="clublinks" start="18.32" dur="1.84"> OMG, imut </text>
<text sub="clublinks" start="20.16" dur="2.559"> Ieu mangrupikeun liburan ageung Korea…. </text>
<text sub="clublinks" start="23.68" dur="1.28"> baju </text>
<text sub="clublinks" start="24.96" dur="1.52"> pisan </text>
<text sub="clublinks" start="26.48" dur="2"> istimewa </text>
<text sub="clublinks" start="43.58" dur="1.6"> Ooooh imut </text>
<text sub="clublinks" start="45.64" dur="0.64"> Naha jagong? </text>
<text sub="clublinks" start="47.36" dur="1.24"> Naon éta? </text>
<text sub="clublinks" start="48.6" dur="0.86"> Naon pakarang ieu? </text>
<text sub="clublinks" start="49.82" dur="0.88"> Naon éta? </text>
<text sub="clublinks" start="51.3" dur="0.5"> Naon? </text>
<text sub="clublinks" start="51.98" dur="1.36"> Hatur nuhun, lucu pisan </text>
<text sub="clublinks" start="55.28" dur="2.78"> Duh Daph. Daph sareng abdi, leres? </text>
<text sub="clublinks" start="62.54" dur="0.5"> Éndah </text>
<text sub="clublinks" start="65.28" dur="2.72"> Saringan teuing, seueur filter ayeuna </text>
<text sub="clublinks" start="68.799" dur="2.161"> Ayeuna kami baham </text>
<text sub="clublinks" start="70.96" dur="0.5"> jeung </text>
<text sub="clublinks" start="71.68" dur="3.519"> Soca anu kacida bout sareng sungut </text>
<text sub="clublinks" start="76.58" dur="0.56"> sareng booming </text>
<text sub="clublinks" start="78.88" dur="2"> Tapi lucu pisan </text>
<text sub="clublinks" start="81.68" dur="1.22"> Naha anjeun resep awéwé? </text>
<text sub="clublinks" start="83.4" dur="2.74"> Kakara kuring ... budak awéwé éta babaturan </text>
<text sub="clublinks" start="86.38" dur="0.5"> jeung </text>
<text sub="clublinks" start="87.68" dur="1.42"> Abdi hoyong </text>
<text sub="clublinks" start="89.1" dur="1.699"> kabogoh </text>
<text sub="clublinks" start="90.799" dur="1.28"> Naon? </text>
<text sub="clublinks" start="92.08" dur="4.94"> Gimme gimme gimmie gimmie </text>
<text sub="clublinks" start="97.02" dur="3.22"> Oh moal aya euweuh euweuh </text>
<text sub="clublinks" start="101.6" dur="3.059"> Oh, naon? Oh naon? </text>
<text sub="clublinks" start="117.04" dur="2.44"> "Ngobrol: urang hoyong henteu aliran aliran." </text>
<text sub="clublinks" start="119.48" dur="1.36"> "Pelosok: neber ..." </text>
<text sub="clublinks" start="122.98" dur="1.8"> Naha anjeun hoyong?! </text>
<text sub="clublinks" start="128.82" dur="0.8"> Noooo </text>
<text sub="clublinks" start="135.52" dur="3.68"> "Tingali sadayana tuangeun dahareun ieu" </text>
<text sub="clublinks" start="141.34" dur="0.88"> Naon? </text>
<text sub="clublinks" start="143.52" dur="2.92"> "Tebak kuring ngan ukur kudu dahar sagala" </text>
<text sub="clublinks" start="147.68" dur="3.06"> Naon hartosna? hatur nuhun pisan </text>
<text sub="clublinks" start="154.16" dur="0.68"> Wah </text>
<text sub="clublinks" start="157.42" dur="1.72"> SatoD </text>
<text sub="clublinks" start="165.52" dur="1.999"> Ya Allah </text>
<text sub="clublinks" start="167.519" dur="2.32"> dikurangan 50 kilogram ieu </text>
<text sub="clublinks" start="170.48" dur="1.2"> Henteu </text>
<text sub="clublinks" start="171.68" dur="4.74"> Kuring sami ayeuna sami sami saé kuring henteu béda </text>
<text sub="clublinks" start="185.04" dur="2.76"> Henteu! Henteu </text>
<text sub="clublinks" start="188.04" dur="0.92"> Nooo </text>
<text sub="clublinks" start="190.14" dur="0.88"> Nooo </text>
<text sub="clublinks" start="194.48" dur="3.46"> Oh? "Hapunten meureun ... hapus ieu?" </text>
<text sub="clublinks" start="199.34" dur="2"> Hapunten meureun .... hapus ieu? </text>
<text sub="clublinks" start="202.08" dur="1.82"> OMG lucu, hatur nuhun </text>
<text sub="clublinks" start="209.1" dur="0.96"> "Hachu rahmat" </text>
<text sub="clublinks" start="210.22" dur="1.22"> "sampurna" </text>
<text sub="clublinks" start="211.44" dur="3.36"> "Rahmat anjeun parantos dihapus" </text>
<text sub="clublinks" start="215.2" dur="1.759"> Naon éta? </text>
<text sub="clublinks" start="216.96" dur="1.84"> Malaikat Pepega </text>
<text sub="clublinks" start="218.8" dur="0.86"> Naon éta? </text>
<text sub="clublinks" start="220.56" dur="2.02"> Henteu Pepega! </text>
<text sub="clublinks" start="222.72" dur="1.56"> Kami hungkul ..... </text>
<text sub="clublinks" start="224.96" dur="4.42"> Malaikat geulis? Kami malaikat anu éndah </text>
<text sub="clublinks" start="230.68" dur="1.8"> "Screech kameunangan!" </text>
<text sub="clublinks" start="238.04" dur="0.5"> Oh? </text>
<text sub="clublinks" start="240.28" dur="0.5"> Oh? </text>
<text sub="clublinks" start="241.9" dur="3"> OMG, damel animasi hachu </text>
<text sub="clublinks" start="254.5" dur="1.3"> "Pickychu" </text>
<text sub="clublinks" start="256.52" dur="1.68"> Naha? Abdi henteu Pickychu </text>
<text sub="clublinks" start="259.46" dur="1.04"> Heeeey ... </text>
<text sub="clublinks" start="261.76" dur="0.64"> Eureun </text>
<text sub="clublinks" start="267.68" dur="2"> Naha calana jambon ayeuna </text>
<text sub="clublinks" start="271.259" dur="2"> HAchubby 10 ... </text>
<text sub="clublinks" start="273.6" dur="1.68"> Naon? </text>
<text sub="clublinks" start="275.28" dur="4.72"> "Teu wajib lalajo streamers sanés tapi HAchubby hungkul." </text>
<text sub="clublinks" start="281.58" dur="3.5"> "... henteu kedah nyebut Héchubby anu lami dina ngobrol." </text>
<text sub="clublinks" start="285.08" dur="9.06"> "... henteu kedah tuang, ngirim atanapi nyebatkeun jinis timun di payuneun HAchubby." </text>
<text sub="clublinks" start="294.44" dur="3.2"> "... moal ngagemkeun kolor pink." </text>
<text sub="clublinks" start="297.64" dur="5.18"> "... moal ngagaleuh ti toko sanés tapi émart (24) hungkul." </text>
<text sub="clublinks" start="304.08" dur="4.32"> "... henteu kedah disebatkeun" henteu make-stream "dina ngobrol." </text>
<text sub="clublinks" start="308.44" dur="1.12"> "... moal-" </text>
<text sub="clublinks" start="313.44" dur="2.64"> "... moal pernah nelepon gajih HAchubby." </text>
<text sub="clublinks" start="316.56" dur="3.36"> "... moal matak oléh-énggal kantong ketchup." </text>
<text sub="clublinks" start="320.72" dur="2.4"> "... wajib éléh-" </text>
<text sub="clublinks" start="330.08" dur="7.76"> OMG, anjeunna gaduh cider. OMG, seksi pisan. Oh </text>
<text sub="clublinks" start="339.36" dur="3.04"> OMG katingalina mewah sareng sadayana seksi pisan </text>
<text sub="clublinks" start="343.919" dur="2"> Naon ini?! </text>
<text sub="clublinks" start="354.88" dur="2"> Sigana kaulinan- </text>
<text sub="clublinks" start="357.12" dur="2"> naon warni sareng </text>
<text sub="clublinks" start="359.199" dur="2"> Pangaruh alus, henteu? </text>
<text sub="clublinks" start="361.36" dur="1.26"> tiasa waé </text>
<text sub="clublinks" start="362.62" dur="2"> Manusa profésional. Leres </text>
<text sub="clublinks" start="365.14" dur="2.2"> profésional ngagambar manusa </text>
<text sub="clublinks" start="371.04" dur="1.08"> Ya Allah </text>
<text sub="clublinks" start="376.32" dur="2.1"> Duh guh gusti, kuring éléh </text>
<text sub="clublinks" start="385.44" dur="2"> Abdi ayeuna ngejat </text>
<text sub="clublinks" start="389.28" dur="2"> Ieu hanjelu pisan </text>
<text sub="clublinks" start="392.8" dur="4.239"> Sadayana jalma kasalahan henteu pernah kasalahan henteu manusa </text>
<text sub="clublinks" start="399.12" dur="1.359"> Teu kunanaon </text>
<text sub="clublinks" start="400.479" dur="1.921"> Ngan henteu kunanaon </text>
<text sub="clublinks" start="402.4" dur="3.04"> Teuing salempang teuing ngeureunkeun anjeun. Ngan anjeun robih </text>
<text sub="clublinks" start="406.08" dur="5.119"> pikiran anjeun sareng kahirupan anjeun robih manusa anu robih pisan </text>
<text sub="clublinks" start="412" dur="5.199"> Hésé, tapi anjeun tiasa kusabab kuring dirobih hirup kuring dirobih </text>
<text sub="clublinks" start="418.16" dur="2"> Hirup kuring ayeuna dirobih. Heuh </text>
<text sub="clublinks" start="421.34" dur="3.239"> Leres, nuhun, ieu endah pisan </text>
<text sub="clublinks" start="436.319" dur="6.16"> Hatur nuhun, hatur nuhun. Leres, kuring tiasa nyumputkeun kahirupan kuring anu rusak </text>
<text sub="clublinks" start="444.56" dur="2"> Naon éta? Héy .. </text>
<text sub="clublinks" start="454.04" dur="0.98"> Diet ayeuna? </text>
<text sub="clublinks" start="455.84" dur="3.679"> "Kaos anu sami tapi benten PepeHands" </text>
<text sub="clublinks" start="460.56" dur="5.62"> "Old hachu (6 Bulan ka pengker)" "Anyar Hachu (Ayeuna) + 5KG" </text>
<text sub="clublinks" start="466.52" dur="0.88"> Abdi ngan ukur + 2KG </text>
<text sub="clublinks" start="468.64" dur="2"> Hé, naon éta? </text>
<text sub="clublinks" start="472.56" dur="2"> "Sampurna pikeun nyumput kolor pink" </text>
<text sub="clublinks" start="475.44" dur="0.88"> "PepeLaugh" </text>
<text sub="clublinks" start="476.78" dur="0.56"> "Héy .." </text>
<text sub="clublinks" start="479.58" dur="2.5"> "Anjeun pikir kuring nyumput pink?!" </text>
<text sub="clublinks" start="483.82" dur="1.28"> "Anjeun nyangka nyata?!" </text>
<text sub="clublinks" start="487.18" dur="0.96"> "Émangna?!" </text>
<text sub="clublinks" start="489.64" dur="2.16"> "Anjeun pikir kuring nyumput pink?!" </text>
<text sub="clublinks" start="501.76" dur="2.86"> "Ieu sanés lulucon" </text>
<text sub="clublinks" start="514.4" dur="1.54"> Émangna?! </text>
<text sub="clublinks" start="519.3" dur="2.96"> "Sampurna pikeun nyumput kolor pink PepeLaugh" </text>
<text sub="clublinks" start="549.44" dur="2"> Hatur nuhun neunggeul! Hatur nuhun! </text>
<text sub="clublinks" start="575.44" dur="5.919"> Anjeun pikir kuring nyumput pink? Real ?! Émangna?! </text>
<text sub="clublinks" start="584.399" dur="2"> Leres </text>
<text sub="clublinks" start="603.76" dur="2"> Deungeun </text>