Guru Calabar Dicoba Kepolisian Kepemimpinan: Berita TVJ Midday - 13 Februari 2020 subtitles

Sugeng sonten lan coklat Vashon kanthi warta tengah wengi sambutan khusus yen sampeyan lagi nonton siji titik mediacom wong pisanan sing diselehake ing ora duwe hubungan ing jamaica dibebasake dina iki sawise diuji negatif kanggo korona virus pasien sing teka ing Jamaika tanggal 30 Januari lan dituduhake ora dadi rumah sakit ing st. Maryam banjur diasingake kanggo diselidiki luwih lengkap conto dikirim menyang Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit perwira medical test dr. Jacqueline visesa McKenzie dina iki dikonfirmasi yen asil dirilis wingi kanggo tetep muga-muga duwe telung wong saiki sing diisolasi siji wong diisolasi saka tanggal 31 Januari ing st. Rumah sakit Anthony sing nduwe asil tes wangsulane negatif sing nampa asil saka CDC Atlanta wingi lan pasien bakal dibuwang dina iki menteri ujar yen conto wis dijupuk lan mudhun menyang Badan Kesehatan Umum Karibia kanggo dites saka wong nomer loro sing diisolasi amarga suhu sing dhuwur lan katelu Jamaican wis diselehake sawise tiba ing pulo liwat Sangster Bandara Internasional ing Montego Basin James, Selasa 11, Februari Jamaika sing lelungan saka China ditemokake ditemokake yen duwe mriyang lan langsung diisolasi pasien iki wis diisolasi kanggo njaga kanthi protokol kita ing endi wae sing wis lelungan saka China ing 14 taun pungkasan dina sadurunge teka lan ana gejala bakal diasingake lan investigasi nindakake langkah-langkah sabanjure kanggo pasien iki bakal kalebu manajemen mriyang lan gejala liyane sing ngasilake conto wis dikirim menyang Badan Kesehatan Umum Karibia kanthi ati-ati ing endi bakal dites coronavirus novel 2019 Kangge negara-negara Karibia saya tambah dhuwur kesiapan kanggo ngatasi virus corona yen tekan wilayah kasebut nganyari teka dr. Sistem kesehatan lan layanan Rufus Ewing penasihat papat-papat Barbados lan Karibia Timur kabeh negara wiwit penyakit kasebut digawe darurat internasional kanggo internasional keprihatinan kabeh negara ing wilayah wilayah kutha wis diuripake rencana kasebut disiapake saka pandemi lan ngalangi rencana sing umume dianyari dibenake supaya cocog karo kahanan tartamtu sing wis diaktifake rencana negara-negara kanthi aktif ing kontrol kendali ing port entri ing syarat-syarat screening ing port entri uga nindakake pengawasan sing perlu kanggo wong sing uga wis lelungan menyang China lan mlebu China liyane 200 lan liyane 242 wong mati saka virus korona ing hebei provinsi wingi lan 14,000 840 kasus anyar direkam spike gedhe ing infeksi sing dikonfirmasi paling ora sewu telung atus limang puluh lima saiki wis tiwas ing daratan China saka virus siji wong uga wis tiwas ing Hong Kong lan liyane ing Filipina nomer global saka Kasus koronavirus sing dikonfirmasi saiki wis ngluwihi 60.000 kanthi mayoritas kasus ing daratan China tekan berita liyane saiki guru sing didakwa minggu kepungkur sawise nyamar dadi anggota pasukan Jamaica Constabulary dikelingake nalika dheweke muncul sadurunge pengadilan gun nalika dina Rebo 38 taun Troy Kamar saka alamat Kingston 20 didakwa kanthi ilegal ilegal a bedhil lan amunisi uga nyamar polisi iku pengacara Peter sampanye II njaluk evaluasi kejiwaan mr. sampanye II utawa mr. kamar sing dadi guru drama ing SMA SMA bali menyang pengadilan ing 20 Maret amarga jaminan pangrungon dipenjara ing Kamis sawise dheweke menyang stasiun polisi Ellison Road lan nyamar dadi polisi sersan dijaluk ngasilake kartu identifikasi polisi uga minangka lisensi bedhil nanging ora bisa ngetren, mula dilaporake ngakoni manawa dheweke dudu warga Pulisi Prancis ing Manchester nuntut perusahaan Bauxite Jessica Alpert lan menteri pertambangan menyang mutusake masalah sing wis ngrugekake komunitas sing wis suwe warga negesake manawa gangguan bledug saka simpenan bauksit ing papane komunitas wis mbebayani kesehatan serius sing luwih akeh ing laporan iki nyatane sampeyan ngerti yen aku yaiku dheweke muncul ing kanthong sing crito penduduk ing Taman Prancis ing Manchester, sing ngganggu saka stok saka Bauxite ing komunitas wis dadi ngalamun nalika Rebo esuk warga protes nglawan kegiatan kasebut sing dijaluk yaiku kena pengaruh rezeki Raftery reresik saben Denis Kostin lunga amarga sampeyan wisuh kanggo kita kanthi dhasar sampeyan kudu bali maneh lan tendha kanggo nonton utawa loro kaping telu iku mengaruhi kesehatan kita sampeyan ndeleng bajingan ing kanthong sing dianggep kanthi nyesel saben banyu utama sing dikasihi saben minggu sawise ngombe pirang-pirang galon banyu iku urip ing ngendi urip sadurunge aku gesang kulawarga kulawarga ora ana sing urip nanging kita umur setaun lan dheweke ora bisa urip ing antarane aku amarga dheweke teka kene lan lara aku kudu nggawa dheweke bali menyang ibune ing st. Elizabeth lan mung ditutupi kuping, aku ora weruh manawa ndeleng kahanan ing sawijining panggonan ing kana aku mangan saka wong-wong sing teka saka prau aku mangan lan ing kono kewan-kewan lagi kena pengaruh warga kena pengaruh wit-witan sing ditandur ana ing kana ora ana cara kanggo wong-wong mau nindakake tetanen kabeh wit-witan ing kabeh grafts utawa ditutupi karo kita karo lendut abang sanajan lapangan jangkrik ing ing kana, dheweke nganakake pertandingan masak bubar lan kudu mungkasi pertandingan kasebut ora ana kegiatan rekreasi bisa ditindakake amarga naleni lan utamane Aku pengin ngerti yen kita ana ing angin sing dhuwur yaiku bauksit ora bisa ditemokake digunakake saham Jamar Co ing Clarendon kanggo bauks Alpert disco perusahaan sing butuh nganti adus mandheg kabeh bagean saiki ora melu produksi alumina amarga karya modernisasi ditindakake ing tanduran Nanging bauksit dikirim saben dina menyang bagean saka komunitas parkir Prancis sing nggadhahi stok saiki sawetara meter dhuwur, kita butuh stok kanggo mbusak saka ana lan ora liyane pertambangan ing saindenging wilayah iki amarga aku bakal part yen ora nggunakake kafeit dadi kita butuh dheweke kanggo mungkasi sisa lan aku nelpon Kementerian pertambangan kanggo nindakake sesuatu sing dibutuhake GBI kudu dadi papan komentar lan teka lan katon lan dilebokake mandheg saka operasi tambang sing ditindakake warga ora bisa njupuk iki maneh, Pangeran luwih akeh warta TVJ lan saiki durung suwe ngaso nanging tetep karo kita luwih akeh crita sawise pesen iki sambutan bali terus warta saiki siswa dadi target utama wong melu perdagangan wong sing wahyu saka Menteri Besar Pendhidhikan ing simposium pendidikan perdagangan perdagangan manungsa ing dina Rebo ing Universitas Karibia sisih lor ing Manchester minangka salah sawijining alesan konco fokus menteri pendhidhikan babagan kesadaran siswa kriminal iki ana ing antarane populasi resiko sing paling dhuwur lan para penjual perdagangan sing target kaloro korban lan pelaku iku kalebu ing konteks iki Pemuda lan Informasi pendhidhikan nampani simposium iki kanthi jelas babagan masalah Menteri Pendidikan ujar uga wis nyetel pelatihan supaya luwih cekap guru kanggo menehi informasi marang bocah pegawe polisi lan rencang bensin sing dituntut defrauding jcf dibebasake ing Pengadilan Paroki San Catherine nalika Rebo Mark Gordon, 38 taun, nempel ing pemisahan divisi angkara ing watu Spanyol lan antwa sing dicelikne ngerti yen dibebasake sawise hakim nyekel Nokia kiriman dening pengacara sing bukti marang wong loro bukti kasebut jaksa ora diubungi ujar ing wulan Mei 2016 nglindhungi korban sing dimaksud baucar gas pemerintah kanggo unit khas istana sawijining yaiku dipuntudhuh ngowahi pamilih kanggo awis minangka bagean konspirasi sajrone nyoba pendakwa ngupaya menehi bukti liwat petugas nyekel ing a pratelan pengakuan sing digawe dening para polisi co-nuding nimbali nolak lan ngajokake manawa bukti kasebut ora bisa ditampa amarga ora dadi pratelan pengakuan conceded lan kasus dibuwang st. Anne Municipal Corporation saiki obah supaya bisa ngatasi masalah sing dipasarake ing daerah otomotif sawetara wulan vendor lan Dinas Kesehatan Umum taun pungkasan nuwuhake rasa kuwatir marang negara kasebut saka pasar ing kene Master Stevie J utawa Shane sawise ancaman dening pusat lan Dinas Kesehatan Umum kanggo nutup pasar otras sing signifikan upaya saiki ditindakake dening pusat lan Perbandaran Perbandaran kanggo ndandani masalah sepisan lan kabeh iki minangka salah sawijining inspektur kesehatan masarakat kanggo paroki Leroy Scott ngandhani TV J News taun pungkasan sawise mriksa pasar saka pengamatan lan saka informasi sing wis disampaikan kanggo kita lagi nggunakake latar lan dhaerah liyane ing pasar nate awake dhewe warga saka macem-macem komunitas uga prihatin pisanan rintihan ing kahanan pasar malang, nanging bubar ngomong karo ketua wartawan korporat Michael Bell ujar manawa penting dandan teka ing kutha lan ing pasar dheweke ujar khusus perhatian bakal diwenehake ing taman mobil ing pasar sing wis dikepengini ora kuciwa cukup sawetara wektu minangka prekara iki wis sumelang pirang-pirang taun lan pungkasane entuk sawetara persetujuan lan dhuwit rehabilitasi wilayah kasebut minangka kepala Perbandaran Perbandaran uga duwe alamat peringatan kanggo kunci vendor iki supaya kita pengin vendor ngerti ora ana papan sing bakal diidini ing parkir mobil bakal diidini ing jaman kasebut ditetepake kanggo mlengkung supaya dheweke bisa luwih akeh pelanggan pasar amarga bakal dadi cetha yen mbutuhake parkir saengga wong bisa mlebu pasar banjur bisa parkir lan nindakake belanja nanging kepiye masalah sing ditimbulake departemen kesehatan masyarakat kakurangan jamban sing kita goleki supaya bisa nginstal sawetara kabersihan ing wilayah pasar supaya masarakat ora kudu nindakake improvisasi lan kabersihan fasilitas tengah wilayah sing proyek samesthine bakal regane 10 yuta dolan nalika saiki pepadhamu angel ujar yen kerja tambahan bakal rampung kanggo nambah dalan ing kutha sing samesthine bakal regane rong puluh ewu yuta dolar utawa master shade TVJ News Channel papat olahraga 2012 Olimpiade medalist salaka pecut kaping pindho Yohan Blake ujar Tokyo 2020 bakal dadi Olimpiade terakhir Blake uga ujar manawa dheweke wis ngrasa babagan ora nindakake kaping pindho ing Sprint musim iki Yohan Blake njupuk medali perak ing mburi Usain Bolt lan legendaris 100 lan 200 meter ing Olimpiade London 2012 bakal terus mlebu pikiran para Jamaika lan penggemar olahraga ing saindenging jagad sawise tutup saka cedhak cedera hamring karier sing ngancam karier Blake mung ora kepenak ngrampungake polio lan final 100 meter ing Game Olimpiade Rio 2016 sing nomer papat saiki 30 Beck taun iki katon apik Olimpiade katelu nanging ing njlentrehake kinerja ing Piala Dunia taun pungkasan ing Doha minangka miskin dheweke ujar Tokyo bakal dadi pertunjukan terakhir ing arena Olimpiade ing semi final sing biaya aku ketemu karo al Deen awal ing final sing mbuwang aku tengah nanging ing taun iki, aku luwih pinter ngetrapake Olimpiade lan iki bakal ditindakake dadi sing terakhir ing aku nggawe kabeh babagan kabeh kedadeyan kanthi sampurna sawise kinerja ing Doha pungkasan taun dheweke uga gagal ketemu final 200 meter lan Blake wis ujar manawa ora nindakake kaping pindho ing musim semi iki nanging kanthi ganti resmi pelatih Blake uga duwe owah-owahan ati babagan ora nindakake pindho sprint iki mangsa uga Graeme sethithik formal yaiku rencana kanggo kita Aku pelatih lan wis mlaku kanthi becik bali menyang / adoh lan entuk nanging Tantangan Pendhaftaran entuk dheweke udakara 200 ing aku saiki amarga aku arep 98 lan 97 sing aku ngerti manawa aku bisa duwe bakat lan ndeleng apa sing ana perbaikan ing pelatihan lan kanggo pelatih anyar Gregory sing sithik mantan bocah nasional lan sekitar senior lan rintangan 400 meter Blake ujar yen dheweke bisa bali maneh mlaku kanthi cepet ing pandhuane minangka timer pisanan ing taun 1926 Gregory metu ana sing kerja sama karo aku lan truk dina sadurunge mlaku kaya ngono wektu paling cepet ing jagad dadi aku duwe pengalaman nggarap wong sing sampeyan kenal apa sing ditindakake lan dheweke pancen darmabakti ing olahraga kasebut lan Blake mbukak musim ing klasik Camperdown ing akhir minggu ing ngendi dheweke jam ping pitu wolung arahake rong patang detik kanggo dadi panas ing 400 meter lan iku awan warta babagan brash Vashon gabung karo jam 7:00 kanggo paket berita prima kanggo pihak tim olahraga lan produksi anyar duwe apik

Guru Calabar Dicoba Kepolisian Kepemimpinan: Berita TVJ Midday - 13 Februari 2020

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="6.02" dur="4.09"> Sugeng sonten lan coklat Vashon kanthi warta tengah wengi sambutan khusus yen sampeyan lagi </text>
<text sub="clublinks" start="10.11" dur="6.66"> nonton siji titik mediacom wong pisanan sing diselehake ing ora duwe hubungan ing </text>
<text sub="clublinks" start="16.77" dur="3.839"> jamaica dibebasake dina iki sawise diuji negatif kanggo korona </text>
<text sub="clublinks" start="20.609" dur="5.131"> virus pasien sing teka ing Jamaika tanggal 30 Januari lan dituduhake ora </text>
<text sub="clublinks" start="25.74" dur="4.23"> dadi rumah sakit ing st. Maryam banjur diasingake kanggo diselidiki luwih lengkap </text>
<text sub="clublinks" start="29.97" dur="3.359"> conto dikirim menyang Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit </text>
<text sub="clublinks" start="33.329" dur="4.441"> perwira medical test dr. Jacqueline visesa McKenzie dina iki </text>
<text sub="clublinks" start="37.77" dur="5.1"> dikonfirmasi yen asil dirilis wingi kanggo tetep muga-muga </text>
<text sub="clublinks" start="42.87" dur="6.39"> duwe telung wong saiki sing diisolasi siji wong diisolasi </text>
<text sub="clublinks" start="49.26" dur="6.36"> saka tanggal 31 Januari ing st. Rumah sakit Anthony sing nduwe asil tes </text>
<text sub="clublinks" start="55.62" dur="7.169"> wangsulane negatif sing nampa asil saka CDC Atlanta wingi lan </text>
<text sub="clublinks" start="62.789" dur="4.711"> pasien bakal dibuwang dina iki menteri ujar yen conto wis </text>
<text sub="clublinks" start="67.5" dur="3.84"> dijupuk lan mudhun menyang Badan Kesehatan Umum Karibia kanggo dites saka </text>
<text sub="clublinks" start="71.34" dur="4.62"> wong nomer loro sing diisolasi amarga suhu sing dhuwur lan katelu </text>
<text sub="clublinks" start="75.96" dur="4.44"> Jamaican wis diselehake sawise tiba ing pulo liwat Sangster </text>
<text sub="clublinks" start="80.4" dur="5.539"> Bandara Internasional ing Montego Basin James, Selasa 11, Februari </text>
<text sub="clublinks" start="89.9" dur="4.66"> Jamaika sing lelungan saka China ditemokake ditemokake yen duwe </text>
<text sub="clublinks" start="94.56" dur="5.309"> mriyang lan langsung diisolasi pasien iki wis diisolasi kanggo njaga </text>
<text sub="clublinks" start="99.869" dur="4.86"> kanthi protokol kita ing endi wae sing wis lelungan saka China ing 14 taun pungkasan </text>
<text sub="clublinks" start="104.729" dur="5.011"> dina sadurunge teka lan ana gejala bakal diasingake lan investigasi </text>
<text sub="clublinks" start="109.74" dur="4.29"> nindakake langkah-langkah sabanjure kanggo pasien iki bakal kalebu manajemen </text>
<text sub="clublinks" start="114.03" dur="4.47"> mriyang lan gejala liyane sing ngasilake conto wis dikirim </text>
<text sub="clublinks" start="118.5" dur="4.979"> menyang Badan Kesehatan Umum Karibia kanthi ati-ati ing endi bakal dites </text>
<text sub="clublinks" start="123.479" dur="6.181"> coronavirus novel 2019 Kangge negara-negara Karibia saya tambah dhuwur </text>
<text sub="clublinks" start="129.66" dur="4.22"> kesiapan kanggo ngatasi virus corona yen tekan wilayah kasebut </text>
<text sub="clublinks" start="133.88" dur="4.77"> nganyari teka dr. Sistem kesehatan lan layanan Rufus Ewing </text>
<text sub="clublinks" start="138.65" dur="5.58"> penasihat papat-papat Barbados lan Karibia Timur kabeh negara </text>
<text sub="clublinks" start="144.23" dur="3.75"> wiwit penyakit kasebut digawe darurat internasional kanggo internasional </text>
<text sub="clublinks" start="147.98" dur="5.25"> keprihatinan kabeh negara ing wilayah wilayah kutha wis diuripake </text>
<text sub="clublinks" start="153.23" dur="5.76"> rencana kasebut disiapake saka pandemi lan </text>
<text sub="clublinks" start="158.99" dur="4.41"> ngalangi rencana sing umume dianyari </text>
<text sub="clublinks" start="163.4" dur="4.11"> dibenake supaya cocog karo kahanan tartamtu sing wis diaktifake </text>
<text sub="clublinks" start="167.51" dur="7.65"> rencana negara-negara kanthi aktif ing kontrol kendali ing port </text>
<text sub="clublinks" start="175.16" dur="4.08"> entri ing syarat-syarat screening ing port entri uga nindakake </text>
<text sub="clublinks" start="179.24" dur="9.84"> pengawasan sing perlu kanggo wong sing uga wis lelungan menyang China lan mlebu </text>
<text sub="clublinks" start="189.08" dur="7.53"> China liyane 200 lan liyane 242 wong mati saka virus korona ing hebei </text>
<text sub="clublinks" start="196.61" dur="6.15"> provinsi wingi lan 14,000 840 kasus anyar direkam spike gedhe ing </text>
<text sub="clublinks" start="202.76" dur="4.38"> infeksi sing dikonfirmasi paling ora sewu telung atus limang puluh lima </text>
<text sub="clublinks" start="207.14" dur="4.5"> saiki wis tiwas ing daratan China saka virus siji wong uga wis tiwas </text>
<text sub="clublinks" start="211.64" dur="3.9"> ing Hong Kong lan liyane ing Filipina nomer global saka </text>
<text sub="clublinks" start="215.54" dur="5.67"> Kasus koronavirus sing dikonfirmasi saiki wis ngluwihi 60.000 kanthi mayoritas </text>
<text sub="clublinks" start="221.21" dur="8.61"> kasus ing daratan China tekan berita liyane saiki guru sing didakwa </text>
<text sub="clublinks" start="229.82" dur="3.69"> minggu kepungkur sawise nyamar dadi anggota pasukan Jamaica Constabulary </text>
<text sub="clublinks" start="233.51" dur="5.04"> dikelingake nalika dheweke muncul sadurunge pengadilan gun nalika dina Rebo 38 taun Troy </text>
<text sub="clublinks" start="238.55" dur="4.38"> Kamar saka alamat Kingston 20 didakwa kanthi ilegal ilegal a </text>
<text sub="clublinks" start="242.93" dur="4.23"> bedhil lan amunisi uga nyamar polisi iku pengacara </text>
<text sub="clublinks" start="247.16" dur="4.47"> Peter sampanye II njaluk evaluasi kejiwaan mr. </text>
<text sub="clublinks" start="251.63" dur="4.08"> sampanye II utawa mr. kamar sing dadi guru drama ing SMA SMA </text>
<text sub="clublinks" start="255.71" dur="4.5"> bali menyang pengadilan ing 20 Maret amarga jaminan pangrungon dipenjara ing Kamis </text>
<text sub="clublinks" start="260.21" dur="4.41"> sawise dheweke menyang stasiun polisi Ellison Road lan nyamar dadi polisi </text>
<text sub="clublinks" start="264.62" dur="4.51"> sersan dijaluk ngasilake kartu identifikasi polisi uga </text>
<text sub="clublinks" start="269.13" dur="4.74"> minangka lisensi bedhil nanging ora bisa ngetren, mula dilaporake ngakoni manawa dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="273.87" dur="4.29"> dudu warga Pulisi Prancis ing Manchester </text>
<text sub="clublinks" start="278.16" dur="4.68"> nuntut perusahaan Bauxite Jessica Alpert lan menteri pertambangan menyang </text>
<text sub="clublinks" start="282.84" dur="3.81"> mutusake masalah sing wis ngrugekake komunitas sing wis suwe </text>
<text sub="clublinks" start="286.65" dur="3.69"> warga negesake manawa gangguan bledug saka simpenan bauksit ing papane </text>
<text sub="clublinks" start="290.34" dur="4.35"> komunitas wis mbebayani kesehatan serius sing luwih akeh ing laporan iki </text>
<text sub="clublinks" start="294.69" dur="3.72"> nyatane sampeyan ngerti yen aku yaiku dheweke muncul ing kanthong sing crito </text>
<text sub="clublinks" start="298.41" dur="4.26"> penduduk ing Taman Prancis ing Manchester, sing ngganggu saka stok saka </text>
<text sub="clublinks" start="302.67" dur="5.67"> Bauxite ing komunitas wis dadi ngalamun nalika Rebo esuk </text>
<text sub="clublinks" start="308.34" dur="4.8"> warga protes nglawan kegiatan kasebut sing dijaluk yaiku kena pengaruh </text>
<text sub="clublinks" start="313.14" dur="4.23"> rezeki Raftery reresik saben Denis Kostin lunga amarga sampeyan wisuh </text>
<text sub="clublinks" start="317.37" dur="2.43"> kanggo kita kanthi dhasar sampeyan kudu bali maneh lan tendha kanggo nonton utawa loro </text>
<text sub="clublinks" start="319.8" dur="4.92"> kaping telu iku mengaruhi kesehatan kita sampeyan ndeleng bajingan ing kanthong sing dianggep </text>
<text sub="clublinks" start="324.72" dur="3.39"> kanthi nyesel saben banyu utama sing dikasihi saben minggu sawise ngombe pirang-pirang galon </text>
<text sub="clublinks" start="328.11" dur="5.43"> banyu iku urip ing ngendi urip sadurunge aku gesang kulawarga kulawarga </text>
<text sub="clublinks" start="333.54" dur="6.93"> ora ana sing urip nanging kita umur setaun lan dheweke ora bisa urip ing antarane aku amarga dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="340.47" dur="6.27"> teka kene lan lara aku kudu nggawa dheweke bali menyang ibune ing st. </text>
<text sub="clublinks" start="346.74" dur="4.38"> Elizabeth lan mung ditutupi kuping, aku ora weruh manawa ndeleng kahanan ing sawijining panggonan </text>
<text sub="clublinks" start="351.12" dur="9.09"> ing kana aku mangan saka wong-wong sing teka saka prau aku mangan lan ing kono kewan-kewan </text>
<text sub="clublinks" start="360.21" dur="5.67"> lagi kena pengaruh warga kena pengaruh wit-witan sing ditandur ana ing kana </text>
<text sub="clublinks" start="365.88" dur="4.47"> ora ana cara kanggo wong-wong mau nindakake tetanen kabeh wit-witan ing kabeh grafts </text>
<text sub="clublinks" start="370.35" dur="5.04"> utawa ditutupi karo kita karo lendut abang sanajan lapangan jangkrik ing </text>
<text sub="clublinks" start="375.39" dur="3.87"> ing kana, dheweke nganakake pertandingan masak bubar lan kudu mungkasi pertandingan kasebut </text>
<text sub="clublinks" start="379.26" dur="4.47"> ora ana kegiatan rekreasi bisa ditindakake amarga naleni lan utamane </text>
<text sub="clublinks" start="383.73" dur="5.19"> Aku pengin ngerti yen kita ana ing angin sing dhuwur yaiku bauksit ora bisa ditemokake </text>
<text sub="clublinks" start="388.92" dur="4.65"> digunakake saham Jamar Co ing Clarendon kanggo bauks Alpert disco </text>
<text sub="clublinks" start="393.57" dur="5.37"> perusahaan sing butuh nganti adus mandheg kabeh bagean saiki ora melu </text>
<text sub="clublinks" start="398.94" dur="4.019"> produksi alumina amarga karya modernisasi ditindakake ing </text>
<text sub="clublinks" start="402.959" dur="3.66"> tanduran Nanging bauksit dikirim saben dina menyang </text>
<text sub="clublinks" start="406.619" dur="4.26"> bagean saka komunitas parkir Prancis sing nggadhahi stok saiki </text>
<text sub="clublinks" start="410.879" dur="6"> sawetara meter dhuwur, kita butuh stok kanggo mbusak saka ana lan ora </text>
<text sub="clublinks" start="416.879" dur="5.55"> liyane pertambangan ing saindenging wilayah iki amarga aku bakal part yen ora nggunakake kafeit </text>
<text sub="clublinks" start="422.429" dur="5.67"> dadi kita butuh dheweke kanggo mungkasi sisa lan aku nelpon Kementerian pertambangan </text>
<text sub="clublinks" start="428.099" dur="5.91"> kanggo nindakake sesuatu sing dibutuhake GBI kudu dadi papan komentar lan teka lan katon lan dilebokake </text>
<text sub="clublinks" start="434.009" dur="3.99"> mandheg saka operasi tambang sing ditindakake warga ora bisa njupuk </text>
<text sub="clublinks" start="437.999" dur="5.46"> iki maneh, Pangeran luwih akeh warta TVJ lan saiki durung suwe </text>
<text sub="clublinks" start="443.459" dur="4.73"> ngaso nanging tetep karo kita luwih akeh crita sawise pesen iki </text>
<text sub="clublinks" start="448.399" dur="5.98"> sambutan bali terus warta saiki siswa dadi target utama wong </text>
<text sub="clublinks" start="454.379" dur="4.41"> melu perdagangan wong sing wahyu saka Menteri Besar </text>
<text sub="clublinks" start="458.789" dur="3.6"> Pendhidhikan ing simposium pendidikan perdagangan perdagangan manungsa ing dina Rebo ing </text>
<text sub="clublinks" start="462.389" dur="3.51"> Universitas Karibia sisih lor ing Manchester minangka salah sawijining alesan </text>
<text sub="clublinks" start="465.899" dur="13.35"> konco fokus menteri pendhidhikan babagan kesadaran siswa kriminal iki </text>
<text sub="clublinks" start="479.249" dur="7.43"> ana ing antarane populasi resiko sing paling dhuwur lan para penjual perdagangan sing target </text>
<text sub="clublinks" start="486.679" dur="8.08"> kaloro korban lan pelaku iku kalebu ing konteks iki </text>
<text sub="clublinks" start="494.759" dur="8.1"> Pemuda lan Informasi pendhidhikan nampani simposium iki kanthi jelas babagan masalah </text>
<text sub="clublinks" start="502.859" dur="4.02"> Menteri Pendidikan ujar uga wis nyetel pelatihan supaya luwih cekap </text>
<text sub="clublinks" start="506.879" dur="3.98"> guru kanggo menehi informasi marang bocah </text>
<text sub="clublinks" start="514.419" dur="6.75"> pegawe polisi lan rencang bensin sing dituntut </text>
<text sub="clublinks" start="521.169" dur="4.071"> defrauding jcf dibebasake ing Pengadilan Paroki San Catherine nalika Rebo </text>
<text sub="clublinks" start="525.24" dur="4.96"> Mark Gordon, 38 taun, nempel ing pemisahan divisi angkara ing watu Spanyol </text>
<text sub="clublinks" start="530.2" dur="4.499"> lan antwa sing dicelikne ngerti yen dibebasake sawise hakim nyekel Nokia </text>
<text sub="clublinks" start="534.699" dur="4.83"> kiriman dening pengacara sing bukti marang wong loro bukti kasebut </text>
<text sub="clublinks" start="539.529" dur="5.761"> jaksa ora diubungi ujar ing wulan Mei 2016 nglindhungi korban sing dimaksud </text>
<text sub="clublinks" start="545.29" dur="4.859"> baucar gas pemerintah kanggo unit khas istana sawijining yaiku </text>
<text sub="clublinks" start="550.149" dur="4.651"> dipuntudhuh ngowahi pamilih kanggo awis minangka bagean konspirasi sajrone </text>
<text sub="clublinks" start="554.8" dur="4.14"> nyoba pendakwa ngupaya menehi bukti liwat petugas nyekel ing a </text>
<text sub="clublinks" start="558.94" dur="3.18"> pratelan pengakuan sing digawe dening para polisi </text>
<text sub="clublinks" start="562.12" dur="4.019"> co-nuding nimbali nolak lan ngajokake manawa bukti kasebut </text>
<text sub="clublinks" start="566.139" dur="4.801"> ora bisa ditampa amarga ora dadi pratelan pengakuan </text>
<text sub="clublinks" start="570.94" dur="7.17"> conceded lan kasus dibuwang st. Anne Municipal Corporation saiki </text>
<text sub="clublinks" start="578.11" dur="3.839"> obah supaya bisa ngatasi masalah sing dipasarake ing daerah otomotif sawetara wulan </text>
<text sub="clublinks" start="581.949" dur="4.411"> vendor lan Dinas Kesehatan Umum taun pungkasan nuwuhake rasa kuwatir marang negara kasebut </text>
<text sub="clublinks" start="586.36" dur="5.219"> saka pasar ing kene Master Stevie J utawa Shane sawise ancaman dening pusat </text>
<text sub="clublinks" start="591.579" dur="4.801"> lan Dinas Kesehatan Umum kanggo nutup pasar otras sing signifikan </text>
<text sub="clublinks" start="596.38" dur="4.8"> upaya saiki ditindakake dening pusat lan Perbandaran Perbandaran kanggo ndandani </text>
<text sub="clublinks" start="601.18" dur="4.29"> masalah sepisan lan kabeh iki minangka salah sawijining inspektur kesehatan masarakat kanggo </text>
<text sub="clublinks" start="605.47" dur="5.16"> paroki Leroy Scott ngandhani TV J News taun pungkasan sawise mriksa pasar </text>
<text sub="clublinks" start="610.63" dur="4.649"> saka pengamatan lan saka informasi sing wis disampaikan </text>
<text sub="clublinks" start="615.279" dur="6.06"> kanggo kita lagi nggunakake latar lan dhaerah liyane ing pasar </text>
<text sub="clublinks" start="621.339" dur="5.041"> nate awake dhewe warga saka macem-macem komunitas uga prihatin pisanan </text>
<text sub="clublinks" start="626.38" dur="4.41"> rintihan ing kahanan pasar malang, nanging bubar ngomong karo </text>
<text sub="clublinks" start="630.79" dur="5.07"> ketua wartawan korporat Michael Bell ujar manawa penting </text>
<text sub="clublinks" start="635.86" dur="4.5"> dandan teka ing kutha lan ing pasar dheweke ujar khusus </text>
<text sub="clublinks" start="640.36" dur="4.289"> perhatian bakal diwenehake ing taman mobil ing pasar sing wis dikepengini </text>
<text sub="clublinks" start="644.649" dur="3.18"> ora kuciwa cukup sawetara wektu minangka prekara iki wis sumelang </text>
<text sub="clublinks" start="647.829" dur="5.13"> pirang-pirang taun lan pungkasane entuk sawetara persetujuan lan dhuwit </text>
<text sub="clublinks" start="652.959" dur="5.041"> rehabilitasi wilayah kasebut minangka kepala Perbandaran Perbandaran uga duwe alamat </text>
<text sub="clublinks" start="658" dur="4.44"> peringatan kanggo kunci vendor iki supaya kita pengin vendor ngerti </text>
<text sub="clublinks" start="662.44" dur="3.93"> ora ana papan sing bakal diidini ing parkir mobil bakal diidini ing jaman kasebut </text>
<text sub="clublinks" start="666.37" dur="5.579"> ditetepake kanggo mlengkung supaya dheweke bisa luwih akeh pelanggan </text>
<text sub="clublinks" start="671.949" dur="3.691"> pasar amarga bakal dadi cetha yen mbutuhake parkir saengga wong </text>
<text sub="clublinks" start="675.64" dur="5.16"> bisa mlebu pasar banjur bisa parkir lan nindakake belanja nanging </text>
<text sub="clublinks" start="680.8" dur="4.469"> kepiye masalah sing ditimbulake departemen kesehatan masyarakat </text>
<text sub="clublinks" start="685.269" dur="5.521"> kakurangan jamban sing kita goleki supaya bisa nginstal sawetara kabersihan </text>
<text sub="clublinks" start="690.79" dur="5.85"> ing wilayah pasar supaya masarakat ora kudu nindakake improvisasi lan kabersihan </text>
<text sub="clublinks" start="696.64" dur="6.12"> fasilitas tengah wilayah sing proyek samesthine bakal regane 10 yuta </text>
<text sub="clublinks" start="702.76" dur="4.259"> dolan nalika saiki pepadhamu angel ujar yen kerja tambahan bakal </text>
<text sub="clublinks" start="707.019" dur="4.471"> rampung kanggo nambah dalan ing kutha sing samesthine bakal regane rong puluh ewu </text>
<text sub="clublinks" start="711.49" dur="6.99"> yuta dolar utawa master shade TVJ News Channel papat olahraga 2012 Olimpiade </text>
<text sub="clublinks" start="718.48" dur="3.12"> medalist salaka pecut kaping pindho Yohan Blake ujar Tokyo </text>
<text sub="clublinks" start="721.6" dur="4.979"> 2020 bakal dadi Olimpiade terakhir Blake uga ujar manawa dheweke wis ngrasa </text>
<text sub="clublinks" start="726.579" dur="2.49"> babagan ora nindakake kaping pindho ing Sprint musim iki </text>
<text sub="clublinks" start="729.069" dur="4.861"> Yohan Blake njupuk medali perak ing mburi Usain Bolt lan legendaris </text>
<text sub="clublinks" start="733.93" dur="5.13"> 100 lan 200 meter ing Olimpiade London 2012 bakal terus mlebu </text>
<text sub="clublinks" start="739.06" dur="5.31"> pikiran para Jamaika lan penggemar olahraga ing saindenging jagad sawise tutup saka cedhak </text>
<text sub="clublinks" start="744.37" dur="3.839"> cedera hamring karier sing ngancam karier Blake mung ora kepenak ngrampungake polio </text>
<text sub="clublinks" start="748.209" dur="6.06"> lan final 100 meter ing Game Olimpiade Rio 2016 sing nomer papat saiki 30 </text>
<text sub="clublinks" start="754.269" dur="5.371"> Beck taun iki katon apik Olimpiade katelu nanging ing njlentrehake </text>
<text sub="clublinks" start="759.64" dur="4.41"> kinerja ing Piala Dunia taun pungkasan ing Doha minangka miskin dheweke ujar </text>
<text sub="clublinks" start="764.05" dur="4.649"> Tokyo bakal dadi pertunjukan terakhir ing arena Olimpiade ing semi final </text>
<text sub="clublinks" start="768.699" dur="4.291"> sing biaya aku ketemu karo al Deen awal ing final sing mbuwang aku tengah </text>
<text sub="clublinks" start="772.99" dur="4.77"> nanging ing taun iki, aku luwih pinter ngetrapake Olimpiade lan iki bakal ditindakake </text>
<text sub="clublinks" start="777.76" dur="2.819"> dadi sing terakhir ing aku nggawe kabeh babagan </text>
<text sub="clublinks" start="780.579" dur="4.831"> kabeh kedadeyan kanthi sampurna sawise kinerja ing Doha pungkasan </text>
<text sub="clublinks" start="785.41" dur="4.679"> taun dheweke uga gagal ketemu final 200 meter lan Blake wis ujar manawa </text>
<text sub="clublinks" start="790.089" dur="4.74"> ora nindakake kaping pindho ing musim semi iki nanging kanthi ganti resmi </text>
<text sub="clublinks" start="794.829" dur="4.62"> pelatih Blake uga duwe owah-owahan ati babagan ora nindakake pindho sprint iki </text>
<text sub="clublinks" start="799.449" dur="3.69"> mangsa uga Graeme sethithik formal yaiku rencana kanggo kita </text>
<text sub="clublinks" start="803.139" dur="4.44"> Aku pelatih lan wis mlaku kanthi becik bali menyang / adoh </text>
<text sub="clublinks" start="807.579" dur="4.05"> lan entuk nanging Tantangan Pendhaftaran entuk dheweke udakara 200 ing aku saiki amarga aku arep </text>
<text sub="clublinks" start="811.629" dur="5.49"> 98 lan 97 sing aku ngerti manawa aku bisa duwe bakat lan ndeleng apa sing ana perbaikan </text>
<text sub="clublinks" start="817.119" dur="4.41"> ing pelatihan lan kanggo pelatih anyar Gregory sing sithik mantan bocah nasional </text>
<text sub="clublinks" start="821.529" dur="4.92"> lan sekitar senior lan rintangan 400 meter Blake ujar yen dheweke bisa bali maneh </text>
<text sub="clublinks" start="826.449" dur="5.37"> mlaku kanthi cepet ing pandhuane minangka timer pisanan ing taun 1926 Gregory </text>
<text sub="clublinks" start="831.819" dur="4.351"> metu ana sing kerja sama karo aku lan truk dina sadurunge mlaku kaya ngono </text>
<text sub="clublinks" start="836.17" dur="2.849"> wektu paling cepet ing jagad dadi aku duwe pengalaman nggarap wong sing sampeyan kenal </text>
<text sub="clublinks" start="839.019" dur="4.5"> apa sing ditindakake lan dheweke pancen darmabakti ing olahraga kasebut lan Blake mbukak musim </text>
<text sub="clublinks" start="843.519" dur="3.271"> ing klasik Camperdown ing akhir minggu ing ngendi dheweke jam ping pitu wolung </text>
<text sub="clublinks" start="846.79" dur="7.5"> arahake rong patang detik kanggo dadi panas ing 400 meter lan iku awan </text>
<text sub="clublinks" start="854.29" dur="4.589"> warta babagan brash Vashon gabung karo jam 7:00 kanggo paket berita prima kanggo pihak </text>
<text sub="clublinks" start="858.879" dur="10.311"> tim olahraga lan produksi anyar duwe apik </text>