Calabar Guru Dipasukan Ngadamel Kepolisian Impersonating: Berita TVJ Midday - 13 Pebruari 2020 subtitles

soré alus sareng coklat Vashon kalayan wartos lohor wilujeng sumping khusus upami anjeun nonton dina hiji titik mediacom jalma anu munggaran anu dipasang dina pengasingan jamaica dileupaskeun ayeuna nalika diuji négatip pikeun korona virus penderita anu dugi di Jamaica dina tanggal 30 Januari sareng dibere dina henteu janten rumah sakit di st. Maryam teras diasingkeun pikeun panalungtikan lanjut a conto dikirim ka Pusat Pengendalian sareng Pencegahan Panyakit lulugu ujian médis pimpinan dr. Jacqueline visesa McKenzie ayeuna dikonfirmasi yén hasil dileupaskeun kamari pikeun tetep mugia urang ngagaduhan tilu jalmi ayeuna anu diasingkeun saurang jalma papisah ti tanggal 31 Januari di st. Sakit rumah sakit manten hasil tés uih deui négatip anu kami nampi hasil tina CDC Atlanta kamari sareng sabar bakal dipecat ayeuna séhat para menteri nyarios conto anu parantos dicandak sareng angkat ka Badan Kaséhatan Umum Karibia pikeun ujian ti jalma kadua anu terasing sabab suhu luhur sareng katilu Jamaican parantos diasingkeun saatoseun dugi ka pulau ngalangkungan Sangster Bandara Internasional Montego Basin James dina Salasa 11 Pebruari na Jamaican anu parantos ngumbara ti Tiongkok kapanggih anu ngagaduhan muriang na langsung langsung papisah sabar ieu parantos terpencil dina ngajaga kalayan protokol kami dimana salah sahiji anu parantos angkat ti Tiongkok di 14 pangker dinten sateuacan dugi sareng gaduh gejala bakal kaisolasi sareng panalungtikan ngalaksanakeun léngkah salajengna pikeun pasien ieu bakal kalebet manajemén Bumi muriang sareng gejala sanésna anu ngembangkeun sampel parantos dikirim ka Badan Kaséhatan Umum Karibia ati-ati dimana éta bakal diuji pikeun novél coronavirus 2019 Samentawis éta nagara-nagara Karibia tiasa dilangkungan kaayaan kesiapan pikeun nganyahokeun virus korona upami aya kana daérah update asalna tina dr. Sistem kaséhatan sareng jasa Rufus Ewing panasehat opat-opat-opat Barbados sareng Karibia Wétan sadaya nagara ti saprak panyakit éta dijantenkeun darurat internasional internasional prihatin sadaya nagara dina daérah anggota perkotaan parantos diaktipkeun séwang-séwangan aya rencana persiapan anu aya hubunganana tina pandémik na nyegah rencana anu mana waé anu diénggalan ku nagara anu dipinda pikeun nyocogkeun ka situasi tinangtu ieu aranjeunna parantos diaktipkeun ngarencanakeun nagara-nagara parantos aktipitas kontrol dina titik palabuhan éntri dina watesan saringan di palabuhan inpormasi ogé ngalakukeun pangawasan anu dipikabutuh pikeun jalma anu panginten tiasa ngumbara ka Cina sareng di Cina sanés 200 sareng anu sanés 242 jalma maot tina virus korona di hebei propinsi kamari sareng 14,000 840 kasus anyar kacatet dina spike ageung dikonfirmasi inféksi sahenteuna sarébu tilu ratus lima puluh lima jalma-jalma ayeuna maot di daratan Cina tina virus anu saurang ogé parantos maot di Hong Kong sareng anu sanés di Filipina nomer global di Kasus koronavirus anu dikonfirmasi ayeuna parantos langkung ti 60.000 kalayan seueurna tina kasus di daratan Cina asup ka beja sanés ayeuna guru anu dituduh minggu kamari saatos nyamar janten anggota kakuatan Jamaica Constabulary ngingetkeun nalika anjeunna muncul sateuacan pengadilan gun dina dinten Rebo 38 taun Troy Kamar tina hiji alamat Kingston 20 boga muatan ilegal di toko a senjata api sareng amunisi ogé nyamar pulisi téh pengacara Sampanye Peter II nyuhunkeun evaluasi kejiwaan anu dilakukeun ku mr. sampanye II atanapi mr. kamar anu mangrupakeun guru drama di SMAiber uih deui ka pengadilan di 20 Maret kanggo jaminan dédéngéan anjeunna ditahan Kemis saatos anjeunna angkat ka kantor pulisi Ellison Road sareng nyamar janten pulisi sersan anjeunna dipenta pikeun ngahasilkeun kartu idéntipikasi pulisi na ogé salaku lisénsi firearm na tapi teu tiasa ngalakukeun kitu dilaporkeun anjeunna ngaku yén anjeunna sanes saurang warga cop tina Taman Perancis di Manchester keur nelepon perusahaan perusahaan bauks Jessica Alpert sareng menteri pertambangan ka méréskeun masalah anu parantos ngahalangan komunitas maranéhanana pikeun sababaraha waktos ayeuna warga nyarios yén gangguan lebu tina jamban bauksit di tempatna komunitas parantos janten bahaya kaséhatan serius urang seueur deui dina laporan ieu éta nyatana anjeun terang kuring kantos nyaéta anjeunna ngajeblok dina saku anu carita na warga Taman Perancis di Manchester éta gangguan anu teu saé tina bauksit di komunitasna parantos janten ngimpina pikeun dinten Rebo énjing na warga protés ngalawan kagiatan anu aranjeunna bantahan nyaéta mangaruhan aranjeunna mata pencaharian Tembok cuci debu unggal Denis Kostin angkat upami anjeun ngumbah éta ka kami kalayan kaayaan anjeun kedah uih deui sareng nyepak éta pikeun ngadalikeun dua atanapi tilu kali éta mangaruhan pangaruh kaséhatan urang ningali anjeun x_x dina kantong urang mertimbangkeun ku pikasieuneun unggal cai utama anu dipikacinta unggal minggu saatos ku sabaraha galon cai cai mangrupikeun kahirupan dimana kahirupan kuring sateuacan kuring kahirupan kulawarga kulawarga abdi gaduh teu aya kahirupan tapi kami umurna umur sareng anjeunna henteu tiasa cicing di antawis kuring leres kusabab anjeunna sumping ka dieu sareng anjeunna gering kuring kedah nganteurkeun anjeunna deui ka tempat indungna di st. Elizabeth sareng kakara ditutupan ceuli henteu kuring ningali anu ningal kaayaan di hiji tempat dimana kuring ngadahar jalma-jalma anu asalna ti parahu kami tuang sareng anu aya sato aya warga anu kenging kapangaruhan tangkal buah anu sakarat di dinya moal aya cara pikeun aranjeunna pikeun ngalakukeun patani sagala tangkal kana sagala tandur atanapi ditutupan ku sareng kami sareng leutak beureum bahkan lapang jangkrik na di dinya aranjeunna gaduh pertandingan masak di dinya nembé sareng aranjeunna kedah lirén pertandingan henteu aya kagiatan rekreasi tiasa lumangsung kusabab éta ngariung sareng khususna Kuring kukituna terang nalika kami di luhur angin éta teu béak kaosna téh keur stockpiled ku Jamar Co di Clarendon pikeun kaos na Alpert disko perusahaan anu diperyogikeun dugi ka kamar mandi disko sadaya bagian ayeuna henteu kalibet produksi alumina kusabab karya modernisasi anu dilakukeun di pabrik kumaha ogé bauks dikirim unggal poé ka a bagian tina komunitas parkir french anu dipasang tempat stockpile anu ayeuna luhurna sababaraha méter urang peryogi urang tempat stockpile kanggo miceun ti dinya sareng henteu seueur pertambangan di daérah ieu kusabab kuring bakal bagian aranjeunna henteu nganggo bauksit janten urang peryogi aranjeunna pikeun ngeureunkeun sésana sareng abdi nyauran Menteri Pertambangan pikeun ngalakukeun hal anu GBI peryogi dewan koméntér sareng sumping sareng neuteup sareng nempatkeun hiji nolak kana operasi tambang anu keur lumangsung warga teu tiasa nyandak ieu deui pangéran langkung seueur warta TVJ sareng éta henteu waktos kanggo santai tapi tinggal sareng kami seueur deui carita saatos pesen ieu wilujeng sumping deui neraskeun wartos ayeuna mahasiswa janten target utama jalma aub dina perdagangan jalma-jalma anu wahyu ti Menteri Besar na Pendidén dina dinten Rebo pendidik sosialisasi pendidikan manusa di Universitas Karibia kalér di Manchester éta salah sahiji alesan balik payuneun menteri pendidikan na fokus kana kasadaran murid kajahatan ieu aya diantara populasi résiko pangluhurna sareng penjual-penjualan parantos nargétkeun aranjeunna boh korban sareng palaku nya éta aya dina kontéks ieu anu ti Kementrian Atikan Pemuda sareng Inpormasi ngabagéakeun simposium ieu pas tina masalah Yayasan Menteri Pendidikan nyatakeun ogé parantos ngalereskeun pelatihanna pikeun langkung cekap guru pikeun nginpokeun ka barudak pulisi garapan sareng rencang bénsin anu dituduh panolakan jcf dibébaskeun di Pengadilan Paroki San Catherine nalika Rebo 38 taun umur Mark Gordon ngagantelkeun kana pamisah pembagian kajahatan dina batu Spanyol sareng antwa anu dituduhna antwa terang dileupaskeun nalika hakim nyekel Nokia kiriman ku pengacara maranéhna bukti ngalawan duanana lalaki bukti panutan anu teu ditampi nyatakeun dina Méi 2016 ngahemat korban anu dimaksud baucar pamaréntah pamaréntah kanggo unit khusus na rencang bénsin na dituduh ngarobah pamilih pikeun kas janten bagian konspirasi salami sidang pendakwa narékahan masihan presentasi liwat patugas néwak dina a pernyataan syahadat anu didamel ku pulisi mertahankeun pertahanan dibantah sareng nyerah yén bukti éta teu tiasa nampi kusabab sanés mangrupikeun pernyataan pangakuan conceded sareng pasualan dipecat st. Perusahaan Perbandaran Anne ayeuna pindah ka méréskeun masalah yén pasar-pasar daérah auto ieu dugi sababaraha sasih padagangna sareng Dinas Kaséhatan Umum taun ka tukang ngahasilkeun prihatin ngeunaan nagara pasar di dieu Stevie J atanapi master Shane nyusupkeun ancaman di tengah sareng Dinas Kaséhatan Umum pikeun nutup pasar otras anu signifikan usaha ayeuna dilakukeun ku pusat sareng Perpustakaan Munisipalitas pikeun ngalereskeun masalah sakali sareng sadayana ieu mangrupikeun salah saurang inspektur kasehatan umum pikeun paroki Leroy Scott ngawartoskeun TV J News taun ka tukang saatos pamariksaan pasar tina pangamatan urang sareng ti inpormasi anu parantos aya hubungan ka urang aranjeunna parantos nganggo perkawis perkawis teras di pasar sanés ngagentoskeun diri warga masarakat ti sagala rupa komunitas anu mimiti ogé patalina salaku masalahna humuhung dina kaayaan depok pasar tapi diomongkeun nembé nganggo ketua wartawan korporasi Michael Bell nyatakeun penting perbaikan datang ka kota sareng di pasar anjeunna nyarios khusus perhatian bakal dipasihan ka taman mobil di pasar anu parantos di kaleresan pikeun sababaraha waktos janten masalah kanyataan éta parantos disrepair mangtaun-taun na urang akhirna tiasa nampi sababaraha persetujuan sareng sababaraha jaminan rehabilitasi di daérah ieu kepala Perpustakaan Munisipalitas ogé ngagaduhan alamat peringatan pikeun para padagang konci ieu nyaéta yén kami hoyong anu ngical paralatan ngartos moal aya tempat diidinan tempat parkir mobil bendin bakal diidinan di jaman ditunjuk pikeun ngabongkok supados aranjeunna tiasa nampi langkung seueur palanggan pasar kusabab éta écés mangrupikeun anu peryogi parkir janten jalma tiasa sumping ka pasar sareng aranjeunna bakal tiasa parkir sareng ngalakukeun balanja tapi kumaha masalahna anu diangkat ku jabatan kaséhatan masarakat ngeunaan kurangna jamban urang ditéang pikeun kéngingkeun sababaraha fasilitas sanitari anu dipasang aya dina daérah pasar janten jalma henteu kedah ngadamel improvisasi sareng kabersihan fasilitas pusat wewengkon anu proyék diperkirakeun ngarugikeun sakitar 10 juta Samentara éta dolar sanajang anu henteu ngartos saurna pagawéan tambahan bakal dilakukeun dina ningkatkeun jalan-jalan di kota anu diperkirakeun ngarugikeun langkung seueur dua puluh jutaan dolar atanapi master ngiuhan TVJ News Channel opat olahraga 2012 Olimpiade medali perak ganda ngutruk Yohan Blake saur Tokyo 2020 bakal janten Olimpiade terakhir Blake ogé nyatakeun anjeunna parantos dirobih perkawis henteu ngalakukeun Sprint ganda usum ayeuna Yohan Blake nyokot medali pérak di tukangeun Usain Bolt legendaris na 100 sareng 200 méter di London Olimpiade 2012 bakal kantos dipanggatkeun pikiran urang Jamaika sareng fans olahraga di sakuliah dunya saatos katutup ti tempat anu caket kacilakaan hamring-ngancam karir Blake kakara kantun kaluar dina podium sareng 100 meter akhir di Olimpiade Rio 2016 nempatkeun kaopat ayeuna 30 Beck taun lami mangrupikeun penampilan Olimpiade katilu na tapi dina ngajelaskeun prestasi di Championship Dunya taun ka tukang di Doha salaku miskin anjeunna nyarios Tokyo bakal janten tukang pertandingan di Olimpiade Olimpiade dina saé final semi kirang anu hargana kuring tepang al Deen sakedik awal di final anu hargana kuring di tengah tapi taun ieu kuring langkung bijaksana bade kana Olimpiade sareng ieu badé dijantenkeun anu terakhir dina Kuring nempatkeun sagala hal ka naon sagalana kalebet sampurna nuturkeun pagelaran na di Doha sataun dimana anjeunna ogé gagal nyayuhan final 200 méter sareng Blake saur anjeunna badé henteu tiasa ngalakukeun duaan ngutruk ieu usum tapi nganggo parobahan resmi palatih Blake ogé parantos robih manah ngeunaan henteu ngalakukeun ngutruk ganda ieu usum ogé Graeme sakedik sacara formal mangrupikeun rencana pikeun urang Abdi palatih sareng parantos damel sampurna bakal balik ka / jauh sareng lalaki tapi Challenger abdi nampi anjeunna sakitar 200 ayeuna kuring sabab kuring badé 98 sareng 97 anu kuring terang kuring tiasa kuring berbakat sareng kuring ningali dimana kuring ningkatkeun dina pelatihan sareng kanggo pelatih anyar Gregory sakedik anu tilas SMP nasional sareng sakuriling senior sareng 400 meter rintangan Blake nyatakeun anjeunna tiasa uih deui ngajalankeun gancang pisan dina bimbingan na anu pangpayunna munggaran di 1926 Gregory mangrupikeun hal anu salah di luar sana damel sareng kuring sareng treuk sadinten sateuacan ngajalankeun éta jenis waktos panggancangna di dunya janten kuring gaduh pangalaman damel sareng anjeunna anu anjeun terang naon anu anjeunna lakukeun sareng anjeunna langkung khusus dina olahraga sareng Blake dibuka usum anjeunna dina klasik Camperdown dina sabtu minggu dimana anjeunna macét tabuh opat puluh dalapan nunjuk dua opat detik kanggo katilu na 400 meter na sareng éta lohor wartos dina brash Vashon gabung ku kami tabuh 7:00 pikeun pakét wartos utama pikeun pihak olahraga anyar sareng tim produksi ngagaduhan anu saé

Calabar Guru Dipasukan Ngadamel Kepolisian Impersonating: Berita TVJ Midday - 13 Pebruari 2020

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="6.02" dur="4.09"> soré alus sareng coklat Vashon kalayan wartos lohor wilujeng sumping khusus upami anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="10.11" dur="6.66"> nonton dina hiji titik mediacom jalma anu munggaran anu dipasang dina pengasingan </text>
<text sub="clublinks" start="16.77" dur="3.839"> jamaica dileupaskeun ayeuna nalika diuji négatip pikeun korona </text>
<text sub="clublinks" start="20.609" dur="5.131"> virus penderita anu dugi di Jamaica dina tanggal 30 Januari sareng dibere dina henteu </text>
<text sub="clublinks" start="25.74" dur="4.23"> janten rumah sakit di st. Maryam teras diasingkeun pikeun panalungtikan lanjut a </text>
<text sub="clublinks" start="29.97" dur="3.359"> conto dikirim ka Pusat Pengendalian sareng Pencegahan Panyakit </text>
<text sub="clublinks" start="33.329" dur="4.441"> lulugu ujian médis pimpinan dr. Jacqueline visesa McKenzie ayeuna </text>
<text sub="clublinks" start="37.77" dur="5.1"> dikonfirmasi yén hasil dileupaskeun kamari pikeun tetep mugia urang </text>
<text sub="clublinks" start="42.87" dur="6.39"> ngagaduhan tilu jalmi ayeuna anu diasingkeun saurang jalma papisah </text>
<text sub="clublinks" start="49.26" dur="6.36"> ti tanggal 31 Januari di st. Sakit rumah sakit manten hasil tés </text>
<text sub="clublinks" start="55.62" dur="7.169"> uih deui négatip anu kami nampi hasil tina CDC Atlanta kamari sareng </text>
<text sub="clublinks" start="62.789" dur="4.711"> sabar bakal dipecat ayeuna séhat para menteri nyarios conto anu parantos </text>
<text sub="clublinks" start="67.5" dur="3.84"> dicandak sareng angkat ka Badan Kaséhatan Umum Karibia pikeun ujian ti </text>
<text sub="clublinks" start="71.34" dur="4.62"> jalma kadua anu terasing sabab suhu luhur sareng katilu </text>
<text sub="clublinks" start="75.96" dur="4.44"> Jamaican parantos diasingkeun saatoseun dugi ka pulau ngalangkungan Sangster </text>
<text sub="clublinks" start="80.4" dur="5.539"> Bandara Internasional Montego Basin James dina Salasa 11 Pebruari na </text>
<text sub="clublinks" start="89.9" dur="4.66"> Jamaican anu parantos ngumbara ti Tiongkok kapanggih anu ngagaduhan </text>
<text sub="clublinks" start="94.56" dur="5.309"> muriang na langsung langsung papisah sabar ieu parantos terpencil dina ngajaga </text>
<text sub="clublinks" start="99.869" dur="4.86"> kalayan protokol kami dimana salah sahiji anu parantos angkat ti Tiongkok di 14 pangker </text>
<text sub="clublinks" start="104.729" dur="5.011"> dinten sateuacan dugi sareng gaduh gejala bakal kaisolasi sareng panalungtikan </text>
<text sub="clublinks" start="109.74" dur="4.29"> ngalaksanakeun léngkah salajengna pikeun pasien ieu bakal kalebet manajemén Bumi </text>
<text sub="clublinks" start="114.03" dur="4.47"> muriang sareng gejala sanésna anu ngembangkeun sampel parantos dikirim </text>
<text sub="clublinks" start="118.5" dur="4.979"> ka Badan Kaséhatan Umum Karibia ati-ati dimana éta bakal diuji pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="123.479" dur="6.181"> novél coronavirus 2019 Samentawis éta nagara-nagara Karibia tiasa dilangkungan </text>
<text sub="clublinks" start="129.66" dur="4.22"> kaayaan kesiapan pikeun nganyahokeun virus korona upami aya kana daérah </text>
<text sub="clublinks" start="133.88" dur="4.77"> update asalna tina dr. Sistem kaséhatan sareng jasa Rufus Ewing </text>
<text sub="clublinks" start="138.65" dur="5.58"> panasehat opat-opat-opat Barbados sareng Karibia Wétan sadaya nagara </text>
<text sub="clublinks" start="144.23" dur="3.75"> ti saprak panyakit éta dijantenkeun darurat internasional internasional </text>
<text sub="clublinks" start="147.98" dur="5.25"> prihatin sadaya nagara dina daérah anggota perkotaan parantos diaktipkeun </text>
<text sub="clublinks" start="153.23" dur="5.76"> séwang-séwangan aya rencana persiapan anu aya hubunganana tina pandémik na </text>
<text sub="clublinks" start="158.99" dur="4.41"> nyegah rencana anu mana waé anu diénggalan ku nagara anu </text>
<text sub="clublinks" start="163.4" dur="4.11"> dipinda pikeun nyocogkeun ka situasi tinangtu ieu aranjeunna parantos diaktipkeun </text>
<text sub="clublinks" start="167.51" dur="7.65"> ngarencanakeun nagara-nagara parantos aktipitas kontrol dina titik palabuhan </text>
<text sub="clublinks" start="175.16" dur="4.08"> éntri dina watesan saringan di palabuhan inpormasi ogé ngalakukeun </text>
<text sub="clublinks" start="179.24" dur="9.84"> pangawasan anu dipikabutuh pikeun jalma anu panginten tiasa ngumbara ka Cina sareng di </text>
<text sub="clublinks" start="189.08" dur="7.53"> Cina sanés 200 sareng anu sanés 242 jalma maot tina virus korona di hebei </text>
<text sub="clublinks" start="196.61" dur="6.15"> propinsi kamari sareng 14,000 840 kasus anyar kacatet dina spike ageung </text>
<text sub="clublinks" start="202.76" dur="4.38"> dikonfirmasi inféksi sahenteuna sarébu tilu ratus lima puluh lima </text>
<text sub="clublinks" start="207.14" dur="4.5"> jalma-jalma ayeuna maot di daratan Cina tina virus anu saurang ogé parantos maot </text>
<text sub="clublinks" start="211.64" dur="3.9"> di Hong Kong sareng anu sanés di Filipina nomer global di </text>
<text sub="clublinks" start="215.54" dur="5.67"> Kasus koronavirus anu dikonfirmasi ayeuna parantos langkung ti 60.000 kalayan seueurna </text>
<text sub="clublinks" start="221.21" dur="8.61"> tina kasus di daratan Cina asup ka beja sanés ayeuna guru anu dituduh </text>
<text sub="clublinks" start="229.82" dur="3.69"> minggu kamari saatos nyamar janten anggota kakuatan Jamaica Constabulary </text>
<text sub="clublinks" start="233.51" dur="5.04"> ngingetkeun nalika anjeunna muncul sateuacan pengadilan gun dina dinten Rebo 38 taun Troy </text>
<text sub="clublinks" start="238.55" dur="4.38"> Kamar tina hiji alamat Kingston 20 boga muatan ilegal di toko a </text>
<text sub="clublinks" start="242.93" dur="4.23"> senjata api sareng amunisi ogé nyamar pulisi téh pengacara </text>
<text sub="clublinks" start="247.16" dur="4.47"> Sampanye Peter II nyuhunkeun evaluasi kejiwaan anu dilakukeun ku mr. </text>
<text sub="clublinks" start="251.63" dur="4.08"> sampanye II atanapi mr. kamar anu mangrupakeun guru drama di SMAiber </text>
<text sub="clublinks" start="255.71" dur="4.5"> uih deui ka pengadilan di 20 Maret kanggo jaminan dédéngéan anjeunna ditahan Kemis </text>
<text sub="clublinks" start="260.21" dur="4.41"> saatos anjeunna angkat ka kantor pulisi Ellison Road sareng nyamar janten pulisi </text>
<text sub="clublinks" start="264.62" dur="4.51"> sersan anjeunna dipenta pikeun ngahasilkeun kartu idéntipikasi pulisi na ogé </text>
<text sub="clublinks" start="269.13" dur="4.74"> salaku lisénsi firearm na tapi teu tiasa ngalakukeun kitu dilaporkeun anjeunna ngaku yén anjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="273.87" dur="4.29"> sanes saurang warga cop tina Taman Perancis di Manchester </text>
<text sub="clublinks" start="278.16" dur="4.68"> keur nelepon perusahaan perusahaan bauks Jessica Alpert sareng menteri pertambangan ka </text>
<text sub="clublinks" start="282.84" dur="3.81"> méréskeun masalah anu parantos ngahalangan komunitas maranéhanana pikeun sababaraha waktos ayeuna </text>
<text sub="clublinks" start="286.65" dur="3.69"> warga nyarios yén gangguan lebu tina jamban bauksit di tempatna </text>
<text sub="clublinks" start="290.34" dur="4.35"> komunitas parantos janten bahaya kaséhatan serius urang seueur deui dina laporan ieu éta </text>
<text sub="clublinks" start="294.69" dur="3.72"> nyatana anjeun terang kuring kantos nyaéta anjeunna ngajeblok dina saku anu carita na </text>
<text sub="clublinks" start="298.41" dur="4.26"> warga Taman Perancis di Manchester éta gangguan anu teu saé tina </text>
<text sub="clublinks" start="302.67" dur="5.67"> bauksit di komunitasna parantos janten ngimpina pikeun dinten Rebo énjing na </text>
<text sub="clublinks" start="308.34" dur="4.8"> warga protés ngalawan kagiatan anu aranjeunna bantahan nyaéta mangaruhan aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="313.14" dur="4.23"> mata pencaharian Tembok cuci debu unggal Denis Kostin angkat upami anjeun ngumbah </text>
<text sub="clublinks" start="317.37" dur="2.43"> éta ka kami kalayan kaayaan anjeun kedah uih deui sareng nyepak éta pikeun ngadalikeun dua atanapi </text>
<text sub="clublinks" start="319.8" dur="4.92"> tilu kali éta mangaruhan pangaruh kaséhatan urang ningali anjeun x_x dina kantong urang mertimbangkeun </text>
<text sub="clublinks" start="324.72" dur="3.39"> ku pikasieuneun unggal cai utama anu dipikacinta unggal minggu saatos ku sabaraha galon cai </text>
<text sub="clublinks" start="328.11" dur="5.43"> cai mangrupikeun kahirupan dimana kahirupan kuring sateuacan kuring kahirupan kulawarga kulawarga abdi gaduh </text>
<text sub="clublinks" start="333.54" dur="6.93"> teu aya kahirupan tapi kami umurna umur sareng anjeunna henteu tiasa cicing di antawis kuring leres kusabab anjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="340.47" dur="6.27"> sumping ka dieu sareng anjeunna gering kuring kedah nganteurkeun anjeunna deui ka tempat indungna di st. </text>
<text sub="clublinks" start="346.74" dur="4.38"> Elizabeth sareng kakara ditutupan ceuli henteu kuring ningali anu ningal kaayaan di hiji tempat </text>
<text sub="clublinks" start="351.12" dur="9.09"> dimana kuring ngadahar jalma-jalma anu asalna ti parahu kami tuang sareng anu aya sato </text>
<text sub="clublinks" start="360.21" dur="5.67"> aya warga anu kenging kapangaruhan tangkal buah anu sakarat di dinya </text>
<text sub="clublinks" start="365.88" dur="4.47"> moal aya cara pikeun aranjeunna pikeun ngalakukeun patani sagala tangkal kana sagala tandur </text>
<text sub="clublinks" start="370.35" dur="5.04"> atanapi ditutupan ku sareng kami sareng leutak beureum bahkan lapang jangkrik na </text>
<text sub="clublinks" start="375.39" dur="3.87"> di dinya aranjeunna gaduh pertandingan masak di dinya nembé sareng aranjeunna kedah lirén pertandingan </text>
<text sub="clublinks" start="379.26" dur="4.47"> henteu aya kagiatan rekreasi tiasa lumangsung kusabab éta ngariung sareng khususna </text>
<text sub="clublinks" start="383.73" dur="5.19"> Kuring kukituna terang nalika kami di luhur angin éta teu béak kaosna téh </text>
<text sub="clublinks" start="388.92" dur="4.65"> keur stockpiled ku Jamar Co di Clarendon pikeun kaos na Alpert disko </text>
<text sub="clublinks" start="393.57" dur="5.37"> perusahaan anu diperyogikeun dugi ka kamar mandi disko sadaya bagian ayeuna henteu kalibet </text>
<text sub="clublinks" start="398.94" dur="4.019"> produksi alumina kusabab karya modernisasi anu dilakukeun di </text>
<text sub="clublinks" start="402.959" dur="3.66"> pabrik kumaha ogé bauks dikirim unggal poé ka a </text>
<text sub="clublinks" start="406.619" dur="4.26"> bagian tina komunitas parkir french anu dipasang tempat stockpile anu ayeuna </text>
<text sub="clublinks" start="410.879" dur="6"> luhurna sababaraha méter urang peryogi urang tempat stockpile kanggo miceun ti dinya sareng henteu </text>
<text sub="clublinks" start="416.879" dur="5.55"> seueur pertambangan di daérah ieu kusabab kuring bakal bagian aranjeunna henteu nganggo bauksit </text>
<text sub="clublinks" start="422.429" dur="5.67"> janten urang peryogi aranjeunna pikeun ngeureunkeun sésana sareng abdi nyauran Menteri Pertambangan </text>
<text sub="clublinks" start="428.099" dur="5.91"> pikeun ngalakukeun hal anu GBI peryogi dewan koméntér sareng sumping sareng neuteup sareng nempatkeun hiji </text>
<text sub="clublinks" start="434.009" dur="3.99"> nolak kana operasi tambang anu keur lumangsung warga teu tiasa nyandak </text>
<text sub="clublinks" start="437.999" dur="5.46"> ieu deui pangéran langkung seueur warta TVJ sareng éta henteu waktos </text>
<text sub="clublinks" start="443.459" dur="4.73"> kanggo santai tapi tinggal sareng kami seueur deui carita saatos pesen ieu </text>
<text sub="clublinks" start="448.399" dur="5.98"> wilujeng sumping deui neraskeun wartos ayeuna mahasiswa janten target utama jalma </text>
<text sub="clublinks" start="454.379" dur="4.41"> aub dina perdagangan jalma-jalma anu wahyu ti Menteri Besar na </text>
<text sub="clublinks" start="458.789" dur="3.6"> Pendidén dina dinten Rebo pendidik sosialisasi pendidikan manusa di </text>
<text sub="clublinks" start="462.389" dur="3.51"> Universitas Karibia kalér di Manchester éta salah sahiji alesan </text>
<text sub="clublinks" start="465.899" dur="13.35"> balik payuneun menteri pendidikan na fokus kana kasadaran murid kajahatan ieu </text>
<text sub="clublinks" start="479.249" dur="7.43"> aya diantara populasi résiko pangluhurna sareng penjual-penjualan parantos nargétkeun aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="486.679" dur="8.08"> boh korban sareng palaku nya éta aya dina kontéks ieu anu ti Kementrian </text>
<text sub="clublinks" start="494.759" dur="8.1"> Atikan Pemuda sareng Inpormasi ngabagéakeun simposium ieu pas tina masalah Yayasan </text>
<text sub="clublinks" start="502.859" dur="4.02"> Menteri Pendidikan nyatakeun ogé parantos ngalereskeun pelatihanna pikeun langkung cekap </text>
<text sub="clublinks" start="506.879" dur="3.98"> guru pikeun nginpokeun ka barudak </text>
<text sub="clublinks" start="514.419" dur="6.75"> pulisi garapan sareng rencang bénsin anu dituduh </text>
<text sub="clublinks" start="521.169" dur="4.071"> panolakan jcf dibébaskeun di Pengadilan Paroki San Catherine nalika Rebo </text>
<text sub="clublinks" start="525.24" dur="4.96"> 38 taun umur Mark Gordon ngagantelkeun kana pamisah pembagian kajahatan dina batu Spanyol </text>
<text sub="clublinks" start="530.2" dur="4.499"> sareng antwa anu dituduhna antwa terang dileupaskeun nalika hakim nyekel Nokia </text>
<text sub="clublinks" start="534.699" dur="4.83"> kiriman ku pengacara maranéhna bukti ngalawan duanana lalaki bukti </text>
<text sub="clublinks" start="539.529" dur="5.761"> panutan anu teu ditampi nyatakeun dina Méi 2016 ngahemat korban anu dimaksud </text>
<text sub="clublinks" start="545.29" dur="4.859"> baucar pamaréntah pamaréntah kanggo unit khusus na rencang bénsin na </text>
<text sub="clublinks" start="550.149" dur="4.651"> dituduh ngarobah pamilih pikeun kas janten bagian konspirasi salami </text>
<text sub="clublinks" start="554.8" dur="4.14"> sidang pendakwa narékahan masihan presentasi liwat patugas néwak dina a </text>
<text sub="clublinks" start="558.94" dur="3.18"> pernyataan syahadat anu didamel ku pulisi </text>
<text sub="clublinks" start="562.12" dur="4.019"> mertahankeun pertahanan dibantah sareng nyerah yén bukti éta </text>
<text sub="clublinks" start="566.139" dur="4.801"> teu tiasa nampi kusabab sanés mangrupikeun pernyataan pangakuan </text>
<text sub="clublinks" start="570.94" dur="7.17"> conceded sareng pasualan dipecat st. Perusahaan Perbandaran Anne ayeuna </text>
<text sub="clublinks" start="578.11" dur="3.839"> pindah ka méréskeun masalah yén pasar-pasar daérah auto ieu dugi sababaraha sasih </text>
<text sub="clublinks" start="581.949" dur="4.411"> padagangna sareng Dinas Kaséhatan Umum taun ka tukang ngahasilkeun prihatin ngeunaan nagara </text>
<text sub="clublinks" start="586.36" dur="5.219"> pasar di dieu Stevie J atanapi master Shane nyusupkeun ancaman di tengah </text>
<text sub="clublinks" start="591.579" dur="4.801"> sareng Dinas Kaséhatan Umum pikeun nutup pasar otras anu signifikan </text>
<text sub="clublinks" start="596.38" dur="4.8"> usaha ayeuna dilakukeun ku pusat sareng Perpustakaan Munisipalitas pikeun ngalereskeun </text>
<text sub="clublinks" start="601.18" dur="4.29"> masalah sakali sareng sadayana ieu mangrupikeun salah saurang inspektur kasehatan umum pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="605.47" dur="5.16"> paroki Leroy Scott ngawartoskeun TV J News taun ka tukang saatos pamariksaan pasar </text>
<text sub="clublinks" start="610.63" dur="4.649"> tina pangamatan urang sareng ti inpormasi anu parantos aya hubungan </text>
<text sub="clublinks" start="615.279" dur="6.06"> ka urang aranjeunna parantos nganggo perkawis perkawis teras di pasar sanés </text>
<text sub="clublinks" start="621.339" dur="5.041"> ngagentoskeun diri warga masarakat ti sagala rupa komunitas anu mimiti ogé patalina salaku masalahna </text>
<text sub="clublinks" start="626.38" dur="4.41"> humuhung dina kaayaan depok pasar tapi diomongkeun nembé nganggo </text>
<text sub="clublinks" start="630.79" dur="5.07"> ketua wartawan korporasi Michael Bell nyatakeun penting </text>
<text sub="clublinks" start="635.86" dur="4.5"> perbaikan datang ka kota sareng di pasar anjeunna nyarios khusus </text>
<text sub="clublinks" start="640.36" dur="4.289"> perhatian bakal dipasihan ka taman mobil di pasar anu parantos di </text>
<text sub="clublinks" start="644.649" dur="3.18"> kaleresan pikeun sababaraha waktos janten masalah kanyataan éta parantos disrepair </text>
<text sub="clublinks" start="647.829" dur="5.13"> mangtaun-taun na urang akhirna tiasa nampi sababaraha persetujuan sareng sababaraha jaminan </text>
<text sub="clublinks" start="652.959" dur="5.041"> rehabilitasi di daérah ieu kepala Perpustakaan Munisipalitas ogé ngagaduhan alamat </text>
<text sub="clublinks" start="658" dur="4.44"> peringatan pikeun para padagang konci ieu nyaéta yén kami hoyong anu ngical paralatan ngartos </text>
<text sub="clublinks" start="662.44" dur="3.93"> moal aya tempat diidinan tempat parkir mobil bendin bakal diidinan di jaman </text>
<text sub="clublinks" start="666.37" dur="5.579"> ditunjuk pikeun ngabongkok supados aranjeunna tiasa nampi langkung seueur palanggan </text>
<text sub="clublinks" start="671.949" dur="3.691"> pasar kusabab éta écés mangrupikeun anu peryogi parkir janten jalma </text>
<text sub="clublinks" start="675.64" dur="5.16"> tiasa sumping ka pasar sareng aranjeunna bakal tiasa parkir sareng ngalakukeun balanja tapi </text>
<text sub="clublinks" start="680.8" dur="4.469"> kumaha masalahna anu diangkat ku jabatan kaséhatan masarakat ngeunaan </text>
<text sub="clublinks" start="685.269" dur="5.521"> kurangna jamban urang ditéang pikeun kéngingkeun sababaraha fasilitas sanitari anu dipasang </text>
<text sub="clublinks" start="690.79" dur="5.85"> aya dina daérah pasar janten jalma henteu kedah ngadamel improvisasi sareng kabersihan </text>
<text sub="clublinks" start="696.64" dur="6.12"> fasilitas pusat wewengkon anu proyék diperkirakeun ngarugikeun sakitar 10 juta </text>
<text sub="clublinks" start="702.76" dur="4.259"> Samentara éta dolar sanajang anu henteu ngartos saurna pagawéan tambahan bakal </text>
<text sub="clublinks" start="707.019" dur="4.471"> dilakukeun dina ningkatkeun jalan-jalan di kota anu diperkirakeun ngarugikeun langkung seueur dua puluh </text>
<text sub="clublinks" start="711.49" dur="6.99"> jutaan dolar atanapi master ngiuhan TVJ News Channel opat olahraga 2012 Olimpiade </text>
<text sub="clublinks" start="718.48" dur="3.12"> medali perak ganda ngutruk Yohan Blake saur Tokyo </text>
<text sub="clublinks" start="721.6" dur="4.979"> 2020 bakal janten Olimpiade terakhir Blake ogé nyatakeun anjeunna parantos dirobih </text>
<text sub="clublinks" start="726.579" dur="2.49"> perkawis henteu ngalakukeun Sprint ganda usum ayeuna </text>
<text sub="clublinks" start="729.069" dur="4.861"> Yohan Blake nyokot medali pérak di tukangeun Usain Bolt legendaris na </text>
<text sub="clublinks" start="733.93" dur="5.13"> 100 sareng 200 méter di London Olimpiade 2012 bakal kantos dipanggatkeun </text>
<text sub="clublinks" start="739.06" dur="5.31"> pikiran urang Jamaika sareng fans olahraga di sakuliah dunya saatos katutup ti tempat anu caket </text>
<text sub="clublinks" start="744.37" dur="3.839"> kacilakaan hamring-ngancam karir Blake kakara kantun kaluar dina podium </text>
<text sub="clublinks" start="748.209" dur="6.06"> sareng 100 meter akhir di Olimpiade Rio 2016 nempatkeun kaopat ayeuna 30 </text>
<text sub="clublinks" start="754.269" dur="5.371"> Beck taun lami mangrupikeun penampilan Olimpiade katilu na tapi dina ngajelaskeun </text>
<text sub="clublinks" start="759.64" dur="4.41"> prestasi di Championship Dunya taun ka tukang di Doha salaku miskin anjeunna nyarios </text>
<text sub="clublinks" start="764.05" dur="4.649"> Tokyo bakal janten tukang pertandingan di Olimpiade Olimpiade dina saé final semi kirang </text>
<text sub="clublinks" start="768.699" dur="4.291"> anu hargana kuring tepang al Deen sakedik awal di final anu hargana kuring di tengah </text>
<text sub="clublinks" start="772.99" dur="4.77"> tapi taun ieu kuring langkung bijaksana bade kana Olimpiade sareng ieu badé </text>
<text sub="clublinks" start="777.76" dur="2.819"> dijantenkeun anu terakhir dina Kuring nempatkeun sagala hal ka naon </text>
<text sub="clublinks" start="780.579" dur="4.831"> sagalana kalebet sampurna nuturkeun pagelaran na di Doha </text>
<text sub="clublinks" start="785.41" dur="4.679"> sataun dimana anjeunna ogé gagal nyayuhan final 200 méter sareng Blake saur anjeunna badé </text>
<text sub="clublinks" start="790.089" dur="4.74"> henteu tiasa ngalakukeun duaan ngutruk ieu usum tapi nganggo parobahan resmi </text>
<text sub="clublinks" start="794.829" dur="4.62"> palatih Blake ogé parantos robih manah ngeunaan henteu ngalakukeun ngutruk ganda ieu </text>
<text sub="clublinks" start="799.449" dur="3.69"> usum ogé Graeme sakedik sacara formal mangrupikeun rencana pikeun urang </text>
<text sub="clublinks" start="803.139" dur="4.44"> Abdi palatih sareng parantos damel sampurna bakal balik ka / jauh </text>
<text sub="clublinks" start="807.579" dur="4.05"> sareng lalaki tapi Challenger abdi nampi anjeunna sakitar 200 ayeuna kuring sabab kuring badé </text>
<text sub="clublinks" start="811.629" dur="5.49"> 98 sareng 97 anu kuring terang kuring tiasa kuring berbakat sareng kuring ningali dimana kuring ningkatkeun </text>
<text sub="clublinks" start="817.119" dur="4.41"> dina pelatihan sareng kanggo pelatih anyar Gregory sakedik anu tilas SMP nasional </text>
<text sub="clublinks" start="821.529" dur="4.92"> sareng sakuriling senior sareng 400 meter rintangan Blake nyatakeun anjeunna tiasa uih deui </text>
<text sub="clublinks" start="826.449" dur="5.37"> ngajalankeun gancang pisan dina bimbingan na anu pangpayunna munggaran di 1926 Gregory mangrupikeun hal anu salah </text>
<text sub="clublinks" start="831.819" dur="4.351"> di luar sana damel sareng kuring sareng treuk sadinten sateuacan ngajalankeun éta jenis </text>
<text sub="clublinks" start="836.17" dur="2.849"> waktos panggancangna di dunya janten kuring gaduh pangalaman damel sareng anjeunna anu anjeun terang </text>
<text sub="clublinks" start="839.019" dur="4.5"> naon anu anjeunna lakukeun sareng anjeunna langkung khusus dina olahraga sareng Blake dibuka usum anjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="843.519" dur="3.271"> dina klasik Camperdown dina sabtu minggu dimana anjeunna macét tabuh opat puluh dalapan </text>
<text sub="clublinks" start="846.79" dur="7.5"> nunjuk dua opat detik kanggo katilu na 400 meter na sareng éta lohor </text>
<text sub="clublinks" start="854.29" dur="4.589"> wartos dina brash Vashon gabung ku kami tabuh 7:00 pikeun pakét wartos utama pikeun pihak </text>
<text sub="clublinks" start="858.879" dur="10.311"> olahraga anyar sareng tim produksi ngagaduhan anu saé </text>