Најдобри приказни на KGW: 9-15-20 часот напладне subtitles

НАПРАВИ НАПРАВИ АН Направете воздух Направете филтер за воздух Направете филтер за воздух како НАПРАВЕТЕ ФИЛТЕР ЗА ВОЗДУХ КАКО СВЕТИ НАПРАВЕТЕ ФИЛТЕР ЗА ВОЗДУХ ОД СВЕТСКИТЕ СВЕТИ НАПРАВЕТЕ ФИЛТЕР ЗА ВОЗДУХ ВО DИВОТНИ ОДНИЦИ НАПРАВЕТЕ ФИЛТЕР ЗА ВОЗДУХ ВО DИВОТНИ ОДНИЦИ ПРЕКУ НЕ НАПРАВЕТЕ А ФИЛТЕР ЗА ВОЗДУХ СЕ ОДИ НЕБОТО. ОДИ СЕ НЕБО. ОДИ СЕ НЕБО. >>> ОДИ СЕ НЕБО. >>> THE ОДИ СЕ НЕБО. >>> ПОREАРОТ ОДИ СЕ НЕБО. >>> ПОREАРОТ ВО ОДИ СЕ НЕБО. >>> ПОREАРОТ ВО ЈУГО >>> ПОREАРОТ ВО ЈУГО >>> ПОREАРОТ ВО ЈУOUНА АШЛАНИЈА >>> ПОREАРОТ ВО ЈУГИ АШЛАНД Е >>> ПОREАРОТ ВО ЈУГА АШЛАНДА Е 100% >>> ПОREАРОТ ВО ЈУГА АШЛАНДА Е 100% СОДРИН. АШЛАНДА Е 100% СОДРИНА. АШЛАНДА Е 100% СОДРИНА. ИТ АШЛАНДА Е 100% СОДРИНА. СЕ ЗАПИЛИ АШЛАНДА Е 100% СОДРИНА. Изгоре 5700 година АШЛАНДА Е 100% СОДРИНА. ЗАПИЛИ 5700 АКТ АШЛАНДА Е 100% СОДРИНА. ИЗГОРИЛ 5700 АКТЕРИ И ИЗГОРИЛ 5700 АКТЕРИ И ИЗГОРИЛ 5700 АКТИРАНИ И ОШТЕТЕНИ ИЗГОРИЛ 5700 АКТЕРИ И ШТЕТИЛ 600 ИЗГОРИ 5700 АКТИРАНИ И ОШТЕТИ 600 ДОМА. Оштетени 600 домови. Оштетени 600 домови. ЧЕТИРИ Оштетени 600 домови. ЧЕТИРИ ЛУЕ Оштетени 600 домови. БЕШЕ ЧЕТИРИ ЛУЕ Оштетени 600 домови. УБИЕНИ ЧЕТИРИ ЛУЕ Оштетени 600 домови. ТУКА УБИЕНИ ЧЕТИРИ ЛУЕ. ТУКА УБИЕНИ ЧЕТИРИ ЛУЕ. ТУКА УБИЕНИ ЧЕТИРИ ЛУЕ. ЛУEOЕ ТУКА УБИЕНИ ЧЕТИРИ ЛУЕ. Луѓето сеуште ТУКА УБИЕНИ ЧЕТИРИ ЛУЕ. Луѓето се уште имаат потреба ТУКА УБИЕНИ ЧЕТИРИ ЛУЕ. Луѓето се уште треба ТУКА УБИЕНИ ЧЕТИРИ ЛУЕ. Луѓето се уште треба да останат ТУКА УБИЕНИ ЧЕТИРИ ЛУЕ. Луѓето се уште треба да останат далеку Луѓето се уште треба да останат далеку Луѓето се уште треба да останат далеку од Луѓето се уште треба да останат далеку од оние Луѓето се уште треба да останат далеку од тие евакуации Луѓето се уште треба да останат далеку од оние зони за евакуација ОД ОВИЕ ЗОНИ ЗА ЕАКАУАЦИЈА ОД ОВИЕ ЗОНИ ЗА ЕАКАУАЦИЈА Дури ОД ТИЕ ЗОНИ ЗА ЕАКАУАЦИЈА Дури и помисли ОД ТИЕ ЗОНИ ЗА ЕАКАУАЦИЈА Дури и помислено ОД ОВИЕ ЗОНИ ЗА ЕАКАУАЦИЈА Дури и помислено е ОД ОВИЕ ЗОНИ ЗА ЕАКАУАЦИЈА Дури и да е 100% Дури и помислено е 100% Дури и помислено е 100% содржано. СОДРИНА. СОДРИНА. ТОА СОДРИНА. ТОЈ ПОIАР СОДРИНА. И ТОЈ ПОREАР СОДРИНА. И ОГАНОТ ОДЛИЧИ СОДРИНА. ТОЈ ПОREАР И СЕ ОСЛУГИ ТОЈ ПОREАР И СЕ ОСЛУГИ ТОЈ ПОIАР И СЕ ОДЛИЧИ ЗАЕДНИЦИТЕ ТОЈ ПОREАР ИСТИ ГИ ОДЛИЧИ ЗАЕДНИЦИТЕ НА ТОЈ ПОREАР ИСТИ ГИ ОДЛИЧИ ЗАЕДНИЦИТЕ НА ТАЛЕНТ ТОЈ ПОIАР ИСТИ ГИ ОДЛИЧИ ЗАЕДНИЦИТЕ НА ТАЛЕНТ И ЗАЕДНИЦИ НА ТАЛЕНТ И И ЗАЕДНИЦИ НА ТАЛЕНТ И Феникс. Феникс. Феникс. >>> Феникс. >>> поладна Феникс. >>> ПОСТАПНИ ТЕМПЕРАТУРИ Феникс. >>> ПОСТАПНИ ТЕМПЕРАТУРИ И >>> ПОСТАПНИ ТЕМПЕРАТУРИ И >>> ПОСТАПНИ ТЕМПЕРАТУРИ И ПОСТАВУВАЕ >>> ПОСТАПНИ ТЕМПЕРАТУРИ И ПОСТАВУВАЕ НА ВЛЕГОСТ >>> ПОСТАПНИТЕ ТЕМПЕРАТУРИ И ПОСТАВУВАЕ НА ВЛЕГАТА >>> ПОСТАПНИТЕ ТЕМПЕРАТУРИ И ПОСТАВУВААТА ВЛАГОСТ СЕ ДОЗВОЛУВА ДОЗВОЛУВААТ ПОСТАВУВАЕТА ВЛЕГА ЗГОЛЕМУВАЕ НА ВЛАГОСТ ВО ДАВАЕ ПОАР Зголемената влажност дозволуваат пожарни екипи ПОСТАВУВАЕ НА ВЛАГОСТ ВО ДВИЕЕ ПОIАРНИ ПОСТАВИ Зголемената влажност дозволуваат пожарникарските екипи да одат Зголемената влажност дозволуваат пожарникарските екипи да продолжат Зголемената влажност дозволуваат пожарни екипи да одат натаму ПОREАРНИ REИВАРИ ДА ОДАТ НА ПОREАРНИ СОСТОЈБИ ДА ОДАТ ВО НАВРЕДНИК ПОREАРНИ СОСТОЈБИ ДА ОДАТ ВО НАВРЕДНИОТ ВО ПОREАРНИ REИВАРИ ДА ОДАТ ОД НАВРЕДНО ВО ОРЕГОН НАВРЕДНО ВО ОРЕГОН. НАВРЕДНО ВО ОРЕГОН. СЕГА НАВРЕДНО ВО ОРЕГОН. СЕГА ТИЕ НАВРЕДНО ВО ОРЕГОН. СЕГА СЕ НАВРЕДНО ВО ОРЕГОН. СЕГА ТРЕВААТ НАВРЕДНО ВО ОРЕГОН. СЕГА ТРЕВААТ ЛИНИИ СЕГА СЕ КРЕИРААТ ЛИНИИ СЕГА СЕ КРЕИРААТ ЛИНИ ОКОЛУ СЕГА ТРЕВААТ ЛИНИ ОКОЛУ СЕГА ТРЕВААТ ЛИНИ ОКОЛУ ПЛАМЕНИТЕ. Околу пламените. Околу пламените. 34 Околу пламените. 34 КУПУВАЧИ Околу пламените. 34 КУПУВАЧИ ВО СТАН. 34 КУПУВАЧИ ВО СТАН. 34 КУПУВАЧИ ВО СТАН. >> 34 КУПУВАЧИ ВО СТАН. >> И 34 КУПУВАЧИ ВО СТАН. >> И ОВИЕ 34 КУПУВАЧИ ВО СТАН. >> И ОВИЕ ХАРД-ХИТ >> И ОВИЕ ХАРД-ХИТ >> И ОВИЕ ХАРД-ХИТ ЗАЕДНИЦИ ЗАЕДНИЦИ ЗАЕДНИЦИ ТИЕ ЗАЕДНИЦИ ДОГОЛЕМИНАТА ЗАЕДНИЦИ ДЕЛО НА ЗАЕДНИЦИ ПРОИЗВОДОТ НА ЗАЕДНИЦИ ДЕЛО НА ШТЕТА ЗАЕДНИЦИ ДЕЛО НА ШТЕТА Е ДЕЛО НА ШТЕТА Е ПОСТАНУВА ОПИСОТ НА ШТЕТАТА ПОВЕЕ ИСТРАНА НА ШТЕТА ДЕЛОВИНАТА НА ШТЕТА СЕ ПОЧИСТУВА ДЕНЕСКАТА ОД ШТЕТА ПОСТАПУВА. ДЕНЕС ПОСТАНУВАТЕ. ДЕНЕС ПОСТАНУВАТЕ. АТ ДЕНЕС ПОСТАНУВАТЕ. БАРЕМ ДЕНЕС ПОСТАНУВАТЕ. БАРЕМ ДЕСЕТ ДЕНЕС ПОСТАНУВАТЕ. БАРЕМ ДЕСЕТ ЛУЕ ДЕНЕС ПОСТАНУВАТЕ. БАРТИ ДЕСЕТ ЛУEOЕ ИМААТ ДЕНЕС ПОСТАНУВАТЕ. БАРТА ДЕСЕТ ЛУEOЕ УМИРААТ БАРТА ДЕСЕТ ЛУEOЕ УМИРААТ БАРТА ДЕСЕТ ЛИЦА УМРИЛЕ ДРATАВНО. ДРATАВЈА ДРATАВЈА 22 ДРATАВЈА 22 ПОВЕЕ ДРATАВЈА 22 ПОВЕЕ СЕ ДРATАВЈА 22 ПОВЕЕ ИСПИТУВААТ. 22 ПОВЕЕ ИСПИТУВААТ. 22 ПОВЕЕ ИСПИТУВААТ. 1100 г. 22 ПОВЕЕ ИСПИТУВААТ. 1100 ДОМА 22 ПОВЕЕ ИСПИТУВААТ. ИМААТ 1100 ДОМА 22 ПОВЕЕ ИСПИТУВААТ. 1100 домови се 22 ПОВЕЕ ИСПИТУВААТ. 1100 ДОмови се уништени 1100 ДОмови се уништени 1100 ДОМИ СЕ УНИШТЕНИ ДОЛГ 1100 ДОмови се уништени и со 1100 домови се уништени и со 500 1100 ДОмови се уништени и со 500 други 1100 ДОмови се уништени и со 500 други структури ПОЛИ СО 500 ДРУГИ СТРУКТУРИ ПОЛИ СО 500 ДРУГИ СТРУКТУРИ КАКО ПОЛИ СО 500 ДРУГИ КОНСТРУКЦИИ КАКО РЕЧНИЦИ ПОЛИ СО 500 ДРУГИ СТРУКТУРИ КАКО АКОМИ И ПОЛИ СО 500 ДРУГИ КОНСТРУКЦИИ КАКО ГРАМИ И ШЕEDИ. КАКО РАСКИ И ШЕРИ. КАКО РАСКИ И ШЕРИ. Службеници КАКО РАСКИ И ШЕРИ. СЛУECTБЕНИЧКИ ОЧЕКУВААТ КАКО РАСКИ И ШЕРИ. Службеници ги очекуваат оние КАКО РАСКИ И ШЕРИ. СЛУБЕНИЦИ ОЧЕКУВАТ ОВИЕ БРОЕВИ СЛУБЕНИЦИ ОЧЕКУВАТ ОВИЕ БРОЕВИ СЛУБЕНИЦИ ОЧЕКУВАТ ОНИЕ БРОЕВИ СЛУБЕНИЦИ ОЧЕКУВААТ ОВИЕ БРОЕВИ ДА РАСТАТ Службеници очекуваат оние броеви да растат СЛУБЕНИЦИ ОЧЕКУВААТ ОНИ БРОЕВИ ДА РАСТАТ ВО СЛУБЕНИЦИ ОЧЕКУВААТ ОВИЕ БРОЕВИ ДА СЕ РАСТАТ ВО НАЈДОСТА СЛУБЕНИЦИ ОЧЕКУВААТ ОНИ БРОЕВИ ДА СЕ РАСТАТ ВО СЛЕДНИТЕ ДЕНИ. ДА РАСТЕТЕ ВО СЛЕДНИТЕ ДЕНОВИ. ДА РАСТЕТЕ ВО СЛЕДНИТЕ ДЕНОВИ. ТИЕ ДА РАСТЕТЕ ВО СЛЕДНИТЕ ДЕНОВИ. НАЈМНОГУ ДА РАСТЕТЕ ВО СЛЕДНИТЕ ДЕНОВИ. НАЈАКТИВНИ ДА РАСТЕТЕ ВО СЛЕДНИТЕ ДЕНОВИ. НАЈАКТИВНО ОГАНИ ДА РАСТЕТЕ ВО СЛЕДНИТЕ ДЕНОВИ. НАЈАКТИВНО ПОIАР ВО НАЈАКТИВНО ПОIАР ВО НАЈАКТИВНО ПОIАР ВО ТОЛКА НАЈАКТИВНО ПОREАР ВО МЕТРО НАЈАКТИВНО ПОIАР ВО МЕТРО-ПОДРАЧЈЕТО НАЈАКТИВНО ПОIАРИ ВО МЕТРО ПОДРАЧЈЕТО Е НАЈАКТИВНО ПОREАР ВО МЕТРО ПОДРАЧЈЕТО Е НАЈАКТИВНО ГОРИЕ НА ПОREАР ВО МЕТРО ПОДРАЧЈЕТО Е РЕКОТО РЕК ПОВРШИНАТА НА МЕТРО Е РОКА ПОВРШИНАТА НА МЕТРО Е ПО FАР ОД РЕКОВИНАТА. ПОIАР. ПОIАР. И ПОIАР. И НЕКОИ ПОIАР. И некаква евакуација ПОIАР. И НЕКОИ НИВО НА ЕАКАУАЦИЈА ПОIАР. И ИМААТ НЕКОИ НИВО НА ЕАКАУАЦИЈА И ИМААТ НЕКОИ НИВО НА ЕАКАУАЦИЈА И НЕКОИ НЕВИ ЕВАКАЦИОНИ НИВО се искажани И НЕКОИ НИВО НА ЕАКАУАЦИЈА СЕ НАМАЛУВААТ. СЕ НАМАЛУВА. СЕ НАМАЛУВА. И СЕ НАМАЛУВА. И НЕКОИ СЕ НАМАЛУВА. И НЕКОИ СЕ СЕ НАМАЛУВА. И, некои се уште СЕ НАМАЛУВА. И, некои се уште се под СЕ НАМАЛУВА. И НЕКОИ СЕ Уште под А. И НЕКОИ СЕ Уште под А. И НЕКОИ СЕ УШТЕ ПО НИВО И НЕКОИ СЕ УШТЕ ПО ТРИ НИВО И НЕКОИ СЕ УШТЕ ПОД ТРИЕ ИЗВЕСТУВАЕ. ИЗВЕСТУВАЕ НА ТРИ НИВО. ИЗВЕСТУВАЕ НА ТРИ НИВО. ПОIАР ИЗВЕСТУВАЕ НА ТРИ НИВО. КОМАНДАРИ ЗА ПОREАР ИЗВЕСТУВАЕ НА ТРИ НИВО. КАЈ КОМАНДЕРИ ЗА ПОIАР ИЗВЕСТУВАЕ НА ТРИ НИВО. КОМАНДЕРИТЕ ЗА ПОREАРИ КАAYААТ REИВОТИ ИЗВЕСТУВАЕ НА ТРИ НИВО. КОМАНДЕРИТЕ ЗА ПОREАРИ КАААТ ПОСТАПКИ СЕ КОМАНДЕРИТЕ ЗА ПОREАРИ КАААТ ПОСТАПИ СЕ КОМАНДЕРИТЕ ЗА ПОREАРИ КАААТ ПОСТАПКИ ВАШАТ КОМАНДЕРИТЕ ЗА ПОREАРИ КАAYААТ ЈАВНИТЕ ПРОГРЕСИ КОМАНДЕРИТЕ ЗА ПОREАРИ КАAYААТ ПОСОДИ ПРОГРЕСИТЕ НО КОМАНДЕРИТЕ ЗА ПОREАРИ КАAYААТ ПОСЕБНИЦИТЕ ПРОГРЕСААТ НО ТОА КОМАНДЕРИТЕ ЗА ПОREАРИ ВЕЛААТ ПОСЕБНИЦИТЕ ПРОГРЕСААТ, АМА Е КОМАНДЕРИТЕ ЗА ПОREАРИ КА CААТ ПОСТАПКИТЕ ПРОГРЕСААТ, НО И ТОА Е ИЗРАБОТКА НА НАПРЕДОК, НО И ТОА Е ИЗРАБОТКА НА ПРОГРЕСОТ, НО ТОА Е РАНО ИЗРАБОТКА НА ПРОГРЕС, НО ТОА Е РАНО ОБРАЗУВАЕ НА ПРОГРЕС, НО ТРЕБА ДА СЕ ПОСТАВУВА НАПРАВКА НАПРЕДНОСТ, НО ТРЕБЕНО Е РАНО ДА СЕ ИЗЛЕЗИ НАПРАВКА НАПРЕДНОСТ, НО ТРЕБА ПОСТАВУВАМЕ ИЗРАБОТКА НА ПРОГРЕС, НО ТРЕБЕНО Е РАНО ДА ИЗЛЕЗЕ СЕКОЕ СОРТИ НАПРАВКА НАПРЕДНОСТ, НО ТРЕБА РАНО ДА СЕ ОСТВАРИ СЕКОЈ ВИД РАНО ДА ИСПЛАТИМЕ СЕКОЈ СОРД РАНО ДА ИСКЛУЧИТЕ СЕКОЈ СОДРИНА РАНО ДА ИЗЛОЕТЕ БИЛО СЕКОЈ СРЕДИНСКИ БРОЈ. БРОЈ НА СОДРИНА. БРОЈ НА СОДРИНА. >> БРОЈ НА СОДРИНА. >> КАКО БРОЈ НА СОДРИНА. >> КАКО ТИЕ БРОЈ НА СОДРИНА. >> КАКО ШТО СЕ БРОЈ НА СОДРИНА. >> КАКО КОИ КРЕВААТ БРОЈ НА СОДРИНА. >> КАКО ШТО ВЛАГААТ КОНТРОЛА >> КАКО ШТО ВЛАГААТ КОНТРОЛА >> КАКО ТИЕ КОРИРААТ ЛИНИИ ЗА КОНТРОЛА, >> КАКО ШТО ГЛАВААТ ЛИНИИ ЗА КОНТРОЛА, ТИЕ >> КАКО ШТО ГЛАВААТ ЛИНИИ ЗА КОНТРОЛА, ТИЕ ИМААТ >> КАКО ШТО ГЛАВААТ ЛИНИИ ЗА КОНТРОЛА, ТРЕБА >> КАКО ШТО ГЛАВААТ ЛИНИИ ЗА КОНТРОЛА, ТРЕБА ДА СЕ НОПАТ >> КАКО ШТО ГЛАВААТ ЛИНИИ ЗА КОНТРОЛА, ТРЕБА ДА СЕ ХОПИРААТ >> КАКО КОРИРААТ ЛИНИИ ЗА КОНТРОЛА, ТРЕБА ДА СЕ ХОПИРААТ - ЛИНИИ, Треба да се надеваат - ЛИНИИ, ТРЕБА ДА СЕ ХОПСАТ - ТИЕ ЛИНИИ, ТРЕБА ДА СЕ НОПАТ - ТИЕ ИМААТ ЛИНИИ, ТРЕБА ДА СЕ НОПУВААТ - ТРЕБА ЛИНИИ, ТРЕБА ДА СЕ НОПУВААТ - ТРЕБА ДА БИДАТ ЛИНИИ, ТРЕБА ДА СЕ НОПУВААТ - ТРЕБА ДА СЕ МОАТ ЛИНИИ, ТРЕБА ДА СЕ НОПУВААТ - ТРЕБА ДА БИДАТ СЕКОГАШ ЛИНИИ, ТРЕБА ДА СЕ ХОПСУВААТ - ТРЕБА ДА MУВААТ БИЛО OTЕШКО ТРЕБА ТРЕБА ТРЕБА ДА ИСЧУТААТ БИЛО OTЕШКИ ОБЛАСТИ ТРЕБА ДА ИСЧИШАТ НЕКОИ HЕШКИ ОБЛАСТИ ОКОЛУ ТРЕБА ДА ИСЧУТААТ НЕКОИ OTЕШКИ ОБЛАСТИ ОКОЛУ ОВИЕ ТРЕБА ДА ИСЧУТААТ БИЛО OTЕШКИ ОБЛАСТИ ОД ОВИЕ КОНТРОЛА ОБЛАСТИ ОКОЛУ ОВИЕ КОНТРОЛА ОБЛАСТИ ОД ОВИЕ ЛИНИИ ЗА КОНТРОЛА. ЛИНИИ ЛИНИИ АТИНА ЛИНИИ АТИНА НИЕ ЛИНИИ АТИНА ЧЕКАМЕ ЛИНИИ АТИНА ДА ЧЕКАМЕ ЛИНИИ АТИНА Чекаме да направиме ЛИНИИ АТИНА Чекаме да се осигураме АТИНА Чекаме да се осигураме АТИНА ОЧЕКУВАМЕ ДА ГИ УБИСТИМЕ ОВИЕ. ТИЕ. ТИЕ. >> ТИЕ. >> Дали ТИЕ. >> Дали тебе ТИЕ. >> ОЧЕКУВАЛЕ ТИЕ. >> ОЧЕКУВАЛЕ ТИЕ. >> ОЧЕКУВАЛЕ ДА ИМАТЕ ТИЕ. >> ОЧЕКУВАЛЕ ДА ИМАТЕ НЕКОИ >> ОЧЕКУВАЛЕ ДА ИМАТЕ НЕКОИ >> ОЧЕКУВАВТЕ ДА ИМАТЕ НЕКОЛКУ СОДРИНА >> ОЧЕКУВАВТЕ ДА ИМАТЕ НЕКОЛКУ СОДРИНА ВО >> ОЧЕКУВАЛЕ ДА ИМАТЕ НЕКОЛКУ СОДРИНА ВО >> ОЧЕКУВАВТЕ ДА ИМАТЕ НЕКОЛКУ СОДРИНА ВО СЛЕДНИОТ >> ОЧЕКУВАЛЕ ДА ИМАТЕ НЕКОЛКУ СОДРИНА ВО СЛЕДНИТЕ ДВА СОДРИНА ВО СЛЕДНИТЕ ДВЕ СОДРИНА ВО СЛЕДНИТЕ ДВЕ ДЕНА? ДЕНОВИ? ДЕНОВИ? 400 ДЕНОВИ? 400 пожарникари ДЕНОВИ? СЕ 400 пожарникари ДЕНОВИ? РАБОТАТ 400 ПОIАРНИЦИ ДЕНОВИ? РАБОТАТ 400 ПОIАРНИЦИ РАБОТАТ 400 ПОIАРНИЦИ 400 Противпожарни работи работат покрај реката. ОД РЕКОР. ОД РЕКОР. ИТ ОД РЕКОР. Е ОД РЕКОР. ЗАВРШИ ОД РЕКОР. ГОТОВО Е 134 000 ОД РЕКОР. ГОТОВО Е 134 000 АКТ. ГОТОВО Е 134 000 АКТ. ГОТОВО Е 134 000 АКТ. САМО ГОТОВО Е 134 000 АКТ. САМО ЕДЕН ГОТОВО Е 134 000 АКТ. САМО ЕДЕН МИЛ ГОТОВО Е 134 000 АКТ. САМО ЕДЕН МИЛ ГОТОВО Е 134 000 АКТ. САМО ЕДЕН МИЛ ГОТОВО Е 134 000 АКТ. САМО ЕДЕН МАЈЛЕ Е ГОТОВО Е 134 000 АКТ. САМО ЕДЕН МИЛЕ Е ПЛААТА САМО ЕДЕН МИЛЕ Е ПЛААТА САМО ЕДЕН МАЈЛЕ Е ПЛААТА НА САМО ЕДЕН МИЛЕ Е ПЛА OFА НА КРЕКСКИ САМО ЕДЕН МИЛЕ Е ПЛАА НА КРЕКСКИ ПОREАР. ОД КРЕКСКИ ПОАР. ОД КРЕКСКИ ПОАР. ИТ ОД КРЕКСКИ ПОАР. ТОА ИМА ОД КРЕКСКИ ПОАР. УБИЕЛЕ ОД КРЕКСКИ ПОАР. УБИЕ ЧЕТИРИ ОД КРЕКСКИ ПОАР. УБИЕ ЧЕТИРИ ЛУЕ ОД КРЕКСКИ ПОАР. УБИЛО ЧЕТИРИ ЛУЕ ВО УБИЛО ЧЕТИРИ ЛУЕ ВО УБИВА ЧЕТИРИ ЛУЕ ВО ВАС УБИВА ЧЕТИРИ ЛУЕ ВО ВАС МАРИЈАН УБИВА ЧЕТИРИ ЛУЕ ВО ВЕСЕ МАРИЈАНСКАТА ЗЕМЈА УБИВА ЧЕТИРИ ЛУЕ ВО ВЕСЕ МАРИСКАТА ЗЕМЈА И УБИВА ЧЕТИРИ ЛУЕ ВО ВЕСЕ МАРИЈАНСКА ЗЕМЈА И ЕДЕН ВИЕ МАРИЈАНСКА ЗЕМЈА И ЕДНА ВИЕ МАРИЈАНСКА ЗЕМЈА И Едно лице ВИЕ МАРИСКА ЗЕМЈА И ЕДНО ЛИЦЕ Е ВИЕ МАРИЈАНСКА ЗЕМЈА И ЕДНО ЛИЦЕ ПРОЧИТУВА. ЛИЦА ИСЧИШТА. ЛИЦА ИСЧИШТА. МНОГУ ЛИЦА ИСЧИШТА. МНОГУ ОД ЛИЦА ИСЧИШТА. МНОГУ ОВИЕ ЛИЦА ИСЧИШТА. МНОГУ ОД ТИЕ ЛУEOЕ ЛИЦА ИСЧИШТА. МНОГУ ОВИЕ ЛУЕ ИМААТ ЛИЦА ИСЧИШТА. МНОГУ ОВИЕ ЛУEOЕ МОADАТ МНОГУ ОВИЕ ЛУEOЕ МОADАТ МНОГУ ОД ЛИЦА ИМААТ ДА ЕВАКУИРААТ. ЕВАКУИРАМ. ЕВАКУИРАМ. ДОБРО ЕВАКУИРАМ. ДОБАР ДЕН, ЕВАКУИРАМ. ДОБРО ПОпладне, БРАЈАН. ДОБРО ПОпладне, БРАЈАН. ДОБРО ПОпладне, БРАЈАН. ТОА Е ДОБРО ПОпладне, БРАЈАН. ТОА Е ТОЧНО. ТОА Е ТОЧНО. ТОА Е ТОЧНО. ДОБРО ТОА Е ТОЧНО. ДОБАР ДЕН. ДОБАР ДЕН. ДОБАР ДЕН. ИТ ДОБАР ДЕН. Е ДОБАР ДЕН. ТОА Е ДОБАР ДЕН. МНОГУ Е ДОБАР ДЕН. ТОА Е МНОГУ ПАТОК ДОБАР ДЕН. ТОА Е МНОГУ ВЕЛИКА ДОБАР ДЕН. ТОА Е МНОГУ ПАТ ПРОДАВНИЦИ ДЕЛОВИ. ТОА Е МНОГУ ПАТ ПРОДАВНИЦИ ДЕЛОВИ. ТОА Е МНОГУ ПАТ ПРОДАВНИЦИ ДЕЛОВИ. Јас ТОА Е МНОГУ ПАТ ПРОДАВНИЦИ ДЕЛОВИ. ЈАС СУМ ТОА Е МНОГУ ПАТ ПРОДАВНИЦИ ДЕЛОВИ. ОДАМ ТОА Е МНОГУ ПАТ ПРОДАВНИЦИ ДЕЛОВИ. ОДАМ ТОА Е МНОГУ ПАТ ПРОДАВНИЦИ ДЕЛОВИ. Одам да чекорам ТОА Е МНОГУ ПАТ ПРОДАВНИЦИ ДЕЛОВИ. Одам да чекорам настрана ТОА Е МНОГУ ПАТ ПРОДАВНИЦИ ДЕЛОВИ. Одам да чекорам настрана ТОА Е МНОГУ ПАТ ПРОДАВНИЦИ ДЕЛОВИ. Одам да чекорам настрана тебе Одам да чекорам настрана тебе Одам да чекорам настрана, па момци Одам да чекорам настрана, за да можете момците Одам да чекорам настрана, за да можете момците да видите Одам да чекорам настрана, за да можете момците да го видите Одам да чекорам настрана, за да можете момците да го видите патот Одам да чекорам настрана, за да можете момците да го видите блокот на патот Момците можат да го видат блокот на патот Момците можат да го видат блокот на патот овде. ОВДЕ ОВДЕ ТИ ОВДЕ НЕ МОANЕ ОВДЕ НЕ МОANЕ НАВИСТИНА ОВДЕ НЕ МОANЕ НАВИСТИНА ОВДЕ НЕ МОANЕ НАВИСТИНА ВЛЕЗ ОВДЕ НЕ МОANЕ НАВИСТИНА ВО ГРАДОТ. НЕ МОANЕ НАВИСТИНА ВО ГРАДОТ. НЕ МОANЕ НАВИСТИНА ВО ГРАДОТ. НИЕ НЕ МОANЕ НАВИСТИНА ВО ГРАДОТ. НИЕ РАЗГОВАРАВМЕ НЕ МОANЕ НАВИСТИНА ВО ГРАДОТ. ЗБОРУВАМЕ НЕ МОANЕ НАВИСТИНА ВО ГРАДОТ. Зборувавме за некои НЕ МОANЕ НАВИСТИНА ВО ГРАДОТ. Зборувавме со некои луѓе. Зборувавме со некои луѓе. Зборувавме со некои луѓе. НИЕ Зборувавме со некои луѓе. САМО Зборувавме со некои луѓе. САМО САКАМЕ Зборувавме со некои луѓе. САМО САКАМЕ Зборувавме со некои луѓе. САМО САКАМЕ ДА ПРОВЕРИМЕ Зборувавме со некои луѓе. Ние само сакаме да провериме Зборувавме со некои луѓе. Ние само сакаме да ги провериме нивните Ние само сакаме да ги провериме нивните Ние само сакаме да ги провериме нивните домови САМО САКАМЕ да ги провериме нивните домови и Ние само сакаме да ги провериме нивните домови и животни. ДОМИ И ANИВОТНИ. ДОМИ И ANИВОТНИ. >> ДОМИ И ANИВОТНИ. >> ТОА Е ДОМИ И ANИВОТНИ. >> ТОА Е ДОМИ И ANИВОТНИ. >> ТОА Е СТРАШНО. >> ТОА Е СТРАШНО. >> ТОА Е СТРАШНО. НИЕ >> ТОА Е СТРАШНО. НИЕ ИМАМЕ >> ТОА Е СТРАШНО. Имавме >> ТОА Е СТРАШНО. МОРАШЕ >> ТОА Е СТРАШНО. ТРЕБА ДА ДОЈДЕМЕ >> ТОА Е СТРАШНО. Требаше да излеземе >> ТОА Е СТРАШНО. Требаше да излеземе овде Требаше да излеземе овде Требаше да излеземе овде и Требаше да излеземе овде и да одиме Требаше да излеземе овде и да одиме низ Требаше да излеземе овде и да одиме низ блокови на патишта. И ОДЕТЕ СО ПАТНИ БРОК. И ОДЕТЕ СО ПАТНИ БРОК. >> И ОДЕТЕ СО ПАТНИ БРОК. >> THE И ОДЕТЕ СО ПАТНИ БРОК. >> СОНЦЕТО И ОДЕТЕ СО ПАТНИ БРОК. >> СОНЦЕТО Е И ОДЕТЕ СО ПАТНИ БРОК. >> СОНЦЕТО Е ЕДИМНО И ОДЕТЕ СО ПАТНИ БРОК. >> СОНЦЕТО Е ВЕРВО ПОЧЕТЕНО И ОДЕТЕ СО ПАТНИ БРОК. >> СОНЦЕТО ОДВОЛКУ ПОЧНА >> СОНЦЕТО ОДВОЛКУ ПОЧНА >> СОНЦЕТО ЕДВЕРНО ПОЧНА ДА ДОЈДЕ >> СОНЦЕТО ЕДВЕРНО ПОЧНА ДА ДОЈДЕ НИЗ. ДОЈДЕТЕ СЕ. ДОЈДЕТЕ СЕ. ПАТ ДОЈДЕТЕ СЕ. ПАТНИ БЛОКИ ДОЈДЕТЕ СЕ. ПАТНИ БЛОКИ СЕ ДОЈДЕТЕ СЕ. ПОСТАВУВААТ БЛОКИ НА ПАТИШТЕ ДОЈДЕТЕ СЕ. ПОСТАВЕНИ БЛОКИ НА ПАТИШТЕ ДОЈДЕТЕ СЕ. ПАТНИТЕ БЛОКИ СЕ ПОСТАВУВААТ МЕСТО ПАТНИТЕ БЛОКИ СЕ ПОСТАВУВААТ МЕСТО ПАТНИТЕ БЛОКИ СЕ ПОСТАВУВААТ ПОЛИ БОЛКИТЕ НА ПАТНИЦИТЕ СЕ ПОСТАВУВААТ ПОМЕ HIGHЕ НА АВТОПАТА БОЛКИТЕ НА ПАТНИЦИТЕ СЕ ПОСТАВУВААТ ПОСЛЕ ДО САМАТА ПАТНИТЕ БЛОКИ СЕ ПОСТАВУВАЈТЕ ПО СИЛИНИОТ АВТОПАТ ЗА ДА СЕ ЧУВАТ БОЛКИТЕ НА ПАТИТЕ СЕ ПОСТАВУВААТ ПОМЕЕ НА АВТОПАТОТ ЗА ДА СЕ ЧУВАТ ЛУ PЕ БОЛКИТЕ НА ПАТНИЦИТЕ СЕ ПОСТАВУВААТ ПОМЕЕ НА автопатот за да ги чувате луѓето далеку Автопатот за да се задржат луѓето Автопатот за чување на луѓето далеку од Автопатот за чување на луѓето далеку од Автопатот за да се чуваат луѓето од пожарот. ОД ПОREАРОТ. ОД ПОREАРОТ. ТОЈ ОД ПОREАРОТ. ТОЈ ИМА ОД ПОREАРОТ. ТОЈ Е ОД ПОREАРОТ. ОСТАНА ОД ПОREАРОТ. ОСТАНА ВО ОД ПОREАРОТ. ОСТАНА ВО А. ОД ПОREАРОТ. ОСТАНА ВО ХОТЕЛ ОСТАНА ВО ХОТЕЛ ОСТАНА ВО ХОТЕЛ ЗА ОСТАНА ВО ХОТЕЛ ЗА ПРЕСТАНЕТЕ ВО ХОТЕЛ ЗА Минатото ПОСЛЕДНАТ ВО ХОТЕЛ ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА. ЗА МИНАТА НЕДЕЛА. ЗА МИНАТА НЕДЕЛА. >> ЗА МИНАТА НЕДЕЛА. >> Јас ЗА МИНАТА НЕДЕЛА. >> Имам ЗА МИНАТА НЕДЕЛА. >> Имам А. ЗА МИНАТА НЕДЕЛА. >> Имам мачка ЗА МИНАТА НЕДЕЛА. >> Имам мачка и ЗА МИНАТА НЕДЕЛА. >> Имам мачка и двајца ЗА МИНАТА НЕДЕЛА. >> Имам мачка и две кучиња ЗА МИНАТА НЕДЕЛА. >> Имам мачка и две кучиња во >> Имам мачка и две кучиња во >> Имам мачка и две кучиња во А. >> Имам мачка и две кучиња во мали >> Имам мачка и две кучиња во мала соба. МАЛА СОБА. МАЛА СОБА. >> МАЛА СОБА. >> ТОЈ МАЛА СОБА. >> НЕГОВИОТ НАЈГОЛЕМ МАЛА СОБА. >> НЕГОВИОТ НАЈГОЛЕМ СТРАВ МАЛА СОБА. >> НЕГОВИОТ НАЈГОЛЕМ СТРАВ Е МАЛА СОБА. >> НЕГОВИОТ НАЈГОЛЕМ СТРАВ НЕ Е >> НЕГОВИОТ НАЈГОЛЕМ СТРАВ НЕ Е >> НЕГОВИОТ најголем страв НЕМА >> НЕГОВИОТ најголем страв НЕМА А. >> НЕГОВИОТ НАЈГОЛЕМ СТРАВ НЕМА МЕСТО >> НЕГОВИОТ НАЈГОЛЕМИОТ СТРАВ НЕМА ДЕЛО >> НЕГОВИОТ НАЈГОЛЕМ СТРАВ НЕМА МЕСТО ДА ДОЈДЕ >> НЕГОВИОТ НАЈГОЛЕМ СТРАВ НЕМА МЕСТО ДА ДОЈДЕ ДОМ >> НЕГОВИОТ НАЈГОЛЕМ СТРАВ НЕМА МЕСТО ДА ДОЈДЕ ДОМ. ИМАМЕ МЕСТО ДА ДОЈДЕМЕ ДОМ. ИМАМЕ МЕСТО ДА ДОЈДЕМЕ ДОМ. >> ИМАМЕ МЕСТО ДА ДОЈДЕМЕ ДОМ. >> НЕ ИМАМЕ МЕСТО ДА ДОЈДЕМЕ ДОМ. >> НЕ САМО ИМАМЕ МЕСТО ДА ДОЈДЕМЕ ДОМ. >> НЕ САМО ГУБИ ИМАМЕ МЕСТО ДА ДОЈДЕМЕ ДОМ. >> НЕ САМО ГО губиме ИМАМЕ МЕСТО ДА ДОЈДЕМЕ ДОМ. >> НЕ САМО ГО ЗАГУБИ ДОМАШИНАТА, >> НЕ САМО ГО ЗАГУБИ ДОМАШИНАТА, >> НЕ САМО ГО ЗАГУБИ ДОМАШКАТА, НО >> НЕ САМО ЗАГУБУВАЕ НА ДОМАШКАТА, АМА ГОЛБА >> НЕ САМО ЗАГУБУВАЕ НА ДОМАШКАТА, НО ГО изгубивме нашата >> НЕ САМО ЗАГУБУВАЕ НА ДОМАШНИЦАТА, АМА ГО ОБРАБОТУВАМЕ НАШИОТ РАБОТНИК. НО ГО ЗАГУБИМЕ НАШИОТ LИВОТЕН ЧЕСТ. НО ГО ЗАГУБИМЕ НАШИОТ LИВОТЕН ЧЕСТ. Јас НО ГО ЗАГУБИМЕ НАШИОТ LИВОТЕН ЧЕСТ. МИСЛАМ, НО ГО ЗАГУБИМЕ НАШИОТ LИВОТЕН ЧЕСТ. ГО МИСЛАМ ТОА НО ГО ЗАГУБИМЕ НАШИОТ LИВОТЕН ЧЕСТ. ЗНАЧАМ, ТОА Е НО ГО ЗАГУБИМЕ НАШИОТ LИВОТЕН ЧЕСТ. ЗНАЧАМ, СЕ Е. ЗНАЧАМ, СЕ Е. ЗНАЧАМ, СЕ Е. >> ЗНАЧАМ, СЕ Е. >> THE ЗНАЧАМ, СЕ Е. >> ПЛАА ЗНАЧАМ, СЕ Е. >> ПЛАACHАТА И ЗНАЧАМ, СЕ Е. >> ПЛАACHА И КРЕКС ЗНАЧАМ, СЕ Е. >> ПЛАACHА И КРЕКСКИ ПО FАР >> ПЛАACHА И КРЕКСКИ ПО FАР >> ПЛАACHАТА И КРЕКСКИОТ ПОREАР ЗАПОЧНАТ >> ПЛАACHАТА И КРЕКСКИОТ ПОREАР ЗАПОЧНАА А. >> ПЛАACHАТА И КРЕКСКИОТ ПОREАР Започнаа еден месец >> ПЛАACHАТА И КРЕКСКИОТ ПОREАР Започна пред еден месец >> ПЛАACHАТА И КРЕКСКИОТ ПОREАР ЗАПОЧНАА ПРЕД МЕСЕЦ >> ПЛАACHАТА И КРЕКСКИОТ ПОREАР Започна пред еден месец во Започна пред еден месец во ПОЧНА МЕСЕЧЕВО ПРЕД ДЕЛОВЕН Започна пред еден месец во оддалечената област Започна пред еден месец во оддалечената област на Започна пред еден месец во оддалечената област на Започна пред еден месец во далечинското подрачје на кањонот. Оддалечена област на кањонот. Оддалечена област на кањонот. ТИЕ Оддалечена област на кањонот. ВИНДИТЕ Оддалечена област на кањонот. ВИНДИТЕ БИРАА Оддалечена област на кањонот. ВИНДРИТЕ ПОБИРААТ, Оддалечена област на кањонот. ВИНДОВИТЕ ПОБИРАА, НО Оддалечена област на кањонот. ВИНДОВИТЕ ПОБИРААТ, НО ВИНДОВИТЕ ПОБИРААТ, НО ВИНДРИТЕ ПОБИРААТ, НО ОГАНОТ ВИНДОВИТЕ ПОБИРААТ, АМА ПО FАРОТ СЕ ИЗВИА ВИНДРИТЕ ПОБИРААТ, АМА ПОАРОТ СЕ ИЗВИНУВА НИЗ ВИНДРИТЕ ПОБИРААТ, НО ОГАНОТ СЕ ИЗВИА ПРЕКУ ОВОЈ ВИНДОВИТЕ ПОБИРААТ, НО ОГАНОТ СЕ ИЗВЕУВА НИЗ ОВОЈ ОБЛАСТ. ПО FАР СЕ ИЗВРШУВА НЕМЕ ОВАА ПОЛИЦА. ПО FАР СЕ ИЗВРШУВА НЕМЕ ОВАА ПОЛИЦА. СЕНДИ ПО FАР СЕ ИЗВРШУВА НЕМЕ ОВАА ПОЛИЦА. СЕНДИ ВЕЛИ ПО FАР СЕ ИЗВРШУВА НЕМЕ ОВАА ПОЛИЦА. СЕНДИ ВЕЛИ LИВОТИ ПО FАР СЕ ИЗВРШУВА НЕМЕ ОВАА ПОЛИЦА. Сенди вели дека живее под ПО FАР СЕ ИЗВРШУВА НЕМЕ ОВАА ПОЛИЦА. Сенди вели дека живее под А. ПО FАР СЕ ИЗВРШУВА НЕМЕ ОВАА ПОЛИЦА. Сенди вели дека живее под облак Сенди вели дека живее под облак СЕНДИ ВЕЛИ LИВЕЕ ПОД ОБЛИК СЕНДИ ВЕА LИВЕЕ NDИВЕЕ ПОД ОБЛАСТ ЧУМ Сенди вели дека живее под облак пушење СЕНДИ ВЕЛИ LИВЕЕА ПОД ОБЛАГ ЧУГ СЕ ПОСТАВУВА Сенди вели дека живее под облак пушење станува потешко СЕНДИ ВЕИ: LИВЕЕ ERИВЕЕ ПОД ОБЛАГ ЧАВО СЕ ОСТАГНУВА ОД ПУШЕЕТО ОСТАПУВА НА ПУШЕЕТО ОДНЕСУВА СЕКОЈ ДЕН. ДЕН ДЕН ИТ ИТ ИТ >> ИТ >> ИТ ИТ >> ДОБИВА ИТ >> ТЕШКО ОСТАВУВА ИТ >> ОТКАУВА ИТ >> ТЕШКО ВО ВАС. >> ТЕШКО ВО ВАС. >> ТЕШКО ВО ВАС. ИТ >> ТЕШКО ВО ВАС. Е >> ТЕШКО ВО ВАС. ТЕШКО Е >> ТЕШКО ВО ВАС. ТЕШКО Е Вклучено >> ТЕШКО ВО ВАС. ТЕШКО Е НА >> ТЕШКО ВО ВАС. ТЕШКО Е ЗА THEИВОТНИТЕ. ТЕШКО Е ЗА THEИВОТНИТЕ. ТЕШКО Е ЗА THEИВОТНИТЕ. ТИЕ ТЕШКО Е ЗА THEИВОТНИТЕ. КРАВИТЕ ТЕШКО Е ЗА THEИВОТНИТЕ. КРАВИТЕ ИЗЛОГ ТЕШКО Е ЗА THEИВОТНИТЕ. КРАВИТЕ ОД ТЕШКО Е ЗА THEИВОТНИТЕ. КРАВИТЕ ОД ОД ТЕШКО Е ЗА THEИВОТНИТЕ. КРАВИТЕ ИЗЛИВИ ПАСИЛА. КРАВИТЕ ИЗЛИВИ ПАСИЛА. КРАВИТЕ ИЗЛИВИ ПАСИЛА. И КРАВИТЕ ИЗЛИВИ ПАСИЛА. И ТОА КРАВИТЕ ИЗЛИВИ ПАСИЛА. И ТОА Е КРАВИТЕ ИЗЛИВИ ПАСИЛА. И ТОА Е ШТО КРАВИТЕ ИЗЛИВИ ПАСИЛА. И ТОА Е ШТО СУМ КРАВИТЕ ИЗЛИВИ ПАСИЛА. И ТОА СУМ КРАВИТЕ ИЗЛИВИ ПАСИЛА. И ТОА СЕ ПОКРИВАМ И ТОА СЕ ПОКРИВАМ И ТОА СЕ ПОКРИВАМ И ТОА СЕ ПОКРИВАМ СО АСЕЛ. СО Пепел. СО Пепел. >> СО Пепел. >> СЕГА, СО Пепел. >> СЕГА, ПОРАДИ СО Пепел. >> СЕГА, ПОРАДИ СО Пепел. >> СЕГА, ПОРАДИ СО Пепел. >> СЕГА, ПОРАДИ РАКОТ >> СЕГА, ПОРАДИ РАКОТ >> СЕГА, ПОРАДИ РАК ИДОВИТЕ >> СЕГА, ПОРАДИ РАК-ALLИДОВИ И >> СЕГА, ПОРАДИ РАК ИДОВИТЕ И СЛАВЕН >> СЕГА, ПОРАДИ RИДОВИТЕ ОД OCKИДОВИТЕ И ДР DАВИТЕ ДРВИ, >> СЕГА, ПОРАДИ RИДОВИТЕ ОД OCKИДОВИТЕ И ДР DАВИТЕ ДРВА, ОВА >> СЕГА, ПОРАДИ RИДОВИТЕ ОД OCKИДОВИТЕ И ДР DАВИТЕ ДРВА, ОВА Е WИДОВИ И ДРВИ ДРВА, ОВА Е WИДИ И ДРВИ ДРВА, ОВА Е WИДИ И ДРВИ ДРВА, ОВА Е ПРИСТАПОТ WИДИ И ДРВИ ДРВА, ОВА Е ПРИСТАПОТ WИДИ И ДРВИ ДРВА, ОВА Е ПРИСТАПОТ ЗА ЛУ PЕТО. ПРИСТАП ЗА ЛУEOЕТО. ПРИСТАП ЗА ЛУEOЕТО. МАРИОН ПРИСТАП ЗА ЛУEOЕТО. ЗЕМЈА НА МАРИОН ПРИСТАП ЗА ЛУEOЕТО. Заедница за округот МАРИОН Заедница за округот МАРИОН УСЛУГИ НА ЗАЕДНИЧКИТЕ МАРИОН УСЛУГИ ЗА ЗАЕДНИЧКА УСТАВА НА МАРИОН Е УСЛУГИТЕ ЗА ЗАЕДНИЦА НА МАРИОН КОРДИНИРААТ УСЛУГИТЕ ЗА ЗАЕДНИЦА НА МАРИОН КОРДИНИРААТ НА УСЛУГИТЕ НА ЗАЕДНИЧКИТЕ УСЛУГИ НА МАРИОН СЕ КООРДИНИРААТ НА УСЛУГИТЕ СЕ КООРДИНИРААТ НА УСЛУГИТЕ СЕ КООРДИНИРААТ НА ПОЗНАЧИТЕ УСЛУГИТЕ СЕ КООРДИНИРААТ НА ФАРГУРНИТЕ ЗА УСЛУГИТЕ СЕ КООРДИНИРААТ НА ПАРЕДНИЦИТЕ ЗА ОНИЕ УСЛУГИТЕ СЕ КООРДИНИРААТ НА ФАРГУРНИТЕ ЗА ОНИЕ КОИ УСЛУГИТЕ СЕ КООРДИНИРААТ НА ПОЗНАЧИТЕ ЗА ОНИЕ КОИ ИМААТ ФАРГУРДИ ЗА ОНИЕ КОИ ИМААТ ФАРГУНДИ ЗА ОНИЕ КОИ СЕ БИЛЕ ФАРГУРДИ ЗА ОНИЕ КОИ СЕ УСЛОВИЛЕ ФАРГУРДИ ЗА ОНИЕ КОИ BEЕ СЕ УВОЕ ФЕРГУНДИ ЗА ОНИЕ КОИ ИМААТ ДОБИВАТ ФЕРГУНДИ ЗА ОНИЕ КОИ СЕ УСПЕВААТ ДА ГИ ДОБИВААТ ФАРГУРДИ ЗА ОНИЕ КОИ ИВЕАТ ИВОТНИ ИВОТНИ ОБОУВАЛЕ ДА ГИ ДОБИЕТЕ IRИВОТНИТЕ ИВОТНИ ОБОУВАЛЕ ДА ГИ ДОБИЕТЕ THEИВОТНИТЕ ИВОТНИ ОБОУВААТ ДА ГИ ДОБИВААТ IRИВОТНИТЕ ИВОТНИЦИ ЗА БЕЗБЕДНОСТ ДО БЕЗБЕДНОСТА. ДО БЕЗБЕДНОСТА. НИЕ ДО БЕЗБЕДНОСТА. НИЕ СМЕ ДО БЕЗБЕДНОСТА. СРЕНИ СМЕ ДО БЕЗБЕДНОСТА. СРЕНИ сме ТИЕ ДО БЕЗБЕДНОСТА. СРЕНИ СМЕ ТИЕ ДО БЕЗБЕДНОСТА. Среќни сме што се сите ДО БЕЗБЕДНОСТА. СРЕНИ СМЕ СИТЕ СЕ БЕЗБЕДНИ. СРЕНИ СМЕ СИТЕ СЕ БЕЗБЕДНИ. СРЕНИ СМЕ СИТЕ СЕ БЕЗБЕДНИ. АЈДЕ СРЕНИ СМЕ СИТЕ СЕ БЕЗБЕДНИ. АЈДЕ ДА СЕ СРЕНИ СМЕ СИТЕ СЕ БЕЗБЕДНИ. Ајде да добиеме А. СРЕНИ СМЕ СИТЕ СЕ БЕЗБЕДНИ. ДА ПОГЛЕДНЕМЕ СРЕНИ СМЕ СИТЕ СЕ БЕЗБЕДНИ. Ајде да погледнеме надвор СРЕНИ СМЕ СИТЕ СЕ БЕЗБЕДНИ. Ајде да погледнеме надвор СРЕНИ СМЕ СИТЕ СЕ БЕЗБЕДНИ. Ајде да погледнеме надвор од Ајде да погледнеме надвор од Ајде да погледнеме надвор од розата Ајде да погледнеме надвор од градот роза АЈДЕ ДА ПОГЛЕДНЕМЕ НАДВОР НА СКАЈКАМОТ РОЗ ГРАД. Роуз Сити Скајкам. Роуз Сити Скајкам. О, Роуз Сити Скајкам. О МОМЧЕ, Роуз Сити Скајкам. О, момче, Бр Роуз Сити Скајкам. О, момче, БЕЗ ПОДОБРУВАЕ Роуз Сити Скајкам. О, момче, сè уште нема подобрување. О, момче, сè уште нема подобрување. О, момче, сè уште нема подобрување. Јас О, момче, сè уште нема подобрување. ЈАС МОЖАМ О, момче, сè уште нема подобрување. МО CАМ БЕРВАЛНО О, момче, сè уште нема подобрување. МО CАМ БЕРЛА ВОДИ О, момче, сè уште нема подобрување. МО CАМ БЕРВАЛНО ГО ГЛЕДАМ О, момче, сè уште нема подобрување. МО CАМ БЕРВАЛНО да го ГЛЕДАМ ГРАДОТ МО CАМ БЕРВАЛНО да го ГЛЕДАМ ГРАДОТ МО CАМ БЕРВАЛНО ДА ГО ГЛЕДАМ ГРАДОТ НИЗ МО CАМ БЕРВАЛНО ГО ГЛЕДАМ ГРАДОТ НИЗ СИТЕ МО CАМ БЕРВАЛНО ДА ГО ГЛЕДАМ ГРАДОТ СИТЕ МО CАМ БЕРВАЛНО ДА ГО ГЛЕДАМ ГРАДОТ НИЗ СИТЕ ТОА МО CАМ БЕРВАЛНО ДА ГО ГЛЕДАМ ГРАДОТ ПРЕД СИТЕ ОВОЈ ЧУГ. ПРЕД СИТЕ ОВОЈ ПУШЕН. ПРЕД СИТЕ ОВОЈ ПУШЕН. И ПРЕД СИТЕ ОВОЈ ПУШЕН. И НИЕ ПРЕД СИТЕ ОВОЈ ПУШЕН. И ние бевме ПРЕД СИТЕ ОВОЈ ПУШЕН. И се надевавме ПРЕД СИТЕ ОВОЈ ПУШЕН. И се надевавме ПРЕД СИТЕ ОВОЈ ПУШЕН. И се надевавме на само ПРЕД СИТЕ ОВОЈ ПУШЕН. И се надевавме само на А. И се надевавме само на А. И се надевавме на само малку И се надевавме на само мал прозорец И ДЕНЕС се надевавме само на мал прозорец, И ДЕНЕС се надевавме само на мал прозорец, НО И ДЕНЕС се надевавме само на мал прозорец, но НИЕ МАЛКУ ПРОЗОРТ ДЕНЕС, АМА НИЕ МАЛКУ ПРОЗОРТ ДЕНЕС, АМА ИМАМЕ МАЛКУ ПРОЗОРТ ДЕНЕС, АМА СЛУШАМЕ МАЛКУ ПРОЗОРОТ ДЕНЕС, АМА СИ СЛУШАМЕ ТАМУ МАЛКУ ПРОЗОРТ ДЕНЕС, АМА СМЕ СЛУШАЛЕ ТАМУ МАЛКУ ПРОЗОРТ ДЕНЕС, АМА СМЕ СЛУШАЛЕ ТАМУ МАЛКУ ПРОЗОРТ ДЕНЕС, АМА СЛУШАМЕ ТАМУ А. МАЛКУ ПОДВОЗНИК ДЕНЕС, АМА СЛУШАМЕ ТАМУ ПОВЕЕ СЛУШАЛЕ ТАМУ ПАТОВИ СЛУШАЛЕ ОВДЕ ПОВЕЕ ВРЕЕ СЛУШАЛЕ ОВДЕ ИМАЛЕ МНОГУ КАПКИ ВРЕ RAЕ, СЛУШАЛЕ ИМАЛЕ МНОГУ КАПКИ ВРАА, И СЛУШАЛЕ ОВДЕ ИМАЛЕ МНОГУ ВАROИ, И RAЕ СЕ ОБЕДИМЕ СЛУШАЛЕ ОВДЕ ИМАЛЕ МНОГУ ВАROИ, И RAЕ ПОВЕДЕМЕ КАПАИ НА ВРНЕЕ И WEЕ ПОВЕДЕМЕ КАПАИ НА ДОINД, И WEЕ ГО ЗЕМИМЕ ТОА. ТОА. ТОА. >> ТОА. >> АЈДЕ ТОА. >> АЈДЕ ТОА. >> ДА СЕ САМО ТОА. >> АЈДЕ ДА СЕ КААМ ТОА. >> АЈДЕ ДА ГО КААМ ОВА. >> АЈДЕ ДА ГО КААМ ОВА. >> АЈДЕ ДА ГО КААМ ОВА. СЕКОЈ >> АЈДЕ ДА ГО КААМ ОВА. СЕКОЈ ПАТ >> АЈДЕ ДА ГО КААМ ОВА. СЕКОГАШ ВИЕ >> АЈДЕ ДА ГО КААМ ОВА. СЕКОГАШ КААШ >> АЈДЕ ДА ГО КААМ ОВА. СЕКОЈ ПАТ КААШ ДА Ајде >> АЈДЕ ДА ГО КААМ ОВА. СЕКОЈ ПАТ КАAYАШ ДА ПОВЕРЕМЕ >> АЈДЕ ДА ГО КААМ ОВА. СЕКОЈ ПАТ КАAYАТЕ ДА ПОВЕРЕМЕ А. СЕКОЈ ПАТ КА SАТЕ ДА ПОВЕРЕМЕ А. СЕКОЈ ПАТ КА SАТЕ ДА ПОГЛЕДНЕМЕ СЕКОГАШ КАAYАТЕ ДА ПОГЛЕДНЕМЕ НАДВОР, СЕКОЈ ПАТ КАAYАТЕ ДА ПОГЛЕДНЕМЕ НАДВОР, И. СЕКОЈ ПАТ КА SАТЕ ДА ПОГЛЕДНЕМЕ НАВРЕ, ПЛАЧАМ. ПОГЛЕДНЕТЕ ОДНАДЕ, ПЛАШАМ. ПОГЛЕДНЕТЕ ОДНАДЕ, ПЛАШАМ. Јас ПОГЛЕДНЕТЕ ОДНАДЕ, ПЛАШАМ. ЗНАМ ПОГЛЕДНЕТЕ ОДНАДЕ, ПЛАШАМ. ЗНАЕВ ПОГЛЕДНЕТЕ ОДНАДЕ, ПЛАШАМ. ЗНАМ ДЕКА Е ПОГЛЕДНЕТЕ ОДНАДЕ, ПЛАШАМ. ЗНАМ НЕ Е ПОГЛЕДНЕТЕ ОДНАДЕ, ПЛАШАМ. ЗНАМ дека НЕ ​​ОДИ ПОГЛЕДНЕТЕ ОДНАДЕ, ПЛАШАМ. ЗНАМ ДЕКА НЕ ОДАМ ПОГЛЕДНЕТЕ ОДНАДЕ, ПЛАШАМ. ЗНАМ ДА НЕМА ДА БИДЕ ПОГЛЕДНЕТЕ ОДНАДЕ, ПЛАШАМ. ЗНАМ НЕМА ДА БИДАМ А. ЗНАМ НЕМА ДА БИДАМ А. ЗНАМ дека не сакам да бидам убава ЗНАМ дека не сакам да бидам убав поглед. Убав поглед. Убав поглед. ТИЕ Убав поглед. САТЕЛИТ Убав поглед. САТЕЛИТНИ СЛИКИ Убав поглед. САТЕЛИТНИ СЛИКИ ПОЗАДИ САТЕЛИТНИ СЛИКИ ПОЗАДИ САТЕЛИТНИ СЛИКИ ПОЗАДИ МЕ. ЈАС ЈАС ТАМУ ЈАС ИМА ЈАС ИМА НЕКОИ ЈАС Има некои тенки ЈАС Има некои тенки места ЈАС Постојат некои тенки места Постојат некои тенки места Постојат некои тенки места до ИМА НЕКОИ ТЕКИ точки на запад НЕГО ИМА НЕКОИ ТЕКИ точки на запад ИМА НЕКОИ ТЕКИ точки на запад преку ИМА НЕКОИ ТЕКИ точки на запад во текот на брегот ИМА НЕКОИ ТЕКИ точки на запад во текот на опсегот на брегот. ЗАПАДОТ НЕГО ОД ПОЛОГОДИОТ БРАЗ. ЗАПАДОТ НЕГО ОД ПОЛОГОДИОТ БРАЗ. ВИСТИНСКО ЗАПАДОТ НЕГО ОД ПОЛОГОДИОТ БРАЗ. ВИСТИНСКО ДЕНЕС, ЗАПАДОТ НЕГО ОД ПОЛОГОДИОТ БРАЗ. ВИСТИНСКО ДЕНЕС, А. ЗАПАДОТ НЕГО ОД ПОЛОГОДИОТ БРАЗ. ВИСТИНСКО ДЕНЕС, МНОГУ ЗАПАДОТ НЕГО ОД ПОЛОГОДИОТ БРАЗ. ВИСТИНСКО ДЕНЕС, МНОГУ ЗАПАДОТ НЕГО ОД ПОЛОГОДИОТ БРАЗ. Всушност, денес, многу Всушност, денес, многу ВИСТИНСКО ДЕНЕС, МНОГУ ЛО SPЕЕ ВИСТИНСКО ДЕНЕС, МНОГУ ЛО SPЕЕ Е ВИСТИНСКО ДЕНЕС, ДОИВА МНОГУ ЛО SPЕНОСТ ВИСТИНСКО ДЕНЕС, МНОГУ ШПОТТИНЕС ДОА ISА ОД ВИСТИНСКО ДЕНЕС, МНОГУ ШПЕТТИНЕС ДОА ISА ОД ШПОТТИНЕСТА ИДИ ОД ТОА ШПОТНИЦА ДОАА ОД ГОЛЕНО ШПОТНИЦА ДОАА ОД ГОРНОТО НИВО ШПОТНИЦА ДОАА ОД ГОРЕНО НИВО НИСКО ШПОТНИЦА ДОАА ОД ГОРЕНО НИВО ДОЛНО ШПОТНИЦА ДОАА ОД ГОРЕНО НИВО ДОЛНО ДО ШПОТНИЦЕТА ДОАА ОД ГОРЕНО НИВО ДОЛOWНО ДО МОРЕТО. ГОРНО НИВО НИСКО ДО МОРЕТО. ГОРНО НИВО НИСКО ДО МОРЕТО. ТИЕ ГОРНО НИВО НИСКО ДО МОРЕТО. ДОПЛЕР ГОРНО НИВО НИСКО ДО МОРЕТО. РАДАРОТ ДОПЛЕР ГОРНО НИВО НИСКО ДО МОРЕТО. РАДАРОТ ДОПЛЕР Е ГОРНО НИВО НИСКО ДО МОРЕТО. РАДАРОТ ДОПЛЕР се произведува РАДАРОТ ДОПЛЕР се произведува РАДАРОТ ДОПЛЕР СЕ ПРОИЗВОД А. РАДАРОТ ДОПЛЕР произведува шанса РАДАРОТ ДОПЛЕР произведува шанса од РАДАРОТ ДОПЛЕР произведува шанса за дожд. Шанса за дожд. Шанса за дожд. ТИЕ Шанса за дожд. НАЈДОБАР Шанса за дожд. НАЈДОБРА ШАНСА Шанса за дожд. НАЈДОБРА ШАНСА Е Шанса за дожд. НАЈДОБРАТА ШАНСА Е МЕСТО Шанса за дожд. НАЈДОБРАТА ШАНСА Е МЕСЕ НА НАЈДОБРАТА ШАНСА Е МЕСЕ НА НАЈДОБРАТА ШАНСА Е МЕСЕ НА БРБОРОТ. БРБОВ. БРБОВ. НИЕ БРБОВ. НИЕ ИМАМЕ БРБОВ. ИМАМЕ НЕКОИ БРБОВ. Имаме некакво трага БРБОВ. ИМАМЕ НЕКОЛКУ АМУНТИ ЗА СЛЕДИ БРБОВ. ИМАМЕ НЕКОИ ОБВЕСТИ ЗА СЛЕДИ ИМАМЕ НЕКОИ ОБВЕСТИ ЗА СЛЕДИ ИМАМЕ НЕКОИ ОБЛАСТИ НА ВРЕЕ ВО ВИД. ДОЖД. ДОЖД. ПА ДОЖД. ДО СЕГА, ДОЖД. ДАЛКУ, НЕ ДОЖД. ДАЛКУ, НЕ ГО ГЛЕДАМ ДОЖД. ДАЛКУ, НЕ ГЛЕДАМЕ МНОГУ. ДАЛКУ, НЕ ГЛЕДАМЕ МНОГУ. ДАЛКУ, НЕ ГЛЕДАМЕ МНОГУ. Јас ДАЛКУ, НЕ ГЛЕДАМЕ МНОГУ. ЈАС СЕУШТЕ ДАЛКУ, НЕ ГЛЕДАМЕ МНОГУ. УШТЕ МИСЛАМ ДАЛКУ, НЕ ГЛЕДАМЕ МНОГУ. СЕ Уште мислам дека ДАЛКУ, НЕ ГЛЕДАМЕ МНОГУ. СЕ Уште мислам дека е тоа ДАЛКУ, НЕ ГЛЕДАМЕ МНОГУ. Уште мислам дека е тоа Уште мислам дека е тоа СЕ Уште мислам дека тоа е можноста СЕ Уште мислам дека тоа е можноста за ова СЕ Уште мислам дека ова е можноста овој попладне, СЕ Уште мислам дека тоа е можноста овој попладне, но, но МОOSНОСТ ОВОЈ ПОЦЕДЕЛ, НО Можност за овој попладне, но тоа МОOSНОСТ ОВОЈ ПОПЛАДЕН, АМА ГЛЕДА МОOSНОСТ ОВОЈ ПОПЛАДЕН, АМА СЕ ЧУВА ПРЕДИЗВИК МОOSНОСТ ОВОЈ ПОЦЕЛНО, АМА СЕ ПРЕГЛЕДУВА прилично ситна МОOSНОСТ ОВОЈ ПОЦЕДНО, АМА ПОГЛЕДНЕ УБИВО ГРИМ МОOSНОСТ ОВОЈ ПОЦЕЛНО, АМА ТУКА ПРЕГЛЕДУВА УБАВА ГРИМА ТУКА ПРЕГЛЕДУВА ПРЕДНА ГРИМА ИЗГЛЕДУВА ПРИЧИНА ГРИМА ИМА ПРАВО ПОГЛЕДНЕ ПРЕДНО ГРИМО ИМА СЕГА. ВЕДНАШ. ВЕДНАШ. И ПОКРАЈ ВЕДНАШ. ОБРАЗИТЕ ГО ВЕДНАШ. ОСТРАВУВАЈТЕ го ЦУМЕТО ВЕДНАШ. ОСТРАВУВАЈТЕ го ЦУМЕТО И ВЕДНАШ. ОСТРАВУВАЈТЕ ГО ЦУМОТ И ОД ОСТРАВУВАЈТЕ ГО ЦУМОТ И ОД ПОГЛЕДУВАЈТЕ ГО ЦУМОТ И ОБЛАГИТЕ, ОГРАЗИ ОД ЦУМОТ И ОБЛАВИТЕ, 70 ОСТРАВУВАЈТЕ ГО ЦУМОТ И ОБЛАГИТЕ, 70 Е ОСТРАВУВАЈТЕ ГО ЦУМОТ И ОБЛАГИТЕ, 70 Е БИДЕ ОСТРАВУВАЈТЕ ГО ЦУМОТ И ОБЛАГИТЕ, 70 Е БИДЕ ТОА ПОСЛАВУВАЈТЕ ГО ЦУМОТ И ОБЛАГИТЕ, 70 Е БИДЕТЕ НАЈПОСТИ ОБЛЕКОВИ, 70 WЕ БИДЕТЕ НАЈПТЕПИ ОБЛЕКОВИ, 70 OUЕ БИДЕ НАЈТЕПО ВРЕМЕ ЗА РЕЧЕЕ ОБЛЕКОВИ, 70 Е БЕДЕТЕ НАЈТЕПАТА ТЕМПЕРАТУРА ЗА ВРЕМЕ НА РЕЧЕЕ ОБЛЕКИ, 70 OUЕ БИДЕ НАЈТЕПАТА ТЕМПЕРАТУРА НА ВРЕМЕТО ОБЛЕКОВИ, 70 Е БИДЕ НАЈТЕПАТА ТЕМПЕРАТУРА ЗА ВРЕМЕ НА РУЧЕК ТЕМПЕРАТУРА НА ЛАНЧИАТА КОЈА ИМАМЕ ТЕМПЕРАТУРА НА ВРЕМЕТО ЗА ПАРЧЕВА ВРЕМЕ ТЕМПЕРАТУРА НА ЛАНЧИА ТЕМЕПЕРАТУРА НА ЛАНЧИЕ КОЈА СМЕ ВО А. ТЕМПЕРАТУРА НА ВРЕМЕТО ЗА ПАРКОВИ ИМАМЕ ПОДИГА. ИМАЛЕ ДОДЕКА. ИМАЛЕ ДОДЕКА. ИТ ИМАЛЕ ДОДЕКА. Е ИМАЛЕ ДОДЕКА. ТОА Е ИМАЛЕ ДОДЕКА. Тоа е допир ИМАЛЕ ДОДЕКА. ТОА Е ДОПИЛНО ВЛАГНО ИМАЛЕ ДОДЕКА. ТОА Е ДОПОЛНИ ВЛАСТ ИМАЛЕ ДОДЕКА. ТУКА Е ДОПОЛНИ ВОЛИД. ТУКА Е ДОПОЛНИ ВОЛИД. ТУКА Е ДОПОЛНИ ВОЛИД. ТАМУ ТУКА Е ДОПОЛНИ ВОЛИД. ИМА ТУКА Е ДОПОЛНИ ВОЛИД. ИМА НЕКОИ ТУКА Е ДОПОЛНИ ВОЛИД. ИМА НЕКОИ ЗЕЛЕНИ ТУКА Е ДОПОЛНИ ВОЛИД. ИМА НЕКОИ ЗЕЛЕНИ точки. ИМА НЕКОИ ЗЕЛЕНИ точки. ИМА НЕКОИ ЗЕЛЕНИ точки. Јас ИМА НЕКОИ ЗЕЛЕНИ точки. ИМАМ ИМА НЕКОИ ЗЕЛЕНИ точки. ЈАС МОРАМ ДА ИМА НЕКОИ ЗЕЛЕНИ точки. ТРЕБА ДА ВЕРУВАМ ИМА НЕКОИ ЗЕЛЕНИ точки. Треба да им верувам на оние ИМА НЕКОИ ЗЕЛЕНИ точки. ТРЕБА ДА ВЕРУВАМ ОВИЕ ТРЕБА ДА ВЕРУВАМ ОВИЕ ТРЕБА ДА ВЕРУВАМ ОВИЕ КОИ СИ ФРАЈ ТРЕБА ДА ВЕРУВАМ ТИЕ ПАВИ ГРЕШКИ. ПРАВО ГРЕШКО. ПРАВО ГРЕШКО. ОПШТО, ПРАВО ГРЕШКО. ОПШТО, ТОА ПРАВО ГРЕШКО. ОПШТО, ТОА Е ПРАВО ГРЕШКО. ОПШТО, НЕ Е ЗДРАВЈЕ ПРАВО ГРЕШКО. ОПШТО, НЕ Е ЗДРАВЈЕ ОПШТО, НЕ Е ЗДРАВЈЕ ОПШТО, НЕ Е ЗДРАВО ОПАСНО ОПШТО, НЕ Е ЗДРАВО ДО ОПАСНИОТ ВОЗДУХ ОПШТО, НЕ Е ЗДРАВО ЗА ОПАСНИ КВАЛИТЕТ НА ВОЗДУХ ОПШТО, НЕ Е ЗДРАВО ДА СЕ ОПАСНИ КВАЛИТЕТ НА ВОЗДУХ ОПАСНИ КВАЛИТЕТ НА ВОЗДУХ ОПАСНИ КВАЛИТЕТ НА ВОЗДУХОТ ДА ПРОДОЛИ. ПРОДОЛУВАЈТЕ. ПРОДОЛУВАЈТЕ. ТОА ПРОДОЛУВАЈТЕ. ТОА ПРЕДУПРЕДУВАЕ ПРОДОЛУВАЈТЕ. ТОА ПРЕДУПРЕДУВАЕ Е ПРОДОЛУВАЈТЕ. ТОЕ ПРЕДУПРЕДУВАЕ Е ВО ПРОДОЛУВАЈТЕ. ТОА ПРЕДУПРЕДУВАЕ Е НА МЕСТО ПРОДОЛУВАЈТЕ. ТОЕ ПРЕДУПРЕДУВАЕ Е ДО СЕ ТОЕ ПРЕДУПРЕДУВАЕ Е ДО СЕ ТОА ПРЕДУПРЕДУВАЕ Е ДО пладне. НАПЛАТНО. НАПЛАТНО. ПА НАПЛАТНО. ТАКА ГЛАВНО НАПЛАТНО. ТОЛКУ ГЛАВНО СУВА. ТОЛКУ ГЛАВНО СУВА. ТОЛКУ ГЛАВНО СУВА. НЕКОИ ТОЛКУ ГЛАВНО СУВА. НЕКОИ ОБЛАСТИ ТОЛКУ ГЛАВНО СУВА. ИМААТ НЕКОИ ОБЛАСТИ ТОЛКУ ГЛАВНО СУВА. НЕКОИ ОБЛАСТИ СЕ УДРИАТ ТОЛКУ ГЛАВНО СУВА. НЕКОИ ОБЛАСТИ ХИТ 80. НЕКОИ ОБЛАСТИ ХИТ 80. НЕКОИ ОБЛАСТИ СЕ УДААТ 80. ВОЗДУХ НЕКОИ ОБЛАСТИ СЕ УДИВААТ 80. КВАЛИТЕТ НА АВРЕТОТ НЕКОИ ОБЛАСТИ СЕ УДААТ 80. КВАЛИТЕТОТ НА ВОЗДУХ е НЕКОИ ОБЛАСТИ ПОБЕДААТ 80. КВАЛИТЕТОТ НА ВОЗДУХОТ СЕ ПОСТАВУВА НЕКОИ ОБЛАСТИ СЕ УДИВААТ 80. КВАЛИТЕТОТ НА ВОЗДУХОТ СЕ ПОСТАВУВА ОВА ВОЗДУШНИОТ КВАЛИТЕТ ГО ПОСТАНУВА ОВА КВАЛИТЕТОТ НА ВОЗДУХОТ СЕ ПОСТАНУВА ОВОЈ викенд. ВИКЕНД. ВИКЕНД. ТОА ВИКЕНД. ТОА ЌЕ ВИКЕНД. ТОА БИ БИЛО ВИКЕНД. ТОА WЕ СЕ ВРСКИ ВИКЕНД. ТОА ILLЕ се врзе ВИКЕНД. ТОА WЕ БИДЕ ВРЗОВЕТЕ ДА СЕ ОТСТАВУВА ТОА WЕ БИДЕ ВРЗОВЕТЕ ДА СЕ ОТСТАВУВА ТОА ILLЕ СЕ ПОВРЗАТЕ ДА СЕ ОТСТАПУВАМЕ ЧАВО ПУШЕЕ ПУШЕЕ >> ПУШЕЕ >> ТОА Е ПУШЕЕ >> НЕ Е ништо ПУШЕЕ >> НИШТО НЕ Е ПУШЕЕ >> НИШТО НЕ Е, ТОА ИЗГОРИ >> НИШТО НЕ Е, ТОА ИЗГОРИ >> НИШТО НЕ Е, АМА ОГОРЕНИ СТИКОВИ >> НИШТО НЕМА, АЛИ ОГОРЕНИ СТИКИ ДЕСНО >> НИШТО НЕМА, А ​​СЕГА ОПИЛЕНИ СТЕКИ. ЛЕБИ СЕГА. ЛЕБИ СЕГА. >> ЛЕБИ СЕГА. >> ТАА ЛЕБИ СЕГА. >> ТОА Е ЛЕБИ СЕГА. >> ТАА ЗБОРУВА ЛЕБИ СЕГА. >> ОВОЈ ЗБОРУВА ЛЕБИ СЕГА. >> ТАА ЗБОРУВА ЗА >> ТАА ЗБОРУВА ЗА >> ТАА ЗБОРУВА ЗА ГРАДОТ >> ТАА ЗБОРУВА ЗА ГРАДОТ НА >> ТАА ЗБОРУВА ЗА ГРАДОТ НА ПЛАВОТО >> ТАА ЗБОРУВА ЗА ГРАДОТ НА СИНА РЕКА. ГРАД НА СИНА РЕКА. ГРАД НА СИНА РЕКА. ИТ ГРАД НА СИНА РЕКА. Е ГРАД НА СИНА РЕКА. ОСНОВНО Е ГРАД НА СИНА РЕКА. ОСНОВНО Е ОДБЕРЕНО. ОСНОВНО Е ОДБЕРЕНО. ОСНОВНО Е ОДБЕРЕНО. ОВА ОСНОВНО Е ОДБЕРЕНО. ОВАА ПОДРАЧЈЕ ОСНОВНО Е ОДБЕРЕНО. ОВАА ПОЛИНА БЛИЗИНА ОСНОВНО Е ОДБЕРЕНО. ОВАА ПОДРАЧЈА ВО КИНСИ ОСНОВНО Е ОДБЕРЕНО. ОВАА ПОДРАЧЈА ВО близина на реката Кинси ОВАА ПОДРАЧЈА ВО близина на реката Кинси ОВАА ПОДРАЧЈА ВО БЛИЗИНАТА ЗАЕДНИЦА КИНСИ РИВЕР ОВАА ПОДРАЧЈА ВО близина на општината КИНСЕЈ РИВЕР УЧИЛИШТЕ. ЗАЕДНИЧКО УЧИЛИШТЕ. ЗАЕДНИЧКО УЧИЛИШТЕ. >> ЗАЕДНИЧКО УЧИЛИШТЕ. >> THE ЗАЕДНИЧКО УЧИЛИШТЕ. >> ЦЕЛО ЗАЕДНИЧКО УЧИЛИШТЕ. >> ЦЕЛИОТ ГРАД ЗАЕДНИЧКО УЧИЛИШТЕ. >> ЦЕЛА ДРOWNАВА ПОДРАЧЈЕ ЗАЕДНИЧКО УЧИЛИШТЕ. >> ЦЕЛАТА ДРREАВА ПОДРАЧЈЕ Е >> ЦЕЛАТА ДРREАВА ПОДРАЧЈЕ Е >> ЦЕЛАТА ДОOWNАШНА ОБЛАСТ СЕ ЗАПАРИ >> ЦЕЛАТА ДРTАВА ПОДРАЧЈЕ СЕ ЗАПИРУВА ВЕСТИ >> ЦЕЛАТА ДРOWNАВА ПОДРАЧЈЕ СЕ ЗАПИРУВА ПРАВО НИЗ >> ЦЕЛАТА ДОTАШНА ОБЛАСТ СЕ ПОГОURNУВА ПРАВО ПРЕКУ ПОГОРЕН ДЕRAЕН ПРЕКУ ТЕХ ИЗГОРЕН ПРАВО НИЗ РЕКА. РЕКА. РЕКА. ПА РЕКА. ПАТ домашно милениче РЕКА. ЗАТВОРИ ПЕТ РЕКА. ПАТ миленик ЈАС РЕКА. ПАТ МИЛИ МНОГУ МНОГУ РЕКА. ЗАДОЛИТЕЛЕ ЈА МНОГУ. ЗАДОЛИТЕЛЕ ЈА МНОГУ. ЗАДОЛИТЕЛЕ ЈА МНОГУ. >> ЗАДОЛИТЕЛЕ ЈА МНОГУ. >> НАЈМНОГУ ЗАДОЛИТЕЛЕ ЈА МНОГУ. >> НАЈОД ЗАДОЛИТЕЛЕ ЈА МНОГУ. >> НАЈОД ЗАДОЛИТЕЛЕ ЈА МНОГУ. >> Повеќето од областа ЗАДОЛИТЕЛЕ ЈА МНОГУ. >> ОСТАНУВА МНОГУ ОБЛАСТА >> ОСТАНУВА МНОГУ ОБЛАСТА >> Повеќето од областа останува и понатаму >> Повеќето од областа остануваат под нивото >> Повеќето од областа остануваат под три ниво >> Повеќето области остануваат под три нивоа на евакуација ПО ТРИ НИВО ЕВАКУАЦИЈА ПОД ТЕРИ НАРАЧКИ ЗА ЕАКАУАЦИЈА ПОД НИВО ТРЕ ИСПРАВУВАЕ НАРЕДИ ЗА СПРЕЧУВАЕ ПОД НИВО ТРИ НАРАЧКИ ЗА ЕАКАУАЦИЈА СПРЕЧУВААТ ЛУEOЕ ПОД НИВО ТРИ НАРАЧКИ ЗА ЕАКАУАЦИЈА СПРЕЧУВААТ ЛУEOЕ ОД НАРАЧКИ СПРЕЧНИ ЛУEOЕ ОД НАРАЧКИ СПРЕЧУВААТ ЛУPЕ ОД ПРОБЛЕКУВАЕ НАРАЧКИ СПРЕЧНИ ЛУЕ ОД ПРОВЕРУВАЕ НАРАЧКИ СПРЕЧНИ ЛУEOЕ ОД ПРОВЕРКА НА ДОМА НАРАЧКИ СПРЕЧНИ ЛУEOЕ ОД ПРОВЕРУВАЕ НА ДОМА И ПРОВЕРКА НА ДОМА И ПРОВЕРКА НА ДОМА И БИЗНИС. БИЗНИС. БИЗНИС. ТИЕ БИЗНИС. ОГАНОТ БИЗНИС. ПО THEАРОТ Е БИЗНИС. ПО THEАРОТ Е 166.000 БИЗНИС. ПО THEАРОТ Е 166 000 ХЕНТИ. ПО THEАРОТ Е 166 000 ХЕНТИ. ПО THEАРОТ Е 166 000 ХЕНТИ. >>> ПО THEАРОТ Е 166 000 ХЕНТИ. >>> ДОБРА, ПО THEАРОТ Е 166 000 ХЕНТИ. >>> Е, ЛУ PЕ ПО THEАРОТ Е 166 000 ХЕНТИ. >>> Е, ЛУPЕ ПРОДОЛУВААТ ПО THEАРОТ Е 166 000 ХЕНТИ. >>> Е, ЛУPЕ ПРОДОЛУВААТ >>> Е, ЛУPЕ ПРОДОЛУВААТ >>> Е, ЛУЕ ПРОДОЛУВААТ ОД ПОСТ >>> Е, ЛУЕ ПРОДОЛУВААТ ОД ПОСТ И >>> Е, ЛУЕ ПРОДОЛУВААТ ДА ОБЈАВААТ И СПОДЕЛУВААТ >>> Е, ЛУЕ ПРОДОЛУВААТ ДА ПОСТАВААТ И СПОДЕЛУВААТ А. >>> Е, ЛУЕ ПРОДОЛУВААТ ДА ОБЈАВААТ И СПОДЕЛУВААТ ОГРОМНО >>> Е, ЛУЕ ПРОДОЛУВААТ ДА ПОСТАВААТ И СПОДЕЛУВААТ ОГРОМНА ИЗВОР >>> Е, луѓето продолжуваат да објавуваат и споделуваат огромна сума од ПОСТАТЕ И СПОДЕЛУВАЈ ОГРОМЕН ИЗВОР ОД ПОСТАТЕ И СПОДЕЛУВАЈ ОГРОМЕН ИЗВОР ЗА ПОИЗВЕСТУВАЕ ПОСТАТЕ И СПОДЕЛУВАЈ ОГРОМЕН ИЗВОР ЗА ПОИЗВЕСТУВАЕ ЗА ПОСТИТЕ И СПОДЕЛИТЕ ОГРОМЕН ИЗВОР ЗА ПОВЕЕ ИНФОРМАЦИИ ЗА КАКО ПОСТАТЕ И СПОДЕЛИЈА ОГРОМЕН ИЗВОР ЗА ПОВЕЕ ИНФОРМАЦИИ ЗА КАКО ОВИЕ ПОИЗВЕСТУВАЕ ЗА КАКО ОВИЕ ЗЛАТНО ИНФОРМАЦИЈА ЗА КАКО ОВИЕ СВЕТСКИ СВЕТИ ГРЕШКА ИНФОРМАЦИЈА ЗА КАКО ПОЧНАТ ОВИЕ СВЕТСКИ СВЕТИ. ЗАПОЧНАТ ILИБОЛИТЕ ЗАПОЧНАТ ILИБОЛИТЕ Службеници ЗАПОЧНАТ ILИБОЛИТЕ КААТ ОФИЦИЈАНЦИ ЗАПОЧНАТ ILИБОЛИТЕ ОФИЦИЈАНЦИТЕ КАAYАТ ТОА ЗАПОЧНАТ ILИБОЛИТЕ СЛУБЕНИЧКИТЕ КАAYАТ ДЕКА МОLDЕ ЗАПОЧНАТ ILИБОЛИТЕ ОФИЦИЈАНЦИТЕ КААТ ДЕКА МОLDЕ ДА ИМААТ ОФИЦИЈАНЦИТЕ КААТ ДЕКА МОLDЕ ДА ИМААТ СЛУБЕНИЧКИТЕ КААТ ДЕКА МОUЕ ДА ИМААТ РЕАЛ ИВОТ Службениците велат дека може да имаат последици од реалниот живот Последици од реален живот. Последици од реален живот. ФЕЈСБУК Последици од реален живот. Фејсбук е Последици од реален живот. Фејсбук-книгата е сега Последици од реален живот. Фејсбук-книгата сега ветува Последици од реален живот. Фејсбук-книгата сега ветува Фејсбук-книгата сега ветува Фејсбук-книгата сега ветува дека ќе се отстрани Фејсбук-книгата сега ветува дека ќе го отстрани лажниот Фејсбук сега ветува дека ќе ги отстранува лажните приказни Фејсбук сега ветува дека ќе ги отстрани лажните приказни што ОТСТРАНИ ГО ЛАSEНИТЕ ПРИКАЗНИ ТОА ОТСТРАНИ ГО ЛАSEНИТЕ ПРИКАЗНИ КОЈА АНТИФА ОТСТРАНИ ГО ЛАSEНИТЕ ПРИКАЗНИ КОИ ПОЧНА АНТИФА ОТСТРАНИ ГО ЛАSEНИТЕ ПРИКАЗНИ КОИ АНТИФА ГО ПОЧНА ОТСТРАНИ ГО ЛАSEНИТЕ ПРИКАЗНИ КОИ АНТИФА ГО ПОЧНА СВЕТСКИТЕ СВЕИ ОТСТРАНИ ГО ЛАSEНИТЕ ПРИКАЗНИ КОЈА АНТИФА ГО ПОЧНА СВЕТСКИТЕ ОГЛАСИ ВО АНТИФА ГО ПОЧНА WИВНИТЕ ОГНИ ВО АНТИФА ГО ПОЧНА СВЕТСКИТЕ СВЕТИ ВО ОРЕГОН. ОРЕГОН ОРЕГОН КАКО ОРЕГОН КАКО КРИСТЕН ОРЕГОН КАКО ОБЈАСНУВА КРИСТЕН ОРЕГОН КАКО КРИСТЕН ОБЈАСНУВА ОВИЕ КАКО КРИСТЕН ОБЈАСНУВА ОВИЕ КАКО КРИСТЕН ОБЈАСНУВА ОВИЕ РАСЛИКИ КАКО КРИСТЕН ОБЈАСНУВА ОТИ ОЧНИЦИ ПРОДОЛУВААТ КАКО КРИСТЕН ОБЈАСНУВА ОТИ ОЧНИЦИ ПРОДОЛУВААТ КАКО КРИСТЕН ОБЈАСНУВА ОНИЕ ИЗВЕШТАИ ПРОДОЛУВААТ ДА СЕ ШИРАТ. Гласините продолжуваат да се шират. Гласините продолжуваат да се шират. >> Гласините продолжуваат да се шират. >> THE. >> THE. >> THE. >> >> THE. >> Репортер: >> THE. >> Новинар: ЗАКОН >> THE. >> Новинар: ИЗВРШУВАЕ НА ПРАВОТО >> Новинар: ИЗВРШУВАЕ НА ПРАВОТО >> Новинар: АГЕНЦИИ ЗА СПРОВЕДУВАЕ НА ПРАВОТО >> Новинар: АГЕНЦИИТЕ ЗА ИЗВРШУВАЕ НА ПРАВОТО ИМАТ >> Новинар: АГЕНЦИИТЕ ЗА ИЗВРШУВАЕ НА ПРАВОТО СЕ КАIDААТ >> Новинар: АГЕНЦИИТЕ ЗА СПРОВЕДУВАЕ НА ПРАВОТО ОБЈАВААТ ПОВТОРНО АГЕНЦИИТЕ ПОВТОРНО СЕ КАIDААТ АГЕНЦИИТЕ КАААТ ПОВТОРНО АНТИФА АГЕНЦИИТЕ РЕКААТ ПОВТОРНО АНТИФА СЕ Стори АГЕНЦИИТЕ ПОВТОРНО ПОВТОРНО АНТИФА НЕ АГЕНЦИИТЕ ПОВТОРНО ПОВТОРНО АНТИФА НЕ ПОЧНО АГЕНЦИИТЕ КА SAААТ ПОВТОРНО АНТИФА НЕ ГО ПОЧНУВА АГЕНЦИИТЕ ПОВТОРНО ПОВТОРНИ АНТИФА НЕ ГО ПОЧНУВААТ ОРЕГОНОТ АНТИФА НЕ ГО ПОЧНА ОРЕГОНОТ АНТИФА НЕ ГО ПОЧНА ОРЕГОНСКИТЕ ILИБЕЛИ ILЕБЕИ ILЕБЕИ ДОДЕКА ILЕБЕИ ДОДЕКА НЕКОИ ILЕБЕИ ДОДЕКА НЕКОИ ЛУPЕ ILЕБЕИ ДОДЕКА НЕКОЈ ЛУPЕ ИМА ILЕБЕИ Додека некои луѓе биле Додека некои луѓе биле ДОДЕКА НЕКОИ ЛУЕ СЕ Уапсени ДОДЕКА СЕ Уапсени некои луѓе ДОДЕКА НЕКОИ ЛУЕ СЕ Уапсени за Арсон, Додека некои лица се апсени за Арсон, службеници Уапсен за Арсон, службеници Уапсен за Арсон, рекоа официјалните лица Уапсен за Арсон, ТВОРИ СЕ ОБВИНУВААТ Уапсен за Арсон, службениците рекоа дека се Уапсени за Арсон, официјални лица изјавија дека не се Уапсени за Арсон, службениците рекоа дека не се дел Уапсени за Арсон, службениците рекоа дека не се дел Уапсени за Арсон, службениците рекоа дека не се дел од А. КААТ дека не се дел од А. КААТ дека не се дел од планот Рекле дека не се дел од планот или Рекле дека не се дел од планот или А. Рекле дека не се дел од планот или координиран Рекле дека не се дел од планот или координиран обид ПЛАН ИЛИ КООРДИНИРАН ОБИД ПЛАН ИЛИ координиран обид за ПЛАН ИЛИ КООРДИНИРАН ОБИД ЗА ПОГОРЕЕ ПЛАН ИЛИ КООРДИНИРАН ОДБОР ДА СЕ РЕГИ. ДА СЕ ЗАПАURNИ. ДА СЕ ЗАПАURNИ. СТОПИРАЕ ДА СЕ ЗАПАURNИ. СПИРАЕ ОВИЕ ДА СЕ ЗАПАURNИ. СТОПИРА THЕ НА ОВИЕ РАСОВИ ДА СЕ ЗАПАURNИ. СТОПИРА THЕ НА ОВИЕ РАСОВИ ИМА ДА СЕ ЗАПАURNИ. ПРЕСТАНУВАЕ ОВИЕ РАСЛОГИ ПРЕСТАНУВАЕ ОВИЕ РАСЛОГИ СТОПИРАЕ НА ОВИЕ РАСЛОГИ СЕ МНОГУ ПРЕСТАНУВАЕ НА ОВИЕ РАСЛОГИ БЕШЕ МНОГУ ТЕШКИ. МНОГУ ТЕШКО. МНОГУ ТЕШКО. А. МНОГУ ТЕШКО. ШЕРИФ МНОГУ ТЕШКО. ШЕРИФЕН ПРАВО МНОГУ ТЕШКО. БЕШЕ ШЕРИФ СЕПЕТ МНОГУ ТЕШКО. ПРИЈАВЕН ШЕРИФ ЗАМЕНИК ПРИЈАВЕН ШЕРИФ ЗАМЕНИК ПРИЈАВЕН ШЕРИФ ЗАМЕНИК ПРИЈАВЕН ШЕРИФ ЗАМЕНИК НА КАМЕРА ПРИЈАВЕН ШЕРИФ ЗАМЕНИК ЗА КАМЕРА КАAYА ПРИЈАВЕН ШЕРИФ ЗАМЕНИК ЗА КАМЕРА КОГА ГО КАА ОВА. НА КАМЕРА КАAYАВО ОВА. НА КАМЕРА КАAYАВО ОВА. >> НА КАМЕРА КАAYАВО ОВА. >> ОВА НА КАМЕРА КАAYАВО ОВА. >> ОВА Е НА КАМЕРА КАAYАВО ОВА. >> ОВА Е ВАORTНО. >> ОВА Е ВАORTНО. >> ОВА Е ВАORTНО. Јас >> ОВА Е ВАORTНО. ЈАС СУМ >> ОВА Е ВАORTНО. ОДАМ >> ОВА Е ВАORTНО. ОДАМ >> ОВА Е ВАORTНО. Одам да кажам >> ОВА Е ВАORTНО. Одам да го кажам ова. Одам да го кажам ова. Одам да го кажам ова. АНТИФА. АНТИФА. АНТИФА. ТИЕ АНТИФА. ТИЕ СЕ АНТИФА. Тие се надвор АНТИФА. Тие се надвор од причини. Тие се надвор од причини. Тие се надвор од причини. ТАМУ Тие се надвор од причини. ИМА Тие се надвор од причини. ИМА А. Тие се надвор од причини. ИМА МНОГУ Тие се надвор од причини. ИМА МНОГУ Тие се надвор од причини. ИМА МНОГУ ИВОТИ Тие се надвор од причини. ИМА МНОГУ ИВОТИ ИМА МНОГУ ИВОТИ Има многу животи на удел Има многу животи на влогот и Има многу животи на залог и А. Има многу животи на залог и многу Има многу животи на влогот и многу Има многу животи на залог и многу луѓе ВЛАСТ И МНОГУ ЛУPЕ ВЛАСТ И МНОГУ СОПСТВЕНОСТ НА ЛУЕ ВЛАСТ И МНОГУ СОПСТВЕНОСТ НА ЛУЕ НА ВЛАСТ И МНОГУ СОПСТВЕНОСТ НА НАРОДОТ. СВОЈСТВЕНОСТ ВО АКЦИЈА. СВОЈСТВЕНОСТ ВО АКЦИЈА. >> СВОЈСТВЕНОСТ ВО АКЦИЈА. >> ПОВТОРНО, СВОЈСТВЕНОСТ ВО АКЦИЈА. >> ПОВТОРНО, МНОГУ СВОЈСТВЕНОСТ ВО АКЦИЈА. >> ПОВТОРНО, повеќекратно право >> ПОВТОРНО, повеќекратно право >> ПОВТОРНО, ИЗВРШУВАЕ НА ПОВЕЕ ПРАВО >> ПОВТОРНО, АГЕНЦИИ ЗА ИЗВРШУВАЕ ЗА ПОВЕЕ ПРАВО >> ПОВТОРНО ИМААТ АГЕНЦИИ ЗА ИЗВРШУВАЕ НА ПОВЕЕ ПРАВО >> ПОВТОРНО, АГЕНЦИИТЕ ЗА ИЗВРШУВАЕ НА ПОВЕIPЕ ПРАВНИ ПРАВИ АГЕНЦИИТЕ ЗА ИЗВРШУВАЕ КА SAААТ АГЕНЦИИТЕ ЗА ИЗВРШУВАЕ ОВА ГО РЕААА АГЕНЦИИТЕ ЗА ИЗВРШУВАЕ ПОКААА ОВА Е АГЕНЦИИТЕ ЗА ИЗВРШУВАЕ КАIDААТ ОВА Е ЛАSEНО. ОВА Е ЛАSEНО. ОВА Е ЛАSEНО. ТОА ОВА Е ЛАSEНО. ТОЈ заменик ОВА Е ЛАSEНО. ТОЈ ПРАВИЛНИК ИМА ОВА Е ЛАSEНО. ТОЈ ЗАМЕНИК СЕ ИМА ОВА Е ЛАSEНО. ТОЈ заменик е ставен ОВА Е ЛАSEНО. ТОЈ заменик е ставен на ТОЈ заменик е ставен на ТОЈ заменик е ставен на левицата ТОЈ заменик е поставен по лево и ТОЈ заменик е поставен на лево и на ТОЈ заменик е ставен на лево и на земјата ТОЈ ЗАМЕНИК СЕ СМЕСТУВА НА ЛИСТА И ШЕРИФОТ НА ЗЕМЈАТА ОСТАВЕТЕ И ШЕРИФОТ НА ЗЕМЈАТА ОСТАВЕТЕ И ШЕРИФОТ НА ЗЕМЈАТА СЕ ИЗВИНУВА ОСТАНЕТЕ И ШЕРИФОТ НА ЗЕМЈАТА СЕ ИЗВИНУВА ОСТАВЕТЕ И ШЕРИФОТ НА ЗЕМЈАТА AP се извини на ОСТАВЕТЕ И ШЕРИФОТ НА ЗЕМЈАТА СЕ ИЗВИНИ НА ЗАЕДНИЦАТА ОСТАВЕТЕ И ШЕРИФОТ НА ЗЕМЈАТА СЕ ИЗВИНИ НА ЗАЕДНИЦАТА ЗА ИЗБИРАНИ НА ЗАЕДНИЦАТА ЗА ИЗБОРНИ СО НИВНИОТ ЗАЕДНИК ИЗВИНУВАЕ НА ЗАЕДНИЦАТА ЗА НИВНИ ЗАБЕЛЕШКИ. НИВНИ ЗАБЕЛЕШКИ. НИВНИ ЗАБЕЛЕШКИ. А. НИВНИ ЗАБЕЛЕШКИ. ШЕРИФ НИВНИ ЗАБЕЛЕШКИ. ШЕРИФИСКА КАНЦЕЛАРИЈА НИВНИ ЗАБЕЛЕШКИ. КАПЕТИНА ЗА ШИРИФИСКИ СЛУ OFFБА НИВНИ ЗАБЕЛЕШКИ. КАПАТИН ЗА ШЕРИФИСКА СЛУБА КАПАТИН ЗА ШЕРИФИСКА СЛУБА КАПАТИН ЗА СЕРИФАТСКИ СЛУБЕНИЧКИ ПОЈАВИ ОВА КАПАТИН ЗА СЕРИФАТСКА СЛУБЕНИЕ ТОА ЈА ВЕЛИ ЈАВНО КАПАТИН ЗА СЕРИФАТСКА СЛУБА ЗА ОБЈАВА ОВА ЈАВНО ЧЕТВРТОК. ОВОЈ ЈАВНО ЧЕТВРТОК. ОВОЈ ЈАВНО ЧЕТВРТОК. >> ОВОЈ ЈАВНО ЧЕТВРТОК. >> ИТ ОВОЈ ЈАВНО ЧЕТВРТОК. >> ТОА Е ОВОЈ ЈАВНО ЧЕТВРТОК. >> НЕ Е ОВОЈ ЈАВНО ЧЕТВРТОК. >> НЕ Е ПОТВРДЕНО ОВОЈ ЈАВНО ЧЕТВРТОК. >> НЕ Е ПОТВРДЕНА АНТИФА >> НЕ Е ПОТВРДЕНА АНТИФА >> НЕ Е ПОТВРДЕНА АНТИФА НО >> НЕ Е ПОТВРДЕНА Антифа, но сомнителна >> НЕ Е ПОТВРДЕНА АНТИФА, АМА ОСНОВЕНА АНТИФА. НО ДОСЕЧЕНА АНТИФА. НО ДОСЕЧЕНА АНТИФА. ОВА НО ДОСЕЧЕНА АНТИФА. ОВА Е НО ДОСЕЧЕНА АНТИФА. ОВА Е ПОВЕЕ НО ДОСЕЧЕНА АНТИФА. ОВА Е ПОСПЕЦИВНО НО ДОСЕЧЕНА АНТИФА. ОВА Е ПОСЕБНО ЗА НО ДОСЕЧЕНА АНТИФА. Ова е повеќе специфично за Ова е повеќе специфично за Ова е повеќе специфично за областа. ОБЛАСТ. ОБЛАСТ. ИЗВЕШТАИ ОБЛАСТ. ИЗВЕШТАИ И ОБЛАСТ. ИЗВЕШТАИ И ГЛЕДАА ОБЛАСТ. ИЗВЕШТАИ И ГЛЕДАИ ТОА ИЗВЕШТАИ И ГЛЕДАИ ТОА ИЗВЕШТАИ И ГЛЕДАА ОВИ ЛУЕ ИЗВЕШТАИ И ГЛЕДАА КОИ ЛУЕТО ИМААТ ИЗВЕШТАИ И ГЛЕДАА КОИ ЛУEOЕТО СЕ ОТСТРАНУВААТ ИЗВЕШТАИ И ГЛЕДАА КОИ ЛУEOЕТО ИМААТ ЛИНИЧКИ ВИДИ ИЗВЕШТАИ И ГЛЕДАА КОИ ЛУEOЕТО ИМААТ ЛИНИЧКИ ПОВИКИ И ИЗВЕШТАИ И ГЛЕДАА КОИ ЛУEOЕТО ИМААТ ЛИНИЧКИ ПОВИДИ И Луѓето имаат синџир пили и Луѓето имаат синџири на пили и цел Луѓето имаат синџири на пили и целта е Луѓето имаат синџири на пили и целта е да Луѓето имаат синџири на пили и целта е да падне Луѓето имаат синџири на пили и целта е да паднат телефонски Луѓето имаат синџири на пили и целта е да паднат телефонски домови ЦЕЛ Е ДА ПААТ ТЕЛЕФОНСКИ ДОМА ЦЕЛ Е ДА ПААТ ТЕЛЕФОНСКИ ДОМА ВО Целта е да се паднат телефонските домови во надеж ЦЕЛ Е ДА ПА FАТ ТЕЛЕФОНСКИ ДОМА ВО надеж за ЦЕЛ Е ДА СЕ ПААТ ТЕЛЕФОНСКИ ДОМИ во надеж дека ќе започнат ЦЕЛ Е ДА ПААТ ТЕЛЕФОНСКИ ДОМА ВО надеж дека ќе започнат уште повеќе Во надеж дека ќе започнам и понатаму Во надеж дека ќе започнат понатамошни пожари. ПОESАРИ. ПОESАРИ. >> ПОESАРИ. >> Репортер: ПОESАРИ. >> Новинар: ТОА ПОESАРИ. >> Новинар: ТОЈ ЛИЧЕ ПОESАРИ. >> Репортер: ШЕФОТ НА ТОЈ ЛИЧЕ >> Репортер: ШЕФОТ НА ТОЈ ЛИЧЕ >> Репортер: ШЕФОТ НА ТОЈ ЛИЧЕ И >> Репортер: ШЕФОТ НА ТОЈ ЛИЧЕ И ДА >> Репортер: ШЕФОТ НА ЛИЦЕТО И ШЕРИФОТ >> Репортер: ШЕФОТ НА ЛИЦЕТО И ШЕРИФОТ И >> Репортер: ШЕФОТ НА ТОЈ ЛИЧЕ И ШЕРИФОТ И НА >> Новинар: ШЕФОТ НА ЛИЦЕТО И ШЕРИФОТ И ФБИ И ШЕРИФОТ И ФБИ И ШЕРИФОТ И ФБИ ИМААТ И ШЕРИФОТ И ФБИ РЕКАА И ШЕРИФОТ И ФБИ РЕКААТ ИЗВЕШТАИ И ШЕРИФОТ И ФБИ КАIDААТ ИЗВЕШТАИ И ШЕРИФОТ И ФБИ рекоа дека известувања прават Рековте дека извештаите се прават КААВЕ дека Извештаите го прават ова. ОВА ОВА ТИЕ ОВА СТРАВОТ ОВА СТРАВОТ Е ОВА СТРАВОТ Е ТОА ОВА СТРАВОТ Е ТОА ОВА ОВА СТРАВОТ Е ТОА ОВИЕ РАСТИ СТРАВОТ Е ТОА ОВИЕ РАСТИ СТРАВОТ Е ДЕКА ОВИЕ ОГЛАСИ Е СТРАВОТ Е ДЕКА ESЕ ОСТАВАТ ОВИЕ РАСОВИ СТРАВОТ Е ДЕКА ОВИЕ ОГЛАСИ ILLЕ ГИ ПОСТАВУВААТ ЛУPЕТО СТРАВОТ Е ДЕКА ОВИЕ ОГЛАСИ ILLЕ ГИ ПОСТАВУВААТ ЛУEOЕТО СТРАВОТ Е ДЕКА ОВИЕ РАСЛОГОВИ PЕ ГИ ПОСТАВУВААТ ЛУEOЕТО ОПАСНО. Е ГО СТАВИ ЛУEOЕТО ОПАСНО. Е ГО СТАВИ ЛУEOЕТО ОПАСНО. ТАМУ Е ГО СТАВИ ЛУEOЕТО ОПАСНО. ИМА Е ГО СТАВИ ЛУEOЕТО ОПАСНО. ИМА ЛУEOЕ Е ГО СТАВИ ЛУEOЕТО ОПАСНО. Има луѓе кои се обидуваат Е ГО СТАВИ ЛУEOЕТО ОПАСНО. Има луѓе кои се обидуваат Има луѓе кои се обидуваат Има луѓе кои се обидуваат да заштитат Има луѓе кои се обидуваат да ја заштитат сопственоста Има луѓе кои се обидуваат да го заштитат запирањето на имотот Има луѓе кои се обидуваат да заштитат имотот што ги запира автомобилите. ЗАШТИТЕ ГО СОПСТВЕНОТО ИМОБИЛСТВО. ЗАШТИТЕ ГО СОПСТВЕНОТО ИМОБИЛСТВО. >> ЗАШТИТЕ ГО СОПСТВЕНОТО ИМОБИЛСТВО. >> THE ЗАШТИТЕ ГО СОПСТВЕНОТО ИМОБИЛСТВО. >> ПРВИОТ ЗАШТИТЕ ГО СОПСТВЕНОТО ИМОБИЛСТВО. >> ПРВОТО ЗАШТИТЕ ГО СОПСТВЕНОТО ИМОБИЛСТВО. >> ПРВАТА работа ЗАШТИТЕ ГО СОПСТВЕНОТО ИМОБИЛСТВО. >> ПРВОТО ШТО СЕ БИДАВ ЗАШТИТЕ ГО СОПСТВЕНОТО ИМОБИЛСТВО. >> ПРВОТО ШТО WЕ БИДАМ >> ПРВОТО ШТО WЕ БИДАМ >> ПРВОТО ШТО WЕ ЈА ПОБРАГАМ >> ПРВОТО ШТО WЕ БОЛАМ >> ПРВОТО ШТО ТРЕБА ДА ЈА ПРАВАМ >> Е ПРВОТО ШТО WЕ БОЛАМ ДА ЈА ПРАВА >> ПРВОТО ШТО OUЕ БИДАМ ДА ЈА ПРАВИ ВЕ МОЛАМ >> ПРВОТО ШТО ТРЕБА ДА ЈА ПРАВАМ ВЕ МОЛАМ СТОП >> ПРВОТО ШТО WЕ БИДАМ ДА ЈА ПРАВИ, ВЕ МОЛАМ ПРЕСТАНЕТЕ ТОА. НЕГО да направи, ве молиме запрете го тоа. НЕГО да направи, ве молиме запрете го тоа. НИЕ НЕГО да направи, ве молиме запрете го тоа. НИЕ ИМАМЕ НЕГО да направи, ве молиме запрете го тоа. ДОСТИВМЕ НЕГО да направи, ве молиме запрете го тоа. ДОСТИГНАМ НЕГО да направи, ве молиме запрете го тоа. ДОСТИВМЕ НЕГО да направи, ве молиме запрете го тоа. СТИГНАВМЕ ДО А. НЕГО да направи, ве молиме запрете го тоа. ДОСЕГАМЕ ДО БРОЈ ДОСЕГАМЕ ДО БРОЈ ДОСТИВМЕ ДО БРОЈ ДОСТАВИМЕ ДО БРОЈ НИВ. ОД НИВ. ОД НИВ. АКО ОД НИВ. АКО ТИЕ ОД НИВ. АКО ВИДАТ ОД НИВ. АКО ГЛЕДААТ НЕКОЈ АКО ГЛЕДААТ НЕКОЈ АКО ГЛЕДААТ НЕКОЈ ДОМЕНО, АКО ГЛЕДААТ НЕКОЈ СОМНЕUSЕН, ПОВИКАТ АКО ПОГЛЕДНЕТЕ НЕКОЈ ДОМЕНО, ПОВИКАЈТЕ НЕ АКО ГЛЕДААТ НЕКОЈ ДОМЕНО, ПОВИКИ НЕ И АКО ГЛЕДААТ НЕКОЈ ДОМЕUSНО, ПОВИКИ НЕ И АЈДЕ АКО ГЛЕДААТ НЕКОЈ ДОМЕНО, ПОВИКИ НЕ И АЈДЕ Сомнително, јавете се и дозволете ни Сомнително, јавете ни се и да дозволите да се справиме Сомнително, јавете ни се и да дозволите да се справиме. РЕЧЕТЕ ГО. РЕЧЕТЕ ГО. ИТ РЕЧЕТЕ ГО. Е РЕЧЕТЕ ГО. Е НЕЛЕГАЛНО РЕЧЕТЕ ГО. НЕЛЕГАЛНО Е РЕЧЕТЕ ГО. НЕЛЕГАЛНО Е ДА ЗАСТАНЕ РЕЧЕТЕ ГО. НЕЛЕГАЛНО Е ДА ЗАСТАНЕТЕ НЕКОЕ НЕЛЕГАЛНО Е ДА ЗАСТАНЕТЕ НЕКОЕ НЕЛЕГАЛНО Е ДА ЗАСТАНЕТЕ НЕКОЈ ВО НЕЛЕГАЛНО Е ДА ЗАСТАНЕТЕ НЕКОЈ НА ГАНПОНТ НЕЛЕГАЛНО Е ДА ЗАСТАНЕТЕ НЕКОЈ НА ГАНПОНТ И НЕЛЕГАЛНО Е ДА ЗАСТАНЕТЕ НЕКОЈ НА ГАПОНТ И ДО НЕЛЕГАЛНО Е ДА ЗАСТАНЕТЕ НЕКОЈ ОД ГАНПОНТ И ПО МНОГУ НЕЛЕГАЛНО Е ДА СТОПНЕТЕ НЕКОЕ НА ОДГОВОР И ДО МНОГУ НЕЛЕГАЛНО Е ДА ЗАСТАНЕТЕ НЕКОЈ НА ГАНПОНТ И НА МНОГУ ОД НА ГАНПОНТ И ПО МНОГУ ОД НА ГАНПОНТ и до многумина од луѓето НА ГАНПОНТ И НА МНОГУ ЛУЕ ТОА НА ГАНПОНТ И НА МНОГУ ЛУЕ КОИ НИЕ НА ГАНПОНТ и до многумина од луѓето што ги имаме НА ГАНПОНТ и до многумина од луѓето што ги видовме НА ГАНПОНТ и до многумина од луѓето што сме ги виделе ЛУEOЕ КОИ ВИДЕМЕ ОДИ ЛУPЕ КОИ ВИДЕМЕ ДА ОДИМЕ ЛУEOЕ КОИ ВИДЕМЕ ДА ОДАТ ВО ОВИЕ ЛУPЕ КОИ СИ ГЛЕДАМЕ ОДИТЕ ВО ОВИЕ ОБЛАСТИ ЛУEOЕ КОИ ВИДЕМЕ ДА ОДАТ ВО ОВИЕ ОБЛАСТИ ЛУPЕ КОИ ВИДЕМЕ ДА ОДАТ ВО ОВИЕ ОБЛАСТИ ВИСТИНА ВО ОВИЕ ОБЛАСТИ СЕ ВИСТИНА ВО ОВИЕ ОБЛАСТИ НАВИСТИНА ОДАТ ВО ОВИЕ ОБЛАСТИ ВИСТИНСКО ОДАТ ВО ОВИЕ ОБЛАСТИ ВИСТИНСКО ОДАТ ДА СЕ ДОБИЕТЕ ВО ОВИЕ ОБЛАСТИ ВО ВИСТИНСКО ОДАМЕ ДА СЕ ОБВИНИ ВО ОВИЕ ОБЛАСТИ ВИСТИНСКО ОДАТ ДА МОЕ ДА СЕ ОВАА А. ВО ОВИЕ ОБЛАСТИ ВИСТИНСКО ОДАТ ДА МО MЕ ДА БИДАТ ВА LOНОСТ ВО ОВИЕ ОБЛАСТИ ВИСТИНСКО ОДАТ ДА МО MЕ ДА БИДАТ БОА ОДИМ ДА МО MЕ ДА МОBЕ ДА БИДАМ ПРЕВЕДОТ ОДИМЕ МОETЕБИ ДА Е НИВНА ТОВКА ОДИМЕ ДА СЕ ДОБИЈАТ МОBБЕ ДА СЕ НЕГОВИ ЛЕРНИ ОДИМЕ ДА СЕ ДОБИЕТЕ МОBБЕ ДА СЕ ОБВЕСТУВААТ ОД НИВНИОТ ЛИЧЕН ПРИДОБВИ НИВНИТЕ ЛИЧНИ припадности. НИВНИТЕ ЛИЧНИ припадности. ТИЕ НИВНИТЕ ЛИЧНИ припадности. ПОСЛЕДНИОТ НИВНИТЕ ЛИЧНИ припадности. ПОСЛЕДНОТО НИВНИТЕ ЛИЧНИ припадности. ПОСЛЕДНИОТ БЕС НИВНИТЕ ЛИЧНИ припадности. ПОСЛЕДНОТО ШТО САКАМ НИВНИТЕ ЛИЧНИ припадности. ПОСЛЕДНОТО ШТО САКАМ НИВНИТЕ ЛИЧНИ припадности. ПОСЛЕДНОТО ШТО САКАМ ДА ГО ГЛЕДАМ НИВНИТЕ ЛИЧНИ припадности. ПОСЛЕДНОТО ШТО САКАМ ДА ГЛЕДАМ Е ПОСЛЕДНОТО ШТО САКАМ ДА ГЛЕДАМ Е ПОСЛЕДНОТО ШТО САКАМ ДА ГЛЕДАМ НИШТО Е ПОСЛЕДНОТО ШТО САКАМ ДА ГЛЕДАМ НИШТО ТРАГИГАЛНО ПОСЛЕДНОТО ШТО САКАМ ДА ГЛЕДАМ ТАГАГИЛНО СЕ СЛУЧИ НИШТО СЕ СЛУЧИ ТРАГИЈАЛНО НИШТО СЕ СЛУЧИ ТРАГИЈАЛНО НИШТО ПОРАДИ НИШТО ТРАГИЈАЛНО СЕ СЛУЧИ ПОРАДИ НЕШТО НИШТО ТРАГИЈАЛНО СЕ СЛУЧУВА ПОРАДИ НЕКОЕ Е ЗАТОА што НЕШТО Е ЗАТОА што НЕКОЈ ТЕГО ПРЕДВИСУВА ЗАТОА што НЕКОЈ ПОВЕЕ РЕАГИРА ЗАТОА што НЕКОЈ Е НАПРЕДНОСТ НА НЕШТО ЗАТОА што НЕКОЈ ТЕЛЕ ПРЕТСТАПУВА НА НЕШТО ТИЕ Премногу реагирајќи на нешто нивно ПРЕДГОВОРИТЕ НА НЕШТО ВЕРУВААТ Премногу реагирајте на нешто што веруваат Премногу реагирање на нешто што веруваат е криминално Претерување со нешто што веруваат е криминално и Премногу реагирање на нешто што веруваат е криминално и тоа Премногу реагирање на нешто што веруваат е криминално, а тоа е ВЕРУВАЈТЕ Е КРИМИНАЛНО И ТОА Е ВЕРУВАЈТЕ Е КРИМИНАЛНО И НЕ Е. НЕ. НЕ. ТИ ТИ ТИ >>> ТИ >>> НАПРАВИ ТИ >>> ДАЛИ ТИ >>> Дали имате ТИ >>> ИМАТЕ НЕШТО ТИ >>> ИМАТЕ НЕШТО ВАС >>> ИМАТЕ НЕШТО ВАС >>> Дали имате нешто што сакате >>> Дали имате нешто што сакате нас >>> Дали имате нешто што сакате да не >>> Дали имате нешто што сакате да верифицирате, >>> Дали имате нешто што сакате да верифицирате, Ајде >>> Дали имате нешто што сакате да верифицирате, ајде да не >>> Дали имате нешто што сакате да верифицирате, да знаеме САКАМЕ да верификуваме, да знаеме САКАМЕ да верификуваме, да знаеме САКАМЕ ДА ПРОВЕРИМЕ, Ајде да знаеме на верификација САКАМЕ ДА ПРОВЕРИМЕ, Ајде да знаеме на верификување на САКАМЕ ДА ПРОВЕРИМЕ, Ајде да знаеме на верификување на KGW.COM. НА ПРОВЕРКА НА КГВ.КОМ. НА ПРОВЕРКА НА КГВ.КОМ. >>> НА ПРОВЕРКА НА КГВ.КОМ. >>> THE НА ПРОВЕРКА НА КГВ.КОМ. >>> ШЕРИФОТ НА ПРОВЕРКА НА КГВ.КОМ. >>> КАНЦЕЛАРИЈА НА ШЕРИФ НА ПРОВЕРКА НА КГВ.КОМ. >>> КАНЦЕЛАРИЈАТА НА ШЕРИФОТ НИКОГАШ >>> КАНЦЕЛАРИЈАТА НА ШЕРИФОТ НИКОГАШ >>> Службената канцеларија на Шериф никогаш не се вратила >>> КАНЦЕЛАРИЈАТА НА ШЕРИФОТ НИКОГАШ НЕ ВРАETА НАШ >>> КАНЦЕЛАРИЈАТА НА ШЕРИФ никогаш не го вративме нашето барање >>> КАНЦЕЛАРИЈАТА НА ШЕРИФОТ НИКОГАШ НЕ ГО ВРАETА НАШЕТО БАРАЕ ЗА >>> КАНЦЕЛАРИЈАТА НА ШЕРИФОТ НИКОГАШ НЕ ГО ВРАETА НАШЕТО БАРАЕ ЗА А. ВРАТИ СЕ НАШЕТО БАРАЕ ЗА А. ВРАURNЕЕ НАШЕТО БАРАЕ ЗА КОМЕНТАР ВРАETЕЕ НАШЕТО БАРАЕ ЗА КОМЕНТАР ЗА ВРАETАЕ НАШЕТО БАРАЕ ЗА КОМЕНТАР ЗА НИВНОТО ВРАURNЕЕ НАШЕТО БАРАЕ ЗА КОМЕНТАР ЗА НИВНИОТ КАПЕТИН КОМЕНТАР ЗА НИВНИТЕ КАПЕТИНИ КОМЕНТАРИ ЗА ЗАБЕЛЕШКИТЕ НА НИВНИТЕ КАПЕТИН КОМЕНТАР ЗА ЗАБЕЛЕШКИТЕ НА НИВНИТЕ КАПЕТИН НА КОМЕНТАРИ ЗА ЗАБЕЛЕШКИТЕ НА НИВНИТЕ КАПЕТИНИ НА ТОА КОМЕНТАРИ ЗА ЗАБЕЛЕШКИТЕ НА НИВНИТЕ КАПЕТИНИ ВО ОНА ЈАВНОСТ КОМЕНТАРИ ЗА НЕГОВИТЕ ЗАБЕЛЕШКИ НА КАПЕТИНОТ НА ТОЈ ЈАВЕН СОСТАНОК. ЗАБЕЛЕШКИ НА ТОЈ ЈАВНИ СРЕДБИ. ЗАБЕЛЕШКИ НА ТОЈ ЈАВНИ СРЕДБИ. >>> ЗАБЕЛЕШКИ НА ТОЈ ЈАВНИ СРЕДБИ. >>> ДОБРА, ЗАБЕЛЕШКИ НА ТОЈ ЈАВНИ СРЕДБИ. >>> ДОБРО, НИЕ ЗАБЕЛЕШКИ НА ТОЈ ЈАВНИ СРЕДБИ. >>> ДОБРО, ЗНАЕМЕ ЗАБЕЛЕШКИ НА ТОЈ ЈАВНИ СРЕДБИ. >>> Е, ЗНАЕМЕ ТОА ЗАБЕЛЕШКИ НА ТОЈ ЈАВНИ СРЕДБИ. >>> Е, ЗНАЕМЕ ТАКА ЗАБЕЛЕШКИ НА ТОЈ ЈАВНИ СРЕДБИ. >>> Е, толку знаеме >>> Е, толку знаеме >>> ДОБРО, ТОА ЗНАЕМЕ ТОЛКУ >>> Е, ЗНАЕМЕ ТОЛКУ ТОЛКУ ВАС >>> Е, ЗНАЕМЕ ТОА ШТО САКАТ >>> ДОБРО, ЗНАЕМЕ ТОА ШТО САКАТЕ >>> ДОБРО, ЗНАЕМЕ ТОА ТОЛКУ ВАС САКАТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ >>> Е, ЗНАЕМЕ ТОЛКУ ТОЛКУ ВАС САКАТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ НА ОВИЕ ОД САКАТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ НА ОНИЕ ОД САКАТЕ ДА ИМ ПОМОГНЕТЕ НА ОНИЦИТЕ ОД САКАТЕ ДА ИМ ПОМОГНЕТЕ НА ОНИЦИТЕ ОБЈАВЕНИ ОД САКАТЕ ДА ИМ ПОМОГНЕТЕ НА ОНИЦИТЕ ОБЈАВЕНИ ОД ОД САКАТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ НА ОНИЦИТЕ ВО ПО FАРИТЕ. ВЛИЈАНИ ОД ПО FАРИТЕ. ВЛИЈАНИ ОД ПО FАРИТЕ. ТИ ВЛИЈАНИ ОД ПО FАРИТЕ. ТИ МОЖЕШ ВЛИЈАНИ ОД ПО FАРИТЕ. МОANЕ ДОНИРАТЕ ВЛИЈАНИ ОД ПО FАРИТЕ. МОANЕ ДА ДОНИРАТЕ ВЛИЈАНИ ОД ПО FАРИТЕ. МО CЕ ДОНИРАТЕ НА НАШИОТ ВЛИЈАНИ ОД ПО FАРИТЕ. МО CЕ ДОНИРАЈТЕ ДО НАШИОТ СЕВЕРНИ ЗАПИТ МО CЕ ДОНИРАЈТЕ ДО НАШИОТ СЕВЕРНИ ЗАПИТ МОANЕ ДОНИРАТЕ НА НАШИОТ СЕВЕРНИ ОДГОВОР МОANЕ ДОНИРАТЕ НА НАШИОТ СЕВЕРИШТЕН Фонд за одговори. Фонд за одговор Фонд за одговор САМО Фонд за одговор САМО ТЕКСТ Фонд за одговор САМО ТЕКСТ НА Фонд за одговор САМО ТЕКСТ НА ЗБОРОТ Фонд за одговор САМО ТЕКСТ ОБРАБОТКА НА ЗБОРОТ Фонд за одговор САМО ТЕКСТ ЗБОРОТ ОБИБРЕТЕ СЕ САМО ТЕКСТ ЗБОРОТ ОБИБРЕТЕ СЕ САМО ТЕКСТ НА ЗБОРОТ ОБРЕБА ОД (503) 226-5088. (503) 226-5088. (503) 226-5088. ТИ (503) 226-5088. ТИ МОЖЕШ (503) 226-5088. МОANЕ ДА ОДИТЕ (503) 226-5088. МОANЕ ДА ОДИТЕ ОНЛАЈН. МОANЕ ДА ОДИТЕ ОНЛАЈН. МОANЕ ДА ОДИТЕ ОНЛАЈН. KGW.COM/REDCROSS. KGW.COM/REDCROSS. KGW.COM/REDCROSS. ТИ KGW.COM/REDCROSS. ВИЕ МОМЦИ, KGW.COM/REDCROSS. ДЕЦА, НИЕ KGW.COM/REDCROSS. ДЕЦА, ИМАМЕ KGW.COM/REDCROSS. ДЕЦА, ПОСТАНАВМЕ KGW.COM/REDCROSS. ДЕЦА, ПОВИЗИМЕ 1,4 УСД ДЕЦА, ПОВИЗИМЕ 1,4 УСД ДЕЦА, ОБЕДИНЕМЕ 1,4 МИЛИОНИ УСЛОВИ ДЕЦА, ПОМИРУВАМЕ САМО 1,4 МИЛИОНИ УСД ДЕЦА, ОСТАНАШ ОБЕДИНЕМЕ 1,4 МИЛИОНИ УСДА ДЕЦА, ПОСЛЕДНО ОБЕДИНЕМЕ 1,4 МИЛИОНИ УДАРИ МИЛИОНИ САМО ОД ПОСЛЕДНИОТ МИЛИОНИ САМО ОД ПОСЛЕДНАТА СРЕДА. СРЕДА. СРЕДА. НИЕ СРЕДА. НИЕ СМЕ СРЕДА. НИЕ НЕСРЕНИ СРЕДА. НИ СЕ ПРЕСТАВУВАМ СРЕДА. НИ СЕ ПРЕСТАВУВАМЕ ОД ВАШИОТ НИ СЕ ПРЕСТАВУВАМЕ ОД ВАШИОТ НИ СЕ НЕСУДИ ОД ВАШАТА ПОДДРШКА. ПОДДРШКА. ПОДДРШКА. БЛАГОДАРАМ ПОДДРШКА. ВИ БЛАГОДАРАМ ПОДДРШКА. ТИ БЛАГОДАРАМ ЗА ПОДДРШКА. ВИ БЛАГОДАРИМЕ ЗА ВАШИОТ ПОДДРШКА. БЛАГОДАРАМ ЗА ВАШАТА ENЕЛОСТА. БЛАГОДАРАМ ЗА ВАШАТА ENЕЛОСТА. БЛАГОДАРАМ ЗА ВАШАТА ENЕЛОСТА. СИТЕ БЛАГОДАРАМ ЗА ВАШАТА ENЕЛОСТА. СЕТО ОВА БЛАГОДАРАМ ЗА ВАШАТА ENЕЛОСТА. СИТЕ ОВИЕ ПАРИ БЛАГОДАРАМ ЗА ВАШАТА ENЕЛОСТА. ОСТАНУВААТ СИТЕ ОВИЕ ПАРИ БЛАГОДАРАМ ЗА ВАШАТА ENЕЛОСТА. СИТЕ ОВИЕ ПАРИ ОСТАНУВААТ СИТЕ ОВИЕ ПАРИ ОСТАНУВААТ СИТЕ ОВИЕ ПАРИ ОСТАНУВААТ ОВДЕ. ОВДЕ ОВДЕ НИЕ ОВДЕ НИЕ ИМАМЕ ОВДЕ Имаме неколку ОВДЕ Имаме уште неколку

Најдобри приказни на KGW: 9-15-20 часот напладне

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.468" dur="0.066"> НАПРАВИ </text>
<text sub="clublinks" start="1.534" dur="0.1"> НАПРАВИ АН </text>
<text sub="clublinks" start="1.634" dur="2.036"> Направете воздух </text>
<text sub="clublinks" start="3.67" dur="1.668"> Направете филтер за воздух </text>
<text sub="clublinks" start="5.338" dur="2.102"> Направете филтер за воздух како </text>
<text sub="clublinks" start="7.44" dur="0.267"> НАПРАВЕТЕ ФИЛТЕР ЗА ВОЗДУХ КАКО СВЕТИ </text>
<text sub="clublinks" start="7.707" dur="0.401"> НАПРАВЕТЕ ФИЛТЕР ЗА ВОЗДУХ ОД СВЕТСКИТЕ СВЕТИ </text>
<text sub="clublinks" start="8.108" dur="1.401"> НАПРАВЕТЕ ФИЛТЕР ЗА ВОЗДУХ ВО DИВОТНИ ОДНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="9.509" dur="2.035"> НАПРАВЕТЕ ФИЛТЕР ЗА ВОЗДУХ ВО DИВОТНИ ОДНИЦИ ПРЕКУ НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="11.544" dur="0.201"> НАПРАВЕТЕ А ФИЛТЕР ЗА ВОЗДУХ СЕ ОДИ НЕБОТО. </text>
<text sub="clublinks" start="11.745" dur="0.166"> ОДИ СЕ НЕБО. </text>
<text sub="clublinks" start="11.911" dur="0.568"> ОДИ СЕ НЕБО. >>> </text>
<text sub="clublinks" start="12.479" dur="2.035"> ОДИ СЕ НЕБО. >>> THE </text>
<text sub="clublinks" start="14.514" dur="3.504"> ОДИ СЕ НЕБО. >>> ПОREАРОТ </text>
<text sub="clublinks" start="18.018" dur="1.267"> ОДИ СЕ НЕБО. >>> ПОREАРОТ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="19.285" dur="0.468"> ОДИ СЕ НЕБО. >>> ПОREАРОТ ВО ЈУГО </text>
<text sub="clublinks" start="19.753" dur="0.233"> >>> ПОREАРОТ ВО ЈУГО </text>
<text sub="clublinks" start="19.986" dur="0.067"> >>> ПОREАРОТ ВО ЈУOUНА АШЛАНИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="20.053" dur="1.034"> >>> ПОREАРОТ ВО ЈУГИ АШЛАНД Е </text>
<text sub="clublinks" start="21.087" dur="0.668"> >>> ПОREАРОТ ВО ЈУГА АШЛАНДА Е 100% </text>
<text sub="clublinks" start="21.755" dur="0.1"> >>> ПОREАРОТ ВО ЈУГА АШЛАНДА Е 100% СОДРИН. </text>
<text sub="clublinks" start="21.855" dur="0.167"> АШЛАНДА Е 100% СОДРИНА. </text>
<text sub="clublinks" start="22.022" dur="0.133"> АШЛАНДА Е 100% СОДРИНА. ИТ </text>
<text sub="clublinks" start="22.155" dur="0.234"> АШЛАНДА Е 100% СОДРИНА. СЕ ЗАПИЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="22.389" dur="0.834"> АШЛАНДА Е 100% СОДРИНА. Изгоре 5700 година </text>
<text sub="clublinks" start="23.223" dur="0.2"> АШЛАНДА Е 100% СОДРИНА. ЗАПИЛИ 5700 АКТ </text>
<text sub="clublinks" start="23.423" dur="1.068"> АШЛАНДА Е 100% СОДРИНА. ИЗГОРИЛ 5700 АКТЕРИ И </text>
<text sub="clublinks" start="24.491" dur="0.233"> ИЗГОРИЛ 5700 АКТЕРИ И </text>
<text sub="clublinks" start="24.724" dur="0.067"> ИЗГОРИЛ 5700 АКТИРАНИ И ОШТЕТЕНИ </text>
<text sub="clublinks" start="24.791" dur="0.133"> ИЗГОРИЛ 5700 АКТЕРИ И ШТЕТИЛ 600 </text>
<text sub="clublinks" start="24.924" dur="0.101"> ИЗГОРИ 5700 АКТИРАНИ И ОШТЕТИ 600 ДОМА. </text>
<text sub="clublinks" start="25.025" dur="0.2"> Оштетени 600 домови. </text>
<text sub="clublinks" start="25.225" dur="0.734"> Оштетени 600 домови. ЧЕТИРИ </text>
<text sub="clublinks" start="25.959" dur="0.233"> Оштетени 600 домови. ЧЕТИРИ ЛУЕ </text>
<text sub="clublinks" start="26.192" dur="0.868"> Оштетени 600 домови. БЕШЕ ЧЕТИРИ ЛУЕ </text>
<text sub="clublinks" start="27.06" dur="0.233"> Оштетени 600 домови. УБИЕНИ ЧЕТИРИ ЛУЕ </text>
<text sub="clublinks" start="27.293" dur="0.234"> Оштетени 600 домови. ТУКА УБИЕНИ ЧЕТИРИ ЛУЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="27.527" dur="0.234"> ТУКА УБИЕНИ ЧЕТИРИ ЛУЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="27.761" dur="0.133"> ТУКА УБИЕНИ ЧЕТИРИ ЛУЕ. ЛУEOЕ </text>
<text sub="clublinks" start="27.894" dur="0.1"> ТУКА УБИЕНИ ЧЕТИРИ ЛУЕ. Луѓето сеуште </text>
<text sub="clublinks" start="27.994" dur="0.134"> ТУКА УБИЕНИ ЧЕТИРИ ЛУЕ. Луѓето се уште имаат потреба </text>
<text sub="clublinks" start="28.128" dur="0.5"> ТУКА УБИЕНИ ЧЕТИРИ ЛУЕ. Луѓето се уште треба </text>
<text sub="clublinks" start="28.628" dur="1.068"> ТУКА УБИЕНИ ЧЕТИРИ ЛУЕ. Луѓето се уште треба да останат </text>
<text sub="clublinks" start="29.696" dur="0.2"> ТУКА УБИЕНИ ЧЕТИРИ ЛУЕ. Луѓето се уште треба да останат далеку </text>
<text sub="clublinks" start="29.896" dur="0.2"> Луѓето се уште треба да останат далеку </text>
<text sub="clublinks" start="30.096" dur="0.134"> Луѓето се уште треба да останат далеку од </text>
<text sub="clublinks" start="30.23" dur="0.333"> Луѓето се уште треба да останат далеку од оние </text>
<text sub="clublinks" start="30.563" dur="0.267"> Луѓето се уште треба да останат далеку од тие евакуации </text>
<text sub="clublinks" start="30.83" dur="0.834"> Луѓето се уште треба да останат далеку од оние зони за евакуација </text>
<text sub="clublinks" start="31.664" dur="0.201"> ОД ОВИЕ ЗОНИ ЗА ЕАКАУАЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="31.865" dur="0.133"> ОД ОВИЕ ЗОНИ ЗА ЕАКАУАЦИЈА Дури </text>
<text sub="clublinks" start="31.998" dur="0.034"> ОД ТИЕ ЗОНИ ЗА ЕАКАУАЦИЈА Дури и помисли </text>
<text sub="clublinks" start="32.032" dur="0.2"> ОД ТИЕ ЗОНИ ЗА ЕАКАУАЦИЈА Дури и помислено </text>
<text sub="clublinks" start="32.232" dur="2.402"> ОД ОВИЕ ЗОНИ ЗА ЕАКАУАЦИЈА Дури и помислено е </text>
<text sub="clublinks" start="34.634" dur="0.601"> ОД ОВИЕ ЗОНИ ЗА ЕАКАУАЦИЈА Дури и да е 100% </text>
<text sub="clublinks" start="35.235" dur="0.3"> Дури и помислено е 100% </text>
<text sub="clublinks" start="35.535" dur="0.1"> Дури и помислено е 100% содржано. </text>
<text sub="clublinks" start="35.635" dur="0.2"> СОДРИНА. </text>
<text sub="clublinks" start="35.835" dur="0.067"> СОДРИНА. ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="35.902" dur="0.1"> СОДРИНА. ТОЈ ПОIАР </text>
<text sub="clublinks" start="36.002" dur="0.401"> СОДРИНА. И ТОЈ ПОREАР </text>
<text sub="clublinks" start="36.403" dur="0.7"> СОДРИНА. И ОГАНОТ ОДЛИЧИ </text>
<text sub="clublinks" start="37.103" dur="0.2"> СОДРИНА. ТОЈ ПОREАР И СЕ ОСЛУГИ </text>
<text sub="clublinks" start="37.303" dur="0.334"> ТОЈ ПОREАР И СЕ ОСЛУГИ </text>
<text sub="clublinks" start="37.637" dur="0.033"> ТОЈ ПОIАР И СЕ ОДЛИЧИ ЗАЕДНИЦИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="37.67" dur="2.436"> ТОЈ ПОREАР ИСТИ ГИ ОДЛИЧИ ЗАЕДНИЦИТЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="40.106" dur="0.467"> ТОЈ ПОREАР ИСТИ ГИ ОДЛИЧИ ЗАЕДНИЦИТЕ НА ТАЛЕНТ </text>
<text sub="clublinks" start="40.573" dur="0.167"> ТОЈ ПОIАР ИСТИ ГИ ОДЛИЧИ ЗАЕДНИЦИТЕ НА ТАЛЕНТ И </text>
<text sub="clublinks" start="40.74" dur="0.267"> ЗАЕДНИЦИ НА ТАЛЕНТ И И </text>
<text sub="clublinks" start="41.007" dur="0.1"> ЗАЕДНИЦИ НА ТАЛЕНТ И Феникс. </text>
<text sub="clublinks" start="41.107" dur="0.167"> Феникс. </text>
<text sub="clublinks" start="41.274" dur="0.134"> Феникс. >>> </text>
<text sub="clublinks" start="41.408" dur="0.367"> Феникс. >>> поладна </text>
<text sub="clublinks" start="41.775" dur="0.066"> Феникс. >>> ПОСТАПНИ ТЕМПЕРАТУРИ </text>
<text sub="clublinks" start="41.841" dur="0.201"> Феникс. >>> ПОСТАПНИ ТЕМПЕРАТУРИ И </text>
<text sub="clublinks" start="42.042" dur="0.233"> >>> ПОСТАПНИ ТЕМПЕРАТУРИ И </text>
<text sub="clublinks" start="42.275" dur="0.2"> >>> ПОСТАПНИ ТЕМПЕРАТУРИ И ПОСТАВУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="42.475" dur="0.367"> >>> ПОСТАПНИ ТЕМПЕРАТУРИ И ПОСТАВУВАЕ НА ВЛЕГОСТ </text>
<text sub="clublinks" start="42.842" dur="0.267"> >>> ПОСТАПНИТЕ ТЕМПЕРАТУРИ И ПОСТАВУВАЕ НА ВЛЕГАТА </text>
<text sub="clublinks" start="43.109" dur="0.1"> >>> ПОСТАПНИТЕ ТЕМПЕРАТУРИ И ПОСТАВУВААТА ВЛАГОСТ СЕ ДОЗВОЛУВА </text>
<text sub="clublinks" start="43.209" dur="0.201"> ДОЗВОЛУВААТ ПОСТАВУВАЕТА ВЛЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="43.41" dur="0.133"> ЗГОЛЕМУВАЕ НА ВЛАГОСТ ВО ДАВАЕ ПОАР </text>
<text sub="clublinks" start="43.543" dur="0.067"> Зголемената влажност дозволуваат пожарни екипи </text>
<text sub="clublinks" start="43.61" dur="0.066"> ПОСТАВУВАЕ НА ВЛАГОСТ ВО ДВИЕЕ ПОIАРНИ ПОСТАВИ </text>
<text sub="clublinks" start="43.676" dur="0.601"> Зголемената влажност дозволуваат пожарникарските екипи да одат </text>
<text sub="clublinks" start="44.277" dur="0.167"> Зголемената влажност дозволуваат пожарникарските екипи да продолжат </text>
<text sub="clublinks" start="44.444" dur="0.1"> Зголемената влажност дозволуваат пожарни екипи да одат натаму </text>
<text sub="clublinks" start="44.544" dur="0.3"> ПОREАРНИ REИВАРИ ДА ОДАТ НА </text>
<text sub="clublinks" start="44.844" dur="0.467"> ПОREАРНИ СОСТОЈБИ ДА ОДАТ ВО НАВРЕДНИК </text>
<text sub="clublinks" start="45.311" dur="0.267"> ПОREАРНИ СОСТОЈБИ ДА ОДАТ ВО НАВРЕДНИОТ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="45.578" dur="0.167"> ПОREАРНИ REИВАРИ ДА ОДАТ ОД НАВРЕДНО ВО ОРЕГОН </text>
<text sub="clublinks" start="45.745" dur="0.167"> НАВРЕДНО ВО ОРЕГОН. </text>
<text sub="clublinks" start="45.912" dur="0.1"> НАВРЕДНО ВО ОРЕГОН. СЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="46.012" dur="0.901"> НАВРЕДНО ВО ОРЕГОН. СЕГА ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="46.913" dur="0.534"> НАВРЕДНО ВО ОРЕГОН. СЕГА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="47.447" dur="2.002"> НАВРЕДНО ВО ОРЕГОН. СЕГА ТРЕВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="49.449" dur="0.133"> НАВРЕДНО ВО ОРЕГОН. СЕГА ТРЕВААТ ЛИНИИ </text>
<text sub="clublinks" start="49.582" dur="0.234"> СЕГА СЕ КРЕИРААТ ЛИНИИ </text>
<text sub="clublinks" start="49.816" dur="4.304"> СЕГА СЕ КРЕИРААТ ЛИНИ ОКОЛУ </text>
<text sub="clublinks" start="54.12" dur="1.135"> СЕГА ТРЕВААТ ЛИНИ ОКОЛУ </text>
<text sub="clublinks" start="55.255" dur="0.133"> СЕГА ТРЕВААТ ЛИНИ ОКОЛУ ПЛАМЕНИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="55.388" dur="0.167"> Околу пламените. </text>
<text sub="clublinks" start="55.555" dur="0.868"> Околу пламените. 34 </text>
<text sub="clublinks" start="56.423" dur="0.266"> Околу пламените. 34 КУПУВАЧИ </text>
<text sub="clublinks" start="56.689" dur="0.101"> Околу пламените. 34 КУПУВАЧИ ВО СТАН. </text>
<text sub="clublinks" start="56.79" dur="0.166"> 34 КУПУВАЧИ ВО СТАН. </text>
<text sub="clublinks" start="56.956" dur="0.201"> 34 КУПУВАЧИ ВО СТАН. >> </text>
<text sub="clublinks" start="57.157" dur="1.568"> 34 КУПУВАЧИ ВО СТАН. >> И </text>
<text sub="clublinks" start="58.725" dur="0.334"> 34 КУПУВАЧИ ВО СТАН. >> И ОВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="59.059" dur="0.1"> 34 КУПУВАЧИ ВО СТАН. >> И ОВИЕ ХАРД-ХИТ </text>
<text sub="clublinks" start="59.159" dur="0.333"> >> И ОВИЕ ХАРД-ХИТ </text>
<text sub="clublinks" start="59.492" dur="0.1"> >> И ОВИЕ ХАРД-ХИТ ЗАЕДНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="59.592" dur="0.167"> ЗАЕДНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="59.759" dur="0.134"> ЗАЕДНИЦИ ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="59.893" dur="0.033"> ЗАЕДНИЦИ ДОГОЛЕМИНАТА </text>
<text sub="clublinks" start="59.926" dur="0.1"> ЗАЕДНИЦИ ДЕЛО НА </text>
<text sub="clublinks" start="60.026" dur="0.134"> ЗАЕДНИЦИ ПРОИЗВОДОТ НА </text>
<text sub="clublinks" start="60.16" dur="0.367"> ЗАЕДНИЦИ ДЕЛО НА ШТЕТА </text>
<text sub="clublinks" start="60.527" dur="0.2"> ЗАЕДНИЦИ ДЕЛО НА ШТЕТА Е </text>
<text sub="clublinks" start="60.727" dur="0.267"> ДЕЛО НА ШТЕТА Е </text>
<text sub="clublinks" start="60.994" dur="0.067"> ПОСТАНУВА ОПИСОТ НА ШТЕТАТА </text>
<text sub="clublinks" start="61.061" dur="0.4"> ПОВЕЕ ИСТРАНА НА ШТЕТА </text>
<text sub="clublinks" start="61.461" dur="0.233"> ДЕЛОВИНАТА НА ШТЕТА СЕ ПОЧИСТУВА </text>
<text sub="clublinks" start="61.694" dur="0.167"> ДЕНЕСКАТА ОД ШТЕТА ПОСТАПУВА. </text>
<text sub="clublinks" start="61.861" dur="0.167"> ДЕНЕС ПОСТАНУВАТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="62.028" dur="0.134"> ДЕНЕС ПОСТАНУВАТЕ. АТ </text>
<text sub="clublinks" start="62.162" dur="0.367"> ДЕНЕС ПОСТАНУВАТЕ. БАРЕМ </text>
<text sub="clublinks" start="62.529" dur="0.4"> ДЕНЕС ПОСТАНУВАТЕ. БАРЕМ ДЕСЕТ </text>
<text sub="clublinks" start="62.929" dur="1.568"> ДЕНЕС ПОСТАНУВАТЕ. БАРЕМ ДЕСЕТ ЛУЕ </text>
<text sub="clublinks" start="64.497" dur="0.367"> ДЕНЕС ПОСТАНУВАТЕ. БАРТИ ДЕСЕТ ЛУEOЕ ИМААТ </text>
<text sub="clublinks" start="64.864" dur="0.167"> ДЕНЕС ПОСТАНУВАТЕ. БАРТА ДЕСЕТ ЛУEOЕ УМИРААТ </text>
<text sub="clublinks" start="65.031" dur="0.3"> БАРТА ДЕСЕТ ЛУEOЕ УМИРААТ </text>
<text sub="clublinks" start="65.331" dur="0.101"> БАРТА ДЕСЕТ ЛИЦА УМРИЛЕ ДРATАВНО. </text>
<text sub="clublinks" start="65.432" dur="0.166"> ДРATАВЈА </text>
<text sub="clublinks" start="65.598" dur="0.1"> ДРATАВЈА 22 </text>
<text sub="clublinks" start="65.698" dur="1.802"> ДРATАВЈА 22 ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="67.5" dur="0.401"> ДРATАВЈА 22 ПОВЕЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="67.901" dur="0.1"> ДРATАВЈА 22 ПОВЕЕ ИСПИТУВААТ. </text>
<text sub="clublinks" start="68.001" dur="0.2"> 22 ПОВЕЕ ИСПИТУВААТ. </text>
<text sub="clublinks" start="68.201" dur="0.167"> 22 ПОВЕЕ ИСПИТУВААТ. 1100 г. </text>
<text sub="clublinks" start="68.368" dur="0.133"> 22 ПОВЕЕ ИСПИТУВААТ. 1100 ДОМА </text>
<text sub="clublinks" start="68.501" dur="1.468"> 22 ПОВЕЕ ИСПИТУВААТ. ИМААТ 1100 ДОМА </text>
<text sub="clublinks" start="69.969" dur="0.267"> 22 ПОВЕЕ ИСПИТУВААТ. 1100 домови се </text>
<text sub="clublinks" start="70.236" dur="0.1"> 22 ПОВЕЕ ИСПИТУВААТ. 1100 ДОмови се уништени </text>
<text sub="clublinks" start="70.336" dur="0.234"> 1100 ДОмови се уништени </text>
<text sub="clublinks" start="70.57" dur="0.1"> 1100 ДОМИ СЕ УНИШТЕНИ ДОЛГ </text>
<text sub="clublinks" start="70.67" dur="0.134"> 1100 ДОмови се уништени и со </text>
<text sub="clublinks" start="70.804" dur="0.834"> 1100 домови се уништени и со 500 </text>
<text sub="clublinks" start="71.638" dur="0.534"> 1100 ДОмови се уништени и со 500 други </text>
<text sub="clublinks" start="72.172" dur="0.1"> 1100 ДОмови се уништени и со 500 други структури </text>
<text sub="clublinks" start="72.272" dur="0.2"> ПОЛИ СО 500 ДРУГИ СТРУКТУРИ </text>
<text sub="clublinks" start="72.472" dur="0.1"> ПОЛИ СО 500 ДРУГИ СТРУКТУРИ КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="72.572" dur="1.335"> ПОЛИ СО 500 ДРУГИ КОНСТРУКЦИИ КАКО РЕЧНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="73.907" dur="0.267"> ПОЛИ СО 500 ДРУГИ СТРУКТУРИ КАКО АКОМИ И </text>
<text sub="clublinks" start="74.174" dur="0.166"> ПОЛИ СО 500 ДРУГИ КОНСТРУКЦИИ КАКО ГРАМИ И ШЕEDИ. </text>
<text sub="clublinks" start="74.34" dur="0.301"> КАКО РАСКИ И ШЕРИ. </text>
<text sub="clublinks" start="74.641" dur="0.167"> КАКО РАСКИ И ШЕРИ. Службеници </text>
<text sub="clublinks" start="74.808" dur="0.467"> КАКО РАСКИ И ШЕРИ. СЛУECTБЕНИЧКИ ОЧЕКУВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="75.275" dur="0.267"> КАКО РАСКИ И ШЕРИ. Службеници ги очекуваат оние </text>
<text sub="clublinks" start="75.542" dur="0.1"> КАКО РАСКИ И ШЕРИ. СЛУБЕНИЦИ ОЧЕКУВАТ ОВИЕ БРОЕВИ </text>
<text sub="clublinks" start="75.642" dur="0.167"> СЛУБЕНИЦИ ОЧЕКУВАТ ОВИЕ БРОЕВИ </text>
<text sub="clublinks" start="75.809" dur="0.166"> СЛУБЕНИЦИ ОЧЕКУВАТ ОНИЕ БРОЕВИ </text>
<text sub="clublinks" start="75.975" dur="0.167"> СЛУБЕНИЦИ ОЧЕКУВААТ ОВИЕ БРОЕВИ ДА РАСТАТ </text>
<text sub="clublinks" start="76.142" dur="0.501"> Службеници очекуваат оние броеви да растат </text>
<text sub="clublinks" start="76.643" dur="0.967"> СЛУБЕНИЦИ ОЧЕКУВААТ ОНИ БРОЕВИ ДА РАСТАТ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="77.61" dur="0.434"> СЛУБЕНИЦИ ОЧЕКУВААТ ОВИЕ БРОЕВИ ДА СЕ РАСТАТ ВО НАЈДОСТА </text>
<text sub="clublinks" start="78.044" dur="0.167"> СЛУБЕНИЦИ ОЧЕКУВААТ ОНИ БРОЕВИ ДА СЕ РАСТАТ ВО СЛЕДНИТЕ ДЕНИ. </text>
<text sub="clublinks" start="78.211" dur="0.2"> ДА РАСТЕТЕ ВО СЛЕДНИТЕ ДЕНОВИ. </text>
<text sub="clublinks" start="78.411" dur="0.634"> ДА РАСТЕТЕ ВО СЛЕДНИТЕ ДЕНОВИ. ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="79.045" dur="0.234"> ДА РАСТЕТЕ ВО СЛЕДНИТЕ ДЕНОВИ. НАЈМНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="79.279" dur="0.834"> ДА РАСТЕТЕ ВО СЛЕДНИТЕ ДЕНОВИ. НАЈАКТИВНИ </text>
<text sub="clublinks" start="80.113" dur="0.334"> ДА РАСТЕТЕ ВО СЛЕДНИТЕ ДЕНОВИ. НАЈАКТИВНО ОГАНИ </text>
<text sub="clublinks" start="80.447" dur="0.2"> ДА РАСТЕТЕ ВО СЛЕДНИТЕ ДЕНОВИ. НАЈАКТИВНО ПОIАР ВО </text>
<text sub="clublinks" start="80.647" dur="0.167"> НАЈАКТИВНО ПОIАР ВО </text>
<text sub="clublinks" start="80.814" dur="0.133"> НАЈАКТИВНО ПОIАР ВО ТОЛКА </text>
<text sub="clublinks" start="80.947" dur="0.1"> НАЈАКТИВНО ПОREАР ВО МЕТРО </text>
<text sub="clublinks" start="81.047" dur="1.001"> НАЈАКТИВНО ПОIАР ВО МЕТРО-ПОДРАЧЈЕТО </text>
<text sub="clublinks" start="82.048" dur="1.235"> НАЈАКТИВНО ПОIАРИ ВО МЕТРО ПОДРАЧЈЕТО Е </text>
<text sub="clublinks" start="83.283" dur="2.068"> НАЈАКТИВНО ПОREАР ВО МЕТРО ПОДРАЧЈЕТО Е </text>
<text sub="clublinks" start="85.351" dur="0.134"> НАЈАКТИВНО ГОРИЕ НА ПОREАР ВО МЕТРО ПОДРАЧЈЕТО Е РЕКОТО РЕК </text>
<text sub="clublinks" start="85.485" dur="0.2"> ПОВРШИНАТА НА МЕТРО Е РОКА </text>
<text sub="clublinks" start="85.685" dur="0.1"> ПОВРШИНАТА НА МЕТРО Е ПО FАР ОД РЕКОВИНАТА. </text>
<text sub="clublinks" start="85.785" dur="0.2"> ПОIАР. </text>
<text sub="clublinks" start="85.985" dur="0.568"> ПОIАР. И </text>
<text sub="clublinks" start="86.553" dur="0.333"> ПОIАР. И НЕКОИ </text>
<text sub="clublinks" start="86.886" dur="0.768"> ПОIАР. И некаква евакуација </text>
<text sub="clublinks" start="87.654" dur="0.801"> ПОIАР. И НЕКОИ НИВО НА ЕАКАУАЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="88.455" dur="0.166"> ПОIАР. И ИМААТ НЕКОИ НИВО НА ЕАКАУАЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="88.621" dur="0.201"> И ИМААТ НЕКОИ НИВО НА ЕАКАУАЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="88.822" dur="0.166"> И НЕКОИ НЕВИ ЕВАКАЦИОНИ НИВО се искажани </text>
<text sub="clublinks" start="88.988" dur="0.101"> И НЕКОИ НИВО НА ЕАКАУАЦИЈА СЕ НАМАЛУВААТ. </text>
<text sub="clublinks" start="89.089" dur="0.166"> СЕ НАМАЛУВА. </text>
<text sub="clublinks" start="89.255" dur="0.1"> СЕ НАМАЛУВА. И </text>
<text sub="clublinks" start="89.355" dur="0.067"> СЕ НАМАЛУВА. И НЕКОИ </text>
<text sub="clublinks" start="89.422" dur="0.134"> СЕ НАМАЛУВА. И НЕКОИ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="89.556" dur="0.133"> СЕ НАМАЛУВА. И, некои се уште </text>
<text sub="clublinks" start="89.689" dur="1.902"> СЕ НАМАЛУВА. И, некои се уште се под </text>
<text sub="clublinks" start="91.591" dur="1.268"> СЕ НАМАЛУВА. И НЕКОИ СЕ Уште под А. </text>
<text sub="clublinks" start="92.859" dur="0.2"> И НЕКОИ СЕ Уште под А. </text>
<text sub="clublinks" start="93.059" dur="0.1"> И НЕКОИ СЕ УШТЕ ПО НИВО </text>
<text sub="clublinks" start="93.159" dur="0.134"> И НЕКОИ СЕ УШТЕ ПО ТРИ НИВО </text>
<text sub="clublinks" start="93.293" dur="0.1"> И НЕКОИ СЕ УШТЕ ПОД ТРИЕ ИЗВЕСТУВАЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="93.393" dur="0.2"> ИЗВЕСТУВАЕ НА ТРИ НИВО. </text>
<text sub="clublinks" start="93.593" dur="0.2"> ИЗВЕСТУВАЕ НА ТРИ НИВО. ПОIАР </text>
<text sub="clublinks" start="93.793" dur="0.067"> ИЗВЕСТУВАЕ НА ТРИ НИВО. КОМАНДАРИ ЗА ПОREАР </text>
<text sub="clublinks" start="93.86" dur="0.534"> ИЗВЕСТУВАЕ НА ТРИ НИВО. КАЈ КОМАНДЕРИ ЗА ПОIАР </text>
<text sub="clublinks" start="94.394" dur="0.133"> ИЗВЕСТУВАЕ НА ТРИ НИВО. КОМАНДЕРИТЕ ЗА ПОREАРИ КАAYААТ REИВОТИ </text>
<text sub="clublinks" start="94.527" dur="0.234"> ИЗВЕСТУВАЕ НА ТРИ НИВО. КОМАНДЕРИТЕ ЗА ПОREАРИ КАААТ ПОСТАПКИ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="94.761" dur="0.233"> КОМАНДЕРИТЕ ЗА ПОREАРИ КАААТ ПОСТАПИ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="94.994" dur="0.134"> КОМАНДЕРИТЕ ЗА ПОREАРИ КАААТ ПОСТАПКИ ВАШАТ </text>
<text sub="clublinks" start="95.128" dur="0.1"> КОМАНДЕРИТЕ ЗА ПОREАРИ КАAYААТ ЈАВНИТЕ ПРОГРЕСИ </text>
<text sub="clublinks" start="95.228" dur="0.601"> КОМАНДЕРИТЕ ЗА ПОREАРИ КАAYААТ ПОСОДИ ПРОГРЕСИТЕ НО </text>
<text sub="clublinks" start="95.829" dur="0.433"> КОМАНДЕРИТЕ ЗА ПОREАРИ КАAYААТ ПОСЕБНИЦИТЕ ПРОГРЕСААТ НО ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="96.262" dur="0.167"> КОМАНДЕРИТЕ ЗА ПОREАРИ ВЕЛААТ ПОСЕБНИЦИТЕ ПРОГРЕСААТ, АМА Е </text>
<text sub="clublinks" start="96.429" dur="0.2"> КОМАНДЕРИТЕ ЗА ПОREАРИ КА CААТ ПОСТАПКИТЕ ПРОГРЕСААТ, НО И ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="96.629" dur="0.234"> ИЗРАБОТКА НА НАПРЕДОК, НО И ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="96.863" dur="0.067"> ИЗРАБОТКА НА ПРОГРЕСОТ, НО ТОА Е РАНО </text>
<text sub="clublinks" start="96.93" dur="0.066"> ИЗРАБОТКА НА ПРОГРЕС, НО ТОА Е РАНО </text>
<text sub="clublinks" start="96.996" dur="0.101"> ОБРАЗУВАЕ НА ПРОГРЕС, НО ТРЕБА ДА СЕ ПОСТАВУВА </text>
<text sub="clublinks" start="97.097" dur="0.133"> НАПРАВКА НАПРЕДНОСТ, НО ТРЕБЕНО Е РАНО ДА СЕ ИЗЛЕЗИ </text>
<text sub="clublinks" start="97.23" dur="1.201"> НАПРАВКА НАПРЕДНОСТ, НО ТРЕБА ПОСТАВУВАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="98.431" dur="0.801"> ИЗРАБОТКА НА ПРОГРЕС, НО ТРЕБЕНО Е РАНО ДА ИЗЛЕЗЕ СЕКОЕ СОРТИ </text>
<text sub="clublinks" start="99.232" dur="0.234"> НАПРАВКА НАПРЕДНОСТ, НО ТРЕБА РАНО ДА СЕ ОСТВАРИ СЕКОЈ ВИД </text>
<text sub="clublinks" start="99.466" dur="0.3"> РАНО ДА ИСПЛАТИМЕ СЕКОЈ СОРД </text>
<text sub="clublinks" start="99.766" dur="0.133"> РАНО ДА ИСКЛУЧИТЕ СЕКОЈ СОДРИНА </text>
<text sub="clublinks" start="99.899" dur="0.1"> РАНО ДА ИЗЛОЕТЕ БИЛО СЕКОЈ СРЕДИНСКИ БРОЈ. </text>
<text sub="clublinks" start="99.999" dur="0.167"> БРОЈ НА СОДРИНА. </text>
<text sub="clublinks" start="100.166" dur="0.034"> БРОЈ НА СОДРИНА. >> </text>
<text sub="clublinks" start="100.2" dur="0.1"> БРОЈ НА СОДРИНА. >> КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="100.3" dur="0.1"> БРОЈ НА СОДРИНА. >> КАКО ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="100.4" dur="1.301"> БРОЈ НА СОДРИНА. >> КАКО ШТО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="101.701" dur="0.768"> БРОЈ НА СОДРИНА. >> КАКО КОИ КРЕВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="102.469" dur="0.166"> БРОЈ НА СОДРИНА. >> КАКО ШТО ВЛАГААТ КОНТРОЛА </text>
<text sub="clublinks" start="102.635" dur="0.234"> >> КАКО ШТО ВЛАГААТ КОНТРОЛА </text>
<text sub="clublinks" start="102.869" dur="0.1"> >> КАКО ТИЕ КОРИРААТ ЛИНИИ ЗА КОНТРОЛА, </text>
<text sub="clublinks" start="102.969" dur="0.1"> >> КАКО ШТО ГЛАВААТ ЛИНИИ ЗА КОНТРОЛА, ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="103.069" dur="0.134"> >> КАКО ШТО ГЛАВААТ ЛИНИИ ЗА КОНТРОЛА, ТИЕ ИМААТ </text>
<text sub="clublinks" start="103.203" dur="0.166"> >> КАКО ШТО ГЛАВААТ ЛИНИИ ЗА КОНТРОЛА, ТРЕБА </text>
<text sub="clublinks" start="103.369" dur="0.968"> >> КАКО ШТО ГЛАВААТ ЛИНИИ ЗА КОНТРОЛА, ТРЕБА ДА СЕ НОПАТ </text>
<text sub="clublinks" start="104.337" dur="0.2"> >> КАКО ШТО ГЛАВААТ ЛИНИИ ЗА КОНТРОЛА, ТРЕБА ДА СЕ ХОПИРААТ </text>
<text sub="clublinks" start="104.537" dur="0.2"> >> КАКО КОРИРААТ ЛИНИИ ЗА КОНТРОЛА, ТРЕБА ДА СЕ ХОПИРААТ - </text>
<text sub="clublinks" start="104.737" dur="0.201"> ЛИНИИ, Треба да се надеваат - </text>
<text sub="clublinks" start="104.938" dur="0.1"> ЛИНИИ, ТРЕБА ДА СЕ ХОПСАТ - ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="105.038" dur="0.067"> ЛИНИИ, ТРЕБА ДА СЕ НОПАТ - ТИЕ ИМААТ </text>
<text sub="clublinks" start="105.105" dur="0.1"> ЛИНИИ, ТРЕБА ДА СЕ НОПУВААТ - ТРЕБА </text>
<text sub="clublinks" start="105.205" dur="0.1"> ЛИНИИ, ТРЕБА ДА СЕ НОПУВААТ - ТРЕБА ДА БИДАТ </text>
<text sub="clublinks" start="105.305" dur="0.767"> ЛИНИИ, ТРЕБА ДА СЕ НОПУВААТ - ТРЕБА ДА СЕ МОАТ </text>
<text sub="clublinks" start="106.072" dur="0.267"> ЛИНИИ, ТРЕБА ДА СЕ НОПУВААТ - ТРЕБА ДА БИДАТ СЕКОГАШ </text>
<text sub="clublinks" start="106.339" dur="0.1"> ЛИНИИ, ТРЕБА ДА СЕ ХОПСУВААТ - ТРЕБА ДА MУВААТ БИЛО OTЕШКО </text>
<text sub="clublinks" start="106.439" dur="0.2"> ТРЕБА ТРЕБА </text>
<text sub="clublinks" start="106.639" dur="0.134"> ТРЕБА ДА ИСЧУТААТ БИЛО OTЕШКИ ОБЛАСТИ </text>
<text sub="clublinks" start="106.773" dur="1.702"> ТРЕБА ДА ИСЧИШАТ НЕКОИ HЕШКИ ОБЛАСТИ ОКОЛУ </text>
<text sub="clublinks" start="108.475" dur="5.105"> ТРЕБА ДА ИСЧУТААТ НЕКОИ OTЕШКИ ОБЛАСТИ ОКОЛУ ОВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="113.58" dur="0.1"> ТРЕБА ДА ИСЧУТААТ БИЛО OTЕШКИ ОБЛАСТИ ОД ОВИЕ КОНТРОЛА </text>
<text sub="clublinks" start="113.68" dur="0.233"> ОБЛАСТИ ОКОЛУ ОВИЕ КОНТРОЛА </text>
<text sub="clublinks" start="113.913" dur="2.403"> ОБЛАСТИ ОД ОВИЕ ЛИНИИ ЗА КОНТРОЛА. </text>
<text sub="clublinks" start="116.316" dur="0.233"> ЛИНИИ </text>
<text sub="clublinks" start="116.549" dur="0.067"> ЛИНИИ АТИНА </text>
<text sub="clublinks" start="116.616" dur="0.901"> ЛИНИИ АТИНА НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="117.517" dur="2.069"> ЛИНИИ АТИНА ЧЕКАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="119.586" dur="0.867"> ЛИНИИ АТИНА ДА ЧЕКАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="120.453" dur="0.167"> ЛИНИИ АТИНА Чекаме да направиме </text>
<text sub="clublinks" start="120.62" dur="0.167"> ЛИНИИ АТИНА Чекаме да се осигураме </text>
<text sub="clublinks" start="120.787" dur="0.233"> АТИНА Чекаме да се осигураме </text>
<text sub="clublinks" start="121.02" dur="0.101"> АТИНА ОЧЕКУВАМЕ ДА ГИ УБИСТИМЕ ОВИЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="121.121" dur="0.166"> ТИЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="121.287" dur="0.067"> ТИЕ. >> </text>
<text sub="clublinks" start="121.354" dur="0.1"> ТИЕ. >> Дали </text>
<text sub="clublinks" start="121.454" dur="0.134"> ТИЕ. >> Дали тебе </text>
<text sub="clublinks" start="121.588" dur="0.066"> ТИЕ. >> ОЧЕКУВАЛЕ </text>
<text sub="clublinks" start="121.654" dur="0.734"> ТИЕ. >> ОЧЕКУВАЛЕ </text>
<text sub="clublinks" start="122.388" dur="0.534"> ТИЕ. >> ОЧЕКУВАЛЕ ДА ИМАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="122.922" dur="0.201"> ТИЕ. >> ОЧЕКУВАЛЕ ДА ИМАТЕ НЕКОИ </text>
<text sub="clublinks" start="123.123" dur="0.3"> >> ОЧЕКУВАЛЕ ДА ИМАТЕ НЕКОИ </text>
<text sub="clublinks" start="123.423" dur="0.067"> >> ОЧЕКУВАВТЕ ДА ИМАТЕ НЕКОЛКУ СОДРИНА </text>
<text sub="clublinks" start="123.49" dur="0.066"> >> ОЧЕКУВАВТЕ ДА ИМАТЕ НЕКОЛКУ СОДРИНА ВО </text>
<text sub="clublinks" start="123.556" dur="0.834"> >> ОЧЕКУВАЛЕ ДА ИМАТЕ НЕКОЛКУ СОДРИНА ВО </text>
<text sub="clublinks" start="124.39" dur="0.201"> >> ОЧЕКУВАВТЕ ДА ИМАТЕ НЕКОЛКУ СОДРИНА ВО СЛЕДНИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="124.591" dur="0.233"> >> ОЧЕКУВАЛЕ ДА ИМАТЕ НЕКОЛКУ СОДРИНА ВО СЛЕДНИТЕ ДВА </text>
<text sub="clublinks" start="124.824" dur="0.234"> СОДРИНА ВО СЛЕДНИТЕ ДВЕ </text>
<text sub="clublinks" start="125.058" dur="0.1"> СОДРИНА ВО СЛЕДНИТЕ ДВЕ ДЕНА? </text>
<text sub="clublinks" start="125.158" dur="0.167"> ДЕНОВИ? </text>
<text sub="clublinks" start="125.325" dur="0.233"> ДЕНОВИ? 400 </text>
<text sub="clublinks" start="125.558" dur="0.1"> ДЕНОВИ? 400 пожарникари </text>
<text sub="clublinks" start="125.658" dur="0.835"> ДЕНОВИ? СЕ 400 пожарникари </text>
<text sub="clublinks" start="126.493" dur="0.834"> ДЕНОВИ? РАБОТАТ 400 ПОIАРНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="127.327" dur="0.233"> ДЕНОВИ? РАБОТАТ 400 ПОIАРНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="127.56" dur="0.301"> РАБОТАТ 400 ПОIАРНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="127.861" dur="0.1"> 400 Противпожарни работи работат покрај реката. </text>
<text sub="clublinks" start="127.961" dur="0.167"> ОД РЕКОР. </text>
<text sub="clublinks" start="128.128" dur="0.033"> ОД РЕКОР. ИТ </text>
<text sub="clublinks" start="128.161" dur="0.1"> ОД РЕКОР. Е </text>
<text sub="clublinks" start="128.261" dur="0.167"> ОД РЕКОР. ЗАВРШИ </text>
<text sub="clublinks" start="128.428" dur="0.233"> ОД РЕКОР. ГОТОВО Е 134 000 </text>
<text sub="clublinks" start="128.661" dur="0.1"> ОД РЕКОР. ГОТОВО Е 134 000 АКТ. </text>
<text sub="clublinks" start="128.761" dur="0.201"> ГОТОВО Е 134 000 АКТ. </text>
<text sub="clublinks" start="128.962" dur="0.1"> ГОТОВО Е 134 000 АКТ. САМО </text>
<text sub="clublinks" start="129.062" dur="0.133"> ГОТОВО Е 134 000 АКТ. САМО ЕДЕН </text>
<text sub="clublinks" start="129.195" dur="0.668"> ГОТОВО Е 134 000 АКТ. САМО ЕДЕН МИЛ </text>
<text sub="clublinks" start="129.863" dur="0.166"> ГОТОВО Е 134 000 АКТ. САМО ЕДЕН МИЛ </text>
<text sub="clublinks" start="130.029" dur="0.434"> ГОТОВО Е 134 000 АКТ. САМО ЕДЕН МИЛ </text>
<text sub="clublinks" start="130.463" dur="0.334"> ГОТОВО Е 134 000 АКТ. САМО ЕДЕН МАЈЛЕ Е </text>
<text sub="clublinks" start="130.797" dur="0.167"> ГОТОВО Е 134 000 АКТ. САМО ЕДЕН МИЛЕ Е ПЛААТА </text>
<text sub="clublinks" start="130.964" dur="0.167"> САМО ЕДЕН МИЛЕ Е ПЛААТА </text>
<text sub="clublinks" start="131.131" dur="0.433"> САМО ЕДЕН МАЈЛЕ Е ПЛААТА НА </text>
<text sub="clublinks" start="131.564" dur="0.167"> САМО ЕДЕН МИЛЕ Е ПЛА OFА НА КРЕКСКИ </text>
<text sub="clublinks" start="131.731" dur="0.167"> САМО ЕДЕН МИЛЕ Е ПЛАА НА КРЕКСКИ ПОREАР. </text>
<text sub="clublinks" start="131.898" dur="0.167"> ОД КРЕКСКИ ПОАР. </text>
<text sub="clublinks" start="132.065" dur="1.334"> ОД КРЕКСКИ ПОАР. ИТ </text>
<text sub="clublinks" start="133.399" dur="0.267"> ОД КРЕКСКИ ПОАР. ТОА ИМА </text>
<text sub="clublinks" start="133.666" dur="0.134"> ОД КРЕКСКИ ПОАР. УБИЕЛЕ </text>
<text sub="clublinks" start="133.8" dur="0.233"> ОД КРЕКСКИ ПОАР. УБИЕ ЧЕТИРИ </text>
<text sub="clublinks" start="134.033" dur="1.535"> ОД КРЕКСКИ ПОАР. УБИЕ ЧЕТИРИ ЛУЕ </text>
<text sub="clublinks" start="135.568" dur="0.367"> ОД КРЕКСКИ ПОАР. УБИЛО ЧЕТИРИ ЛУЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="135.935" dur="0.167"> УБИЛО ЧЕТИРИ ЛУЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="136.102" dur="0.134"> УБИВА ЧЕТИРИ ЛУЕ ВО ВАС </text>
<text sub="clublinks" start="136.236" dur="0.133"> УБИВА ЧЕТИРИ ЛУЕ ВО ВАС МАРИЈАН </text>
<text sub="clublinks" start="136.369" dur="0.1"> УБИВА ЧЕТИРИ ЛУЕ ВО ВЕСЕ МАРИЈАНСКАТА ЗЕМЈА </text>
<text sub="clublinks" start="136.469" dur="0.067"> УБИВА ЧЕТИРИ ЛУЕ ВО ВЕСЕ МАРИСКАТА ЗЕМЈА И </text>
<text sub="clublinks" start="136.536" dur="2.636"> УБИВА ЧЕТИРИ ЛУЕ ВО ВЕСЕ МАРИЈАНСКА ЗЕМЈА И ЕДЕН </text>
<text sub="clublinks" start="139.172" dur="0.233"> ВИЕ МАРИЈАНСКА ЗЕМЈА И ЕДНА </text>
<text sub="clublinks" start="139.405" dur="0.167"> ВИЕ МАРИЈАНСКА ЗЕМЈА И Едно лице </text>
<text sub="clublinks" start="139.572" dur="0.234"> ВИЕ МАРИСКА ЗЕМЈА И ЕДНО ЛИЦЕ Е </text>
<text sub="clublinks" start="139.806" dur="0.1"> ВИЕ МАРИЈАНСКА ЗЕМЈА И ЕДНО ЛИЦЕ ПРОЧИТУВА. </text>
<text sub="clublinks" start="139.906" dur="0.2"> ЛИЦА ИСЧИШТА. </text>
<text sub="clublinks" start="140.106" dur="0.067"> ЛИЦА ИСЧИШТА. МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="140.173" dur="0.133"> ЛИЦА ИСЧИШТА. МНОГУ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="140.306" dur="0.134"> ЛИЦА ИСЧИШТА. МНОГУ ОВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="140.44" dur="1.101"> ЛИЦА ИСЧИШТА. МНОГУ ОД ТИЕ ЛУEOЕ </text>
<text sub="clublinks" start="141.541" dur="1.969"> ЛИЦА ИСЧИШТА. МНОГУ ОВИЕ ЛУЕ ИМААТ </text>
<text sub="clublinks" start="143.51" dur="0.2"> ЛИЦА ИСЧИШТА. МНОГУ ОВИЕ ЛУEOЕ МОADАТ </text>
<text sub="clublinks" start="143.71" dur="0.3"> МНОГУ ОВИЕ ЛУEOЕ МОADАТ </text>
<text sub="clublinks" start="144.01" dur="0.1"> МНОГУ ОД ЛИЦА ИМААТ ДА ЕВАКУИРААТ. </text>
<text sub="clublinks" start="144.11" dur="0.2"> ЕВАКУИРАМ. </text>
<text sub="clublinks" start="144.31" dur="4.338"> ЕВАКУИРАМ. ДОБРО </text>
<text sub="clublinks" start="148.648" dur="0.133"> ЕВАКУИРАМ. ДОБАР ДЕН, </text>
<text sub="clublinks" start="148.781" dur="1.569"> ЕВАКУИРАМ. ДОБРО ПОпладне, БРАЈАН. </text>
<text sub="clublinks" start="150.35" dur="0.233"> ДОБРО ПОпладне, БРАЈАН. </text>
<text sub="clublinks" start="150.583" dur="0.367"> ДОБРО ПОпладне, БРАЈАН. ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="150.95" dur="0.167"> ДОБРО ПОпладне, БРАЈАН. ТОА Е ТОЧНО. </text>
<text sub="clublinks" start="151.117" dur="0.2"> ТОА Е ТОЧНО. </text>
<text sub="clublinks" start="151.317" dur="0.201"> ТОА Е ТОЧНО. ДОБРО </text>
<text sub="clublinks" start="151.518" dur="0.1"> ТОА Е ТОЧНО. ДОБАР ДЕН. </text>
<text sub="clublinks" start="151.618" dur="0.166"> ДОБАР ДЕН. </text>
<text sub="clublinks" start="151.784" dur="0.034"> ДОБАР ДЕН. ИТ </text>
<text sub="clublinks" start="151.818" dur="0.033"> ДОБАР ДЕН. Е </text>
<text sub="clublinks" start="151.851" dur="0.1"> ДОБАР ДЕН. ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="151.951" dur="0.1"> ДОБАР ДЕН. МНОГУ Е </text>
<text sub="clublinks" start="152.051" dur="0.601"> ДОБАР ДЕН. ТОА Е МНОГУ ПАТОК </text>
<text sub="clublinks" start="152.652" dur="0.4"> ДОБАР ДЕН. ТОА Е МНОГУ ВЕЛИКА </text>
<text sub="clublinks" start="153.052" dur="0.101"> ДОБАР ДЕН. ТОА Е МНОГУ ПАТ ПРОДАВНИЦИ ДЕЛОВИ. </text>
<text sub="clublinks" start="153.153" dur="0.166"> ТОА Е МНОГУ ПАТ ПРОДАВНИЦИ ДЕЛОВИ. </text>
<text sub="clublinks" start="153.319" dur="0.067"> ТОА Е МНОГУ ПАТ ПРОДАВНИЦИ ДЕЛОВИ. Јас </text>
<text sub="clublinks" start="153.386" dur="0.1"> ТОА Е МНОГУ ПАТ ПРОДАВНИЦИ ДЕЛОВИ. ЈАС СУМ </text>
<text sub="clublinks" start="153.486" dur="0.234"> ТОА Е МНОГУ ПАТ ПРОДАВНИЦИ ДЕЛОВИ. ОДАМ </text>
<text sub="clublinks" start="153.72" dur="0.233"> ТОА Е МНОГУ ПАТ ПРОДАВНИЦИ ДЕЛОВИ. ОДАМ </text>
<text sub="clublinks" start="153.953" dur="0.201"> ТОА Е МНОГУ ПАТ ПРОДАВНИЦИ ДЕЛОВИ. Одам да чекорам </text>
<text sub="clublinks" start="154.154" dur="0.433"> ТОА Е МНОГУ ПАТ ПРОДАВНИЦИ ДЕЛОВИ. Одам да чекорам настрана </text>
<text sub="clublinks" start="154.587" dur="0.534"> ТОА Е МНОГУ ПАТ ПРОДАВНИЦИ ДЕЛОВИ. Одам да чекорам настрана </text>
<text sub="clublinks" start="155.121" dur="0.167"> ТОА Е МНОГУ ПАТ ПРОДАВНИЦИ ДЕЛОВИ. Одам да чекорам настрана тебе </text>
<text sub="clublinks" start="155.288" dur="0.2"> Одам да чекорам настрана тебе </text>
<text sub="clublinks" start="155.488" dur="0.067"> Одам да чекорам настрана, па момци </text>
<text sub="clublinks" start="155.555" dur="0.067"> Одам да чекорам настрана, за да можете момците </text>
<text sub="clublinks" start="155.622" dur="0.1"> Одам да чекорам настрана, за да можете момците да видите </text>
<text sub="clublinks" start="155.722" dur="0.734"> Одам да чекорам настрана, за да можете момците да го видите </text>
<text sub="clublinks" start="156.456" dur="0.5"> Одам да чекорам настрана, за да можете момците да го видите патот </text>
<text sub="clublinks" start="156.956" dur="0.134"> Одам да чекорам настрана, за да можете момците да го видите блокот на патот </text>
<text sub="clublinks" start="157.09" dur="0.2"> Момците можат да го видат блокот на патот </text>
<text sub="clublinks" start="157.29" dur="0.1"> Момците можат да го видат блокот на патот овде. </text>
<text sub="clublinks" start="157.39" dur="0.167"> ОВДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="157.557" dur="0.1"> ОВДЕ ТИ </text>
<text sub="clublinks" start="157.657" dur="0.133"> ОВДЕ НЕ МОANЕ </text>
<text sub="clublinks" start="157.79" dur="0.101"> ОВДЕ НЕ МОANЕ НАВИСТИНА </text>
<text sub="clublinks" start="157.891" dur="0.7"> ОВДЕ НЕ МОANЕ НАВИСТИНА </text>
<text sub="clublinks" start="158.591" dur="0.234"> ОВДЕ НЕ МОANЕ НАВИСТИНА ВЛЕЗ </text>
<text sub="clublinks" start="158.825" dur="0.167"> ОВДЕ НЕ МОANЕ НАВИСТИНА ВО ГРАДОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="158.992" dur="0.167"> НЕ МОANЕ НАВИСТИНА ВО ГРАДОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="159.159" dur="0.133"> НЕ МОANЕ НАВИСТИНА ВО ГРАДОТ. НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="159.292" dur="0.067"> НЕ МОANЕ НАВИСТИНА ВО ГРАДОТ. НИЕ РАЗГОВАРАВМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="159.359" dur="0.467"> НЕ МОANЕ НАВИСТИНА ВО ГРАДОТ. ЗБОРУВАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="159.826" dur="0.233"> НЕ МОANЕ НАВИСТИНА ВО ГРАДОТ. Зборувавме за некои </text>
<text sub="clublinks" start="160.059" dur="0.167"> НЕ МОANЕ НАВИСТИНА ВО ГРАДОТ. Зборувавме со некои луѓе. </text>
<text sub="clublinks" start="160.226" dur="0.167"> Зборувавме со некои луѓе. </text>
<text sub="clublinks" start="160.393" dur="0.1"> Зборувавме со некои луѓе. НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="160.493" dur="0.1"> Зборувавме со некои луѓе. САМО </text>
<text sub="clublinks" start="160.593" dur="0.301"> Зборувавме со некои луѓе. САМО САКАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="160.894" dur="0.166"> Зборувавме со некои луѓе. САМО САКАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="161.06" dur="0.367"> Зборувавме со некои луѓе. САМО САКАМЕ ДА ПРОВЕРИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="161.427" dur="0.801"> Зборувавме со некои луѓе. Ние само сакаме да провериме </text>
<text sub="clublinks" start="162.228" dur="0.2"> Зборувавме со некои луѓе. Ние само сакаме да ги провериме нивните </text>
<text sub="clublinks" start="162.428" dur="0.201"> Ние само сакаме да ги провериме нивните </text>
<text sub="clublinks" start="162.629" dur="0.467"> Ние само сакаме да ги провериме нивните домови </text>
<text sub="clublinks" start="163.096" dur="0.4"> САМО САКАМЕ да ги провериме нивните домови и </text>
<text sub="clublinks" start="163.496" dur="0.1"> Ние само сакаме да ги провериме нивните домови и животни. </text>
<text sub="clublinks" start="163.596" dur="0.167"> ДОМИ И ANИВОТНИ. </text>
<text sub="clublinks" start="163.763" dur="0.234"> ДОМИ И ANИВОТНИ. >> </text>
<text sub="clublinks" start="163.997" dur="2.569"> ДОМИ И ANИВОТНИ. >> ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="166.566" dur="1.068"> ДОМИ И ANИВОТНИ. >> ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="167.634" dur="0.1"> ДОМИ И ANИВОТНИ. >> ТОА Е СТРАШНО. </text>
<text sub="clublinks" start="167.734" dur="0.167"> >> ТОА Е СТРАШНО. </text>
<text sub="clublinks" start="167.901" dur="1.668"> >> ТОА Е СТРАШНО. НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="169.569" dur="3.67"> >> ТОА Е СТРАШНО. НИЕ ИМАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="173.239" dur="0.167"> >> ТОА Е СТРАШНО. Имавме </text>
<text sub="clublinks" start="173.406" dur="0.234"> >> ТОА Е СТРАШНО. МОРАШЕ </text>
<text sub="clublinks" start="173.64" dur="0.3"> >> ТОА Е СТРАШНО. ТРЕБА ДА ДОЈДЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="173.94" dur="0.767"> >> ТОА Е СТРАШНО. Требаше да излеземе </text>
<text sub="clublinks" start="174.707" dur="2.169"> >> ТОА Е СТРАШНО. Требаше да излеземе овде </text>
<text sub="clublinks" start="176.876" dur="0.167"> Требаше да излеземе овде </text>
<text sub="clublinks" start="177.043" dur="0.067"> Требаше да излеземе овде и </text>
<text sub="clublinks" start="177.11" dur="3.103"> Требаше да излеземе овде и да одиме </text>
<text sub="clublinks" start="180.213" dur="0.3"> Требаше да излеземе овде и да одиме низ </text>
<text sub="clublinks" start="180.513" dur="0.1"> Требаше да излеземе овде и да одиме низ блокови на патишта. </text>
<text sub="clublinks" start="180.613" dur="0.167"> И ОДЕТЕ СО ПАТНИ БРОК. </text>
<text sub="clublinks" start="180.78" dur="0.067"> И ОДЕТЕ СО ПАТНИ БРОК. >> </text>
<text sub="clublinks" start="180.847" dur="0.067"> И ОДЕТЕ СО ПАТНИ БРОК. >> THE </text>
<text sub="clublinks" start="180.914" dur="0.367"> И ОДЕТЕ СО ПАТНИ БРОК. >> СОНЦЕТО </text>
<text sub="clublinks" start="181.281" dur="0.267"> И ОДЕТЕ СО ПАТНИ БРОК. >> СОНЦЕТО Е </text>
<text sub="clublinks" start="181.548" dur="0.6"> И ОДЕТЕ СО ПАТНИ БРОК. >> СОНЦЕТО Е ЕДИМНО </text>
<text sub="clublinks" start="182.148" dur="0.701"> И ОДЕТЕ СО ПАТНИ БРОК. >> СОНЦЕТО Е ВЕРВО ПОЧЕТЕНО </text>
<text sub="clublinks" start="182.849" dur="0.233"> И ОДЕТЕ СО ПАТНИ БРОК. >> СОНЦЕТО ОДВОЛКУ ПОЧНА </text>
<text sub="clublinks" start="183.082" dur="0.201"> >> СОНЦЕТО ОДВОЛКУ ПОЧНА </text>
<text sub="clublinks" start="183.283" dur="0.166"> >> СОНЦЕТО ЕДВЕРНО ПОЧНА ДА ДОЈДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="183.449" dur="0.101"> >> СОНЦЕТО ЕДВЕРНО ПОЧНА ДА ДОЈДЕ НИЗ. </text>
<text sub="clublinks" start="183.55" dur="0.2"> ДОЈДЕТЕ СЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="183.75" dur="0.1"> ДОЈДЕТЕ СЕ. ПАТ </text>
<text sub="clublinks" start="183.85" dur="0.067"> ДОЈДЕТЕ СЕ. ПАТНИ БЛОКИ </text>
<text sub="clublinks" start="183.917" dur="0.533"> ДОЈДЕТЕ СЕ. ПАТНИ БЛОКИ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="184.45" dur="0.234"> ДОЈДЕТЕ СЕ. ПОСТАВУВААТ БЛОКИ НА ПАТИШТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="184.684" dur="0.734"> ДОЈДЕТЕ СЕ. ПОСТАВЕНИ БЛОКИ НА ПАТИШТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="185.418" dur="0.367"> ДОЈДЕТЕ СЕ. ПАТНИТЕ БЛОКИ СЕ ПОСТАВУВААТ МЕСТО </text>
<text sub="clublinks" start="185.785" dur="0.2"> ПАТНИТЕ БЛОКИ СЕ ПОСТАВУВААТ МЕСТО </text>
<text sub="clublinks" start="185.985" dur="0.134"> ПАТНИТЕ БЛОКИ СЕ ПОСТАВУВААТ ПОЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="186.119" dur="0.067"> БОЛКИТЕ НА ПАТНИЦИТЕ СЕ ПОСТАВУВААТ ПОМЕ HIGHЕ НА АВТОПАТА </text>
<text sub="clublinks" start="186.186" dur="0.834"> БОЛКИТЕ НА ПАТНИЦИТЕ СЕ ПОСТАВУВААТ ПОСЛЕ ДО САМАТА </text>
<text sub="clublinks" start="187.02" dur="0.267"> ПАТНИТЕ БЛОКИ СЕ ПОСТАВУВАЈТЕ ПО СИЛИНИОТ АВТОПАТ ЗА ДА СЕ ЧУВАТ </text>
<text sub="clublinks" start="187.287" dur="3.503"> БОЛКИТЕ НА ПАТИТЕ СЕ ПОСТАВУВААТ ПОМЕЕ НА АВТОПАТОТ ЗА ДА СЕ ЧУВАТ ЛУ PЕ </text>
<text sub="clublinks" start="190.79" dur="0.968"> БОЛКИТЕ НА ПАТНИЦИТЕ СЕ ПОСТАВУВААТ ПОМЕЕ НА автопатот за да ги чувате луѓето далеку </text>
<text sub="clublinks" start="191.758" dur="0.2"> Автопатот за да се задржат луѓето </text>
<text sub="clublinks" start="191.958" dur="0.067"> Автопатот за чување на луѓето далеку од </text>
<text sub="clublinks" start="192.025" dur="0.1"> Автопатот за чување на луѓето далеку од </text>
<text sub="clublinks" start="192.125" dur="0.1"> Автопатот за да се чуваат луѓето од пожарот. </text>
<text sub="clublinks" start="192.225" dur="0.167"> ОД ПОREАРОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="192.392" dur="0.066"> ОД ПОREАРОТ. ТОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="192.458" dur="0.101"> ОД ПОREАРОТ. ТОЈ ИМА </text>
<text sub="clublinks" start="192.559" dur="1.001"> ОД ПОREАРОТ. ТОЈ Е </text>
<text sub="clublinks" start="193.56" dur="0.233"> ОД ПОREАРОТ. ОСТАНА </text>
<text sub="clublinks" start="193.793" dur="0.567"> ОД ПОREАРОТ. ОСТАНА ВО </text>
<text sub="clublinks" start="194.36" dur="2.069"> ОД ПОREАРОТ. ОСТАНА ВО А. </text>
<text sub="clublinks" start="196.429" dur="0.2"> ОД ПОREАРОТ. ОСТАНА ВО ХОТЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="196.629" dur="0.167"> ОСТАНА ВО ХОТЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="196.796" dur="0.467"> ОСТАНА ВО ХОТЕЛ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="197.263" dur="4.271"> ОСТАНА ВО ХОТЕЛ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="201.534" dur="0.167"> ПРЕСТАНЕТЕ ВО ХОТЕЛ ЗА Минатото </text>
<text sub="clublinks" start="201.701" dur="0.2"> ПОСЛЕДНАТ ВО ХОТЕЛ ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА. </text>
<text sub="clublinks" start="201.901" dur="0.167"> ЗА МИНАТА НЕДЕЛА. </text>
<text sub="clublinks" start="202.068" dur="0.033"> ЗА МИНАТА НЕДЕЛА. >> </text>
<text sub="clublinks" start="202.101" dur="0.101"> ЗА МИНАТА НЕДЕЛА. >> Јас </text>
<text sub="clublinks" start="202.202" dur="0.033"> ЗА МИНАТА НЕДЕЛА. >> Имам </text>
<text sub="clublinks" start="202.235" dur="0.233"> ЗА МИНАТА НЕДЕЛА. >> Имам А. </text>
<text sub="clublinks" start="202.468" dur="0.167"> ЗА МИНАТА НЕДЕЛА. >> Имам мачка </text>
<text sub="clublinks" start="202.635" dur="0.267"> ЗА МИНАТА НЕДЕЛА. >> Имам мачка и </text>
<text sub="clublinks" start="202.902" dur="0.834"> ЗА МИНАТА НЕДЕЛА. >> Имам мачка и двајца </text>
<text sub="clublinks" start="203.736" dur="1.969"> ЗА МИНАТА НЕДЕЛА. >> Имам мачка и две кучиња </text>
<text sub="clublinks" start="205.705" dur="0.267"> ЗА МИНАТА НЕДЕЛА. >> Имам мачка и две кучиња во </text>
<text sub="clublinks" start="205.972" dur="0.133"> >> Имам мачка и две кучиња во </text>
<text sub="clublinks" start="206.105" dur="0.968"> >> Имам мачка и две кучиња во А. </text>
<text sub="clublinks" start="207.073" dur="0.4"> >> Имам мачка и две кучиња во мали </text>
<text sub="clublinks" start="207.473" dur="0.167"> >> Имам мачка и две кучиња во мала соба. </text>
<text sub="clublinks" start="207.64" dur="0.167"> МАЛА СОБА. </text>
<text sub="clublinks" start="207.807" dur="0.067"> МАЛА СОБА. >> </text>
<text sub="clublinks" start="207.874" dur="0.167"> МАЛА СОБА. >> ТОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="208.041" dur="0.1"> МАЛА СОБА. >> НЕГОВИОТ НАЈГОЛЕМ </text>
<text sub="clublinks" start="208.141" dur="0.3"> МАЛА СОБА. >> НЕГОВИОТ НАЈГОЛЕМ СТРАВ </text>
<text sub="clublinks" start="208.441" dur="0.3"> МАЛА СОБА. >> НЕГОВИОТ НАЈГОЛЕМ СТРАВ Е </text>
<text sub="clublinks" start="208.741" dur="0.201"> МАЛА СОБА. >> НЕГОВИОТ НАЈГОЛЕМ СТРАВ НЕ Е </text>
<text sub="clublinks" start="208.942" dur="0.233"> >> НЕГОВИОТ НАЈГОЛЕМ СТРАВ НЕ Е </text>
<text sub="clublinks" start="209.175" dur="0.034"> >> НЕГОВИОТ најголем страв НЕМА </text>
<text sub="clublinks" start="209.209" dur="0.233"> >> НЕГОВИОТ најголем страв НЕМА А. </text>
<text sub="clublinks" start="209.442" dur="0.134"> >> НЕГОВИОТ НАЈГОЛЕМ СТРАВ НЕМА МЕСТО </text>
<text sub="clublinks" start="209.576" dur="0.166"> >> НЕГОВИОТ НАЈГОЛЕМИОТ СТРАВ НЕМА ДЕЛО </text>
<text sub="clublinks" start="209.742" dur="0.601"> >> НЕГОВИОТ НАЈГОЛЕМ СТРАВ НЕМА МЕСТО ДА ДОЈДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="210.343" dur="0.167"> >> НЕГОВИОТ НАЈГОЛЕМ СТРАВ НЕМА МЕСТО ДА ДОЈДЕ ДОМ </text>
<text sub="clublinks" start="210.51" dur="0.1"> >> НЕГОВИОТ НАЈГОЛЕМ СТРАВ НЕМА МЕСТО ДА ДОЈДЕ ДОМ. </text>
<text sub="clublinks" start="210.61" dur="0.167"> ИМАМЕ МЕСТО ДА ДОЈДЕМЕ ДОМ. </text>
<text sub="clublinks" start="210.777" dur="0.1"> ИМАМЕ МЕСТО ДА ДОЈДЕМЕ ДОМ. >> </text>
<text sub="clublinks" start="210.877" dur="0.133"> ИМАМЕ МЕСТО ДА ДОЈДЕМЕ ДОМ. >> НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="211.01" dur="0.401"> ИМАМЕ МЕСТО ДА ДОЈДЕМЕ ДОМ. >> НЕ САМО </text>
<text sub="clublinks" start="211.411" dur="0.967"> ИМАМЕ МЕСТО ДА ДОЈДЕМЕ ДОМ. >> НЕ САМО ГУБИ </text>
<text sub="clublinks" start="212.378" dur="2.036"> ИМАМЕ МЕСТО ДА ДОЈДЕМЕ ДОМ. >> НЕ САМО ГО губиме </text>
<text sub="clublinks" start="214.414" dur="0.167"> ИМАМЕ МЕСТО ДА ДОЈДЕМЕ ДОМ. >> НЕ САМО ГО ЗАГУБИ ДОМАШИНАТА, </text>
<text sub="clublinks" start="214.581" dur="0.2"> >> НЕ САМО ГО ЗАГУБИ ДОМАШИНАТА, </text>
<text sub="clublinks" start="214.781" dur="0.1"> >> НЕ САМО ГО ЗАГУБИ ДОМАШКАТА, НО </text>
<text sub="clublinks" start="214.881" dur="0.367"> >> НЕ САМО ЗАГУБУВАЕ НА ДОМАШКАТА, АМА ГОЛБА </text>
<text sub="clublinks" start="215.248" dur="0.334"> >> НЕ САМО ЗАГУБУВАЕ НА ДОМАШКАТА, НО ГО изгубивме нашата </text>
<text sub="clublinks" start="215.582" dur="0.1"> >> НЕ САМО ЗАГУБУВАЕ НА ДОМАШНИЦАТА, АМА ГО ОБРАБОТУВАМЕ НАШИОТ РАБОТНИК. </text>
<text sub="clublinks" start="215.682" dur="0.133"> НО ГО ЗАГУБИМЕ НАШИОТ LИВОТЕН ЧЕСТ. </text>
<text sub="clublinks" start="215.815" dur="0.1"> НО ГО ЗАГУБИМЕ НАШИОТ LИВОТЕН ЧЕСТ. Јас </text>
<text sub="clublinks" start="215.915" dur="0.067"> НО ГО ЗАГУБИМЕ НАШИОТ LИВОТЕН ЧЕСТ. МИСЛАМ, </text>
<text sub="clublinks" start="215.982" dur="0.801"> НО ГО ЗАГУБИМЕ НАШИОТ LИВОТЕН ЧЕСТ. ГО МИСЛАМ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="216.783" dur="0.467"> НО ГО ЗАГУБИМЕ НАШИОТ LИВОТЕН ЧЕСТ. ЗНАЧАМ, ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="217.25" dur="0.1"> НО ГО ЗАГУБИМЕ НАШИОТ LИВОТЕН ЧЕСТ. ЗНАЧАМ, СЕ Е. </text>
<text sub="clublinks" start="217.35" dur="0.167"> ЗНАЧАМ, СЕ Е. </text>
<text sub="clublinks" start="217.517" dur="0.1"> ЗНАЧАМ, СЕ Е. >> </text>
<text sub="clublinks" start="217.617" dur="0.133"> ЗНАЧАМ, СЕ Е. >> THE </text>
<text sub="clublinks" start="217.75" dur="0.501"> ЗНАЧАМ, СЕ Е. >> ПЛАА </text>
<text sub="clublinks" start="218.251" dur="1.234"> ЗНАЧАМ, СЕ Е. >> ПЛАACHАТА И </text>
<text sub="clublinks" start="219.485" dur="0.534"> ЗНАЧАМ, СЕ Е. >> ПЛАACHА И КРЕКС </text>
<text sub="clublinks" start="220.019" dur="0.201"> ЗНАЧАМ, СЕ Е. >> ПЛАACHА И КРЕКСКИ ПО FАР </text>
<text sub="clublinks" start="220.22" dur="0.266"> >> ПЛАACHА И КРЕКСКИ ПО FАР </text>
<text sub="clublinks" start="220.486" dur="0.034"> >> ПЛАACHАТА И КРЕКСКИОТ ПОREАР ЗАПОЧНАТ </text>
<text sub="clublinks" start="220.52" dur="0.1"> >> ПЛАACHАТА И КРЕКСКИОТ ПОREАР ЗАПОЧНАА А. </text>
<text sub="clublinks" start="220.62" dur="0.1"> >> ПЛАACHАТА И КРЕКСКИОТ ПОREАР Започнаа еден месец </text>
<text sub="clublinks" start="220.72" dur="1.068"> >> ПЛАACHАТА И КРЕКСКИОТ ПОREАР Започна пред еден месец </text>
<text sub="clublinks" start="221.788" dur="0.2"> >> ПЛАACHАТА И КРЕКСКИОТ ПОREАР ЗАПОЧНАА ПРЕД МЕСЕЦ </text>
<text sub="clublinks" start="221.988" dur="0.2"> >> ПЛАACHАТА И КРЕКСКИОТ ПОREАР Започна пред еден месец во </text>
<text sub="clublinks" start="222.188" dur="0.234"> Започна пред еден месец во </text>
<text sub="clublinks" start="222.422" dur="0.1"> ПОЧНА МЕСЕЧЕВО ПРЕД ДЕЛОВЕН </text>
<text sub="clublinks" start="222.522" dur="1.635"> Започна пред еден месец во оддалечената област </text>
<text sub="clublinks" start="224.157" dur="1.435"> Започна пред еден месец во оддалечената област на </text>
<text sub="clublinks" start="225.592" dur="0.467"> Започна пред еден месец во оддалечената област на </text>
<text sub="clublinks" start="226.059" dur="0.167"> Започна пред еден месец во далечинското подрачје на кањонот. </text>
<text sub="clublinks" start="226.226" dur="0.166"> Оддалечена област на кањонот. </text>
<text sub="clublinks" start="226.392" dur="0.1"> Оддалечена област на кањонот. ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="226.492" dur="0.134"> Оддалечена област на кањонот. ВИНДИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="226.626" dur="0.1"> Оддалечена област на кањонот. ВИНДИТЕ БИРАА </text>
<text sub="clublinks" start="226.726" dur="0.501"> Оддалечена област на кањонот. ВИНДРИТЕ ПОБИРААТ, </text>
<text sub="clublinks" start="227.227" dur="0.467"> Оддалечена област на кањонот. ВИНДОВИТЕ ПОБИРАА, НО </text>
<text sub="clublinks" start="227.694" dur="0.2"> Оддалечена област на кањонот. ВИНДОВИТЕ ПОБИРААТ, НО </text>
<text sub="clublinks" start="227.894" dur="0.2"> ВИНДОВИТЕ ПОБИРААТ, НО </text>
<text sub="clublinks" start="228.094" dur="0.134"> ВИНДРИТЕ ПОБИРААТ, НО ОГАНОТ </text>
<text sub="clublinks" start="228.228" dur="0.133"> ВИНДОВИТЕ ПОБИРААТ, АМА ПО FАРОТ СЕ ИЗВИА </text>
<text sub="clublinks" start="228.361" dur="0.701"> ВИНДРИТЕ ПОБИРААТ, АМА ПОАРОТ СЕ ИЗВИНУВА НИЗ </text>
<text sub="clublinks" start="229.062" dur="0.8"> ВИНДРИТЕ ПОБИРААТ, НО ОГАНОТ СЕ ИЗВИА ПРЕКУ ОВОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="229.862" dur="0.134"> ВИНДОВИТЕ ПОБИРААТ, НО ОГАНОТ СЕ ИЗВЕУВА НИЗ ОВОЈ ОБЛАСТ. </text>
<text sub="clublinks" start="229.996" dur="0.234"> ПО FАР СЕ ИЗВРШУВА НЕМЕ ОВАА ПОЛИЦА. </text>
<text sub="clublinks" start="230.23" dur="0.066"> ПО FАР СЕ ИЗВРШУВА НЕМЕ ОВАА ПОЛИЦА. СЕНДИ </text>
<text sub="clublinks" start="230.296" dur="0.1"> ПО FАР СЕ ИЗВРШУВА НЕМЕ ОВАА ПОЛИЦА. СЕНДИ ВЕЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="230.396" dur="0.801"> ПО FАР СЕ ИЗВРШУВА НЕМЕ ОВАА ПОЛИЦА. СЕНДИ ВЕЛИ LИВОТИ </text>
<text sub="clublinks" start="231.197" dur="0.3"> ПО FАР СЕ ИЗВРШУВА НЕМЕ ОВАА ПОЛИЦА. Сенди вели дека живее под </text>
<text sub="clublinks" start="231.497" dur="0.301"> ПО FАР СЕ ИЗВРШУВА НЕМЕ ОВАА ПОЛИЦА. Сенди вели дека живее под А. </text>
<text sub="clublinks" start="231.798" dur="0.167"> ПО FАР СЕ ИЗВРШУВА НЕМЕ ОВАА ПОЛИЦА. Сенди вели дека живее под облак </text>
<text sub="clublinks" start="231.965" dur="0.166"> Сенди вели дека живее под облак </text>
<text sub="clublinks" start="232.131" dur="0.134"> СЕНДИ ВЕЛИ LИВЕЕ ПОД ОБЛИК </text>
<text sub="clublinks" start="232.265" dur="0.233"> СЕНДИ ВЕА LИВЕЕ NDИВЕЕ ПОД ОБЛАСТ ЧУМ </text>
<text sub="clublinks" start="232.498" dur="0.501"> Сенди вели дека живее под облак пушење </text>
<text sub="clublinks" start="232.999" dur="2.002"> СЕНДИ ВЕЛИ LИВЕЕА ПОД ОБЛАГ ЧУГ СЕ ПОСТАВУВА </text>
<text sub="clublinks" start="235.001" dur="0.2"> Сенди вели дека живее под облак пушење станува потешко </text>
<text sub="clublinks" start="235.201" dur="0.2"> СЕНДИ ВЕИ: LИВЕЕ ERИВЕЕ ПОД ОБЛАГ ЧАВО СЕ ОСТАГНУВА </text>
<text sub="clublinks" start="235.401" dur="0.201"> ОД ПУШЕЕТО ОСТАПУВА </text>
<text sub="clublinks" start="235.602" dur="0.1"> НА ПУШЕЕТО ОДНЕСУВА СЕКОЈ ДЕН. </text>
<text sub="clublinks" start="235.702" dur="0.166"> ДЕН </text>
<text sub="clublinks" start="235.868" dur="0.101"> ДЕН ИТ </text>
<text sub="clublinks" start="235.969" dur="0.166"> ИТ </text>
<text sub="clublinks" start="236.135" dur="0.034"> ИТ >> </text>
<text sub="clublinks" start="236.169" dur="0.1"> ИТ >> ИТ </text>
<text sub="clublinks" start="236.269" dur="0.1"> ИТ >> ДОБИВА </text>
<text sub="clublinks" start="236.369" dur="0.067"> ИТ >> ТЕШКО ОСТАВУВА </text>
<text sub="clublinks" start="236.436" dur="0.1"> ИТ >> ОТКАУВА </text>
<text sub="clublinks" start="236.536" dur="0.167"> ИТ >> ТЕШКО ВО ВАС. </text>
<text sub="clublinks" start="236.703" dur="0.166"> >> ТЕШКО ВО ВАС. </text>
<text sub="clublinks" start="236.869" dur="0.067"> >> ТЕШКО ВО ВАС. ИТ </text>
<text sub="clublinks" start="236.936" dur="0.1"> >> ТЕШКО ВО ВАС. Е </text>
<text sub="clublinks" start="237.036" dur="0.568"> >> ТЕШКО ВО ВАС. ТЕШКО Е </text>
<text sub="clublinks" start="237.604" dur="2.002"> >> ТЕШКО ВО ВАС. ТЕШКО Е Вклучено </text>
<text sub="clublinks" start="239.606" dur="0.3"> >> ТЕШКО ВО ВАС. ТЕШКО Е НА </text>
<text sub="clublinks" start="239.906" dur="0.133"> >> ТЕШКО ВО ВАС. ТЕШКО Е ЗА THEИВОТНИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="240.039" dur="0.167"> ТЕШКО Е ЗА THEИВОТНИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="240.206" dur="0.1"> ТЕШКО Е ЗА THEИВОТНИТЕ. ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="240.306" dur="0.067"> ТЕШКО Е ЗА THEИВОТНИТЕ. КРАВИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="240.373" dur="0.067"> ТЕШКО Е ЗА THEИВОТНИТЕ. КРАВИТЕ ИЗЛОГ </text>
<text sub="clublinks" start="240.44" dur="0.934"> ТЕШКО Е ЗА THEИВОТНИТЕ. КРАВИТЕ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="241.374" dur="0.367"> ТЕШКО Е ЗА THEИВОТНИТЕ. КРАВИТЕ ОД ОД </text>
<text sub="clublinks" start="241.741" dur="0.1"> ТЕШКО Е ЗА THEИВОТНИТЕ. КРАВИТЕ ИЗЛИВИ ПАСИЛА. </text>
<text sub="clublinks" start="241.841" dur="0.2"> КРАВИТЕ ИЗЛИВИ ПАСИЛА. </text>
<text sub="clublinks" start="242.041" dur="0.067"> КРАВИТЕ ИЗЛИВИ ПАСИЛА. И </text>
<text sub="clublinks" start="242.108" dur="0.067"> КРАВИТЕ ИЗЛИВИ ПАСИЛА. И ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="242.175" dur="0.1"> КРАВИТЕ ИЗЛИВИ ПАСИЛА. И ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="242.275" dur="0.567"> КРАВИТЕ ИЗЛИВИ ПАСИЛА. И ТОА Е ШТО </text>
<text sub="clublinks" start="242.842" dur="2.403"> КРАВИТЕ ИЗЛИВИ ПАСИЛА. И ТОА Е ШТО СУМ </text>
<text sub="clublinks" start="245.245" dur="1.034"> КРАВИТЕ ИЗЛИВИ ПАСИЛА. И ТОА СУМ </text>
<text sub="clublinks" start="246.279" dur="0.167"> КРАВИТЕ ИЗЛИВИ ПАСИЛА. И ТОА СЕ ПОКРИВАМ </text>
<text sub="clublinks" start="246.446" dur="0.2"> И ТОА СЕ ПОКРИВАМ </text>
<text sub="clublinks" start="246.646" dur="0.1"> И ТОА СЕ ПОКРИВАМ </text>
<text sub="clublinks" start="246.746" dur="0.1"> И ТОА СЕ ПОКРИВАМ СО АСЕЛ. </text>
<text sub="clublinks" start="246.846" dur="0.167"> СО Пепел. </text>
<text sub="clublinks" start="247.013" dur="0.701"> СО Пепел. >> </text>
<text sub="clublinks" start="247.714" dur="0.233"> СО Пепел. >> СЕГА, </text>
<text sub="clublinks" start="247.947" dur="0.1"> СО Пепел. >> СЕГА, ПОРАДИ </text>
<text sub="clublinks" start="248.047" dur="0.367"> СО Пепел. >> СЕГА, ПОРАДИ </text>
<text sub="clublinks" start="248.414" dur="0.568"> СО Пепел. >> СЕГА, ПОРАДИ </text>
<text sub="clublinks" start="248.982" dur="0.166"> СО Пепел. >> СЕГА, ПОРАДИ РАКОТ </text>
<text sub="clublinks" start="249.148" dur="0.234"> >> СЕГА, ПОРАДИ РАКОТ </text>
<text sub="clublinks" start="249.382" dur="1.101"> >> СЕГА, ПОРАДИ РАК ИДОВИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="250.483" dur="0.3"> >> СЕГА, ПОРАДИ РАК-ALLИДОВИ И </text>
<text sub="clublinks" start="250.783" dur="0.201"> >> СЕГА, ПОРАДИ РАК ИДОВИТЕ И СЛАВЕН </text>
<text sub="clublinks" start="250.984" dur="2.135"> >> СЕГА, ПОРАДИ RИДОВИТЕ ОД OCKИДОВИТЕ И ДР DАВИТЕ ДРВИ, </text>
<text sub="clublinks" start="253.119" dur="1.068"> >> СЕГА, ПОРАДИ RИДОВИТЕ ОД OCKИДОВИТЕ И ДР DАВИТЕ ДРВА, ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="254.187" dur="0.2"> >> СЕГА, ПОРАДИ RИДОВИТЕ ОД OCKИДОВИТЕ И ДР DАВИТЕ ДРВА, ОВА Е </text>
<text sub="clublinks" start="254.387" dur="0.2"> WИДОВИ И ДРВИ ДРВА, ОВА Е </text>
<text sub="clublinks" start="254.587" dur="0.1"> WИДИ И ДРВИ ДРВА, ОВА Е </text>
<text sub="clublinks" start="254.687" dur="1.235"> WИДИ И ДРВИ ДРВА, ОВА Е ПРИСТАПОТ </text>
<text sub="clublinks" start="255.922" dur="0.4"> WИДИ И ДРВИ ДРВА, ОВА Е ПРИСТАПОТ </text>
<text sub="clublinks" start="256.322" dur="0.1"> WИДИ И ДРВИ ДРВА, ОВА Е ПРИСТАПОТ ЗА ЛУ PЕТО. </text>
<text sub="clublinks" start="256.422" dur="0.234"> ПРИСТАП ЗА ЛУEOЕТО. </text>
<text sub="clublinks" start="256.656" dur="0.133"> ПРИСТАП ЗА ЛУEOЕТО. МАРИОН </text>
<text sub="clublinks" start="256.789" dur="0.701"> ПРИСТАП ЗА ЛУEOЕТО. ЗЕМЈА НА МАРИОН </text>
<text sub="clublinks" start="257.49" dur="0.234"> ПРИСТАП ЗА ЛУEOЕТО. Заедница за округот МАРИОН </text>
<text sub="clublinks" start="257.724" dur="0.267"> Заедница за округот МАРИОН </text>
<text sub="clublinks" start="257.991" dur="0.033"> УСЛУГИ НА ЗАЕДНИЧКИТЕ МАРИОН </text>
<text sub="clublinks" start="258.024" dur="0.234"> УСЛУГИ ЗА ЗАЕДНИЧКА УСТАВА НА МАРИОН Е </text>
<text sub="clublinks" start="258.258" dur="0.433"> УСЛУГИТЕ ЗА ЗАЕДНИЦА НА МАРИОН КОРДИНИРААТ </text>
<text sub="clublinks" start="258.691" dur="0.167"> УСЛУГИТЕ ЗА ЗАЕДНИЦА НА МАРИОН КОРДИНИРААТ НА </text>
<text sub="clublinks" start="258.858" dur="0.234"> УСЛУГИТЕ НА ЗАЕДНИЧКИТЕ УСЛУГИ НА МАРИОН СЕ КООРДИНИРААТ НА </text>
<text sub="clublinks" start="259.092" dur="0.3"> УСЛУГИТЕ СЕ КООРДИНИРААТ НА </text>
<text sub="clublinks" start="259.392" dur="0.067"> УСЛУГИТЕ СЕ КООРДИНИРААТ НА ПОЗНАЧИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="259.459" dur="0.1"> УСЛУГИТЕ СЕ КООРДИНИРААТ НА ФАРГУРНИТЕ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="259.559" dur="0.4"> УСЛУГИТЕ СЕ КООРДИНИРААТ НА ПАРЕДНИЦИТЕ ЗА ОНИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="259.959" dur="0.2"> УСЛУГИТЕ СЕ КООРДИНИРААТ НА ФАРГУРНИТЕ ЗА ОНИЕ КОИ </text>
<text sub="clublinks" start="260.159" dur="0.201"> УСЛУГИТЕ СЕ КООРДИНИРААТ НА ПОЗНАЧИТЕ ЗА ОНИЕ КОИ ИМААТ </text>
<text sub="clublinks" start="260.36" dur="0.2"> ФАРГУРДИ ЗА ОНИЕ КОИ ИМААТ </text>
<text sub="clublinks" start="260.56" dur="0.1"> ФАРГУНДИ ЗА ОНИЕ КОИ СЕ БИЛЕ </text>
<text sub="clublinks" start="260.66" dur="0.067"> ФАРГУРДИ ЗА ОНИЕ КОИ СЕ УСЛОВИЛЕ </text>
<text sub="clublinks" start="260.727" dur="0.1"> ФАРГУРДИ ЗА ОНИЕ КОИ BEЕ СЕ УВОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="260.827" dur="2.102"> ФЕРГУНДИ ЗА ОНИЕ КОИ ИМААТ ДОБИВАТ </text>
<text sub="clublinks" start="262.929" dur="5.038"> ФЕРГУНДИ ЗА ОНИЕ КОИ СЕ УСПЕВААТ ДА ГИ ДОБИВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="267.967" dur="0.167"> ФАРГУРДИ ЗА ОНИЕ КОИ ИВЕАТ ИВОТНИ ИВОТНИ </text>
<text sub="clublinks" start="268.134" dur="0.167"> ОБОУВАЛЕ ДА ГИ ДОБИЕТЕ IRИВОТНИТЕ ИВОТНИ </text>
<text sub="clublinks" start="268.301" dur="0.133"> ОБОУВАЛЕ ДА ГИ ДОБИЕТЕ THEИВОТНИТЕ ИВОТНИ </text>
<text sub="clublinks" start="268.434" dur="2.102"> ОБОУВААТ ДА ГИ ДОБИВААТ IRИВОТНИТЕ ИВОТНИЦИ ЗА БЕЗБЕДНОСТ </text>
<text sub="clublinks" start="270.536" dur="0.167"> ДО БЕЗБЕДНОСТА. </text>
<text sub="clublinks" start="270.703" dur="0.067"> ДО БЕЗБЕДНОСТА. НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="270.77" dur="0.1"> ДО БЕЗБЕДНОСТА. НИЕ СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="270.87" dur="0.1"> ДО БЕЗБЕДНОСТА. СРЕНИ СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="270.97" dur="0.134"> ДО БЕЗБЕДНОСТА. СРЕНИ сме ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="271.104" dur="0.567"> ДО БЕЗБЕДНОСТА. СРЕНИ СМЕ ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="271.671" dur="0.267"> ДО БЕЗБЕДНОСТА. Среќни сме што се сите </text>
<text sub="clublinks" start="271.938" dur="0.167"> ДО БЕЗБЕДНОСТА. СРЕНИ СМЕ СИТЕ СЕ БЕЗБЕДНИ. </text>
<text sub="clublinks" start="272.105" dur="0.2"> СРЕНИ СМЕ СИТЕ СЕ БЕЗБЕДНИ. </text>
<text sub="clublinks" start="272.305" dur="0.1"> СРЕНИ СМЕ СИТЕ СЕ БЕЗБЕДНИ. АЈДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="272.405" dur="0.067"> СРЕНИ СМЕ СИТЕ СЕ БЕЗБЕДНИ. АЈДЕ ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="272.472" dur="0.1"> СРЕНИ СМЕ СИТЕ СЕ БЕЗБЕДНИ. Ајде да добиеме А. </text>
<text sub="clublinks" start="272.572" dur="0.367"> СРЕНИ СМЕ СИТЕ СЕ БЕЗБЕДНИ. ДА ПОГЛЕДНЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="272.939" dur="0.367"> СРЕНИ СМЕ СИТЕ СЕ БЕЗБЕДНИ. Ајде да погледнеме надвор </text>
<text sub="clublinks" start="273.306" dur="0.367"> СРЕНИ СМЕ СИТЕ СЕ БЕЗБЕДНИ. Ајде да погледнеме надвор </text>
<text sub="clublinks" start="273.673" dur="0.2"> СРЕНИ СМЕ СИТЕ СЕ БЕЗБЕДНИ. Ајде да погледнеме надвор од </text>
<text sub="clublinks" start="273.873" dur="0.2"> Ајде да погледнеме надвор од </text>
<text sub="clublinks" start="274.073" dur="0.668"> Ајде да погледнеме надвор од розата </text>
<text sub="clublinks" start="274.741" dur="0.233"> Ајде да погледнеме надвор од градот роза </text>
<text sub="clublinks" start="274.974" dur="0.167"> АЈДЕ ДА ПОГЛЕДНЕМЕ НАДВОР НА СКАЈКАМОТ РОЗ ГРАД. </text>
<text sub="clublinks" start="275.141" dur="0.2"> Роуз Сити Скајкам. </text>
<text sub="clublinks" start="275.341" dur="0.401"> Роуз Сити Скајкам. О, </text>
<text sub="clublinks" start="275.742" dur="0.133"> Роуз Сити Скајкам. О МОМЧЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="275.875" dur="0.801"> Роуз Сити Скајкам. О, момче, Бр </text>
<text sub="clublinks" start="276.676" dur="0.4"> Роуз Сити Скајкам. О, момче, БЕЗ ПОДОБРУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="277.076" dur="0.234"> Роуз Сити Скајкам. О, момче, сè уште нема подобрување. </text>
<text sub="clublinks" start="277.31" dur="0.133"> О, момче, сè уште нема подобрување. </text>
<text sub="clublinks" start="277.443" dur="0.067"> О, момче, сè уште нема подобрување. Јас </text>
<text sub="clublinks" start="277.51" dur="0.134"> О, момче, сè уште нема подобрување. ЈАС МОЖАМ </text>
<text sub="clublinks" start="277.644" dur="0.166"> О, момче, сè уште нема подобрување. МО CАМ БЕРВАЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="277.81" dur="0.434"> О, момче, сè уште нема подобрување. МО CАМ БЕРЛА ВОДИ </text>
<text sub="clublinks" start="278.244" dur="0.267"> О, момче, сè уште нема подобрување. МО CАМ БЕРВАЛНО ГО ГЛЕДАМ </text>
<text sub="clublinks" start="278.511" dur="0.167"> О, момче, сè уште нема подобрување. МО CАМ БЕРВАЛНО да го ГЛЕДАМ ГРАДОТ </text>
<text sub="clublinks" start="278.678" dur="0.267"> МО CАМ БЕРВАЛНО да го ГЛЕДАМ ГРАДОТ </text>
<text sub="clublinks" start="278.945" dur="0.067"> МО CАМ БЕРВАЛНО ДА ГО ГЛЕДАМ ГРАДОТ НИЗ </text>
<text sub="clublinks" start="279.012" dur="0.166"> МО CАМ БЕРВАЛНО ГО ГЛЕДАМ ГРАДОТ НИЗ СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="279.178" dur="0.601"> МО CАМ БЕРВАЛНО ДА ГО ГЛЕДАМ ГРАДОТ СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="279.779" dur="0.2"> МО CАМ БЕРВАЛНО ДА ГО ГЛЕДАМ ГРАДОТ НИЗ СИТЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="279.979" dur="0.167"> МО CАМ БЕРВАЛНО ДА ГО ГЛЕДАМ ГРАДОТ ПРЕД СИТЕ ОВОЈ ЧУГ. </text>
<text sub="clublinks" start="280.146" dur="0.2"> ПРЕД СИТЕ ОВОЈ ПУШЕН. </text>
<text sub="clublinks" start="280.346" dur="0.067"> ПРЕД СИТЕ ОВОЈ ПУШЕН. И </text>
<text sub="clublinks" start="280.413" dur="0.1"> ПРЕД СИТЕ ОВОЈ ПУШЕН. И НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="280.513" dur="0.167"> ПРЕД СИТЕ ОВОЈ ПУШЕН. И ние бевме </text>
<text sub="clublinks" start="280.68" dur="0.2"> ПРЕД СИТЕ ОВОЈ ПУШЕН. И се надевавме </text>
<text sub="clublinks" start="280.88" dur="1.001"> ПРЕД СИТЕ ОВОЈ ПУШЕН. И се надевавме </text>
<text sub="clublinks" start="281.881" dur="0.367"> ПРЕД СИТЕ ОВОЈ ПУШЕН. И се надевавме на само </text>
<text sub="clublinks" start="282.248" dur="0.267"> ПРЕД СИТЕ ОВОЈ ПУШЕН. И се надевавме само на А. </text>
<text sub="clublinks" start="282.515" dur="0.234"> И се надевавме само на А. </text>
<text sub="clublinks" start="282.749" dur="0.133"> И се надевавме на само малку </text>
<text sub="clublinks" start="282.882" dur="0.267"> И се надевавме на само мал прозорец </text>
<text sub="clublinks" start="283.149" dur="0.167"> И ДЕНЕС се надевавме само на мал прозорец, </text>
<text sub="clublinks" start="283.316" dur="0.4"> И ДЕНЕС се надевавме само на мал прозорец, НО </text>
<text sub="clublinks" start="283.716" dur="0.367"> И ДЕНЕС се надевавме само на мал прозорец, но НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="284.083" dur="0.201"> МАЛКУ ПРОЗОРТ ДЕНЕС, АМА НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="284.284" dur="0.1"> МАЛКУ ПРОЗОРТ ДЕНЕС, АМА ИМАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="284.384" dur="0.133"> МАЛКУ ПРОЗОРТ ДЕНЕС, АМА СЛУШАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="284.517" dur="0.067"> МАЛКУ ПРОЗОРОТ ДЕНЕС, АМА СИ СЛУШАМЕ ТАМУ </text>
<text sub="clublinks" start="284.584" dur="0.1"> МАЛКУ ПРОЗОРТ ДЕНЕС, АМА СМЕ СЛУШАЛЕ ТАМУ </text>
<text sub="clublinks" start="284.684" dur="0.467"> МАЛКУ ПРОЗОРТ ДЕНЕС, АМА СМЕ СЛУШАЛЕ ТАМУ </text>
<text sub="clublinks" start="285.151" dur="0.634"> МАЛКУ ПРОЗОРТ ДЕНЕС, АМА СЛУШАМЕ ТАМУ А. </text>
<text sub="clublinks" start="285.785" dur="0.501"> МАЛКУ ПОДВОЗНИК ДЕНЕС, АМА СЛУШАМЕ ТАМУ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="286.286" dur="0.2"> СЛУШАЛЕ ТАМУ ПАТОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="286.486" dur="0.133"> СЛУШАЛЕ ОВДЕ ПОВЕЕ ВРЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="286.619" dur="1.502"> СЛУШАЛЕ ОВДЕ ИМАЛЕ МНОГУ КАПКИ ВРЕ RAЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="288.121" dur="0.867"> СЛУШАЛЕ ИМАЛЕ МНОГУ КАПКИ ВРАА, И </text>
<text sub="clublinks" start="288.988" dur="1.201"> СЛУШАЛЕ ОВДЕ ИМАЛЕ МНОГУ ВАROИ, И RAЕ СЕ ОБЕДИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="290.189" dur="0.334"> СЛУШАЛЕ ОВДЕ ИМАЛЕ МНОГУ ВАROИ, И RAЕ ПОВЕДЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="290.523" dur="0.234"> КАПАИ НА ВРНЕЕ И WEЕ ПОВЕДЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="290.757" dur="0.1"> КАПАИ НА ДОINД, И WEЕ ГО ЗЕМИМЕ ТОА. </text>
<text sub="clublinks" start="290.857" dur="0.167"> ТОА. </text>
<text sub="clublinks" start="291.024" dur="0.066"> ТОА. >> </text>
<text sub="clublinks" start="291.09" dur="0.067"> ТОА. >> АЈДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="291.157" dur="0.1"> ТОА. >> АЈДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="291.257" dur="1.568"> ТОА. >> ДА СЕ САМО </text>
<text sub="clublinks" start="292.825" dur="0.201"> ТОА. >> АЈДЕ ДА СЕ КААМ </text>
<text sub="clublinks" start="293.026" dur="0.166"> ТОА. >> АЈДЕ ДА ГО КААМ ОВА. </text>
<text sub="clublinks" start="293.192" dur="0.234"> >> АЈДЕ ДА ГО КААМ ОВА. </text>
<text sub="clublinks" start="293.426" dur="0.1"> >> АЈДЕ ДА ГО КААМ ОВА. СЕКОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="293.526" dur="0.1"> >> АЈДЕ ДА ГО КААМ ОВА. СЕКОЈ ПАТ </text>
<text sub="clublinks" start="293.626" dur="0.1"> >> АЈДЕ ДА ГО КААМ ОВА. СЕКОГАШ ВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="293.726" dur="0.134"> >> АЈДЕ ДА ГО КААМ ОВА. СЕКОГАШ КААШ </text>
<text sub="clublinks" start="293.86" dur="0.567"> >> АЈДЕ ДА ГО КААМ ОВА. СЕКОЈ ПАТ КААШ ДА Ајде </text>
<text sub="clublinks" start="294.427" dur="0.3"> >> АЈДЕ ДА ГО КААМ ОВА. СЕКОЈ ПАТ КАAYАШ ДА ПОВЕРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="294.727" dur="0.267"> >> АЈДЕ ДА ГО КААМ ОВА. СЕКОЈ ПАТ КАAYАТЕ ДА ПОВЕРЕМЕ А. </text>
<text sub="clublinks" start="294.994" dur="0.2"> СЕКОЈ ПАТ КА SАТЕ ДА ПОВЕРЕМЕ А. </text>
<text sub="clublinks" start="295.194" dur="0.167"> СЕКОЈ ПАТ КА SАТЕ ДА ПОГЛЕДНЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="295.361" dur="0.167"> СЕКОГАШ КАAYАТЕ ДА ПОГЛЕДНЕМЕ НАДВОР, </text>
<text sub="clublinks" start="295.528" dur="0.267"> СЕКОЈ ПАТ КАAYАТЕ ДА ПОГЛЕДНЕМЕ НАДВОР, И. </text>
<text sub="clublinks" start="295.795" dur="0.133"> СЕКОЈ ПАТ КА SАТЕ ДА ПОГЛЕДНЕМЕ НАВРЕ, ПЛАЧАМ. </text>
<text sub="clublinks" start="295.928" dur="0.167"> ПОГЛЕДНЕТЕ ОДНАДЕ, ПЛАШАМ. </text>
<text sub="clublinks" start="296.095" dur="0.1"> ПОГЛЕДНЕТЕ ОДНАДЕ, ПЛАШАМ. Јас </text>
<text sub="clublinks" start="296.195" dur="0.067"> ПОГЛЕДНЕТЕ ОДНАДЕ, ПЛАШАМ. ЗНАМ </text>
<text sub="clublinks" start="296.262" dur="0.067"> ПОГЛЕДНЕТЕ ОДНАДЕ, ПЛАШАМ. ЗНАЕВ </text>
<text sub="clublinks" start="296.329" dur="0.167"> ПОГЛЕДНЕТЕ ОДНАДЕ, ПЛАШАМ. ЗНАМ ДЕКА Е </text>
<text sub="clublinks" start="296.496" dur="0.2"> ПОГЛЕДНЕТЕ ОДНАДЕ, ПЛАШАМ. ЗНАМ НЕ Е </text>
<text sub="clublinks" start="296.696" dur="0.133"> ПОГЛЕДНЕТЕ ОДНАДЕ, ПЛАШАМ. ЗНАМ дека НЕ ​​ОДИ </text>
<text sub="clublinks" start="296.829" dur="5.005"> ПОГЛЕДНЕТЕ ОДНАДЕ, ПЛАШАМ. ЗНАМ ДЕКА НЕ ОДАМ </text>
<text sub="clublinks" start="301.834" dur="0.167"> ПОГЛЕДНЕТЕ ОДНАДЕ, ПЛАШАМ. ЗНАМ ДА НЕМА ДА БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="302.001" dur="0.1"> ПОГЛЕДНЕТЕ ОДНАДЕ, ПЛАШАМ. ЗНАМ НЕМА ДА БИДАМ А. </text>
<text sub="clublinks" start="302.101" dur="0.234"> ЗНАМ НЕМА ДА БИДАМ А. </text>
<text sub="clublinks" start="302.335" dur="1.034"> ЗНАМ дека не сакам да бидам убава </text>
<text sub="clublinks" start="303.369" dur="0.167"> ЗНАМ дека не сакам да бидам убав поглед. </text>
<text sub="clublinks" start="303.536" dur="0.167"> Убав поглед. </text>
<text sub="clublinks" start="303.703" dur="0.167"> Убав поглед. ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="303.87" dur="0.467"> Убав поглед. САТЕЛИТ </text>
<text sub="clublinks" start="304.337" dur="0.167"> Убав поглед. САТЕЛИТНИ СЛИКИ </text>
<text sub="clublinks" start="304.504" dur="0.167"> Убав поглед. САТЕЛИТНИ СЛИКИ ПОЗАДИ </text>
<text sub="clublinks" start="304.671" dur="0.166"> САТЕЛИТНИ СЛИКИ ПОЗАДИ </text>
<text sub="clublinks" start="304.837" dur="0.1"> САТЕЛИТНИ СЛИКИ ПОЗАДИ МЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="304.937" dur="0.201"> ЈАС </text>
<text sub="clublinks" start="305.138" dur="0.066"> ЈАС ТАМУ </text>
<text sub="clublinks" start="305.204" dur="0.101"> ЈАС ИМА </text>
<text sub="clublinks" start="305.305" dur="0.1"> ЈАС ИМА НЕКОИ </text>
<text sub="clublinks" start="305.405" dur="0.133"> ЈАС Има некои тенки </text>
<text sub="clublinks" start="305.538" dur="0.067"> ЈАС Има некои тенки места </text>
<text sub="clublinks" start="305.605" dur="0.701"> ЈАС Постојат некои тенки места </text>
<text sub="clublinks" start="306.306" dur="0.2"> Постојат некои тенки места </text>
<text sub="clublinks" start="306.506" dur="0.066"> Постојат некои тенки места до </text>
<text sub="clublinks" start="306.572" dur="0.101"> ИМА НЕКОИ ТЕКИ точки на запад </text>
<text sub="clublinks" start="306.673" dur="0.066"> НЕГО ИМА НЕКОИ ТЕКИ точки на запад </text>
<text sub="clublinks" start="306.739" dur="0.601"> ИМА НЕКОИ ТЕКИ точки на запад преку </text>
<text sub="clublinks" start="307.34" dur="0.2"> ИМА НЕКОИ ТЕКИ точки на запад во текот на брегот </text>
<text sub="clublinks" start="307.54" dur="0.1"> ИМА НЕКОИ ТЕКИ точки на запад во текот на опсегот на брегот. </text>
<text sub="clublinks" start="307.64" dur="0.267"> ЗАПАДОТ НЕГО ОД ПОЛОГОДИОТ БРАЗ. </text>
<text sub="clublinks" start="307.907" dur="0.134"> ЗАПАДОТ НЕГО ОД ПОЛОГОДИОТ БРАЗ. ВИСТИНСКО </text>
<text sub="clublinks" start="308.041" dur="0.033"> ЗАПАДОТ НЕГО ОД ПОЛОГОДИОТ БРАЗ. ВИСТИНСКО ДЕНЕС, </text>
<text sub="clublinks" start="308.074" dur="0.1"> ЗАПАДОТ НЕГО ОД ПОЛОГОДИОТ БРАЗ. ВИСТИНСКО ДЕНЕС, А. </text>
<text sub="clublinks" start="308.174" dur="0.634"> ЗАПАДОТ НЕГО ОД ПОЛОГОДИОТ БРАЗ. ВИСТИНСКО ДЕНЕС, МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="308.808" dur="0.534"> ЗАПАДОТ НЕГО ОД ПОЛОГОДИОТ БРАЗ. ВИСТИНСКО ДЕНЕС, МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="309.342" dur="0.167"> ЗАПАДОТ НЕГО ОД ПОЛОГОДИОТ БРАЗ. Всушност, денес, многу </text>
<text sub="clublinks" start="309.509" dur="0.3"> Всушност, денес, многу </text>
<text sub="clublinks" start="309.809" dur="0.067"> ВИСТИНСКО ДЕНЕС, МНОГУ ЛО SPЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="309.876" dur="0.133"> ВИСТИНСКО ДЕНЕС, МНОГУ ЛО SPЕЕ Е </text>
<text sub="clublinks" start="310.009" dur="2.936"> ВИСТИНСКО ДЕНЕС, ДОИВА МНОГУ ЛО SPЕНОСТ </text>
<text sub="clublinks" start="312.945" dur="0.234"> ВИСТИНСКО ДЕНЕС, МНОГУ ШПОТТИНЕС ДОА ISА ОД </text>
<text sub="clublinks" start="313.179" dur="0.167"> ВИСТИНСКО ДЕНЕС, МНОГУ ШПЕТТИНЕС ДОА ISА ОД </text>
<text sub="clublinks" start="313.346" dur="0.233"> ШПОТТИНЕСТА ИДИ ОД ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="313.579" dur="0.134"> ШПОТНИЦА ДОАА ОД ГОЛЕНО </text>
<text sub="clublinks" start="313.713" dur="0.067"> ШПОТНИЦА ДОАА ОД ГОРНОТО НИВО </text>
<text sub="clublinks" start="313.78" dur="0.066"> ШПОТНИЦА ДОАА ОД ГОРЕНО НИВО НИСКО </text>
<text sub="clublinks" start="313.846" dur="1.836"> ШПОТНИЦА ДОАА ОД ГОРЕНО НИВО ДОЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="315.682" dur="0.467"> ШПОТНИЦА ДОАА ОД ГОРЕНО НИВО ДОЛНО ДО </text>
<text sub="clublinks" start="316.149" dur="0.233"> ШПОТНИЦЕТА ДОАА ОД ГОРЕНО НИВО ДОЛOWНО ДО МОРЕТО. </text>
<text sub="clublinks" start="316.382" dur="0.2"> ГОРНО НИВО НИСКО ДО МОРЕТО. </text>
<text sub="clublinks" start="316.582" dur="0.167"> ГОРНО НИВО НИСКО ДО МОРЕТО. ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="316.749" dur="0.134"> ГОРНО НИВО НИСКО ДО МОРЕТО. ДОПЛЕР </text>
<text sub="clublinks" start="316.883" dur="0.133"> ГОРНО НИВО НИСКО ДО МОРЕТО. РАДАРОТ ДОПЛЕР </text>
<text sub="clublinks" start="317.016" dur="0.501"> ГОРНО НИВО НИСКО ДО МОРЕТО. РАДАРОТ ДОПЛЕР Е </text>
<text sub="clublinks" start="317.517" dur="0.4"> ГОРНО НИВО НИСКО ДО МОРЕТО. РАДАРОТ ДОПЛЕР се произведува </text>
<text sub="clublinks" start="317.917" dur="0.134"> РАДАРОТ ДОПЛЕР се произведува </text>
<text sub="clublinks" start="318.051" dur="0.133"> РАДАРОТ ДОПЛЕР СЕ ПРОИЗВОД А. </text>
<text sub="clublinks" start="318.184" dur="0.267"> РАДАРОТ ДОПЛЕР произведува шанса </text>
<text sub="clublinks" start="318.451" dur="0.234"> РАДАРОТ ДОПЛЕР произведува шанса од </text>
<text sub="clublinks" start="318.685" dur="0.166"> РАДАРОТ ДОПЛЕР произведува шанса за дожд. </text>
<text sub="clublinks" start="318.851" dur="0.201"> Шанса за дожд. </text>
<text sub="clublinks" start="319.052" dur="0.1"> Шанса за дожд. ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="319.152" dur="0.133"> Шанса за дожд. НАЈДОБАР </text>
<text sub="clublinks" start="319.285" dur="1.735"> Шанса за дожд. НАЈДОБРА ШАНСА </text>
<text sub="clublinks" start="321.02" dur="5.072"> Шанса за дожд. НАЈДОБРА ШАНСА Е </text>
<text sub="clublinks" start="326.092" dur="0.167"> Шанса за дожд. НАЈДОБРАТА ШАНСА Е МЕСТО </text>
<text sub="clublinks" start="326.259" dur="0.1"> Шанса за дожд. НАЈДОБРАТА ШАНСА Е МЕСЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="326.359" dur="0.233"> НАЈДОБРАТА ШАНСА Е МЕСЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="326.592" dur="1.902"> НАЈДОБРАТА ШАНСА Е МЕСЕ НА БРБОРОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="328.494" dur="0.167"> БРБОВ. </text>
<text sub="clublinks" start="328.661" dur="0.1"> БРБОВ. НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="328.761" dur="0.1"> БРБОВ. НИЕ ИМАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="328.861" dur="0.134"> БРБОВ. ИМАМЕ НЕКОИ </text>
<text sub="clublinks" start="328.995" dur="0.834"> БРБОВ. Имаме некакво трага </text>
<text sub="clublinks" start="329.829" dur="0.167"> БРБОВ. ИМАМЕ НЕКОЛКУ АМУНТИ ЗА СЛЕДИ </text>
<text sub="clublinks" start="329.996" dur="0.2"> БРБОВ. ИМАМЕ НЕКОИ ОБВЕСТИ ЗА СЛЕДИ </text>
<text sub="clublinks" start="330.196" dur="0.234"> ИМАМЕ НЕКОИ ОБВЕСТИ ЗА СЛЕДИ </text>
<text sub="clublinks" start="330.43" dur="0.1"> ИМАМЕ НЕКОИ ОБЛАСТИ НА ВРЕЕ ВО ВИД. </text>
<text sub="clublinks" start="330.53" dur="0.167"> ДОЖД. </text>
<text sub="clublinks" start="330.697" dur="0.1"> ДОЖД. ПА </text>
<text sub="clublinks" start="330.797" dur="0.066"> ДОЖД. ДО СЕГА, </text>
<text sub="clublinks" start="330.863" dur="0.601"> ДОЖД. ДАЛКУ, НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="331.464" dur="0.167"> ДОЖД. ДАЛКУ, НЕ ГО ГЛЕДАМ </text>
<text sub="clublinks" start="331.631" dur="0.2"> ДОЖД. ДАЛКУ, НЕ ГЛЕДАМЕ МНОГУ. </text>
<text sub="clublinks" start="331.831" dur="0.133"> ДАЛКУ, НЕ ГЛЕДАМЕ МНОГУ. </text>
<text sub="clublinks" start="331.964" dur="0.134"> ДАЛКУ, НЕ ГЛЕДАМЕ МНОГУ. Јас </text>
<text sub="clublinks" start="332.098" dur="0.133"> ДАЛКУ, НЕ ГЛЕДАМЕ МНОГУ. ЈАС СЕУШТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="332.231" dur="0.101"> ДАЛКУ, НЕ ГЛЕДАМЕ МНОГУ. УШТЕ МИСЛАМ </text>
<text sub="clublinks" start="332.332" dur="0.233"> ДАЛКУ, НЕ ГЛЕДАМЕ МНОГУ. СЕ Уште мислам дека </text>
<text sub="clublinks" start="332.565" dur="0.467"> ДАЛКУ, НЕ ГЛЕДАМЕ МНОГУ. СЕ Уште мислам дека е тоа </text>
<text sub="clublinks" start="333.032" dur="0.234"> ДАЛКУ, НЕ ГЛЕДАМЕ МНОГУ. Уште мислам дека е тоа </text>
<text sub="clublinks" start="333.266" dur="0.3"> Уште мислам дека е тоа </text>
<text sub="clublinks" start="333.566" dur="0.1"> СЕ Уште мислам дека тоа е можноста </text>
<text sub="clublinks" start="333.666" dur="0.2"> СЕ Уште мислам дека тоа е можноста за ова </text>
<text sub="clublinks" start="333.866" dur="0.468"> СЕ Уште мислам дека ова е можноста овој попладне, </text>
<text sub="clublinks" start="334.334" dur="0.2"> СЕ Уште мислам дека тоа е можноста овој попладне, но, но </text>
<text sub="clublinks" start="334.534" dur="0.167"> МОOSНОСТ ОВОЈ ПОЦЕДЕЛ, НО </text>
<text sub="clublinks" start="334.701" dur="0.1"> Можност за овој попладне, но тоа </text>
<text sub="clublinks" start="334.801" dur="0.133"> МОOSНОСТ ОВОЈ ПОПЛАДЕН, АМА ГЛЕДА </text>
<text sub="clublinks" start="334.934" dur="0.1"> МОOSНОСТ ОВОЈ ПОПЛАДЕН, АМА СЕ ЧУВА ПРЕДИЗВИК </text>
<text sub="clublinks" start="335.034" dur="0.367"> МОOSНОСТ ОВОЈ ПОЦЕЛНО, АМА СЕ ПРЕГЛЕДУВА прилично ситна </text>
<text sub="clublinks" start="335.401" dur="0.801"> МОOSНОСТ ОВОЈ ПОЦЕДНО, АМА ПОГЛЕДНЕ УБИВО ГРИМ </text>
<text sub="clublinks" start="336.202" dur="0.134"> МОOSНОСТ ОВОЈ ПОЦЕЛНО, АМА ТУКА ПРЕГЛЕДУВА УБАВА ГРИМА </text>
<text sub="clublinks" start="336.336" dur="0.2"> ТУКА ПРЕГЛЕДУВА ПРЕДНА ГРИМА </text>
<text sub="clublinks" start="336.536" dur="0.1"> ИЗГЛЕДУВА ПРИЧИНА ГРИМА ИМА ПРАВО </text>
<text sub="clublinks" start="336.636" dur="0.1"> ПОГЛЕДНЕ ПРЕДНО ГРИМО ИМА СЕГА. </text>
<text sub="clublinks" start="336.736" dur="0.267"> ВЕДНАШ. </text>
<text sub="clublinks" start="337.003" dur="0.067"> ВЕДНАШ. И ПОКРАЈ </text>
<text sub="clublinks" start="337.07" dur="0.1"> ВЕДНАШ. ОБРАЗИТЕ ГО </text>
<text sub="clublinks" start="337.17" dur="0.6"> ВЕДНАШ. ОСТРАВУВАЈТЕ го ЦУМЕТО </text>
<text sub="clublinks" start="337.77" dur="0.234"> ВЕДНАШ. ОСТРАВУВАЈТЕ го ЦУМЕТО И </text>
<text sub="clublinks" start="338.004" dur="0.167"> ВЕДНАШ. ОСТРАВУВАЈТЕ ГО ЦУМОТ И ОД </text>
<text sub="clublinks" start="338.171" dur="0.267"> ОСТРАВУВАЈТЕ ГО ЦУМОТ И ОД </text>
<text sub="clublinks" start="338.438" dur="0.066"> ПОГЛЕДУВАЈТЕ ГО ЦУМОТ И ОБЛАГИТЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="338.504" dur="0.201"> ОГРАЗИ ОД ЦУМОТ И ОБЛАВИТЕ, 70 </text>
<text sub="clublinks" start="338.705" dur="0.166"> ОСТРАВУВАЈТЕ ГО ЦУМОТ И ОБЛАГИТЕ, 70 Е </text>
<text sub="clublinks" start="338.871" dur="0.434"> ОСТРАВУВАЈТЕ ГО ЦУМОТ И ОБЛАГИТЕ, 70 Е БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="339.305" dur="0.267"> ОСТРАВУВАЈТЕ ГО ЦУМОТ И ОБЛАГИТЕ, 70 Е БИДЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="339.572" dur="0.134"> ПОСЛАВУВАЈТЕ ГО ЦУМОТ И ОБЛАГИТЕ, 70 Е БИДЕТЕ НАЈПОСТИ </text>
<text sub="clublinks" start="339.706" dur="0.3"> ОБЛЕКОВИ, 70 WЕ БИДЕТЕ НАЈПТЕПИ </text>
<text sub="clublinks" start="340.006" dur="0.2"> ОБЛЕКОВИ, 70 OUЕ БИДЕ НАЈТЕПО ВРЕМЕ ЗА РЕЧЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="340.206" dur="0.067"> ОБЛЕКОВИ, 70 Е БЕДЕТЕ НАЈТЕПАТА ТЕМПЕРАТУРА ЗА ВРЕМЕ НА РЕЧЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="340.273" dur="0.5"> ОБЛЕКИ, 70 OUЕ БИДЕ НАЈТЕПАТА ТЕМПЕРАТУРА НА ВРЕМЕТО </text>
<text sub="clublinks" start="340.773" dur="0.167"> ОБЛЕКОВИ, 70 Е БИДЕ НАЈТЕПАТА ТЕМПЕРАТУРА ЗА ВРЕМЕ НА РУЧЕК </text>
<text sub="clublinks" start="340.94" dur="0.2"> ТЕМПЕРАТУРА НА ЛАНЧИАТА КОЈА ИМАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="341.14" dur="0.034"> ТЕМПЕРАТУРА НА ВРЕМЕТО ЗА ПАРЧЕВА </text>
<text sub="clublinks" start="341.174" dur="0.333"> ВРЕМЕ ТЕМПЕРАТУРА НА ЛАНЧИА </text>
<text sub="clublinks" start="341.507" dur="0.234"> ТЕМЕПЕРАТУРА НА ЛАНЧИЕ КОЈА СМЕ ВО А. </text>
<text sub="clublinks" start="341.741" dur="0.167"> ТЕМПЕРАТУРА НА ВРЕМЕТО ЗА ПАРКОВИ ИМАМЕ ПОДИГА. </text>
<text sub="clublinks" start="341.908" dur="0.167"> ИМАЛЕ ДОДЕКА. </text>
<text sub="clublinks" start="342.075" dur="0.066"> ИМАЛЕ ДОДЕКА. ИТ </text>
<text sub="clublinks" start="342.141" dur="0.067"> ИМАЛЕ ДОДЕКА. Е </text>
<text sub="clublinks" start="342.208" dur="1.969"> ИМАЛЕ ДОДЕКА. ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="344.177" dur="0.8"> ИМАЛЕ ДОДЕКА. Тоа е допир </text>
<text sub="clublinks" start="344.977" dur="4.972"> ИМАЛЕ ДОДЕКА. ТОА Е ДОПИЛНО ВЛАГНО </text>
<text sub="clublinks" start="349.949" dur="0.234"> ИМАЛЕ ДОДЕКА. ТОА Е ДОПОЛНИ ВЛАСТ </text>
<text sub="clublinks" start="350.183" dur="0.1"> ИМАЛЕ ДОДЕКА. ТУКА Е ДОПОЛНИ ВОЛИД. </text>
<text sub="clublinks" start="350.283" dur="0.233"> ТУКА Е ДОПОЛНИ ВОЛИД. </text>
<text sub="clublinks" start="350.516" dur="0.167"> ТУКА Е ДОПОЛНИ ВОЛИД. ТАМУ </text>
<text sub="clublinks" start="350.683" dur="0.234"> ТУКА Е ДОПОЛНИ ВОЛИД. ИМА </text>
<text sub="clublinks" start="350.917" dur="0.5"> ТУКА Е ДОПОЛНИ ВОЛИД. ИМА НЕКОИ </text>
<text sub="clublinks" start="351.417" dur="0.2"> ТУКА Е ДОПОЛНИ ВОЛИД. ИМА НЕКОИ ЗЕЛЕНИ </text>
<text sub="clublinks" start="351.617" dur="0.101"> ТУКА Е ДОПОЛНИ ВОЛИД. ИМА НЕКОИ ЗЕЛЕНИ точки. </text>
<text sub="clublinks" start="351.718" dur="0.133"> ИМА НЕКОИ ЗЕЛЕНИ точки. </text>
<text sub="clublinks" start="351.851" dur="0.1"> ИМА НЕКОИ ЗЕЛЕНИ точки. Јас </text>
<text sub="clublinks" start="351.951" dur="0.067"> ИМА НЕКОИ ЗЕЛЕНИ точки. ИМАМ </text>
<text sub="clublinks" start="352.018" dur="0.233"> ИМА НЕКОИ ЗЕЛЕНИ точки. ЈАС МОРАМ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="352.251" dur="1.035"> ИМА НЕКОИ ЗЕЛЕНИ точки. ТРЕБА ДА ВЕРУВАМ </text>
<text sub="clublinks" start="353.286" dur="1.001"> ИМА НЕКОИ ЗЕЛЕНИ точки. Треба да им верувам на оние </text>
<text sub="clublinks" start="354.287" dur="0.167"> ИМА НЕКОИ ЗЕЛЕНИ точки. ТРЕБА ДА ВЕРУВАМ ОВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="354.454" dur="0.233"> ТРЕБА ДА ВЕРУВАМ ОВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="354.687" dur="0.2"> ТРЕБА ДА ВЕРУВАМ ОВИЕ КОИ СИ ФРАЈ </text>
<text sub="clublinks" start="354.887" dur="0.1"> ТРЕБА ДА ВЕРУВАМ ТИЕ ПАВИ ГРЕШКИ. </text>
<text sub="clublinks" start="354.987" dur="0.301"> ПРАВО ГРЕШКО. </text>
<text sub="clublinks" start="355.288" dur="0.067"> ПРАВО ГРЕШКО. ОПШТО, </text>
<text sub="clublinks" start="355.355" dur="0.066"> ПРАВО ГРЕШКО. ОПШТО, ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="355.421" dur="2.303"> ПРАВО ГРЕШКО. ОПШТО, ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="357.724" dur="0.133"> ПРАВО ГРЕШКО. ОПШТО, НЕ Е ЗДРАВЈЕ </text>
<text sub="clublinks" start="357.857" dur="0.1"> ПРАВО ГРЕШКО. ОПШТО, НЕ Е ЗДРАВЈЕ </text>
<text sub="clublinks" start="357.957" dur="0.3"> ОПШТО, НЕ Е ЗДРАВЈЕ </text>
<text sub="clublinks" start="358.257" dur="0.067"> ОПШТО, НЕ Е ЗДРАВО ОПАСНО </text>
<text sub="clublinks" start="358.324" dur="0.434"> ОПШТО, НЕ Е ЗДРАВО ДО ОПАСНИОТ ВОЗДУХ </text>
<text sub="clublinks" start="358.758" dur="0.601"> ОПШТО, НЕ Е ЗДРАВО ЗА ОПАСНИ КВАЛИТЕТ НА ВОЗДУХ </text>
<text sub="clublinks" start="359.359" dur="0.2"> ОПШТО, НЕ Е ЗДРАВО ДА СЕ ОПАСНИ КВАЛИТЕТ НА ВОЗДУХ </text>
<text sub="clublinks" start="359.559" dur="0.267"> ОПАСНИ КВАЛИТЕТ НА ВОЗДУХ </text>
<text sub="clublinks" start="359.826" dur="0.1"> ОПАСНИ КВАЛИТЕТ НА ВОЗДУХОТ ДА ПРОДОЛИ. </text>
<text sub="clublinks" start="359.926" dur="0.2"> ПРОДОЛУВАЈТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="360.126" dur="0.133"> ПРОДОЛУВАЈТЕ. ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="360.259" dur="0.067"> ПРОДОЛУВАЈТЕ. ТОА ПРЕДУПРЕДУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="360.326" dur="0.067"> ПРОДОЛУВАЈТЕ. ТОА ПРЕДУПРЕДУВАЕ Е </text>
<text sub="clublinks" start="360.393" dur="3.07"> ПРОДОЛУВАЈТЕ. ТОЕ ПРЕДУПРЕДУВАЕ Е ВО </text>
<text sub="clublinks" start="363.463" dur="0.133"> ПРОДОЛУВАЈТЕ. ТОА ПРЕДУПРЕДУВАЕ Е НА МЕСТО </text>
<text sub="clublinks" start="363.596" dur="0.1"> ПРОДОЛУВАЈТЕ. ТОЕ ПРЕДУПРЕДУВАЕ Е ДО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="363.696" dur="0.2"> ТОЕ ПРЕДУПРЕДУВАЕ Е ДО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="363.896" dur="0.1"> ТОА ПРЕДУПРЕДУВАЕ Е ДО пладне. </text>
<text sub="clublinks" start="363.996" dur="0.167"> НАПЛАТНО. </text>
<text sub="clublinks" start="364.163" dur="0.467"> НАПЛАТНО. ПА </text>
<text sub="clublinks" start="364.63" dur="0.134"> НАПЛАТНО. ТАКА ГЛАВНО </text>
<text sub="clublinks" start="364.764" dur="0.2"> НАПЛАТНО. ТОЛКУ ГЛАВНО СУВА. </text>
<text sub="clublinks" start="364.964" dur="0.2"> ТОЛКУ ГЛАВНО СУВА. </text>
<text sub="clublinks" start="365.164" dur="1.669"> ТОЛКУ ГЛАВНО СУВА. НЕКОИ </text>
<text sub="clublinks" start="366.833" dur="0.967"> ТОЛКУ ГЛАВНО СУВА. НЕКОИ ОБЛАСТИ </text>
<text sub="clublinks" start="367.8" dur="4.972"> ТОЛКУ ГЛАВНО СУВА. ИМААТ НЕКОИ ОБЛАСТИ </text>
<text sub="clublinks" start="372.772" dur="0.133"> ТОЛКУ ГЛАВНО СУВА. НЕКОИ ОБЛАСТИ СЕ УДРИАТ </text>
<text sub="clublinks" start="372.905" dur="2.603"> ТОЛКУ ГЛАВНО СУВА. НЕКОИ ОБЛАСТИ ХИТ 80. </text>
<text sub="clublinks" start="375.508" dur="0.2"> НЕКОИ ОБЛАСТИ ХИТ 80. </text>
<text sub="clublinks" start="375.708" dur="0.134"> НЕКОИ ОБЛАСТИ СЕ УДААТ 80. ВОЗДУХ </text>
<text sub="clublinks" start="375.842" dur="0.1"> НЕКОИ ОБЛАСТИ СЕ УДИВААТ 80. КВАЛИТЕТ НА АВРЕТОТ </text>
<text sub="clublinks" start="375.942" dur="1.034"> НЕКОИ ОБЛАСТИ СЕ УДААТ 80. КВАЛИТЕТОТ НА ВОЗДУХ е </text>
<text sub="clublinks" start="376.976" dur="0.134"> НЕКОИ ОБЛАСТИ ПОБЕДААТ 80. КВАЛИТЕТОТ НА ВОЗДУХОТ СЕ ПОСТАВУВА </text>
<text sub="clublinks" start="377.11" dur="0.2"> НЕКОИ ОБЛАСТИ СЕ УДИВААТ 80. КВАЛИТЕТОТ НА ВОЗДУХОТ СЕ ПОСТАВУВА ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="377.31" dur="0.267"> ВОЗДУШНИОТ КВАЛИТЕТ ГО ПОСТАНУВА ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="377.577" dur="0.1"> КВАЛИТЕТОТ НА ВОЗДУХОТ СЕ ПОСТАНУВА ОВОЈ викенд. </text>
<text sub="clublinks" start="377.677" dur="0.2"> ВИКЕНД. </text>
<text sub="clublinks" start="377.877" dur="0.067"> ВИКЕНД. ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="377.944" dur="0.066"> ВИКЕНД. ТОА ЌЕ </text>
<text sub="clublinks" start="378.01" dur="1.502"> ВИКЕНД. ТОА БИ БИЛО </text>
<text sub="clublinks" start="379.512" dur="4.605"> ВИКЕНД. ТОА WЕ СЕ ВРСКИ </text>
<text sub="clublinks" start="384.117" dur="0.333"> ВИКЕНД. ТОА ILLЕ се врзе </text>
<text sub="clublinks" start="384.45" dur="0.1"> ВИКЕНД. ТОА WЕ БИДЕ ВРЗОВЕТЕ ДА СЕ ОТСТАВУВА </text>
<text sub="clublinks" start="384.55" dur="0.234"> ТОА WЕ БИДЕ ВРЗОВЕТЕ ДА СЕ ОТСТАВУВА </text>
<text sub="clublinks" start="384.784" dur="0.1"> ТОА ILLЕ СЕ ПОВРЗАТЕ ДА СЕ ОТСТАПУВАМЕ ЧАВО </text>
<text sub="clublinks" start="384.884" dur="0.167"> ПУШЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="385.051" dur="0.067"> ПУШЕЕ >> </text>
<text sub="clublinks" start="385.118" dur="0.166"> ПУШЕЕ >> ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="385.284" dur="0.101"> ПУШЕЕ >> НЕ Е ништо </text>
<text sub="clublinks" start="385.385" dur="0.1"> ПУШЕЕ >> НИШТО НЕ Е </text>
<text sub="clublinks" start="385.485" dur="0.667"> ПУШЕЕ >> НИШТО НЕ Е, ТОА ИЗГОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="386.152" dur="0.234"> >> НИШТО НЕ Е, ТОА ИЗГОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="386.386" dur="0.1"> >> НИШТО НЕ Е, АМА ОГОРЕНИ СТИКОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="386.486" dur="0.1"> >> НИШТО НЕМА, АЛИ ОГОРЕНИ СТИКИ ДЕСНО </text>
<text sub="clublinks" start="386.586" dur="0.1"> >> НИШТО НЕМА, А ​​СЕГА ОПИЛЕНИ СТЕКИ. </text>
<text sub="clublinks" start="386.686" dur="0.167"> ЛЕБИ СЕГА. </text>
<text sub="clublinks" start="386.853" dur="0.066"> ЛЕБИ СЕГА. >> </text>
<text sub="clublinks" start="386.919" dur="0.067"> ЛЕБИ СЕГА. >> ТАА </text>
<text sub="clublinks" start="386.986" dur="1.602"> ЛЕБИ СЕГА. >> ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="388.588" dur="0.967"> ЛЕБИ СЕГА. >> ТАА ЗБОРУВА </text>
<text sub="clublinks" start="389.555" dur="5.039"> ЛЕБИ СЕГА. >> ОВОЈ ЗБОРУВА </text>
<text sub="clublinks" start="394.594" dur="0.167"> ЛЕБИ СЕГА. >> ТАА ЗБОРУВА ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="394.761" dur="0.2"> >> ТАА ЗБОРУВА ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="394.961" dur="5.872"> >> ТАА ЗБОРУВА ЗА ГРАДОТ </text>
<text sub="clublinks" start="400.833" dur="1.101"> >> ТАА ЗБОРУВА ЗА ГРАДОТ НА </text>
<text sub="clublinks" start="401.934" dur="0.234"> >> ТАА ЗБОРУВА ЗА ГРАДОТ НА ПЛАВОТО </text>
<text sub="clublinks" start="402.168" dur="0.167"> >> ТАА ЗБОРУВА ЗА ГРАДОТ НА СИНА РЕКА. </text>
<text sub="clublinks" start="402.335" dur="0.167"> ГРАД НА СИНА РЕКА. </text>
<text sub="clublinks" start="402.502" dur="0.066"> ГРАД НА СИНА РЕКА. ИТ </text>
<text sub="clublinks" start="402.568" dur="1.902"> ГРАД НА СИНА РЕКА. Е </text>
<text sub="clublinks" start="404.47" dur="0.301"> ГРАД НА СИНА РЕКА. ОСНОВНО Е </text>
<text sub="clublinks" start="404.771" dur="0.133"> ГРАД НА СИНА РЕКА. ОСНОВНО Е ОДБЕРЕНО. </text>
<text sub="clublinks" start="404.904" dur="0.2"> ОСНОВНО Е ОДБЕРЕНО. </text>
<text sub="clublinks" start="405.104" dur="0.1"> ОСНОВНО Е ОДБЕРЕНО. ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="405.204" dur="0.1"> ОСНОВНО Е ОДБЕРЕНО. ОВАА ПОДРАЧЈЕ </text>
<text sub="clublinks" start="405.304" dur="0.367"> ОСНОВНО Е ОДБЕРЕНО. ОВАА ПОЛИНА БЛИЗИНА </text>
<text sub="clublinks" start="405.671" dur="0.735"> ОСНОВНО Е ОДБЕРЕНО. ОВАА ПОДРАЧЈА ВО КИНСИ </text>
<text sub="clublinks" start="406.406" dur="0.2"> ОСНОВНО Е ОДБЕРЕНО. ОВАА ПОДРАЧЈА ВО близина на реката Кинси </text>
<text sub="clublinks" start="406.606" dur="0.267"> ОВАА ПОДРАЧЈА ВО близина на реката Кинси </text>
<text sub="clublinks" start="406.873" dur="0.133"> ОВАА ПОДРАЧЈА ВО БЛИЗИНАТА ЗАЕДНИЦА КИНСИ РИВЕР </text>
<text sub="clublinks" start="407.006" dur="0.1"> ОВАА ПОДРАЧЈА ВО близина на општината КИНСЕЈ РИВЕР УЧИЛИШТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="407.106" dur="0.167"> ЗАЕДНИЧКО УЧИЛИШТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="407.273" dur="0.067"> ЗАЕДНИЧКО УЧИЛИШТЕ. >> </text>
<text sub="clublinks" start="407.34" dur="0.1"> ЗАЕДНИЧКО УЧИЛИШТЕ. >> THE </text>
<text sub="clublinks" start="407.44" dur="0.167"> ЗАЕДНИЧКО УЧИЛИШТЕ. >> ЦЕЛО </text>
<text sub="clublinks" start="407.607" dur="0.467"> ЗАЕДНИЧКО УЧИЛИШТЕ. >> ЦЕЛИОТ ГРАД </text>
<text sub="clublinks" start="408.074" dur="0.133"> ЗАЕДНИЧКО УЧИЛИШТЕ. >> ЦЕЛА ДРOWNАВА ПОДРАЧЈЕ </text>
<text sub="clublinks" start="408.207" dur="0.234"> ЗАЕДНИЧКО УЧИЛИШТЕ. >> ЦЕЛАТА ДРREАВА ПОДРАЧЈЕ Е </text>
<text sub="clublinks" start="408.441" dur="0.233"> >> ЦЕЛАТА ДРREАВА ПОДРАЧЈЕ Е </text>
<text sub="clublinks" start="408.674" dur="1.669"> >> ЦЕЛАТА ДОOWNАШНА ОБЛАСТ СЕ ЗАПАРИ </text>
<text sub="clublinks" start="410.343" dur="1.501"> >> ЦЕЛАТА ДРTАВА ПОДРАЧЈЕ СЕ ЗАПИРУВА ВЕСТИ </text>
<text sub="clublinks" start="411.844" dur="0.067"> >> ЦЕЛАТА ДРOWNАВА ПОДРАЧЈЕ СЕ ЗАПИРУВА ПРАВО НИЗ </text>
<text sub="clublinks" start="411.911" dur="0.234"> >> ЦЕЛАТА ДОTАШНА ОБЛАСТ СЕ ПОГОURNУВА ПРАВО ПРЕКУ </text>
<text sub="clublinks" start="412.145" dur="0.233"> ПОГОРЕН ДЕRAЕН ПРЕКУ ТЕХ </text>
<text sub="clublinks" start="412.378" dur="0.1"> ИЗГОРЕН ПРАВО НИЗ РЕКА. </text>
<text sub="clublinks" start="412.478" dur="0.167"> РЕКА. </text>
<text sub="clublinks" start="412.645" dur="0.534"> РЕКА. ПА </text>
<text sub="clublinks" start="413.179" dur="2.069"> РЕКА. ПАТ домашно милениче </text>
<text sub="clublinks" start="415.248" dur="0.8"> РЕКА. ЗАТВОРИ ПЕТ </text>
<text sub="clublinks" start="416.048" dur="5.039"> РЕКА. ПАТ миленик ЈАС </text>
<text sub="clublinks" start="421.087" dur="0.267"> РЕКА. ПАТ МИЛИ МНОГУ МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="421.354" dur="5.405"> РЕКА. ЗАДОЛИТЕЛЕ ЈА МНОГУ. </text>
<text sub="clublinks" start="426.759" dur="0.167"> ЗАДОЛИТЕЛЕ ЈА МНОГУ. </text>
<text sub="clublinks" start="426.926" dur="0.067"> ЗАДОЛИТЕЛЕ ЈА МНОГУ. >> </text>
<text sub="clublinks" start="426.993" dur="0.066"> ЗАДОЛИТЕЛЕ ЈА МНОГУ. >> НАЈМНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="427.059" dur="0.468"> ЗАДОЛИТЕЛЕ ЈА МНОГУ. >> НАЈОД </text>
<text sub="clublinks" start="427.527" dur="0.467"> ЗАДОЛИТЕЛЕ ЈА МНОГУ. >> НАЈОД </text>
<text sub="clublinks" start="427.994" dur="0.567"> ЗАДОЛИТЕЛЕ ЈА МНОГУ. >> Повеќето од областа </text>
<text sub="clublinks" start="428.561" dur="0.133"> ЗАДОЛИТЕЛЕ ЈА МНОГУ. >> ОСТАНУВА МНОГУ ОБЛАСТА </text>
<text sub="clublinks" start="428.694" dur="0.201"> >> ОСТАНУВА МНОГУ ОБЛАСТА </text>
<text sub="clublinks" start="428.895" dur="0.767"> >> Повеќето од областа останува и понатаму </text>
<text sub="clublinks" start="429.662" dur="1.168"> >> Повеќето од областа остануваат под нивото </text>
<text sub="clublinks" start="430.83" dur="0.334"> >> Повеќето од областа остануваат под три ниво </text>
<text sub="clublinks" start="431.164" dur="0.166"> >> Повеќето области остануваат под три нивоа на евакуација </text>
<text sub="clublinks" start="431.33" dur="0.234"> ПО ТРИ НИВО ЕВАКУАЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="431.564" dur="0.167"> ПОД ТЕРИ НАРАЧКИ ЗА ЕАКАУАЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="431.731" dur="0.333"> ПОД НИВО ТРЕ ИСПРАВУВАЕ НАРЕДИ ЗА СПРЕЧУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="432.064" dur="0.167"> ПОД НИВО ТРИ НАРАЧКИ ЗА ЕАКАУАЦИЈА СПРЕЧУВААТ ЛУEOЕ </text>
<text sub="clublinks" start="432.231" dur="0.201"> ПОД НИВО ТРИ НАРАЧКИ ЗА ЕАКАУАЦИЈА СПРЕЧУВААТ ЛУEOЕ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="432.432" dur="0.266"> НАРАЧКИ СПРЕЧНИ ЛУEOЕ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="432.698" dur="0.067"> НАРАЧКИ СПРЕЧУВААТ ЛУPЕ ОД ПРОБЛЕКУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="432.765" dur="3.57"> НАРАЧКИ СПРЕЧНИ ЛУЕ ОД ПРОВЕРУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="436.335" dur="0.835"> НАРАЧКИ СПРЕЧНИ ЛУEOЕ ОД ПРОВЕРКА НА ДОМА </text>
<text sub="clublinks" start="437.17" dur="0.166"> НАРАЧКИ СПРЕЧНИ ЛУEOЕ ОД ПРОВЕРУВАЕ НА ДОМА И </text>
<text sub="clublinks" start="437.336" dur="0.301"> ПРОВЕРКА НА ДОМА И </text>
<text sub="clublinks" start="437.637" dur="0.1"> ПРОВЕРКА НА ДОМА И БИЗНИС. </text>
<text sub="clublinks" start="437.737" dur="0.167"> БИЗНИС. </text>
<text sub="clublinks" start="437.904" dur="0.1"> БИЗНИС. ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="438.004" dur="0.066"> БИЗНИС. ОГАНОТ </text>
<text sub="clublinks" start="438.07" dur="0.701"> БИЗНИС. ПО THEАРОТ Е </text>
<text sub="clublinks" start="438.771" dur="0.234"> БИЗНИС. ПО THEАРОТ Е 166.000 </text>
<text sub="clublinks" start="439.005" dur="0.1"> БИЗНИС. ПО THEАРОТ Е 166 000 ХЕНТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="439.105" dur="0.2"> ПО THEАРОТ Е 166 000 ХЕНТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="439.305" dur="0.134"> ПО THEАРОТ Е 166 000 ХЕНТИ. >>> </text>
<text sub="clublinks" start="439.439" dur="0.133"> ПО THEАРОТ Е 166 000 ХЕНТИ. >>> ДОБРА, </text>
<text sub="clublinks" start="439.572" dur="0.767"> ПО THEАРОТ Е 166 000 ХЕНТИ. >>> Е, ЛУ PЕ </text>
<text sub="clublinks" start="440.339" dur="0.401"> ПО THEАРОТ Е 166 000 ХЕНТИ. >>> Е, ЛУPЕ ПРОДОЛУВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="440.74" dur="0.333"> ПО THEАРОТ Е 166 000 ХЕНТИ. >>> Е, ЛУPЕ ПРОДОЛУВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="441.073" dur="0.201"> >>> Е, ЛУPЕ ПРОДОЛУВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="441.274" dur="0.066"> >>> Е, ЛУЕ ПРОДОЛУВААТ ОД ПОСТ </text>
<text sub="clublinks" start="441.34" dur="0.968"> >>> Е, ЛУЕ ПРОДОЛУВААТ ОД ПОСТ И </text>
<text sub="clublinks" start="442.308" dur="0.2"> >>> Е, ЛУЕ ПРОДОЛУВААТ ДА ОБЈАВААТ И СПОДЕЛУВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="442.508" dur="0.267"> >>> Е, ЛУЕ ПРОДОЛУВААТ ДА ПОСТАВААТ И СПОДЕЛУВААТ А. </text>
<text sub="clublinks" start="442.775" dur="1.168"> >>> Е, ЛУЕ ПРОДОЛУВААТ ДА ОБЈАВААТ И СПОДЕЛУВААТ ОГРОМНО </text>
<text sub="clublinks" start="443.943" dur="0.133"> >>> Е, ЛУЕ ПРОДОЛУВААТ ДА ПОСТАВААТ И СПОДЕЛУВААТ ОГРОМНА ИЗВОР </text>
<text sub="clublinks" start="444.076" dur="0.201"> >>> Е, луѓето продолжуваат да објавуваат и споделуваат огромна сума од </text>
<text sub="clublinks" start="444.277" dur="0.433"> ПОСТАТЕ И СПОДЕЛУВАЈ ОГРОМЕН ИЗВОР ОД </text>
<text sub="clublinks" start="444.71" dur="0.134"> ПОСТАТЕ И СПОДЕЛУВАЈ ОГРОМЕН ИЗВОР ЗА ПОИЗВЕСТУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="444.844" dur="0.968"> ПОСТАТЕ И СПОДЕЛУВАЈ ОГРОМЕН ИЗВОР ЗА ПОИЗВЕСТУВАЕ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="445.812" dur="1.001"> ПОСТИТЕ И СПОДЕЛИТЕ ОГРОМЕН ИЗВОР ЗА ПОВЕЕ ИНФОРМАЦИИ ЗА КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="446.813" dur="0.166"> ПОСТАТЕ И СПОДЕЛИЈА ОГРОМЕН ИЗВОР ЗА ПОВЕЕ ИНФОРМАЦИИ ЗА КАКО ОВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="446.979" dur="0.301"> ПОИЗВЕСТУВАЕ ЗА КАКО ОВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="447.28" dur="0.133"> ЗЛАТНО ИНФОРМАЦИЈА ЗА КАКО ОВИЕ СВЕТСКИ СВЕТИ </text>
<text sub="clublinks" start="447.413" dur="0.1"> ГРЕШКА ИНФОРМАЦИЈА ЗА КАКО ПОЧНАТ ОВИЕ СВЕТСКИ СВЕТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="447.513" dur="0.267"> ЗАПОЧНАТ ILИБОЛИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="447.78" dur="0.067"> ЗАПОЧНАТ ILИБОЛИТЕ Службеници </text>
<text sub="clublinks" start="447.847" dur="0.1"> ЗАПОЧНАТ ILИБОЛИТЕ КААТ ОФИЦИЈАНЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="447.947" dur="0.467"> ЗАПОЧНАТ ILИБОЛИТЕ ОФИЦИЈАНЦИТЕ КАAYАТ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="448.414" dur="1.602"> ЗАПОЧНАТ ILИБОЛИТЕ СЛУБЕНИЧКИТЕ КАAYАТ ДЕКА МОLDЕ </text>
<text sub="clublinks" start="450.016" dur="0.167"> ЗАПОЧНАТ ILИБОЛИТЕ ОФИЦИЈАНЦИТЕ КААТ ДЕКА МОLDЕ ДА ИМААТ </text>
<text sub="clublinks" start="450.183" dur="0.267"> ОФИЦИЈАНЦИТЕ КААТ ДЕКА МОLDЕ ДА ИМААТ </text>
<text sub="clublinks" start="450.45" dur="0.233"> СЛУБЕНИЧКИТЕ КААТ ДЕКА МОUЕ ДА ИМААТ РЕАЛ ИВОТ </text>
<text sub="clublinks" start="450.683" dur="0.1"> Службениците велат дека може да имаат последици од реалниот живот </text>
<text sub="clublinks" start="450.783" dur="0.267"> Последици од реален живот. </text>
<text sub="clublinks" start="451.05" dur="0.033"> Последици од реален живот. ФЕЈСБУК </text>
<text sub="clublinks" start="451.083" dur="0.101"> Последици од реален живот. Фејсбук е </text>
<text sub="clublinks" start="451.184" dur="0.467"> Последици од реален живот. Фејсбук-книгата е сега </text>
<text sub="clublinks" start="451.651" dur="0.6"> Последици од реален живот. Фејсбук-книгата сега ветува </text>
<text sub="clublinks" start="452.251" dur="0.201"> Последици од реален живот. Фејсбук-книгата сега ветува </text>
<text sub="clublinks" start="452.452" dur="0.233"> Фејсбук-книгата сега ветува </text>
<text sub="clublinks" start="452.685" dur="0.134"> Фејсбук-книгата сега ветува дека ќе се отстрани </text>
<text sub="clublinks" start="452.819" dur="0.634"> Фејсбук-книгата сега ветува дека ќе го отстрани лажниот </text>
<text sub="clublinks" start="453.453" dur="0.567"> Фејсбук сега ветува дека ќе ги отстранува лажните приказни </text>
<text sub="clublinks" start="454.02" dur="1.067"> Фејсбук сега ветува дека ќе ги отстрани лажните приказни што </text>
<text sub="clublinks" start="455.087" dur="0.234"> ОТСТРАНИ ГО ЛАSEНИТЕ ПРИКАЗНИ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="455.321" dur="0.134"> ОТСТРАНИ ГО ЛАSEНИТЕ ПРИКАЗНИ КОЈА АНТИФА </text>
<text sub="clublinks" start="455.455" dur="0.066"> ОТСТРАНИ ГО ЛАSEНИТЕ ПРИКАЗНИ КОИ ПОЧНА АНТИФА </text>
<text sub="clublinks" start="455.521" dur="1.435"> ОТСТРАНИ ГО ЛАSEНИТЕ ПРИКАЗНИ КОИ АНТИФА ГО ПОЧНА </text>
<text sub="clublinks" start="456.956" dur="0.534"> ОТСТРАНИ ГО ЛАSEНИТЕ ПРИКАЗНИ КОИ АНТИФА ГО ПОЧНА СВЕТСКИТЕ СВЕИ </text>
<text sub="clublinks" start="457.49" dur="0.233"> ОТСТРАНИ ГО ЛАSEНИТЕ ПРИКАЗНИ КОЈА АНТИФА ГО ПОЧНА СВЕТСКИТЕ ОГЛАСИ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="457.723" dur="0.267"> АНТИФА ГО ПОЧНА WИВНИТЕ ОГНИ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="457.99" dur="0.1"> АНТИФА ГО ПОЧНА СВЕТСКИТЕ СВЕТИ ВО ОРЕГОН. </text>
<text sub="clublinks" start="458.09" dur="0.167"> ОРЕГОН </text>
<text sub="clublinks" start="458.257" dur="0.134"> ОРЕГОН КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="458.391" dur="0.2"> ОРЕГОН КАКО КРИСТЕН </text>
<text sub="clublinks" start="458.591" dur="2.569"> ОРЕГОН КАКО ОБЈАСНУВА КРИСТЕН </text>
<text sub="clublinks" start="461.16" dur="0.934"> ОРЕГОН КАКО КРИСТЕН ОБЈАСНУВА ОВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="462.094" dur="0.234"> КАКО КРИСТЕН ОБЈАСНУВА ОВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="462.328" dur="0.134"> КАКО КРИСТЕН ОБЈАСНУВА ОВИЕ РАСЛИКИ </text>
<text sub="clublinks" start="462.462" dur="4.471"> КАКО КРИСТЕН ОБЈАСНУВА ОТИ ОЧНИЦИ ПРОДОЛУВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="466.933" dur="0.233"> КАКО КРИСТЕН ОБЈАСНУВА ОТИ ОЧНИЦИ ПРОДОЛУВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="467.166" dur="0.1"> КАКО КРИСТЕН ОБЈАСНУВА ОНИЕ ИЗВЕШТАИ ПРОДОЛУВААТ ДА СЕ ШИРАТ. </text>
<text sub="clublinks" start="467.266" dur="0.534"> Гласините продолжуваат да се шират. </text>
<text sub="clublinks" start="467.8" dur="0.167"> Гласините продолжуваат да се шират. >> </text>
<text sub="clublinks" start="467.967" dur="0.1"> Гласините продолжуваат да се шират. >> THE. </text>
<text sub="clublinks" start="468.067" dur="0.167"> >> THE. </text>
<text sub="clublinks" start="468.234" dur="0.567"> >> THE. >> </text>
<text sub="clublinks" start="468.801" dur="0.768"> >> THE. >> Репортер: </text>
<text sub="clublinks" start="469.569" dur="0.634"> >> THE. >> Новинар: ЗАКОН </text>
<text sub="clublinks" start="470.203" dur="0.1"> >> THE. >> Новинар: ИЗВРШУВАЕ НА ПРАВОТО </text>
<text sub="clublinks" start="470.303" dur="0.267"> >> Новинар: ИЗВРШУВАЕ НА ПРАВОТО </text>
<text sub="clublinks" start="470.57" dur="0.1"> >> Новинар: АГЕНЦИИ ЗА СПРОВЕДУВАЕ НА ПРАВОТО </text>
<text sub="clublinks" start="470.67" dur="1.067"> >> Новинар: АГЕНЦИИТЕ ЗА ИЗВРШУВАЕ НА ПРАВОТО ИМАТ </text>
<text sub="clublinks" start="471.737" dur="0.468"> >> Новинар: АГЕНЦИИТЕ ЗА ИЗВРШУВАЕ НА ПРАВОТО СЕ КАIDААТ </text>
<text sub="clublinks" start="472.205" dur="0.1"> >> Новинар: АГЕНЦИИТЕ ЗА СПРОВЕДУВАЕ НА ПРАВОТО ОБЈАВААТ ПОВТОРНО </text>
<text sub="clublinks" start="472.305" dur="0.233"> АГЕНЦИИТЕ ПОВТОРНО СЕ КАIDААТ </text>
<text sub="clublinks" start="472.538" dur="0.067"> АГЕНЦИИТЕ КАААТ ПОВТОРНО АНТИФА </text>
<text sub="clublinks" start="472.605" dur="0.067"> АГЕНЦИИТЕ РЕКААТ ПОВТОРНО АНТИФА СЕ Стори </text>
<text sub="clublinks" start="472.672" dur="0.133"> АГЕНЦИИТЕ ПОВТОРНО ПОВТОРНО АНТИФА НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="472.805" dur="1.201"> АГЕНЦИИТЕ ПОВТОРНО ПОВТОРНО АНТИФА НЕ ПОЧНО </text>
<text sub="clublinks" start="474.006" dur="0.267"> АГЕНЦИИТЕ КА SAААТ ПОВТОРНО АНТИФА НЕ ГО ПОЧНУВА </text>
<text sub="clublinks" start="474.273" dur="0.134"> АГЕНЦИИТЕ ПОВТОРНО ПОВТОРНИ АНТИФА НЕ ГО ПОЧНУВААТ ОРЕГОНОТ </text>
<text sub="clublinks" start="474.407" dur="0.333"> АНТИФА НЕ ГО ПОЧНА ОРЕГОНОТ </text>
<text sub="clublinks" start="474.74" dur="0.101"> АНТИФА НЕ ГО ПОЧНА ОРЕГОНСКИТЕ ILИБЕЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="474.841" dur="0.233"> ILЕБЕИ </text>
<text sub="clublinks" start="475.074" dur="0.1"> ILЕБЕИ ДОДЕКА </text>
<text sub="clublinks" start="475.174" dur="0.134"> ILЕБЕИ ДОДЕКА НЕКОИ </text>
<text sub="clublinks" start="475.308" dur="0.1"> ILЕБЕИ ДОДЕКА НЕКОИ ЛУPЕ </text>
<text sub="clublinks" start="475.408" dur="0.267"> ILЕБЕИ ДОДЕКА НЕКОЈ ЛУPЕ ИМА </text>
<text sub="clublinks" start="475.675" dur="0.333"> ILЕБЕИ Додека некои луѓе биле </text>
<text sub="clublinks" start="476.008" dur="0.267"> Додека некои луѓе биле </text>
<text sub="clublinks" start="476.275" dur="0.1"> ДОДЕКА НЕКОИ ЛУЕ СЕ Уапсени </text>
<text sub="clublinks" start="476.375" dur="0.301"> ДОДЕКА СЕ Уапсени некои луѓе </text>
<text sub="clublinks" start="476.676" dur="0.3"> ДОДЕКА НЕКОИ ЛУЕ СЕ Уапсени за Арсон, </text>
<text sub="clublinks" start="476.976" dur="0.1"> Додека некои лица се апсени за Арсон, службеници </text>
<text sub="clublinks" start="477.076" dur="0.2"> Уапсен за Арсон, службеници </text>
<text sub="clublinks" start="477.276" dur="0.1"> Уапсен за Арсон, рекоа официјалните лица </text>
<text sub="clublinks" start="477.376" dur="0.067"> Уапсен за Арсон, ТВОРИ СЕ ОБВИНУВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="477.443" dur="0.067"> Уапсен за Арсон, службениците рекоа дека се </text>
<text sub="clublinks" start="477.51" dur="0.1"> Уапсени за Арсон, официјални лица изјавија дека не се </text>
<text sub="clublinks" start="477.61" dur="0.167"> Уапсени за Арсон, службениците рекоа дека не се дел </text>
<text sub="clublinks" start="477.777" dur="0.667"> Уапсени за Арсон, службениците рекоа дека не се дел </text>
<text sub="clublinks" start="478.444" dur="0.501"> Уапсени за Арсон, службениците рекоа дека не се дел од А. </text>
<text sub="clublinks" start="478.945" dur="0.2"> КААТ дека не се дел од А. </text>
<text sub="clublinks" start="479.145" dur="0.033"> КААТ дека не се дел од планот </text>
<text sub="clublinks" start="479.178" dur="0.067"> Рекле дека не се дел од планот или </text>
<text sub="clublinks" start="479.245" dur="0.901"> Рекле дека не се дел од планот или А. </text>
<text sub="clublinks" start="480.146" dur="0.133"> Рекле дека не се дел од планот или координиран </text>
<text sub="clublinks" start="480.279" dur="1.135"> Рекле дека не се дел од планот или координиран обид </text>
<text sub="clublinks" start="481.414" dur="0.167"> ПЛАН ИЛИ КООРДИНИРАН ОБИД </text>
<text sub="clublinks" start="481.581" dur="0.367"> ПЛАН ИЛИ координиран обид за </text>
<text sub="clublinks" start="481.948" dur="0.2"> ПЛАН ИЛИ КООРДИНИРАН ОБИД ЗА ПОГОРЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="482.148" dur="0.1"> ПЛАН ИЛИ КООРДИНИРАН ОДБОР ДА СЕ РЕГИ. </text>
<text sub="clublinks" start="482.248" dur="0.267"> ДА СЕ ЗАПАURNИ. </text>
<text sub="clublinks" start="482.515" dur="0.1"> ДА СЕ ЗАПАURNИ. СТОПИРАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="482.615" dur="0.133"> ДА СЕ ЗАПАURNИ. СПИРАЕ ОВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="482.748" dur="0.301"> ДА СЕ ЗАПАURNИ. СТОПИРА THЕ НА ОВИЕ РАСОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="483.049" dur="0.734"> ДА СЕ ЗАПАURNИ. СТОПИРА THЕ НА ОВИЕ РАСОВИ ИМА </text>
<text sub="clublinks" start="483.783" dur="0.167"> ДА СЕ ЗАПАURNИ. ПРЕСТАНУВАЕ ОВИЕ РАСЛОГИ </text>
<text sub="clublinks" start="483.95" dur="0.2"> ПРЕСТАНУВАЕ ОВИЕ РАСЛОГИ </text>
<text sub="clublinks" start="484.15" dur="0.2"> СТОПИРАЕ НА ОВИЕ РАСЛОГИ СЕ МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="484.35" dur="0.1"> ПРЕСТАНУВАЕ НА ОВИЕ РАСЛОГИ БЕШЕ МНОГУ ТЕШКИ. </text>
<text sub="clublinks" start="484.45" dur="0.134"> МНОГУ ТЕШКО. </text>
<text sub="clublinks" start="484.584" dur="0.133"> МНОГУ ТЕШКО. А. </text>
<text sub="clublinks" start="484.717" dur="0.234"> МНОГУ ТЕШКО. ШЕРИФ </text>
<text sub="clublinks" start="484.951" dur="0.4"> МНОГУ ТЕШКО. ШЕРИФЕН ПРАВО </text>
<text sub="clublinks" start="485.351" dur="0.934"> МНОГУ ТЕШКО. БЕШЕ ШЕРИФ СЕПЕТ </text>
<text sub="clublinks" start="486.285" dur="0.134"> МНОГУ ТЕШКО. ПРИЈАВЕН ШЕРИФ ЗАМЕНИК </text>
<text sub="clublinks" start="486.419" dur="0.167"> ПРИЈАВЕН ШЕРИФ ЗАМЕНИК </text>
<text sub="clublinks" start="486.586" dur="0.133"> ПРИЈАВЕН ШЕРИФ ЗАМЕНИК </text>
<text sub="clublinks" start="486.719" dur="0.367"> ПРИЈАВЕН ШЕРИФ ЗАМЕНИК НА КАМЕРА </text>
<text sub="clublinks" start="487.086" dur="0.968"> ПРИЈАВЕН ШЕРИФ ЗАМЕНИК ЗА КАМЕРА КАAYА </text>
<text sub="clublinks" start="488.054" dur="0.167"> ПРИЈАВЕН ШЕРИФ ЗАМЕНИК ЗА КАМЕРА КОГА ГО КАА ОВА. </text>
<text sub="clublinks" start="488.221" dur="0.166"> НА КАМЕРА КАAYАВО ОВА. </text>
<text sub="clublinks" start="488.387" dur="0.101"> НА КАМЕРА КАAYАВО ОВА. >> </text>
<text sub="clublinks" start="488.488" dur="0.3"> НА КАМЕРА КАAYАВО ОВА. >> ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="488.788" dur="0.367"> НА КАМЕРА КАAYАВО ОВА. >> ОВА Е </text>
<text sub="clublinks" start="489.155" dur="0.1"> НА КАМЕРА КАAYАВО ОВА. >> ОВА Е ВАORTНО. </text>
<text sub="clublinks" start="489.255" dur="0.133"> >> ОВА Е ВАORTНО. </text>
<text sub="clublinks" start="489.388" dur="0.067"> >> ОВА Е ВАORTНО. Јас </text>
<text sub="clublinks" start="489.455" dur="0.167"> >> ОВА Е ВАORTНО. ЈАС СУМ </text>
<text sub="clublinks" start="489.622" dur="0.1"> >> ОВА Е ВАORTНО. ОДАМ </text>
<text sub="clublinks" start="489.722" dur="4.638"> >> ОВА Е ВАORTНО. ОДАМ </text>
<text sub="clublinks" start="494.36" dur="2.069"> >> ОВА Е ВАORTНО. Одам да кажам </text>
<text sub="clublinks" start="496.429" dur="0.133"> >> ОВА Е ВАORTНО. Одам да го кажам ова. </text>
<text sub="clublinks" start="496.562" dur="0.234"> Одам да го кажам ова. </text>
<text sub="clublinks" start="496.796" dur="0.1"> Одам да го кажам ова. АНТИФА. </text>
<text sub="clublinks" start="496.896" dur="0.2"> АНТИФА. </text>
<text sub="clublinks" start="497.096" dur="1.368"> АНТИФА. ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="498.464" dur="0.734"> АНТИФА. ТИЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="499.198" dur="0.301"> АНТИФА. Тие се надвор </text>
<text sub="clublinks" start="499.499" dur="0.1"> АНТИФА. Тие се надвор од причини. </text>
<text sub="clublinks" start="499.599" dur="0.233"> Тие се надвор од причини. </text>
<text sub="clublinks" start="499.832" dur="0.067"> Тие се надвор од причини. ТАМУ </text>
<text sub="clublinks" start="499.899" dur="0.033"> Тие се надвор од причини. ИМА </text>
<text sub="clublinks" start="499.932" dur="0.067"> Тие се надвор од причини. ИМА А. </text>
<text sub="clublinks" start="499.999" dur="0.167"> Тие се надвор од причини. ИМА МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="500.166" dur="0.4"> Тие се надвор од причини. ИМА МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="500.566" dur="0.167"> Тие се надвор од причини. ИМА МНОГУ ИВОТИ </text>
<text sub="clublinks" start="500.733" dur="0.2"> Тие се надвор од причини. ИМА МНОГУ ИВОТИ </text>
<text sub="clublinks" start="500.933" dur="0.2"> ИМА МНОГУ ИВОТИ </text>
<text sub="clublinks" start="501.133" dur="0.134"> Има многу животи на удел </text>
<text sub="clublinks" start="501.267" dur="0.133"> Има многу животи на влогот и </text>
<text sub="clublinks" start="501.4" dur="0.334"> Има многу животи на залог и А. </text>
<text sub="clublinks" start="501.734" dur="1.001"> Има многу животи на залог и многу </text>
<text sub="clublinks" start="502.735" dur="0.234"> Има многу животи на влогот и многу </text>
<text sub="clublinks" start="502.969" dur="0.1"> Има многу животи на залог и многу луѓе </text>
<text sub="clublinks" start="503.069" dur="0.267"> ВЛАСТ И МНОГУ ЛУPЕ </text>
<text sub="clublinks" start="503.336" dur="0.467"> ВЛАСТ И МНОГУ СОПСТВЕНОСТ НА ЛУЕ </text>
<text sub="clublinks" start="503.803" dur="0.4"> ВЛАСТ И МНОГУ СОПСТВЕНОСТ НА ЛУЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="504.203" dur="0.134"> ВЛАСТ И МНОГУ СОПСТВЕНОСТ НА НАРОДОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="504.337" dur="0.167"> СВОЈСТВЕНОСТ ВО АКЦИЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="504.504" dur="0.133"> СВОЈСТВЕНОСТ ВО АКЦИЈА. >> </text>
<text sub="clublinks" start="504.637" dur="1.735"> СВОЈСТВЕНОСТ ВО АКЦИЈА. >> ПОВТОРНО, </text>
<text sub="clublinks" start="506.372" dur="0.067"> СВОЈСТВЕНОСТ ВО АКЦИЈА. >> ПОВТОРНО, МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="506.439" dur="0.233"> СВОЈСТВЕНОСТ ВО АКЦИЈА. >> ПОВТОРНО, повеќекратно право </text>
<text sub="clublinks" start="506.672" dur="0.301"> >> ПОВТОРНО, повеќекратно право </text>
<text sub="clublinks" start="506.973" dur="0.166"> >> ПОВТОРНО, ИЗВРШУВАЕ НА ПОВЕЕ ПРАВО </text>
<text sub="clublinks" start="507.139" dur="0.101"> >> ПОВТОРНО, АГЕНЦИИ ЗА ИЗВРШУВАЕ ЗА ПОВЕЕ ПРАВО </text>
<text sub="clublinks" start="507.24" dur="0.1"> >> ПОВТОРНО ИМААТ АГЕНЦИИ ЗА ИЗВРШУВАЕ НА ПОВЕЕ ПРАВО </text>
<text sub="clublinks" start="507.34" dur="0.1"> >> ПОВТОРНО, АГЕНЦИИТЕ ЗА ИЗВРШУВАЕ НА ПОВЕIPЕ ПРАВНИ ПРАВИ </text>
<text sub="clublinks" start="507.44" dur="0.2"> АГЕНЦИИТЕ ЗА ИЗВРШУВАЕ КА SAААТ </text>
<text sub="clublinks" start="507.64" dur="0.534"> АГЕНЦИИТЕ ЗА ИЗВРШУВАЕ ОВА ГО РЕААА </text>
<text sub="clublinks" start="508.174" dur="0.233"> АГЕНЦИИТЕ ЗА ИЗВРШУВАЕ ПОКААА ОВА Е </text>
<text sub="clublinks" start="508.407" dur="0.167"> АГЕНЦИИТЕ ЗА ИЗВРШУВАЕ КАIDААТ ОВА Е ЛАSEНО. </text>
<text sub="clublinks" start="508.574" dur="0.2"> ОВА Е ЛАSEНО. </text>
<text sub="clublinks" start="508.774" dur="0.134"> ОВА Е ЛАSEНО. ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="508.908" dur="0.133"> ОВА Е ЛАSEНО. ТОЈ заменик </text>
<text sub="clublinks" start="509.041" dur="0.267"> ОВА Е ЛАSEНО. ТОЈ ПРАВИЛНИК ИМА </text>
<text sub="clublinks" start="509.308" dur="0.467"> ОВА Е ЛАSEНО. ТОЈ ЗАМЕНИК СЕ ИМА </text>
<text sub="clublinks" start="509.775" dur="0.468"> ОВА Е ЛАSEНО. ТОЈ заменик е ставен </text>
<text sub="clublinks" start="510.243" dur="0.2"> ОВА Е ЛАSEНО. ТОЈ заменик е ставен на </text>
<text sub="clublinks" start="510.443" dur="0.233"> ТОЈ заменик е ставен на </text>
<text sub="clublinks" start="510.676" dur="0.067"> ТОЈ заменик е ставен на левицата </text>
<text sub="clublinks" start="510.743" dur="0.1"> ТОЈ заменик е поставен по лево и </text>
<text sub="clublinks" start="510.843" dur="0.734"> ТОЈ заменик е поставен на лево и на </text>
<text sub="clublinks" start="511.577" dur="0.234"> ТОЈ заменик е ставен на лево и на земјата </text>
<text sub="clublinks" start="511.811" dur="0.133"> ТОЈ ЗАМЕНИК СЕ СМЕСТУВА НА ЛИСТА И ШЕРИФОТ НА ЗЕМЈАТА </text>
<text sub="clublinks" start="511.944" dur="0.301"> ОСТАВЕТЕ И ШЕРИФОТ НА ЗЕМЈАТА </text>
<text sub="clublinks" start="512.245" dur="0.2"> ОСТАВЕТЕ И ШЕРИФОТ НА ЗЕМЈАТА СЕ ИЗВИНУВА </text>
<text sub="clublinks" start="512.445" dur="0.233"> ОСТАНЕТЕ И ШЕРИФОТ НА ЗЕМЈАТА СЕ ИЗВИНУВА </text>
<text sub="clublinks" start="512.678" dur="2.069"> ОСТАВЕТЕ И ШЕРИФОТ НА ЗЕМЈАТА AP се извини на </text>
<text sub="clublinks" start="514.747" dur="1.235"> ОСТАВЕТЕ И ШЕРИФОТ НА ЗЕМЈАТА СЕ ИЗВИНИ НА ЗАЕДНИЦАТА </text>
<text sub="clublinks" start="515.982" dur="0.233"> ОСТАВЕТЕ И ШЕРИФОТ НА ЗЕМЈАТА СЕ ИЗВИНИ НА ЗАЕДНИЦАТА ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="516.215" dur="0.2"> ИЗБИРАНИ НА ЗАЕДНИЦАТА ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="516.415" dur="0.167"> ИЗБОРНИ СО НИВНИОТ ЗАЕДНИК </text>
<text sub="clublinks" start="516.582" dur="0.1"> ИЗВИНУВАЕ НА ЗАЕДНИЦАТА ЗА НИВНИ ЗАБЕЛЕШКИ. </text>
<text sub="clublinks" start="516.682" dur="0.134"> НИВНИ ЗАБЕЛЕШКИ. </text>
<text sub="clublinks" start="516.816" dur="0.133"> НИВНИ ЗАБЕЛЕШКИ. А. </text>
<text sub="clublinks" start="516.949" dur="1.669"> НИВНИ ЗАБЕЛЕШКИ. ШЕРИФ </text>
<text sub="clublinks" start="518.618" dur="1.001"> НИВНИ ЗАБЕЛЕШКИ. ШЕРИФИСКА КАНЦЕЛАРИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="519.619" dur="0.133"> НИВНИ ЗАБЕЛЕШКИ. КАПЕТИНА ЗА ШИРИФИСКИ СЛУ OFFБА </text>
<text sub="clublinks" start="519.752" dur="0.1"> НИВНИ ЗАБЕЛЕШКИ. КАПАТИН ЗА ШЕРИФИСКА СЛУБА </text>
<text sub="clublinks" start="519.852" dur="0.2"> КАПАТИН ЗА ШЕРИФИСКА СЛУБА </text>
<text sub="clublinks" start="520.052" dur="0.334"> КАПАТИН ЗА СЕРИФАТСКИ СЛУБЕНИЧКИ ПОЈАВИ ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="520.386" dur="0.234"> КАПАТИН ЗА СЕРИФАТСКА СЛУБЕНИЕ ТОА ЈА ВЕЛИ ЈАВНО </text>
<text sub="clublinks" start="520.62" dur="0.1"> КАПАТИН ЗА СЕРИФАТСКА СЛУБА ЗА ОБЈАВА ОВА ЈАВНО ЧЕТВРТОК. </text>
<text sub="clublinks" start="520.72" dur="0.167"> ОВОЈ ЈАВНО ЧЕТВРТОК. </text>
<text sub="clublinks" start="520.887" dur="0.066"> ОВОЈ ЈАВНО ЧЕТВРТОК. >> </text>
<text sub="clublinks" start="520.953" dur="0.067"> ОВОЈ ЈАВНО ЧЕТВРТОК. >> ИТ </text>
<text sub="clublinks" start="521.02" dur="1.235"> ОВОЈ ЈАВНО ЧЕТВРТОК. >> ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="522.255" dur="0.867"> ОВОЈ ЈАВНО ЧЕТВРТОК. >> НЕ Е </text>
<text sub="clublinks" start="523.122" dur="0.901"> ОВОЈ ЈАВНО ЧЕТВРТОК. >> НЕ Е ПОТВРДЕНО </text>
<text sub="clublinks" start="524.023" dur="0.167"> ОВОЈ ЈАВНО ЧЕТВРТОК. >> НЕ Е ПОТВРДЕНА АНТИФА </text>
<text sub="clublinks" start="524.19" dur="0.2"> >> НЕ Е ПОТВРДЕНА АНТИФА </text>
<text sub="clublinks" start="524.39" dur="0.467"> >> НЕ Е ПОТВРДЕНА АНТИФА НО </text>
<text sub="clublinks" start="524.857" dur="0.134"> >> НЕ Е ПОТВРДЕНА Антифа, но сомнителна </text>
<text sub="clublinks" start="524.991" dur="0.133"> >> НЕ Е ПОТВРДЕНА АНТИФА, АМА ОСНОВЕНА АНТИФА. </text>
<text sub="clublinks" start="525.124" dur="0.2"> НО ДОСЕЧЕНА АНТИФА. </text>
<text sub="clublinks" start="525.324" dur="0.067"> НО ДОСЕЧЕНА АНТИФА. ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="525.391" dur="0.1"> НО ДОСЕЧЕНА АНТИФА. ОВА Е </text>
<text sub="clublinks" start="525.491" dur="0.667"> НО ДОСЕЧЕНА АНТИФА. ОВА Е ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="526.158" dur="1.335"> НО ДОСЕЧЕНА АНТИФА. ОВА Е ПОСПЕЦИВНО </text>
<text sub="clublinks" start="527.493" dur="0.768"> НО ДОСЕЧЕНА АНТИФА. ОВА Е ПОСЕБНО ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="528.261" dur="0.2"> НО ДОСЕЧЕНА АНТИФА. Ова е повеќе специфично за </text>
<text sub="clublinks" start="528.461" dur="0.2"> Ова е повеќе специфично за </text>
<text sub="clublinks" start="528.661" dur="0.1"> Ова е повеќе специфично за областа. </text>
<text sub="clublinks" start="528.761" dur="0.234"> ОБЛАСТ. </text>
<text sub="clublinks" start="528.995" dur="0.066"> ОБЛАСТ. ИЗВЕШТАИ </text>
<text sub="clublinks" start="529.061" dur="0.167"> ОБЛАСТ. ИЗВЕШТАИ И </text>
<text sub="clublinks" start="529.228" dur="0.234"> ОБЛАСТ. ИЗВЕШТАИ И ГЛЕДАА </text>
<text sub="clublinks" start="529.462" dur="0.167"> ОБЛАСТ. ИЗВЕШТАИ И ГЛЕДАИ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="529.629" dur="0.233"> ИЗВЕШТАИ И ГЛЕДАИ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="529.862" dur="0.1"> ИЗВЕШТАИ И ГЛЕДАА ОВИ ЛУЕ </text>
<text sub="clublinks" start="529.962" dur="0.1"> ИЗВЕШТАИ И ГЛЕДАА КОИ ЛУЕТО ИМААТ </text>
<text sub="clublinks" start="530.062" dur="0.201"> ИЗВЕШТАИ И ГЛЕДАА КОИ ЛУEOЕТО СЕ ОТСТРАНУВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="530.263" dur="2.135"> ИЗВЕШТАИ И ГЛЕДАА КОИ ЛУEOЕТО ИМААТ ЛИНИЧКИ ВИДИ </text>
<text sub="clublinks" start="532.398" dur="0.2"> ИЗВЕШТАИ И ГЛЕДАА КОИ ЛУEOЕТО ИМААТ ЛИНИЧКИ ПОВИКИ И </text>
<text sub="clublinks" start="532.598" dur="0.134"> ИЗВЕШТАИ И ГЛЕДАА КОИ ЛУEOЕТО ИМААТ ЛИНИЧКИ ПОВИДИ И </text>
<text sub="clublinks" start="532.732" dur="0.2"> Луѓето имаат синџир пили и </text>
<text sub="clublinks" start="532.932" dur="0.067"> Луѓето имаат синџири на пили и цел </text>
<text sub="clublinks" start="532.999" dur="0.2"> Луѓето имаат синџири на пили и целта е </text>
<text sub="clublinks" start="533.199" dur="1.134"> Луѓето имаат синџири на пили и целта е да </text>
<text sub="clublinks" start="534.333" dur="0.768"> Луѓето имаат синџири на пили и целта е да падне </text>
<text sub="clublinks" start="535.101" dur="0.133"> Луѓето имаат синџири на пили и целта е да паднат телефонски </text>
<text sub="clublinks" start="535.234" dur="0.167"> Луѓето имаат синџири на пили и целта е да паднат телефонски домови </text>
<text sub="clublinks" start="535.401" dur="0.167"> ЦЕЛ Е ДА ПААТ ТЕЛЕФОНСКИ ДОМА </text>
<text sub="clublinks" start="535.568" dur="0.133"> ЦЕЛ Е ДА ПААТ ТЕЛЕФОНСКИ ДОМА ВО </text>
<text sub="clublinks" start="535.701" dur="0.067"> Целта е да се паднат телефонските домови во надеж </text>
<text sub="clublinks" start="535.768" dur="0.768"> ЦЕЛ Е ДА ПА FАТ ТЕЛЕФОНСКИ ДОМА ВО надеж за </text>
<text sub="clublinks" start="536.536" dur="0.2"> ЦЕЛ Е ДА СЕ ПААТ ТЕЛЕФОНСКИ ДОМИ во надеж дека ќе започнат </text>
<text sub="clublinks" start="536.736" dur="0.1"> ЦЕЛ Е ДА ПААТ ТЕЛЕФОНСКИ ДОМА ВО надеж дека ќе започнат уште повеќе </text>
<text sub="clublinks" start="536.836" dur="0.233"> Во надеж дека ќе започнам и понатаму </text>
<text sub="clublinks" start="537.069" dur="0.1"> Во надеж дека ќе започнат понатамошни пожари. </text>
<text sub="clublinks" start="537.169" dur="0.167"> ПОESАРИ. </text>
<text sub="clublinks" start="537.336" dur="0.201"> ПОESАРИ. >> </text>
<text sub="clublinks" start="537.537" dur="0.2"> ПОESАРИ. >> Репортер: </text>
<text sub="clublinks" start="537.737" dur="0.433"> ПОESАРИ. >> Новинар: ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="538.17" dur="0.434"> ПОESАРИ. >> Новинар: ТОЈ ЛИЧЕ </text>
<text sub="clublinks" start="538.604" dur="0.2"> ПОESАРИ. >> Репортер: ШЕФОТ НА ТОЈ ЛИЧЕ </text>
<text sub="clublinks" start="538.804" dur="0.167"> >> Репортер: ШЕФОТ НА ТОЈ ЛИЧЕ </text>
<text sub="clublinks" start="538.971" dur="0.1"> >> Репортер: ШЕФОТ НА ТОЈ ЛИЧЕ И </text>
<text sub="clublinks" start="539.071" dur="0.134"> >> Репортер: ШЕФОТ НА ТОЈ ЛИЧЕ И ДА </text>
<text sub="clublinks" start="539.205" dur="0.3"> >> Репортер: ШЕФОТ НА ЛИЦЕТО И ШЕРИФОТ </text>
<text sub="clublinks" start="539.505" dur="0.234"> >> Репортер: ШЕФОТ НА ЛИЦЕТО И ШЕРИФОТ И </text>
<text sub="clublinks" start="539.739" dur="1.234"> >> Репортер: ШЕФОТ НА ТОЈ ЛИЧЕ И ШЕРИФОТ И НА </text>
<text sub="clublinks" start="540.973" dur="2.202"> >> Новинар: ШЕФОТ НА ЛИЦЕТО И ШЕРИФОТ И ФБИ </text>
<text sub="clublinks" start="543.175" dur="0.201"> И ШЕРИФОТ И ФБИ </text>
<text sub="clublinks" start="543.376" dur="0.066"> И ШЕРИФОТ И ФБИ ИМААТ </text>
<text sub="clublinks" start="543.442" dur="0.134"> И ШЕРИФОТ И ФБИ РЕКАА </text>
<text sub="clublinks" start="543.576" dur="0.1"> И ШЕРИФОТ И ФБИ РЕКААТ ИЗВЕШТАИ </text>
<text sub="clublinks" start="543.676" dur="0.5"> И ШЕРИФОТ И ФБИ КАIDААТ ИЗВЕШТАИ </text>
<text sub="clublinks" start="544.176" dur="1.202"> И ШЕРИФОТ И ФБИ рекоа дека известувања прават </text>
<text sub="clublinks" start="545.378" dur="0.233"> Рековте дека извештаите се прават </text>
<text sub="clublinks" start="545.611" dur="0.1"> КААВЕ дека Извештаите го прават ова. </text>
<text sub="clublinks" start="545.711" dur="0.201"> ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="545.912" dur="0.066"> ОВА ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="545.978" dur="0.067"> ОВА СТРАВОТ </text>
<text sub="clublinks" start="546.045" dur="0.1"> ОВА СТРАВОТ Е </text>
<text sub="clublinks" start="546.145" dur="0.467"> ОВА СТРАВОТ Е ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="546.612" dur="0.534"> ОВА СТРАВОТ Е ТОА ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="547.146" dur="0.134"> ОВА СТРАВОТ Е ТОА ОВИЕ РАСТИ </text>
<text sub="clublinks" start="547.28" dur="0.2"> СТРАВОТ Е ТОА ОВИЕ РАСТИ </text>
<text sub="clublinks" start="547.48" dur="0.1"> СТРАВОТ Е ДЕКА ОВИЕ ОГЛАСИ Е </text>
<text sub="clublinks" start="547.58" dur="1.234"> СТРАВОТ Е ДЕКА ESЕ ОСТАВАТ ОВИЕ РАСОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="548.814" dur="1.235"> СТРАВОТ Е ДЕКА ОВИЕ ОГЛАСИ ILLЕ ГИ ПОСТАВУВААТ ЛУPЕТО </text>
<text sub="clublinks" start="550.049" dur="0.234"> СТРАВОТ Е ДЕКА ОВИЕ ОГЛАСИ ILLЕ ГИ ПОСТАВУВААТ ЛУEOЕТО </text>
<text sub="clublinks" start="550.283" dur="0.166"> СТРАВОТ Е ДЕКА ОВИЕ РАСЛОГОВИ PЕ ГИ ПОСТАВУВААТ ЛУEOЕТО ОПАСНО. </text>
<text sub="clublinks" start="550.449" dur="0.234"> Е ГО СТАВИ ЛУEOЕТО ОПАСНО. </text>
<text sub="clublinks" start="550.683" dur="0.1"> Е ГО СТАВИ ЛУEOЕТО ОПАСНО. ТАМУ </text>
<text sub="clublinks" start="550.783" dur="0.134"> Е ГО СТАВИ ЛУEOЕТО ОПАСНО. ИМА </text>
<text sub="clublinks" start="550.917" dur="0.9"> Е ГО СТАВИ ЛУEOЕТО ОПАСНО. ИМА ЛУEOЕ </text>
<text sub="clublinks" start="551.817" dur="0.234"> Е ГО СТАВИ ЛУEOЕТО ОПАСНО. Има луѓе кои се обидуваат </text>
<text sub="clublinks" start="552.051" dur="0.234"> Е ГО СТАВИ ЛУEOЕТО ОПАСНО. Има луѓе кои се обидуваат </text>
<text sub="clublinks" start="552.285" dur="0.267"> Има луѓе кои се обидуваат </text>
<text sub="clublinks" start="552.552" dur="0.133"> Има луѓе кои се обидуваат да заштитат </text>
<text sub="clublinks" start="552.685" dur="0.901"> Има луѓе кои се обидуваат да ја заштитат сопственоста </text>
<text sub="clublinks" start="553.586" dur="0.3"> Има луѓе кои се обидуваат да го заштитат запирањето на имотот </text>
<text sub="clublinks" start="553.886" dur="0.167"> Има луѓе кои се обидуваат да заштитат имотот што ги запира автомобилите. </text>
<text sub="clublinks" start="554.053" dur="0.167"> ЗАШТИТЕ ГО СОПСТВЕНОТО ИМОБИЛСТВО. </text>
<text sub="clublinks" start="554.22" dur="0.067"> ЗАШТИТЕ ГО СОПСТВЕНОТО ИМОБИЛСТВО. >> </text>
<text sub="clublinks" start="554.287" dur="0.1"> ЗАШТИТЕ ГО СОПСТВЕНОТО ИМОБИЛСТВО. >> THE </text>
<text sub="clublinks" start="554.387" dur="0.1"> ЗАШТИТЕ ГО СОПСТВЕНОТО ИМОБИЛСТВО. >> ПРВИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="554.487" dur="0.1"> ЗАШТИТЕ ГО СОПСТВЕНОТО ИМОБИЛСТВО. >> ПРВОТО </text>
<text sub="clublinks" start="554.587" dur="0.567"> ЗАШТИТЕ ГО СОПСТВЕНОТО ИМОБИЛСТВО. >> ПРВАТА работа </text>
<text sub="clublinks" start="555.154" dur="0.167"> ЗАШТИТЕ ГО СОПСТВЕНОТО ИМОБИЛСТВО. >> ПРВОТО ШТО СЕ БИДАВ </text>
<text sub="clublinks" start="555.321" dur="0.234"> ЗАШТИТЕ ГО СОПСТВЕНОТО ИМОБИЛСТВО. >> ПРВОТО ШТО WЕ БИДАМ </text>
<text sub="clublinks" start="555.555" dur="0.166"> >> ПРВОТО ШТО WЕ БИДАМ </text>
<text sub="clublinks" start="555.721" dur="0.134"> >> ПРВОТО ШТО WЕ ЈА ПОБРАГАМ </text>
<text sub="clublinks" start="555.855" dur="0.167"> >> ПРВОТО ШТО WЕ БОЛАМ </text>
<text sub="clublinks" start="556.022" dur="0.2"> >> ПРВОТО ШТО ТРЕБА ДА ЈА ПРАВАМ </text>
<text sub="clublinks" start="556.222" dur="0.2"> >> Е ПРВОТО ШТО WЕ БОЛАМ ДА ЈА ПРАВА </text>
<text sub="clublinks" start="556.422" dur="0.567"> >> ПРВОТО ШТО OUЕ БИДАМ ДА ЈА ПРАВИ ВЕ МОЛАМ </text>
<text sub="clublinks" start="556.989" dur="0.2"> >> ПРВОТО ШТО ТРЕБА ДА ЈА ПРАВАМ ВЕ МОЛАМ СТОП </text>
<text sub="clublinks" start="557.189" dur="0.167"> >> ПРВОТО ШТО WЕ БИДАМ ДА ЈА ПРАВИ, ВЕ МОЛАМ ПРЕСТАНЕТЕ ТОА. </text>
<text sub="clublinks" start="557.356" dur="0.167"> НЕГО да направи, ве молиме запрете го тоа. </text>
<text sub="clublinks" start="557.523" dur="0.1"> НЕГО да направи, ве молиме запрете го тоа. НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="557.623" dur="0.167"> НЕГО да направи, ве молиме запрете го тоа. НИЕ ИМАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="557.79" dur="0.067"> НЕГО да направи, ве молиме запрете го тоа. ДОСТИВМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="557.857" dur="0.067"> НЕГО да направи, ве молиме запрете го тоа. ДОСТИГНАМ </text>
<text sub="clublinks" start="557.924" dur="0.133"> НЕГО да направи, ве молиме запрете го тоа. ДОСТИВМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="558.057" dur="1.101"> НЕГО да направи, ве молиме запрете го тоа. СТИГНАВМЕ ДО А. </text>
<text sub="clublinks" start="559.158" dur="0.134"> НЕГО да направи, ве молиме запрете го тоа. ДОСЕГАМЕ ДО БРОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="559.292" dur="0.166"> ДОСЕГАМЕ ДО БРОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="559.458" dur="0.101"> ДОСТИВМЕ ДО БРОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="559.559" dur="0.1"> ДОСТАВИМЕ ДО БРОЈ НИВ. </text>
<text sub="clublinks" start="559.659" dur="0.166"> ОД НИВ. </text>
<text sub="clublinks" start="559.825" dur="0.101"> ОД НИВ. АКО </text>
<text sub="clublinks" start="559.926" dur="0.233"> ОД НИВ. АКО ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="560.159" dur="0.701"> ОД НИВ. АКО ВИДАТ </text>
<text sub="clublinks" start="560.86" dur="0.6"> ОД НИВ. АКО ГЛЕДААТ НЕКОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="561.46" dur="0.334"> АКО ГЛЕДААТ НЕКОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="561.794" dur="0.067"> АКО ГЛЕДААТ НЕКОЈ ДОМЕНО, </text>
<text sub="clublinks" start="561.861" dur="0.067"> АКО ГЛЕДААТ НЕКОЈ СОМНЕUSЕН, ПОВИКАТ </text>
<text sub="clublinks" start="561.928" dur="0.066"> АКО ПОГЛЕДНЕТЕ НЕКОЈ ДОМЕНО, ПОВИКАЈТЕ НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="561.994" dur="0.1"> АКО ГЛЕДААТ НЕКОЈ ДОМЕНО, ПОВИКИ НЕ И </text>
<text sub="clublinks" start="562.094" dur="0.067"> АКО ГЛЕДААТ НЕКОЈ ДОМЕUSНО, ПОВИКИ НЕ И АЈДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="562.161" dur="0.601"> АКО ГЛЕДААТ НЕКОЈ ДОМЕНО, ПОВИКИ НЕ И АЈДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="562.762" dur="0.233"> Сомнително, јавете се и дозволете ни </text>
<text sub="clublinks" start="562.995" dur="0.1"> Сомнително, јавете ни се и да дозволите да се справиме </text>
<text sub="clublinks" start="563.095" dur="0.1"> Сомнително, јавете ни се и да дозволите да се справиме. </text>
<text sub="clublinks" start="563.195" dur="0.167"> РЕЧЕТЕ ГО. </text>
<text sub="clublinks" start="563.362" dur="0.067"> РЕЧЕТЕ ГО. ИТ </text>
<text sub="clublinks" start="563.429" dur="0.167"> РЕЧЕТЕ ГО. Е </text>
<text sub="clublinks" start="563.596" dur="0.067"> РЕЧЕТЕ ГО. Е НЕЛЕГАЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="563.663" dur="1.568"> РЕЧЕТЕ ГО. НЕЛЕГАЛНО Е </text>
<text sub="clublinks" start="565.231" dur="0.534"> РЕЧЕТЕ ГО. НЕЛЕГАЛНО Е ДА ЗАСТАНЕ </text>
<text sub="clublinks" start="565.765" dur="0.1"> РЕЧЕТЕ ГО. НЕЛЕГАЛНО Е ДА ЗАСТАНЕТЕ НЕКОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="565.865" dur="0.167"> НЕЛЕГАЛНО Е ДА ЗАСТАНЕТЕ НЕКОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="566.032" dur="0.166"> НЕЛЕГАЛНО Е ДА ЗАСТАНЕТЕ НЕКОЈ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="566.198" dur="0.101"> НЕЛЕГАЛНО Е ДА ЗАСТАНЕТЕ НЕКОЈ НА ГАНПОНТ </text>
<text sub="clublinks" start="566.299" dur="0.066"> НЕЛЕГАЛНО Е ДА ЗАСТАНЕТЕ НЕКОЈ НА ГАНПОНТ И </text>
<text sub="clublinks" start="566.365" dur="0.1"> НЕЛЕГАЛНО Е ДА ЗАСТАНЕТЕ НЕКОЈ НА ГАПОНТ И ДО </text>
<text sub="clublinks" start="566.465" dur="0.301"> НЕЛЕГАЛНО Е ДА ЗАСТАНЕТЕ НЕКОЈ ОД ГАНПОНТ И ПО МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="566.766" dur="0.233"> НЕЛЕГАЛНО Е ДА СТОПНЕТЕ НЕКОЕ НА ОДГОВОР И ДО МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="566.999" dur="0.334"> НЕЛЕГАЛНО Е ДА ЗАСТАНЕТЕ НЕКОЈ НА ГАНПОНТ И НА МНОГУ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="567.333" dur="0.234"> НА ГАНПОНТ И ПО МНОГУ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="567.567" dur="0.066"> НА ГАНПОНТ и до многумина од луѓето </text>
<text sub="clublinks" start="567.633" dur="0.067"> НА ГАНПОНТ И НА МНОГУ ЛУЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="567.7" dur="0.1"> НА ГАНПОНТ И НА МНОГУ ЛУЕ КОИ НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="567.8" dur="0.467"> НА ГАНПОНТ и до многумина од луѓето што ги имаме </text>
<text sub="clublinks" start="568.267" dur="0.2"> НА ГАНПОНТ и до многумина од луѓето што ги видовме </text>
<text sub="clublinks" start="568.467" dur="0.201"> НА ГАНПОНТ и до многумина од луѓето што сме ги виделе </text>
<text sub="clublinks" start="568.668" dur="0.2"> ЛУEOЕ КОИ ВИДЕМЕ ОДИ </text>
<text sub="clublinks" start="568.868" dur="0.133"> ЛУPЕ КОИ ВИДЕМЕ ДА ОДИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="569.001" dur="0.568"> ЛУEOЕ КОИ ВИДЕМЕ ДА ОДАТ ВО ОВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="569.569" dur="0.767"> ЛУPЕ КОИ СИ ГЛЕДАМЕ ОДИТЕ ВО ОВИЕ ОБЛАСТИ </text>
<text sub="clublinks" start="570.336" dur="0.601"> ЛУEOЕ КОИ ВИДЕМЕ ДА ОДАТ ВО ОВИЕ ОБЛАСТИ </text>
<text sub="clublinks" start="570.937" dur="0.133"> ЛУPЕ КОИ ВИДЕМЕ ДА ОДАТ ВО ОВИЕ ОБЛАСТИ ВИСТИНА </text>
<text sub="clublinks" start="571.07" dur="0.2"> ВО ОВИЕ ОБЛАСТИ СЕ ВИСТИНА </text>
<text sub="clublinks" start="571.27" dur="0.067"> ВО ОВИЕ ОБЛАСТИ НАВИСТИНА ОДАТ </text>
<text sub="clublinks" start="571.337" dur="0.067"> ВО ОВИЕ ОБЛАСТИ ВИСТИНСКО ОДАТ </text>
<text sub="clublinks" start="571.404" dur="0.467"> ВО ОВИЕ ОБЛАСТИ ВИСТИНСКО ОДАТ ДА СЕ ДОБИЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="571.871" dur="0.167"> ВО ОВИЕ ОБЛАСТИ ВО ВИСТИНСКО ОДАМЕ ДА СЕ ОБВИНИ </text>
<text sub="clublinks" start="572.038" dur="0.4"> ВО ОВИЕ ОБЛАСТИ ВИСТИНСКО ОДАТ ДА МОЕ ДА СЕ ОВАА А. </text>
<text sub="clublinks" start="572.438" dur="0.1"> ВО ОВИЕ ОБЛАСТИ ВИСТИНСКО ОДАТ ДА МО MЕ ДА БИДАТ ВА LOНОСТ </text>
<text sub="clublinks" start="572.538" dur="0.1"> ВО ОВИЕ ОБЛАСТИ ВИСТИНСКО ОДАТ ДА МО MЕ ДА БИДАТ БОА </text>
<text sub="clublinks" start="572.638" dur="0.234"> ОДИМ ДА МО MЕ ДА МОBЕ ДА БИДАМ ПРЕВЕДОТ </text>
<text sub="clublinks" start="572.872" dur="0.467"> ОДИМЕ МОETЕБИ ДА Е НИВНА ТОВКА </text>
<text sub="clublinks" start="573.339" dur="0.3"> ОДИМЕ ДА СЕ ДОБИЈАТ МОBБЕ ДА СЕ НЕГОВИ ЛЕРНИ </text>
<text sub="clublinks" start="573.639" dur="0.1"> ОДИМЕ ДА СЕ ДОБИЕТЕ МОBБЕ ДА СЕ ОБВЕСТУВААТ ОД НИВНИОТ ЛИЧЕН ПРИДОБВИ </text>
<text sub="clublinks" start="573.739" dur="0.167"> НИВНИТЕ ЛИЧНИ припадности. </text>
<text sub="clublinks" start="573.906" dur="0.1"> НИВНИТЕ ЛИЧНИ припадности. ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="574.006" dur="0.1"> НИВНИТЕ ЛИЧНИ припадности. ПОСЛЕДНИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="574.106" dur="0.034"> НИВНИТЕ ЛИЧНИ припадности. ПОСЛЕДНОТО </text>
<text sub="clublinks" start="574.14" dur="0.167"> НИВНИТЕ ЛИЧНИ припадности. ПОСЛЕДНИОТ БЕС </text>
<text sub="clublinks" start="574.307" dur="0.2"> НИВНИТЕ ЛИЧНИ припадности. ПОСЛЕДНОТО ШТО САКАМ </text>
<text sub="clublinks" start="574.507" dur="0.934"> НИВНИТЕ ЛИЧНИ припадности. ПОСЛЕДНОТО ШТО САКАМ </text>
<text sub="clublinks" start="575.441" dur="0.2"> НИВНИТЕ ЛИЧНИ припадности. ПОСЛЕДНОТО ШТО САКАМ ДА ГО ГЛЕДАМ </text>
<text sub="clublinks" start="575.641" dur="0.234"> НИВНИТЕ ЛИЧНИ припадности. ПОСЛЕДНОТО ШТО САКАМ ДА ГЛЕДАМ Е </text>
<text sub="clublinks" start="575.875" dur="0.267"> ПОСЛЕДНОТО ШТО САКАМ ДА ГЛЕДАМ Е </text>
<text sub="clublinks" start="576.142" dur="0.2"> ПОСЛЕДНОТО ШТО САКАМ ДА ГЛЕДАМ НИШТО Е </text>
<text sub="clublinks" start="576.342" dur="0.133"> ПОСЛЕДНОТО ШТО САКАМ ДА ГЛЕДАМ НИШТО ТРАГИГАЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="576.475" dur="0.101"> ПОСЛЕДНОТО ШТО САКАМ ДА ГЛЕДАМ ТАГАГИЛНО СЕ СЛУЧИ НИШТО </text>
<text sub="clublinks" start="576.576" dur="0.266"> СЕ СЛУЧИ ТРАГИЈАЛНО НИШТО </text>
<text sub="clublinks" start="576.842" dur="0.167"> СЕ СЛУЧИ ТРАГИЈАЛНО НИШТО ПОРАДИ </text>
<text sub="clublinks" start="577.009" dur="0.301"> НИШТО ТРАГИЈАЛНО СЕ СЛУЧИ ПОРАДИ НЕШТО </text>
<text sub="clublinks" start="577.31" dur="0.433"> НИШТО ТРАГИЈАЛНО СЕ СЛУЧУВА ПОРАДИ НЕКОЕ Е </text>
<text sub="clublinks" start="577.743" dur="0.334"> ЗАТОА што НЕШТО Е </text>
<text sub="clublinks" start="578.077" dur="0.033"> ЗАТОА што НЕКОЈ ТЕГО ПРЕДВИСУВА </text>
<text sub="clublinks" start="578.11" dur="0.167"> ЗАТОА што НЕКОЈ ПОВЕЕ РЕАГИРА </text>
<text sub="clublinks" start="578.277" dur="0.1"> ЗАТОА што НЕКОЈ Е НАПРЕДНОСТ НА НЕШТО </text>
<text sub="clublinks" start="578.377" dur="0.167"> ЗАТОА што НЕКОЈ ТЕЛЕ ПРЕТСТАПУВА НА НЕШТО ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="578.544" dur="0.234"> Премногу реагирајќи на нешто нивно </text>
<text sub="clublinks" start="578.778" dur="0.066"> ПРЕДГОВОРИТЕ НА НЕШТО ВЕРУВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="578.844" dur="0.167"> Премногу реагирајте на нешто што веруваат </text>
<text sub="clublinks" start="579.011" dur="1.602"> Премногу реагирање на нешто што веруваат е криминално </text>
<text sub="clublinks" start="580.613" dur="0.334"> Претерување со нешто што веруваат е криминално и </text>
<text sub="clublinks" start="580.947" dur="1.067"> Премногу реагирање на нешто што веруваат е криминално и тоа </text>
<text sub="clublinks" start="582.014" dur="0.367"> Премногу реагирање на нешто што веруваат е криминално, а тоа е </text>
<text sub="clublinks" start="582.381" dur="0.201"> ВЕРУВАЈТЕ Е КРИМИНАЛНО И ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="582.582" dur="0.1"> ВЕРУВАЈТЕ Е КРИМИНАЛНО И НЕ Е. </text>
<text sub="clublinks" start="582.682" dur="0.2"> НЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="582.882" dur="0.1"> НЕ. ТИ </text>
<text sub="clublinks" start="582.982" dur="0.2"> ТИ </text>
<text sub="clublinks" start="583.182" dur="0.033"> ТИ >>> </text>
<text sub="clublinks" start="583.215" dur="0.101"> ТИ >>> НАПРАВИ </text>
<text sub="clublinks" start="583.316" dur="0.1"> ТИ >>> ДАЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="583.416" dur="0.2"> ТИ >>> Дали имате </text>
<text sub="clublinks" start="583.616" dur="0.1"> ТИ >>> ИМАТЕ НЕШТО </text>
<text sub="clublinks" start="583.716" dur="0.133"> ТИ >>> ИМАТЕ НЕШТО ВАС </text>
<text sub="clublinks" start="583.849" dur="0.201"> >>> ИМАТЕ НЕШТО ВАС </text>
<text sub="clublinks" start="584.05" dur="0.233"> >>> Дали имате нешто што сакате </text>
<text sub="clublinks" start="584.283" dur="0.334"> >>> Дали имате нешто што сакате нас </text>
<text sub="clublinks" start="584.617" dur="0.3"> >>> Дали имате нешто што сакате да не </text>
<text sub="clublinks" start="584.917" dur="0.2"> >>> Дали имате нешто што сакате да верифицирате, </text>
<text sub="clublinks" start="585.117" dur="0.501"> >>> Дали имате нешто што сакате да верифицирате, Ајде </text>
<text sub="clublinks" start="585.618" dur="0.467"> >>> Дали имате нешто што сакате да верифицирате, ајде да не </text>
<text sub="clublinks" start="586.085" dur="0.1"> >>> Дали имате нешто што сакате да верифицирате, да знаеме </text>
<text sub="clublinks" start="586.185" dur="0.167"> САКАМЕ да верификуваме, да знаеме </text>
<text sub="clublinks" start="586.352" dur="0.3"> САКАМЕ да верификуваме, да знаеме </text>
<text sub="clublinks" start="586.652" dur="0.668"> САКАМЕ ДА ПРОВЕРИМЕ, Ајде да знаеме на верификација </text>
<text sub="clublinks" start="587.32" dur="0.867"> САКАМЕ ДА ПРОВЕРИМЕ, Ајде да знаеме на верификување на </text>
<text sub="clublinks" start="588.187" dur="0.134"> САКАМЕ ДА ПРОВЕРИМЕ, Ајде да знаеме на верификување на KGW.COM. </text>
<text sub="clublinks" start="588.321" dur="0.166"> НА ПРОВЕРКА НА КГВ.КОМ. </text>
<text sub="clublinks" start="588.487" dur="0.334"> НА ПРОВЕРКА НА КГВ.КОМ. >>> </text>
<text sub="clublinks" start="588.821" dur="0.234"> НА ПРОВЕРКА НА КГВ.КОМ. >>> THE </text>
<text sub="clublinks" start="589.055" dur="0.767"> НА ПРОВЕРКА НА КГВ.КОМ. >>> ШЕРИФОТ </text>
<text sub="clublinks" start="589.822" dur="0.167"> НА ПРОВЕРКА НА КГВ.КОМ. >>> КАНЦЕЛАРИЈА НА ШЕРИФ </text>
<text sub="clublinks" start="589.989" dur="0.2"> НА ПРОВЕРКА НА КГВ.КОМ. >>> КАНЦЕЛАРИЈАТА НА ШЕРИФОТ НИКОГАШ </text>
<text sub="clublinks" start="590.189" dur="0.267"> >>> КАНЦЕЛАРИЈАТА НА ШЕРИФОТ НИКОГАШ </text>
<text sub="clublinks" start="590.456" dur="0.067"> >>> Службената канцеларија на Шериф никогаш не се вратила </text>
<text sub="clublinks" start="590.523" dur="0.133"> >>> КАНЦЕЛАРИЈАТА НА ШЕРИФОТ НИКОГАШ НЕ ВРАETА НАШ </text>
<text sub="clublinks" start="590.656" dur="0.1"> >>> КАНЦЕЛАРИЈАТА НА ШЕРИФ никогаш не го вративме нашето барање </text>
<text sub="clublinks" start="590.756" dur="0.1"> >>> КАНЦЕЛАРИЈАТА НА ШЕРИФОТ НИКОГАШ НЕ ГО ВРАETА НАШЕТО БАРАЕ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="590.856" dur="0.234"> >>> КАНЦЕЛАРИЈАТА НА ШЕРИФОТ НИКОГАШ НЕ ГО ВРАETА НАШЕТО БАРАЕ ЗА А. </text>
<text sub="clublinks" start="591.09" dur="0.234"> ВРАТИ СЕ НАШЕТО БАРАЕ ЗА А. </text>
<text sub="clublinks" start="591.324" dur="0.1"> ВРАURNЕЕ НАШЕТО БАРАЕ ЗА КОМЕНТАР </text>
<text sub="clublinks" start="591.424" dur="0.433"> ВРАETЕЕ НАШЕТО БАРАЕ ЗА КОМЕНТАР ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="591.857" dur="0.301"> ВРАETАЕ НАШЕТО БАРАЕ ЗА КОМЕНТАР ЗА НИВНОТО </text>
<text sub="clublinks" start="592.158" dur="0.1"> ВРАURNЕЕ НАШЕТО БАРАЕ ЗА КОМЕНТАР ЗА НИВНИОТ КАПЕТИН </text>
<text sub="clublinks" start="592.258" dur="0.267"> КОМЕНТАР ЗА НИВНИТЕ КАПЕТИНИ </text>
<text sub="clublinks" start="592.525" dur="0.067"> КОМЕНТАРИ ЗА ЗАБЕЛЕШКИТЕ НА НИВНИТЕ КАПЕТИН </text>
<text sub="clublinks" start="592.592" dur="0.1"> КОМЕНТАР ЗА ЗАБЕЛЕШКИТЕ НА НИВНИТЕ КАПЕТИН НА </text>
<text sub="clublinks" start="592.692" dur="0.834"> КОМЕНТАРИ ЗА ЗАБЕЛЕШКИТЕ НА НИВНИТЕ КАПЕТИНИ НА ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="593.526" dur="0.3"> КОМЕНТАРИ ЗА ЗАБЕЛЕШКИТЕ НА НИВНИТЕ КАПЕТИНИ ВО ОНА ЈАВНОСТ </text>
<text sub="clublinks" start="593.826" dur="0.1"> КОМЕНТАРИ ЗА НЕГОВИТЕ ЗАБЕЛЕШКИ НА КАПЕТИНОТ НА ТОЈ ЈАВЕН СОСТАНОК. </text>
<text sub="clublinks" start="593.926" dur="0.2"> ЗАБЕЛЕШКИ НА ТОЈ ЈАВНИ СРЕДБИ. </text>
<text sub="clublinks" start="594.126" dur="0.1"> ЗАБЕЛЕШКИ НА ТОЈ ЈАВНИ СРЕДБИ. >>> </text>
<text sub="clublinks" start="594.226" dur="0.067"> ЗАБЕЛЕШКИ НА ТОЈ ЈАВНИ СРЕДБИ. >>> ДОБРА, </text>
<text sub="clublinks" start="594.293" dur="0.1"> ЗАБЕЛЕШКИ НА ТОЈ ЈАВНИ СРЕДБИ. >>> ДОБРО, НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="594.393" dur="0.167"> ЗАБЕЛЕШКИ НА ТОЈ ЈАВНИ СРЕДБИ. >>> ДОБРО, ЗНАЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="594.56" dur="0.401"> ЗАБЕЛЕШКИ НА ТОЈ ЈАВНИ СРЕДБИ. >>> Е, ЗНАЕМЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="594.961" dur="0.367"> ЗАБЕЛЕШКИ НА ТОЈ ЈАВНИ СРЕДБИ. >>> Е, ЗНАЕМЕ ТАКА </text>
<text sub="clublinks" start="595.328" dur="0.166"> ЗАБЕЛЕШКИ НА ТОЈ ЈАВНИ СРЕДБИ. >>> Е, толку знаеме </text>
<text sub="clublinks" start="595.494" dur="0.167"> >>> Е, толку знаеме </text>
<text sub="clublinks" start="595.661" dur="0.134"> >>> ДОБРО, ТОА ЗНАЕМЕ ТОЛКУ </text>
<text sub="clublinks" start="595.795" dur="0.233"> >>> Е, ЗНАЕМЕ ТОЛКУ ТОЛКУ ВАС </text>
<text sub="clublinks" start="596.028" dur="0.301"> >>> Е, ЗНАЕМЕ ТОА ШТО САКАТ </text>
<text sub="clublinks" start="596.329" dur="0.267"> >>> ДОБРО, ЗНАЕМЕ ТОА ШТО САКАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="596.596" dur="0.166"> >>> ДОБРО, ЗНАЕМЕ ТОА ТОЛКУ ВАС САКАТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="596.762" dur="0.201"> >>> Е, ЗНАЕМЕ ТОЛКУ ТОЛКУ ВАС САКАТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ НА ОВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="596.963" dur="0.266"> ОД САКАТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ НА ОНИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="597.229" dur="0.067"> ОД САКАТЕ ДА ИМ ПОМОГНЕТЕ НА ОНИЦИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="597.296" dur="0.2"> ОД САКАТЕ ДА ИМ ПОМОГНЕТЕ НА ОНИЦИТЕ ОБЈАВЕНИ </text>
<text sub="clublinks" start="597.496" dur="0.434"> ОД САКАТЕ ДА ИМ ПОМОГНЕТЕ НА ОНИЦИТЕ ОБЈАВЕНИ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="597.93" dur="0.134"> ОД САКАТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ НА ОНИЦИТЕ ВО ПО FАРИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="598.064" dur="0.2"> ВЛИЈАНИ ОД ПО FАРИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="598.264" dur="0.067"> ВЛИЈАНИ ОД ПО FАРИТЕ. ТИ </text>
<text sub="clublinks" start="598.331" dur="0.133"> ВЛИЈАНИ ОД ПО FАРИТЕ. ТИ МОЖЕШ </text>
<text sub="clublinks" start="598.464" dur="0.834"> ВЛИЈАНИ ОД ПО FАРИТЕ. МОANЕ ДОНИРАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="599.298" dur="0.701"> ВЛИЈАНИ ОД ПО FАРИТЕ. МОANЕ ДА ДОНИРАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="599.999" dur="0.801"> ВЛИЈАНИ ОД ПО FАРИТЕ. МО CЕ ДОНИРАТЕ НА НАШИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="600.8" dur="0.1"> ВЛИЈАНИ ОД ПО FАРИТЕ. МО CЕ ДОНИРАЈТЕ ДО НАШИОТ СЕВЕРНИ ЗАПИТ </text>
<text sub="clublinks" start="600.9" dur="0.267"> МО CЕ ДОНИРАЈТЕ ДО НАШИОТ СЕВЕРНИ ЗАПИТ </text>
<text sub="clublinks" start="601.167" dur="0.1"> МОANЕ ДОНИРАТЕ НА НАШИОТ СЕВЕРНИ ОДГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="601.267" dur="0.1"> МОANЕ ДОНИРАТЕ НА НАШИОТ СЕВЕРИШТЕН Фонд за одговори. </text>
<text sub="clublinks" start="601.367" dur="0.2"> Фонд за одговор </text>
<text sub="clublinks" start="601.567" dur="0.1"> Фонд за одговор САМО </text>
<text sub="clublinks" start="601.667" dur="0.067"> Фонд за одговор САМО ТЕКСТ </text>
<text sub="clublinks" start="601.734" dur="1.869"> Фонд за одговор САМО ТЕКСТ НА </text>
<text sub="clublinks" start="603.603" dur="3.036"> Фонд за одговор САМО ТЕКСТ НА ЗБОРОТ </text>
<text sub="clublinks" start="606.639" dur="0.267"> Фонд за одговор САМО ТЕКСТ ОБРАБОТКА НА ЗБОРОТ </text>
<text sub="clublinks" start="606.906" dur="0.233"> Фонд за одговор САМО ТЕКСТ ЗБОРОТ ОБИБРЕТЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="607.139" dur="0.367"> САМО ТЕКСТ ЗБОРОТ ОБИБРЕТЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="607.506" dur="0.101"> САМО ТЕКСТ НА ЗБОРОТ ОБРЕБА ОД (503) 226-5088. </text>
<text sub="clublinks" start="607.607" dur="0.2"> (503) 226-5088. </text>
<text sub="clublinks" start="607.807" dur="0.066"> (503) 226-5088. ТИ </text>
<text sub="clublinks" start="607.873" dur="2.903"> (503) 226-5088. ТИ МОЖЕШ </text>
<text sub="clublinks" start="610.776" dur="0.334"> (503) 226-5088. МОANЕ ДА ОДИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="611.11" dur="0.1"> (503) 226-5088. МОANЕ ДА ОДИТЕ ОНЛАЈН. </text>
<text sub="clublinks" start="611.21" dur="0.401"> МОANЕ ДА ОДИТЕ ОНЛАЈН. </text>
<text sub="clublinks" start="611.611" dur="0.1"> МОANЕ ДА ОДИТЕ ОНЛАЈН. KGW.COM/REDCROSS. </text>
<text sub="clublinks" start="611.711" dur="0.166"> KGW.COM/REDCROSS. </text>
<text sub="clublinks" start="611.877" dur="0.101"> KGW.COM/REDCROSS. ТИ </text>
<text sub="clublinks" start="611.978" dur="1.167"> KGW.COM/REDCROSS. ВИЕ МОМЦИ, </text>
<text sub="clublinks" start="613.145" dur="0.201"> KGW.COM/REDCROSS. ДЕЦА, НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="613.346" dur="0.2"> KGW.COM/REDCROSS. ДЕЦА, ИМАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="613.546" dur="0.133"> KGW.COM/REDCROSS. ДЕЦА, ПОСТАНАВМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="613.679" dur="0.534"> KGW.COM/REDCROSS. ДЕЦА, ПОВИЗИМЕ 1,4 УСД </text>
<text sub="clublinks" start="614.213" dur="0.234"> ДЕЦА, ПОВИЗИМЕ 1,4 УСД </text>
<text sub="clublinks" start="614.447" dur="1.668"> ДЕЦА, ОБЕДИНЕМЕ 1,4 МИЛИОНИ УСЛОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="616.115" dur="4.972"> ДЕЦА, ПОМИРУВАМЕ САМО 1,4 МИЛИОНИ УСД </text>
<text sub="clublinks" start="621.087" dur="0.166"> ДЕЦА, ОСТАНАШ ОБЕДИНЕМЕ 1,4 МИЛИОНИ УСДА </text>
<text sub="clublinks" start="621.253" dur="0.101"> ДЕЦА, ПОСЛЕДНО ОБЕДИНЕМЕ 1,4 МИЛИОНИ УДАРИ </text>
<text sub="clublinks" start="621.354" dur="0.3"> МИЛИОНИ САМО ОД ПОСЛЕДНИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="621.654" dur="1.868"> МИЛИОНИ САМО ОД ПОСЛЕДНАТА СРЕДА. </text>
<text sub="clublinks" start="623.522" dur="0.167"> СРЕДА. </text>
<text sub="clublinks" start="623.689" dur="0.067"> СРЕДА. НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="623.756" dur="0.234"> СРЕДА. НИЕ СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="623.99" dur="0.667"> СРЕДА. НИЕ НЕСРЕНИ </text>
<text sub="clublinks" start="624.657" dur="0.3"> СРЕДА. НИ СЕ ПРЕСТАВУВАМ </text>
<text sub="clublinks" start="624.957" dur="0.2"> СРЕДА. НИ СЕ ПРЕСТАВУВАМЕ ОД ВАШИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="625.157" dur="0.267"> НИ СЕ ПРЕСТАВУВАМЕ ОД ВАШИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="625.424" dur="0.1"> НИ СЕ НЕСУДИ ОД ВАШАТА ПОДДРШКА. </text>
<text sub="clublinks" start="625.524" dur="0.201"> ПОДДРШКА. </text>
<text sub="clublinks" start="625.725" dur="0.1"> ПОДДРШКА. БЛАГОДАРАМ </text>
<text sub="clublinks" start="625.825" dur="0.066"> ПОДДРШКА. ВИ БЛАГОДАРАМ </text>
<text sub="clublinks" start="625.891" dur="1.202"> ПОДДРШКА. ТИ БЛАГОДАРАМ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="627.093" dur="0.5"> ПОДДРШКА. ВИ БЛАГОДАРИМЕ ЗА ВАШИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="627.593" dur="0.1"> ПОДДРШКА. БЛАГОДАРАМ ЗА ВАШАТА ENЕЛОСТА. </text>
<text sub="clublinks" start="627.693" dur="0.2"> БЛАГОДАРАМ ЗА ВАШАТА ENЕЛОСТА. </text>
<text sub="clublinks" start="627.893" dur="0.067"> БЛАГОДАРАМ ЗА ВАШАТА ENЕЛОСТА. СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="627.96" dur="0.1"> БЛАГОДАРАМ ЗА ВАШАТА ENЕЛОСТА. СЕТО ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="628.06" dur="0.334"> БЛАГОДАРАМ ЗА ВАШАТА ENЕЛОСТА. СИТЕ ОВИЕ ПАРИ </text>
<text sub="clublinks" start="628.394" dur="0.234"> БЛАГОДАРАМ ЗА ВАШАТА ENЕЛОСТА. ОСТАНУВААТ СИТЕ ОВИЕ ПАРИ </text>
<text sub="clublinks" start="628.628" dur="0.133"> БЛАГОДАРАМ ЗА ВАШАТА ENЕЛОСТА. СИТЕ ОВИЕ ПАРИ ОСТАНУВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="628.761" dur="0.2"> СИТЕ ОВИЕ ПАРИ ОСТАНУВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="628.961" dur="0.1"> СИТЕ ОВИЕ ПАРИ ОСТАНУВААТ ОВДЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="629.061" dur="0.167"> ОВДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="629.228" dur="0.067"> ОВДЕ НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="629.295" dur="0.167"> ОВДЕ НИЕ ИМАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="629.462" dur="0.133"> ОВДЕ Имаме неколку </text>
<text sub="clublinks" start="629.595" dur="0.267"> ОВДЕ Имаме уште неколку </text>