Tregimet kryesore të KGW: mesdita 9-15-20 subtitles

B MNI B MNI NJ. BAKENI NJIR AJR B MNI Filtër Ajri Bëni një filtër ajri SI B MNI FILT FR T W AJRIT SI UJT B MNI FILT FR T A AJRIT SI SHKUAR B MNI FILTILR TIR AJR SI T W SHKATRNI UJTERT B MNI FILT AR TIR AJRO SI T G SHKENI FJALT E FILMIJVE B MNI FILTILR TIR AJR SI T G SHKENI FJALT E FILMIJS NP THERMJET QIELIT. SHKONI PRORMES QIELIT. SHKONI PRORMES QIELIT. >>> SHKONI PRORMES QIELIT. >>> THE SHKONI PRORMES QIELIT. >>> ZJARRI SHKONI PRORMES QIELIT. >>> ZJARRI N. SHKONI PRORMES QIELIT. >>> ZJARRI N IN JUG >>> ZJARRI N IN JUG >>> ZJARRI N IN ASHLANDN JUGORE >>> ZJARRI N IN ASHLANDN JUGORE SHT >>> ZJARRI N AS ASHLANDN JUGORE 100SHT 100 100% >>> ZJARRI N AS ASHLANDN JUGORE P 100RMBAN 100%. ASHLAND ISSHT 100 100% E PRMBAJTUR. ASHLAND ISSHT 100 100% E PRMBAJTUR. IT ASHLAND ISSHT 100 100% E PRMBAJTUR. E Djegur ASHLAND ISSHT 100 100% E PRMBAJTUR. Djegur 5700 ASHLAND ISSHT 100 100% E PRMBAJTUR. E Djegur 5700 AKRES ASHLAND ISSHT 100 100% E PRMBAJTUR. E Djegur 5700 ART DHE E Djegur 5700 ART DHE E Djegur 5700 ARTES DHE DAMMTUAR Djegur 5700 akra dhe dëmtuar 600 E Djegur 5700 ACRES dhe Dëmtuar 600 Shtëpi. Dëmtuar 600 Shtëpi. Dëmtuar 600 Shtëpi. KATURRT Dëmtuar 600 Shtëpi. KATËR NJERËZ Dëmtuar 600 Shtëpi. KATURR njerëz ishin Dëmtuar 600 Shtëpi. KATILLER njerëz u vranë Dëmtuar 600 Shtëpi. Aty u vranë katër njerëz. Aty u vranë katër njerëz. Aty u vranë katër njerëz. NJEREOZIT Aty u vranë katër njerëz. NJERZIT AKAT Aty u vranë katër njerëz. Njerëzit akoma kanë nevojë Aty u vranë katër njerëz. Njerëzit akoma kanë nevojë për të Aty u vranë katër njerëz. Njerëzit akoma kanë nevojë të qëndrojnë Aty u vranë katër njerëz. Njerëzit akoma kanë nevojë të qëndrojnë larg Njerëzit akoma kanë nevojë të qëndrojnë larg Njerëzit akoma kanë nevojë të qëndrojnë larg Njerëzit akoma kanë nevojë të qëndrojnë larg nga ata Njerëzit akoma kanë nevojë të qëndrojnë larg nga ata të evakuimit NJERZIT akoma duhet të qëndrojnë larg nga ato zona të evakuimit NGA ATA ZONAT E EVACUACIONIT NGA ATA ZONAT E EVACUACIONIT EDHE NGA ATA ZONAT E EVACUACIONIT EDHE TOU MENDUARA NGA ATA ZONAT E EVACUACIONIT EDHE MUND TI NGA ATA ZONAT E EVACUACIONIT EDHE SE ISSHT NGA ATA ZONAT E EVACUACIONIT Edhe pse është 100% EDHE PO SHT 100% EDHE POURMBLEDHET 100%. P CONRMBAJTUR. P CONRMBAJTUR. AJO P CONRMBAJTUR. ATA ZJARRI P CONRMBAJTUR. ATA ZJARRI EDHE P CONRMBAJTUR. ATA ZJARRI DHE DEKIMITUAR P CONRMBAJTUR. ATA ZJARRI EDHE E DECIMITOI ATA ZJARRI EDHE E DECIMITOI ATA ZJARRI DECIMIMI I KOMUNITETEVE ATA ZJARRI DHE DEKIMITOI KOMUNITETET E ATA ZJARRI DECIMIMI I KOMUNITETEVE T T TALENTIT ATA ZJARRI DECIMIMI I KOMUNITETEVE T T TALENTIT DHE KOMUNITETET E TALENTIT DHE KOMUNITETET E TALENTIT DHE PHOENIX. FENIKS. FENIKS. >>> FENIKS. >>> FTOHSI FENIKS. >>> Temperaturat më të ftohta FENIKS. >>> Temperaturat më të ftohta dhe >>> Temperaturat më të ftohta dhe >>> Temperaturat më të ftohta dhe ngritja >>> Temperaturat më të ftohta dhe lagështia në rritje >>> Temperaturat më të ftohta dhe lagështia në rritje janë >>> Temperaturat më të ftohta dhe lagështia në rritje po lejojnë Lagështia në rritje po lejojnë Lagështia në rritje po lejojnë zjarrin Lagështia në rritje po lejojnë ekuipazhet e zjarrit Lagështia në rritje po lejojnë ekuipazhet e zjarrit Lagështia në rritje po lejojnë ekuipazhet e zjarrit të shkojnë LARTIDSIA E LARTUMSIS N LART JAN ALL T ALL LEJUAR TRE AKTIVITETEVE TI ZJARRIT Lagështia në rritje po lejojnë ekuipazhet e zjarrit të shkojnë në Ekipet e zjarrit për të shkuar në Ekipet e zjarrit për të shkuar në ofensivë Ekipet e zjarrit për të shkuar në ofensivë në Ekipet e zjarrit për të shkuar në ofensivë në OREGON. FYNJE N OREGON. FYNJE N OREGON. TANI FYNJE N OREGON. TANI ATA FYNJE N OREGON. TANI JANE FYNJE N OREGON. Tani ata janë duke krijuar FYNJE N OREGON. Tani ata janë duke krijuar linja Tani ata janë duke krijuar linja Tani ata janë duke krijuar linja rreth Tani ata janë duke krijuar linja rreth Tani ata janë duke krijuar linja rreth flakëve. RRETH FLAMES. RRETH FLAMES. 34 RRETH FLAMES. 34 Blerësit RRETH FLAMES. 34 Blerësit në të gjithë shtetin. 34 Blerësit në të gjithë shtetin. 34 Blerësit në të gjithë shtetin. >> 34 Blerësit në të gjithë shtetin. >> DHE 34 Blerësit në të gjithë shtetin. >> DHE KETO 34 Blerësit në të gjithë shtetin. >> DHE KETO HARD-HIT >> DHE KETO HARD-HIT >> DHE KETO KOMUNITETE T H HARDHIT. BASHKSIT BASHKSIT BASHKSIT EKZENTA BASHKSIT SHKELQSIA E BASHKSIT SHKELQSIA E BASHKSIT SHTESA E D DMTIMIT BASHKSIT SHTESA E D THEMTIMIT SHT SHTESA E D THEMTIMIT SHT SHKELQSIA E D DMIT PO B ISHET SHKELQSIA E DMTIT Bshtë duke u bërë më shumë SHKELQIA E D THEMTIT BSHT IS BHET M M E QART SHKELQSIA E D ISMIT S IS SHTENI SOT SI. SOT B BHENI M M E QART. SOT B BHENI M M E QART. AT SOT B BHENI M M E QART. TË PAKTËN SOT B BHENI M M E QART. TE PAKTEN DHJETE SOT B BHENI M M E QART. T AT PAKT T DHJETEO NJERZ SOT B BHENI M M E QART. T AT paktën dhjetë njerëz SOT B BHENI M M E QART. Të paktën dhjetë njerëz kanë vdekur Të paktën dhjetë njerëz kanë vdekur Të paktën dhjetë njerëz kanë vdekur në të gjithë vendin. SHTETROR SHTETROR 22 SHTETROR 22 ME SHUME SHTETROR 22 ME SHUME JANE SHTETROR 22 M M SHUM JANS PAGUAN. 22 M M SHUM JANS PAGUAN. 22 M M SHUM JANS PAGUAN. 1100 22 M M SHUM JANS PAGUAN. 1100 Shtëpi 22 M M SHUM JANS PAGUAN. 1100 Shtëpi kanë 22 M M SHUM JANS PAGUAN. 1100 Shtëpi kanë qenë 22 M M SHUM JANS PAGUAN. 1100 Shtëpi janë shkatërruar 1100 Shtëpi janë shkatërruar 1100 shtëpi janë shkatërruar së bashku 1100 shtëpi janë shkatërruar së bashku me të 1100 shtëpi janë shkatërruar së bashku me 500 1100 shtëpi janë shkatërruar së bashku me 500 të tjera 1100 shtëpi janë shkatërruar së bashku me 500 struktura të tjera GJITH W 500 STRUKTURAVE T TJERA GJITH W 500 STRUKTURAVE TJERA SI GJITH 500 STRUKTURAVE T TJERA SI BARNE GJITH 500 STRUKTURAVE T TJERA SI GARA DHE GJITH 500 STRUKTURAVE T TJERA SI BARNE DHE PIKA. SI BARNE DHE SHQIP. SI BARNE DHE SHQIP. ZYRTART SI BARNE DHE SHQIP. ZYRTART PRITIN SI BARNE DHE SHQIP. ZYRTART PRANI ATA SI BARNE DHE SHQIP. ZYRTART PRITIN ATA NUMBR ZYRTART PRITIN ATA NUMBR ZYRTART PRITIN ATA NUMBR T ZYRTART PRITINI ATA NUMBR T TO RRITEN ZYRTART PRITIN ATA NUM NUMR T TO RRITEN ZYRTART PRITIN ATA NUMBR T TO RRITEN N IN ZYRTART PRITIN ATA NUM NUMR T TO RRITEN N IN VITIN ZYRTART PRITIN ATA NUMBR T TO RRITEN N IN DIT DT E VITIT. T GRO RRITENI N IN DITST E VITIT. T GRO RRITENI N IN DITST E VITIT. T GRO RRITENI N IN DITST E VITIT. ME SHUME T GRO RRITENI N IN DITST E VITIT. ME AKTIVI T GRO RRITENI N IN DITST E VITIT. Djegia më e madhe e zjarrit T GRO RRITENI N IN DITST E VITIT. Djegia e zjarrit më aktiv Djegia e zjarrit më aktiv Djegia më e madhe e zjarrit në Djegia më e madhe e zjarrit në metro Djegia më e madhe e zjarreve në zonën metro Djegia më aktive e zjarrit në zonën metro është Djegia më aktive e zjarrit në zonën metro është Djegia më e madhe e zjarrit në zonën e metrosë është buzë lumit Zona Metro është buzë lumit ZONA METRO ISSHT ZJARRI PIDER Lumin. ZJARRI ZJARRI DHE ZJARRI DHE DISA ZJARRI DHE DISA EVAKUACIONI ZJARRI DHE DISA NIVELI TAC EVAKUACIONIT ZJARRI DHE DISA NIVELI TAC EVAKUACIONIT KAN DHE DISA NIVELI TAC EVAKUACIONIT KAN DHE DISA NIVELE T EV EVAKUACIONIT JAN BE QEN DHE DISA Nivele të Evakuimit Janë Reduktuar. U ZVOGUAR. U ZVOGUAR. DHE U ZVOGUAR. DHE DISA U ZVOGUAR. DHE DISA JANE U ZVOGUAR. DHE DISA JAN ST akoma U ZVOGUAR. DHE DISA JAN ST akoma nën U ZVOGUAR. DHE DISA JAN ST akoma nën A DHE DISA JAN ST akoma nën A DHE DISA JAN ST akoma nën një nivel DHE DISA JAN ST akoma nën një nivel të tre DHE DISA JAN ST akoma nën një nivel të tre njoftimit. NIVELI TRE NJOFTIM. NIVELI TRE NJOFTIM. ZJARRI NIVELI TRE NJOFTIM. Komandantët e zjarrit NIVELI TRE NJOFTIM. THUAN KOMANDARIT E ZJARRIT NIVELI TRE NJOFTIM. KOMANDANTT E ZJARRIT THAN CREVAT NIVELI TRE NJOFTIM. KOMANDANTT E ZJARRIT THOT CREVAT JAN KOMANDANTT E ZJARRIT THOT CREVAT JAN KOMANDANTT E ZJARRIT THONIN CREVAT JAN BERE KOMANDANTT E ZJARRIT THOT CREVAT JAN M BR PROGRES KOMANDANTT E ZJARRIT THOT CREVAT JAN M BR PROGRES POR KOMANDANTT E ZJARRIT THOT CREVAT JAN M BAKR PROGRES POR IT KOMANDANTT E ZJARRIT THOT CREVAT JAN M B MR PRO PROGRES POR ISSHT KOMANDANTT E ZJARRIT THOT CREVAT JAN M BAKR PARAQITJE POR ISSHT. SHUM Bërja e progresit por është gjithashtu B MNI PROGRESIN POR ISSHTOO SHUM I RI B MNI PROGRESIN POR ISSHTOO SHUM E PAR B MNI PROGRESIN POR ISSHT SHUM T VENDOSUR B MNI PROGRESIN POR ISSHT T SHUM E HERSHME T TO NDALONI B MNI PROGRES POR ISSHTOO SHUM E E HERSHME T TO V PN NDONJ B MNI PROGRESIN POR ISSHT T SHUM E E HERSHME T P VUTN AN NDONJ S R SND T M BNI PROGRES POR ISSHT T SHUM E HERSHME T P LENI NDONJ S LLOJ T E HERSHM T TO VUTN NDONJ S LLOJ TAR HERSHM T TO VINI NDONJ S LLOJ PR PTARMBAJTJE T E HERSH TOM T TO V PN AN NDONJ S R SNI T NUMR CONS P CONRMBAJTJE. NUMRI I PTARMBAJTJES. NUMRI I PTARMBAJTJES. >> NUMRI I PTARMBAJTJES. >> SI NUMRI I PTARMBAJTJES. >> SI ATA NUMRI I PTARMBAJTJES. >> SI JANE NUMRI I PTARMBAJTJES. >> SI JAN D duke gërmuar NUMRI I PTARMBAJTJES. >> SI JANE KONTROLLI GJYESUES >> SI JANE KONTROLLI GJYESUES >> SI JANE GJEDHET VESHJE TE KONTROLLIT, >> SI ATA JAN D GJEDH VESHJE TT KONTROLLIT, ATA >> SI ATA JAN D GJEDH VESHJE T CON KONTROLLIT, ATA KAN >> SI ATA JAN D GJEDH VESHJE T CON KONTROLLIT, ATA DUHET T >> SI ATA JAN D GJEDHN LINJE TT KONTROLLIT, ATA DUHET T TO SHKURTOHEN >> SI ATA JAN D GJEDHN LINJE T CON KONTROLLIT, ATA DUHET T TO HYREN >> SI ATA JAN D GJEDHN LINJE T CON KONTROLLIT, ATA DUHET T H HYREN - LINJAT, Ata duhet të kërcejnë - LINJAT, ATA DUHET T H SHPENZOJN - - ATA LINJAT, ATA DUHET T H SHPENZIN - KAN LINJAT, Ata duhet të kërcejnë - ata duhet të LINJAT, ATA DUHET T H HYREN - Ata duhet të fshijnë LINJAT, ATA DUHET T TO HUPOJN - DUHET T TO HAPIN LINJAT, ATA DUHET T H HUPOJN - DUHET T TO HULLNIN ÇDO LINJAT, ATA DUHET T TO HUPOJN - DUHET T TO HULLNIN ÇDO N. T NXEHT ATA DUHET T TO FSHIJNY ÇDO N H NXEHT ATA DUHET T M FSHIJN AN ÇDO ZON T NXEHT ATA DUHET T M FSHIJN AN NDONJE ZON TOT NXEHTR PRBASHKT ATA DUHET T TO FSHIJN AN NDONJY ZONOT T H NXEHTR PRreth TYRE ATA DUHET T TO FSHIJNY NDONJOT ZONOT TOT NXEHTR PRMES ATYRE KONTROLLIT ZONAT RRETH ATYRE KONTROLLIT ZONAT RRETH ATYRE VJETAVE T CON KONTROLLIT. LINJAT LINJAT ATHIN LINJAT ATHINE NE LINJAT ATHINE NE PRITEM LINJAT ATHIN WE PR T PRITUR LINJAT ATHIN WE PRITEM T BNI LINJAT ATHIN WE PRITEM T SIGUROhemi ATHIN WE PRITEM T SIGUROhemi ATHIN WE PRITEM T BAKEJM SIGURT PR ATA. ATA. ATA. >> ATA. >> B DNI ATA. >> A JU JU ATA. >> A E PRITENI ATA. >> A E PRITENI N ATA. >> A E PRITENI T KENI ATA. >> A E PRITENI T TO KENI DISA >> A E PRITENI T TO KENI DISA >> A E PRITENI T TO KENI DISA P CONRMBAJTJE >> A E PRITENI DISA PTARMBAJTJE N. >> A E PRITENI T TO KENI DISA PTARMBAJTJE N THE >> A E PRITENI DISA PTARMBAJTJE N THE TJETRIN >> A E PRITENI DISA PTARMBAJTJE N TW DY TJETR PTARMBAJTJA N TW DY TJETR P CONRMBAJTJA N TW DY DITS T NE TJETR? DITET? DITET? 400 DITET? 400 Zjarrfikës DITET? 400 ZJARR ZJARRI JAN DITET? 400 Zjarrfikës po punojnë DITET? 400 Zjarrfikës po punojnë 400 Zjarrfikës po punojnë 400 Zjarrfikës po punojnë në breg të lumit. BREGمYR. BREGمYR. IT BREGمYR. ESHTE BREGمYR. MBAROI BREGمYR. ISSHT O MBI 134,000 BREGمYR. ISSHT MBI 134,000 AKRE. ISSHT MBI 134,000 AKRE. ISSHT MBI 134,000 AKRE. VETEM ISSHT MBI 134,000 AKRE. VETEM NJE ISSHT MBI 134,000 AKRE. VETEM NJE MILE ISSHT MBI 134,000 AKRE. VETEM NJE MILE ISSHT MBI 134,000 AKRE. VETEM NJE MILE SHT ISSHT MBI 134,000 AKRE. VETM NJ ONE MILE WSHTW ISSHT MBI 134,000 AKRE. VETEM NJE MILE WSHT PLAZHI VETEM NJE MILE WSHT PLAZHI VETEM NJE MILE WSHT PLAZHI I VETEM NJE MILE WSHT PLAZHI I KREKIS VETEM NJE MILE ISSHT PLAZHI I ZJARRIT KREK. E ZJARRIT KREK. E ZJARRIT KREK. IT E ZJARRIT KREK. ESHTE E ZJARRIT KREK. ESHTE VRASUR E ZJARRIT KREK. HSHT K VRAS KATOR E ZJARRIT KREK. HSHT K VRASO KATURR NJEREZ E ZJARRIT KREK. HSHT K VRAS F KATURR NJEREZ N IN HSHT K VRAS F KATURR NJEREZ N IN HSHT K VRAS F KATURR NJEREZ N IN JU HSHT K VRAS F KATURR NJEREZ N IN JU MARIAN HSHT K VRASO KATURR NJEREZ N IN JU QARKU MARIAN HSHT K VRASO KATURR NJEREZ N IN JU QARKU MARIAN DHE HSHT K VRASO KATURR NJEREZ N IN JU QARKU MARIAN DHE NJ ONE JU QARKU MARIAN DHE NJE JU QARKU MARIAN DHE NJ ONE PERSON JU Qarku Marian dhe një person është JU Qarku Marian dhe një person po humbet. PERSONI HAP. PERSONI HAP. SHUME PERSONI HAP. SHUM PERSONI HAP. SHUM ATA PERSONI HAP. SHUM OF nga ata njerëz PERSONI HAP. SHUM prej atyre njerëzve kishin PERSONI HAP. SHUM T TH NJER PZVE KISHT KISHIN SHUM T TH NJER PZVE KISHT KISHIN SHUM nga ata njerëz duhej të evakuohen. EVAKUOJ. EVAKUOJ. MIR EVAKUOJ. MIREMBREMA, EVAKUOJ. PASDITA E MIR,, BRYAN. PASDITA E MIR,, BRYAN. PASDITA E MIR,, BRYAN. KJO SHT PASDITA E MIR,, BRYAN. ESHTE E DREJTA. ESHTE E DREJTA. ESHTE E DREJTA. MIR ESHTE E DREJTA. MIREMBREMA. MIREMBREMA. MIREMBREMA. IT MIREMBREMA. ESHTE MIREMBREMA. ISSHT A A MIREMBREMA. ISSHT A SHUM MIREMBREMA. ISSHT A SHIKIM I SHUM MIREMBREMA. ISSHT A SHIKIM I SHUM MIREMBREMA. ISSHT A NJ H SHIKU I SHUM NJ A QYTET FAN. ISSHT A NJ H SHIKU I SHUM NJ A QYTET FAN. ISSHT A NJ H SHIKU I SHUM NJ A QYTET FAN. Une ISSHT A NJ H SHIKU I SHUM NJ A QYTET FAN. UNË JAM ISSHT A NJ H SHIKU I SHUM NJ A QYTET FAN. PO SHKOJ ISSHT A NJ H SHIKU I SHUM NJ A QYTET FAN. Unë jam duke shkuar për të ISSHT A NJ H SHIKU I SHUM NJ A QYTET FAN. Unë jam duke shkuar për të Hapi ISSHT A NJ H SHIKU I SHUM NJ A QYTET FAN. Unë do të shkoj larg ISSHT A NJ H SHIKU I SHUM NJ A QYTET FAN. Unë jam duke shkuar për të HAP AS SO ISSHT A NJ H SHIKU I SHUM NJ A QYTET FAN. Unë jam duke shkuar për të HAP PJESA SO Ju Unë jam duke shkuar për të HAP PJESA SO Ju Unë jam duke shkuar për të HAP NDIKUAR SO Ju djem Unë jam duke shkuar për të HAP NUK JU SO djema mund të Unë jam duke shkuar për të HAP NUK JU SO djema mund të shikoni Unë jam duke shkuar për të HAP POSHT SO Kështu që ju djemtë mund të shikoni Unë jam duke shkuar për të HAP POSHT SO Kështu që ju djemtë mund të shikoni Rrugën Unë jam duke shkuar për të HAP POSHT SO Kështu që ju djemtë mund të shikoni bllokun RRUGOR Djemtë mund të shohin bllokun e rrugës Djemtë mund të shohin bllokun e rrugës këtu. KETU KETU JU KETU NUK MUND KETU NUK MUND T VRTET KETU NUK MUND T G MERRNI REALISHT KETU NUK MUND T G HYN REALISHT KETU NUK MUND T G V GRTET N QYTET. NUK MUND T G V GRTET N QYTET. NUK MUND T G V GRTET N QYTET. NE NUK MUND T G V GRTET N QYTET. NE FOLEM NUK MUND T G V GRTET N QYTET. Biseduam NUK MUND T G V GRTET N QYTET. Biseduam me disa NUK MUND T G V GRTET N QYTET. Biseduam me disa njerëz. Biseduam me disa njerëz. Biseduam me disa njerëz. NE Biseduam me disa njerëz. Ne thjesht Biseduam me disa njerëz. Ne vetëm duam Biseduam me disa njerëz. Ne vetëm duam të Biseduam me disa njerëz. Ne thjesht duam të kontrollojmë Biseduam me disa njerëz. Ne thjesht duam të kontrollojmë Biseduam me disa njerëz. Ne thjesht duam të kontrollojmë të tyre Ne thjesht duam të kontrollojmë të tyre Ne thjesht duam të kontrollojmë shtëpitë e tyre Ne thjesht duam të kontrollojmë shtëpitë e tyre dhe Ne thjesht duam të kontrollojmë shtëpitë dhe kafshët e tyre. Shtëpi dhe kafshë. Shtëpi dhe kafshë. >> Shtëpi dhe kafshë. >> SHT Shtëpi dhe kafshë. >>'SHT. Q BENI Shtëpi dhe kafshë. >> BESHT BE TREHUESHME. >> BESHT BE TREHUESHME. >> BESHT BE TREHUESHME. NE >> BESHT BE TREHUESHME. NE KEMI >> BESHT BE TREHUESHME. KEMI KAM >> BESHT BE TREHUESHME. Ne kemi pasur për të >> BESHT BE TREHUESHME. KEMI DUHET T COM VINI >> BESHT BE TREHUESHME. Ne duhet të dalim >> BESHT BE TREHUESHME. KEMI DUHET T COM DALIM K HTU KEMI DUHET T COM DALIM K HTU KEMI DUHET T COM DALIM K HTU DHE Ne duhet të dalim këtu dhe të shkojmë Ne duhet të kemi dalë këtu dhe të shkojnë nëpër Ne duhet të dalim këtu dhe të shkojmë nëpër rrugicat. DHE SHKONI P .RMES ROBEVE. DHE SHKONI P .RMES ROBEVE. >> DHE SHKONI P .RMES ROBEVE. >> THE DHE SHKONI P .RMES ROBEVE. >> DIELLI DHE SHKONI P .RMES ROBEVE. >> DIELLI SHT DHE SHKONI P .RMES ROBEVE. >> DIELLI BSHT BARELY DHE SHKONI P .RMES ROBEVE. >> DIELLI FILLON ME BARRI DHE SHKONI P .RMES ROBEVE. >> DIELLI FILLON ME RREZI >> DIELLI FILLON ME RREZI >> DIELLI NUK FILLON T VDESHT POSHT >> DIELLI NUK FILLOHET T VDES PRMES EJN TH PRMES EJN TH PRMES RRUGOR EJN TH PRMES Bllokatat rrugore EJN TH PRMES BLLOKET E RRUGS JAN EJN TH PRMES Bllokimet e rrugëve janë vendosur EJN TH PRMES Bllokimet rrugore janë ngritur EJN TH PRMES BLLOKET E RRUGS JAN SET T SET VENDOSURA GJAT BLLOKET E RRUGS JAN SET T SET VENDOSURA GJAT BLLOKET E RRUGS JAN SET T SET VENDOSURA GJITHA BLLOKET E RRUGS JAN SET T SET VENDOSURA GJAT RRUGS Blloqet e rrugëve janë ngritur përgjatë autostradës për në BLLOKET E RRUGS JAN SET T SET VENDOSURA GJAT THE RRUGS S TO MBAJTUR BLLOKET E RRUGS JAN SET T SET VENDOSURA GJAT RRUGS S TO MBAJTJES S P NJEREPZVE BLLOKET E RRUGS JAN SET T SET VENDOSURA GJAT RRUGS S TO RRUGT T TO MBAJN NJEREOZIT M. SHUM Rruga automobilistike për të mbajtur njerëzit larg Rruga automobilistike për të mbajtur njerëzit larg Rruga automobilistike për t'i mbajtur njerëzit larg Rruga automobilistike për të mbajtur njerëzit larg nga zjarri. NGA ZJARRI. NGA ZJARRI. Ai NGA ZJARRI. Ai ka NGA ZJARRI. AI KA QEN NGA ZJARRI. Ai ka qëndruar NGA ZJARRI. Ai ka qëndruar brenda NGA ZJARRI. Ai ka qëndruar në një NGA ZJARRI. Ai ka qëndruar në një hotel Ai ka qëndruar në një hotel Ai ka qëndruar në një hotel për Ai ka qëndruar në një hotel për Ai ka qëndruar në një hotel për të kaluarën Ai ka qëndruar në një hotel për javën e kaluar. P WER JAVN E KALUAR. P WER JAVN E KALUAR. >> P WER JAVN E KALUAR. >> Unë P WER JAVN E KALUAR. >> Unë kam P WER JAVN E KALUAR. >> Unë kam një P WER JAVN E KALUAR. >> Unë kam një mace P WER JAVN E KALUAR. >> Unë kam një mace dhe P WER JAVN E KALUAR. >> Unë kam një mace dhe dy P WER JAVN E KALUAR. >> Unë kam një mace dhe dy qen P WER JAVN E KALUAR. >> Unë kam një mace dhe dy qen >> Unë kam një mace dhe dy qen >> Unë kam një mace dhe dy qen në një >> Unë kam një mace dhe dy qen në një të vogël >> Unë kam një mace dhe dy qen në një dhomë të vogël. NJE dhome e vogel. NJE dhome e vogel. >> NJE dhome e vogel. >> TIJ NJE dhome e vogel. >> M H I MADHI I SAJ NJE dhome e vogel. >> Frika e saj më e madhe NJE dhome e vogel. >> Frika e saj më e madhe është NJE dhome e vogel. >> Frika e saj më e madhe nuk është >> Frika e saj më e madhe nuk është >> Frika e saj më e madhe nuk po ka >> Frika e saj më e madhe nuk po ka një >> Frika e saj më e madhe nuk po ka një vend >> Frika e saj më e madhe nuk po ka vend në të >> Frika e saj më e madhe nuk po ka një vend për të ardhur >> Frika e saj më e madhe nuk po ka një vend për të ardhur në shtëpi >> Frika e saj më e madhe nuk po ka një vend për të ardhur në shtëpi. Duke pasur një vend për të ardhur në shtëpi. Duke pasur një vend për të ardhur në shtëpi. >> Duke pasur një vend për të ardhur në shtëpi. >> JO Duke pasur një vend për të ardhur në shtëpi. >> JO VETEM Duke pasur një vend për të ardhur në shtëpi. >> JO vetem duke humbur Duke pasur një vend për të ardhur në shtëpi. >> JO vetem duke e humbur Duke pasur një vend për të ardhur në shtëpi. >> JO vetem duke e humbur shtepine, >> JO vetem duke e humbur shtepine, >> JO vetem duke e humbur shtepine, POR >> JO VETEM HUMBJEN E SHTOPIS, POR HUMBJEN >> JO vetem duke humbur shtepine, por duke humbur tonen >> JO VETEM HUMBJEN E SHTOPIS, POR HUMBJEN T L TYRE. POR HUMBJEN E TREGUT TON. POR HUMBJEN E TREGUT TON. Une POR HUMBJEN E TREGUT TON. DUA TË THEM, POR HUMBJEN E TREGUT TON. Dua të them, IT POR HUMBJEN E TREGUT TON. Dua të them, ISSHT POR HUMBJEN E TREGUT TON. DO T thotë, është gjithçka. DO T thotë, është gjithçka. DO T thotë, është gjithçka. >> DO T thotë, është gjithçka. >> THE DO T thotë, është gjithçka. >> PLAZHI DO T thotë, është gjithçka. >> PLAZHI DHE DO T thotë, është gjithçka. >> PLAZHI DHE KREKI DO T thotë, është gjithçka. >> PLAZHI DHE ZJARRI KREK >> PLAZHI DHE ZJARRI KREK >> PLAZHI DHE ZJARRI KREK FILLUAN >> PLAZHI DHE ZJARRI KREK FILLUAR A >> PLAZHI DHE ZJARRI KREK FILLONI NJ A MUAJ >> PLAZHI DHE ZJARRI KREK FILLOI NJ A MUAJ PARA >> PLAZHI DHE ZJARRI KREK FILLON NJ A MUAJ PARA >> PLAZHI DHE ZJARRI KREK FILLON NJ A MUAJ PARA N THE Filloi një muaj më parë në Filloi një muaj më parë në distancë Nisi një muaj më parë në zonën e largët Nisi një muaj më parë në zonën e largët të Nisi një muaj më parë në zonën e largët të Filloi një muaj më parë në zonën e largët të kanion. Zona Remote e Kanionit. Zona Remote e Kanionit. Zona Remote e Kanionit. Erërat Zona Remote e Kanionit. Erërat e zgjedhura Zona Remote e Kanionit. Erërat e zgjedhur, Zona Remote e Kanionit. Erërat morën pjesë, por Zona Remote e Kanionit. Erërat e zgjedhur, por Erërat e zgjedhur, por ERET P ZGJIDHNI, POR ZJARRI ERET P ZGJIDHIN, POR ZJARRIN E SHPRTHETUR Erërat u morën me vete, POR ZJARRI SHPRTHET NPRMJET Erërat morën pjesë, por zjarri u përshpejtua përmes kësaj Erërat u morën me vete, POR ZJARRI SHPRNDARN TH P THRMES KIST ZON. ZJARRI SHPRNDARN PRMES KISTIS ZON. ZJARRI SHPRNDARN PRMES KISTIS ZON. Me rërë ZJARRI SHPRNDARN PRMES KISTIS ZON. Thotë Sandy ZJARRI SHPRNDARN PRMES KISTIS ZON. Sandy Thotë Jeton ZJARRI SHPRNDARN PRMES KISTIS ZON. Sandy Thotë Jeton Nën ZJARRI SHPRNDARN PRMES KISTIS ZON. Sandy Thotë Jeton Nën A ZJARRI SHPRNDARN PRMES KISTIS ZON. Sandy thotë se jeton nën një re Sandy thotë se jeton nën një re Sandy thotë se jeton nën një re Sandy thotë se jeton nën një re të duhanit Sandy thotë se jeton nën një re të duhanit është Sandy thotë se jeton nën një re të duhanit është duke marrë Sandy thotë se jeton nën një re të duhanit është duke u vështirësuar Sandy thotë se jeton nën një re të duhanit po bëhet më e vështirë për secilin E PIJKAMIT HSHT TET BARDH TARD VSHTIR E PIJKAMIT ISSHT M H T VSHTIR ÇDO DIT. DITA DITA IT IT IT >> IT >> IT IT >> MERR IT >> SHPENZOHET IT >> NDARDRTETOHET IT >> V HSHTIRRROHET N Y JU. >> V HSHTIRRROHET N Y JU. >> V HSHTIRRROHET N Y JU. IT >> V HSHTIRRROHET N Y JU. ESHTE >> V HSHTIRRROHET N Y JU. ISSHT H E VARDSHTIR >> V HSHTIRRROHET N Y JU. Hshtë e vështirë >> V HSHTIRRROHET N Y JU. ISSHT H E VARDSHTIR N ON >> V HSHTIRRROHET N Y JU. HSHTARD E VARDSHTIR P ONR KAFSHT. HSHTARD E VARDSHTIR P ONR KAFSHT. HSHTARD E VARDSHTIR P ONR KAFSHT. HSHTARD E VARDSHTIR P ONR KAFSHT. DETYRAT HSHTARD E VARDSHTIR P ONR KAFSHT. DETYRAT E JASHTME HSHTARD E VARDSHTIR P ONR KAFSHT. DETYRAT NGA HSHTARD E VARDSHTIR P ONR KAFSHT. DETYRAT NGA HSHTARD E VARDSHTIR P ONR KAFSHT. DETYRAT E KISHURS. DETYRAT E KISHURS. DETYRAT E KISHURS. DHE DETYRAT E KISHURS. DHE AJO DETYRAT E KISHURS. DHE ISSHT DETYRAT E KISHURS. DHE ISSHT WH ÇFAR DETYRAT E KISHURS. DHE ISSHT WH ÇFARAT JAM DETYRAT E KISHURS. DHE KJO JAM DETYRAT E KISHURS. DHE ATA ISSHT ÇFAR MUND T MBYLLEM DHE ATA ISSHT ÇFAR MUND T MBYLLEM DHE ATA WHSHT ME CILTVER MUND T MBYLLEM DHE ATA ISSHT WH ÇFAR JAM I MBYLLUR ME ASH. ME ASH. ME ASH. >> ME ASH. >> TANI, ME ASH. >> TANI, SEPSE ME ASH. >> Tani, për shkak të ME ASH. >> TANI, për shkak të ME ASH. >> Tani, për shkak të shkëmb >> Tani, për shkak të shkëmb >> Tani, për shkak të mureve ROCK >> Tani, për shkak të mureve të shkëmbinjve dhe >> Tani, për shkak të mureve të shkëmbinjve dhe zbritur >> Tani, për shkak të mureve shkëmbore dhe pemëve të zbritura, >> Tani, për shkak të mureve të shkëmbinjve dhe pemëve të zbritura, kjo >> Tani, për shkak të mureve të shkëmbinjve dhe pemëve të zbritura, kjo është Muret dhe pemët e rrëzuara, kjo është Muret dhe pemët e rrëzuara, KJO SHT Muret dhe pemët e rrëzuara, kjo është qasja Muret dhe pemët e rrëzuara, kjo është qasja për të Muret dhe pemët e rrëzuara, kjo është qasja për njerëzit. AKSESI P FORR NJERZIT. AKSESI P FORR NJERZIT. MARION AKSESI P FORR NJERZIT. QARKU MARION AKSESI P FORR NJERZIT. KOMUNITETI I QARKUT MARION KOMUNITETI I QARKUT MARION SH SERRBIMET E KOMUNITETIT T QARKUT MARION SH SERRBIMET E KOMUNITETIT T COUNT QARKUT MARION ISSHT SH SERRBIMET E KOMUNITETIT T MAR QARKUT MARION ISSHT CO Koordinuese SH SERRBIMET E KOMUNITETIT T QYTETIT MARION Koordinojnë AT SH SERRBIMET E KOMUNITETIT T MAR QYTETIT MARION Koordinojnë në SH SERRBIMET COSHT CO Koordinuese në SH SERRBIMET COSHT CO KOORDINUESE N THE T FA PARIR SH SERRBIMET COSHT CO KOORDINIMI N THE TREGTET P FORR T SH SERRBIMET COSHT CO KOORDINUESE N THE TREGTET E ATYRE SH SERRBIMET COSHT CO KOORDINUESE N THE T FA TREGAT P THR ATA, T CILT SH SERRBIMET COSHT CO KOORDINUESE N THE T FA PREJTAT P FORR ATA Q HA KAN FAIRGJENDET P THR ATA Q HA KAN FAIRGJENDET P THR ATA Q HA KAN BE QEN FAIRGJENDET P THR ATA Q HA KAN BE NN T AFT FAIRGJENDET P THR ATA Q HA KAN BE QNDUR T JEN T DUA FAIRGJENDET P THR ATA Q HA JAN BE N gjendje të marrin FAIRGJENDET P THR ATA Q HA KAN BE QNDUR T MUND T MENI T TYRE FAIRGJENDET P THR ATA Q HA KAN BE NN T JEN AB N gjendje të marrin kafshët e tyre JAN N AB gjendje të marrin kafshët e tyre JAN AB N AB gjendje të marrin kafshët e tyre JAN AB N AB gjendje të marrin kafshët e tyre për sigurinë. TE SIGURIA. TE SIGURIA. NE TE SIGURIA. NE JEMI TE SIGURIA. JEMI TE GADZUAR TE SIGURIA. JEMI TE G GLZUAR ATA TE SIGURIA. JEMI TE GENUAR ATA JANE TE SIGURIA. JEMI T GL G GLZUAR JAN A T ALL GJITHA TE SIGURIA. JEMI TAD G GLZUAR T THE GJITHA JAN SA T SA SIGURT. JEMI TAD G GLZUAR T THE GJITHA JAN SA T SA SIGURT. JEMI TAD G GLZUAR T THE GJITHA JAN SA T SA SIGURT. LE TË JEMI TAD G GLZUAR T THE GJITHA JAN SA T SA SIGURT. LE TË MARRË JEMI TAD G GLZUAR T THE GJITHA JAN SA T SA SIGURT. LE T MERRNI A JEMI TAD G GLZUAR T THE GJITHA JAN SA T SA SIGURT. TET SHIKOJM JEMI TAD G GLZUAR T THE GJITHA JAN SA T SA SIGURT. LE T G SHIKOJM JASHT JEMI TAD G GLZUAR T THE GJITHA JAN SA T SA SIGURT. LE T G SHIKOJM JASHT JEMI TAD G GLZUAR T THE GJITHA JAN SA T SA SIGURT. LE T G SHIKOJM JASHT LE T G SHIKOJM JASHT LE T G SHIKOJM JASHT N. TURQ LE T G SHIKOJM JASHT N AT QYTETIN ROSE LE T G SHIKOJM JASHT N. SKYCAM ROSE CITY. SKYCAM ROSE CITY. SKYCAM ROSE CITY. OH, SKYCAM ROSE CITY. Oh, djali, SKYCAM ROSE CITY. OH, djali, JO SKYCAM ROSE CITY. OH, djali, JO PMPRMIRVSIMI SKYCAM ROSE CITY. Oh, djali, asnjë përmirësim akoma. Oh, djali, asnjë përmirësim akoma. Oh, djali, asnjë përmirësim akoma. Une Oh, djali, asnjë përmirësim akoma. UNE MUNDEM Oh, djali, asnjë përmirësim akoma. MUND TE BARELY Oh, djali, asnjë përmirësim akoma. MUND T. SHIKOJ ME BARELI Oh, djali, asnjë përmirësim akoma. MUND T SE SHIKOJ ME BARELI Oh, djali, asnjë përmirësim akoma. MUND T SE SHIKOJ ME BARELI QYTETIN MUND T SE SHIKOJ ME BARELI QYTETIN MUND T SE SHIKOJ ME BARELI QYTETIN PRMES TIJ MUND T SE SHIKOJ ME BARELI QYTETIN P THRMES T ALL GJITHA MUND T SE SHIKOJ ME BARELI QYTETIN P THRMES T ALL GJITHA MUND T SE SHIKOJ ME BARELI QYTETIN PRORMES T ALL GJITHA ATVE MUND T SE SHIKOJ ME BARELI QYTETIN PRORMES T ALL GJITHA AT SM DUHANIT. PRMES T ALL GJITHA ATAT DUHANIT. PRMES T ALL GJITHA ATAT DUHANIT. DHE PRMES T ALL GJITHA ATAT DUHANIT. DHE NE PRMES T ALL GJITHA ATAT DUHANIT. DHE ISHEMI PRMES T ALL GJITHA ATAT DUHANIT. DHE KEMI SHPRES PRMES T ALL GJITHA ATAT DUHANIT. DHE NE SHPRESOJM PRMES T ALL GJITHA ATAT DUHANIT. DHE NE SHPRESOJM PR VETM PRMES T ALL GJITHA ATAT DUHANIT. DHE KENI SHPRES PR VETM A DHE KENI SHPRES PR VETM A DHE KENI SHPRES PUSTR PAK DHE KEMI SHPRES PUSTR VETM NJIN dritare të vogël DHE NE SHPRESOJM FOR P JR VETM NJ W dritare të vogël sot, DHE NE SHPRESOJM J P JR VETM NJ W dritare të vogël SOT, POR DHE NE SHPRESOJM FOR P JR VETM NJIN dritare të vogël sot, POR NE WINDOW I VOGL SOT, POR NE WINDOW I VOGL SOT, POR KEMI WINDOW I VOGL SOT, POR KEMI DGJUAR WINDOW I VOGL SOT, POR KA KEMI D HEGJUAR KERETU WINDOW I VOGL SOT, POR KEMI D HEGJUAR KERETU WINDOW I VOGL SOT, POR KEMI K HE DEGJUAR K THTU Q BE NDIHME WINDOW I VOGL SOT, POR KEMI D HEGJUAR KA KA QEN BE A WINDOW I VOGL SOT, POR KEMI DARDGJUAR KA PASUR KENI D HEGJUAR KA PASUR KENI DARDGJUAR KA PASUR SHIJ KENI D HEGJUAR KA KA QEN BE PASUR PASTAVE T RA SHIJIT, KAN HE D HEGJUAR KA KA QENRO PASUR PASTAVE T RA SHIJIT, DHE KENI D HEGJUAR KA KA QEN PASUR PASTAVE T RA SHIJIT, DHE Do T'I MBAJM SHUM KENI D HEGJUAR KA KA PASUR PASE PIKA SHIUT, DHE NE T'MERRNI PIKA SHI, DHE NE T MERRNI PIKT E SHIUT, DHE NE TAKE TAKE MERRNI AT. AJO. AJO. >> AJO. >> LEJE AJO. >> LENI ME AJO. >> LENE ME VETEM AJO. >> LENE ME THJESHT T THOT AJO. >> LENE SHTES TAY THOT KIST. >> LENE SHTES TAY THOT KIST. >> LENE SHTES TAY THOT KIST. ÇDO ÇDO >> LENE SHTES TAY THOT KIST. GJITHMON >> LENE SHTES TAY THOT KIST. ÇDO KOH Y JU >> LENE SHTES TAY THOT KIST. ÇDO KOH Y T Y THONI >> LENE SHTES TAY THOT KIST. ÇDO KOH S T Y THONI TET LE LEJN >> LENE SHTES TAY THOT KIST. ÇDO KOH S T Y THONI T L MERRNI >> LENE SHTES TAY THOT KIST. ÇDO KOH S T Y THONI T L MERRNI A ÇDO KOH S T Y THONI T L MERRNI A ÇDO KOH S T Y THONI T L SHIKOJM ÇDO KOH S T Y THONI TET SHIKOJM JASHT, ÇDO KOH S TOU THONI T L SHIKOJM O JASHT, I ÇDO KOH S T Y THONI TET SHIKOJMU JASHT, QANING. SHIKONI JASHT, QAN. SHIKONI JASHT, QAN. Une SHIKONI JASHT, QAN. E DI SHIKONI JASHT, QAN. Unë e di atë SHIKONI JASHT, QAN. E DI ESHTE SHIKONI JASHT, QAN. E DI NUK SHT SHIKONI JASHT, QAN. E DI NUK PO SHKON SHIKONI JASHT, QAN. E DI NUK GSHT SHKUAR SHIKONI JASHT, QAN. E DI NUK GSHT Q T JET SHIKONI JASHT, QAN. E DI SE NUK GSHT T BHET A E DI SE NUK GSHT T BHET A E DI NUK SHT T JET BE E PREMTUESHME E DI SE NUK GSHT SHQYRTUESH T TO JET BE NJ A PAMJE E SHTET. PIKA E PRETTY. PIKA E PRETTY. PIKA E PRETTY. SATELITI PIKA E PRETTY. FOTOGJAT SATELITE PIKA E PRETTY. FOTOGJAT SATELITE Prapa FOTOGJAT SATELITE Prapa FOTOGJAT SATELITE Pas meje. MUA MUA KETU MUA ATJE JANE MUA KA DISA MUA KA DISA TE Hollë MUA Ka disa pika të hollë MUA Ka disa pika të hollë për të Ka disa pika të hollë për të Ka disa pika të hollë për të Ka disa pika të hollë për në perëndim Ka disa pika të hollë për në perëndim Ka disa pika të hollë në perëndim mbi Ka disa pika të hollë për në perëndim mbi bregdet Ka disa pika të hollë për në perëndim gjatë gamës bregdetare. PER WESTNDIMI MBI Gama e bregdetit. PER WESTNDIMI MBI Gama e bregdetit. AKTUALISHT PER WESTNDIMI MBI Gama e bregdetit. AKTUALISHT SOT, PER WESTNDIMI MBI Gama e bregdetit. AKTUALISHT SOT, A PER WESTNDIMI MBI Gama e bregdetit. AKTUALISHT SOT, SHUM PER WESTNDIMI MBI Gama e bregdetit. AKTUALISHT SOT, SHUM PER WESTNDIMI MBI Gama e bregdetit. AKTUALISHT SOT, SHUM P THER AKTUALISHT SOT, SHUM P THER AKTUALISHT SOT, SHUM OF SPOTTINES AKTUALISHT SOT, SHUM E SPOTTINESS ISSHT AKTUALISHT SOT, NJ L SHUM THE SPOTTINESA PO VINI AKTUALISHT SOT, NJ L SHUM THE SPOTTINESE VINI NGA AKTUALISHT SOT, SHUM OF SPOTTINESA PO VINI NGA SPOTTINESA VJEN NGA SPOTTINESA PO VJEN NGA LARTA SPOTTINESA VINI NGA NIVELI I LART SPOTTINESA VINI NGA NIVELI I LART I LART SPOTTINESA VINI NGA NIVELI I LARTP I UL LT SPOTTINESA COMSHT NGA NIVELI I LART I ULT SPOTTINESA VINI NGA NIVELI I LARTP N TO DETIN. NIVELI I sipërm I ULT N TO DETIN. NIVELI I sipërm I ULT N TO DETIN. NIVELI I sipërm I ULT N TO DETIN. DOPPLER NIVELI I sipërm I ULT N TO DETIN. RADARI I DOPPLERIT NIVELI I sipërm I ULT N TO DETIN. RADARI I DOPPLERIT SHT NIVELI I sipërm I ULT N TO DETIN. RADARI I DOPPLER ISS PRODHON RADARI I DOPPLER ISS PRODHON RADARI I DOPPLERIT PRODHON A RADARI I DOPPLERIT PRODHON Shans RADARI I DOPPLERIT PRODHON NJ A Shans RADARI I DOPPLERIT PRODHON Shansin e Shiut. NJ CH Shans shiu. NJ CH Shans shiu. NJ CH Shans shiu. MË E MIRA NJ CH Shans shiu. Shansi më i mirë NJ CH Shans shiu. Shansi më i mirë është NJ CH Shans shiu. Shansi më i mirë është së bashku NJ CH Shans shiu. Shansi më i mirë është së bashku Shansi më i mirë është së bashku Shansi më i mirë është përgjatë bregdetit. Bregdet Bregdet NE Bregdet NE KEMI Bregdet KEMI DISA Bregdet KEMI DISA GJURM Bregdet KEMI DISA AMUNA TACE GJURMS Bregdet KEMI DISA SHUM GJURM T OF KEMI DISA SHUM GJURM T OF KEMI DISA AMUNA GJURME T SHIJIT. SHIJ SHIJ KËSHTU QË SHIJ SA SHUME, SHIJ SA SHUMAR, JO SHIJ DUKE SHPEJT, JO SHIKUAR SHIJ SA SHPEJT, NUK SHIKON SHUMCH. SA SHPEJT, NUK SHIKON SHUMCH. SA SHPEJT, NUK SHIKON SHUMCH. Une SA SHPEJT, NUK SHIKON SHUMCH. UNE AKOMA SA SHPEJT, NUK SHIKON SHUMCH. Unë akoma mendoj SA SHPEJT, NUK SHIKON SHUMCH. Unë akoma mendoj se SA SHPEJT, NUK SHIKON SHUMCH. Unë akoma mendoj se është SA SHPEJT, NUK SHIKON SHUMCH. Unë akoma mendoj se është një Unë akoma mendoj se është një Unë akoma mendoj se kjo është një mundësi Unë akoma mendoj se kjo është një mundësi kjo Unë akoma mendoj se kjo është një mundësi këtë pasdite, Unë akoma mendoj se kjo është një mundësi këtë pasdite, por MUNDSIA KIST AF PASDITE, POR MUNDSIA KIST AF PASDITE, POR IT MUNDESIA KETE PASDITE, POR SHIKON MUNDSIA KIST AF PASDITE, POR E DUKE PRETTY MUNDSIA KIST AF PASDITE, POR DUKE SHUM GRE MUNDESIA KETE PASDITE, POR DUKE SHUME GREM MUNDSIA KIST AF PASDITE, POR DUKE SHKRUAJ PREJ ZOT DUKE SHUM E ZHVILLUAR ATTU DUKE SHKREHT GRE T TH DREJT DUKE SHUMIM E ZHVILLUAR TANI TANI. E DREJTA TANI. E DREJTA TANI. SHPENZON E DREJTA TANI. PAVARËSISHT NGA E DREJTA TANI. SHP DRBEJN THE DUHANIN E DREJTA TANI. SHP DRBEJN THE DUHANIN DHE E DREJTA TANI. P DRSHKRUAR duhanin dhe P DRSHKRUAR duhanin dhe P DRSHKRUAJTOK DUHANIN DHE TEMET, SHPPRBEJN THE DUHANIN DHE TEMET, 70 SHP DRBEJT THE DUHANIN DHE TEMET, 70 DO T SHPENZONI DUHEN DHE TEMET, 70 DO T BE JEN SHPPRBEJN THE DUHANIN DHE TEMET, 70 DO T BE JEN P DRSHKRUAJNI PIJETIN DHE TEMET, 70 DO T BE JEN THE T THE NGROHTT RETURAT, 70 DO T BE JEN THE M THE TAR NGROHTT RE, 70 DO T BE JEN KOHA E DREKUNS S NGROHTS RETURAT, 70 DO T BE JEN TEMPERATURA M W E NGROHTIME E KOHS S DREKS RE, 70 DO T BE JEN TEMPERATURA E NGROHTS SIME KOHS S DREKS RET,, 70 DO T BE JENEM TEMPERATURA M W E NGROHTIME E KOHS SUN DREKS Temperatura e drekës që kemi Temperatura e drekës që kemi pasur Temperatura e drekës që kemi pasur Temperatura e drekës që kemi pasur në një TEMPERATURA E KOHS S DREKS N NJ GJAT KAN. KISHTE NDONJE. KISHTE NDONJE. IT KISHTE NDONJE. ESHTE KISHTE NDONJE. ISSHT A A KISHTE NDONJE. ISshtë një prekje KISHTE NDONJE. ISSHT A NJ A LUMTURI I DUKSHMS KISHTE NDONJE. ISSHT A NJ A LIDHJE ME DUKE T BUKUR KISHTE NDONJE. ISshtë një prekje e lagësht atje. ISshtë një prekje e lagësht atje. ISshtë një prekje e lagësht atje. KETU ISshtë një prekje e lagësht atje. ATJE JANE ISshtë një prekje e lagësht atje. KA DISA ISshtë një prekje e lagësht atje. KA DISA GJELBR ISshtë një prekje e lagësht atje. KA DISA PIKA T G GREZA. KA DISA PIKA T G GREZA. KA DISA PIKA T G GREZA. Une KA DISA PIKA T G GREZA. UNE KAM KA DISA PIKA T G GREZA. ME DUHET TE KA DISA PIKA T G GREZA. Unë kam për të besuar KA DISA PIKA T G GREZA. Unë kam për t'i besuar ata KA DISA PIKA T G GREZA. Unë kam për të besuar ata që janë Unë kam për të besuar ata që janë Unë kam për të besuar ata që janë të drejtë Unë kam për të besuar ata që janë të drejtë të gabuar. E PADREJT ER E GABUAR. E PADREJT ER E GABUAR. PERGJITHSHME, E PADREJT ER E GABUAR. PERGJITHSHME, IT E PADREJT ER E GABUAR. PERGJITHSHME, ISSHT E PADREJT ER E GABUAR. PERGJITHSHME, ISSHT UN E SHHNDETSHME E PADREJT ER E GABUAR. PENRGJITHSHM, ISSHT UN E PHRDODHUR PENRGJITHSHM, ISSHT UN E PHRDODHUR PR T PERGJITHSHME, ISSHT UN E P UNRDHMUESHME T TO RREZIKSHME PERGJITHSHME, ISSHT UN E PA SHALNDETSHME T TO AJRI T HA RREZIKSHM PERGJITHSHME, ISSHT UN E PA SHENDETSHME T TO CILALSIS S HA RREZIKSHME T A AJRIT PERGJITHSHME, ISSHT UN E PA SHENDETSHME T TO CILITYSIS S HA RREZIKSHME T A AJRIT CILALSIA E RREZIKSHME E AJRIT T CILALSIA E RREZIKSHME E AJRIT P TOR T VAZHDUAR. VAZHDONI. VAZHDONI. AJO VAZHDONI. ATA PARALAJMRIM VAZHDONI. KJO PARALAJMRIM SHT VAZHDONI. QAT PARALAJMRIM ISSHT N IN VAZHDONI. QAT PARALAJMRIM ISSHT IN N IN VEND VAZHDONI. KJO PARALAJMRIM NDODHET DERI KJO PARALAJMRIM NDODHET DERI KJO PARALAJMRIM ISSHT IN N IN VENDNDODHJE Deri në mesditë. DREJT DREJT KËSHTU QË DREJT PRISHTINISHT DREJT SO THJESHT T DR thatë. SO THJESHT T DR thatë. SO THJESHT T DR thatë. DISA SO THJESHT T DR thatë. DISA ZONA SO THJESHT T DR thatë. DISA Zona KAN SO THJESHT T DR thatë. DISA ZONA KAN. SHKURTUAR SO THJESHT T DR thatë. DISA ZONA KAN H SHPALL 80. DISA ZONA KAN H SHPALL 80. DISA Zona KANIT SHIKUAR 80. AJRI DISA Zona KAN H SHKALL 80. CILALSIA E AJRIT DISA Zona KAN H SHKALL 80 80. CILITYSIA E AJRIT SHT DISA Zona KAN H SHKALL 80. CILITYSIA E Ajrit po ngrihet DISA Zona KAN H SHKALL 80 80. KUALITETI I AJRIT NGREHET KIST CILALSIA AJRORE RSHT R NGRITJE KIST CILALSIA E Ajrit po ngrihet këtë fundjavë. Fundjavë Fundjavë AJO Fundjavë QAT DO T Fundjavë QAT DO T BE JET Fundjavë QAT DO T BE LIDHET Fundjavë QAT DO T BE LIDHET Fundjavë QAT DO T BE LIDHET ME HALIMIN QAT DO T BE LIDHET ME HALIMIN QAT DO T BE LIDHET ME DUHANIN E MJETS. DUHANI DUHANI >> DUHANI >> SHT DUHANI >> NUK NOSHT NO ASGJ DUHANI >> NUK NOSHTTH ASGJ POR DUHANI >> NUK është asgjë, por djegur >> NUK është asgjë, por djegur >> NUK NOSHTTH ASGJ B POR STICKET E Djegura >> NUK THSHT NO ASGJ B POR STICKET E Djegura DREJT >> NUK NOSHTTH ASGJ B POR STICKET E Djegura DREJT TANI. NDIKON T R DREJT TANI. NDIKON T R DREJT TANI. >> NDIKON T R DREJT TANI. >> AJO NDIKON T R DREJT TANI. >> AJO SHT NDIKON T R DREJT TANI. >> AJO PO FOL NDIKON T R DREJT TANI. >> AJO PO FOL NDIKON T R DREJT TANI. >> AJO FOL PR >> AJO FOL PR >> ATA FOL P ABR QYTETIN >> ATA FOL PR QYTETIN E >> AJO FOL PR QYTETIN E BLU >> AJO FOL PTR QYTETIN E LUMIT BLUE. QYTETI I lumit blu. QYTETI I lumit blu. IT QYTETI I lumit blu. ESHTE QYTETI I lumit blu. ISSHT BAZIC QYTETI I lumit blu. GSHT ZBATUAR THEMELISHT. GSHT ZBATUAR THEMELISHT. GSHT ZBATUAR THEMELISHT. KJO GSHT ZBATUAR THEMELISHT. KJO ZONE GSHT ZBATUAR THEMELISHT. KJO ZON Pranë GSHT ZBATUAR THEMELISHT. KJO ZON Pranë KINSEY GSHT ZBATUAR THEMELISHT. KJO ZON Pranë lumit Kinsey KJO ZON Pranë lumit Kinsey KJO ZON Pranë komunitetit të lumit KINSEY KJO ZON Pranë Shkollës së Komunitetit KINSEY RIVER. SHKOLLA E KOMUNITETIT. SHKOLLA E KOMUNITETIT. >> SHKOLLA E KOMUNITETIT. >> THE SHKOLLA E KOMUNITETIT. >> T EN GJITHA SHKOLLA E KOMUNITETIT. >> GJITHA QYTETI SHKOLLA E KOMUNITETIT. >> ZONA E GJITHA N QYTET SHKOLLA E KOMUNITETIT. >> ZONA E GJITHA N QYTET SHT >> ZONA E GJITHA N QYTET SHT >> ZONA E GJITHA NOWN QYTET SHT Djegur >> ZONA E GJITHA NOWN QYTET BSHT Djegur Drejt >> ZONA E TIRT QYTETIT BSHT Djegur DREJT PRMES >> ZONA E GJITHA NOWN QYTET SHT Djegur Drejtpërdrejt Djegur drejtpërdrejt përmes Djegur drejtpërdrejt përmes lumit. LUMI. LUMI. KËSHTU QË LUMI. SO PET LUMI. PET PET LUMI. PET PET I LUMI. PET PET I SHUMY LUMI. PET PET Unë shumë. PET PET Unë shumë. PET PET Unë shumë. >> PET PET Unë shumë. >> ME SHUME PET PET Unë shumë. >> SHUMA E PET PET Unë shumë. >> SHUMA E PET PET Unë shumë. >> Shumica e zonës PET PET Unë shumë. >> SHUM E ZONS Mbetet >> SHUM E ZONS Mbetet >> SHUMA E ZONS Mbetet nën >> SHUMA E ZON RS Mbetet nën Nivelin >> SHUM E ZONS Mbetet nën Nivelin e Tretë >> SHUM E ZONS Mbetet nën Nivelin e Tretë Evakuimi N LEN NIVELIN TRE T EV EVAKUACIONI NNDN NIVELIN TRE URDHRAT E EVACUACIONIT Nën Nivelin e Tretë RENDI I PARANDALIMIT TAC EVAKUACIONIT Nën Nivelin e Tretë URDHRAT E VEKUACIONIT PARANDALUAR NJEREOZIT Nën Nivelin e Tretë URDHRAT E EVAKUACIONIT PARANDALIMI I NJEREOZVE NGA URDHRAT PARANDALIMI I NJEREOZVE NGA URDHRON PARANDALIMIN E NJEREOZVE NGA KONTROLLI URDHRON PARANDALIMIN E NJERZVE NGA KONTROLLIMI N URDHRON PARANDALIMIN E NJERZVE NGA KONTROLLI N ON SHTOMPI URDHRON PARANDALIMIN E NJERZVE NGA KONTROLLI N H SHTOMPI DHE Kontrollimi i shtëpive dhe KONTROLLIMI P HR SHTESPIT B DHE BIZNESET. BIZNESET. BIZNESET. BIZNESET. ZJARRI BIZNESET. ZJARRI SHT BIZNESET. ZJARRI ISSHT 16 166,000 BIZNESET. ZJARRI ISSHT 16 166,000 AKRE. ZJARRI ISSHT 16 166,000 AKRE. ZJARRI ISSHT 16 166,000 AKRE. >>> ZJARRI ISSHT 16 166,000 AKRE. >>> MIR, ZJARRI ISSHT 16 166,000 AKRE. >>> MIR,, NJEREZ ZJARRI ISSHT 16 166,000 AKRE. >>> MIR, NJERZIT VAZHDONIN ZJARRI ISSHT 16 166,000 AKRE. >>> MIR, NJERZIT VAZHDONIN P .R >>> MIR, NJERZIT VAZHDONIN P .R >>> MIR, NJERZIT VAZHDON T TO POSHTOJN >>> MIR, NJERZIT VAZHDOJN TO POSHT DHE >>> MIR, NJERZIT VAZHDOJN TO T P POSTOJN SH DHE T NDARNI >>> MIR, NJERZIT VAZHDOJN TO T P POSTOJN SH DHE SHPRBANIN A >>> MIR,, NJERZIT VAZHDOJN TO T POSTOJN DHE T NDARNI NJ TGE MADH >>> MIR,, NJERZIT VAZHDOJN TO T POSTOJN DHE T SHPRNDARIN NJ SHUM SHUM >>> MIR,, NJERZIT VAZHDOJN TO T POSTOJN DHE T SHPRBAN SHUM SHUM POSTO DHE SHPARERNDARJE NJ SHUM SHUM Postoni dhe ndani një sasi të madhe të keqinformimit Postoni dhe ndani një sasi të madhe të keqinformimit rreth Postoni dhe ndani një sasi të madhe keqinformimi rreth mënyrës Postoni dhe ndani një sasi të madhe keqinformimi rreth mënyrës se si këto Keqinformacion rreth mënyrës se si këto Keqinformacion rreth mënyrës se si këto zjarr të egër Keqinformacion rreth asaj se si filluan këto zjarre të egër. F WMIJILT E FILLUAR. F WMIJILT E FILLUAR. ZYRTART F WMIJILT E FILLUAR. ZYRTAR ST THOT F WMIJILT E FILLUAR. ZYRTAR ST THOT SE F WMIJILT E FILLUAR. ZYRTAR ST THOT SE DUHET F WMIJILT E FILLUAR. ZYRTAR ST THONIN SE MUND T HA KENI ZYRTAR ST THONIN SE MUND T HA KENI ZYRTAR ST THONIN SE MUND T HA KENI JETAL REAL ZYRTAR ST THONIN SE MUND T HA KENI PASOJA T JETS REALE. PASOJAT E JETS REALE. PASOJAT E JETS REALE. FACEBOOK PASOJAT E JETS REALE. FACEBOOK ISSHT PASOJAT E JETS REALE. FACEBOOK ISSHT TANI PASOJAT E JETS REALE. FACEBOOK Tani po premton PASOJAT E JETS REALE. FACEBOOK Tani po premton FACEBOOK Tani po premton FACEBOOK Tani premton të hiqet FACEBOOK TANI PRET premton të heqë gënjeshtrën FACEBOOK TANI premton të heqë historitë e rreme FACEBOOK TANI premton të heqë histori të rreme që HARRO TREGIME T F GABUARA Q LEXO TREGJIT E FALAS Q ANTIFA LEXO TREGJIT E FALAS QAT FILLUAN ANTIFA HARRO TREGIME TAL GABUARA QAT FILLOI ANTIFA HARRO TREGIME T F GABUARA Q AN ANTIFA FILLOI ZJARRAT E EGRAVE HEQ TREGJIT E RREM Q TH ANTIFA FILLOI ZJARRAT E VJETRA N ANTIFA FILLOI FJIRT E VJETRA N ANTIFA NISI UJTRAT NIL OREGON. OREGON. OREGON. SI OREGON. SI KRISTEN OREGON. SI SHPJEHET KRISTEN OREGON. SI SHPJEGUA KRISTEN SI SHPJEGUA KRISTEN SI SHPJEGUA KRISTEN ATA Thashethemet SI SHPJEGUHET KRISTEN ATA Thashethemet vazhdojnë SI SHPJEGUI KRISTEN ATA Thashethemet vazhdojnë të SI SHPJEGUHET KRISTEN ATA Thashethemet vazhdojnë të përhapen. Thashethemet vazhdojnë të përhapen. Thashethemet vazhdojnë të përhapen. >> Thashethemet vazhdojnë të përhapen. >> THE. >> THE. >> THE. >> >> THE. >> Gazetari: >> THE. >> Gazetari: LIGJI >> THE. >> Gazetari: ZBATIMI I LIGJIT >> Gazetari: ZBATIMI I LIGJIT >> Gazetari: AGJENCIT E ZBATIMIT T LA LIGJIT >> Gazetari: Agjencitë e Zbatimit të Ligjit Kanë >> Gazetari: AGJENCITFOR E ZBATIMIT T LA LIGJIT KAN SA THOT >> Gazetari: AGJENCIT EN E ZBATIMIT TW LIGJIT KAN SA T SA P RERGJITHSHM AGJENCIT HA E KAN SA T RE P RERGJITUR AGJENCIT HA KANID THOT ANTIFA E PPRGJITHSHM AGJENCIT HA KANID THOT P RERGJITUR ANTIFA BR AGJENCIT HA E KAN SA THOT PERSHENUAR ANTIFA NUK KA AGJENCIT HA E KAN SA THN RE PERSHENUAR ANTIFA NUK KA FILLUAR AGJENCIT HA KAN SA THOT P RERSERITUAR ANTIFA NUK FILLOI AGJENCIT HA KANID THN PERSHATNUAR ANTIFA NUK E FILLONI OREGONIN ANTIFA NUK E FILLOI OREGONIN ANTIFA NUK FILLOI ZOT WRAT OREGON. UJTRAT E EGRA. UJTRAT E EGRA. DERISA UJTRAT E EGRA. Ndërsa disa UJTRAT E EGRA. Ndërsa disa njerëz UJTRAT E EGRA. Ndërsa disa njerëz kanë UJTRAT E EGRA. Ndërsa disa njerëz kanë qenë Ndërsa disa njerëz kanë qenë Ndërsa disa njerëz janë arrestuar Ndërsa disa njerëz janë arrestuar Ndërsa disa njerëz janë arrestuar për ARSON, Ndërsa disa njerëz janë arrestuar për ARSON, ZYRTART I ARRESTUAR P ARR ARSON, ZYRTART ARRESTUAR P FORR ARSON, thanë ZYRTART I ARRESTUAR P FORR ARSON, ZYRTART T THOT I ARRESTUAR P FORR ARSON, ZYRTAR SAT thanë se janë I ARRESTUAR P FORR ARSON, ZYRTART THOT NUK JAN I ARRESTUAR P FORR ARSON, ZYRTAR SAT thanë se nuk janë pjesë I ARRESTUAR P FORR ARSON, ZYRTART thanë se nuk janë pjesë I ARRESTUAR P FORR ARSON, ZYRTART thanë se nuk janë pjesë e A Tha se ata nuk janë pjesë e A Tha se ata nuk janë pjesë e një plani Tha se ata nuk janë pjesë e një plani apo Tha se ata nuk janë pjesë e një plani ose një Tha se ata nuk janë pjesë e një plani apo të koordinuar Tha se ata nuk janë pjesë e një plani ose një përpjekje e koordinuar PLANI OSE NJ AT PTRPJEKJE E KOORDINUAR PLAN OSE NJ AT PTRPJEKJE E KOORDINUAR PLAN OSE NJ A P ATRPJEKJE E BASHKINRENDUAR P BR T B Djegur PLANI OSE NJT P ATRPJEKJE E BASHKKOHSUAR P TOR TURN Djegur. TE Djegie. TE Djegie. NDALIMI TE Djegie. NDALJA E KESTYRE TE Djegie. NDALJA E KESTYRE Thashethemeve TE Djegie. NDALJA E KESTYRE Thashethemeve KA TE Djegie. NDALJA E KESTYRE Thashethemeve ka qenë NDALJA E KESTYRE Thashethemeve ka qenë NDALJA E KESTYRE Thashethemeve BESHT SHUM NDALJA E KESTYRE Thashethemeve BESHT SHUM E VSHTIR. SHUMË E VËSHTIRË. SHUMË E VËSHTIRË. A SHUMË E VËSHTIRË. Një SHERIFF SHUMË E VËSHTIRË. Një Zëvendës SHERIFF SHUMË E VËSHTIRË. Ishte një Zëvendës Sherif SHUMË E VËSHTIRË. DESHT RE RAPORTUAR një Zëvendës SHERIFF DESHT RE RAPORTUAR një Zëvendës SHERIFF PSHT A RAPORTUAR Një Zëvendës SHERIFF Një Zëvendës Sherif u Raportua në Kamera NJP ZUTVENDERS SHERIFF U RAPORTUA N ON KAMERA T S THOT Një Zëvendës Sherif u Raportua në KAMERA duke thënë KIST. MBI KAMERA duke thënë këtë. MBI KAMERA duke thënë këtë. >> MBI KAMERA duke thënë këtë. >> KJO MBI KAMERA duke thënë këtë. >> KJO ESHTE MBI KAMERA duke thënë këtë. >> KJO ISSHT E RNDSISHME. >> KJO ISSHT E RNDSISHME. >> KJO ISSHT E RNDSISHME. Une >> KJO ISSHT E RNDSISHME. UNË JAM >> KJO ISSHT E RNDSISHME. PO SHKOJ >> KJO ISSHT E RNDSISHME. Unë jam duke shkuar për të >> KJO ISSHT E RNDSISHME. Unë jam duke shkuar për të thënë >> KJO ISSHT E RNDSISHME. Unë jam duke shkuar për të thënë këtë. Unë jam duke shkuar për të thënë këtë. Unë jam duke shkuar për të thënë këtë. ANTIFA. ANTIFA. ANTIFA. ATA ANTIFA. ATA JANË ANTIFA. Ata janë jashtë ANTIFA. Ata janë jashtë duke shkaktuar. Ata janë jashtë duke shkaktuar. Ata janë jashtë duke shkaktuar. KETU Ata janë jashtë duke shkaktuar. ATJE JANE Ata janë jashtë duke shkaktuar. KA NJE Ata janë jashtë duke shkaktuar. KA SHUM Ata janë jashtë duke shkaktuar. KA SHUMË TË Ata janë jashtë duke shkaktuar. KA SHUME JETE Ata janë jashtë duke shkaktuar. KA SHUM JETA N KA SHUM JETA N Ka shumë jetë në rrezik Ka shumë jetë në rrezik Ka shumë jetë në rrezik KA SHUM JETA N AT PAKER SHTYP DHE SHUM KA SHUM JETE N AT PAKER SHTYP DHE SHUM KA SHUME JETE NE KONKURS DHE SHUME NJEREZ Aksionet dhe shumë njerëz PIKA E SHTETIT DHE SHUM PRON E NJER PZVE PIKA E SHTETIT DHE SHUM PRON E POPULLIT N Aksionet dhe shumë prona të njerëzve në aksione. PRONA N ST Aksione. PRONA N ST Aksione. >> PRONA N ST Aksione. >> përsëri, PRONA N ST Aksione. >> Përsëri, SHUM PRONA N ST Aksione. >> PAS, LIGJI SHUM >> PAS, LIGJI SHUM >> PAS, ZBATIMI I LIGJIT SHUM >> AGJENCITA P AGRGJITHSHM, ZBATIMI I LIGJIT SHUM >> PAS, AGJENCIT EN PFORR ZBATIMIN E LIGJIT SHUMUL >> PERSONA, AGJENCIT EN E ZBATIMIT T LA LIGJIT SHUM, KAN THOT Agjencitë e përmbarimit kanë thënë Agjencitë e përmbarimit e kanë thënë këtë AGJENCIT EN E ZBATIMIT E KAN SA THOT KJO ISSHT Agjencitë e përmbarimit kanë thënë se kjo është e rreme. KJO ESHTE E GABUAR. KJO ESHTE E GABUAR. AJO KJO ESHTE E GABUAR. ATA Zëvendës KJO ESHTE E GABUAR. ATA Zëvendës ka KJO ESHTE E GABUAR. ATA Zëvendës ka qenë KJO ESHTE E GABUAR. ATA Zëvendës është vendosur KJO ESHTE E GABUAR. ATA Zëvendës është vendosur në ATA Zëvendës është vendosur në ATA Zëvendës është vendosur në largim ATA Zëvendës është vendosur në largim dhe ATA Zëvendës është vendosur në të majtë dhe ATA Zëvendës është vendosur në të majtën dhe qarkun ATA Zëvendës është vendosur në të majtën dhe sherifin e qarkut LANI DHE SHERIFA E QARKUT LANI DHE SHERIFA E QARKUT APOLOGIZUAR LANI DHE SHERIFA E QARKUT T AP APLIKOHET LANI DHE SHERIFA E QARKUT SHPALLET N LANI DHE SHERIFA E QARKUT APOLOGIZUAR N TO KOMUNITET LANI DHE SHERIFA E QARKUT APOLOGIZUAR N TO KOMUNITETIN P .R APOLOGIZUAR TE KOMUNITETI PER APOLOGIZUAR N TO BASHKSI PR TYRE APOLOGIZUAR TE KOMUNITETI P RR VEMREJTJET E TYRE. Vërejtjet e tyre. Vërejtjet e tyre. A Vërejtjet e tyre. Një SHERIFF Vërejtjet e tyre. Një ZYRER SHERIFF Vërejtjet e tyre. NJAP KAPITN ZYRA SHERIFF Vërejtjet e tyre. KAPTAINI I ZYR SHS SHERIFF Tha KAPTAINI I ZYR SHS SHERIFF Tha KAPTAINI I ZYRAVE SHERIFF E THOT KJO Një kapiten i zyrave të sherifit tha këtë publikisht Një kapiten i zyrave të sherifit tha këtë publikisht të enjten. KJO E ENJTE PUBLIKE. KJO E ENJTE PUBLIKE. >> KJO E ENJTE PUBLIKE. >> IT KJO E ENJTE PUBLIKE. >> ISSHT KJO E ENJTE PUBLIKE. >> NUK SHT KJO E ENJTE PUBLIKE. >> NUK KONFIRMOHET KJO E ENJTE PUBLIKE. >> NUK ANSHT ANTIFA E KONFIRMUAR >> NUK ANSHT ANTIFA E KONFIRMUAR >> NUK ANSHT AN KONFIRMUAR ANTIFA POR >> NUK CONSHT AN KONFIRMUAR ANTIFA POR I dyshuar >> NUK ANSHT AN ANTIFA E KONFIRMUAR POR ANTIFA E DYSHUAR. POR ANTIFA E SUPECUAR. POR ANTIFA E SUPECUAR. KJO POR ANTIFA E SUPECUAR. KJO ËSHTË POR ANTIFA E SUPECUAR. KJO ESHTE ME SHUME POR ANTIFA E SUPECUAR. KJO ESHTE ME SPECIFIKE POR ANTIFA E SUPECUAR. KJO ISSHT M M SPECIFIKE PR POR ANTIFA E SUPECUAR. KJO ISSHT MORE SPECIFIKE P THER KJO ISSHT MORE SPECIFIKE P THER KJO ISSHT M M SPECIFIKE P THER ZONN. ZONA ZONA RAPORTET ZONA RAPORTET DHE ZONA RAPORTET DHE PAMJET ZONA RAPORTET DHE PAMJET QAT RAPORTET DHE PAMJET QAT RAPORTET DHE PAMJET QAT POPULLI RAPORTET DHE PAMJET QAT KAN P NJERZIT RAPORTET DHE PAMJET QAT POPULLI KANVE ZINXHIR RAPORTET DHE V SSHTRIMET QAT POPULLI KAN SA PREJ ZINXHIRVE RAPORTET DHE PAMJET Q TH POPULLT HA KANW SHIJ ZINXHIR DHE RAPORTET DHE V SSHTRIMET QAT POPULLI KANW PREJ ZINXHIRIT DHE NJERZIT KANW PARA ZINXHIR DHE NJERZIT KANW PARA ZINXHIRTARE DHE QOLLIMIN NJERZIT KANW PARA ZINXHIRTARE DHE Q GLLIMI ISSHT NJERZIT KANW PARA ZINXHIR DHE Q GLLIMI .SHT T BHET NJERZIT KANW PARA ZINXHIR DHE Q GLLIMI ISSHT T F BALLN NJERZIT KANW PARW ZINXHIR DHE Q GLLIMI TOSHT T F BALLNI TELEFONIN NJERZIT KANW PARW ZINXHIR DHE Q GLLIMI TOSHT TALL BALLNI Shtëpitë TELEFONIKE Q GLLIMI TOSHT T F BALLNI Shtëpitë TELEFONIKE Q GLLIMI TOSHT T F BALLNI Shtëpitë TELEFONIKE N. Q GLLIMI TOSHT TALL BALLNI SHTOMPIT TELEFONIKE N H SHPRESA Q GLLIMI TOSHT T F BALLNI Shtëpitë TELEFONIKE N IN SHPRESA T Q GLLIMI ISSHT T F BALLNI Shtëpitë TELEFONIKE me shpresë se të filloni Q GLLIMI ISSHT T F BALLNI Shtëpitë TELEFONIKE me shpresë se të filloni më tej Në shpresat e fillimit të mëtejshëm N H SHPRES T OF FILLIMIT T F ZJARREVE T F TJERA. ZJARRI ZJARRI >> ZJARRI >> Gazetari: ZJARRI >> Gazetari: ATA ZJARRI >> Gazetari: ATA PERSONI ZJARRI >> Gazetari: AJO SHEFI I PERSONIT >> Gazetari: AJO SHEFI I PERSONIT >> Gazetari: AJO SHEFI I PERSONIT DHE >> Gazetari: AJO SHEFI I PERSONIT DHE >> Gazetari: AJO SHEFI I PERSONIT DHE SHERIFA >> Gazetari: AJO SHEFI I PERSONIT DHE SHERIFI DHE >> Gazetari: AJO SHEFI I PERSONIT DHE SHERIFI DHE >> Gazetari: AJO SHEFI I PERSONIT DHE SHERIFI DHE FBI DHE SHERIFI DHE FBI DHE SHERIFI DHE FBI KAN DHE SHERIFA DHE FBI KAN SA THOT DHE SHERIFA DHE FBI KAN SA THOT SA RAPORTIME DHE SHERIFA DHE FBI KAN SA THOT SA RAPORTET JANOR DHE SHERIFA DHE FBI KAN SA THOT SA SI BAN RAPORTET KAM Tha se raportet po bëjnë KAM thënë se raportet po e bëjnë këtë. KJO KJO KJO FRIKA KJO Frika është KJO Frika është ajo KJO Frika është kjo KJO Frika është se këto thashetheme Frika është se këto thashetheme Frika është se do të bëjnë këto thashetheme Frika është se do të vendosin këto thashetheme Frika është se këto thashetheme do të vendosin njerëz Frika është se këto thashetheme do të vendosin njerëzit Frika është se këto thashetheme do të vendosin njerëzit në rrezik. DO TI V PN NJEREOZIT N IN RREZIK. DO TI V PN NJEREOZIT N IN RREZIK. KETU DO TI V PN NJEREOZIT N IN RREZIK. ATJE JANE DO TI V PN NJEREOZIT N IN RREZIK. KA NJEREZ DO TI V PN NJEREOZIT N IN RREZIK. Ka njerëz që provojnë DO TI V PN NJEREOZIT N IN RREZIK. Ka njerëz që përpiqen të Ka njerëz që përpiqen të Ka njerëz që përpiqen të mbrojnë Ka njerëz që përpiqen të mbrojnë pasurinë Ka njerëz që përpiqen të mbrojnë ndaljen e pasurisë Ka njerëz që përpiqen të mbrojnë veturat që ndalin veturat. MBROJT NDALIMIN E PASURIS MAKINA. MBROJT NDALIMIN E PASURIS MAKINA. >> MBROJT NDALIMIN E PASURIS S MAKINAVE. >> THE MBROJT NDALIMIN E PASURIS S MAKINAVE. >> I PARI MBROJT NDALIMIN E PASURIS MAKINA. >> Gjëja e parë MBROJT NDALIMIN E PASURIS S MAKINAVE. >> Gjëja e parë Unë MBROJT NDALIMIN E PASURIS S MAKINAVE. >> Gjëja e parë që do të doja MBROJT NDALIMIN E PASURIS MAKINA. >> Gjëja e parë që do të kërkoja >> Gjëja e parë që do të kërkoja >> Gjëja e parë që do ta pyesja >> GJA E PAR Q I DO T AS PYETJ >> Gjëja e parë që do ta kërkoja të bënte >> Gjëja e parë që do ta kërkoja të bëj është >> Gjëja e parë që do ta kërkoja të bëj është e lutem >> Gjëja e parë që do ta kërkoja të bëj është e lutur të ndalet >> Gjëja e parë që do ta kërkoja të bëj është e lutem NDALO ATAT. ATA T TO BON JU LUTEM NDALONI AT. ATA T TO BON JU LUTEM NDALONI AT. NE ATA T TO BON JU LUTEM NDALONI AT. NE KEMI ATA T TO BON JU LUTEM NDALONI AT. KEMI ARRITUR ATA T TO BON JU LUTEM NDALONI AT. KEMI ARRITUR ATA T TO BON JU LUTEM NDALONI AT. KEMI ARRITUR ATA T TO BON JU LUTEM NDALONI AT. KEMI ARRITUR N TO A ATA T TO BON JU LUTEM NDALONI AT. Ne kemi arritur një numër Ne kemi arritur një numër Ne kemi arritur deri në një numër të Ne kemi arritur deri në një numër të tyre. PREJ TYRE. PREJ TYRE. NESE PREJ TYRE. NËSE ATA PREJ TYRE. NESE E SHIKONIN PREJ TYRE. NESE SHIKONIN DIKU NESE SHIKONIN DIKU NESE SHIKOJN S DISA TOD dyshimtë, NESE SHIKOJNOM DISA TOD dyshimtë, THIRRJE NESE SHIKOJN S DISA T S dyshimtë, NA THANGJENI NESE SHIKOJN S DISA T S DYSHM C, T NA THANI DHE NESE SHIKOJN S DIKUJ T S DYSHM C, T, NA THANNI DHE LENI NESE SHIKONIN DIKUJ TE DYSHUESHEM, NA THANGJENI DHE LENI NE DYSHMRUES, THIRRJENI NE DHE LE T US NDIHENI Të dyshimtë, na telefononi dhe le të trajtojë DYSHMRUES, THIRRJENI NE DHE LE T US TRAJTONI. PERBALLOJE. PERBALLOJE. IT PERBALLOJE. ESHTE PERBALLOJE. ISSHT E paligjshme PERBALLOJE. ISSHT E paligjshme PERBALLOJE. ISSHT E paligjshme T TO NDALONI PERBALLOJE. ISSHT E Paligjshme T TO NDALONI DIKU ISSHT E Paligjshme T TO NDALONI DIKU ISSHT E paligjshme T TO NDALONI DIKU N. ISSHT E paligjshme T TO NDALONI DIKU N AT GUNPOINT ISSHT E paligjshme T TO NDALONI DIKU N AT GUNPOINT DHE ISSHT E paligjshme T TO NDALONI DIKU N AT GUNPOINT DHE T TO ILSHT E paligjshme T TO NDALONI DIKU N AT GUNPOINT DHE SHUM ILSHT E paligjshme T TO NDALONI DIKU N AT GUNPOINT DHE P MANR SHUM ISSHT E paligjshme T TO NDALONI DIKU N AT GUNPOINT DHE P TOR SHUM SI N G PUN DHE P TOR SHUM NGA N G PUN DHE P MANR SHUMY POPULL N G PUN dhe në shumë njerëz që N G PUN dhe në shumë njerëz që ne N G PUN dhe në shumë njerëz që kemi N G GUNPOINT DHE PYR SHUMY POPULL THT Q WE I KAM PAR N G GUNPOINT DHE P MANR SHUMY NJER THZ T TH CIL SEVE I KEMI SHQYRTUAR NJERZ Q KAN SE PAR SE SE SHKONIN NJERZ Q KAN SE SHIKUAR SE VINI NE NJERZ Q KAN SE SHIKUAR SE VINI N TH KESTO NJERZ Q KEMI SHIKUAR SHKUAR N TH KETO Zona NJERZ Q KEMI PAR SE T G SHKOHEN N TH KESTO Zona JAN NJERZIT QAT KEMI PAR T G SHKOJN N TH KTO FUSHA JAN A AKTUALISHT N TH KESTO FUSHA JAN AKTUALISHT N TH KESTO ZONA VEPRIMTARISHT JAN N TH KESTO FUSHA SHKONI AKTUALISHT N TH KESTO Zona JAN A VEPRIMTARISHT T TO MERRNI N TH KESTO Zona JAN A SHKUAR AKTUALISHT T TO MUND T MUND N TH KESTO Zona JAN A VEPRIMTARISHT SHKOJN TO P TOR T MUND T MUND T A N TH KESTO Zona JAN A VEPRIMTARISHT SHKOJN TO P TOR TET MUND T BN NJAD LOAD N TH KESTO Zona JAN A VEPRIMTARISHT Q VINI T TO MUND T A MUND T A BN A NJAD SHKARKIM SHKUAR T TO MUND T MUND T A B AN A NJ LO LOAD SHKUAR T TO MUND T MUND T A B ANI NJ LO LOG OF T OF TYRE SHKUAR T TO MUND T MUND T A B LONI NJ LO Ngarkesë PERSONALE T TYRE SHKUAR P TOR T MUND T BNI NJ LO LOG OF T OF PELRKATJEVE TIR TYRE PERSONALE. PELRKTHIMET E TYRE PERSONALE. PELRKTHIMET E TYRE PERSONALE. PELRKTHIMET E TYRE PERSONALE. E FUNDIT PELRKTHIMET E TYRE PERSONALE. GJEJA E FUNDIT PELRKTHIMET E TYRE PERSONALE. GJATA E FUNDIT Unë PELRKTHIMET E TYRE PERSONALE. GJEJA E FUNDIT DUA PELRKTHIMET E TYRE PERSONALE. GJEJA E FUNDIT DUA PELRKTHIMET E TYRE PERSONALE. GJEJA E FUNDIT DUA T TO SHIKO PELRKTHIMET E TYRE PERSONALE. Gjëja e fundit që dua të shoh është Gjëja e fundit që dua të shoh është Gjëja e fundit që dua të shoh është asgjë Gjëja e fundit që dua të shoh është ndonjë gjë tragjikisht Gjëja e fundit që dua të shoh është diçka që ndodh në mënyrë tragjike NDODH ASGJ TRAGJIKE ASGJE NDODH TRAGJIKE SEPSE ÇDO NDODH TRAJGJISHT NDONJE DIKU ASGJ NDODH TRAGJIKISHT SEPSE DIKU ISSHT SEPSE DIKU SHT SEPSE DIKU ISSHT MBIKRENDRIMI SEPSE DIKU ISSHT MBIKACNDRUESHM SEPSE DIKU RESHT MBIKACNDRUESHME N S Dicka SEPSE DIKU RESHT MBIKACNDRUESHME Dicka prej tyre MBIKRENDRIMI N S DETKA ATA MBIKOJN M TO SHUM DREJTN Q THE BESOJN MBIKRENDRIMI N TO Dicka që ata besojnë është MBIKRENDRIMI N S Dicka që besojnë është kriminale MBIKRENDRIMI N TO Dicka që ata besojnë është kriminale dhe MBIKRENDRIMI N TO Dicka që ata besojnë është kriminale dhe IT MBIKRENDRIMI N TO Dicka që ata besojnë është kriminale dhe është BESIMI ISSHT CR KRIMINAL DHE ISSHT BESIMI ISSHT CR PENAL DHE NUK SHT. JO. JO. JU JU JU >>> JU >>> BONI JU >>> BONI JU >>> A KENI JU >>> A KENI Dicka JU >>> A KENI Dicka JU >>> A KENI Dicka JU >>> A KENI Dicka që dëshironi >>> A KENI Diçka që dëshironi të na >>> A KENI Dicka për të cilën dëshironi >>> A KENI Diçka që dëshironi të verifikoni, >>> A KENI Dicka qe doni te na verifikoni, LEJE >>> A KENI Dicka qe doni te VERIFIKONI, LENE NA >>> A KENI diçka që dëshironi të verifikoni, le të dinë DUA T US VERIFIKOJM,, LETSI TN DIJE DUA T US VERIFIKOJM,, LETNI T K NJOHIM N. DUA T US VERIFIKOJM,, L LSI T K DIJ AT VERTIFIKONI DUA T US VERIFIKOJM,, L LSI T K DIJ N AT VERIFIKIM N DUA T US VERIFIKOJM, L LNI TN NJOHIM N AT VERIFIKIM N AT KGW.COM. N V VERIFIKIM N AT KGW.COM. N V VERIFIKIM N AT KGW.COM. >>> N V VERIFIKIM N AT KGW.COM. >>> THE N V VERIFIKIM N AT KGW.COM. >>> SHERIFI N V VERIFIKIM N AT KGW.COM. >>> ZYRA E SHERIFFIT N V VERIFIKIM N AT KGW.COM. >>> ZYRA E SHERIFFIT ASNJEHERE >>> ZYRA E SHERIFFIT ASNJEHERE >>> ZYRA E SHERIFFIT NUK KTHEHET ASNJHERE >>> ZYRA E SHERIFFIT ASNJEHERE KTHYER TONEN >>> ZYRA E SHERIFFIT ASNJEHERE KTHUA K RERKESN TON >>> ZYRA E SHERIFFIT ASNJEHERE KTHUA K RERKESN TON P .R >>> ZYRA E SHERIFFIT ASNJEHERE KTHUA K RERKESN TON P AR A KTHEHET KQRKESA JON P AR A KTHEHET K RERKESA JON P FORR KOMENT KTHYER K RERKESN TON P AR KOMENT KTHYER K RERKESN TON P AR NJ COM KOMENT P ABR TYRE KTHYER K RERKESN TON P AR KOMENT P ABR KAPITANIN E TYRE KOMENT PER RAPORTET E TYRE KOMENT P ABR Vërejtjet e Kapitenit të Tyre KOMENT P ABR Vërejtjet e Kapitenit të Tyre në KOMENTONI P RR VEMREJTJET E KAPITANIT T TYRE KOMENT P ABR V RREJTJET E KAPTAINVE T TYRE PUBLIKE KOMENT P ABR V RREJTJET E KAPTAINVE T TYRE TAKIMI PUBLIK. Vërejtje në atë takim publik. Vërejtje në atë takim publik. >>> Vërejtje në atë takim publik. >>> MIR, Vërejtje në atë takim publik. >>> MIR,, NE Vërejtje në atë takim publik. >>> MIR,, NE E DI Vërejtje në atë takim publik. >>> MIR,, NE E DI KATT Vërejtje në atë takim publik. >>> MIR, Ne E dimë se kaq Vërejtje në atë takim publik. >>> MIR, Ne E DI KA kaq shumë >>> MIR, Ne E DI KA kaq shumë >>> MIR,, Ne E dimë SE kaq shumë >>> MIR,, Ne E DI KA kaq shumë nga ju >>> MIR, NE E DI SE AQ SHUM OF JU DUAN >>> MIR, Ne E DI SE AQ SHUM T Y DUA T >>> MIR, NE E DI SE AQ SHUM JU DUAN T TO NDIHMONI >>> MIR,, E DI SE AQ SHUM OF JU DUAN T’I NDIHMONI ATA JU DUA T'I NDIHMONI ATA JU DUA T'I NDIHMONI ATA NDIKUARIT JU DUA T'I NDIHMONI ATA Q AF NDIKOHEN NGA JU DUA T'I NDIHMONI ATA Q AF NDIKOHEN NGA JU DUA T'I NDIHMONI ATA Q AF NDIKOHEN NGA ZJARRI. NDIKUAR NGA ZJARRI. NDIKUAR NGA ZJARRI. JU NDIKUAR NGA ZJARRI. TI MUNDESH NDIKUAR NGA ZJARRI. MUND T D Dhuroni NDIKUAR NGA ZJARRI. MUND T D Dhuroni NDIKUAR NGA ZJARRI. MUND T Dhuroni TONA NDIKUAR NGA ZJARRI. MUND T D Dhuroni në VERI-PERESTNDIMIN TON MUND T D Dhuroni në VERI-PERESTNDIMIN TON MUND T Dhuroni për përgjigjen tonë veriperëndimore JU MUND T D Dhuroni fondin tonë të përgjigjes veriperëndimore. FONDI I P RESRGJIGJES FONDI I P RESRGJIGJES VETEM FONDI I P RESRGJIGJES VETEM TEKST FONDI I P RESRGJIGJES VETEM TEKSTI I FONDI I P RESRGJIGJES VETEM TEKSTI FJALA FONDI I P RESRGJIGJES VETEM TEKSTI SHQYRTIMI I FJALS FONDI I P RESRGJIGJES VETEM TEKSTI FJALA SHQYRTIMI N VETEM TEKSTI FJALA SHQYRTIMI N VETEM TEKSTI FJALA SHTYLLEN N TO (503) 226-5088. (503) 226-5088. (503) 226-5088. JU (503) 226-5088. TI MUNDESH (503) 226-5088. JU MUND TË SHKONI (503) 226-5088. MUND T G SHKONI ONLINE. MUND T G SHKONI ONLINE. MUND T G SHKONI ONLINE. KGW.COM/REDCROSS. KGW.COM/REDCROSS. KGW.COM/REDCROSS. JU KGW.COM/REDCROSS. JU DJEMA, KGW.COM/REDCROSS. Ju djem, NE KGW.COM/REDCROSS. Ju djem, ne kemi KGW.COM/REDCROSS. Ju djema, ne kemi ngritur KGW.COM/REDCROSS. Ju djema, ne kemi mbledhur $ 1.4 Ju djema, ne kemi mbledhur $ 1.4 Ju djema, ne kemi mbledhur $ 1.4 milion Ju djema, ne kemi mbledhur $ 1.4 milion vetëm Ju djem, ne kemi ngritur 1.4 milion dollarë vetëm që nga viti Ju djema, ne kemi mbledhur 1.4 milion dollarë vetëm nga e fundit MILIONA VETM NGA FUNDI MILION SAPO Qysh të MRN E FUNDIT. E MEDRESHME. E MEDRESHME. NE E MEDRESHME. NE JEMI E MEDRESHME. JEMI T O MBULUAR E MEDRESHME. JEMI T O MBROJTUR NGA E MEDRESHME. JEMI TW MBROJTUR NGA JUAJ JEMI TW MBROJTUR NGA JUAJ JEMI TVER MBROJTUR NGA MBUPSHTETJA JUAJ. MBUPSHTETJE MBUPSHTETJE FALENDERIM MBUPSHTETJE FALEMINDERIT MBUPSHTETJE FALEMINDERIT PER MBUPSHTETJE FALEMINDERIT PER JUAJ MBUPSHTETJE FALEMINDERIT P GR bujarinë tuaj. FALEMINDERIT P GR bujarinë tuaj. FALEMINDERIT P GR bujarinë tuaj. TE GJITHA FALEMINDERIT P GR bujarinë tuaj. E GJITHA KJO FALEMINDERIT P GR bujarinë tuaj. T ALL GJITHA K MT M PARA FALEMINDERIT P GR bujarinë tuaj. T ALL GJITHA K MT M PARA QNDRON FALEMINDERIT P GR bujarinë tuaj. T ALL GJITHA K MT M PARA Q STNDRON TIGH DREJT T ALL GJITHA K MT M PARA Q STNDRON TIGH DREJT T ALL GJITHA K MT M PARA Q STNDRON T R DREJT KTU. KETU KETU NE KETU NE KEMI KETU KEMI DISA KETU KEMI DISA TJETR

Tregimet kryesore të KGW: mesdita 9-15-20

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.468" dur="0.066"> B MNI </text>
<text sub="clublinks" start="1.534" dur="0.1"> B MNI NJ. </text>
<text sub="clublinks" start="1.634" dur="2.036"> BAKENI NJIR AJR </text>
<text sub="clublinks" start="3.67" dur="1.668"> B MNI Filtër Ajri </text>
<text sub="clublinks" start="5.338" dur="2.102"> Bëni një filtër ajri SI </text>
<text sub="clublinks" start="7.44" dur="0.267"> B MNI FILT FR T W AJRIT SI UJT </text>
<text sub="clublinks" start="7.707" dur="0.401"> B MNI FILT FR T A AJRIT SI SHKUAR </text>
<text sub="clublinks" start="8.108" dur="1.401"> B MNI FILTILR TIR AJR SI T W SHKATRNI UJTERT </text>
<text sub="clublinks" start="9.509" dur="2.035"> B MNI FILT AR TIR AJRO SI T G SHKENI FJALT E FILMIJVE </text>
<text sub="clublinks" start="11.544" dur="0.201"> B MNI FILTILR TIR AJR SI T G SHKENI FJALT E FILMIJS NP THERMJET QIELIT. </text>
<text sub="clublinks" start="11.745" dur="0.166"> SHKONI PRORMES QIELIT. </text>
<text sub="clublinks" start="11.911" dur="0.568"> SHKONI PRORMES QIELIT. >>> </text>
<text sub="clublinks" start="12.479" dur="2.035"> SHKONI PRORMES QIELIT. >>> THE </text>
<text sub="clublinks" start="14.514" dur="3.504"> SHKONI PRORMES QIELIT. >>> ZJARRI </text>
<text sub="clublinks" start="18.018" dur="1.267"> SHKONI PRORMES QIELIT. >>> ZJARRI N. </text>
<text sub="clublinks" start="19.285" dur="0.468"> SHKONI PRORMES QIELIT. >>> ZJARRI N IN JUG </text>
<text sub="clublinks" start="19.753" dur="0.233"> >>> ZJARRI N IN JUG </text>
<text sub="clublinks" start="19.986" dur="0.067"> >>> ZJARRI N IN ASHLANDN JUGORE </text>
<text sub="clublinks" start="20.053" dur="1.034"> >>> ZJARRI N IN ASHLANDN JUGORE SHT </text>
<text sub="clublinks" start="21.087" dur="0.668"> >>> ZJARRI N AS ASHLANDN JUGORE 100SHT 100 100% </text>
<text sub="clublinks" start="21.755" dur="0.1"> >>> ZJARRI N AS ASHLANDN JUGORE P 100RMBAN 100%. </text>
<text sub="clublinks" start="21.855" dur="0.167"> ASHLAND ISSHT 100 100% E PRMBAJTUR. </text>
<text sub="clublinks" start="22.022" dur="0.133"> ASHLAND ISSHT 100 100% E PRMBAJTUR. IT </text>
<text sub="clublinks" start="22.155" dur="0.234"> ASHLAND ISSHT 100 100% E PRMBAJTUR. E Djegur </text>
<text sub="clublinks" start="22.389" dur="0.834"> ASHLAND ISSHT 100 100% E PRMBAJTUR. Djegur 5700 </text>
<text sub="clublinks" start="23.223" dur="0.2"> ASHLAND ISSHT 100 100% E PRMBAJTUR. E Djegur 5700 AKRES </text>
<text sub="clublinks" start="23.423" dur="1.068"> ASHLAND ISSHT 100 100% E PRMBAJTUR. E Djegur 5700 ART DHE </text>
<text sub="clublinks" start="24.491" dur="0.233"> E Djegur 5700 ART DHE </text>
<text sub="clublinks" start="24.724" dur="0.067"> E Djegur 5700 ARTES DHE DAMMTUAR </text>
<text sub="clublinks" start="24.791" dur="0.133"> Djegur 5700 akra dhe dëmtuar 600 </text>
<text sub="clublinks" start="24.924" dur="0.101"> E Djegur 5700 ACRES dhe Dëmtuar 600 Shtëpi. </text>
<text sub="clublinks" start="25.025" dur="0.2"> Dëmtuar 600 Shtëpi. </text>
<text sub="clublinks" start="25.225" dur="0.734"> Dëmtuar 600 Shtëpi. KATURRT </text>
<text sub="clublinks" start="25.959" dur="0.233"> Dëmtuar 600 Shtëpi. KATËR NJERËZ </text>
<text sub="clublinks" start="26.192" dur="0.868"> Dëmtuar 600 Shtëpi. KATURR njerëz ishin </text>
<text sub="clublinks" start="27.06" dur="0.233"> Dëmtuar 600 Shtëpi. KATILLER njerëz u vranë </text>
<text sub="clublinks" start="27.293" dur="0.234"> Dëmtuar 600 Shtëpi. Aty u vranë katër njerëz. </text>
<text sub="clublinks" start="27.527" dur="0.234"> Aty u vranë katër njerëz. </text>
<text sub="clublinks" start="27.761" dur="0.133"> Aty u vranë katër njerëz. NJEREOZIT </text>
<text sub="clublinks" start="27.894" dur="0.1"> Aty u vranë katër njerëz. NJERZIT AKAT </text>
<text sub="clublinks" start="27.994" dur="0.134"> Aty u vranë katër njerëz. Njerëzit akoma kanë nevojë </text>
<text sub="clublinks" start="28.128" dur="0.5"> Aty u vranë katër njerëz. Njerëzit akoma kanë nevojë për të </text>
<text sub="clublinks" start="28.628" dur="1.068"> Aty u vranë katër njerëz. Njerëzit akoma kanë nevojë të qëndrojnë </text>
<text sub="clublinks" start="29.696" dur="0.2"> Aty u vranë katër njerëz. Njerëzit akoma kanë nevojë të qëndrojnë larg </text>
<text sub="clublinks" start="29.896" dur="0.2"> Njerëzit akoma kanë nevojë të qëndrojnë larg </text>
<text sub="clublinks" start="30.096" dur="0.134"> Njerëzit akoma kanë nevojë të qëndrojnë larg </text>
<text sub="clublinks" start="30.23" dur="0.333"> Njerëzit akoma kanë nevojë të qëndrojnë larg nga ata </text>
<text sub="clublinks" start="30.563" dur="0.267"> Njerëzit akoma kanë nevojë të qëndrojnë larg nga ata të evakuimit </text>
<text sub="clublinks" start="30.83" dur="0.834"> NJERZIT akoma duhet të qëndrojnë larg nga ato zona të evakuimit </text>
<text sub="clublinks" start="31.664" dur="0.201"> NGA ATA ZONAT E EVACUACIONIT </text>
<text sub="clublinks" start="31.865" dur="0.133"> NGA ATA ZONAT E EVACUACIONIT EDHE </text>
<text sub="clublinks" start="31.998" dur="0.034"> NGA ATA ZONAT E EVACUACIONIT EDHE TOU MENDUARA </text>
<text sub="clublinks" start="32.032" dur="0.2"> NGA ATA ZONAT E EVACUACIONIT EDHE MUND TI </text>
<text sub="clublinks" start="32.232" dur="2.402"> NGA ATA ZONAT E EVACUACIONIT EDHE SE ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="34.634" dur="0.601"> NGA ATA ZONAT E EVACUACIONIT Edhe pse është 100% </text>
<text sub="clublinks" start="35.235" dur="0.3"> EDHE PO SHT 100% </text>
<text sub="clublinks" start="35.535" dur="0.1"> EDHE POURMBLEDHET 100%. </text>
<text sub="clublinks" start="35.635" dur="0.2"> P CONRMBAJTUR. </text>
<text sub="clublinks" start="35.835" dur="0.067"> P CONRMBAJTUR. AJO </text>
<text sub="clublinks" start="35.902" dur="0.1"> P CONRMBAJTUR. ATA ZJARRI </text>
<text sub="clublinks" start="36.002" dur="0.401"> P CONRMBAJTUR. ATA ZJARRI EDHE </text>
<text sub="clublinks" start="36.403" dur="0.7"> P CONRMBAJTUR. ATA ZJARRI DHE DEKIMITUAR </text>
<text sub="clublinks" start="37.103" dur="0.2"> P CONRMBAJTUR. ATA ZJARRI EDHE E DECIMITOI </text>
<text sub="clublinks" start="37.303" dur="0.334"> ATA ZJARRI EDHE E DECIMITOI </text>
<text sub="clublinks" start="37.637" dur="0.033"> ATA ZJARRI DECIMIMI I KOMUNITETEVE </text>
<text sub="clublinks" start="37.67" dur="2.436"> ATA ZJARRI DHE DEKIMITOI KOMUNITETET E </text>
<text sub="clublinks" start="40.106" dur="0.467"> ATA ZJARRI DECIMIMI I KOMUNITETEVE T T TALENTIT </text>
<text sub="clublinks" start="40.573" dur="0.167"> ATA ZJARRI DECIMIMI I KOMUNITETEVE T T TALENTIT DHE </text>
<text sub="clublinks" start="40.74" dur="0.267"> KOMUNITETET E TALENTIT DHE </text>
<text sub="clublinks" start="41.007" dur="0.1"> KOMUNITETET E TALENTIT DHE PHOENIX. </text>
<text sub="clublinks" start="41.107" dur="0.167"> FENIKS. </text>
<text sub="clublinks" start="41.274" dur="0.134"> FENIKS. >>> </text>
<text sub="clublinks" start="41.408" dur="0.367"> FENIKS. >>> FTOHSI </text>
<text sub="clublinks" start="41.775" dur="0.066"> FENIKS. >>> Temperaturat më të ftohta </text>
<text sub="clublinks" start="41.841" dur="0.201"> FENIKS. >>> Temperaturat më të ftohta dhe </text>
<text sub="clublinks" start="42.042" dur="0.233"> >>> Temperaturat më të ftohta dhe </text>
<text sub="clublinks" start="42.275" dur="0.2"> >>> Temperaturat më të ftohta dhe ngritja </text>
<text sub="clublinks" start="42.475" dur="0.367"> >>> Temperaturat më të ftohta dhe lagështia në rritje </text>
<text sub="clublinks" start="42.842" dur="0.267"> >>> Temperaturat më të ftohta dhe lagështia në rritje janë </text>
<text sub="clublinks" start="43.109" dur="0.1"> >>> Temperaturat më të ftohta dhe lagështia në rritje po lejojnë </text>
<text sub="clublinks" start="43.209" dur="0.201"> Lagështia në rritje po lejojnë </text>
<text sub="clublinks" start="43.41" dur="0.133"> Lagështia në rritje po lejojnë zjarrin </text>
<text sub="clublinks" start="43.543" dur="0.067"> Lagështia në rritje po lejojnë ekuipazhet e zjarrit </text>
<text sub="clublinks" start="43.61" dur="0.066"> Lagështia në rritje po lejojnë ekuipazhet e zjarrit </text>
<text sub="clublinks" start="43.676" dur="0.601"> Lagështia në rritje po lejojnë ekuipazhet e zjarrit të shkojnë </text>
<text sub="clublinks" start="44.277" dur="0.167"> LARTIDSIA E LARTUMSIS N LART JAN ALL T ALL LEJUAR TRE AKTIVITETEVE TI ZJARRIT </text>
<text sub="clublinks" start="44.444" dur="0.1"> Lagështia në rritje po lejojnë ekuipazhet e zjarrit të shkojnë në </text>
<text sub="clublinks" start="44.544" dur="0.3"> Ekipet e zjarrit për të shkuar në </text>
<text sub="clublinks" start="44.844" dur="0.467"> Ekipet e zjarrit për të shkuar në ofensivë </text>
<text sub="clublinks" start="45.311" dur="0.267"> Ekipet e zjarrit për të shkuar në ofensivë në </text>
<text sub="clublinks" start="45.578" dur="0.167"> Ekipet e zjarrit për të shkuar në ofensivë në OREGON. </text>
<text sub="clublinks" start="45.745" dur="0.167"> FYNJE N OREGON. </text>
<text sub="clublinks" start="45.912" dur="0.1"> FYNJE N OREGON. TANI </text>
<text sub="clublinks" start="46.012" dur="0.901"> FYNJE N OREGON. TANI ATA </text>
<text sub="clublinks" start="46.913" dur="0.534"> FYNJE N OREGON. TANI JANE </text>
<text sub="clublinks" start="47.447" dur="2.002"> FYNJE N OREGON. Tani ata janë duke krijuar </text>
<text sub="clublinks" start="49.449" dur="0.133"> FYNJE N OREGON. Tani ata janë duke krijuar linja </text>
<text sub="clublinks" start="49.582" dur="0.234"> Tani ata janë duke krijuar linja </text>
<text sub="clublinks" start="49.816" dur="4.304"> Tani ata janë duke krijuar linja rreth </text>
<text sub="clublinks" start="54.12" dur="1.135"> Tani ata janë duke krijuar linja rreth </text>
<text sub="clublinks" start="55.255" dur="0.133"> Tani ata janë duke krijuar linja rreth flakëve. </text>
<text sub="clublinks" start="55.388" dur="0.167"> RRETH FLAMES. </text>
<text sub="clublinks" start="55.555" dur="0.868"> RRETH FLAMES. 34 </text>
<text sub="clublinks" start="56.423" dur="0.266"> RRETH FLAMES. 34 Blerësit </text>
<text sub="clublinks" start="56.689" dur="0.101"> RRETH FLAMES. 34 Blerësit në të gjithë shtetin. </text>
<text sub="clublinks" start="56.79" dur="0.166"> 34 Blerësit në të gjithë shtetin. </text>
<text sub="clublinks" start="56.956" dur="0.201"> 34 Blerësit në të gjithë shtetin. >> </text>
<text sub="clublinks" start="57.157" dur="1.568"> 34 Blerësit në të gjithë shtetin. >> DHE </text>
<text sub="clublinks" start="58.725" dur="0.334"> 34 Blerësit në të gjithë shtetin. >> DHE KETO </text>
<text sub="clublinks" start="59.059" dur="0.1"> 34 Blerësit në të gjithë shtetin. >> DHE KETO HARD-HIT </text>
<text sub="clublinks" start="59.159" dur="0.333"> >> DHE KETO HARD-HIT </text>
<text sub="clublinks" start="59.492" dur="0.1"> >> DHE KETO KOMUNITETE T H HARDHIT. </text>
<text sub="clublinks" start="59.592" dur="0.167"> BASHKSIT </text>
<text sub="clublinks" start="59.759" dur="0.134"> BASHKSIT </text>
<text sub="clublinks" start="59.893" dur="0.033"> BASHKSIT EKZENTA </text>
<text sub="clublinks" start="59.926" dur="0.1"> BASHKSIT SHKELQSIA E </text>
<text sub="clublinks" start="60.026" dur="0.134"> BASHKSIT SHKELQSIA E </text>
<text sub="clublinks" start="60.16" dur="0.367"> BASHKSIT SHTESA E D DMTIMIT </text>
<text sub="clublinks" start="60.527" dur="0.2"> BASHKSIT SHTESA E D THEMTIMIT SHT </text>
<text sub="clublinks" start="60.727" dur="0.267"> SHTESA E D THEMTIMIT SHT </text>
<text sub="clublinks" start="60.994" dur="0.067"> SHKELQSIA E D DMIT PO B ISHET </text>
<text sub="clublinks" start="61.061" dur="0.4"> SHKELQSIA E DMTIT Bshtë duke u bërë më shumë </text>
<text sub="clublinks" start="61.461" dur="0.233"> SHKELQIA E D THEMTIT BSHT IS BHET M M E QART </text>
<text sub="clublinks" start="61.694" dur="0.167"> SHKELQSIA E D ISMIT S IS SHTENI SOT SI. </text>
<text sub="clublinks" start="61.861" dur="0.167"> SOT B BHENI M M E QART. </text>
<text sub="clublinks" start="62.028" dur="0.134"> SOT B BHENI M M E QART. AT </text>
<text sub="clublinks" start="62.162" dur="0.367"> SOT B BHENI M M E QART. TË PAKTËN </text>
<text sub="clublinks" start="62.529" dur="0.4"> SOT B BHENI M M E QART. TE PAKTEN DHJETE </text>
<text sub="clublinks" start="62.929" dur="1.568"> SOT B BHENI M M E QART. T AT PAKT T DHJETEO NJERZ </text>
<text sub="clublinks" start="64.497" dur="0.367"> SOT B BHENI M M E QART. T AT paktën dhjetë njerëz </text>
<text sub="clublinks" start="64.864" dur="0.167"> SOT B BHENI M M E QART. Të paktën dhjetë njerëz kanë vdekur </text>
<text sub="clublinks" start="65.031" dur="0.3"> Të paktën dhjetë njerëz kanë vdekur </text>
<text sub="clublinks" start="65.331" dur="0.101"> Të paktën dhjetë njerëz kanë vdekur në të gjithë vendin. </text>
<text sub="clublinks" start="65.432" dur="0.166"> SHTETROR </text>
<text sub="clublinks" start="65.598" dur="0.1"> SHTETROR 22 </text>
<text sub="clublinks" start="65.698" dur="1.802"> SHTETROR 22 ME SHUME </text>
<text sub="clublinks" start="67.5" dur="0.401"> SHTETROR 22 ME SHUME JANE </text>
<text sub="clublinks" start="67.901" dur="0.1"> SHTETROR 22 M M SHUM JANS PAGUAN. </text>
<text sub="clublinks" start="68.001" dur="0.2"> 22 M M SHUM JANS PAGUAN. </text>
<text sub="clublinks" start="68.201" dur="0.167"> 22 M M SHUM JANS PAGUAN. 1100 </text>
<text sub="clublinks" start="68.368" dur="0.133"> 22 M M SHUM JANS PAGUAN. 1100 Shtëpi </text>
<text sub="clublinks" start="68.501" dur="1.468"> 22 M M SHUM JANS PAGUAN. 1100 Shtëpi kanë </text>
<text sub="clublinks" start="69.969" dur="0.267"> 22 M M SHUM JANS PAGUAN. 1100 Shtëpi kanë qenë </text>
<text sub="clublinks" start="70.236" dur="0.1"> 22 M M SHUM JANS PAGUAN. 1100 Shtëpi janë shkatërruar </text>
<text sub="clublinks" start="70.336" dur="0.234"> 1100 Shtëpi janë shkatërruar </text>
<text sub="clublinks" start="70.57" dur="0.1"> 1100 shtëpi janë shkatërruar së bashku </text>
<text sub="clublinks" start="70.67" dur="0.134"> 1100 shtëpi janë shkatërruar së bashku me të </text>
<text sub="clublinks" start="70.804" dur="0.834"> 1100 shtëpi janë shkatërruar së bashku me 500 </text>
<text sub="clublinks" start="71.638" dur="0.534"> 1100 shtëpi janë shkatërruar së bashku me 500 të tjera </text>
<text sub="clublinks" start="72.172" dur="0.1"> 1100 shtëpi janë shkatërruar së bashku me 500 struktura të tjera </text>
<text sub="clublinks" start="72.272" dur="0.2"> GJITH W 500 STRUKTURAVE T TJERA </text>
<text sub="clublinks" start="72.472" dur="0.1"> GJITH W 500 STRUKTURAVE TJERA SI </text>
<text sub="clublinks" start="72.572" dur="1.335"> GJITH 500 STRUKTURAVE T TJERA SI BARNE </text>
<text sub="clublinks" start="73.907" dur="0.267"> GJITH 500 STRUKTURAVE T TJERA SI GARA DHE </text>
<text sub="clublinks" start="74.174" dur="0.166"> GJITH 500 STRUKTURAVE T TJERA SI BARNE DHE PIKA. </text>
<text sub="clublinks" start="74.34" dur="0.301"> SI BARNE DHE SHQIP. </text>
<text sub="clublinks" start="74.641" dur="0.167"> SI BARNE DHE SHQIP. ZYRTART </text>
<text sub="clublinks" start="74.808" dur="0.467"> SI BARNE DHE SHQIP. ZYRTART PRITIN </text>
<text sub="clublinks" start="75.275" dur="0.267"> SI BARNE DHE SHQIP. ZYRTART PRANI ATA </text>
<text sub="clublinks" start="75.542" dur="0.1"> SI BARNE DHE SHQIP. ZYRTART PRITIN ATA NUMBR </text>
<text sub="clublinks" start="75.642" dur="0.167"> ZYRTART PRITIN ATA NUMBR </text>
<text sub="clublinks" start="75.809" dur="0.166"> ZYRTART PRITIN ATA NUMBR T </text>
<text sub="clublinks" start="75.975" dur="0.167"> ZYRTART PRITINI ATA NUMBR T TO RRITEN </text>
<text sub="clublinks" start="76.142" dur="0.501"> ZYRTART PRITIN ATA NUM NUMR T TO RRITEN </text>
<text sub="clublinks" start="76.643" dur="0.967"> ZYRTART PRITIN ATA NUMBR T TO RRITEN N IN </text>
<text sub="clublinks" start="77.61" dur="0.434"> ZYRTART PRITIN ATA NUM NUMR T TO RRITEN N IN VITIN </text>
<text sub="clublinks" start="78.044" dur="0.167"> ZYRTART PRITIN ATA NUMBR T TO RRITEN N IN DIT DT E VITIT. </text>
<text sub="clublinks" start="78.211" dur="0.2"> T GRO RRITENI N IN DITST E VITIT. </text>
<text sub="clublinks" start="78.411" dur="0.634"> T GRO RRITENI N IN DITST E VITIT. </text>
<text sub="clublinks" start="79.045" dur="0.234"> T GRO RRITENI N IN DITST E VITIT. ME SHUME </text>
<text sub="clublinks" start="79.279" dur="0.834"> T GRO RRITENI N IN DITST E VITIT. ME AKTIVI </text>
<text sub="clublinks" start="80.113" dur="0.334"> T GRO RRITENI N IN DITST E VITIT. Djegia më e madhe e zjarrit </text>
<text sub="clublinks" start="80.447" dur="0.2"> T GRO RRITENI N IN DITST E VITIT. Djegia e zjarrit më aktiv </text>
<text sub="clublinks" start="80.647" dur="0.167"> Djegia e zjarrit më aktiv </text>
<text sub="clublinks" start="80.814" dur="0.133"> Djegia më e madhe e zjarrit në </text>
<text sub="clublinks" start="80.947" dur="0.1"> Djegia më e madhe e zjarrit në metro </text>
<text sub="clublinks" start="81.047" dur="1.001"> Djegia më e madhe e zjarreve në zonën metro </text>
<text sub="clublinks" start="82.048" dur="1.235"> Djegia më aktive e zjarrit në zonën metro është </text>
<text sub="clublinks" start="83.283" dur="2.068"> Djegia më aktive e zjarrit në zonën metro është </text>
<text sub="clublinks" start="85.351" dur="0.134"> Djegia më e madhe e zjarrit në zonën e metrosë është buzë lumit </text>
<text sub="clublinks" start="85.485" dur="0.2"> Zona Metro është buzë lumit </text>
<text sub="clublinks" start="85.685" dur="0.1"> ZONA METRO ISSHT ZJARRI PIDER Lumin. </text>
<text sub="clublinks" start="85.785" dur="0.2"> ZJARRI </text>
<text sub="clublinks" start="85.985" dur="0.568"> ZJARRI DHE </text>
<text sub="clublinks" start="86.553" dur="0.333"> ZJARRI DHE DISA </text>
<text sub="clublinks" start="86.886" dur="0.768"> ZJARRI DHE DISA EVAKUACIONI </text>
<text sub="clublinks" start="87.654" dur="0.801"> ZJARRI DHE DISA NIVELI TAC EVAKUACIONIT </text>
<text sub="clublinks" start="88.455" dur="0.166"> ZJARRI DHE DISA NIVELI TAC EVAKUACIONIT KAN </text>
<text sub="clublinks" start="88.621" dur="0.201"> DHE DISA NIVELI TAC EVAKUACIONIT KAN </text>
<text sub="clublinks" start="88.822" dur="0.166"> DHE DISA NIVELE T EV EVAKUACIONIT JAN BE QEN </text>
<text sub="clublinks" start="88.988" dur="0.101"> DHE DISA Nivele të Evakuimit Janë Reduktuar. </text>
<text sub="clublinks" start="89.089" dur="0.166"> U ZVOGUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="89.255" dur="0.1"> U ZVOGUAR. DHE </text>
<text sub="clublinks" start="89.355" dur="0.067"> U ZVOGUAR. DHE DISA </text>
<text sub="clublinks" start="89.422" dur="0.134"> U ZVOGUAR. DHE DISA JANE </text>
<text sub="clublinks" start="89.556" dur="0.133"> U ZVOGUAR. DHE DISA JAN ST akoma </text>
<text sub="clublinks" start="89.689" dur="1.902"> U ZVOGUAR. DHE DISA JAN ST akoma nën </text>
<text sub="clublinks" start="91.591" dur="1.268"> U ZVOGUAR. DHE DISA JAN ST akoma nën A </text>
<text sub="clublinks" start="92.859" dur="0.2"> DHE DISA JAN ST akoma nën A </text>
<text sub="clublinks" start="93.059" dur="0.1"> DHE DISA JAN ST akoma nën një nivel </text>
<text sub="clublinks" start="93.159" dur="0.134"> DHE DISA JAN ST akoma nën një nivel të tre </text>
<text sub="clublinks" start="93.293" dur="0.1"> DHE DISA JAN ST akoma nën një nivel të tre njoftimit. </text>
<text sub="clublinks" start="93.393" dur="0.2"> NIVELI TRE NJOFTIM. </text>
<text sub="clublinks" start="93.593" dur="0.2"> NIVELI TRE NJOFTIM. ZJARRI </text>
<text sub="clublinks" start="93.793" dur="0.067"> NIVELI TRE NJOFTIM. Komandantët e zjarrit </text>
<text sub="clublinks" start="93.86" dur="0.534"> NIVELI TRE NJOFTIM. THUAN KOMANDARIT E ZJARRIT </text>
<text sub="clublinks" start="94.394" dur="0.133"> NIVELI TRE NJOFTIM. KOMANDANTT E ZJARRIT THAN CREVAT </text>
<text sub="clublinks" start="94.527" dur="0.234"> NIVELI TRE NJOFTIM. KOMANDANTT E ZJARRIT THOT CREVAT JAN </text>
<text sub="clublinks" start="94.761" dur="0.233"> KOMANDANTT E ZJARRIT THOT CREVAT JAN </text>
<text sub="clublinks" start="94.994" dur="0.134"> KOMANDANTT E ZJARRIT THONIN CREVAT JAN BERE </text>
<text sub="clublinks" start="95.128" dur="0.1"> KOMANDANTT E ZJARRIT THOT CREVAT JAN M BR PROGRES </text>
<text sub="clublinks" start="95.228" dur="0.601"> KOMANDANTT E ZJARRIT THOT CREVAT JAN M BR PROGRES POR </text>
<text sub="clublinks" start="95.829" dur="0.433"> KOMANDANTT E ZJARRIT THOT CREVAT JAN M BAKR PROGRES POR IT </text>
<text sub="clublinks" start="96.262" dur="0.167"> KOMANDANTT E ZJARRIT THOT CREVAT JAN M B MR PRO PROGRES POR ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="96.429" dur="0.2"> KOMANDANTT E ZJARRIT THOT CREVAT JAN M BAKR PARAQITJE POR ISSHT. SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="96.629" dur="0.234"> Bërja e progresit por është gjithashtu </text>
<text sub="clublinks" start="96.863" dur="0.067"> B MNI PROGRESIN POR ISSHTOO SHUM I RI </text>
<text sub="clublinks" start="96.93" dur="0.066"> B MNI PROGRESIN POR ISSHTOO SHUM E PAR </text>
<text sub="clublinks" start="96.996" dur="0.101"> B MNI PROGRESIN POR ISSHT SHUM T VENDOSUR </text>
<text sub="clublinks" start="97.097" dur="0.133"> B MNI PROGRESIN POR ISSHT T SHUM E HERSHME T TO NDALONI </text>
<text sub="clublinks" start="97.23" dur="1.201"> B MNI PROGRES POR ISSHTOO SHUM E E HERSHME T TO V PN NDONJ </text>
<text sub="clublinks" start="98.431" dur="0.801"> B MNI PROGRESIN POR ISSHT T SHUM E E HERSHME T P VUTN AN NDONJ S R SND </text>
<text sub="clublinks" start="99.232" dur="0.234"> T M BNI PROGRES POR ISSHT T SHUM E HERSHME T P LENI NDONJ S LLOJ </text>
<text sub="clublinks" start="99.466" dur="0.3"> T E HERSHM T TO VUTN NDONJ S LLOJ </text>
<text sub="clublinks" start="99.766" dur="0.133"> TAR HERSHM T TO VINI NDONJ S LLOJ PR PTARMBAJTJE </text>
<text sub="clublinks" start="99.899" dur="0.1"> T E HERSH TOM T TO V PN AN NDONJ S R SNI T NUMR CONS P CONRMBAJTJE. </text>
<text sub="clublinks" start="99.999" dur="0.167"> NUMRI I PTARMBAJTJES. </text>
<text sub="clublinks" start="100.166" dur="0.034"> NUMRI I PTARMBAJTJES. >> </text>
<text sub="clublinks" start="100.2" dur="0.1"> NUMRI I PTARMBAJTJES. >> SI </text>
<text sub="clublinks" start="100.3" dur="0.1"> NUMRI I PTARMBAJTJES. >> SI ATA </text>
<text sub="clublinks" start="100.4" dur="1.301"> NUMRI I PTARMBAJTJES. >> SI JANE </text>
<text sub="clublinks" start="101.701" dur="0.768"> NUMRI I PTARMBAJTJES. >> SI JAN D duke gërmuar </text>
<text sub="clublinks" start="102.469" dur="0.166"> NUMRI I PTARMBAJTJES. >> SI JANE KONTROLLI GJYESUES </text>
<text sub="clublinks" start="102.635" dur="0.234"> >> SI JANE KONTROLLI GJYESUES </text>
<text sub="clublinks" start="102.869" dur="0.1"> >> SI JANE GJEDHET VESHJE TE KONTROLLIT, </text>
<text sub="clublinks" start="102.969" dur="0.1"> >> SI ATA JAN D GJEDH VESHJE TT KONTROLLIT, ATA </text>
<text sub="clublinks" start="103.069" dur="0.134"> >> SI ATA JAN D GJEDH VESHJE T CON KONTROLLIT, ATA KAN </text>
<text sub="clublinks" start="103.203" dur="0.166"> >> SI ATA JAN D GJEDH VESHJE T CON KONTROLLIT, ATA DUHET T </text>
<text sub="clublinks" start="103.369" dur="0.968"> >> SI ATA JAN D GJEDHN LINJE TT KONTROLLIT, ATA DUHET T TO SHKURTOHEN </text>
<text sub="clublinks" start="104.337" dur="0.2"> >> SI ATA JAN D GJEDHN LINJE T CON KONTROLLIT, ATA DUHET T TO HYREN </text>
<text sub="clublinks" start="104.537" dur="0.2"> >> SI ATA JAN D GJEDHN LINJE T CON KONTROLLIT, ATA DUHET T H HYREN - </text>
<text sub="clublinks" start="104.737" dur="0.201"> LINJAT, Ata duhet të kërcejnë - </text>
<text sub="clublinks" start="104.938" dur="0.1"> LINJAT, ATA DUHET T H SHPENZOJN - - ATA </text>
<text sub="clublinks" start="105.038" dur="0.067"> LINJAT, ATA DUHET T H SHPENZIN - KAN </text>
<text sub="clublinks" start="105.105" dur="0.1"> LINJAT, Ata duhet të kërcejnë - ata duhet të </text>
<text sub="clublinks" start="105.205" dur="0.1"> LINJAT, ATA DUHET T H HYREN - Ata duhet të fshijnë </text>
<text sub="clublinks" start="105.305" dur="0.767"> LINJAT, ATA DUHET T TO HUPOJN - DUHET T TO HAPIN </text>
<text sub="clublinks" start="106.072" dur="0.267"> LINJAT, ATA DUHET T H HUPOJN - DUHET T TO HULLNIN ÇDO </text>
<text sub="clublinks" start="106.339" dur="0.1"> LINJAT, ATA DUHET T TO HUPOJN - DUHET T TO HULLNIN ÇDO N. T NXEHT </text>
<text sub="clublinks" start="106.439" dur="0.2"> ATA DUHET T TO FSHIJNY ÇDO N H NXEHT </text>
<text sub="clublinks" start="106.639" dur="0.134"> ATA DUHET T M FSHIJN AN ÇDO ZON T NXEHT </text>
<text sub="clublinks" start="106.773" dur="1.702"> ATA DUHET T M FSHIJN AN NDONJE ZON TOT NXEHTR PRBASHKT </text>
<text sub="clublinks" start="108.475" dur="5.105"> ATA DUHET T TO FSHIJN AN NDONJY ZONOT T H NXEHTR PRreth TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="113.58" dur="0.1"> ATA DUHET T TO FSHIJNY NDONJOT ZONOT TOT NXEHTR PRMES ATYRE KONTROLLIT </text>
<text sub="clublinks" start="113.68" dur="0.233"> ZONAT RRETH ATYRE KONTROLLIT </text>
<text sub="clublinks" start="113.913" dur="2.403"> ZONAT RRETH ATYRE VJETAVE T CON KONTROLLIT. </text>
<text sub="clublinks" start="116.316" dur="0.233"> LINJAT </text>
<text sub="clublinks" start="116.549" dur="0.067"> LINJAT ATHIN </text>
<text sub="clublinks" start="116.616" dur="0.901"> LINJAT ATHINE NE </text>
<text sub="clublinks" start="117.517" dur="2.069"> LINJAT ATHINE NE PRITEM </text>
<text sub="clublinks" start="119.586" dur="0.867"> LINJAT ATHIN WE PR T PRITUR </text>
<text sub="clublinks" start="120.453" dur="0.167"> LINJAT ATHIN WE PRITEM T BNI </text>
<text sub="clublinks" start="120.62" dur="0.167"> LINJAT ATHIN WE PRITEM T SIGUROhemi </text>
<text sub="clublinks" start="120.787" dur="0.233"> ATHIN WE PRITEM T SIGUROhemi </text>
<text sub="clublinks" start="121.02" dur="0.101"> ATHIN WE PRITEM T BAKEJM SIGURT PR ATA. </text>
<text sub="clublinks" start="121.121" dur="0.166"> ATA. </text>
<text sub="clublinks" start="121.287" dur="0.067"> ATA. >> </text>
<text sub="clublinks" start="121.354" dur="0.1"> ATA. >> B DNI </text>
<text sub="clublinks" start="121.454" dur="0.134"> ATA. >> A JU JU </text>
<text sub="clublinks" start="121.588" dur="0.066"> ATA. >> A E PRITENI </text>
<text sub="clublinks" start="121.654" dur="0.734"> ATA. >> A E PRITENI N </text>
<text sub="clublinks" start="122.388" dur="0.534"> ATA. >> A E PRITENI T KENI </text>
<text sub="clublinks" start="122.922" dur="0.201"> ATA. >> A E PRITENI T TO KENI DISA </text>
<text sub="clublinks" start="123.123" dur="0.3"> >> A E PRITENI T TO KENI DISA </text>
<text sub="clublinks" start="123.423" dur="0.067"> >> A E PRITENI T TO KENI DISA P CONRMBAJTJE </text>
<text sub="clublinks" start="123.49" dur="0.066"> >> A E PRITENI DISA PTARMBAJTJE N. </text>
<text sub="clublinks" start="123.556" dur="0.834"> >> A E PRITENI T TO KENI DISA PTARMBAJTJE N THE </text>
<text sub="clublinks" start="124.39" dur="0.201"> >> A E PRITENI DISA PTARMBAJTJE N THE TJETRIN </text>
<text sub="clublinks" start="124.591" dur="0.233"> >> A E PRITENI DISA PTARMBAJTJE N TW DY TJETR </text>
<text sub="clublinks" start="124.824" dur="0.234"> PTARMBAJTJA N TW DY TJETR </text>
<text sub="clublinks" start="125.058" dur="0.1"> P CONRMBAJTJA N TW DY DITS T NE TJETR? </text>
<text sub="clublinks" start="125.158" dur="0.167"> DITET? </text>
<text sub="clublinks" start="125.325" dur="0.233"> DITET? 400 </text>
<text sub="clublinks" start="125.558" dur="0.1"> DITET? 400 Zjarrfikës </text>
<text sub="clublinks" start="125.658" dur="0.835"> DITET? 400 ZJARR ZJARRI JAN </text>
<text sub="clublinks" start="126.493" dur="0.834"> DITET? 400 Zjarrfikës po punojnë </text>
<text sub="clublinks" start="127.327" dur="0.233"> DITET? 400 Zjarrfikës po punojnë </text>
<text sub="clublinks" start="127.56" dur="0.301"> 400 Zjarrfikës po punojnë </text>
<text sub="clublinks" start="127.861" dur="0.1"> 400 Zjarrfikës po punojnë në breg të lumit. </text>
<text sub="clublinks" start="127.961" dur="0.167"> BREGمYR. </text>
<text sub="clublinks" start="128.128" dur="0.033"> BREGمYR. IT </text>
<text sub="clublinks" start="128.161" dur="0.1"> BREGمYR. ESHTE </text>
<text sub="clublinks" start="128.261" dur="0.167"> BREGمYR. MBAROI </text>
<text sub="clublinks" start="128.428" dur="0.233"> BREGمYR. ISSHT O MBI 134,000 </text>
<text sub="clublinks" start="128.661" dur="0.1"> BREGمYR. ISSHT MBI 134,000 AKRE. </text>
<text sub="clublinks" start="128.761" dur="0.201"> ISSHT MBI 134,000 AKRE. </text>
<text sub="clublinks" start="128.962" dur="0.1"> ISSHT MBI 134,000 AKRE. VETEM </text>
<text sub="clublinks" start="129.062" dur="0.133"> ISSHT MBI 134,000 AKRE. VETEM NJE </text>
<text sub="clublinks" start="129.195" dur="0.668"> ISSHT MBI 134,000 AKRE. VETEM NJE MILE </text>
<text sub="clublinks" start="129.863" dur="0.166"> ISSHT MBI 134,000 AKRE. VETEM NJE MILE </text>
<text sub="clublinks" start="130.029" dur="0.434"> ISSHT MBI 134,000 AKRE. VETEM NJE MILE SHT </text>
<text sub="clublinks" start="130.463" dur="0.334"> ISSHT MBI 134,000 AKRE. VETM NJ ONE MILE WSHTW </text>
<text sub="clublinks" start="130.797" dur="0.167"> ISSHT MBI 134,000 AKRE. VETEM NJE MILE WSHT PLAZHI </text>
<text sub="clublinks" start="130.964" dur="0.167"> VETEM NJE MILE WSHT PLAZHI </text>
<text sub="clublinks" start="131.131" dur="0.433"> VETEM NJE MILE WSHT PLAZHI I </text>
<text sub="clublinks" start="131.564" dur="0.167"> VETEM NJE MILE WSHT PLAZHI I KREKIS </text>
<text sub="clublinks" start="131.731" dur="0.167"> VETEM NJE MILE ISSHT PLAZHI I ZJARRIT KREK. </text>
<text sub="clublinks" start="131.898" dur="0.167"> E ZJARRIT KREK. </text>
<text sub="clublinks" start="132.065" dur="1.334"> E ZJARRIT KREK. IT </text>
<text sub="clublinks" start="133.399" dur="0.267"> E ZJARRIT KREK. ESHTE </text>
<text sub="clublinks" start="133.666" dur="0.134"> E ZJARRIT KREK. ESHTE VRASUR </text>
<text sub="clublinks" start="133.8" dur="0.233"> E ZJARRIT KREK. HSHT K VRAS KATOR </text>
<text sub="clublinks" start="134.033" dur="1.535"> E ZJARRIT KREK. HSHT K VRASO KATURR NJEREZ </text>
<text sub="clublinks" start="135.568" dur="0.367"> E ZJARRIT KREK. HSHT K VRAS F KATURR NJEREZ N IN </text>
<text sub="clublinks" start="135.935" dur="0.167"> HSHT K VRAS F KATURR NJEREZ N IN </text>
<text sub="clublinks" start="136.102" dur="0.134"> HSHT K VRAS F KATURR NJEREZ N IN JU </text>
<text sub="clublinks" start="136.236" dur="0.133"> HSHT K VRAS F KATURR NJEREZ N IN JU MARIAN </text>
<text sub="clublinks" start="136.369" dur="0.1"> HSHT K VRASO KATURR NJEREZ N IN JU QARKU MARIAN </text>
<text sub="clublinks" start="136.469" dur="0.067"> HSHT K VRASO KATURR NJEREZ N IN JU QARKU MARIAN DHE </text>
<text sub="clublinks" start="136.536" dur="2.636"> HSHT K VRASO KATURR NJEREZ N IN JU QARKU MARIAN DHE NJ ONE </text>
<text sub="clublinks" start="139.172" dur="0.233"> JU QARKU MARIAN DHE NJE </text>
<text sub="clublinks" start="139.405" dur="0.167"> JU QARKU MARIAN DHE NJ ONE PERSON </text>
<text sub="clublinks" start="139.572" dur="0.234"> JU Qarku Marian dhe një person është </text>
<text sub="clublinks" start="139.806" dur="0.1"> JU Qarku Marian dhe një person po humbet. </text>
<text sub="clublinks" start="139.906" dur="0.2"> PERSONI HAP. </text>
<text sub="clublinks" start="140.106" dur="0.067"> PERSONI HAP. SHUME </text>
<text sub="clublinks" start="140.173" dur="0.133"> PERSONI HAP. SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="140.306" dur="0.134"> PERSONI HAP. SHUM ATA </text>
<text sub="clublinks" start="140.44" dur="1.101"> PERSONI HAP. SHUM OF nga ata njerëz </text>
<text sub="clublinks" start="141.541" dur="1.969"> PERSONI HAP. SHUM prej atyre njerëzve kishin </text>
<text sub="clublinks" start="143.51" dur="0.2"> PERSONI HAP. SHUM T TH NJER PZVE KISHT KISHIN </text>
<text sub="clublinks" start="143.71" dur="0.3"> SHUM T TH NJER PZVE KISHT KISHIN </text>
<text sub="clublinks" start="144.01" dur="0.1"> SHUM nga ata njerëz duhej të evakuohen. </text>
<text sub="clublinks" start="144.11" dur="0.2"> EVAKUOJ. </text>
<text sub="clublinks" start="144.31" dur="4.338"> EVAKUOJ. MIR </text>
<text sub="clublinks" start="148.648" dur="0.133"> EVAKUOJ. MIREMBREMA, </text>
<text sub="clublinks" start="148.781" dur="1.569"> EVAKUOJ. PASDITA E MIR,, BRYAN. </text>
<text sub="clublinks" start="150.35" dur="0.233"> PASDITA E MIR,, BRYAN. </text>
<text sub="clublinks" start="150.583" dur="0.367"> PASDITA E MIR,, BRYAN. KJO SHT </text>
<text sub="clublinks" start="150.95" dur="0.167"> PASDITA E MIR,, BRYAN. ESHTE E DREJTA. </text>
<text sub="clublinks" start="151.117" dur="0.2"> ESHTE E DREJTA. </text>
<text sub="clublinks" start="151.317" dur="0.201"> ESHTE E DREJTA. MIR </text>
<text sub="clublinks" start="151.518" dur="0.1"> ESHTE E DREJTA. MIREMBREMA. </text>
<text sub="clublinks" start="151.618" dur="0.166"> MIREMBREMA. </text>
<text sub="clublinks" start="151.784" dur="0.034"> MIREMBREMA. IT </text>
<text sub="clublinks" start="151.818" dur="0.033"> MIREMBREMA. ESHTE </text>
<text sub="clublinks" start="151.851" dur="0.1"> MIREMBREMA. ISSHT A A </text>
<text sub="clublinks" start="151.951" dur="0.1"> MIREMBREMA. ISSHT A SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="152.051" dur="0.601"> MIREMBREMA. ISSHT A SHIKIM I SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="152.652" dur="0.4"> MIREMBREMA. ISSHT A SHIKIM I SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="153.052" dur="0.101"> MIREMBREMA. ISSHT A NJ H SHIKU I SHUM NJ A QYTET FAN. </text>
<text sub="clublinks" start="153.153" dur="0.166"> ISSHT A NJ H SHIKU I SHUM NJ A QYTET FAN. </text>
<text sub="clublinks" start="153.319" dur="0.067"> ISSHT A NJ H SHIKU I SHUM NJ A QYTET FAN. Une </text>
<text sub="clublinks" start="153.386" dur="0.1"> ISSHT A NJ H SHIKU I SHUM NJ A QYTET FAN. UNË JAM </text>
<text sub="clublinks" start="153.486" dur="0.234"> ISSHT A NJ H SHIKU I SHUM NJ A QYTET FAN. PO SHKOJ </text>
<text sub="clublinks" start="153.72" dur="0.233"> ISSHT A NJ H SHIKU I SHUM NJ A QYTET FAN. Unë jam duke shkuar për të </text>
<text sub="clublinks" start="153.953" dur="0.201"> ISSHT A NJ H SHIKU I SHUM NJ A QYTET FAN. Unë jam duke shkuar për të Hapi </text>
<text sub="clublinks" start="154.154" dur="0.433"> ISSHT A NJ H SHIKU I SHUM NJ A QYTET FAN. Unë do të shkoj larg </text>
<text sub="clublinks" start="154.587" dur="0.534"> ISSHT A NJ H SHIKU I SHUM NJ A QYTET FAN. Unë jam duke shkuar për të HAP AS SO </text>
<text sub="clublinks" start="155.121" dur="0.167"> ISSHT A NJ H SHIKU I SHUM NJ A QYTET FAN. Unë jam duke shkuar për të HAP PJESA SO Ju </text>
<text sub="clublinks" start="155.288" dur="0.2"> Unë jam duke shkuar për të HAP PJESA SO Ju </text>
<text sub="clublinks" start="155.488" dur="0.067"> Unë jam duke shkuar për të HAP NDIKUAR SO Ju djem </text>
<text sub="clublinks" start="155.555" dur="0.067"> Unë jam duke shkuar për të HAP NUK JU SO djema mund të </text>
<text sub="clublinks" start="155.622" dur="0.1"> Unë jam duke shkuar për të HAP NUK JU SO djema mund të shikoni </text>
<text sub="clublinks" start="155.722" dur="0.734"> Unë jam duke shkuar për të HAP POSHT SO Kështu që ju djemtë mund të shikoni </text>
<text sub="clublinks" start="156.456" dur="0.5"> Unë jam duke shkuar për të HAP POSHT SO Kështu që ju djemtë mund të shikoni Rrugën </text>
<text sub="clublinks" start="156.956" dur="0.134"> Unë jam duke shkuar për të HAP POSHT SO Kështu që ju djemtë mund të shikoni bllokun RRUGOR </text>
<text sub="clublinks" start="157.09" dur="0.2"> Djemtë mund të shohin bllokun e rrugës </text>
<text sub="clublinks" start="157.29" dur="0.1"> Djemtë mund të shohin bllokun e rrugës këtu. </text>
<text sub="clublinks" start="157.39" dur="0.167"> KETU </text>
<text sub="clublinks" start="157.557" dur="0.1"> KETU JU </text>
<text sub="clublinks" start="157.657" dur="0.133"> KETU NUK MUND </text>
<text sub="clublinks" start="157.79" dur="0.101"> KETU NUK MUND T VRTET </text>
<text sub="clublinks" start="157.891" dur="0.7"> KETU NUK MUND T G MERRNI REALISHT </text>
<text sub="clublinks" start="158.591" dur="0.234"> KETU NUK MUND T G HYN REALISHT </text>
<text sub="clublinks" start="158.825" dur="0.167"> KETU NUK MUND T G V GRTET N QYTET. </text>
<text sub="clublinks" start="158.992" dur="0.167"> NUK MUND T G V GRTET N QYTET. </text>
<text sub="clublinks" start="159.159" dur="0.133"> NUK MUND T G V GRTET N QYTET. NE </text>
<text sub="clublinks" start="159.292" dur="0.067"> NUK MUND T G V GRTET N QYTET. NE FOLEM </text>
<text sub="clublinks" start="159.359" dur="0.467"> NUK MUND T G V GRTET N QYTET. Biseduam </text>
<text sub="clublinks" start="159.826" dur="0.233"> NUK MUND T G V GRTET N QYTET. Biseduam me disa </text>
<text sub="clublinks" start="160.059" dur="0.167"> NUK MUND T G V GRTET N QYTET. Biseduam me disa njerëz. </text>
<text sub="clublinks" start="160.226" dur="0.167"> Biseduam me disa njerëz. </text>
<text sub="clublinks" start="160.393" dur="0.1"> Biseduam me disa njerëz. NE </text>
<text sub="clublinks" start="160.493" dur="0.1"> Biseduam me disa njerëz. Ne thjesht </text>
<text sub="clublinks" start="160.593" dur="0.301"> Biseduam me disa njerëz. Ne vetëm duam </text>
<text sub="clublinks" start="160.894" dur="0.166"> Biseduam me disa njerëz. Ne vetëm duam të </text>
<text sub="clublinks" start="161.06" dur="0.367"> Biseduam me disa njerëz. Ne thjesht duam të kontrollojmë </text>
<text sub="clublinks" start="161.427" dur="0.801"> Biseduam me disa njerëz. Ne thjesht duam të kontrollojmë </text>
<text sub="clublinks" start="162.228" dur="0.2"> Biseduam me disa njerëz. Ne thjesht duam të kontrollojmë të tyre </text>
<text sub="clublinks" start="162.428" dur="0.201"> Ne thjesht duam të kontrollojmë të tyre </text>
<text sub="clublinks" start="162.629" dur="0.467"> Ne thjesht duam të kontrollojmë shtëpitë e tyre </text>
<text sub="clublinks" start="163.096" dur="0.4"> Ne thjesht duam të kontrollojmë shtëpitë e tyre dhe </text>
<text sub="clublinks" start="163.496" dur="0.1"> Ne thjesht duam të kontrollojmë shtëpitë dhe kafshët e tyre. </text>
<text sub="clublinks" start="163.596" dur="0.167"> Shtëpi dhe kafshë. </text>
<text sub="clublinks" start="163.763" dur="0.234"> Shtëpi dhe kafshë. >> </text>
<text sub="clublinks" start="163.997" dur="2.569"> Shtëpi dhe kafshë. >> SHT </text>
<text sub="clublinks" start="166.566" dur="1.068"> Shtëpi dhe kafshë. >>'SHT. Q BENI </text>
<text sub="clublinks" start="167.634" dur="0.1"> Shtëpi dhe kafshë. >> BESHT BE TREHUESHME. </text>
<text sub="clublinks" start="167.734" dur="0.167"> >> BESHT BE TREHUESHME. </text>
<text sub="clublinks" start="167.901" dur="1.668"> >> BESHT BE TREHUESHME. NE </text>
<text sub="clublinks" start="169.569" dur="3.67"> >> BESHT BE TREHUESHME. NE KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="173.239" dur="0.167"> >> BESHT BE TREHUESHME. KEMI KAM </text>
<text sub="clublinks" start="173.406" dur="0.234"> >> BESHT BE TREHUESHME. Ne kemi pasur për të </text>
<text sub="clublinks" start="173.64" dur="0.3"> >> BESHT BE TREHUESHME. KEMI DUHET T COM VINI </text>
<text sub="clublinks" start="173.94" dur="0.767"> >> BESHT BE TREHUESHME. Ne duhet të dalim </text>
<text sub="clublinks" start="174.707" dur="2.169"> >> BESHT BE TREHUESHME. KEMI DUHET T COM DALIM K HTU </text>
<text sub="clublinks" start="176.876" dur="0.167"> KEMI DUHET T COM DALIM K HTU </text>
<text sub="clublinks" start="177.043" dur="0.067"> KEMI DUHET T COM DALIM K HTU DHE </text>
<text sub="clublinks" start="177.11" dur="3.103"> Ne duhet të dalim këtu dhe të shkojmë </text>
<text sub="clublinks" start="180.213" dur="0.3"> Ne duhet të kemi dalë këtu dhe të shkojnë nëpër </text>
<text sub="clublinks" start="180.513" dur="0.1"> Ne duhet të dalim këtu dhe të shkojmë nëpër rrugicat. </text>
<text sub="clublinks" start="180.613" dur="0.167"> DHE SHKONI P .RMES ROBEVE. </text>
<text sub="clublinks" start="180.78" dur="0.067"> DHE SHKONI P .RMES ROBEVE. >> </text>
<text sub="clublinks" start="180.847" dur="0.067"> DHE SHKONI P .RMES ROBEVE. >> THE </text>
<text sub="clublinks" start="180.914" dur="0.367"> DHE SHKONI P .RMES ROBEVE. >> DIELLI </text>
<text sub="clublinks" start="181.281" dur="0.267"> DHE SHKONI P .RMES ROBEVE. >> DIELLI SHT </text>
<text sub="clublinks" start="181.548" dur="0.6"> DHE SHKONI P .RMES ROBEVE. >> DIELLI BSHT BARELY </text>
<text sub="clublinks" start="182.148" dur="0.701"> DHE SHKONI P .RMES ROBEVE. >> DIELLI FILLON ME BARRI </text>
<text sub="clublinks" start="182.849" dur="0.233"> DHE SHKONI P .RMES ROBEVE. >> DIELLI FILLON ME RREZI </text>
<text sub="clublinks" start="183.082" dur="0.201"> >> DIELLI FILLON ME RREZI </text>
<text sub="clublinks" start="183.283" dur="0.166"> >> DIELLI NUK FILLON T VDESHT POSHT </text>
<text sub="clublinks" start="183.449" dur="0.101"> >> DIELLI NUK FILLOHET T VDES PRMES </text>
<text sub="clublinks" start="183.55" dur="0.2"> EJN TH PRMES </text>
<text sub="clublinks" start="183.75" dur="0.1"> EJN TH PRMES RRUGOR </text>
<text sub="clublinks" start="183.85" dur="0.067"> EJN TH PRMES Bllokatat rrugore </text>
<text sub="clublinks" start="183.917" dur="0.533"> EJN TH PRMES BLLOKET E RRUGS JAN </text>
<text sub="clublinks" start="184.45" dur="0.234"> EJN TH PRMES Bllokimet e rrugëve janë vendosur </text>
<text sub="clublinks" start="184.684" dur="0.734"> EJN TH PRMES Bllokimet rrugore janë ngritur </text>
<text sub="clublinks" start="185.418" dur="0.367"> EJN TH PRMES BLLOKET E RRUGS JAN SET T SET VENDOSURA GJAT </text>
<text sub="clublinks" start="185.785" dur="0.2"> BLLOKET E RRUGS JAN SET T SET VENDOSURA GJAT </text>
<text sub="clublinks" start="185.985" dur="0.134"> BLLOKET E RRUGS JAN SET T SET VENDOSURA GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="186.119" dur="0.067"> BLLOKET E RRUGS JAN SET T SET VENDOSURA GJAT RRUGS </text>
<text sub="clublinks" start="186.186" dur="0.834"> Blloqet e rrugëve janë ngritur përgjatë autostradës për në </text>
<text sub="clublinks" start="187.02" dur="0.267"> BLLOKET E RRUGS JAN SET T SET VENDOSURA GJAT THE RRUGS S TO MBAJTUR </text>
<text sub="clublinks" start="187.287" dur="3.503"> BLLOKET E RRUGS JAN SET T SET VENDOSURA GJAT RRUGS S TO MBAJTJES S P NJEREPZVE </text>
<text sub="clublinks" start="190.79" dur="0.968"> BLLOKET E RRUGS JAN SET T SET VENDOSURA GJAT RRUGS S TO RRUGT T TO MBAJN NJEREOZIT M. SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="191.758" dur="0.2"> Rruga automobilistike për të mbajtur njerëzit larg </text>
<text sub="clublinks" start="191.958" dur="0.067"> Rruga automobilistike për të mbajtur njerëzit larg </text>
<text sub="clublinks" start="192.025" dur="0.1"> Rruga automobilistike për t'i mbajtur njerëzit larg </text>
<text sub="clublinks" start="192.125" dur="0.1"> Rruga automobilistike për të mbajtur njerëzit larg nga zjarri. </text>
<text sub="clublinks" start="192.225" dur="0.167"> NGA ZJARRI. </text>
<text sub="clublinks" start="192.392" dur="0.066"> NGA ZJARRI. Ai </text>
<text sub="clublinks" start="192.458" dur="0.101"> NGA ZJARRI. Ai ka </text>
<text sub="clublinks" start="192.559" dur="1.001"> NGA ZJARRI. AI KA QEN </text>
<text sub="clublinks" start="193.56" dur="0.233"> NGA ZJARRI. Ai ka qëndruar </text>
<text sub="clublinks" start="193.793" dur="0.567"> NGA ZJARRI. Ai ka qëndruar brenda </text>
<text sub="clublinks" start="194.36" dur="2.069"> NGA ZJARRI. Ai ka qëndruar në një </text>
<text sub="clublinks" start="196.429" dur="0.2"> NGA ZJARRI. Ai ka qëndruar në një hotel </text>
<text sub="clublinks" start="196.629" dur="0.167"> Ai ka qëndruar në një hotel </text>
<text sub="clublinks" start="196.796" dur="0.467"> Ai ka qëndruar në një hotel për </text>
<text sub="clublinks" start="197.263" dur="4.271"> Ai ka qëndruar në një hotel për </text>
<text sub="clublinks" start="201.534" dur="0.167"> Ai ka qëndruar në një hotel për të kaluarën </text>
<text sub="clublinks" start="201.701" dur="0.2"> Ai ka qëndruar në një hotel për javën e kaluar. </text>
<text sub="clublinks" start="201.901" dur="0.167"> P WER JAVN E KALUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="202.068" dur="0.033"> P WER JAVN E KALUAR. >> </text>
<text sub="clublinks" start="202.101" dur="0.101"> P WER JAVN E KALUAR. >> Unë </text>
<text sub="clublinks" start="202.202" dur="0.033"> P WER JAVN E KALUAR. >> Unë kam </text>
<text sub="clublinks" start="202.235" dur="0.233"> P WER JAVN E KALUAR. >> Unë kam një </text>
<text sub="clublinks" start="202.468" dur="0.167"> P WER JAVN E KALUAR. >> Unë kam një mace </text>
<text sub="clublinks" start="202.635" dur="0.267"> P WER JAVN E KALUAR. >> Unë kam një mace dhe </text>
<text sub="clublinks" start="202.902" dur="0.834"> P WER JAVN E KALUAR. >> Unë kam një mace dhe dy </text>
<text sub="clublinks" start="203.736" dur="1.969"> P WER JAVN E KALUAR. >> Unë kam një mace dhe dy qen </text>
<text sub="clublinks" start="205.705" dur="0.267"> P WER JAVN E KALUAR. >> Unë kam një mace dhe dy qen </text>
<text sub="clublinks" start="205.972" dur="0.133"> >> Unë kam një mace dhe dy qen </text>
<text sub="clublinks" start="206.105" dur="0.968"> >> Unë kam një mace dhe dy qen në një </text>
<text sub="clublinks" start="207.073" dur="0.4"> >> Unë kam një mace dhe dy qen në një të vogël </text>
<text sub="clublinks" start="207.473" dur="0.167"> >> Unë kam një mace dhe dy qen në një dhomë të vogël. </text>
<text sub="clublinks" start="207.64" dur="0.167"> NJE dhome e vogel. </text>
<text sub="clublinks" start="207.807" dur="0.067"> NJE dhome e vogel. >> </text>
<text sub="clublinks" start="207.874" dur="0.167"> NJE dhome e vogel. >> TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="208.041" dur="0.1"> NJE dhome e vogel. >> M H I MADHI I SAJ </text>
<text sub="clublinks" start="208.141" dur="0.3"> NJE dhome e vogel. >> Frika e saj më e madhe </text>
<text sub="clublinks" start="208.441" dur="0.3"> NJE dhome e vogel. >> Frika e saj më e madhe është </text>
<text sub="clublinks" start="208.741" dur="0.201"> NJE dhome e vogel. >> Frika e saj më e madhe nuk është </text>
<text sub="clublinks" start="208.942" dur="0.233"> >> Frika e saj më e madhe nuk është </text>
<text sub="clublinks" start="209.175" dur="0.034"> >> Frika e saj më e madhe nuk po ka </text>
<text sub="clublinks" start="209.209" dur="0.233"> >> Frika e saj më e madhe nuk po ka një </text>
<text sub="clublinks" start="209.442" dur="0.134"> >> Frika e saj më e madhe nuk po ka një vend </text>
<text sub="clublinks" start="209.576" dur="0.166"> >> Frika e saj më e madhe nuk po ka vend në të </text>
<text sub="clublinks" start="209.742" dur="0.601"> >> Frika e saj më e madhe nuk po ka një vend për të ardhur </text>
<text sub="clublinks" start="210.343" dur="0.167"> >> Frika e saj më e madhe nuk po ka një vend për të ardhur në shtëpi </text>
<text sub="clublinks" start="210.51" dur="0.1"> >> Frika e saj më e madhe nuk po ka një vend për të ardhur në shtëpi. </text>
<text sub="clublinks" start="210.61" dur="0.167"> Duke pasur një vend për të ardhur në shtëpi. </text>
<text sub="clublinks" start="210.777" dur="0.1"> Duke pasur një vend për të ardhur në shtëpi. >> </text>
<text sub="clublinks" start="210.877" dur="0.133"> Duke pasur një vend për të ardhur në shtëpi. >> JO </text>
<text sub="clublinks" start="211.01" dur="0.401"> Duke pasur një vend për të ardhur në shtëpi. >> JO VETEM </text>
<text sub="clublinks" start="211.411" dur="0.967"> Duke pasur një vend për të ardhur në shtëpi. >> JO vetem duke humbur </text>
<text sub="clublinks" start="212.378" dur="2.036"> Duke pasur një vend për të ardhur në shtëpi. >> JO vetem duke e humbur </text>
<text sub="clublinks" start="214.414" dur="0.167"> Duke pasur një vend për të ardhur në shtëpi. >> JO vetem duke e humbur shtepine, </text>
<text sub="clublinks" start="214.581" dur="0.2"> >> JO vetem duke e humbur shtepine, </text>
<text sub="clublinks" start="214.781" dur="0.1"> >> JO vetem duke e humbur shtepine, POR </text>
<text sub="clublinks" start="214.881" dur="0.367"> >> JO VETEM HUMBJEN E SHTOPIS, POR HUMBJEN </text>
<text sub="clublinks" start="215.248" dur="0.334"> >> JO vetem duke humbur shtepine, por duke humbur tonen </text>
<text sub="clublinks" start="215.582" dur="0.1"> >> JO VETEM HUMBJEN E SHTOPIS, POR HUMBJEN T L TYRE. </text>
<text sub="clublinks" start="215.682" dur="0.133"> POR HUMBJEN E TREGUT TON. </text>
<text sub="clublinks" start="215.815" dur="0.1"> POR HUMBJEN E TREGUT TON. Une </text>
<text sub="clublinks" start="215.915" dur="0.067"> POR HUMBJEN E TREGUT TON. DUA TË THEM, </text>
<text sub="clublinks" start="215.982" dur="0.801"> POR HUMBJEN E TREGUT TON. Dua të them, IT </text>
<text sub="clublinks" start="216.783" dur="0.467"> POR HUMBJEN E TREGUT TON. Dua të them, ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="217.25" dur="0.1"> POR HUMBJEN E TREGUT TON. DO T thotë, është gjithçka. </text>
<text sub="clublinks" start="217.35" dur="0.167"> DO T thotë, është gjithçka. </text>
<text sub="clublinks" start="217.517" dur="0.1"> DO T thotë, është gjithçka. >> </text>
<text sub="clublinks" start="217.617" dur="0.133"> DO T thotë, është gjithçka. >> THE </text>
<text sub="clublinks" start="217.75" dur="0.501"> DO T thotë, është gjithçka. >> PLAZHI </text>
<text sub="clublinks" start="218.251" dur="1.234"> DO T thotë, është gjithçka. >> PLAZHI DHE </text>
<text sub="clublinks" start="219.485" dur="0.534"> DO T thotë, është gjithçka. >> PLAZHI DHE KREKI </text>
<text sub="clublinks" start="220.019" dur="0.201"> DO T thotë, është gjithçka. >> PLAZHI DHE ZJARRI KREK </text>
<text sub="clublinks" start="220.22" dur="0.266"> >> PLAZHI DHE ZJARRI KREK </text>
<text sub="clublinks" start="220.486" dur="0.034"> >> PLAZHI DHE ZJARRI KREK FILLUAN </text>
<text sub="clublinks" start="220.52" dur="0.1"> >> PLAZHI DHE ZJARRI KREK FILLUAR A </text>
<text sub="clublinks" start="220.62" dur="0.1"> >> PLAZHI DHE ZJARRI KREK FILLONI NJ A MUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="220.72" dur="1.068"> >> PLAZHI DHE ZJARRI KREK FILLOI NJ A MUAJ PARA </text>
<text sub="clublinks" start="221.788" dur="0.2"> >> PLAZHI DHE ZJARRI KREK FILLON NJ A MUAJ PARA </text>
<text sub="clublinks" start="221.988" dur="0.2"> >> PLAZHI DHE ZJARRI KREK FILLON NJ A MUAJ PARA N THE </text>
<text sub="clublinks" start="222.188" dur="0.234"> Filloi një muaj më parë në </text>
<text sub="clublinks" start="222.422" dur="0.1"> Filloi një muaj më parë në distancë </text>
<text sub="clublinks" start="222.522" dur="1.635"> Nisi një muaj më parë në zonën e largët </text>
<text sub="clublinks" start="224.157" dur="1.435"> Nisi një muaj më parë në zonën e largët të </text>
<text sub="clublinks" start="225.592" dur="0.467"> Nisi një muaj më parë në zonën e largët të </text>
<text sub="clublinks" start="226.059" dur="0.167"> Filloi një muaj më parë në zonën e largët të kanion. </text>
<text sub="clublinks" start="226.226" dur="0.166"> Zona Remote e Kanionit. </text>
<text sub="clublinks" start="226.392" dur="0.1"> Zona Remote e Kanionit. </text>
<text sub="clublinks" start="226.492" dur="0.134"> Zona Remote e Kanionit. Erërat </text>
<text sub="clublinks" start="226.626" dur="0.1"> Zona Remote e Kanionit. Erërat e zgjedhura </text>
<text sub="clublinks" start="226.726" dur="0.501"> Zona Remote e Kanionit. Erërat e zgjedhur, </text>
<text sub="clublinks" start="227.227" dur="0.467"> Zona Remote e Kanionit. Erërat morën pjesë, por </text>
<text sub="clublinks" start="227.694" dur="0.2"> Zona Remote e Kanionit. Erërat e zgjedhur, por </text>
<text sub="clublinks" start="227.894" dur="0.2"> Erërat e zgjedhur, por </text>
<text sub="clublinks" start="228.094" dur="0.134"> ERET P ZGJIDHNI, POR ZJARRI </text>
<text sub="clublinks" start="228.228" dur="0.133"> ERET P ZGJIDHIN, POR ZJARRIN E SHPRTHETUR </text>
<text sub="clublinks" start="228.361" dur="0.701"> Erërat u morën me vete, POR ZJARRI SHPRTHET NPRMJET </text>
<text sub="clublinks" start="229.062" dur="0.8"> Erërat morën pjesë, por zjarri u përshpejtua përmes kësaj </text>
<text sub="clublinks" start="229.862" dur="0.134"> Erërat u morën me vete, POR ZJARRI SHPRNDARN TH P THRMES KIST ZON. </text>
<text sub="clublinks" start="229.996" dur="0.234"> ZJARRI SHPRNDARN PRMES KISTIS ZON. </text>
<text sub="clublinks" start="230.23" dur="0.066"> ZJARRI SHPRNDARN PRMES KISTIS ZON. Me rërë </text>
<text sub="clublinks" start="230.296" dur="0.1"> ZJARRI SHPRNDARN PRMES KISTIS ZON. Thotë Sandy </text>
<text sub="clublinks" start="230.396" dur="0.801"> ZJARRI SHPRNDARN PRMES KISTIS ZON. Sandy Thotë Jeton </text>
<text sub="clublinks" start="231.197" dur="0.3"> ZJARRI SHPRNDARN PRMES KISTIS ZON. Sandy Thotë Jeton Nën </text>
<text sub="clublinks" start="231.497" dur="0.301"> ZJARRI SHPRNDARN PRMES KISTIS ZON. Sandy Thotë Jeton Nën A </text>
<text sub="clublinks" start="231.798" dur="0.167"> ZJARRI SHPRNDARN PRMES KISTIS ZON. Sandy thotë se jeton nën një re </text>
<text sub="clublinks" start="231.965" dur="0.166"> Sandy thotë se jeton nën një re </text>
<text sub="clublinks" start="232.131" dur="0.134"> Sandy thotë se jeton nën një re </text>
<text sub="clublinks" start="232.265" dur="0.233"> Sandy thotë se jeton nën një re të duhanit </text>
<text sub="clublinks" start="232.498" dur="0.501"> Sandy thotë se jeton nën një re të duhanit është </text>
<text sub="clublinks" start="232.999" dur="2.002"> Sandy thotë se jeton nën një re të duhanit është duke marrë </text>
<text sub="clublinks" start="235.001" dur="0.2"> Sandy thotë se jeton nën një re të duhanit është duke u vështirësuar </text>
<text sub="clublinks" start="235.201" dur="0.2"> Sandy thotë se jeton nën një re të duhanit po bëhet më e vështirë për secilin </text>
<text sub="clublinks" start="235.401" dur="0.201"> E PIJKAMIT HSHT TET BARDH TARD VSHTIR </text>
<text sub="clublinks" start="235.602" dur="0.1"> E PIJKAMIT ISSHT M H T VSHTIR ÇDO DIT. </text>
<text sub="clublinks" start="235.702" dur="0.166"> DITA </text>
<text sub="clublinks" start="235.868" dur="0.101"> DITA IT </text>
<text sub="clublinks" start="235.969" dur="0.166"> IT </text>
<text sub="clublinks" start="236.135" dur="0.034"> IT >> </text>
<text sub="clublinks" start="236.169" dur="0.1"> IT >> IT </text>
<text sub="clublinks" start="236.269" dur="0.1"> IT >> MERR </text>
<text sub="clublinks" start="236.369" dur="0.067"> IT >> SHPENZOHET </text>
<text sub="clublinks" start="236.436" dur="0.1"> IT >> NDARDRTETOHET </text>
<text sub="clublinks" start="236.536" dur="0.167"> IT >> V HSHTIRRROHET N Y JU. </text>
<text sub="clublinks" start="236.703" dur="0.166"> >> V HSHTIRRROHET N Y JU. </text>
<text sub="clublinks" start="236.869" dur="0.067"> >> V HSHTIRRROHET N Y JU. IT </text>
<text sub="clublinks" start="236.936" dur="0.1"> >> V HSHTIRRROHET N Y JU. ESHTE </text>
<text sub="clublinks" start="237.036" dur="0.568"> >> V HSHTIRRROHET N Y JU. ISSHT H E VARDSHTIR </text>
<text sub="clublinks" start="237.604" dur="2.002"> >> V HSHTIRRROHET N Y JU. Hshtë e vështirë </text>
<text sub="clublinks" start="239.606" dur="0.3"> >> V HSHTIRRROHET N Y JU. ISSHT H E VARDSHTIR N ON </text>
<text sub="clublinks" start="239.906" dur="0.133"> >> V HSHTIRRROHET N Y JU. HSHTARD E VARDSHTIR P ONR KAFSHT. </text>
<text sub="clublinks" start="240.039" dur="0.167"> HSHTARD E VARDSHTIR P ONR KAFSHT. </text>
<text sub="clublinks" start="240.206" dur="0.1"> HSHTARD E VARDSHTIR P ONR KAFSHT. </text>
<text sub="clublinks" start="240.306" dur="0.067"> HSHTARD E VARDSHTIR P ONR KAFSHT. DETYRAT </text>
<text sub="clublinks" start="240.373" dur="0.067"> HSHTARD E VARDSHTIR P ONR KAFSHT. DETYRAT E JASHTME </text>
<text sub="clublinks" start="240.44" dur="0.934"> HSHTARD E VARDSHTIR P ONR KAFSHT. DETYRAT NGA </text>
<text sub="clublinks" start="241.374" dur="0.367"> HSHTARD E VARDSHTIR P ONR KAFSHT. DETYRAT NGA </text>
<text sub="clublinks" start="241.741" dur="0.1"> HSHTARD E VARDSHTIR P ONR KAFSHT. DETYRAT E KISHURS. </text>
<text sub="clublinks" start="241.841" dur="0.2"> DETYRAT E KISHURS. </text>
<text sub="clublinks" start="242.041" dur="0.067"> DETYRAT E KISHURS. DHE </text>
<text sub="clublinks" start="242.108" dur="0.067"> DETYRAT E KISHURS. DHE AJO </text>
<text sub="clublinks" start="242.175" dur="0.1"> DETYRAT E KISHURS. DHE ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="242.275" dur="0.567"> DETYRAT E KISHURS. DHE ISSHT WH ÇFAR </text>
<text sub="clublinks" start="242.842" dur="2.403"> DETYRAT E KISHURS. DHE ISSHT WH ÇFARAT JAM </text>
<text sub="clublinks" start="245.245" dur="1.034"> DETYRAT E KISHURS. DHE KJO JAM </text>
<text sub="clublinks" start="246.279" dur="0.167"> DETYRAT E KISHURS. DHE ATA ISSHT ÇFAR MUND T MBYLLEM </text>
<text sub="clublinks" start="246.446" dur="0.2"> DHE ATA ISSHT ÇFAR MUND T MBYLLEM </text>
<text sub="clublinks" start="246.646" dur="0.1"> DHE ATA WHSHT ME CILTVER MUND T MBYLLEM </text>
<text sub="clublinks" start="246.746" dur="0.1"> DHE ATA ISSHT WH ÇFAR JAM I MBYLLUR ME ASH. </text>
<text sub="clublinks" start="246.846" dur="0.167"> ME ASH. </text>
<text sub="clublinks" start="247.013" dur="0.701"> ME ASH. >> </text>
<text sub="clublinks" start="247.714" dur="0.233"> ME ASH. >> TANI, </text>
<text sub="clublinks" start="247.947" dur="0.1"> ME ASH. >> TANI, SEPSE </text>
<text sub="clublinks" start="248.047" dur="0.367"> ME ASH. >> Tani, për shkak të </text>
<text sub="clublinks" start="248.414" dur="0.568"> ME ASH. >> TANI, për shkak të </text>
<text sub="clublinks" start="248.982" dur="0.166"> ME ASH. >> Tani, për shkak të shkëmb </text>
<text sub="clublinks" start="249.148" dur="0.234"> >> Tani, për shkak të shkëmb </text>
<text sub="clublinks" start="249.382" dur="1.101"> >> Tani, për shkak të mureve ROCK </text>
<text sub="clublinks" start="250.483" dur="0.3"> >> Tani, për shkak të mureve të shkëmbinjve dhe </text>
<text sub="clublinks" start="250.783" dur="0.201"> >> Tani, për shkak të mureve të shkëmbinjve dhe zbritur </text>
<text sub="clublinks" start="250.984" dur="2.135"> >> Tani, për shkak të mureve shkëmbore dhe pemëve të zbritura, </text>
<text sub="clublinks" start="253.119" dur="1.068"> >> Tani, për shkak të mureve të shkëmbinjve dhe pemëve të zbritura, kjo </text>
<text sub="clublinks" start="254.187" dur="0.2"> >> Tani, për shkak të mureve të shkëmbinjve dhe pemëve të zbritura, kjo është </text>
<text sub="clublinks" start="254.387" dur="0.2"> Muret dhe pemët e rrëzuara, kjo është </text>
<text sub="clublinks" start="254.587" dur="0.1"> Muret dhe pemët e rrëzuara, KJO SHT </text>
<text sub="clublinks" start="254.687" dur="1.235"> Muret dhe pemët e rrëzuara, kjo është qasja </text>
<text sub="clublinks" start="255.922" dur="0.4"> Muret dhe pemët e rrëzuara, kjo është qasja për të </text>
<text sub="clublinks" start="256.322" dur="0.1"> Muret dhe pemët e rrëzuara, kjo është qasja për njerëzit. </text>
<text sub="clublinks" start="256.422" dur="0.234"> AKSESI P FORR NJERZIT. </text>
<text sub="clublinks" start="256.656" dur="0.133"> AKSESI P FORR NJERZIT. MARION </text>
<text sub="clublinks" start="256.789" dur="0.701"> AKSESI P FORR NJERZIT. QARKU MARION </text>
<text sub="clublinks" start="257.49" dur="0.234"> AKSESI P FORR NJERZIT. KOMUNITETI I QARKUT MARION </text>
<text sub="clublinks" start="257.724" dur="0.267"> KOMUNITETI I QARKUT MARION </text>
<text sub="clublinks" start="257.991" dur="0.033"> SH SERRBIMET E KOMUNITETIT T QARKUT MARION </text>
<text sub="clublinks" start="258.024" dur="0.234"> SH SERRBIMET E KOMUNITETIT T COUNT QARKUT MARION ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="258.258" dur="0.433"> SH SERRBIMET E KOMUNITETIT T MAR QARKUT MARION ISSHT CO Koordinuese </text>
<text sub="clublinks" start="258.691" dur="0.167"> SH SERRBIMET E KOMUNITETIT T QYTETIT MARION Koordinojnë AT </text>
<text sub="clublinks" start="258.858" dur="0.234"> SH SERRBIMET E KOMUNITETIT T MAR QYTETIT MARION Koordinojnë në </text>
<text sub="clublinks" start="259.092" dur="0.3"> SH SERRBIMET COSHT CO Koordinuese në </text>
<text sub="clublinks" start="259.392" dur="0.067"> SH SERRBIMET COSHT CO KOORDINUESE N THE T FA PARIR </text>
<text sub="clublinks" start="259.459" dur="0.1"> SH SERRBIMET COSHT CO KOORDINIMI N THE TREGTET P FORR T </text>
<text sub="clublinks" start="259.559" dur="0.4"> SH SERRBIMET COSHT CO KOORDINUESE N THE TREGTET E ATYRE </text>
<text sub="clublinks" start="259.959" dur="0.2"> SH SERRBIMET COSHT CO KOORDINUESE N THE T FA TREGAT P THR ATA, T CILT </text>
<text sub="clublinks" start="260.159" dur="0.201"> SH SERRBIMET COSHT CO KOORDINUESE N THE T FA PREJTAT P FORR ATA Q HA KAN </text>
<text sub="clublinks" start="260.36" dur="0.2"> FAIRGJENDET P THR ATA Q HA KAN </text>
<text sub="clublinks" start="260.56" dur="0.1"> FAIRGJENDET P THR ATA Q HA KAN BE QEN </text>
<text sub="clublinks" start="260.66" dur="0.067"> FAIRGJENDET P THR ATA Q HA KAN BE NN T AFT </text>
<text sub="clublinks" start="260.727" dur="0.1"> FAIRGJENDET P THR ATA Q HA KAN BE QNDUR T JEN T DUA </text>
<text sub="clublinks" start="260.827" dur="2.102"> FAIRGJENDET P THR ATA Q HA JAN BE N gjendje të marrin </text>
<text sub="clublinks" start="262.929" dur="5.038"> FAIRGJENDET P THR ATA Q HA KAN BE QNDUR T MUND T MENI T TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="267.967" dur="0.167"> FAIRGJENDET P THR ATA Q HA KAN BE NN T JEN AB N gjendje të marrin kafshët e tyre </text>
<text sub="clublinks" start="268.134" dur="0.167"> JAN N AB gjendje të marrin kafshët e tyre </text>
<text sub="clublinks" start="268.301" dur="0.133"> JAN AB N AB gjendje të marrin kafshët e tyre </text>
<text sub="clublinks" start="268.434" dur="2.102"> JAN AB N AB gjendje të marrin kafshët e tyre për sigurinë. </text>
<text sub="clublinks" start="270.536" dur="0.167"> TE SIGURIA. </text>
<text sub="clublinks" start="270.703" dur="0.067"> TE SIGURIA. NE </text>
<text sub="clublinks" start="270.77" dur="0.1"> TE SIGURIA. NE JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="270.87" dur="0.1"> TE SIGURIA. JEMI TE GADZUAR </text>
<text sub="clublinks" start="270.97" dur="0.134"> TE SIGURIA. JEMI TE G GLZUAR ATA </text>
<text sub="clublinks" start="271.104" dur="0.567"> TE SIGURIA. JEMI TE GENUAR ATA JANE </text>
<text sub="clublinks" start="271.671" dur="0.267"> TE SIGURIA. JEMI T GL G GLZUAR JAN A T ALL GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="271.938" dur="0.167"> TE SIGURIA. JEMI TAD G GLZUAR T THE GJITHA JAN SA T SA SIGURT. </text>
<text sub="clublinks" start="272.105" dur="0.2"> JEMI TAD G GLZUAR T THE GJITHA JAN SA T SA SIGURT. </text>
<text sub="clublinks" start="272.305" dur="0.1"> JEMI TAD G GLZUAR T THE GJITHA JAN SA T SA SIGURT. LE TË </text>
<text sub="clublinks" start="272.405" dur="0.067"> JEMI TAD G GLZUAR T THE GJITHA JAN SA T SA SIGURT. LE TË MARRË </text>
<text sub="clublinks" start="272.472" dur="0.1"> JEMI TAD G GLZUAR T THE GJITHA JAN SA T SA SIGURT. LE T MERRNI A </text>
<text sub="clublinks" start="272.572" dur="0.367"> JEMI TAD G GLZUAR T THE GJITHA JAN SA T SA SIGURT. TET SHIKOJM </text>
<text sub="clublinks" start="272.939" dur="0.367"> JEMI TAD G GLZUAR T THE GJITHA JAN SA T SA SIGURT. LE T G SHIKOJM JASHT </text>
<text sub="clublinks" start="273.306" dur="0.367"> JEMI TAD G GLZUAR T THE GJITHA JAN SA T SA SIGURT. LE T G SHIKOJM JASHT </text>
<text sub="clublinks" start="273.673" dur="0.2"> JEMI TAD G GLZUAR T THE GJITHA JAN SA T SA SIGURT. LE T G SHIKOJM JASHT </text>
<text sub="clublinks" start="273.873" dur="0.2"> LE T G SHIKOJM JASHT </text>
<text sub="clublinks" start="274.073" dur="0.668"> LE T G SHIKOJM JASHT N. TURQ </text>
<text sub="clublinks" start="274.741" dur="0.233"> LE T G SHIKOJM JASHT N AT QYTETIN ROSE </text>
<text sub="clublinks" start="274.974" dur="0.167"> LE T G SHIKOJM JASHT N. SKYCAM ROSE CITY. </text>
<text sub="clublinks" start="275.141" dur="0.2"> SKYCAM ROSE CITY. </text>
<text sub="clublinks" start="275.341" dur="0.401"> SKYCAM ROSE CITY. OH, </text>
<text sub="clublinks" start="275.742" dur="0.133"> SKYCAM ROSE CITY. Oh, djali, </text>
<text sub="clublinks" start="275.875" dur="0.801"> SKYCAM ROSE CITY. OH, djali, JO </text>
<text sub="clublinks" start="276.676" dur="0.4"> SKYCAM ROSE CITY. OH, djali, JO PMPRMIRVSIMI </text>
<text sub="clublinks" start="277.076" dur="0.234"> SKYCAM ROSE CITY. Oh, djali, asnjë përmirësim akoma. </text>
<text sub="clublinks" start="277.31" dur="0.133"> Oh, djali, asnjë përmirësim akoma. </text>
<text sub="clublinks" start="277.443" dur="0.067"> Oh, djali, asnjë përmirësim akoma. Une </text>
<text sub="clublinks" start="277.51" dur="0.134"> Oh, djali, asnjë përmirësim akoma. UNE MUNDEM </text>
<text sub="clublinks" start="277.644" dur="0.166"> Oh, djali, asnjë përmirësim akoma. MUND TE BARELY </text>
<text sub="clublinks" start="277.81" dur="0.434"> Oh, djali, asnjë përmirësim akoma. MUND T. SHIKOJ ME BARELI </text>
<text sub="clublinks" start="278.244" dur="0.267"> Oh, djali, asnjë përmirësim akoma. MUND T SE SHIKOJ ME BARELI </text>
<text sub="clublinks" start="278.511" dur="0.167"> Oh, djali, asnjë përmirësim akoma. MUND T SE SHIKOJ ME BARELI QYTETIN </text>
<text sub="clublinks" start="278.678" dur="0.267"> MUND T SE SHIKOJ ME BARELI QYTETIN </text>
<text sub="clublinks" start="278.945" dur="0.067"> MUND T SE SHIKOJ ME BARELI QYTETIN PRMES TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="279.012" dur="0.166"> MUND T SE SHIKOJ ME BARELI QYTETIN P THRMES T ALL GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="279.178" dur="0.601"> MUND T SE SHIKOJ ME BARELI QYTETIN P THRMES T ALL GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="279.779" dur="0.2"> MUND T SE SHIKOJ ME BARELI QYTETIN PRORMES T ALL GJITHA ATVE </text>
<text sub="clublinks" start="279.979" dur="0.167"> MUND T SE SHIKOJ ME BARELI QYTETIN PRORMES T ALL GJITHA AT SM DUHANIT. </text>
<text sub="clublinks" start="280.146" dur="0.2"> PRMES T ALL GJITHA ATAT DUHANIT. </text>
<text sub="clublinks" start="280.346" dur="0.067"> PRMES T ALL GJITHA ATAT DUHANIT. DHE </text>
<text sub="clublinks" start="280.413" dur="0.1"> PRMES T ALL GJITHA ATAT DUHANIT. DHE NE </text>
<text sub="clublinks" start="280.513" dur="0.167"> PRMES T ALL GJITHA ATAT DUHANIT. DHE ISHEMI </text>
<text sub="clublinks" start="280.68" dur="0.2"> PRMES T ALL GJITHA ATAT DUHANIT. DHE KEMI SHPRES </text>
<text sub="clublinks" start="280.88" dur="1.001"> PRMES T ALL GJITHA ATAT DUHANIT. DHE NE SHPRESOJM </text>
<text sub="clublinks" start="281.881" dur="0.367"> PRMES T ALL GJITHA ATAT DUHANIT. DHE NE SHPRESOJM PR VETM </text>
<text sub="clublinks" start="282.248" dur="0.267"> PRMES T ALL GJITHA ATAT DUHANIT. DHE KENI SHPRES PR VETM A </text>
<text sub="clublinks" start="282.515" dur="0.234"> DHE KENI SHPRES PR VETM A </text>
<text sub="clublinks" start="282.749" dur="0.133"> DHE KENI SHPRES PUSTR PAK </text>
<text sub="clublinks" start="282.882" dur="0.267"> DHE KEMI SHPRES PUSTR VETM NJIN dritare të vogël </text>
<text sub="clublinks" start="283.149" dur="0.167"> DHE NE SHPRESOJM FOR P JR VETM NJ W dritare të vogël sot, </text>
<text sub="clublinks" start="283.316" dur="0.4"> DHE NE SHPRESOJM J P JR VETM NJ W dritare të vogël SOT, POR </text>
<text sub="clublinks" start="283.716" dur="0.367"> DHE NE SHPRESOJM FOR P JR VETM NJIN dritare të vogël sot, POR NE </text>
<text sub="clublinks" start="284.083" dur="0.201"> WINDOW I VOGL SOT, POR NE </text>
<text sub="clublinks" start="284.284" dur="0.1"> WINDOW I VOGL SOT, POR KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="284.384" dur="0.133"> WINDOW I VOGL SOT, POR KEMI DGJUAR </text>
<text sub="clublinks" start="284.517" dur="0.067"> WINDOW I VOGL SOT, POR KA KEMI D HEGJUAR KERETU </text>
<text sub="clublinks" start="284.584" dur="0.1"> WINDOW I VOGL SOT, POR KEMI D HEGJUAR KERETU </text>
<text sub="clublinks" start="284.684" dur="0.467"> WINDOW I VOGL SOT, POR KEMI K HE DEGJUAR K THTU Q BE NDIHME </text>
<text sub="clublinks" start="285.151" dur="0.634"> WINDOW I VOGL SOT, POR KEMI D HEGJUAR KA KA QEN BE A </text>
<text sub="clublinks" start="285.785" dur="0.501"> WINDOW I VOGL SOT, POR KEMI DARDGJUAR KA PASUR </text>
<text sub="clublinks" start="286.286" dur="0.2"> KENI D HEGJUAR KA PASUR </text>
<text sub="clublinks" start="286.486" dur="0.133"> KENI DARDGJUAR KA PASUR SHIJ </text>
<text sub="clublinks" start="286.619" dur="1.502"> KENI D HEGJUAR KA KA QEN BE PASUR PASTAVE T RA SHIJIT, </text>
<text sub="clublinks" start="288.121" dur="0.867"> KAN HE D HEGJUAR KA KA QENRO PASUR PASTAVE T RA SHIJIT, DHE </text>
<text sub="clublinks" start="288.988" dur="1.201"> KENI D HEGJUAR KA KA QEN PASUR PASTAVE T RA SHIJIT, DHE Do T'I MBAJM SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="290.189" dur="0.334"> KENI D HEGJUAR KA KA PASUR PASE PIKA SHIUT, DHE NE T'MERRNI </text>
<text sub="clublinks" start="290.523" dur="0.234"> PIKA SHI, DHE NE T MERRNI </text>
<text sub="clublinks" start="290.757" dur="0.1"> PIKT E SHIUT, DHE NE TAKE TAKE MERRNI AT. </text>
<text sub="clublinks" start="290.857" dur="0.167"> AJO. </text>
<text sub="clublinks" start="291.024" dur="0.066"> AJO. >> </text>
<text sub="clublinks" start="291.09" dur="0.067"> AJO. >> LEJE </text>
<text sub="clublinks" start="291.157" dur="0.1"> AJO. >> LENI ME </text>
<text sub="clublinks" start="291.257" dur="1.568"> AJO. >> LENE ME VETEM </text>
<text sub="clublinks" start="292.825" dur="0.201"> AJO. >> LENE ME THJESHT T THOT </text>
<text sub="clublinks" start="293.026" dur="0.166"> AJO. >> LENE SHTES TAY THOT KIST. </text>
<text sub="clublinks" start="293.192" dur="0.234"> >> LENE SHTES TAY THOT KIST. </text>
<text sub="clublinks" start="293.426" dur="0.1"> >> LENE SHTES TAY THOT KIST. ÇDO ÇDO </text>
<text sub="clublinks" start="293.526" dur="0.1"> >> LENE SHTES TAY THOT KIST. GJITHMON </text>
<text sub="clublinks" start="293.626" dur="0.1"> >> LENE SHTES TAY THOT KIST. ÇDO KOH Y JU </text>
<text sub="clublinks" start="293.726" dur="0.134"> >> LENE SHTES TAY THOT KIST. ÇDO KOH Y T Y THONI </text>
<text sub="clublinks" start="293.86" dur="0.567"> >> LENE SHTES TAY THOT KIST. ÇDO KOH S T Y THONI TET LE LEJN </text>
<text sub="clublinks" start="294.427" dur="0.3"> >> LENE SHTES TAY THOT KIST. ÇDO KOH S T Y THONI T L MERRNI </text>
<text sub="clublinks" start="294.727" dur="0.267"> >> LENE SHTES TAY THOT KIST. ÇDO KOH S T Y THONI T L MERRNI A </text>
<text sub="clublinks" start="294.994" dur="0.2"> ÇDO KOH S T Y THONI T L MERRNI A </text>
<text sub="clublinks" start="295.194" dur="0.167"> ÇDO KOH S T Y THONI T L SHIKOJM </text>
<text sub="clublinks" start="295.361" dur="0.167"> ÇDO KOH S T Y THONI TET SHIKOJM JASHT, </text>
<text sub="clublinks" start="295.528" dur="0.267"> ÇDO KOH S TOU THONI T L SHIKOJM O JASHT, I </text>
<text sub="clublinks" start="295.795" dur="0.133"> ÇDO KOH S T Y THONI TET SHIKOJMU JASHT, QANING. </text>
<text sub="clublinks" start="295.928" dur="0.167"> SHIKONI JASHT, QAN. </text>
<text sub="clublinks" start="296.095" dur="0.1"> SHIKONI JASHT, QAN. Une </text>
<text sub="clublinks" start="296.195" dur="0.067"> SHIKONI JASHT, QAN. E DI </text>
<text sub="clublinks" start="296.262" dur="0.067"> SHIKONI JASHT, QAN. Unë e di atë </text>
<text sub="clublinks" start="296.329" dur="0.167"> SHIKONI JASHT, QAN. E DI ESHTE </text>
<text sub="clublinks" start="296.496" dur="0.2"> SHIKONI JASHT, QAN. E DI NUK SHT </text>
<text sub="clublinks" start="296.696" dur="0.133"> SHIKONI JASHT, QAN. E DI NUK PO SHKON </text>
<text sub="clublinks" start="296.829" dur="5.005"> SHIKONI JASHT, QAN. E DI NUK GSHT SHKUAR </text>
<text sub="clublinks" start="301.834" dur="0.167"> SHIKONI JASHT, QAN. E DI NUK GSHT Q T JET </text>
<text sub="clublinks" start="302.001" dur="0.1"> SHIKONI JASHT, QAN. E DI SE NUK GSHT T BHET A </text>
<text sub="clublinks" start="302.101" dur="0.234"> E DI SE NUK GSHT T BHET A </text>
<text sub="clublinks" start="302.335" dur="1.034"> E DI NUK SHT T JET BE E PREMTUESHME </text>
<text sub="clublinks" start="303.369" dur="0.167"> E DI SE NUK GSHT SHQYRTUESH T TO JET BE NJ A PAMJE E SHTET. </text>
<text sub="clublinks" start="303.536" dur="0.167"> PIKA E PRETTY. </text>
<text sub="clublinks" start="303.703" dur="0.167"> PIKA E PRETTY. </text>
<text sub="clublinks" start="303.87" dur="0.467"> PIKA E PRETTY. SATELITI </text>
<text sub="clublinks" start="304.337" dur="0.167"> PIKA E PRETTY. FOTOGJAT SATELITE </text>
<text sub="clublinks" start="304.504" dur="0.167"> PIKA E PRETTY. FOTOGJAT SATELITE Prapa </text>
<text sub="clublinks" start="304.671" dur="0.166"> FOTOGJAT SATELITE Prapa </text>
<text sub="clublinks" start="304.837" dur="0.1"> FOTOGJAT SATELITE Pas meje. </text>
<text sub="clublinks" start="304.937" dur="0.201"> MUA </text>
<text sub="clublinks" start="305.138" dur="0.066"> MUA KETU </text>
<text sub="clublinks" start="305.204" dur="0.101"> MUA ATJE JANE </text>
<text sub="clublinks" start="305.305" dur="0.1"> MUA KA DISA </text>
<text sub="clublinks" start="305.405" dur="0.133"> MUA KA DISA TE Hollë </text>
<text sub="clublinks" start="305.538" dur="0.067"> MUA Ka disa pika të hollë </text>
<text sub="clublinks" start="305.605" dur="0.701"> MUA Ka disa pika të hollë për të </text>
<text sub="clublinks" start="306.306" dur="0.2"> Ka disa pika të hollë për të </text>
<text sub="clublinks" start="306.506" dur="0.066"> Ka disa pika të hollë për të </text>
<text sub="clublinks" start="306.572" dur="0.101"> Ka disa pika të hollë për në perëndim </text>
<text sub="clublinks" start="306.673" dur="0.066"> Ka disa pika të hollë për në perëndim </text>
<text sub="clublinks" start="306.739" dur="0.601"> Ka disa pika të hollë në perëndim mbi </text>
<text sub="clublinks" start="307.34" dur="0.2"> Ka disa pika të hollë për në perëndim mbi bregdet </text>
<text sub="clublinks" start="307.54" dur="0.1"> Ka disa pika të hollë për në perëndim gjatë gamës bregdetare. </text>
<text sub="clublinks" start="307.64" dur="0.267"> PER WESTNDIMI MBI Gama e bregdetit. </text>
<text sub="clublinks" start="307.907" dur="0.134"> PER WESTNDIMI MBI Gama e bregdetit. AKTUALISHT </text>
<text sub="clublinks" start="308.041" dur="0.033"> PER WESTNDIMI MBI Gama e bregdetit. AKTUALISHT SOT, </text>
<text sub="clublinks" start="308.074" dur="0.1"> PER WESTNDIMI MBI Gama e bregdetit. AKTUALISHT SOT, A </text>
<text sub="clublinks" start="308.174" dur="0.634"> PER WESTNDIMI MBI Gama e bregdetit. AKTUALISHT SOT, SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="308.808" dur="0.534"> PER WESTNDIMI MBI Gama e bregdetit. AKTUALISHT SOT, SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="309.342" dur="0.167"> PER WESTNDIMI MBI Gama e bregdetit. AKTUALISHT SOT, SHUM P THER </text>
<text sub="clublinks" start="309.509" dur="0.3"> AKTUALISHT SOT, SHUM P THER </text>
<text sub="clublinks" start="309.809" dur="0.067"> AKTUALISHT SOT, SHUM OF SPOTTINES </text>
<text sub="clublinks" start="309.876" dur="0.133"> AKTUALISHT SOT, SHUM E SPOTTINESS ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="310.009" dur="2.936"> AKTUALISHT SOT, NJ L SHUM THE SPOTTINESA PO VINI </text>
<text sub="clublinks" start="312.945" dur="0.234"> AKTUALISHT SOT, NJ L SHUM THE SPOTTINESE VINI NGA </text>
<text sub="clublinks" start="313.179" dur="0.167"> AKTUALISHT SOT, SHUM OF SPOTTINESA PO VINI NGA </text>
<text sub="clublinks" start="313.346" dur="0.233"> SPOTTINESA VJEN NGA </text>
<text sub="clublinks" start="313.579" dur="0.134"> SPOTTINESA PO VJEN NGA LARTA </text>
<text sub="clublinks" start="313.713" dur="0.067"> SPOTTINESA VINI NGA NIVELI I LART </text>
<text sub="clublinks" start="313.78" dur="0.066"> SPOTTINESA VINI NGA NIVELI I LART I LART </text>
<text sub="clublinks" start="313.846" dur="1.836"> SPOTTINESA VINI NGA NIVELI I LARTP I UL LT </text>
<text sub="clublinks" start="315.682" dur="0.467"> SPOTTINESA COMSHT NGA NIVELI I LART I ULT </text>
<text sub="clublinks" start="316.149" dur="0.233"> SPOTTINESA VINI NGA NIVELI I LARTP N TO DETIN. </text>
<text sub="clublinks" start="316.382" dur="0.2"> NIVELI I sipërm I ULT N TO DETIN. </text>
<text sub="clublinks" start="316.582" dur="0.167"> NIVELI I sipërm I ULT N TO DETIN. </text>
<text sub="clublinks" start="316.749" dur="0.134"> NIVELI I sipërm I ULT N TO DETIN. DOPPLER </text>
<text sub="clublinks" start="316.883" dur="0.133"> NIVELI I sipërm I ULT N TO DETIN. RADARI I DOPPLERIT </text>
<text sub="clublinks" start="317.016" dur="0.501"> NIVELI I sipërm I ULT N TO DETIN. RADARI I DOPPLERIT SHT </text>
<text sub="clublinks" start="317.517" dur="0.4"> NIVELI I sipërm I ULT N TO DETIN. RADARI I DOPPLER ISS PRODHON </text>
<text sub="clublinks" start="317.917" dur="0.134"> RADARI I DOPPLER ISS PRODHON </text>
<text sub="clublinks" start="318.051" dur="0.133"> RADARI I DOPPLERIT PRODHON A </text>
<text sub="clublinks" start="318.184" dur="0.267"> RADARI I DOPPLERIT PRODHON Shans </text>
<text sub="clublinks" start="318.451" dur="0.234"> RADARI I DOPPLERIT PRODHON NJ A Shans </text>
<text sub="clublinks" start="318.685" dur="0.166"> RADARI I DOPPLERIT PRODHON Shansin e Shiut. </text>
<text sub="clublinks" start="318.851" dur="0.201"> NJ CH Shans shiu. </text>
<text sub="clublinks" start="319.052" dur="0.1"> NJ CH Shans shiu. </text>
<text sub="clublinks" start="319.152" dur="0.133"> NJ CH Shans shiu. MË E MIRA </text>
<text sub="clublinks" start="319.285" dur="1.735"> NJ CH Shans shiu. Shansi më i mirë </text>
<text sub="clublinks" start="321.02" dur="5.072"> NJ CH Shans shiu. Shansi më i mirë është </text>
<text sub="clublinks" start="326.092" dur="0.167"> NJ CH Shans shiu. Shansi më i mirë është së bashku </text>
<text sub="clublinks" start="326.259" dur="0.1"> NJ CH Shans shiu. Shansi më i mirë është së bashku </text>
<text sub="clublinks" start="326.359" dur="0.233"> Shansi më i mirë është së bashku </text>
<text sub="clublinks" start="326.592" dur="1.902"> Shansi më i mirë është përgjatë bregdetit. </text>
<text sub="clublinks" start="328.494" dur="0.167"> Bregdet </text>
<text sub="clublinks" start="328.661" dur="0.1"> Bregdet NE </text>
<text sub="clublinks" start="328.761" dur="0.1"> Bregdet NE KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="328.861" dur="0.134"> Bregdet KEMI DISA </text>
<text sub="clublinks" start="328.995" dur="0.834"> Bregdet KEMI DISA GJURM </text>
<text sub="clublinks" start="329.829" dur="0.167"> Bregdet KEMI DISA AMUNA TACE GJURMS </text>
<text sub="clublinks" start="329.996" dur="0.2"> Bregdet KEMI DISA SHUM GJURM T OF </text>
<text sub="clublinks" start="330.196" dur="0.234"> KEMI DISA SHUM GJURM T OF </text>
<text sub="clublinks" start="330.43" dur="0.1"> KEMI DISA AMUNA GJURME T SHIJIT. </text>
<text sub="clublinks" start="330.53" dur="0.167"> SHIJ </text>
<text sub="clublinks" start="330.697" dur="0.1"> SHIJ KËSHTU QË </text>
<text sub="clublinks" start="330.797" dur="0.066"> SHIJ SA SHUME, </text>
<text sub="clublinks" start="330.863" dur="0.601"> SHIJ SA SHUMAR, JO </text>
<text sub="clublinks" start="331.464" dur="0.167"> SHIJ DUKE SHPEJT, JO SHIKUAR </text>
<text sub="clublinks" start="331.631" dur="0.2"> SHIJ SA SHPEJT, NUK SHIKON SHUMCH. </text>
<text sub="clublinks" start="331.831" dur="0.133"> SA SHPEJT, NUK SHIKON SHUMCH. </text>
<text sub="clublinks" start="331.964" dur="0.134"> SA SHPEJT, NUK SHIKON SHUMCH. Une </text>
<text sub="clublinks" start="332.098" dur="0.133"> SA SHPEJT, NUK SHIKON SHUMCH. UNE AKOMA </text>
<text sub="clublinks" start="332.231" dur="0.101"> SA SHPEJT, NUK SHIKON SHUMCH. Unë akoma mendoj </text>
<text sub="clublinks" start="332.332" dur="0.233"> SA SHPEJT, NUK SHIKON SHUMCH. Unë akoma mendoj se </text>
<text sub="clublinks" start="332.565" dur="0.467"> SA SHPEJT, NUK SHIKON SHUMCH. Unë akoma mendoj se është </text>
<text sub="clublinks" start="333.032" dur="0.234"> SA SHPEJT, NUK SHIKON SHUMCH. Unë akoma mendoj se është një </text>
<text sub="clublinks" start="333.266" dur="0.3"> Unë akoma mendoj se është një </text>
<text sub="clublinks" start="333.566" dur="0.1"> Unë akoma mendoj se kjo është një mundësi </text>
<text sub="clublinks" start="333.666" dur="0.2"> Unë akoma mendoj se kjo është një mundësi kjo </text>
<text sub="clublinks" start="333.866" dur="0.468"> Unë akoma mendoj se kjo është një mundësi këtë pasdite, </text>
<text sub="clublinks" start="334.334" dur="0.2"> Unë akoma mendoj se kjo është një mundësi këtë pasdite, por </text>
<text sub="clublinks" start="334.534" dur="0.167"> MUNDSIA KIST AF PASDITE, POR </text>
<text sub="clublinks" start="334.701" dur="0.1"> MUNDSIA KIST AF PASDITE, POR IT </text>
<text sub="clublinks" start="334.801" dur="0.133"> MUNDESIA KETE PASDITE, POR SHIKON </text>
<text sub="clublinks" start="334.934" dur="0.1"> MUNDSIA KIST AF PASDITE, POR E DUKE PRETTY </text>
<text sub="clublinks" start="335.034" dur="0.367"> MUNDSIA KIST AF PASDITE, POR DUKE SHUM GRE </text>
<text sub="clublinks" start="335.401" dur="0.801"> MUNDESIA KETE PASDITE, POR DUKE SHUME GREM </text>
<text sub="clublinks" start="336.202" dur="0.134"> MUNDSIA KIST AF PASDITE, POR DUKE SHKRUAJ PREJ ZOT </text>
<text sub="clublinks" start="336.336" dur="0.2"> DUKE SHUM E ZHVILLUAR ATTU </text>
<text sub="clublinks" start="336.536" dur="0.1"> DUKE SHKREHT GRE T TH DREJT </text>
<text sub="clublinks" start="336.636" dur="0.1"> DUKE SHUMIM E ZHVILLUAR TANI TANI. </text>
<text sub="clublinks" start="336.736" dur="0.267"> E DREJTA TANI. </text>
<text sub="clublinks" start="337.003" dur="0.067"> E DREJTA TANI. SHPENZON </text>
<text sub="clublinks" start="337.07" dur="0.1"> E DREJTA TANI. PAVARËSISHT NGA </text>
<text sub="clublinks" start="337.17" dur="0.6"> E DREJTA TANI. SHP DRBEJN THE DUHANIN </text>
<text sub="clublinks" start="337.77" dur="0.234"> E DREJTA TANI. SHP DRBEJN THE DUHANIN DHE </text>
<text sub="clublinks" start="338.004" dur="0.167"> E DREJTA TANI. P DRSHKRUAR duhanin dhe </text>
<text sub="clublinks" start="338.171" dur="0.267"> P DRSHKRUAR duhanin dhe </text>
<text sub="clublinks" start="338.438" dur="0.066"> P DRSHKRUAJTOK DUHANIN DHE TEMET, </text>
<text sub="clublinks" start="338.504" dur="0.201"> SHPPRBEJN THE DUHANIN DHE TEMET, 70 </text>
<text sub="clublinks" start="338.705" dur="0.166"> SHP DRBEJT THE DUHANIN DHE TEMET, 70 DO T </text>
<text sub="clublinks" start="338.871" dur="0.434"> SHPENZONI DUHEN DHE TEMET, 70 DO T BE JEN </text>
<text sub="clublinks" start="339.305" dur="0.267"> SHPPRBEJN THE DUHANIN DHE TEMET, 70 DO T BE JEN </text>
<text sub="clublinks" start="339.572" dur="0.134"> P DRSHKRUAJNI PIJETIN DHE TEMET, 70 DO T BE JEN THE T THE NGROHTT </text>
<text sub="clublinks" start="339.706" dur="0.3"> RETURAT, 70 DO T BE JEN THE M THE TAR NGROHTT </text>
<text sub="clublinks" start="340.006" dur="0.2"> RE, 70 DO T BE JEN KOHA E DREKUNS S NGROHTS </text>
<text sub="clublinks" start="340.206" dur="0.067"> RETURAT, 70 DO T BE JEN TEMPERATURA M W E NGROHTIME E KOHS S DREKS </text>
<text sub="clublinks" start="340.273" dur="0.5"> RE, 70 DO T BE JEN TEMPERATURA E NGROHTS SIME KOHS S DREKS </text>
<text sub="clublinks" start="340.773" dur="0.167"> RET,, 70 DO T BE JENEM TEMPERATURA M W E NGROHTIME E KOHS SUN DREKS </text>
<text sub="clublinks" start="340.94" dur="0.2"> Temperatura e drekës që kemi </text>
<text sub="clublinks" start="341.14" dur="0.034"> Temperatura e drekës që kemi pasur </text>
<text sub="clublinks" start="341.174" dur="0.333"> Temperatura e drekës që kemi pasur </text>
<text sub="clublinks" start="341.507" dur="0.234"> Temperatura e drekës që kemi pasur në një </text>
<text sub="clublinks" start="341.741" dur="0.167"> TEMPERATURA E KOHS S DREKS N NJ GJAT KAN. </text>
<text sub="clublinks" start="341.908" dur="0.167"> KISHTE NDONJE. </text>
<text sub="clublinks" start="342.075" dur="0.066"> KISHTE NDONJE. IT </text>
<text sub="clublinks" start="342.141" dur="0.067"> KISHTE NDONJE. ESHTE </text>
<text sub="clublinks" start="342.208" dur="1.969"> KISHTE NDONJE. ISSHT A A </text>
<text sub="clublinks" start="344.177" dur="0.8"> KISHTE NDONJE. ISshtë një prekje </text>
<text sub="clublinks" start="344.977" dur="4.972"> KISHTE NDONJE. ISSHT A NJ A LUMTURI I DUKSHMS </text>
<text sub="clublinks" start="349.949" dur="0.234"> KISHTE NDONJE. ISSHT A NJ A LIDHJE ME DUKE T BUKUR </text>
<text sub="clublinks" start="350.183" dur="0.1"> KISHTE NDONJE. ISshtë një prekje e lagësht atje. </text>
<text sub="clublinks" start="350.283" dur="0.233"> ISshtë një prekje e lagësht atje. </text>
<text sub="clublinks" start="350.516" dur="0.167"> ISshtë një prekje e lagësht atje. KETU </text>
<text sub="clublinks" start="350.683" dur="0.234"> ISshtë një prekje e lagësht atje. ATJE JANE </text>
<text sub="clublinks" start="350.917" dur="0.5"> ISshtë një prekje e lagësht atje. KA DISA </text>
<text sub="clublinks" start="351.417" dur="0.2"> ISshtë një prekje e lagësht atje. KA DISA GJELBR </text>
<text sub="clublinks" start="351.617" dur="0.101"> ISshtë një prekje e lagësht atje. KA DISA PIKA T G GREZA. </text>
<text sub="clublinks" start="351.718" dur="0.133"> KA DISA PIKA T G GREZA. </text>
<text sub="clublinks" start="351.851" dur="0.1"> KA DISA PIKA T G GREZA. Une </text>
<text sub="clublinks" start="351.951" dur="0.067"> KA DISA PIKA T G GREZA. UNE KAM </text>
<text sub="clublinks" start="352.018" dur="0.233"> KA DISA PIKA T G GREZA. ME DUHET TE </text>
<text sub="clublinks" start="352.251" dur="1.035"> KA DISA PIKA T G GREZA. Unë kam për të besuar </text>
<text sub="clublinks" start="353.286" dur="1.001"> KA DISA PIKA T G GREZA. Unë kam për t'i besuar ata </text>
<text sub="clublinks" start="354.287" dur="0.167"> KA DISA PIKA T G GREZA. Unë kam për të besuar ata që janë </text>
<text sub="clublinks" start="354.454" dur="0.233"> Unë kam për të besuar ata që janë </text>
<text sub="clublinks" start="354.687" dur="0.2"> Unë kam për të besuar ata që janë të drejtë </text>
<text sub="clublinks" start="354.887" dur="0.1"> Unë kam për të besuar ata që janë të drejtë të gabuar. </text>
<text sub="clublinks" start="354.987" dur="0.301"> E PADREJT ER E GABUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="355.288" dur="0.067"> E PADREJT ER E GABUAR. PERGJITHSHME, </text>
<text sub="clublinks" start="355.355" dur="0.066"> E PADREJT ER E GABUAR. PERGJITHSHME, IT </text>
<text sub="clublinks" start="355.421" dur="2.303"> E PADREJT ER E GABUAR. PERGJITHSHME, ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="357.724" dur="0.133"> E PADREJT ER E GABUAR. PERGJITHSHME, ISSHT UN E SHHNDETSHME </text>
<text sub="clublinks" start="357.857" dur="0.1"> E PADREJT ER E GABUAR. PENRGJITHSHM, ISSHT UN E PHRDODHUR </text>
<text sub="clublinks" start="357.957" dur="0.3"> PENRGJITHSHM, ISSHT UN E PHRDODHUR PR T </text>
<text sub="clublinks" start="358.257" dur="0.067"> PERGJITHSHME, ISSHT UN E P UNRDHMUESHME T TO RREZIKSHME </text>
<text sub="clublinks" start="358.324" dur="0.434"> PERGJITHSHME, ISSHT UN E PA SHALNDETSHME T TO AJRI T HA RREZIKSHM </text>
<text sub="clublinks" start="358.758" dur="0.601"> PERGJITHSHME, ISSHT UN E PA SHENDETSHME T TO CILALSIS S HA RREZIKSHME T A AJRIT </text>
<text sub="clublinks" start="359.359" dur="0.2"> PERGJITHSHME, ISSHT UN E PA SHENDETSHME T TO CILITYSIS S HA RREZIKSHME T A AJRIT </text>
<text sub="clublinks" start="359.559" dur="0.267"> CILALSIA E RREZIKSHME E AJRIT T </text>
<text sub="clublinks" start="359.826" dur="0.1"> CILALSIA E RREZIKSHME E AJRIT P TOR T VAZHDUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="359.926" dur="0.2"> VAZHDONI. </text>
<text sub="clublinks" start="360.126" dur="0.133"> VAZHDONI. AJO </text>
<text sub="clublinks" start="360.259" dur="0.067"> VAZHDONI. ATA PARALAJMRIM </text>
<text sub="clublinks" start="360.326" dur="0.067"> VAZHDONI. KJO PARALAJMRIM SHT </text>
<text sub="clublinks" start="360.393" dur="3.07"> VAZHDONI. QAT PARALAJMRIM ISSHT N IN </text>
<text sub="clublinks" start="363.463" dur="0.133"> VAZHDONI. QAT PARALAJMRIM ISSHT IN N IN VEND </text>
<text sub="clublinks" start="363.596" dur="0.1"> VAZHDONI. KJO PARALAJMRIM NDODHET DERI </text>
<text sub="clublinks" start="363.696" dur="0.2"> KJO PARALAJMRIM NDODHET DERI </text>
<text sub="clublinks" start="363.896" dur="0.1"> KJO PARALAJMRIM ISSHT IN N IN VENDNDODHJE Deri në mesditë. </text>
<text sub="clublinks" start="363.996" dur="0.167"> DREJT </text>
<text sub="clublinks" start="364.163" dur="0.467"> DREJT KËSHTU QË </text>
<text sub="clublinks" start="364.63" dur="0.134"> DREJT PRISHTINISHT </text>
<text sub="clublinks" start="364.764" dur="0.2"> DREJT SO THJESHT T DR thatë. </text>
<text sub="clublinks" start="364.964" dur="0.2"> SO THJESHT T DR thatë. </text>
<text sub="clublinks" start="365.164" dur="1.669"> SO THJESHT T DR thatë. DISA </text>
<text sub="clublinks" start="366.833" dur="0.967"> SO THJESHT T DR thatë. DISA ZONA </text>
<text sub="clublinks" start="367.8" dur="4.972"> SO THJESHT T DR thatë. DISA Zona KAN </text>
<text sub="clublinks" start="372.772" dur="0.133"> SO THJESHT T DR thatë. DISA ZONA KAN. SHKURTUAR </text>
<text sub="clublinks" start="372.905" dur="2.603"> SO THJESHT T DR thatë. DISA ZONA KAN H SHPALL 80. </text>
<text sub="clublinks" start="375.508" dur="0.2"> DISA ZONA KAN H SHPALL 80. </text>
<text sub="clublinks" start="375.708" dur="0.134"> DISA Zona KANIT SHIKUAR 80. AJRI </text>
<text sub="clublinks" start="375.842" dur="0.1"> DISA Zona KAN H SHKALL 80. CILALSIA E AJRIT </text>
<text sub="clublinks" start="375.942" dur="1.034"> DISA Zona KAN H SHKALL 80 80. CILITYSIA E AJRIT SHT </text>
<text sub="clublinks" start="376.976" dur="0.134"> DISA Zona KAN H SHKALL 80. CILITYSIA E Ajrit po ngrihet </text>
<text sub="clublinks" start="377.11" dur="0.2"> DISA Zona KAN H SHKALL 80 80. KUALITETI I AJRIT NGREHET KIST </text>
<text sub="clublinks" start="377.31" dur="0.267"> CILALSIA AJRORE RSHT R NGRITJE KIST </text>
<text sub="clublinks" start="377.577" dur="0.1"> CILALSIA E Ajrit po ngrihet këtë fundjavë. </text>
<text sub="clublinks" start="377.677" dur="0.2"> Fundjavë </text>
<text sub="clublinks" start="377.877" dur="0.067"> Fundjavë AJO </text>
<text sub="clublinks" start="377.944" dur="0.066"> Fundjavë QAT DO T </text>
<text sub="clublinks" start="378.01" dur="1.502"> Fundjavë QAT DO T BE JET </text>
<text sub="clublinks" start="379.512" dur="4.605"> Fundjavë QAT DO T BE LIDHET </text>
<text sub="clublinks" start="384.117" dur="0.333"> Fundjavë QAT DO T BE LIDHET </text>
<text sub="clublinks" start="384.45" dur="0.1"> Fundjavë QAT DO T BE LIDHET ME HALIMIN </text>
<text sub="clublinks" start="384.55" dur="0.234"> QAT DO T BE LIDHET ME HALIMIN </text>
<text sub="clublinks" start="384.784" dur="0.1"> QAT DO T BE LIDHET ME DUHANIN E MJETS. </text>
<text sub="clublinks" start="384.884" dur="0.167"> DUHANI </text>
<text sub="clublinks" start="385.051" dur="0.067"> DUHANI >> </text>
<text sub="clublinks" start="385.118" dur="0.166"> DUHANI >> SHT </text>
<text sub="clublinks" start="385.284" dur="0.101"> DUHANI >> NUK NOSHT NO ASGJ </text>
<text sub="clublinks" start="385.385" dur="0.1"> DUHANI >> NUK NOSHTTH ASGJ POR </text>
<text sub="clublinks" start="385.485" dur="0.667"> DUHANI >> NUK është asgjë, por djegur </text>
<text sub="clublinks" start="386.152" dur="0.234"> >> NUK është asgjë, por djegur </text>
<text sub="clublinks" start="386.386" dur="0.1"> >> NUK NOSHTTH ASGJ B POR STICKET E Djegura </text>
<text sub="clublinks" start="386.486" dur="0.1"> >> NUK THSHT NO ASGJ B POR STICKET E Djegura DREJT </text>
<text sub="clublinks" start="386.586" dur="0.1"> >> NUK NOSHTTH ASGJ B POR STICKET E Djegura DREJT TANI. </text>
<text sub="clublinks" start="386.686" dur="0.167"> NDIKON T R DREJT TANI. </text>
<text sub="clublinks" start="386.853" dur="0.066"> NDIKON T R DREJT TANI. >> </text>
<text sub="clublinks" start="386.919" dur="0.067"> NDIKON T R DREJT TANI. >> AJO </text>
<text sub="clublinks" start="386.986" dur="1.602"> NDIKON T R DREJT TANI. >> AJO SHT </text>
<text sub="clublinks" start="388.588" dur="0.967"> NDIKON T R DREJT TANI. >> AJO PO FOL </text>
<text sub="clublinks" start="389.555" dur="5.039"> NDIKON T R DREJT TANI. >> AJO PO FOL </text>
<text sub="clublinks" start="394.594" dur="0.167"> NDIKON T R DREJT TANI. >> AJO FOL PR </text>
<text sub="clublinks" start="394.761" dur="0.2"> >> AJO FOL PR </text>
<text sub="clublinks" start="394.961" dur="5.872"> >> ATA FOL P ABR QYTETIN </text>
<text sub="clublinks" start="400.833" dur="1.101"> >> ATA FOL PR QYTETIN E </text>
<text sub="clublinks" start="401.934" dur="0.234"> >> AJO FOL PR QYTETIN E BLU </text>
<text sub="clublinks" start="402.168" dur="0.167"> >> AJO FOL PTR QYTETIN E LUMIT BLUE. </text>
<text sub="clublinks" start="402.335" dur="0.167"> QYTETI I lumit blu. </text>
<text sub="clublinks" start="402.502" dur="0.066"> QYTETI I lumit blu. IT </text>
<text sub="clublinks" start="402.568" dur="1.902"> QYTETI I lumit blu. ESHTE </text>
<text sub="clublinks" start="404.47" dur="0.301"> QYTETI I lumit blu. ISSHT BAZIC </text>
<text sub="clublinks" start="404.771" dur="0.133"> QYTETI I lumit blu. GSHT ZBATUAR THEMELISHT. </text>
<text sub="clublinks" start="404.904" dur="0.2"> GSHT ZBATUAR THEMELISHT. </text>
<text sub="clublinks" start="405.104" dur="0.1"> GSHT ZBATUAR THEMELISHT. KJO </text>
<text sub="clublinks" start="405.204" dur="0.1"> GSHT ZBATUAR THEMELISHT. KJO ZONE </text>
<text sub="clublinks" start="405.304" dur="0.367"> GSHT ZBATUAR THEMELISHT. KJO ZON Pranë </text>
<text sub="clublinks" start="405.671" dur="0.735"> GSHT ZBATUAR THEMELISHT. KJO ZON Pranë KINSEY </text>
<text sub="clublinks" start="406.406" dur="0.2"> GSHT ZBATUAR THEMELISHT. KJO ZON Pranë lumit Kinsey </text>
<text sub="clublinks" start="406.606" dur="0.267"> KJO ZON Pranë lumit Kinsey </text>
<text sub="clublinks" start="406.873" dur="0.133"> KJO ZON Pranë komunitetit të lumit KINSEY </text>
<text sub="clublinks" start="407.006" dur="0.1"> KJO ZON Pranë Shkollës së Komunitetit KINSEY RIVER. </text>
<text sub="clublinks" start="407.106" dur="0.167"> SHKOLLA E KOMUNITETIT. </text>
<text sub="clublinks" start="407.273" dur="0.067"> SHKOLLA E KOMUNITETIT. >> </text>
<text sub="clublinks" start="407.34" dur="0.1"> SHKOLLA E KOMUNITETIT. >> THE </text>
<text sub="clublinks" start="407.44" dur="0.167"> SHKOLLA E KOMUNITETIT. >> T EN GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="407.607" dur="0.467"> SHKOLLA E KOMUNITETIT. >> GJITHA QYTETI </text>
<text sub="clublinks" start="408.074" dur="0.133"> SHKOLLA E KOMUNITETIT. >> ZONA E GJITHA N QYTET </text>
<text sub="clublinks" start="408.207" dur="0.234"> SHKOLLA E KOMUNITETIT. >> ZONA E GJITHA N QYTET SHT </text>
<text sub="clublinks" start="408.441" dur="0.233"> >> ZONA E GJITHA N QYTET SHT </text>
<text sub="clublinks" start="408.674" dur="1.669"> >> ZONA E GJITHA NOWN QYTET SHT Djegur </text>
<text sub="clublinks" start="410.343" dur="1.501"> >> ZONA E GJITHA NOWN QYTET BSHT Djegur Drejt </text>
<text sub="clublinks" start="411.844" dur="0.067"> >> ZONA E TIRT QYTETIT BSHT Djegur DREJT PRMES </text>
<text sub="clublinks" start="411.911" dur="0.234"> >> ZONA E GJITHA NOWN QYTET SHT Djegur Drejtpërdrejt </text>
<text sub="clublinks" start="412.145" dur="0.233"> Djegur drejtpërdrejt përmes </text>
<text sub="clublinks" start="412.378" dur="0.1"> Djegur drejtpërdrejt përmes lumit. </text>
<text sub="clublinks" start="412.478" dur="0.167"> LUMI. </text>
<text sub="clublinks" start="412.645" dur="0.534"> LUMI. KËSHTU QË </text>
<text sub="clublinks" start="413.179" dur="2.069"> LUMI. SO PET </text>
<text sub="clublinks" start="415.248" dur="0.8"> LUMI. PET PET </text>
<text sub="clublinks" start="416.048" dur="5.039"> LUMI. PET PET I </text>
<text sub="clublinks" start="421.087" dur="0.267"> LUMI. PET PET I SHUMY </text>
<text sub="clublinks" start="421.354" dur="5.405"> LUMI. PET PET Unë shumë. </text>
<text sub="clublinks" start="426.759" dur="0.167"> PET PET Unë shumë. </text>
<text sub="clublinks" start="426.926" dur="0.067"> PET PET Unë shumë. >> </text>
<text sub="clublinks" start="426.993" dur="0.066"> PET PET Unë shumë. >> ME SHUME </text>
<text sub="clublinks" start="427.059" dur="0.468"> PET PET Unë shumë. >> SHUMA E </text>
<text sub="clublinks" start="427.527" dur="0.467"> PET PET Unë shumë. >> SHUMA E </text>
<text sub="clublinks" start="427.994" dur="0.567"> PET PET Unë shumë. >> Shumica e zonës </text>
<text sub="clublinks" start="428.561" dur="0.133"> PET PET Unë shumë. >> SHUM E ZONS Mbetet </text>
<text sub="clublinks" start="428.694" dur="0.201"> >> SHUM E ZONS Mbetet </text>
<text sub="clublinks" start="428.895" dur="0.767"> >> SHUMA E ZONS Mbetet nën </text>
<text sub="clublinks" start="429.662" dur="1.168"> >> SHUMA E ZON RS Mbetet nën Nivelin </text>
<text sub="clublinks" start="430.83" dur="0.334"> >> SHUM E ZONS Mbetet nën Nivelin e Tretë </text>
<text sub="clublinks" start="431.164" dur="0.166"> >> SHUM E ZONS Mbetet nën Nivelin e Tretë Evakuimi </text>
<text sub="clublinks" start="431.33" dur="0.234"> N LEN NIVELIN TRE T EV EVAKUACIONI </text>
<text sub="clublinks" start="431.564" dur="0.167"> NNDN NIVELIN TRE URDHRAT E EVACUACIONIT </text>
<text sub="clublinks" start="431.731" dur="0.333"> Nën Nivelin e Tretë RENDI I PARANDALIMIT TAC EVAKUACIONIT </text>
<text sub="clublinks" start="432.064" dur="0.167"> Nën Nivelin e Tretë URDHRAT E VEKUACIONIT PARANDALUAR NJEREOZIT </text>
<text sub="clublinks" start="432.231" dur="0.201"> Nën Nivelin e Tretë URDHRAT E EVAKUACIONIT PARANDALIMI I NJEREOZVE NGA </text>
<text sub="clublinks" start="432.432" dur="0.266"> URDHRAT PARANDALIMI I NJEREOZVE NGA </text>
<text sub="clublinks" start="432.698" dur="0.067"> URDHRON PARANDALIMIN E NJEREOZVE NGA KONTROLLI </text>
<text sub="clublinks" start="432.765" dur="3.57"> URDHRON PARANDALIMIN E NJERZVE NGA KONTROLLIMI N </text>
<text sub="clublinks" start="436.335" dur="0.835"> URDHRON PARANDALIMIN E NJERZVE NGA KONTROLLI N ON SHTOMPI </text>
<text sub="clublinks" start="437.17" dur="0.166"> URDHRON PARANDALIMIN E NJERZVE NGA KONTROLLI N H SHTOMPI DHE </text>
<text sub="clublinks" start="437.336" dur="0.301"> Kontrollimi i shtëpive dhe </text>
<text sub="clublinks" start="437.637" dur="0.1"> KONTROLLIMI P HR SHTESPIT B DHE BIZNESET. </text>
<text sub="clublinks" start="437.737" dur="0.167"> BIZNESET. </text>
<text sub="clublinks" start="437.904" dur="0.1"> BIZNESET. </text>
<text sub="clublinks" start="438.004" dur="0.066"> BIZNESET. ZJARRI </text>
<text sub="clublinks" start="438.07" dur="0.701"> BIZNESET. ZJARRI SHT </text>
<text sub="clublinks" start="438.771" dur="0.234"> BIZNESET. ZJARRI ISSHT 16 166,000 </text>
<text sub="clublinks" start="439.005" dur="0.1"> BIZNESET. ZJARRI ISSHT 16 166,000 AKRE. </text>
<text sub="clublinks" start="439.105" dur="0.2"> ZJARRI ISSHT 16 166,000 AKRE. </text>
<text sub="clublinks" start="439.305" dur="0.134"> ZJARRI ISSHT 16 166,000 AKRE. >>> </text>
<text sub="clublinks" start="439.439" dur="0.133"> ZJARRI ISSHT 16 166,000 AKRE. >>> MIR, </text>
<text sub="clublinks" start="439.572" dur="0.767"> ZJARRI ISSHT 16 166,000 AKRE. >>> MIR,, NJEREZ </text>
<text sub="clublinks" start="440.339" dur="0.401"> ZJARRI ISSHT 16 166,000 AKRE. >>> MIR, NJERZIT VAZHDONIN </text>
<text sub="clublinks" start="440.74" dur="0.333"> ZJARRI ISSHT 16 166,000 AKRE. >>> MIR, NJERZIT VAZHDONIN P .R </text>
<text sub="clublinks" start="441.073" dur="0.201"> >>> MIR, NJERZIT VAZHDONIN P .R </text>
<text sub="clublinks" start="441.274" dur="0.066"> >>> MIR, NJERZIT VAZHDON T TO POSHTOJN </text>
<text sub="clublinks" start="441.34" dur="0.968"> >>> MIR, NJERZIT VAZHDOJN TO POSHT DHE </text>
<text sub="clublinks" start="442.308" dur="0.2"> >>> MIR, NJERZIT VAZHDOJN TO T P POSTOJN SH DHE T NDARNI </text>
<text sub="clublinks" start="442.508" dur="0.267"> >>> MIR, NJERZIT VAZHDOJN TO T P POSTOJN SH DHE SHPRBANIN A </text>
<text sub="clublinks" start="442.775" dur="1.168"> >>> MIR,, NJERZIT VAZHDOJN TO T POSTOJN DHE T NDARNI NJ TGE MADH </text>
<text sub="clublinks" start="443.943" dur="0.133"> >>> MIR,, NJERZIT VAZHDOJN TO T POSTOJN DHE T SHPRNDARIN NJ SHUM SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="444.076" dur="0.201"> >>> MIR,, NJERZIT VAZHDOJN TO T POSTOJN DHE T SHPRBAN SHUM SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="444.277" dur="0.433"> POSTO DHE SHPARERNDARJE NJ SHUM SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="444.71" dur="0.134"> Postoni dhe ndani një sasi të madhe të keqinformimit </text>
<text sub="clublinks" start="444.844" dur="0.968"> Postoni dhe ndani një sasi të madhe të keqinformimit rreth </text>
<text sub="clublinks" start="445.812" dur="1.001"> Postoni dhe ndani një sasi të madhe keqinformimi rreth mënyrës </text>
<text sub="clublinks" start="446.813" dur="0.166"> Postoni dhe ndani një sasi të madhe keqinformimi rreth mënyrës se si këto </text>
<text sub="clublinks" start="446.979" dur="0.301"> Keqinformacion rreth mënyrës se si këto </text>
<text sub="clublinks" start="447.28" dur="0.133"> Keqinformacion rreth mënyrës se si këto zjarr të egër </text>
<text sub="clublinks" start="447.413" dur="0.1"> Keqinformacion rreth asaj se si filluan këto zjarre të egër. </text>
<text sub="clublinks" start="447.513" dur="0.267"> F WMIJILT E FILLUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="447.78" dur="0.067"> F WMIJILT E FILLUAR. ZYRTART </text>
<text sub="clublinks" start="447.847" dur="0.1"> F WMIJILT E FILLUAR. ZYRTAR ST THOT </text>
<text sub="clublinks" start="447.947" dur="0.467"> F WMIJILT E FILLUAR. ZYRTAR ST THOT SE </text>
<text sub="clublinks" start="448.414" dur="1.602"> F WMIJILT E FILLUAR. ZYRTAR ST THOT SE DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="450.016" dur="0.167"> F WMIJILT E FILLUAR. ZYRTAR ST THONIN SE MUND T HA KENI </text>
<text sub="clublinks" start="450.183" dur="0.267"> ZYRTAR ST THONIN SE MUND T HA KENI </text>
<text sub="clublinks" start="450.45" dur="0.233"> ZYRTAR ST THONIN SE MUND T HA KENI JETAL REAL </text>
<text sub="clublinks" start="450.683" dur="0.1"> ZYRTAR ST THONIN SE MUND T HA KENI PASOJA T JETS REALE. </text>
<text sub="clublinks" start="450.783" dur="0.267"> PASOJAT E JETS REALE. </text>
<text sub="clublinks" start="451.05" dur="0.033"> PASOJAT E JETS REALE. FACEBOOK </text>
<text sub="clublinks" start="451.083" dur="0.101"> PASOJAT E JETS REALE. FACEBOOK ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="451.184" dur="0.467"> PASOJAT E JETS REALE. FACEBOOK ISSHT TANI </text>
<text sub="clublinks" start="451.651" dur="0.6"> PASOJAT E JETS REALE. FACEBOOK Tani po premton </text>
<text sub="clublinks" start="452.251" dur="0.201"> PASOJAT E JETS REALE. FACEBOOK Tani po premton </text>
<text sub="clublinks" start="452.452" dur="0.233"> FACEBOOK Tani po premton </text>
<text sub="clublinks" start="452.685" dur="0.134"> FACEBOOK Tani premton të hiqet </text>
<text sub="clublinks" start="452.819" dur="0.634"> FACEBOOK TANI PRET premton të heqë gënjeshtrën </text>
<text sub="clublinks" start="453.453" dur="0.567"> FACEBOOK TANI premton të heqë historitë e rreme </text>
<text sub="clublinks" start="454.02" dur="1.067"> FACEBOOK TANI premton të heqë histori të rreme që </text>
<text sub="clublinks" start="455.087" dur="0.234"> HARRO TREGIME T F GABUARA Q </text>
<text sub="clublinks" start="455.321" dur="0.134"> LEXO TREGJIT E FALAS Q ANTIFA </text>
<text sub="clublinks" start="455.455" dur="0.066"> LEXO TREGJIT E FALAS QAT FILLUAN ANTIFA </text>
<text sub="clublinks" start="455.521" dur="1.435"> HARRO TREGIME TAL GABUARA QAT FILLOI ANTIFA </text>
<text sub="clublinks" start="456.956" dur="0.534"> HARRO TREGIME T F GABUARA Q AN ANTIFA FILLOI ZJARRAT E EGRAVE </text>
<text sub="clublinks" start="457.49" dur="0.233"> HEQ TREGJIT E RREM Q TH ANTIFA FILLOI ZJARRAT E VJETRA N </text>
<text sub="clublinks" start="457.723" dur="0.267"> ANTIFA FILLOI FJIRT E VJETRA N </text>
<text sub="clublinks" start="457.99" dur="0.1"> ANTIFA NISI UJTRAT NIL OREGON. </text>
<text sub="clublinks" start="458.09" dur="0.167"> OREGON. </text>
<text sub="clublinks" start="458.257" dur="0.134"> OREGON. SI </text>
<text sub="clublinks" start="458.391" dur="0.2"> OREGON. SI KRISTEN </text>
<text sub="clublinks" start="458.591" dur="2.569"> OREGON. SI SHPJEHET KRISTEN </text>
<text sub="clublinks" start="461.16" dur="0.934"> OREGON. SI SHPJEGUA KRISTEN </text>
<text sub="clublinks" start="462.094" dur="0.234"> SI SHPJEGUA KRISTEN </text>
<text sub="clublinks" start="462.328" dur="0.134"> SI SHPJEGUA KRISTEN ATA Thashethemet </text>
<text sub="clublinks" start="462.462" dur="4.471"> SI SHPJEGUHET KRISTEN ATA Thashethemet vazhdojnë </text>
<text sub="clublinks" start="466.933" dur="0.233"> SI SHPJEGUI KRISTEN ATA Thashethemet vazhdojnë të </text>
<text sub="clublinks" start="467.166" dur="0.1"> SI SHPJEGUHET KRISTEN ATA Thashethemet vazhdojnë të përhapen. </text>
<text sub="clublinks" start="467.266" dur="0.534"> Thashethemet vazhdojnë të përhapen. </text>
<text sub="clublinks" start="467.8" dur="0.167"> Thashethemet vazhdojnë të përhapen. >> </text>
<text sub="clublinks" start="467.967" dur="0.1"> Thashethemet vazhdojnë të përhapen. >> THE. </text>
<text sub="clublinks" start="468.067" dur="0.167"> >> THE. </text>
<text sub="clublinks" start="468.234" dur="0.567"> >> THE. >> </text>
<text sub="clublinks" start="468.801" dur="0.768"> >> THE. >> Gazetari: </text>
<text sub="clublinks" start="469.569" dur="0.634"> >> THE. >> Gazetari: LIGJI </text>
<text sub="clublinks" start="470.203" dur="0.1"> >> THE. >> Gazetari: ZBATIMI I LIGJIT </text>
<text sub="clublinks" start="470.303" dur="0.267"> >> Gazetari: ZBATIMI I LIGJIT </text>
<text sub="clublinks" start="470.57" dur="0.1"> >> Gazetari: AGJENCIT E ZBATIMIT T LA LIGJIT </text>
<text sub="clublinks" start="470.67" dur="1.067"> >> Gazetari: Agjencitë e Zbatimit të Ligjit Kanë </text>
<text sub="clublinks" start="471.737" dur="0.468"> >> Gazetari: AGJENCITFOR E ZBATIMIT T LA LIGJIT KAN SA THOT </text>
<text sub="clublinks" start="472.205" dur="0.1"> >> Gazetari: AGJENCIT EN E ZBATIMIT TW LIGJIT KAN SA T SA P RERGJITHSHM </text>
<text sub="clublinks" start="472.305" dur="0.233"> AGJENCIT HA E KAN SA T RE P RERGJITUR </text>
<text sub="clublinks" start="472.538" dur="0.067"> AGJENCIT HA KANID THOT ANTIFA E PPRGJITHSHM </text>
<text sub="clublinks" start="472.605" dur="0.067"> AGJENCIT HA KANID THOT P RERGJITUR ANTIFA BR </text>
<text sub="clublinks" start="472.672" dur="0.133"> AGJENCIT HA E KAN SA THOT PERSHENUAR ANTIFA NUK KA </text>
<text sub="clublinks" start="472.805" dur="1.201"> AGJENCIT HA E KAN SA THN RE PERSHENUAR ANTIFA NUK KA FILLUAR </text>
<text sub="clublinks" start="474.006" dur="0.267"> AGJENCIT HA KAN SA THOT P RERSERITUAR ANTIFA NUK FILLOI </text>
<text sub="clublinks" start="474.273" dur="0.134"> AGJENCIT HA KANID THN PERSHATNUAR ANTIFA NUK E FILLONI OREGONIN </text>
<text sub="clublinks" start="474.407" dur="0.333"> ANTIFA NUK E FILLOI OREGONIN </text>
<text sub="clublinks" start="474.74" dur="0.101"> ANTIFA NUK FILLOI ZOT WRAT OREGON. </text>
<text sub="clublinks" start="474.841" dur="0.233"> UJTRAT E EGRA. </text>
<text sub="clublinks" start="475.074" dur="0.1"> UJTRAT E EGRA. DERISA </text>
<text sub="clublinks" start="475.174" dur="0.134"> UJTRAT E EGRA. Ndërsa disa </text>
<text sub="clublinks" start="475.308" dur="0.1"> UJTRAT E EGRA. Ndërsa disa njerëz </text>
<text sub="clublinks" start="475.408" dur="0.267"> UJTRAT E EGRA. Ndërsa disa njerëz kanë </text>
<text sub="clublinks" start="475.675" dur="0.333"> UJTRAT E EGRA. Ndërsa disa njerëz kanë qenë </text>
<text sub="clublinks" start="476.008" dur="0.267"> Ndërsa disa njerëz kanë qenë </text>
<text sub="clublinks" start="476.275" dur="0.1"> Ndërsa disa njerëz janë arrestuar </text>
<text sub="clublinks" start="476.375" dur="0.301"> Ndërsa disa njerëz janë arrestuar </text>
<text sub="clublinks" start="476.676" dur="0.3"> Ndërsa disa njerëz janë arrestuar për ARSON, </text>
<text sub="clublinks" start="476.976" dur="0.1"> Ndërsa disa njerëz janë arrestuar për ARSON, ZYRTART </text>
<text sub="clublinks" start="477.076" dur="0.2"> I ARRESTUAR P ARR ARSON, ZYRTART </text>
<text sub="clublinks" start="477.276" dur="0.1"> ARRESTUAR P FORR ARSON, thanë ZYRTART </text>
<text sub="clublinks" start="477.376" dur="0.067"> I ARRESTUAR P FORR ARSON, ZYRTART T THOT </text>
<text sub="clublinks" start="477.443" dur="0.067"> I ARRESTUAR P FORR ARSON, ZYRTAR SAT thanë se janë </text>
<text sub="clublinks" start="477.51" dur="0.1"> I ARRESTUAR P FORR ARSON, ZYRTART THOT NUK JAN </text>
<text sub="clublinks" start="477.61" dur="0.167"> I ARRESTUAR P FORR ARSON, ZYRTAR SAT thanë se nuk janë pjesë </text>
<text sub="clublinks" start="477.777" dur="0.667"> I ARRESTUAR P FORR ARSON, ZYRTART thanë se nuk janë pjesë </text>
<text sub="clublinks" start="478.444" dur="0.501"> I ARRESTUAR P FORR ARSON, ZYRTART thanë se nuk janë pjesë e A </text>
<text sub="clublinks" start="478.945" dur="0.2"> Tha se ata nuk janë pjesë e A </text>
<text sub="clublinks" start="479.145" dur="0.033"> Tha se ata nuk janë pjesë e një plani </text>
<text sub="clublinks" start="479.178" dur="0.067"> Tha se ata nuk janë pjesë e një plani apo </text>
<text sub="clublinks" start="479.245" dur="0.901"> Tha se ata nuk janë pjesë e një plani ose një </text>
<text sub="clublinks" start="480.146" dur="0.133"> Tha se ata nuk janë pjesë e një plani apo të koordinuar </text>
<text sub="clublinks" start="480.279" dur="1.135"> Tha se ata nuk janë pjesë e një plani ose një përpjekje e koordinuar </text>
<text sub="clublinks" start="481.414" dur="0.167"> PLANI OSE NJ AT PTRPJEKJE E KOORDINUAR </text>
<text sub="clublinks" start="481.581" dur="0.367"> PLAN OSE NJ AT PTRPJEKJE E KOORDINUAR </text>
<text sub="clublinks" start="481.948" dur="0.2"> PLAN OSE NJ A P ATRPJEKJE E BASHKINRENDUAR P BR T B Djegur </text>
<text sub="clublinks" start="482.148" dur="0.1"> PLANI OSE NJT P ATRPJEKJE E BASHKKOHSUAR P TOR TURN Djegur. </text>
<text sub="clublinks" start="482.248" dur="0.267"> TE Djegie. </text>
<text sub="clublinks" start="482.515" dur="0.1"> TE Djegie. NDALIMI </text>
<text sub="clublinks" start="482.615" dur="0.133"> TE Djegie. NDALJA E KESTYRE </text>
<text sub="clublinks" start="482.748" dur="0.301"> TE Djegie. NDALJA E KESTYRE Thashethemeve </text>
<text sub="clublinks" start="483.049" dur="0.734"> TE Djegie. NDALJA E KESTYRE Thashethemeve KA </text>
<text sub="clublinks" start="483.783" dur="0.167"> TE Djegie. NDALJA E KESTYRE Thashethemeve ka qenë </text>
<text sub="clublinks" start="483.95" dur="0.2"> NDALJA E KESTYRE Thashethemeve ka qenë </text>
<text sub="clublinks" start="484.15" dur="0.2"> NDALJA E KESTYRE Thashethemeve BESHT SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="484.35" dur="0.1"> NDALJA E KESTYRE Thashethemeve BESHT SHUM E VSHTIR. </text>
<text sub="clublinks" start="484.45" dur="0.134"> SHUMË E VËSHTIRË. </text>
<text sub="clublinks" start="484.584" dur="0.133"> SHUMË E VËSHTIRË. A </text>
<text sub="clublinks" start="484.717" dur="0.234"> SHUMË E VËSHTIRË. Një SHERIFF </text>
<text sub="clublinks" start="484.951" dur="0.4"> SHUMË E VËSHTIRË. Një Zëvendës SHERIFF </text>
<text sub="clublinks" start="485.351" dur="0.934"> SHUMË E VËSHTIRË. Ishte një Zëvendës Sherif </text>
<text sub="clublinks" start="486.285" dur="0.134"> SHUMË E VËSHTIRË. DESHT RE RAPORTUAR një Zëvendës SHERIFF </text>
<text sub="clublinks" start="486.419" dur="0.167"> DESHT RE RAPORTUAR një Zëvendës SHERIFF </text>
<text sub="clublinks" start="486.586" dur="0.133"> PSHT A RAPORTUAR Një Zëvendës SHERIFF </text>
<text sub="clublinks" start="486.719" dur="0.367"> Një Zëvendës Sherif u Raportua në Kamera </text>
<text sub="clublinks" start="487.086" dur="0.968"> NJP ZUTVENDERS SHERIFF U RAPORTUA N ON KAMERA T S THOT </text>
<text sub="clublinks" start="488.054" dur="0.167"> Një Zëvendës Sherif u Raportua në KAMERA duke thënë KIST. </text>
<text sub="clublinks" start="488.221" dur="0.166"> MBI KAMERA duke thënë këtë. </text>
<text sub="clublinks" start="488.387" dur="0.101"> MBI KAMERA duke thënë këtë. >> </text>
<text sub="clublinks" start="488.488" dur="0.3"> MBI KAMERA duke thënë këtë. >> KJO </text>
<text sub="clublinks" start="488.788" dur="0.367"> MBI KAMERA duke thënë këtë. >> KJO ESHTE </text>
<text sub="clublinks" start="489.155" dur="0.1"> MBI KAMERA duke thënë këtë. >> KJO ISSHT E RNDSISHME. </text>
<text sub="clublinks" start="489.255" dur="0.133"> >> KJO ISSHT E RNDSISHME. </text>
<text sub="clublinks" start="489.388" dur="0.067"> >> KJO ISSHT E RNDSISHME. Une </text>
<text sub="clublinks" start="489.455" dur="0.167"> >> KJO ISSHT E RNDSISHME. UNË JAM </text>
<text sub="clublinks" start="489.622" dur="0.1"> >> KJO ISSHT E RNDSISHME. PO SHKOJ </text>
<text sub="clublinks" start="489.722" dur="4.638"> >> KJO ISSHT E RNDSISHME. Unë jam duke shkuar për të </text>
<text sub="clublinks" start="494.36" dur="2.069"> >> KJO ISSHT E RNDSISHME. Unë jam duke shkuar për të thënë </text>
<text sub="clublinks" start="496.429" dur="0.133"> >> KJO ISSHT E RNDSISHME. Unë jam duke shkuar për të thënë këtë. </text>
<text sub="clublinks" start="496.562" dur="0.234"> Unë jam duke shkuar për të thënë këtë. </text>
<text sub="clublinks" start="496.796" dur="0.1"> Unë jam duke shkuar për të thënë këtë. ANTIFA. </text>
<text sub="clublinks" start="496.896" dur="0.2"> ANTIFA. </text>
<text sub="clublinks" start="497.096" dur="1.368"> ANTIFA. ATA </text>
<text sub="clublinks" start="498.464" dur="0.734"> ANTIFA. ATA JANË </text>
<text sub="clublinks" start="499.198" dur="0.301"> ANTIFA. Ata janë jashtë </text>
<text sub="clublinks" start="499.499" dur="0.1"> ANTIFA. Ata janë jashtë duke shkaktuar. </text>
<text sub="clublinks" start="499.599" dur="0.233"> Ata janë jashtë duke shkaktuar. </text>
<text sub="clublinks" start="499.832" dur="0.067"> Ata janë jashtë duke shkaktuar. KETU </text>
<text sub="clublinks" start="499.899" dur="0.033"> Ata janë jashtë duke shkaktuar. ATJE JANE </text>
<text sub="clublinks" start="499.932" dur="0.067"> Ata janë jashtë duke shkaktuar. KA NJE </text>
<text sub="clublinks" start="499.999" dur="0.167"> Ata janë jashtë duke shkaktuar. KA SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="500.166" dur="0.4"> Ata janë jashtë duke shkaktuar. KA SHUMË TË </text>
<text sub="clublinks" start="500.566" dur="0.167"> Ata janë jashtë duke shkaktuar. KA SHUME JETE </text>
<text sub="clublinks" start="500.733" dur="0.2"> Ata janë jashtë duke shkaktuar. KA SHUM JETA N </text>
<text sub="clublinks" start="500.933" dur="0.2"> KA SHUM JETA N </text>
<text sub="clublinks" start="501.133" dur="0.134"> Ka shumë jetë në rrezik </text>
<text sub="clublinks" start="501.267" dur="0.133"> Ka shumë jetë në rrezik </text>
<text sub="clublinks" start="501.4" dur="0.334"> Ka shumë jetë në rrezik </text>
<text sub="clublinks" start="501.734" dur="1.001"> KA SHUM JETA N AT PAKER SHTYP DHE SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="502.735" dur="0.234"> KA SHUM JETE N AT PAKER SHTYP DHE SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="502.969" dur="0.1"> KA SHUME JETE NE KONKURS DHE SHUME NJEREZ </text>
<text sub="clublinks" start="503.069" dur="0.267"> Aksionet dhe shumë njerëz </text>
<text sub="clublinks" start="503.336" dur="0.467"> PIKA E SHTETIT DHE SHUM PRON E NJER PZVE </text>
<text sub="clublinks" start="503.803" dur="0.4"> PIKA E SHTETIT DHE SHUM PRON E POPULLIT N </text>
<text sub="clublinks" start="504.203" dur="0.134"> Aksionet dhe shumë prona të njerëzve në aksione. </text>
<text sub="clublinks" start="504.337" dur="0.167"> PRONA N ST Aksione. </text>
<text sub="clublinks" start="504.504" dur="0.133"> PRONA N ST Aksione. >> </text>
<text sub="clublinks" start="504.637" dur="1.735"> PRONA N ST Aksione. >> përsëri, </text>
<text sub="clublinks" start="506.372" dur="0.067"> PRONA N ST Aksione. >> Përsëri, SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="506.439" dur="0.233"> PRONA N ST Aksione. >> PAS, LIGJI SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="506.672" dur="0.301"> >> PAS, LIGJI SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="506.973" dur="0.166"> >> PAS, ZBATIMI I LIGJIT SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="507.139" dur="0.101"> >> AGJENCITA P AGRGJITHSHM, ZBATIMI I LIGJIT SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="507.24" dur="0.1"> >> PAS, AGJENCIT EN PFORR ZBATIMIN E LIGJIT SHUMUL </text>
<text sub="clublinks" start="507.34" dur="0.1"> >> PERSONA, AGJENCIT EN E ZBATIMIT T LA LIGJIT SHUM, KAN THOT </text>
<text sub="clublinks" start="507.44" dur="0.2"> Agjencitë e përmbarimit kanë thënë </text>
<text sub="clublinks" start="507.64" dur="0.534"> Agjencitë e përmbarimit e kanë thënë këtë </text>
<text sub="clublinks" start="508.174" dur="0.233"> AGJENCIT EN E ZBATIMIT E KAN SA THOT KJO ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="508.407" dur="0.167"> Agjencitë e përmbarimit kanë thënë se kjo është e rreme. </text>
<text sub="clublinks" start="508.574" dur="0.2"> KJO ESHTE E GABUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="508.774" dur="0.134"> KJO ESHTE E GABUAR. AJO </text>
<text sub="clublinks" start="508.908" dur="0.133"> KJO ESHTE E GABUAR. ATA Zëvendës </text>
<text sub="clublinks" start="509.041" dur="0.267"> KJO ESHTE E GABUAR. ATA Zëvendës ka </text>
<text sub="clublinks" start="509.308" dur="0.467"> KJO ESHTE E GABUAR. ATA Zëvendës ka qenë </text>
<text sub="clublinks" start="509.775" dur="0.468"> KJO ESHTE E GABUAR. ATA Zëvendës është vendosur </text>
<text sub="clublinks" start="510.243" dur="0.2"> KJO ESHTE E GABUAR. ATA Zëvendës është vendosur në </text>
<text sub="clublinks" start="510.443" dur="0.233"> ATA Zëvendës është vendosur në </text>
<text sub="clublinks" start="510.676" dur="0.067"> ATA Zëvendës është vendosur në largim </text>
<text sub="clublinks" start="510.743" dur="0.1"> ATA Zëvendës është vendosur në largim dhe </text>
<text sub="clublinks" start="510.843" dur="0.734"> ATA Zëvendës është vendosur në të majtë dhe </text>
<text sub="clublinks" start="511.577" dur="0.234"> ATA Zëvendës është vendosur në të majtën dhe qarkun </text>
<text sub="clublinks" start="511.811" dur="0.133"> ATA Zëvendës është vendosur në të majtën dhe sherifin e qarkut </text>
<text sub="clublinks" start="511.944" dur="0.301"> LANI DHE SHERIFA E QARKUT </text>
<text sub="clublinks" start="512.245" dur="0.2"> LANI DHE SHERIFA E QARKUT APOLOGIZUAR </text>
<text sub="clublinks" start="512.445" dur="0.233"> LANI DHE SHERIFA E QARKUT T AP APLIKOHET </text>
<text sub="clublinks" start="512.678" dur="2.069"> LANI DHE SHERIFA E QARKUT SHPALLET N </text>
<text sub="clublinks" start="514.747" dur="1.235"> LANI DHE SHERIFA E QARKUT APOLOGIZUAR N TO KOMUNITET </text>
<text sub="clublinks" start="515.982" dur="0.233"> LANI DHE SHERIFA E QARKUT APOLOGIZUAR N TO KOMUNITETIN P .R </text>
<text sub="clublinks" start="516.215" dur="0.2"> APOLOGIZUAR TE KOMUNITETI PER </text>
<text sub="clublinks" start="516.415" dur="0.167"> APOLOGIZUAR N TO BASHKSI PR TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="516.582" dur="0.1"> APOLOGIZUAR TE KOMUNITETI P RR VEMREJTJET E TYRE. </text>
<text sub="clublinks" start="516.682" dur="0.134"> Vërejtjet e tyre. </text>
<text sub="clublinks" start="516.816" dur="0.133"> Vërejtjet e tyre. A </text>
<text sub="clublinks" start="516.949" dur="1.669"> Vërejtjet e tyre. Një SHERIFF </text>
<text sub="clublinks" start="518.618" dur="1.001"> Vërejtjet e tyre. Një ZYRER SHERIFF </text>
<text sub="clublinks" start="519.619" dur="0.133"> Vërejtjet e tyre. NJAP KAPITN ZYRA SHERIFF </text>
<text sub="clublinks" start="519.752" dur="0.1"> Vërejtjet e tyre. KAPTAINI I ZYR SHS SHERIFF Tha </text>
<text sub="clublinks" start="519.852" dur="0.2"> KAPTAINI I ZYR SHS SHERIFF Tha </text>
<text sub="clublinks" start="520.052" dur="0.334"> KAPTAINI I ZYRAVE SHERIFF E THOT KJO </text>
<text sub="clublinks" start="520.386" dur="0.234"> Një kapiten i zyrave të sherifit tha këtë publikisht </text>
<text sub="clublinks" start="520.62" dur="0.1"> Një kapiten i zyrave të sherifit tha këtë publikisht të enjten. </text>
<text sub="clublinks" start="520.72" dur="0.167"> KJO E ENJTE PUBLIKE. </text>
<text sub="clublinks" start="520.887" dur="0.066"> KJO E ENJTE PUBLIKE. >> </text>
<text sub="clublinks" start="520.953" dur="0.067"> KJO E ENJTE PUBLIKE. >> IT </text>
<text sub="clublinks" start="521.02" dur="1.235"> KJO E ENJTE PUBLIKE. >> ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="522.255" dur="0.867"> KJO E ENJTE PUBLIKE. >> NUK SHT </text>
<text sub="clublinks" start="523.122" dur="0.901"> KJO E ENJTE PUBLIKE. >> NUK KONFIRMOHET </text>
<text sub="clublinks" start="524.023" dur="0.167"> KJO E ENJTE PUBLIKE. >> NUK ANSHT ANTIFA E KONFIRMUAR </text>
<text sub="clublinks" start="524.19" dur="0.2"> >> NUK ANSHT ANTIFA E KONFIRMUAR </text>
<text sub="clublinks" start="524.39" dur="0.467"> >> NUK ANSHT AN KONFIRMUAR ANTIFA POR </text>
<text sub="clublinks" start="524.857" dur="0.134"> >> NUK CONSHT AN KONFIRMUAR ANTIFA POR I dyshuar </text>
<text sub="clublinks" start="524.991" dur="0.133"> >> NUK ANSHT AN ANTIFA E KONFIRMUAR POR ANTIFA E DYSHUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="525.124" dur="0.2"> POR ANTIFA E SUPECUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="525.324" dur="0.067"> POR ANTIFA E SUPECUAR. KJO </text>
<text sub="clublinks" start="525.391" dur="0.1"> POR ANTIFA E SUPECUAR. KJO ËSHTË </text>
<text sub="clublinks" start="525.491" dur="0.667"> POR ANTIFA E SUPECUAR. KJO ESHTE ME SHUME </text>
<text sub="clublinks" start="526.158" dur="1.335"> POR ANTIFA E SUPECUAR. KJO ESHTE ME SPECIFIKE </text>
<text sub="clublinks" start="527.493" dur="0.768"> POR ANTIFA E SUPECUAR. KJO ISSHT M M SPECIFIKE PR </text>
<text sub="clublinks" start="528.261" dur="0.2"> POR ANTIFA E SUPECUAR. KJO ISSHT MORE SPECIFIKE P THER </text>
<text sub="clublinks" start="528.461" dur="0.2"> KJO ISSHT MORE SPECIFIKE P THER </text>
<text sub="clublinks" start="528.661" dur="0.1"> KJO ISSHT M M SPECIFIKE P THER ZONN. </text>
<text sub="clublinks" start="528.761" dur="0.234"> ZONA </text>
<text sub="clublinks" start="528.995" dur="0.066"> ZONA RAPORTET </text>
<text sub="clublinks" start="529.061" dur="0.167"> ZONA RAPORTET DHE </text>
<text sub="clublinks" start="529.228" dur="0.234"> ZONA RAPORTET DHE PAMJET </text>
<text sub="clublinks" start="529.462" dur="0.167"> ZONA RAPORTET DHE PAMJET QAT </text>
<text sub="clublinks" start="529.629" dur="0.233"> RAPORTET DHE PAMJET QAT </text>
<text sub="clublinks" start="529.862" dur="0.1"> RAPORTET DHE PAMJET QAT POPULLI </text>
<text sub="clublinks" start="529.962" dur="0.1"> RAPORTET DHE PAMJET QAT KAN P NJERZIT </text>
<text sub="clublinks" start="530.062" dur="0.201"> RAPORTET DHE PAMJET QAT POPULLI KANVE ZINXHIR </text>
<text sub="clublinks" start="530.263" dur="2.135"> RAPORTET DHE V SSHTRIMET QAT POPULLI KAN SA PREJ ZINXHIRVE </text>
<text sub="clublinks" start="532.398" dur="0.2"> RAPORTET DHE PAMJET Q TH POPULLT HA KANW SHIJ ZINXHIR DHE </text>
<text sub="clublinks" start="532.598" dur="0.134"> RAPORTET DHE V SSHTRIMET QAT POPULLI KANW PREJ ZINXHIRIT DHE </text>
<text sub="clublinks" start="532.732" dur="0.2"> NJERZIT KANW PARA ZINXHIR DHE </text>
<text sub="clublinks" start="532.932" dur="0.067"> NJERZIT KANW PARA ZINXHIRTARE DHE QOLLIMIN </text>
<text sub="clublinks" start="532.999" dur="0.2"> NJERZIT KANW PARA ZINXHIRTARE DHE Q GLLIMI ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="533.199" dur="1.134"> NJERZIT KANW PARA ZINXHIR DHE Q GLLIMI .SHT T BHET </text>
<text sub="clublinks" start="534.333" dur="0.768"> NJERZIT KANW PARA ZINXHIR DHE Q GLLIMI ISSHT T F BALLN </text>
<text sub="clublinks" start="535.101" dur="0.133"> NJERZIT KANW PARW ZINXHIR DHE Q GLLIMI TOSHT T F BALLNI TELEFONIN </text>
<text sub="clublinks" start="535.234" dur="0.167"> NJERZIT KANW PARW ZINXHIR DHE Q GLLIMI TOSHT TALL BALLNI Shtëpitë TELEFONIKE </text>
<text sub="clublinks" start="535.401" dur="0.167"> Q GLLIMI TOSHT T F BALLNI Shtëpitë TELEFONIKE </text>
<text sub="clublinks" start="535.568" dur="0.133"> Q GLLIMI TOSHT T F BALLNI Shtëpitë TELEFONIKE N. </text>
<text sub="clublinks" start="535.701" dur="0.067"> Q GLLIMI TOSHT TALL BALLNI SHTOMPIT TELEFONIKE N H SHPRESA </text>
<text sub="clublinks" start="535.768" dur="0.768"> Q GLLIMI TOSHT T F BALLNI Shtëpitë TELEFONIKE N IN SHPRESA T </text>
<text sub="clublinks" start="536.536" dur="0.2"> Q GLLIMI ISSHT T F BALLNI Shtëpitë TELEFONIKE me shpresë se të filloni </text>
<text sub="clublinks" start="536.736" dur="0.1"> Q GLLIMI ISSHT T F BALLNI Shtëpitë TELEFONIKE me shpresë se të filloni më tej </text>
<text sub="clublinks" start="536.836" dur="0.233"> Në shpresat e fillimit të mëtejshëm </text>
<text sub="clublinks" start="537.069" dur="0.1"> N H SHPRES T OF FILLIMIT T F ZJARREVE T F TJERA. </text>
<text sub="clublinks" start="537.169" dur="0.167"> ZJARRI </text>
<text sub="clublinks" start="537.336" dur="0.201"> ZJARRI >> </text>
<text sub="clublinks" start="537.537" dur="0.2"> ZJARRI >> Gazetari: </text>
<text sub="clublinks" start="537.737" dur="0.433"> ZJARRI >> Gazetari: ATA </text>
<text sub="clublinks" start="538.17" dur="0.434"> ZJARRI >> Gazetari: ATA PERSONI </text>
<text sub="clublinks" start="538.604" dur="0.2"> ZJARRI >> Gazetari: AJO SHEFI I PERSONIT </text>
<text sub="clublinks" start="538.804" dur="0.167"> >> Gazetari: AJO SHEFI I PERSONIT </text>
<text sub="clublinks" start="538.971" dur="0.1"> >> Gazetari: AJO SHEFI I PERSONIT DHE </text>
<text sub="clublinks" start="539.071" dur="0.134"> >> Gazetari: AJO SHEFI I PERSONIT DHE </text>
<text sub="clublinks" start="539.205" dur="0.3"> >> Gazetari: AJO SHEFI I PERSONIT DHE SHERIFA </text>
<text sub="clublinks" start="539.505" dur="0.234"> >> Gazetari: AJO SHEFI I PERSONIT DHE SHERIFI DHE </text>
<text sub="clublinks" start="539.739" dur="1.234"> >> Gazetari: AJO SHEFI I PERSONIT DHE SHERIFI DHE </text>
<text sub="clublinks" start="540.973" dur="2.202"> >> Gazetari: AJO SHEFI I PERSONIT DHE SHERIFI DHE FBI </text>
<text sub="clublinks" start="543.175" dur="0.201"> DHE SHERIFI DHE FBI </text>
<text sub="clublinks" start="543.376" dur="0.066"> DHE SHERIFI DHE FBI KAN </text>
<text sub="clublinks" start="543.442" dur="0.134"> DHE SHERIFA DHE FBI KAN SA THOT </text>
<text sub="clublinks" start="543.576" dur="0.1"> DHE SHERIFA DHE FBI KAN SA THOT SA RAPORTIME </text>
<text sub="clublinks" start="543.676" dur="0.5"> DHE SHERIFA DHE FBI KAN SA THOT SA RAPORTET JANOR </text>
<text sub="clublinks" start="544.176" dur="1.202"> DHE SHERIFA DHE FBI KAN SA THOT SA SI BAN RAPORTET </text>
<text sub="clublinks" start="545.378" dur="0.233"> KAM Tha se raportet po bëjnë </text>
<text sub="clublinks" start="545.611" dur="0.1"> KAM thënë se raportet po e bëjnë këtë. </text>
<text sub="clublinks" start="545.711" dur="0.201"> KJO </text>
<text sub="clublinks" start="545.912" dur="0.066"> KJO </text>
<text sub="clublinks" start="545.978" dur="0.067"> KJO FRIKA </text>
<text sub="clublinks" start="546.045" dur="0.1"> KJO Frika është </text>
<text sub="clublinks" start="546.145" dur="0.467"> KJO Frika është ajo </text>
<text sub="clublinks" start="546.612" dur="0.534"> KJO Frika është kjo </text>
<text sub="clublinks" start="547.146" dur="0.134"> KJO Frika është se këto thashetheme </text>
<text sub="clublinks" start="547.28" dur="0.2"> Frika është se këto thashetheme </text>
<text sub="clublinks" start="547.48" dur="0.1"> Frika është se do të bëjnë këto thashetheme </text>
<text sub="clublinks" start="547.58" dur="1.234"> Frika është se do të vendosin këto thashetheme </text>
<text sub="clublinks" start="548.814" dur="1.235"> Frika është se këto thashetheme do të vendosin njerëz </text>
<text sub="clublinks" start="550.049" dur="0.234"> Frika është se këto thashetheme do të vendosin njerëzit </text>
<text sub="clublinks" start="550.283" dur="0.166"> Frika është se këto thashetheme do të vendosin njerëzit në rrezik. </text>
<text sub="clublinks" start="550.449" dur="0.234"> DO TI V PN NJEREOZIT N IN RREZIK. </text>
<text sub="clublinks" start="550.683" dur="0.1"> DO TI V PN NJEREOZIT N IN RREZIK. KETU </text>
<text sub="clublinks" start="550.783" dur="0.134"> DO TI V PN NJEREOZIT N IN RREZIK. ATJE JANE </text>
<text sub="clublinks" start="550.917" dur="0.9"> DO TI V PN NJEREOZIT N IN RREZIK. KA NJEREZ </text>
<text sub="clublinks" start="551.817" dur="0.234"> DO TI V PN NJEREOZIT N IN RREZIK. Ka njerëz që provojnë </text>
<text sub="clublinks" start="552.051" dur="0.234"> DO TI V PN NJEREOZIT N IN RREZIK. Ka njerëz që përpiqen të </text>
<text sub="clublinks" start="552.285" dur="0.267"> Ka njerëz që përpiqen të </text>
<text sub="clublinks" start="552.552" dur="0.133"> Ka njerëz që përpiqen të mbrojnë </text>
<text sub="clublinks" start="552.685" dur="0.901"> Ka njerëz që përpiqen të mbrojnë pasurinë </text>
<text sub="clublinks" start="553.586" dur="0.3"> Ka njerëz që përpiqen të mbrojnë ndaljen e pasurisë </text>
<text sub="clublinks" start="553.886" dur="0.167"> Ka njerëz që përpiqen të mbrojnë veturat që ndalin veturat. </text>
<text sub="clublinks" start="554.053" dur="0.167"> MBROJT NDALIMIN E PASURIS MAKINA. </text>
<text sub="clublinks" start="554.22" dur="0.067"> MBROJT NDALIMIN E PASURIS MAKINA. >> </text>
<text sub="clublinks" start="554.287" dur="0.1"> MBROJT NDALIMIN E PASURIS S MAKINAVE. >> THE </text>
<text sub="clublinks" start="554.387" dur="0.1"> MBROJT NDALIMIN E PASURIS S MAKINAVE. >> I PARI </text>
<text sub="clublinks" start="554.487" dur="0.1"> MBROJT NDALIMIN E PASURIS MAKINA. >> Gjëja e parë </text>
<text sub="clublinks" start="554.587" dur="0.567"> MBROJT NDALIMIN E PASURIS S MAKINAVE. >> Gjëja e parë Unë </text>
<text sub="clublinks" start="555.154" dur="0.167"> MBROJT NDALIMIN E PASURIS S MAKINAVE. >> Gjëja e parë që do të doja </text>
<text sub="clublinks" start="555.321" dur="0.234"> MBROJT NDALIMIN E PASURIS MAKINA. >> Gjëja e parë që do të kërkoja </text>
<text sub="clublinks" start="555.555" dur="0.166"> >> Gjëja e parë që do të kërkoja </text>
<text sub="clublinks" start="555.721" dur="0.134"> >> Gjëja e parë që do ta pyesja </text>
<text sub="clublinks" start="555.855" dur="0.167"> >> GJA E PAR Q I DO T AS PYETJ </text>
<text sub="clublinks" start="556.022" dur="0.2"> >> Gjëja e parë që do ta kërkoja të bënte </text>
<text sub="clublinks" start="556.222" dur="0.2"> >> Gjëja e parë që do ta kërkoja të bëj është </text>
<text sub="clublinks" start="556.422" dur="0.567"> >> Gjëja e parë që do ta kërkoja të bëj është e lutem </text>
<text sub="clublinks" start="556.989" dur="0.2"> >> Gjëja e parë që do ta kërkoja të bëj është e lutur të ndalet </text>
<text sub="clublinks" start="557.189" dur="0.167"> >> Gjëja e parë që do ta kërkoja të bëj është e lutem NDALO ATAT. </text>
<text sub="clublinks" start="557.356" dur="0.167"> ATA T TO BON JU LUTEM NDALONI AT. </text>
<text sub="clublinks" start="557.523" dur="0.1"> ATA T TO BON JU LUTEM NDALONI AT. NE </text>
<text sub="clublinks" start="557.623" dur="0.167"> ATA T TO BON JU LUTEM NDALONI AT. NE KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="557.79" dur="0.067"> ATA T TO BON JU LUTEM NDALONI AT. KEMI ARRITUR </text>
<text sub="clublinks" start="557.857" dur="0.067"> ATA T TO BON JU LUTEM NDALONI AT. KEMI ARRITUR </text>
<text sub="clublinks" start="557.924" dur="0.133"> ATA T TO BON JU LUTEM NDALONI AT. KEMI ARRITUR </text>
<text sub="clublinks" start="558.057" dur="1.101"> ATA T TO BON JU LUTEM NDALONI AT. KEMI ARRITUR N TO A </text>
<text sub="clublinks" start="559.158" dur="0.134"> ATA T TO BON JU LUTEM NDALONI AT. Ne kemi arritur një numër </text>
<text sub="clublinks" start="559.292" dur="0.166"> Ne kemi arritur një numër </text>
<text sub="clublinks" start="559.458" dur="0.101"> Ne kemi arritur deri në një numër të </text>
<text sub="clublinks" start="559.559" dur="0.1"> Ne kemi arritur deri në një numër të tyre. </text>
<text sub="clublinks" start="559.659" dur="0.166"> PREJ TYRE. </text>
<text sub="clublinks" start="559.825" dur="0.101"> PREJ TYRE. NESE </text>
<text sub="clublinks" start="559.926" dur="0.233"> PREJ TYRE. NËSE ATA </text>
<text sub="clublinks" start="560.159" dur="0.701"> PREJ TYRE. NESE E SHIKONIN </text>
<text sub="clublinks" start="560.86" dur="0.6"> PREJ TYRE. NESE SHIKONIN DIKU </text>
<text sub="clublinks" start="561.46" dur="0.334"> NESE SHIKONIN DIKU </text>
<text sub="clublinks" start="561.794" dur="0.067"> NESE SHIKOJN S DISA TOD dyshimtë, </text>
<text sub="clublinks" start="561.861" dur="0.067"> NESE SHIKOJNOM DISA TOD dyshimtë, THIRRJE </text>
<text sub="clublinks" start="561.928" dur="0.066"> NESE SHIKOJN S DISA T S dyshimtë, NA THANGJENI </text>
<text sub="clublinks" start="561.994" dur="0.1"> NESE SHIKOJN S DISA T S DYSHM C, T NA THANI DHE </text>
<text sub="clublinks" start="562.094" dur="0.067"> NESE SHIKOJN S DIKUJ T S DYSHM C, T, NA THANNI DHE LENI </text>
<text sub="clublinks" start="562.161" dur="0.601"> NESE SHIKONIN DIKUJ TE DYSHUESHEM, NA THANGJENI DHE LENI NE </text>
<text sub="clublinks" start="562.762" dur="0.233"> DYSHMRUES, THIRRJENI NE DHE LE T US NDIHENI </text>
<text sub="clublinks" start="562.995" dur="0.1"> Të dyshimtë, na telefononi dhe le të trajtojë </text>
<text sub="clublinks" start="563.095" dur="0.1"> DYSHMRUES, THIRRJENI NE DHE LE T US TRAJTONI. </text>
<text sub="clublinks" start="563.195" dur="0.167"> PERBALLOJE. </text>
<text sub="clublinks" start="563.362" dur="0.067"> PERBALLOJE. IT </text>
<text sub="clublinks" start="563.429" dur="0.167"> PERBALLOJE. ESHTE </text>
<text sub="clublinks" start="563.596" dur="0.067"> PERBALLOJE. ISSHT E paligjshme </text>
<text sub="clublinks" start="563.663" dur="1.568"> PERBALLOJE. ISSHT E paligjshme </text>
<text sub="clublinks" start="565.231" dur="0.534"> PERBALLOJE. ISSHT E paligjshme T TO NDALONI </text>
<text sub="clublinks" start="565.765" dur="0.1"> PERBALLOJE. ISSHT E Paligjshme T TO NDALONI DIKU </text>
<text sub="clublinks" start="565.865" dur="0.167"> ISSHT E Paligjshme T TO NDALONI DIKU </text>
<text sub="clublinks" start="566.032" dur="0.166"> ISSHT E paligjshme T TO NDALONI DIKU N. </text>
<text sub="clublinks" start="566.198" dur="0.101"> ISSHT E paligjshme T TO NDALONI DIKU N AT GUNPOINT </text>
<text sub="clublinks" start="566.299" dur="0.066"> ISSHT E paligjshme T TO NDALONI DIKU N AT GUNPOINT DHE </text>
<text sub="clublinks" start="566.365" dur="0.1"> ISSHT E paligjshme T TO NDALONI DIKU N AT GUNPOINT DHE T TO </text>
<text sub="clublinks" start="566.465" dur="0.301"> ILSHT E paligjshme T TO NDALONI DIKU N AT GUNPOINT DHE SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="566.766" dur="0.233"> ILSHT E paligjshme T TO NDALONI DIKU N AT GUNPOINT DHE P MANR SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="566.999" dur="0.334"> ISSHT E paligjshme T TO NDALONI DIKU N AT GUNPOINT DHE P TOR SHUM SI </text>
<text sub="clublinks" start="567.333" dur="0.234"> N G PUN DHE P TOR SHUM NGA </text>
<text sub="clublinks" start="567.567" dur="0.066"> N G PUN DHE P MANR SHUMY POPULL </text>
<text sub="clublinks" start="567.633" dur="0.067"> N G PUN dhe në shumë njerëz që </text>
<text sub="clublinks" start="567.7" dur="0.1"> N G PUN dhe në shumë njerëz që ne </text>
<text sub="clublinks" start="567.8" dur="0.467"> N G PUN dhe në shumë njerëz që kemi </text>
<text sub="clublinks" start="568.267" dur="0.2"> N G GUNPOINT DHE PYR SHUMY POPULL THT Q WE I KAM PAR </text>
<text sub="clublinks" start="568.467" dur="0.201"> N G GUNPOINT DHE P MANR SHUMY NJER THZ T TH CIL SEVE I KEMI SHQYRTUAR </text>
<text sub="clublinks" start="568.668" dur="0.2"> NJERZ Q KAN SE PAR SE SE SHKONIN </text>
<text sub="clublinks" start="568.868" dur="0.133"> NJERZ Q KAN SE SHIKUAR SE VINI NE </text>
<text sub="clublinks" start="569.001" dur="0.568"> NJERZ Q KAN SE SHIKUAR SE VINI N TH KESTO </text>
<text sub="clublinks" start="569.569" dur="0.767"> NJERZ Q KEMI SHIKUAR SHKUAR N TH KETO Zona </text>
<text sub="clublinks" start="570.336" dur="0.601"> NJERZ Q KEMI PAR SE T G SHKOHEN N TH KESTO Zona JAN </text>
<text sub="clublinks" start="570.937" dur="0.133"> NJERZIT QAT KEMI PAR T G SHKOJN N TH KTO FUSHA JAN A AKTUALISHT </text>
<text sub="clublinks" start="571.07" dur="0.2"> N TH KESTO FUSHA JAN AKTUALISHT </text>
<text sub="clublinks" start="571.27" dur="0.067"> N TH KESTO ZONA VEPRIMTARISHT JAN </text>
<text sub="clublinks" start="571.337" dur="0.067"> N TH KESTO FUSHA SHKONI AKTUALISHT </text>
<text sub="clublinks" start="571.404" dur="0.467"> N TH KESTO Zona JAN A VEPRIMTARISHT T TO MERRNI </text>
<text sub="clublinks" start="571.871" dur="0.167"> N TH KESTO Zona JAN A SHKUAR AKTUALISHT T TO MUND T MUND </text>
<text sub="clublinks" start="572.038" dur="0.4"> N TH KESTO Zona JAN A VEPRIMTARISHT SHKOJN TO P TOR T MUND T MUND T A </text>
<text sub="clublinks" start="572.438" dur="0.1"> N TH KESTO Zona JAN A VEPRIMTARISHT SHKOJN TO P TOR TET MUND T BN NJAD LOAD </text>
<text sub="clublinks" start="572.538" dur="0.1"> N TH KESTO Zona JAN A VEPRIMTARISHT Q VINI T TO MUND T A MUND T A BN A NJAD SHKARKIM </text>
<text sub="clublinks" start="572.638" dur="0.234"> SHKUAR T TO MUND T MUND T A B AN A NJ LO LOAD </text>
<text sub="clublinks" start="572.872" dur="0.467"> SHKUAR T TO MUND T MUND T A B ANI NJ LO LOG OF T OF TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="573.339" dur="0.3"> SHKUAR T TO MUND T MUND T A B LONI NJ LO Ngarkesë PERSONALE T TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="573.639" dur="0.1"> SHKUAR P TOR T MUND T BNI NJ LO LOG OF T OF PELRKATJEVE TIR TYRE PERSONALE. </text>
<text sub="clublinks" start="573.739" dur="0.167"> PELRKTHIMET E TYRE PERSONALE. </text>
<text sub="clublinks" start="573.906" dur="0.1"> PELRKTHIMET E TYRE PERSONALE. </text>
<text sub="clublinks" start="574.006" dur="0.1"> PELRKTHIMET E TYRE PERSONALE. E FUNDIT </text>
<text sub="clublinks" start="574.106" dur="0.034"> PELRKTHIMET E TYRE PERSONALE. GJEJA E FUNDIT </text>
<text sub="clublinks" start="574.14" dur="0.167"> PELRKTHIMET E TYRE PERSONALE. GJATA E FUNDIT Unë </text>
<text sub="clublinks" start="574.307" dur="0.2"> PELRKTHIMET E TYRE PERSONALE. GJEJA E FUNDIT DUA </text>
<text sub="clublinks" start="574.507" dur="0.934"> PELRKTHIMET E TYRE PERSONALE. GJEJA E FUNDIT DUA </text>
<text sub="clublinks" start="575.441" dur="0.2"> PELRKTHIMET E TYRE PERSONALE. GJEJA E FUNDIT DUA T TO SHIKO </text>
<text sub="clublinks" start="575.641" dur="0.234"> PELRKTHIMET E TYRE PERSONALE. Gjëja e fundit që dua të shoh është </text>
<text sub="clublinks" start="575.875" dur="0.267"> Gjëja e fundit që dua të shoh është </text>
<text sub="clublinks" start="576.142" dur="0.2"> Gjëja e fundit që dua të shoh është asgjë </text>
<text sub="clublinks" start="576.342" dur="0.133"> Gjëja e fundit që dua të shoh është ndonjë gjë tragjikisht </text>
<text sub="clublinks" start="576.475" dur="0.101"> Gjëja e fundit që dua të shoh është diçka që ndodh në mënyrë tragjike </text>
<text sub="clublinks" start="576.576" dur="0.266"> NDODH ASGJ TRAGJIKE </text>
<text sub="clublinks" start="576.842" dur="0.167"> ASGJE NDODH TRAGJIKE SEPSE </text>
<text sub="clublinks" start="577.009" dur="0.301"> ÇDO NDODH TRAJGJISHT NDONJE DIKU </text>
<text sub="clublinks" start="577.31" dur="0.433"> ASGJ NDODH TRAGJIKISHT SEPSE DIKU ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="577.743" dur="0.334"> SEPSE DIKU SHT </text>
<text sub="clublinks" start="578.077" dur="0.033"> SEPSE DIKU ISSHT MBIKRENDRIMI </text>
<text sub="clublinks" start="578.11" dur="0.167"> SEPSE DIKU ISSHT MBIKACNDRUESHM </text>
<text sub="clublinks" start="578.277" dur="0.1"> SEPSE DIKU RESHT MBIKACNDRUESHME N S Dicka </text>
<text sub="clublinks" start="578.377" dur="0.167"> SEPSE DIKU RESHT MBIKACNDRUESHME Dicka prej tyre </text>
<text sub="clublinks" start="578.544" dur="0.234"> MBIKRENDRIMI N S DETKA ATA </text>
<text sub="clublinks" start="578.778" dur="0.066"> MBIKOJN M TO SHUM DREJTN Q THE BESOJN </text>
<text sub="clublinks" start="578.844" dur="0.167"> MBIKRENDRIMI N TO Dicka që ata besojnë është </text>
<text sub="clublinks" start="579.011" dur="1.602"> MBIKRENDRIMI N S Dicka që besojnë është kriminale </text>
<text sub="clublinks" start="580.613" dur="0.334"> MBIKRENDRIMI N TO Dicka që ata besojnë është kriminale dhe </text>
<text sub="clublinks" start="580.947" dur="1.067"> MBIKRENDRIMI N TO Dicka që ata besojnë është kriminale dhe IT </text>
<text sub="clublinks" start="582.014" dur="0.367"> MBIKRENDRIMI N TO Dicka që ata besojnë është kriminale dhe është </text>
<text sub="clublinks" start="582.381" dur="0.201"> BESIMI ISSHT CR KRIMINAL DHE ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="582.582" dur="0.1"> BESIMI ISSHT CR PENAL DHE NUK SHT. </text>
<text sub="clublinks" start="582.682" dur="0.2"> JO. </text>
<text sub="clublinks" start="582.882" dur="0.1"> JO. JU </text>
<text sub="clublinks" start="582.982" dur="0.2"> JU </text>
<text sub="clublinks" start="583.182" dur="0.033"> JU >>> </text>
<text sub="clublinks" start="583.215" dur="0.101"> JU >>> BONI </text>
<text sub="clublinks" start="583.316" dur="0.1"> JU >>> BONI </text>
<text sub="clublinks" start="583.416" dur="0.2"> JU >>> A KENI </text>
<text sub="clublinks" start="583.616" dur="0.1"> JU >>> A KENI Dicka </text>
<text sub="clublinks" start="583.716" dur="0.133"> JU >>> A KENI Dicka JU </text>
<text sub="clublinks" start="583.849" dur="0.201"> >>> A KENI Dicka JU </text>
<text sub="clublinks" start="584.05" dur="0.233"> >>> A KENI Dicka që dëshironi </text>
<text sub="clublinks" start="584.283" dur="0.334"> >>> A KENI Diçka që dëshironi të na </text>
<text sub="clublinks" start="584.617" dur="0.3"> >>> A KENI Dicka për të cilën dëshironi </text>
<text sub="clublinks" start="584.917" dur="0.2"> >>> A KENI Diçka që dëshironi të verifikoni, </text>
<text sub="clublinks" start="585.117" dur="0.501"> >>> A KENI Dicka qe doni te na verifikoni, LEJE </text>
<text sub="clublinks" start="585.618" dur="0.467"> >>> A KENI Dicka qe doni te VERIFIKONI, LENE NA </text>
<text sub="clublinks" start="586.085" dur="0.1"> >>> A KENI diçka që dëshironi të verifikoni, le të dinë </text>
<text sub="clublinks" start="586.185" dur="0.167"> DUA T US VERIFIKOJM,, LETSI TN DIJE </text>
<text sub="clublinks" start="586.352" dur="0.3"> DUA T US VERIFIKOJM,, LETNI T K NJOHIM N. </text>
<text sub="clublinks" start="586.652" dur="0.668"> DUA T US VERIFIKOJM,, L LSI T K DIJ AT VERTIFIKONI </text>
<text sub="clublinks" start="587.32" dur="0.867"> DUA T US VERIFIKOJM,, L LSI T K DIJ N AT VERIFIKIM N </text>
<text sub="clublinks" start="588.187" dur="0.134"> DUA T US VERIFIKOJM, L LNI TN NJOHIM N AT VERIFIKIM N AT KGW.COM. </text>
<text sub="clublinks" start="588.321" dur="0.166"> N V VERIFIKIM N AT KGW.COM. </text>
<text sub="clublinks" start="588.487" dur="0.334"> N V VERIFIKIM N AT KGW.COM. >>> </text>
<text sub="clublinks" start="588.821" dur="0.234"> N V VERIFIKIM N AT KGW.COM. >>> THE </text>
<text sub="clublinks" start="589.055" dur="0.767"> N V VERIFIKIM N AT KGW.COM. >>> SHERIFI </text>
<text sub="clublinks" start="589.822" dur="0.167"> N V VERIFIKIM N AT KGW.COM. >>> ZYRA E SHERIFFIT </text>
<text sub="clublinks" start="589.989" dur="0.2"> N V VERIFIKIM N AT KGW.COM. >>> ZYRA E SHERIFFIT ASNJEHERE </text>
<text sub="clublinks" start="590.189" dur="0.267"> >>> ZYRA E SHERIFFIT ASNJEHERE </text>
<text sub="clublinks" start="590.456" dur="0.067"> >>> ZYRA E SHERIFFIT NUK KTHEHET ASNJHERE </text>
<text sub="clublinks" start="590.523" dur="0.133"> >>> ZYRA E SHERIFFIT ASNJEHERE KTHYER TONEN </text>
<text sub="clublinks" start="590.656" dur="0.1"> >>> ZYRA E SHERIFFIT ASNJEHERE KTHUA K RERKESN TON </text>
<text sub="clublinks" start="590.756" dur="0.1"> >>> ZYRA E SHERIFFIT ASNJEHERE KTHUA K RERKESN TON P .R </text>
<text sub="clublinks" start="590.856" dur="0.234"> >>> ZYRA E SHERIFFIT ASNJEHERE KTHUA K RERKESN TON P AR A </text>
<text sub="clublinks" start="591.09" dur="0.234"> KTHEHET KQRKESA JON P AR A </text>
<text sub="clublinks" start="591.324" dur="0.1"> KTHEHET K RERKESA JON P FORR KOMENT </text>
<text sub="clublinks" start="591.424" dur="0.433"> KTHYER K RERKESN TON P AR KOMENT </text>
<text sub="clublinks" start="591.857" dur="0.301"> KTHYER K RERKESN TON P AR NJ COM KOMENT P ABR TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="592.158" dur="0.1"> KTHYER K RERKESN TON P AR KOMENT P ABR KAPITANIN E TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="592.258" dur="0.267"> KOMENT PER RAPORTET E TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="592.525" dur="0.067"> KOMENT P ABR Vërejtjet e Kapitenit të Tyre </text>
<text sub="clublinks" start="592.592" dur="0.1"> KOMENT P ABR Vërejtjet e Kapitenit të Tyre në </text>
<text sub="clublinks" start="592.692" dur="0.834"> KOMENTONI P RR VEMREJTJET E KAPITANIT T TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="593.526" dur="0.3"> KOMENT P ABR V RREJTJET E KAPTAINVE T TYRE PUBLIKE </text>
<text sub="clublinks" start="593.826" dur="0.1"> KOMENT P ABR V RREJTJET E KAPTAINVE T TYRE TAKIMI PUBLIK. </text>
<text sub="clublinks" start="593.926" dur="0.2"> Vërejtje në atë takim publik. </text>
<text sub="clublinks" start="594.126" dur="0.1"> Vërejtje në atë takim publik. >>> </text>
<text sub="clublinks" start="594.226" dur="0.067"> Vërejtje në atë takim publik. >>> MIR, </text>
<text sub="clublinks" start="594.293" dur="0.1"> Vërejtje në atë takim publik. >>> MIR,, NE </text>
<text sub="clublinks" start="594.393" dur="0.167"> Vërejtje në atë takim publik. >>> MIR,, NE E DI </text>
<text sub="clublinks" start="594.56" dur="0.401"> Vërejtje në atë takim publik. >>> MIR,, NE E DI KATT </text>
<text sub="clublinks" start="594.961" dur="0.367"> Vërejtje në atë takim publik. >>> MIR, Ne E dimë se kaq </text>
<text sub="clublinks" start="595.328" dur="0.166"> Vërejtje në atë takim publik. >>> MIR, Ne E DI KA kaq shumë </text>
<text sub="clublinks" start="595.494" dur="0.167"> >>> MIR, Ne E DI KA kaq shumë </text>
<text sub="clublinks" start="595.661" dur="0.134"> >>> MIR,, Ne E dimë SE kaq shumë </text>
<text sub="clublinks" start="595.795" dur="0.233"> >>> MIR,, Ne E DI KA kaq shumë nga ju </text>
<text sub="clublinks" start="596.028" dur="0.301"> >>> MIR, NE E DI SE AQ SHUM OF JU DUAN </text>
<text sub="clublinks" start="596.329" dur="0.267"> >>> MIR, Ne E DI SE AQ SHUM T Y DUA T </text>
<text sub="clublinks" start="596.596" dur="0.166"> >>> MIR, NE E DI SE AQ SHUM JU DUAN T TO NDIHMONI </text>
<text sub="clublinks" start="596.762" dur="0.201"> >>> MIR,, E DI SE AQ SHUM OF JU DUAN T’I NDIHMONI ATA </text>
<text sub="clublinks" start="596.963" dur="0.266"> JU DUA T'I NDIHMONI ATA </text>
<text sub="clublinks" start="597.229" dur="0.067"> JU DUA T'I NDIHMONI ATA NDIKUARIT </text>
<text sub="clublinks" start="597.296" dur="0.2"> JU DUA T'I NDIHMONI ATA Q AF NDIKOHEN NGA </text>
<text sub="clublinks" start="597.496" dur="0.434"> JU DUA T'I NDIHMONI ATA Q AF NDIKOHEN NGA </text>
<text sub="clublinks" start="597.93" dur="0.134"> JU DUA T'I NDIHMONI ATA Q AF NDIKOHEN NGA ZJARRI. </text>
<text sub="clublinks" start="598.064" dur="0.2"> NDIKUAR NGA ZJARRI. </text>
<text sub="clublinks" start="598.264" dur="0.067"> NDIKUAR NGA ZJARRI. JU </text>
<text sub="clublinks" start="598.331" dur="0.133"> NDIKUAR NGA ZJARRI. TI MUNDESH </text>
<text sub="clublinks" start="598.464" dur="0.834"> NDIKUAR NGA ZJARRI. MUND T D Dhuroni </text>
<text sub="clublinks" start="599.298" dur="0.701"> NDIKUAR NGA ZJARRI. MUND T D Dhuroni </text>
<text sub="clublinks" start="599.999" dur="0.801"> NDIKUAR NGA ZJARRI. MUND T Dhuroni TONA </text>
<text sub="clublinks" start="600.8" dur="0.1"> NDIKUAR NGA ZJARRI. MUND T D Dhuroni në VERI-PERESTNDIMIN TON </text>
<text sub="clublinks" start="600.9" dur="0.267"> MUND T D Dhuroni në VERI-PERESTNDIMIN TON </text>
<text sub="clublinks" start="601.167" dur="0.1"> MUND T Dhuroni për përgjigjen tonë veriperëndimore </text>
<text sub="clublinks" start="601.267" dur="0.1"> JU MUND T D Dhuroni fondin tonë të përgjigjes veriperëndimore. </text>
<text sub="clublinks" start="601.367" dur="0.2"> FONDI I P RESRGJIGJES </text>
<text sub="clublinks" start="601.567" dur="0.1"> FONDI I P RESRGJIGJES VETEM </text>
<text sub="clublinks" start="601.667" dur="0.067"> FONDI I P RESRGJIGJES VETEM TEKST </text>
<text sub="clublinks" start="601.734" dur="1.869"> FONDI I P RESRGJIGJES VETEM TEKSTI I </text>
<text sub="clublinks" start="603.603" dur="3.036"> FONDI I P RESRGJIGJES VETEM TEKSTI FJALA </text>
<text sub="clublinks" start="606.639" dur="0.267"> FONDI I P RESRGJIGJES VETEM TEKSTI SHQYRTIMI I FJALS </text>
<text sub="clublinks" start="606.906" dur="0.233"> FONDI I P RESRGJIGJES VETEM TEKSTI FJALA SHQYRTIMI N </text>
<text sub="clublinks" start="607.139" dur="0.367"> VETEM TEKSTI FJALA SHQYRTIMI N </text>
<text sub="clublinks" start="607.506" dur="0.101"> VETEM TEKSTI FJALA SHTYLLEN N TO (503) 226-5088. </text>
<text sub="clublinks" start="607.607" dur="0.2"> (503) 226-5088. </text>
<text sub="clublinks" start="607.807" dur="0.066"> (503) 226-5088. JU </text>
<text sub="clublinks" start="607.873" dur="2.903"> (503) 226-5088. TI MUNDESH </text>
<text sub="clublinks" start="610.776" dur="0.334"> (503) 226-5088. JU MUND TË SHKONI </text>
<text sub="clublinks" start="611.11" dur="0.1"> (503) 226-5088. MUND T G SHKONI ONLINE. </text>
<text sub="clublinks" start="611.21" dur="0.401"> MUND T G SHKONI ONLINE. </text>
<text sub="clublinks" start="611.611" dur="0.1"> MUND T G SHKONI ONLINE. KGW.COM/REDCROSS. </text>
<text sub="clublinks" start="611.711" dur="0.166"> KGW.COM/REDCROSS. </text>
<text sub="clublinks" start="611.877" dur="0.101"> KGW.COM/REDCROSS. JU </text>
<text sub="clublinks" start="611.978" dur="1.167"> KGW.COM/REDCROSS. JU DJEMA, </text>
<text sub="clublinks" start="613.145" dur="0.201"> KGW.COM/REDCROSS. Ju djem, NE </text>
<text sub="clublinks" start="613.346" dur="0.2"> KGW.COM/REDCROSS. Ju djem, ne kemi </text>
<text sub="clublinks" start="613.546" dur="0.133"> KGW.COM/REDCROSS. Ju djema, ne kemi ngritur </text>
<text sub="clublinks" start="613.679" dur="0.534"> KGW.COM/REDCROSS. Ju djema, ne kemi mbledhur $ 1.4 </text>
<text sub="clublinks" start="614.213" dur="0.234"> Ju djema, ne kemi mbledhur $ 1.4 </text>
<text sub="clublinks" start="614.447" dur="1.668"> Ju djema, ne kemi mbledhur $ 1.4 milion </text>
<text sub="clublinks" start="616.115" dur="4.972"> Ju djema, ne kemi mbledhur $ 1.4 milion vetëm </text>
<text sub="clublinks" start="621.087" dur="0.166"> Ju djem, ne kemi ngritur 1.4 milion dollarë vetëm që nga viti </text>
<text sub="clublinks" start="621.253" dur="0.101"> Ju djema, ne kemi mbledhur 1.4 milion dollarë vetëm nga e fundit </text>
<text sub="clublinks" start="621.354" dur="0.3"> MILIONA VETM NGA FUNDI </text>
<text sub="clublinks" start="621.654" dur="1.868"> MILION SAPO Qysh të MRN E FUNDIT. </text>
<text sub="clublinks" start="623.522" dur="0.167"> E MEDRESHME. </text>
<text sub="clublinks" start="623.689" dur="0.067"> E MEDRESHME. NE </text>
<text sub="clublinks" start="623.756" dur="0.234"> E MEDRESHME. NE JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="623.99" dur="0.667"> E MEDRESHME. JEMI T O MBULUAR </text>
<text sub="clublinks" start="624.657" dur="0.3"> E MEDRESHME. JEMI T O MBROJTUR NGA </text>
<text sub="clublinks" start="624.957" dur="0.2"> E MEDRESHME. JEMI TW MBROJTUR NGA JUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="625.157" dur="0.267"> JEMI TW MBROJTUR NGA JUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="625.424" dur="0.1"> JEMI TVER MBROJTUR NGA MBUPSHTETJA JUAJ. </text>
<text sub="clublinks" start="625.524" dur="0.201"> MBUPSHTETJE </text>
<text sub="clublinks" start="625.725" dur="0.1"> MBUPSHTETJE FALENDERIM </text>
<text sub="clublinks" start="625.825" dur="0.066"> MBUPSHTETJE FALEMINDERIT </text>
<text sub="clublinks" start="625.891" dur="1.202"> MBUPSHTETJE FALEMINDERIT PER </text>
<text sub="clublinks" start="627.093" dur="0.5"> MBUPSHTETJE FALEMINDERIT PER JUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="627.593" dur="0.1"> MBUPSHTETJE FALEMINDERIT P GR bujarinë tuaj. </text>
<text sub="clublinks" start="627.693" dur="0.2"> FALEMINDERIT P GR bujarinë tuaj. </text>
<text sub="clublinks" start="627.893" dur="0.067"> FALEMINDERIT P GR bujarinë tuaj. TE GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="627.96" dur="0.1"> FALEMINDERIT P GR bujarinë tuaj. E GJITHA KJO </text>
<text sub="clublinks" start="628.06" dur="0.334"> FALEMINDERIT P GR bujarinë tuaj. T ALL GJITHA K MT M PARA </text>
<text sub="clublinks" start="628.394" dur="0.234"> FALEMINDERIT P GR bujarinë tuaj. T ALL GJITHA K MT M PARA QNDRON </text>
<text sub="clublinks" start="628.628" dur="0.133"> FALEMINDERIT P GR bujarinë tuaj. T ALL GJITHA K MT M PARA Q STNDRON TIGH DREJT </text>
<text sub="clublinks" start="628.761" dur="0.2"> T ALL GJITHA K MT M PARA Q STNDRON TIGH DREJT </text>
<text sub="clublinks" start="628.961" dur="0.1"> T ALL GJITHA K MT M PARA Q STNDRON T R DREJT KTU. </text>
<text sub="clublinks" start="629.061" dur="0.167"> KETU </text>
<text sub="clublinks" start="629.228" dur="0.067"> KETU NE </text>
<text sub="clublinks" start="629.295" dur="0.167"> KETU NE KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="629.462" dur="0.133"> KETU KEMI DISA </text>
<text sub="clublinks" start="629.595" dur="0.267"> KETU KEMI DISA TJETR </text>