Carita Top KGW: siang 9-15-20 subtitles

NYIEUNAN NYIEUNAN AN NGANGGO HUTANG JIEUNAN Saringan AIR JIEUNAN Saringan AIR AS JIEUNAN Saringan AIR SALIRA WILDFIRES JIEUNAN Saringan AIR SAJAJARAN JIEUNAN Saringan AIR SALIRA WILDFIRES LALAKI ngaliwatan JIEUNAN Saringan AIR AS KANGGO NGALAMI JIEUNAN Saringan AIR AS KASILIHAN ngaliwatan langit. LALAKI LALAKI LANGIT. LALAKI LALAKI LANGIT. >>> LALAKI LALAKI LANGIT. >>> THE LALAKI LALAKI LANGIT. >>> Seuneu LALAKI LALAKI LANGIT. >>> seuneu dina LALAKI LALAKI LANGIT. >>> KAHAYANGAN DI SELATAN >>> KAHAYANGAN DI SELATAN >>> Seuneu di AS Kidul >>> Seuneu di AS Kidul Kidul nyaéta >>> Seuneu di AS Kidul nyaéta 100% >>> Seuneu di Amérika Kidul 100% dikandung. ASLAND 100% dikandung. ASLAND 100% dikandung. IEU ASLAND 100% dikandung. IT BURUK ASLAND 100% dikandung. DIPANGGUNG 5700 ASLAND 100% dikandung. DIPANGGUNG 5700 ACRES ASLAND 100% dikandung. IT BURNED 5700 acre AND IT BURNED 5700 acre AND ITÉNG BUKA 5700 ACRÉ JEUNG Ruksak BALIK 5700 ACRES JEUNG Rusak 600 DIPANGGUNG 5700 ACRES JEUNG Rusak 600 RUMAH. Rusak 600 RUMAH. Rusak 600 RUMAH. EMPAT Rusak 600 RUMAH. Opat jalma Rusak 600 RUMAH. EMPAT JALMA ANU Rusak 600 RUMAH. EMPAT JALMA DIPASA Rusak 600 RUMAH. EMPAT JELEMA DIPASA DI dinya. EMPAT JELEMA DIPASA DI dinya. EMPAT JELEMA DIPASA DI dinya. Jalma EMPAT JELEMA DIPASA DI dinya. JALMA MASIH EMPAT JELEMA DIPASA DI dinya. Jalma masih PERLU EMPAT JELEMA DIPASA DI dinya. Jalma tetep kudu EMPAT JELEMA DIPASA DI dinya. Jalma tetep kudu cicing EMPAT JELEMA DIPASA DI dinya. Jalma-jalma tetep kudu tetep jauh Jalma-jalma tetep kudu tetep jauh Jalma-jalma tetep kudu tetep jauh Jalma-jalma tetep kudu tetep jauh ti jalma-jalma JALMA MASIH PERLU JAUH TI JEUNG SALAWASNA Jalma-jalma tetep kudu tetep jauh ti zona épéksi éta DARI ZON ÉPISI ÉWÉS DARI ZON ÉPÉSI ÉJALAH NAJAN DARI ZON ÉPÉSI ÉJALAH sanaos sanaos DARI ZON ÉPÉSI ÉJALAH É sanaos éta DARI ZON ÉPÉSI ÉJALAH É sanaos éta DARI ZON ÉPÉSI ÉJALAH sanaos 100% Sanaos 100% Sanaos éta 100% dikandung. DIKANDUNG. DIKANDUNG. NU DIKANDUNG. Seuneu Éta DIKANDUNG. Éta seuneu ogé DIKANDUNG. Éta seuneu ogé mutuskeun DIKANDUNG. Éta seuneu ogé nangtoskeun THE Éta seuneu ogé nangtoskeun THE Éta seuneu ogé ngaluarkeun komunitas Éta seuneu ogé mutuskeun masarakat di Éta seuneu ogé ngadékoméntasi komunitas TALENT Éta seuneu ogé ngadékoméntasi komunitas TALENTA JEUNG KOMUNITAS TALENTA JEUNG KOMUNITAS TALENTA JEUNG PHOENIX. PHOENIX. PHOENIX. >>> PHOENIX. >>> COOLER PHOENIX. >>> SUHU COOLER PHOENIX. >>> SUHU COOLER JEUNG >>> SUHU COOLER JEUNG >>> SUHU COOLER JEUNG MUNGSANG >>> TEMPERATUR COOLER JEUNG NGARUHUN HUMIDITAS >>> TEMPERATUR COOLER JEUNG NGADILAKAKEUN HUMIDITÉA >>> TEMPERATUR COOLER JEUNG NGADILAKAKEUN HUMIDITU NGÉLAH Ningkatkeun HUMIDITÉH NGÉNGKEUN NGANGKUNGKEUN HUMIDITÉA Ngidinan Seuneu NGANGKUHKEUN HUMIDITAS NGÉHÉNGKEUN SANGUT KEBIJAKAN NGANGKUHKEUN HUMIDITÉH NGÉTÉNGKEUN SANGUT SUMAT KEUN NGANGKUNGKEUN HUMIDITU NGÉLÉKKEUN CREWS FIRES TO GO NGANGKUHKEUN HUMIDITU NGÉLÉNGKEUN CREWS SANGUT SANGUN KEUN NGANGKUHKEUN HUMIDITU NGÉLÉKKEUN SANGUT SENI SOKONGKEUN SENI SANGUT SUKSES KA SIPI SENI BANGUN NGALANGSA SINOMAN SANGUT SILANGKEUN NGAHANGGUNG DI SINOMAN SANGUT SUKSES NGAHANGGUNG DI OREGON. PISAN DI OREGON. PISAN DI OREGON. AYEUNA PISAN DI OREGON. AYEUNA aranjeunna PISAN DI OREGON. AYEUNA aranjeunna PISAN DI OREGON. AYEUNA ANJEUN NYiptakeun PISAN DI OREGON. Ayeuna aranjeunna ngadamel garis Ayeuna aranjeunna ngadamel garis Ayeuna aranjeunna ngadamel garis sakitar Ayeuna aranjeunna ngadamel garis sakitar Ayeuna aranjeunna nyiptakeun garis sakitar FLAMES. Sakitar FLAMES. Sakitar FLAMES. 34 Sakitar FLAMES. 34 PEMBELI Sakitar FLAMES. 34 PEMBELI NEGERI. 34 PEMBELI NEGERI. 34 PEMBELI NEGERI. >> 34 PEMBELI NEGERI. >> JEUNG 34 PEMBELI NEGERI. >> Sareng ieu 34 PEMBELI NEGERI. >> Sareng ieu HÉS-HIT >> Sareng ieu HÉS-HIT >> JEUNG KOMUNITAS SUSAH-HIT INI. KOMUNITAS. KOMUNITAS. THE KOMUNITAS. THE EXTENT KOMUNITAS. THE EXTENT OF KOMUNITAS. EXTENT THE KOMUNITAS. EXTENT OF karuksakan KOMUNITAS. EXTENT OF Ruksakna nyaéta EXTENT OF Ruksakna nyaéta EXTENEUN KEROSAN JADI JADI EXTENEUN KEROSAN TEUING JADI LEUWIH EXTENEUN KEROSAN JADI JELAS LEUWIH JELAS EXTENEUN KEROSAN Janten Janten Langkung Jelas Ayeuna. Janten Langkung Jelas Ayeuna. Janten Langkung Jelas Ayeuna. AT Janten Langkung Jelas Ayeuna. SAHENTEUNA Janten Langkung Jelas Ayeuna. SAKURANGKAPULA Janten Langkung Jelas Ayeuna. SAKURANGNA PULUH Jalma Janten Langkung Jelas Ayeuna. Sahenteuna urang sapuluh jalma gaduh Janten Langkung Jelas Ayeuna. SAKITURNA PULUH jalma parantos maot SAKITURNA PULUH jalma parantos maot SAKITURNA PULUH jalma parantos maot di nagara bagian. NEGERI. NEGERI. 22 NEGERI. 22 DEUI NEGERI. 22 DEUI NEGERI. 22 Langkung seueur anu leungit. 22 Langkung seueur anu leungit. 22 Langkung seueur anu leungit. 1100 22 Langkung seueur anu leungit. 1100 HOMÉS 22 Langkung seueur anu leungit. 1100 DOMPIN Boga 22 Langkung seueur anu leungit. 1100 DOMPAN parantos 22 Langkung seueur anu leungit. 1100 RUMAH DITUNGGUL 1100 RUMAH DITUNGGUL 1100 RUMAH DIPANGSA SADULUR 1100 RUMAH TÉNG KURING SADANG 1100 RUMAH TINGGAL DI RUNTAH SABAB 500 1100 RUMAH TÉNÉNA SUSAH DENGAN 500 LAIN 1100 RUMAH TELEUNG SUSAH DENGAN 500 STRUKTUR LAIN SADENG 500 STRUKTUR LAIN SADENGAN 500 STRUKTUR LAIN Siga SADENGAN 500 STRUKTUR LAIN SAGALA BARUANG SADENGAN 500 STRUKTUR LAIN SAGALA BARU JEUNG SADENGAN 500 STRUKTUR LAIN SANGGUH BARENG JEUNG KUDUNG. SAKI BARU JEUNG SILAH. SAKI BARU JEUNG SILAH. RESMI SAKI BARU JEUNG SILAH. RESMI RESMI SAKI BARU JEUNG SILAH. OFFICIALS Ngarepkeun Éta SAKI BARU JEUNG SILAH. RESMI NGADEPÉNYA NOMOR NU RESMI NGADEPÉNYA NOMOR NU RESMI PERHarepkeun Éta Nomer Pikeun Pejabat Ngarepkeun Nomer Éta Pikeun Tumuh Pejabat Ngarepkeun Nomer Éta Pikeun Tumuh Dina Pejabat Ngarepkeun Éta Nomer Pikeun Tumuh Dina Pejabat Ngarepkeun Nomer Anu Tumuh Kana Datangna Pejabat Ngarepkeun Nomer Éta Pikeun Tumuh Dina Poé Anu Datang. Tumuh Dina Poé Datang. Tumuh Dina Poé Datang. THE Tumuh Dina Poé Datang. PANGSEUEURNA Tumuh Dina Poé Datang. PALING AKTIF Tumuh Dina Poé Datang. PADANAAN PADANANG PALING AKTIF Tumuh Dina Poé Datang. PADANAAN PADAMANG PALING AKTIF DI PADANAAN PADAMANG PALING AKTIF DI PEMBANGUNAN SANGAT PALING AKTIF DI PEMBANGUNAN SENI PALING AKTIF DI METRO PALANGGARAN PADANA PALING AKTIF DI LUPA METRO PALANGGARAN KAHANGSAAN PALING AKTIF DI LUPA METRO nyaéta PALANGGARAN KAHANGSAAN PALING AKTIF DI LUPA METRO nyaéta PALANGGIHAN PADANA PALING AKTIF DI LUPA METRO nyaéta SISI SUNGAI WILAYAH METRO ANJEUN SILUNG WILAYAH METRO ANJEUN Seuneu Seuneu. Seuneu. Seuneu. JEUNG Seuneu. JEUNG Sababaraha Seuneu. JEUNG SABANG KACAPATAN Seuneu. JEUNG SAJARAH TINGKAT ÉVISASI Seuneu. JEUNG SABAT TINGKAT ÉKERAPASI Boga JEUNG SABAT TINGKAT ÉKERAPASI Boga JEUNG SAJARAH TINGKAT ÉVISASI TELAH JEUNG SAJARAH TINGKAT ÉKÉRASI ÉKSA parantos dikirangan. DIKURANG. DIKURANG. JEUNG DIKURANG. JEUNG Sababaraha DIKURANG. JEUNG SABAT DIKURANG. JEUNG BATUR MASIH DIKURANG. JEUNG BATUR MASIH JEUNG DIKURANG. JEUNG BATUR MASIH DI JEUNG A JEUNG BATUR MASIH DI JEUNG A JEUNG BATUR MASIH DI handapeun tingkat JEUNG BATUR MASIH JEUNG TINGKAT TIGA JEUNG BATUR MASIH DINA handapeun PERINGKAT TIGA TINGKAT. Tingkat tilu bewara. Tingkat tilu bewara. Seuneu Tingkat tilu bewara. KOMANDAR seuneu Tingkat tilu bewara. Komandan Seuneu Nyebatkeun Tingkat tilu bewara. Komandan Seuneu Nyebatkeun CREWS Tingkat tilu bewara. Komandan Seuneu Nyebatkeun CREWS AYEUNA Komandan Seuneu Nyebatkeun CREWS AYEUNA Komandan Seuneu Nyebatkeun Gula-Gura Nyiptakeun Komandan Seuneu Nyebatkeun CREWS NU NGADamel kamajuan Komandan Seuneu Nyebatkeun Gagak Anu Ngalakukeun Kemajuan Tapi Komandan Seuneu Nyebatkeun CREWS NU NGADamel kamajuan TAPI ITU Komandan Seuneu Nyebatkeun Gula-Gura Nyiptakeun Kamajuan Tapi Éta Komandan Seuneu Nyebatkeun CREWS NU NGADamel kamajuan tapi teuing NGADamel kamajuan TAPI ITU TEU AYA NGADamel kamajuan TAPI ITU JAUH AYA NGADamel kamajuan TAPI ITU SAKUDANGNA NGADamel kamajuan TAPI AYA LALAKI AWAL DITANGGUNG NGADamel kamajuan TAPI AYA LALAKI AWAL DITANGKATKEUN NGADamel kamajuan TAPI AYA LALAKI AWAL PÉLÉNG KUMAHA NGADamel kamajuan TAPI AYA LALAKI AWAL PÉLÉNG KANGGO SÉRÉSÉL SÉSA NGADamel kamajuan TAPI AYA LALAKI AWAL PÉLÉNG KANGGO SANGKIRNA AWAL NGALUARKEUN SALIRA AWAL NGALUARKEUN JEUNG SABURAN KANDUNGAN AWAL NGALUARKEUN JEUNG NANGTUNG NOMONG. NOMBOR EUSI. NOMBOR EUSI. >> NOMBOR EUSI. >> AS NOMBOR EUSI. >> sapertos aranjeunna NOMBOR EUSI. >> Sakumaha aranjeunna NOMBOR EUSI. >> Sakumaha aranjeunna DIGGING NOMBOR EUSI. >> Sakumaha aranjeunna ngadalikeun kontrol >> Sakumaha aranjeunna ngadalikeun kontrol >> Sakumaha aranjeunna ngalaksanakeun garis kontrol, >> Sakumaha aranjeunna ngadalikeun garis kontrol, aranjeunna >> Sakumaha aranjeunna ngadalikeun garis kontrol, aranjeunna gaduh >> Sakumaha aranjeunna ngadamel garis ngadalikeun, aranjeunna kedah >> Kusabab aranjeunna ngadalikeun garis kontrol, aranjeunna kedah ngarepkeun >> Sakumaha aranjeunna ngadamel garis kontrol, aranjeunna kedah ngarepkeun >> Kusabab aranjeunna ngadalikeun garis kontrol, aranjeunna kedah ngarepkeun - Garis, aranjeunna kedah ngarepkeun - Garis, aranjeunna kedah ngarepkeun - aranjeunna Galur, aranjeunna kedah ngarepkeun - aranjeunna ngagaduhan Galur, aranjeunna kedah ngarepkeun - aranjeunna kedah Garis, aranjeunna kedah ngarep-ngarep - aranjeunna kedah ngagaduhan Galur, aranjeunna kedah ngarepkeun - aranjeunna kedah ngalipet Garis, aranjeunna kedah ngarepkeun - aranjeunna kedah ngempelkeun naon waé Garis, aranjeunna kedah ngarepkeun - aranjeunna kedah ngempelkeun naon waé anu panas Aranjeunna kedah ngempelkeun naon waé anu panas Aranjeunna kedah ngempelkeun daerah anu panas Aranjeunna kedah ngempelkeun daerah anu panas di sakitar Aranjeunna kedah ngempelkeun naon waé kawasan anu panas di sakitar éta Aranjeunna kedah ngempelkeun daerah anu panas di sakitar kontrol éta Wewengkon kira-kira kontrol éta Wewengkon kira-kira garis kontrol éta. GARIS. GARIS. ATHEN GARIS. ATHEN WE GARIS. ATHE WE NUNGGU GARIS. ATHE WE NUNGGU KA GARIS. ATHE WE NUNGGUH NYIEUN GARIS. ATHI Urang NUNGGU PASTI ATHI Urang NUNGGU PASTI AYA URANG NUNGGU PASTI JELEMA. Jelema-jelema. Jelema-jelema. >> Jelema-jelema. >> BUBUKA Jelema-jelema. >> Naha anjeun Jelema-jelema. >> Naha anjeun ngarepkeun Jelema-jelema. >> Naha anjeun ngarepkeun Jelema-jelema. >> Naha anjeun ngarepkeun gaduh Jelema-jelema. >> Naha anjeun ngarepkeun aya sababaraha >> Naha anjeun ngarepkeun aya sababaraha >> Naha anjeun ngarepkeun sababaraha hal >> Naha anjeun ngarepkeun sababaraha hal di >> Naha anjeun ngarepkeun sababaraha hal dina >> Naha anjeun ngarepkeun sababaraha hal dina waktos salajengna >> Naha anjeun ngarepkeun sababaraha hal dina dua anu salajengna KANDUNGAN dina DUA SUSUN Eusi dina dua dinten ka payun? POÉ? POÉ? 400 POÉ? 400 PEMADAM POÉ? 400 PEMADAM ANJEUN POÉ? 400 PEMADAM ANU NGAGUNAKEUN POÉ? 400 PEMADAM KUMAHA GAMPANG 400 PEMADAM KUMAHA GAMPANG 400 PEMADAM ANU NGAGALAH DI PUNGGUNG. SILUNG. SILUNG. IEU SILUNG. IEU SILUNG. GEUS LEUWIH SILUNG. Éta langkung ti 134.000 SILUNG. Éta langkung ti 134.000 acar. Éta langkung ti 134.000 acar. Éta langkung ti 134.000 acar. Ngan Éta langkung ti 134.000 acar. Ngan hiji Éta langkung ti 134.000 acar. Ngan hiji mil Éta langkung ti 134.000 acar. Ukur hiji mil jauh Éta langkung ti 134.000 acar. Ngan hiji mil jauh nya Éta langkung ti 134.000 acar. Ngan hiji mil jauh nya éta Éta langkung ti 134.000 acar. Ngan hiji mil jauh nyaéta pantai Ngan hiji mil jauh nyaéta pantai Ngan hiji mil jauh nyaéta basisir Ngan hiji mil jauh nyaéta pantai CREEK Ngan hiji mil jauh nyaéta basisir seuneu CREEK. Tina seuneu CREEK. Tina seuneu CREEK. IEU Tina seuneu CREEK. NYA Tina seuneu CREEK. GEUS MAWASA Tina seuneu CREEK. GEUS MAWIT opat Tina seuneu CREEK. GEUS MAWASA EMPAT JALMA Tina seuneu CREEK. GEUS MAWASA EMPAT JALMA DI GEUS MAWASA EMPAT JALMA DI GEUS MAWASA EMPAT JALMA DI MANEH GEUS MAWASA EMPAT Jalma DI MARIAN GEUS MAWASA EMPAT JALMA DI MANÉSA MARIAN GEUS MAWASA EMPAT JALMA DI MANÉHNA MARIAN JEUNG GEUS MAWASA EMPAT JALMA DI MANÉHNA MARIAN JEUNG SATU Anjeun nagara MARIAN sareng hiji ANJEUN MARIAN NEGARA JEUNG SATU JALMA ANJEUN MARIAN NEGARA JEUNG SATU JALMA ANU ANJEUN MARIAN NEGARA JEUNG SATU jalma anu leungit. JALMA ANU LEUNGIT. JALMA ANU LEUNGIT. LOBA JALMA ANU LEUNGIT. Seueur OF JALMA ANU LEUNGIT. Seueur jelema JALMA ANU LEUNGIT. Seueur jalma JALMA ANU LEUNGIT. Seueur jalma anu kagungan JALMA ANU LEUNGIT. Seueur jalma anu kedahna Seueur jalma anu kedahna LOBA JALMA ANU KUDU BISA. EVAKUASI. EVAKUASI. ALUS EVAKUASI. WILUJENG SONTEN, EVAKUASI. SELASA SELASA, BRYAN. SELASA SELASA, BRYAN. SELASA SELASA, BRYAN. Éta Éta SELASA SELASA, BRYAN. ÉTA LERES. ÉTA LERES. ÉTA LERES. ALUS ÉTA LERES. WILUJENG SONTEN. WILUJENG SONTEN. WILUJENG SONTEN. IEU WILUJENG SONTEN. IEU WILUJENG SONTEN. ITU A WILUJENG SONTEN. Éta LOBA WILUJENG SONTEN. ITU AYA LOBA HIKEUN WILUJENG SONTEN. ITU AYA LOBA HIKEUN A WILUJENG SONTEN. ITU AYA LOBA HIKEUN GHOSTTOWN. ITU AYA LOBA HIKEUN GHOSTTOWN. ITU AYA LOBA HIKEUN GHOSTTOWN. abdi ITU AYA LOBA HIKEUN GHOSTTOWN. ABDI ITU AYA LOBA HIKEUN GHOSTTOWN. ABDI ANGKAT ITU AYA LOBA HIKEUN GHOSTTOWN. Abdi badé angkat ITU AYA LOBA HIKEUN GHOSTTOWN. Abdi bade léngkah ITU AYA LOBA HIKEUN GHOSTTOWN. Abdi bade léngkah ITU AYA LOBA HIKEUN GHOSTTOWN. Abdi bade léngkah sapertos kitu ITU AYA LOBA HIKEUN GHOSTTOWN. Abdi bade léngkah sagigireun anjeun Abdi bade léngkah sagigireun anjeun Abdi bade léngkah sagigireun anjeun ogé bodo Abdi bade léngkah salain janten anjeun ogé tiasa Abdi bade léngkah sagigireun anjeun ogé anu bodo tiasa ningali Abdi bade léngkah salain janten anjeun bodo tiasa ningali éta Abdi bade léngkah salain janten anjeun bodo tiasa ningali jalan Abdi bade léngkah salain janten anjeun bodo tiasa ningali jalan jalan BOGOH BISA NINGALI BLOK JALAN BOGO BISA NINGALI BLOK JALAN DIDIEU. IEUH. IEUH. Anjeun IEUH. Anjeun moal tiasa IEUH. ANJEUN TEU BENER IEUH. ANJEUN TEU BISA MUNGKIN IEUH. ANJEUN TEU BISA NGASERNA IEUH. ANJEUN TEU BISA NYAETA KA TOWN. ANJEUN TEU BISA NYAETA KA TOWN. ANJEUN TEU BISA NYAETA KA TOWN. URANG ANJEUN TEU BISA NYAETA KA TOWN. URANG NYARITA ANJEUN TEU BISA NYAETA KA TOWN. URANG NYARITA KA ANJEUN TEU BISA NYAETA KA TOWN. URANG NYARITAKEUN Sababaraha ANJEUN TEU BISA NYAETA KA TOWN. URANG NYARITA KA Sababaraha Jalma. URANG NYARITA KA Sababaraha Jalma. URANG NYARITA KA Sababaraha Jalma. URANG URANG NYARITA KA Sababaraha Jalma. URANG HANYA URANG NYARITA KA Sababaraha Jalma. KURING HAYANG URANG NYARITA KA Sababaraha Jalma. URANG HAYANG HAYANG URANG NYARITA KA Sababaraha Jalma. URANG HENTEU HAYANG parios URANG NYARITA KA Sababaraha Jalma. URANG HENTEU HENTEU CAKÉK URANG NYARITA KA Sababaraha Jalma. URANG HENTEU HAYANG parios ka aranjeunna URANG HENTEU HAYANG parios ka aranjeunna URANG HENTEU HAYANG mariksa di imahna URANG HENTEU HAYANG mariksa di imahna JEUNG URANG HENTEU HAYANG mariksa di bumi sareng sato na. RUMAH JEUNG HANYA. RUMAH JEUNG HANYA. >> RUMAH JEUNG HANYA. >> NYA RUMAH JEUNG HANYA. >> AYEUNA RUMAH JEUNG HANYA. >> GEUS KANGSA. >> GEUS KANGSA. >> GEUS KANGSA. URANG >> GEUS KANGSA. KAMI GADUH >> GEUS KANGSA. URANG TÉH >> GEUS KANGSA. URANG KUDU KUDU >> GEUS KANGSA. URANG KUDU DATANG DATANG >> GEUS KANGSA. Urang kedah kaluar >> GEUS KANGSA. Urang kedah kaluar di dieu Urang kedah kaluar di dieu URANG KUDU KITU KALUAR KIEU JEUNG Urang kedah kaluar di dieu sareng angkat Urang kedah kaluar di dieu sareng ngalangkungan Urang kedah kaluar di dieu sareng ngalangkungan ROADBLOCKS. JEUNG NGALALANGKEUN ROADBLOCKS. JEUNG NGALALANGKEUN ROADBLOCKS. >> JEUNG NGALALANGKEUN ROADBLOCKS. >> THE JEUNG NGALALANGKEUN ROADBLOCKS. >> panonpoé JEUNG NGALALANGKEUN ROADBLOCKS. >> SUN THE JEUNG NGALALANGKEUN ROADBLOCKS. >> Panonpoé BARUASA JEUNG NGALALANGKEUN ROADBLOCKS. >> Panonpoé mimiti dimimitian JEUNG NGALALANGKEUN ROADBLOCKS. >> Panonpoé mimiti dimimitian >> Panonpoé mimiti dimimitian >> Panonpoé mimiti dimimitian >> Panonpoé mimiti dimimitian ngaliwatan. DATANG MELALUI. DATANG MELALUI. JALAN DATANG MELALUI. BLOK JALAN DATANG MELALUI. BLOK ROAD ANU DATANG MELALUI. BLOK JALAN AYEUNA DATANG MELALUI. BLOK ROAD AYEUNA DATANG MELALUI. BLOK ROAD SADAYANA BLOK ROAD SADAYANA BLOK JALAN AYEUNA SADAYANA BLOK JALAN AYEUNA SADAYANA DI LALUAN BLOK JALAN AYEUNA SADAYANA jalan gede BLOK JALAN AYEUNA SADAYANA Jalan Raya Pikeun dijaga BLOK JALAN AYEUNA SADAYANA Jalan Raya Pikeun Ngajaga Jalma BLOK JALAN AYEUNA SADAYANA Jalan Raya Pikeun Ngajaga Jalma-jalma Jalan Raya ngajaga jalma-jalma Jalan Raya pikeun ngajaga jalma-jalma Jalan Raya Ngajaga Jalma Jauh Ti Jalan Raya Ngajaga Jalma Jauh tina Seuneu. TI Seuneu. TI Seuneu. Anjeunna TI Seuneu. Anjeunna parantos TI Seuneu. Anjeunna parantos TI Seuneu. Anjeunna parantos cicing TI Seuneu. Anjeunna parantos cicing di TI Seuneu. Anjeunna parantos cicing di A TI Seuneu. Anjeunna parantos cicing di hotél Anjeunna parantos cicing di hotél Anjeunna parantos cicing di hotél Anjeunna parantos cicing di hotél pikeun Anjeunna parantos cicing di hotél pikeun kapungkur Anjeunna parantos cicing di hotél pikeun minggu kamari. Pikeun minggu anu kalangkung. Pikeun minggu anu kalangkung. >> Pikeun minggu anu kalangkung. >> Abdi Pikeun minggu anu kalangkung. >> Abdi kagungan Pikeun minggu anu kalangkung. >> Abdi gaduh A Pikeun minggu anu kalangkung. >> Abdi gaduh ucing Pikeun minggu anu kalangkung. >> Abdi gaduh ucing AND Pikeun minggu anu kalangkung. >> Abdi gaduh ucing sareng dua Pikeun minggu anu kalangkung. >> Abdi gaduh ucing sareng dua anjing Pikeun minggu anu kalangkung. >> Abdi gaduh ucing sareng dua anjing di >> Abdi gaduh ucing sareng dua anjing di >> Abdi gaduh ucing sareng dua anjing di A >> Abdi gaduh ucing sareng dua anjing dina leutik >> Abdi gaduh ucing sareng dua anjing di kamar leutik. Kamar leutik. Kamar leutik. >> Kamar leutik. >> NYA Kamar leutik. >> Pangageungna Kamar leutik. >> Sieun ageung na Kamar leutik. >> Sieun pangageungna nya Kamar leutik. >> Sieun ageung na henteu >> Sieun ageung na henteu >> Sieun ageung na teu aya >> Sieun pangageungna na henteu gaduh A >> Sieunana anu pangageungna henteu ngagaduhan tempat >> Sieunana anu pangageungna henteu ngagaduhan tempat >> Sieunana anu pangageungna henteu ngagaduhan tempat anu datang >> Sieunana anu pangageungna henteu ngagaduhan tempat kanggo sumping di bumi >> Sieunana anu pangageungna henteu ngagaduhan tempat kanggo sumping di bumi. Boga tempat pikeun datang ka imah. Boga tempat pikeun datang ka imah. >> Boga tempat pikeun datang ka imah. >> TEU Boga tempat pikeun datang ka imah. >> TEU BISA Boga tempat pikeun datang ka imah. >> TEU NGAN KURUNG Boga tempat pikeun datang ka imah. >> Sanés kantun kaleungitan téa Boga tempat pikeun datang ka imah. >> Sanés kantun kaleungitan imah, >> Sanés kantun kaleungitan imah, >> Sanés mung kaleungitan imah, tapi >> Sanés kantun kaleungitan imah, tapi éléh >> Sanés kantun icalan imah, tapi kaleungitan urang >> Sanés kantun icalan imah, tapi kaleungitan kahirupan urang. TAPI KALUNGGUAN HIRUP KAMI. TAPI KALUNGGUAN HIRUP KAMI. abdi TAPI KALUNGGUAN HIRUP KAMI. MAKSAD ABDI, TAPI KALUNGGUAN HIRUP KAMI. ABDI LERES-LERES TAPI KALUNGGUAN HIRUP KAMI. Hartosna, éta TAPI KALUNGGUAN HIRUP KAMI. Hartosna, éta sadayana. Hartosna, éta sadayana. Hartosna, éta sadayana. >> Hartosna, éta sadayana. >> THE Hartosna, éta sadayana. >> PANTAI Hartosna, éta sadayana. >> PANTAI JEUNG Hartosna, éta sadayana. >> Pantai sareng CREEK Hartosna, éta sadayana. >> seuneu basisir sareng seuneu >> seuneu basisir sareng seuneu >> seuneu basisir sareng laut dimimitian >> seuneu basisir sareng cai laut dimimitian A >> seuneu basisir sareng gunung mimiti hiji bulan >> Kebakaran Pesisir sareng Creek dimimitian sababaraha bulan >> Kebakaran Pesisir sareng CREEK MULAI SAKULANG SAULIT >> Kebakaran Pesisir sareng CREEK MULAI SAKULANG SAULIT DI MIMULA SABASA SAULIT DI MIMULA SAULUNG SAULIT DI Jauh Jauh MIMULA SAKITU BULAN DI LUPA LUPA MIMULA SABASA SAULIT DI LUPA JAUH JEUNG MIMULA SABASA SAULIT DI DAERAH JAUH DI MIMULA SATU BULAN DULU DI DAERAH JAUH KANYON. JAUH JAUH CANYON. JAUH JAUH CANYON. THE JAUH JAUH CANYON. ANGIN JAUH JAUH CANYON. PEMANGSA DIANGKUT JAUH JAUH CANYON. PEMANGSA DIANGKUT, JAUH JAUH CANYON. PEMANGSA DIANGKUT, TAPI JAUH JAUH CANYON. PÉNGÉNÉNÉNG NANGTIK, TAPI THE PÉNGÉNÉNÉNG NANGTIK, TAPI THE PEMANGSA DIANGKUT, TAPI SABUN PÉNGÉNG PÉNGOT, TAPI SÉLÉN RIPPÉ PÉSÉNGÉ PÉNGOT, TAPI SÉLÉN DIPÉRÉNG NGALAMI PÉNGÉNG PÉNGOT, TAPI SÉLÉN RIPPÉ LALAKI PEMANGSA DIANGKUT, TAPI SABUN NGALÉRKK ngaliwatan Area ieu. Seuneu dirungkup ngalangkungan wilayah ieu. Seuneu dirungkup ngalangkungan wilayah ieu. SANDY Seuneu dirungkup ngalangkungan wilayah ieu. SANDY NYAUT Seuneu dirungkup ngalangkungan wilayah ieu. SANDY NYAUTA HIRUP Seuneu dirungkup ngalangkungan wilayah ieu. SANDY NYAETA HIRUP handapeun kaayaan Seuneu dirungkup ngalangkungan wilayah ieu. SANDY NYAETA HIRUP handapeun A Seuneu dirungkup ngalangkungan wilayah ieu. SANDY NYAETA HIRUP handapeun hiji gol SANDY NYAETA HIRUP handapeun hiji gol SANDY NYAETA HIRUP handapeun hiji kelompok SANDY NYAETA HIRUP handapeun handapeun rokok SANDY NYAETA HIRUP handapeun handapeun rokok anu SANDY NYAETA HIRUP handapeun handapeun rokok anu meunang SANDY NYAETA HIRUP handapeun handapeun rokok anu beuki karasa SANDY NYAUTA HIRUP handapeun handapeun rokok anu meunang beuki hésé SOK SOK NGADAPKEUN SUSU LEUWIH SOK SOK NGADAPKEUN SUSU Hésé. DINTEN. DINTEN. IEU. IEU. IEU. >> IEU. >> IT IEU. >> TIASA IEU. >> IT bakal karasa IEU. >> TIASA Hésé IEU. >> Éta bakal karasa hésé anjeun. >> Éta bakal karasa hésé anjeun. >> Éta bakal karasa hésé anjeun. IEU >> Éta bakal karasa hésé anjeun. IEU >> Éta bakal karasa hésé anjeun. HESE >> Éta bakal karasa hésé anjeun. GEUS SUSAH >> Éta bakal karasa hésé anjeun. Éta Hésé DI >> Éta bakal karasa hésé anjeun. HÉSÉNA HENTEU HÉNA. HÉSÉNA HENTEU HÉNA. HÉSÉNA HENTEU HÉNA. THE HÉSÉNA HENTEU HÉNA. SEMBUR HÉSÉNA HENTEU HÉNA. SANGJI KASUAR HÉSÉNA HENTEU HÉNA. SANGGUR SAKA HÉSÉNA HENTEU HÉNA. SANGJI KALUAR KA HÉSÉNA HENTEU HÉNA. SANGGUR SUSU KALUAR. SANGGUR SUSU KALUAR. SANGGUR SUSU KALUAR. JEUNG SANGGUR SUSU KALUAR. JEUNG ANU SANGGUR SUSU KALUAR. JEUNG NYA SANGGUR SUSU KALUAR. Sareng éta anu kumaha SANGGUR SUSU KALUAR. Sareng Éta Anu Kuring SANGGUR SUSU KALUAR. Sareng Éta Anu Kuring SANGGUR SUSU KALUAR. Sareng éta anu kuring ditutupan Sareng éta anu kuring ditutupan Sareng éta anu kuring ditutupan Sareng éta anu kuring ditutupan ku abu. DENGAN ASH. DENGAN ASH. >> DENGAN ASH. >> AYEUNA, DENGAN ASH. >> AYEUNA, Kusabab DENGAN ASH. >> AYEUNA, Kusabab DENGAN ASH. >> AYEUNA, Kusabab éta DENGAN ASH. >> AYEUNA, Kusabab ROCK >> AYEUNA, Kusabab ROCK >> AYEUNA, Kusabab Tembok Bola >> AYEUNA, Kusabab Tembok BOLA JEUNG >> AYEUNA, SABAB TANGGALAN BATU JEUNG DITURUN >> AYEUNA, Kusabab BOLA TANGGUNG JEUNG TUBUH DIKURUNG, >> AYEUNA, SABAB TANGGUNG JALAN BANGBUNG JEUNG TUBUH RUNTUH, IEU >> AYEUNA, Kusabab BATU BOLA JEUNG TUBUH RUNTUH, IEU DINDING JEUNG KAHAYANG JATUH, IEU DINDING JEUNG KAHAYANG RUNTUH, INI NYA DINDING JEUNG KAHAYANG JATUH, INI NYAETA DINDING JEUNG KAHAYANG JATUH, ieu mangrupikeun aksés DINDING JEUNG KAHAYANG JATUH, Ieu mangrupikeun aksés pikeun jalma. AKSES Pikeun Jalma. AKSES Pikeun Jalma. MARION AKSES Pikeun Jalma. Nagara MARION AKSES Pikeun Jalma. KOMUNITAS NEGERI MARION KOMUNITAS NEGERI MARION LAYANAN MASYARAKAT KOMUNITAS MARION LAYANAN MASYARAKAT KOMUNITAS MARION nyaéta LAYANAN MASYARAKAT MASYARAKAT MASALAH SAKUDUT LAYANAN MASYARAKAT MASYARAKAT MASALAH ATAS LAYANAN MASYARAKAT MASYARAKAT MASALAH SAKUDUT DINA LAYANAN ADALAH MATI DI LAYANAN NU NGAKURANGKEUN DI FAIRGROUNDS LAYANAN ADALAH MATI DINA FAIRGROUNDS UNTUK LAYANAN NGALARASKEUN DI FAIRGROUNDS UNTUKNA LAYANAN NGALARASKEUN DI FAIRGROUNDS Pikeun SAHA SAHA LAYANAN NU NGADALAKSAKAN DINA FAIRGROUNDS Pikeun jalma-jalma anu ngagaduhan FAIRGROUNDS Pikeun jalma anu gaduh FAIRGROUNDS Pikeun jalma anu parantos FAIRGROUNDS Pikeun jalma anu geus sanggup FAIRGROUNDS Pikeun Anu Sanggup Sanggup FAIRGROUNDS Pikeun jalma anu parantos tiasa kéngingkeun FAIRGROUNDS Pikeun jalma anu parantos tiasa kéngingkeun aranjeunna FAIRGROUNDS Pikeun jalma-jalma anu parantos tiasa kéngingkeun sato-sato na Sanggup Kengingkeun sato sato na Sanggup Kengingkeun sato sato na Sanggup Kengingkeun sato sato maranehanana pikeun kasalametan. Pikeun kaamanan. Pikeun kaamanan. URANG Pikeun kaamanan. KAMI Pikeun kaamanan. URANG bungah Pikeun kaamanan. URANG bungah aranjeunna Pikeun kaamanan. Kami bungah aranjeunna Pikeun kaamanan. Kami bagja aranjeunna sadayana Pikeun kaamanan. Kami bagja aranjeunna sadayana aman. Kami bagja aranjeunna sadayana aman. Kami bagja aranjeunna sadayana aman. HAYU Kami bagja aranjeunna sadayana aman. Hayu urang meunang Kami bagja aranjeunna sadayana aman. Hayu urang kéngingkeun A Kami bagja aranjeunna sadayana aman. Hayu urang milarian Kami bagja aranjeunna sadayana aman. KITU KITU KITINGKEUN KA LUAR Kami bagja aranjeunna sadayana aman. Hayu urang tingali di luar Kami bagja aranjeunna sadayana aman. Hayu urang tingali di luareun téa Hayu urang tingali di luareun téa Hayu urang tingali di luar kembang Hayu urang milarian di luar kota di kota ros Hayu urang tingali di luar kota di SKYCAM kota kota. SKYCAM KOTA KOTA. SKYCAM KOTA KOTA. OH, SKYCAM KOTA KOTA. OH, BUDAK, SKYCAM KOTA KOTA. OH, BUDAK, NO SKYCAM KOTA KOTA. OH, BUDAK, TEU PERBAIKAN SKYCAM KOTA KOTA. OH, BUDAK, TEU PERBAIKAN. OH, BUDAK, TEU PERBAIKAN. OH, BUDAK, TEU PERBAIKAN. abdi OH, BUDAK, TEU PERBAIKAN. Abdi tiasa OH, BUDAK, TEU PERBAIKAN. Abdi tiasa BARELY OH, BUDAK, TEU PERBAIKAN. AING BISA NINGALI OH, BUDAK, TEU PERBAIKAN. Kuring BISA NINGALI THE OH, BUDAK, TEU PERBAIKAN. Kuring BISA NINGALI KOTA Kuring BISA NINGALI KOTA AING BISA NINGALI KOTA MELALUI AING BISA NINGALI KOTA SADAYANA Kuring BISA NINGALI KOTA LALAKI SADAYANA Kuring BISA NINGALI KOTA MELALUI KABEH AING BISA NINGALI KOTA MELALUI SADAYANA ROKOK. Ngalangkungan Sakabéh Roko éta. Ngalangkungan Sakabéh Roko éta. JEUNG Ngalangkungan Sakabéh Roko éta. JEUNG WE Ngalangkungan Sakabéh Roko éta. JEUNG KAMI Ngalangkungan Sakabéh Roko éta. JEUNG KAMI DIHarepkeun Ngalangkungan Sakabéh Roko éta. JEUNG KAMI DIHarepkeun Ngalangkungan Sakabéh Roko éta. JEUNG KAMI DIHarepkeun Ngan Ngalangkungan Sakabéh Roko éta. JEUNG KAMI ANJEUN HAREPAN Ngan A JEUNG KAMI ANJEUN HAREPAN Ngan A JEUNG KAMI ANJEUN HAREPAN Ngan ukur sakedik JEUNG KAMI ANJEUN HAREPAN Ngan ngan ukur saeutik jandela JEUNG KAMI ANJEUN HAREPAN ngan ukur saeutik jandela ayeuna, JEUNG KAMI ANJEUN HAREPAN ngan ukur saeutik jandela ayeuna, tapi JEUNG KAMI ANJEUN HAREPAN ngan ukur saeutik jandela ayeuna, tapi urang JANDELAN KECIL Dinten ayeuna, tapi urang JANDELAN KECIL Dinten ayeuna, tapi urang gaduh ANGINAN KECIL Dinten ayeuna, tapi urang parantos nguping ANGINAN KECIL Dinten ayeuna, tapi urang parantos nguping di dinya ANGINAN KECIL Dinten ayeuna, tapi urang parantos nguping di dinya parantos ANGINAN LEUTIK Dinten ayeuna, tapi urang parantos nguping aya anu parantos ANGINAN KECIL Dinten ayeuna, tapi urang parantos nguping aya anu parantos A ANGINAN KECIL Dinten ayeuna, tapi urang parantos nguping aya anu sakedik KADANGÉNYA ANJEUN KURANG KADANGÉNYA ANJEUN ANJEUN Hujan KADANGÉNYA ANJEUN ANJEUN RAJU HUJAN, KADANGÉNYA ANJEUN KUDU RAJU HUJAN, JEUNG KADANGÉNYA ANJEUN ANJEUN SIKIT HUJAN, JEUNG KITU KADANGÉNYA ANJEUN ANJEUN RAJU HUJAN, JEUNG KITU KUDU Hujan ngeclok, JEUNG KITU KUDU Hujan ngeclak, JEUNG KITU NYAWA. NU. NU. >> NU. >> NYIEUN NU. >> NYIEUN NU. >> HAYU HANYA NU. >> Hayu atuh urang ngan ukur ngomong NU. >> Hayu atuh Ngan ieu. >> Hayu atuh Ngan ieu. >> Hayu atuh Ngan ieu. SADAYANA >> Hayu atuh Ngan ieu. UNGGAL WAKTOS >> Hayu atuh Ngan ieu. Unggal waktos Anjeun >> Hayu atuh Ngan ieu. Unggal waktos anjeun nyarios >> Hayu atuh Ngan ieu. Unggal waktos anjeun nyarios hayu urang >> Hayu atuh Ngan ieu. Unggal waktos anjeun nyarios hayu urang candak >> Hayu atuh Ngan ieu. Unggal waktos anjeun nyarios hayu urang candak A Unggal waktos anjeun nyarios hayu urang candak A Unggal waktos anjeun nyarios hayu urang tingali Unggal waktos anjeun nyarios hayu urang tingali di luar, SAKTI MANÉHNA NGOMONG JEUNG KITU KITU KA LUAR JEUNG, I Unggal waktos anjeun nyarios hayu urang tingali di luar, kuring ngagorowok. Katingali ka luar, kuring ngageroan. Katingali ka luar, kuring ngageroan. abdi Katingali ka luar, kuring ngageroan. ABDI TERANG Katingali ka luar, kuring ngageroan. ABDI TERANG Katingali ka luar, kuring ngageroan. Abdi terang éta Katingali ka luar, kuring ngageroan. Abdi terang éta henteu Katingali ka luar, kuring ngageroan. Abdi terang éta henteu bade Katingali ka luar, kuring ngageroan. Abdi terang éta henteu bade Katingali ka luar, kuring ngageroan. Abdi terang éta moal janten Katingali ka luar, kuring ngageroan. Abdi terang éta moal janten A Abdi terang éta moal janten A NYAHO TEU BAKAL JADI PRETTY Kuring terang éta henteu bakal janten pandangan anu leres. SIFAT SAKET. SIFAT SAKET. THE SIFAT SAKET. THE SATELLITE SIFAT SAKET. GAMBAR SATELIT SIFAT SAKET. GAMBAR SATELIT Tukangeun GAMBAR SATELIT Tukangeun GAMBAR SATELIT DI Tukangeun Kuring. Abdi. Abdi. TUH Abdi. NYAÉTA Abdi. Aya sababaraha Abdi. Aya sababaraha anu ipis Abdi. Aya sababaraha titik ipis Abdi. Aya sababaraha tempat ipis Aya sababaraha tempat ipis Aya sababaraha tempat ipis ka Aya sababaraha tempat leutik ka kulon Aya sababaraha titik leutik ka kulonna Aya sababaraha titik leutik ka kulonna Aya sababaraha titik leutik ka kulon ka pantai Aya sababaraha tempat anu ipis ka kulonna tina parobahan basisir. BARATNA LEUWIH JEUNG BARANG. BARATNA LEUWIH JEUNG BARANG. BENER BARATNA LEUWIH JEUNG BARANG. BENER Dinten, BARATNA LEUWIH JEUNG BARANG. BENER DINA, A BARATNA LEUWIH JEUNG BARANG. BENERNA Dinten ieu, LOBA BARATNA LEUWIH JEUNG BARANG. Bener-bener Dinten ieu, seueur BARATNA LEUWIH JEUNG BARANG. BENER DIDIEU Kieu, Seueur BENER DIDIEU Kieu, Seueur BENER DIDIEU Kieu, Seueur KASENIAN BENER DIDIEU Kieu, Seueur KASENIAN ANJEUN BENER DINA Ayeuna, Seueur KASENIAN ANU DATANG BENER DIDIEU Kieu, Seueur KASENIAN ANJEUN BENER Dinten ieu, Seueur KASENIAN ANJEUNG TI DATANG SPOTTINESS DATANG TI SPOTTINESS DATANG SAKA PUNJUT SPOTTINESS DATING TI PERINGKAT UPPER SPOTTINESS DATANG TI LEVEL UPPER RENDAH SPOTTINESS DATING TI PERINGKAT UPPER RENDAH SPOTTINESS DATING TI PERINGKAT UPPER RENDAH KA SPOTTINESS DATING TI PERINGKAT LINGKUNG LEUWIH TEU SEA. TINGKAT UPPER RENDAH KA SEA. TINGKAT UPPER RENDAH KA SEA. THE TINGKAT UPPER RENDAH KA SEA. DOPPLER TINGKAT UPPER RENDAH KA SEA. DOPPLER RADAR TINGKAT UPPER RENDAH KA SEA. DOPPLER RADAR NYAÉA TINGKAT UPPER RENDAH KA SEA. DOPPLER RADAR NGasilkeun DOPPLER RADAR NGasilkeun DOPPLER RADAR NGASILKEUN A RADAR DOPPLER NGASILKEUN KASILAHAN RADAR DOPPLER NGASILKEUNKEUN kasempetan DADANYA RADAR NGASILKEUN KASIH HUJAN. Kasempetan hujan. Kasempetan hujan. THE Kasempetan hujan. PANGSAÉNA Kasempetan hujan. Kasempetan anu pangsaéna Kasempetan hujan. Kasempetan anu pangsaéna nyaéta Kasempetan hujan. Kasempetan anu pangsaéna aya Kasempetan hujan. Kasempetan anu pangsaéna nyaéta Kasempetan anu pangsaéna nyaéta Kasempetan anu pangsaéna nyaéta di basisir. Basisir Basisir URANG Basisir KAMI GADUH Basisir URANG BATUR Basisir URANG BISA NYUTUR Basisir URANG SADAYANA NGALAPI KACAPATAN Basisir URANG BISA NYUKUR JUMLAH URANG BISA NYUKUR JUMLAH URANG SIEUN NYUTIHAN GUNUNGAN HUJAN. Hujan. Hujan. JADI Hujan. SAJAUH IEU, Hujan. JAUH JAUH, TEU Hujan. JAUH JAUH, TEU NINGALI Hujan. JAUH JAUH, TEU NINGALI LEUWIH. JAUH JAUH, TEU NINGALI LEUWIH. JAUH JAUH, TEU NINGALI LEUWIH. abdi JAUH JAUH, TEU NINGALI LEUWIH. Abdi masih JAUH JAUH, TEU NINGALI LEUWIH. Abdi masih mikir JAUH JAUH, TEU NINGALI LEUWIH. Abdi masih mikir éta JAUH JAUH, TEU NINGALI LEUWIH. Kuring masih nyangka éta JAUH JAUH, TEU NINGALI LEUWIH. Kuring masih nyangka éta A Kuring masih nyangka éta A Kuring masih mikir yén éta mungkin Kuring masih mikir yén éta mungkin ieu Kuring masih mikir yén éta mungkin dina soré ieu, Kuring masih mikir yén éta mungkin dina soré ieu, tapi Kamungkinan soré ieu, Tapi Kamungkinan soré ieu, Tapi éta Kamungkinan soré ieu, tapi katingalina Kamungkinan soré ieu, tapi éta Sigana PRETTY Kamungkinan soré ieu, Tapi éta Sigana PRETTY surem Kamungkinan soré ieu, Tapi éta Sigana PRETTY surem kaluar MUNGKIN SENENGNA INI, TAPI KATELITNA SUKSES BISA GRIM DI TIYA Katingali SENANG KURING DI TIYA Katingali PRIMTIK GRIM DIDIEU KANAN Katingali PRIMTIK GRIM DINA AYEUNA AYEUNA. AYEUNA. AYEUNA. NANGSA AYEUNA. Najan THE AYEUNA. Sanaos Haseup AYEUNA. HENTEU ROKOK JEUNG AYEUNA. Sanaos Haseup Sareng THE Sanaos Haseup Sareng THE Sanaos Haseup sareng Klompok, Sanaos Haseup Sareng Kelompok, 70 Sanaos Haseup Sareng Kelompok, 70 Badé Sanaos Haseup Sareng Kelompok, 70 Bakal Sanaos Haseup Sareng Kelompok, 70 Bakal Nyaéta Sanaos Haseup Sareng Kelompok, 70 Bakal Paling Hébat KELOMPOK, 70 ANJEUN ANGGOTA CLOUDS, 70 ANJEUN LUNCHTIME NGEJUT CLOUDS, 70 ANJEUN KANGGO SUHU LUNCHTIME TERHEUNG CLOUDS, 70 KANGGO JADI LEMARNA LUNCHTIME TERHADAP WE CLOUDS, 70 ANJEUN KANGGO SUHUN LAMPU PANASINGNA URANG TEMPERATUR LUNCHTIME URANG TEMPERATUR LUNCHTIME URANG TELAH TEMPERATUR LUNCHTIME URANG SADAYANA TEMPERATUR LUNCHTIME URANG SADAYANA A TEMPERATUR LUNCHTIME URANG SADAYANA SADAYANA. Kungsi dina bari. Kungsi dina bari. IEU Kungsi dina bari. IEU Kungsi dina bari. ITU A Kungsi dina bari. ITU AYA RUSU Kungsi dina bari. Éta mangrupikeun HUMID Kungsi dina bari. Éta mangrupikeun panyandakan HUMID OUT Kungsi dina bari. Éta mangrupikeun panyandungan HUMID di ditu. Éta mangrupikeun panyandungan HUMID di ditu. Éta mangrupikeun panyandungan HUMID di ditu. TUH Éta mangrupikeun panyandungan HUMID di ditu. NYAÉTA Éta mangrupikeun panyandungan HUMID di ditu. Aya sababaraha Éta mangrupikeun panyandungan HUMID di ditu. Aya sababaraha héjo Éta mangrupikeun panyandungan HUMID di ditu. Aya sababaraha titik héjo. Aya sababaraha titik héjo. Aya sababaraha titik héjo. abdi Aya sababaraha titik héjo. Abdi kagungan Aya sababaraha titik héjo. ABDI KEDAH Aya sababaraha titik héjo. Abdi kedah percanten Aya sababaraha titik héjo. Abdi kedah percanten ka jelema Aya sababaraha titik héjo. Abdi kedah percanten ka éta Abdi kedah percanten ka éta Abdi kedah percanten ka jalma anu adil Abdi kedah percanten ka jalma-jalma anu SALAH SALAH. SILIH SALAH. SILIH SALAH. UMUM, SILIH SALAH. Sacara umum, IT SILIH SALAH. Sacara umum, éta SILIH SALAH. Sacara umum, éta henteu pikaresepeun SILIH SALAH. Sacara umum, éta henteu matak hésé pikeun Sacara umum, éta henteu matak hésé pikeun Sacara umum, teu matak matak bahaya Sacara umum, teu matak hésé ngabahayakeun hawa Sacara umum, teu matak hésé ngabahayakeun kualitas udara Sacara umum, teu matak hésé ngabahayakeun kualitas udara ka KUALITAS UDARA LUAR BIASA KA KUALITASI HUTAN PISAN DITERUSKEUN. Neruskeun. Neruskeun. NU Neruskeun. PERHATOSAN Éta Neruskeun. PERINGATAN Éta Neruskeun. PERHATOSAN ANJEUN Neruskeun. PERHATOSAN ANU DI TEMPAT Neruskeun. PERHATOSAN ANU DI TEMPAT Sateuacan PERHATOSAN ANU DI TEMPAT Sateuacan PERHATOSAN ANJEUN DI TEMPAT Sateuacan siang. SORENG SORENG JADI SORENG JADI UTAMA SORENG JEUNG KURING UTAMA. JEUNG KURING UTAMA. JEUNG KURING UTAMA. Sababaraha JEUNG KURING UTAMA. Sababaraha wilayah JEUNG KURING UTAMA. Sababaraha wilayah gaduh JEUNG KURING UTAMA. Sababaraha wilayah parantos pencét JEUNG KURING UTAMA. Sababaraha wilayah parantos pencét 80. Sababaraha wilayah parantos pencét 80. Sababaraha wilayah parantos nganiaya 80. HUTAN Sababaraha wilayah parantos nganiaya 80. KUALITAS HUTANG Sawatawis Wewengkon Anu Kénging 80. KUALITAS HAWAT nyaéta Sawatawis Wewengkon parantos pencét 80. KUALITAS HAYAT NINGKAT Sawatawis Wewengkon parantos pencét 80. KUALITAS HAYAT NINGKAT Kieu MUNGKUL HANGSA NU NGADANG Ieu KUALITAS HAYAT NANGKANG MINGGU INI. MINGGU. MINGGU. NU MINGGU. KAHAYANG NA MINGGU. Éta bakal MINGGU. Éta bakal diéstokeun MINGGU. Éta bakal dititipkeun ka MINGGU. Éta bakal DIPÉTÉNÉK Pikeun NGÉLÉS Éta bakal DIPÉTÉNÉK Pikeun NGÉLÉS Éta bakal dititipkeun pikeun ngisep udud. Haseup. Haseup. >> Haseup. >> NYA Haseup. >> HENTEU HENTEU Haseup. >> Sanés nanaon tapi Haseup. >> HENTEU AYA TAPI PEMBUNUHAN >> HENTEU AYA TAPI PEMBUNUHAN >> HENTEU TEU NANGTU TANGGAL BANGKIT >> HENTEU TEU NANGTU TANGGAL BANGKIT Leres >> Sanés sanés tapi tongkat gulung ayeuna ayeuna. GANGGUNG AYEUNA AYEUNA. GANGGUNG AYEUNA AYEUNA. >> GANGGUNG AYEUNA AYEUNA. >> NYA GANGGUNG AYEUNA AYEUNA. >> Anjeunna GANGGUNG AYEUNA AYEUNA. >> Anjeunna nyarios GANGGUNG AYEUNA AYEUNA. >> Anjeunna nyarioskeun perkawis GANGGUNG AYEUNA AYEUNA. >> Anjeunna nyarioskeun perkawis ieu >> Anjeunna nyarioskeun perkawis ieu >> Anjeunna nyarioskeun perkawis kota >> Anjeunna nyarioskeun perkawis kota >> Anjeunna nyarioskeun perkawis kota biru >> Anjeunna nuju nyarios perkawis kota walungan biru. Kota SUNGAI BULAN. Kota SUNGAI BULAN. IEU Kota SUNGAI BULAN. IEU Kota SUNGAI BULAN. Éta dasarna Kota SUNGAI BULAN. ENT dasarna Ical. ENT dasarna Ical. ENT dasarna Ical. Kieu ENT dasarna Ical. KAWASAN IEU ENT dasarna Ical. Ieu daerah caket ENT dasarna Ical. Ieu daerah caket KINSEY ENT dasarna Ical. Ieu daerah caket walungan KINSEY Ieu daerah caket walungan KINSEY Wilayah ieu caket komunitas walungan KINSEY Ieu daerah caket sakola komunitas walungan KINSEY. SEKOLAH KOMUNITAS. SEKOLAH KOMUNITAS. >> SEKOLAH KOMUNITAS. >> THE SEKOLAH KOMUNITAS. >> SADAYANA SEKOLAH KOMUNITAS. >> SADAYEUN DITURUN SEKOLAH KOMUNITAS. >> WILAYAH TENGAHNA SEKOLAH KOMUNITAS. >> Daérah anu lengkep diturunkeun nyaéta >> Daérah anu lengkep diturunkeun nyaéta >> WILAYAH SELURUH DITANGGUNG DIPANGGUNG >> WILAYAH KALILAHAN DITURUNAN DIKUKSUR >> WILAYAH KALILAHAN DITURUNAN DIPANGGUH LALAKI >> Daérah anu lengkep diturunkeun dirobih ku NGABUKUR NGALELEPÉNG ngaliwatan NGABUKTIKAN LENGKAH LALAKI SUNGAI. SUNGAI. SUNGAI. JADI SUNGAI. JADI PET SUNGAI. JADI PET THE SUNGAI. JADI PET THE I SUNGAI. JADI PET THE I LOBA SUNGAI. JADI PET THE I LOBA. JADI PET THE I LOBA. JADI PET THE I LOBA. >> JADI PET THE I LOBA. >> PALING PALING JADI PET THE I LOBA. >> Kaseueuran JADI PET THE I LOBA. >> Kaseueuranana JADI PET THE I LOBA. >> Kaseueuran Area JADI PET THE I LOBA. >> Kaseueuran wilayah tetep >> Kaseueuran wilayah tetep >> Kaseueuran kawasan tetep dina kahandap >> Kaseueuran Area tetep dina tingkat >> Kaseueuran kawasan tetep dina tingkat tilu >> Kaseueuran daérah tetep di handapeun tingkat tilu tilas panempatan UNDER TINGKAT TIGA PENILAIAN UNDER TINGKAT TIGA PESAN ACARA UNDER TINGKAT TIGA Pesenan Évakuasi Nyegah UNDER TINGKAT TIGA Pesenan Évakuasi Ngadagoan Jalma UNDER TINGKAT TIGA Pesenan Évakuasi Nyegah Jalma Ti Pesenan nyegah jalma ti PESANAN NGAMANJANGKEUN JALMA TI PAMARIKSA PESANAN NGANJANGKEUN JALMA TI PISIK Pesenan Nyegah Jalma Ti Ngariksa ka Imah Pesenan Nyegah Jalma Ti Ngariksa ka Imah Sareng Parios di Bumi sareng Parios di Bumi sareng Bisnis. BISNIS. BISNIS. THE BISNIS. Seuneu BISNIS. SENI NYAUNG BISNIS. Seuneu 166.000 BISNIS. Seuneu 166.000 acre. Seuneu 166.000 acre. Seuneu 166.000 acre. >>> Seuneu 166.000 acre. >>> HADE, Seuneu 166.000 acre. >>> BAIK, JALMA Seuneu 166.000 acre. >>> Nya, JELEMA TERUS Seuneu 166.000 acre. >>> Nya, Jalma Terus >>> Nya, Jalma Terus >>> Sae, Jalma-jalma teraskeun ngempelkeun >>> Nya, Jalma Terus Kirimkeun JEUNG >>> Nya, Jalma Terus Kirimkeun sareng Bagikeun >>> Nya, Jalma Terus Kirimkeun sareng Bagikeun A >>> Nya, Jalma Terus Kirimkeun Sareng Bagikeun Anu Seueur >>> Nya, Jalma Terus Kirimkeun Sareng Bagikeun Sajumlah Besar >>> Nya, Jalma Terus Kirimkeun Sareng Bagikeun Sajumlah Besar Kirimkeun sareng Bagikeun Sajumlah Besar Kirimkeun sareng Bagikeun Sajumlah Besar tina Inpormasi Kirimkeun sareng Bagikeun Sajumlah Besar tina Inpormasi Ngeunaan Kirimkeun sareng Bagikeun Sajumlah Besar tina Inpormasi Ngeunaan Kumaha Kirimkeun sareng Bagikeun Sajumlah Besar tina Inpormasi Ngeunaan Kumaha Ieu MISIFORMASI perkawis kumaha ieu MISIFORMASI TENTANG KUMAHA INI KABEH MISIFORMASI TENTANG KUMAHA INI KAHIRUPAN MIMITI. WILDFIRES dimimitian. WILDFIRES dimimitian. RESMI WILDFIRES dimimitian. RESMI NANGGO WILDFIRES dimimitian. RESMI NU NYAEUN WILDFIRES dimimitian. RESMI NANGGO ANU BISA WILDFIRES dimimitian. Pejabat nyatakeun yén éta bisa dipiboga Pejabat nyatakeun yén éta bisa dipiboga Pejabat nyatakeun yén bisa boga kahirupan nyata Pejabat nyatakeun yén bisa ngalaman konsép hirup nyata. KONSEKSI-HIRUP NYATA. KONSEKSI-HIRUP NYATA. FACEBOOK KONSEKSI-HIRUP NYATA. FACEBOOK nyaéta KONSEKSI-HIRUP NYATA. FACEBOOK AYEUNA KONSEKSI-HIRUP NYATA. FACEBOOK AYEUNA JANJI KONSEKSI-HIRUP NYATA. FACEBOOK AYEUNA JANJI TO FACEBOOK AYEUNA JANJI TO FACEBOOK AYEUNA JANJI KANGGO NGANGGUL FACEBOOK AYEUNA JANJI KANGGO MANGKAL PALSU FACEBOOK AYEUNA JANJI KANGGO MUNCANG CERITA PALSU FACEBOOK AYEUNA JANJI KANGGO MUNCANGKAN CARITA PALSU Éta Cabut carita palsu Cabut carita palsu anu ANTIFA Cabut carita palsu anu dimimitian ANTIFA Cabut carita palsu anu antip dimimitian Cabut carita palsu anu ANTIFA Mimitian WILDFIRES Cabut carita anu palsu anu ANTIFA Mimitian WILDFIRES DI ANTIFA MIMPULAN WILDFIRES DI ANTIFA Mimitian WILDFIRES DI OREGON. OREGON. OREGON. AS OREGON. AS KRISTEN OREGON. AS KRISTEN NERANGKEUN OREGON. AS KRISTEN NERANGKEUN Jelema AS KRISTEN NERANGKEUN Jelema AS KRISTEN NERANGKEUN JEUNG RUMAH SANG KRISTEN NERANGKEUN JEUNG RUMORA Tuluy AS KRISTEN NERANGKEUN JEUNG RUMORA TULAJEUNG SANGKA KRISTEN NERANGKEUN JEUNG RUMORI TERUS NYARUT. RUMORI TERUS NYARUT. RUMORI TERUS NYARUT. >> RUMORI TERUS NYARUT. >> THE. >> THE. >> THE. >> >> THE. >> Wartawan: >> THE. >> Wartawan: HUKUM >> THE. >> Wartawan: PENGUATKUASAAN HUKUM >> Wartawan: PENGUATKUASAAN HUKUM >> Wartawan: AGENSI PENGUASAAN HUKUM >> Wartawan: AGENSI PENGUASAAN HUKUM >> Wartawan: AGENSI PENGUAT UNDANG-UNDANG SAJAK >> Wartawan: AGENSI PENGUAT UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG SANGÉNG ULANGAN AGENSI parantos nyarios deui AGENSI parantos ngadangu ANTIFA AGENSI parantos ngadangu ulang ANTIFA henteu AGENSI parantos nyarios deui ANTIFA henteu AGENSI parantos nyarios deui ANTIFA henteu dimimitian AGENSI parantos nyarios deui ANTIFA henteu dimimitian AGENSI parantos nyarios deui ANTIFA henteu ngamimitian OREGON ANTIFA TEU Mimitian OREGON ANTIFA TEU MIMPULAN WILDFIRES OREGON. WILDFIRES. WILDFIRES. BARI WILDFIRES. BARI BATUR WILDFIRES. Sedengkeun sababaraha jalma WILDFIRES. Sedengkeun sababaraha jalma gaduh WILDFIRES. Sedengkeun sababaraha jalma parantos Sedengkeun sababaraha jalma parantos Sedengkeun sababaraha jalma parantos ditangkep Sedengkeun sababaraha jalma parantos ditangkep Sedengkeun sababaraha jalma parantos ditangkep pikeun ARSON, Sedengkeun sababaraha jalma geus ditangkep pikeun ARSON, pejabat Ditangkep Pikeun ARSON, RESMI Ditangkep pikeun ARSON, pejabat ceuk Ditangkep pikeun ARSON, pejabat ceuk aranjeunna Ditangkep pikeun ARSON, pejabat ceuk aranjeunna Ditangkep pikeun ARSON, pejabat ceuk aranjeunna henteu Ditangkep pikeun ARSON, Pejabat ceuk aranjeunna henteu bagian Ditangkep pikeun ARSON, Pejabat ceuk aranjeunna henteu bagian ti Ditangkep pikeun ARSON, pejabat ceuk aranjeunna henteu bagian tina A Cenah aranjeunna sanés bagian ti A Cenah aranjeunna sanés bagian tina rencana Saur aranjeunna sanés bagian tina rencana atanapi Cenah aranjeunna sanés bagian tina rencana ATAWA A Saur aranjeunna sanés bagian tina rencana atanapi anu koordinasi Cenah aranjeunna sanés bagian tina rencana atanapi usaha anu koordinasi RENCANA ATAWA SIKAP SISWA RENCANA ATAWA SADAYANA CAMPURAN KA RENCANA ATAWA SIKAP MATAKNA SUSU KOordinasi RENCANA ATAWA SIKAP NGAKAKAKSA KASARKEUN BURUNG. BÉRÉN BURUK. BÉRÉN BURUK. STOPPING BÉRÉN BURUK. STOPPING ieu BÉRÉN BURUK. STOPPING RUMORS ieu BÉRÉN BURUK. Ngeureunkeun ieu jumlahna parantos BÉRÉN BURUK. Ngeureunkeun ieu jumlahna parantos Ngeureunkeun ieu jumlahna parantos Ngeureunkeun ieu jumlahna parantos PISAN Ngeureunkeun ieu jumlah parantos hésé pisan. SUSAH PISAN. SUSAH PISAN. A SUSAH PISAN. A SHERIFF SUSAH PISAN. DEPUTI SHERIFF SUSAH PISAN. DEPUTI SHERIFF SUSAH PISAN. DEPUTI SHERIFF LAPORAN DEPUTI SHERIFF LAPORAN DEPUTI SHERIFF LAPORAN DINA DEPUTI SHERIFF LAPORAN DI KAMERA DEPUTI SHERIFF LAPORAN DINA KAMERA NYarios DEPUTI SHERIFF LAPORAN DINA KAMERA Sebutkeun Ieu. DINA KAMERA NYarios ieu. DINA KAMERA NYarios ieu. >> DINA KAMERA NYarios ieu. >> Kieu DINA KAMERA NYarios ieu. >> Ieu ieu DINA KAMERA NYarios ieu. >> Ieu PENTING. >> Ieu PENTING. >> Ieu PENTING. abdi >> Ieu PENTING. ABDI >> Ieu PENTING. ABDI ANGKAT >> Ieu PENTING. Abdi badé angkat >> Ieu PENTING. Abdi bade nyarios >> Ieu PENTING. Abdi bade nyarios kieu. Abdi bade nyarios kieu. Abdi bade nyarios kieu. ANTIFA. ANTIFA. ANTIFA. Aranjeunna ANTIFA. MARANÉHNA NYAÉTA ANTIFA. Aranjeunna kaluar ANTIFA. Aranjeunna kaluar sabab. Aranjeunna kaluar sabab. Aranjeunna kaluar sabab. TUH Aranjeunna kaluar sabab. NYAÉTA Aranjeunna kaluar sabab. AYA A Aranjeunna kaluar sabab. AYA LOBA Aranjeunna kaluar sabab. AYA seueur Aranjeunna kaluar sabab. AYA Seueur kahirupan Aranjeunna kaluar sabab. AYA LOBA HIRUP DI AYA LOBA HIRUP DI AYA LOBA NYAWA kahirupan AYA LOBA HIRUP DI TANGGUNG JEUNG AYA LOBA HIRUP DI TANGSA JEUNG A AYA Seueur kahirupan anu aya dina taruhan sareng seueur pisan AYA Seueur kahirupan anu aya dina targét sareng seueur pisan AYA Seueur kahirupan anu di tarutkeun sareng seueur jalmi TANGTUNG JEUNG JALMA JALMA TANGSA JEUNG KALABIHAN HARTA JALMA TANGSA JEUNG KALABIHAN HARTA JALMA DI TANGTUNG JEUNG KALABIHAN HARTA RAKSA DI TANGTUNG. Harta di stake. Harta di stake. >> Harta di stake. >> DEUI, Harta di stake. >> DEUI, GANDA Harta di stake. >> Deui, Hukum GANDA >> Deui, Hukum GANDA >> DEUI, PENGAYAAN HUKUM LEBIHAN >> DEUI, AGENSI PADAYAAN HUKUM LEBIHAN >> DEUI, AGENSI PADAYAAN HUKUM LOBA >> DEUI, AGENSI PADAYAAN HUKUM LEBIH DIPANGSA AGENSI PENGUASAAN SAJAKNA AGENSI PENGUASAAN SABARU Kieu AGENSI PENGUASAAN SAÉHNA INI AGENSI PENGUASAAN NU NYAOSA SALAH INI. Ieu PALSU. Ieu PALSU. NU Ieu PALSU. DEPUTI ANU Ieu PALSU. DEPUTI ANU GEUS Ieu PALSU. DEPUTI ANU KUDU Ieu PALSU. DEPUTI ANU TETAPI DITEMPAT Ieu PALSU. DEPUTI ANU TELAH DITUNGGUHKEUN DEPUTI ANU TELAH DITUNGGUHKEUN DEPUTI ANU TÉH DITEMPAT DINA CUTI DEPUTI ANU TETAPI TETAP DINA NINGGAL JEUNG DEPUTI ANU TETAP DITETAPKEUN DINA CUTI JEUNG DEPUTI ANU TETAPI TETAP DINA NINGGAL JEUNG nagara DEPUTI ANU TETAPI DITETAPKEUN DINA NINGGAL JEUNG SIRI NAGARA NINGGAL JEUNG SHERIFF NEGARA NINGGAL JEUNG ANGGOTA NEGERI MOHON NINGGAL JEUNG ANGGOTA NEGERI DIPOHON KA NINGGAL JEUNG ANGGUNGAN NEGERI DIPOHON KA NINGGAL JEUNG ANGGOTA NEGERI DIPOHON KA KOMUNITAS NINGGAL JEUNG ANGGOTA NEGERI DIPOHON KA KOMUNITAS UNTUK Dihapunten ka komunitas pikeun Dihapunten ka komunitas pikeun aranjeunna Dihapunten ka komunitas pikeun pangémutan aranjeunna. NGARASA ANJEUN. NGARASA ANJEUN. A NGARASA ANJEUN. A SHERIFF NGARASA ANJEUN. Kantor Pusat NGARASA ANJEUN. KAPTOR RÉSÉS KANGGO NGARASA ANJEUN. KAPIJÉ KOTA SHERIFF SAJA KAPIJÉ KOTA SHERIFF SAJA KAPIJÉ KOTA SHERIFF Kieu cenah KAPISIN KANTOR SÉSIFF SAÉRÉN LÉSÉ KAPISIN KANTOR SHERIFF SAJARAH PÉRÉSAL INI. Kamis ieu dinten kemis. Kamis ieu dinten kemis. >> Kamis ieu dinten kemis. >> IT Kamis ieu dinten kemis. >> NYA Kamis ieu dinten kemis. >> HENTEU Kamis ieu dinten kemis. >> HENTEU TEU dikonfirmasi Kamis ieu dinten kemis. >> HENTEU DIKONFIRMASI ANTIFA >> HENTEU DIKONFIRMASI ANTIFA >> HENTEU DIKONFIRMASI ANTIFA TAPI >> HENTEU DIKONFIRMASI ANTIFA TAPI SANGKA >> Sanes mastikeun ANTIFA TAPI ANTIFA disangka. TAPI ANTIFA SANGKA. TAPI ANTIFA SANGKA. Kieu TAPI ANTIFA SANGKA. IEU TAPI ANTIFA SANGKA. Ieu langkung TAPI ANTIFA SANGKA. Ieu langkung spésipik TAPI ANTIFA SANGKA. Ieu langkung spésifik pikeun TAPI ANTIFA SANGKA. Ieu langkung spésifik pikeun Ieu langkung spésifik pikeun Ieu langkung spésifik pikeun Area. DAÉRAH. DAÉRAH. LAPORAN DAÉRAH. LAPORAN JEUNG DAÉRAH. LAPORAN JEUNG PANAMPIAN DAÉRAH. LAPORAN JEUNG PANAMPIAN ANU LAPORAN JEUNG PANAMPIAN ANU LAPORAN JEUNG PANONÉNA JALMA LAPORAN JEUNG PANONÉNA ANJEUN Jalma LAPORAN JEUNG PANONÉNA JALMA RÉNA LAPORAN JEUNG PANONÉNA JALMA RÉSÉNYA RÉKA LAPORAN JEUNG PANINGGAL JEUNG RÉSÉNYA AYEUNA RANTING JEUNG LAPORAN JEUNG SILING ANJEUN JALMA ANJEUNG RUPA SAWS JEUNG Jalma boga ranté Saws sareng Jalma-jalma NGADAPKEUN RUPA Saws sareng Tujuan Jalma-jalma NGABANDUNGAN RANTING JEUNG TUJUAN NYA Jalma-jalma NGADAPKEUN RUWE JEUNG SANA TUJUANNA JELEMA NGADAPKEUN RUWE JEUNG GOLÉNA JATUH Jalma-jalma boga ranté Saws jeung tujuanana murag ka TELEFON Jalma-jalma gaduh ranté Saws sareng tujuanana nyaéta murag ka TELEPON HOMES Tujuanana JATUH KA TELEPON HOMES Tujuanana JATUH TELEPON HOMES DI Tujuanana JATUH TELEPON HOMES DINA HARAPAN Tujuanana nyaéta murag ka TELEPON HOMES DINA HARAPAN Tujuanana nyaéta murag ka TELEPON HOMES dina harepan ngamimitian Tujuanana JATUH KA TELEPON HOMES DINA HARAPAN MULAI LAIN DENGAN HARAP MULTI LEBIH LANJUT DENGAN HARAP MULTI LEBIH LANJUT heula. KAHIJI. KAHIJI. >> KAHIJI. >> Wartawan: KAHIJI. >> Wartawan: ITU KAHIJI. >> Reporter: JALMA ANU KAHIJI. >> Reporter: BOSS JELEMA >> Reporter: BOSS JELEMA >> Wartawan: BOSS JALMA JEUNG >> Reporter: ANJEUN BOSS JEUNG THE >> Wartawan: ANJEUN BOSS JEUNG SHERIFF >> Wartawan: ANJEUN BOSS JEUNG SHIFIFF JEUNG >> Reporter: ANJEUN BOSS JEUNG SHERIFF JEUNG >> Wartawan: ANJEUN BOSS JEUNG SHERIFF JEUNG FBI Sareng SHERIFF JEUNG FBI Sareng SHERIFF JEUNG FBI Sareng SHERIFF JEUNG FBI SAÉHNA Sareng SHERIFF JEUNG FBI parantos ngadaptar LAPORAN JEUNG SHERIFF JEUNG FBI NGABARITAKEUN LAPORAN ANU Sareng SHERIFF JEUNG FBI KAPANGSA LAPORAN LAKU GEUS LAPORAN LAPORAN LAKU GEUS LAPORAN LAPORAN NU LAKU KIEU. Kieu. Kieu. THE Kieu. SIEUN Kieu. SIEUN ANJEUN Kieu. SIEUN ANJEUN Kieu. SIEUN ANJEUN NYA Kieu. SIEUN NYAITU JEUNG RUMORI INI SIEUN NYAITU JEUNG RUMORI INI SIEUN ANJEUN JEUNG SUMBER INI KUDU SIEUN NYAITU JEUNG RUMOR ieu bakal diletak SIEUN NYAITU JEUNG KALIMAH INI JEUNG MASUKEUN JALMA SIEUN ANJEUN JEUNG SUMBER INI JADI MASUKEUN JALMA SIEUN NYAITU JEUNG SUMBER INI BAKAL MASUKEUN JALMA BENER. AKAN NANGTU JALMA BANGBUNG. AKAN NANGTU JALMA BANGBUNG. TUH AKAN NANGTU JALMA BANGBUNG. NYAÉTA AKAN NANGTU JALMA BANGBUNG. Aya jalma AKAN NANGTU JALMA BANGBUNG. Aya jalma anu nyobaan AKAN NANGTU JALMA BANGBUNG. Aya jalma anu nyoba Aya jalma anu nyoba Aya jalma anu nyoba ngajaga Aya jalma anu nyoba ngajaga harta ANJEUN Jalma nyoba-nyoba ngajaga panyandungan PROPERTY Aya jalma anu nyoba-nyoba ngajagaan mobil-mobil STOPPING STOPPING. Ngajaga mobil STOPPING PROPERTY. Ngajaga mobil STOPPING PROPERTY. >> Ngajaga mobil STOPPING PROPERTY. >> THE Ngajaga mobil STOPPING PROPERTY. >> Kahiji Ngajaga mobil STOPPING PROPERTY. >> Hal kahiji Ngajaga mobil STOPPING PROPERTY. >> Anu pangheulana mah Ngajaga mobil STOPPING PROPERTY. >> Anu pangheulana mah Ngajaga mobil STOPPING PROPERTY. >> Anu pangheulana anu kuring naroskeun >> Anu pangheulana anu kuring naroskeun >> Anu pangheulana kuring naros ka anjeunna >> Anu pangheulana kuring bade naros ka anjeunna >> Anu pangheulana kuring baris naroskeun ka anjeunna >> Hal anu pangpayunna kuring baris naroskeun ka anjeunna >> Anu pangheulana kuring bade naros ka anjeunna punten >> Hal anu pangpayunna kuring bade naroskeun ka anjeunna mangga liren >> Hal anu pangpayunna kuring baris naroskeun ka anjeunna nyaéta hal. ANJEUNNA LAKU ANJEUN NYAUNGAN. ANJEUNNA LAKU ANJEUN NYAUNGAN. URANG ANJEUNNA LAKU ANJEUN NYAUNGAN. KAMI GADUH ANJEUNNA LAKU ANJEUN NYAUNGAN. Urang parantos ngahontal ANJEUNNA LAKU ANJEUN NYAUNGAN. Urang parantos ngahontal ANJEUNNA LAKU ANJEUN NYAUNGAN. Kami parantos ngahontal ANJEUNNA LAKU ANJEUN NYAUNGAN. URANG SADAYANA TEU A ANJEUNNA LAKU ANJEUN NYAUNGAN. Urang parantos ngahontal sajumlah Urang parantos ngahontal sajumlah Kami parantos ngahontal sajumlah Kami parantos dugi ka sajumlah aranjeunna. SAGANGNA. SAGANGNA. Upami SAGANGNA. Upami aranjeunna SAGANGNA. Upami aranjeunna ningali SAGANGNA. Upami aranjeunna ningali sababaraha Upami aranjeunna ningali sababaraha Upami aranjeunna ningal SUSU BODOH, Upami aranjeunna ningali sakedik SUSPISI, nelepon Upami aranjeunna ningal SUSBISI SUSPISIUS, NELepon KAMI Upami aranjeunna ningal SUSBIJI SUSPISI, NELepon KAMI JEUNG Upami aranjeunna ningali sakedik SUSPISIUS, Nelepon kami sareng hayu Upami aranjeunna ningali sakedik SUSPISIUS, NELepon KA URANG JEUNG KAMI SUSPISI, NELepon KA URANG JEUNG KAMI SUSPISI, NELEUN KAMI JEUNG NGANGGO KANGGO NGANGGO SUSPISI, NELEUN KAMI JEUNG KITU KUDU NGANGGO. TANGAN ITU. TANGAN ITU. IEU TANGAN ITU. IEU TANGAN ITU. Éta henteu sah TANGAN ITU. Éta haram pikeun TANGAN ITU. Éta henteu sah pikeun ngeureunkeun TANGAN ITU. HENTEU NGALANGKEUN SADIRI HENTEU NGALANGKEUN SADIRI HENTEU HENTEU NGAJANGKEUN SOKONGAN DI PALING SUSAH NGAJANGKEUN SABADANG DI GUNPOINT Éta henteu sah pikeun ngeureunkeun batur di GUNPOINT JEUNG Éta henteu sah pikeun ngeureunkeun batur di GUNPOINT JEUNG KA PALING SUSAH NGAJANGKEUN SABADANG DI GUNPOINT JEUNG KA LOBA HENTEU NGALANGKEUN SADAYANA DI GUNPOINT JEUNG KA NU LEUNGSA Éta haram pikeun ngeureunkeun sababaraha jalma di GUNPOINT JEUNG KA LOBA DI GUNPOINT JEUNG KA LOBA DI GUNPOINT JEUNG KA RÉNA jalma DI GUNPOINT JEUNG KA RÉKA jalma Éta DI GUNPOINT JEUNG KA RÉKA jalma anu urang DI GUNPOINT JEUNG KA RÉKA jalma anu urang DI GUNPOINT JEUNG KA RÉKA jalma anu urang tingali DI GUNPOINT JEUNG KA RÉKA jalma anu urang tingali jalan Jalma-jalma anu ku urang ditingali bade Jalma-jalma anu urang atos ningalian Jalma anu urang tingali kana ieu Jalma-jalma anu ku urang ditingali lebet kana ieu wilayah Jalma anu urang atos lebet kana ieu wilayah nyaéta Jalma-jalma anu ku urang ditingali lebet ka ieu wilayah saéstuna Kana wilayah ieu saéstuna Kana wilayah ieu saleresna bade Kana wilayah ieu saéstuna badé ka Kana wilayah ieu saleresna badé kénging Kana wilayah ieu nyata bakal kéngingkeun Kana wilayah ieu nyata bakal kéngingkeun A Kana wilayah ieu saéstuna bakal kéngingkeun beban Kana wilayah ieu nyata bakal kéngingkeun beban BAKAL MUNGKIN MUNGKIN JUGA BISA MUNGKIN MUNGKIN JUGAAN ANJEUN BISA MUNGKIN MUNGKIN JANJI PRIBADI BISA MUNGKIN MUNGKIN JANJIAN DIRI SORANGAN. BELONGING DIRI PRIBADI. BELONGING DIRI PRIBADI. THE BELONGING DIRI PRIBADI. Anu pangakhirna BELONGING DIRI PRIBADI. Hal anu terakhir BELONGING DIRI PRIBADI. Hal anu terakhir kuring BELONGING DIRI PRIBADI. Hal anu terakhir anu kuring hoyong BELONGING DIRI PRIBADI. Hal anu terakhir anu kuring hoyong BELONGING DIRI PRIBADI. Hal anu pang akhirna kuring hoyong ningali BELONGING DIRI PRIBADI. Hal anu terakhir anu kuring hoyong ningali nyaéta Hal anu terakhir anu kuring hoyong ningali nyaéta Hal anu terakhir anu kuring hoyong ningali aya naon Hal anu pang akhirna kuring hoyong ningali aya naon anu TRAGIS Hal anu terakhir anu kuring hoyong ningali aya naon anu leres-leres kajadian Naon-naon anu kajadian TRAGIS Naon-naon anu TRAGISLAL kajadian sabab Naon-naon anu TRAGISLAL kajadian sabab sababaraha urang Naon waé anu leres-leres kajadian sabab aya anu Kusabab batur Kusabab batur anu overreacting Kusabab batur anu overreacting TO Kusabab batur anu overreach kana hal Kusabab aya anu leuwih hébat kana hal aranjeunna Ngagaleuh Pikeun Hal Aranjeunna NGAGALANGKEUN KANGGO SADAYANA SIEU PERCAYA NGAGALANGKEUN KANGGO SADAYANA YAKIN YAKIN NGAGALANGKEUN SANGKA SADAYANA PERCAYA ANJANA JENAYAH Ngagaleuh Pikeun Hal Anu Dipercaya nyaéta HUKUM JEUNG Ngagaleuh Pikeun Hal Anu Dipercaya nyaéta HUKUM JEUNGNA NGAGALANGKEUN NGAJADI SADAYANA PERCAYA ANJANA JENAYAH JEUNG ANJEUN YAKIN JENAYAH JEUNG NYA YAKIN JENAYAH JEUNG TEU. TEU. TEU. Anjeun. Anjeun. Anjeun. >>> Anjeun. >>> DO Anjeun. >>> Naha anjeun Anjeun. >>> Naha anjeun ngagaduhan Anjeun. >>> Naha anjeun ngagaduhan hal Anjeun. >>> Naha anjeun ngagaduhan hal >>> Naha anjeun ngagaduhan hal >>> Naha anjeun ngagaduhan hal anu anjeun pikahoyong >>> Naha anjeun ngagaduhan hal anu hoyong Kami >>> Naha anjeun ngagaduhan hal anu hoyong Kami >>> Naha anjeun ngagaduhan hal anu hoyong kami mastikeun, >>> Naha anjeun gaduh hal anu hoyong kami mastikeun, hayu >>> Naha anjeun ngagaduhan hal anu hoyong kami mastikeun, hayu urang >>> Naha anjeun ngagaduhan hal anu hoyong kami mastikeun, hayu urang terang Hoyong kami mastikeun, hayu urang terang Hoyong kami mastikeun, hayu urang terang Hoyong kami mastikeun, hayu urang terang di verifikasi Hoyong kami mastikeun, hayu urang terang dina mastikeun di Hoyong kami mastikeun, hayu urang terang di verifikasi di KGW.COM. DI VERIFY DI KGW.COM. DI VERIFY DI KGW.COM. >>> DI VERIFY DI KGW.COM. >>> THE DI VERIFY DI KGW.COM. >>> THE SHERIFF'S DI VERIFY DI KGW.COM. >>> KANTOR SHERIFF DI VERIFY DI KGW.COM. >>> Kantor SHERIFF PERNAH >>> Kantor SHERIFF PERNAH >>> Kantor SHERIFF PERNAH KEMBALI >>> Kantor SHERIFF TEU NGABALIKI KA URANG >>> Kantor SHERIFF PERNAH NGABALIKI PAMENTAAN KAMI >>> Kantor SHERIFF PERNAH NGABALIKI PAMENTA KAMI >>> Kantor SHERIFF PERNAH NGABALIKKEUN PERSYARATAN KAMI pikeun A PULIH PANJANGKEUN ANJEUN MULI PERMOHONAN KAMI KOMENTAR Balik deui ka urang pikeun paménta ngeunaan Balik deui Paménta Kami Pikeun Koméntar Ngeunaan Aranjeunna MULI PERMOHONAN KAMI KANGGO KOMENTAR KAPITÉNA Koméntar Ngeunaan Kapténna Koméntar ngeunaan Perhatosan Kaptén Aranjeunna Koméntar ngeunaan Perhatosan Kaptén Aranjeunna Koméntar ngeunaan Perhatosan Kaptén Aranjeunna Koméntar ngeunaan Perhatosan Kaptén Aranjeunna di masarakat umum éta Koméntar ngeunaan Perhatosan Kapténna Dina Pertemuan Umum Éta. PERHATOSAN dina RUU RÉLÉNIKA. PERHATOSAN dina RUU RÉLÉNIKA. >>> PERHATOSAN dina RUU RÉLÉNIKA. >>> HADE, PERHATOSAN dina RUU RÉLÉNIKA. >>> Nya, WE PERHATOSAN dina RUU RÉLÉNIKA. >>> Nya, urang terang PERHATOSAN dina RUU RÉLÉNIKA. >>> Nya, urang terang éta PERHATOSAN dina RUU RÉLÉNIKA. >>> Nya, urang terang kitu PERHATOSAN dina RUU RÉLÉNIKA. >>> Nya, urang terang anu seueur pisan >>> Nya, urang terang anu seueur pisan >>> Nya, urang terang yén seueur pisan >>> Nya, urang terang yén seueur anjeun >>> Nya, urang terang yén seueur anjeun anu hoyong >>> Nya, urang terang yén seueur anjeun anu hoyong >>> Nya, urang terang yén seueur anjeun anu hoyong ngabantosan >>> Nya, urang terang yén seueur anjeun anu hoyong ngabantosan aranjeunna ANU HAYANG NULANG KA ANJEUN ANU HAYANG NULANG KA ANJEUN Anu KANGGO ANU HAYANG NULUNG KA ANJEUN Anu DIPIKSA KU ANU HAYANG NULUNG KA ANJEUN Anu DIPIKSA KU ANJING HAYANG NULANG ANJEUN Anu KANGGO KU KAHIJI. Kapangaruhan ku kahiji. Kapangaruhan ku kahiji. Anjeun Kapangaruhan ku kahiji. ANJEUN TIASA Kapangaruhan ku kahiji. Anjeun tiasa ngadon Kapangaruhan ku kahiji. Anjeun tiasa ngadukung Kapangaruhan ku kahiji. ANJEUN BISA NYONTA KA URANG Kapangaruhan ku kahiji. ANJEUN BISA NGARONJAT KA NU KALING BATUR ANJEUN BISA NGARONJAT KA NU KALING BATUR ANJEUN BISA NGARONKEUN KANGGO RESPON KALINGKULAN ANJEUN BISA SENANGKEUN KANA DANA RESPONSE UTARA urang. DANA RESPONSE. DANA RESPONSE. Ngan DANA RESPONSE. HANYA TEKS DANA RESPONSE. NGAN TEXT THE DANA RESPONSE. NGAN TEKSI KECAP DANA RESPONSE. HANJANG TEKS KANGGO KECAP DANA RESPONSE. HANJANG TEKS KANGGO KECAP KA HANJANG TEKS KANGGO KECAP KA HANJANG TEKSI KECAP KECAP KA (503) 226-5088. (503) 226-5088. (503) 226-5088. Anjeun (503) 226-5088. ANJEUN TIASA (503) 226-5088. Anjeun tiasa indit (503) 226-5088. Anjeun tiasa online. Anjeun tiasa online. Anjeun tiasa online. KGW.COM/REDCROSS. KGW.COM/REDCROSS. KGW.COM/REDCROSS. Anjeun KGW.COM/REDCROSS. MARANÉH, KGW.COM/REDCROSS. Anjeun jelema, URANG KGW.COM/REDCROSS. ANJEUNG BOGOH, URANG KGW.COM/REDCROSS. Anjeun jelema, kami geus diangkat KGW.COM/REDCROSS. Anjeun jelema, kami geus ngangkat $ 1,4 Anjeun jelema, kami geus ngangkat $ 1,4 Anjeun jelema, kami geus ngangkat $ 1,4 Juta Anjeun jelema, kami geus ngangkat $ 1,4 Juta Ngan ANJEUN BOGOH, URANG NGUMPUL $ 1,4 Juta ANJEUN ANJEUN BOBOGOH, URANG NGANGGUL $ 1,4 Juta ANJEUN TIASA Tukang JUTAAN HANYA SAJI AKHIR JUTAAN HANYA ANJEUN Rebo kamari. RABEU. RABEU. URANG RABEU. KAMI RABEU. URANG DIGUNUNGAN RABEU. URANG DIALUNGKEUN KU RABEU. URANG DILILIHKEUN KU ANJEUN URANG DILILIHKEUN KU ANJEUN URANG DIALUNGKEUN KU DUKUNGAN Anjeun. NGADUKUNG. NGADUKUNG. HATUR NUHUN NGADUKUNG. HATUR NUHUN NGADUKUNG. HATUR NUHUN NGADUKUNG. HATUR NUHUN NGADUKUNG. HATUR NUHUN pikeun Generasi Anjeun. HATUR NUHUN pikeun Generasi Anjeun. HATUR NUHUN pikeun Generasi Anjeun. KABEH HATUR NUHUN pikeun Generasi Anjeun. KABEH ieu HATUR NUHUN pikeun Generasi Anjeun. KABEH DUIT INI HATUR NUHUN pikeun Generasi Anjeun. SADAYANA DUIT JEUNG DUIT HATUR NUHUN pikeun Generasi Anjeun. KABEH DUITAN INI tetep bener KABEH DUITAN INI tetep bener KABEH DUITNA INI tetep di dieu. IEUH. IEUH. URANG IEUH. KAMI GADUH IEUH. URANG KUDU sababaraha IEUH. URANG KUDU BATAS LAIN

Carita Top KGW: siang 9-15-20

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.468" dur="0.066"> NYIEUNAN </text>
<text sub="clublinks" start="1.534" dur="0.1"> NYIEUNAN AN </text>
<text sub="clublinks" start="1.634" dur="2.036"> NGANGGO HUTANG </text>
<text sub="clublinks" start="3.67" dur="1.668"> JIEUNAN Saringan AIR </text>
<text sub="clublinks" start="5.338" dur="2.102"> JIEUNAN Saringan AIR AS </text>
<text sub="clublinks" start="7.44" dur="0.267"> JIEUNAN Saringan AIR SALIRA WILDFIRES </text>
<text sub="clublinks" start="7.707" dur="0.401"> JIEUNAN Saringan AIR SAJAJARAN </text>
<text sub="clublinks" start="8.108" dur="1.401"> JIEUNAN Saringan AIR SALIRA WILDFIRES LALAKI ngaliwatan </text>
<text sub="clublinks" start="9.509" dur="2.035"> JIEUNAN Saringan AIR AS KANGGO NGALAMI </text>
<text sub="clublinks" start="11.544" dur="0.201"> JIEUNAN Saringan AIR AS KASILIHAN ngaliwatan langit. </text>
<text sub="clublinks" start="11.745" dur="0.166"> LALAKI LALAKI LANGIT. </text>
<text sub="clublinks" start="11.911" dur="0.568"> LALAKI LALAKI LANGIT. >>> </text>
<text sub="clublinks" start="12.479" dur="2.035"> LALAKI LALAKI LANGIT. >>> THE </text>
<text sub="clublinks" start="14.514" dur="3.504"> LALAKI LALAKI LANGIT. >>> Seuneu </text>
<text sub="clublinks" start="18.018" dur="1.267"> LALAKI LALAKI LANGIT. >>> seuneu dina </text>
<text sub="clublinks" start="19.285" dur="0.468"> LALAKI LALAKI LANGIT. >>> KAHAYANGAN DI SELATAN </text>
<text sub="clublinks" start="19.753" dur="0.233"> >>> KAHAYANGAN DI SELATAN </text>
<text sub="clublinks" start="19.986" dur="0.067"> >>> Seuneu di AS Kidul </text>
<text sub="clublinks" start="20.053" dur="1.034"> >>> Seuneu di AS Kidul Kidul nyaéta </text>
<text sub="clublinks" start="21.087" dur="0.668"> >>> Seuneu di AS Kidul nyaéta 100% </text>
<text sub="clublinks" start="21.755" dur="0.1"> >>> Seuneu di Amérika Kidul 100% dikandung. </text>
<text sub="clublinks" start="21.855" dur="0.167"> ASLAND 100% dikandung. </text>
<text sub="clublinks" start="22.022" dur="0.133"> ASLAND 100% dikandung. IEU </text>
<text sub="clublinks" start="22.155" dur="0.234"> ASLAND 100% dikandung. IT BURUK </text>
<text sub="clublinks" start="22.389" dur="0.834"> ASLAND 100% dikandung. DIPANGGUNG 5700 </text>
<text sub="clublinks" start="23.223" dur="0.2"> ASLAND 100% dikandung. DIPANGGUNG 5700 ACRES </text>
<text sub="clublinks" start="23.423" dur="1.068"> ASLAND 100% dikandung. IT BURNED 5700 acre AND </text>
<text sub="clublinks" start="24.491" dur="0.233"> IT BURNED 5700 acre AND </text>
<text sub="clublinks" start="24.724" dur="0.067"> ITÉNG BUKA 5700 ACRÉ JEUNG Ruksak </text>
<text sub="clublinks" start="24.791" dur="0.133"> BALIK 5700 ACRES JEUNG Rusak 600 </text>
<text sub="clublinks" start="24.924" dur="0.101"> DIPANGGUNG 5700 ACRES JEUNG Rusak 600 RUMAH. </text>
<text sub="clublinks" start="25.025" dur="0.2"> Rusak 600 RUMAH. </text>
<text sub="clublinks" start="25.225" dur="0.734"> Rusak 600 RUMAH. EMPAT </text>
<text sub="clublinks" start="25.959" dur="0.233"> Rusak 600 RUMAH. Opat jalma </text>
<text sub="clublinks" start="26.192" dur="0.868"> Rusak 600 RUMAH. EMPAT JALMA ANU </text>
<text sub="clublinks" start="27.06" dur="0.233"> Rusak 600 RUMAH. EMPAT JALMA DIPASA </text>
<text sub="clublinks" start="27.293" dur="0.234"> Rusak 600 RUMAH. EMPAT JELEMA DIPASA DI dinya. </text>
<text sub="clublinks" start="27.527" dur="0.234"> EMPAT JELEMA DIPASA DI dinya. </text>
<text sub="clublinks" start="27.761" dur="0.133"> EMPAT JELEMA DIPASA DI dinya. Jalma </text>
<text sub="clublinks" start="27.894" dur="0.1"> EMPAT JELEMA DIPASA DI dinya. JALMA MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="27.994" dur="0.134"> EMPAT JELEMA DIPASA DI dinya. Jalma masih PERLU </text>
<text sub="clublinks" start="28.128" dur="0.5"> EMPAT JELEMA DIPASA DI dinya. Jalma tetep kudu </text>
<text sub="clublinks" start="28.628" dur="1.068"> EMPAT JELEMA DIPASA DI dinya. Jalma tetep kudu cicing </text>
<text sub="clublinks" start="29.696" dur="0.2"> EMPAT JELEMA DIPASA DI dinya. Jalma-jalma tetep kudu tetep jauh </text>
<text sub="clublinks" start="29.896" dur="0.2"> Jalma-jalma tetep kudu tetep jauh </text>
<text sub="clublinks" start="30.096" dur="0.134"> Jalma-jalma tetep kudu tetep jauh </text>
<text sub="clublinks" start="30.23" dur="0.333"> Jalma-jalma tetep kudu tetep jauh ti jalma-jalma </text>
<text sub="clublinks" start="30.563" dur="0.267"> JALMA MASIH PERLU JAUH TI JEUNG SALAWASNA </text>
<text sub="clublinks" start="30.83" dur="0.834"> Jalma-jalma tetep kudu tetep jauh ti zona épéksi éta </text>
<text sub="clublinks" start="31.664" dur="0.201"> DARI ZON ÉPISI ÉWÉS </text>
<text sub="clublinks" start="31.865" dur="0.133"> DARI ZON ÉPÉSI ÉJALAH NAJAN </text>
<text sub="clublinks" start="31.998" dur="0.034"> DARI ZON ÉPÉSI ÉJALAH sanaos sanaos </text>
<text sub="clublinks" start="32.032" dur="0.2"> DARI ZON ÉPÉSI ÉJALAH É sanaos éta </text>
<text sub="clublinks" start="32.232" dur="2.402"> DARI ZON ÉPÉSI ÉJALAH É sanaos éta </text>
<text sub="clublinks" start="34.634" dur="0.601"> DARI ZON ÉPÉSI ÉJALAH sanaos 100% </text>
<text sub="clublinks" start="35.235" dur="0.3"> Sanaos 100% </text>
<text sub="clublinks" start="35.535" dur="0.1"> Sanaos éta 100% dikandung. </text>
<text sub="clublinks" start="35.635" dur="0.2"> DIKANDUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="35.835" dur="0.067"> DIKANDUNG. NU </text>
<text sub="clublinks" start="35.902" dur="0.1"> DIKANDUNG. Seuneu Éta </text>
<text sub="clublinks" start="36.002" dur="0.401"> DIKANDUNG. Éta seuneu ogé </text>
<text sub="clublinks" start="36.403" dur="0.7"> DIKANDUNG. Éta seuneu ogé mutuskeun </text>
<text sub="clublinks" start="37.103" dur="0.2"> DIKANDUNG. Éta seuneu ogé nangtoskeun THE </text>
<text sub="clublinks" start="37.303" dur="0.334"> Éta seuneu ogé nangtoskeun THE </text>
<text sub="clublinks" start="37.637" dur="0.033"> Éta seuneu ogé ngaluarkeun komunitas </text>
<text sub="clublinks" start="37.67" dur="2.436"> Éta seuneu ogé mutuskeun masarakat di </text>
<text sub="clublinks" start="40.106" dur="0.467"> Éta seuneu ogé ngadékoméntasi komunitas TALENT </text>
<text sub="clublinks" start="40.573" dur="0.167"> Éta seuneu ogé ngadékoméntasi komunitas TALENTA JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="40.74" dur="0.267"> KOMUNITAS TALENTA JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="41.007" dur="0.1"> KOMUNITAS TALENTA JEUNG PHOENIX. </text>
<text sub="clublinks" start="41.107" dur="0.167"> PHOENIX. </text>
<text sub="clublinks" start="41.274" dur="0.134"> PHOENIX. >>> </text>
<text sub="clublinks" start="41.408" dur="0.367"> PHOENIX. >>> COOLER </text>
<text sub="clublinks" start="41.775" dur="0.066"> PHOENIX. >>> SUHU COOLER </text>
<text sub="clublinks" start="41.841" dur="0.201"> PHOENIX. >>> SUHU COOLER JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="42.042" dur="0.233"> >>> SUHU COOLER JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="42.275" dur="0.2"> >>> SUHU COOLER JEUNG MUNGSANG </text>
<text sub="clublinks" start="42.475" dur="0.367"> >>> TEMPERATUR COOLER JEUNG NGARUHUN HUMIDITAS </text>
<text sub="clublinks" start="42.842" dur="0.267"> >>> TEMPERATUR COOLER JEUNG NGADILAKAKEUN HUMIDITÉA </text>
<text sub="clublinks" start="43.109" dur="0.1"> >>> TEMPERATUR COOLER JEUNG NGADILAKAKEUN HUMIDITU NGÉLAH </text>
<text sub="clublinks" start="43.209" dur="0.201"> Ningkatkeun HUMIDITÉH NGÉNGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="43.41" dur="0.133"> NGANGKUNGKEUN HUMIDITÉA Ngidinan Seuneu </text>
<text sub="clublinks" start="43.543" dur="0.067"> NGANGKUHKEUN HUMIDITAS NGÉHÉNGKEUN SANGUT KEBIJAKAN </text>
<text sub="clublinks" start="43.61" dur="0.066"> NGANGKUHKEUN HUMIDITÉH NGÉTÉNGKEUN SANGUT SUMAT KEUN </text>
<text sub="clublinks" start="43.676" dur="0.601"> NGANGKUNGKEUN HUMIDITU NGÉLÉKKEUN CREWS FIRES TO GO </text>
<text sub="clublinks" start="44.277" dur="0.167"> NGANGKUHKEUN HUMIDITU NGÉLÉNGKEUN CREWS SANGUT SANGUN KEUN </text>
<text sub="clublinks" start="44.444" dur="0.1"> NGANGKUHKEUN HUMIDITU NGÉLÉKKEUN SANGUT SENI SOKONGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="44.544" dur="0.3"> SENI SANGUT SUKSES KA </text>
<text sub="clublinks" start="44.844" dur="0.467"> SIPI SENI BANGUN NGALANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="45.311" dur="0.267"> SINOMAN SANGUT SILANGKEUN NGAHANGGUNG DI </text>
<text sub="clublinks" start="45.578" dur="0.167"> SINOMAN SANGUT SUKSES NGAHANGGUNG DI OREGON. </text>
<text sub="clublinks" start="45.745" dur="0.167"> PISAN DI OREGON. </text>
<text sub="clublinks" start="45.912" dur="0.1"> PISAN DI OREGON. AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="46.012" dur="0.901"> PISAN DI OREGON. AYEUNA aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="46.913" dur="0.534"> PISAN DI OREGON. AYEUNA aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="47.447" dur="2.002"> PISAN DI OREGON. AYEUNA ANJEUN NYiptakeun </text>
<text sub="clublinks" start="49.449" dur="0.133"> PISAN DI OREGON. Ayeuna aranjeunna ngadamel garis </text>
<text sub="clublinks" start="49.582" dur="0.234"> Ayeuna aranjeunna ngadamel garis </text>
<text sub="clublinks" start="49.816" dur="4.304"> Ayeuna aranjeunna ngadamel garis sakitar </text>
<text sub="clublinks" start="54.12" dur="1.135"> Ayeuna aranjeunna ngadamel garis sakitar </text>
<text sub="clublinks" start="55.255" dur="0.133"> Ayeuna aranjeunna nyiptakeun garis sakitar FLAMES. </text>
<text sub="clublinks" start="55.388" dur="0.167"> Sakitar FLAMES. </text>
<text sub="clublinks" start="55.555" dur="0.868"> Sakitar FLAMES. 34 </text>
<text sub="clublinks" start="56.423" dur="0.266"> Sakitar FLAMES. 34 PEMBELI </text>
<text sub="clublinks" start="56.689" dur="0.101"> Sakitar FLAMES. 34 PEMBELI NEGERI. </text>
<text sub="clublinks" start="56.79" dur="0.166"> 34 PEMBELI NEGERI. </text>
<text sub="clublinks" start="56.956" dur="0.201"> 34 PEMBELI NEGERI. >> </text>
<text sub="clublinks" start="57.157" dur="1.568"> 34 PEMBELI NEGERI. >> JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="58.725" dur="0.334"> 34 PEMBELI NEGERI. >> Sareng ieu </text>
<text sub="clublinks" start="59.059" dur="0.1"> 34 PEMBELI NEGERI. >> Sareng ieu HÉS-HIT </text>
<text sub="clublinks" start="59.159" dur="0.333"> >> Sareng ieu HÉS-HIT </text>
<text sub="clublinks" start="59.492" dur="0.1"> >> JEUNG KOMUNITAS SUSAH-HIT INI. </text>
<text sub="clublinks" start="59.592" dur="0.167"> KOMUNITAS. </text>
<text sub="clublinks" start="59.759" dur="0.134"> KOMUNITAS. THE </text>
<text sub="clublinks" start="59.893" dur="0.033"> KOMUNITAS. THE EXTENT </text>
<text sub="clublinks" start="59.926" dur="0.1"> KOMUNITAS. THE EXTENT OF </text>
<text sub="clublinks" start="60.026" dur="0.134"> KOMUNITAS. EXTENT THE </text>
<text sub="clublinks" start="60.16" dur="0.367"> KOMUNITAS. EXTENT OF karuksakan </text>
<text sub="clublinks" start="60.527" dur="0.2"> KOMUNITAS. EXTENT OF Ruksakna nyaéta </text>
<text sub="clublinks" start="60.727" dur="0.267"> EXTENT OF Ruksakna nyaéta </text>
<text sub="clublinks" start="60.994" dur="0.067"> EXTENEUN KEROSAN JADI JADI </text>
<text sub="clublinks" start="61.061" dur="0.4"> EXTENEUN KEROSAN TEUING JADI LEUWIH </text>
<text sub="clublinks" start="61.461" dur="0.233"> EXTENEUN KEROSAN JADI JELAS LEUWIH JELAS </text>
<text sub="clublinks" start="61.694" dur="0.167"> EXTENEUN KEROSAN Janten Janten Langkung Jelas Ayeuna. </text>
<text sub="clublinks" start="61.861" dur="0.167"> Janten Langkung Jelas Ayeuna. </text>
<text sub="clublinks" start="62.028" dur="0.134"> Janten Langkung Jelas Ayeuna. AT </text>
<text sub="clublinks" start="62.162" dur="0.367"> Janten Langkung Jelas Ayeuna. SAHENTEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="62.529" dur="0.4"> Janten Langkung Jelas Ayeuna. SAKURANGKAPULA </text>
<text sub="clublinks" start="62.929" dur="1.568"> Janten Langkung Jelas Ayeuna. SAKURANGNA PULUH Jalma </text>
<text sub="clublinks" start="64.497" dur="0.367"> Janten Langkung Jelas Ayeuna. Sahenteuna urang sapuluh jalma gaduh </text>
<text sub="clublinks" start="64.864" dur="0.167"> Janten Langkung Jelas Ayeuna. SAKITURNA PULUH jalma parantos maot </text>
<text sub="clublinks" start="65.031" dur="0.3"> SAKITURNA PULUH jalma parantos maot </text>
<text sub="clublinks" start="65.331" dur="0.101"> SAKITURNA PULUH jalma parantos maot di nagara bagian. </text>
<text sub="clublinks" start="65.432" dur="0.166"> NEGERI. </text>
<text sub="clublinks" start="65.598" dur="0.1"> NEGERI. 22 </text>
<text sub="clublinks" start="65.698" dur="1.802"> NEGERI. 22 DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="67.5" dur="0.401"> NEGERI. 22 DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="67.901" dur="0.1"> NEGERI. 22 Langkung seueur anu leungit. </text>
<text sub="clublinks" start="68.001" dur="0.2"> 22 Langkung seueur anu leungit. </text>
<text sub="clublinks" start="68.201" dur="0.167"> 22 Langkung seueur anu leungit. 1100 </text>
<text sub="clublinks" start="68.368" dur="0.133"> 22 Langkung seueur anu leungit. 1100 HOMÉS </text>
<text sub="clublinks" start="68.501" dur="1.468"> 22 Langkung seueur anu leungit. 1100 DOMPIN Boga </text>
<text sub="clublinks" start="69.969" dur="0.267"> 22 Langkung seueur anu leungit. 1100 DOMPAN parantos </text>
<text sub="clublinks" start="70.236" dur="0.1"> 22 Langkung seueur anu leungit. 1100 RUMAH DITUNGGUL </text>
<text sub="clublinks" start="70.336" dur="0.234"> 1100 RUMAH DITUNGGUL </text>
<text sub="clublinks" start="70.57" dur="0.1"> 1100 RUMAH DIPANGSA SADULUR </text>
<text sub="clublinks" start="70.67" dur="0.134"> 1100 RUMAH TÉNG KURING SADANG </text>
<text sub="clublinks" start="70.804" dur="0.834"> 1100 RUMAH TINGGAL DI RUNTAH SABAB 500 </text>
<text sub="clublinks" start="71.638" dur="0.534"> 1100 RUMAH TÉNÉNA SUSAH DENGAN 500 LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="72.172" dur="0.1"> 1100 RUMAH TELEUNG SUSAH DENGAN 500 STRUKTUR LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="72.272" dur="0.2"> SADENG 500 STRUKTUR LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="72.472" dur="0.1"> SADENGAN 500 STRUKTUR LAIN Siga </text>
<text sub="clublinks" start="72.572" dur="1.335"> SADENGAN 500 STRUKTUR LAIN SAGALA BARUANG </text>
<text sub="clublinks" start="73.907" dur="0.267"> SADENGAN 500 STRUKTUR LAIN SAGALA BARU JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="74.174" dur="0.166"> SADENGAN 500 STRUKTUR LAIN SANGGUH BARENG JEUNG KUDUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="74.34" dur="0.301"> SAKI BARU JEUNG SILAH. </text>
<text sub="clublinks" start="74.641" dur="0.167"> SAKI BARU JEUNG SILAH. RESMI </text>
<text sub="clublinks" start="74.808" dur="0.467"> SAKI BARU JEUNG SILAH. RESMI RESMI </text>
<text sub="clublinks" start="75.275" dur="0.267"> SAKI BARU JEUNG SILAH. OFFICIALS Ngarepkeun Éta </text>
<text sub="clublinks" start="75.542" dur="0.1"> SAKI BARU JEUNG SILAH. RESMI NGADEPÉNYA NOMOR NU </text>
<text sub="clublinks" start="75.642" dur="0.167"> RESMI NGADEPÉNYA NOMOR NU </text>
<text sub="clublinks" start="75.809" dur="0.166"> RESMI PERHarepkeun Éta Nomer Pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="75.975" dur="0.167"> Pejabat Ngarepkeun Nomer Éta Pikeun Tumuh </text>
<text sub="clublinks" start="76.142" dur="0.501"> Pejabat Ngarepkeun Nomer Éta Pikeun Tumuh Dina </text>
<text sub="clublinks" start="76.643" dur="0.967"> Pejabat Ngarepkeun Éta Nomer Pikeun Tumuh Dina </text>
<text sub="clublinks" start="77.61" dur="0.434"> Pejabat Ngarepkeun Nomer Anu Tumuh Kana Datangna </text>
<text sub="clublinks" start="78.044" dur="0.167"> Pejabat Ngarepkeun Nomer Éta Pikeun Tumuh Dina Poé Anu Datang. </text>
<text sub="clublinks" start="78.211" dur="0.2"> Tumuh Dina Poé Datang. </text>
<text sub="clublinks" start="78.411" dur="0.634"> Tumuh Dina Poé Datang. THE </text>
<text sub="clublinks" start="79.045" dur="0.234"> Tumuh Dina Poé Datang. PANGSEUEURNA </text>
<text sub="clublinks" start="79.279" dur="0.834"> Tumuh Dina Poé Datang. PALING AKTIF </text>
<text sub="clublinks" start="80.113" dur="0.334"> Tumuh Dina Poé Datang. PADANAAN PADANANG PALING AKTIF </text>
<text sub="clublinks" start="80.447" dur="0.2"> Tumuh Dina Poé Datang. PADANAAN PADAMANG PALING AKTIF DI </text>
<text sub="clublinks" start="80.647" dur="0.167"> PADANAAN PADAMANG PALING AKTIF DI </text>
<text sub="clublinks" start="80.814" dur="0.133"> PEMBANGUNAN SANGAT PALING AKTIF DI </text>
<text sub="clublinks" start="80.947" dur="0.1"> PEMBANGUNAN SENI PALING AKTIF DI METRO </text>
<text sub="clublinks" start="81.047" dur="1.001"> PALANGGARAN PADANA PALING AKTIF DI LUPA METRO </text>
<text sub="clublinks" start="82.048" dur="1.235"> PALANGGARAN KAHANGSAAN PALING AKTIF DI LUPA METRO nyaéta </text>
<text sub="clublinks" start="83.283" dur="2.068"> PALANGGARAN KAHANGSAAN PALING AKTIF DI LUPA METRO nyaéta </text>
<text sub="clublinks" start="85.351" dur="0.134"> PALANGGIHAN PADANA PALING AKTIF DI LUPA METRO nyaéta SISI SUNGAI </text>
<text sub="clublinks" start="85.485" dur="0.2"> WILAYAH METRO ANJEUN SILUNG </text>
<text sub="clublinks" start="85.685" dur="0.1"> WILAYAH METRO ANJEUN Seuneu Seuneu. </text>
<text sub="clublinks" start="85.785" dur="0.2"> Seuneu. </text>
<text sub="clublinks" start="85.985" dur="0.568"> Seuneu. JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="86.553" dur="0.333"> Seuneu. JEUNG Sababaraha </text>
<text sub="clublinks" start="86.886" dur="0.768"> Seuneu. JEUNG SABANG KACAPATAN </text>
<text sub="clublinks" start="87.654" dur="0.801"> Seuneu. JEUNG SAJARAH TINGKAT ÉVISASI </text>
<text sub="clublinks" start="88.455" dur="0.166"> Seuneu. JEUNG SABAT TINGKAT ÉKERAPASI Boga </text>
<text sub="clublinks" start="88.621" dur="0.201"> JEUNG SABAT TINGKAT ÉKERAPASI Boga </text>
<text sub="clublinks" start="88.822" dur="0.166"> JEUNG SAJARAH TINGKAT ÉVISASI TELAH </text>
<text sub="clublinks" start="88.988" dur="0.101"> JEUNG SAJARAH TINGKAT ÉKÉRASI ÉKSA parantos dikirangan. </text>
<text sub="clublinks" start="89.089" dur="0.166"> DIKURANG. </text>
<text sub="clublinks" start="89.255" dur="0.1"> DIKURANG. JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="89.355" dur="0.067"> DIKURANG. JEUNG Sababaraha </text>
<text sub="clublinks" start="89.422" dur="0.134"> DIKURANG. JEUNG SABAT </text>
<text sub="clublinks" start="89.556" dur="0.133"> DIKURANG. JEUNG BATUR MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="89.689" dur="1.902"> DIKURANG. JEUNG BATUR MASIH JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="91.591" dur="1.268"> DIKURANG. JEUNG BATUR MASIH DI JEUNG A </text>
<text sub="clublinks" start="92.859" dur="0.2"> JEUNG BATUR MASIH DI JEUNG A </text>
<text sub="clublinks" start="93.059" dur="0.1"> JEUNG BATUR MASIH DI handapeun tingkat </text>
<text sub="clublinks" start="93.159" dur="0.134"> JEUNG BATUR MASIH JEUNG TINGKAT TIGA </text>
<text sub="clublinks" start="93.293" dur="0.1"> JEUNG BATUR MASIH DINA handapeun PERINGKAT TIGA TINGKAT. </text>
<text sub="clublinks" start="93.393" dur="0.2"> Tingkat tilu bewara. </text>
<text sub="clublinks" start="93.593" dur="0.2"> Tingkat tilu bewara. Seuneu </text>
<text sub="clublinks" start="93.793" dur="0.067"> Tingkat tilu bewara. KOMANDAR seuneu </text>
<text sub="clublinks" start="93.86" dur="0.534"> Tingkat tilu bewara. Komandan Seuneu Nyebatkeun </text>
<text sub="clublinks" start="94.394" dur="0.133"> Tingkat tilu bewara. Komandan Seuneu Nyebatkeun CREWS </text>
<text sub="clublinks" start="94.527" dur="0.234"> Tingkat tilu bewara. Komandan Seuneu Nyebatkeun CREWS AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="94.761" dur="0.233"> Komandan Seuneu Nyebatkeun CREWS AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="94.994" dur="0.134"> Komandan Seuneu Nyebatkeun Gula-Gura Nyiptakeun </text>
<text sub="clublinks" start="95.128" dur="0.1"> Komandan Seuneu Nyebatkeun CREWS NU NGADamel kamajuan </text>
<text sub="clublinks" start="95.228" dur="0.601"> Komandan Seuneu Nyebatkeun Gagak Anu Ngalakukeun Kemajuan Tapi </text>
<text sub="clublinks" start="95.829" dur="0.433"> Komandan Seuneu Nyebatkeun CREWS NU NGADamel kamajuan TAPI ITU </text>
<text sub="clublinks" start="96.262" dur="0.167"> Komandan Seuneu Nyebatkeun Gula-Gura Nyiptakeun Kamajuan Tapi Éta </text>
<text sub="clublinks" start="96.429" dur="0.2"> Komandan Seuneu Nyebatkeun CREWS NU NGADamel kamajuan tapi teuing </text>
<text sub="clublinks" start="96.629" dur="0.234"> NGADamel kamajuan TAPI ITU TEU AYA </text>
<text sub="clublinks" start="96.863" dur="0.067"> NGADamel kamajuan TAPI ITU JAUH AYA </text>
<text sub="clublinks" start="96.93" dur="0.066"> NGADamel kamajuan TAPI ITU SAKUDANGNA </text>
<text sub="clublinks" start="96.996" dur="0.101"> NGADamel kamajuan TAPI AYA LALAKI AWAL DITANGGUNG </text>
<text sub="clublinks" start="97.097" dur="0.133"> NGADamel kamajuan TAPI AYA LALAKI AWAL DITANGKATKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="97.23" dur="1.201"> NGADamel kamajuan TAPI AYA LALAKI AWAL PÉLÉNG KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="98.431" dur="0.801"> NGADamel kamajuan TAPI AYA LALAKI AWAL PÉLÉNG KANGGO SÉRÉSÉL SÉSA </text>
<text sub="clublinks" start="99.232" dur="0.234"> NGADamel kamajuan TAPI AYA LALAKI AWAL PÉLÉNG KANGGO SANGKIRNA </text>
<text sub="clublinks" start="99.466" dur="0.3"> AWAL NGALUARKEUN SALIRA </text>
<text sub="clublinks" start="99.766" dur="0.133"> AWAL NGALUARKEUN JEUNG SABURAN KANDUNGAN </text>
<text sub="clublinks" start="99.899" dur="0.1"> AWAL NGALUARKEUN JEUNG NANGTUNG NOMONG. </text>
<text sub="clublinks" start="99.999" dur="0.167"> NOMBOR EUSI. </text>
<text sub="clublinks" start="100.166" dur="0.034"> NOMBOR EUSI. >> </text>
<text sub="clublinks" start="100.2" dur="0.1"> NOMBOR EUSI. >> AS </text>
<text sub="clublinks" start="100.3" dur="0.1"> NOMBOR EUSI. >> sapertos aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="100.4" dur="1.301"> NOMBOR EUSI. >> Sakumaha aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="101.701" dur="0.768"> NOMBOR EUSI. >> Sakumaha aranjeunna DIGGING </text>
<text sub="clublinks" start="102.469" dur="0.166"> NOMBOR EUSI. >> Sakumaha aranjeunna ngadalikeun kontrol </text>
<text sub="clublinks" start="102.635" dur="0.234"> >> Sakumaha aranjeunna ngadalikeun kontrol </text>
<text sub="clublinks" start="102.869" dur="0.1"> >> Sakumaha aranjeunna ngalaksanakeun garis kontrol, </text>
<text sub="clublinks" start="102.969" dur="0.1"> >> Sakumaha aranjeunna ngadalikeun garis kontrol, aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="103.069" dur="0.134"> >> Sakumaha aranjeunna ngadalikeun garis kontrol, aranjeunna gaduh </text>
<text sub="clublinks" start="103.203" dur="0.166"> >> Sakumaha aranjeunna ngadamel garis ngadalikeun, aranjeunna kedah </text>
<text sub="clublinks" start="103.369" dur="0.968"> >> Kusabab aranjeunna ngadalikeun garis kontrol, aranjeunna kedah ngarepkeun </text>
<text sub="clublinks" start="104.337" dur="0.2"> >> Sakumaha aranjeunna ngadamel garis kontrol, aranjeunna kedah ngarepkeun </text>
<text sub="clublinks" start="104.537" dur="0.2"> >> Kusabab aranjeunna ngadalikeun garis kontrol, aranjeunna kedah ngarepkeun - </text>
<text sub="clublinks" start="104.737" dur="0.201"> Garis, aranjeunna kedah ngarepkeun - </text>
<text sub="clublinks" start="104.938" dur="0.1"> Garis, aranjeunna kedah ngarepkeun - aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="105.038" dur="0.067"> Galur, aranjeunna kedah ngarepkeun - aranjeunna ngagaduhan </text>
<text sub="clublinks" start="105.105" dur="0.1"> Galur, aranjeunna kedah ngarepkeun - aranjeunna kedah </text>
<text sub="clublinks" start="105.205" dur="0.1"> Garis, aranjeunna kedah ngarep-ngarep - aranjeunna kedah ngagaduhan </text>
<text sub="clublinks" start="105.305" dur="0.767"> Galur, aranjeunna kedah ngarepkeun - aranjeunna kedah ngalipet </text>
<text sub="clublinks" start="106.072" dur="0.267"> Garis, aranjeunna kedah ngarepkeun - aranjeunna kedah ngempelkeun naon waé </text>
<text sub="clublinks" start="106.339" dur="0.1"> Garis, aranjeunna kedah ngarepkeun - aranjeunna kedah ngempelkeun naon waé anu panas </text>
<text sub="clublinks" start="106.439" dur="0.2"> Aranjeunna kedah ngempelkeun naon waé anu panas </text>
<text sub="clublinks" start="106.639" dur="0.134"> Aranjeunna kedah ngempelkeun daerah anu panas </text>
<text sub="clublinks" start="106.773" dur="1.702"> Aranjeunna kedah ngempelkeun daerah anu panas di sakitar </text>
<text sub="clublinks" start="108.475" dur="5.105"> Aranjeunna kedah ngempelkeun naon waé kawasan anu panas di sakitar éta </text>
<text sub="clublinks" start="113.58" dur="0.1"> Aranjeunna kedah ngempelkeun daerah anu panas di sakitar kontrol éta </text>
<text sub="clublinks" start="113.68" dur="0.233"> Wewengkon kira-kira kontrol éta </text>
<text sub="clublinks" start="113.913" dur="2.403"> Wewengkon kira-kira garis kontrol éta. </text>
<text sub="clublinks" start="116.316" dur="0.233"> GARIS. </text>
<text sub="clublinks" start="116.549" dur="0.067"> GARIS. ATHEN </text>
<text sub="clublinks" start="116.616" dur="0.901"> GARIS. ATHEN WE </text>
<text sub="clublinks" start="117.517" dur="2.069"> GARIS. ATHE WE NUNGGU </text>
<text sub="clublinks" start="119.586" dur="0.867"> GARIS. ATHE WE NUNGGU KA </text>
<text sub="clublinks" start="120.453" dur="0.167"> GARIS. ATHE WE NUNGGUH NYIEUN </text>
<text sub="clublinks" start="120.62" dur="0.167"> GARIS. ATHI Urang NUNGGU PASTI </text>
<text sub="clublinks" start="120.787" dur="0.233"> ATHI Urang NUNGGU PASTI </text>
<text sub="clublinks" start="121.02" dur="0.101"> AYA URANG NUNGGU PASTI JELEMA. </text>
<text sub="clublinks" start="121.121" dur="0.166"> Jelema-jelema. </text>
<text sub="clublinks" start="121.287" dur="0.067"> Jelema-jelema. >> </text>
<text sub="clublinks" start="121.354" dur="0.1"> Jelema-jelema. >> BUBUKA </text>
<text sub="clublinks" start="121.454" dur="0.134"> Jelema-jelema. >> Naha anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="121.588" dur="0.066"> Jelema-jelema. >> Naha anjeun ngarepkeun </text>
<text sub="clublinks" start="121.654" dur="0.734"> Jelema-jelema. >> Naha anjeun ngarepkeun </text>
<text sub="clublinks" start="122.388" dur="0.534"> Jelema-jelema. >> Naha anjeun ngarepkeun gaduh </text>
<text sub="clublinks" start="122.922" dur="0.201"> Jelema-jelema. >> Naha anjeun ngarepkeun aya sababaraha </text>
<text sub="clublinks" start="123.123" dur="0.3"> >> Naha anjeun ngarepkeun aya sababaraha </text>
<text sub="clublinks" start="123.423" dur="0.067"> >> Naha anjeun ngarepkeun sababaraha hal </text>
<text sub="clublinks" start="123.49" dur="0.066"> >> Naha anjeun ngarepkeun sababaraha hal di </text>
<text sub="clublinks" start="123.556" dur="0.834"> >> Naha anjeun ngarepkeun sababaraha hal dina </text>
<text sub="clublinks" start="124.39" dur="0.201"> >> Naha anjeun ngarepkeun sababaraha hal dina waktos salajengna </text>
<text sub="clublinks" start="124.591" dur="0.233"> >> Naha anjeun ngarepkeun sababaraha hal dina dua anu salajengna </text>
<text sub="clublinks" start="124.824" dur="0.234"> KANDUNGAN dina DUA SUSUN </text>
<text sub="clublinks" start="125.058" dur="0.1"> Eusi dina dua dinten ka payun? </text>
<text sub="clublinks" start="125.158" dur="0.167"> POÉ? </text>
<text sub="clublinks" start="125.325" dur="0.233"> POÉ? 400 </text>
<text sub="clublinks" start="125.558" dur="0.1"> POÉ? 400 PEMADAM </text>
<text sub="clublinks" start="125.658" dur="0.835"> POÉ? 400 PEMADAM ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="126.493" dur="0.834"> POÉ? 400 PEMADAM ANU NGAGUNAKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="127.327" dur="0.233"> POÉ? 400 PEMADAM KUMAHA GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="127.56" dur="0.301"> 400 PEMADAM KUMAHA GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="127.861" dur="0.1"> 400 PEMADAM ANU NGAGALAH DI PUNGGUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="127.961" dur="0.167"> SILUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="128.128" dur="0.033"> SILUNG. IEU </text>
<text sub="clublinks" start="128.161" dur="0.1"> SILUNG. IEU </text>
<text sub="clublinks" start="128.261" dur="0.167"> SILUNG. GEUS LEUWIH </text>
<text sub="clublinks" start="128.428" dur="0.233"> SILUNG. Éta langkung ti 134.000 </text>
<text sub="clublinks" start="128.661" dur="0.1"> SILUNG. Éta langkung ti 134.000 acar. </text>
<text sub="clublinks" start="128.761" dur="0.201"> Éta langkung ti 134.000 acar. </text>
<text sub="clublinks" start="128.962" dur="0.1"> Éta langkung ti 134.000 acar. Ngan </text>
<text sub="clublinks" start="129.062" dur="0.133"> Éta langkung ti 134.000 acar. Ngan hiji </text>
<text sub="clublinks" start="129.195" dur="0.668"> Éta langkung ti 134.000 acar. Ngan hiji mil </text>
<text sub="clublinks" start="129.863" dur="0.166"> Éta langkung ti 134.000 acar. Ukur hiji mil jauh </text>
<text sub="clublinks" start="130.029" dur="0.434"> Éta langkung ti 134.000 acar. Ngan hiji mil jauh nya </text>
<text sub="clublinks" start="130.463" dur="0.334"> Éta langkung ti 134.000 acar. Ngan hiji mil jauh nya éta </text>
<text sub="clublinks" start="130.797" dur="0.167"> Éta langkung ti 134.000 acar. Ngan hiji mil jauh nyaéta pantai </text>
<text sub="clublinks" start="130.964" dur="0.167"> Ngan hiji mil jauh nyaéta pantai </text>
<text sub="clublinks" start="131.131" dur="0.433"> Ngan hiji mil jauh nyaéta basisir </text>
<text sub="clublinks" start="131.564" dur="0.167"> Ngan hiji mil jauh nyaéta pantai CREEK </text>
<text sub="clublinks" start="131.731" dur="0.167"> Ngan hiji mil jauh nyaéta basisir seuneu CREEK. </text>
<text sub="clublinks" start="131.898" dur="0.167"> Tina seuneu CREEK. </text>
<text sub="clublinks" start="132.065" dur="1.334"> Tina seuneu CREEK. IEU </text>
<text sub="clublinks" start="133.399" dur="0.267"> Tina seuneu CREEK. NYA </text>
<text sub="clublinks" start="133.666" dur="0.134"> Tina seuneu CREEK. GEUS MAWASA </text>
<text sub="clublinks" start="133.8" dur="0.233"> Tina seuneu CREEK. GEUS MAWIT opat </text>
<text sub="clublinks" start="134.033" dur="1.535"> Tina seuneu CREEK. GEUS MAWASA EMPAT JALMA </text>
<text sub="clublinks" start="135.568" dur="0.367"> Tina seuneu CREEK. GEUS MAWASA EMPAT JALMA DI </text>
<text sub="clublinks" start="135.935" dur="0.167"> GEUS MAWASA EMPAT JALMA DI </text>
<text sub="clublinks" start="136.102" dur="0.134"> GEUS MAWASA EMPAT JALMA DI MANEH </text>
<text sub="clublinks" start="136.236" dur="0.133"> GEUS MAWASA EMPAT Jalma DI MARIAN </text>
<text sub="clublinks" start="136.369" dur="0.1"> GEUS MAWASA EMPAT JALMA DI MANÉSA MARIAN </text>
<text sub="clublinks" start="136.469" dur="0.067"> GEUS MAWASA EMPAT JALMA DI MANÉHNA MARIAN JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="136.536" dur="2.636"> GEUS MAWASA EMPAT JALMA DI MANÉHNA MARIAN JEUNG SATU </text>
<text sub="clublinks" start="139.172" dur="0.233"> Anjeun nagara MARIAN sareng hiji </text>
<text sub="clublinks" start="139.405" dur="0.167"> ANJEUN MARIAN NEGARA JEUNG SATU JALMA </text>
<text sub="clublinks" start="139.572" dur="0.234"> ANJEUN MARIAN NEGARA JEUNG SATU JALMA ANU </text>
<text sub="clublinks" start="139.806" dur="0.1"> ANJEUN MARIAN NEGARA JEUNG SATU jalma anu leungit. </text>
<text sub="clublinks" start="139.906" dur="0.2"> JALMA ANU LEUNGIT. </text>
<text sub="clublinks" start="140.106" dur="0.067"> JALMA ANU LEUNGIT. LOBA </text>
<text sub="clublinks" start="140.173" dur="0.133"> JALMA ANU LEUNGIT. Seueur OF </text>
<text sub="clublinks" start="140.306" dur="0.134"> JALMA ANU LEUNGIT. Seueur jelema </text>
<text sub="clublinks" start="140.44" dur="1.101"> JALMA ANU LEUNGIT. Seueur jalma </text>
<text sub="clublinks" start="141.541" dur="1.969"> JALMA ANU LEUNGIT. Seueur jalma anu kagungan </text>
<text sub="clublinks" start="143.51" dur="0.2"> JALMA ANU LEUNGIT. Seueur jalma anu kedahna </text>
<text sub="clublinks" start="143.71" dur="0.3"> Seueur jalma anu kedahna </text>
<text sub="clublinks" start="144.01" dur="0.1"> LOBA JALMA ANU KUDU BISA. </text>
<text sub="clublinks" start="144.11" dur="0.2"> EVAKUASI. </text>
<text sub="clublinks" start="144.31" dur="4.338"> EVAKUASI. ALUS </text>
<text sub="clublinks" start="148.648" dur="0.133"> EVAKUASI. WILUJENG SONTEN, </text>
<text sub="clublinks" start="148.781" dur="1.569"> EVAKUASI. SELASA SELASA, BRYAN. </text>
<text sub="clublinks" start="150.35" dur="0.233"> SELASA SELASA, BRYAN. </text>
<text sub="clublinks" start="150.583" dur="0.367"> SELASA SELASA, BRYAN. Éta Éta </text>
<text sub="clublinks" start="150.95" dur="0.167"> SELASA SELASA, BRYAN. ÉTA LERES. </text>
<text sub="clublinks" start="151.117" dur="0.2"> ÉTA LERES. </text>
<text sub="clublinks" start="151.317" dur="0.201"> ÉTA LERES. ALUS </text>
<text sub="clublinks" start="151.518" dur="0.1"> ÉTA LERES. WILUJENG SONTEN. </text>
<text sub="clublinks" start="151.618" dur="0.166"> WILUJENG SONTEN. </text>
<text sub="clublinks" start="151.784" dur="0.034"> WILUJENG SONTEN. IEU </text>
<text sub="clublinks" start="151.818" dur="0.033"> WILUJENG SONTEN. IEU </text>
<text sub="clublinks" start="151.851" dur="0.1"> WILUJENG SONTEN. ITU A </text>
<text sub="clublinks" start="151.951" dur="0.1"> WILUJENG SONTEN. Éta LOBA </text>
<text sub="clublinks" start="152.051" dur="0.601"> WILUJENG SONTEN. ITU AYA LOBA HIKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="152.652" dur="0.4"> WILUJENG SONTEN. ITU AYA LOBA HIKEUN A </text>
<text sub="clublinks" start="153.052" dur="0.101"> WILUJENG SONTEN. ITU AYA LOBA HIKEUN GHOSTTOWN. </text>
<text sub="clublinks" start="153.153" dur="0.166"> ITU AYA LOBA HIKEUN GHOSTTOWN. </text>
<text sub="clublinks" start="153.319" dur="0.067"> ITU AYA LOBA HIKEUN GHOSTTOWN. abdi </text>
<text sub="clublinks" start="153.386" dur="0.1"> ITU AYA LOBA HIKEUN GHOSTTOWN. ABDI </text>
<text sub="clublinks" start="153.486" dur="0.234"> ITU AYA LOBA HIKEUN GHOSTTOWN. ABDI ANGKAT </text>
<text sub="clublinks" start="153.72" dur="0.233"> ITU AYA LOBA HIKEUN GHOSTTOWN. Abdi badé angkat </text>
<text sub="clublinks" start="153.953" dur="0.201"> ITU AYA LOBA HIKEUN GHOSTTOWN. Abdi bade léngkah </text>
<text sub="clublinks" start="154.154" dur="0.433"> ITU AYA LOBA HIKEUN GHOSTTOWN. Abdi bade léngkah </text>
<text sub="clublinks" start="154.587" dur="0.534"> ITU AYA LOBA HIKEUN GHOSTTOWN. Abdi bade léngkah sapertos kitu </text>
<text sub="clublinks" start="155.121" dur="0.167"> ITU AYA LOBA HIKEUN GHOSTTOWN. Abdi bade léngkah sagigireun anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="155.288" dur="0.2"> Abdi bade léngkah sagigireun anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="155.488" dur="0.067"> Abdi bade léngkah sagigireun anjeun ogé bodo </text>
<text sub="clublinks" start="155.555" dur="0.067"> Abdi bade léngkah salain janten anjeun ogé tiasa </text>
<text sub="clublinks" start="155.622" dur="0.1"> Abdi bade léngkah sagigireun anjeun ogé anu bodo tiasa ningali </text>
<text sub="clublinks" start="155.722" dur="0.734"> Abdi bade léngkah salain janten anjeun bodo tiasa ningali éta </text>
<text sub="clublinks" start="156.456" dur="0.5"> Abdi bade léngkah salain janten anjeun bodo tiasa ningali jalan </text>
<text sub="clublinks" start="156.956" dur="0.134"> Abdi bade léngkah salain janten anjeun bodo tiasa ningali jalan jalan </text>
<text sub="clublinks" start="157.09" dur="0.2"> BOGOH BISA NINGALI BLOK JALAN </text>
<text sub="clublinks" start="157.29" dur="0.1"> BOGO BISA NINGALI BLOK JALAN DIDIEU. </text>
<text sub="clublinks" start="157.39" dur="0.167"> IEUH. </text>
<text sub="clublinks" start="157.557" dur="0.1"> IEUH. Anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="157.657" dur="0.133"> IEUH. Anjeun moal tiasa </text>
<text sub="clublinks" start="157.79" dur="0.101"> IEUH. ANJEUN TEU BENER </text>
<text sub="clublinks" start="157.891" dur="0.7"> IEUH. ANJEUN TEU BISA MUNGKIN </text>
<text sub="clublinks" start="158.591" dur="0.234"> IEUH. ANJEUN TEU BISA NGASERNA </text>
<text sub="clublinks" start="158.825" dur="0.167"> IEUH. ANJEUN TEU BISA NYAETA KA TOWN. </text>
<text sub="clublinks" start="158.992" dur="0.167"> ANJEUN TEU BISA NYAETA KA TOWN. </text>
<text sub="clublinks" start="159.159" dur="0.133"> ANJEUN TEU BISA NYAETA KA TOWN. URANG </text>
<text sub="clublinks" start="159.292" dur="0.067"> ANJEUN TEU BISA NYAETA KA TOWN. URANG NYARITA </text>
<text sub="clublinks" start="159.359" dur="0.467"> ANJEUN TEU BISA NYAETA KA TOWN. URANG NYARITA KA </text>
<text sub="clublinks" start="159.826" dur="0.233"> ANJEUN TEU BISA NYAETA KA TOWN. URANG NYARITAKEUN Sababaraha </text>
<text sub="clublinks" start="160.059" dur="0.167"> ANJEUN TEU BISA NYAETA KA TOWN. URANG NYARITA KA Sababaraha Jalma. </text>
<text sub="clublinks" start="160.226" dur="0.167"> URANG NYARITA KA Sababaraha Jalma. </text>
<text sub="clublinks" start="160.393" dur="0.1"> URANG NYARITA KA Sababaraha Jalma. URANG </text>
<text sub="clublinks" start="160.493" dur="0.1"> URANG NYARITA KA Sababaraha Jalma. URANG HANYA </text>
<text sub="clublinks" start="160.593" dur="0.301"> URANG NYARITA KA Sababaraha Jalma. KURING HAYANG </text>
<text sub="clublinks" start="160.894" dur="0.166"> URANG NYARITA KA Sababaraha Jalma. URANG HAYANG HAYANG </text>
<text sub="clublinks" start="161.06" dur="0.367"> URANG NYARITA KA Sababaraha Jalma. URANG HENTEU HAYANG parios </text>
<text sub="clublinks" start="161.427" dur="0.801"> URANG NYARITA KA Sababaraha Jalma. URANG HENTEU HENTEU CAKÉK </text>
<text sub="clublinks" start="162.228" dur="0.2"> URANG NYARITA KA Sababaraha Jalma. URANG HENTEU HAYANG parios ka aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="162.428" dur="0.201"> URANG HENTEU HAYANG parios ka aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="162.629" dur="0.467"> URANG HENTEU HAYANG mariksa di imahna </text>
<text sub="clublinks" start="163.096" dur="0.4"> URANG HENTEU HAYANG mariksa di imahna JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="163.496" dur="0.1"> URANG HENTEU HAYANG mariksa di bumi sareng sato na. </text>
<text sub="clublinks" start="163.596" dur="0.167"> RUMAH JEUNG HANYA. </text>
<text sub="clublinks" start="163.763" dur="0.234"> RUMAH JEUNG HANYA. >> </text>
<text sub="clublinks" start="163.997" dur="2.569"> RUMAH JEUNG HANYA. >> NYA </text>
<text sub="clublinks" start="166.566" dur="1.068"> RUMAH JEUNG HANYA. >> AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="167.634" dur="0.1"> RUMAH JEUNG HANYA. >> GEUS KANGSA. </text>
<text sub="clublinks" start="167.734" dur="0.167"> >> GEUS KANGSA. </text>
<text sub="clublinks" start="167.901" dur="1.668"> >> GEUS KANGSA. URANG </text>
<text sub="clublinks" start="169.569" dur="3.67"> >> GEUS KANGSA. KAMI GADUH </text>
<text sub="clublinks" start="173.239" dur="0.167"> >> GEUS KANGSA. URANG TÉH </text>
<text sub="clublinks" start="173.406" dur="0.234"> >> GEUS KANGSA. URANG KUDU KUDU </text>
<text sub="clublinks" start="173.64" dur="0.3"> >> GEUS KANGSA. URANG KUDU DATANG DATANG </text>
<text sub="clublinks" start="173.94" dur="0.767"> >> GEUS KANGSA. Urang kedah kaluar </text>
<text sub="clublinks" start="174.707" dur="2.169"> >> GEUS KANGSA. Urang kedah kaluar di dieu </text>
<text sub="clublinks" start="176.876" dur="0.167"> Urang kedah kaluar di dieu </text>
<text sub="clublinks" start="177.043" dur="0.067"> URANG KUDU KITU KALUAR KIEU JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="177.11" dur="3.103"> Urang kedah kaluar di dieu sareng angkat </text>
<text sub="clublinks" start="180.213" dur="0.3"> Urang kedah kaluar di dieu sareng ngalangkungan </text>
<text sub="clublinks" start="180.513" dur="0.1"> Urang kedah kaluar di dieu sareng ngalangkungan ROADBLOCKS. </text>
<text sub="clublinks" start="180.613" dur="0.167"> JEUNG NGALALANGKEUN ROADBLOCKS. </text>
<text sub="clublinks" start="180.78" dur="0.067"> JEUNG NGALALANGKEUN ROADBLOCKS. >> </text>
<text sub="clublinks" start="180.847" dur="0.067"> JEUNG NGALALANGKEUN ROADBLOCKS. >> THE </text>
<text sub="clublinks" start="180.914" dur="0.367"> JEUNG NGALALANGKEUN ROADBLOCKS. >> panonpoé </text>
<text sub="clublinks" start="181.281" dur="0.267"> JEUNG NGALALANGKEUN ROADBLOCKS. >> SUN THE </text>
<text sub="clublinks" start="181.548" dur="0.6"> JEUNG NGALALANGKEUN ROADBLOCKS. >> Panonpoé BARUASA </text>
<text sub="clublinks" start="182.148" dur="0.701"> JEUNG NGALALANGKEUN ROADBLOCKS. >> Panonpoé mimiti dimimitian </text>
<text sub="clublinks" start="182.849" dur="0.233"> JEUNG NGALALANGKEUN ROADBLOCKS. >> Panonpoé mimiti dimimitian </text>
<text sub="clublinks" start="183.082" dur="0.201"> >> Panonpoé mimiti dimimitian </text>
<text sub="clublinks" start="183.283" dur="0.166"> >> Panonpoé mimiti dimimitian </text>
<text sub="clublinks" start="183.449" dur="0.101"> >> Panonpoé mimiti dimimitian ngaliwatan. </text>
<text sub="clublinks" start="183.55" dur="0.2"> DATANG MELALUI. </text>
<text sub="clublinks" start="183.75" dur="0.1"> DATANG MELALUI. JALAN </text>
<text sub="clublinks" start="183.85" dur="0.067"> DATANG MELALUI. BLOK JALAN </text>
<text sub="clublinks" start="183.917" dur="0.533"> DATANG MELALUI. BLOK ROAD ANU </text>
<text sub="clublinks" start="184.45" dur="0.234"> DATANG MELALUI. BLOK JALAN AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="184.684" dur="0.734"> DATANG MELALUI. BLOK ROAD AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="185.418" dur="0.367"> DATANG MELALUI. BLOK ROAD SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="185.785" dur="0.2"> BLOK ROAD SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="185.985" dur="0.134"> BLOK JALAN AYEUNA SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="186.119" dur="0.067"> BLOK JALAN AYEUNA SADAYANA DI LALUAN </text>
<text sub="clublinks" start="186.186" dur="0.834"> BLOK JALAN AYEUNA SADAYANA jalan gede </text>
<text sub="clublinks" start="187.02" dur="0.267"> BLOK JALAN AYEUNA SADAYANA Jalan Raya Pikeun dijaga </text>
<text sub="clublinks" start="187.287" dur="3.503"> BLOK JALAN AYEUNA SADAYANA Jalan Raya Pikeun Ngajaga Jalma </text>
<text sub="clublinks" start="190.79" dur="0.968"> BLOK JALAN AYEUNA SADAYANA Jalan Raya Pikeun Ngajaga Jalma-jalma </text>
<text sub="clublinks" start="191.758" dur="0.2"> Jalan Raya ngajaga jalma-jalma </text>
<text sub="clublinks" start="191.958" dur="0.067"> Jalan Raya pikeun ngajaga jalma-jalma </text>
<text sub="clublinks" start="192.025" dur="0.1"> Jalan Raya Ngajaga Jalma Jauh Ti </text>
<text sub="clublinks" start="192.125" dur="0.1"> Jalan Raya Ngajaga Jalma Jauh tina Seuneu. </text>
<text sub="clublinks" start="192.225" dur="0.167"> TI Seuneu. </text>
<text sub="clublinks" start="192.392" dur="0.066"> TI Seuneu. Anjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="192.458" dur="0.101"> TI Seuneu. Anjeunna parantos </text>
<text sub="clublinks" start="192.559" dur="1.001"> TI Seuneu. Anjeunna parantos </text>
<text sub="clublinks" start="193.56" dur="0.233"> TI Seuneu. Anjeunna parantos cicing </text>
<text sub="clublinks" start="193.793" dur="0.567"> TI Seuneu. Anjeunna parantos cicing di </text>
<text sub="clublinks" start="194.36" dur="2.069"> TI Seuneu. Anjeunna parantos cicing di A </text>
<text sub="clublinks" start="196.429" dur="0.2"> TI Seuneu. Anjeunna parantos cicing di hotél </text>
<text sub="clublinks" start="196.629" dur="0.167"> Anjeunna parantos cicing di hotél </text>
<text sub="clublinks" start="196.796" dur="0.467"> Anjeunna parantos cicing di hotél </text>
<text sub="clublinks" start="197.263" dur="4.271"> Anjeunna parantos cicing di hotél pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="201.534" dur="0.167"> Anjeunna parantos cicing di hotél pikeun kapungkur </text>
<text sub="clublinks" start="201.701" dur="0.2"> Anjeunna parantos cicing di hotél pikeun minggu kamari. </text>
<text sub="clublinks" start="201.901" dur="0.167"> Pikeun minggu anu kalangkung. </text>
<text sub="clublinks" start="202.068" dur="0.033"> Pikeun minggu anu kalangkung. >> </text>
<text sub="clublinks" start="202.101" dur="0.101"> Pikeun minggu anu kalangkung. >> Abdi </text>
<text sub="clublinks" start="202.202" dur="0.033"> Pikeun minggu anu kalangkung. >> Abdi kagungan </text>
<text sub="clublinks" start="202.235" dur="0.233"> Pikeun minggu anu kalangkung. >> Abdi gaduh A </text>
<text sub="clublinks" start="202.468" dur="0.167"> Pikeun minggu anu kalangkung. >> Abdi gaduh ucing </text>
<text sub="clublinks" start="202.635" dur="0.267"> Pikeun minggu anu kalangkung. >> Abdi gaduh ucing AND </text>
<text sub="clublinks" start="202.902" dur="0.834"> Pikeun minggu anu kalangkung. >> Abdi gaduh ucing sareng dua </text>
<text sub="clublinks" start="203.736" dur="1.969"> Pikeun minggu anu kalangkung. >> Abdi gaduh ucing sareng dua anjing </text>
<text sub="clublinks" start="205.705" dur="0.267"> Pikeun minggu anu kalangkung. >> Abdi gaduh ucing sareng dua anjing di </text>
<text sub="clublinks" start="205.972" dur="0.133"> >> Abdi gaduh ucing sareng dua anjing di </text>
<text sub="clublinks" start="206.105" dur="0.968"> >> Abdi gaduh ucing sareng dua anjing di A </text>
<text sub="clublinks" start="207.073" dur="0.4"> >> Abdi gaduh ucing sareng dua anjing dina leutik </text>
<text sub="clublinks" start="207.473" dur="0.167"> >> Abdi gaduh ucing sareng dua anjing di kamar leutik. </text>
<text sub="clublinks" start="207.64" dur="0.167"> Kamar leutik. </text>
<text sub="clublinks" start="207.807" dur="0.067"> Kamar leutik. >> </text>
<text sub="clublinks" start="207.874" dur="0.167"> Kamar leutik. >> NYA </text>
<text sub="clublinks" start="208.041" dur="0.1"> Kamar leutik. >> Pangageungna </text>
<text sub="clublinks" start="208.141" dur="0.3"> Kamar leutik. >> Sieun ageung na </text>
<text sub="clublinks" start="208.441" dur="0.3"> Kamar leutik. >> Sieun pangageungna nya </text>
<text sub="clublinks" start="208.741" dur="0.201"> Kamar leutik. >> Sieun ageung na henteu </text>
<text sub="clublinks" start="208.942" dur="0.233"> >> Sieun ageung na henteu </text>
<text sub="clublinks" start="209.175" dur="0.034"> >> Sieun ageung na teu aya </text>
<text sub="clublinks" start="209.209" dur="0.233"> >> Sieun pangageungna na henteu gaduh A </text>
<text sub="clublinks" start="209.442" dur="0.134"> >> Sieunana anu pangageungna henteu ngagaduhan tempat </text>
<text sub="clublinks" start="209.576" dur="0.166"> >> Sieunana anu pangageungna henteu ngagaduhan tempat </text>
<text sub="clublinks" start="209.742" dur="0.601"> >> Sieunana anu pangageungna henteu ngagaduhan tempat anu datang </text>
<text sub="clublinks" start="210.343" dur="0.167"> >> Sieunana anu pangageungna henteu ngagaduhan tempat kanggo sumping di bumi </text>
<text sub="clublinks" start="210.51" dur="0.1"> >> Sieunana anu pangageungna henteu ngagaduhan tempat kanggo sumping di bumi. </text>
<text sub="clublinks" start="210.61" dur="0.167"> Boga tempat pikeun datang ka imah. </text>
<text sub="clublinks" start="210.777" dur="0.1"> Boga tempat pikeun datang ka imah. >> </text>
<text sub="clublinks" start="210.877" dur="0.133"> Boga tempat pikeun datang ka imah. >> TEU </text>
<text sub="clublinks" start="211.01" dur="0.401"> Boga tempat pikeun datang ka imah. >> TEU BISA </text>
<text sub="clublinks" start="211.411" dur="0.967"> Boga tempat pikeun datang ka imah. >> TEU NGAN KURUNG </text>
<text sub="clublinks" start="212.378" dur="2.036"> Boga tempat pikeun datang ka imah. >> Sanés kantun kaleungitan téa </text>
<text sub="clublinks" start="214.414" dur="0.167"> Boga tempat pikeun datang ka imah. >> Sanés kantun kaleungitan imah, </text>
<text sub="clublinks" start="214.581" dur="0.2"> >> Sanés kantun kaleungitan imah, </text>
<text sub="clublinks" start="214.781" dur="0.1"> >> Sanés mung kaleungitan imah, tapi </text>
<text sub="clublinks" start="214.881" dur="0.367"> >> Sanés kantun kaleungitan imah, tapi éléh </text>
<text sub="clublinks" start="215.248" dur="0.334"> >> Sanés kantun icalan imah, tapi kaleungitan urang </text>
<text sub="clublinks" start="215.582" dur="0.1"> >> Sanés kantun icalan imah, tapi kaleungitan kahirupan urang. </text>
<text sub="clublinks" start="215.682" dur="0.133"> TAPI KALUNGGUAN HIRUP KAMI. </text>
<text sub="clublinks" start="215.815" dur="0.1"> TAPI KALUNGGUAN HIRUP KAMI. abdi </text>
<text sub="clublinks" start="215.915" dur="0.067"> TAPI KALUNGGUAN HIRUP KAMI. MAKSAD ABDI, </text>
<text sub="clublinks" start="215.982" dur="0.801"> TAPI KALUNGGUAN HIRUP KAMI. ABDI LERES-LERES </text>
<text sub="clublinks" start="216.783" dur="0.467"> TAPI KALUNGGUAN HIRUP KAMI. Hartosna, éta </text>
<text sub="clublinks" start="217.25" dur="0.1"> TAPI KALUNGGUAN HIRUP KAMI. Hartosna, éta sadayana. </text>
<text sub="clublinks" start="217.35" dur="0.167"> Hartosna, éta sadayana. </text>
<text sub="clublinks" start="217.517" dur="0.1"> Hartosna, éta sadayana. >> </text>
<text sub="clublinks" start="217.617" dur="0.133"> Hartosna, éta sadayana. >> THE </text>
<text sub="clublinks" start="217.75" dur="0.501"> Hartosna, éta sadayana. >> PANTAI </text>
<text sub="clublinks" start="218.251" dur="1.234"> Hartosna, éta sadayana. >> PANTAI JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="219.485" dur="0.534"> Hartosna, éta sadayana. >> Pantai sareng CREEK </text>
<text sub="clublinks" start="220.019" dur="0.201"> Hartosna, éta sadayana. >> seuneu basisir sareng seuneu </text>
<text sub="clublinks" start="220.22" dur="0.266"> >> seuneu basisir sareng seuneu </text>
<text sub="clublinks" start="220.486" dur="0.034"> >> seuneu basisir sareng laut dimimitian </text>
<text sub="clublinks" start="220.52" dur="0.1"> >> seuneu basisir sareng cai laut dimimitian A </text>
<text sub="clublinks" start="220.62" dur="0.1"> >> seuneu basisir sareng gunung mimiti hiji bulan </text>
<text sub="clublinks" start="220.72" dur="1.068"> >> Kebakaran Pesisir sareng Creek dimimitian sababaraha bulan </text>
<text sub="clublinks" start="221.788" dur="0.2"> >> Kebakaran Pesisir sareng CREEK MULAI SAKULANG SAULIT </text>
<text sub="clublinks" start="221.988" dur="0.2"> >> Kebakaran Pesisir sareng CREEK MULAI SAKULANG SAULIT DI </text>
<text sub="clublinks" start="222.188" dur="0.234"> MIMULA SABASA SAULIT DI </text>
<text sub="clublinks" start="222.422" dur="0.1"> MIMULA SAULUNG SAULIT DI Jauh Jauh </text>
<text sub="clublinks" start="222.522" dur="1.635"> MIMULA SAKITU BULAN DI LUPA LUPA </text>
<text sub="clublinks" start="224.157" dur="1.435"> MIMULA SABASA SAULIT DI LUPA JAUH JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="225.592" dur="0.467"> MIMULA SABASA SAULIT DI DAERAH JAUH DI </text>
<text sub="clublinks" start="226.059" dur="0.167"> MIMULA SATU BULAN DULU DI DAERAH JAUH KANYON. </text>
<text sub="clublinks" start="226.226" dur="0.166"> JAUH JAUH CANYON. </text>
<text sub="clublinks" start="226.392" dur="0.1"> JAUH JAUH CANYON. THE </text>
<text sub="clublinks" start="226.492" dur="0.134"> JAUH JAUH CANYON. ANGIN </text>
<text sub="clublinks" start="226.626" dur="0.1"> JAUH JAUH CANYON. PEMANGSA DIANGKUT </text>
<text sub="clublinks" start="226.726" dur="0.501"> JAUH JAUH CANYON. PEMANGSA DIANGKUT, </text>
<text sub="clublinks" start="227.227" dur="0.467"> JAUH JAUH CANYON. PEMANGSA DIANGKUT, TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="227.694" dur="0.2"> JAUH JAUH CANYON. PÉNGÉNÉNÉNG NANGTIK, TAPI THE </text>
<text sub="clublinks" start="227.894" dur="0.2"> PÉNGÉNÉNÉNG NANGTIK, TAPI THE </text>
<text sub="clublinks" start="228.094" dur="0.134"> PEMANGSA DIANGKUT, TAPI SABUN </text>
<text sub="clublinks" start="228.228" dur="0.133"> PÉNGÉNG PÉNGOT, TAPI SÉLÉN RIPPÉ </text>
<text sub="clublinks" start="228.361" dur="0.701"> PÉSÉNGÉ PÉNGOT, TAPI SÉLÉN DIPÉRÉNG NGALAMI </text>
<text sub="clublinks" start="229.062" dur="0.8"> PÉNGÉNG PÉNGOT, TAPI SÉLÉN RIPPÉ LALAKI </text>
<text sub="clublinks" start="229.862" dur="0.134"> PEMANGSA DIANGKUT, TAPI SABUN NGALÉRKK ngaliwatan Area ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="229.996" dur="0.234"> Seuneu dirungkup ngalangkungan wilayah ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="230.23" dur="0.066"> Seuneu dirungkup ngalangkungan wilayah ieu. SANDY </text>
<text sub="clublinks" start="230.296" dur="0.1"> Seuneu dirungkup ngalangkungan wilayah ieu. SANDY NYAUT </text>
<text sub="clublinks" start="230.396" dur="0.801"> Seuneu dirungkup ngalangkungan wilayah ieu. SANDY NYAUTA HIRUP </text>
<text sub="clublinks" start="231.197" dur="0.3"> Seuneu dirungkup ngalangkungan wilayah ieu. SANDY NYAETA HIRUP handapeun kaayaan </text>
<text sub="clublinks" start="231.497" dur="0.301"> Seuneu dirungkup ngalangkungan wilayah ieu. SANDY NYAETA HIRUP handapeun A </text>
<text sub="clublinks" start="231.798" dur="0.167"> Seuneu dirungkup ngalangkungan wilayah ieu. SANDY NYAETA HIRUP handapeun hiji gol </text>
<text sub="clublinks" start="231.965" dur="0.166"> SANDY NYAETA HIRUP handapeun hiji gol </text>
<text sub="clublinks" start="232.131" dur="0.134"> SANDY NYAETA HIRUP handapeun hiji kelompok </text>
<text sub="clublinks" start="232.265" dur="0.233"> SANDY NYAETA HIRUP handapeun handapeun rokok </text>
<text sub="clublinks" start="232.498" dur="0.501"> SANDY NYAETA HIRUP handapeun handapeun rokok anu </text>
<text sub="clublinks" start="232.999" dur="2.002"> SANDY NYAETA HIRUP handapeun handapeun rokok anu meunang </text>
<text sub="clublinks" start="235.001" dur="0.2"> SANDY NYAETA HIRUP handapeun handapeun rokok anu beuki karasa </text>
<text sub="clublinks" start="235.201" dur="0.2"> SANDY NYAUTA HIRUP handapeun handapeun rokok anu meunang beuki hésé </text>
<text sub="clublinks" start="235.401" dur="0.201"> SOK SOK NGADAPKEUN SUSU LEUWIH </text>
<text sub="clublinks" start="235.602" dur="0.1"> SOK SOK NGADAPKEUN SUSU Hésé. </text>
<text sub="clublinks" start="235.702" dur="0.166"> DINTEN. </text>
<text sub="clublinks" start="235.868" dur="0.101"> DINTEN. IEU. </text>
<text sub="clublinks" start="235.969" dur="0.166"> IEU. </text>
<text sub="clublinks" start="236.135" dur="0.034"> IEU. >> </text>
<text sub="clublinks" start="236.169" dur="0.1"> IEU. >> IT </text>
<text sub="clublinks" start="236.269" dur="0.1"> IEU. >> TIASA </text>
<text sub="clublinks" start="236.369" dur="0.067"> IEU. >> IT bakal karasa </text>
<text sub="clublinks" start="236.436" dur="0.1"> IEU. >> TIASA Hésé </text>
<text sub="clublinks" start="236.536" dur="0.167"> IEU. >> Éta bakal karasa hésé anjeun. </text>
<text sub="clublinks" start="236.703" dur="0.166"> >> Éta bakal karasa hésé anjeun. </text>
<text sub="clublinks" start="236.869" dur="0.067"> >> Éta bakal karasa hésé anjeun. IEU </text>
<text sub="clublinks" start="236.936" dur="0.1"> >> Éta bakal karasa hésé anjeun. IEU </text>
<text sub="clublinks" start="237.036" dur="0.568"> >> Éta bakal karasa hésé anjeun. HESE </text>
<text sub="clublinks" start="237.604" dur="2.002"> >> Éta bakal karasa hésé anjeun. GEUS SUSAH </text>
<text sub="clublinks" start="239.606" dur="0.3"> >> Éta bakal karasa hésé anjeun. Éta Hésé DI </text>
<text sub="clublinks" start="239.906" dur="0.133"> >> Éta bakal karasa hésé anjeun. HÉSÉNA HENTEU HÉNA. </text>
<text sub="clublinks" start="240.039" dur="0.167"> HÉSÉNA HENTEU HÉNA. </text>
<text sub="clublinks" start="240.206" dur="0.1"> HÉSÉNA HENTEU HÉNA. THE </text>
<text sub="clublinks" start="240.306" dur="0.067"> HÉSÉNA HENTEU HÉNA. SEMBUR </text>
<text sub="clublinks" start="240.373" dur="0.067"> HÉSÉNA HENTEU HÉNA. SANGJI KASUAR </text>
<text sub="clublinks" start="240.44" dur="0.934"> HÉSÉNA HENTEU HÉNA. SANGGUR SAKA </text>
<text sub="clublinks" start="241.374" dur="0.367"> HÉSÉNA HENTEU HÉNA. SANGJI KALUAR KA </text>
<text sub="clublinks" start="241.741" dur="0.1"> HÉSÉNA HENTEU HÉNA. SANGGUR SUSU KALUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="241.841" dur="0.2"> SANGGUR SUSU KALUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="242.041" dur="0.067"> SANGGUR SUSU KALUAR. JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="242.108" dur="0.067"> SANGGUR SUSU KALUAR. JEUNG ANU </text>
<text sub="clublinks" start="242.175" dur="0.1"> SANGGUR SUSU KALUAR. JEUNG NYA </text>
<text sub="clublinks" start="242.275" dur="0.567"> SANGGUR SUSU KALUAR. Sareng éta anu kumaha </text>
<text sub="clublinks" start="242.842" dur="2.403"> SANGGUR SUSU KALUAR. Sareng Éta Anu Kuring </text>
<text sub="clublinks" start="245.245" dur="1.034"> SANGGUR SUSU KALUAR. Sareng Éta Anu Kuring </text>
<text sub="clublinks" start="246.279" dur="0.167"> SANGGUR SUSU KALUAR. Sareng éta anu kuring ditutupan </text>
<text sub="clublinks" start="246.446" dur="0.2"> Sareng éta anu kuring ditutupan </text>
<text sub="clublinks" start="246.646" dur="0.1"> Sareng éta anu kuring ditutupan </text>
<text sub="clublinks" start="246.746" dur="0.1"> Sareng éta anu kuring ditutupan ku abu. </text>
<text sub="clublinks" start="246.846" dur="0.167"> DENGAN ASH. </text>
<text sub="clublinks" start="247.013" dur="0.701"> DENGAN ASH. >> </text>
<text sub="clublinks" start="247.714" dur="0.233"> DENGAN ASH. >> AYEUNA, </text>
<text sub="clublinks" start="247.947" dur="0.1"> DENGAN ASH. >> AYEUNA, Kusabab </text>
<text sub="clublinks" start="248.047" dur="0.367"> DENGAN ASH. >> AYEUNA, Kusabab </text>
<text sub="clublinks" start="248.414" dur="0.568"> DENGAN ASH. >> AYEUNA, Kusabab éta </text>
<text sub="clublinks" start="248.982" dur="0.166"> DENGAN ASH. >> AYEUNA, Kusabab ROCK </text>
<text sub="clublinks" start="249.148" dur="0.234"> >> AYEUNA, Kusabab ROCK </text>
<text sub="clublinks" start="249.382" dur="1.101"> >> AYEUNA, Kusabab Tembok Bola </text>
<text sub="clublinks" start="250.483" dur="0.3"> >> AYEUNA, Kusabab Tembok BOLA JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="250.783" dur="0.201"> >> AYEUNA, SABAB TANGGALAN BATU JEUNG DITURUN </text>
<text sub="clublinks" start="250.984" dur="2.135"> >> AYEUNA, Kusabab BOLA TANGGUNG JEUNG TUBUH DIKURUNG, </text>
<text sub="clublinks" start="253.119" dur="1.068"> >> AYEUNA, SABAB TANGGUNG JALAN BANGBUNG JEUNG TUBUH RUNTUH, IEU </text>
<text sub="clublinks" start="254.187" dur="0.2"> >> AYEUNA, Kusabab BATU BOLA JEUNG TUBUH RUNTUH, IEU </text>
<text sub="clublinks" start="254.387" dur="0.2"> DINDING JEUNG KAHAYANG JATUH, IEU </text>
<text sub="clublinks" start="254.587" dur="0.1"> DINDING JEUNG KAHAYANG RUNTUH, INI NYA </text>
<text sub="clublinks" start="254.687" dur="1.235"> DINDING JEUNG KAHAYANG JATUH, INI NYAETA </text>
<text sub="clublinks" start="255.922" dur="0.4"> DINDING JEUNG KAHAYANG JATUH, ieu mangrupikeun aksés </text>
<text sub="clublinks" start="256.322" dur="0.1"> DINDING JEUNG KAHAYANG JATUH, Ieu mangrupikeun aksés pikeun jalma. </text>
<text sub="clublinks" start="256.422" dur="0.234"> AKSES Pikeun Jalma. </text>
<text sub="clublinks" start="256.656" dur="0.133"> AKSES Pikeun Jalma. MARION </text>
<text sub="clublinks" start="256.789" dur="0.701"> AKSES Pikeun Jalma. Nagara MARION </text>
<text sub="clublinks" start="257.49" dur="0.234"> AKSES Pikeun Jalma. KOMUNITAS NEGERI MARION </text>
<text sub="clublinks" start="257.724" dur="0.267"> KOMUNITAS NEGERI MARION </text>
<text sub="clublinks" start="257.991" dur="0.033"> LAYANAN MASYARAKAT KOMUNITAS MARION </text>
<text sub="clublinks" start="258.024" dur="0.234"> LAYANAN MASYARAKAT KOMUNITAS MARION nyaéta </text>
<text sub="clublinks" start="258.258" dur="0.433"> LAYANAN MASYARAKAT MASYARAKAT MASALAH SAKUDUT </text>
<text sub="clublinks" start="258.691" dur="0.167"> LAYANAN MASYARAKAT MASYARAKAT MASALAH ATAS </text>
<text sub="clublinks" start="258.858" dur="0.234"> LAYANAN MASYARAKAT MASYARAKAT MASALAH SAKUDUT DINA </text>
<text sub="clublinks" start="259.092" dur="0.3"> LAYANAN ADALAH MATI DI </text>
<text sub="clublinks" start="259.392" dur="0.067"> LAYANAN NU NGAKURANGKEUN DI FAIRGROUNDS </text>
<text sub="clublinks" start="259.459" dur="0.1"> LAYANAN ADALAH MATI DINA FAIRGROUNDS UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="259.559" dur="0.4"> LAYANAN NGALARASKEUN DI FAIRGROUNDS UNTUKNA </text>
<text sub="clublinks" start="259.959" dur="0.2"> LAYANAN NGALARASKEUN DI FAIRGROUNDS Pikeun SAHA SAHA </text>
<text sub="clublinks" start="260.159" dur="0.201"> LAYANAN NU NGADALAKSAKAN DINA FAIRGROUNDS Pikeun jalma-jalma anu ngagaduhan </text>
<text sub="clublinks" start="260.36" dur="0.2"> FAIRGROUNDS Pikeun jalma anu gaduh </text>
<text sub="clublinks" start="260.56" dur="0.1"> FAIRGROUNDS Pikeun jalma anu parantos </text>
<text sub="clublinks" start="260.66" dur="0.067"> FAIRGROUNDS Pikeun jalma anu geus sanggup </text>
<text sub="clublinks" start="260.727" dur="0.1"> FAIRGROUNDS Pikeun Anu Sanggup Sanggup </text>
<text sub="clublinks" start="260.827" dur="2.102"> FAIRGROUNDS Pikeun jalma anu parantos tiasa kéngingkeun </text>
<text sub="clublinks" start="262.929" dur="5.038"> FAIRGROUNDS Pikeun jalma anu parantos tiasa kéngingkeun aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="267.967" dur="0.167"> FAIRGROUNDS Pikeun jalma-jalma anu parantos tiasa kéngingkeun sato-sato na </text>
<text sub="clublinks" start="268.134" dur="0.167"> Sanggup Kengingkeun sato sato na </text>
<text sub="clublinks" start="268.301" dur="0.133"> Sanggup Kengingkeun sato sato na </text>
<text sub="clublinks" start="268.434" dur="2.102"> Sanggup Kengingkeun sato sato maranehanana pikeun kasalametan. </text>
<text sub="clublinks" start="270.536" dur="0.167"> Pikeun kaamanan. </text>
<text sub="clublinks" start="270.703" dur="0.067"> Pikeun kaamanan. URANG </text>
<text sub="clublinks" start="270.77" dur="0.1"> Pikeun kaamanan. KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="270.87" dur="0.1"> Pikeun kaamanan. URANG bungah </text>
<text sub="clublinks" start="270.97" dur="0.134"> Pikeun kaamanan. URANG bungah aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="271.104" dur="0.567"> Pikeun kaamanan. Kami bungah aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="271.671" dur="0.267"> Pikeun kaamanan. Kami bagja aranjeunna sadayana </text>
<text sub="clublinks" start="271.938" dur="0.167"> Pikeun kaamanan. Kami bagja aranjeunna sadayana aman. </text>
<text sub="clublinks" start="272.105" dur="0.2"> Kami bagja aranjeunna sadayana aman. </text>
<text sub="clublinks" start="272.305" dur="0.1"> Kami bagja aranjeunna sadayana aman. HAYU </text>
<text sub="clublinks" start="272.405" dur="0.067"> Kami bagja aranjeunna sadayana aman. Hayu urang meunang </text>
<text sub="clublinks" start="272.472" dur="0.1"> Kami bagja aranjeunna sadayana aman. Hayu urang kéngingkeun A </text>
<text sub="clublinks" start="272.572" dur="0.367"> Kami bagja aranjeunna sadayana aman. Hayu urang milarian </text>
<text sub="clublinks" start="272.939" dur="0.367"> Kami bagja aranjeunna sadayana aman. KITU KITU KITINGKEUN KA LUAR </text>
<text sub="clublinks" start="273.306" dur="0.367"> Kami bagja aranjeunna sadayana aman. Hayu urang tingali di luar </text>
<text sub="clublinks" start="273.673" dur="0.2"> Kami bagja aranjeunna sadayana aman. Hayu urang tingali di luareun téa </text>
<text sub="clublinks" start="273.873" dur="0.2"> Hayu urang tingali di luareun téa </text>
<text sub="clublinks" start="274.073" dur="0.668"> Hayu urang tingali di luar kembang </text>
<text sub="clublinks" start="274.741" dur="0.233"> Hayu urang milarian di luar kota di kota ros </text>
<text sub="clublinks" start="274.974" dur="0.167"> Hayu urang tingali di luar kota di SKYCAM kota kota. </text>
<text sub="clublinks" start="275.141" dur="0.2"> SKYCAM KOTA KOTA. </text>
<text sub="clublinks" start="275.341" dur="0.401"> SKYCAM KOTA KOTA. OH, </text>
<text sub="clublinks" start="275.742" dur="0.133"> SKYCAM KOTA KOTA. OH, BUDAK, </text>
<text sub="clublinks" start="275.875" dur="0.801"> SKYCAM KOTA KOTA. OH, BUDAK, NO </text>
<text sub="clublinks" start="276.676" dur="0.4"> SKYCAM KOTA KOTA. OH, BUDAK, TEU PERBAIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="277.076" dur="0.234"> SKYCAM KOTA KOTA. OH, BUDAK, TEU PERBAIKAN. </text>
<text sub="clublinks" start="277.31" dur="0.133"> OH, BUDAK, TEU PERBAIKAN. </text>
<text sub="clublinks" start="277.443" dur="0.067"> OH, BUDAK, TEU PERBAIKAN. abdi </text>
<text sub="clublinks" start="277.51" dur="0.134"> OH, BUDAK, TEU PERBAIKAN. Abdi tiasa </text>
<text sub="clublinks" start="277.644" dur="0.166"> OH, BUDAK, TEU PERBAIKAN. Abdi tiasa BARELY </text>
<text sub="clublinks" start="277.81" dur="0.434"> OH, BUDAK, TEU PERBAIKAN. AING BISA NINGALI </text>
<text sub="clublinks" start="278.244" dur="0.267"> OH, BUDAK, TEU PERBAIKAN. Kuring BISA NINGALI THE </text>
<text sub="clublinks" start="278.511" dur="0.167"> OH, BUDAK, TEU PERBAIKAN. Kuring BISA NINGALI KOTA </text>
<text sub="clublinks" start="278.678" dur="0.267"> Kuring BISA NINGALI KOTA </text>
<text sub="clublinks" start="278.945" dur="0.067"> AING BISA NINGALI KOTA MELALUI </text>
<text sub="clublinks" start="279.012" dur="0.166"> AING BISA NINGALI KOTA SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="279.178" dur="0.601"> Kuring BISA NINGALI KOTA LALAKI SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="279.779" dur="0.2"> Kuring BISA NINGALI KOTA MELALUI KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="279.979" dur="0.167"> AING BISA NINGALI KOTA MELALUI SADAYANA ROKOK. </text>
<text sub="clublinks" start="280.146" dur="0.2"> Ngalangkungan Sakabéh Roko éta. </text>
<text sub="clublinks" start="280.346" dur="0.067"> Ngalangkungan Sakabéh Roko éta. JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="280.413" dur="0.1"> Ngalangkungan Sakabéh Roko éta. JEUNG WE </text>
<text sub="clublinks" start="280.513" dur="0.167"> Ngalangkungan Sakabéh Roko éta. JEUNG KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="280.68" dur="0.2"> Ngalangkungan Sakabéh Roko éta. JEUNG KAMI DIHarepkeun </text>
<text sub="clublinks" start="280.88" dur="1.001"> Ngalangkungan Sakabéh Roko éta. JEUNG KAMI DIHarepkeun </text>
<text sub="clublinks" start="281.881" dur="0.367"> Ngalangkungan Sakabéh Roko éta. JEUNG KAMI DIHarepkeun Ngan </text>
<text sub="clublinks" start="282.248" dur="0.267"> Ngalangkungan Sakabéh Roko éta. JEUNG KAMI ANJEUN HAREPAN Ngan A </text>
<text sub="clublinks" start="282.515" dur="0.234"> JEUNG KAMI ANJEUN HAREPAN Ngan A </text>
<text sub="clublinks" start="282.749" dur="0.133"> JEUNG KAMI ANJEUN HAREPAN Ngan ukur sakedik </text>
<text sub="clublinks" start="282.882" dur="0.267"> JEUNG KAMI ANJEUN HAREPAN Ngan ngan ukur saeutik jandela </text>
<text sub="clublinks" start="283.149" dur="0.167"> JEUNG KAMI ANJEUN HAREPAN ngan ukur saeutik jandela ayeuna, </text>
<text sub="clublinks" start="283.316" dur="0.4"> JEUNG KAMI ANJEUN HAREPAN ngan ukur saeutik jandela ayeuna, tapi </text>
<text sub="clublinks" start="283.716" dur="0.367"> JEUNG KAMI ANJEUN HAREPAN ngan ukur saeutik jandela ayeuna, tapi urang </text>
<text sub="clublinks" start="284.083" dur="0.201"> JANDELAN KECIL Dinten ayeuna, tapi urang </text>
<text sub="clublinks" start="284.284" dur="0.1"> JANDELAN KECIL Dinten ayeuna, tapi urang gaduh </text>
<text sub="clublinks" start="284.384" dur="0.133"> ANGINAN KECIL Dinten ayeuna, tapi urang parantos nguping </text>
<text sub="clublinks" start="284.517" dur="0.067"> ANGINAN KECIL Dinten ayeuna, tapi urang parantos nguping di dinya </text>
<text sub="clublinks" start="284.584" dur="0.1"> ANGINAN KECIL Dinten ayeuna, tapi urang parantos nguping di dinya parantos </text>
<text sub="clublinks" start="284.684" dur="0.467"> ANGINAN LEUTIK Dinten ayeuna, tapi urang parantos nguping aya anu parantos </text>
<text sub="clublinks" start="285.151" dur="0.634"> ANGINAN KECIL Dinten ayeuna, tapi urang parantos nguping aya anu parantos A </text>
<text sub="clublinks" start="285.785" dur="0.501"> ANGINAN KECIL Dinten ayeuna, tapi urang parantos nguping aya anu sakedik </text>
<text sub="clublinks" start="286.286" dur="0.2"> KADANGÉNYA ANJEUN KURANG </text>
<text sub="clublinks" start="286.486" dur="0.133"> KADANGÉNYA ANJEUN ANJEUN Hujan </text>
<text sub="clublinks" start="286.619" dur="1.502"> KADANGÉNYA ANJEUN ANJEUN RAJU HUJAN, </text>
<text sub="clublinks" start="288.121" dur="0.867"> KADANGÉNYA ANJEUN KUDU RAJU HUJAN, JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="288.988" dur="1.201"> KADANGÉNYA ANJEUN ANJEUN SIKIT HUJAN, JEUNG KITU </text>
<text sub="clublinks" start="290.189" dur="0.334"> KADANGÉNYA ANJEUN ANJEUN RAJU HUJAN, JEUNG KITU KUDU </text>
<text sub="clublinks" start="290.523" dur="0.234"> Hujan ngeclok, JEUNG KITU KUDU </text>
<text sub="clublinks" start="290.757" dur="0.1"> Hujan ngeclak, JEUNG KITU NYAWA. </text>
<text sub="clublinks" start="290.857" dur="0.167"> NU. </text>
<text sub="clublinks" start="291.024" dur="0.066"> NU. >> </text>
<text sub="clublinks" start="291.09" dur="0.067"> NU. >> NYIEUN </text>
<text sub="clublinks" start="291.157" dur="0.1"> NU. >> NYIEUN </text>
<text sub="clublinks" start="291.257" dur="1.568"> NU. >> HAYU HANYA </text>
<text sub="clublinks" start="292.825" dur="0.201"> NU. >> Hayu atuh urang ngan ukur ngomong </text>
<text sub="clublinks" start="293.026" dur="0.166"> NU. >> Hayu atuh Ngan ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="293.192" dur="0.234"> >> Hayu atuh Ngan ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="293.426" dur="0.1"> >> Hayu atuh Ngan ieu. SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="293.526" dur="0.1"> >> Hayu atuh Ngan ieu. UNGGAL WAKTOS </text>
<text sub="clublinks" start="293.626" dur="0.1"> >> Hayu atuh Ngan ieu. Unggal waktos Anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="293.726" dur="0.134"> >> Hayu atuh Ngan ieu. Unggal waktos anjeun nyarios </text>
<text sub="clublinks" start="293.86" dur="0.567"> >> Hayu atuh Ngan ieu. Unggal waktos anjeun nyarios hayu urang </text>
<text sub="clublinks" start="294.427" dur="0.3"> >> Hayu atuh Ngan ieu. Unggal waktos anjeun nyarios hayu urang candak </text>
<text sub="clublinks" start="294.727" dur="0.267"> >> Hayu atuh Ngan ieu. Unggal waktos anjeun nyarios hayu urang candak A </text>
<text sub="clublinks" start="294.994" dur="0.2"> Unggal waktos anjeun nyarios hayu urang candak A </text>
<text sub="clublinks" start="295.194" dur="0.167"> Unggal waktos anjeun nyarios hayu urang tingali </text>
<text sub="clublinks" start="295.361" dur="0.167"> Unggal waktos anjeun nyarios hayu urang tingali di luar, </text>
<text sub="clublinks" start="295.528" dur="0.267"> SAKTI MANÉHNA NGOMONG JEUNG KITU KITU KA LUAR JEUNG, I </text>
<text sub="clublinks" start="295.795" dur="0.133"> Unggal waktos anjeun nyarios hayu urang tingali di luar, kuring ngagorowok. </text>
<text sub="clublinks" start="295.928" dur="0.167"> Katingali ka luar, kuring ngageroan. </text>
<text sub="clublinks" start="296.095" dur="0.1"> Katingali ka luar, kuring ngageroan. abdi </text>
<text sub="clublinks" start="296.195" dur="0.067"> Katingali ka luar, kuring ngageroan. ABDI TERANG </text>
<text sub="clublinks" start="296.262" dur="0.067"> Katingali ka luar, kuring ngageroan. ABDI TERANG </text>
<text sub="clublinks" start="296.329" dur="0.167"> Katingali ka luar, kuring ngageroan. Abdi terang éta </text>
<text sub="clublinks" start="296.496" dur="0.2"> Katingali ka luar, kuring ngageroan. Abdi terang éta henteu </text>
<text sub="clublinks" start="296.696" dur="0.133"> Katingali ka luar, kuring ngageroan. Abdi terang éta henteu bade </text>
<text sub="clublinks" start="296.829" dur="5.005"> Katingali ka luar, kuring ngageroan. Abdi terang éta henteu bade </text>
<text sub="clublinks" start="301.834" dur="0.167"> Katingali ka luar, kuring ngageroan. Abdi terang éta moal janten </text>
<text sub="clublinks" start="302.001" dur="0.1"> Katingali ka luar, kuring ngageroan. Abdi terang éta moal janten A </text>
<text sub="clublinks" start="302.101" dur="0.234"> Abdi terang éta moal janten A </text>
<text sub="clublinks" start="302.335" dur="1.034"> NYAHO TEU BAKAL JADI PRETTY </text>
<text sub="clublinks" start="303.369" dur="0.167"> Kuring terang éta henteu bakal janten pandangan anu leres. </text>
<text sub="clublinks" start="303.536" dur="0.167"> SIFAT SAKET. </text>
<text sub="clublinks" start="303.703" dur="0.167"> SIFAT SAKET. THE </text>
<text sub="clublinks" start="303.87" dur="0.467"> SIFAT SAKET. THE SATELLITE </text>
<text sub="clublinks" start="304.337" dur="0.167"> SIFAT SAKET. GAMBAR SATELIT </text>
<text sub="clublinks" start="304.504" dur="0.167"> SIFAT SAKET. GAMBAR SATELIT Tukangeun </text>
<text sub="clublinks" start="304.671" dur="0.166"> GAMBAR SATELIT Tukangeun </text>
<text sub="clublinks" start="304.837" dur="0.1"> GAMBAR SATELIT DI Tukangeun Kuring. </text>
<text sub="clublinks" start="304.937" dur="0.201"> Abdi. </text>
<text sub="clublinks" start="305.138" dur="0.066"> Abdi. TUH </text>
<text sub="clublinks" start="305.204" dur="0.101"> Abdi. NYAÉTA </text>
<text sub="clublinks" start="305.305" dur="0.1"> Abdi. Aya sababaraha </text>
<text sub="clublinks" start="305.405" dur="0.133"> Abdi. Aya sababaraha anu ipis </text>
<text sub="clublinks" start="305.538" dur="0.067"> Abdi. Aya sababaraha titik ipis </text>
<text sub="clublinks" start="305.605" dur="0.701"> Abdi. Aya sababaraha tempat ipis </text>
<text sub="clublinks" start="306.306" dur="0.2"> Aya sababaraha tempat ipis </text>
<text sub="clublinks" start="306.506" dur="0.066"> Aya sababaraha tempat ipis ka </text>
<text sub="clublinks" start="306.572" dur="0.101"> Aya sababaraha tempat leutik ka kulon </text>
<text sub="clublinks" start="306.673" dur="0.066"> Aya sababaraha titik leutik ka kulonna </text>
<text sub="clublinks" start="306.739" dur="0.601"> Aya sababaraha titik leutik ka kulonna </text>
<text sub="clublinks" start="307.34" dur="0.2"> Aya sababaraha titik leutik ka kulon ka pantai </text>
<text sub="clublinks" start="307.54" dur="0.1"> Aya sababaraha tempat anu ipis ka kulonna tina parobahan basisir. </text>
<text sub="clublinks" start="307.64" dur="0.267"> BARATNA LEUWIH JEUNG BARANG. </text>
<text sub="clublinks" start="307.907" dur="0.134"> BARATNA LEUWIH JEUNG BARANG. BENER </text>
<text sub="clublinks" start="308.041" dur="0.033"> BARATNA LEUWIH JEUNG BARANG. BENER Dinten, </text>
<text sub="clublinks" start="308.074" dur="0.1"> BARATNA LEUWIH JEUNG BARANG. BENER DINA, A </text>
<text sub="clublinks" start="308.174" dur="0.634"> BARATNA LEUWIH JEUNG BARANG. BENERNA Dinten ieu, LOBA </text>
<text sub="clublinks" start="308.808" dur="0.534"> BARATNA LEUWIH JEUNG BARANG. Bener-bener Dinten ieu, seueur </text>
<text sub="clublinks" start="309.342" dur="0.167"> BARATNA LEUWIH JEUNG BARANG. BENER DIDIEU Kieu, Seueur </text>
<text sub="clublinks" start="309.509" dur="0.3"> BENER DIDIEU Kieu, Seueur </text>
<text sub="clublinks" start="309.809" dur="0.067"> BENER DIDIEU Kieu, Seueur KASENIAN </text>
<text sub="clublinks" start="309.876" dur="0.133"> BENER DIDIEU Kieu, Seueur KASENIAN ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="310.009" dur="2.936"> BENER DINA Ayeuna, Seueur KASENIAN ANU DATANG </text>
<text sub="clublinks" start="312.945" dur="0.234"> BENER DIDIEU Kieu, Seueur KASENIAN ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="313.179" dur="0.167"> BENER Dinten ieu, Seueur KASENIAN ANJEUNG TI DATANG </text>
<text sub="clublinks" start="313.346" dur="0.233"> SPOTTINESS DATANG TI </text>
<text sub="clublinks" start="313.579" dur="0.134"> SPOTTINESS DATANG SAKA PUNJUT </text>
<text sub="clublinks" start="313.713" dur="0.067"> SPOTTINESS DATING TI PERINGKAT UPPER </text>
<text sub="clublinks" start="313.78" dur="0.066"> SPOTTINESS DATANG TI LEVEL UPPER RENDAH </text>
<text sub="clublinks" start="313.846" dur="1.836"> SPOTTINESS DATING TI PERINGKAT UPPER RENDAH </text>
<text sub="clublinks" start="315.682" dur="0.467"> SPOTTINESS DATING TI PERINGKAT UPPER RENDAH KA </text>
<text sub="clublinks" start="316.149" dur="0.233"> SPOTTINESS DATING TI PERINGKAT LINGKUNG LEUWIH TEU SEA. </text>
<text sub="clublinks" start="316.382" dur="0.2"> TINGKAT UPPER RENDAH KA SEA. </text>
<text sub="clublinks" start="316.582" dur="0.167"> TINGKAT UPPER RENDAH KA SEA. THE </text>
<text sub="clublinks" start="316.749" dur="0.134"> TINGKAT UPPER RENDAH KA SEA. DOPPLER </text>
<text sub="clublinks" start="316.883" dur="0.133"> TINGKAT UPPER RENDAH KA SEA. DOPPLER RADAR </text>
<text sub="clublinks" start="317.016" dur="0.501"> TINGKAT UPPER RENDAH KA SEA. DOPPLER RADAR NYAÉA </text>
<text sub="clublinks" start="317.517" dur="0.4"> TINGKAT UPPER RENDAH KA SEA. DOPPLER RADAR NGasilkeun </text>
<text sub="clublinks" start="317.917" dur="0.134"> DOPPLER RADAR NGasilkeun </text>
<text sub="clublinks" start="318.051" dur="0.133"> DOPPLER RADAR NGASILKEUN A </text>
<text sub="clublinks" start="318.184" dur="0.267"> RADAR DOPPLER NGASILKEUN KASILAHAN </text>
<text sub="clublinks" start="318.451" dur="0.234"> RADAR DOPPLER NGASILKEUNKEUN kasempetan </text>
<text sub="clublinks" start="318.685" dur="0.166"> DADANYA RADAR NGASILKEUN KASIH HUJAN. </text>
<text sub="clublinks" start="318.851" dur="0.201"> Kasempetan hujan. </text>
<text sub="clublinks" start="319.052" dur="0.1"> Kasempetan hujan. THE </text>
<text sub="clublinks" start="319.152" dur="0.133"> Kasempetan hujan. PANGSAÉNA </text>
<text sub="clublinks" start="319.285" dur="1.735"> Kasempetan hujan. Kasempetan anu pangsaéna </text>
<text sub="clublinks" start="321.02" dur="5.072"> Kasempetan hujan. Kasempetan anu pangsaéna nyaéta </text>
<text sub="clublinks" start="326.092" dur="0.167"> Kasempetan hujan. Kasempetan anu pangsaéna aya </text>
<text sub="clublinks" start="326.259" dur="0.1"> Kasempetan hujan. Kasempetan anu pangsaéna nyaéta </text>
<text sub="clublinks" start="326.359" dur="0.233"> Kasempetan anu pangsaéna nyaéta </text>
<text sub="clublinks" start="326.592" dur="1.902"> Kasempetan anu pangsaéna nyaéta di basisir. </text>
<text sub="clublinks" start="328.494" dur="0.167"> Basisir </text>
<text sub="clublinks" start="328.661" dur="0.1"> Basisir URANG </text>
<text sub="clublinks" start="328.761" dur="0.1"> Basisir KAMI GADUH </text>
<text sub="clublinks" start="328.861" dur="0.134"> Basisir URANG BATUR </text>
<text sub="clublinks" start="328.995" dur="0.834"> Basisir URANG BISA NYUTUR </text>
<text sub="clublinks" start="329.829" dur="0.167"> Basisir URANG SADAYANA NGALAPI KACAPATAN </text>
<text sub="clublinks" start="329.996" dur="0.2"> Basisir URANG BISA NYUKUR JUMLAH </text>
<text sub="clublinks" start="330.196" dur="0.234"> URANG BISA NYUKUR JUMLAH </text>
<text sub="clublinks" start="330.43" dur="0.1"> URANG SIEUN NYUTIHAN GUNUNGAN HUJAN. </text>
<text sub="clublinks" start="330.53" dur="0.167"> Hujan. </text>
<text sub="clublinks" start="330.697" dur="0.1"> Hujan. JADI </text>
<text sub="clublinks" start="330.797" dur="0.066"> Hujan. SAJAUH IEU, </text>
<text sub="clublinks" start="330.863" dur="0.601"> Hujan. JAUH JAUH, TEU </text>
<text sub="clublinks" start="331.464" dur="0.167"> Hujan. JAUH JAUH, TEU NINGALI </text>
<text sub="clublinks" start="331.631" dur="0.2"> Hujan. JAUH JAUH, TEU NINGALI LEUWIH. </text>
<text sub="clublinks" start="331.831" dur="0.133"> JAUH JAUH, TEU NINGALI LEUWIH. </text>
<text sub="clublinks" start="331.964" dur="0.134"> JAUH JAUH, TEU NINGALI LEUWIH. abdi </text>
<text sub="clublinks" start="332.098" dur="0.133"> JAUH JAUH, TEU NINGALI LEUWIH. Abdi masih </text>
<text sub="clublinks" start="332.231" dur="0.101"> JAUH JAUH, TEU NINGALI LEUWIH. Abdi masih mikir </text>
<text sub="clublinks" start="332.332" dur="0.233"> JAUH JAUH, TEU NINGALI LEUWIH. Abdi masih mikir éta </text>
<text sub="clublinks" start="332.565" dur="0.467"> JAUH JAUH, TEU NINGALI LEUWIH. Kuring masih nyangka éta </text>
<text sub="clublinks" start="333.032" dur="0.234"> JAUH JAUH, TEU NINGALI LEUWIH. Kuring masih nyangka éta A </text>
<text sub="clublinks" start="333.266" dur="0.3"> Kuring masih nyangka éta A </text>
<text sub="clublinks" start="333.566" dur="0.1"> Kuring masih mikir yén éta mungkin </text>
<text sub="clublinks" start="333.666" dur="0.2"> Kuring masih mikir yén éta mungkin ieu </text>
<text sub="clublinks" start="333.866" dur="0.468"> Kuring masih mikir yén éta mungkin dina soré ieu, </text>
<text sub="clublinks" start="334.334" dur="0.2"> Kuring masih mikir yén éta mungkin dina soré ieu, tapi </text>
<text sub="clublinks" start="334.534" dur="0.167"> Kamungkinan soré ieu, Tapi </text>
<text sub="clublinks" start="334.701" dur="0.1"> Kamungkinan soré ieu, Tapi éta </text>
<text sub="clublinks" start="334.801" dur="0.133"> Kamungkinan soré ieu, tapi katingalina </text>
<text sub="clublinks" start="334.934" dur="0.1"> Kamungkinan soré ieu, tapi éta Sigana PRETTY </text>
<text sub="clublinks" start="335.034" dur="0.367"> Kamungkinan soré ieu, Tapi éta Sigana PRETTY surem </text>
<text sub="clublinks" start="335.401" dur="0.801"> Kamungkinan soré ieu, Tapi éta Sigana PRETTY surem kaluar </text>
<text sub="clublinks" start="336.202" dur="0.134"> MUNGKIN SENENGNA INI, TAPI KATELITNA SUKSES BISA GRIM DI TIYA </text>
<text sub="clublinks" start="336.336" dur="0.2"> Katingali SENANG KURING DI TIYA </text>
<text sub="clublinks" start="336.536" dur="0.1"> Katingali PRIMTIK GRIM DIDIEU KANAN </text>
<text sub="clublinks" start="336.636" dur="0.1"> Katingali PRIMTIK GRIM DINA AYEUNA AYEUNA. </text>
<text sub="clublinks" start="336.736" dur="0.267"> AYEUNA. </text>
<text sub="clublinks" start="337.003" dur="0.067"> AYEUNA. NANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="337.07" dur="0.1"> AYEUNA. Najan THE </text>
<text sub="clublinks" start="337.17" dur="0.6"> AYEUNA. Sanaos Haseup </text>
<text sub="clublinks" start="337.77" dur="0.234"> AYEUNA. HENTEU ROKOK JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="338.004" dur="0.167"> AYEUNA. Sanaos Haseup Sareng THE </text>
<text sub="clublinks" start="338.171" dur="0.267"> Sanaos Haseup Sareng THE </text>
<text sub="clublinks" start="338.438" dur="0.066"> Sanaos Haseup sareng Klompok, </text>
<text sub="clublinks" start="338.504" dur="0.201"> Sanaos Haseup Sareng Kelompok, 70 </text>
<text sub="clublinks" start="338.705" dur="0.166"> Sanaos Haseup Sareng Kelompok, 70 Badé </text>
<text sub="clublinks" start="338.871" dur="0.434"> Sanaos Haseup Sareng Kelompok, 70 Bakal </text>
<text sub="clublinks" start="339.305" dur="0.267"> Sanaos Haseup Sareng Kelompok, 70 Bakal Nyaéta </text>
<text sub="clublinks" start="339.572" dur="0.134"> Sanaos Haseup Sareng Kelompok, 70 Bakal Paling Hébat </text>
<text sub="clublinks" start="339.706" dur="0.3"> KELOMPOK, 70 ANJEUN ANGGOTA </text>
<text sub="clublinks" start="340.006" dur="0.2"> CLOUDS, 70 ANJEUN LUNCHTIME NGEJUT </text>
<text sub="clublinks" start="340.206" dur="0.067"> CLOUDS, 70 ANJEUN KANGGO SUHU LUNCHTIME TERHEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="340.273" dur="0.5"> CLOUDS, 70 KANGGO JADI LEMARNA LUNCHTIME TERHADAP WE </text>
<text sub="clublinks" start="340.773" dur="0.167"> CLOUDS, 70 ANJEUN KANGGO SUHUN LAMPU PANASINGNA URANG </text>
<text sub="clublinks" start="340.94" dur="0.2"> TEMPERATUR LUNCHTIME URANG </text>
<text sub="clublinks" start="341.14" dur="0.034"> TEMPERATUR LUNCHTIME URANG TELAH </text>
<text sub="clublinks" start="341.174" dur="0.333"> TEMPERATUR LUNCHTIME URANG SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="341.507" dur="0.234"> TEMPERATUR LUNCHTIME URANG SADAYANA A </text>
<text sub="clublinks" start="341.741" dur="0.167"> TEMPERATUR LUNCHTIME URANG SADAYANA SADAYANA. </text>
<text sub="clublinks" start="341.908" dur="0.167"> Kungsi dina bari. </text>
<text sub="clublinks" start="342.075" dur="0.066"> Kungsi dina bari. IEU </text>
<text sub="clublinks" start="342.141" dur="0.067"> Kungsi dina bari. IEU </text>
<text sub="clublinks" start="342.208" dur="1.969"> Kungsi dina bari. ITU A </text>
<text sub="clublinks" start="344.177" dur="0.8"> Kungsi dina bari. ITU AYA RUSU </text>
<text sub="clublinks" start="344.977" dur="4.972"> Kungsi dina bari. Éta mangrupikeun HUMID </text>
<text sub="clublinks" start="349.949" dur="0.234"> Kungsi dina bari. Éta mangrupikeun panyandakan HUMID OUT </text>
<text sub="clublinks" start="350.183" dur="0.1"> Kungsi dina bari. Éta mangrupikeun panyandungan HUMID di ditu. </text>
<text sub="clublinks" start="350.283" dur="0.233"> Éta mangrupikeun panyandungan HUMID di ditu. </text>
<text sub="clublinks" start="350.516" dur="0.167"> Éta mangrupikeun panyandungan HUMID di ditu. TUH </text>
<text sub="clublinks" start="350.683" dur="0.234"> Éta mangrupikeun panyandungan HUMID di ditu. NYAÉTA </text>
<text sub="clublinks" start="350.917" dur="0.5"> Éta mangrupikeun panyandungan HUMID di ditu. Aya sababaraha </text>
<text sub="clublinks" start="351.417" dur="0.2"> Éta mangrupikeun panyandungan HUMID di ditu. Aya sababaraha héjo </text>
<text sub="clublinks" start="351.617" dur="0.101"> Éta mangrupikeun panyandungan HUMID di ditu. Aya sababaraha titik héjo. </text>
<text sub="clublinks" start="351.718" dur="0.133"> Aya sababaraha titik héjo. </text>
<text sub="clublinks" start="351.851" dur="0.1"> Aya sababaraha titik héjo. abdi </text>
<text sub="clublinks" start="351.951" dur="0.067"> Aya sababaraha titik héjo. Abdi kagungan </text>
<text sub="clublinks" start="352.018" dur="0.233"> Aya sababaraha titik héjo. ABDI KEDAH </text>
<text sub="clublinks" start="352.251" dur="1.035"> Aya sababaraha titik héjo. Abdi kedah percanten </text>
<text sub="clublinks" start="353.286" dur="1.001"> Aya sababaraha titik héjo. Abdi kedah percanten ka jelema </text>
<text sub="clublinks" start="354.287" dur="0.167"> Aya sababaraha titik héjo. Abdi kedah percanten ka éta </text>
<text sub="clublinks" start="354.454" dur="0.233"> Abdi kedah percanten ka éta </text>
<text sub="clublinks" start="354.687" dur="0.2"> Abdi kedah percanten ka jalma anu adil </text>
<text sub="clublinks" start="354.887" dur="0.1"> Abdi kedah percanten ka jalma-jalma anu SALAH SALAH. </text>
<text sub="clublinks" start="354.987" dur="0.301"> SILIH SALAH. </text>
<text sub="clublinks" start="355.288" dur="0.067"> SILIH SALAH. UMUM, </text>
<text sub="clublinks" start="355.355" dur="0.066"> SILIH SALAH. Sacara umum, IT </text>
<text sub="clublinks" start="355.421" dur="2.303"> SILIH SALAH. Sacara umum, éta </text>
<text sub="clublinks" start="357.724" dur="0.133"> SILIH SALAH. Sacara umum, éta henteu pikaresepeun </text>
<text sub="clublinks" start="357.857" dur="0.1"> SILIH SALAH. Sacara umum, éta henteu matak hésé pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="357.957" dur="0.3"> Sacara umum, éta henteu matak hésé pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="358.257" dur="0.067"> Sacara umum, teu matak matak bahaya </text>
<text sub="clublinks" start="358.324" dur="0.434"> Sacara umum, teu matak hésé ngabahayakeun hawa </text>
<text sub="clublinks" start="358.758" dur="0.601"> Sacara umum, teu matak hésé ngabahayakeun kualitas udara </text>
<text sub="clublinks" start="359.359" dur="0.2"> Sacara umum, teu matak hésé ngabahayakeun kualitas udara ka </text>
<text sub="clublinks" start="359.559" dur="0.267"> KUALITAS UDARA LUAR BIASA KA </text>
<text sub="clublinks" start="359.826" dur="0.1"> KUALITASI HUTAN PISAN DITERUSKEUN. </text>
<text sub="clublinks" start="359.926" dur="0.2"> Neruskeun. </text>
<text sub="clublinks" start="360.126" dur="0.133"> Neruskeun. NU </text>
<text sub="clublinks" start="360.259" dur="0.067"> Neruskeun. PERHATOSAN Éta </text>
<text sub="clublinks" start="360.326" dur="0.067"> Neruskeun. PERINGATAN Éta </text>
<text sub="clublinks" start="360.393" dur="3.07"> Neruskeun. PERHATOSAN ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="363.463" dur="0.133"> Neruskeun. PERHATOSAN ANU DI TEMPAT </text>
<text sub="clublinks" start="363.596" dur="0.1"> Neruskeun. PERHATOSAN ANU DI TEMPAT Sateuacan </text>
<text sub="clublinks" start="363.696" dur="0.2"> PERHATOSAN ANU DI TEMPAT Sateuacan </text>
<text sub="clublinks" start="363.896" dur="0.1"> PERHATOSAN ANJEUN DI TEMPAT Sateuacan siang. </text>
<text sub="clublinks" start="363.996" dur="0.167"> SORENG </text>
<text sub="clublinks" start="364.163" dur="0.467"> SORENG JADI </text>
<text sub="clublinks" start="364.63" dur="0.134"> SORENG JADI UTAMA </text>
<text sub="clublinks" start="364.764" dur="0.2"> SORENG JEUNG KURING UTAMA. </text>
<text sub="clublinks" start="364.964" dur="0.2"> JEUNG KURING UTAMA. </text>
<text sub="clublinks" start="365.164" dur="1.669"> JEUNG KURING UTAMA. Sababaraha </text>
<text sub="clublinks" start="366.833" dur="0.967"> JEUNG KURING UTAMA. Sababaraha wilayah </text>
<text sub="clublinks" start="367.8" dur="4.972"> JEUNG KURING UTAMA. Sababaraha wilayah gaduh </text>
<text sub="clublinks" start="372.772" dur="0.133"> JEUNG KURING UTAMA. Sababaraha wilayah parantos pencét </text>
<text sub="clublinks" start="372.905" dur="2.603"> JEUNG KURING UTAMA. Sababaraha wilayah parantos pencét 80. </text>
<text sub="clublinks" start="375.508" dur="0.2"> Sababaraha wilayah parantos pencét 80. </text>
<text sub="clublinks" start="375.708" dur="0.134"> Sababaraha wilayah parantos nganiaya 80. HUTAN </text>
<text sub="clublinks" start="375.842" dur="0.1"> Sababaraha wilayah parantos nganiaya 80. KUALITAS HUTANG </text>
<text sub="clublinks" start="375.942" dur="1.034"> Sawatawis Wewengkon Anu Kénging 80. KUALITAS HAWAT nyaéta </text>
<text sub="clublinks" start="376.976" dur="0.134"> Sawatawis Wewengkon parantos pencét 80. KUALITAS HAYAT NINGKAT </text>
<text sub="clublinks" start="377.11" dur="0.2"> Sawatawis Wewengkon parantos pencét 80. KUALITAS HAYAT NINGKAT Kieu </text>
<text sub="clublinks" start="377.31" dur="0.267"> MUNGKUL HANGSA NU NGADANG Ieu </text>
<text sub="clublinks" start="377.577" dur="0.1"> KUALITAS HAYAT NANGKANG MINGGU INI. </text>
<text sub="clublinks" start="377.677" dur="0.2"> MINGGU. </text>
<text sub="clublinks" start="377.877" dur="0.067"> MINGGU. NU </text>
<text sub="clublinks" start="377.944" dur="0.066"> MINGGU. KAHAYANG NA </text>
<text sub="clublinks" start="378.01" dur="1.502"> MINGGU. Éta bakal </text>
<text sub="clublinks" start="379.512" dur="4.605"> MINGGU. Éta bakal diéstokeun </text>
<text sub="clublinks" start="384.117" dur="0.333"> MINGGU. Éta bakal dititipkeun ka </text>
<text sub="clublinks" start="384.45" dur="0.1"> MINGGU. Éta bakal DIPÉTÉNÉK Pikeun NGÉLÉS </text>
<text sub="clublinks" start="384.55" dur="0.234"> Éta bakal DIPÉTÉNÉK Pikeun NGÉLÉS </text>
<text sub="clublinks" start="384.784" dur="0.1"> Éta bakal dititipkeun pikeun ngisep udud. </text>
<text sub="clublinks" start="384.884" dur="0.167"> Haseup. </text>
<text sub="clublinks" start="385.051" dur="0.067"> Haseup. >> </text>
<text sub="clublinks" start="385.118" dur="0.166"> Haseup. >> NYA </text>
<text sub="clublinks" start="385.284" dur="0.101"> Haseup. >> HENTEU HENTEU </text>
<text sub="clublinks" start="385.385" dur="0.1"> Haseup. >> Sanés nanaon tapi </text>
<text sub="clublinks" start="385.485" dur="0.667"> Haseup. >> HENTEU AYA TAPI PEMBUNUHAN </text>
<text sub="clublinks" start="386.152" dur="0.234"> >> HENTEU AYA TAPI PEMBUNUHAN </text>
<text sub="clublinks" start="386.386" dur="0.1"> >> HENTEU TEU NANGTU TANGGAL BANGKIT </text>
<text sub="clublinks" start="386.486" dur="0.1"> >> HENTEU TEU NANGTU TANGGAL BANGKIT Leres </text>
<text sub="clublinks" start="386.586" dur="0.1"> >> Sanés sanés tapi tongkat gulung ayeuna ayeuna. </text>
<text sub="clublinks" start="386.686" dur="0.167"> GANGGUNG AYEUNA AYEUNA. </text>
<text sub="clublinks" start="386.853" dur="0.066"> GANGGUNG AYEUNA AYEUNA. >> </text>
<text sub="clublinks" start="386.919" dur="0.067"> GANGGUNG AYEUNA AYEUNA. >> NYA </text>
<text sub="clublinks" start="386.986" dur="1.602"> GANGGUNG AYEUNA AYEUNA. >> Anjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="388.588" dur="0.967"> GANGGUNG AYEUNA AYEUNA. >> Anjeunna nyarios </text>
<text sub="clublinks" start="389.555" dur="5.039"> GANGGUNG AYEUNA AYEUNA. >> Anjeunna nyarioskeun perkawis </text>
<text sub="clublinks" start="394.594" dur="0.167"> GANGGUNG AYEUNA AYEUNA. >> Anjeunna nyarioskeun perkawis ieu </text>
<text sub="clublinks" start="394.761" dur="0.2"> >> Anjeunna nyarioskeun perkawis ieu </text>
<text sub="clublinks" start="394.961" dur="5.872"> >> Anjeunna nyarioskeun perkawis kota </text>
<text sub="clublinks" start="400.833" dur="1.101"> >> Anjeunna nyarioskeun perkawis kota </text>
<text sub="clublinks" start="401.934" dur="0.234"> >> Anjeunna nyarioskeun perkawis kota biru </text>
<text sub="clublinks" start="402.168" dur="0.167"> >> Anjeunna nuju nyarios perkawis kota walungan biru. </text>
<text sub="clublinks" start="402.335" dur="0.167"> Kota SUNGAI BULAN. </text>
<text sub="clublinks" start="402.502" dur="0.066"> Kota SUNGAI BULAN. IEU </text>
<text sub="clublinks" start="402.568" dur="1.902"> Kota SUNGAI BULAN. IEU </text>
<text sub="clublinks" start="404.47" dur="0.301"> Kota SUNGAI BULAN. Éta dasarna </text>
<text sub="clublinks" start="404.771" dur="0.133"> Kota SUNGAI BULAN. ENT dasarna Ical. </text>
<text sub="clublinks" start="404.904" dur="0.2"> ENT dasarna Ical. </text>
<text sub="clublinks" start="405.104" dur="0.1"> ENT dasarna Ical. Kieu </text>
<text sub="clublinks" start="405.204" dur="0.1"> ENT dasarna Ical. KAWASAN IEU </text>
<text sub="clublinks" start="405.304" dur="0.367"> ENT dasarna Ical. Ieu daerah caket </text>
<text sub="clublinks" start="405.671" dur="0.735"> ENT dasarna Ical. Ieu daerah caket KINSEY </text>
<text sub="clublinks" start="406.406" dur="0.2"> ENT dasarna Ical. Ieu daerah caket walungan KINSEY </text>
<text sub="clublinks" start="406.606" dur="0.267"> Ieu daerah caket walungan KINSEY </text>
<text sub="clublinks" start="406.873" dur="0.133"> Wilayah ieu caket komunitas walungan KINSEY </text>
<text sub="clublinks" start="407.006" dur="0.1"> Ieu daerah caket sakola komunitas walungan KINSEY. </text>
<text sub="clublinks" start="407.106" dur="0.167"> SEKOLAH KOMUNITAS. </text>
<text sub="clublinks" start="407.273" dur="0.067"> SEKOLAH KOMUNITAS. >> </text>
<text sub="clublinks" start="407.34" dur="0.1"> SEKOLAH KOMUNITAS. >> THE </text>
<text sub="clublinks" start="407.44" dur="0.167"> SEKOLAH KOMUNITAS. >> SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="407.607" dur="0.467"> SEKOLAH KOMUNITAS. >> SADAYEUN DITURUN </text>
<text sub="clublinks" start="408.074" dur="0.133"> SEKOLAH KOMUNITAS. >> WILAYAH TENGAHNA </text>
<text sub="clublinks" start="408.207" dur="0.234"> SEKOLAH KOMUNITAS. >> Daérah anu lengkep diturunkeun nyaéta </text>
<text sub="clublinks" start="408.441" dur="0.233"> >> Daérah anu lengkep diturunkeun nyaéta </text>
<text sub="clublinks" start="408.674" dur="1.669"> >> WILAYAH SELURUH DITANGGUNG DIPANGGUNG </text>
<text sub="clublinks" start="410.343" dur="1.501"> >> WILAYAH KALILAHAN DITURUNAN DIKUKSUR </text>
<text sub="clublinks" start="411.844" dur="0.067"> >> WILAYAH KALILAHAN DITURUNAN DIPANGGUH LALAKI </text>
<text sub="clublinks" start="411.911" dur="0.234"> >> Daérah anu lengkep diturunkeun dirobih ku </text>
<text sub="clublinks" start="412.145" dur="0.233"> NGABUKUR NGALELEPÉNG ngaliwatan </text>
<text sub="clublinks" start="412.378" dur="0.1"> NGABUKTIKAN LENGKAH LALAKI SUNGAI. </text>
<text sub="clublinks" start="412.478" dur="0.167"> SUNGAI. </text>
<text sub="clublinks" start="412.645" dur="0.534"> SUNGAI. JADI </text>
<text sub="clublinks" start="413.179" dur="2.069"> SUNGAI. JADI PET </text>
<text sub="clublinks" start="415.248" dur="0.8"> SUNGAI. JADI PET THE </text>
<text sub="clublinks" start="416.048" dur="5.039"> SUNGAI. JADI PET THE I </text>
<text sub="clublinks" start="421.087" dur="0.267"> SUNGAI. JADI PET THE I LOBA </text>
<text sub="clublinks" start="421.354" dur="5.405"> SUNGAI. JADI PET THE I LOBA. </text>
<text sub="clublinks" start="426.759" dur="0.167"> JADI PET THE I LOBA. </text>
<text sub="clublinks" start="426.926" dur="0.067"> JADI PET THE I LOBA. >> </text>
<text sub="clublinks" start="426.993" dur="0.066"> JADI PET THE I LOBA. >> PALING PALING </text>
<text sub="clublinks" start="427.059" dur="0.468"> JADI PET THE I LOBA. >> Kaseueuran </text>
<text sub="clublinks" start="427.527" dur="0.467"> JADI PET THE I LOBA. >> Kaseueuranana </text>
<text sub="clublinks" start="427.994" dur="0.567"> JADI PET THE I LOBA. >> Kaseueuran Area </text>
<text sub="clublinks" start="428.561" dur="0.133"> JADI PET THE I LOBA. >> Kaseueuran wilayah tetep </text>
<text sub="clublinks" start="428.694" dur="0.201"> >> Kaseueuran wilayah tetep </text>
<text sub="clublinks" start="428.895" dur="0.767"> >> Kaseueuran kawasan tetep dina kahandap </text>
<text sub="clublinks" start="429.662" dur="1.168"> >> Kaseueuran Area tetep dina tingkat </text>
<text sub="clublinks" start="430.83" dur="0.334"> >> Kaseueuran kawasan tetep dina tingkat tilu </text>
<text sub="clublinks" start="431.164" dur="0.166"> >> Kaseueuran daérah tetep di handapeun tingkat tilu tilas panempatan </text>
<text sub="clublinks" start="431.33" dur="0.234"> UNDER TINGKAT TIGA PENILAIAN </text>
<text sub="clublinks" start="431.564" dur="0.167"> UNDER TINGKAT TIGA PESAN ACARA </text>
<text sub="clublinks" start="431.731" dur="0.333"> UNDER TINGKAT TIGA Pesenan Évakuasi Nyegah </text>
<text sub="clublinks" start="432.064" dur="0.167"> UNDER TINGKAT TIGA Pesenan Évakuasi Ngadagoan Jalma </text>
<text sub="clublinks" start="432.231" dur="0.201"> UNDER TINGKAT TIGA Pesenan Évakuasi Nyegah Jalma Ti </text>
<text sub="clublinks" start="432.432" dur="0.266"> Pesenan nyegah jalma ti </text>
<text sub="clublinks" start="432.698" dur="0.067"> PESANAN NGAMANJANGKEUN JALMA TI PAMARIKSA </text>
<text sub="clublinks" start="432.765" dur="3.57"> PESANAN NGANJANGKEUN JALMA TI PISIK </text>
<text sub="clublinks" start="436.335" dur="0.835"> Pesenan Nyegah Jalma Ti Ngariksa ka Imah </text>
<text sub="clublinks" start="437.17" dur="0.166"> Pesenan Nyegah Jalma Ti Ngariksa ka Imah Sareng </text>
<text sub="clublinks" start="437.336" dur="0.301"> Parios di Bumi sareng </text>
<text sub="clublinks" start="437.637" dur="0.1"> Parios di Bumi sareng Bisnis. </text>
<text sub="clublinks" start="437.737" dur="0.167"> BISNIS. </text>
<text sub="clublinks" start="437.904" dur="0.1"> BISNIS. THE </text>
<text sub="clublinks" start="438.004" dur="0.066"> BISNIS. Seuneu </text>
<text sub="clublinks" start="438.07" dur="0.701"> BISNIS. SENI NYAUNG </text>
<text sub="clublinks" start="438.771" dur="0.234"> BISNIS. Seuneu 166.000 </text>
<text sub="clublinks" start="439.005" dur="0.1"> BISNIS. Seuneu 166.000 acre. </text>
<text sub="clublinks" start="439.105" dur="0.2"> Seuneu 166.000 acre. </text>
<text sub="clublinks" start="439.305" dur="0.134"> Seuneu 166.000 acre. >>> </text>
<text sub="clublinks" start="439.439" dur="0.133"> Seuneu 166.000 acre. >>> HADE, </text>
<text sub="clublinks" start="439.572" dur="0.767"> Seuneu 166.000 acre. >>> BAIK, JALMA </text>
<text sub="clublinks" start="440.339" dur="0.401"> Seuneu 166.000 acre. >>> Nya, JELEMA TERUS </text>
<text sub="clublinks" start="440.74" dur="0.333"> Seuneu 166.000 acre. >>> Nya, Jalma Terus </text>
<text sub="clublinks" start="441.073" dur="0.201"> >>> Nya, Jalma Terus </text>
<text sub="clublinks" start="441.274" dur="0.066"> >>> Sae, Jalma-jalma teraskeun ngempelkeun </text>
<text sub="clublinks" start="441.34" dur="0.968"> >>> Nya, Jalma Terus Kirimkeun JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="442.308" dur="0.2"> >>> Nya, Jalma Terus Kirimkeun sareng Bagikeun </text>
<text sub="clublinks" start="442.508" dur="0.267"> >>> Nya, Jalma Terus Kirimkeun sareng Bagikeun A </text>
<text sub="clublinks" start="442.775" dur="1.168"> >>> Nya, Jalma Terus Kirimkeun Sareng Bagikeun Anu Seueur </text>
<text sub="clublinks" start="443.943" dur="0.133"> >>> Nya, Jalma Terus Kirimkeun Sareng Bagikeun Sajumlah Besar </text>
<text sub="clublinks" start="444.076" dur="0.201"> >>> Nya, Jalma Terus Kirimkeun Sareng Bagikeun Sajumlah Besar </text>
<text sub="clublinks" start="444.277" dur="0.433"> Kirimkeun sareng Bagikeun Sajumlah Besar </text>
<text sub="clublinks" start="444.71" dur="0.134"> Kirimkeun sareng Bagikeun Sajumlah Besar tina Inpormasi </text>
<text sub="clublinks" start="444.844" dur="0.968"> Kirimkeun sareng Bagikeun Sajumlah Besar tina Inpormasi Ngeunaan </text>
<text sub="clublinks" start="445.812" dur="1.001"> Kirimkeun sareng Bagikeun Sajumlah Besar tina Inpormasi Ngeunaan Kumaha </text>
<text sub="clublinks" start="446.813" dur="0.166"> Kirimkeun sareng Bagikeun Sajumlah Besar tina Inpormasi Ngeunaan Kumaha Ieu </text>
<text sub="clublinks" start="446.979" dur="0.301"> MISIFORMASI perkawis kumaha ieu </text>
<text sub="clublinks" start="447.28" dur="0.133"> MISIFORMASI TENTANG KUMAHA INI KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="447.413" dur="0.1"> MISIFORMASI TENTANG KUMAHA INI KAHIRUPAN MIMITI. </text>
<text sub="clublinks" start="447.513" dur="0.267"> WILDFIRES dimimitian. </text>
<text sub="clublinks" start="447.78" dur="0.067"> WILDFIRES dimimitian. RESMI </text>
<text sub="clublinks" start="447.847" dur="0.1"> WILDFIRES dimimitian. RESMI NANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="447.947" dur="0.467"> WILDFIRES dimimitian. RESMI NU NYAEUN </text>
<text sub="clublinks" start="448.414" dur="1.602"> WILDFIRES dimimitian. RESMI NANGGO ANU BISA </text>
<text sub="clublinks" start="450.016" dur="0.167"> WILDFIRES dimimitian. Pejabat nyatakeun yén éta bisa dipiboga </text>
<text sub="clublinks" start="450.183" dur="0.267"> Pejabat nyatakeun yén éta bisa dipiboga </text>
<text sub="clublinks" start="450.45" dur="0.233"> Pejabat nyatakeun yén bisa boga kahirupan nyata </text>
<text sub="clublinks" start="450.683" dur="0.1"> Pejabat nyatakeun yén bisa ngalaman konsép hirup nyata. </text>
<text sub="clublinks" start="450.783" dur="0.267"> KONSEKSI-HIRUP NYATA. </text>
<text sub="clublinks" start="451.05" dur="0.033"> KONSEKSI-HIRUP NYATA. FACEBOOK </text>
<text sub="clublinks" start="451.083" dur="0.101"> KONSEKSI-HIRUP NYATA. FACEBOOK nyaéta </text>
<text sub="clublinks" start="451.184" dur="0.467"> KONSEKSI-HIRUP NYATA. FACEBOOK AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="451.651" dur="0.6"> KONSEKSI-HIRUP NYATA. FACEBOOK AYEUNA JANJI </text>
<text sub="clublinks" start="452.251" dur="0.201"> KONSEKSI-HIRUP NYATA. FACEBOOK AYEUNA JANJI TO </text>
<text sub="clublinks" start="452.452" dur="0.233"> FACEBOOK AYEUNA JANJI TO </text>
<text sub="clublinks" start="452.685" dur="0.134"> FACEBOOK AYEUNA JANJI KANGGO NGANGGUL </text>
<text sub="clublinks" start="452.819" dur="0.634"> FACEBOOK AYEUNA JANJI KANGGO MANGKAL PALSU </text>
<text sub="clublinks" start="453.453" dur="0.567"> FACEBOOK AYEUNA JANJI KANGGO MUNCANG CERITA PALSU </text>
<text sub="clublinks" start="454.02" dur="1.067"> FACEBOOK AYEUNA JANJI KANGGO MUNCANGKAN CARITA PALSU Éta </text>
<text sub="clublinks" start="455.087" dur="0.234"> Cabut carita palsu </text>
<text sub="clublinks" start="455.321" dur="0.134"> Cabut carita palsu anu ANTIFA </text>
<text sub="clublinks" start="455.455" dur="0.066"> Cabut carita palsu anu dimimitian ANTIFA </text>
<text sub="clublinks" start="455.521" dur="1.435"> Cabut carita palsu anu antip dimimitian </text>
<text sub="clublinks" start="456.956" dur="0.534"> Cabut carita palsu anu ANTIFA Mimitian WILDFIRES </text>
<text sub="clublinks" start="457.49" dur="0.233"> Cabut carita anu palsu anu ANTIFA Mimitian WILDFIRES DI </text>
<text sub="clublinks" start="457.723" dur="0.267"> ANTIFA MIMPULAN WILDFIRES DI </text>
<text sub="clublinks" start="457.99" dur="0.1"> ANTIFA Mimitian WILDFIRES DI OREGON. </text>
<text sub="clublinks" start="458.09" dur="0.167"> OREGON. </text>
<text sub="clublinks" start="458.257" dur="0.134"> OREGON. AS </text>
<text sub="clublinks" start="458.391" dur="0.2"> OREGON. AS KRISTEN </text>
<text sub="clublinks" start="458.591" dur="2.569"> OREGON. AS KRISTEN NERANGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="461.16" dur="0.934"> OREGON. AS KRISTEN NERANGKEUN Jelema </text>
<text sub="clublinks" start="462.094" dur="0.234"> AS KRISTEN NERANGKEUN Jelema </text>
<text sub="clublinks" start="462.328" dur="0.134"> AS KRISTEN NERANGKEUN JEUNG RUMAH </text>
<text sub="clublinks" start="462.462" dur="4.471"> SANG KRISTEN NERANGKEUN JEUNG RUMORA Tuluy </text>
<text sub="clublinks" start="466.933" dur="0.233"> AS KRISTEN NERANGKEUN JEUNG RUMORA TULAJEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="467.166" dur="0.1"> SANGKA KRISTEN NERANGKEUN JEUNG RUMORI TERUS NYARUT. </text>
<text sub="clublinks" start="467.266" dur="0.534"> RUMORI TERUS NYARUT. </text>
<text sub="clublinks" start="467.8" dur="0.167"> RUMORI TERUS NYARUT. >> </text>
<text sub="clublinks" start="467.967" dur="0.1"> RUMORI TERUS NYARUT. >> THE. </text>
<text sub="clublinks" start="468.067" dur="0.167"> >> THE. </text>
<text sub="clublinks" start="468.234" dur="0.567"> >> THE. >> </text>
<text sub="clublinks" start="468.801" dur="0.768"> >> THE. >> Wartawan: </text>
<text sub="clublinks" start="469.569" dur="0.634"> >> THE. >> Wartawan: HUKUM </text>
<text sub="clublinks" start="470.203" dur="0.1"> >> THE. >> Wartawan: PENGUATKUASAAN HUKUM </text>
<text sub="clublinks" start="470.303" dur="0.267"> >> Wartawan: PENGUATKUASAAN HUKUM </text>
<text sub="clublinks" start="470.57" dur="0.1"> >> Wartawan: AGENSI PENGUASAAN HUKUM </text>
<text sub="clublinks" start="470.67" dur="1.067"> >> Wartawan: AGENSI PENGUASAAN HUKUM </text>
<text sub="clublinks" start="471.737" dur="0.468"> >> Wartawan: AGENSI PENGUAT UNDANG-UNDANG SAJAK </text>
<text sub="clublinks" start="472.205" dur="0.1"> >> Wartawan: AGENSI PENGUAT UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG SANGÉNG ULANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="472.305" dur="0.233"> AGENSI parantos nyarios deui </text>
<text sub="clublinks" start="472.538" dur="0.067"> AGENSI parantos ngadangu ANTIFA </text>
<text sub="clublinks" start="472.605" dur="0.067"> AGENSI parantos ngadangu ulang ANTIFA henteu </text>
<text sub="clublinks" start="472.672" dur="0.133"> AGENSI parantos nyarios deui ANTIFA henteu </text>
<text sub="clublinks" start="472.805" dur="1.201"> AGENSI parantos nyarios deui ANTIFA henteu dimimitian </text>
<text sub="clublinks" start="474.006" dur="0.267"> AGENSI parantos nyarios deui ANTIFA henteu dimimitian </text>
<text sub="clublinks" start="474.273" dur="0.134"> AGENSI parantos nyarios deui ANTIFA henteu ngamimitian OREGON </text>
<text sub="clublinks" start="474.407" dur="0.333"> ANTIFA TEU Mimitian OREGON </text>
<text sub="clublinks" start="474.74" dur="0.101"> ANTIFA TEU MIMPULAN WILDFIRES OREGON. </text>
<text sub="clublinks" start="474.841" dur="0.233"> WILDFIRES. </text>
<text sub="clublinks" start="475.074" dur="0.1"> WILDFIRES. BARI </text>
<text sub="clublinks" start="475.174" dur="0.134"> WILDFIRES. BARI BATUR </text>
<text sub="clublinks" start="475.308" dur="0.1"> WILDFIRES. Sedengkeun sababaraha jalma </text>
<text sub="clublinks" start="475.408" dur="0.267"> WILDFIRES. Sedengkeun sababaraha jalma gaduh </text>
<text sub="clublinks" start="475.675" dur="0.333"> WILDFIRES. Sedengkeun sababaraha jalma parantos </text>
<text sub="clublinks" start="476.008" dur="0.267"> Sedengkeun sababaraha jalma parantos </text>
<text sub="clublinks" start="476.275" dur="0.1"> Sedengkeun sababaraha jalma parantos ditangkep </text>
<text sub="clublinks" start="476.375" dur="0.301"> Sedengkeun sababaraha jalma parantos ditangkep </text>
<text sub="clublinks" start="476.676" dur="0.3"> Sedengkeun sababaraha jalma parantos ditangkep pikeun ARSON, </text>
<text sub="clublinks" start="476.976" dur="0.1"> Sedengkeun sababaraha jalma geus ditangkep pikeun ARSON, pejabat </text>
<text sub="clublinks" start="477.076" dur="0.2"> Ditangkep Pikeun ARSON, RESMI </text>
<text sub="clublinks" start="477.276" dur="0.1"> Ditangkep pikeun ARSON, pejabat ceuk </text>
<text sub="clublinks" start="477.376" dur="0.067"> Ditangkep pikeun ARSON, pejabat ceuk aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="477.443" dur="0.067"> Ditangkep pikeun ARSON, pejabat ceuk aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="477.51" dur="0.1"> Ditangkep pikeun ARSON, pejabat ceuk aranjeunna henteu </text>
<text sub="clublinks" start="477.61" dur="0.167"> Ditangkep pikeun ARSON, Pejabat ceuk aranjeunna henteu bagian </text>
<text sub="clublinks" start="477.777" dur="0.667"> Ditangkep pikeun ARSON, Pejabat ceuk aranjeunna henteu bagian ti </text>
<text sub="clublinks" start="478.444" dur="0.501"> Ditangkep pikeun ARSON, pejabat ceuk aranjeunna henteu bagian tina A </text>
<text sub="clublinks" start="478.945" dur="0.2"> Cenah aranjeunna sanés bagian ti A </text>
<text sub="clublinks" start="479.145" dur="0.033"> Cenah aranjeunna sanés bagian tina rencana </text>
<text sub="clublinks" start="479.178" dur="0.067"> Saur aranjeunna sanés bagian tina rencana atanapi </text>
<text sub="clublinks" start="479.245" dur="0.901"> Cenah aranjeunna sanés bagian tina rencana ATAWA A </text>
<text sub="clublinks" start="480.146" dur="0.133"> Saur aranjeunna sanés bagian tina rencana atanapi anu koordinasi </text>
<text sub="clublinks" start="480.279" dur="1.135"> Cenah aranjeunna sanés bagian tina rencana atanapi usaha anu koordinasi </text>
<text sub="clublinks" start="481.414" dur="0.167"> RENCANA ATAWA SIKAP SISWA </text>
<text sub="clublinks" start="481.581" dur="0.367"> RENCANA ATAWA SADAYANA CAMPURAN KA </text>
<text sub="clublinks" start="481.948" dur="0.2"> RENCANA ATAWA SIKAP MATAKNA SUSU KOordinasi </text>
<text sub="clublinks" start="482.148" dur="0.1"> RENCANA ATAWA SIKAP NGAKAKAKSA KASARKEUN BURUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="482.248" dur="0.267"> BÉRÉN BURUK. </text>
<text sub="clublinks" start="482.515" dur="0.1"> BÉRÉN BURUK. STOPPING </text>
<text sub="clublinks" start="482.615" dur="0.133"> BÉRÉN BURUK. STOPPING ieu </text>
<text sub="clublinks" start="482.748" dur="0.301"> BÉRÉN BURUK. STOPPING RUMORS ieu </text>
<text sub="clublinks" start="483.049" dur="0.734"> BÉRÉN BURUK. Ngeureunkeun ieu jumlahna parantos </text>
<text sub="clublinks" start="483.783" dur="0.167"> BÉRÉN BURUK. Ngeureunkeun ieu jumlahna parantos </text>
<text sub="clublinks" start="483.95" dur="0.2"> Ngeureunkeun ieu jumlahna parantos </text>
<text sub="clublinks" start="484.15" dur="0.2"> Ngeureunkeun ieu jumlahna parantos PISAN </text>
<text sub="clublinks" start="484.35" dur="0.1"> Ngeureunkeun ieu jumlah parantos hésé pisan. </text>
<text sub="clublinks" start="484.45" dur="0.134"> SUSAH PISAN. </text>
<text sub="clublinks" start="484.584" dur="0.133"> SUSAH PISAN. A </text>
<text sub="clublinks" start="484.717" dur="0.234"> SUSAH PISAN. A SHERIFF </text>
<text sub="clublinks" start="484.951" dur="0.4"> SUSAH PISAN. DEPUTI SHERIFF </text>
<text sub="clublinks" start="485.351" dur="0.934"> SUSAH PISAN. DEPUTI SHERIFF </text>
<text sub="clublinks" start="486.285" dur="0.134"> SUSAH PISAN. DEPUTI SHERIFF LAPORAN </text>
<text sub="clublinks" start="486.419" dur="0.167"> DEPUTI SHERIFF LAPORAN </text>
<text sub="clublinks" start="486.586" dur="0.133"> DEPUTI SHERIFF LAPORAN DINA </text>
<text sub="clublinks" start="486.719" dur="0.367"> DEPUTI SHERIFF LAPORAN DI KAMERA </text>
<text sub="clublinks" start="487.086" dur="0.968"> DEPUTI SHERIFF LAPORAN DINA KAMERA NYarios </text>
<text sub="clublinks" start="488.054" dur="0.167"> DEPUTI SHERIFF LAPORAN DINA KAMERA Sebutkeun Ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="488.221" dur="0.166"> DINA KAMERA NYarios ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="488.387" dur="0.101"> DINA KAMERA NYarios ieu. >> </text>
<text sub="clublinks" start="488.488" dur="0.3"> DINA KAMERA NYarios ieu. >> Kieu </text>
<text sub="clublinks" start="488.788" dur="0.367"> DINA KAMERA NYarios ieu. >> Ieu ieu </text>
<text sub="clublinks" start="489.155" dur="0.1"> DINA KAMERA NYarios ieu. >> Ieu PENTING. </text>
<text sub="clublinks" start="489.255" dur="0.133"> >> Ieu PENTING. </text>
<text sub="clublinks" start="489.388" dur="0.067"> >> Ieu PENTING. abdi </text>
<text sub="clublinks" start="489.455" dur="0.167"> >> Ieu PENTING. ABDI </text>
<text sub="clublinks" start="489.622" dur="0.1"> >> Ieu PENTING. ABDI ANGKAT </text>
<text sub="clublinks" start="489.722" dur="4.638"> >> Ieu PENTING. Abdi badé angkat </text>
<text sub="clublinks" start="494.36" dur="2.069"> >> Ieu PENTING. Abdi bade nyarios </text>
<text sub="clublinks" start="496.429" dur="0.133"> >> Ieu PENTING. Abdi bade nyarios kieu. </text>
<text sub="clublinks" start="496.562" dur="0.234"> Abdi bade nyarios kieu. </text>
<text sub="clublinks" start="496.796" dur="0.1"> Abdi bade nyarios kieu. ANTIFA. </text>
<text sub="clublinks" start="496.896" dur="0.2"> ANTIFA. </text>
<text sub="clublinks" start="497.096" dur="1.368"> ANTIFA. Aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="498.464" dur="0.734"> ANTIFA. MARANÉHNA NYAÉTA </text>
<text sub="clublinks" start="499.198" dur="0.301"> ANTIFA. Aranjeunna kaluar </text>
<text sub="clublinks" start="499.499" dur="0.1"> ANTIFA. Aranjeunna kaluar sabab. </text>
<text sub="clublinks" start="499.599" dur="0.233"> Aranjeunna kaluar sabab. </text>
<text sub="clublinks" start="499.832" dur="0.067"> Aranjeunna kaluar sabab. TUH </text>
<text sub="clublinks" start="499.899" dur="0.033"> Aranjeunna kaluar sabab. NYAÉTA </text>
<text sub="clublinks" start="499.932" dur="0.067"> Aranjeunna kaluar sabab. AYA A </text>
<text sub="clublinks" start="499.999" dur="0.167"> Aranjeunna kaluar sabab. AYA LOBA </text>
<text sub="clublinks" start="500.166" dur="0.4"> Aranjeunna kaluar sabab. AYA seueur </text>
<text sub="clublinks" start="500.566" dur="0.167"> Aranjeunna kaluar sabab. AYA Seueur kahirupan </text>
<text sub="clublinks" start="500.733" dur="0.2"> Aranjeunna kaluar sabab. AYA LOBA HIRUP DI </text>
<text sub="clublinks" start="500.933" dur="0.2"> AYA LOBA HIRUP DI </text>
<text sub="clublinks" start="501.133" dur="0.134"> AYA LOBA NYAWA kahirupan </text>
<text sub="clublinks" start="501.267" dur="0.133"> AYA LOBA HIRUP DI TANGGUNG JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="501.4" dur="0.334"> AYA LOBA HIRUP DI TANGSA JEUNG A </text>
<text sub="clublinks" start="501.734" dur="1.001"> AYA Seueur kahirupan anu aya dina taruhan sareng seueur pisan </text>
<text sub="clublinks" start="502.735" dur="0.234"> AYA Seueur kahirupan anu aya dina targét sareng seueur pisan </text>
<text sub="clublinks" start="502.969" dur="0.1"> AYA Seueur kahirupan anu di tarutkeun sareng seueur jalmi </text>
<text sub="clublinks" start="503.069" dur="0.267"> TANGTUNG JEUNG JALMA JALMA </text>
<text sub="clublinks" start="503.336" dur="0.467"> TANGSA JEUNG KALABIHAN HARTA JALMA </text>
<text sub="clublinks" start="503.803" dur="0.4"> TANGSA JEUNG KALABIHAN HARTA JALMA DI </text>
<text sub="clublinks" start="504.203" dur="0.134"> TANGTUNG JEUNG KALABIHAN HARTA RAKSA DI TANGTUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="504.337" dur="0.167"> Harta di stake. </text>
<text sub="clublinks" start="504.504" dur="0.133"> Harta di stake. >> </text>
<text sub="clublinks" start="504.637" dur="1.735"> Harta di stake. >> DEUI, </text>
<text sub="clublinks" start="506.372" dur="0.067"> Harta di stake. >> DEUI, GANDA </text>
<text sub="clublinks" start="506.439" dur="0.233"> Harta di stake. >> Deui, Hukum GANDA </text>
<text sub="clublinks" start="506.672" dur="0.301"> >> Deui, Hukum GANDA </text>
<text sub="clublinks" start="506.973" dur="0.166"> >> DEUI, PENGAYAAN HUKUM LEBIHAN </text>
<text sub="clublinks" start="507.139" dur="0.101"> >> DEUI, AGENSI PADAYAAN HUKUM LEBIHAN </text>
<text sub="clublinks" start="507.24" dur="0.1"> >> DEUI, AGENSI PADAYAAN HUKUM LOBA </text>
<text sub="clublinks" start="507.34" dur="0.1"> >> DEUI, AGENSI PADAYAAN HUKUM LEBIH DIPANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="507.44" dur="0.2"> AGENSI PENGUASAAN SAJAKNA </text>
<text sub="clublinks" start="507.64" dur="0.534"> AGENSI PENGUASAAN SABARU Kieu </text>
<text sub="clublinks" start="508.174" dur="0.233"> AGENSI PENGUASAAN SAÉHNA INI </text>
<text sub="clublinks" start="508.407" dur="0.167"> AGENSI PENGUASAAN NU NYAOSA SALAH INI. </text>
<text sub="clublinks" start="508.574" dur="0.2"> Ieu PALSU. </text>
<text sub="clublinks" start="508.774" dur="0.134"> Ieu PALSU. NU </text>
<text sub="clublinks" start="508.908" dur="0.133"> Ieu PALSU. DEPUTI ANU </text>
<text sub="clublinks" start="509.041" dur="0.267"> Ieu PALSU. DEPUTI ANU GEUS </text>
<text sub="clublinks" start="509.308" dur="0.467"> Ieu PALSU. DEPUTI ANU KUDU </text>
<text sub="clublinks" start="509.775" dur="0.468"> Ieu PALSU. DEPUTI ANU TETAPI DITEMPAT </text>
<text sub="clublinks" start="510.243" dur="0.2"> Ieu PALSU. DEPUTI ANU TELAH DITUNGGUHKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="510.443" dur="0.233"> DEPUTI ANU TELAH DITUNGGUHKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="510.676" dur="0.067"> DEPUTI ANU TÉH DITEMPAT DINA CUTI </text>
<text sub="clublinks" start="510.743" dur="0.1"> DEPUTI ANU TETAPI TETAP DINA NINGGAL JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="510.843" dur="0.734"> DEPUTI ANU TETAP DITETAPKEUN DINA CUTI JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="511.577" dur="0.234"> DEPUTI ANU TETAPI TETAP DINA NINGGAL JEUNG nagara </text>
<text sub="clublinks" start="511.811" dur="0.133"> DEPUTI ANU TETAPI DITETAPKEUN DINA NINGGAL JEUNG SIRI NAGARA </text>
<text sub="clublinks" start="511.944" dur="0.301"> NINGGAL JEUNG SHERIFF NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="512.245" dur="0.2"> NINGGAL JEUNG ANGGOTA NEGERI MOHON </text>
<text sub="clublinks" start="512.445" dur="0.233"> NINGGAL JEUNG ANGGOTA NEGERI DIPOHON KA </text>
<text sub="clublinks" start="512.678" dur="2.069"> NINGGAL JEUNG ANGGUNGAN NEGERI DIPOHON KA </text>
<text sub="clublinks" start="514.747" dur="1.235"> NINGGAL JEUNG ANGGOTA NEGERI DIPOHON KA KOMUNITAS </text>
<text sub="clublinks" start="515.982" dur="0.233"> NINGGAL JEUNG ANGGOTA NEGERI DIPOHON KA KOMUNITAS UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="516.215" dur="0.2"> Dihapunten ka komunitas pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="516.415" dur="0.167"> Dihapunten ka komunitas pikeun aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="516.582" dur="0.1"> Dihapunten ka komunitas pikeun pangémutan aranjeunna. </text>
<text sub="clublinks" start="516.682" dur="0.134"> NGARASA ANJEUN. </text>
<text sub="clublinks" start="516.816" dur="0.133"> NGARASA ANJEUN. A </text>
<text sub="clublinks" start="516.949" dur="1.669"> NGARASA ANJEUN. A SHERIFF </text>
<text sub="clublinks" start="518.618" dur="1.001"> NGARASA ANJEUN. Kantor Pusat </text>
<text sub="clublinks" start="519.619" dur="0.133"> NGARASA ANJEUN. KAPTOR RÉSÉS KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="519.752" dur="0.1"> NGARASA ANJEUN. KAPIJÉ KOTA SHERIFF SAJA </text>
<text sub="clublinks" start="519.852" dur="0.2"> KAPIJÉ KOTA SHERIFF SAJA </text>
<text sub="clublinks" start="520.052" dur="0.334"> KAPIJÉ KOTA SHERIFF Kieu cenah </text>
<text sub="clublinks" start="520.386" dur="0.234"> KAPISIN KANTOR SÉSIFF SAÉRÉN LÉSÉ </text>
<text sub="clublinks" start="520.62" dur="0.1"> KAPISIN KANTOR SHERIFF SAJARAH PÉRÉSAL INI. </text>
<text sub="clublinks" start="520.72" dur="0.167"> Kamis ieu dinten kemis. </text>
<text sub="clublinks" start="520.887" dur="0.066"> Kamis ieu dinten kemis. >> </text>
<text sub="clublinks" start="520.953" dur="0.067"> Kamis ieu dinten kemis. >> IT </text>
<text sub="clublinks" start="521.02" dur="1.235"> Kamis ieu dinten kemis. >> NYA </text>
<text sub="clublinks" start="522.255" dur="0.867"> Kamis ieu dinten kemis. >> HENTEU </text>
<text sub="clublinks" start="523.122" dur="0.901"> Kamis ieu dinten kemis. >> HENTEU TEU dikonfirmasi </text>
<text sub="clublinks" start="524.023" dur="0.167"> Kamis ieu dinten kemis. >> HENTEU DIKONFIRMASI ANTIFA </text>
<text sub="clublinks" start="524.19" dur="0.2"> >> HENTEU DIKONFIRMASI ANTIFA </text>
<text sub="clublinks" start="524.39" dur="0.467"> >> HENTEU DIKONFIRMASI ANTIFA TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="524.857" dur="0.134"> >> HENTEU DIKONFIRMASI ANTIFA TAPI SANGKA </text>
<text sub="clublinks" start="524.991" dur="0.133"> >> Sanes mastikeun ANTIFA TAPI ANTIFA disangka. </text>
<text sub="clublinks" start="525.124" dur="0.2"> TAPI ANTIFA SANGKA. </text>
<text sub="clublinks" start="525.324" dur="0.067"> TAPI ANTIFA SANGKA. Kieu </text>
<text sub="clublinks" start="525.391" dur="0.1"> TAPI ANTIFA SANGKA. IEU </text>
<text sub="clublinks" start="525.491" dur="0.667"> TAPI ANTIFA SANGKA. Ieu langkung </text>
<text sub="clublinks" start="526.158" dur="1.335"> TAPI ANTIFA SANGKA. Ieu langkung spésipik </text>
<text sub="clublinks" start="527.493" dur="0.768"> TAPI ANTIFA SANGKA. Ieu langkung spésifik pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="528.261" dur="0.2"> TAPI ANTIFA SANGKA. Ieu langkung spésifik pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="528.461" dur="0.2"> Ieu langkung spésifik pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="528.661" dur="0.1"> Ieu langkung spésifik pikeun Area. </text>
<text sub="clublinks" start="528.761" dur="0.234"> DAÉRAH. </text>
<text sub="clublinks" start="528.995" dur="0.066"> DAÉRAH. LAPORAN </text>
<text sub="clublinks" start="529.061" dur="0.167"> DAÉRAH. LAPORAN JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="529.228" dur="0.234"> DAÉRAH. LAPORAN JEUNG PANAMPIAN </text>
<text sub="clublinks" start="529.462" dur="0.167"> DAÉRAH. LAPORAN JEUNG PANAMPIAN ANU </text>
<text sub="clublinks" start="529.629" dur="0.233"> LAPORAN JEUNG PANAMPIAN ANU </text>
<text sub="clublinks" start="529.862" dur="0.1"> LAPORAN JEUNG PANONÉNA JALMA </text>
<text sub="clublinks" start="529.962" dur="0.1"> LAPORAN JEUNG PANONÉNA ANJEUN Jalma </text>
<text sub="clublinks" start="530.062" dur="0.201"> LAPORAN JEUNG PANONÉNA JALMA RÉNA </text>
<text sub="clublinks" start="530.263" dur="2.135"> LAPORAN JEUNG PANONÉNA JALMA RÉSÉNYA RÉKA </text>
<text sub="clublinks" start="532.398" dur="0.2"> LAPORAN JEUNG PANINGGAL JEUNG RÉSÉNYA AYEUNA RANTING JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="532.598" dur="0.134"> LAPORAN JEUNG SILING ANJEUN JALMA ANJEUNG RUPA SAWS JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="532.732" dur="0.2"> Jalma boga ranté Saws sareng </text>
<text sub="clublinks" start="532.932" dur="0.067"> Jalma-jalma NGADAPKEUN RUPA Saws sareng Tujuan </text>
<text sub="clublinks" start="532.999" dur="0.2"> Jalma-jalma NGABANDUNGAN RANTING JEUNG TUJUAN NYA </text>
<text sub="clublinks" start="533.199" dur="1.134"> Jalma-jalma NGADAPKEUN RUWE JEUNG SANA TUJUANNA </text>
<text sub="clublinks" start="534.333" dur="0.768"> JELEMA NGADAPKEUN RUWE JEUNG GOLÉNA JATUH </text>
<text sub="clublinks" start="535.101" dur="0.133"> Jalma-jalma boga ranté Saws jeung tujuanana murag ka TELEFON </text>
<text sub="clublinks" start="535.234" dur="0.167"> Jalma-jalma gaduh ranté Saws sareng tujuanana nyaéta murag ka TELEPON HOMES </text>
<text sub="clublinks" start="535.401" dur="0.167"> Tujuanana JATUH KA TELEPON HOMES </text>
<text sub="clublinks" start="535.568" dur="0.133"> Tujuanana JATUH TELEPON HOMES DI </text>
<text sub="clublinks" start="535.701" dur="0.067"> Tujuanana JATUH TELEPON HOMES DINA HARAPAN </text>
<text sub="clublinks" start="535.768" dur="0.768"> Tujuanana nyaéta murag ka TELEPON HOMES DINA HARAPAN </text>
<text sub="clublinks" start="536.536" dur="0.2"> Tujuanana nyaéta murag ka TELEPON HOMES dina harepan ngamimitian </text>
<text sub="clublinks" start="536.736" dur="0.1"> Tujuanana JATUH KA TELEPON HOMES DINA HARAPAN MULAI LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="536.836" dur="0.233"> DENGAN HARAP MULTI LEBIH LANJUT </text>
<text sub="clublinks" start="537.069" dur="0.1"> DENGAN HARAP MULTI LEBIH LANJUT heula. </text>
<text sub="clublinks" start="537.169" dur="0.167"> KAHIJI. </text>
<text sub="clublinks" start="537.336" dur="0.201"> KAHIJI. >> </text>
<text sub="clublinks" start="537.537" dur="0.2"> KAHIJI. >> Wartawan: </text>
<text sub="clublinks" start="537.737" dur="0.433"> KAHIJI. >> Wartawan: ITU </text>
<text sub="clublinks" start="538.17" dur="0.434"> KAHIJI. >> Reporter: JALMA ANU </text>
<text sub="clublinks" start="538.604" dur="0.2"> KAHIJI. >> Reporter: BOSS JELEMA </text>
<text sub="clublinks" start="538.804" dur="0.167"> >> Reporter: BOSS JELEMA </text>
<text sub="clublinks" start="538.971" dur="0.1"> >> Wartawan: BOSS JALMA JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="539.071" dur="0.134"> >> Reporter: ANJEUN BOSS JEUNG THE </text>
<text sub="clublinks" start="539.205" dur="0.3"> >> Wartawan: ANJEUN BOSS JEUNG SHERIFF </text>
<text sub="clublinks" start="539.505" dur="0.234"> >> Wartawan: ANJEUN BOSS JEUNG SHIFIFF JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="539.739" dur="1.234"> >> Reporter: ANJEUN BOSS JEUNG SHERIFF JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="540.973" dur="2.202"> >> Wartawan: ANJEUN BOSS JEUNG SHERIFF JEUNG FBI </text>
<text sub="clublinks" start="543.175" dur="0.201"> Sareng SHERIFF JEUNG FBI </text>
<text sub="clublinks" start="543.376" dur="0.066"> Sareng SHERIFF JEUNG FBI </text>
<text sub="clublinks" start="543.442" dur="0.134"> Sareng SHERIFF JEUNG FBI SAÉHNA </text>
<text sub="clublinks" start="543.576" dur="0.1"> Sareng SHERIFF JEUNG FBI parantos ngadaptar LAPORAN </text>
<text sub="clublinks" start="543.676" dur="0.5"> JEUNG SHERIFF JEUNG FBI NGABARITAKEUN LAPORAN ANU </text>
<text sub="clublinks" start="544.176" dur="1.202"> Sareng SHERIFF JEUNG FBI KAPANGSA LAPORAN LAKU </text>
<text sub="clublinks" start="545.378" dur="0.233"> GEUS LAPORAN LAPORAN LAKU </text>
<text sub="clublinks" start="545.611" dur="0.1"> GEUS LAPORAN LAPORAN NU LAKU KIEU. </text>
<text sub="clublinks" start="545.711" dur="0.201"> Kieu. </text>
<text sub="clublinks" start="545.912" dur="0.066"> Kieu. THE </text>
<text sub="clublinks" start="545.978" dur="0.067"> Kieu. SIEUN </text>
<text sub="clublinks" start="546.045" dur="0.1"> Kieu. SIEUN ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="546.145" dur="0.467"> Kieu. SIEUN ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="546.612" dur="0.534"> Kieu. SIEUN ANJEUN NYA </text>
<text sub="clublinks" start="547.146" dur="0.134"> Kieu. SIEUN NYAITU JEUNG RUMORI INI </text>
<text sub="clublinks" start="547.28" dur="0.2"> SIEUN NYAITU JEUNG RUMORI INI </text>
<text sub="clublinks" start="547.48" dur="0.1"> SIEUN ANJEUN JEUNG SUMBER INI KUDU </text>
<text sub="clublinks" start="547.58" dur="1.234"> SIEUN NYAITU JEUNG RUMOR ieu bakal diletak </text>
<text sub="clublinks" start="548.814" dur="1.235"> SIEUN NYAITU JEUNG KALIMAH INI JEUNG MASUKEUN JALMA </text>
<text sub="clublinks" start="550.049" dur="0.234"> SIEUN ANJEUN JEUNG SUMBER INI JADI MASUKEUN JALMA </text>
<text sub="clublinks" start="550.283" dur="0.166"> SIEUN NYAITU JEUNG SUMBER INI BAKAL MASUKEUN JALMA BENER. </text>
<text sub="clublinks" start="550.449" dur="0.234"> AKAN NANGTU JALMA BANGBUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="550.683" dur="0.1"> AKAN NANGTU JALMA BANGBUNG. TUH </text>
<text sub="clublinks" start="550.783" dur="0.134"> AKAN NANGTU JALMA BANGBUNG. NYAÉTA </text>
<text sub="clublinks" start="550.917" dur="0.9"> AKAN NANGTU JALMA BANGBUNG. Aya jalma </text>
<text sub="clublinks" start="551.817" dur="0.234"> AKAN NANGTU JALMA BANGBUNG. Aya jalma anu nyobaan </text>
<text sub="clublinks" start="552.051" dur="0.234"> AKAN NANGTU JALMA BANGBUNG. Aya jalma anu nyoba </text>
<text sub="clublinks" start="552.285" dur="0.267"> Aya jalma anu nyoba </text>
<text sub="clublinks" start="552.552" dur="0.133"> Aya jalma anu nyoba ngajaga </text>
<text sub="clublinks" start="552.685" dur="0.901"> Aya jalma anu nyoba ngajaga harta </text>
<text sub="clublinks" start="553.586" dur="0.3"> ANJEUN Jalma nyoba-nyoba ngajaga panyandungan PROPERTY </text>
<text sub="clublinks" start="553.886" dur="0.167"> Aya jalma anu nyoba-nyoba ngajagaan mobil-mobil STOPPING STOPPING. </text>
<text sub="clublinks" start="554.053" dur="0.167"> Ngajaga mobil STOPPING PROPERTY. </text>
<text sub="clublinks" start="554.22" dur="0.067"> Ngajaga mobil STOPPING PROPERTY. >> </text>
<text sub="clublinks" start="554.287" dur="0.1"> Ngajaga mobil STOPPING PROPERTY. >> THE </text>
<text sub="clublinks" start="554.387" dur="0.1"> Ngajaga mobil STOPPING PROPERTY. >> Kahiji </text>
<text sub="clublinks" start="554.487" dur="0.1"> Ngajaga mobil STOPPING PROPERTY. >> Hal kahiji </text>
<text sub="clublinks" start="554.587" dur="0.567"> Ngajaga mobil STOPPING PROPERTY. >> Anu pangheulana mah </text>
<text sub="clublinks" start="555.154" dur="0.167"> Ngajaga mobil STOPPING PROPERTY. >> Anu pangheulana mah </text>
<text sub="clublinks" start="555.321" dur="0.234"> Ngajaga mobil STOPPING PROPERTY. >> Anu pangheulana anu kuring naroskeun </text>
<text sub="clublinks" start="555.555" dur="0.166"> >> Anu pangheulana anu kuring naroskeun </text>
<text sub="clublinks" start="555.721" dur="0.134"> >> Anu pangheulana kuring naros ka anjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="555.855" dur="0.167"> >> Anu pangheulana kuring bade naros ka anjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="556.022" dur="0.2"> >> Anu pangheulana kuring baris naroskeun ka anjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="556.222" dur="0.2"> >> Hal anu pangpayunna kuring baris naroskeun ka anjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="556.422" dur="0.567"> >> Anu pangheulana kuring bade naros ka anjeunna punten </text>
<text sub="clublinks" start="556.989" dur="0.2"> >> Hal anu pangpayunna kuring bade naroskeun ka anjeunna mangga liren </text>
<text sub="clublinks" start="557.189" dur="0.167"> >> Hal anu pangpayunna kuring baris naroskeun ka anjeunna nyaéta hal. </text>
<text sub="clublinks" start="557.356" dur="0.167"> ANJEUNNA LAKU ANJEUN NYAUNGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="557.523" dur="0.1"> ANJEUNNA LAKU ANJEUN NYAUNGAN. URANG </text>
<text sub="clublinks" start="557.623" dur="0.167"> ANJEUNNA LAKU ANJEUN NYAUNGAN. KAMI GADUH </text>
<text sub="clublinks" start="557.79" dur="0.067"> ANJEUNNA LAKU ANJEUN NYAUNGAN. Urang parantos ngahontal </text>
<text sub="clublinks" start="557.857" dur="0.067"> ANJEUNNA LAKU ANJEUN NYAUNGAN. Urang parantos ngahontal </text>
<text sub="clublinks" start="557.924" dur="0.133"> ANJEUNNA LAKU ANJEUN NYAUNGAN. Kami parantos ngahontal </text>
<text sub="clublinks" start="558.057" dur="1.101"> ANJEUNNA LAKU ANJEUN NYAUNGAN. URANG SADAYANA TEU A </text>
<text sub="clublinks" start="559.158" dur="0.134"> ANJEUNNA LAKU ANJEUN NYAUNGAN. Urang parantos ngahontal sajumlah </text>
<text sub="clublinks" start="559.292" dur="0.166"> Urang parantos ngahontal sajumlah </text>
<text sub="clublinks" start="559.458" dur="0.101"> Kami parantos ngahontal sajumlah </text>
<text sub="clublinks" start="559.559" dur="0.1"> Kami parantos dugi ka sajumlah aranjeunna. </text>
<text sub="clublinks" start="559.659" dur="0.166"> SAGANGNA. </text>
<text sub="clublinks" start="559.825" dur="0.101"> SAGANGNA. Upami </text>
<text sub="clublinks" start="559.926" dur="0.233"> SAGANGNA. Upami aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="560.159" dur="0.701"> SAGANGNA. Upami aranjeunna ningali </text>
<text sub="clublinks" start="560.86" dur="0.6"> SAGANGNA. Upami aranjeunna ningali sababaraha </text>
<text sub="clublinks" start="561.46" dur="0.334"> Upami aranjeunna ningali sababaraha </text>
<text sub="clublinks" start="561.794" dur="0.067"> Upami aranjeunna ningal SUSU BODOH, </text>
<text sub="clublinks" start="561.861" dur="0.067"> Upami aranjeunna ningali sakedik SUSPISI, nelepon </text>
<text sub="clublinks" start="561.928" dur="0.066"> Upami aranjeunna ningal SUSBISI SUSPISIUS, NELepon KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="561.994" dur="0.1"> Upami aranjeunna ningal SUSBIJI SUSPISI, NELepon KAMI JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="562.094" dur="0.067"> Upami aranjeunna ningali sakedik SUSPISIUS, Nelepon kami sareng hayu </text>
<text sub="clublinks" start="562.161" dur="0.601"> Upami aranjeunna ningali sakedik SUSPISIUS, NELepon KA URANG JEUNG KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="562.762" dur="0.233"> SUSPISI, NELepon KA URANG JEUNG KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="562.995" dur="0.1"> SUSPISI, NELEUN KAMI JEUNG NGANGGO KANGGO NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="563.095" dur="0.1"> SUSPISI, NELEUN KAMI JEUNG KITU KUDU NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="563.195" dur="0.167"> TANGAN ITU. </text>
<text sub="clublinks" start="563.362" dur="0.067"> TANGAN ITU. IEU </text>
<text sub="clublinks" start="563.429" dur="0.167"> TANGAN ITU. IEU </text>
<text sub="clublinks" start="563.596" dur="0.067"> TANGAN ITU. Éta henteu sah </text>
<text sub="clublinks" start="563.663" dur="1.568"> TANGAN ITU. Éta haram pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="565.231" dur="0.534"> TANGAN ITU. Éta henteu sah pikeun ngeureunkeun </text>
<text sub="clublinks" start="565.765" dur="0.1"> TANGAN ITU. HENTEU NGALANGKEUN SADIRI </text>
<text sub="clublinks" start="565.865" dur="0.167"> HENTEU NGALANGKEUN SADIRI </text>
<text sub="clublinks" start="566.032" dur="0.166"> HENTEU HENTEU NGAJANGKEUN SOKONGAN DI </text>
<text sub="clublinks" start="566.198" dur="0.101"> PALING SUSAH NGAJANGKEUN SABADANG DI GUNPOINT </text>
<text sub="clublinks" start="566.299" dur="0.066"> Éta henteu sah pikeun ngeureunkeun batur di GUNPOINT JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="566.365" dur="0.1"> Éta henteu sah pikeun ngeureunkeun batur di GUNPOINT JEUNG KA </text>
<text sub="clublinks" start="566.465" dur="0.301"> PALING SUSAH NGAJANGKEUN SABADANG DI GUNPOINT JEUNG KA LOBA </text>
<text sub="clublinks" start="566.766" dur="0.233"> HENTEU NGALANGKEUN SADAYANA DI GUNPOINT JEUNG KA NU LEUNGSA </text>
<text sub="clublinks" start="566.999" dur="0.334"> Éta haram pikeun ngeureunkeun sababaraha jalma di GUNPOINT JEUNG KA LOBA </text>
<text sub="clublinks" start="567.333" dur="0.234"> DI GUNPOINT JEUNG KA LOBA </text>
<text sub="clublinks" start="567.567" dur="0.066"> DI GUNPOINT JEUNG KA RÉNA jalma </text>
<text sub="clublinks" start="567.633" dur="0.067"> DI GUNPOINT JEUNG KA RÉKA jalma Éta </text>
<text sub="clublinks" start="567.7" dur="0.1"> DI GUNPOINT JEUNG KA RÉKA jalma anu urang </text>
<text sub="clublinks" start="567.8" dur="0.467"> DI GUNPOINT JEUNG KA RÉKA jalma anu urang </text>
<text sub="clublinks" start="568.267" dur="0.2"> DI GUNPOINT JEUNG KA RÉKA jalma anu urang tingali </text>
<text sub="clublinks" start="568.467" dur="0.201"> DI GUNPOINT JEUNG KA RÉKA jalma anu urang tingali jalan </text>
<text sub="clublinks" start="568.668" dur="0.2"> Jalma-jalma anu ku urang ditingali bade </text>
<text sub="clublinks" start="568.868" dur="0.133"> Jalma-jalma anu urang atos ningalian </text>
<text sub="clublinks" start="569.001" dur="0.568"> Jalma anu urang tingali kana ieu </text>
<text sub="clublinks" start="569.569" dur="0.767"> Jalma-jalma anu ku urang ditingali lebet kana ieu wilayah </text>
<text sub="clublinks" start="570.336" dur="0.601"> Jalma anu urang atos lebet kana ieu wilayah nyaéta </text>
<text sub="clublinks" start="570.937" dur="0.133"> Jalma-jalma anu ku urang ditingali lebet ka ieu wilayah saéstuna </text>
<text sub="clublinks" start="571.07" dur="0.2"> Kana wilayah ieu saéstuna </text>
<text sub="clublinks" start="571.27" dur="0.067"> Kana wilayah ieu saleresna bade </text>
<text sub="clublinks" start="571.337" dur="0.067"> Kana wilayah ieu saéstuna badé ka </text>
<text sub="clublinks" start="571.404" dur="0.467"> Kana wilayah ieu saleresna badé kénging </text>
<text sub="clublinks" start="571.871" dur="0.167"> Kana wilayah ieu nyata bakal kéngingkeun </text>
<text sub="clublinks" start="572.038" dur="0.4"> Kana wilayah ieu nyata bakal kéngingkeun A </text>
<text sub="clublinks" start="572.438" dur="0.1"> Kana wilayah ieu saéstuna bakal kéngingkeun beban </text>
<text sub="clublinks" start="572.538" dur="0.1"> Kana wilayah ieu nyata bakal kéngingkeun beban </text>
<text sub="clublinks" start="572.638" dur="0.234"> BAKAL MUNGKIN MUNGKIN JUGA </text>
<text sub="clublinks" start="572.872" dur="0.467"> BISA MUNGKIN MUNGKIN JUGAAN ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="573.339" dur="0.3"> BISA MUNGKIN MUNGKIN JANJI PRIBADI </text>
<text sub="clublinks" start="573.639" dur="0.1"> BISA MUNGKIN MUNGKIN JANJIAN DIRI SORANGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="573.739" dur="0.167"> BELONGING DIRI PRIBADI. </text>
<text sub="clublinks" start="573.906" dur="0.1"> BELONGING DIRI PRIBADI. THE </text>
<text sub="clublinks" start="574.006" dur="0.1"> BELONGING DIRI PRIBADI. Anu pangakhirna </text>
<text sub="clublinks" start="574.106" dur="0.034"> BELONGING DIRI PRIBADI. Hal anu terakhir </text>
<text sub="clublinks" start="574.14" dur="0.167"> BELONGING DIRI PRIBADI. Hal anu terakhir kuring </text>
<text sub="clublinks" start="574.307" dur="0.2"> BELONGING DIRI PRIBADI. Hal anu terakhir anu kuring hoyong </text>
<text sub="clublinks" start="574.507" dur="0.934"> BELONGING DIRI PRIBADI. Hal anu terakhir anu kuring hoyong </text>
<text sub="clublinks" start="575.441" dur="0.2"> BELONGING DIRI PRIBADI. Hal anu pang akhirna kuring hoyong ningali </text>
<text sub="clublinks" start="575.641" dur="0.234"> BELONGING DIRI PRIBADI. Hal anu terakhir anu kuring hoyong ningali nyaéta </text>
<text sub="clublinks" start="575.875" dur="0.267"> Hal anu terakhir anu kuring hoyong ningali nyaéta </text>
<text sub="clublinks" start="576.142" dur="0.2"> Hal anu terakhir anu kuring hoyong ningali aya naon </text>
<text sub="clublinks" start="576.342" dur="0.133"> Hal anu pang akhirna kuring hoyong ningali aya naon anu TRAGIS </text>
<text sub="clublinks" start="576.475" dur="0.101"> Hal anu terakhir anu kuring hoyong ningali aya naon anu leres-leres kajadian </text>
<text sub="clublinks" start="576.576" dur="0.266"> Naon-naon anu kajadian TRAGIS </text>
<text sub="clublinks" start="576.842" dur="0.167"> Naon-naon anu TRAGISLAL kajadian sabab </text>
<text sub="clublinks" start="577.009" dur="0.301"> Naon-naon anu TRAGISLAL kajadian sabab sababaraha urang </text>
<text sub="clublinks" start="577.31" dur="0.433"> Naon waé anu leres-leres kajadian sabab aya anu </text>
<text sub="clublinks" start="577.743" dur="0.334"> Kusabab batur </text>
<text sub="clublinks" start="578.077" dur="0.033"> Kusabab batur anu overreacting </text>
<text sub="clublinks" start="578.11" dur="0.167"> Kusabab batur anu overreacting TO </text>
<text sub="clublinks" start="578.277" dur="0.1"> Kusabab batur anu overreach kana hal </text>
<text sub="clublinks" start="578.377" dur="0.167"> Kusabab aya anu leuwih hébat kana hal aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="578.544" dur="0.234"> Ngagaleuh Pikeun Hal Aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="578.778" dur="0.066"> NGAGALANGKEUN KANGGO SADAYANA SIEU PERCAYA </text>
<text sub="clublinks" start="578.844" dur="0.167"> NGAGALANGKEUN KANGGO SADAYANA YAKIN YAKIN </text>
<text sub="clublinks" start="579.011" dur="1.602"> NGAGALANGKEUN SANGKA SADAYANA PERCAYA ANJANA JENAYAH </text>
<text sub="clublinks" start="580.613" dur="0.334"> Ngagaleuh Pikeun Hal Anu Dipercaya nyaéta HUKUM JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="580.947" dur="1.067"> Ngagaleuh Pikeun Hal Anu Dipercaya nyaéta HUKUM JEUNGNA </text>
<text sub="clublinks" start="582.014" dur="0.367"> NGAGALANGKEUN NGAJADI SADAYANA PERCAYA ANJANA JENAYAH JEUNG ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="582.381" dur="0.201"> YAKIN JENAYAH JEUNG NYA </text>
<text sub="clublinks" start="582.582" dur="0.1"> YAKIN JENAYAH JEUNG TEU. </text>
<text sub="clublinks" start="582.682" dur="0.2"> TEU. </text>
<text sub="clublinks" start="582.882" dur="0.1"> TEU. Anjeun. </text>
<text sub="clublinks" start="582.982" dur="0.2"> Anjeun. </text>
<text sub="clublinks" start="583.182" dur="0.033"> Anjeun. >>> </text>
<text sub="clublinks" start="583.215" dur="0.101"> Anjeun. >>> DO </text>
<text sub="clublinks" start="583.316" dur="0.1"> Anjeun. >>> Naha anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="583.416" dur="0.2"> Anjeun. >>> Naha anjeun ngagaduhan </text>
<text sub="clublinks" start="583.616" dur="0.1"> Anjeun. >>> Naha anjeun ngagaduhan hal </text>
<text sub="clublinks" start="583.716" dur="0.133"> Anjeun. >>> Naha anjeun ngagaduhan hal </text>
<text sub="clublinks" start="583.849" dur="0.201"> >>> Naha anjeun ngagaduhan hal </text>
<text sub="clublinks" start="584.05" dur="0.233"> >>> Naha anjeun ngagaduhan hal anu anjeun pikahoyong </text>
<text sub="clublinks" start="584.283" dur="0.334"> >>> Naha anjeun ngagaduhan hal anu hoyong Kami </text>
<text sub="clublinks" start="584.617" dur="0.3"> >>> Naha anjeun ngagaduhan hal anu hoyong Kami </text>
<text sub="clublinks" start="584.917" dur="0.2"> >>> Naha anjeun ngagaduhan hal anu hoyong kami mastikeun, </text>
<text sub="clublinks" start="585.117" dur="0.501"> >>> Naha anjeun gaduh hal anu hoyong kami mastikeun, hayu </text>
<text sub="clublinks" start="585.618" dur="0.467"> >>> Naha anjeun ngagaduhan hal anu hoyong kami mastikeun, hayu urang </text>
<text sub="clublinks" start="586.085" dur="0.1"> >>> Naha anjeun ngagaduhan hal anu hoyong kami mastikeun, hayu urang terang </text>
<text sub="clublinks" start="586.185" dur="0.167"> Hoyong kami mastikeun, hayu urang terang </text>
<text sub="clublinks" start="586.352" dur="0.3"> Hoyong kami mastikeun, hayu urang terang </text>
<text sub="clublinks" start="586.652" dur="0.668"> Hoyong kami mastikeun, hayu urang terang di verifikasi </text>
<text sub="clublinks" start="587.32" dur="0.867"> Hoyong kami mastikeun, hayu urang terang dina mastikeun di </text>
<text sub="clublinks" start="588.187" dur="0.134"> Hoyong kami mastikeun, hayu urang terang di verifikasi di KGW.COM. </text>
<text sub="clublinks" start="588.321" dur="0.166"> DI VERIFY DI KGW.COM. </text>
<text sub="clublinks" start="588.487" dur="0.334"> DI VERIFY DI KGW.COM. >>> </text>
<text sub="clublinks" start="588.821" dur="0.234"> DI VERIFY DI KGW.COM. >>> THE </text>
<text sub="clublinks" start="589.055" dur="0.767"> DI VERIFY DI KGW.COM. >>> THE SHERIFF'S </text>
<text sub="clublinks" start="589.822" dur="0.167"> DI VERIFY DI KGW.COM. >>> KANTOR SHERIFF </text>
<text sub="clublinks" start="589.989" dur="0.2"> DI VERIFY DI KGW.COM. >>> Kantor SHERIFF PERNAH </text>
<text sub="clublinks" start="590.189" dur="0.267"> >>> Kantor SHERIFF PERNAH </text>
<text sub="clublinks" start="590.456" dur="0.067"> >>> Kantor SHERIFF PERNAH KEMBALI </text>
<text sub="clublinks" start="590.523" dur="0.133"> >>> Kantor SHERIFF TEU NGABALIKI KA URANG </text>
<text sub="clublinks" start="590.656" dur="0.1"> >>> Kantor SHERIFF PERNAH NGABALIKI PAMENTAAN KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="590.756" dur="0.1"> >>> Kantor SHERIFF PERNAH NGABALIKI PAMENTA KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="590.856" dur="0.234"> >>> Kantor SHERIFF PERNAH NGABALIKKEUN PERSYARATAN KAMI pikeun A </text>
<text sub="clublinks" start="591.09" dur="0.234"> PULIH PANJANGKEUN ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="591.324" dur="0.1"> MULI PERMOHONAN KAMI KOMENTAR </text>
<text sub="clublinks" start="591.424" dur="0.433"> Balik deui ka urang pikeun paménta ngeunaan </text>
<text sub="clublinks" start="591.857" dur="0.301"> Balik deui Paménta Kami Pikeun Koméntar Ngeunaan Aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="592.158" dur="0.1"> MULI PERMOHONAN KAMI KANGGO KOMENTAR KAPITÉNA </text>
<text sub="clublinks" start="592.258" dur="0.267"> Koméntar Ngeunaan Kapténna </text>
<text sub="clublinks" start="592.525" dur="0.067"> Koméntar ngeunaan Perhatosan Kaptén Aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="592.592" dur="0.1"> Koméntar ngeunaan Perhatosan Kaptén Aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="592.692" dur="0.834"> Koméntar ngeunaan Perhatosan Kaptén Aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="593.526" dur="0.3"> Koméntar ngeunaan Perhatosan Kaptén Aranjeunna di masarakat umum éta </text>
<text sub="clublinks" start="593.826" dur="0.1"> Koméntar ngeunaan Perhatosan Kapténna Dina Pertemuan Umum Éta. </text>
<text sub="clublinks" start="593.926" dur="0.2"> PERHATOSAN dina RUU RÉLÉNIKA. </text>
<text sub="clublinks" start="594.126" dur="0.1"> PERHATOSAN dina RUU RÉLÉNIKA. >>> </text>
<text sub="clublinks" start="594.226" dur="0.067"> PERHATOSAN dina RUU RÉLÉNIKA. >>> HADE, </text>
<text sub="clublinks" start="594.293" dur="0.1"> PERHATOSAN dina RUU RÉLÉNIKA. >>> Nya, WE </text>
<text sub="clublinks" start="594.393" dur="0.167"> PERHATOSAN dina RUU RÉLÉNIKA. >>> Nya, urang terang </text>
<text sub="clublinks" start="594.56" dur="0.401"> PERHATOSAN dina RUU RÉLÉNIKA. >>> Nya, urang terang éta </text>
<text sub="clublinks" start="594.961" dur="0.367"> PERHATOSAN dina RUU RÉLÉNIKA. >>> Nya, urang terang kitu </text>
<text sub="clublinks" start="595.328" dur="0.166"> PERHATOSAN dina RUU RÉLÉNIKA. >>> Nya, urang terang anu seueur pisan </text>
<text sub="clublinks" start="595.494" dur="0.167"> >>> Nya, urang terang anu seueur pisan </text>
<text sub="clublinks" start="595.661" dur="0.134"> >>> Nya, urang terang yén seueur pisan </text>
<text sub="clublinks" start="595.795" dur="0.233"> >>> Nya, urang terang yén seueur anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="596.028" dur="0.301"> >>> Nya, urang terang yén seueur anjeun anu hoyong </text>
<text sub="clublinks" start="596.329" dur="0.267"> >>> Nya, urang terang yén seueur anjeun anu hoyong </text>
<text sub="clublinks" start="596.596" dur="0.166"> >>> Nya, urang terang yén seueur anjeun anu hoyong ngabantosan </text>
<text sub="clublinks" start="596.762" dur="0.201"> >>> Nya, urang terang yén seueur anjeun anu hoyong ngabantosan aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="596.963" dur="0.266"> ANU HAYANG NULANG KA ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="597.229" dur="0.067"> ANU HAYANG NULANG KA ANJEUN Anu KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="597.296" dur="0.2"> ANU HAYANG NULUNG KA ANJEUN Anu DIPIKSA KU </text>
<text sub="clublinks" start="597.496" dur="0.434"> ANU HAYANG NULUNG KA ANJEUN Anu DIPIKSA KU </text>
<text sub="clublinks" start="597.93" dur="0.134"> ANJING HAYANG NULANG ANJEUN Anu KANGGO KU KAHIJI. </text>
<text sub="clublinks" start="598.064" dur="0.2"> Kapangaruhan ku kahiji. </text>
<text sub="clublinks" start="598.264" dur="0.067"> Kapangaruhan ku kahiji. Anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="598.331" dur="0.133"> Kapangaruhan ku kahiji. ANJEUN TIASA </text>
<text sub="clublinks" start="598.464" dur="0.834"> Kapangaruhan ku kahiji. Anjeun tiasa ngadon </text>
<text sub="clublinks" start="599.298" dur="0.701"> Kapangaruhan ku kahiji. Anjeun tiasa ngadukung </text>
<text sub="clublinks" start="599.999" dur="0.801"> Kapangaruhan ku kahiji. ANJEUN BISA NYONTA KA URANG </text>
<text sub="clublinks" start="600.8" dur="0.1"> Kapangaruhan ku kahiji. ANJEUN BISA NGARONJAT KA NU KALING BATUR </text>
<text sub="clublinks" start="600.9" dur="0.267"> ANJEUN BISA NGARONJAT KA NU KALING BATUR </text>
<text sub="clublinks" start="601.167" dur="0.1"> ANJEUN BISA NGARONKEUN KANGGO RESPON KALINGKULAN </text>
<text sub="clublinks" start="601.267" dur="0.1"> ANJEUN BISA SENANGKEUN KANA DANA RESPONSE UTARA urang. </text>
<text sub="clublinks" start="601.367" dur="0.2"> DANA RESPONSE. </text>
<text sub="clublinks" start="601.567" dur="0.1"> DANA RESPONSE. Ngan </text>
<text sub="clublinks" start="601.667" dur="0.067"> DANA RESPONSE. HANYA TEKS </text>
<text sub="clublinks" start="601.734" dur="1.869"> DANA RESPONSE. NGAN TEXT THE </text>
<text sub="clublinks" start="603.603" dur="3.036"> DANA RESPONSE. NGAN TEKSI KECAP </text>
<text sub="clublinks" start="606.639" dur="0.267"> DANA RESPONSE. HANJANG TEKS KANGGO KECAP </text>
<text sub="clublinks" start="606.906" dur="0.233"> DANA RESPONSE. HANJANG TEKS KANGGO KECAP KA </text>
<text sub="clublinks" start="607.139" dur="0.367"> HANJANG TEKS KANGGO KECAP KA </text>
<text sub="clublinks" start="607.506" dur="0.101"> HANJANG TEKSI KECAP KECAP KA (503) 226-5088. </text>
<text sub="clublinks" start="607.607" dur="0.2"> (503) 226-5088. </text>
<text sub="clublinks" start="607.807" dur="0.066"> (503) 226-5088. Anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="607.873" dur="2.903"> (503) 226-5088. ANJEUN TIASA </text>
<text sub="clublinks" start="610.776" dur="0.334"> (503) 226-5088. Anjeun tiasa indit </text>
<text sub="clublinks" start="611.11" dur="0.1"> (503) 226-5088. Anjeun tiasa online. </text>
<text sub="clublinks" start="611.21" dur="0.401"> Anjeun tiasa online. </text>
<text sub="clublinks" start="611.611" dur="0.1"> Anjeun tiasa online. KGW.COM/REDCROSS. </text>
<text sub="clublinks" start="611.711" dur="0.166"> KGW.COM/REDCROSS. </text>
<text sub="clublinks" start="611.877" dur="0.101"> KGW.COM/REDCROSS. Anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="611.978" dur="1.167"> KGW.COM/REDCROSS. MARANÉH, </text>
<text sub="clublinks" start="613.145" dur="0.201"> KGW.COM/REDCROSS. Anjeun jelema, URANG </text>
<text sub="clublinks" start="613.346" dur="0.2"> KGW.COM/REDCROSS. ANJEUNG BOGOH, URANG </text>
<text sub="clublinks" start="613.546" dur="0.133"> KGW.COM/REDCROSS. Anjeun jelema, kami geus diangkat </text>
<text sub="clublinks" start="613.679" dur="0.534"> KGW.COM/REDCROSS. Anjeun jelema, kami geus ngangkat $ 1,4 </text>
<text sub="clublinks" start="614.213" dur="0.234"> Anjeun jelema, kami geus ngangkat $ 1,4 </text>
<text sub="clublinks" start="614.447" dur="1.668"> Anjeun jelema, kami geus ngangkat $ 1,4 Juta </text>
<text sub="clublinks" start="616.115" dur="4.972"> Anjeun jelema, kami geus ngangkat $ 1,4 Juta Ngan </text>
<text sub="clublinks" start="621.087" dur="0.166"> ANJEUN BOGOH, URANG NGUMPUL $ 1,4 Juta ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="621.253" dur="0.101"> ANJEUN BOBOGOH, URANG NGANGGUL $ 1,4 Juta ANJEUN TIASA Tukang </text>
<text sub="clublinks" start="621.354" dur="0.3"> JUTAAN HANYA SAJI AKHIR </text>
<text sub="clublinks" start="621.654" dur="1.868"> JUTAAN HANYA ANJEUN Rebo kamari. </text>
<text sub="clublinks" start="623.522" dur="0.167"> RABEU. </text>
<text sub="clublinks" start="623.689" dur="0.067"> RABEU. URANG </text>
<text sub="clublinks" start="623.756" dur="0.234"> RABEU. KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="623.99" dur="0.667"> RABEU. URANG DIGUNUNGAN </text>
<text sub="clublinks" start="624.657" dur="0.3"> RABEU. URANG DIALUNGKEUN KU </text>
<text sub="clublinks" start="624.957" dur="0.2"> RABEU. URANG DILILIHKEUN KU ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="625.157" dur="0.267"> URANG DILILIHKEUN KU ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="625.424" dur="0.1"> URANG DIALUNGKEUN KU DUKUNGAN Anjeun. </text>
<text sub="clublinks" start="625.524" dur="0.201"> NGADUKUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="625.725" dur="0.1"> NGADUKUNG. HATUR NUHUN </text>
<text sub="clublinks" start="625.825" dur="0.066"> NGADUKUNG. HATUR NUHUN </text>
<text sub="clublinks" start="625.891" dur="1.202"> NGADUKUNG. HATUR NUHUN </text>
<text sub="clublinks" start="627.093" dur="0.5"> NGADUKUNG. HATUR NUHUN </text>
<text sub="clublinks" start="627.593" dur="0.1"> NGADUKUNG. HATUR NUHUN pikeun Generasi Anjeun. </text>
<text sub="clublinks" start="627.693" dur="0.2"> HATUR NUHUN pikeun Generasi Anjeun. </text>
<text sub="clublinks" start="627.893" dur="0.067"> HATUR NUHUN pikeun Generasi Anjeun. KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="627.96" dur="0.1"> HATUR NUHUN pikeun Generasi Anjeun. KABEH ieu </text>
<text sub="clublinks" start="628.06" dur="0.334"> HATUR NUHUN pikeun Generasi Anjeun. KABEH DUIT INI </text>
<text sub="clublinks" start="628.394" dur="0.234"> HATUR NUHUN pikeun Generasi Anjeun. SADAYANA DUIT JEUNG DUIT </text>
<text sub="clublinks" start="628.628" dur="0.133"> HATUR NUHUN pikeun Generasi Anjeun. KABEH DUITAN INI tetep bener </text>
<text sub="clublinks" start="628.761" dur="0.2"> KABEH DUITAN INI tetep bener </text>
<text sub="clublinks" start="628.961" dur="0.1"> KABEH DUITNA INI tetep di dieu. </text>
<text sub="clublinks" start="629.061" dur="0.167"> IEUH. </text>
<text sub="clublinks" start="629.228" dur="0.067"> IEUH. URANG </text>
<text sub="clublinks" start="629.295" dur="0.167"> IEUH. KAMI GADUH </text>
<text sub="clublinks" start="629.462" dur="0.133"> IEUH. URANG KUDU sababaraha </text>
<text sub="clublinks" start="629.595" dur="0.267"> IEUH. URANG KUDU BATAS LAIN </text>