Rintangan stimulasi Senat ngemot pambayaran awis, pengangguran kanggo Amerika subtitles

Ndhuwur ING JAM IKI. DR. SAPHIER NICOLE. DR. SAPHIER NICOLE. SERON JONATHAN SARI ATLANTA SERI JONATHAN DARI ATLANTA LAN KAMI DENGAN KAMPUNG JOHN Lan Kita bakal DENGAN KAMPUNG JOHN RUMAH PUTIH KAWASAN PUTIH PUTIH. KORPOREN. >> SAIKI GOLONGAN ING KANGGO. >> SAIKI GOLONGAN ING KANGGO. KANGGO NATE ING SAK TANGGO KANG ING KANGGO NATE ING APA ING NGANGGO ING NGANGGO. ING VOTE ING wulan. KANGGO PURID PROSEDUR POTONG KEDUA PROSEDUR KENE TANGGO KANGGO. SANGSA ING ING KANGGO. LATER ING dinten SENATE AKAN LATER ING dinten SENATE bakal entuk ING $ 2 Duwe PILIHAN ING JENIS STIMULUS FISCAL FISCAL $ 2 TRILLION. BIMBUL TULISAN TRIMIS FISCAL. DEMOKRATIS lan REPUBLIKAN DEMOKRATI lan REPUBLIKAN Nuju ING TANGGAPAN Nuju tekan LAMPIRAN MALAM TERTENTU. ING Bengi. MESIN PEMIMPINAN SENATE MAJORITI SENATE MAJORITY LEADER MITCH MCCONNELL ING APA ING KENE MCCONNELL ING APA ING AKU YANG DIPANGGUH. DITIPAK. >> RUSH NEW RESOURCES TO THE >> KULIT RUSH BARU UNTUK TANPA KANGGO BUKU NEGARA GANJUNG BUAH INGGRIS PEMBANGUNAN NEGARA LAN INJEK HEALTHCARE gelut lan nggegirisi INJEK ING ING ING KANGGULISAN TUNAI INTO EKONOMI AS NGEDUT PAKET ING TO EKONOMI AS DIBUAT PESELITAN UNTUK MEMBANGUN KEKarya AMERIKAN, NGANTONG KARYA AMERIKAN, KELUARGA, NEGARA BISA KELUARGA, NEGARA GOLEKSARI lan INDUSTRI MANGSA INGKANG INI INDUSTRI MANGSA ING ING PAKSA TINDAKAN. TINDAKAN. KANGGO MACAPAT PENDIDIKAN LAIN KANGGO ING SUKU MACAM UNTUK MACAM. KANGGO. >> Ed: SEKOLAH SENATOR SEKOLAH >> Ed: SEKOLAH SEKOLAH SENATOR LAMPIRAN UNTUK HIS LAMPIRAN UNTUK KANGGO BASA-BASA SAIKI ING KANGGO KOLEKSI NU INGKU KANGGO Nuli DITUTUKAN lan JAMINAN TO DIPANGGO lan JAMINAN kanggo nambahi KATUSAN AWAM ADDREN EMERGENCI KESIHATAN PUBLIC, NUNGGUH LOKAL KAMI KEMUDAHAN, NUNGGAL KOMUNITAS LOKAL KITA lan PUTIK AMERIKA KOMUNITI lan KARYA PUTRA AMERIKA Pungkasan. KARYA BAB. KINI APA 2 TRILLION ING APA PELEMBON 2 TRILLION. PELUANG SENTUH. 120 Milyuner kanggo HOSPITALS, 120 120 Milyuner kanggo HOSPITALS, 120 Milyuner UNTUK NEGARA NEGARA lan LOK Milyar UNTUK NEGARA NEGARA NEGARA lan LOKAL, 350 Milyuner GOVERNMENT, 350 Yuta kanggo bisnis sing pedhot, suwene wulan Bisnis IKAN, BULANAN WULANGAN INSURANS UNEMPLOY INSURANS UNSURAN UNSUR UNTUK Wong sing dielingake Wong-wong sing SITUS DIBUAT UNTUK KOMUNITIK UTAWA LAKIRAN NGLUKAK DARI QUARANTINE Utawa LAID OFF Saka KARYA lan $ 1200 PAYANGAN TUNAI KARYA lan $ 1200 PAYANGAN TUNAI KANGGO, $ 500 PER ANAK. KANGGO, $ 500 PER ANAK. SUKU SUKU DENGAN AS $ 4 BULAN OGOSAN SAIKI NGALAH ING POKOK $ 4 TRILYUNYA SARI NGEDANG. OF LIQUIDITY Saka KEDAI. NUNG AMERIKAN BISA KANGGO NANG TARI NUNG AMERIKAN BISA KANGGO NANGGGKE KANGGO. KARYA. PRESIDEN TRUMP SAID DIA SAIKI PRESIDENT TRUMP SAID DIA SAIKI MELIHAT PADAN KANGGO UNDANGGU KANGGO SUKA MELIHAT TANGGO BASA KANGGO UNDANGGUT KANGGO DENGAN PUTUP PADANGGULAN APRIL kaping 12 NUNG WULANG GAMPANG APRIL 12 NANG KANGGO MACAPAT KANGGO UP DENGAN MENGIKUTKI KONSIA NGENTOTI DENGAN DENGAN ING DESA KANGGO JUST YO INGKU BISAN DENGAN KANGGO NATE ING ING KANGGO MUNGGUH INGKAH INGKANG SANGGUT NATE TANGGO Nindakake. IT. SAIKI DI SINI. SAIKI DI SINI. >> Présidhèn Trump: EASTER IS A >> Présidhèn Trump: Gampang ADIK HARI ING SUKU Kanggo MANY DAY KHUSUS SANGGO UNTUK KEBANGSAAN MANY. SEBENAN. UNTUK AKU, UNTUK KITA BANYAK UNTUK AKU, KANGGO LUKISAN KANGGO. FRIENDS. ING IS ING IS SAIKI. ING IS ING IS SAIKI. Lan APA GAMPANG GAMPANG INGGO LAN APA GALAKU INGGO INGKU. BAKAL. EASTER ING KAMU TIMELINE, APA A EASTER ING KAMU TIMELINE, APA KANGGO PITELIA ING NGEGO. GESANG GELENG NU TUNGGUH. PRIORITI GANGGO SAIKI ING SAIKI PRIORITI UNGGUL AKU ING SAIKI KESIHATAN lan Kaslametané ING KESIHATAN lan KESELAMATAN Wong ing AMERIKA. RAKYAT AMERIKAN. >> ING negara UNLIKELY >> ING UNLIKEL ING NEGARA KANGGO DIBUKA UP ING KABUPATEN. KANGGO MUKA UP ING KAWIN. KANGGO MUDAH ING NGGO TANGGAP MUDAH KAMPUNG KENCANGAN NATION LENGKAP DAPAT MANGSA DAPAT KAMPUNG NEGARA SAKSIA ING ING NGANGGO PUNGSAAN ING NEGARA LAIN LUKA KANGGO BISAN NUNG DUMADI KABEH KABEH SENI KENE PAKSA YORK NGENE AYAM KANGGO YORK BARU BISA PADANGGIH KANGGO. GAMPANG RESTRICTED. Aku ASKED DR. TONY FAUCI TENTANG Aku ASKED DR. TONY FAUCI MENGENUTKAN ING KORONAVIRUS ING ING KORONAVIRUS NGUKTOR YESTERDAY lan ING INI TEMBANG YESTERDAY LAN SINI YANG NJAWA ANYA. INGKU DENGAN KANGGO. >> Sampeyan bisa DENGAN TARI ING TARI >> Sampeyan bisa NARI ING TAPI, ING INI NGANGGO ING SAIKI Sampeyan kudu luwih apik nalika dina-dina lan minggu-minggu-minggu-minggu SUKU DENGAN-Dinten-Minggu lan Minggu Minggu BASIS. Sampeyan ora kudu main Sampeyan kudu ngindhari pambiji babagan apa sampeyan Gangguan saka apa sing kudu ditindakake. TRYING TO Nindakake. Lan JOHN, Sampeyan KANGGO UNTUK APA Lan JOHN, Sampeyan KANGGO UNTUK KANGGO METRIK, ING TINDAK TINDAK METRIK, APA KANGGO DATA. DATA. NUNG NINI NENGGALKE ING Negara, NUNG NINI NU MUKA ING NEGARA, SUKU TANPA SUKU TUKU KANGGO SUKU Ora ana wong sing pengin golek dhuwit sing kudu teka ING NGANGGO TANGGAL UNTUK ING NGE ING NGEBALAI ING NGALANG ING A Sampeyan Delengen apa sing bakal tekan ing papan sing padha karo kutha anyar. TEMPAT NGEBUTAN KOTA YORK BARU. ING Bener GUSHAN PUBLIC HEALTH ING JAMINAN NAMPI PRAKTOR KESIHATAN AWAM lan KOMEN. PRACTICE lan SENSE KOMUNITAS. NEGARA RASA ING NEGARA. NEGARA RASA ING NEGARA. >> SELEP ING VOTE ING JAWA >> SARI KOMPOT VOTE NUNG NINI DITADUKI ING SENATE ING IS NATE ING ING SENATE YANG NU TELPON FIMCUL STIMULUS MUKA TO Rintangan STIMULUS FISCAL GAMBAR ING Griya. OMAH. PELOSI NANCY omah PELOSI NANCY omah omah karo IDE DEFINITE OF SHE IDE DEFINITE ING AKU KANGGO MUDAH. Pikirane bakal ngerti. SHE AKU NAMPAK ING ING PADANGGUL ING. SHE AKU NAMPAK ING ING PADANGGUL ING. RUMAH INGGRUK ING UNTIL RUMAH ING DITENTUKKE INTIL 11:00 PARA WULAN. 11:00 AM TOMORROW. JADI ITU JAWA KANGGO NAK KANGGO Dudu ITU JAWA NENG NENGGALKE ING ING ING SUKU ING ING ING RUMAH APA PILIH ING RUMAH ING KENE DENGAN NUNG NINI DADI MENGGADAKAN KANGGO SENATE ITU NATE NATE INGKU SENATE ING GAMPANG MUNGKUT ING ING ING SUKAN NATE NATE NATE ING TANPA KOMPUTOR SOMETIME TANPA ING INI DAPAT

Rintangan stimulasi Senat ngemot pambayaran awis, pengangguran kanggo Amerika

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.902" dur="0.967"> Ndhuwur ING JAM IKI. DR. SAPHIER NICOLE. </text>
<text sub="clublinks" start="2.87" dur="0.933"> DR. SAPHIER NICOLE. SERON JONATHAN SARI ATLANTA </text>
<text sub="clublinks" start="3.804" dur="1.801"> SERI JONATHAN DARI ATLANTA LAN KAMI DENGAN KAMPUNG JOHN </text>
<text sub="clublinks" start="5.639" dur="1.401"> Lan Kita bakal DENGAN KAMPUNG JOHN RUMAH PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="7.074" dur="0.433"> KAWASAN PUTIH PUTIH. </text>
<text sub="clublinks" start="7.508" dur="0.7"> KORPOREN. >> SAIKI GOLONGAN ING KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="8.242" dur="1.267"> >> SAIKI GOLONGAN ING KANGGO. KANGGO NATE ING SAK TANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="9.51" dur="2.468"> KANG ING KANGGO NATE ING APA ING NGANGGO ING NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="12.013" dur="1.166"> ING VOTE ING wulan. KANGGO PURID PROSEDUR </text>
<text sub="clublinks" start="13.181" dur="1.399"> POTONG KEDUA PROSEDUR KENE TANGGO KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="14.582" dur="1.634"> SANGSA ING ING KANGGO. LATER ING dinten SENATE AKAN </text>
<text sub="clublinks" start="16.217" dur="3.202"> LATER ING dinten SENATE bakal entuk ING $ 2 </text>
<text sub="clublinks" start="19.454" dur="1.433"> Duwe PILIHAN ING JENIS STIMULUS FISCAL FISCAL $ 2 TRILLION. </text>
<text sub="clublinks" start="20.922" dur="0.666"> BIMBUL TULISAN TRIMIS FISCAL. DEMOKRATIS lan REPUBLIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="21.589" dur="2.602"> DEMOKRATI lan REPUBLIKAN Nuju ING TANGGAPAN </text>
<text sub="clublinks" start="24.192" dur="0.933"> Nuju tekan LAMPIRAN MALAM TERTENTU. </text>
<text sub="clublinks" start="25.126" dur="1.2"> ING Bengi. MESIN PEMIMPINAN SENATE MAJORITI </text>
<text sub="clublinks" start="26.327" dur="1.601"> SENATE MAJORITY LEADER MITCH MCCONNELL ING APA ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="27.962" dur="0.666"> MCCONNELL ING APA ING AKU YANG DIPANGGUH. </text>
<text sub="clublinks" start="28.63" dur="1.633"> DITIPAK. >> RUSH NEW RESOURCES TO THE </text>
<text sub="clublinks" start="30.298" dur="3.302"> >> KULIT RUSH BARU UNTUK TANPA KANGGO BUKU NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="33.601" dur="0.933"> GANJUNG BUAH INGGRIS PEMBANGUNAN NEGARA LAN INJEK </text>
<text sub="clublinks" start="34.535" dur="1.4"> HEALTHCARE gelut lan nggegirisi INJEK ING ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="35.937" dur="3.502"> KANGGULISAN TUNAI INTO EKONOMI AS NGEDUT PAKET ING TO </text>
<text sub="clublinks" start="39.474" dur="1.133"> EKONOMI AS DIBUAT PESELITAN UNTUK MEMBANGUN KEKarya AMERIKAN, </text>
<text sub="clublinks" start="40.642" dur="0.899"> NGANTONG KARYA AMERIKAN, KELUARGA, NEGARA BISA </text>
<text sub="clublinks" start="41.576" dur="2.801"> KELUARGA, NEGARA GOLEKSARI lan INDUSTRI MANGSA INGKANG INI </text>
<text sub="clublinks" start="44.412" dur="0.433"> INDUSTRI MANGSA ING ING PAKSA TINDAKAN. </text>
<text sub="clublinks" start="44.879" dur="2.836"> TINDAKAN. KANGGO MACAPAT PENDIDIKAN LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="47.749" dur="2.101"> KANGGO ING SUKU MACAM UNTUK MACAM. </text>
<text sub="clublinks" start="49.851" dur="1.2"> KANGGO. >> Ed: SEKOLAH SENATOR SEKOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="51.052" dur="1.4"> >> Ed: SEKOLAH SEKOLAH SENATOR LAMPIRAN UNTUK HIS </text>
<text sub="clublinks" start="52.453" dur="0.9"> LAMPIRAN UNTUK KANGGO BASA-BASA SAIKI ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="53.387" dur="2.535"> KOLEKSI NU INGKU KANGGO Nuli DITUTUKAN lan JAMINAN TO </text>
<text sub="clublinks" start="55.957" dur="0.967"> DIPANGGO lan JAMINAN kanggo nambahi KATUSAN AWAM </text>
<text sub="clublinks" start="56.925" dur="2.101"> ADDREN EMERGENCI KESIHATAN PUBLIC, NUNGGUH LOKAL KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="59.027" dur="0.833"> KEMUDAHAN, NUNGGAL KOMUNITAS LOKAL KITA lan PUTIK AMERIKA </text>
<text sub="clublinks" start="59.895" dur="1.266"> KOMUNITI lan KARYA PUTRA AMERIKA Pungkasan. </text>
<text sub="clublinks" start="61.162" dur="3.503"> KARYA BAB. KINI APA 2 TRILLION </text>
<text sub="clublinks" start="64.666" dur="1.634"> ING APA PELEMBON 2 TRILLION. </text>
<text sub="clublinks" start="66.334" dur="1.134"> PELUANG SENTUH. 120 Milyuner kanggo HOSPITALS, 120 </text>
<text sub="clublinks" start="67.502" dur="2.768"> 120 Milyuner kanggo HOSPITALS, 120 Milyuner UNTUK NEGARA NEGARA lan LOK </text>
<text sub="clublinks" start="70.272" dur="1.399"> Milyar UNTUK NEGARA NEGARA NEGARA lan LOKAL, 350 Milyuner </text>
<text sub="clublinks" start="71.673" dur="1.367"> GOVERNMENT, 350 Yuta kanggo bisnis sing pedhot, suwene wulan </text>
<text sub="clublinks" start="73.074" dur="1.467"> Bisnis IKAN, BULANAN WULANGAN INSURANS UNEMPLOY </text>
<text sub="clublinks" start="74.542" dur="2.134"> INSURANS UNSURAN UNSUR UNTUK Wong sing dielingake </text>
<text sub="clublinks" start="76.678" dur="2.101"> Wong-wong sing SITUS DIBUAT UNTUK KOMUNITIK UTAWA LAKIRAN NGLUKAK DARI </text>
<text sub="clublinks" start="78.78" dur="4.07"> QUARANTINE Utawa LAID OFF Saka KARYA lan $ 1200 PAYANGAN TUNAI </text>
<text sub="clublinks" start="82.851" dur="5.538"> KARYA lan $ 1200 PAYANGAN TUNAI KANGGO, $ 500 PER ANAK. </text>
<text sub="clublinks" start="88.423" dur="6.94"> KANGGO, $ 500 PER ANAK. SUKU SUKU DENGAN AS $ 4 BULAN </text>
<text sub="clublinks" start="95.397" dur="2.368"> OGOSAN SAIKI NGALAH ING POKOK $ 4 TRILYUNYA SARI NGEDANG. </text>
<text sub="clublinks" start="97.766" dur="1.634"> OF LIQUIDITY Saka KEDAI. NUNG AMERIKAN BISA KANGGO NANG TARI </text>
<text sub="clublinks" start="99.401" dur="0.299"> NUNG AMERIKAN BISA KANGGO NANGGGKE KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="99.701" dur="0.9"> KARYA. PRESIDEN TRUMP SAID DIA SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="100.602" dur="3.002"> PRESIDENT TRUMP SAID DIA SAIKI MELIHAT PADAN KANGGO UNDANGGU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="103.605" dur="1.601"> SUKA MELIHAT TANGGO BASA KANGGO UNDANGGUT KANGGO DENGAN PUTUP PADANGGULAN APRIL kaping 12 </text>
<text sub="clublinks" start="105.24" dur="1.134"> NUNG WULANG GAMPANG APRIL 12 NANG KANGGO MACAPAT KANGGO UP DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="106.408" dur="0.9"> MENGIKUTKI KONSIA NGENTOTI DENGAN DENGAN ING DESA KANGGO JUST </text>
<text sub="clublinks" start="107.342" dur="1.901"> YO INGKU BISAN DENGAN KANGGO NATE ING ING KANGGO MUNGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="109.277" dur="0.233"> INGKAH INGKANG SANGGUT NATE TANGGO Nindakake. </text>
<text sub="clublinks" start="109.544" dur="0.633"> IT. SAIKI DI SINI. </text>
<text sub="clublinks" start="110.212" dur="2.401"> SAIKI DI SINI. >> Présidhèn Trump: EASTER IS A </text>
<text sub="clublinks" start="112.648" dur="2.568"> >> Présidhèn Trump: Gampang ADIK HARI ING SUKU Kanggo MANY </text>
<text sub="clublinks" start="115.217" dur="0.499"> DAY KHUSUS SANGGO UNTUK KEBANGSAAN MANY. </text>
<text sub="clublinks" start="115.718" dur="2.1"> SEBENAN. UNTUK AKU, UNTUK KITA BANYAK </text>
<text sub="clublinks" start="117.819" dur="0.466"> UNTUK AKU, KANGGO LUKISAN KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="118.32" dur="2.101"> FRIENDS. ING IS ING IS SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="120.422" dur="3.102"> ING IS ING IS SAIKI. Lan APA GAMPANG GAMPANG INGGO </text>
<text sub="clublinks" start="123.525" dur="0.9"> LAN APA GALAKU INGGO INGKU. </text>
<text sub="clublinks" start="124.459" dur="1.401"> BAKAL. EASTER ING KAMU TIMELINE, APA A </text>
<text sub="clublinks" start="125.894" dur="3.503"> EASTER ING KAMU TIMELINE, APA KANGGO PITELIA ING NGEGO. </text>
<text sub="clublinks" start="129.398" dur="1.4"> GESANG GELENG NU TUNGGUH. PRIORITI GANGGO SAIKI ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="130.799" dur="1.434"> PRIORITI UNGGUL AKU ING SAIKI KESIHATAN lan Kaslametané ING </text>
<text sub="clublinks" start="132.267" dur="2.802"> KESIHATAN lan KESELAMATAN Wong ing AMERIKA. </text>
<text sub="clublinks" start="135.103" dur="1.634"> RAKYAT AMERIKAN. >> ING negara UNLIKELY </text>
<text sub="clublinks" start="136.738" dur="1.601"> >> ING UNLIKEL ING NEGARA KANGGO DIBUKA UP ING KABUPATEN. </text>
<text sub="clublinks" start="138.373" dur="1.367"> KANGGO MUKA UP ING KAWIN. KANGGO MUDAH ING NGGO </text>
<text sub="clublinks" start="139.742" dur="1.2"> TANGGAP MUDAH KAMPUNG KENCANGAN NATION LENGKAP DAPAT MANGSA DAPAT </text>
<text sub="clublinks" start="140.943" dur="1.634"> KAMPUNG NEGARA SAKSIA ING ING NGANGGO PUNGSAAN ING NEGARA LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="142.611" dur="2.535"> LUKA KANGGO BISAN NUNG DUMADI KABEH KABEH SENI KENE PAKSA YORK NGENE </text>
<text sub="clublinks" start="145.18" dur="0.9"> AYAM KANGGO YORK BARU BISA PADANGGIH KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="146.115" dur="2.101"> GAMPANG RESTRICTED. Aku ASKED DR. TONY FAUCI TENTANG </text>
<text sub="clublinks" start="148.217" dur="0.933"> Aku ASKED DR. TONY FAUCI MENGENUTKAN ING KORONAVIRUS </text>
<text sub="clublinks" start="149.185" dur="0.966"> ING ING KORONAVIRUS NGUKTOR YESTERDAY lan ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="150.152" dur="0.6"> TEMBANG YESTERDAY LAN SINI YANG NJAWA ANYA. </text>
<text sub="clublinks" start="150.753" dur="1.667"> INGKU DENGAN KANGGO. >> Sampeyan bisa DENGAN TARI ING TARI </text>
<text sub="clublinks" start="152.454" dur="3.503"> >> Sampeyan bisa NARI ING TAPI, ING INI NGANGGO ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="155.958" dur="1.4"> Sampeyan kudu luwih apik nalika dina-dina lan minggu-minggu-minggu-minggu </text>
<text sub="clublinks" start="157.359" dur="0.299"> SUKU DENGAN-Dinten-Minggu lan Minggu Minggu </text>
<text sub="clublinks" start="157.66" dur="1.1"> BASIS. Sampeyan ora kudu main </text>
<text sub="clublinks" start="158.761" dur="1.4"> Sampeyan kudu ngindhari pambiji babagan apa sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="160.162" dur="0.9"> Gangguan saka apa sing kudu ditindakake. </text>
<text sub="clublinks" start="161.096" dur="1.868"> TRYING TO Nindakake. Lan JOHN, Sampeyan KANGGO UNTUK APA </text>
<text sub="clublinks" start="162.965" dur="1.267"> Lan JOHN, Sampeyan KANGGO UNTUK KANGGO METRIK, ING TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="164.266" dur="0.299"> TINDAK METRIK, APA KANGGO DATA. </text>
<text sub="clublinks" start="164.567" dur="1.967"> DATA. NUNG NINI NENGGALKE ING Negara, </text>
<text sub="clublinks" start="166.536" dur="1.833"> NUNG NINI NU MUKA ING NEGARA, SUKU TANPA SUKU TUKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="168.404" dur="1.867"> SUKU Ora ana wong sing pengin golek dhuwit sing kudu teka </text>
<text sub="clublinks" start="170.272" dur="1.4"> ING NGANGGO TANGGAL UNTUK ING NGE ING NGEBALAI ING NGALANG ING A </text>
<text sub="clublinks" start="171.674" dur="3.336"> Sampeyan Delengen apa sing bakal tekan ing papan sing padha karo kutha anyar. </text>
<text sub="clublinks" start="175.044" dur="1.2"> TEMPAT NGEBUTAN KOTA YORK BARU. ING Bener GUSHAN PUBLIC HEALTH </text>
<text sub="clublinks" start="176.245" dur="1.4"> ING JAMINAN NAMPI PRAKTOR KESIHATAN AWAM lan KOMEN. </text>
<text sub="clublinks" start="177.646" dur="2.335"> PRACTICE lan SENSE KOMUNITAS. NEGARA RASA ING NEGARA. </text>
<text sub="clublinks" start="179.982" dur="1.4"> NEGARA RASA ING NEGARA. >> SELEP ING VOTE ING JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="181.384" dur="2.901"> >> SARI KOMPOT VOTE NUNG NINI DITADUKI ING SENATE ING </text>
<text sub="clublinks" start="184.287" dur="1.466"> IS NATE ING ING SENATE YANG NU TELPON FIMCUL STIMULUS MUKA TO </text>
<text sub="clublinks" start="185.755" dur="0.733"> Rintangan STIMULUS FISCAL GAMBAR ING Griya. </text>
<text sub="clublinks" start="186.522" dur="3.703"> OMAH. PELOSI NANCY omah </text>
<text sub="clublinks" start="190.259" dur="0.833"> PELOSI NANCY omah omah karo IDE DEFINITE OF SHE </text>
<text sub="clublinks" start="191.127" dur="1.467"> IDE DEFINITE ING AKU KANGGO MUDAH. </text>
<text sub="clublinks" start="192.595" dur="2.101"> Pikirane bakal ngerti. SHE AKU NAMPAK ING ING PADANGGUL ING. </text>
<text sub="clublinks" start="194.697" dur="1.4"> SHE AKU NAMPAK ING ING PADANGGUL ING. RUMAH INGGRUK ING UNTIL </text>
<text sub="clublinks" start="196.098" dur="0.933"> RUMAH ING DITENTUKKE INTIL 11:00 PARA WULAN. </text>
<text sub="clublinks" start="197.066" dur="1.4"> 11:00 AM TOMORROW. JADI ITU JAWA KANGGO NAK KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="198.467" dur="1.901"> Dudu ITU JAWA NENG NENGGALKE ING ING ING SUKU ING ING ING RUMAH </text>
<text sub="clublinks" start="200.369" dur="2.101"> APA PILIH ING RUMAH ING KENE DENGAN NUNG NINI DADI MENGGADAKAN KANGGO SENATE </text>
<text sub="clublinks" start="202.471" dur="1.601"> ITU NATE NATE INGKU SENATE ING GAMPANG MUNGKUT ING ING ING SUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="204.073" dur="0.633"> NATE NATE NATE ING TANPA KOMPUTOR SOMETIME TANPA ING INI DAPAT </text>