Предлог-законот за стимули во Сенатот содржи исплати во готовина, невработеност за Американците subtitles

ТОП НА ОВОЈ ЧАС. ДР НИКОЛЕ САФИЕР. ДР НИКОЛЕ САФИЕР. SERОНАТАН СЕРИИ ОД АтЛАНТА SERонатан СЕРИИ ОД Атланта и ние започнуваме со Hон Робертс И ПОЧЕТУВАМЕ СО JOон РОБЕРЦИ ГОЛЕМОТ ДОМАЛНИКО КУА КОРИСНИЧКИОТ БЕЛЕСКИ КУА КОАР. КОРЕСПОНДЕНТ. >> Добро утро до вас. >> Добро утро до вас. НЕМА ДАМАМЕ СЕКОЈ ВРЕМЕ НЕМА ДАМАМ НИКОГАШ ВРЕМЕ ОД ОВИЕ ГЛАСАА ОВОЈ ПРИДОН. ОВИЕ ГЛАСАА ОВОЈ ПРИДОН. МНОГУ ПРОЦЕДУРАЛНИ ИСКОРИНИ МНОГУ ПРОЦЕДУРАЛНИ ИСКОРИНИ кои треба да се чекаат. ТОА МОЕ ДА СЕ РАБОТИ. ПОВЕЕ ДЕНЕС СЕНАТЕ Е ПОСЛЕДНИОТ ДЕНЕС СЕНАТИТЕ BEЕ ГЛАСААТ НА МАСИВНИОТ 2 УСД БИДЕ ДА ГЛАСАМ НА МАСИВНИОТ 2 УСД Трилион ФИСКАЛЕН СТИМУЛУС БИЛ. ТРИЛИОН ФИСКАЛНА СМЕТКА НА СТИМУЛУС. ДЕМОКРАТИ И РЕПУБЛИКАНИ ДЕМОКРАТИ И РЕПУБЛИКАНИ СО ДОГОВОРНИ ДОГОВОР СОДРУВА LЕ НА ДОГОВОРОТ КОН ЛАТНО НО. МИНАТАТА НОЌ. СИТЕ ЛИДЕР ЛИДЕР НА СЕНЕТСКО ПОГОВОР СЕНАТИ ЛИДЕР НА ЛИДЕРСКО ПОВТОРНО МИТЕК МКЦОНЕЛ ЗА КАКО ТИЕ MCCONNELL НА ШТО СЕ ПРИГЛАСНО. ПРИГОВОРЕН. >> РУС НОВИ РЕСУРСИ до >> РУС НОВИ РЕСУРСИ КОН ДОНЕСНИТЕ ЛИНИИ НА НАЦИОТ ПРОТИВ ЛИНИ НА ЗДРАВЈЕТО НА ЗДРАВЈЕТОРИ НА НАЦИЈАТА И ИНИЕКТ ЗДРАВЈЕ БЕЗБЕДНОСТ И ВЕЕ ТРИЛИОНИ НА ПАРИТЕ ВО ТРИЛИОВИ НА ПАРИ ВО ЕКОНОМИЈА КАКО ПРОДОЛИ МОНО ЕКОНОМИЈА КАКО ПРОДОЛИ ПО МОЕ ДА ГО ПОМОГНЕТЕ АМЕРИКАНСКИТЕ РАБОТНИЦИ, ПОМОГНЕТЕ АМЕРИКАНСКИ РАБОТНИЦИ, ФАМИЛИИ, МАЛИ БИЗНИС И СЕМЕЈСТВО, МАЛНИ БИЗНИСИ И ИНДУСТРИИ СЕ ДА ГО ПРАВИМЕ ОВА ИНДУСТРИИТЕ СЕ ДА СЕ ОД ОВОЈ ДИСУПЦИЈА. РАЗГОВОР. ВЕБА НА ДРУГИТЕ САМО ГОДИНА ВЕЕ НА ДРУГИТЕ СТРАНА ГОДИНА ЗА ПРОДАБА. ДА СЕ ЗНАЧИ. >> Ед: СЕНАТОР ЧУКУ ШУМЕР >> Ед: СЕНАТОР ЧУКУР ШУМЕР ПОДНЕСУВА ПОСЕТНО СО НЕГО Испраќање ПОСЕТНИК НА НЕГОВИТЕ КОЛЕГИ кои велат дека ги имаме КОЛЕГУИ ПОВЕЕ ДА СЕ СОГЛАСУВАМЕ И ДОГОВОРИ ДА СЕ СОГЛАСНО И ДОГОВОР ЗА ДОНЕСУВАЕ ОВА ЈАВНА ЗДРАВЈЕ АДРЕСА ОВА ЈАВНА ЗДРАВСТВЕНА ЗДРАВЈЕ, ПОДДРШКА НА НАШИОТ ЛОКАЛ ЕМЕРГЕНЦИЈА, ПОДДРШКА НАШИТЕ ЛОКАЛНИТЕ ЗАЕДНИЦИ И ПОВЕЕ НА АМЕРИКА РАБОТНИ РАБОТНИЦИ НА ЗАЕДНИЦИТЕ И ПОВЕЕТЕ РАБОТНИЦИ НА АМЕРИКА. РАБОТНИЦИ ПРВ. ОВДЕ Е ШТО ТРИЛИОНОТ ОВДЕ Е ШТО Е ДА СЕ РАБОТИ ТРИЛИНИОТ ПОРЦИОН. ПОРЦИЈА вели. 120 милијарди за болници, 120 120 милијарди за болници, 120 милијарди за државен и локален МИЛИОН ЗА ДР STАВНИ И ЛОКАЛНИ ВЛАДИ, 350 милијарди ЗА ВЛАДИ, 350 милијарди за мали бизниси, четири месеци МАЛНИ БИЗНИС, ЧЕТВРИ МЕСЕЦ ЗА ОБЕЗБЕДУВАЕ НА ВРАБОТУВАЕ ЗА ОД ОБЕЗБЕДУВАЕ НА ВРАБОТУВАЕ ЗА ЛУ PEЕ КОИ СЕ ДА СЕ СТРАНА ЛУЕ КОИ СЕ ДОГОВОРИТЕ ИЗБОР ДА КВАРАНТИН ИЛИ СЕ ОДНЕСУВААТ ОД КАРТАНТИН ИЛИ ЗАПЛАТИ ОД РАБОТА И НАДВОРЕШНИ ПЛААИ 1200 УСД РАБОТА И ПАРИНСКИ ПЛАТИВИ 1200 УСД за возрасни, 500 американски долари ДЕЦА. ЗА возрасни, 500 американски долари ДЕЦА. ПРИСТАП ДОГОВОР ДО НЕКОЈ ТРИЛИОН 4 УСД ВЕЕ ПРИСТАП ДО ГОДИНИ 4 УСД ТРИЛИОН ЛИКИДНОСТ ОД ФИЕДОТ. ЗА ЛИКИВНИТЕ ОД ПОВЕДОТ. КОГА АМЕРИКАН МОЕ МОЕ ДА СЕ ДОБИРАТЕ КОГА АМЕРИКАН МОЕ МОЕ ДА СЕ ДОБИРА ДА РАБОТА. РАБОТА. ПРЕТСЕДАТЕЛНИОТ ТРУМ ПОВЕЕ HEЕ СЕ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ТРУМП ПОТИГАТ HEЕ LЕ Е Е ДА ГО ГО ГОДИШИ ЛУЕТО НАПРЕД ДА РАБОТА САКАТЕ ДА ГО ГОДИТЕ ЛУЕ НАПОМЕНА НА РАБОТАТА ПО РАБОТИТЕ ОД ИЗВЕДНИОТ ПОНУДА ПОНУДА 12 АПРИЛ ПО ДРУГИТЕ ПОНЕДЕЛНИК СОНЕДЕЛА 12 АПРИЛ, НО СЕ ЗНАЕ HEЕ СО ДОБИВ СО ПРИГЛАСНО СЕ СОГЛАС ДО ДОДЕЛУВАМЕ ДА СЕ ДОСТОЈБА ТОА ДАТЕЕ ДА СЕ ДА СЕ СМЕТЕ ДА СЕ ДА ДОБРА ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДАТЕ ДАТ ДА ДА ДОДЕЛИ ТИЕ ДА БИДЕ ДОБРО ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДОБИРАТЕ. ИТ Слушајте ТУКА. Слушајте ТУКА. >> Претседателот Трамп: Источен е >> Претседателот Трамп: Источен е многу посебен ден за многумина МНОГУ ПОСЕБЕН ДЕН ЗА МНОГУ ПРИЧИНИ. ПРИЧИНИ ЗА мене, за многу наши ЗА мене, за многу наши пријатели. ПРИЈАТЕЛИ. ОВОЈ БЕЗ ПОСЕБЕН ДЕН. ОВОЈ БЕЗ ПОСЕБЕН ДЕН. И ШТО ГОЛЕМА ТИМЕЛИНА ОВАА И ШТО Е БЕЛИНА ТИМЕЛИНА ОВА WЕ БИДЕ. WЕ БИДЕ. Исток е наша ТИМЕЛИНА, ШТО ИСТОЧНО Е НАШИОТ ТИМЕЛИНА, КАКО ГОЛЕМА ТИМЕЛИНА КАКО ДА БИДЕ. ВЕНА ТИМЕЛИНА КАКО ДА БИДЕ. МОЈОТ ПРВ ПРИОРИТЕТ Е СЕКОГАШ МОЈОТ ПРВ ПРИОРИТЕТ Е СЕКОЈ ЗДРАВЈЕ И БЕЗБЕДНОСТ НА ЗДРАВЈЕ И БЕЗБЕДНОСТ НА АМЕРИКАНСКИОТ НАРОД. АМЕРИКАНСКИ НАРОД. >> Тоа е недвосмислено земјата >> НЕ Е МНОГУ СОВЕТНА СОВЕТНА СТРАНА, ОД СИТЕ САМО. МО COЕ ДА ОТВОРИТЕ СИТЕ КАКО ЕДНО. МОЕ ДА СЕ ОДГОВОРНИ ОБЛАСТИ НА МО COЕ ДА СЕ ОДГОВОРНИ ПРИРАЧНИЦИ НА НАЦИОНАЛНО ПОДОБРУВАЕ НА МАКЕДОНСКИ МОANЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ПОБРЗИ НАРОДНА ЛЕСНО ПОВЕЕ МОЕ МОЕ ДА СЕ ДОБИРАТЕ ДО БИЗНИСКО ДО ДРУГО ПОДНЕСНО ДО БИЗНИС БЕЗ ДРУГИ ПРИДОБИ LУБОВИТЕ УЈОРК МОЕ ПОДГОТОВНИКОТ УБОВИ NEWУЈОРК МОЕ МОЕ ДА СЕ ОСНОВУВААТ. ОТВОРАТЕ ОСВРТЕНИ. ГО ПРАВИЛ Д-р. ТОН ФАУЦИ ЗА ГО ПРАВИЛ Д-р. Тони ФАУЦИ ЗА ТОА КО КОРОНАВИРУС ТОА НА КОРОНАВИРУС БРИЕЕ СЕКОЈ ДЕЛ И ТУКА Е БРИВЕ YЕ НА ВЕДНИЦА И ОВДЕ Е ШТО СЕ ПОСТОИ. ШТО РЕЧЕ ТОЈ. >> МОЕТЕ ДА ГИ ГЛАСАТ ДА ДА ДОДЕЛУВА >> МОЕТЕ ДА ГИ ГЛЕДАТТЕ ДА ДА ДА ДОДЕЛИТЕ, МОЕ ДА ВИДЕТЕ МНОГУ Флексибилен МОРА ДА БИДЕТЕ МНОГУ флексибилен на ден-до-ден и недела-по-недела ОСНОВА ДЕН-ПРЕД-ДЕН И НЕДЕЛА-ПОДНЕСУВАEKЕ ОСНОВА ПОТРЕБНО ДА ГО ОЦЕНУВАТЕ ПОТРЕБНО ДА ЕВУДИРАТЕТЕ ОСНОВА НА ШТО СИ СЕ ПРИМАНОСТ НА ШТО СЕ РАБОТИТЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ. ПРЕБАРУВА ДА СЕ ДРАВА И Hон, ДА ГО ПРАВОДИТЕ ЗА ШТО И Hон, ДА ГО ПРАВОДИТЕ ЗА ШТО ВИД НА МЕТРИКИ, ШТО СИТЕ НА ОДГОВОР НА МЕТРИКИ, ШТО ВИД НА ПОДАТОЦИ. ПОДАТОЦИ. КОГА СЕ ИВЕТЕТЕ ВО СТРАНА, КОГА СЕ ИВЕТЕТЕ ДА СЕ ПОГЛЕДАТЕ ДА СЕ, ДОГОВОРНО НЕМА ЕДНА Е ДА СЕ ОДГОВОРИТЕ ОБВРСКО НИКОГАШ ДА НЕ Е ДА САКАМ ДА САКАМЕ ДА СЕ РАБОТЕ ДА СЕ ДОГОВОРИТЕ САКАТЕ ДА СЕ СЕГАТ ДА СЕ ДА СЕ ОГЛАСНИТЕ СЕ ВИДИТЕ ШТО СЕ ДА СЕ ОДИРАЕ НА ПОСЕТНИК ЛИКОВО ГРАДОТ ЈОРК. МЕСТО LУБОВ УЈОРК ГРАД. ТОА Е ДАБО ДОБРА ЈАВНА ЗДРАВЈЕ ТОА ДАБО ДОБРА ЈАВНА ПРАКТИКА ЗА ЗДРАВЈЕ И ЗДРАВСТВО. ПРАКТИКА И ЗАВРШНА ВИСОКА. ЗЕМЈАТА Е ГОЛЕМА СТРАНА. ЗЕМЈАТА Е ГОЛЕМА СТРАНА. >> ПО ГЛАСОТ ДЕНЕС ДА СЕ ИМА >> ПО ГЛАСОТ ДЕНЕС ДА Е ДА СЕ РАБОТИ ВО СЕНАТИТЕ ТОА ПОСТАВУВА ВО СЕНАТИТЕ ТОА ДЕЦА ОД ФИСКАЛНИТЕ СТИМУЛУС БИДИ ФИСКАЛНИ СТИМУЛУС БЕСПЛАТНИ ДА ОД ДОМААТА. КУЌАТА. ДОМОВИЧКИ ЗБИРНИК НАНЦИ ПЕЛОСИ СО ДОМОВИЧКИ ПРИСТАП НАНЦИ ПЕЛОСИ СО ДЕФИНИЦИТЕ ИДЕИ НА ШТО СЕ ДЕФИНИТЕНИ ИДЕИ НА ШТО СЕ МОINЕ ДА БИДЕ ДА ЗНАЕТЕ. МИСЛИТЕ МОРА ДА БИДЕ КАНИТ. HEЕ LЕ OOЕ ИМА ДА СЕ ПОСТОИ ДЕН. HEЕ LЕ OOЕ ИМА ДА СЕ ПОСТОИ ДЕН. ДОМОТ Е ДОДЕЛУВА ДО УСЛ ДОМОТ Е ДОДЕЛУВА ДО 11:00 часот УТРЕ. 11:00 часот Утре. ПОВТОРНО СЕ Е ПОВЕЕ НЕМА СИТЕ СЕ Е ДОСТАВНО, НЕКОГАШ ДА БИДЕ ДА БИДЕ ГО ПОВЕЕ ВО ДЕЛОТ СЕКОЈ ГЛАСОТ ВО ДОМОТ КАКО МОЕ МОЕ ДА ГО ПАСЕ СЕНАТИТЕ САМО МОЕ ДА ЈА ПОСТАВИ СЕНАТИТЕ ЛИКЕЛИ, НЕ МОЕ ДА ЈА ПАСАТ ДОМААТА ДОДЕЛЕ НЕ МОЕ ДА ЈА ПОСТАВИ ДОМОТ ДО СЕКОЈ ВЕСНИК УТРЕ ДА СЕ МОЕ

Предлог-законот за стимули во Сенатот содржи исплати во готовина, невработеност за Американците

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.902" dur="0.967"> ТОП НА ОВОЈ ЧАС. ДР НИКОЛЕ САФИЕР. </text>
<text sub="clublinks" start="2.87" dur="0.933"> ДР НИКОЛЕ САФИЕР. SERОНАТАН СЕРИИ ОД АтЛАНТА </text>
<text sub="clublinks" start="3.804" dur="1.801"> SERонатан СЕРИИ ОД Атланта и ние започнуваме со Hон Робертс </text>
<text sub="clublinks" start="5.639" dur="1.401"> И ПОЧЕТУВАМЕ СО JOон РОБЕРЦИ ГОЛЕМОТ ДОМАЛНИКО КУА </text>
<text sub="clublinks" start="7.074" dur="0.433"> КОРИСНИЧКИОТ БЕЛЕСКИ КУА КОАР. </text>
<text sub="clublinks" start="7.508" dur="0.7"> КОРЕСПОНДЕНТ. >> Добро утро до вас. </text>
<text sub="clublinks" start="8.242" dur="1.267"> >> Добро утро до вас. НЕМА ДАМАМЕ СЕКОЈ ВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="9.51" dur="2.468"> НЕМА ДАМАМ НИКОГАШ ВРЕМЕ ОД ОВИЕ ГЛАСАА ОВОЈ ПРИДОН. </text>
<text sub="clublinks" start="12.013" dur="1.166"> ОВИЕ ГЛАСАА ОВОЈ ПРИДОН. МНОГУ ПРОЦЕДУРАЛНИ ИСКОРИНИ </text>
<text sub="clublinks" start="13.181" dur="1.399"> МНОГУ ПРОЦЕДУРАЛНИ ИСКОРИНИ кои треба да се чекаат. </text>
<text sub="clublinks" start="14.582" dur="1.634"> ТОА МОЕ ДА СЕ РАБОТИ. ПОВЕЕ ДЕНЕС СЕНАТЕ Е </text>
<text sub="clublinks" start="16.217" dur="3.202"> ПОСЛЕДНИОТ ДЕНЕС СЕНАТИТЕ BEЕ ГЛАСААТ НА МАСИВНИОТ 2 УСД </text>
<text sub="clublinks" start="19.454" dur="1.433"> БИДЕ ДА ГЛАСАМ НА МАСИВНИОТ 2 УСД Трилион ФИСКАЛЕН СТИМУЛУС БИЛ. </text>
<text sub="clublinks" start="20.922" dur="0.666"> ТРИЛИОН ФИСКАЛНА СМЕТКА НА СТИМУЛУС. ДЕМОКРАТИ И РЕПУБЛИКАНИ </text>
<text sub="clublinks" start="21.589" dur="2.602"> ДЕМОКРАТИ И РЕПУБЛИКАНИ СО ДОГОВОРНИ ДОГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="24.192" dur="0.933"> СОДРУВА LЕ НА ДОГОВОРОТ КОН ЛАТНО НО. </text>
<text sub="clublinks" start="25.126" dur="1.2"> МИНАТАТА НОЌ. СИТЕ ЛИДЕР ЛИДЕР НА СЕНЕТСКО ПОГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="26.327" dur="1.601"> СЕНАТИ ЛИДЕР НА ЛИДЕРСКО ПОВТОРНО МИТЕК МКЦОНЕЛ ЗА КАКО ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="27.962" dur="0.666"> MCCONNELL НА ШТО СЕ ПРИГЛАСНО. </text>
<text sub="clublinks" start="28.63" dur="1.633"> ПРИГОВОРЕН. >> РУС НОВИ РЕСУРСИ до </text>
<text sub="clublinks" start="30.298" dur="3.302"> >> РУС НОВИ РЕСУРСИ КОН ДОНЕСНИТЕ ЛИНИИ НА НАЦИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="33.601" dur="0.933"> ПРОТИВ ЛИНИ НА ЗДРАВЈЕТО НА ЗДРАВЈЕТОРИ НА НАЦИЈАТА И ИНИЕКТ </text>
<text sub="clublinks" start="34.535" dur="1.4"> ЗДРАВЈЕ БЕЗБЕДНОСТ И ВЕЕ ТРИЛИОНИ НА ПАРИТЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="35.937" dur="3.502"> ТРИЛИОВИ НА ПАРИ ВО ЕКОНОМИЈА КАКО ПРОДОЛИ МОНО </text>
<text sub="clublinks" start="39.474" dur="1.133"> ЕКОНОМИЈА КАКО ПРОДОЛИ ПО МОЕ ДА ГО ПОМОГНЕТЕ АМЕРИКАНСКИТЕ РАБОТНИЦИ, </text>
<text sub="clublinks" start="40.642" dur="0.899"> ПОМОГНЕТЕ АМЕРИКАНСКИ РАБОТНИЦИ, ФАМИЛИИ, МАЛИ БИЗНИС И </text>
<text sub="clublinks" start="41.576" dur="2.801"> СЕМЕЈСТВО, МАЛНИ БИЗНИСИ И ИНДУСТРИИ СЕ ДА ГО ПРАВИМЕ ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="44.412" dur="0.433"> ИНДУСТРИИТЕ СЕ ДА СЕ ОД ОВОЈ ДИСУПЦИЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="44.879" dur="2.836"> РАЗГОВОР. ВЕБА НА ДРУГИТЕ САМО ГОДИНА </text>
<text sub="clublinks" start="47.749" dur="2.101"> ВЕЕ НА ДРУГИТЕ СТРАНА ГОДИНА ЗА ПРОДАБА. </text>
<text sub="clublinks" start="49.851" dur="1.2"> ДА СЕ ЗНАЧИ. >> Ед: СЕНАТОР ЧУКУ ШУМЕР </text>
<text sub="clublinks" start="51.052" dur="1.4"> >> Ед: СЕНАТОР ЧУКУР ШУМЕР ПОДНЕСУВА ПОСЕТНО СО НЕГО </text>
<text sub="clublinks" start="52.453" dur="0.9"> Испраќање ПОСЕТНИК НА НЕГОВИТЕ КОЛЕГИ кои велат дека ги имаме </text>
<text sub="clublinks" start="53.387" dur="2.535"> КОЛЕГУИ ПОВЕЕ ДА СЕ СОГЛАСУВАМЕ И ДОГОВОРИ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="55.957" dur="0.967"> СЕ СОГЛАСНО И ДОГОВОР ЗА ДОНЕСУВАЕ ОВА ЈАВНА ЗДРАВЈЕ </text>
<text sub="clublinks" start="56.925" dur="2.101"> АДРЕСА ОВА ЈАВНА ЗДРАВСТВЕНА ЗДРАВЈЕ, ПОДДРШКА НА НАШИОТ ЛОКАЛ </text>
<text sub="clublinks" start="59.027" dur="0.833"> ЕМЕРГЕНЦИЈА, ПОДДРШКА НАШИТЕ ЛОКАЛНИТЕ ЗАЕДНИЦИ И ПОВЕЕ НА АМЕРИКА </text>
<text sub="clublinks" start="59.895" dur="1.266"> РАБОТНИ РАБОТНИЦИ НА ЗАЕДНИЦИТЕ И ПОВЕЕТЕ РАБОТНИЦИ НА АМЕРИКА. </text>
<text sub="clublinks" start="61.162" dur="3.503"> РАБОТНИЦИ ПРВ. ОВДЕ Е ШТО ТРИЛИОНОТ </text>
<text sub="clublinks" start="64.666" dur="1.634"> ОВДЕ Е ШТО Е ДА СЕ РАБОТИ ТРИЛИНИОТ ПОРЦИОН. </text>
<text sub="clublinks" start="66.334" dur="1.134"> ПОРЦИЈА вели. 120 милијарди за болници, 120 </text>
<text sub="clublinks" start="67.502" dur="2.768"> 120 милијарди за болници, 120 милијарди за државен и локален </text>
<text sub="clublinks" start="70.272" dur="1.399"> МИЛИОН ЗА ДР STАВНИ И ЛОКАЛНИ ВЛАДИ, 350 милијарди ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="71.673" dur="1.367"> ВЛАДИ, 350 милијарди за мали бизниси, четири месеци </text>
<text sub="clublinks" start="73.074" dur="1.467"> МАЛНИ БИЗНИС, ЧЕТВРИ МЕСЕЦ ЗА ОБЕЗБЕДУВАЕ НА ВРАБОТУВАЕ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="74.542" dur="2.134"> ОД ОБЕЗБЕДУВАЕ НА ВРАБОТУВАЕ ЗА ЛУ PEЕ КОИ СЕ ДА СЕ СТРАНА </text>
<text sub="clublinks" start="76.678" dur="2.101"> ЛУЕ КОИ СЕ ДОГОВОРИТЕ ИЗБОР ДА КВАРАНТИН ИЛИ СЕ ОДНЕСУВААТ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="78.78" dur="4.07"> КАРТАНТИН ИЛИ ЗАПЛАТИ ОД РАБОТА И НАДВОРЕШНИ ПЛААИ 1200 УСД </text>
<text sub="clublinks" start="82.851" dur="5.538"> РАБОТА И ПАРИНСКИ ПЛАТИВИ 1200 УСД за возрасни, 500 американски долари ДЕЦА. </text>
<text sub="clublinks" start="88.423" dur="6.94"> ЗА возрасни, 500 американски долари ДЕЦА. ПРИСТАП ДОГОВОР ДО НЕКОЈ ТРИЛИОН 4 УСД </text>
<text sub="clublinks" start="95.397" dur="2.368"> ВЕЕ ПРИСТАП ДО ГОДИНИ 4 УСД ТРИЛИОН ЛИКИДНОСТ ОД ФИЕДОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="97.766" dur="1.634"> ЗА ЛИКИВНИТЕ ОД ПОВЕДОТ. КОГА АМЕРИКАН МОЕ МОЕ ДА СЕ ДОБИРАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="99.401" dur="0.299"> КОГА АМЕРИКАН МОЕ МОЕ ДА СЕ ДОБИРА ДА РАБОТА. </text>
<text sub="clublinks" start="99.701" dur="0.9"> РАБОТА. ПРЕТСЕДАТЕЛНИОТ ТРУМ ПОВЕЕ HEЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="100.602" dur="3.002"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ТРУМП ПОТИГАТ HEЕ LЕ Е Е ДА ГО ГО ГОДИШИ ЛУЕТО НАПРЕД ДА РАБОТА </text>
<text sub="clublinks" start="103.605" dur="1.601"> САКАТЕ ДА ГО ГОДИТЕ ЛУЕ НАПОМЕНА НА РАБОТАТА ПО РАБОТИТЕ ОД ИЗВЕДНИОТ ПОНУДА ПОНУДА 12 АПРИЛ </text>
<text sub="clublinks" start="105.24" dur="1.134"> ПО ДРУГИТЕ ПОНЕДЕЛНИК СОНЕДЕЛА 12 АПРИЛ, НО СЕ ЗНАЕ HEЕ СО ДОБИВ СО </text>
<text sub="clublinks" start="106.408" dur="0.9"> ПРИГЛАСНО СЕ СОГЛАС ДО ДОДЕЛУВАМЕ ДА СЕ ДОСТОЈБА </text>
<text sub="clublinks" start="107.342" dur="1.901"> ТОА ДАТЕЕ ДА СЕ ДА СЕ СМЕТЕ ДА СЕ ДА ДОБРА ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДАТЕ ДАТ ДА ДА ДОДЕЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="109.277" dur="0.233"> ТИЕ ДА БИДЕ ДОБРО ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДОБИРАТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="109.544" dur="0.633"> ИТ Слушајте ТУКА. </text>
<text sub="clublinks" start="110.212" dur="2.401"> Слушајте ТУКА. >> Претседателот Трамп: Источен е </text>
<text sub="clublinks" start="112.648" dur="2.568"> >> Претседателот Трамп: Источен е многу посебен ден за многумина </text>
<text sub="clublinks" start="115.217" dur="0.499"> МНОГУ ПОСЕБЕН ДЕН ЗА МНОГУ ПРИЧИНИ. </text>
<text sub="clublinks" start="115.718" dur="2.1"> ПРИЧИНИ ЗА мене, за многу наши </text>
<text sub="clublinks" start="117.819" dur="0.466"> ЗА мене, за многу наши пријатели. </text>
<text sub="clublinks" start="118.32" dur="2.101"> ПРИЈАТЕЛИ. ОВОЈ БЕЗ ПОСЕБЕН ДЕН. </text>
<text sub="clublinks" start="120.422" dur="3.102"> ОВОЈ БЕЗ ПОСЕБЕН ДЕН. И ШТО ГОЛЕМА ТИМЕЛИНА ОВАА </text>
<text sub="clublinks" start="123.525" dur="0.9"> И ШТО Е БЕЛИНА ТИМЕЛИНА ОВА WЕ БИДЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="124.459" dur="1.401"> WЕ БИДЕ. Исток е наша ТИМЕЛИНА, ШТО </text>
<text sub="clublinks" start="125.894" dur="3.503"> ИСТОЧНО Е НАШИОТ ТИМЕЛИНА, КАКО ГОЛЕМА ТИМЕЛИНА КАКО ДА БИДЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="129.398" dur="1.4"> ВЕНА ТИМЕЛИНА КАКО ДА БИДЕ. МОЈОТ ПРВ ПРИОРИТЕТ Е СЕКОГАШ </text>
<text sub="clublinks" start="130.799" dur="1.434"> МОЈОТ ПРВ ПРИОРИТЕТ Е СЕКОЈ ЗДРАВЈЕ И БЕЗБЕДНОСТ НА </text>
<text sub="clublinks" start="132.267" dur="2.802"> ЗДРАВЈЕ И БЕЗБЕДНОСТ НА АМЕРИКАНСКИОТ НАРОД. </text>
<text sub="clublinks" start="135.103" dur="1.634"> АМЕРИКАНСКИ НАРОД. >> Тоа е недвосмислено земјата </text>
<text sub="clublinks" start="136.738" dur="1.601"> >> НЕ Е МНОГУ СОВЕТНА СОВЕТНА СТРАНА, ОД СИТЕ САМО. </text>
<text sub="clublinks" start="138.373" dur="1.367"> МО COЕ ДА ОТВОРИТЕ СИТЕ КАКО ЕДНО. МОЕ ДА СЕ ОДГОВОРНИ ОБЛАСТИ НА </text>
<text sub="clublinks" start="139.742" dur="1.2"> МО COЕ ДА СЕ ОДГОВОРНИ ПРИРАЧНИЦИ НА НАЦИОНАЛНО ПОДОБРУВАЕ НА МАКЕДОНСКИ МОANЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ПОБРЗИ </text>
<text sub="clublinks" start="140.943" dur="1.634"> НАРОДНА ЛЕСНО ПОВЕЕ МОЕ МОЕ ДА СЕ ДОБИРАТЕ ДО БИЗНИСКО ДО ДРУГО </text>
<text sub="clublinks" start="142.611" dur="2.535"> ПОДНЕСНО ДО БИЗНИС БЕЗ ДРУГИ ПРИДОБИ LУБОВИТЕ УЈОРК МОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="145.18" dur="0.9"> ПОДГОТОВНИКОТ УБОВИ NEWУЈОРК МОЕ МОЕ ДА СЕ ОСНОВУВААТ. </text>
<text sub="clublinks" start="146.115" dur="2.101"> ОТВОРАТЕ ОСВРТЕНИ. ГО ПРАВИЛ Д-р. ТОН ФАУЦИ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="148.217" dur="0.933"> ГО ПРАВИЛ Д-р. Тони ФАУЦИ ЗА ТОА КО КОРОНАВИРУС </text>
<text sub="clublinks" start="149.185" dur="0.966"> ТОА НА КОРОНАВИРУС БРИЕЕ СЕКОЈ ДЕЛ И ТУКА Е </text>
<text sub="clublinks" start="150.152" dur="0.6"> БРИВЕ YЕ НА ВЕДНИЦА И ОВДЕ Е ШТО СЕ ПОСТОИ. </text>
<text sub="clublinks" start="150.753" dur="1.667"> ШТО РЕЧЕ ТОЈ. >> МОЕТЕ ДА ГИ ГЛАСАТ ДА ДА ДОДЕЛУВА </text>
<text sub="clublinks" start="152.454" dur="3.503"> >> МОЕТЕ ДА ГИ ГЛЕДАТТЕ ДА ДА ДА ДОДЕЛИТЕ, МОЕ ДА ВИДЕТЕ МНОГУ Флексибилен </text>
<text sub="clublinks" start="155.958" dur="1.4"> МОРА ДА БИДЕТЕ МНОГУ флексибилен на ден-до-ден и недела-по-недела </text>
<text sub="clublinks" start="157.359" dur="0.299"> ОСНОВА ДЕН-ПРЕД-ДЕН И НЕДЕЛА-ПОДНЕСУВАEKЕ </text>
<text sub="clublinks" start="157.66" dur="1.1"> ОСНОВА ПОТРЕБНО ДА ГО ОЦЕНУВАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="158.761" dur="1.4"> ПОТРЕБНО ДА ЕВУДИРАТЕТЕ ОСНОВА НА ШТО СИ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="160.162" dur="0.9"> ПРИМАНОСТ НА ШТО СЕ РАБОТИТЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="161.096" dur="1.868"> ПРЕБАРУВА ДА СЕ ДРАВА И Hон, ДА ГО ПРАВОДИТЕ ЗА ШТО </text>
<text sub="clublinks" start="162.965" dur="1.267"> И Hон, ДА ГО ПРАВОДИТЕ ЗА ШТО ВИД НА МЕТРИКИ, ШТО СИТЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="164.266" dur="0.299"> ОДГОВОР НА МЕТРИКИ, ШТО ВИД НА ПОДАТОЦИ. </text>
<text sub="clublinks" start="164.567" dur="1.967"> ПОДАТОЦИ. КОГА СЕ ИВЕТЕТЕ ВО СТРАНА, </text>
<text sub="clublinks" start="166.536" dur="1.833"> КОГА СЕ ИВЕТЕТЕ ДА СЕ ПОГЛЕДАТЕ ДА СЕ, ДОГОВОРНО НЕМА ЕДНА Е ДА СЕ ОДГОВОРИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="168.404" dur="1.867"> ОБВРСКО НИКОГАШ ДА НЕ Е ДА САКАМ ДА САКАМЕ ДА СЕ РАБОТЕ ДА СЕ ДОГОВОРИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="170.272" dur="1.4"> САКАТЕ ДА СЕ СЕГАТ ДА СЕ ДА СЕ ОГЛАСНИТЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="171.674" dur="3.336"> ВИДИТЕ ШТО СЕ ДА СЕ ОДИРАЕ НА ПОСЕТНИК ЛИКОВО ГРАДОТ ЈОРК. </text>
<text sub="clublinks" start="175.044" dur="1.2"> МЕСТО LУБОВ УЈОРК ГРАД. ТОА Е ДАБО ДОБРА ЈАВНА ЗДРАВЈЕ </text>
<text sub="clublinks" start="176.245" dur="1.4"> ТОА ДАБО ДОБРА ЈАВНА ПРАКТИКА ЗА ЗДРАВЈЕ И ЗДРАВСТВО. </text>
<text sub="clublinks" start="177.646" dur="2.335"> ПРАКТИКА И ЗАВРШНА ВИСОКА. ЗЕМЈАТА Е ГОЛЕМА СТРАНА. </text>
<text sub="clublinks" start="179.982" dur="1.4"> ЗЕМЈАТА Е ГОЛЕМА СТРАНА. >> ПО ГЛАСОТ ДЕНЕС ДА СЕ ИМА </text>
<text sub="clublinks" start="181.384" dur="2.901"> >> ПО ГЛАСОТ ДЕНЕС ДА Е ДА СЕ РАБОТИ ВО СЕНАТИТЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="184.287" dur="1.466"> ПОСТАВУВА ВО СЕНАТИТЕ ТОА ДЕЦА ОД ФИСКАЛНИТЕ СТИМУЛУС БИДИ </text>
<text sub="clublinks" start="185.755" dur="0.733"> ФИСКАЛНИ СТИМУЛУС БЕСПЛАТНИ ДА ОД ДОМААТА. </text>
<text sub="clublinks" start="186.522" dur="3.703"> КУЌАТА. ДОМОВИЧКИ ЗБИРНИК НАНЦИ ПЕЛОСИ СО </text>
<text sub="clublinks" start="190.259" dur="0.833"> ДОМОВИЧКИ ПРИСТАП НАНЦИ ПЕЛОСИ СО ДЕФИНИЦИТЕ ИДЕИ НА ШТО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="191.127" dur="1.467"> ДЕФИНИТЕНИ ИДЕИ НА ШТО СЕ МОINЕ ДА БИДЕ ДА ЗНАЕТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="192.595" dur="2.101"> МИСЛИТЕ МОРА ДА БИДЕ КАНИТ. HEЕ LЕ OOЕ ИМА ДА СЕ ПОСТОИ ДЕН. </text>
<text sub="clublinks" start="194.697" dur="1.4"> HEЕ LЕ OOЕ ИМА ДА СЕ ПОСТОИ ДЕН. ДОМОТ Е ДОДЕЛУВА ДО УСЛ </text>
<text sub="clublinks" start="196.098" dur="0.933"> ДОМОТ Е ДОДЕЛУВА ДО 11:00 часот УТРЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="197.066" dur="1.4"> 11:00 часот Утре. ПОВТОРНО СЕ Е ПОВЕЕ НЕМА </text>
<text sub="clublinks" start="198.467" dur="1.901"> СИТЕ СЕ Е ДОСТАВНО, НЕКОГАШ ДА БИДЕ ДА БИДЕ ГО ПОВЕЕ ВО ДЕЛОТ </text>
<text sub="clublinks" start="200.369" dur="2.101"> СЕКОЈ ГЛАСОТ ВО ДОМОТ КАКО МОЕ МОЕ ДА ГО ПАСЕ СЕНАТИТЕ САМО </text>
<text sub="clublinks" start="202.471" dur="1.601"> МОЕ ДА ЈА ПОСТАВИ СЕНАТИТЕ ЛИКЕЛИ, НЕ МОЕ ДА ЈА ПАСАТ ДОМААТА ДОДЕЛЕ </text>
<text sub="clublinks" start="204.073" dur="0.633"> НЕ МОЕ ДА ЈА ПОСТАВИ ДОМОТ ДО СЕКОЈ ВЕСНИК УТРЕ ДА СЕ МОЕ </text>