KGW Vault: 1965 Protes Portland minangka wangsulan Minggu Selasa Selma subtitles

SEJARAH SEJARAH TAPI SEJARAK TAPI Sampeyan SEJARAH TAPI ING NGENTOT SEJARAT TAPI ING NGENTOT SEJARAT TAPI ING NGENTOT INI SEJARAT TAPI ING NGE INGKE ING ING AKU SEJARAT TAPI ING NGE ING ING NGANGGO MANGGUN SEJARAT TAPI ING NGE ING ING NGANGGURAN ING NGANGGANG SEJARAH TAPI INI NGENTOT ING KENE TANGGO MENGGUNAKI HOSES FIRE SEJARAT TAPI ING NGE ING ING NGANGGURAN ING NGANGGUN ING NGGAL-MANA ​​ING Dheweke kudu nggunakake FIRE HOSES ON Wong-wong mau kudu nggunakake FIRE HOSES ING Protesis, Dheweke kudu nggunakake FIRE HOSES ING Protesis, ora Dheweke kudu nggunakake FIRE HOSES ING PROTESTERS, ora ngirim email Wong-wong mau kudu nggunakake FIRE HOSES ING PROTESTERS, Dudu Nulis AKU PEKNIK, OGO NIKKU AKU LAYAN, TINDAK AKU BENTUK PEKNIK, OGO AKU NATE AKU TENTIU. TAMBAHAN. TAMBAHAN. Aku TAMBAHAN. Aku ora TAMBAHAN. Aku ora NINGGAL TAMBAHAN. Aku ora NINGGALKU TAMBAHAN. AKU TANPA NGADI CARI TAMBAHAN. Aku ora bakal nemoni kowe TAMBAHAN. Aku ora bakal ngiringan sampeyan Aku ora bakal ngiringan sampeyan Aku ora bakal nantang sampeyan Aku ora bakal nantang sampeyan. ING ITU. ING ITU. PERHAPS ING ITU. PAWASAN ING ING ITU. PENTING PALING PALING JAWA ING ITU. PAWAN ING PALING APA ING ITU. GAMPANG TAMPILAN PALING GAMPANG PALING JAWA GAMPANG TAMPILAN PALING GAMPANG PALING JAWA GAMPANG PALING GAMPANG PALING NGGOLAH PAWAN ING PENTING DASAR TANPA PANLIPA GAMPANG TAMPILAN PALING GAMPANG PALING JAWA PAWAN ING PALING PAKSA LUKISAN GRATIS GRATIS GAMPANG TAMPILAN PALING GAMPANG PALING JAWA ING GRATIS BRUTALITY DURING ING GRATIS BRUTALITY DURING CIVIL ING GRATIS BRUTALITI NGGENAH ING SADOR CIVIL ING GRATIS BRUTALITY DURING GAMPANG HADIAH KANGGO ING GRATIS DIGUNTAK DUMADAKKAN PENTADBANGAN ING ISI PANGGILAN ING GRATIS DIGUNTAK DUMBARAK OGI KADETUSAN PAKSA ING KENE KANGGUTAN KANGGO SUKU ADAH PELANGGAN KANGGO SUKAN PAKSA BLACK. Wengi. Wengi. Sampeyan Wengi. Sampeyan bisa Wengi. Sampeyan bisa NDELENG Wengi. Sampeyan bisa ndeleng iki Wengi. Sampeyan bisa NDELENG FOTO INI Wengi. Sampeyan bisa NDELENG FOTO kene. Sampeyan bisa NDELENG FOTO kene. Sampeyan bisa NDELENG FOTO kene. ING Sampeyan bisa NDELENG FOTO kene. ING Sampeyan bisa NDELENG FOTO kene. ING PUTIH Sampeyan bisa NDELENG FOTO kene. ING FUTURE CONGRESSMAN Sampeyan bisa NDELENG FOTO kene. ING JAWA PUTIH CONGRESSMAN ING JAWA PUTIH CONGRESSMAN ING FUTURE CONGRESSMAN JOHN LEWIS, ING FUTURE CONGRESSMAN JOHN LEWIS, Sapa ING FUTURE CONGRESSMAN JOHN LEWIS, sing DIET ING FUTURE CONGRESSMAN JOHN LEWIS, sing DIATOS A ING FUTURE CONGRESSMAN JOHN LEWIS, sing nate mangan ING FUTURE CONGRESSMAN JOHN LEWIS, sing Nate DENGAN HARI ING FUTURE CONGRESSMAN JOHN LEWIS, sing Nate MUDAH ING JAWA. LEWIS, sing nate mangan wong lanang. LEWIS, sing nate mangan wong lanang. HIS LEWIS, sing nate mangan wong lanang. HIS SKull LEWIS, sing nate mangan wong lanang. WISI KULIT WULI LEWIS, sing nate mangan wong lanang. HIS SKull ING KANGGO LEWIS, sing nate mangan wong lanang. HIS SKull ING KANGGO lan LEWIS, sing nate mangan wong lanang. LUKA KULIT SULIT PITURAN lan DIA LUKA KULIT SULIT PITURAN lan DIA LUKA KULIT HEWATNA SUKU lan DADI LUKA KULIT HEWATNA lan DIA ING INI LUKA KULIT SULIT PUTRA lan DIA ING ING TARAAN KULIT SULIT PURWAKAN lan DIA SUKAN ING-ANAK KULITAN KULIT SUKU WULUH lan ING ING TARI INGKU KENE KULITAN KULIT SUKU WULUH lan ING ING TARI ING-ING ING SUKU NGENEKA. BASA INGKAR INGKU BISA KENE. BASA INGKAR INGKU BISA KENE. ING BASA INGKAR INGKU BISA KENE. KANGGUTAN BASA INGKAR INGKU BISA KENE. ING KENAIKAN BULAN BASA INGKAR INGKU BISA KENE. ING KAWATAN OGI BASA INGKAR INGKU BISA KENE. ING ORA KANGGO NATE ING ING ORA KANGGO NATE ING ING ORA KANGGO YO SAIKI DIPANGGO ING KENAN KABUPATEN INI DIPANGGIH ING ORA KANGGO NATE ING PURLAND DENGAN, ING ING KENAIKAN ING ING SUKU DIPANGGULKEN PORTLAND, ING INI Wong PAMPULAN DITANGGUH, ING Wong PORTLAND REACHED, ING Wong sing diprentah PELITEN TANPA DITANGGAL, ING KAWEN DI JAMINAN lan PORTLAND REACHED, ING Wong sing dijaga lan keslametan. DIPENGKE lan DUMADAKAN. DIPENGKE lan DUMADAKAN. Neng kene DIPENGKE lan DUMADAKAN. SINI DIPENGKE lan DUMADAKAN. TI SAIKI DIPENGKE lan DUMADAKAN. ING KENE DIPENGKE lan DUMADAKAN. KINI ING WANG KANGGO DIPENGKE lan DUMADAKAN. Yaiku apa sing bakal kita lakokake sadurunge DIPENGKE lan DUMADAKAN. Yaiku apa sing bakal kita lakokake wiwit taun 1965 Yaiku apa sing bakal kita lakokake wiwit taun 1965 Yaiku apa sing bakal kita lakokake wiwit taun 1965 IN Yaiku apa sing bakal kita lakokake wiwit taun 1965 ING KAMI Yaiku apa sing bakal kita lakokake wiwit taun 1965 ING VAUL. ING VAUL KAMI. ING VAUL KAMI. Lan ING VAUL KAMI. Lan kalebu ING VAUL KAMI. Lan kalebu AN ING VAUL KAMI. Lan kalebu INTERVIEW ING VAUL KAMI. Lan kalebu INTERVIEW SARI Lan kalebu INTERVIEW SARI Lan kalebu INTERVIEW Saka A Lan kalebu INTERVIEW Saka A BLACK Lan nglebokake INTERVIEW Saka A MAN BLACK Lan nglebokake INTERVIEW Saka A MAN BLACK Lan nglebokake INTERVIEW SARI NGENTAKI PENTING MANY Lan kalebu INTERVIEW SAIKI Saka manungsa BLACK ING WHIT WHIT Lan kalebu INTERVIEW ING SAIKI LAKON MANU ING NGAPENAKI Wong A wong BLACK ING DENGAN PUTIH A MAN BLACK ING NGAPAKI Wong PUTIH PERLU A MAN BLACK ING NGAPAKEN RAKANE PUTIH PERLU SUKAN NU TITIK KENE ING WAKIN PUTIH PERLUKAN MUDAH MANUNG KENE ING KENE PUTIH ING KANGGO MUTRA [SINGING] [SINGING]. [SINGING]. >> [SINGING]. >> FOR [SINGING]. >> Kanggo [SINGING]. >> UNTUK UNTUK [SINGING]. >> UNTUK WANGSA BASA [SINGING]. >> UNTUK KANGGO BASA WULANG [SINGING]. >> UNTUK BASA WAKTU WANGSUL ING KAMI >> UNTUK BASA WAKTU WANGSUL ING KAMI >> UNTUK BASA PIRAK WANGSA KITA TALKING >> UNTUK PANJANG WULANG WULANG ING NGANGGO TANGGO >> UNTUK PANJANG WULANG NGLAWA ING NGANGGO NUNGGUH NATE >> UNTUK PANJANG WULANG NGEDALAKU KANGGO ING NGENTOTI KANGGITAN AMERIKA, TALKING NGENTOT AMERIKA TALKING TENTANG AMERIKA TENAGA, BLACK TALKING TENTANG AMERIKA TENAGA, BLOP, TALKING TENTANG AMERIKA PENTAKSAN, RAKANE BLACK, WULAN TALKING TENTANG AMERIKA PENTAKSAN, RAKANE BLACK, PUTIH TALKING TENTANG AMERIKA PENTAKSAN, RAKON BLACK, KANGGO PUTIH ROHANAN BLACK, WULANG PUTIH RAKYU BLACK, WULUS PAKET PUTIH ROHANAN BLACK, KANGGO PUTIH PAKE MANUSIA ROHANAN BLACK, KANGGO PUTIH PUTIH ING GRATIS ROHANAN BLACK, NGAKAK INGGRISI PUTIH ING GRATIS. ROHANAN BLACK, NGAKAK INGGRISI PUTIH ING GRATIS. Aku PIKET ING GRATIS GRATIS. Aku PIKET ING GRATIS GRATIS. Aku mikir PIKET ING GRATIS GRATIS. AKU KANGEN PIKET ING GRATIS GRATIS. AKU NATE NOMBOR PIKET ING GRATIS GRATIS. AKU NATE NOMBOR TU PIKET ING GRATIS GRATIS. AKU NATE ING SATU NINGGAL PIKET ING GRATIS GRATIS. ING AKU NOMBOR SATU SUKU DI SUKU Pikirake NOMBOR TU ING SUKU ING Pikirake NOMBOR TU ING SUKU ING ING Pikirake NOMBOR TU ING SUKU ING ING ING SUKU Pikirake NOMBOR TU ING SUKU ING ING ING DUNIA Pikirake NOMBOR TU ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING MANUSING ING Pikirake NOMBOR TU ING SUKU ING ING ING INSAH ING ISUNING KANGGO. ING DUNIA ING SAS manungsa. ING DUNIA ING SAS manungsa. SALAM ING DUNIA ING SAS manungsa. THANKS TO ING DUNIA ING SAS manungsa. THANKS TO ITU ING DUNIA ING SAS manungsa. KANGGO PUNGGO INGKUNG ING DUNIA ING SAS manungsa. KANGGO PUTIH ING PUTIH ING DUNIA ING SAS manungsa. KANGGO PUNGGUH ING PUTIH ING PUTIH KANGGO PUNGGUH ING PUTIH ING PUTIH KANGGO PUNGGUH ING PUTIH ING KIDUNG INGGRIS ING ING PUTIH ING KIDANG LAN KENE SALAM KANG INGGO INGKANG PUTIH ING KIDANG LAN KENE SALAM KANG INGGO INGKANG PUTIH ING KIDANG LAN KENE SALAM KANGGO ING ING PUTIH ING KIDANG LAN KANGGO LAN KITA Lan KESINYAAN KAMI Lan KESINYAAN KAMI KANGGO ING TENGKING Lan KESINYAAN KAMI ING NGENTOT Lan GAMPANG GAMPANG NATE KITA NGOMBLI Lan GAMPANG GAMPANG NINI KITA NENG INGKE ING JAWA INI. TALKING TENTANG ING dinten. TALKING TENTANG ING dinten. >> TALKING TENTANG ING dinten. >> Sampeyan TALKING TENTANG ING dinten. >> Sampeyan mikir TALKING TENTANG ING dinten. >> Sampeyan mikir TALKING TENTANG ING dinten. >> Sampeyan mikir TALKING TENTANG ING dinten. >> Sampeyan mikir ING NGANGGO TALKING TENTANG ING dinten. >> Sampeyan mikir Sampeyan lagi arep TALKING TENTANG ING dinten. >> Sampeyan mikir Sampeyan lagi arep >> Sampeyan mikir Sampeyan lagi arep >> Sampeyan mikir Sampeyan lagi arep dadi >> Sampeyan mikir ING NGANGGO KANGGO >> Sampeyan mikir ING NGANGGUT PUTIH >> Sampeyan mikir ING NGANGGO kanggo bocah cilik PUTIH >> Sampeyan mikir Sampeyan lagi arep dadi bocah cilik PUTIH >> Sampeyan mikir Sampeyan lagi arep dadi bocah cilik PUTIH sing bakal KAKI PUTIH PUTIH YOUNG KANGGO PUTIH ING KANGGO YANG NGANGGUT Anak-anak PUTIH PUTIH sing bakal ngrampungake Bocah-bocah sing PUTIH ING YOUNG sing bakal ngrampungake manungsa Bocah-bocah sing PUTIH ING YOUNG sing bakal ngrampungake RUMAH manungsa FOSTER RASA SUKUR MANUSING FOSTER KAMPUNG KARANGAN MANUSIA? CAMPAIGN? CAMPAIGN? >> CAMPAIGN? >> Aku CAMPAIGN? >> Aku mikir CAMPAIGN? >> Aku mikir CAMPAIGN? >> Aku mikirake cemeng CAMPAIGN? >> Aku mikirake PANTHERS BLACK >> Aku mikirake PANTHERS BLACK >> Aku mikirake PANTHERS BLACK lan >> Aku mikirake PANTHERS BLACK lan >> Aku mikirake PANTHERS BLACK lan BLACK >> Aku mikirake PANTHERS BLACK lan MILIT MUDA >> Aku mikirake PANTHERS BLACK lan GRATIS GRATIS BLACK Lan GROUP GRATIS MILIK Lan GRATIS GRATIS GRATIS Lan GRATIS GRATIS GRATIS KANGGO MUKA Lan GRATIS GRATIS GRATIS KANGGO NATE ING Lan GRATIS GRATIS GRATIS ING NGANGGO. Lan GRATIS GRATIS GRATIS ING NGANGGO. IN Lan GRATIS GRATIS GRATIS ING NGANGGO. IN THE Nindakake INGKANG INI. IN THE Nindakake INGKANG INI. ING TAMAN Nindakake INGKANG INI. ING BLACK DATA Nindakake INGKANG INI. ING BLACK DATA KITA Nindakake INGKANG INI. ING DATA BLACK KAMI ING Nindakake INGKANG INI. ING BLACK DATA KANGGO NADI Nindakake INGKANG INI. ING DATA BLACK KAMI NATE INGKAP DATA BLACK KITA BISA PEMBANGUNAN DATA BLACK KITA BOLEH DENGAN PAKSA LAKON DATA BLACK KITA DENGAN PAKSA LAKON KILUK DATA BLACK KITA DENGAN KANGGO ING KANGGO DITAYANG DENGAN DATA BLACK KITA BISA KANGGO NIKO KANGGO DITANGGAL DENGAN ING DATA BLACK KITA BISA PADANG KANGGO DENGAN PUTIH Wong sing dipatèni PUTIH Wong KANGGO DENGI PULIS PUTIH Wong KANGGO DENGI PAKAI POLIS PUTIH Wong sing dipatèni nganggo politi PUTIH ING NGGO Wong sing dipatèni DENGAN POLIS PUTIH ING ING NG Wong sing dipatèni DENGAN POLIS PUTIH ING NGGO NGGOTH POLIS KANGGO TENGAH POLIS KANGGO PANTHERS BLACK. PANTHERS. PANTHERS. SAIKI PANTHERS. SAIKI PANTHERS. Yaiku A PANTHERS. Yaiku TREMENDOUS PANTHERS. Yaiku TREMENDOUS PERLU PANTHERS. Yaiku TREMENDOUS DIPANGGIH Yaiku TREMENDOUS DIPANGGIH Yaiku TREMENDOUS BISA DIDANG UNTUK Yaiku TREMENDOUS DIPANGGIH UNTUK BLACK Yaiku TREMENDOUS DIPANGGIH NATE PANTHERS BLACK Yaiku TREMENDOUS DIPANGGIH UNTUK PANTHERS BLACK IN Yaiku TREMENDOUS DIPANGGO UNTUK PANTHERS BLACK ING Yaiku TREMENDOUS DIPANGGIH UNTUK PANTHERS BLACK ing BLACK PANTHERS BLACK IN BLACK PANTHERS BLACK ING KOMUNITAS BLACK PANTHERS BLACK ING KOMUNITAS BLACK ING PANTHERS BLACK ING KOMUNITAS BLACK ING ING INI PANTHOR BLACK ING KOMUNITAS BLACK DENGAN WULAN PANTHAN BLACK ING KOMUNITAS BLACK DENGAN KANG ING A KOMUNITASAN ING ING BISAN A KOMUNITASAN INGKOH ING KENEH KOMUNITASAN INGKOH ING KENE KOMUNITASANA INGKOH ING NGEBOTEN KANGEN KULIT KOMUNITASANA KAPUNG TUNGGUH WULANG TANPA KANGGO KOMUNITASANA KAPUNG TUNGGUH WAWA TUNGGUL WANG NGEBUT KOMUNITASANA KAPUNG TUNGGULUH ING NGANGGO RUMAH KABUPATEN BLACK HANYA KENCANA NGAPUNG TANPA ROH NGETENG HANYA KENCANA NGAPAK TANPA ROLO NGENTOT HANYA KENCANA NGAPAK TANPA ROLO NGENTOT HANYA KENCANA NGAPUT NGGO LENGKAP TENGAH YANG TAMPILAN HANYA KENCANA NGAPAK TANPA ROLO NGENTOT DIJAWA HANYA KENCANA NGUTO NGAWA NGUTHI LENGKAP TENAGA KANGSA ING ING KENCING PUTIH ING KENE NGETOTI LENGKAP TENGAH YANG DIDUKUKAN PUTIH Yaitu sing ditanduri PUTIH Yaiku sing wis dakkira saka Polisi PUTIH. POLIS. POLIS. ING POLIS. KANGGO POLIS. PANTHERS BLACK POLIS. PANTHERS BLACK KANGGO POLIS. PANTHERS BLACK ING ING ON POLIS. PANTHERS BLACK ING ING ING PANTHERS BLACK ING ING ING PANTHOR BLACK ING ING NGETEKA PANTHOR BLACK ING ING NGANGGO ING GAMPANG PANTHOR BLACK ING ING NGENTOT GAMPANG PANTHOR BLACK ING ING NGETEKA GAMPANG PUTIH PANTHAN BLACK ING ING ING PANGGONAN NGANGGO PUTRI PUTIH GAMPANG GAMPANG ING PUTIH GAMPANG GAMPANG ING GRATIS PUTIH GAMPANG GAMPANG ING POLIS PUTIH WALK A GAMPANG GAMPANG ING PUTIH PUTIH WALK A LITTLE GAMPANG GAMPANG POLITAN PUTIH ING NGENTOT GAMPANG GAMPANG POLITAN PUTIH ING NGLUKIS PAKSA LAKSANA. WALK A LITTLE Luwih SAIKI. WALK A LITTLE Luwih SAIKI. KAMI WALK A LITTLE Luwih SAIKI. KAMI WALK A LITTLE Luwih SAIKI. KITA KANGGO WALK A LITTLE Luwih SAIKI. KITA NGENTAK WALK A LITTLE Luwih SAIKI. KITA KANGGO NUNGGUH WALK A LITTLE Luwih SAIKI. KITA KANGGO NUNGGUH ING KUASA, KITA KANGGO NUNGGUH ING KUASA, KITA NGENTUK ING KABEH, ING KITA NGENTUK ING KABEH, INSING, KITA NGENTUK ING KABEH, INSING, KANGGO KITA NGENTUK ING KABEH, ING KANGGO, PUTIH KITA NGENTUK ING KABEH, INSING, ING ANAK PUTIH KITA NGENTUK ING KABEH, INSING, ING ANAK PUTIH KANGGO, ING ANAK PUTIH KANGGO, ING ANAK PUTIH ING KANGGO, ING ANAK PUTIH ING NGANGGO. KANGGO, ING ANAK PUTIH ING NGANGGO. Dheweke KANGGO, ING ANAK PUTIH ING NGANGGO. Wong-wong padha KANGGO, ING ANAK PUTIH ING NGANGGO. Wong-wong padha ora KANGGO, ING ANAK PUTIH ING NGANGGO. TINDAK DONGENG KANGGO, ING ANAK PUTIH ING NGANGGO. Wong-wong mau ora duwe ING KUASA. Wong-wong mau ora duwe ING KUASA. Wong-wong mau ora duwe ING KUASA. Wong-wong padha ora duwe ING KUASA. Wong-wong mau ora bakal duwe HOSTILE ING KUASA. Wong-wong mau ora bakal duwe diskrut HOSTILE UNTUK MENGIKUT ATTITUD HOSTILE KANGGO UNTUK TANGGUNG HOSTILE KANGGO NUNGGUH TANGGUNG HOSTILE ING SAKITU KANGGO NUNG TANGGAL WANG TANGGUNG HOSTILE ING SAKITU. TAMPILAN KANGGO KAMI. TAMPILAN KANGGO KAMI. Yen aku TAMPILAN KANGGO KAMI. Yen PUTIH TAMPILAN KANGGO KAMI. Yen bocah cilik TAMPILAN KANGGO KAMI. Yen anak-anak PUTIH ASKED TAMPILAN KANGGO KAMI. Yen bocah cilik sing dijaluk TAMPILAN KANGGO KAMI. Yen bocah cilik dipadhakake kanggo pacelathon, Yen bocah cilik dipadhakake kanggo pacelathon, Yen anak-anak PUTIH ASKED UNTUK PEACE, IT Yen anak-anak PUTIH DIPENGGALAKAN UNTUK BASA, ING AKU

KGW Vault: 1965 Protes Portland minangka wangsulan Minggu Selasa Selma

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0.333" dur="0.067"> SEJARAH </text>
<text sub="clublinks" start="0.4" dur="0.067"> SEJARAH TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="0.467" dur="0.1"> SEJARAK TAPI Sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="0.567" dur="0.233"> SEJARAH TAPI ING NGENTOT </text>
<text sub="clublinks" start="0.8" dur="0.534"> SEJARAT TAPI ING NGENTOT </text>
<text sub="clublinks" start="1.334" dur="0.134"> SEJARAT TAPI ING NGENTOT INI </text>
<text sub="clublinks" start="1.468" dur="0.066"> SEJARAT TAPI ING NGE INGKE ING ING AKU </text>
<text sub="clublinks" start="1.534" dur="0.1"> SEJARAT TAPI ING NGE ING ING NGANGGO MANGGUN </text>
<text sub="clublinks" start="1.634" dur="0.167"> SEJARAT TAPI ING NGE ING ING NGANGGURAN ING NGANGGANG </text>
<text sub="clublinks" start="1.801" dur="0.167"> SEJARAH TAPI INI NGENTOT ING KENE TANGGO MENGGUNAKI HOSES FIRE </text>
<text sub="clublinks" start="1.968" dur="0.367"> SEJARAT TAPI ING NGE ING ING NGANGGURAN ING NGANGGUN ING NGGAL-MANA ​​ING </text>
<text sub="clublinks" start="2.335" dur="0.334"> Dheweke kudu nggunakake FIRE HOSES ON </text>
<text sub="clublinks" start="2.669" dur="0.1"> Wong-wong mau kudu nggunakake FIRE HOSES ING Protesis, </text>
<text sub="clublinks" start="2.769" dur="0.133"> Dheweke kudu nggunakake FIRE HOSES ING Protesis, ora </text>
<text sub="clublinks" start="2.902" dur="0.067"> Dheweke kudu nggunakake FIRE HOSES ING PROTESTERS, ora ngirim email </text>
<text sub="clublinks" start="2.969" dur="0.734"> Wong-wong mau kudu nggunakake FIRE HOSES ING PROTESTERS, Dudu Nulis AKU </text>
<text sub="clublinks" start="3.703" dur="0.234"> PEKNIK, OGO NIKKU AKU </text>
<text sub="clublinks" start="3.937" dur="0.067"> LAYAN, TINDAK AKU BENTUK </text>
<text sub="clublinks" start="4.004" dur="0.567"> PEKNIK, OGO AKU NATE AKU TENTIU. </text>
<text sub="clublinks" start="4.571" dur="0.2"> TAMBAHAN. </text>
<text sub="clublinks" start="4.771" dur="0.1"> TAMBAHAN. Aku </text>
<text sub="clublinks" start="4.871" dur="0.134"> TAMBAHAN. Aku ora </text>
<text sub="clublinks" start="5.005" dur="0.066"> TAMBAHAN. Aku ora NINGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="5.071" dur="0.167"> TAMBAHAN. Aku ora NINGGALKU </text>
<text sub="clublinks" start="5.238" dur="0.234"> TAMBAHAN. AKU TANPA NGADI CARI </text>
<text sub="clublinks" start="5.472" dur="0.133"> TAMBAHAN. Aku ora bakal nemoni kowe </text>
<text sub="clublinks" start="5.605" dur="0.968"> TAMBAHAN. Aku ora bakal ngiringan sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="6.573" dur="0.167"> Aku ora bakal ngiringan sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="6.74" dur="1.935"> Aku ora bakal nantang sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="8.675" dur="0.567"> Aku ora bakal nantang sampeyan. </text>
<text sub="clublinks" start="9.242" dur="0.267"> ING ITU. </text>
<text sub="clublinks" start="9.509" dur="0.1"> ING ITU. PERHAPS </text>
<text sub="clublinks" start="9.609" dur="0.1"> ING ITU. PAWASAN ING </text>
<text sub="clublinks" start="9.709" dur="0.134"> ING ITU. PENTING PALING PALING JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="9.843" dur="0.133"> ING ITU. PAWAN ING PALING APA </text>
<text sub="clublinks" start="9.976" dur="0.267"> ING ITU. GAMPANG TAMPILAN PALING GAMPANG PALING JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="10.243" dur="0.167"> GAMPANG TAMPILAN PALING GAMPANG PALING JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="10.41" dur="0.534"> GAMPANG PALING GAMPANG PALING NGGOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="10.944" dur="0.567"> PAWAN ING PENTING DASAR TANPA PANLIPA </text>
<text sub="clublinks" start="11.511" dur="1.068"> GAMPANG TAMPILAN PALING GAMPANG PALING JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="12.579" dur="0.066"> PAWAN ING PALING PAKSA LUKISAN GRATIS GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="12.645" dur="0.468"> GAMPANG TAMPILAN PALING GAMPANG PALING JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="13.113" dur="0.233"> ING GRATIS BRUTALITY DURING </text>
<text sub="clublinks" start="13.346" dur="0.401"> ING GRATIS BRUTALITY DURING CIVIL </text>
<text sub="clublinks" start="13.747" dur="6.473"> ING GRATIS BRUTALITI NGGENAH ING SADOR CIVIL </text>
<text sub="clublinks" start="20.22" dur="0.033"> ING GRATIS BRUTALITY DURING GAMPANG HADIAH KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="20.253" dur="0.234"> ING GRATIS DIGUNTAK DUMADAKKAN PENTADBANGAN ING ISI PANGGILAN </text>
<text sub="clublinks" start="20.487" dur="0.333"> ING GRATIS DIGUNTAK DUMBARAK OGI KADETUSAN PAKSA ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="20.82" dur="0.267"> KANGGUTAN KANGGO SUKU ADAH </text>
<text sub="clublinks" start="21.087" dur="0.1"> PELANGGAN KANGGO SUKAN PAKSA BLACK. </text>
<text sub="clublinks" start="21.187" dur="0.201"> Wengi. </text>
<text sub="clublinks" start="21.388" dur="0.1"> Wengi. Sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="21.488" dur="0.1"> Wengi. Sampeyan bisa </text>
<text sub="clublinks" start="21.588" dur="0.133"> Wengi. Sampeyan bisa NDELENG </text>
<text sub="clublinks" start="21.721" dur="0.134"> Wengi. Sampeyan bisa ndeleng iki </text>
<text sub="clublinks" start="21.855" dur="0.1"> Wengi. Sampeyan bisa NDELENG FOTO INI </text>
<text sub="clublinks" start="21.955" dur="0.3"> Wengi. Sampeyan bisa NDELENG FOTO kene. </text>
<text sub="clublinks" start="22.255" dur="0.2"> Sampeyan bisa NDELENG FOTO kene. </text>
<text sub="clublinks" start="22.455" dur="0.067"> Sampeyan bisa NDELENG FOTO kene. ING </text>
<text sub="clublinks" start="22.522" dur="0.133"> Sampeyan bisa NDELENG FOTO kene. ING </text>
<text sub="clublinks" start="22.655" dur="0.201"> Sampeyan bisa NDELENG FOTO kene. ING PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="22.856" dur="0.1"> Sampeyan bisa NDELENG FOTO kene. ING FUTURE CONGRESSMAN </text>
<text sub="clublinks" start="22.956" dur="0.3"> Sampeyan bisa NDELENG FOTO kene. ING JAWA PUTIH CONGRESSMAN </text>
<text sub="clublinks" start="23.256" dur="0.234"> ING JAWA PUTIH CONGRESSMAN </text>
<text sub="clublinks" start="23.49" dur="0.1"> ING FUTURE CONGRESSMAN JOHN LEWIS, </text>
<text sub="clublinks" start="23.59" dur="0.1"> ING FUTURE CONGRESSMAN JOHN LEWIS, Sapa </text>
<text sub="clublinks" start="23.69" dur="0.534"> ING FUTURE CONGRESSMAN JOHN LEWIS, sing DIET </text>
<text sub="clublinks" start="24.224" dur="0.167"> ING FUTURE CONGRESSMAN JOHN LEWIS, sing DIATOS A </text>
<text sub="clublinks" start="24.391" dur="0.9"> ING FUTURE CONGRESSMAN JOHN LEWIS, sing nate mangan </text>
<text sub="clublinks" start="25.291" dur="0.234"> ING FUTURE CONGRESSMAN JOHN LEWIS, sing Nate DENGAN HARI </text>
<text sub="clublinks" start="25.525" dur="0.567"> ING FUTURE CONGRESSMAN JOHN LEWIS, sing Nate MUDAH ING JAWA. </text>
<text sub="clublinks" start="26.092" dur="0.2"> LEWIS, sing nate mangan wong lanang. </text>
<text sub="clublinks" start="26.292" dur="0.134"> LEWIS, sing nate mangan wong lanang. HIS </text>
<text sub="clublinks" start="26.426" dur="0.467"> LEWIS, sing nate mangan wong lanang. HIS SKull </text>
<text sub="clublinks" start="26.893" dur="2.669"> LEWIS, sing nate mangan wong lanang. WISI KULIT WULI </text>
<text sub="clublinks" start="29.562" dur="0.468"> LEWIS, sing nate mangan wong lanang. HIS SKull ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="30.03" dur="0.166"> LEWIS, sing nate mangan wong lanang. HIS SKull ING KANGGO lan </text>
<text sub="clublinks" start="30.196" dur="0.367"> LEWIS, sing nate mangan wong lanang. LUKA KULIT SULIT PITURAN lan DIA </text>
<text sub="clublinks" start="30.563" dur="0.201"> LUKA KULIT SULIT PITURAN lan DIA </text>
<text sub="clublinks" start="30.764" dur="0.066"> LUKA KULIT HEWATNA SUKU lan DADI </text>
<text sub="clublinks" start="30.83" dur="0.1"> LUKA KULIT HEWATNA lan DIA ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="30.93" dur="0.101"> LUKA KULIT SULIT PUTRA lan DIA ING ING TARAAN </text>
<text sub="clublinks" start="31.031" dur="0.3"> KULIT SULIT PURWAKAN lan DIA SUKAN ING-ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="31.331" dur="0.167"> KULITAN KULIT SUKU WULUH lan ING ING TARI INGKU KENE </text>
<text sub="clublinks" start="31.498" dur="0.267"> KULITAN KULIT SUKU WULUH lan ING ING TARI ING-ING ING SUKU NGENEKA. </text>
<text sub="clublinks" start="31.765" dur="0.166"> BASA INGKAR INGKU BISA KENE. </text>
<text sub="clublinks" start="31.931" dur="0.167"> BASA INGKAR INGKU BISA KENE. ING </text>
<text sub="clublinks" start="32.098" dur="0.1"> BASA INGKAR INGKU BISA KENE. KANGGUTAN </text>
<text sub="clublinks" start="32.198" dur="0.1"> BASA INGKAR INGKU BISA KENE. ING KENAIKAN BULAN </text>
<text sub="clublinks" start="32.298" dur="0.167"> BASA INGKAR INGKU BISA KENE. ING KAWATAN OGI </text>
<text sub="clublinks" start="32.465" dur="0.901"> BASA INGKAR INGKU BISA KENE. ING ORA KANGGO NATE ING </text>
<text sub="clublinks" start="33.366" dur="0.267"> ING ORA KANGGO NATE ING </text>
<text sub="clublinks" start="33.633" dur="2.403"> ING ORA KANGGO YO SAIKI DIPANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="36.036" dur="0.1"> ING KENAN KABUPATEN INI DIPANGGIH </text>
<text sub="clublinks" start="36.136" dur="0.2"> ING ORA KANGGO NATE ING PURLAND DENGAN, ING </text>
<text sub="clublinks" start="36.336" dur="0.333"> ING KENAIKAN ING ING SUKU DIPANGGULKEN PORTLAND, ING INI Wong </text>
<text sub="clublinks" start="36.669" dur="0.301"> PAMPULAN DITANGGUH, ING Wong </text>
<text sub="clublinks" start="36.97" dur="0.067"> PORTLAND REACHED, ING Wong sing diprentah </text>
<text sub="clublinks" start="37.037" dur="0.233"> PELITEN TANPA DITANGGAL, ING KAWEN DI JAMINAN lan </text>
<text sub="clublinks" start="37.27" dur="0.1"> PORTLAND REACHED, ING Wong sing dijaga lan keslametan. </text>
<text sub="clublinks" start="37.37" dur="0.2"> DIPENGKE lan DUMADAKAN. </text>
<text sub="clublinks" start="37.57" dur="0.067"> DIPENGKE lan DUMADAKAN. Neng kene </text>
<text sub="clublinks" start="37.637" dur="0.1"> DIPENGKE lan DUMADAKAN. SINI </text>
<text sub="clublinks" start="37.737" dur="0.067"> DIPENGKE lan DUMADAKAN. TI SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="37.804" dur="0.2"> DIPENGKE lan DUMADAKAN. ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="38.004" dur="0.134"> DIPENGKE lan DUMADAKAN. KINI ING WANG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="38.138" dur="0.233"> DIPENGKE lan DUMADAKAN. Yaiku apa sing bakal kita lakokake sadurunge </text>
<text sub="clublinks" start="38.371" dur="0.334"> DIPENGKE lan DUMADAKAN. Yaiku apa sing bakal kita lakokake wiwit taun 1965 </text>
<text sub="clublinks" start="38.705" dur="0.167"> Yaiku apa sing bakal kita lakokake wiwit taun 1965 </text>
<text sub="clublinks" start="38.872" dur="0.066"> Yaiku apa sing bakal kita lakokake wiwit taun 1965 IN </text>
<text sub="clublinks" start="38.938" dur="0.134"> Yaiku apa sing bakal kita lakokake wiwit taun 1965 ING KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="39.072" dur="0.233"> Yaiku apa sing bakal kita lakokake wiwit taun 1965 ING VAUL. </text>
<text sub="clublinks" start="39.305" dur="0.201"> ING VAUL KAMI. </text>
<text sub="clublinks" start="39.506" dur="0.166"> ING VAUL KAMI. Lan </text>
<text sub="clublinks" start="39.672" dur="0.301"> ING VAUL KAMI. Lan kalebu </text>
<text sub="clublinks" start="39.973" dur="0.267"> ING VAUL KAMI. Lan kalebu AN </text>
<text sub="clublinks" start="40.24" dur="0.133"> ING VAUL KAMI. Lan kalebu INTERVIEW </text>
<text sub="clublinks" start="40.373" dur="0.334"> ING VAUL KAMI. Lan kalebu INTERVIEW SARI </text>
<text sub="clublinks" start="40.707" dur="0.167"> Lan kalebu INTERVIEW SARI </text>
<text sub="clublinks" start="40.874" dur="0.133"> Lan kalebu INTERVIEW Saka A </text>
<text sub="clublinks" start="41.007" dur="0.067"> Lan kalebu INTERVIEW Saka A BLACK </text>
<text sub="clublinks" start="41.074" dur="0.667"> Lan nglebokake INTERVIEW Saka A MAN BLACK </text>
<text sub="clublinks" start="41.741" dur="1.035"> Lan nglebokake INTERVIEW Saka A MAN BLACK </text>
<text sub="clublinks" start="42.776" dur="0.5"> Lan nglebokake INTERVIEW SARI NGENTAKI PENTING MANY </text>
<text sub="clublinks" start="43.276" dur="0.2"> Lan kalebu INTERVIEW SAIKI Saka manungsa BLACK ING WHIT WHIT </text>
<text sub="clublinks" start="43.476" dur="0.301"> Lan kalebu INTERVIEW ING SAIKI LAKON MANU ING NGAPENAKI Wong </text>
<text sub="clublinks" start="43.777" dur="0.2"> A wong BLACK ING DENGAN PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="43.977" dur="0.067"> A MAN BLACK ING NGAPAKI Wong PUTIH PERLU </text>
<text sub="clublinks" start="44.044" dur="0.1"> A MAN BLACK ING NGAPAKEN RAKANE PUTIH PERLU </text>
<text sub="clublinks" start="44.144" dur="0.667"> SUKAN NU TITIK KENE ING WAKIN PUTIH PERLUKAN MUDAH </text>
<text sub="clublinks" start="44.811" dur="13.013"> MANUNG KENE ING KENE PUTIH ING KANGGO MUTRA </text>
<text sub="clublinks" start="81.714" dur="4.939"> [SINGING] </text>
<text sub="clublinks" start="86.653" dur="0.734"> [SINGING]. </text>
<text sub="clublinks" start="87.387" dur="0.1"> [SINGING]. >> </text>
<text sub="clublinks" start="87.487" dur="0.067"> [SINGING]. >> FOR </text>
<text sub="clublinks" start="87.554" dur="0.767"> [SINGING]. >> Kanggo </text>
<text sub="clublinks" start="88.321" dur="0.367"> [SINGING]. >> UNTUK UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="88.688" dur="0.434"> [SINGING]. >> UNTUK WANGSA BASA </text>
<text sub="clublinks" start="89.122" dur="0.167"> [SINGING]. >> UNTUK KANGGO BASA WULANG </text>
<text sub="clublinks" start="89.289" dur="0.967"> [SINGING]. >> UNTUK BASA WAKTU WANGSUL ING KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="90.256" dur="0.267"> >> UNTUK BASA WAKTU WANGSUL ING KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="90.523" dur="0.801"> >> UNTUK BASA PIRAK WANGSA KITA TALKING </text>
<text sub="clublinks" start="91.324" dur="0.467"> >> UNTUK PANJANG WULANG WULANG ING NGANGGO TANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="91.791" dur="0.301"> >> UNTUK PANJANG WULANG NGLAWA ING NGANGGO NUNGGUH NATE </text>
<text sub="clublinks" start="92.092" dur="0.834"> >> UNTUK PANJANG WULANG NGEDALAKU KANGGO ING NGENTOTI KANGGITAN AMERIKA, </text>
<text sub="clublinks" start="92.926" dur="0.233"> TALKING NGENTOT AMERIKA </text>
<text sub="clublinks" start="93.159" dur="0.134"> TALKING TENTANG AMERIKA TENAGA, BLACK </text>
<text sub="clublinks" start="93.293" dur="0.1"> TALKING TENTANG AMERIKA TENAGA, BLOP, </text>
<text sub="clublinks" start="93.393" dur="0.801"> TALKING TENTANG AMERIKA PENTAKSAN, RAKANE BLACK, WULAN </text>
<text sub="clublinks" start="94.194" dur="1.768"> TALKING TENTANG AMERIKA PENTAKSAN, RAKANE BLACK, PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="95.962" dur="0.234"> TALKING TENTANG AMERIKA PENTAKSAN, RAKON BLACK, KANGGO PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="96.196" dur="0.3"> ROHANAN BLACK, WULANG PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="96.496" dur="0.033"> RAKYU BLACK, WULUS PAKET PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="96.529" dur="0.568"> ROHANAN BLACK, KANGGO PUTIH PAKE MANUSIA </text>
<text sub="clublinks" start="97.097" dur="0.9"> ROHANAN BLACK, KANGGO PUTIH PUTIH ING GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="97.997" dur="0.234"> ROHANAN BLACK, NGAKAK INGGRISI PUTIH ING GRATIS. </text>
<text sub="clublinks" start="98.231" dur="0.4"> ROHANAN BLACK, NGAKAK INGGRISI PUTIH ING GRATIS. Aku </text>
<text sub="clublinks" start="98.631" dur="0.234"> PIKET ING GRATIS GRATIS. Aku </text>
<text sub="clublinks" start="98.865" dur="0.1"> PIKET ING GRATIS GRATIS. Aku mikir </text>
<text sub="clublinks" start="98.965" dur="0.367"> PIKET ING GRATIS GRATIS. AKU KANGEN </text>
<text sub="clublinks" start="99.332" dur="0.134"> PIKET ING GRATIS GRATIS. AKU NATE NOMBOR </text>
<text sub="clublinks" start="99.466" dur="0.867"> PIKET ING GRATIS GRATIS. AKU NATE NOMBOR TU </text>
<text sub="clublinks" start="100.333" dur="0.067"> PIKET ING GRATIS GRATIS. AKU NATE ING SATU NINGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="100.4" dur="0.067"> PIKET ING GRATIS GRATIS. ING AKU NOMBOR SATU SUKU DI SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="100.467" dur="0.2"> Pikirake NOMBOR TU ING SUKU ING </text>
<text sub="clublinks" start="100.667" dur="0.267"> Pikirake NOMBOR TU ING SUKU ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="100.934" dur="0.167"> Pikirake NOMBOR TU ING SUKU ING ING ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="101.101" dur="0.767"> Pikirake NOMBOR TU ING SUKU ING ING ING DUNIA </text>
<text sub="clublinks" start="101.868" dur="0.4"> Pikirake NOMBOR TU ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING MANUSING ING </text>
<text sub="clublinks" start="102.268" dur="0.401"> Pikirake NOMBOR TU ING SUKU ING ING ING INSAH ING ISUNING KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="102.669" dur="0.233"> ING DUNIA ING SAS manungsa. </text>
<text sub="clublinks" start="102.902" dur="0.067"> ING DUNIA ING SAS manungsa. SALAM </text>
<text sub="clublinks" start="102.969" dur="0.1"> ING DUNIA ING SAS manungsa. THANKS TO </text>
<text sub="clublinks" start="103.069" dur="0.134"> ING DUNIA ING SAS manungsa. THANKS TO ITU </text>
<text sub="clublinks" start="103.203" dur="0.767"> ING DUNIA ING SAS manungsa. KANGGO PUNGGO INGKUNG </text>
<text sub="clublinks" start="103.97" dur="0.968"> ING DUNIA ING SAS manungsa. KANGGO PUTIH ING PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="104.938" dur="0.567"> ING DUNIA ING SAS manungsa. KANGGO PUNGGUH ING PUTIH ING PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="105.505" dur="0.167"> KANGGO PUNGGUH ING PUTIH ING PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="105.672" dur="0.434"> KANGGO PUNGGUH ING PUTIH ING KIDUNG </text>
<text sub="clublinks" start="106.106" dur="4.738"> INGGRIS ING ING PUTIH ING KIDANG LAN KENE </text>
<text sub="clublinks" start="110.844" dur="0.4"> SALAM KANG INGGO INGKANG PUTIH ING KIDANG LAN KENE </text>
<text sub="clublinks" start="111.244" dur="0.2"> SALAM KANG INGGO INGKANG PUTIH ING KIDANG LAN KENE </text>
<text sub="clublinks" start="111.444" dur="0.367"> SALAM KANGGO ING ING PUTIH ING KIDANG LAN KANGGO LAN KITA </text>
<text sub="clublinks" start="111.811" dur="0.267"> Lan KESINYAAN KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="112.078" dur="0.1"> Lan KESINYAAN KAMI KANGGO ING TENGKING </text>
<text sub="clublinks" start="112.178" dur="0.067"> Lan KESINYAAN KAMI ING NGENTOT </text>
<text sub="clublinks" start="112.245" dur="0.133"> Lan GAMPANG GAMPANG NATE KITA NGOMBLI </text>
<text sub="clublinks" start="112.378" dur="0.234"> Lan GAMPANG GAMPANG NINI KITA NENG INGKE ING JAWA INI. </text>
<text sub="clublinks" start="112.612" dur="0.167"> TALKING TENTANG ING dinten. </text>
<text sub="clublinks" start="112.779" dur="0.067"> TALKING TENTANG ING dinten. >> </text>
<text sub="clublinks" start="112.846" dur="0.133"> TALKING TENTANG ING dinten. >> Sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="112.979" dur="0.1"> TALKING TENTANG ING dinten. >> Sampeyan mikir </text>
<text sub="clublinks" start="113.079" dur="0.2"> TALKING TENTANG ING dinten. >> Sampeyan mikir </text>
<text sub="clublinks" start="113.279" dur="0.267"> TALKING TENTANG ING dinten. >> Sampeyan mikir </text>
<text sub="clublinks" start="113.546" dur="0.167"> TALKING TENTANG ING dinten. >> Sampeyan mikir ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="113.713" dur="0.167"> TALKING TENTANG ING dinten. >> Sampeyan mikir Sampeyan lagi arep </text>
<text sub="clublinks" start="113.88" dur="0.367"> TALKING TENTANG ING dinten. >> Sampeyan mikir Sampeyan lagi arep </text>
<text sub="clublinks" start="114.247" dur="0.167"> >> Sampeyan mikir Sampeyan lagi arep </text>
<text sub="clublinks" start="114.414" dur="0.1"> >> Sampeyan mikir Sampeyan lagi arep dadi </text>
<text sub="clublinks" start="114.514" dur="0.1"> >> Sampeyan mikir ING NGANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="114.614" dur="0.2"> >> Sampeyan mikir ING NGANGGUT PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="114.814" dur="0.134"> >> Sampeyan mikir ING NGANGGO kanggo bocah cilik PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="114.948" dur="0.2"> >> Sampeyan mikir Sampeyan lagi arep dadi bocah cilik PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="115.148" dur="0.334"> >> Sampeyan mikir Sampeyan lagi arep dadi bocah cilik PUTIH sing bakal </text>
<text sub="clublinks" start="115.482" dur="0.233"> KAKI PUTIH PUTIH YOUNG </text>
<text sub="clublinks" start="115.715" dur="0.067"> KANGGO PUTIH ING KANGGO YANG NGANGGUT </text>
<text sub="clublinks" start="115.782" dur="0.1"> Anak-anak PUTIH PUTIH sing bakal ngrampungake </text>
<text sub="clublinks" start="115.882" dur="0.5"> Bocah-bocah sing PUTIH ING YOUNG sing bakal ngrampungake manungsa </text>
<text sub="clublinks" start="116.382" dur="0.301"> Bocah-bocah sing PUTIH ING YOUNG sing bakal ngrampungake RUMAH manungsa </text>
<text sub="clublinks" start="116.683" dur="0.3"> FOSTER RASA SUKUR MANUSING </text>
<text sub="clublinks" start="116.983" dur="0.1"> FOSTER KAMPUNG KARANGAN MANUSIA? </text>
<text sub="clublinks" start="117.083" dur="0.167"> CAMPAIGN? </text>
<text sub="clublinks" start="117.25" dur="0.067"> CAMPAIGN? >> </text>
<text sub="clublinks" start="117.317" dur="0.4"> CAMPAIGN? >> Aku </text>
<text sub="clublinks" start="117.717" dur="0.067"> CAMPAIGN? >> Aku mikir </text>
<text sub="clublinks" start="117.784" dur="0.801"> CAMPAIGN? >> Aku mikir </text>
<text sub="clublinks" start="118.585" dur="1.368"> CAMPAIGN? >> Aku mikirake cemeng </text>
<text sub="clublinks" start="119.953" dur="0.6"> CAMPAIGN? >> Aku mikirake PANTHERS BLACK </text>
<text sub="clublinks" start="120.553" dur="0.2"> >> Aku mikirake PANTHERS BLACK </text>
<text sub="clublinks" start="120.753" dur="0.067"> >> Aku mikirake PANTHERS BLACK lan </text>
<text sub="clublinks" start="120.82" dur="0.1"> >> Aku mikirake PANTHERS BLACK lan </text>
<text sub="clublinks" start="120.92" dur="0.167"> >> Aku mikirake PANTHERS BLACK lan BLACK </text>
<text sub="clublinks" start="121.087" dur="0.167"> >> Aku mikirake PANTHERS BLACK lan MILIT MUDA </text>
<text sub="clublinks" start="121.254" dur="0.3"> >> Aku mikirake PANTHERS BLACK lan GRATIS GRATIS BLACK </text>
<text sub="clublinks" start="121.554" dur="0.167"> Lan GROUP GRATIS MILIK </text>
<text sub="clublinks" start="121.721" dur="0.134"> Lan GRATIS GRATIS GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="121.855" dur="0.533"> Lan GRATIS GRATIS GRATIS KANGGO MUKA </text>
<text sub="clublinks" start="122.388" dur="1.669"> Lan GRATIS GRATIS GRATIS KANGGO NATE ING </text>
<text sub="clublinks" start="124.057" dur="0.4"> Lan GRATIS GRATIS GRATIS ING NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="124.457" dur="0.801"> Lan GRATIS GRATIS GRATIS ING NGANGGO. IN </text>
<text sub="clublinks" start="125.258" dur="0.167"> Lan GRATIS GRATIS GRATIS ING NGANGGO. IN THE </text>
<text sub="clublinks" start="125.425" dur="0.434"> Nindakake INGKANG INI. IN THE </text>
<text sub="clublinks" start="125.859" dur="0.467"> Nindakake INGKANG INI. ING TAMAN </text>
<text sub="clublinks" start="126.326" dur="0.167"> Nindakake INGKANG INI. ING BLACK DATA </text>
<text sub="clublinks" start="126.493" dur="0.233"> Nindakake INGKANG INI. ING BLACK DATA KITA </text>
<text sub="clublinks" start="126.726" dur="0.2"> Nindakake INGKANG INI. ING DATA BLACK KAMI ING </text>
<text sub="clublinks" start="126.926" dur="0.201"> Nindakake INGKANG INI. ING BLACK DATA KANGGO NADI </text>
<text sub="clublinks" start="127.127" dur="0.333"> Nindakake INGKANG INI. ING DATA BLACK KAMI NATE INGKAP </text>
<text sub="clublinks" start="127.46" dur="0.234"> DATA BLACK KITA BISA PEMBANGUNAN </text>
<text sub="clublinks" start="127.694" dur="0.133"> DATA BLACK KITA BOLEH DENGAN PAKSA LAKON </text>
<text sub="clublinks" start="127.827" dur="0.067"> DATA BLACK KITA DENGAN PAKSA LAKON KILUK </text>
<text sub="clublinks" start="127.894" dur="0.1"> DATA BLACK KITA DENGAN KANGGO ING KANGGO DITAYANG DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="127.994" dur="0.701"> DATA BLACK KITA BISA KANGGO NIKO KANGGO DITANGGAL DENGAN ING </text>
<text sub="clublinks" start="128.695" dur="0.167"> DATA BLACK KITA BISA PADANG KANGGO DENGAN PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="128.862" dur="2.669"> Wong sing dipatèni PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="131.531" dur="0.534"> Wong KANGGO DENGI PULIS PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="132.065" dur="0.1"> Wong KANGGO DENGI PAKAI POLIS PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="132.165" dur="0.233"> Wong sing dipatèni nganggo politi PUTIH ING NGGO </text>
<text sub="clublinks" start="132.398" dur="0.234"> Wong sing dipatèni DENGAN POLIS PUTIH ING ING NG </text>
<text sub="clublinks" start="132.632" dur="0.3"> Wong sing dipatèni DENGAN POLIS PUTIH ING NGGO NGGOTH </text>
<text sub="clublinks" start="132.932" dur="0.301"> POLIS KANGGO TENGAH </text>
<text sub="clublinks" start="133.233" dur="0.1"> POLIS KANGGO PANTHERS BLACK. </text>
<text sub="clublinks" start="133.333" dur="0.233"> PANTHERS. </text>
<text sub="clublinks" start="133.566" dur="0.067"> PANTHERS. SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="133.633" dur="0.067"> PANTHERS. SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="133.7" dur="0.2"> PANTHERS. Yaiku A </text>
<text sub="clublinks" start="133.9" dur="0.1"> PANTHERS. Yaiku TREMENDOUS </text>
<text sub="clublinks" start="134" dur="0.1"> PANTHERS. Yaiku TREMENDOUS PERLU </text>
<text sub="clublinks" start="134.1" dur="0.3"> PANTHERS. Yaiku TREMENDOUS DIPANGGIH </text>
<text sub="clublinks" start="134.4" dur="0.201"> Yaiku TREMENDOUS DIPANGGIH </text>
<text sub="clublinks" start="134.601" dur="0.133"> Yaiku TREMENDOUS BISA DIDANG UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="134.734" dur="0.167"> Yaiku TREMENDOUS DIPANGGIH UNTUK BLACK </text>
<text sub="clublinks" start="134.901" dur="0.067"> Yaiku TREMENDOUS DIPANGGIH NATE PANTHERS BLACK </text>
<text sub="clublinks" start="134.968" dur="0.066"> Yaiku TREMENDOUS DIPANGGIH UNTUK PANTHERS BLACK IN </text>
<text sub="clublinks" start="135.034" dur="0.434"> Yaiku TREMENDOUS DIPANGGO UNTUK PANTHERS BLACK ING </text>
<text sub="clublinks" start="135.468" dur="0.334"> Yaiku TREMENDOUS DIPANGGIH UNTUK PANTHERS BLACK ing BLACK </text>
<text sub="clublinks" start="135.802" dur="0.3"> PANTHERS BLACK IN BLACK </text>
<text sub="clublinks" start="136.102" dur="0.134"> PANTHERS BLACK ING KOMUNITAS BLACK </text>
<text sub="clublinks" start="136.236" dur="0.133"> PANTHERS BLACK ING KOMUNITAS BLACK ING </text>
<text sub="clublinks" start="136.369" dur="0.067"> PANTHERS BLACK ING KOMUNITAS BLACK ING ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="136.436" dur="0.534"> PANTHOR BLACK ING KOMUNITAS BLACK DENGAN WULAN </text>
<text sub="clublinks" start="136.97" dur="0.233"> PANTHAN BLACK ING KOMUNITAS BLACK DENGAN KANG ING A </text>
<text sub="clublinks" start="137.203" dur="0.167"> KOMUNITASAN ING ING BISAN A </text>
<text sub="clublinks" start="137.37" dur="0.167"> KOMUNITASAN INGKOH ING KENEH </text>
<text sub="clublinks" start="137.537" dur="0.167"> KOMUNITASAN INGKOH ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="137.704" dur="0.167"> KOMUNITASANA INGKOH ING NGEBOTEN KANGEN KULIT </text>
<text sub="clublinks" start="137.871" dur="0.267"> KOMUNITASANA KAPUNG TUNGGUH WULANG TANPA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="138.138" dur="0.166"> KOMUNITASANA KAPUNG TUNGGUH WAWA TUNGGUL WANG NGEBUT </text>
<text sub="clublinks" start="138.304" dur="0.334"> KOMUNITASANA KAPUNG TUNGGULUH ING NGANGGO RUMAH KABUPATEN BLACK </text>
<text sub="clublinks" start="138.638" dur="0.2"> HANYA KENCANA NGAPUNG TANPA ROH NGETENG </text>
<text sub="clublinks" start="138.838" dur="0.067"> HANYA KENCANA NGAPAK TANPA ROLO NGENTOT </text>
<text sub="clublinks" start="138.905" dur="0.133"> HANYA KENCANA NGAPAK TANPA ROLO NGENTOT </text>
<text sub="clublinks" start="139.038" dur="0.067"> HANYA KENCANA NGAPUT NGGO LENGKAP TENGAH YANG TAMPILAN </text>
<text sub="clublinks" start="139.105" dur="0.167"> HANYA KENCANA NGAPAK TANPA ROLO NGENTOT DIJAWA </text>
<text sub="clublinks" start="139.272" dur="0.801"> HANYA KENCANA NGUTO NGAWA NGUTHI LENGKAP TENAGA KANGSA ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="140.073" dur="0.167"> KENCING PUTIH ING KENE NGETOTI LENGKAP TENGAH YANG DIDUKUKAN PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="140.24" dur="3.069"> Yaitu sing ditanduri PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="143.309" dur="0.634"> Yaiku sing wis dakkira saka Polisi PUTIH. </text>
<text sub="clublinks" start="143.943" dur="0.167"> POLIS. </text>
<text sub="clublinks" start="144.11" dur="0.134"> POLIS. ING </text>
<text sub="clublinks" start="144.244" dur="0.166"> POLIS. KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="144.41" dur="0.134"> POLIS. PANTHERS BLACK </text>
<text sub="clublinks" start="144.544" dur="0.067"> POLIS. PANTHERS BLACK KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="144.611" dur="0.133"> POLIS. PANTHERS BLACK ING ING ON </text>
<text sub="clublinks" start="144.744" dur="0.401"> POLIS. PANTHERS BLACK ING ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="145.145" dur="0.233"> PANTHERS BLACK ING ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="145.378" dur="0.1"> PANTHOR BLACK ING ING NGETEKA </text>
<text sub="clublinks" start="145.478" dur="0.1"> PANTHOR BLACK ING ING NGANGGO ING GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="145.578" dur="0.134"> PANTHOR BLACK ING ING NGENTOT GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="145.712" dur="0.133"> PANTHOR BLACK ING ING NGETEKA GAMPANG PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="145.845" dur="0.334"> PANTHAN BLACK ING ING ING PANGGONAN NGANGGO PUTRI PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="146.179" dur="0.2"> GAMPANG GAMPANG ING PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="146.379" dur="0.067"> GAMPANG GAMPANG ING GRATIS PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="146.446" dur="0.133"> GAMPANG GAMPANG ING POLIS PUTIH WALK A </text>
<text sub="clublinks" start="146.579" dur="0.601"> GAMPANG GAMPANG ING PUTIH PUTIH WALK A LITTLE </text>
<text sub="clublinks" start="147.18" dur="0.267"> GAMPANG GAMPANG POLITAN PUTIH ING NGENTOT </text>
<text sub="clublinks" start="147.447" dur="0.333"> GAMPANG GAMPANG POLITAN PUTIH ING NGLUKIS PAKSA LAKSANA. </text>
<text sub="clublinks" start="147.78" dur="0.167"> WALK A LITTLE Luwih SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="147.947" dur="0.067"> WALK A LITTLE Luwih SAIKI. KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="148.014" dur="0.134"> WALK A LITTLE Luwih SAIKI. KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="148.148" dur="0.133"> WALK A LITTLE Luwih SAIKI. KITA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="148.281" dur="0.2"> WALK A LITTLE Luwih SAIKI. KITA NGENTAK </text>
<text sub="clublinks" start="148.481" dur="0.234"> WALK A LITTLE Luwih SAIKI. KITA KANGGO NUNGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="148.715" dur="0.834"> WALK A LITTLE Luwih SAIKI. KITA KANGGO NUNGGUH ING KUASA, </text>
<text sub="clublinks" start="149.549" dur="0.167"> KITA KANGGO NUNGGUH ING KUASA, </text>
<text sub="clublinks" start="149.716" dur="2.369"> KITA NGENTUK ING KABEH, ING </text>
<text sub="clublinks" start="152.085" dur="0.233"> KITA NGENTUK ING KABEH, INSING, </text>
<text sub="clublinks" start="152.318" dur="0.234"> KITA NGENTUK ING KABEH, INSING, KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="152.552" dur="0.167"> KITA NGENTUK ING KABEH, ING KANGGO, PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="152.719" dur="0.2"> KITA NGENTUK ING KABEH, INSING, ING ANAK PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="152.919" dur="0.901"> KITA NGENTUK ING KABEH, INSING, ING ANAK PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="153.82" dur="0.167"> KANGGO, ING ANAK PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="153.987" dur="2.936"> KANGGO, ING ANAK PUTIH ING </text>
<text sub="clublinks" start="156.923" dur="0.1"> KANGGO, ING ANAK PUTIH ING NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="157.023" dur="0.134"> KANGGO, ING ANAK PUTIH ING NGANGGO. Dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="157.157" dur="0.2"> KANGGO, ING ANAK PUTIH ING NGANGGO. Wong-wong padha </text>
<text sub="clublinks" start="157.357" dur="0.2"> KANGGO, ING ANAK PUTIH ING NGANGGO. Wong-wong padha ora </text>
<text sub="clublinks" start="157.557" dur="0.233"> KANGGO, ING ANAK PUTIH ING NGANGGO. TINDAK DONGENG </text>
<text sub="clublinks" start="157.79" dur="0.334"> KANGGO, ING ANAK PUTIH ING NGANGGO. Wong-wong mau ora duwe </text>
<text sub="clublinks" start="158.124" dur="0.167"> ING KUASA. Wong-wong mau ora duwe </text>
<text sub="clublinks" start="158.291" dur="0.1"> ING KUASA. Wong-wong mau ora duwe </text>
<text sub="clublinks" start="158.391" dur="0.134"> ING KUASA. Wong-wong padha ora duwe </text>
<text sub="clublinks" start="158.525" dur="0.734"> ING KUASA. Wong-wong mau ora bakal duwe HOSTILE </text>
<text sub="clublinks" start="159.259" dur="0.1"> ING KUASA. Wong-wong mau ora bakal duwe diskrut HOSTILE </text>
<text sub="clublinks" start="159.359" dur="1.234"> UNTUK MENGIKUT ATTITUD HOSTILE </text>
<text sub="clublinks" start="160.593" dur="0.467"> KANGGO UNTUK TANGGUNG HOSTILE </text>
<text sub="clublinks" start="161.06" dur="0.301"> KANGGO NUNGGUH TANGGUNG HOSTILE ING SAKITU </text>
<text sub="clublinks" start="161.361" dur="0.634"> KANGGO NUNG TANGGAL WANG TANGGUNG HOSTILE ING SAKITU. </text>
<text sub="clublinks" start="161.995" dur="0.167"> TAMPILAN KANGGO KAMI. </text>
<text sub="clublinks" start="162.162" dur="0.5"> TAMPILAN KANGGO KAMI. Yen aku </text>
<text sub="clublinks" start="162.662" dur="0.367"> TAMPILAN KANGGO KAMI. Yen PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="163.029" dur="1.034"> TAMPILAN KANGGO KAMI. Yen bocah cilik </text>
<text sub="clublinks" start="164.063" dur="1.402"> TAMPILAN KANGGO KAMI. Yen anak-anak PUTIH ASKED </text>
<text sub="clublinks" start="165.465" dur="2.602"> TAMPILAN KANGGO KAMI. Yen bocah cilik sing dijaluk </text>
<text sub="clublinks" start="168.067" dur="0.434"> TAMPILAN KANGGO KAMI. Yen bocah cilik dipadhakake kanggo pacelathon, </text>
<text sub="clublinks" start="168.501" dur="0.167"> Yen bocah cilik dipadhakake kanggo pacelathon, </text>
<text sub="clublinks" start="168.668" dur="0.434"> Yen anak-anak PUTIH ASKED UNTUK PEACE, IT </text>
<text sub="clublinks" start="169.102" dur="0.434"> Yen anak-anak PUTIH DIPENGGALAKAN UNTUK BASA, ING AKU </text>