KGW Vault: Портланд во 1965 година протестираше како одговор на Крвавата недела на Селма subtitles

ИСТОРИЈА ИСТОРИЈА, НО ИСТОРИЈА НО ВАС ИСТОРИЈА, но сè уште ИСТОРИЈА, но сè уште мислите ИСТОРИЈА, но сè уште мислите ИСТОРИЈА, но сепак треба да мислите дека треба ИСТОРИЈА, НО ДАЛИ СЕ РАЗГОВОРИТЕ ТОА ДА СЕ УПОТРЕБА ИСТОРИЈА, НО ДАЛИ ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ ТОА ДА СЕ УПОТРЕБА ОГО ИСТОРИЈА, НО ДАЛИ ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ ТОА, ДА ГО УПОТРЕБУВАТЕ ОГОЛНИЦИ ИСТОРИЈА, НО ДАЛИ ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ МО SHЕ ДА ГО УПОТРЕБУВАТЕ ОГОЛНИЦИ МОЕ ДА ГО УПОТРЕБУВАТЕ ЦВЕЧНИ ЦВЕИ МОЕ ДА ГО УПОТРЕБУВАТЕ ПОВЕЕ ЦВЕТИ НА ПРОТЕСТЕРИ, МОЕ ДА ГО УПОТРЕБУВАТЕ ПОВЕЕ ЦВЕТИ НА ПРОТЕСТЕРИ, НЕ Е МОЕ ДА ГО УПОТРЕБУВАТЕ ПОВЕЕ ЦВЕТИ НА ПРОТЕСТЕРИТЕ, НЕ ЕМИЛА МОЕ ДА ГО УПОТРЕБУВАТЕ ПОВЕЕ ЦВЕТИ НА ПРОТЕСТЕРИТЕ, НЕ Е ЕМИЛАЈТЕ ПРОТЕСТЕРИ, НЕ Е ЕМИЛАЈТЕ ПРОТЕСТЕРИ, НЕ ЕМИЛИРАЈТЕ СЕ ЗА МОЕ ПРОТЕСТЕРИ, НЕ ЕМИЛИРАЈТЕ ЗА ТОА. ЗА ТОА. ЗА ТОА. ЈАС СУМ ЗА ТОА. ЈАС НЕ СУМ ЗА ТОА. НЕ СЕ ПЛАШАМ ЗА ТОА. НЕ СЕ ОБВРУВАМ ДА ЗА ТОА. НЕ САКАМ ДА ГО ПОВИКУВАМ ЗА ТОА. НЕ СЕ ВАРУВАМ ДА ГО ПРАВИМЕ ЗА ТОА. НЕ СЕ ВАРУВАМ ДА ГО ПОВИКУВАМ НЕ СЕ ВАРУВАМ ДА ГО ПОВИКУВАМ НЕ СЕ ВАРУВАМ ДА ГО ПОВИКУВАМ ДА НЕ СЕ ВАРУВАМ ДА ГО ПОВИКУВАМЕ ДА ИМА. НА ТОА. НА ТОА. ПЕРХАПИ НА ТОА. СВЕТИ НА ТОА. ПОВЕЕ НА НАЈДОБРИОТ НА ТОА. ГО ПРОДОЛУВА НАЈВИОТ ФАМОУ НА ТОА. ПРИГОВУВА НАЈВОЈНИОТ ПРИМЕР ПРИГОВУВА НАЈВОЈНИОТ ПРИМЕР ГИ ПРОДОЛИ НАЈНОВИОТ ПРИМЕР НА ПРИМЕР НА ГО ПРОДОЛУВА НАЈНОВИОТ ПРИМЕР НА ПОЛИЦИЈАТА ГО ПРОДОЛУВА НАЈНОВИОТ ПРИМЕР НА ПОЛИЦИСКА ПОЛИЦИЈА ГО ПРОДОЛУВА НАЈНОВИОТ ПРИМЕР НА ПОЛИЦИСКИ БРУТАЛНОСТ ГО ПРОДОЛУВА НАЈНОВИОТ ПРИМЕР НА ПОЛИЦИСКИТЕ БРУТАЛНОСТ ВРЕМЕ ЗА БРИТАЛНОСТ НА ПОЛИЦИСКОТО ВРЕМЕ НА ЗА БРИТАЛНОСТ НА ПОЛИЦИСКОТО ОД ВЕЕ НА ЦИВИЛ ЗА БРИТАЛНОСТ НА ПОЛИЦИСКОТО ОД ВРЕДНОСТИТЕ ПРАВА ЗА БРУТАЛНОСТ НА ПОЛИЦИСКОТО ОД ВЛЕГУВАЕТО НА ДВИЕ CЕТО НА ПРАВА ЗА БРУТАЛНОСТ НА ПОЛИЦИСКОТО ВРЕМЕ ДВЕЕТО НА ПРАВИЛНИТЕ ПРАВА ЗА БРИТАЛНОСТ НА ПОЛИЦИСКИОТ ВРЕМЕ ДВЕЕ THEЕТО НА ПРАВИЛНИТЕ ПРАВИЛНИЦИ Е ЦРНА ДВИЕЕ НА ЦИВНИТЕ ПРАВИ СЕ ЦРНА ДВИЕЕ НА ЦИВНИТЕ ПРАВА Е ЦРНО ВТОРА Вторник Вторник ВИЕ Вторник ТИ МОЖЕШ Вторник МОЕ ДА ГИ Гледате Вторник МОЕТЕ ДА ГИ ГО ОДГОВОРИТЕ Вторник МОЕТЕ ДА ГО Гледате оваа ФОТО Вторник МОЕТЕ МОЕТЕ ГО ОВОЈ ФОТО. МОЕТЕ МОЕТЕ ГО ОВОЈ ФОТО. МОЕТЕ МОЕТЕ ГО ОВОЈ ФОТО. ОВА МОЕТЕ МОЕТЕ ГО ОВОЈ ФОТО. ОВА Е МОЕТЕ МОЕТЕ ГО ОВОЈ ФОТО. ОВА Е ДЕЛО МОЕТЕ МОЕТЕ ГО ОВОЈ ФОТО. ОВА Е ДАЛИ КОНГРЕСман МОЕТЕ МОЕТЕ ГО ОВОЈ ФОТО. ОВА Е ДАЛИ КОНГРЕСман Hон ОВА Е ДАЛИ КОНГРЕСман Hон ОВОЈ Е СЕДНИ КОНГРЕСман Hон ЛЕВИС, ОВА Е ДЕЛОВИТЕ КОНГРЕСман Hон Левис, СЗО ОВА Е ДЕЛОВИТЕ КОНГРЕСАН JOон ЛЕВИС, КОЈ Умре ОВА Е ДЕЛОВИТЕ КОНГРЕСман Hон ЛЕВИС, КОЈ УПОТРЕБА А. ОВА Е ДЕЛОВИТЕ КОНГРЕСАН Nон ЛЕВИС, КОЈ МНОГУ МНОГУ ОВА Е ДЕЛОВИТЕ КОНГРЕСАН Nон ЛЕВИС, КОИ УПОТРЕБА МНОГУ ДЕН ОВА Е ДЕЛОВИТЕ КОНГРЕСАН EWон ЛЕВИС, КОИ УПОТРЕБА ДЕЛНИ АГО. ЛЕВИС, КОЈ УПОТРЕБА МНОГУ ДЕНО АГО. ЛЕВИС, КОЈ УПОТРЕБА МНОГУ ДЕНО АГО. НЕГОВА ЛЕВИС, КОЈ УПОТРЕБА МНОГУ ДЕНО АГО. НЕГОВО СКУЛЛ ЛЕВИС, КОЈ УПОТРЕБА МНОГУ ДЕНО АГО. САМО САМО СКУЛЛ ЛЕВИС, КОЈ УПОТРЕБА МНОГУ ДЕНО АГО. НЕГОВИОТ СКУЛЛ БЕСПЛАТЕН ЛЕВИС, КОЈ УПОТРЕБА МНОГУ ДЕНО АГО. НЕГОВИОТ СКУЛЛ РАСПЛАТНИ И ЛЕВИС, КОЈ УПОТРЕБА МНОГУ ДЕНО АГО. НЕГОВИОТ СКУЛЛ СЕ РАБОТНИ И НЕ НЕГОВИОТ СКУЛЛ СЕ РАБОТНИ И НЕ НЕГОВИОТ СКУЛЛ РЕСПЛАТИВЕН И ДОБИВ НЕГОВИОТ СКУЛЛ ДА СЕ ФАРКУПИРА И ДО ГО ДВЕЕ НЕГОВИОТ СКУЛЛ ДА СЕ ФРАКУРИРАЕ И ГИ ГО ГОДИРА ВАШИНОТ НЕГОВИОТ СКУЛЛ ДА СЕ ФРАКУРИРА BЕ И ГО ГО СЕ ГО СВЕДИ ЛЕЦИТЕ НЕГОВИОТ СКУЛЛ ДА СЕ ФАКУРИРА BЕ И ГО ГОЛЕМА ЛИЦЕРИТЕ СВОЈ ВЕСНИК НЕГОВИОТ СКУЛЛ БЕСПЛАТИВЕН И И ГО ГОДИШЕ ГРЦИИТЕ СВОЈ ИВОТНИ ИВОТ. ГОДИШЕ ИВОТ СВЕДИТЕ НА SCИВОТ. ГОДИШЕ ИВОТ СВЕДИТЕ НА SCИВОТ. СЕ ГОДИШЕ ИВОТ СВЕДИТЕ НА SCИВОТ. ИЗВЕСТУВАЕ ГОДИШЕ ИВОТ СВЕДИТЕ НА SCИВОТ. НАДВОРЕШНАТА НАГРАДА ГОДИШЕ ИВОТ СВЕДИТЕ НА SCИВОТ. ИЗВЕСТУВАЕТО ОД ОВАА ГОДИШЕ ИВОТ СВЕДИТЕ НА SCИВОТ. ИЗВЕСТУВАЕТО ОД ОВАА ТОА ИЗВЕСТУВАЕТО ОД ОВАА ТОА ИЗВЕСТУВА OЕТО ОД ОВИЕ ДОЈДОВИ ИЗВЕСТУВА OЕТО ОД ОВИЕ СЕ СОГЛАСУВА Портланд, ИЗВЕСТУВАЕТО ОД ОВИЕ СЕ СОГЛАСУВА Портланд, КАДЕ ИЗВЕСТУВАЕТО ОД ОВИЕ СЕ СОГЛАСУВА Портланд, КАДЕ ЛУЕ ПОСТОИНА Портланд, КАДЕ ЛУЕ СЕ СОГЛАСНА Портланд, КАДЕ ЛУ PEЕ ПРОТЕСТИ СЕ БИДЕ Портланд, КАДЕ ЛУЕ ПРОТЕСТИРА И СЕ СОГЛАСНА Портланд, КАДЕ ЛУЕ ПРОТЕСТИРА И СОЛИДАРИТЕТ. ПРОТЕТИВЕН И СОЛИДАРИТЕТ. ПРОТЕТИВЕН И СОЛИДАРИТЕТ. ОВДЕ ПРОТЕТИВЕН И СОЛИДАРИТЕТ. ОВДЕ Е ПРОТЕТИВЕН И СОЛИДАРИТЕТ. ОВДЕ Е ШТО ПРОТЕТИВЕН И СОЛИДАРИТЕТ. ОВДЕ Е ШТО СЕ ПРОТЕТИВЕН И СОЛИДАРИТЕТ. ОВДЕ Е ШТО СЕ ОСНОВУВАвме ПРОТЕТИВЕН И СОЛИДАРИТЕТ. ОВДЕ Е ШТО СЕ ОДИМЕ ОД ПРОТЕТИВЕН И СОЛИДАРИТЕТ. ОВДЕ Е ШТО СЕ ОСТАВУВА ОД 1965 година ОВДЕ Е ШТО СЕ ОСТАВУВА ОД 1965 година ОВДЕ Е ШТО СЕ ОДГОВОРИ ОД 1965 г. ОВДЕ Е ШТО СЕ ОСТАВУВА ОД 1965 ВО НАША ОВДЕ Е ШТО СЕ ОДГОВОРИ ОД 1965 година ВО НАШИОТ ВОЛУТ. ВО НАШИОТ ВАЛТ. ВО НАШИОТ ВАЛТ. И ВО НАШИОТ ВАЛТ. И ВКЛУЧУВА ВО НАШИОТ ВАЛТ. И ВКЛУЧУВА АН ВО НАШИОТ ВАЛТ. И ВКЛУЧУВА НА ИНТЕРВЈУ ВО НАШИОТ ВАЛТ. И ВКЛУЧУВА ИНТЕРВЈУ ОД И ВКЛУЧУВА ИНТЕРВЈУ ОД И ВКЛУЧУВА ИНТЕРВЈУ ОД А. И ВКЛУЧУВА ИНТЕРВЈУ ОД ЦРНА И ВКЛУЧУВА НА ИНТЕРВЈУ ОД ЦРВЕН ЧОВЕК И Вклучува интервју од црн човек на И Вклучува интервју од црн човек на ЗОШТО И ВКЛУЧУВА НА ИНТЕРВЈУ ОД ЦРВЕН ЧОВЕК НА ЗОШТО бел И ВКЛУЧУВА НА ИНТЕРВЈУ ОД ЦРВЕН ЧОВЕК НА ЗОШТО БЕЛЕ НАРОД ЦРВЕН ЧОВЕК НА ЗОШТО бел народ ЦРВЕН ЧОВЕК НА ЗОШТО ПОТРЕБА НА БЕЛНИОТ НАРОД ЦРВЕН ЧОВЕК НА ЗОШТО БЕЛНИОТ НАРОД ЦРВЕН ЧОВЕК НА ЗОШТО БЕЛНИОТ НАРОД треба да води ЦРВЕН ЧОВЕК НА ЗОШТО БЕЛНИОТ НАРОД треба да ги води [Пее] [Пее]. [Пее]. >> >> [Пее]. >> ЗА [Пее]. >> ЗА СЕ [Пее]. >> ЗА ПРВИ [Пее]. >> ЗА ПРВ ВРЕМЕ [Пее]. >> ЗА ПРВИОТ ВРЕМЕ НЕ [Пее]. >> ЗА ПРВ ВРЕМЕ СМЕ >> ЗА ПРВ ВРЕМЕ СМЕ >> ЗА ПРВИОТ ВРЕМЕ САКАМЕ >> ЗА ПРВИОТ ВРЕМЕ СЕ РАБОТУВАМЕ ЗА >> ЗА ПРВИОТ ВРЕМЕ СЕ РАБОТУВАМЕ ЗА ПРИРОДНИОТ >> ЗА ПРВИОТ ВРЕМЕ РАБОТНИМЕ ЗА ПРИРОДНИТЕ АМЕРИКАНИ, Зборувајќи за природните амерички, Зборувајќи за природните Американци, ЦРНО Зборувајќи за природните американци, ЦРНИОТ НАРОД, Зборувајќи за природните американци, ЦРНИОТ НАРОД, ДОГОВОР ОБЕЗБЕДУВАЕ ЗА ПРИРОДНИТЕ АМЕРИКАНИ, ЦРНИ ЛУ PEЕ, ВЕЧНИ БЕЛИ ОБЕЗБЕДУВАЕ ЗА ПРИРОДНИТЕ АМЕРИКАНИ, ЦРНИ ЛУЕ, ЕВЕ БЕЛНИ ЛУЕ ЦРНИ ЛУ PEЕ, ЕВЕ БЕЛНИ ЛУЕ ЦРНИ ЛУЕ, ЕВЕ БЕЗБЕДНИЧКИ ПОБЕДНИЦИ НА ЛИЦЕ ЦРНИ ЛУ PEЕ, ВЕЕ БЕЛНИ ЛИЦЕ НА ЛИЦЕ ЦРНИ ЛУЕ, ЕВЕ БЕЛНИ ЛЕКОВИ ДВЕЕINGЕ НА ЗЕМЈА ЦРНИ ЛУЕ, ЕВЕ БЕЛНИ ЛЕКОВИ ПИКЕТИРА ONЕ НА ГРАДЕERНИЦИ. ЦРНИ ЛУЕ, ЕВЕ БЕЛНИ ЛЕКОВИ ПИКЕТИРА ONЕ НА ГРАДЕERНИЦИ. Јас ПИКЕТИРА ONЕ НА ПРОДАВНИЦИ ЗА СТАНИЦИ. Јас ПИКЕТИРА ONЕ НА ПРОДАВНИЦИ ЗА СТАНИЦИ. ЈАС МИСЛАМ ПИКЕТИРА ONЕ НА ПРОДАВНИЦИ ЗА СТАНИЦИ. Мислам дека ПИКЕТИРА ONЕ НА ПРОДАВНИЦИ ЗА СТАНИЦИ. Мислам дека БРОЈ ПИКЕТИРА ONЕ НА ПРОДАВНИЦИ ЗА СТАНИЦИ. Мислам дека БРОЈ ЕДЕН ПИКЕТИРА ONЕ НА ПРОДАВНИЦИ ЗА СТАНИЦИ. Мислам дека БРОЈОТ ЕДНО СТРАНА ПИКЕТИРА ONЕ НА ПРОДАВНИЦИ ЗА СТАНИЦИ. Мислам дека БРОЈОТ ЕДНО СТРУГИ ВО Мислите дека БРОЈ ЕДНА СТРУГИЈА ВО Мислите дека Бројот ЕДНА СТРУГИЈА ВО МИСЛЕТЕ БРОЈ ЕДНА СТРАНА ВО СВЕТОТ СИТЕ ТРАБОТИ ЕДНА ЕДНА СТРАНА ВО СВЕТОТ Е СМЕТЕТЕ БРОЈ ЕДНА СТРУГИЈА ВО СВЕТОТ Е ЧОВЕЧНА МИСЛИТЕ БРОЈ ЕДНА СТРАНА ВО СВЕТОТ Е ЧОВЕКОВИ ПРАВА. СВЕТОТ Е ЧОВЕЧКИ ПРАВА. СВЕТОТ Е ЧОВЕЧКИ ПРАВА. Благодарам СВЕТОТ Е ЧОВЕЧКИ ПРАВА. Благодарам до СВЕТОТ Е ЧОВЕЧКИ ПРАВА. Благодарам до тоа СВЕТОТ Е ЧОВЕЧКИ ПРАВА. Благодарам до оваа млада СВЕТОТ Е ЧОВЕЧКИ ПРАВА. БЛАГОДАРИ ДА ОВА МЛАДИ БЕЛЕ СВЕТОТ Е ЧОВЕЧКИ ПРАВА. БЛАГОДАРУВАМЕ НА ОВА МЛАДИТЕ БЕЛИ ДЕЦА БЛАГОДАРУВАМЕ НА ОВА МЛАДИТЕ БЕЛИ ДЕЦА БЛАГОДАРИ ДО ОВА МЛАДИТЕ БЕЛИ ДЕЦА И БЛАГОДАРИ ДО ОВА МЛАДИТЕ БЕЛЕ ДЕЦА И НЕГО БЛАГОДАРИ ДО ОВА МЛАДИТЕ БЕЛА ДЕЦА И НЕГОВА СОСТОЈБА БЛАГОДАРУВАМЕ НА ОВА МЛАДИТЕ БЕЛА ДЕЦА И НЕГОВА СОСТОЈБА НЕ БЛАГОДАРИ ДО ОВА МЛАДИТЕ БЕЛИ ДЕЦА И СВОЈОТ СОСТОЈБА СМЕ И СВОЈОТ СОСТОЈБА СМЕ И НЕГОВАТА СОСТОЈБА САКАМЕ И НЕГОВОДНА СОСТОЈБА СЕ РАБОТУВАМЕ ОД НАС И НЕГОВОДНА СОСТОЈБА СЕ РАБОТУВАМЕ ЗА ИТ И НЕГОВАТА СОСТОЈБА СЕ РАБОТУВАМЕ ОД ДЕНЕС. ОБЕЗБЕДУВАЕ ЗА ДЕНЕС. ОБЕЗБЕДУВАЕ ЗА ДЕНЕС. >> >> ОБЕЗБЕДУВАЕ ЗА ДЕНЕС. ВАС ОБЕЗБЕДУВАЕ ЗА ДЕНЕС. >> СЕ мислите ОБЕЗБЕДУВАЕ ЗА ДЕНЕС. >> СЕ мислите тоа ОБЕЗБЕДУВАЕ ЗА ДЕНЕС. >> ТИ СЕ СМЕТЕ ДА Е ОБЕЗБЕДУВАЕ ЗА ДЕНЕС. >> СЕ мислите дека оди ОБЕЗБЕДУВАЕ ЗА ДЕНЕС. >> СЕ мислите дека ќе одам ОБЕЗБЕДУВАЕ ЗА ДЕНЕС. >> ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ ДА СЕ ДА СЕ Е ДА СЕ ДА СЕ >> ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ ДА СЕ ДА СЕ Е ДА СЕ ДА СЕ >> ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ БИДЕ >> ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ ДА СЕ ДА СЕ МЛАДИТЕ >> ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ ДА СЕ ДА СЕ МЛАДИТЕ БЕЛИ >> ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ ДА СЕ ДА МИСЛИ МЛАДИТЕ БЕЛИ ДЕЦА >> ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ ДА СЕ ДА СЕ МЛАДИТЕ БЕЛИ ДЕЦА ТОА >> ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ ДА СЕ ДА СЕ МЛАДИОТ БЕЛЕ ДЕЦА КОИ Е МЛАДИОТ БЕЛЕ ДЕЦА ТОА WЕ МЛАДИОТ БЕЛЕ ДЕЦА КОИ WЕ СЕ РАБОТИ МЛАДИОТ БЕЛЕ ДЕЦА КОИ WЕ ДА ГО ОБЕЗБЕДУВА МЛАДИОТ БЕЛНИ ДЕЦА ДЕКА ДА ЈА ОБЕЗБЕДУВА ЧОВЕКОТ МЛАДИОТ БЕЛЕ ДЕЦА ДЕКА ДА ГО ГО ОБВРСУВА ЧОВЕКОВИТЕ ПРАВА ОБИД НА ЧОВЕКОВИТЕ ПРАВА ОД КАМПАIGАТА НА ЧОВЕКОВИТЕ ПРАВА? КАМПАIGА? КАМПАIGА? >> >> КАМПАIGА? >> јас КАМПАIGА? >> Мислам КАМПАIGА? >> Мислам дека КАМПАIGА? >> Мислам дека црната КАМПАIGА? >> Мислам на ЦРНИ ПАНТЕРИ >> Мислам на ЦРНИ ПАНТЕРИ >> Мислам на ЦРНИ ПАНТЕРИ И >> Мислам на ЦРНИ ПАНТЕРИ И >> Мислам на ЦРНИ ПАНТЕРИ И ЦРНИ >> Мислам дека ЦРНИ ПАНТЕРИ И ЦРВИОТ МИЛИТАНТ >> Мислам на ЦРНИ ПАНТЕРИ И ЦРНИ ВОДНИЧКИ ГРУПИ И ЦРНИ ОСНОВНИ ГРУПИ И ЦРНИОТ МИЛИТАНТНИ ГРУПИ СЕ И ЦРНИОТ МИЛИТАНТСКИ ГРУПИ ПРАВЕТЕ И ЦРНИОТ МИЛИТАНТНИ ГРУПИ СЕ САКААТ СИТЕ И ЦРНИОТ МИЛИТАНТСКИ ГРУПИ СЕ СЛУБА СИТЕ СЕ. И ЦРНИОТ МИЛИТАНТСКИ ГРУПИ СЕ СЛУБА СИТЕ СЕ. ВО И ЦРНИОТ МИЛИТАНТСКИ ГРУПИ СЕ СЛУБА СИТЕ СЕ. ВО СЕ СЛУБА СИТЕ СЕ. ВО СЕ СЛУБА СИТЕ СЕ. ВО ЦРНА СЕ СЛУБА СИТЕ СЕ. ВО ЦРНА ПОДАТОЦИ СЕ СЛУБА СИТЕ СЕ. ВО ЦРНИ ПОДАТОЦИ НИЕ СЕ СЛУБА СИТЕ СЕ. ВО ЦРНИ ПОДАТОЦИ што ги имаме СЕ СЛУБА СИТЕ СЕ. ВО ЦРНИ ПОДАТОЦИ САМО САМО СЕ СЛУБА СИТЕ СЕ. ВО ЦРНИ ПОДАТОЦИ Имаме нешто ЦРНИ ПОДАТОЦИ НИЕ СМЕ ЛАСА ЦРНИ ПОДАТОЦИ САМО САМО ЛАСНО ЛУЕ ЦРНИ ПОДАТОЦИ Имаме убиени луѓе ЦРНИ ПОДАТОЦИ НИЕ СМЕТЕ ДА СЕ УСЛОВИ ЛУЕ УБИНА ЦРНИ ПОДАТОЦИ НИЕ СМЕТЕ ДА МНОГУ ЛУЕ УБИЕНИ ОД ЦРНИ ПОДАТОЦИ НИЕ ИМАМЕ ДОСТАВНИ ЛУ PEЕ УБИЕНА БЕЛО Луѓето убиени од белиот Луѓе убиени од белата полиција Луѓето убиени од белата политика, бидејќи Луѓе убиени од белата полиција, бидејќи Луѓето убиени од белата полиција бидејќи на Луѓето убиени од белата полиција поради црното ПОЛИЦИЈА ПОДНЕСУВА НА ЦРНАТА ПОЛИЦИЈА ПОДНЕСУВА НА ЦРНИ ПАНТЕРИ. ПАНТЕРИ. ПАНТЕРИ. ОВДЕ ПАНТЕРИ. ЕТЕ ГО ПАНТЕРИ. ИМА ПАНТЕРИ. ТОА Е ТАРЕМНО ПАНТЕРИ. ТОА Е ПОТРЕБНА ПОТРЕБА ПАНТЕРИ. ТОА Е ТРЕТМАНСКО ПОТРЕБНО ПОТРЕБНО ТОА Е ТРЕТМАНСКО ПОТРЕБНО ПОТРЕБНО ТОА Е ТРЕТМАНСКО ПОТРЕБНО ПОТРЕБА ЗА ОВИЕ СЕ ТРЕТНО ПОТРЕБНО ЗА ЦРНО ОВИЕ СЕ ТРЕТНО ПОТРЕБА ЗА ЦРНИ ПАНТЕРИ ТОА Е ТРЕТМАННО ПОТРЕБА ЗА ЦРНИ ПАНТЕРИ ВО ТОА Е ТРЕТМАНСКО ПОТРЕБНО ПОТРЕБНО ЗА ЦРНИ ПАНТЕРИ ВО ТОА Е ТРЕТМАННО ПОТРЕБА ЗА ЦРНИ ПАНТЕРИ ВО ЦРНО ЦРНИ ПАНТЕРИ ВО ЦРНО ЦРНИ ПАНТЕРИ ВО ЦРНАТА ЗАЕДНИЦА ЦРВИТЕ ПАНТЕРИ ВО ЦРНАТА ЗАЕДНИЦА БИДЕ ЦРВИТЕ ПАНТЕРИ ВО ЦРНАТА ЗАЕДНИЦА ПОТРЕБА ДА СЕ ЦРВИТЕ ПАНТЕРИ ВО ЦРНАТА ЗАЕДНИЦА ПОДНЕСУВА, КАКО СЕ ЦРВИТЕ ПАНТЕРИ ВО ЦРНАТА ЗАЕДНИЦА ПОСТОЕ ДА СЕ СЕ ЗАЕДНИЦА ПОДНЕСУВА, ТОА СЕ ЗАЕДНИЦАТЕ ПОСТОЕ ДА СЕ СЛЕДНИ ЗАЕДНИЦА ПОДНЕСУВА, СЕ КАКО СИТЕ САМО ЗАЕДНИЦА ПОДНЕСУВА КАКО СИТЕ САМО ЛОТ ЗАЕДНИЦАТА ПОДНЕСУВА, СЕ СЛЕДНО СИТЕ КОЛКУ ЗАЕДНИЦА ПОДНЕСУВА, СЕ СЕ СЛЕДНИ КОЛКУ МНОГУ ЦРНО ЗАЕДНИЦАТА ПОДНЕСЕ КАКО СИТЕ СМЕТНИ КОЛКУ МНОГУ ЦРНИ ЛИЦА СЛЕДНИ СИТЕ МНОГУ ЦРНИ ЛИЦА СЛЕДНО СИТЕ МНОГУ МНОГУ ЦРНИ ДЕЦА ТОА СЛЕДНИ СИТЕ МНОГУ МНОГУ ЦРНИ ЛИЦА ОВИЕ СЕ СЛЕДНИ СИТЕ МНОГУ МНОГУ ЦРНИ ЛИЦА, ОВИЕ СВЕДНИ СЛЕДНИ СИТЕ МНОГУ МНОГУ ЦРНИ ДЕЦА ОД ОВИЕ СВЕТИ НА СЛЕДНИ СИТЕ МНОГУ МНОГУ ЦРНИ ЛИЦЕ, ОВИЕ СВЕТИ СО ГО СЛОБОДНО СИТЕ МНОГУ ЦРНИ ЛИЦА, ОВИЕ СВЕТИ НА БЕЛО ТОА СЕ ПОГЛАСНО НА БЕЛО ОВИЕ СВЕТИ од белата политика. ПОЛИЦИЈАТА. ПОЛИЦИЈАТА. СЕ ПОЛИЦИЈАТА. ЦРНАТА ПОЛИЦИЈАТА. ЦРНИ ПАНТЕРИ ПОЛИЦИЈАТА. ПОВЕЕ ЦРНИ ПАНТЕРИ ПОЛИЦИЈАТА. ЦРНИ ПАНТЕРИ СЕ ПРОДАВА ПОЛИЦИЈАТА. ЦРВИТЕ ПАНТЕРИ СЕ ДА СЕ ЦРВИТЕ ПАНТЕРИ СЕ ДА СЕ ЦРНИТЕ ПАНТЕРИ СЕ СЦЕНА МААТ ЦРНИ ПАНТЕРИ СО СЦЕНАТА ЦРНИТЕ ПАНТЕРИ СО СЦЕНАТА ЦРНИТЕ ПАНТЕРИ СО СЦЕНАТА ПОДНЕСЕ БЕЛЕ ЦРНИТЕ ПАНТЕРИ СО СЦЕНАТА ДЕТЕ БЕЛАТА ПОЛИЦИЈА СЦЕНАТА ДОБИЕ БЕЛИСКА ПОЛИЦИЈА СЦЕНАТА ПОБЕДИТЕ БЕЛО ПОЛИЦИСКА ПОЛИЦИЈА СЦЕНАТА ДОБИНЕТЕ БЕЛО ПОЛИЦИСКО ПОЛИЦИА СЦЕНАТА ДОБИНЕТЕ БЕЛИ ПОЛИЦИСКИ РАБОТЕ ПОМО СЦЕНАТА ПОВЕЕ ПОВЕЕ ПОЛИТИКАТА ПОЛИЦИСКА ПОЛИЦИЈА ПОВЕOREЕ СЦЕНАТА ПОВЕЕ БЕЛИ ПОЛИЦИСКОТО ПОЛИЦИСКО ПОВЕЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ. РАБОТЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ВНИМАТНО. РАБОТЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ВНИМАТНО. НИЕ РАБОТЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ВНИМАТНО. НИЕ СМЕ РАБОТЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ВНИМАТНО. САКАМЕ РАБОТЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ВНИМАТНО. РАБОТНИМЕ ЗА ОВОЈ РАБОТЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ВНИМАТНО. СЕ РАБОТУВАМЕ ЗА РАБОТЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ВНИМАТНО. СЕ РАБОТУВАМЕ ЗА МОНАТА, СЕ РАБОТУВАМЕ ЗА МОНАТА, СЕ РАБОТУВАМЕ ЗА МОЕ, СЕ РАБОТУВАМЕ ЗА МОТА, ИСТАТА, СЕ РАБОТУВАМЕ ЗА МОТА, ИСТОРИЈАТА, ТОА СЕ РАБОТУВАМЕ ЗА МОТА, ИСТОРИЈАТА, БЕЛО СЕ РАБОТУВАМЕ ЗА МОТА, ИСТОРИЈАТА, ОВА БЕЛЕ ДЕЦА СЕ РАБОТУВАМЕ ЗА МОЕТО, ИСТОРИНАТА, ОВОЕ ДАЛИ БЕЛИ ДЕЦА ИСТОРИЈАТА, ТОА МОАТ ДЕЦА ИСТОРИЈАТА, ТОА БЕЛЕ ДЕЦА ДА ИМА ИСТОРИЈАТА, ТОА БЕЛЕ ДЕЦА ДА СЕ МОА. ИСТОРИЈАТА, ТОА БЕЛЕ ДЕЦА ДА СЕ МОА. ТИЕ ИСТОРИЈАТА, ТОА БЕЛЕ ДЕЦА ДА СЕ МОА. ТИЕ ПРАВАТ ИСТОРИЈАТА, ТОА БЕЛЕ ДЕЦА ДА СЕ МОА. ТИЕ НЕ ИСТОРИЈАТА, ТОА БЕЛЕ ДЕЦА ДА СЕ МОА. НЕ СЕ ИСТОРИЈАТА, ТОА БЕЛЕ ДЕЦА ДА СЕ МОА. НЕ МОРАТЕ МОЌ. НЕ МОРАТЕ МОЌ. НЕ МОЕТЕ ДА СЕ МОЌ. НЕ МОРА ДА МОРА ДА СЕ ТОА МОЌ. НЕ МОЕТЕ ДА СЕ ДАМАТ ДОСТАВНИК МОЌ. НЕ МОЕТЕ ДА СЕ ДА СЕ ДАМАТ МОНИ ВЕБИ ДА САМО ИМАТНИ АТИТУДУВИ ДА СЕ ИМАТ МОНИ АТИТУДУДИ ПРОТИВ ДА СЕ ИМАТ МОНИ АТИТИВИ ДА СЕ НАША ДА СЕ ИМАТ МОНИ АТИТИВИ ДА СЕ НАШИТЕ ГРААНИ. Кон нашите граѓани. Кон нашите граѓани. Ако Кон нашите граѓани. АКО бел Кон нашите граѓани. АКО бели деца Кон нашите граѓани. АКО БЕСПЛАТНИ ДЕЦА ПРАШАА Кон нашите граѓани. АКО БЕСПЛАТНИ ДЕЦА ПРАШАА ЗА Кон нашите граѓани. АКО БЕЛИ ДЕЦА ПРАШАА ЗА МИР, АКО БЕЛИ ДЕЦА ПРАШАА ЗА МИР, АКО БЕЛИ ДЕЦА ПРАШАА ЗА МИР, ИТ АКО БЕЛНИ ДЕЦА ПРАШАА ЗА МИР, Е МОЕ

KGW Vault: Портланд во 1965 година протестираше како одговор на Крвавата недела на Селма

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0.333" dur="0.067"> ИСТОРИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="0.4" dur="0.067"> ИСТОРИЈА, НО </text>
<text sub="clublinks" start="0.467" dur="0.1"> ИСТОРИЈА НО ВАС </text>
<text sub="clublinks" start="0.567" dur="0.233"> ИСТОРИЈА, но сè уште </text>
<text sub="clublinks" start="0.8" dur="0.534"> ИСТОРИЈА, но сè уште мислите </text>
<text sub="clublinks" start="1.334" dur="0.134"> ИСТОРИЈА, но сè уште мислите </text>
<text sub="clublinks" start="1.468" dur="0.066"> ИСТОРИЈА, но сепак треба да мислите дека треба </text>
<text sub="clublinks" start="1.534" dur="0.1"> ИСТОРИЈА, НО ДАЛИ СЕ РАЗГОВОРИТЕ ТОА ДА СЕ УПОТРЕБА </text>
<text sub="clublinks" start="1.634" dur="0.167"> ИСТОРИЈА, НО ДАЛИ ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ ТОА ДА СЕ УПОТРЕБА ОГО </text>
<text sub="clublinks" start="1.801" dur="0.167"> ИСТОРИЈА, НО ДАЛИ ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ ТОА, ДА ГО УПОТРЕБУВАТЕ ОГОЛНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="1.968" dur="0.367"> ИСТОРИЈА, НО ДАЛИ ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ МО SHЕ ДА ГО УПОТРЕБУВАТЕ ОГОЛНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="2.335" dur="0.334"> МОЕ ДА ГО УПОТРЕБУВАТЕ ЦВЕЧНИ ЦВЕИ </text>
<text sub="clublinks" start="2.669" dur="0.1"> МОЕ ДА ГО УПОТРЕБУВАТЕ ПОВЕЕ ЦВЕТИ НА ПРОТЕСТЕРИ, </text>
<text sub="clublinks" start="2.769" dur="0.133"> МОЕ ДА ГО УПОТРЕБУВАТЕ ПОВЕЕ ЦВЕТИ НА ПРОТЕСТЕРИ, НЕ Е </text>
<text sub="clublinks" start="2.902" dur="0.067"> МОЕ ДА ГО УПОТРЕБУВАТЕ ПОВЕЕ ЦВЕТИ НА ПРОТЕСТЕРИТЕ, НЕ ЕМИЛА </text>
<text sub="clublinks" start="2.969" dur="0.734"> МОЕ ДА ГО УПОТРЕБУВАТЕ ПОВЕЕ ЦВЕТИ НА ПРОТЕСТЕРИТЕ, НЕ Е ЕМИЛАЈТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3.703" dur="0.234"> ПРОТЕСТЕРИ, НЕ Е ЕМИЛАЈТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3.937" dur="0.067"> ПРОТЕСТЕРИ, НЕ ЕМИЛИРАЈТЕ СЕ ЗА МОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="4.004" dur="0.567"> ПРОТЕСТЕРИ, НЕ ЕМИЛИРАЈТЕ ЗА ТОА. </text>
<text sub="clublinks" start="4.571" dur="0.2"> ЗА ТОА. </text>
<text sub="clublinks" start="4.771" dur="0.1"> ЗА ТОА. ЈАС СУМ </text>
<text sub="clublinks" start="4.871" dur="0.134"> ЗА ТОА. ЈАС НЕ СУМ </text>
<text sub="clublinks" start="5.005" dur="0.066"> ЗА ТОА. НЕ СЕ ПЛАШАМ </text>
<text sub="clublinks" start="5.071" dur="0.167"> ЗА ТОА. НЕ СЕ ОБВРУВАМ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="5.238" dur="0.234"> ЗА ТОА. НЕ САКАМ ДА ГО ПОВИКУВАМ </text>
<text sub="clublinks" start="5.472" dur="0.133"> ЗА ТОА. НЕ СЕ ВАРУВАМ ДА ГО ПРАВИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="5.605" dur="0.968"> ЗА ТОА. НЕ СЕ ВАРУВАМ ДА ГО ПОВИКУВАМ </text>
<text sub="clublinks" start="6.573" dur="0.167"> НЕ СЕ ВАРУВАМ ДА ГО ПОВИКУВАМ </text>
<text sub="clublinks" start="6.74" dur="1.935"> НЕ СЕ ВАРУВАМ ДА ГО ПОВИКУВАМ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="8.675" dur="0.567"> НЕ СЕ ВАРУВАМ ДА ГО ПОВИКУВАМЕ ДА ИМА. </text>
<text sub="clublinks" start="9.242" dur="0.267"> НА ТОА. </text>
<text sub="clublinks" start="9.509" dur="0.1"> НА ТОА. ПЕРХАПИ </text>
<text sub="clublinks" start="9.609" dur="0.1"> НА ТОА. СВЕТИ </text>
<text sub="clublinks" start="9.709" dur="0.134"> НА ТОА. ПОВЕЕ НА НАЈДОБРИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="9.843" dur="0.133"> НА ТОА. ГО ПРОДОЛУВА НАЈВИОТ ФАМОУ </text>
<text sub="clublinks" start="9.976" dur="0.267"> НА ТОА. ПРИГОВУВА НАЈВОЈНИОТ ПРИМЕР </text>
<text sub="clublinks" start="10.243" dur="0.167"> ПРИГОВУВА НАЈВОЈНИОТ ПРИМЕР </text>
<text sub="clublinks" start="10.41" dur="0.534"> ГИ ПРОДОЛИ НАЈНОВИОТ ПРИМЕР НА ПРИМЕР НА </text>
<text sub="clublinks" start="10.944" dur="0.567"> ГО ПРОДОЛУВА НАЈНОВИОТ ПРИМЕР НА ПОЛИЦИЈАТА </text>
<text sub="clublinks" start="11.511" dur="1.068"> ГО ПРОДОЛУВА НАЈНОВИОТ ПРИМЕР НА ПОЛИЦИСКА ПОЛИЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="12.579" dur="0.066"> ГО ПРОДОЛУВА НАЈНОВИОТ ПРИМЕР НА ПОЛИЦИСКИ БРУТАЛНОСТ </text>
<text sub="clublinks" start="12.645" dur="0.468"> ГО ПРОДОЛУВА НАЈНОВИОТ ПРИМЕР НА ПОЛИЦИСКИТЕ БРУТАЛНОСТ ВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="13.113" dur="0.233"> ЗА БРИТАЛНОСТ НА ПОЛИЦИСКОТО ВРЕМЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="13.346" dur="0.401"> ЗА БРИТАЛНОСТ НА ПОЛИЦИСКОТО ОД ВЕЕ НА ЦИВИЛ </text>
<text sub="clublinks" start="13.747" dur="6.473"> ЗА БРИТАЛНОСТ НА ПОЛИЦИСКОТО ОД ВРЕДНОСТИТЕ ПРАВА </text>
<text sub="clublinks" start="20.22" dur="0.033"> ЗА БРУТАЛНОСТ НА ПОЛИЦИСКОТО ОД ВЛЕГУВАЕТО НА ДВИЕ CЕТО НА ПРАВА </text>
<text sub="clublinks" start="20.253" dur="0.234"> ЗА БРУТАЛНОСТ НА ПОЛИЦИСКОТО ВРЕМЕ ДВЕЕТО НА ПРАВИЛНИТЕ ПРАВА </text>
<text sub="clublinks" start="20.487" dur="0.333"> ЗА БРИТАЛНОСТ НА ПОЛИЦИСКИОТ ВРЕМЕ ДВЕЕ THEЕТО НА ПРАВИЛНИТЕ ПРАВИЛНИЦИ Е ЦРНА </text>
<text sub="clublinks" start="20.82" dur="0.267"> ДВИЕЕ НА ЦИВНИТЕ ПРАВИ СЕ ЦРНА </text>
<text sub="clublinks" start="21.087" dur="0.1"> ДВИЕЕ НА ЦИВНИТЕ ПРАВА Е ЦРНО ВТОРА </text>
<text sub="clublinks" start="21.187" dur="0.201"> Вторник </text>
<text sub="clublinks" start="21.388" dur="0.1"> Вторник ВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="21.488" dur="0.1"> Вторник ТИ МОЖЕШ </text>
<text sub="clublinks" start="21.588" dur="0.133"> Вторник МОЕ ДА ГИ Гледате </text>
<text sub="clublinks" start="21.721" dur="0.134"> Вторник МОЕТЕ ДА ГИ ГО ОДГОВОРИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="21.855" dur="0.1"> Вторник МОЕТЕ ДА ГО Гледате оваа ФОТО </text>
<text sub="clublinks" start="21.955" dur="0.3"> Вторник МОЕТЕ МОЕТЕ ГО ОВОЈ ФОТО. </text>
<text sub="clublinks" start="22.255" dur="0.2"> МОЕТЕ МОЕТЕ ГО ОВОЈ ФОТО. </text>
<text sub="clublinks" start="22.455" dur="0.067"> МОЕТЕ МОЕТЕ ГО ОВОЈ ФОТО. ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="22.522" dur="0.133"> МОЕТЕ МОЕТЕ ГО ОВОЈ ФОТО. ОВА Е </text>
<text sub="clublinks" start="22.655" dur="0.201"> МОЕТЕ МОЕТЕ ГО ОВОЈ ФОТО. ОВА Е ДЕЛО </text>
<text sub="clublinks" start="22.856" dur="0.1"> МОЕТЕ МОЕТЕ ГО ОВОЈ ФОТО. ОВА Е ДАЛИ КОНГРЕСман </text>
<text sub="clublinks" start="22.956" dur="0.3"> МОЕТЕ МОЕТЕ ГО ОВОЈ ФОТО. ОВА Е ДАЛИ КОНГРЕСман Hон </text>
<text sub="clublinks" start="23.256" dur="0.234"> ОВА Е ДАЛИ КОНГРЕСман Hон </text>
<text sub="clublinks" start="23.49" dur="0.1"> ОВОЈ Е СЕДНИ КОНГРЕСман Hон ЛЕВИС, </text>
<text sub="clublinks" start="23.59" dur="0.1"> ОВА Е ДЕЛОВИТЕ КОНГРЕСман Hон Левис, СЗО </text>
<text sub="clublinks" start="23.69" dur="0.534"> ОВА Е ДЕЛОВИТЕ КОНГРЕСАН JOон ЛЕВИС, КОЈ Умре </text>
<text sub="clublinks" start="24.224" dur="0.167"> ОВА Е ДЕЛОВИТЕ КОНГРЕСман Hон ЛЕВИС, КОЈ УПОТРЕБА А. </text>
<text sub="clublinks" start="24.391" dur="0.9"> ОВА Е ДЕЛОВИТЕ КОНГРЕСАН Nон ЛЕВИС, КОЈ МНОГУ МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="25.291" dur="0.234"> ОВА Е ДЕЛОВИТЕ КОНГРЕСАН Nон ЛЕВИС, КОИ УПОТРЕБА МНОГУ ДЕН </text>
<text sub="clublinks" start="25.525" dur="0.567"> ОВА Е ДЕЛОВИТЕ КОНГРЕСАН EWон ЛЕВИС, КОИ УПОТРЕБА ДЕЛНИ АГО. </text>
<text sub="clublinks" start="26.092" dur="0.2"> ЛЕВИС, КОЈ УПОТРЕБА МНОГУ ДЕНО АГО. </text>
<text sub="clublinks" start="26.292" dur="0.134"> ЛЕВИС, КОЈ УПОТРЕБА МНОГУ ДЕНО АГО. НЕГОВА </text>
<text sub="clublinks" start="26.426" dur="0.467"> ЛЕВИС, КОЈ УПОТРЕБА МНОГУ ДЕНО АГО. НЕГОВО СКУЛЛ </text>
<text sub="clublinks" start="26.893" dur="2.669"> ЛЕВИС, КОЈ УПОТРЕБА МНОГУ ДЕНО АГО. САМО САМО СКУЛЛ </text>
<text sub="clublinks" start="29.562" dur="0.468"> ЛЕВИС, КОЈ УПОТРЕБА МНОГУ ДЕНО АГО. НЕГОВИОТ СКУЛЛ БЕСПЛАТЕН </text>
<text sub="clublinks" start="30.03" dur="0.166"> ЛЕВИС, КОЈ УПОТРЕБА МНОГУ ДЕНО АГО. НЕГОВИОТ СКУЛЛ РАСПЛАТНИ И </text>
<text sub="clublinks" start="30.196" dur="0.367"> ЛЕВИС, КОЈ УПОТРЕБА МНОГУ ДЕНО АГО. НЕГОВИОТ СКУЛЛ СЕ РАБОТНИ И НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="30.563" dur="0.201"> НЕГОВИОТ СКУЛЛ СЕ РАБОТНИ И НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="30.764" dur="0.066"> НЕГОВИОТ СКУЛЛ РЕСПЛАТИВЕН И ДОБИВ </text>
<text sub="clublinks" start="30.83" dur="0.1"> НЕГОВИОТ СКУЛЛ ДА СЕ ФАРКУПИРА И ДО ГО ДВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="30.93" dur="0.101"> НЕГОВИОТ СКУЛЛ ДА СЕ ФРАКУРИРАЕ И ГИ ГО ГОДИРА ВАШИНОТ </text>
<text sub="clublinks" start="31.031" dur="0.3"> НЕГОВИОТ СКУЛЛ ДА СЕ ФРАКУРИРА BЕ И ГО ГО СЕ ГО СВЕДИ ЛЕЦИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="31.331" dur="0.167"> НЕГОВИОТ СКУЛЛ ДА СЕ ФАКУРИРА BЕ И ГО ГОЛЕМА ЛИЦЕРИТЕ СВОЈ ВЕСНИК </text>
<text sub="clublinks" start="31.498" dur="0.267"> НЕГОВИОТ СКУЛЛ БЕСПЛАТИВЕН И И ГО ГОДИШЕ ГРЦИИТЕ СВОЈ ИВОТНИ ИВОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="31.765" dur="0.166"> ГОДИШЕ ИВОТ СВЕДИТЕ НА SCИВОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="31.931" dur="0.167"> ГОДИШЕ ИВОТ СВЕДИТЕ НА SCИВОТ. СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="32.098" dur="0.1"> ГОДИШЕ ИВОТ СВЕДИТЕ НА SCИВОТ. ИЗВЕСТУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="32.198" dur="0.1"> ГОДИШЕ ИВОТ СВЕДИТЕ НА SCИВОТ. НАДВОРЕШНАТА НАГРАДА </text>
<text sub="clublinks" start="32.298" dur="0.167"> ГОДИШЕ ИВОТ СВЕДИТЕ НА SCИВОТ. ИЗВЕСТУВАЕТО ОД ОВАА </text>
<text sub="clublinks" start="32.465" dur="0.901"> ГОДИШЕ ИВОТ СВЕДИТЕ НА SCИВОТ. ИЗВЕСТУВАЕТО ОД ОВАА ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="33.366" dur="0.267"> ИЗВЕСТУВАЕТО ОД ОВАА ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="33.633" dur="2.403"> ИЗВЕСТУВА OЕТО ОД ОВИЕ ДОЈДОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="36.036" dur="0.1"> ИЗВЕСТУВА OЕТО ОД ОВИЕ СЕ СОГЛАСУВА Портланд, </text>
<text sub="clublinks" start="36.136" dur="0.2"> ИЗВЕСТУВАЕТО ОД ОВИЕ СЕ СОГЛАСУВА Портланд, КАДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="36.336" dur="0.333"> ИЗВЕСТУВАЕТО ОД ОВИЕ СЕ СОГЛАСУВА Портланд, КАДЕ ЛУЕ </text>
<text sub="clublinks" start="36.669" dur="0.301"> ПОСТОИНА Портланд, КАДЕ ЛУЕ </text>
<text sub="clublinks" start="36.97" dur="0.067"> СЕ СОГЛАСНА Портланд, КАДЕ ЛУ PEЕ ПРОТЕСТИ </text>
<text sub="clublinks" start="37.037" dur="0.233"> СЕ БИДЕ Портланд, КАДЕ ЛУЕ ПРОТЕСТИРА И </text>
<text sub="clublinks" start="37.27" dur="0.1"> СЕ СОГЛАСНА Портланд, КАДЕ ЛУЕ ПРОТЕСТИРА И СОЛИДАРИТЕТ. </text>
<text sub="clublinks" start="37.37" dur="0.2"> ПРОТЕТИВЕН И СОЛИДАРИТЕТ. </text>
<text sub="clublinks" start="37.57" dur="0.067"> ПРОТЕТИВЕН И СОЛИДАРИТЕТ. ОВДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="37.637" dur="0.1"> ПРОТЕТИВЕН И СОЛИДАРИТЕТ. ОВДЕ Е </text>
<text sub="clublinks" start="37.737" dur="0.067"> ПРОТЕТИВЕН И СОЛИДАРИТЕТ. ОВДЕ Е ШТО </text>
<text sub="clublinks" start="37.804" dur="0.2"> ПРОТЕТИВЕН И СОЛИДАРИТЕТ. ОВДЕ Е ШТО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="38.004" dur="0.134"> ПРОТЕТИВЕН И СОЛИДАРИТЕТ. ОВДЕ Е ШТО СЕ ОСНОВУВАвме </text>
<text sub="clublinks" start="38.138" dur="0.233"> ПРОТЕТИВЕН И СОЛИДАРИТЕТ. ОВДЕ Е ШТО СЕ ОДИМЕ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="38.371" dur="0.334"> ПРОТЕТИВЕН И СОЛИДАРИТЕТ. ОВДЕ Е ШТО СЕ ОСТАВУВА ОД 1965 година </text>
<text sub="clublinks" start="38.705" dur="0.167"> ОВДЕ Е ШТО СЕ ОСТАВУВА ОД 1965 година </text>
<text sub="clublinks" start="38.872" dur="0.066"> ОВДЕ Е ШТО СЕ ОДГОВОРИ ОД 1965 г. </text>
<text sub="clublinks" start="38.938" dur="0.134"> ОВДЕ Е ШТО СЕ ОСТАВУВА ОД 1965 ВО НАША </text>
<text sub="clublinks" start="39.072" dur="0.233"> ОВДЕ Е ШТО СЕ ОДГОВОРИ ОД 1965 година ВО НАШИОТ ВОЛУТ. </text>
<text sub="clublinks" start="39.305" dur="0.201"> ВО НАШИОТ ВАЛТ. </text>
<text sub="clublinks" start="39.506" dur="0.166"> ВО НАШИОТ ВАЛТ. И </text>
<text sub="clublinks" start="39.672" dur="0.301"> ВО НАШИОТ ВАЛТ. И ВКЛУЧУВА </text>
<text sub="clublinks" start="39.973" dur="0.267"> ВО НАШИОТ ВАЛТ. И ВКЛУЧУВА АН </text>
<text sub="clublinks" start="40.24" dur="0.133"> ВО НАШИОТ ВАЛТ. И ВКЛУЧУВА НА ИНТЕРВЈУ </text>
<text sub="clublinks" start="40.373" dur="0.334"> ВО НАШИОТ ВАЛТ. И ВКЛУЧУВА ИНТЕРВЈУ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="40.707" dur="0.167"> И ВКЛУЧУВА ИНТЕРВЈУ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="40.874" dur="0.133"> И ВКЛУЧУВА ИНТЕРВЈУ ОД А. </text>
<text sub="clublinks" start="41.007" dur="0.067"> И ВКЛУЧУВА ИНТЕРВЈУ ОД ЦРНА </text>
<text sub="clublinks" start="41.074" dur="0.667"> И ВКЛУЧУВА НА ИНТЕРВЈУ ОД ЦРВЕН ЧОВЕК </text>
<text sub="clublinks" start="41.741" dur="1.035"> И Вклучува интервју од црн човек на </text>
<text sub="clublinks" start="42.776" dur="0.5"> И Вклучува интервју од црн човек на ЗОШТО </text>
<text sub="clublinks" start="43.276" dur="0.2"> И ВКЛУЧУВА НА ИНТЕРВЈУ ОД ЦРВЕН ЧОВЕК НА ЗОШТО бел </text>
<text sub="clublinks" start="43.476" dur="0.301"> И ВКЛУЧУВА НА ИНТЕРВЈУ ОД ЦРВЕН ЧОВЕК НА ЗОШТО БЕЛЕ НАРОД </text>
<text sub="clublinks" start="43.777" dur="0.2"> ЦРВЕН ЧОВЕК НА ЗОШТО бел народ </text>
<text sub="clublinks" start="43.977" dur="0.067"> ЦРВЕН ЧОВЕК НА ЗОШТО ПОТРЕБА НА БЕЛНИОТ НАРОД </text>
<text sub="clublinks" start="44.044" dur="0.1"> ЦРВЕН ЧОВЕК НА ЗОШТО БЕЛНИОТ НАРОД </text>
<text sub="clublinks" start="44.144" dur="0.667"> ЦРВЕН ЧОВЕК НА ЗОШТО БЕЛНИОТ НАРОД треба да води </text>
<text sub="clublinks" start="44.811" dur="13.013"> ЦРВЕН ЧОВЕК НА ЗОШТО БЕЛНИОТ НАРОД треба да ги води </text>
<text sub="clublinks" start="81.714" dur="4.939"> [Пее] </text>
<text sub="clublinks" start="86.653" dur="0.734"> [Пее]. </text>
<text sub="clublinks" start="87.387" dur="0.1"> [Пее]. >> >> </text>
<text sub="clublinks" start="87.487" dur="0.067"> [Пее]. >> ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="87.554" dur="0.767"> [Пее]. >> ЗА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="88.321" dur="0.367"> [Пее]. >> ЗА ПРВИ </text>
<text sub="clublinks" start="88.688" dur="0.434"> [Пее]. >> ЗА ПРВ ВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="89.122" dur="0.167"> [Пее]. >> ЗА ПРВИОТ ВРЕМЕ НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="89.289" dur="0.967"> [Пее]. >> ЗА ПРВ ВРЕМЕ СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="90.256" dur="0.267"> >> ЗА ПРВ ВРЕМЕ СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="90.523" dur="0.801"> >> ЗА ПРВИОТ ВРЕМЕ САКАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="91.324" dur="0.467"> >> ЗА ПРВИОТ ВРЕМЕ СЕ РАБОТУВАМЕ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="91.791" dur="0.301"> >> ЗА ПРВИОТ ВРЕМЕ СЕ РАБОТУВАМЕ ЗА ПРИРОДНИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="92.092" dur="0.834"> >> ЗА ПРВИОТ ВРЕМЕ РАБОТНИМЕ ЗА ПРИРОДНИТЕ АМЕРИКАНИ, </text>
<text sub="clublinks" start="92.926" dur="0.233"> Зборувајќи за природните амерички, </text>
<text sub="clublinks" start="93.159" dur="0.134"> Зборувајќи за природните Американци, ЦРНО </text>
<text sub="clublinks" start="93.293" dur="0.1"> Зборувајќи за природните американци, ЦРНИОТ НАРОД, </text>
<text sub="clublinks" start="93.393" dur="0.801"> Зборувајќи за природните американци, ЦРНИОТ НАРОД, ДОГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="94.194" dur="1.768"> ОБЕЗБЕДУВАЕ ЗА ПРИРОДНИТЕ АМЕРИКАНИ, ЦРНИ ЛУ PEЕ, ВЕЧНИ БЕЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="95.962" dur="0.234"> ОБЕЗБЕДУВАЕ ЗА ПРИРОДНИТЕ АМЕРИКАНИ, ЦРНИ ЛУЕ, ЕВЕ БЕЛНИ ЛУЕ </text>
<text sub="clublinks" start="96.196" dur="0.3"> ЦРНИ ЛУ PEЕ, ЕВЕ БЕЛНИ ЛУЕ </text>
<text sub="clublinks" start="96.496" dur="0.033"> ЦРНИ ЛУЕ, ЕВЕ БЕЗБЕДНИЧКИ ПОБЕДНИЦИ НА ЛИЦЕ </text>
<text sub="clublinks" start="96.529" dur="0.568"> ЦРНИ ЛУ PEЕ, ВЕЕ БЕЛНИ ЛИЦЕ НА ЛИЦЕ </text>
<text sub="clublinks" start="97.097" dur="0.9"> ЦРНИ ЛУЕ, ЕВЕ БЕЛНИ ЛЕКОВИ ДВЕЕINGЕ НА ЗЕМЈА </text>
<text sub="clublinks" start="97.997" dur="0.234"> ЦРНИ ЛУЕ, ЕВЕ БЕЛНИ ЛЕКОВИ ПИКЕТИРА ONЕ НА ГРАДЕERНИЦИ. </text>
<text sub="clublinks" start="98.231" dur="0.4"> ЦРНИ ЛУЕ, ЕВЕ БЕЛНИ ЛЕКОВИ ПИКЕТИРА ONЕ НА ГРАДЕERНИЦИ. Јас </text>
<text sub="clublinks" start="98.631" dur="0.234"> ПИКЕТИРА ONЕ НА ПРОДАВНИЦИ ЗА СТАНИЦИ. Јас </text>
<text sub="clublinks" start="98.865" dur="0.1"> ПИКЕТИРА ONЕ НА ПРОДАВНИЦИ ЗА СТАНИЦИ. ЈАС МИСЛАМ </text>
<text sub="clublinks" start="98.965" dur="0.367"> ПИКЕТИРА ONЕ НА ПРОДАВНИЦИ ЗА СТАНИЦИ. Мислам дека </text>
<text sub="clublinks" start="99.332" dur="0.134"> ПИКЕТИРА ONЕ НА ПРОДАВНИЦИ ЗА СТАНИЦИ. Мислам дека БРОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="99.466" dur="0.867"> ПИКЕТИРА ONЕ НА ПРОДАВНИЦИ ЗА СТАНИЦИ. Мислам дека БРОЈ ЕДЕН </text>
<text sub="clublinks" start="100.333" dur="0.067"> ПИКЕТИРА ONЕ НА ПРОДАВНИЦИ ЗА СТАНИЦИ. Мислам дека БРОЈОТ ЕДНО СТРАНА </text>
<text sub="clublinks" start="100.4" dur="0.067"> ПИКЕТИРА ONЕ НА ПРОДАВНИЦИ ЗА СТАНИЦИ. Мислам дека БРОЈОТ ЕДНО СТРУГИ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="100.467" dur="0.2"> Мислите дека БРОЈ ЕДНА СТРУГИЈА ВО </text>
<text sub="clublinks" start="100.667" dur="0.267"> Мислите дека Бројот ЕДНА СТРУГИЈА ВО </text>
<text sub="clublinks" start="100.934" dur="0.167"> МИСЛЕТЕ БРОЈ ЕДНА СТРАНА ВО СВЕТОТ </text>
<text sub="clublinks" start="101.101" dur="0.767"> СИТЕ ТРАБОТИ ЕДНА ЕДНА СТРАНА ВО СВЕТОТ Е </text>
<text sub="clublinks" start="101.868" dur="0.4"> СМЕТЕТЕ БРОЈ ЕДНА СТРУГИЈА ВО СВЕТОТ Е ЧОВЕЧНА </text>
<text sub="clublinks" start="102.268" dur="0.401"> МИСЛИТЕ БРОЈ ЕДНА СТРАНА ВО СВЕТОТ Е ЧОВЕКОВИ ПРАВА. </text>
<text sub="clublinks" start="102.669" dur="0.233"> СВЕТОТ Е ЧОВЕЧКИ ПРАВА. </text>
<text sub="clublinks" start="102.902" dur="0.067"> СВЕТОТ Е ЧОВЕЧКИ ПРАВА. Благодарам </text>
<text sub="clublinks" start="102.969" dur="0.1"> СВЕТОТ Е ЧОВЕЧКИ ПРАВА. Благодарам до </text>
<text sub="clublinks" start="103.069" dur="0.134"> СВЕТОТ Е ЧОВЕЧКИ ПРАВА. Благодарам до тоа </text>
<text sub="clublinks" start="103.203" dur="0.767"> СВЕТОТ Е ЧОВЕЧКИ ПРАВА. Благодарам до оваа млада </text>
<text sub="clublinks" start="103.97" dur="0.968"> СВЕТОТ Е ЧОВЕЧКИ ПРАВА. БЛАГОДАРИ ДА ОВА МЛАДИ БЕЛЕ </text>
<text sub="clublinks" start="104.938" dur="0.567"> СВЕТОТ Е ЧОВЕЧКИ ПРАВА. БЛАГОДАРУВАМЕ НА ОВА МЛАДИТЕ БЕЛИ ДЕЦА </text>
<text sub="clublinks" start="105.505" dur="0.167"> БЛАГОДАРУВАМЕ НА ОВА МЛАДИТЕ БЕЛИ ДЕЦА </text>
<text sub="clublinks" start="105.672" dur="0.434"> БЛАГОДАРИ ДО ОВА МЛАДИТЕ БЕЛИ ДЕЦА И </text>
<text sub="clublinks" start="106.106" dur="4.738"> БЛАГОДАРИ ДО ОВА МЛАДИТЕ БЕЛЕ ДЕЦА И НЕГО </text>
<text sub="clublinks" start="110.844" dur="0.4"> БЛАГОДАРИ ДО ОВА МЛАДИТЕ БЕЛА ДЕЦА И НЕГОВА СОСТОЈБА </text>
<text sub="clublinks" start="111.244" dur="0.2"> БЛАГОДАРУВАМЕ НА ОВА МЛАДИТЕ БЕЛА ДЕЦА И НЕГОВА СОСТОЈБА НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="111.444" dur="0.367"> БЛАГОДАРИ ДО ОВА МЛАДИТЕ БЕЛИ ДЕЦА И СВОЈОТ СОСТОЈБА СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="111.811" dur="0.267"> И СВОЈОТ СОСТОЈБА СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="112.078" dur="0.1"> И НЕГОВАТА СОСТОЈБА САКАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="112.178" dur="0.067"> И НЕГОВОДНА СОСТОЈБА СЕ РАБОТУВАМЕ ОД НАС </text>
<text sub="clublinks" start="112.245" dur="0.133"> И НЕГОВОДНА СОСТОЈБА СЕ РАБОТУВАМЕ ЗА ИТ </text>
<text sub="clublinks" start="112.378" dur="0.234"> И НЕГОВАТА СОСТОЈБА СЕ РАБОТУВАМЕ ОД ДЕНЕС. </text>
<text sub="clublinks" start="112.612" dur="0.167"> ОБЕЗБЕДУВАЕ ЗА ДЕНЕС. </text>
<text sub="clublinks" start="112.779" dur="0.067"> ОБЕЗБЕДУВАЕ ЗА ДЕНЕС. >> >> </text>
<text sub="clublinks" start="112.846" dur="0.133"> ОБЕЗБЕДУВАЕ ЗА ДЕНЕС. ВАС </text>
<text sub="clublinks" start="112.979" dur="0.1"> ОБЕЗБЕДУВАЕ ЗА ДЕНЕС. >> СЕ мислите </text>
<text sub="clublinks" start="113.079" dur="0.2"> ОБЕЗБЕДУВАЕ ЗА ДЕНЕС. >> СЕ мислите тоа </text>
<text sub="clublinks" start="113.279" dur="0.267"> ОБЕЗБЕДУВАЕ ЗА ДЕНЕС. >> ТИ СЕ СМЕТЕ ДА Е </text>
<text sub="clublinks" start="113.546" dur="0.167"> ОБЕЗБЕДУВАЕ ЗА ДЕНЕС. >> СЕ мислите дека оди </text>
<text sub="clublinks" start="113.713" dur="0.167"> ОБЕЗБЕДУВАЕ ЗА ДЕНЕС. >> СЕ мислите дека ќе одам </text>
<text sub="clublinks" start="113.88" dur="0.367"> ОБЕЗБЕДУВАЕ ЗА ДЕНЕС. >> ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ ДА СЕ ДА СЕ Е ДА СЕ ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="114.247" dur="0.167"> >> ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ ДА СЕ ДА СЕ Е ДА СЕ ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="114.414" dur="0.1"> >> ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="114.514" dur="0.1"> >> ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ ДА СЕ ДА СЕ МЛАДИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="114.614" dur="0.2"> >> ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ ДА СЕ ДА СЕ МЛАДИТЕ БЕЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="114.814" dur="0.134"> >> ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ ДА СЕ ДА МИСЛИ МЛАДИТЕ БЕЛИ ДЕЦА </text>
<text sub="clublinks" start="114.948" dur="0.2"> >> ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ ДА СЕ ДА СЕ МЛАДИТЕ БЕЛИ ДЕЦА ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="115.148" dur="0.334"> >> ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ ДА СЕ ДА СЕ МЛАДИОТ БЕЛЕ ДЕЦА КОИ Е </text>
<text sub="clublinks" start="115.482" dur="0.233"> МЛАДИОТ БЕЛЕ ДЕЦА ТОА WЕ </text>
<text sub="clublinks" start="115.715" dur="0.067"> МЛАДИОТ БЕЛЕ ДЕЦА КОИ WЕ СЕ РАБОТИ </text>
<text sub="clublinks" start="115.782" dur="0.1"> МЛАДИОТ БЕЛЕ ДЕЦА КОИ WЕ ДА ГО ОБЕЗБЕДУВА </text>
<text sub="clublinks" start="115.882" dur="0.5"> МЛАДИОТ БЕЛНИ ДЕЦА ДЕКА ДА ЈА ОБЕЗБЕДУВА ЧОВЕКОТ </text>
<text sub="clublinks" start="116.382" dur="0.301"> МЛАДИОТ БЕЛЕ ДЕЦА ДЕКА ДА ГО ГО ОБВРСУВА ЧОВЕКОВИТЕ ПРАВА </text>
<text sub="clublinks" start="116.683" dur="0.3"> ОБИД НА ЧОВЕКОВИТЕ ПРАВА </text>
<text sub="clublinks" start="116.983" dur="0.1"> ОД КАМПАIGАТА НА ЧОВЕКОВИТЕ ПРАВА? </text>
<text sub="clublinks" start="117.083" dur="0.167"> КАМПАIGА? </text>
<text sub="clublinks" start="117.25" dur="0.067"> КАМПАIGА? >> >> </text>
<text sub="clublinks" start="117.317" dur="0.4"> КАМПАIGА? >> јас </text>
<text sub="clublinks" start="117.717" dur="0.067"> КАМПАIGА? >> Мислам </text>
<text sub="clublinks" start="117.784" dur="0.801"> КАМПАIGА? >> Мислам дека </text>
<text sub="clublinks" start="118.585" dur="1.368"> КАМПАIGА? >> Мислам дека црната </text>
<text sub="clublinks" start="119.953" dur="0.6"> КАМПАIGА? >> Мислам на ЦРНИ ПАНТЕРИ </text>
<text sub="clublinks" start="120.553" dur="0.2"> >> Мислам на ЦРНИ ПАНТЕРИ </text>
<text sub="clublinks" start="120.753" dur="0.067"> >> Мислам на ЦРНИ ПАНТЕРИ И </text>
<text sub="clublinks" start="120.82" dur="0.1"> >> Мислам на ЦРНИ ПАНТЕРИ И </text>
<text sub="clublinks" start="120.92" dur="0.167"> >> Мислам на ЦРНИ ПАНТЕРИ И ЦРНИ </text>
<text sub="clublinks" start="121.087" dur="0.167"> >> Мислам дека ЦРНИ ПАНТЕРИ И ЦРВИОТ МИЛИТАНТ </text>
<text sub="clublinks" start="121.254" dur="0.3"> >> Мислам на ЦРНИ ПАНТЕРИ И ЦРНИ ВОДНИЧКИ ГРУПИ </text>
<text sub="clublinks" start="121.554" dur="0.167"> И ЦРНИ ОСНОВНИ ГРУПИ </text>
<text sub="clublinks" start="121.721" dur="0.134"> И ЦРНИОТ МИЛИТАНТНИ ГРУПИ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="121.855" dur="0.533"> И ЦРНИОТ МИЛИТАНТСКИ ГРУПИ ПРАВЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="122.388" dur="1.669"> И ЦРНИОТ МИЛИТАНТНИ ГРУПИ СЕ САКААТ СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="124.057" dur="0.4"> И ЦРНИОТ МИЛИТАНТСКИ ГРУПИ СЕ СЛУБА СИТЕ СЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="124.457" dur="0.801"> И ЦРНИОТ МИЛИТАНТСКИ ГРУПИ СЕ СЛУБА СИТЕ СЕ. ВО </text>
<text sub="clublinks" start="125.258" dur="0.167"> И ЦРНИОТ МИЛИТАНТСКИ ГРУПИ СЕ СЛУБА СИТЕ СЕ. ВО </text>
<text sub="clublinks" start="125.425" dur="0.434"> СЕ СЛУБА СИТЕ СЕ. ВО </text>
<text sub="clublinks" start="125.859" dur="0.467"> СЕ СЛУБА СИТЕ СЕ. ВО ЦРНА </text>
<text sub="clublinks" start="126.326" dur="0.167"> СЕ СЛУБА СИТЕ СЕ. ВО ЦРНА ПОДАТОЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="126.493" dur="0.233"> СЕ СЛУБА СИТЕ СЕ. ВО ЦРНИ ПОДАТОЦИ НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="126.726" dur="0.2"> СЕ СЛУБА СИТЕ СЕ. ВО ЦРНИ ПОДАТОЦИ што ги имаме </text>
<text sub="clublinks" start="126.926" dur="0.201"> СЕ СЛУБА СИТЕ СЕ. ВО ЦРНИ ПОДАТОЦИ САМО САМО </text>
<text sub="clublinks" start="127.127" dur="0.333"> СЕ СЛУБА СИТЕ СЕ. ВО ЦРНИ ПОДАТОЦИ Имаме нешто </text>
<text sub="clublinks" start="127.46" dur="0.234"> ЦРНИ ПОДАТОЦИ НИЕ СМЕ ЛАСА </text>
<text sub="clublinks" start="127.694" dur="0.133"> ЦРНИ ПОДАТОЦИ САМО САМО ЛАСНО ЛУЕ </text>
<text sub="clublinks" start="127.827" dur="0.067"> ЦРНИ ПОДАТОЦИ Имаме убиени луѓе </text>
<text sub="clublinks" start="127.894" dur="0.1"> ЦРНИ ПОДАТОЦИ НИЕ СМЕТЕ ДА СЕ УСЛОВИ ЛУЕ УБИНА </text>
<text sub="clublinks" start="127.994" dur="0.701"> ЦРНИ ПОДАТОЦИ НИЕ СМЕТЕ ДА МНОГУ ЛУЕ УБИЕНИ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="128.695" dur="0.167"> ЦРНИ ПОДАТОЦИ НИЕ ИМАМЕ ДОСТАВНИ ЛУ PEЕ УБИЕНА БЕЛО </text>
<text sub="clublinks" start="128.862" dur="2.669"> Луѓето убиени од белиот </text>
<text sub="clublinks" start="131.531" dur="0.534"> Луѓе убиени од белата полиција </text>
<text sub="clublinks" start="132.065" dur="0.1"> Луѓето убиени од белата политика, бидејќи </text>
<text sub="clublinks" start="132.165" dur="0.233"> Луѓе убиени од белата полиција, бидејќи </text>
<text sub="clublinks" start="132.398" dur="0.234"> Луѓето убиени од белата полиција бидејќи на </text>
<text sub="clublinks" start="132.632" dur="0.3"> Луѓето убиени од белата полиција поради црното </text>
<text sub="clublinks" start="132.932" dur="0.301"> ПОЛИЦИЈА ПОДНЕСУВА НА ЦРНАТА </text>
<text sub="clublinks" start="133.233" dur="0.1"> ПОЛИЦИЈА ПОДНЕСУВА НА ЦРНИ ПАНТЕРИ. </text>
<text sub="clublinks" start="133.333" dur="0.233"> ПАНТЕРИ. </text>
<text sub="clublinks" start="133.566" dur="0.067"> ПАНТЕРИ. ОВДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="133.633" dur="0.067"> ПАНТЕРИ. ЕТЕ ГО </text>
<text sub="clublinks" start="133.7" dur="0.2"> ПАНТЕРИ. ИМА </text>
<text sub="clublinks" start="133.9" dur="0.1"> ПАНТЕРИ. ТОА Е ТАРЕМНО </text>
<text sub="clublinks" start="134" dur="0.1"> ПАНТЕРИ. ТОА Е ПОТРЕБНА ПОТРЕБА </text>
<text sub="clublinks" start="134.1" dur="0.3"> ПАНТЕРИ. ТОА Е ТРЕТМАНСКО ПОТРЕБНО ПОТРЕБНО </text>
<text sub="clublinks" start="134.4" dur="0.201"> ТОА Е ТРЕТМАНСКО ПОТРЕБНО ПОТРЕБНО </text>
<text sub="clublinks" start="134.601" dur="0.133"> ТОА Е ТРЕТМАНСКО ПОТРЕБНО ПОТРЕБА ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="134.734" dur="0.167"> ОВИЕ СЕ ТРЕТНО ПОТРЕБНО ЗА ЦРНО </text>
<text sub="clublinks" start="134.901" dur="0.067"> ОВИЕ СЕ ТРЕТНО ПОТРЕБА ЗА ЦРНИ ПАНТЕРИ </text>
<text sub="clublinks" start="134.968" dur="0.066"> ТОА Е ТРЕТМАННО ПОТРЕБА ЗА ЦРНИ ПАНТЕРИ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="135.034" dur="0.434"> ТОА Е ТРЕТМАНСКО ПОТРЕБНО ПОТРЕБНО ЗА ЦРНИ ПАНТЕРИ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="135.468" dur="0.334"> ТОА Е ТРЕТМАННО ПОТРЕБА ЗА ЦРНИ ПАНТЕРИ ВО ЦРНО </text>
<text sub="clublinks" start="135.802" dur="0.3"> ЦРНИ ПАНТЕРИ ВО ЦРНО </text>
<text sub="clublinks" start="136.102" dur="0.134"> ЦРНИ ПАНТЕРИ ВО ЦРНАТА ЗАЕДНИЦА </text>
<text sub="clublinks" start="136.236" dur="0.133"> ЦРВИТЕ ПАНТЕРИ ВО ЦРНАТА ЗАЕДНИЦА БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="136.369" dur="0.067"> ЦРВИТЕ ПАНТЕРИ ВО ЦРНАТА ЗАЕДНИЦА ПОТРЕБА ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="136.436" dur="0.534"> ЦРВИТЕ ПАНТЕРИ ВО ЦРНАТА ЗАЕДНИЦА ПОДНЕСУВА, КАКО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="136.97" dur="0.233"> ЦРВИТЕ ПАНТЕРИ ВО ЦРНАТА ЗАЕДНИЦА ПОСТОЕ ДА СЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="137.203" dur="0.167"> ЗАЕДНИЦА ПОДНЕСУВА, ТОА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="137.37" dur="0.167"> ЗАЕДНИЦАТЕ ПОСТОЕ ДА СЕ СЛЕДНИ </text>
<text sub="clublinks" start="137.537" dur="0.167"> ЗАЕДНИЦА ПОДНЕСУВА, СЕ КАКО СИТЕ САМО </text>
<text sub="clublinks" start="137.704" dur="0.167"> ЗАЕДНИЦА ПОДНЕСУВА КАКО СИТЕ САМО ЛОТ </text>
<text sub="clublinks" start="137.871" dur="0.267"> ЗАЕДНИЦАТА ПОДНЕСУВА, СЕ СЛЕДНО СИТЕ КОЛКУ </text>
<text sub="clublinks" start="138.138" dur="0.166"> ЗАЕДНИЦА ПОДНЕСУВА, СЕ СЕ СЛЕДНИ КОЛКУ МНОГУ ЦРНО </text>
<text sub="clublinks" start="138.304" dur="0.334"> ЗАЕДНИЦАТА ПОДНЕСЕ КАКО СИТЕ СМЕТНИ КОЛКУ МНОГУ ЦРНИ ЛИЦА </text>
<text sub="clublinks" start="138.638" dur="0.2"> СЛЕДНИ СИТЕ МНОГУ ЦРНИ ЛИЦА </text>
<text sub="clublinks" start="138.838" dur="0.067"> СЛЕДНО СИТЕ МНОГУ МНОГУ ЦРНИ ДЕЦА ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="138.905" dur="0.133"> СЛЕДНИ СИТЕ МНОГУ МНОГУ ЦРНИ ЛИЦА ОВИЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="139.038" dur="0.067"> СЛЕДНИ СИТЕ МНОГУ МНОГУ ЦРНИ ЛИЦА, ОВИЕ СВЕДНИ </text>
<text sub="clublinks" start="139.105" dur="0.167"> СЛЕДНИ СИТЕ МНОГУ МНОГУ ЦРНИ ДЕЦА ОД ОВИЕ СВЕТИ НА </text>
<text sub="clublinks" start="139.272" dur="0.801"> СЛЕДНИ СИТЕ МНОГУ МНОГУ ЦРНИ ЛИЦЕ, ОВИЕ СВЕТИ СО ГО </text>
<text sub="clublinks" start="140.073" dur="0.167"> СЛОБОДНО СИТЕ МНОГУ ЦРНИ ЛИЦА, ОВИЕ СВЕТИ НА БЕЛО </text>
<text sub="clublinks" start="140.24" dur="3.069"> ТОА СЕ ПОГЛАСНО НА БЕЛО </text>
<text sub="clublinks" start="143.309" dur="0.634"> ОВИЕ СВЕТИ од белата политика. </text>
<text sub="clublinks" start="143.943" dur="0.167"> ПОЛИЦИЈАТА. </text>
<text sub="clublinks" start="144.11" dur="0.134"> ПОЛИЦИЈАТА. СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="144.244" dur="0.166"> ПОЛИЦИЈАТА. ЦРНАТА </text>
<text sub="clublinks" start="144.41" dur="0.134"> ПОЛИЦИЈАТА. ЦРНИ ПАНТЕРИ </text>
<text sub="clublinks" start="144.544" dur="0.067"> ПОЛИЦИЈАТА. ПОВЕЕ ЦРНИ ПАНТЕРИ </text>
<text sub="clublinks" start="144.611" dur="0.133"> ПОЛИЦИЈАТА. ЦРНИ ПАНТЕРИ СЕ ПРОДАВА </text>
<text sub="clublinks" start="144.744" dur="0.401"> ПОЛИЦИЈАТА. ЦРВИТЕ ПАНТЕРИ СЕ ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="145.145" dur="0.233"> ЦРВИТЕ ПАНТЕРИ СЕ ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="145.378" dur="0.1"> ЦРНИТЕ ПАНТЕРИ СЕ СЦЕНА </text>
<text sub="clublinks" start="145.478" dur="0.1"> МААТ ЦРНИ ПАНТЕРИ СО СЦЕНАТА </text>
<text sub="clublinks" start="145.578" dur="0.134"> ЦРНИТЕ ПАНТЕРИ СО СЦЕНАТА </text>
<text sub="clublinks" start="145.712" dur="0.133"> ЦРНИТЕ ПАНТЕРИ СО СЦЕНАТА ПОДНЕСЕ БЕЛЕ </text>
<text sub="clublinks" start="145.845" dur="0.334"> ЦРНИТЕ ПАНТЕРИ СО СЦЕНАТА ДЕТЕ БЕЛАТА ПОЛИЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="146.179" dur="0.2"> СЦЕНАТА ДОБИЕ БЕЛИСКА ПОЛИЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="146.379" dur="0.067"> СЦЕНАТА ПОБЕДИТЕ БЕЛО ПОЛИЦИСКА ПОЛИЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="146.446" dur="0.133"> СЦЕНАТА ДОБИНЕТЕ БЕЛО ПОЛИЦИСКО ПОЛИЦИА </text>
<text sub="clublinks" start="146.579" dur="0.601"> СЦЕНАТА ДОБИНЕТЕ БЕЛИ ПОЛИЦИСКИ РАБОТЕ ПОМО </text>
<text sub="clublinks" start="147.18" dur="0.267"> СЦЕНАТА ПОВЕЕ ПОВЕЕ ПОЛИТИКАТА ПОЛИЦИСКА ПОЛИЦИЈА ПОВЕOREЕ </text>
<text sub="clublinks" start="147.447" dur="0.333"> СЦЕНАТА ПОВЕЕ БЕЛИ ПОЛИЦИСКОТО ПОЛИЦИСКО ПОВЕЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="147.78" dur="0.167"> РАБОТЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ВНИМАТНО. </text>
<text sub="clublinks" start="147.947" dur="0.067"> РАБОТЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ВНИМАТНО. НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="148.014" dur="0.134"> РАБОТЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ВНИМАТНО. НИЕ СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="148.148" dur="0.133"> РАБОТЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ВНИМАТНО. САКАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="148.281" dur="0.2"> РАБОТЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ВНИМАТНО. РАБОТНИМЕ ЗА ОВОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="148.481" dur="0.234"> РАБОТЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ВНИМАТНО. СЕ РАБОТУВАМЕ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="148.715" dur="0.834"> РАБОТЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ВНИМАТНО. СЕ РАБОТУВАМЕ ЗА МОНАТА, </text>
<text sub="clublinks" start="149.549" dur="0.167"> СЕ РАБОТУВАМЕ ЗА МОНАТА, </text>
<text sub="clublinks" start="149.716" dur="2.369"> СЕ РАБОТУВАМЕ ЗА МОЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="152.085" dur="0.233"> СЕ РАБОТУВАМЕ ЗА МОТА, ИСТАТА, </text>
<text sub="clublinks" start="152.318" dur="0.234"> СЕ РАБОТУВАМЕ ЗА МОТА, ИСТОРИЈАТА, ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="152.552" dur="0.167"> СЕ РАБОТУВАМЕ ЗА МОТА, ИСТОРИЈАТА, БЕЛО </text>
<text sub="clublinks" start="152.719" dur="0.2"> СЕ РАБОТУВАМЕ ЗА МОТА, ИСТОРИЈАТА, ОВА БЕЛЕ ДЕЦА </text>
<text sub="clublinks" start="152.919" dur="0.901"> СЕ РАБОТУВАМЕ ЗА МОЕТО, ИСТОРИНАТА, ОВОЕ ДАЛИ БЕЛИ ДЕЦА </text>
<text sub="clublinks" start="153.82" dur="0.167"> ИСТОРИЈАТА, ТОА МОАТ ДЕЦА </text>
<text sub="clublinks" start="153.987" dur="2.936"> ИСТОРИЈАТА, ТОА БЕЛЕ ДЕЦА ДА ИМА </text>
<text sub="clublinks" start="156.923" dur="0.1"> ИСТОРИЈАТА, ТОА БЕЛЕ ДЕЦА ДА СЕ МОА. </text>
<text sub="clublinks" start="157.023" dur="0.134"> ИСТОРИЈАТА, ТОА БЕЛЕ ДЕЦА ДА СЕ МОА. ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="157.157" dur="0.2"> ИСТОРИЈАТА, ТОА БЕЛЕ ДЕЦА ДА СЕ МОА. ТИЕ ПРАВАТ </text>
<text sub="clublinks" start="157.357" dur="0.2"> ИСТОРИЈАТА, ТОА БЕЛЕ ДЕЦА ДА СЕ МОА. ТИЕ НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="157.557" dur="0.233"> ИСТОРИЈАТА, ТОА БЕЛЕ ДЕЦА ДА СЕ МОА. НЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="157.79" dur="0.334"> ИСТОРИЈАТА, ТОА БЕЛЕ ДЕЦА ДА СЕ МОА. НЕ МОРАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="158.124" dur="0.167"> МОЌ. НЕ МОРАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="158.291" dur="0.1"> МОЌ. НЕ МОЕТЕ ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="158.391" dur="0.134"> МОЌ. НЕ МОРА ДА МОРА ДА СЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="158.525" dur="0.734"> МОЌ. НЕ МОЕТЕ ДА СЕ ДАМАТ ДОСТАВНИК </text>
<text sub="clublinks" start="159.259" dur="0.1"> МОЌ. НЕ МОЕТЕ ДА СЕ ДА СЕ ДАМАТ МОНИ ВЕБИ </text>
<text sub="clublinks" start="159.359" dur="1.234"> ДА САМО ИМАТНИ АТИТУДУВИ </text>
<text sub="clublinks" start="160.593" dur="0.467"> ДА СЕ ИМАТ МОНИ АТИТУДУДИ ПРОТИВ </text>
<text sub="clublinks" start="161.06" dur="0.301"> ДА СЕ ИМАТ МОНИ АТИТИВИ ДА СЕ НАША </text>
<text sub="clublinks" start="161.361" dur="0.634"> ДА СЕ ИМАТ МОНИ АТИТИВИ ДА СЕ НАШИТЕ ГРААНИ. </text>
<text sub="clublinks" start="161.995" dur="0.167"> Кон нашите граѓани. </text>
<text sub="clublinks" start="162.162" dur="0.5"> Кон нашите граѓани. Ако </text>
<text sub="clublinks" start="162.662" dur="0.367"> Кон нашите граѓани. АКО бел </text>
<text sub="clublinks" start="163.029" dur="1.034"> Кон нашите граѓани. АКО бели деца </text>
<text sub="clublinks" start="164.063" dur="1.402"> Кон нашите граѓани. АКО БЕСПЛАТНИ ДЕЦА ПРАШАА </text>
<text sub="clublinks" start="165.465" dur="2.602"> Кон нашите граѓани. АКО БЕСПЛАТНИ ДЕЦА ПРАШАА ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="168.067" dur="0.434"> Кон нашите граѓани. АКО БЕЛИ ДЕЦА ПРАШАА ЗА МИР, </text>
<text sub="clublinks" start="168.501" dur="0.167"> АКО БЕЛИ ДЕЦА ПРАШАА ЗА МИР, </text>
<text sub="clublinks" start="168.668" dur="0.434"> АКО БЕЛИ ДЕЦА ПРАШАА ЗА МИР, ИТ </text>
<text sub="clublinks" start="169.102" dur="0.434"> АКО БЕЛНИ ДЕЦА ПРАШАА ЗА МИР, Е МОЕ </text>