KGW Vault: Protesta e Portlandit në 1965 si reagim ndaj të Dielës së Përgjakshme të Selmës subtitles

HISTORIA HISTORIA POR HISTORIA POR JU HISTORIA POR JET HISTORIA POR JU DUHET T MENDINI HISTORIA POR JU DO T TH MENDONI TI HISTORIA POR JU DUHET TIN MENDONI TY DUHET HISTORIA POR JU DUHET TIN MENI T PRDORET HISTORIA POR JU DUHET TIN MENI T PRDORNI ZJARR HISTORIA POR JU DUHET TIN MENI T PRDORNI HIJE Zjarri HISTORIA POR TI DUHET TIN MUND T PRDORNI TOS GJITHA TI Zjarrit DUHET T US PRDORNI FIRE zjarri DUHET TE PRDORNI QOSNDRIME T Zjarrit N PRO PROTESTERS, DUHET T US PRDORNI QOSNDRIME TI Zjarrit N PRO PROTESTERERST, NUK DO DUHET T US PRDORNI TOS GJITHA ZJARRI P PROR PROTESTER ,T, NUK EMAIL DUHET TE PRDORNI HIJE T F Zjarrit N ON PROTESTERT, MOS EMAIL ME PROTESTER DT, MOS EMAIL ME Protestuesit, NUK E MUND T BNI Protestuesit, NUK E MUND T BNI N IT TI. RRETH IT. RRETH IT. UNE JAM RRETH IT. UNE NUK JAM RRETH IT. UNË NUK KAM FRIKË RRETH IT. NUK MUND TRA frikësohem RRETH IT. NUK MUND TRA BNI KUFIZUAR RRETH IT. NUK MUND TRA BNI KAQ TA NDODH RRETH IT. NUK MUND T BNI KAQ TA NDODH NUK MUND T BNI KAQ TA NDODH NUK MUND T BNI KAQ TA NDODH T. JET NUK MUND T BNI KUQ T TO NDODH T ON NDIKON. NË TË. NË TË. NDOSHTA NË TË. PERHAPET THE NË TË. P PRPARON M THE SHUM NË TË. SHPRNDON M THE SHUM FAMOUS NË TË. PERRKRAHEN SHEMBULLIN E SHNDETSHM PERRKRAHEN SHEMBULLIN E SHNDETSHM PERRHENI SHEMBULLIN E SHUM F T F FAMOHUAR PERRKRAHAS SHEMBULLIN E SH FNDETSHME T OF POLICIS PERRKRAHAS SHEMBULLIN E SHUM F T F FAMOZUAR T OF BRUTALITETIT POLICIK SHPRNDODHEN SHEMBULLIN E SH FNDETSH OFM T BR BRUTALITETIT POLICIKE SHPRNDODHEN SHEMBULLIN E SH FNDETSHME T BR BRUTALITETIT TOL POLICIS GJAT SHKOLLS E BRUTALITETIT POLICIKE GJAT SHKOLLS E BRUTALITETIT POLICIKE GJAT CIVIL-it E BRUTALITETIT POLICIKE GJAT T DREJTS CIVILE E BRUTALITETIT POLICIKE GJAT LVEVIZJES S R DREJTS CIVILE E BRUTALITETIT POLICIKE GJAT L MOVIZJES T R DREJTS CIVILE SHT E BRUTALITETIT POLICIKE GJAT LVEVIZJES T R DREJT CS CIVILE ISSHT E ZI Lëvizja për të DREJTAT CIVILE ISSHT E ZI Lëvizja e të DREJTILS CIVILE ISSHT E Diela e Zezë. E diel. E diel. JU E diel. TI MUNDESH E diel. TI MUND TE SHOHESH E diel. JU MUND TI KIJ KTU E diel. MUND T SE SHIJI K THT FOTO E diel. MUND T SE SHIJI KISTU FOTO FOTO. MUND T SE SHIJI KISTU FOTO FOTO. MUND T SE SHIJI KISTU FOTO FOTO. KJO MUND T SE SHIJI KISTU FOTO FOTO. KJO ËSHTË MUND T SE SHIJI KISTU FOTO FOTO. Kjo është e ardhmja MUND T SE SHIJI KISTU FOTO FOTO. KJO CONSHT CONGRESSMAN E ARDHME MUND T SE SHIJI KISTU FOTO FOTO. Kjo është e ardhmja CONGRESSMAN JOHN Kjo është e ardhmja CONGRESSMAN JOHN KJO ISSHT KONGRESMANI I ARDHME JOHN LEWIS, KJO ISSHT KONGRESMANI I ARDHME JOHN LEWIS, WHO Kjo është e ardhmja CONGRESSMAN JOHN LEWIS, WHO VDEKUR KJO ESHTE KONGRESMANI I ARDHME JOHN LEWIS, WHO VDEKUR A KJO ISSHT E ARDHME KONGRESMANI JOHN LEWIS, WHO VDEK P ARGJIGJ Kjo është e ardhmja CONGRESSMAN JOHN LEWIS, WHO VDEKUR DIT DITA KJO ISSHT E VGRRTETA KONGRESMANI JOHN LEWIS, WHO VDEKU AGO DITA AGO. LEWIS, WHO VDEKJE AGO DITA AGO. LEWIS, WHO VDEKJE AGO DITA AGO. HIS LEWIS, WHO VDEKJE AGO DITA AGO. SKULLI I TIJ LEWIS, WHO VDEKJE AGO DITA AGO. SHKOLLA E TIJ ISHTE LEWIS, WHO VDEKJE AGO DITA AGO. SKULLI I TIJ ASSHT FROKUAR LEWIS, WHO VDEKJE AGO DITA AGO. SKULLI I TIJ ISHTE FROKUAR DHE LEWIS, WHO VDEKJE AGO DITA AGO. KA SHKOLLI ASSHT FR FROKUAR DHE Ai KA SHKOLLI ASSHT FR FROKUAR DHE Ai SKULLI I TIJ FRSHT FR FROKUAR DHE TI MIR SKULLI I TIJ ISHTE FROKUAR DHE TI MIR SKULLI I TIJ ASSHT FR FROKUAR DHE TI M BNYR SC SHKURTT SKULLI I TIJ ASSHT FR FROKUAR DHE TI MBIJET SHKURTT E TIJ SKULLI I TIJ FRSHT FROKUAR DHE TI MBIJI SHKURTT E TIJ T TRET KULHA E TIJ FRSHT FR FJALTURSUAR DHE TI MBIJI SHKURTJET E TIJ T EN JETTS. PAS SHKURTJET E TIJ T EN JETTS. PAS SHKURTJET E TIJ T EN JETTS. PAS SHKURTJET E TIJ T EN JETTS. VEPRIMI PAS SHKURTJET E TIJ T EN JETTS. MBI VETE PAS SHKURTJET E TIJ T EN JETTS. VEPRIMI MBI ATA PAS SHKURTJET E TIJ T EN JETTS. VEPRIMI MBI ATA QE VEPRIMI MBI ATA QE VEPRIMI PVERR MNJACH QACHNJACHNACH VEPRIMI PVERR Q RENI KA NGJIT PORTLAND, SHKURTIMI PVERR KT Q RENANIN PORTLAND, KU VEPRIMI PVERR KT Q RENANIN PORTLAND, KU JANE NJERZIT Arritet në Portland, KU JANE POPULL Arriti në Portland, KU JANT PROTESTUAR NJERZIT Arritet në Portland, KU JENI NJERZIT që protestojnë dhe Arritet në Portland, KU JENI NJERZIT PROTESTUAR DHE SOLIDARITET. PROTESTUAR DHE SOLIDARITET. PROTESTUAR DHE SOLIDARITET. KETU PROTESTUAR DHE SOLIDARITET. KETU ESHTE PROTESTUAR DHE SOLIDARITET. KETU ISFAR PROTESTUAR DHE SOLIDARITET. KTU ISSHT WHFAR JEMI PROTESTUAR DHE SOLIDARITET. KTU ISSHT ATFAR T F GJITHA PROTESTUAR DHE SOLIDARITET. KETU ISFAR ATFAR T WE GJUAJM F NGA PROTESTUAR DHE SOLIDARITET. KTU ISSHT ATFAR KEMI GJUAR NGA 1965 KTU ISSHT ATFAR KEMI GJUAR NGA 1965 KETU ISFAR WEFAR T F GJUAJM F NGA 1965 IN KETU ISFAR WEFAR T F GJUAJM F NGA 1965 N IN TON KTU ISSHT ATFAR KEMI GJUAR NGA 1965 N65 VAULT TON. N V VAULT TONUR. N V VAULT TONUR. DHE N V VAULT TONUR. DHE PCRFSHIJET N V VAULT TONUR. DHE PCRFUNDON AN N V VAULT TONUR. DHE PCRFSHION NJ INT INTERVIST N V VAULT TONUR. DHE PCRFSHION NJ INT INTERVIST NGA DHE PCRFSHION NJ INT INTERVIST NGA DHE PCRFSHION NJ INT INTERVISTI NGA A DHE PCRFSHION NJ INT INTERVIST NGA një E Zezë DHE PCRFSHION NJ INT INTERVIST NGA një njeri i zi DHE PCRFSHION NJ INT INTERVIST NGA një njeri i zi DHE PCRFSHION NJ INT INTERVIST NGA një njeri i zi për PSE DHE PCRFSHION NJ INT INTERVIST NGA NJ MAN NJERI I Zezë P WHR PSE BARDH DHE PCRFSHION NJ INT INTERVIST NGA NJ MAN NJER MANZE E Zezë P WHR PSE NJERZIN E BARDH Një burrë i zi për PSE BARDH BOT Një njeri i zi në PSE NEVOJ NJERZIT Një njeri i zi për PSE BARDH T PE DUHET Një njeri i zi, P WHRSE POPULLI I BARDH DUHET T LE LEHT Një burrë i zi për PSE BARDH POPULLI DUHET T LE UDHNI [DUKE KËNDUAR] [DUKE KËNDUAR] . [DUKE KËNDUAR] . >> [DUKE KËNDUAR] . >> PER [DUKE KËNDUAR] . >> P THER T [DUKE KËNDUAR] . >> P THER PAR [DUKE KËNDUAR] . >> P FORR KOHA T F PAR [DUKE KËNDUAR] . >> P FORR KOHA TIR PAR NE [DUKE KËNDUAR] . >> P TR KOHA T F PAR JEMI >> P TR KOHA T F PAR JEMI >> P THER KOHA T F PAR JEMI duke folur >> P THER KOHA TIR PAR JEMI duke folur RRETH >> P THER KOHN E PAR JEMI duke folur rreth natyrës >> P THER KOHN E PAR JEMI duke folur RRETH AMERIKANEVE TIVE MIR, Duke folur për amerikanët natyralë, Duke folur për amerikanët natyralë, të ZI Duke folur për amerikanët natyralë, njerëzit e zi, Duke folur për amerikanët natyralë, NJER NATZIT E ZI, EVEN Duke folur për amerikanët natyralë, NJER NATZIT E Zezë, GJITHA E BARDH Duke folur për amerikanët natyralë, NJER NATZIT E ZI, NJEROPZIT E BARDH NJEREZE E ZI, NJE NJEREZ BARDH NJEREZE E ZI, PASQYRIMI I BARDH POPULLORE E BARDH NJEREZE E ZI, PASQYRIMIN E BARDH T PE POPULLS S BOT NJERZIT E ZI, PASQYRSIT E BARDH PE POPULLSIKE PR GRUPIN NJEREZE E ZI, PASQYRIMI I BARDH POPULLORE TIT BARDH P ONR DYQAN GROT E BARNAVE. NJEREZE E ZI, PASQYRIMI I BARDH POPULLORE TIT BARDH P ONR DYQAN GROT E BARNAVE. unë PIKETIMI P ONR DYQANET E VESHJEVE. unë PIKETIMI P ONR DYQANET E VESHJEVE. UNË MENDOJ PIKETIMI P ONR DYQANET E VESHJEVE. Unë mendoj se PIKETIMI P ONR DYQANET E VESHJEVE. Unë mendoj se numri PIKETIMI P ONR DYQANET E VESHJEVE. Unë mendoj se një numër PIKETIMI P ONR DYQANET E VESHJEVE. Unë mendoj se një numër i fortë PIKETIMI P ONR DYQANET E VESHJEVE. Unë mendoj se një numër i fortë është Mendoni NUMRI NJ ST FUQI IN Mendoni NUMRI NJR FUQI NR Mendoni NUMRI NJR FUQI N THE BOT Mendoni NUMRI NJR FUQI N IN BOT ISSHT THINK NUMRI NJR FUQI N IN BOT ISSHT NJERI Mendoni se një numër i fortë është në të gjithë botën, të drejtat e njeriut. Bota është e DREJTA NJERZORE. Bota është e DREJTA NJERZORE. FALEMINDERIT Bota është e DREJTA NJERZORE. FALEMINDERIT TA Bota është e DREJTA NJERZORE. Faleminderit për këtë Bota është e DREJTA NJERZORE. FALEMINDERIT T TH KJO RINJ Bota është e DREJTA NJERZORE. FALEMINDERIT T TH KISTO BNJ RINJ Bota është e DREJTA NJERZORE. FALEMINDERIT TIS KISTO RINJ F WHMIJ FALEMINDERIT TIS KISTO RINJ F WHMIJ FALEMINDERIT NIS KISTO RIN FIDMIJN DHE FALEMINDERIT T TH KISTU RINJ F KMIJN DHE TIJ FALEMINDERIT T TH KISTU RINJ K FIDMIJT DHE DUAJTJEN E TIJ FALEMINDERIT T TH KISTU RINDJEN FITMIJ ANDN DHE D AGJIGJEN E TIJ NE FALEMINDERIT T TH KISTID RINJ F KMIJ KT FIDMIJ AND DHE DUAJTJEN E TIJ JEMI DHE VESHTMIA E TIJ JEMI DHE VESHTMIA E TIJ Ne jemi duke folur DHE DUAJTSIA E K WETI JEMI duke folur rreth saj DHE DUAJTISSIA E K WETI JEMI duke folur rreth tij DHE VESHTMIA E TIJ Ne po flasim për atë sot. Duke folur për TANI. Duke folur për TANI. >> Duke folur për TANI. >> JU Duke folur për TANI. >> JU MENDONI Duke folur për TANI. >> JU MENDONI TI Duke folur për TANI. >> JU mendoni se është Duke folur për TANI. >> JU mendoni se po shkon Duke folur për TANI. >> JU mendoni se po shkon Duke folur për TANI. >> JU mendoni se do të jetë >> JU mendoni se do të jetë >> JU MENDONI se po shkon të jetë >> JU MENDONI se po shkon të jetë I RINI >> JU MENDONI Q DO T TO BNI BARDH E RINJ >> JU MENDONI Q DO T TO BN FMIJ YT E RINJ T BARDH >> JU MENDONI Q DUHET T BE BNI BARDH E RINJ F KMIJ QAT >> JU MENDONI Q DUHET T BNI F WHMIJ YT E RINJ K F KMIJT Q TH DO T BNI BARDHI I RINJ FEMIJE QAT DO T BNI BARDHI I RINJ FEMIJE Q TH DO T F FONTE BARDHI I RI FEMIJET QAT DO T F FAMIN BARDHI I RI FEMIJET QAT DO T F FAMIN NJER HZIN BARDHI I RINJ FEMIJE Q TH DO T F FAMIN T R DREJTAT NJERZORE PARA T DREJTAT E NJERIUT PARA KAMPJEN E T R DREJTAVE NJERZORE? FUSHATA? FUSHATA? >> FUSHATA? >> Unë FUSHATA? >> Unë mendoj FUSHATA? >> Unë mendoj se FUSHATA? >> Unë mendoj se E Zeza FUSHATA? >> Unë mendoj PANTHERS E Zezë >> Unë mendoj PANTHERS E Zezë >> Unë mendoj se pantallona të zeza dhe >> Unë mendoj se Panelet e zeza dhe ato >> Unë mendoj për pankarta të zeza dhe të zeza >> Unë mendoj për pankarta të zeza dhe ushtarak të zi >> Unë mendoj për pankarta të zeza dhe grupet e zeza ushtarake DHE GRUPET E MJETERAVE TE ZI DHE GRUPET E ZIJT BL MILITANTE JAN DHE GRUPET E MIRAJTILSME BLACK po veprojnë DHE GRUPET E ZIJT MILITANTE JAN DO TING BINGNI T TYRE DHE GRUPET E ZIJTIL MILITANTE JAN DO TING BINGNI T TH GJITHA. DHE GRUPET E ZIJTIL MILITANTE JAN DO TING BINGNI T TH GJITHA. NË DHE GRUPET E ZIJTIL MILITANTE JAN DO TING BINGNI T TH GJITHA. N THE T Po i bëjnë gjërat e tyre. N THE T Po i bëjnë gjërat e tyre. N ZI Po i bëjnë gjërat e tyre. N D TAT DHNAT E ZI Po i bëjnë gjërat e tyre. N D TAT DHANAT E Zezë NE Po i bëjnë gjërat e tyre. N D TAT DHANAT E ZIM KEMI Po i bëjnë gjërat e tyre. N D TAT DHANAT E ZIJM WE KEMI Po i bëjnë gjërat e tyre. N D TAT DHNAT E ZIM WE KEMI M LSIM T DHANAT E ZIJM WE KEMI MSUAR T DHANAT E ZIJM WE KA KEMI NJERZ T L MSUAR T DHANAT E ZIJM WE KEMI VJETAR TIL VJET NJERZIT T DHANAT E ZIJM WE KEMI KND PER T VDEKUR NJERZIT T DHANAT E ZIJM WE KA KEMI NJER PEZ T L VDEKUAR të vrarë nga T DHANAT E ZIJM WE KA KEMI NJER PEZ T L VDEKUAR të vrarë nga BARDHI NJERZIT E VJETUR NGA BARDH NJERZIT VARILN NGA POLITIKA E BARDH NJERZIT E VJETUR NGA POLICIA E BARDH T B B BNI NJERZIT E VJETUR NGA POLITIKA E BARDH B SI SHQIPRI NJERZIT E VJETUR NGA POLITIKA E BARDH B SI T BNI NJERZIT E VLERUAR NGA POLITIKA E BARDH B T B BNI E Zezë POLICIA SI T BESHT POLICIA NDRMARR PANETERSRVE T BL ZI. Panthers. Panthers. KA Panthers. KJO ISSHT Panthers. ATY ESHTE NJE Panthers. KJO SHT A PARAQITJE Panthers. K ISTU KA NEVOJ PARAQITUR Panthers. K ISTU KA NEVOJ PARAQITJE K ISTU KA NEVOJ PARAQITJE K ISTU KA NEVOJ KALIMI P FORR T THE K ISTU KA NEVOJ PARAQITJE P THER ZI K ISTU KANE DREJT T DUHET P FORR PANTE T BL ZI K ISTU KA NEVOJ KUFIZUAR P FORR PANETERS E Zezë në K ISTU KA DUHET P TRMBLEDHJE PTHR PANETERS E Zezë N THE K ISTU KANE DREJT T DUHET P FORR PANTTHRT E Zezë në të Zezë PANTERSRT E ZBAT INM N IN ZI PANET E ZI në komunitetin e zi PANETERS E Zezë N IN SHOQR T COMM KOMUNITETIT TE ZI PANTERSRET E Zezë N COMM KOMUNITETIN E ZIQ BS SI KETO PANETERSRET E Zeza në Komunitetin e Zi, pasi që janë PANETERSRET E Zeza në Komunitetin e Zi, pasi që janë KOMUNITETI QEC SI JAN. A KOMUNITETI, sepse janë më të ulta KOMUNITETI, pasi që janë një shumicë e ulët KOMUNITETI SI KAN JAN A SHUM T SHUM KOMUNITETI, pasi që janë një pjesë e ulët e tërë KOMUNITETI QE SI JAN A SHUM T GJITHA SHUM E ZI KOMUNITETI SI KAN JAN A SHUM T GJITHA SHUM FOLKA T ZI SHUM T GJITHA SHUM OF FOLKA T ZI SHUM T GJITHA T L SHUM OF TOL ZEMRS T BL ZEMRS Q SHUM T GJITHA T OF SHUMOL T F ZHARRJEVE T BL ZI që janë SHUM T DYT T OF SHUM T ZGJIDHJEVE T BL ZI që janë të frikësuar SHUM T GJITHA T OF SHUM F T F ZGJIDHJEVE T BL ZI që janë të frikësuar SHUM T GJITHA T OF SHUM F T ZGJIDHJEVE T BL ZI që janë të frikësuar SHUM T GJITHA T OF GJITHA TACK ZEMRUARA QACK JAN T SC frikësuar nga e bardha QE JANE I frikësuar nga BARDHI QE JANE I frikësuar nga politika e Bardhë. POLICIA. POLICIA. POLICIA. E ZI POLICIA. PANET E ZI POLICIA. PANET E Zezë që janë POLICIA. PANET E Zezë që po vazhdojnë POLICIA. PANETERSS E Zezë që janë në PANETERSS E Zezë që janë në PANETERSS E Zezë që janë në skenë PANET E Zezë që janë në skenë Bëni PANTERSRET E Zezë që janë në skenë Bëni PANET E VLERA Q BE JAN P SCR Skenë Bëni BARDHIN PANET E Zezë që janë në skenë Bëni Polisin e Bardhë Skena Bëni politikën e bardhë Skena Bëni SHQYRTIMIN E POLITIKS S BARDH Skena Bëni SHQYRTIMIN E POLITIKS SIT BARDH A Skena Bëni politikën e bardhë duke folur për një të vogël Skena Bëni më shumë politikë të bardhë politikën Skena Bëni politikën e bardhë, duke e mbajtur më shumë kujdes. B WNI NJ A LITTLE M M SHUM KUJDES. B WNI NJ A LITTLE M M SHUM KUJDES. NE B WNI NJ A LITTLE M M SHUM KUJDES. NE JEMI B WNI NJ A LITTLE M M SHUM KUJDES. JEMI duke folur B WNI NJ A LITTLE M M SHUM KUJDES. JEMI duke folur rreth B WNI NJ A LITTLE M M SHUM KUJDES. JEMI duke folur rreth B WNI NJ A LITTLE M M SHUM KUJDES. Ne po flasim për fuqinë, Ne po flasim për fuqinë, JEMI duke folur RRETH Fuqisë, THE Ne po flasim për fuqinë, forcën, JEMI duke folur RRETH FUQIS THE, FORCE, QE JEMI duke folur RRETH FUQIS THE, FORCE, WHITE WHITE JEMI duke folur RRETH FUQIS THE, FORCS, QAT B .R FMIJT JEMI duke folur RRETH FUQIS THE, FORCS, QAT KAN B KR K FMIJT FORC, Q BITN VETEM KIDSMBT FORC, Q TH BITR FIDSMIJ HAT KAN FORC, Q BR FIDSMIJ HAT KAN THE Fuqinë. FORC, Q BR FIDSMIJ HAT KAN THE Fuqinë. ATA FORC, Q BR FIDSMIJ HAT KAN THE Fuqinë. ATA BEJNE FORC, Q BR FIDSMIJ HAT KAN THE Fuqinë. ATA NUK BËJNË FORC, Q BR FIDSMIJ HAT KAN THE Fuqinë. NUK KAN TO FORC, Q BR FIDSMIJ HAT KAN THE Fuqinë. ATA NUK KANE FUQIA. ATA NUK KANE FUQIA. NUK DO T TO DUHET T TO FUQIA. NUK KAN T DUHET T TO KET FUQIA. NUK KAN T DUHET T TO KEMI HOSTILE FUQIA. NUK KAN T DUHET T HA KENI KUSHTET THEMELORE T KENI ATTITUDIME T H HUAJ T HA KENI ATTITUDIME TOST HUAJT TME DREJT TI KENI ATTITUES TOST HUAJ SI TYRE TI KENI ATTITUES TOST HUAJ N T QYTETAR OT TAN. DREJT QYTETEVE TONA. DREJT QYTETEVE TONA. IF DREJT QYTETEVE TONA. NSE BARDH DREJT QYTETEVE TONA. NSE F WHMIJT E BARDH DREJT QYTETEVE TONA. NSE KAFSHM FIDSMIJ KT E FMIJVE DREJT QYTETEVE TONA. NSE FEMIJET E BARDH K FIDSMIJT DREJT QYTETEVE TONA. NSE F KMIJ KT E FMIJVE T AS PYETAR P PER Paqe, NSE F KMIJ KT E FMIJVE T AS PYETAR P PER Paqe, NSE FEMIJET E BARDHIDS FIDSMIJ FOR P FORR PAQE, IT NSE FEMIJET E BARDH FIDSMIJ FOR P FORR PAQE, DUHET

KGW Vault: Protesta e Portlandit në 1965 si reagim ndaj të Dielës së Përgjakshme të Selmës

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0.333" dur="0.067"> HISTORIA </text>
<text sub="clublinks" start="0.4" dur="0.067"> HISTORIA POR </text>
<text sub="clublinks" start="0.467" dur="0.1"> HISTORIA POR JU </text>
<text sub="clublinks" start="0.567" dur="0.233"> HISTORIA POR JET </text>
<text sub="clublinks" start="0.8" dur="0.534"> HISTORIA POR JU DUHET T MENDINI </text>
<text sub="clublinks" start="1.334" dur="0.134"> HISTORIA POR JU DO T TH MENDONI TI </text>
<text sub="clublinks" start="1.468" dur="0.066"> HISTORIA POR JU DUHET TIN MENDONI TY DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="1.534" dur="0.1"> HISTORIA POR JU DUHET TIN MENI T PRDORET </text>
<text sub="clublinks" start="1.634" dur="0.167"> HISTORIA POR JU DUHET TIN MENI T PRDORNI ZJARR </text>
<text sub="clublinks" start="1.801" dur="0.167"> HISTORIA POR JU DUHET TIN MENI T PRDORNI HIJE Zjarri </text>
<text sub="clublinks" start="1.968" dur="0.367"> HISTORIA POR TI DUHET TIN MUND T PRDORNI TOS GJITHA TI Zjarrit </text>
<text sub="clublinks" start="2.335" dur="0.334"> DUHET T US PRDORNI FIRE zjarri </text>
<text sub="clublinks" start="2.669" dur="0.1"> DUHET TE PRDORNI QOSNDRIME T Zjarrit N PRO PROTESTERS, </text>
<text sub="clublinks" start="2.769" dur="0.133"> DUHET T US PRDORNI QOSNDRIME TI Zjarrit N PRO PROTESTERERST, NUK DO </text>
<text sub="clublinks" start="2.902" dur="0.067"> DUHET T US PRDORNI TOS GJITHA ZJARRI P PROR PROTESTER ,T, NUK EMAIL </text>
<text sub="clublinks" start="2.969" dur="0.734"> DUHET TE PRDORNI HIJE T F Zjarrit N ON PROTESTERT, MOS EMAIL ME </text>
<text sub="clublinks" start="3.703" dur="0.234"> PROTESTER DT, MOS EMAIL ME </text>
<text sub="clublinks" start="3.937" dur="0.067"> Protestuesit, NUK E MUND T BNI </text>
<text sub="clublinks" start="4.004" dur="0.567"> Protestuesit, NUK E MUND T BNI N IT TI. </text>
<text sub="clublinks" start="4.571" dur="0.2"> RRETH IT. </text>
<text sub="clublinks" start="4.771" dur="0.1"> RRETH IT. UNE JAM </text>
<text sub="clublinks" start="4.871" dur="0.134"> RRETH IT. UNE NUK JAM </text>
<text sub="clublinks" start="5.005" dur="0.066"> RRETH IT. UNË NUK KAM FRIKË </text>
<text sub="clublinks" start="5.071" dur="0.167"> RRETH IT. NUK MUND TRA frikësohem </text>
<text sub="clublinks" start="5.238" dur="0.234"> RRETH IT. NUK MUND TRA BNI KUFIZUAR </text>
<text sub="clublinks" start="5.472" dur="0.133"> RRETH IT. NUK MUND TRA BNI KAQ TA NDODH </text>
<text sub="clublinks" start="5.605" dur="0.968"> RRETH IT. NUK MUND T BNI KAQ TA NDODH </text>
<text sub="clublinks" start="6.573" dur="0.167"> NUK MUND T BNI KAQ TA NDODH </text>
<text sub="clublinks" start="6.74" dur="1.935"> NUK MUND T BNI KAQ TA NDODH T. JET </text>
<text sub="clublinks" start="8.675" dur="0.567"> NUK MUND T BNI KUQ T TO NDODH T ON NDIKON. </text>
<text sub="clublinks" start="9.242" dur="0.267"> NË TË. </text>
<text sub="clublinks" start="9.509" dur="0.1"> NË TË. NDOSHTA </text>
<text sub="clublinks" start="9.609" dur="0.1"> NË TË. PERHAPET THE </text>
<text sub="clublinks" start="9.709" dur="0.134"> NË TË. P PRPARON M THE SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="9.843" dur="0.133"> NË TË. SHPRNDON M THE SHUM FAMOUS </text>
<text sub="clublinks" start="9.976" dur="0.267"> NË TË. PERRKRAHEN SHEMBULLIN E SHNDETSHM </text>
<text sub="clublinks" start="10.243" dur="0.167"> PERRKRAHEN SHEMBULLIN E SHNDETSHM </text>
<text sub="clublinks" start="10.41" dur="0.534"> PERRHENI SHEMBULLIN E SHUM F T F FAMOHUAR </text>
<text sub="clublinks" start="10.944" dur="0.567"> PERRKRAHAS SHEMBULLIN E SH FNDETSHME T OF POLICIS </text>
<text sub="clublinks" start="11.511" dur="1.068"> PERRKRAHAS SHEMBULLIN E SHUM F T F FAMOZUAR T OF BRUTALITETIT POLICIK </text>
<text sub="clublinks" start="12.579" dur="0.066"> SHPRNDODHEN SHEMBULLIN E SH FNDETSH OFM T BR BRUTALITETIT POLICIKE </text>
<text sub="clublinks" start="12.645" dur="0.468"> SHPRNDODHEN SHEMBULLIN E SH FNDETSHME T BR BRUTALITETIT TOL POLICIS GJAT SHKOLLS </text>
<text sub="clublinks" start="13.113" dur="0.233"> E BRUTALITETIT POLICIKE GJAT SHKOLLS </text>
<text sub="clublinks" start="13.346" dur="0.401"> E BRUTALITETIT POLICIKE GJAT CIVIL-it </text>
<text sub="clublinks" start="13.747" dur="6.473"> E BRUTALITETIT POLICIKE GJAT T DREJTS CIVILE </text>
<text sub="clublinks" start="20.22" dur="0.033"> E BRUTALITETIT POLICIKE GJAT LVEVIZJES S R DREJTS CIVILE </text>
<text sub="clublinks" start="20.253" dur="0.234"> E BRUTALITETIT POLICIKE GJAT L MOVIZJES T R DREJTS CIVILE SHT </text>
<text sub="clublinks" start="20.487" dur="0.333"> E BRUTALITETIT POLICIKE GJAT LVEVIZJES T R DREJT CS CIVILE ISSHT E ZI </text>
<text sub="clublinks" start="20.82" dur="0.267"> Lëvizja për të DREJTAT CIVILE ISSHT E ZI </text>
<text sub="clublinks" start="21.087" dur="0.1"> Lëvizja e të DREJTILS CIVILE ISSHT E Diela e Zezë. </text>
<text sub="clublinks" start="21.187" dur="0.201"> E diel. </text>
<text sub="clublinks" start="21.388" dur="0.1"> E diel. JU </text>
<text sub="clublinks" start="21.488" dur="0.1"> E diel. TI MUNDESH </text>
<text sub="clublinks" start="21.588" dur="0.133"> E diel. TI MUND TE SHOHESH </text>
<text sub="clublinks" start="21.721" dur="0.134"> E diel. JU MUND TI KIJ KTU </text>
<text sub="clublinks" start="21.855" dur="0.1"> E diel. MUND T SE SHIJI K THT FOTO </text>
<text sub="clublinks" start="21.955" dur="0.3"> E diel. MUND T SE SHIJI KISTU FOTO FOTO. </text>
<text sub="clublinks" start="22.255" dur="0.2"> MUND T SE SHIJI KISTU FOTO FOTO. </text>
<text sub="clublinks" start="22.455" dur="0.067"> MUND T SE SHIJI KISTU FOTO FOTO. KJO </text>
<text sub="clublinks" start="22.522" dur="0.133"> MUND T SE SHIJI KISTU FOTO FOTO. KJO ËSHTË </text>
<text sub="clublinks" start="22.655" dur="0.201"> MUND T SE SHIJI KISTU FOTO FOTO. Kjo është e ardhmja </text>
<text sub="clublinks" start="22.856" dur="0.1"> MUND T SE SHIJI KISTU FOTO FOTO. KJO CONSHT CONGRESSMAN E ARDHME </text>
<text sub="clublinks" start="22.956" dur="0.3"> MUND T SE SHIJI KISTU FOTO FOTO. Kjo është e ardhmja CONGRESSMAN JOHN </text>
<text sub="clublinks" start="23.256" dur="0.234"> Kjo është e ardhmja CONGRESSMAN JOHN </text>
<text sub="clublinks" start="23.49" dur="0.1"> KJO ISSHT KONGRESMANI I ARDHME JOHN LEWIS, </text>
<text sub="clublinks" start="23.59" dur="0.1"> KJO ISSHT KONGRESMANI I ARDHME JOHN LEWIS, WHO </text>
<text sub="clublinks" start="23.69" dur="0.534"> Kjo është e ardhmja CONGRESSMAN JOHN LEWIS, WHO VDEKUR </text>
<text sub="clublinks" start="24.224" dur="0.167"> KJO ESHTE KONGRESMANI I ARDHME JOHN LEWIS, WHO VDEKUR A </text>
<text sub="clublinks" start="24.391" dur="0.9"> KJO ISSHT E ARDHME KONGRESMANI JOHN LEWIS, WHO VDEK P ARGJIGJ </text>
<text sub="clublinks" start="25.291" dur="0.234"> Kjo është e ardhmja CONGRESSMAN JOHN LEWIS, WHO VDEKUR DIT DITA </text>
<text sub="clublinks" start="25.525" dur="0.567"> KJO ISSHT E VGRRTETA KONGRESMANI JOHN LEWIS, WHO VDEKU AGO DITA AGO. </text>
<text sub="clublinks" start="26.092" dur="0.2"> LEWIS, WHO VDEKJE AGO DITA AGO. </text>
<text sub="clublinks" start="26.292" dur="0.134"> LEWIS, WHO VDEKJE AGO DITA AGO. HIS </text>
<text sub="clublinks" start="26.426" dur="0.467"> LEWIS, WHO VDEKJE AGO DITA AGO. SKULLI I TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="26.893" dur="2.669"> LEWIS, WHO VDEKJE AGO DITA AGO. SHKOLLA E TIJ ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="29.562" dur="0.468"> LEWIS, WHO VDEKJE AGO DITA AGO. SKULLI I TIJ ASSHT FROKUAR </text>
<text sub="clublinks" start="30.03" dur="0.166"> LEWIS, WHO VDEKJE AGO DITA AGO. SKULLI I TIJ ISHTE FROKUAR DHE </text>
<text sub="clublinks" start="30.196" dur="0.367"> LEWIS, WHO VDEKJE AGO DITA AGO. KA SHKOLLI ASSHT FR FROKUAR DHE Ai </text>
<text sub="clublinks" start="30.563" dur="0.201"> KA SHKOLLI ASSHT FR FROKUAR DHE Ai </text>
<text sub="clublinks" start="30.764" dur="0.066"> SKULLI I TIJ FRSHT FR FROKUAR DHE TI MIR </text>
<text sub="clublinks" start="30.83" dur="0.1"> SKULLI I TIJ ISHTE FROKUAR DHE TI MIR </text>
<text sub="clublinks" start="30.93" dur="0.101"> SKULLI I TIJ ASSHT FR FROKUAR DHE TI M BNYR SC SHKURTT </text>
<text sub="clublinks" start="31.031" dur="0.3"> SKULLI I TIJ ASSHT FR FROKUAR DHE TI MBIJET SHKURTT E TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="31.331" dur="0.167"> SKULLI I TIJ FRSHT FROKUAR DHE TI MBIJI SHKURTT E TIJ T TRET </text>
<text sub="clublinks" start="31.498" dur="0.267"> KULHA E TIJ FRSHT FR FJALTURSUAR DHE TI MBIJI SHKURTJET E TIJ T EN JETTS. </text>
<text sub="clublinks" start="31.765" dur="0.166"> PAS SHKURTJET E TIJ T EN JETTS. </text>
<text sub="clublinks" start="31.931" dur="0.167"> PAS SHKURTJET E TIJ T EN JETTS. </text>
<text sub="clublinks" start="32.098" dur="0.1"> PAS SHKURTJET E TIJ T EN JETTS. VEPRIMI </text>
<text sub="clublinks" start="32.198" dur="0.1"> PAS SHKURTJET E TIJ T EN JETTS. MBI VETE </text>
<text sub="clublinks" start="32.298" dur="0.167"> PAS SHKURTJET E TIJ T EN JETTS. VEPRIMI MBI ATA </text>
<text sub="clublinks" start="32.465" dur="0.901"> PAS SHKURTJET E TIJ T EN JETTS. VEPRIMI MBI ATA QE </text>
<text sub="clublinks" start="33.366" dur="0.267"> VEPRIMI MBI ATA QE </text>
<text sub="clublinks" start="33.633" dur="2.403"> VEPRIMI PVERR MNJACH QACHNJACHNACH </text>
<text sub="clublinks" start="36.036" dur="0.1"> VEPRIMI PVERR Q RENI KA NGJIT PORTLAND, </text>
<text sub="clublinks" start="36.136" dur="0.2"> SHKURTIMI PVERR KT Q RENANIN PORTLAND, KU </text>
<text sub="clublinks" start="36.336" dur="0.333"> VEPRIMI PVERR KT Q RENANIN PORTLAND, KU JANE NJERZIT </text>
<text sub="clublinks" start="36.669" dur="0.301"> Arritet në Portland, KU JANE POPULL </text>
<text sub="clublinks" start="36.97" dur="0.067"> Arriti në Portland, KU JANT PROTESTUAR NJERZIT </text>
<text sub="clublinks" start="37.037" dur="0.233"> Arritet në Portland, KU JENI NJERZIT që protestojnë dhe </text>
<text sub="clublinks" start="37.27" dur="0.1"> Arritet në Portland, KU JENI NJERZIT PROTESTUAR DHE SOLIDARITET. </text>
<text sub="clublinks" start="37.37" dur="0.2"> PROTESTUAR DHE SOLIDARITET. </text>
<text sub="clublinks" start="37.57" dur="0.067"> PROTESTUAR DHE SOLIDARITET. KETU </text>
<text sub="clublinks" start="37.637" dur="0.1"> PROTESTUAR DHE SOLIDARITET. KETU ESHTE </text>
<text sub="clublinks" start="37.737" dur="0.067"> PROTESTUAR DHE SOLIDARITET. KETU ISFAR </text>
<text sub="clublinks" start="37.804" dur="0.2"> PROTESTUAR DHE SOLIDARITET. KTU ISSHT WHFAR JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="38.004" dur="0.134"> PROTESTUAR DHE SOLIDARITET. KTU ISSHT ATFAR T F GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="38.138" dur="0.233"> PROTESTUAR DHE SOLIDARITET. KETU ISFAR ATFAR T WE GJUAJM F NGA </text>
<text sub="clublinks" start="38.371" dur="0.334"> PROTESTUAR DHE SOLIDARITET. KTU ISSHT ATFAR KEMI GJUAR NGA 1965 </text>
<text sub="clublinks" start="38.705" dur="0.167"> KTU ISSHT ATFAR KEMI GJUAR NGA 1965 </text>
<text sub="clublinks" start="38.872" dur="0.066"> KETU ISFAR WEFAR T F GJUAJM F NGA 1965 IN </text>
<text sub="clublinks" start="38.938" dur="0.134"> KETU ISFAR WEFAR T F GJUAJM F NGA 1965 N IN TON </text>
<text sub="clublinks" start="39.072" dur="0.233"> KTU ISSHT ATFAR KEMI GJUAR NGA 1965 N65 VAULT TON. </text>
<text sub="clublinks" start="39.305" dur="0.201"> N V VAULT TONUR. </text>
<text sub="clublinks" start="39.506" dur="0.166"> N V VAULT TONUR. DHE </text>
<text sub="clublinks" start="39.672" dur="0.301"> N V VAULT TONUR. DHE PCRFSHIJET </text>
<text sub="clublinks" start="39.973" dur="0.267"> N V VAULT TONUR. DHE PCRFUNDON AN </text>
<text sub="clublinks" start="40.24" dur="0.133"> N V VAULT TONUR. DHE PCRFSHION NJ INT INTERVIST </text>
<text sub="clublinks" start="40.373" dur="0.334"> N V VAULT TONUR. DHE PCRFSHION NJ INT INTERVIST NGA </text>
<text sub="clublinks" start="40.707" dur="0.167"> DHE PCRFSHION NJ INT INTERVIST NGA </text>
<text sub="clublinks" start="40.874" dur="0.133"> DHE PCRFSHION NJ INT INTERVISTI NGA A </text>
<text sub="clublinks" start="41.007" dur="0.067"> DHE PCRFSHION NJ INT INTERVIST NGA një E Zezë </text>
<text sub="clublinks" start="41.074" dur="0.667"> DHE PCRFSHION NJ INT INTERVIST NGA një njeri i zi </text>
<text sub="clublinks" start="41.741" dur="1.035"> DHE PCRFSHION NJ INT INTERVIST NGA një njeri i zi </text>
<text sub="clublinks" start="42.776" dur="0.5"> DHE PCRFSHION NJ INT INTERVIST NGA një njeri i zi për PSE </text>
<text sub="clublinks" start="43.276" dur="0.2"> DHE PCRFSHION NJ INT INTERVIST NGA NJ MAN NJERI I Zezë P WHR PSE BARDH </text>
<text sub="clublinks" start="43.476" dur="0.301"> DHE PCRFSHION NJ INT INTERVIST NGA NJ MAN NJER MANZE E Zezë P WHR PSE NJERZIN E BARDH </text>
<text sub="clublinks" start="43.777" dur="0.2"> Një burrë i zi për PSE BARDH BOT </text>
<text sub="clublinks" start="43.977" dur="0.067"> Një njeri i zi në PSE NEVOJ NJERZIT </text>
<text sub="clublinks" start="44.044" dur="0.1"> Një njeri i zi për PSE BARDH T PE DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="44.144" dur="0.667"> Një njeri i zi, P WHRSE POPULLI I BARDH DUHET T LE LEHT </text>
<text sub="clublinks" start="44.811" dur="13.013"> Një burrë i zi për PSE BARDH POPULLI DUHET T LE UDHNI </text>
<text sub="clublinks" start="81.714" dur="4.939"> [DUKE KËNDUAR] </text>
<text sub="clublinks" start="86.653" dur="0.734"> [DUKE KËNDUAR] . </text>
<text sub="clublinks" start="87.387" dur="0.1"> [DUKE KËNDUAR] . >> </text>
<text sub="clublinks" start="87.487" dur="0.067"> [DUKE KËNDUAR] . >> PER </text>
<text sub="clublinks" start="87.554" dur="0.767"> [DUKE KËNDUAR] . >> P THER T </text>
<text sub="clublinks" start="88.321" dur="0.367"> [DUKE KËNDUAR] . >> P THER PAR </text>
<text sub="clublinks" start="88.688" dur="0.434"> [DUKE KËNDUAR] . >> P FORR KOHA T F PAR </text>
<text sub="clublinks" start="89.122" dur="0.167"> [DUKE KËNDUAR] . >> P FORR KOHA TIR PAR NE </text>
<text sub="clublinks" start="89.289" dur="0.967"> [DUKE KËNDUAR] . >> P TR KOHA T F PAR JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="90.256" dur="0.267"> >> P TR KOHA T F PAR JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="90.523" dur="0.801"> >> P THER KOHA T F PAR JEMI duke folur </text>
<text sub="clublinks" start="91.324" dur="0.467"> >> P THER KOHA TIR PAR JEMI duke folur RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="91.791" dur="0.301"> >> P THER KOHN E PAR JEMI duke folur rreth natyrës </text>
<text sub="clublinks" start="92.092" dur="0.834"> >> P THER KOHN E PAR JEMI duke folur RRETH AMERIKANEVE TIVE MIR, </text>
<text sub="clublinks" start="92.926" dur="0.233"> Duke folur për amerikanët natyralë, </text>
<text sub="clublinks" start="93.159" dur="0.134"> Duke folur për amerikanët natyralë, të ZI </text>
<text sub="clublinks" start="93.293" dur="0.1"> Duke folur për amerikanët natyralë, njerëzit e zi, </text>
<text sub="clublinks" start="93.393" dur="0.801"> Duke folur për amerikanët natyralë, NJER NATZIT E ZI, EVEN </text>
<text sub="clublinks" start="94.194" dur="1.768"> Duke folur për amerikanët natyralë, NJER NATZIT E Zezë, GJITHA E BARDH </text>
<text sub="clublinks" start="95.962" dur="0.234"> Duke folur për amerikanët natyralë, NJER NATZIT E ZI, NJEROPZIT E BARDH </text>
<text sub="clublinks" start="96.196" dur="0.3"> NJEREZE E ZI, NJE NJEREZ BARDH </text>
<text sub="clublinks" start="96.496" dur="0.033"> NJEREZE E ZI, PASQYRIMI I BARDH POPULLORE E BARDH </text>
<text sub="clublinks" start="96.529" dur="0.568"> NJEREZE E ZI, PASQYRIMIN E BARDH T PE POPULLS S BOT </text>
<text sub="clublinks" start="97.097" dur="0.9"> NJERZIT E ZI, PASQYRSIT E BARDH PE POPULLSIKE PR GRUPIN </text>
<text sub="clublinks" start="97.997" dur="0.234"> NJEREZE E ZI, PASQYRIMI I BARDH POPULLORE TIT BARDH P ONR DYQAN GROT E BARNAVE. </text>
<text sub="clublinks" start="98.231" dur="0.4"> NJEREZE E ZI, PASQYRIMI I BARDH POPULLORE TIT BARDH P ONR DYQAN GROT E BARNAVE. unë </text>
<text sub="clublinks" start="98.631" dur="0.234"> PIKETIMI P ONR DYQANET E VESHJEVE. unë </text>
<text sub="clublinks" start="98.865" dur="0.1"> PIKETIMI P ONR DYQANET E VESHJEVE. UNË MENDOJ </text>
<text sub="clublinks" start="98.965" dur="0.367"> PIKETIMI P ONR DYQANET E VESHJEVE. Unë mendoj se </text>
<text sub="clublinks" start="99.332" dur="0.134"> PIKETIMI P ONR DYQANET E VESHJEVE. Unë mendoj se numri </text>
<text sub="clublinks" start="99.466" dur="0.867"> PIKETIMI P ONR DYQANET E VESHJEVE. Unë mendoj se një numër </text>
<text sub="clublinks" start="100.333" dur="0.067"> PIKETIMI P ONR DYQANET E VESHJEVE. Unë mendoj se një numër i fortë </text>
<text sub="clublinks" start="100.4" dur="0.067"> PIKETIMI P ONR DYQANET E VESHJEVE. Unë mendoj se një numër i fortë është </text>
<text sub="clublinks" start="100.467" dur="0.2"> Mendoni NUMRI NJ ST FUQI IN </text>
<text sub="clublinks" start="100.667" dur="0.267"> Mendoni NUMRI NJR FUQI NR </text>
<text sub="clublinks" start="100.934" dur="0.167"> Mendoni NUMRI NJR FUQI N THE BOT </text>
<text sub="clublinks" start="101.101" dur="0.767"> Mendoni NUMRI NJR FUQI N IN BOT ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="101.868" dur="0.4"> THINK NUMRI NJR FUQI N IN BOT ISSHT NJERI </text>
<text sub="clublinks" start="102.268" dur="0.401"> Mendoni se një numër i fortë është në të gjithë botën, të drejtat e njeriut. </text>
<text sub="clublinks" start="102.669" dur="0.233"> Bota është e DREJTA NJERZORE. </text>
<text sub="clublinks" start="102.902" dur="0.067"> Bota është e DREJTA NJERZORE. FALEMINDERIT </text>
<text sub="clublinks" start="102.969" dur="0.1"> Bota është e DREJTA NJERZORE. FALEMINDERIT TA </text>
<text sub="clublinks" start="103.069" dur="0.134"> Bota është e DREJTA NJERZORE. Faleminderit për këtë </text>
<text sub="clublinks" start="103.203" dur="0.767"> Bota është e DREJTA NJERZORE. FALEMINDERIT T TH KJO RINJ </text>
<text sub="clublinks" start="103.97" dur="0.968"> Bota është e DREJTA NJERZORE. FALEMINDERIT T TH KISTO BNJ RINJ </text>
<text sub="clublinks" start="104.938" dur="0.567"> Bota është e DREJTA NJERZORE. FALEMINDERIT TIS KISTO RINJ F WHMIJ </text>
<text sub="clublinks" start="105.505" dur="0.167"> FALEMINDERIT TIS KISTO RINJ F WHMIJ </text>
<text sub="clublinks" start="105.672" dur="0.434"> FALEMINDERIT NIS KISTO RIN FIDMIJN DHE </text>
<text sub="clublinks" start="106.106" dur="4.738"> FALEMINDERIT T TH KISTU RINJ F KMIJN DHE TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="110.844" dur="0.4"> FALEMINDERIT T TH KISTU RINJ K FIDMIJT DHE DUAJTJEN E TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="111.244" dur="0.2"> FALEMINDERIT T TH KISTU RINDJEN FITMIJ ANDN DHE D AGJIGJEN E TIJ NE </text>
<text sub="clublinks" start="111.444" dur="0.367"> FALEMINDERIT T TH KISTID RINJ F KMIJ KT FIDMIJ AND DHE DUAJTJEN E TIJ JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="111.811" dur="0.267"> DHE VESHTMIA E TIJ JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="112.078" dur="0.1"> DHE VESHTMIA E TIJ Ne jemi duke folur </text>
<text sub="clublinks" start="112.178" dur="0.067"> DHE DUAJTSIA E K WETI JEMI duke folur rreth saj </text>
<text sub="clublinks" start="112.245" dur="0.133"> DHE DUAJTISSIA E K WETI JEMI duke folur rreth tij </text>
<text sub="clublinks" start="112.378" dur="0.234"> DHE VESHTMIA E TIJ Ne po flasim për atë sot. </text>
<text sub="clublinks" start="112.612" dur="0.167"> Duke folur për TANI. </text>
<text sub="clublinks" start="112.779" dur="0.067"> Duke folur për TANI. >> </text>
<text sub="clublinks" start="112.846" dur="0.133"> Duke folur për TANI. >> JU </text>
<text sub="clublinks" start="112.979" dur="0.1"> Duke folur për TANI. >> JU MENDONI </text>
<text sub="clublinks" start="113.079" dur="0.2"> Duke folur për TANI. >> JU MENDONI TI </text>
<text sub="clublinks" start="113.279" dur="0.267"> Duke folur për TANI. >> JU mendoni se është </text>
<text sub="clublinks" start="113.546" dur="0.167"> Duke folur për TANI. >> JU mendoni se po shkon </text>
<text sub="clublinks" start="113.713" dur="0.167"> Duke folur për TANI. >> JU mendoni se po shkon </text>
<text sub="clublinks" start="113.88" dur="0.367"> Duke folur për TANI. >> JU mendoni se do të jetë </text>
<text sub="clublinks" start="114.247" dur="0.167"> >> JU mendoni se do të jetë </text>
<text sub="clublinks" start="114.414" dur="0.1"> >> JU MENDONI se po shkon të jetë </text>
<text sub="clublinks" start="114.514" dur="0.1"> >> JU MENDONI se po shkon të jetë I RINI </text>
<text sub="clublinks" start="114.614" dur="0.2"> >> JU MENDONI Q DO T TO BNI BARDH E RINJ </text>
<text sub="clublinks" start="114.814" dur="0.134"> >> JU MENDONI Q DO T TO BN FMIJ YT E RINJ T BARDH </text>
<text sub="clublinks" start="114.948" dur="0.2"> >> JU MENDONI Q DUHET T BE BNI BARDH E RINJ F KMIJ QAT </text>
<text sub="clublinks" start="115.148" dur="0.334"> >> JU MENDONI Q DUHET T BNI F WHMIJ YT E RINJ K F KMIJT Q TH DO T BNI </text>
<text sub="clublinks" start="115.482" dur="0.233"> BARDHI I RINJ FEMIJE QAT DO T BNI </text>
<text sub="clublinks" start="115.715" dur="0.067"> BARDHI I RINJ FEMIJE Q TH DO T F FONTE </text>
<text sub="clublinks" start="115.782" dur="0.1"> BARDHI I RI FEMIJET QAT DO T F FAMIN </text>
<text sub="clublinks" start="115.882" dur="0.5"> BARDHI I RI FEMIJET QAT DO T F FAMIN NJER HZIN </text>
<text sub="clublinks" start="116.382" dur="0.301"> BARDHI I RINJ FEMIJE Q TH DO T F FAMIN T R DREJTAT NJERZORE </text>
<text sub="clublinks" start="116.683" dur="0.3"> PARA T DREJTAT E NJERIUT </text>
<text sub="clublinks" start="116.983" dur="0.1"> PARA KAMPJEN E T R DREJTAVE NJERZORE? </text>
<text sub="clublinks" start="117.083" dur="0.167"> FUSHATA? </text>
<text sub="clublinks" start="117.25" dur="0.067"> FUSHATA? >> </text>
<text sub="clublinks" start="117.317" dur="0.4"> FUSHATA? >> Unë </text>
<text sub="clublinks" start="117.717" dur="0.067"> FUSHATA? >> Unë mendoj </text>
<text sub="clublinks" start="117.784" dur="0.801"> FUSHATA? >> Unë mendoj se </text>
<text sub="clublinks" start="118.585" dur="1.368"> FUSHATA? >> Unë mendoj se E Zeza </text>
<text sub="clublinks" start="119.953" dur="0.6"> FUSHATA? >> Unë mendoj PANTHERS E Zezë </text>
<text sub="clublinks" start="120.553" dur="0.2"> >> Unë mendoj PANTHERS E Zezë </text>
<text sub="clublinks" start="120.753" dur="0.067"> >> Unë mendoj se pantallona të zeza dhe </text>
<text sub="clublinks" start="120.82" dur="0.1"> >> Unë mendoj se Panelet e zeza dhe ato </text>
<text sub="clublinks" start="120.92" dur="0.167"> >> Unë mendoj për pankarta të zeza dhe të zeza </text>
<text sub="clublinks" start="121.087" dur="0.167"> >> Unë mendoj për pankarta të zeza dhe ushtarak të zi </text>
<text sub="clublinks" start="121.254" dur="0.3"> >> Unë mendoj për pankarta të zeza dhe grupet e zeza ushtarake </text>
<text sub="clublinks" start="121.554" dur="0.167"> DHE GRUPET E MJETERAVE TE ZI </text>
<text sub="clublinks" start="121.721" dur="0.134"> DHE GRUPET E ZIJT BL MILITANTE JAN </text>
<text sub="clublinks" start="121.855" dur="0.533"> DHE GRUPET E MIRAJTILSME BLACK po veprojnë </text>
<text sub="clublinks" start="122.388" dur="1.669"> DHE GRUPET E ZIJT MILITANTE JAN DO TING BINGNI T TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="124.057" dur="0.4"> DHE GRUPET E ZIJTIL MILITANTE JAN DO TING BINGNI T TH GJITHA. </text>
<text sub="clublinks" start="124.457" dur="0.801"> DHE GRUPET E ZIJTIL MILITANTE JAN DO TING BINGNI T TH GJITHA. NË </text>
<text sub="clublinks" start="125.258" dur="0.167"> DHE GRUPET E ZIJTIL MILITANTE JAN DO TING BINGNI T TH GJITHA. N THE T </text>
<text sub="clublinks" start="125.425" dur="0.434"> Po i bëjnë gjërat e tyre. N THE T </text>
<text sub="clublinks" start="125.859" dur="0.467"> Po i bëjnë gjërat e tyre. N ZI </text>
<text sub="clublinks" start="126.326" dur="0.167"> Po i bëjnë gjërat e tyre. N D TAT DHNAT E ZI </text>
<text sub="clublinks" start="126.493" dur="0.233"> Po i bëjnë gjërat e tyre. N D TAT DHANAT E Zezë NE </text>
<text sub="clublinks" start="126.726" dur="0.2"> Po i bëjnë gjërat e tyre. N D TAT DHANAT E ZIM KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="126.926" dur="0.201"> Po i bëjnë gjërat e tyre. N D TAT DHANAT E ZIJM WE KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="127.127" dur="0.333"> Po i bëjnë gjërat e tyre. N D TAT DHNAT E ZIM WE KEMI M LSIM </text>
<text sub="clublinks" start="127.46" dur="0.234"> T DHANAT E ZIJM WE KEMI MSUAR </text>
<text sub="clublinks" start="127.694" dur="0.133"> T DHANAT E ZIJM WE KA KEMI NJERZ T L MSUAR </text>
<text sub="clublinks" start="127.827" dur="0.067"> T DHANAT E ZIJM WE KEMI VJETAR TIL VJET NJERZIT </text>
<text sub="clublinks" start="127.894" dur="0.1"> T DHANAT E ZIJM WE KEMI KND PER T VDEKUR NJERZIT </text>
<text sub="clublinks" start="127.994" dur="0.701"> T DHANAT E ZIJM WE KA KEMI NJER PEZ T L VDEKUAR të vrarë nga </text>
<text sub="clublinks" start="128.695" dur="0.167"> T DHANAT E ZIJM WE KA KEMI NJER PEZ T L VDEKUAR të vrarë nga BARDHI </text>
<text sub="clublinks" start="128.862" dur="2.669"> NJERZIT E VJETUR NGA BARDH </text>
<text sub="clublinks" start="131.531" dur="0.534"> NJERZIT VARILN NGA POLITIKA E BARDH </text>
<text sub="clublinks" start="132.065" dur="0.1"> NJERZIT E VJETUR NGA POLICIA E BARDH T B B BNI </text>
<text sub="clublinks" start="132.165" dur="0.233"> NJERZIT E VJETUR NGA POLITIKA E BARDH B SI SHQIPRI </text>
<text sub="clublinks" start="132.398" dur="0.234"> NJERZIT E VJETUR NGA POLITIKA E BARDH B SI T BNI </text>
<text sub="clublinks" start="132.632" dur="0.3"> NJERZIT E VLERUAR NGA POLITIKA E BARDH B T B BNI E Zezë </text>
<text sub="clublinks" start="132.932" dur="0.301"> POLICIA SI T BESHT </text>
<text sub="clublinks" start="133.233" dur="0.1"> POLICIA NDRMARR PANETERSRVE T BL ZI. </text>
<text sub="clublinks" start="133.333" dur="0.233"> Panthers. </text>
<text sub="clublinks" start="133.566" dur="0.067"> Panthers. KA </text>
<text sub="clublinks" start="133.633" dur="0.067"> Panthers. KJO ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="133.7" dur="0.2"> Panthers. ATY ESHTE NJE </text>
<text sub="clublinks" start="133.9" dur="0.1"> Panthers. KJO SHT A PARAQITJE </text>
<text sub="clublinks" start="134" dur="0.1"> Panthers. K ISTU KA NEVOJ PARAQITUR </text>
<text sub="clublinks" start="134.1" dur="0.3"> Panthers. K ISTU KA NEVOJ PARAQITJE </text>
<text sub="clublinks" start="134.4" dur="0.201"> K ISTU KA NEVOJ PARAQITJE </text>
<text sub="clublinks" start="134.601" dur="0.133"> K ISTU KA NEVOJ KALIMI P FORR T THE </text>
<text sub="clublinks" start="134.734" dur="0.167"> K ISTU KA NEVOJ PARAQITJE P THER ZI </text>
<text sub="clublinks" start="134.901" dur="0.067"> K ISTU KANE DREJT T DUHET P FORR PANTE T BL ZI </text>
<text sub="clublinks" start="134.968" dur="0.066"> K ISTU KA NEVOJ KUFIZUAR P FORR PANETERS E Zezë në </text>
<text sub="clublinks" start="135.034" dur="0.434"> K ISTU KA DUHET P TRMBLEDHJE PTHR PANETERS E Zezë N THE </text>
<text sub="clublinks" start="135.468" dur="0.334"> K ISTU KANE DREJT T DUHET P FORR PANTTHRT E Zezë në të Zezë </text>
<text sub="clublinks" start="135.802" dur="0.3"> PANTERSRT E ZBAT INM N IN ZI </text>
<text sub="clublinks" start="136.102" dur="0.134"> PANET E ZI në komunitetin e zi </text>
<text sub="clublinks" start="136.236" dur="0.133"> PANETERS E Zezë N IN SHOQR T COMM KOMUNITETIT TE ZI </text>
<text sub="clublinks" start="136.369" dur="0.067"> PANTERSRET E Zezë N COMM KOMUNITETIN E ZIQ BS SI KETO </text>
<text sub="clublinks" start="136.436" dur="0.534"> PANETERSRET E Zeza në Komunitetin e Zi, pasi që janë </text>
<text sub="clublinks" start="136.97" dur="0.233"> PANETERSRET E Zeza në Komunitetin e Zi, pasi që janë </text>
<text sub="clublinks" start="137.203" dur="0.167"> KOMUNITETI QEC SI JAN. A </text>
<text sub="clublinks" start="137.37" dur="0.167"> KOMUNITETI, sepse janë më të ulta </text>
<text sub="clublinks" start="137.537" dur="0.167"> KOMUNITETI, pasi që janë një shumicë e ulët </text>
<text sub="clublinks" start="137.704" dur="0.167"> KOMUNITETI SI KAN JAN A SHUM T SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="137.871" dur="0.267"> KOMUNITETI, pasi që janë një pjesë e ulët e tërë </text>
<text sub="clublinks" start="138.138" dur="0.166"> KOMUNITETI QE SI JAN A SHUM T GJITHA SHUM E ZI </text>
<text sub="clublinks" start="138.304" dur="0.334"> KOMUNITETI SI KAN JAN A SHUM T GJITHA SHUM FOLKA T ZI </text>
<text sub="clublinks" start="138.638" dur="0.2"> SHUM T GJITHA SHUM OF FOLKA T ZI </text>
<text sub="clublinks" start="138.838" dur="0.067"> SHUM T GJITHA T L SHUM OF TOL ZEMRS T BL ZEMRS Q </text>
<text sub="clublinks" start="138.905" dur="0.133"> SHUM T GJITHA T OF SHUMOL T F ZHARRJEVE T BL ZI që janë </text>
<text sub="clublinks" start="139.038" dur="0.067"> SHUM T DYT T OF SHUM T ZGJIDHJEVE T BL ZI që janë të frikësuar </text>
<text sub="clublinks" start="139.105" dur="0.167"> SHUM T GJITHA T OF SHUM F T F ZGJIDHJEVE T BL ZI që janë të frikësuar </text>
<text sub="clublinks" start="139.272" dur="0.801"> SHUM T GJITHA T OF SHUM F T ZGJIDHJEVE T BL ZI që janë të frikësuar </text>
<text sub="clublinks" start="140.073" dur="0.167"> SHUM T GJITHA T OF GJITHA TACK ZEMRUARA QACK JAN T SC frikësuar nga e bardha </text>
<text sub="clublinks" start="140.24" dur="3.069"> QE JANE I frikësuar nga BARDHI </text>
<text sub="clublinks" start="143.309" dur="0.634"> QE JANE I frikësuar nga politika e Bardhë. </text>
<text sub="clublinks" start="143.943" dur="0.167"> POLICIA. </text>
<text sub="clublinks" start="144.11" dur="0.134"> POLICIA. </text>
<text sub="clublinks" start="144.244" dur="0.166"> POLICIA. E ZI </text>
<text sub="clublinks" start="144.41" dur="0.134"> POLICIA. PANET E ZI </text>
<text sub="clublinks" start="144.544" dur="0.067"> POLICIA. PANET E Zezë që janë </text>
<text sub="clublinks" start="144.611" dur="0.133"> POLICIA. PANET E Zezë që po vazhdojnë </text>
<text sub="clublinks" start="144.744" dur="0.401"> POLICIA. PANETERSS E Zezë që janë në </text>
<text sub="clublinks" start="145.145" dur="0.233"> PANETERSS E Zezë që janë në </text>
<text sub="clublinks" start="145.378" dur="0.1"> PANETERSS E Zezë që janë në skenë </text>
<text sub="clublinks" start="145.478" dur="0.1"> PANET E Zezë që janë në skenë Bëni </text>
<text sub="clublinks" start="145.578" dur="0.134"> PANTERSRET E Zezë që janë në skenë Bëni </text>
<text sub="clublinks" start="145.712" dur="0.133"> PANET E VLERA Q BE JAN P SCR Skenë Bëni BARDHIN </text>
<text sub="clublinks" start="145.845" dur="0.334"> PANET E Zezë që janë në skenë Bëni Polisin e Bardhë </text>
<text sub="clublinks" start="146.179" dur="0.2"> Skena Bëni politikën e bardhë </text>
<text sub="clublinks" start="146.379" dur="0.067"> Skena Bëni SHQYRTIMIN E POLITIKS S BARDH </text>
<text sub="clublinks" start="146.446" dur="0.133"> Skena Bëni SHQYRTIMIN E POLITIKS SIT BARDH A </text>
<text sub="clublinks" start="146.579" dur="0.601"> Skena Bëni politikën e bardhë duke folur për një të vogël </text>
<text sub="clublinks" start="147.18" dur="0.267"> Skena Bëni më shumë politikë të bardhë politikën </text>
<text sub="clublinks" start="147.447" dur="0.333"> Skena Bëni politikën e bardhë, duke e mbajtur më shumë kujdes. </text>
<text sub="clublinks" start="147.78" dur="0.167"> B WNI NJ A LITTLE M M SHUM KUJDES. </text>
<text sub="clublinks" start="147.947" dur="0.067"> B WNI NJ A LITTLE M M SHUM KUJDES. NE </text>
<text sub="clublinks" start="148.014" dur="0.134"> B WNI NJ A LITTLE M M SHUM KUJDES. NE JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="148.148" dur="0.133"> B WNI NJ A LITTLE M M SHUM KUJDES. JEMI duke folur </text>
<text sub="clublinks" start="148.281" dur="0.2"> B WNI NJ A LITTLE M M SHUM KUJDES. JEMI duke folur rreth </text>
<text sub="clublinks" start="148.481" dur="0.234"> B WNI NJ A LITTLE M M SHUM KUJDES. JEMI duke folur rreth </text>
<text sub="clublinks" start="148.715" dur="0.834"> B WNI NJ A LITTLE M M SHUM KUJDES. Ne po flasim për fuqinë, </text>
<text sub="clublinks" start="149.549" dur="0.167"> Ne po flasim për fuqinë, </text>
<text sub="clublinks" start="149.716" dur="2.369"> JEMI duke folur RRETH Fuqisë, THE </text>
<text sub="clublinks" start="152.085" dur="0.233"> Ne po flasim për fuqinë, forcën, </text>
<text sub="clublinks" start="152.318" dur="0.234"> JEMI duke folur RRETH FUQIS THE, FORCE, QE </text>
<text sub="clublinks" start="152.552" dur="0.167"> JEMI duke folur RRETH FUQIS THE, FORCE, WHITE WHITE </text>
<text sub="clublinks" start="152.719" dur="0.2"> JEMI duke folur RRETH FUQIS THE, FORCS, QAT B .R FMIJT </text>
<text sub="clublinks" start="152.919" dur="0.901"> JEMI duke folur RRETH FUQIS THE, FORCS, QAT KAN B KR K FMIJT </text>
<text sub="clublinks" start="153.82" dur="0.167"> FORC, Q BITN VETEM KIDSMBT </text>
<text sub="clublinks" start="153.987" dur="2.936"> FORC, Q TH BITR FIDSMIJ HAT KAN </text>
<text sub="clublinks" start="156.923" dur="0.1"> FORC, Q BR FIDSMIJ HAT KAN THE Fuqinë. </text>
<text sub="clublinks" start="157.023" dur="0.134"> FORC, Q BR FIDSMIJ HAT KAN THE Fuqinë. ATA </text>
<text sub="clublinks" start="157.157" dur="0.2"> FORC, Q BR FIDSMIJ HAT KAN THE Fuqinë. ATA BEJNE </text>
<text sub="clublinks" start="157.357" dur="0.2"> FORC, Q BR FIDSMIJ HAT KAN THE Fuqinë. ATA NUK BËJNË </text>
<text sub="clublinks" start="157.557" dur="0.233"> FORC, Q BR FIDSMIJ HAT KAN THE Fuqinë. NUK KAN TO </text>
<text sub="clublinks" start="157.79" dur="0.334"> FORC, Q BR FIDSMIJ HAT KAN THE Fuqinë. ATA NUK KANE </text>
<text sub="clublinks" start="158.124" dur="0.167"> FUQIA. ATA NUK KANE </text>
<text sub="clublinks" start="158.291" dur="0.1"> FUQIA. NUK DO T TO DUHET T TO </text>
<text sub="clublinks" start="158.391" dur="0.134"> FUQIA. NUK KAN T DUHET T TO KET </text>
<text sub="clublinks" start="158.525" dur="0.734"> FUQIA. NUK KAN T DUHET T TO KEMI HOSTILE </text>
<text sub="clublinks" start="159.259" dur="0.1"> FUQIA. NUK KAN T DUHET T HA KENI KUSHTET THEMELORE </text>
<text sub="clublinks" start="159.359" dur="1.234"> T KENI ATTITUDIME T H HUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="160.593" dur="0.467"> T HA KENI ATTITUDIME TOST HUAJT TME DREJT </text>
<text sub="clublinks" start="161.06" dur="0.301"> TI KENI ATTITUES TOST HUAJ SI TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="161.361" dur="0.634"> TI KENI ATTITUES TOST HUAJ N T QYTETAR OT TAN. </text>
<text sub="clublinks" start="161.995" dur="0.167"> DREJT QYTETEVE TONA. </text>
<text sub="clublinks" start="162.162" dur="0.5"> DREJT QYTETEVE TONA. IF </text>
<text sub="clublinks" start="162.662" dur="0.367"> DREJT QYTETEVE TONA. NSE BARDH </text>
<text sub="clublinks" start="163.029" dur="1.034"> DREJT QYTETEVE TONA. NSE F WHMIJT E BARDH </text>
<text sub="clublinks" start="164.063" dur="1.402"> DREJT QYTETEVE TONA. NSE KAFSHM FIDSMIJ KT E FMIJVE </text>
<text sub="clublinks" start="165.465" dur="2.602"> DREJT QYTETEVE TONA. NSE FEMIJET E BARDH K FIDSMIJT </text>
<text sub="clublinks" start="168.067" dur="0.434"> DREJT QYTETEVE TONA. NSE F KMIJ KT E FMIJVE T AS PYETAR P PER Paqe, </text>
<text sub="clublinks" start="168.501" dur="0.167"> NSE F KMIJ KT E FMIJVE T AS PYETAR P PER Paqe, </text>
<text sub="clublinks" start="168.668" dur="0.434"> NSE FEMIJET E BARDHIDS FIDSMIJ FOR P FORR PAQE, IT </text>
<text sub="clublinks" start="169.102" dur="0.434"> NSE FEMIJET E BARDH FIDSMIJ FOR P FORR PAQE, DUHET </text>