KGW Vault: 1965 protés Portland pikeun ngaréspon kana Selma Minggu Berdarah subtitles

SEJARAH SEJARAH TAPI SEJARAH TAPI INI SEJARAH TAPI INI MASIH SEJARAH TAPI DENGAN Pikir SEJARAH TAPI DENGAN INI Mikir INI SEJARAT TAPI ANU MANGSA INGKEUN SIEUN SEJARAH TAPI ANU MANGGUTKEUN INGKEU MANGGU SEJARAH TAPI INI MANGGU MANGSA DIA ATAU BASA SEJARAH TAPI INI NGASILKEUN INGKE SIEUN HENTEU SEJARAT TAPI ANU MANGGUNGKEUN INGKE DENGAN MANGSA KEBAKSAAN HIDUP SAHA TEMPAT SAKA GAMPANG NGANAK HOSES ON TEMPAT KUMAHA NGGOLAH FIRE HOSES ON PROTESTERS, TEMPAT SIEWE MANGGAMENG FIRE HOSES ON PROTESTERS, DON'T TEMPAT SIEWE MANGGUNG GAMPANG HIDUP SAINS, JANGAN EMAILUK TEMPAT SIEWE MANGGAMENG FIRE HOSES ON PROTESTERS, JANGAN ngirim AKU PELABURAN, NGADUKAN AKU EMAIL PELABURAN, NGADUKAN AKU NENTEK PELABURAN, NGADU AKU NIK AKU TENTANG IT. TENTANG ÉTA. TENTANG ÉTA. KURING TENTANG ÉTA. Kuring henteu TENTANG ÉTA. ABDI HENTEU SIEUN TENTANG ÉTA. AKU TANJUNG TOKUNG TENTANG ÉTA. AKU TUNGGUH NU DITOKO TENTANG ÉTA. Kuring moal NINGGALKEUN AYEUNA TENTANG ÉTA. Kuring moal nganggur ka anjeun Kuring moal nganggur ka anjeun Kuring moal nganggur ka anjeun Kuring teu bakal ngirimkeun anjeun dina IT. ON IT. ON IT. PERHAPS ON IT. PERHAPS THE ON IT. PUTIH ING PALING ON IT. PUTIH ING PALING MAH ON IT. PUTIH ING PENTING CONTOH PALING PUTIH ING PENTING CONTOH PALING PUTIH ING PALING CONTOH KABUPATEN KABEL PUTIH ING PENTAKSUSAN INGGRIS APLIS DASAR GOLONGAN CONTOH KABUPATEN KABUPATEN DESA POLITIK GAMPANG PALING GAMPANG PALING INGGRIS NGENTOTA DESA POLITIK GAMPANG PALING GAMPANG PALING GOLONGAN DESA INGNA OF POLISI BRUTALITY DURING THE OF POLISI BRUTALITY DURING CIVIL OF POLISI BRUTALITY DURING THE CIVIL RIVES NGILIHAN DESA POLITIK DORA NGUMAMBANG KADUA BUDAK ING DESA POLITIK DORAAKAN PANGGIHAN BUDAYA HAK ING DESA POLITIK DURING HUKUM CIVIL ADALAH BLACK PELANGGAN SIFAT CAMPURAN HITAB PERCUMA RAKYAT BUDAK ADALAH HITAM. DENGAN. DENGAN. YOU DENGAN. ANJEUN TIASA DENGAN. KAJIN KAJIN DENGAN. YOU DAPAT TEMA DENGAN. YOU DAPAT TEMPAT FOTO INI DENGAN. KAJEU TEMPAT SIEUN FOTO DI SINI. KAJEU TEMPAT SIEUN FOTO DI SINI. KAJEU TEMPAT SIEUN FOTO DI SINI. Ieu KAJEU TEMPAT SIEUN FOTO DI SINI. IEU KAJEU TEMPAT SIEUN FOTO DI SINI. ING SUKAN KAJEU TEMPAT SIEUN FOTO DI SINI. INI MUTRA CONGRESSMAN KAJEU TEMPAT SIEUN FOTO DI SINI. INI JAWA NU JAUH CONGRESSMAN INI JAWA NU JAUH CONGRESSMAN INI HUTAN CONGRESSMAN JOHN LEWIS, INI AYA HUTUPAN CONGRESSMAN JOHN LEWIS, SINO INI AYA HUTUPAN CONGRESSMAN JOHN LEWIS, DIA DIUKAR INI AYA HUTUPAN CONGRESSMAN JOHN LEWIS, AYA DIATOS A INI AYA HUTUPAN CONGRESSMAN JOHN LEWIS, SAKU DIUKU INI AYA HUTUPAN CONGRESSMAN JOHN LEWIS, anu DIHENTEAKI Dinten-jalmi INI AYA HUTUPAN CONGRESSMAN JOHN LEWIS, anu DIHENTEU INGKEJANG DARI FEW. LEWIS, SANGGU NU NGENTOTA JAWA NGOMONG. LEWIS, SANGGU NU NGENTOTA JAWA NGOMONG. MILIKNA LEWIS, SANGGU NU NGENTOTA JAWA NGOMONG. HIS SKull LEWIS, SANGGU NU NGENTOTA JAWA NGOMONG. HIS SKULL WAS LEWIS, SANGGU NU NGENTOTA JAWA NGOMONG. HIS SKull NU GAMPANG LEWIS, SANGGU NU NGENTOTA JAWA NGOMONG. HIS SKull PUTRAJIL LEWIS, SANGGU NU NGENTOTA JAWA NGOMONG. HIS SKull NU DITULUSKEUNNA sareng HE HIS SKull NU DITULUSKEUNNA sareng HE HIS SKull NU DITULUSKEUNNA sareng HE BORE HIS SKull NU DITUTUPKEUN DIA SATUWATNA HIS SKull NU DITUTUPKEUN DIA SIEUN DENGAN GURU HIS SKull NU DITUTUPKEUN DENGAN DIA DIHARI SAINS HIS HIS SKull NU DITUTUPKEUN DENGAN DIA DIHADIRKAN KULIT DIA SUKA KULITAN KULIT SULIRNA DAN DIA MUKA GOLEKAN HIS ENTIRE HIDUP. MANGSA PAKSA HIS NANGSA KAHIRUPAN. MANGSA PAKSA HIS NANGSA KAHIRUPAN. THE MANGSA PAKSA HIS NANGSA KAHIRUPAN. TUTUP MANGSA PAKSA HIS NANGSA KAHIRUPAN. TUTUP SAHA MANGSA PAKSA HIS NANGSA KAHIRUPAN. TUTAK SAHA INGNA MANGSA PAKSA HIS NANGSA KAHIRUPAN. TUTUP SAHA EHI SIEW TUTUP SAHA EHI SIEW TUTUP ATAWA SAHA NU MANGGURKEUN KAWASAN ATAWA ATAWA ATAWA INGKAN PELANGGAN TUJUHAN ATAWA ATAWA ATAWA NYERAKI KANGGURAN, SAHA INGKAH TULISAN INGKEU ATAU TIAK DIPANGKULAN, DI SUMAT PELANGGAN DIPANGSAU, DI SUMIA PELANGGAN DIPANGGO, NAAN SAKIA DIPANGGO PELANGGAN DIPANGGU, NAAN SUKAN DITINDAK PELANGGAN DIPANGGO, SAHA ANTARA DIPANGKATKEUN DAN KAYUHAN. DIPARKALKEUN DAN KEHIDMATAN. DIPARKALKEUN DAN KEHIDMATAN. IEUH DIPARKALKEUN DAN KEHIDMATAN. DINI AYA DIPARKALKEUN DAN KEHIDMATAN. DINI NYAWA DIPARKALKEUN DAN KEHIDMATAN. DINI NYAWA DIPARKALKEUN DAN KEHIDMATAN. DIA NYAJAK APA KITA DIPARKALKEUN DAN KEHIDMATAN. DIA NYAJAK APA KITA NU LEPAT DARI DIPARKALKEUN DAN KEHIDMATAN. DINI AYA NU WAKTU TERUS DARI 1965 DINI AYA NU WAKTU TERUS DARI 1965 DINI AYA NU WAKTU ANAK SAKOLA DARI 1965 DI DIA NYAJAK ANJEU NYAPLAK DIRI DARI 1965 DI KITA DIA NYAJAK ANAK KANGGO NU DARI 1965 DI BASA SUNDA. DI KURING GURU. DI KURING GURU. AND DI KURING GURU. AND INCLUDES DI KURING GURU. AND KOMUNITAS AN DI KURING GURU. AND KOMUNITAS INTERVIEW DI KURING GURU. AND KASILKAN SUKU MIKIRKEUN SARI AND KASILKAN SUKU MIKIRKEUN SARI AND NINSESKEUN DI SATUJURAN DARI A AND KOMUNITAS INTERVIEW DARI KASAHA AND KOMUNITAS INTERVIEW DARI KOMUNITAS MANUSIA AND KOMUNITAS INTERVIEW DARI KOMUNITAS MANUSIA AND KOMUNITAS INTERVIEW DARI KOMUNITAS MANUSIA DI KENAPA AND KOMUNITAS INTERVIEW DARI KOMUNITAS BLACK MAN ON WHY WHITE AND KOMUNITAS INTERVIEW DARI KOMUNITAS BLACK MAN ON WHITLE WHOPLE SUKAN HENTEUN DI SAHA NANGGI PUTIH SUKAN HENTE AYA NABI KAPI DENGAN PUTIH PERLU TUKANG TANGGI HENTEUN KUNG ANAK PERTAKUAN SAKITNA SUKAN HENTE AYA NUNGSAI KAPI DENGAN PUTIH TUNGGUH LEPAT NU TUK KANGGU TAPI KAPI DENGAN PUTIH PERLU BOLEH MUTE [SINGING] [SINGING]. [SINGING]. >> [SINGING]. >> UNTUK [SINGING]. >> KANGGO [SINGING]. >> UNTUK PERTAMA [SINGING]. >> UNTUK Waktos TEMA [SINGING]. >> UNTUK WAKTU PANGGARA ANTARA [SINGING]. >> UNTUK Waktos TIGA ANTARI >> UNTUK Waktos TIGA ANTARI >> UNTUK Waktos TI ANU ANTARI >> UNTUK BASA KASA ANTARI ANTARA NGENTOTA >> UNTUK BASA KOMPUTNA INGGRANA NU TENTIASA NAMIN >> UNTUK PANJAKNA SADU NU TANGGAL KANGGURU NENGINGA AMERIKA PANGHENTEAN NGENTOTA NAMIN TALKING TENTANG NAMIN AMERIKA, HITAM NGENTALKEUN NGENTOTA KANGEN AMERIKA, TANGGAL HARI. NGATALINGKEUN NGENTOTA KANGEN AMERIKA, HITAM HENTEU, WANG MENENGKEUN TENTANG KANGGURAN AMERIKAN, RAKAK HENTEUT, WALAUPUN PUTIH TALKING TENTANG KANGGURAN AMERIKAN, RAKAK HENTEU, WALAITA PUTIH RAKAK HENTI, NGANAK PUTRA PUTIH RAKYU HENTEU, Waktosna PUTIHAN PUTIH RAKYAN HENTI, WALAUPUN PAKEJI PUTIH ING RAKYU BLACK, KAHAN SAKITNA PUTIH ING GROSIS RAKYU HENTI, KAHAN SAKITNA PUTIH ING GRATIS. RAKYU HENTI, KAHAN SAKITNA PUTIH ING GRATIS. abdi PICKETING STORES GRATIS. abdi PICKETING STORES GRATIS. ÉMUTAN ABDI PICKETING STORES GRATIS. Kuring TINGKATKE PICKETING STORES GRATIS. Kuring MIKIR SUMBER PICKETING STORES GRATIS. Kuring mikiran NOMBAT SATU PICKETING STORES GRATIS. Kuring ngartos NU SATU NU TINGKAT PICKETING STORES GRATIS. Kuring ngartos NU SATU NU TU KUKUR Pikirkeun ogé Nami INGKAH INI Pikirkeun NU TU ING KAWIN DI SANG Pikirkeun NU TU NU TU INGKANG INGGRIS DI DUNIA Pikirkeun NU TU NU TU KAWIN DI ING DUNIA Pikirkeun NOMBOR SUMBANG SUKU DI ING DUNIA AYA MANUSIA Pikirkeun NU TU NU RESEP TU ANU KANGGO DI DUNIA MUNGSAADI HINDU. DUNIA SADÉNA HANAN. DUNIA SADÉNA HANAN. THANKS DUNIA SADÉNA HANAN. HATUR NUHUN KA DUNIA SADÉNA HANAN. TERIMA KASAHA DUNIA SADÉNA HANAN. TERIMA KANGGO BAWA DUNIA SADÉNA HANAN. TERIMA KASIH INGKI PUTIH DUNIA SADÉNA HANAN. TERIMA KASIH INI DENGAN PUTIH KIDANG TERIMA KASIH INI DENGAN PUTIH KIDANG TERIMA KASIH INI PUTIH PUTIH KIDA sareng TERIMA KASIH ING DENGAN PUTIH KIDA sareng NYA TERIMA KASAHA ING PUTIH PUTIH NU KAYU KAYU TERIMA KANGGO BASA PUTIH ING KIDA sareng KESENANAN KAMI TERIMA KANGGO BASA PUTIH ING KIDA sareng KESENANAN Urang AND KAYUHAN KAMI AYA AND HÉSJANGKAN NYAJUYA Urang AND KAHAYAGANAN DIA KAMI AND KAHAYAGANAN DIA KAMI SENTIASA ATAWA AND KAYU GARISI KAMI NENGGALENGKEUN MENTA NENG KULIT. PANGHENTEAN TENTUH TENGGARA ITE. PANGHENTEAN TENTUH TENGGARA ITE. >> PANGHENTEAN TENTUH TENGGARA ITE. >> KAU PANGHENTEAN TENTUH TENGGARA ITE. >> KAU PIKIR PANGHENTEAN TENTUH TENGGARA ITE. >> KASAHA ITU PANGHENTEAN TENTUH TENGGARA ITE. >> KASIH INI BISA PANGHENTEAN TENTUH TENGGARA ITE. >> KAJIN INGU INGIN PANGHENTEAN TENTUH TENGGARA ITE. >> DENGAN PIKIRI ITU NGANGGO PANGHENTEAN TENTUH TENGGARA ITE. >> KAJIN INGU ITU NGAJUT >> KAJIN INGU ITU NGAJUT >> KAU PIKIRI ITU BISA KANGGO >> DENGAN PIKIRI ITU NGAJUT MANGSA NU MUNGGU KARANG >> DIA PIKIRI ITU BISA KANGGO PUTIH NU PUTIH >> DIA PIKIRI ITU BISA KANGGO MUNGSAAK ANAK PUTIH >> DIA PIKIRI ITU BISA KANGGO MUNGSAAK ANAK NEGARA PUTIH >> DENGAN PIKIRI ITU BISA KANGGO MUNGSAAK ANAK PUTIH ANAK AKAN KANAK-KANAK PUTIH ANAK AKAN KANAK-KANAK PUTIH ANAK AKAN PADEUT KANAK-KANAK PUTIH TU ANU AYEUNA NGIMPOT KANAK PUTIH ANAK AYA NU NU TAPI MANUSIA KANAK PUTIH ANAK AYA NU NU TINGKATKEUN HINDU FOSTER RUMAH MANUSIA SATU KOMPAS RUMAH MANUSIA? CAMPAIGN? CAMPAIGN? >> CAMPAIGN? >> Kuring CAMPAIGN? >> Kuring PIKIR CAMPAIGN? >> Kuring KASIH CAMPAIGN? >> Kuring KASIH BLACK CAMPAIGN? >> Kuring KUMAHA PANTHERS BLACK >> Kuring KUMAHA PANTHERS BLACK >> Kuring KUMAHA PANTHERS BLACK DAN >> Kuring NGASIHKAN PAKEJI HENTEU sareng >> Kuring KUMAHA PANTHERS BLACK AND BLACK >> Kuring KANGGO PANTHERS BLACK AND MILIT HENTE >> Kuring KUMAHA PANTHERS BLACK DAN GROUP GRATIS MILIK AND GRATIS GRATIS GRATIS AND GRATIS GROUP MILITANT AND GRATIS GRATIS GRATIS AYA DILANA AND GRATIS GRATIS GRATIS GELENG MANGSA ANTARA AND GRATIS GRATIS GRATIS ING DENGAN INGKEUNI. AND GRATIS GRATIS GRATIS ING DENGAN INGKEUNI. DI AND GRATIS GRATIS GRATIS ING DENGAN INGKEUNI. IN THE INGIN PAKSA INGIN. IN THE INGIN PAKSA INGIN. DI BLACK INGIN PAKSA INGIN. DI DATA HITAM INGIN PAKSA INGIN. DI BLACK DATA KITA INGIN PAKSA INGIN. DI BLACK DATA KAMI INGIN PAKSA INGIN. DI BLACK DATA KAMI NADI INGIN PAKSA INGIN. DI DATA HITAMAT DINA KITA NANGGAL KURANG BLACK DATA DIA KITA NINGGAL KURANG BLACK DATA KITA NANGGANG HARI ING KURANG BLACK DATA KITA NANGGANG KELUANG PELEK DINA PELET BLACK DATA KITA NANGGANG KELUANG PELAJARAN DIAJAR DENGAN BLACK DATA KITA NANGGANG KELUANG KURANG DITILANG DENGAN BLACK DATA KITA NANGGANG KELUANG KURANG DENGAN PUTIH RAKYAT DITILIK DENGAN PUTIH RAKYAT DITILIK DENGAN PULIS PUTIH RAKYAT DINA PAKAI DENGAN PUTIH DENGAN PUTIH RAKYAT DITILIK DENGAN PUTIH DENGAN PUTIH INI RAKYAT DINA PAKAI DENGAN PUTIH DENGAN PUTIH INI RAKYAT DITILIK DENGAN PULISAN PUTIH DAH GUNUNG POLISI KOMUNITAS HENTEUN POLISI KUMAHA PANTHERS BLACK. PANTHERS. PANTHERS. TUH PANTHERS. AYA PANTHERS. AYA PANTHERS. NYAWA AKU TREMENDOUS PANTHERS. INI DIA NU TUKANG TREMENDO PANTHERS. INI DIA NU TUKANG TREMENDO PERUSAHA INI DIA NU TUKANG TREMENDO PERUSAHA ING ADALAH AKU TREMENDO PERLU BISA ADALAH DENGAN TREMENDO PERUSAHA ANTARI KANGGO INI DIA NU TUKANG TREMENDO PERUSAHA UNTUK PANTHERS BLACK ING ADALAH AKU TREMENDO PERUSAHA UNTUK PANTHERS BLACK DI ING ADALAH AKU TREMENDO PERLU BUTIRAN UNTUK TEMBANG HENTEUN DI ADALAH DENGAN TREMENDO PERUSAHA UNTUK PANTHERS BLACK DI BLACK PANTHERS BLACK DI BLACK PANTHERS BLACK DI KOMUNITAS BLACK PANTHERS BLACK DI KOMUNITAS BLACK KOMUNITAS PANTHERS BLACK DI KOMUNITAS BLACK KUMAHA DIA PANTHERS BLACK DI KOMUNITAS BLACK KUMAHA DIA ADA PANTHERS BLACK DI KOMUNITAS BLACK KUMAHA DIA ADA A KOMUNITAS KOMUNITAS INGNA KOMUNITAS DIA ATAU AYA NAMPANG KOMUNITAS DIA ATAU AYA KANGSA KANGSA KOMUNITAS DIA ATAU AYA NU KANGGO NU KANGGURUNG KOMUNITAS KOMUNITAS INGGULIS ANU DUMI KUMAHA ANAK KOMUNITAS KOMUNITAS INGNA ANU ANAK HENTEU TUA KOMUNITAS DIA ATAU AYA NU NGADANG KANGGURUNA KULITAN KANGSAUH APIK HENTEU DUA KATURUHAN DUMATIRAN HENTEU DAGING NANGGURAN RUMAH DI BLACK HENTEU DAGING NANGGURAN RUMAH DI BLACK DI KABEH HENTEU AYA KUNCI LEUTIK DATANG HENTEUN NAJI KUNINGAN KUNCI MANUSNA KUTU GOLONG DI TUTUP HANYA KUNCI LEUTIK DATANG HENTEUN YANG DITIKARKEUNNA HENTEU DAGING NANGGURAN RUMAH KABEH BLACK DIPASARNA PUTIH INGIN SAIN SUKU AYA NAMAT DASAR PANGGIH PUTIH. POLISI. POLISI. THE POLISI. BLACK POLISI. PANTHERS BLACK POLISI. PANTHERS BLACK BEING POLISI. PANTHERS BLACK NGAWATNA ON POLISI. KONTAK BLACK NGAJAKIN DI ING KONTAK BLACK NGAJAKIN DI ING KONTOR BLACK NGAJAKIN DI KABAYAN KONTOR BLACK MANGSA INGKEUN DI GAMPANG KONTOR BLACK MANGSA ING GELENG MANGSA KONTOR BLACK NGAJATI DI PELABUR MANGGOLEH PUTIH KONTAK BLACK NGAJAKIN DI KABELNA MANGSA DENGAN PUTIH SCENE NGUMANA PUTIH PUTIH SCENE NGUMEKA PUTRA BISA PUTIH GAMPANG LELAKI BENTUK PUTIH WALK A SCENE NGUMANA PUTRA PUTIH WALK A LITTLE SCENE NGUMANA PUTRA PUTIH WALK A LITTLE MORE SCENE NGUMANA PUTRA PUTIH WALK A LITTLE MORE LEBIH SUKU. WALK A LITTLE MORE INGIN. WALK A LITTLE MORE INGIN. Kami WALK A LITTLE MORE INGIN. KAMI WALK A LITTLE MORE INGIN. KAMI TALKING WALK A LITTLE MORE INGIN. Urang NGENTUH TENTANGKEUN WALK A LITTLE MORE INGIN. Kami nyarioskeun kana WALK A LITTLE MORE INGIN. Kami nyarioskeun kana kakuatan, Kami nyarioskeun kana kakuatan, Kami nyarioskeun kana kakuatan, ti Kami nyarioskeun kana kakuatan, panghasilan, Kami nyarioskeun kana kakuatan, peristiwa, anu Kami nyarioskeun kana kakuatan, panghasilan, na Kami nyarioskeun kana kakuatan, peristiwa, sareng barudak Kami nyarioskeun kana kakuatan, peristiwa, yén barudak bodas PAKSA, ANAK ANAK PUTIH PANGERAN, ANAK ANAK GUNAKAN PAKSA, ANAK ANAK PUTIH MANGSA ANAK. PAKSA, ANAK ANAK PUTIH MANGSA ANAK. TEMA PAKSA, ANAK ANAK PUTIH MANGSA ANAK. Aranjeunna PAKSA, ANAK ANAK PUTIH MANGSA ANAK. Aranjeunna TIAK PAKSA, ANAK ANAK PUTIH MANGSA ANAK. TEMA TEU KANGGO PAKSA, ANAK ANAK PUTIH MANGSA ANAK. TEMA Sateuacana KASA GAYA. TEMA Sateuacana KASA GAYA. SIEUN ING DIA TUNGGUH KASA GAYA. TEMA Sateuacana moal ngagaduhan KASA GAYA. TEMA TEU AYA TANGGU TANGGUNG HOSTILE KASA GAYA. TEMA TEU AYA TANGGANG KANGGURAN HOSTILE ATTITUDES MANGSA AKTARA HOSTILE UNTUK HOSTILE ATTITUDES TOWARDS UNTUK HOSTILE ATTITUDES TOWARDS OUR UNTUK HOSTILE ATTITUDES PAKSA HAKIL KITA. TUKAR PAKSA KITA. TUKAR PAKSA KITA. IF TUKAR PAKSA KITA. IF PUTIH TUKAR PAKSA KITA. IF PUTIH ANAK TUKAR PAKSA KITA. KUNG PUTIH ANAK PUTIH TUKAR PAKSA KITA. KUNG ANAK PUTIH ASKED UNTUK TUKAR PAKSA KITA. KUNG PUTIH ANAK PUTIH UNTUK BENTUK, KUNG PUTIH ANAK PUTIH UNTUK BENTUK, KUNG ANAK PUTIH ASKED UNTUK PEACE, IT KUNG ANAK PUTIH ASKED UNTUK KABIRAN, ITU AYAT

KGW Vault: 1965 protés Portland pikeun ngaréspon kana Selma Minggu Berdarah

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0.333" dur="0.067"> SEJARAH </text>
<text sub="clublinks" start="0.4" dur="0.067"> SEJARAH TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="0.467" dur="0.1"> SEJARAH TAPI INI </text>
<text sub="clublinks" start="0.567" dur="0.233"> SEJARAH TAPI INI MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="0.8" dur="0.534"> SEJARAH TAPI DENGAN Pikir </text>
<text sub="clublinks" start="1.334" dur="0.134"> SEJARAH TAPI DENGAN INI Mikir INI </text>
<text sub="clublinks" start="1.468" dur="0.066"> SEJARAT TAPI ANU MANGSA INGKEUN SIEUN </text>
<text sub="clublinks" start="1.534" dur="0.1"> SEJARAH TAPI ANU MANGGUTKEUN INGKEU MANGGU </text>
<text sub="clublinks" start="1.634" dur="0.167"> SEJARAH TAPI INI MANGGU MANGSA DIA ATAU BASA </text>
<text sub="clublinks" start="1.801" dur="0.167"> SEJARAH TAPI INI NGASILKEUN INGKE SIEUN HENTEU </text>
<text sub="clublinks" start="1.968" dur="0.367"> SEJARAT TAPI ANU MANGGUNGKEUN INGKE DENGAN MANGSA KEBAKSAAN HIDUP SAHA </text>
<text sub="clublinks" start="2.335" dur="0.334"> TEMPAT SAKA GAMPANG NGANAK HOSES ON </text>
<text sub="clublinks" start="2.669" dur="0.1"> TEMPAT KUMAHA NGGOLAH FIRE HOSES ON PROTESTERS, </text>
<text sub="clublinks" start="2.769" dur="0.133"> TEMPAT SIEWE MANGGAMENG FIRE HOSES ON PROTESTERS, DON'T </text>
<text sub="clublinks" start="2.902" dur="0.067"> TEMPAT SIEWE MANGGUNG GAMPANG HIDUP SAINS, JANGAN EMAILUK </text>
<text sub="clublinks" start="2.969" dur="0.734"> TEMPAT SIEWE MANGGAMENG FIRE HOSES ON PROTESTERS, JANGAN ngirim AKU </text>
<text sub="clublinks" start="3.703" dur="0.234"> PELABURAN, NGADUKAN AKU EMAIL </text>
<text sub="clublinks" start="3.937" dur="0.067"> PELABURAN, NGADUKAN AKU NENTEK </text>
<text sub="clublinks" start="4.004" dur="0.567"> PELABURAN, NGADU AKU NIK AKU TENTANG IT. </text>
<text sub="clublinks" start="4.571" dur="0.2"> TENTANG ÉTA. </text>
<text sub="clublinks" start="4.771" dur="0.1"> TENTANG ÉTA. KURING </text>
<text sub="clublinks" start="4.871" dur="0.134"> TENTANG ÉTA. Kuring henteu </text>
<text sub="clublinks" start="5.005" dur="0.066"> TENTANG ÉTA. ABDI HENTEU SIEUN </text>
<text sub="clublinks" start="5.071" dur="0.167"> TENTANG ÉTA. AKU TANJUNG TOKUNG </text>
<text sub="clublinks" start="5.238" dur="0.234"> TENTANG ÉTA. AKU TUNGGUH NU DITOKO </text>
<text sub="clublinks" start="5.472" dur="0.133"> TENTANG ÉTA. Kuring moal NINGGALKEUN AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="5.605" dur="0.968"> TENTANG ÉTA. Kuring moal nganggur ka anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="6.573" dur="0.167"> Kuring moal nganggur ka anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="6.74" dur="1.935"> Kuring moal nganggur ka anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="8.675" dur="0.567"> Kuring teu bakal ngirimkeun anjeun dina IT. </text>
<text sub="clublinks" start="9.242" dur="0.267"> ON IT. </text>
<text sub="clublinks" start="9.509" dur="0.1"> ON IT. PERHAPS </text>
<text sub="clublinks" start="9.609" dur="0.1"> ON IT. PERHAPS THE </text>
<text sub="clublinks" start="9.709" dur="0.134"> ON IT. PUTIH ING PALING </text>
<text sub="clublinks" start="9.843" dur="0.133"> ON IT. PUTIH ING PALING MAH </text>
<text sub="clublinks" start="9.976" dur="0.267"> ON IT. PUTIH ING PENTING CONTOH PALING </text>
<text sub="clublinks" start="10.243" dur="0.167"> PUTIH ING PENTING CONTOH PALING </text>
<text sub="clublinks" start="10.41" dur="0.534"> PUTIH ING PALING CONTOH KABUPATEN KABEL </text>
<text sub="clublinks" start="10.944" dur="0.567"> PUTIH ING PENTAKSUSAN INGGRIS APLIS DASAR </text>
<text sub="clublinks" start="11.511" dur="1.068"> GOLONGAN CONTOH KABUPATEN KABUPATEN DESA POLITIK </text>
<text sub="clublinks" start="12.579" dur="0.066"> GAMPANG PALING GAMPANG PALING INGGRIS NGENTOTA DESA POLITIK </text>
<text sub="clublinks" start="12.645" dur="0.468"> GAMPANG PALING GAMPANG PALING GOLONGAN DESA INGNA </text>
<text sub="clublinks" start="13.113" dur="0.233"> OF POLISI BRUTALITY DURING THE </text>
<text sub="clublinks" start="13.346" dur="0.401"> OF POLISI BRUTALITY DURING CIVIL </text>
<text sub="clublinks" start="13.747" dur="6.473"> OF POLISI BRUTALITY DURING THE CIVIL RIVES </text>
<text sub="clublinks" start="20.22" dur="0.033"> NGILIHAN DESA POLITIK DORA NGUMAMBANG KADUA BUDAK </text>
<text sub="clublinks" start="20.253" dur="0.234"> ING DESA POLITIK DORAAKAN PANGGIHAN BUDAYA HAK </text>
<text sub="clublinks" start="20.487" dur="0.333"> ING DESA POLITIK DURING HUKUM CIVIL ADALAH BLACK </text>
<text sub="clublinks" start="20.82" dur="0.267"> PELANGGAN SIFAT CAMPURAN HITAB </text>
<text sub="clublinks" start="21.087" dur="0.1"> PERCUMA RAKYAT BUDAK ADALAH HITAM. </text>
<text sub="clublinks" start="21.187" dur="0.201"> DENGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="21.388" dur="0.1"> DENGAN. YOU </text>
<text sub="clublinks" start="21.488" dur="0.1"> DENGAN. ANJEUN TIASA </text>
<text sub="clublinks" start="21.588" dur="0.133"> DENGAN. KAJIN KAJIN </text>
<text sub="clublinks" start="21.721" dur="0.134"> DENGAN. YOU DAPAT TEMA </text>
<text sub="clublinks" start="21.855" dur="0.1"> DENGAN. YOU DAPAT TEMPAT FOTO INI </text>
<text sub="clublinks" start="21.955" dur="0.3"> DENGAN. KAJEU TEMPAT SIEUN FOTO DI SINI. </text>
<text sub="clublinks" start="22.255" dur="0.2"> KAJEU TEMPAT SIEUN FOTO DI SINI. </text>
<text sub="clublinks" start="22.455" dur="0.067"> KAJEU TEMPAT SIEUN FOTO DI SINI. Ieu </text>
<text sub="clublinks" start="22.522" dur="0.133"> KAJEU TEMPAT SIEUN FOTO DI SINI. IEU </text>
<text sub="clublinks" start="22.655" dur="0.201"> KAJEU TEMPAT SIEUN FOTO DI SINI. ING SUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="22.856" dur="0.1"> KAJEU TEMPAT SIEUN FOTO DI SINI. INI MUTRA CONGRESSMAN </text>
<text sub="clublinks" start="22.956" dur="0.3"> KAJEU TEMPAT SIEUN FOTO DI SINI. INI JAWA NU JAUH CONGRESSMAN </text>
<text sub="clublinks" start="23.256" dur="0.234"> INI JAWA NU JAUH CONGRESSMAN </text>
<text sub="clublinks" start="23.49" dur="0.1"> INI HUTAN CONGRESSMAN JOHN LEWIS, </text>
<text sub="clublinks" start="23.59" dur="0.1"> INI AYA HUTUPAN CONGRESSMAN JOHN LEWIS, SINO </text>
<text sub="clublinks" start="23.69" dur="0.534"> INI AYA HUTUPAN CONGRESSMAN JOHN LEWIS, DIA DIUKAR </text>
<text sub="clublinks" start="24.224" dur="0.167"> INI AYA HUTUPAN CONGRESSMAN JOHN LEWIS, AYA DIATOS A </text>
<text sub="clublinks" start="24.391" dur="0.9"> INI AYA HUTUPAN CONGRESSMAN JOHN LEWIS, SAKU DIUKU </text>
<text sub="clublinks" start="25.291" dur="0.234"> INI AYA HUTUPAN CONGRESSMAN JOHN LEWIS, anu DIHENTEAKI Dinten-jalmi </text>
<text sub="clublinks" start="25.525" dur="0.567"> INI AYA HUTUPAN CONGRESSMAN JOHN LEWIS, anu DIHENTEU INGKEJANG DARI FEW. </text>
<text sub="clublinks" start="26.092" dur="0.2"> LEWIS, SANGGU NU NGENTOTA JAWA NGOMONG. </text>
<text sub="clublinks" start="26.292" dur="0.134"> LEWIS, SANGGU NU NGENTOTA JAWA NGOMONG. MILIKNA </text>
<text sub="clublinks" start="26.426" dur="0.467"> LEWIS, SANGGU NU NGENTOTA JAWA NGOMONG. HIS SKull </text>
<text sub="clublinks" start="26.893" dur="2.669"> LEWIS, SANGGU NU NGENTOTA JAWA NGOMONG. HIS SKULL WAS </text>
<text sub="clublinks" start="29.562" dur="0.468"> LEWIS, SANGGU NU NGENTOTA JAWA NGOMONG. HIS SKull NU GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="30.03" dur="0.166"> LEWIS, SANGGU NU NGENTOTA JAWA NGOMONG. HIS SKull PUTRAJIL </text>
<text sub="clublinks" start="30.196" dur="0.367"> LEWIS, SANGGU NU NGENTOTA JAWA NGOMONG. HIS SKull NU DITULUSKEUNNA sareng HE </text>
<text sub="clublinks" start="30.563" dur="0.201"> HIS SKull NU DITULUSKEUNNA sareng HE </text>
<text sub="clublinks" start="30.764" dur="0.066"> HIS SKull NU DITULUSKEUNNA sareng HE BORE </text>
<text sub="clublinks" start="30.83" dur="0.1"> HIS SKull NU DITUTUPKEUN DIA SATUWATNA </text>
<text sub="clublinks" start="30.93" dur="0.101"> HIS SKull NU DITUTUPKEUN DIA SIEUN DENGAN GURU </text>
<text sub="clublinks" start="31.031" dur="0.3"> HIS SKull NU DITUTUPKEUN DENGAN DIA DIHARI SAINS HIS </text>
<text sub="clublinks" start="31.331" dur="0.167"> HIS SKull NU DITUTUPKEUN DENGAN DIA DIHADIRKAN KULIT DIA SUKA </text>
<text sub="clublinks" start="31.498" dur="0.267"> KULITAN KULIT SULIRNA DAN DIA MUKA GOLEKAN HIS ENTIRE HIDUP. </text>
<text sub="clublinks" start="31.765" dur="0.166"> MANGSA PAKSA HIS NANGSA KAHIRUPAN. </text>
<text sub="clublinks" start="31.931" dur="0.167"> MANGSA PAKSA HIS NANGSA KAHIRUPAN. THE </text>
<text sub="clublinks" start="32.098" dur="0.1"> MANGSA PAKSA HIS NANGSA KAHIRUPAN. TUTUP </text>
<text sub="clublinks" start="32.198" dur="0.1"> MANGSA PAKSA HIS NANGSA KAHIRUPAN. TUTUP SAHA </text>
<text sub="clublinks" start="32.298" dur="0.167"> MANGSA PAKSA HIS NANGSA KAHIRUPAN. TUTAK SAHA INGNA </text>
<text sub="clublinks" start="32.465" dur="0.901"> MANGSA PAKSA HIS NANGSA KAHIRUPAN. TUTUP SAHA EHI SIEW </text>
<text sub="clublinks" start="33.366" dur="0.267"> TUTUP SAHA EHI SIEW </text>
<text sub="clublinks" start="33.633" dur="2.403"> TUTUP ATAWA SAHA NU MANGGURKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="36.036" dur="0.1"> KAWASAN ATAWA ATAWA ATAWA INGKAN PELANGGAN </text>
<text sub="clublinks" start="36.136" dur="0.2"> TUJUHAN ATAWA ATAWA ATAWA NYERAKI KANGGURAN, SAHA </text>
<text sub="clublinks" start="36.336" dur="0.333"> INGKAH TULISAN INGKEU ATAU TIAK DIPANGKULAN, DI SUMAT </text>
<text sub="clublinks" start="36.669" dur="0.301"> PELANGGAN DIPANGSAU, DI SUMIA </text>
<text sub="clublinks" start="36.97" dur="0.067"> PELANGGAN DIPANGGO, NAAN SAKIA DIPANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="37.037" dur="0.233"> PELANGGAN DIPANGGU, NAAN SUKAN DITINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="37.27" dur="0.1"> PELANGGAN DIPANGGO, SAHA ANTARA DIPANGKATKEUN DAN KAYUHAN. </text>
<text sub="clublinks" start="37.37" dur="0.2"> DIPARKALKEUN DAN KEHIDMATAN. </text>
<text sub="clublinks" start="37.57" dur="0.067"> DIPARKALKEUN DAN KEHIDMATAN. IEUH </text>
<text sub="clublinks" start="37.637" dur="0.1"> DIPARKALKEUN DAN KEHIDMATAN. DINI AYA </text>
<text sub="clublinks" start="37.737" dur="0.067"> DIPARKALKEUN DAN KEHIDMATAN. DINI NYAWA </text>
<text sub="clublinks" start="37.804" dur="0.2"> DIPARKALKEUN DAN KEHIDMATAN. DINI NYAWA </text>
<text sub="clublinks" start="38.004" dur="0.134"> DIPARKALKEUN DAN KEHIDMATAN. DIA NYAJAK APA KITA </text>
<text sub="clublinks" start="38.138" dur="0.233"> DIPARKALKEUN DAN KEHIDMATAN. DIA NYAJAK APA KITA NU LEPAT DARI </text>
<text sub="clublinks" start="38.371" dur="0.334"> DIPARKALKEUN DAN KEHIDMATAN. DINI AYA NU WAKTU TERUS DARI 1965 </text>
<text sub="clublinks" start="38.705" dur="0.167"> DINI AYA NU WAKTU TERUS DARI 1965 </text>
<text sub="clublinks" start="38.872" dur="0.066"> DINI AYA NU WAKTU ANAK SAKOLA DARI 1965 DI </text>
<text sub="clublinks" start="38.938" dur="0.134"> DIA NYAJAK ANJEU NYAPLAK DIRI DARI 1965 DI KITA </text>
<text sub="clublinks" start="39.072" dur="0.233"> DIA NYAJAK ANAK KANGGO NU DARI 1965 DI BASA SUNDA. </text>
<text sub="clublinks" start="39.305" dur="0.201"> DI KURING GURU. </text>
<text sub="clublinks" start="39.506" dur="0.166"> DI KURING GURU. AND </text>
<text sub="clublinks" start="39.672" dur="0.301"> DI KURING GURU. AND INCLUDES </text>
<text sub="clublinks" start="39.973" dur="0.267"> DI KURING GURU. AND KOMUNITAS AN </text>
<text sub="clublinks" start="40.24" dur="0.133"> DI KURING GURU. AND KOMUNITAS INTERVIEW </text>
<text sub="clublinks" start="40.373" dur="0.334"> DI KURING GURU. AND KASILKAN SUKU MIKIRKEUN SARI </text>
<text sub="clublinks" start="40.707" dur="0.167"> AND KASILKAN SUKU MIKIRKEUN SARI </text>
<text sub="clublinks" start="40.874" dur="0.133"> AND NINSESKEUN DI SATUJURAN DARI A </text>
<text sub="clublinks" start="41.007" dur="0.067"> AND KOMUNITAS INTERVIEW DARI KASAHA </text>
<text sub="clublinks" start="41.074" dur="0.667"> AND KOMUNITAS INTERVIEW DARI KOMUNITAS MANUSIA </text>
<text sub="clublinks" start="41.741" dur="1.035"> AND KOMUNITAS INTERVIEW DARI KOMUNITAS MANUSIA </text>
<text sub="clublinks" start="42.776" dur="0.5"> AND KOMUNITAS INTERVIEW DARI KOMUNITAS MANUSIA DI KENAPA </text>
<text sub="clublinks" start="43.276" dur="0.2"> AND KOMUNITAS INTERVIEW DARI KOMUNITAS BLACK MAN ON WHY WHITE </text>
<text sub="clublinks" start="43.476" dur="0.301"> AND KOMUNITAS INTERVIEW DARI KOMUNITAS BLACK MAN ON WHITLE WHOPLE </text>
<text sub="clublinks" start="43.777" dur="0.2"> SUKAN HENTEUN DI SAHA NANGGI PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="43.977" dur="0.067"> SUKAN HENTE AYA NABI KAPI DENGAN PUTIH PERLU </text>
<text sub="clublinks" start="44.044" dur="0.1"> TUKANG TANGGI HENTEUN KUNG ANAK PERTAKUAN SAKITNA </text>
<text sub="clublinks" start="44.144" dur="0.667"> SUKAN HENTE AYA NUNGSAI KAPI DENGAN PUTIH TUNGGUH LEPAT </text>
<text sub="clublinks" start="44.811" dur="13.013"> NU TUK KANGGU TAPI KAPI DENGAN PUTIH PERLU BOLEH MUTE </text>
<text sub="clublinks" start="81.714" dur="4.939"> [SINGING] </text>
<text sub="clublinks" start="86.653" dur="0.734"> [SINGING]. </text>
<text sub="clublinks" start="87.387" dur="0.1"> [SINGING]. >> </text>
<text sub="clublinks" start="87.487" dur="0.067"> [SINGING]. >> UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="87.554" dur="0.767"> [SINGING]. >> KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="88.321" dur="0.367"> [SINGING]. >> UNTUK PERTAMA </text>
<text sub="clublinks" start="88.688" dur="0.434"> [SINGING]. >> UNTUK Waktos TEMA </text>
<text sub="clublinks" start="89.122" dur="0.167"> [SINGING]. >> UNTUK WAKTU PANGGARA ANTARA </text>
<text sub="clublinks" start="89.289" dur="0.967"> [SINGING]. >> UNTUK Waktos TIGA ANTARI </text>
<text sub="clublinks" start="90.256" dur="0.267"> >> UNTUK Waktos TIGA ANTARI </text>
<text sub="clublinks" start="90.523" dur="0.801"> >> UNTUK Waktos TI ANU ANTARI </text>
<text sub="clublinks" start="91.324" dur="0.467"> >> UNTUK BASA KASA ANTARI ANTARA NGENTOTA </text>
<text sub="clublinks" start="91.791" dur="0.301"> >> UNTUK BASA KOMPUTNA INGGRANA NU TENTIASA NAMIN </text>
<text sub="clublinks" start="92.092" dur="0.834"> >> UNTUK PANJAKNA SADU NU TANGGAL KANGGURU NENGINGA AMERIKA </text>
<text sub="clublinks" start="92.926" dur="0.233"> PANGHENTEAN NGENTOTA NAMIN </text>
<text sub="clublinks" start="93.159" dur="0.134"> TALKING TENTANG NAMIN AMERIKA, HITAM </text>
<text sub="clublinks" start="93.293" dur="0.1"> NGENTALKEUN NGENTOTA KANGEN AMERIKA, TANGGAL HARI. </text>
<text sub="clublinks" start="93.393" dur="0.801"> NGATALINGKEUN NGENTOTA KANGEN AMERIKA, HITAM HENTEU, WANG </text>
<text sub="clublinks" start="94.194" dur="1.768"> MENENGKEUN TENTANG KANGGURAN AMERIKAN, RAKAK HENTEUT, WALAUPUN PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="95.962" dur="0.234"> TALKING TENTANG KANGGURAN AMERIKAN, RAKAK HENTEU, WALAITA PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="96.196" dur="0.3"> RAKAK HENTI, NGANAK PUTRA PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="96.496" dur="0.033"> RAKYU HENTEU, Waktosna PUTIHAN PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="96.529" dur="0.568"> RAKYAN HENTI, WALAUPUN PAKEJI PUTIH ING </text>
<text sub="clublinks" start="97.097" dur="0.9"> RAKYU BLACK, KAHAN SAKITNA PUTIH ING GROSIS </text>
<text sub="clublinks" start="97.997" dur="0.234"> RAKYU HENTI, KAHAN SAKITNA PUTIH ING GRATIS. </text>
<text sub="clublinks" start="98.231" dur="0.4"> RAKYU HENTI, KAHAN SAKITNA PUTIH ING GRATIS. abdi </text>
<text sub="clublinks" start="98.631" dur="0.234"> PICKETING STORES GRATIS. abdi </text>
<text sub="clublinks" start="98.865" dur="0.1"> PICKETING STORES GRATIS. ÉMUTAN ABDI </text>
<text sub="clublinks" start="98.965" dur="0.367"> PICKETING STORES GRATIS. Kuring TINGKATKE </text>
<text sub="clublinks" start="99.332" dur="0.134"> PICKETING STORES GRATIS. Kuring MIKIR SUMBER </text>
<text sub="clublinks" start="99.466" dur="0.867"> PICKETING STORES GRATIS. Kuring mikiran NOMBAT SATU </text>
<text sub="clublinks" start="100.333" dur="0.067"> PICKETING STORES GRATIS. Kuring ngartos NU SATU NU TINGKAT </text>
<text sub="clublinks" start="100.4" dur="0.067"> PICKETING STORES GRATIS. Kuring ngartos NU SATU NU TU KUKUR </text>
<text sub="clublinks" start="100.467" dur="0.2"> Pikirkeun ogé Nami INGKAH INI </text>
<text sub="clublinks" start="100.667" dur="0.267"> Pikirkeun NU TU ING KAWIN DI SANG </text>
<text sub="clublinks" start="100.934" dur="0.167"> Pikirkeun NU TU NU TU INGKANG INGGRIS DI DUNIA </text>
<text sub="clublinks" start="101.101" dur="0.767"> Pikirkeun NU TU NU TU KAWIN DI ING DUNIA </text>
<text sub="clublinks" start="101.868" dur="0.4"> Pikirkeun NOMBOR SUMBANG SUKU DI ING DUNIA AYA MANUSIA </text>
<text sub="clublinks" start="102.268" dur="0.401"> Pikirkeun NU TU NU RESEP TU ANU KANGGO DI DUNIA MUNGSAADI HINDU. </text>
<text sub="clublinks" start="102.669" dur="0.233"> DUNIA SADÉNA HANAN. </text>
<text sub="clublinks" start="102.902" dur="0.067"> DUNIA SADÉNA HANAN. THANKS </text>
<text sub="clublinks" start="102.969" dur="0.1"> DUNIA SADÉNA HANAN. HATUR NUHUN KA </text>
<text sub="clublinks" start="103.069" dur="0.134"> DUNIA SADÉNA HANAN. TERIMA KASAHA </text>
<text sub="clublinks" start="103.203" dur="0.767"> DUNIA SADÉNA HANAN. TERIMA KANGGO BAWA </text>
<text sub="clublinks" start="103.97" dur="0.968"> DUNIA SADÉNA HANAN. TERIMA KASIH INGKI PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="104.938" dur="0.567"> DUNIA SADÉNA HANAN. TERIMA KASIH INI DENGAN PUTIH KIDANG </text>
<text sub="clublinks" start="105.505" dur="0.167"> TERIMA KASIH INI DENGAN PUTIH KIDANG </text>
<text sub="clublinks" start="105.672" dur="0.434"> TERIMA KASIH INI PUTIH PUTIH KIDA sareng </text>
<text sub="clublinks" start="106.106" dur="4.738"> TERIMA KASIH ING DENGAN PUTIH KIDA sareng NYA </text>
<text sub="clublinks" start="110.844" dur="0.4"> TERIMA KASAHA ING PUTIH PUTIH NU KAYU KAYU </text>
<text sub="clublinks" start="111.244" dur="0.2"> TERIMA KANGGO BASA PUTIH ING KIDA sareng KESENANAN KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="111.444" dur="0.367"> TERIMA KANGGO BASA PUTIH ING KIDA sareng KESENANAN Urang </text>
<text sub="clublinks" start="111.811" dur="0.267"> AND KAYUHAN KAMI AYA </text>
<text sub="clublinks" start="112.078" dur="0.1"> AND HÉSJANGKAN NYAJUYA Urang </text>
<text sub="clublinks" start="112.178" dur="0.067"> AND KAHAYAGANAN DIA KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="112.245" dur="0.133"> AND KAHAYAGANAN DIA KAMI SENTIASA ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="112.378" dur="0.234"> AND KAYU GARISI KAMI NENGGALENGKEUN MENTA NENG KULIT. </text>
<text sub="clublinks" start="112.612" dur="0.167"> PANGHENTEAN TENTUH TENGGARA ITE. </text>
<text sub="clublinks" start="112.779" dur="0.067"> PANGHENTEAN TENTUH TENGGARA ITE. >> </text>
<text sub="clublinks" start="112.846" dur="0.133"> PANGHENTEAN TENTUH TENGGARA ITE. >> KAU </text>
<text sub="clublinks" start="112.979" dur="0.1"> PANGHENTEAN TENTUH TENGGARA ITE. >> KAU PIKIR </text>
<text sub="clublinks" start="113.079" dur="0.2"> PANGHENTEAN TENTUH TENGGARA ITE. >> KASAHA ITU </text>
<text sub="clublinks" start="113.279" dur="0.267"> PANGHENTEAN TENTUH TENGGARA ITE. >> KASIH INI BISA </text>
<text sub="clublinks" start="113.546" dur="0.167"> PANGHENTEAN TENTUH TENGGARA ITE. >> KAJIN INGU INGIN </text>
<text sub="clublinks" start="113.713" dur="0.167"> PANGHENTEAN TENTUH TENGGARA ITE. >> DENGAN PIKIRI ITU NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="113.88" dur="0.367"> PANGHENTEAN TENTUH TENGGARA ITE. >> KAJIN INGU ITU NGAJUT </text>
<text sub="clublinks" start="114.247" dur="0.167"> >> KAJIN INGU ITU NGAJUT </text>
<text sub="clublinks" start="114.414" dur="0.1"> >> KAU PIKIRI ITU BISA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="114.514" dur="0.1"> >> DENGAN PIKIRI ITU NGAJUT MANGSA NU MUNGGU KARANG </text>
<text sub="clublinks" start="114.614" dur="0.2"> >> DIA PIKIRI ITU BISA KANGGO PUTIH NU PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="114.814" dur="0.134"> >> DIA PIKIRI ITU BISA KANGGO MUNGSAAK ANAK PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="114.948" dur="0.2"> >> DIA PIKIRI ITU BISA KANGGO MUNGSAAK ANAK NEGARA PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="115.148" dur="0.334"> >> DENGAN PIKIRI ITU BISA KANGGO MUNGSAAK ANAK PUTIH ANAK AKAN </text>
<text sub="clublinks" start="115.482" dur="0.233"> KANAK-KANAK PUTIH ANAK AKAN </text>
<text sub="clublinks" start="115.715" dur="0.067"> KANAK-KANAK PUTIH ANAK AKAN PADEUT </text>
<text sub="clublinks" start="115.782" dur="0.1"> KANAK-KANAK PUTIH TU ANU AYEUNA NGIMPOT </text>
<text sub="clublinks" start="115.882" dur="0.5"> KANAK PUTIH ANAK AYA NU NU TAPI MANUSIA </text>
<text sub="clublinks" start="116.382" dur="0.301"> KANAK PUTIH ANAK AYA NU NU TINGKATKEUN HINDU </text>
<text sub="clublinks" start="116.683" dur="0.3"> FOSTER RUMAH MANUSIA </text>
<text sub="clublinks" start="116.983" dur="0.1"> SATU KOMPAS RUMAH MANUSIA? </text>
<text sub="clublinks" start="117.083" dur="0.167"> CAMPAIGN? </text>
<text sub="clublinks" start="117.25" dur="0.067"> CAMPAIGN? >> </text>
<text sub="clublinks" start="117.317" dur="0.4"> CAMPAIGN? >> Kuring </text>
<text sub="clublinks" start="117.717" dur="0.067"> CAMPAIGN? >> Kuring PIKIR </text>
<text sub="clublinks" start="117.784" dur="0.801"> CAMPAIGN? >> Kuring KASIH </text>
<text sub="clublinks" start="118.585" dur="1.368"> CAMPAIGN? >> Kuring KASIH BLACK </text>
<text sub="clublinks" start="119.953" dur="0.6"> CAMPAIGN? >> Kuring KUMAHA PANTHERS BLACK </text>
<text sub="clublinks" start="120.553" dur="0.2"> >> Kuring KUMAHA PANTHERS BLACK </text>
<text sub="clublinks" start="120.753" dur="0.067"> >> Kuring KUMAHA PANTHERS BLACK DAN </text>
<text sub="clublinks" start="120.82" dur="0.1"> >> Kuring NGASIHKAN PAKEJI HENTEU sareng </text>
<text sub="clublinks" start="120.92" dur="0.167"> >> Kuring KUMAHA PANTHERS BLACK AND BLACK </text>
<text sub="clublinks" start="121.087" dur="0.167"> >> Kuring KANGGO PANTHERS BLACK AND MILIT HENTE </text>
<text sub="clublinks" start="121.254" dur="0.3"> >> Kuring KUMAHA PANTHERS BLACK DAN GROUP GRATIS MILIK </text>
<text sub="clublinks" start="121.554" dur="0.167"> AND GRATIS GRATIS GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="121.721" dur="0.134"> AND GRATIS GROUP MILITANT </text>
<text sub="clublinks" start="121.855" dur="0.533"> AND GRATIS GRATIS GRATIS AYA DILANA </text>
<text sub="clublinks" start="122.388" dur="1.669"> AND GRATIS GRATIS GRATIS GELENG MANGSA ANTARA </text>
<text sub="clublinks" start="124.057" dur="0.4"> AND GRATIS GRATIS GRATIS ING DENGAN INGKEUNI. </text>
<text sub="clublinks" start="124.457" dur="0.801"> AND GRATIS GRATIS GRATIS ING DENGAN INGKEUNI. DI </text>
<text sub="clublinks" start="125.258" dur="0.167"> AND GRATIS GRATIS GRATIS ING DENGAN INGKEUNI. IN THE </text>
<text sub="clublinks" start="125.425" dur="0.434"> INGIN PAKSA INGIN. IN THE </text>
<text sub="clublinks" start="125.859" dur="0.467"> INGIN PAKSA INGIN. DI BLACK </text>
<text sub="clublinks" start="126.326" dur="0.167"> INGIN PAKSA INGIN. DI DATA HITAM </text>
<text sub="clublinks" start="126.493" dur="0.233"> INGIN PAKSA INGIN. DI BLACK DATA KITA </text>
<text sub="clublinks" start="126.726" dur="0.2"> INGIN PAKSA INGIN. DI BLACK DATA KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="126.926" dur="0.201"> INGIN PAKSA INGIN. DI BLACK DATA KAMI NADI </text>
<text sub="clublinks" start="127.127" dur="0.333"> INGIN PAKSA INGIN. DI DATA HITAMAT DINA KITA NANGGAL KURANG </text>
<text sub="clublinks" start="127.46" dur="0.234"> BLACK DATA DIA KITA NINGGAL KURANG </text>
<text sub="clublinks" start="127.694" dur="0.133"> BLACK DATA KITA NANGGANG HARI ING KURANG </text>
<text sub="clublinks" start="127.827" dur="0.067"> BLACK DATA KITA NANGGANG KELUANG PELEK DINA PELET </text>
<text sub="clublinks" start="127.894" dur="0.1"> BLACK DATA KITA NANGGANG KELUANG PELAJARAN DIAJAR DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="127.994" dur="0.701"> BLACK DATA KITA NANGGANG KELUANG KURANG DITILANG DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="128.695" dur="0.167"> BLACK DATA KITA NANGGANG KELUANG KURANG DENGAN PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="128.862" dur="2.669"> RAKYAT DITILIK DENGAN PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="131.531" dur="0.534"> RAKYAT DITILIK DENGAN PULIS PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="132.065" dur="0.1"> RAKYAT DINA PAKAI DENGAN PUTIH DENGAN PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="132.165" dur="0.233"> RAKYAT DITILIK DENGAN PUTIH DENGAN PUTIH INI </text>
<text sub="clublinks" start="132.398" dur="0.234"> RAKYAT DINA PAKAI DENGAN PUTIH DENGAN PUTIH INI </text>
<text sub="clublinks" start="132.632" dur="0.3"> RAKYAT DITILIK DENGAN PULISAN PUTIH DAH GUNUNG </text>
<text sub="clublinks" start="132.932" dur="0.301"> POLISI KOMUNITAS HENTEUN </text>
<text sub="clublinks" start="133.233" dur="0.1"> POLISI KUMAHA PANTHERS BLACK. </text>
<text sub="clublinks" start="133.333" dur="0.233"> PANTHERS. </text>
<text sub="clublinks" start="133.566" dur="0.067"> PANTHERS. TUH </text>
<text sub="clublinks" start="133.633" dur="0.067"> PANTHERS. AYA </text>
<text sub="clublinks" start="133.7" dur="0.2"> PANTHERS. AYA </text>
<text sub="clublinks" start="133.9" dur="0.1"> PANTHERS. NYAWA AKU TREMENDOUS </text>
<text sub="clublinks" start="134" dur="0.1"> PANTHERS. INI DIA NU TUKANG TREMENDO </text>
<text sub="clublinks" start="134.1" dur="0.3"> PANTHERS. INI DIA NU TUKANG TREMENDO PERUSAHA </text>
<text sub="clublinks" start="134.4" dur="0.201"> INI DIA NU TUKANG TREMENDO PERUSAHA </text>
<text sub="clublinks" start="134.601" dur="0.133"> ING ADALAH AKU TREMENDO PERLU BISA </text>
<text sub="clublinks" start="134.734" dur="0.167"> ADALAH DENGAN TREMENDO PERUSAHA ANTARI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="134.901" dur="0.067"> INI DIA NU TUKANG TREMENDO PERUSAHA UNTUK PANTHERS BLACK </text>
<text sub="clublinks" start="134.968" dur="0.066"> ING ADALAH AKU TREMENDO PERUSAHA UNTUK PANTHERS BLACK DI </text>
<text sub="clublinks" start="135.034" dur="0.434"> ING ADALAH AKU TREMENDO PERLU BUTIRAN UNTUK TEMBANG HENTEUN DI </text>
<text sub="clublinks" start="135.468" dur="0.334"> ADALAH DENGAN TREMENDO PERUSAHA UNTUK PANTHERS BLACK DI BLACK </text>
<text sub="clublinks" start="135.802" dur="0.3"> PANTHERS BLACK DI BLACK </text>
<text sub="clublinks" start="136.102" dur="0.134"> PANTHERS BLACK DI KOMUNITAS BLACK </text>
<text sub="clublinks" start="136.236" dur="0.133"> PANTHERS BLACK DI KOMUNITAS BLACK KOMUNITAS </text>
<text sub="clublinks" start="136.369" dur="0.067"> PANTHERS BLACK DI KOMUNITAS BLACK KUMAHA DIA </text>
<text sub="clublinks" start="136.436" dur="0.534"> PANTHERS BLACK DI KOMUNITAS BLACK KUMAHA DIA ADA </text>
<text sub="clublinks" start="136.97" dur="0.233"> PANTHERS BLACK DI KOMUNITAS BLACK KUMAHA DIA ADA A </text>
<text sub="clublinks" start="137.203" dur="0.167"> KOMUNITAS KOMUNITAS INGNA </text>
<text sub="clublinks" start="137.37" dur="0.167"> KOMUNITAS DIA ATAU AYA NAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="137.537" dur="0.167"> KOMUNITAS DIA ATAU AYA KANGSA KANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="137.704" dur="0.167"> KOMUNITAS DIA ATAU AYA NU KANGGO NU KANGGURUNG </text>
<text sub="clublinks" start="137.871" dur="0.267"> KOMUNITAS KOMUNITAS INGGULIS ANU DUMI KUMAHA ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="138.138" dur="0.166"> KOMUNITAS KOMUNITAS INGNA ANU ANAK HENTEU TUA </text>
<text sub="clublinks" start="138.304" dur="0.334"> KOMUNITAS DIA ATAU AYA NU NGADANG KANGGURUNA KULITAN KANGSAUH APIK </text>
<text sub="clublinks" start="138.638" dur="0.2"> HENTEU DUA KATURUHAN DUMATIRAN </text>
<text sub="clublinks" start="138.838" dur="0.067"> HENTEU DAGING NANGGURAN RUMAH DI BLACK </text>
<text sub="clublinks" start="138.905" dur="0.133"> HENTEU DAGING NANGGURAN RUMAH DI BLACK DI KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="139.038" dur="0.067"> HENTEU AYA KUNCI LEUTIK DATANG HENTEUN NAJI </text>
<text sub="clublinks" start="139.105" dur="0.167"> KUNINGAN KUNCI MANUSNA KUTU GOLONG DI TUTUP </text>
<text sub="clublinks" start="139.272" dur="0.801"> HANYA KUNCI LEUTIK DATANG HENTEUN YANG DITIKARKEUNNA </text>
<text sub="clublinks" start="140.073" dur="0.167"> HENTEU DAGING NANGGURAN RUMAH KABEH BLACK DIPASARNA PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="140.24" dur="3.069"> INGIN SAIN SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="143.309" dur="0.634"> AYA NAMAT DASAR PANGGIH PUTIH. </text>
<text sub="clublinks" start="143.943" dur="0.167"> POLISI. </text>
<text sub="clublinks" start="144.11" dur="0.134"> POLISI. THE </text>
<text sub="clublinks" start="144.244" dur="0.166"> POLISI. BLACK </text>
<text sub="clublinks" start="144.41" dur="0.134"> POLISI. PANTHERS BLACK </text>
<text sub="clublinks" start="144.544" dur="0.067"> POLISI. PANTHERS BLACK BEING </text>
<text sub="clublinks" start="144.611" dur="0.133"> POLISI. PANTHERS BLACK NGAWATNA ON </text>
<text sub="clublinks" start="144.744" dur="0.401"> POLISI. KONTAK BLACK NGAJAKIN DI ING </text>
<text sub="clublinks" start="145.145" dur="0.233"> KONTAK BLACK NGAJAKIN DI ING </text>
<text sub="clublinks" start="145.378" dur="0.1"> KONTOR BLACK NGAJAKIN DI KABAYAN </text>
<text sub="clublinks" start="145.478" dur="0.1"> KONTOR BLACK MANGSA INGKEUN DI GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="145.578" dur="0.134"> KONTOR BLACK MANGSA ING GELENG MANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="145.712" dur="0.133"> KONTOR BLACK NGAJATI DI PELABUR MANGGOLEH PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="145.845" dur="0.334"> KONTAK BLACK NGAJAKIN DI KABELNA MANGSA DENGAN PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="146.179" dur="0.2"> SCENE NGUMANA PUTIH PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="146.379" dur="0.067"> SCENE NGUMEKA PUTRA BISA PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="146.446" dur="0.133"> GAMPANG LELAKI BENTUK PUTIH WALK A </text>
<text sub="clublinks" start="146.579" dur="0.601"> SCENE NGUMANA PUTRA PUTIH WALK A LITTLE </text>
<text sub="clublinks" start="147.18" dur="0.267"> SCENE NGUMANA PUTRA PUTIH WALK A LITTLE MORE </text>
<text sub="clublinks" start="147.447" dur="0.333"> SCENE NGUMANA PUTRA PUTIH WALK A LITTLE MORE LEBIH SUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="147.78" dur="0.167"> WALK A LITTLE MORE INGIN. </text>
<text sub="clublinks" start="147.947" dur="0.067"> WALK A LITTLE MORE INGIN. Kami </text>
<text sub="clublinks" start="148.014" dur="0.134"> WALK A LITTLE MORE INGIN. KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="148.148" dur="0.133"> WALK A LITTLE MORE INGIN. KAMI TALKING </text>
<text sub="clublinks" start="148.281" dur="0.2"> WALK A LITTLE MORE INGIN. Urang NGENTUH TENTANGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="148.481" dur="0.234"> WALK A LITTLE MORE INGIN. Kami nyarioskeun kana </text>
<text sub="clublinks" start="148.715" dur="0.834"> WALK A LITTLE MORE INGIN. Kami nyarioskeun kana kakuatan, </text>
<text sub="clublinks" start="149.549" dur="0.167"> Kami nyarioskeun kana kakuatan, </text>
<text sub="clublinks" start="149.716" dur="2.369"> Kami nyarioskeun kana kakuatan, ti </text>
<text sub="clublinks" start="152.085" dur="0.233"> Kami nyarioskeun kana kakuatan, panghasilan, </text>
<text sub="clublinks" start="152.318" dur="0.234"> Kami nyarioskeun kana kakuatan, peristiwa, anu </text>
<text sub="clublinks" start="152.552" dur="0.167"> Kami nyarioskeun kana kakuatan, panghasilan, na </text>
<text sub="clublinks" start="152.719" dur="0.2"> Kami nyarioskeun kana kakuatan, peristiwa, sareng barudak </text>
<text sub="clublinks" start="152.919" dur="0.901"> Kami nyarioskeun kana kakuatan, peristiwa, yén barudak bodas </text>
<text sub="clublinks" start="153.82" dur="0.167"> PAKSA, ANAK ANAK PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="153.987" dur="2.936"> PANGERAN, ANAK ANAK GUNAKAN </text>
<text sub="clublinks" start="156.923" dur="0.1"> PAKSA, ANAK ANAK PUTIH MANGSA ANAK. </text>
<text sub="clublinks" start="157.023" dur="0.134"> PAKSA, ANAK ANAK PUTIH MANGSA ANAK. TEMA </text>
<text sub="clublinks" start="157.157" dur="0.2"> PAKSA, ANAK ANAK PUTIH MANGSA ANAK. Aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="157.357" dur="0.2"> PAKSA, ANAK ANAK PUTIH MANGSA ANAK. Aranjeunna TIAK </text>
<text sub="clublinks" start="157.557" dur="0.233"> PAKSA, ANAK ANAK PUTIH MANGSA ANAK. TEMA TEU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="157.79" dur="0.334"> PAKSA, ANAK ANAK PUTIH MANGSA ANAK. TEMA Sateuacana </text>
<text sub="clublinks" start="158.124" dur="0.167"> KASA GAYA. TEMA Sateuacana </text>
<text sub="clublinks" start="158.291" dur="0.1"> KASA GAYA. SIEUN ING DIA TUNGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="158.391" dur="0.134"> KASA GAYA. TEMA Sateuacana moal ngagaduhan </text>
<text sub="clublinks" start="158.525" dur="0.734"> KASA GAYA. TEMA TEU AYA TANGGU TANGGUNG HOSTILE </text>
<text sub="clublinks" start="159.259" dur="0.1"> KASA GAYA. TEMA TEU AYA TANGGANG KANGGURAN HOSTILE ATTITUDES </text>
<text sub="clublinks" start="159.359" dur="1.234"> MANGSA AKTARA HOSTILE </text>
<text sub="clublinks" start="160.593" dur="0.467"> UNTUK HOSTILE ATTITUDES TOWARDS </text>
<text sub="clublinks" start="161.06" dur="0.301"> UNTUK HOSTILE ATTITUDES TOWARDS OUR </text>
<text sub="clublinks" start="161.361" dur="0.634"> UNTUK HOSTILE ATTITUDES PAKSA HAKIL KITA. </text>
<text sub="clublinks" start="161.995" dur="0.167"> TUKAR PAKSA KITA. </text>
<text sub="clublinks" start="162.162" dur="0.5"> TUKAR PAKSA KITA. IF </text>
<text sub="clublinks" start="162.662" dur="0.367"> TUKAR PAKSA KITA. IF PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="163.029" dur="1.034"> TUKAR PAKSA KITA. IF PUTIH ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="164.063" dur="1.402"> TUKAR PAKSA KITA. KUNG PUTIH ANAK PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="165.465" dur="2.602"> TUKAR PAKSA KITA. KUNG ANAK PUTIH ASKED UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="168.067" dur="0.434"> TUKAR PAKSA KITA. KUNG PUTIH ANAK PUTIH UNTUK BENTUK, </text>
<text sub="clublinks" start="168.501" dur="0.167"> KUNG PUTIH ANAK PUTIH UNTUK BENTUK, </text>
<text sub="clublinks" start="168.668" dur="0.434"> KUNG ANAK PUTIH ASKED UNTUK PEACE, IT </text>
<text sub="clublinks" start="169.102" dur="0.434"> KUNG ANAK PUTIH ASKED UNTUK KABIRAN, ITU AYAT </text>