Aleister Ireng nesu marang Rampage Brown subtitles

Aku percaya yen nembe minggu kepungkur Tommy End kalah ing Kejuaraan ICWA, sing utamane dibela ing Prancis lan Belgia, sawise pamarentah rong taun. Gusti kawula! Lan Tommy End, dhengkul dobel nyopir ing dada, ganti keseimbangan ing udara. Saiki nyekel lengen, lan kene serangan lan tendhangan iki. Gusti kawula! Wisaya Shining sing cekak, yen sampeyan seneng [Ngguyu].

Aleister Ireng nesu marang Rampage Brown

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0" dur="5.054">Aku percaya yen nembe minggu kepungkur Tommy End kalah ing Kejuaraan ICWA,</text>
<text sub="clublinks" start="5.054" dur="4.769"> sing utamane dibela ing Prancis lan Belgia, sawise pamarentah rong taun.</text>
<text sub="clublinks" start="9.823" dur="1.513"> Gusti kawula! Lan Tommy End,</text>
<text sub="clublinks" start="11.336" dur="5.291"> dhengkul dobel nyopir ing dada, ganti keseimbangan ing udara.</text>
<text sub="clublinks" start="16.627" dur="3.03"> Saiki nyekel lengen, lan kene serangan lan tendhangan iki.</text>
<text sub="clublinks" start="19.657" dur="1.059"> Gusti kawula!</text>
<text sub="clublinks" start="20.716" dur="2.524"> Wisaya Shining sing cekak, yen sampeyan seneng [Ngguyu].</text>