Алејстер Блек ја активира својата бес врз Рампаџ Браун subtitles

Верувам дека само минатата недела Томи Енд го загуби ICWA шампионатот, што првенствено се брани во Франција и Белгија, по двегодишно владеење. Господе! И Томи Енд, двојни колена возејќи надолу во градите, менувајќи ја рамнотежата во воздухот. Фаќајќи ја раката сега, и тука доаѓаат овие штрајкови и овие удари. Господе! Некако краток сјаен волшебник, ако сакате [СМЕЕ].

Алејстер Блек ја активира својата бес врз Рампаџ Браун

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0" dur="5.054">Верувам дека само минатата недела Томи Енд го загуби ICWA шампионатот,</text>
<text sub="clublinks" start="5.054" dur="4.769"> што првенствено се брани во Франција и Белгија, по двегодишно владеење.</text>
<text sub="clublinks" start="9.823" dur="1.513"> Господе! И Томи Енд,</text>
<text sub="clublinks" start="11.336" dur="5.291"> двојни колена возејќи надолу во градите, менувајќи ја рамнотежата во воздухот.</text>
<text sub="clublinks" start="16.627" dur="3.03"> Фаќајќи ја раката сега, и тука доаѓаат овие штрајкови и овие удари.</text>
<text sub="clublinks" start="19.657" dur="1.059"> Господе!</text>
<text sub="clublinks" start="20.716" dur="2.524"> Некако краток сјаен волшебник, ако сакате [СМЕЕ].</text>