Aleister Black lëshon tërbimin e tij në Rampage Brown subtitles

Besoj se vetëm javën e kaluar Tommy End humbi Kampionatin ICWA, e cila mbrohet kryesisht në Francë dhe Belgjikë, pas një mbretërimi dy vjeçar. O Zot! Dhe Tommy End, gjunjë të dyfishtë duke lëvizur poshtë në gjoks, duke zhvendosur ekuilibrin e tij në ajër. Duke kapur krahun tani, dhe këtu vijnë këto goditje dhe këto goditje. O Zot! Një magjistar i ndritshëm kinda i shkurtër, nëse ju pëlqen [QESH].

Aleister Black lëshon tërbimin e tij në Rampage Brown

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0" dur="5.054">Besoj se vetëm javën e kaluar Tommy End humbi Kampionatin ICWA,</text>
<text sub="clublinks" start="5.054" dur="4.769"> e cila mbrohet kryesisht në Francë dhe Belgjikë, pas një mbretërimi dy vjeçar.</text>
<text sub="clublinks" start="9.823" dur="1.513"> O Zot! Dhe Tommy End,</text>
<text sub="clublinks" start="11.336" dur="5.291"> gjunjë të dyfishtë duke lëvizur poshtë në gjoks, duke zhvendosur ekuilibrin e tij në ajër.</text>
<text sub="clublinks" start="16.627" dur="3.03"> Duke kapur krahun tani, dhe këtu vijnë këto goditje dhe këto goditje.</text>
<text sub="clublinks" start="19.657" dur="1.059"> O Zot!</text>
<text sub="clublinks" start="20.716" dur="2.524"> Një magjistar i ndritshëm kinda i shkurtër, nëse ju pëlqen [QESH].</text>