Aleister Hideung ngaluarkeun amukanana dina Rampage Brown subtitles

Kuring yakin yén éta ngan ukur minggu kamari Tommy End éléh kajuaraan ICWA, anu utamina dibela di Perancis sareng Bélgia, saatos pamaréntahan dua taun. Ya Allah! Sareng Tommy End, tuur ganda nyetir kana dada, mindahkeun kasaimbangan na dina hawa tengah. Nyekel panangan ayeuna, sareng di dieu datang mogok ieu sareng najong ieu. Ya Allah! Tukang Sihir anu pondok pondok, upami anjeun resep [SIEUN].

Aleister Hideung ngaluarkeun amukanana dina Rampage Brown

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0" dur="5.054">Kuring yakin yén éta ngan ukur minggu kamari Tommy End éléh kajuaraan ICWA,</text>
<text sub="clublinks" start="5.054" dur="4.769"> anu utamina dibela di Perancis sareng Bélgia, saatos pamaréntahan dua taun.</text>
<text sub="clublinks" start="9.823" dur="1.513"> Ya Allah! Sareng Tommy End,</text>
<text sub="clublinks" start="11.336" dur="5.291"> tuur ganda nyetir kana dada, mindahkeun kasaimbangan na dina hawa tengah.</text>
<text sub="clublinks" start="16.627" dur="3.03"> Nyekel panangan ayeuna, sareng di dieu datang mogok ieu sareng najong ieu.</text>
<text sub="clublinks" start="19.657" dur="1.059"> Ya Allah!</text>
<text sub="clublinks" start="20.716" dur="2.524"> Tukang Sihir anu pondok pondok, upami anjeun resep [SIEUN].</text>