Nggawe replika bokor cawan nafsu Irak kaping 9 subtitles

Aku Andrew Hazelden lan aku wis dadi potter luwih saka 30 taun. Aku minangka salah sawijining tarikan sing ana ing sejarah yaiku yen dheweke lagi nggawe emas apa sing dudu emas lan padha dianggep alchemist. Sampeyan rumangsa bisa ilang ing nyawang irunge ora entheng sing nggawe sampeyan mikir yen sampeyan ana ing jagad liyane. Luster minangka teknik ing ngendi sampeyan nggunakake sulfat logam kanggo nggawe lumahing iridescent ing pot. Minangka teknik sing alus banget lan kompleks. Mangkuk iki minangka salinan mangkuk Irak abad ka-9. Aku pancen digunakake kanggo nggawe mangkuk iki lempung saka Italia saka Deruta yaiku warna buff. Dadi aku njupuk bal saka lempung yaiku bobote mung sak kilogram lan dibuwang ing rodha potter lan bisa uga mbutuhake limang menit kanggo mbuwang wujud kasebut. Nilar sawetara dina supaya kulit ora angel. Sawise kulit angel diuripake maneh lan sikile diuripake. Sawise sikil diuripake mangkuk kudu garing ing Srengenge lan sawise iku ana tembak pertama sing yaiku tembak biskuit banjur dijupuk lan dicelupake nganggo cemlorot putih kang biasane oksida timah kanggo nggawe putih banjur dipecat maneh. Proses sabanjure yaiku nglukis nganggo pigmen sing luster. Pigmen sing dakgunakake kanggo cat kanggo mangkuk iki utamane digawe saka tambaga sulfat nanging uga ana sawetara perak lan uga bakal digawe nganggo oksida abang lan lempung. Banjur kalori supaya dipapar kira-kira suhu sing mencorong - 650 sentigrade. Sawise wis kalori dijupuk lan lemah lan banjur dicampur karo cuka nalika dicet. Desain titik disalin saka mangkuk Irak abad ka-9. Nyatane carane ngetrapake sikat kaya sing digunakake kanggo nggunakake sikat sing padha. Geni geni sing mbutuhake kilen sing nduweni kemampuan nyuda oksigen sampeyan nyoba nggawe suasana sing ora ana oksigen sing nyuda pigmen kanggo nggawa salaka lan tembaga. Sampeyan nggawe asap Cara sing aku lakoni yaiku kanggo ngirim potongan kayu cilik menyang kilen liwat bolongan ndelok lan sing nyurung oksigen kasebut. Banjur sampeyan ngidini oksigen bali maneh sajrone wektu sing cendhak lan manawa spesi oksidasi lan nyuda penting kanggo nggawe iridescence ing pot. Yen pot metu saka kilen sing rasane isih katon kaya lempung ditutupi ing lempung sampeyan kudu nggosok ocher kanthi abrasive. Sampeyan kudu ngerti manawa manawa nembak bubar wis nyambut gawe utawa ora amarga yen wis makarya sampeyan bakal bisa ndeleng warna abang utawa salaka. Dadi bagean sing paling sihir yaiku ngusapi pari sawise ditembak sampeyan ora yakin apa sing bakal kelakon lan asil ora bisa diramalake nanging wong sing duwe irah-irahan kasebut nduweni urip dhewe. Kadhangkala, sampeyan kudu nyelehake pot menyang arah cahya kanggo ndeleng irunge dadi gumantung saka sudhut sing sampeyan pot banjur gumantung apa sampeyan ndeleng iridcence utawa ora. Dadi misale jek kedadeyan sing misterius

Nggawe replika bokor cawan nafsu Irak kaping 9

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="7.76" dur="5.24"> Aku Andrew Hazelden lan aku wis dadi potter luwih saka 30 taun. </text>
<text sub="clublinks" start="13" dur="3.96"> Aku minangka salah sawijining tarikan sing ana ing sejarah </text>
<text sub="clublinks" start="16.96" dur="2.42"> yaiku yen dheweke lagi nggawe emas </text>
<text sub="clublinks" start="19.38" dur="2.2"> apa sing dudu emas </text>
<text sub="clublinks" start="21.58" dur="2.8"> lan padha dianggep alchemist. </text>
<text sub="clublinks" start="24.38" dur="1.92"> Sampeyan rumangsa bisa ilang </text>
<text sub="clublinks" start="26.3" dur="2.96"> ing nyawang irunge ora entheng </text>
<text sub="clublinks" start="29.26" dur="5.4"> sing nggawe sampeyan mikir yen sampeyan ana ing jagad liyane. </text>
<text sub="clublinks" start="34.66" dur="5.28"> Luster minangka teknik ing ngendi sampeyan nggunakake sulfat logam </text>
<text sub="clublinks" start="39.94" dur="4.8"> kanggo nggawe lumahing iridescent ing pot. </text>
<text sub="clublinks" start="44.74" dur="4.06"> Minangka teknik sing alus banget lan kompleks. </text>
<text sub="clublinks" start="48.8" dur="6.14"> Mangkuk iki minangka salinan mangkuk Irak abad ka-9. </text>
<text sub="clublinks" start="54.94" dur="7.92"> Aku pancen digunakake kanggo nggawe mangkuk iki lempung saka Italia saka Deruta </text>
<text sub="clublinks" start="62.86" dur="4.8"> yaiku warna buff. </text>
<text sub="clublinks" start="67.66" dur="1.46"> Dadi aku njupuk bal saka lempung yaiku </text>
<text sub="clublinks" start="69.12" dur="4.48"> bobote mung sak kilogram lan dibuwang ing rodha potter </text>
<text sub="clublinks" start="73.6" dur="7.2"> lan bisa uga mbutuhake limang menit kanggo mbuwang wujud kasebut. </text>
<text sub="clublinks" start="80.8" dur="4.58"> Nilar sawetara dina supaya kulit ora angel. </text>
<text sub="clublinks" start="85.38" dur="4.33"> Sawise kulit angel diuripake maneh lan sikile diuripake. </text>
<text sub="clublinks" start="89.71" dur="5.77"> Sawise sikil diuripake mangkuk kudu garing ing Srengenge </text>
<text sub="clublinks" start="95.48" dur="5.12"> lan sawise iku ana tembak pertama sing yaiku tembak biskuit </text>
<text sub="clublinks" start="100.6" dur="4.54"> banjur dijupuk lan dicelupake nganggo cemlorot putih </text>
<text sub="clublinks" start="105.14" dur="3.689"> kang biasane oksida timah kanggo nggawe putih </text>
<text sub="clublinks" start="108.829" dur="3.651"> banjur dipecat maneh. </text>
<text sub="clublinks" start="112.48" dur="4.16"> Proses sabanjure yaiku nglukis nganggo pigmen sing luster. </text>
<text sub="clublinks" start="116.64" dur="7.26"> Pigmen sing dakgunakake kanggo cat kanggo mangkuk iki utamane digawe saka tambaga sulfat </text>
<text sub="clublinks" start="123.9" dur="4.46"> nanging uga ana sawetara perak </text>
<text sub="clublinks" start="128.36" dur="4.86"> lan uga bakal digawe nganggo oksida abang lan lempung. </text>
<text sub="clublinks" start="133.22" dur="6.96"> Banjur kalori supaya dipapar kira-kira suhu sing mencorong - 650 sentigrade. </text>
<text sub="clublinks" start="140.18" dur="3"> Sawise wis kalori dijupuk lan lemah lan </text>
<text sub="clublinks" start="143.18" dur="6.72"> banjur dicampur karo cuka nalika dicet. </text>
<text sub="clublinks" start="150.12" dur="6.06"> Desain titik disalin saka mangkuk Irak abad ka-9. </text>
<text sub="clublinks" start="156.18" dur="4.6"> Nyatane carane ngetrapake sikat kaya sing digunakake kanggo nggunakake sikat sing padha. </text>
<text sub="clublinks" start="160.78" dur="6.15"> Geni geni sing mbutuhake kilen sing nduweni kemampuan nyuda oksigen </text>
<text sub="clublinks" start="166.93" dur="3.59"> sampeyan nyoba nggawe suasana sing ora ana oksigen </text>
<text sub="clublinks" start="170.52" dur="5.68"> sing nyuda pigmen kanggo nggawa salaka lan tembaga. </text>
<text sub="clublinks" start="176.2" dur="1.46"> Sampeyan nggawe asap </text>
<text sub="clublinks" start="177.66" dur="6.96"> Cara sing aku lakoni yaiku kanggo ngirim potongan kayu cilik menyang kilen liwat bolongan ndelok </text>
<text sub="clublinks" start="184.62" dur="2.84"> lan sing nyurung oksigen kasebut. </text>
<text sub="clublinks" start="187.46" dur="4.68"> Banjur sampeyan ngidini oksigen bali maneh sajrone wektu sing cendhak </text>
<text sub="clublinks" start="192.14" dur="9.069"> lan manawa spesi oksidasi lan nyuda penting kanggo nggawe iridescence ing pot. </text>
<text sub="clublinks" start="201.5" dur="5.129"> Yen pot metu saka kilen sing rasane isih katon kaya lempung </text>
<text sub="clublinks" start="206.629" dur="2.351"> ditutupi ing lempung </text>
<text sub="clublinks" start="208.98" dur="8.82"> sampeyan kudu nggosok ocher kanthi abrasive. </text>
<text sub="clublinks" start="217.8" dur="5.4"> Sampeyan kudu ngerti manawa manawa nembak bubar wis nyambut gawe utawa ora </text>
<text sub="clublinks" start="223.2" dur="4.4"> amarga yen wis makarya sampeyan bakal bisa ndeleng warna abang utawa salaka. </text>
<text sub="clublinks" start="227.6" dur="5.43"> Dadi bagean sing paling sihir yaiku ngusapi pari sawise ditembak </text>
<text sub="clublinks" start="233.03" dur="5.51"> sampeyan ora yakin apa sing bakal kelakon lan asil ora bisa diramalake </text>
<text sub="clublinks" start="238.54" dur="5.6"> nanging wong sing duwe irah-irahan kasebut nduweni urip dhewe. </text>
<text sub="clublinks" start="244.18" dur="7.1"> Kadhangkala, sampeyan kudu nyelehake pot menyang arah cahya kanggo ndeleng irunge </text>
<text sub="clublinks" start="251.28" dur="2.819"> dadi gumantung saka sudhut sing sampeyan pot banjur gumantung apa </text>
<text sub="clublinks" start="254.099" dur="2.421"> sampeyan ndeleng iridcence utawa ora. </text>
<text sub="clublinks" start="256.52" dur="7.42"> Dadi misale jek kedadeyan sing misterius </text>