Boss & Bayley kalorone dadi juara dobel: Raw Talk, 29 Juni 2020 subtitles

Oke, dadi kita bakal nduwe perayaan gedhe, nanging wangsulan pitakonku babagan apa tegese bakal dadi juara pindho bebarengan? >> dhisik, aja ngomong apa sing kudu dilakoni, sampeyan yaiku Charuso sing terakhir? >> [LAUGH] >> Ketoke churro, kinda, bisa kita nelpon sampeyan churro? >> Kinda keprungu kaya chorizo. >> Chorizo. >> Aku seneng swarane. >> Aku uga seneng chorizo, anyways, apa tegese? Apa tegese? Iki ateges kita mung mbuktekake marang jagad apa sing wis dakkandhakake kepungkur, aku ora ngerti, wolung taun manawa kita paling akeh lan kita lagi ing ndhuwur rantai panganan ing ndhuwur ruangan lemari, ing endi pimpinan model peran freaking >> Lan kita njupuk perusahaan perusahaan sing ora bakal dirusak, lan mesthi. >> Ding-dong, wilujeung, [LAUGH]. >> [LAUGH]

Boss & Bayley kalorone dadi juara dobel: Raw Talk, 29 Juni 2020

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="2.253" dur="1.673"> Oke, dadi kita bakal nduwe perayaan gedhe, nanging </text>
<text sub="clublinks" start="3.926" dur="3.002"> wangsulan pitakonku babagan apa tegese bakal dadi juara pindho bebarengan? </text>
<text sub="clublinks" start="11.09" dur="4.237"> >> dhisik, aja ngomong apa sing kudu dilakoni, sampeyan yaiku Charuso sing terakhir? </text>
<text sub="clublinks" start="15.327" dur="2.069"> >> [LAUGH] >> Ketoke churro, kinda, </text>
<text sub="clublinks" start="17.396" dur="0.93"> bisa kita nelpon sampeyan churro? </text>
<text sub="clublinks" start="18.326" dur="1.112"> >> Kinda keprungu kaya chorizo. </text>
<text sub="clublinks" start="19.438" dur="0.914"> >> Chorizo. </text>
<text sub="clublinks" start="20.352" dur="0.777"> >> Aku seneng swarane. </text>
<text sub="clublinks" start="21.129" dur="3.163"> >> Aku uga seneng chorizo, anyways, apa tegese? </text>
<text sub="clublinks" start="24.292" dur="1.245"> Apa tegese? </text>
<text sub="clublinks" start="25.537" dur="4.678"> Iki ateges kita mung mbuktekake marang jagad apa sing wis dakkandhakake </text>
<text sub="clublinks" start="30.215" dur="4.311"> kepungkur, aku ora ngerti, wolung taun manawa kita paling akeh lan </text>
<text sub="clublinks" start="34.526" dur="4.092"> kita lagi ing ndhuwur rantai panganan ing ndhuwur ruangan lemari, </text>
<text sub="clublinks" start="38.618" dur="2.878"> ing endi pimpinan model peran freaking >> Lan </text>
<text sub="clublinks" start="41.496" dur="4.472"> kita njupuk perusahaan perusahaan sing ora bakal dirusak, lan mesthi. </text>
<text sub="clublinks" start="45.968" dur="3.77"> >> Ding-dong, wilujeung, [LAUGH]. </text>
<text sub="clublinks" start="49.738" dur="1.825"> >> [LAUGH] </text>