Босот и Бејли станаа двојни шампиони: Raw Talk, 29 јуни 2020 година subtitles

Океј, па ќе имаме голема прослава, но одговори на моето прашање за тоа што би значело вие да бидете заедно двокреветни шампиони? Прво на сите, не ми кажувај што да правам, ти си последен Чарусо? >> [САМУ]> Звучи како чаро, вид, можеме да ве наречеме churro? >> Kinda звучи како хорозо. >> Хоризо Го сакам тој звук. >> Јас, исто така, го сакам хоризото, што би значело? Што би значело? Тоа би значело дека ние му докажавме на светот само за што зборувавме минатото, не знам, осум години дека ние сме најдобриот и најдобро ние сме на врвот на синџирот на исхрана каде што е врвот на соблекувалната, каде што водачите модел на откачена улога >> И ја преземаме целата проклета компанија, бај-бај. >> Динг-донг, збогум, [САМО]. >> [САМО]

Босот и Бејли станаа двојни шампиони: Raw Talk, 29 јуни 2020 година

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="2.253" dur="1.673"> Океј, па ќе имаме голема прослава, но </text>
<text sub="clublinks" start="3.926" dur="3.002"> одговори на моето прашање за тоа што би значело вие да бидете заедно двокреветни шампиони? </text>
<text sub="clublinks" start="11.09" dur="4.237"> Прво на сите, не ми кажувај што да правам, ти си последен Чарусо? </text>
<text sub="clublinks" start="15.327" dur="2.069"> >> [САМУ]> Звучи како чаро, вид, </text>
<text sub="clublinks" start="17.396" dur="0.93"> можеме да ве наречеме churro? </text>
<text sub="clublinks" start="18.326" dur="1.112"> >> Kinda звучи како хорозо. </text>
<text sub="clublinks" start="19.438" dur="0.914"> >> Хоризо </text>
<text sub="clublinks" start="20.352" dur="0.777"> Го сакам тој звук. </text>
<text sub="clublinks" start="21.129" dur="3.163"> >> Јас, исто така, го сакам хоризото, што би значело? </text>
<text sub="clublinks" start="24.292" dur="1.245"> Што би значело? </text>
<text sub="clublinks" start="25.537" dur="4.678"> Тоа би значело дека ние му докажавме на светот само за што зборувавме </text>
<text sub="clublinks" start="30.215" dur="4.311"> минатото, не знам, осум години дека ние сме најдобриот и најдобро </text>
<text sub="clublinks" start="34.526" dur="4.092"> ние сме на врвот на синџирот на исхрана каде што е врвот на соблекувалната, </text>
<text sub="clublinks" start="38.618" dur="2.878"> каде што водачите модел на откачена улога >> И </text>
<text sub="clublinks" start="41.496" dur="4.472"> ја преземаме целата проклета компанија, бај-бај. </text>
<text sub="clublinks" start="45.968" dur="3.77"> >> Динг-донг, збогум, [САМО]. </text>
<text sub="clublinks" start="49.738" dur="1.825"> >> [САМО] </text>