Boss & Bayley të dy bëhen kampionë të dyfishtë: Raw Talk, 29 qershor 2020 subtitles

Mirë, kështu që do të kemi një festë të madhe, por përgjigjuni pyetjes sime se çfarë do të thoshte për ju të ishit kampionë të dyfishtë së bashku? Para së gjithash, mos më thuaj çfarë të bëj, ju jeni Charuso e fundit? >> [E QET] >> Duket si churro, kinda, mund ta quajme churro? >> Kinda tingëllon si chorizo. >> Chorizo. >> Unë e dua atë tingull. >> Unë gjithashtu e dua chorizo, sidoqoftë, çfarë do të thotë? Farë do të thoshte? Do të thoshte se ne thjesht i provuam botës atë që kemi thënë për të gjithë e kaluara, nuk e di, tetë vjet që ne jemi më të mirët dhe ne jemi në krye të zinxhirit ushqimor ku në krye të dhomës dollap me kyç, ku drejtuesit modeli i rolit freaking >> Dhe ne jemi duke marrë përsipër të gjithë kompaninë e mallkuar, mirupafshim. >> Ding-dong, mirupafshim, [E DUHET]. >> [QEN]

Boss & Bayley të dy bëhen kampionë të dyfishtë: Raw Talk, 29 qershor 2020

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="2.253" dur="1.673"> Mirë, kështu që do të kemi një festë të madhe, por </text>
<text sub="clublinks" start="3.926" dur="3.002"> përgjigjuni pyetjes sime se çfarë do të thoshte për ju të ishit kampionë të dyfishtë së bashku? </text>
<text sub="clublinks" start="11.09" dur="4.237"> Para së gjithash, mos më thuaj çfarë të bëj, ju jeni Charuso e fundit? </text>
<text sub="clublinks" start="15.327" dur="2.069"> >> [E QET] >> Duket si churro, kinda, </text>
<text sub="clublinks" start="17.396" dur="0.93"> mund ta quajme churro? </text>
<text sub="clublinks" start="18.326" dur="1.112"> >> Kinda tingëllon si chorizo. </text>
<text sub="clublinks" start="19.438" dur="0.914"> >> Chorizo. </text>
<text sub="clublinks" start="20.352" dur="0.777"> >> Unë e dua atë tingull. </text>
<text sub="clublinks" start="21.129" dur="3.163"> >> Unë gjithashtu e dua chorizo, sidoqoftë, çfarë do të thotë? </text>
<text sub="clublinks" start="24.292" dur="1.245"> Farë do të thoshte? </text>
<text sub="clublinks" start="25.537" dur="4.678"> Do të thoshte se ne thjesht i provuam botës atë që kemi thënë për të gjithë </text>
<text sub="clublinks" start="30.215" dur="4.311"> e kaluara, nuk e di, tetë vjet që ne jemi më të mirët dhe </text>
<text sub="clublinks" start="34.526" dur="4.092"> ne jemi në krye të zinxhirit ushqimor ku në krye të dhomës dollap me kyç, </text>
<text sub="clublinks" start="38.618" dur="2.878"> ku drejtuesit modeli i rolit freaking >> Dhe </text>
<text sub="clublinks" start="41.496" dur="4.472"> ne jemi duke marrë përsipër të gjithë kompaninë e mallkuar, mirupafshim. </text>
<text sub="clublinks" start="45.968" dur="3.77"> >> Ding-dong, mirupafshim, [E DUHET]. </text>
<text sub="clublinks" start="49.738" dur="1.825"> >> [QEN] </text>