The Boss & Bayley duanana janten juara ganda: Raw Talk, 29 Juni 2020 subtitles

Oke, janten urang bakal gaduh hajatan ageung, tapi jawab patarosan kuring ngeunaan naon hartosna anjeun janten juara ganda babarengan? >> Mimiti, tong nyarios naon anu kedah dilakukeun, anjeun mangrupikeun Charuso terakhir? >> [LUCU] >> Sigana siga churro, kinda, urang tiasa nelepon anjeun churro? >> Kinda kadenge siga chorizo. >> Chorizo. >> Abdi resep sora éta. >> Abdi resep ogé chorizo, ogé, naon hartosna na? Naon hartosna na? Éta hartosna urang ngan ukur ngabuktikeun ka dunya naon anu urang parantos kantos nyarios baheula, kuring henteu terang, dalapan taun yén kami anu paling parah sareng kami di luhur ranté tuangeun dimana luhureun rohangan loker, dimana para pamimpin panutan panutan >> Sareng urang ngambil alih perusahaan damn sadayana, aduh-aduh. >> Ding-dong, wilujeng, [LUCU]. >> [LUCU]

The Boss & Bayley duanana janten juara ganda: Raw Talk, 29 Juni 2020

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="2.253" dur="1.673"> Oke, janten urang bakal gaduh hajatan ageung, tapi </text>
<text sub="clublinks" start="3.926" dur="3.002"> jawab patarosan kuring ngeunaan naon hartosna anjeun janten juara ganda babarengan? </text>
<text sub="clublinks" start="11.09" dur="4.237"> >> Mimiti, tong nyarios naon anu kedah dilakukeun, anjeun mangrupikeun Charuso terakhir? </text>
<text sub="clublinks" start="15.327" dur="2.069"> >> [LUCU] >> Sigana siga churro, kinda, </text>
<text sub="clublinks" start="17.396" dur="0.93"> urang tiasa nelepon anjeun churro? </text>
<text sub="clublinks" start="18.326" dur="1.112"> >> Kinda kadenge siga chorizo. </text>
<text sub="clublinks" start="19.438" dur="0.914"> >> Chorizo. </text>
<text sub="clublinks" start="20.352" dur="0.777"> >> Abdi resep sora éta. </text>
<text sub="clublinks" start="21.129" dur="3.163"> >> Abdi resep ogé chorizo, ogé, naon hartosna na? </text>
<text sub="clublinks" start="24.292" dur="1.245"> Naon hartosna na? </text>
<text sub="clublinks" start="25.537" dur="4.678"> Éta hartosna urang ngan ukur ngabuktikeun ka dunya naon anu urang parantos kantos nyarios </text>
<text sub="clublinks" start="30.215" dur="4.311"> baheula, kuring henteu terang, dalapan taun yén kami anu paling parah sareng </text>
<text sub="clublinks" start="34.526" dur="4.092"> kami di luhur ranté tuangeun dimana luhureun rohangan loker, </text>
<text sub="clublinks" start="38.618" dur="2.878"> dimana para pamimpin panutan panutan >> Sareng </text>
<text sub="clublinks" start="41.496" dur="4.472"> urang ngambil alih perusahaan damn sadayana, aduh-aduh. </text>
<text sub="clublinks" start="45.968" dur="3.77"> >> Ding-dong, wilujeng, [LUCU]. </text>
<text sub="clublinks" start="49.738" dur="1.825"> >> [LUCU] </text>