Bocah-bocah PRETEND Muter Matematika Sinau Kanthi Nyenengake karo Dolanan - ALUS vs BURUK subtitles

Apa sing kedadeyan shakuntala devi? kenapa kowe sedih banget? Aku entuk endhog, ya kanca, kenapa dheweke entuk endhog sing bakal sampeyan kenal sawise nonton crita Apa sampeyan ngerti sebabe dheweke condong tabel sing bakal dingerteni nonton video nganti pungkasan Dadi LIKE video kasebut, Nuduhake lan Lengganan saluran Toystars Oh totaram aku ora ngerti matématika iki, pikirane khichdi Khichdi, ora bisa dipangan khichdi pikiran, mula sinaune Apa periode devi shakuntala iki? matematika mam, dadi kopi sampeyan ing endi? mam ing tas, dadi bocah nyimpen ing tas ora prelu digawa metu Cepet metu, bocah sing apik, bocah sing apik hmm ya bocah, dadi dina iki kita bakal sinau perkalian, tota ram dina iki maneh Dadi apa sing kedadeyan? Aku ngerti sampeyan ngerti, nanging aku ora ngerti Mam kepiye 35 iki teka? teka sawise perkalian lan kepiye cara rampung !! 15, saiki piye 15 wangsulane? mam maneh aku duwe sangsi, shakuntala kita pancen wis multiply, sampeyan ora ngerti multiply Yen sampeyan ora mangu, mula bocah takon Mam wangsulane 8, sinaoni shakuntala devi, tota ram kepiye wangsulane 8? Kepiye carane teka! sawise nindakake multiply, saka sapa aku takon sing mesthi apal, yen sampeyan ora mangu-mangu, mula bocah-bocah njaluk Kaping pisanan dheweke ujar manawa sampeyan ora mangu-mangu, sampeyan bisa takon, yen aku takon dheweke ora ngandhani apa-apa Tota ram yen matematika ora ana, mula kepiye kesenengane !! Sugeng enjing ibu, bocah-bocah saiki wis ana kejutan, mam ana sing kaget? sampeyan ora bakal mulang matématika? Tes kejutan njupuk salinan Wektu bocah mandheg nulis lan kirim lembar wangsulan sampeyan Shakuntala devi tulung mrene ya mam kudu multiply ora Kajaba lunga & lenggah ing kursi sampeyan Nomer bakal teka nalika aku ngerteni matématika, wah kepenak banget nalika mriksa salinan tota ram, tota ram teka mrene nak Ya mbak, anakku sing apik terus, ok ayo sesuk ketemu kelas Delengen aku duwe bintang lan apik, aku ora apal kaya sampeyan, kudu nindakake matematika iki Apa sing kedadeyan shakuntala devi? kenapa kowe sedih banget? Aku entuk endhog oh kowe ora mangan endhog Tota ram kasebut entuk tandha lengkap lan aku ora kuwatir shakuntala dheweke ngelingi sawijining dina sampeyan uga bakal entuk tandha sing apik Lan kanthi cara sing padha, shakuntala saben dina entuk nol lan tota ram mesthi liwat ngapalake Wis pirang-pirang wulan kepungkur nanging sampeyan ora ngerteni matématika, mam gupta mulang kita ing mode muter Sugeng enjing kepala sekolah, bapak kudu mulang bocah ora mung mesthi diwelehake, aku mung Ninggalake iki, kompetisi matematika diwiwiti ing minggu ngarep dadi bocah kudu melu partisipasi lan kudu nyiyapake bocah kanthi trampil Kompetisi Matematika aku bakal melu lan menang hadiah pertama, ngrungokake tota ram wektu iki aku bakal menang kompetisi lan hadiah Sampeyan ora ngerti apa-apa ing matématika apa sing bakal menang !! wektu iku bakal ngomong ok Saiki ana apa? aku melu kompetisi nanging aku ora ngerti apa-apa, matematika sampeyan bakal rampung sawetara detik Apa halwa sing bakal rampung sawetara detik !! saiki sampeyan bakal seneng-seneng bareng sinau Mesin multiplikasi kanggo sampeyan, nanging mbakyu sadurunge nggunakake, kita kudu nyetel, wah sampeyan ngerti kanthi becik ayo nyetel Saiki mesin kita wis siyap, saiki sampeyan bakal sinau multiplikasi saka mesin iki Saiki critakake apa 10 * 8? 10 * 8 yaiku 80, 12 * 11 = 132, shakuntala sing apik banget kanggo kompetisi Mam tesku rampung, cepet banget ya Dadi asil matematika bocah-bocah teka, dadi sapa sing menang kompetisi saiki? tota ram dheweke ora menang Kali iki shakuntala devi menang Wah, shakuntala, kabeh jawaban sampeyan bener kaya ngene? Pak ninggalake mike banjur dakkandhani Kabeh konsep bisa diresiki kanthi becik .. Pak aku pengin ngomong apa-apa Dadi, aku kabeh pengin ngomong kabeh kesalahan aku salah, aku mesthi nggawe bocah ngapalake lan ora ngresiki konsepe Aja kuwatir mam, manungsa nggawe kesalahan, nggawa piala kanggo shakuntala Apa sampeyan bakal menehi piala utawa menehi mustache, menehi bocah Dadi, kepiye video bocah sing apik banget? ora ana sing kelakon mung apalan kaya apane Dadi, kreatif lan sinau supaya kita bakal ketemu karo video sabanjure nganti ati-ati lan pamitan

Bocah-bocah PRETEND Muter Matematika Sinau Kanthi Nyenengake karo Dolanan - ALUS vs BURUK

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.831" dur="3.169">Apa sing kedadeyan shakuntala devi? kenapa kowe sedih banget?</text>
<text sub="clublinks" start="7.658" dur="6.778"> Aku entuk endhog, ya kanca, kenapa dheweke entuk endhog sing bakal sampeyan kenal sawise nonton crita</text>
<text sub="clublinks" start="17.412" dur="6.191"> Apa sampeyan ngerti sebabe dheweke condong tabel sing bakal dingerteni nonton video nganti pungkasan</text>
<text sub="clublinks" start="23.999" dur="6.776"> Dadi LIKE video kasebut, Nuduhake lan Lengganan saluran Toystars</text>
<text sub="clublinks" start="39.049" dur="8.249"> Oh totaram aku ora ngerti matématika iki, pikirane khichdi</text>
<text sub="clublinks" start="47.525" dur="7.351"> Khichdi, ora bisa dipangan khichdi pikiran, mula sinaune</text>
<text sub="clublinks" start="63.838" dur="10.705"> Apa periode devi shakuntala iki? matematika mam, dadi kopi sampeyan ing endi? mam ing tas, dadi bocah nyimpen ing tas ora prelu digawa metu</text>
<text sub="clublinks" start="74.732" dur="12.051"> Cepet metu, bocah sing apik, bocah sing apik hmm ya bocah, dadi dina iki kita bakal sinau perkalian, tota ram dina iki maneh</text>
<text sub="clublinks" start="86.783" dur="5.134"> Dadi apa sing kedadeyan? Aku ngerti sampeyan ngerti, nanging aku ora ngerti</text>
<text sub="clublinks" start="99.235" dur="5.725"> Mam kepiye 35 iki teka? teka sawise perkalian lan kepiye cara rampung !!</text>
<text sub="clublinks" start="110.525" dur="11.553"> 15, saiki piye 15 wangsulane? mam maneh aku duwe sangsi, shakuntala kita pancen wis multiply, sampeyan ora ngerti multiply</text>
<text sub="clublinks" start="123.135" dur="2.661"> Yen sampeyan ora mangu, mula bocah takon</text>
<text sub="clublinks" start="129.736" dur="7.267"> Mam wangsulane 8, sinaoni shakuntala devi, tota ram kepiye wangsulane 8?</text>
<text sub="clublinks" start="137.173" dur="8.667"> Kepiye carane teka! sawise nindakake multiply, saka sapa aku takon sing mesthi apal, yen sampeyan ora mangu-mangu, mula bocah-bocah njaluk</text>
<text sub="clublinks" start="146.255" dur="5.209"> Kaping pisanan dheweke ujar manawa sampeyan ora mangu-mangu, sampeyan bisa takon, yen aku takon dheweke ora ngandhani apa-apa</text>
<text sub="clublinks" start="156.581" dur="5.488"> Tota ram yen matematika ora ana, mula kepiye kesenengane !!</text>
<text sub="clublinks" start="166.725" dur="11.776"> Sugeng enjing ibu, bocah-bocah saiki wis ana kejutan, mam ana sing kaget? sampeyan ora bakal mulang matématika? Tes kejutan njupuk salinan</text>
<text sub="clublinks" start="200.127" dur="4.115"> Wektu bocah mandheg nulis lan kirim lembar wangsulan sampeyan</text>
<text sub="clublinks" start="208.984" dur="6.956"> Shakuntala devi tulung mrene ya mam kudu multiply ora Kajaba lunga & lenggah ing kursi sampeyan</text>
<text sub="clublinks" start="217.907" dur="10.251"> Nomer bakal teka nalika aku ngerteni matématika, wah kepenak banget nalika mriksa salinan tota ram, tota ram teka mrene nak</text>
<text sub="clublinks" start="228.649" dur="5.096"> Ya mbak, anakku sing apik terus, ok ayo sesuk ketemu kelas</text>
<text sub="clublinks" start="235.519" dur="8.229"> Delengen aku duwe bintang lan apik, aku ora apal kaya sampeyan, kudu nindakake matematika iki</text>
<text sub="clublinks" start="247.163" dur="7.837"> Apa sing kedadeyan shakuntala devi? kenapa kowe sedih banget? Aku entuk endhog oh kowe ora mangan endhog</text>
<text sub="clublinks" start="255.415" dur="8.783"> Tota ram kasebut entuk tandha lengkap lan aku ora kuwatir shakuntala dheweke ngelingi sawijining dina sampeyan uga bakal entuk tandha sing apik</text>
<text sub="clublinks" start="269.405" dur="8.004"> Lan kanthi cara sing padha, shakuntala saben dina entuk nol lan tota ram mesthi liwat ngapalake</text>
<text sub="clublinks" start="279.393" dur="8.874"> Wis pirang-pirang wulan kepungkur nanging sampeyan ora ngerteni matématika, mam gupta mulang kita ing mode muter</text>
<text sub="clublinks" start="292.391" dur="6.89"> Sugeng enjing kepala sekolah, bapak kudu mulang bocah ora mung mesthi diwelehake, aku mung</text>
<text sub="clublinks" start="300.771" dur="7.229"> Ninggalake iki, kompetisi matematika diwiwiti ing minggu ngarep dadi bocah kudu melu partisipasi lan kudu nyiyapake bocah kanthi trampil</text>
<text sub="clublinks" start="308.283" dur="10.628"> Kompetisi Matematika aku bakal melu lan menang hadiah pertama, ngrungokake tota ram wektu iki aku bakal menang kompetisi lan hadiah</text>
<text sub="clublinks" start="319.156" dur="5.757"> Sampeyan ora ngerti apa-apa ing matématika apa sing bakal menang !! wektu iku bakal ngomong ok</text>
<text sub="clublinks" start="329.562" dur="9.48"> Saiki ana apa? aku melu kompetisi nanging aku ora ngerti apa-apa, matematika sampeyan bakal rampung sawetara detik</text>
<text sub="clublinks" start="339.174" dur="5.16"> Apa halwa sing bakal rampung sawetara detik !! saiki sampeyan bakal seneng-seneng bareng sinau</text>
<text sub="clublinks" start="345.334" dur="11.459"> Mesin multiplikasi kanggo sampeyan, nanging mbakyu sadurunge nggunakake, kita kudu nyetel, wah sampeyan ngerti kanthi becik ayo nyetel</text>
<text sub="clublinks" start="365.318" dur="7.721"> Saiki mesin kita wis siyap, saiki sampeyan bakal sinau multiplikasi saka mesin iki</text>
<text sub="clublinks" start="384.457" dur="13.937"> Saiki critakake apa 10 * 8? 10 * 8 yaiku 80, 12 * 11 = 132, shakuntala sing apik banget kanggo kompetisi</text>
<text sub="clublinks" start="414.428" dur="4.559"> Mam tesku rampung, cepet banget ya</text>
<text sub="clublinks" start="420.428" dur="10.727"> Dadi asil matematika bocah-bocah teka, dadi sapa sing menang kompetisi saiki? tota ram dheweke ora menang</text>
<text sub="clublinks" start="433.47" dur="4.905"> Kali iki shakuntala devi menang</text>
<text sub="clublinks" start="443.676" dur="7.758"> Wah, shakuntala, kabeh jawaban sampeyan bener kaya ngene? Pak ninggalake mike banjur dakkandhani</text>
<text sub="clublinks" start="452.435" dur="6.4"> Kabeh konsep bisa diresiki kanthi becik .. Pak aku pengin ngomong apa-apa</text>
<text sub="clublinks" start="462.706" dur="10.005"> Dadi, aku kabeh pengin ngomong kabeh kesalahan aku salah, aku mesthi nggawe bocah ngapalake lan ora ngresiki konsepe</text>
<text sub="clublinks" start="473.202" dur="5.007"> Aja kuwatir mam, manungsa nggawe kesalahan, nggawa piala kanggo shakuntala</text>
<text sub="clublinks" start="479.286" dur="4.02"> Apa sampeyan bakal menehi piala utawa menehi mustache, menehi bocah</text>
<text sub="clublinks" start="492.436" dur="8.701"> Dadi, kepiye video bocah sing apik banget? ora ana sing kelakon mung apalan kaya apane</text>
<text sub="clublinks" start="501.326" dur="6.342"> Dadi, kreatif lan sinau supaya kita bakal ketemu karo video sabanjure nganti ati-ati lan pamitan</text>