Децата ПРЕТСТАВУВААТ Играј Математика за учење во забава со играчки - ДОБРО vs ЛОШО subtitles

Што се случи шакунтала деви? зошто си толку тажен? Добив јајце, да пријатели, зошто таа доби јајце што ќе го дознаете откако ќе ја погледнете приказната Дали знаете зошто таа потпира маси со кои ќе се запознаете гледајќи видео до крај Затоа, ЛАКНЕТЕ го видеото, СПОДЕЛЕТЕ го и ПРЕТПЛАТЕТЕ се се на каналот Toystars О, тотарам, не можам да ја разберам оваа математика, готви Кихди Кичди, не е јадев од еден ум, затоа научи го Кој период е овој шакунтала деви? математика мама, па каде се твоите копии? мама во торба, па дете чувај ја во торба не треба да ја вадиш Извади го брзо, добро момче, добро момче хмм да деца, така денес ќе научиме множење, тота овен денес мама повторно се размножи Што се случи? знам дека знаеш, но не можам да разберам Мамо, како дојде овој 35? доаѓа по множење и како поинаку се прави !! 15, сега како 15 е одговорот? мамо повторно се сомневам, шакунтала направивме наједноставно множење, не знаеш множи Ако се сомневате, тогаш децата прашуваат Мам, одговорот е 8, научи нешто шакунтала деви, тота овен како е одговорот дојде 8? Како дојде! откако направи множи, од кого прашувам кој секогаш меморира, ако се сомневаш, тогаш децата го бараат тоа Прво, таа рече дека ако се сомневаш, можеш да прашаш, ако ја прашам, не ми кажува ништо Тота овен ако математика не постои, тогаш колку многу се забавуваме !! Добро утро мамо, деца денес има изненадување, мамо што е во изненадување? нема да предавате математика? Тест за изненадување извади копии Децата одвојуваат престанете да пишувате и доставете го вашиот лист со одговори Шакунтала деви, те молам, дојди овде, да, мама треба да се множи, а не да додаде и да седи на твоето седиште Бројот ќе дојде кога ќе разберам математика, леле се чувствувам толку добро додека ја проверувам копијата на Тота Овен, Тота Овен дојди сине Да мамо, многу добар син, продолжи така, добро, ајде да се сретнеме утре преку час Види, добив starвезда и добро, не паметам како тебе, треба да направам нешто со оваа математика Што се случи шакунтала деви? зошто си толку тажен? Добив јајце ох не јадеш јајце Тој тота овен доби целосни оценки и добив нула без грижа шакунтала тој меморира еден ден ќе добиете и добри оценки И на ист начин секојдневните шакунтали добиваат нула и тота овен секогаш поминуваат со меморирање Поминаа толку месеци, но вие не разбиравте математика, мам Гупта не учи во режим на играње Добро утро, господине господине, мамо треба да ги учи децата, не само што секогаш ги кара, туку само Остави го ова, натпреварот по математика е следната недела, така што децата убаво учествуваат и мама убаво ги подготвува децата за тоа Натпревар по математика ќе учествувам и ќе освојам прва награда, слушај тота овен овој пат ќе освојам натпревар и награда Не знаете ништо во математиката што ќе освоите !! тоа време ќе покаже ок Сега што се случи? учествував во натпревар, но не знам ништо, твоите математики ќе ги направат за неколку секунди Дали е алва што ќе заврши за неколку секунди !! сега ќе се забавувате заедно со учењето Машина за множење за вас, но сестра пред да ја употребиме треба да ја поставиме, леле многу добро знаете да ја поставиме Сега нашата машина е подготвена, сега толку добро ќе научите множење од оваа машина Сега кажи ми што е 10 * 8? 10 * 8 е 80, 12 * 11 = 132, многу добро шакунтала деви сè најдобро за конкуренција Мам, мојот тест е завршен, толку брзо да Значи, резултатот од математика кај децата дојде, па кој овојпат победи во конкуренција? тота овен тој не победи Овој пат победи шакунталата деви Леле шакунтала дете, сите одговори се во право како го направивте ова? господине, оставете го Мајк, тогаш ќе кажам Сите мои концепти се расчистија толку добро .. господине, сакам да кажам нешто Значи, господине, сакам да го кажам ова, сите грешки се мои, секогаш ги терам децата да меморираат отколку да ги расчистуваат своите концепти Без грижа мамо, човекот прави грешки, донесе трофеј за шакунтала Giveе му дадете трофеј или ќе се справите со мустаќите, давајќи му подароци на дете Па, како е видеото на нашето прекрасно дете? ништо не се случи само запаметете како меморист Затоа, бидете само креативни и проучете, така што ќе се сретнеме со нашето следно видео до тогаш, се грижи и чао чао

Децата ПРЕТСТАВУВААТ Играј Математика за учење во забава со играчки - ДОБРО vs ЛОШО

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.831" dur="3.169">Што се случи шакунтала деви? зошто си толку тажен?</text>
<text sub="clublinks" start="7.658" dur="6.778"> Добив јајце, да пријатели, зошто таа доби јајце што ќе го дознаете откако ќе ја погледнете приказната</text>
<text sub="clublinks" start="17.412" dur="6.191"> Дали знаете зошто таа потпира маси со кои ќе се запознаете гледајќи видео до крај</text>
<text sub="clublinks" start="23.999" dur="6.776"> Затоа, ЛАКНЕТЕ го видеото, СПОДЕЛЕТЕ го и ПРЕТПЛАТЕТЕ се се на каналот Toystars</text>
<text sub="clublinks" start="39.049" dur="8.249"> О, тотарам, не можам да ја разберам оваа математика, готви Кихди</text>
<text sub="clublinks" start="47.525" dur="7.351"> Кичди, не е јадев од еден ум, затоа научи го</text>
<text sub="clublinks" start="63.838" dur="10.705"> Кој период е овој шакунтала деви? математика мама, па каде се твоите копии? мама во торба, па дете чувај ја во торба не треба да ја вадиш</text>
<text sub="clublinks" start="74.732" dur="12.051"> Извади го брзо, добро момче, добро момче хмм да деца, така денес ќе научиме множење, тота овен денес мама повторно се размножи</text>
<text sub="clublinks" start="86.783" dur="5.134"> Што се случи? знам дека знаеш, но не можам да разберам</text>
<text sub="clublinks" start="99.235" dur="5.725"> Мамо, како дојде овој 35? доаѓа по множење и како поинаку се прави !!</text>
<text sub="clublinks" start="110.525" dur="11.553"> 15, сега како 15 е одговорот? мамо повторно се сомневам, шакунтала направивме наједноставно множење, не знаеш множи</text>
<text sub="clublinks" start="123.135" dur="2.661"> Ако се сомневате, тогаш децата прашуваат</text>
<text sub="clublinks" start="129.736" dur="7.267"> Мам, одговорот е 8, научи нешто шакунтала деви, тота овен како е одговорот дојде 8?</text>
<text sub="clublinks" start="137.173" dur="8.667"> Како дојде! откако направи множи, од кого прашувам кој секогаш меморира, ако се сомневаш, тогаш децата го бараат тоа</text>
<text sub="clublinks" start="146.255" dur="5.209"> Прво, таа рече дека ако се сомневаш, можеш да прашаш, ако ја прашам, не ми кажува ништо</text>
<text sub="clublinks" start="156.581" dur="5.488"> Тота овен ако математика не постои, тогаш колку многу се забавуваме !!</text>
<text sub="clublinks" start="166.725" dur="11.776"> Добро утро мамо, деца денес има изненадување, мамо што е во изненадување? нема да предавате математика? Тест за изненадување извади копии</text>
<text sub="clublinks" start="200.127" dur="4.115"> Децата одвојуваат престанете да пишувате и доставете го вашиот лист со одговори</text>
<text sub="clublinks" start="208.984" dur="6.956"> Шакунтала деви, те молам, дојди овде, да, мама треба да се множи, а не да додаде и да седи на твоето седиште</text>
<text sub="clublinks" start="217.907" dur="10.251"> Бројот ќе дојде кога ќе разберам математика, леле се чувствувам толку добро додека ја проверувам копијата на Тота Овен, Тота Овен дојди сине</text>
<text sub="clublinks" start="228.649" dur="5.096"> Да мамо, многу добар син, продолжи така, добро, ајде да се сретнеме утре преку час</text>
<text sub="clublinks" start="235.519" dur="8.229"> Види, добив starвезда и добро, не паметам како тебе, треба да направам нешто со оваа математика</text>
<text sub="clublinks" start="247.163" dur="7.837"> Што се случи шакунтала деви? зошто си толку тажен? Добив јајце ох не јадеш јајце</text>
<text sub="clublinks" start="255.415" dur="8.783"> Тој тота овен доби целосни оценки и добив нула без грижа шакунтала тој меморира еден ден ќе добиете и добри оценки</text>
<text sub="clublinks" start="269.405" dur="8.004"> И на ист начин секојдневните шакунтали добиваат нула и тота овен секогаш поминуваат со меморирање</text>
<text sub="clublinks" start="279.393" dur="8.874"> Поминаа толку месеци, но вие не разбиравте математика, мам Гупта не учи во режим на играње</text>
<text sub="clublinks" start="292.391" dur="6.89"> Добро утро, господине господине, мамо треба да ги учи децата, не само што секогаш ги кара, туку само</text>
<text sub="clublinks" start="300.771" dur="7.229"> Остави го ова, натпреварот по математика е следната недела, така што децата убаво учествуваат и мама убаво ги подготвува децата за тоа</text>
<text sub="clublinks" start="308.283" dur="10.628"> Натпревар по математика ќе учествувам и ќе освојам прва награда, слушај тота овен овој пат ќе освојам натпревар и награда</text>
<text sub="clublinks" start="319.156" dur="5.757"> Не знаете ништо во математиката што ќе освоите !! тоа време ќе покаже ок</text>
<text sub="clublinks" start="329.562" dur="9.48"> Сега што се случи? учествував во натпревар, но не знам ништо, твоите математики ќе ги направат за неколку секунди</text>
<text sub="clublinks" start="339.174" dur="5.16"> Дали е алва што ќе заврши за неколку секунди !! сега ќе се забавувате заедно со учењето</text>
<text sub="clublinks" start="345.334" dur="11.459"> Машина за множење за вас, но сестра пред да ја употребиме треба да ја поставиме, леле многу добро знаете да ја поставиме</text>
<text sub="clublinks" start="365.318" dur="7.721"> Сега нашата машина е подготвена, сега толку добро ќе научите множење од оваа машина</text>
<text sub="clublinks" start="384.457" dur="13.937"> Сега кажи ми што е 10 * 8? 10 * 8 е 80, 12 * 11 = 132, многу добро шакунтала деви сè најдобро за конкуренција</text>
<text sub="clublinks" start="414.428" dur="4.559"> Мам, мојот тест е завршен, толку брзо да</text>
<text sub="clublinks" start="420.428" dur="10.727"> Значи, резултатот од математика кај децата дојде, па кој овојпат победи во конкуренција? тота овен тој не победи</text>
<text sub="clublinks" start="433.47" dur="4.905"> Овој пат победи шакунталата деви</text>
<text sub="clublinks" start="443.676" dur="7.758"> Леле шакунтала дете, сите одговори се во право како го направивте ова? господине, оставете го Мајк, тогаш ќе кажам</text>
<text sub="clublinks" start="452.435" dur="6.4"> Сите мои концепти се расчистија толку добро .. господине, сакам да кажам нешто</text>
<text sub="clublinks" start="462.706" dur="10.005"> Значи, господине, сакам да го кажам ова, сите грешки се мои, секогаш ги терам децата да меморираат отколку да ги расчистуваат своите концепти</text>
<text sub="clublinks" start="473.202" dur="5.007"> Без грижа мамо, човекот прави грешки, донесе трофеј за шакунтала</text>
<text sub="clublinks" start="479.286" dur="4.02"> Giveе му дадете трофеј или ќе се справите со мустаќите, давајќи му подароци на дете</text>
<text sub="clublinks" start="492.436" dur="8.701"> Па, како е видеото на нашето прекрасно дете? ништо не се случи само запаметете како меморист</text>
<text sub="clublinks" start="501.326" dur="6.342"> Затоа, бидете само креативни и проучете, така што ќе се сретнеме со нашето следно видео до тогаш, се грижи и чао чао</text>