Barudak PRETEND Maén Diajar Matematika dina Pikaresepeun sareng Dolanan - ALUS vs Goréng subtitles

Naon anu lumangsung shakuntala devi? naha anjeun sedih pisan? Kuring ngagaduhan endog, enya babaturan jadi naha anjeunna ngagaduhan endog anu anjeun bakal kenal saatos nonton carita Naha anjeun terang kunaon anjeunna condong tabel anu anjeun bakal kenal ningali pidéo dugi ka akhir Janten KITU video na, Bagikeun na BERGABUNG saluran Toystars Oh totaram abdi teu tiasa ngartos matématika ieu, khichdi masak dina émutan Khichdi, henteu tiasa didahar hiji pikiran, janten diajar éta Devi shakuntala ieu sabaraha waktos? matematika mam, janten dimana salinan anjeun? mam dina kantong, janten murangkalih nyimpenna dina kantong teu kedah ngaluarkeunana Candak kaluar gancang, budak alus, budak alus hmm enya murangkalih janten dinten ieu urang bakal diajar perkalian, tota ram dinten ayeuna mam deui tuh ngalikeun Janten aya naon? abdi terang anjeun terang tapi kuring henteu tiasa ngartos Mam kumaha ieu 35 sumping? éta sumping saatos perkalian sareng kumaha deui waé !! 15, ayeuna kumaha 15 jawaban na? mam deui abdi gaduh mamang, shakuntala kami saderhana multiply, anjeun henteu terang ngalikeun Upami anjeun gaduh mamang maka murangkalih naroskeun Mam éta jawaban 8, diajar nanaon shakuntala devi, tota ram kumaha jawabana sumping 8? Kumaha éta sumping! saatos ngalobaan, ti saha kuring naroskeun saha anu sok ngapalkeun, upami anjeun gaduh mamang maka murangkalih nyuhungkeun éta Mimiti anjeunna nyarios yén upami anjeun gaduh mamang maka anjeun tiasa naros, upami kuring naros anjeunna henteu nyarios nanaon Tota ram upami matématika teu aya maka betahna urang !! Wilujeng enjing mam, murangkalih ayeuna aya kejutan, mam aya naon anu reuwasna? anjeun moal ngajar matématika? Tes kejutan nyandak salinan Waktos budak parantos lirén nyerat sareng ngalebetkeun lembar jawaban anjeun Shakuntala devi punten kadieu yeuh mam kedah ngalakukeun kalikeun henteu tambihan go & linggih dina korsi anjeun Nomer bakal sumping nalika kuring ngartos matématika, wéh raoseun saé pisan nalika mariksa salinan tota ram, tota ram kadieu putra Leres mam, putra anu saé pisan ngajaga éta, ok hayu urang pendak énjing kelas sasarengan Tingali kuring ngagaduhan bintang sareng saé, kuring henteu ngapalkeun sapertos anjeun, kedah ngalakukeun naon waé dina matématika ieu Naon anu lumangsung shakuntala devi? naha anjeun sedih pisan? Kuring ngagaduhan endog oh anjeun henteu tuang endog Éta ram tota ngagaduhan tanda lengkep sareng kuring ngagaduhan nol hariwang shakuntala anjeunna émut hiji dinten anjeun ogé bakal kéngingkeun tanda anu saé Sareng cara anu sami sadidinten shakuntala kéngingkeun nol sareng tota ram sok kaliwat ku ngapalkeun Sabaraha bulan parantos kalangkung tapi anjeun henteu ngartos matématika, mam gupta ngajarkeun urang dina modeu maén Wilujeng enjing kepala sekolah pak, mam kedah ngajarkeun murangkalih sanés ngan ukur sok nyiksa aranjeunna, pak abdi ngan ukur Ninggalkeun ieu, kompetisi matématika aya dina minggu payun janten murangkalih saé partisipasi sareng mam saé nyiapkeun murangkalih éta Pasanggiri matématis kuring bakal ilubiung sareng meunang hadiah kahiji, nguping ramé tota waktos ayeuna kuring bakal meunang persaingan sareng hadiah Anjeun teu terang nanaon dina matématika naon anu bakal anjeun kéngingkeun !! waktos éta bakal ngawartosan ok Ayeuna aya naon? abdi nyandak bagian dina persaingan tapi kuring henteu terang nanaon, matématika anjeun bakal dilakukeun sababaraha detik Naha halwa anu bakal dipigawe sababaraha detik !! ayeuna anjeun bakal ngalakukeun senang babarengan sareng diajar Mesin perkalian pikeun anjeun, tapi adi sateuacan nganggo éta urang kedah nyetél, wah anjeun terang pisan hayu urang atur. Ayeuna mesin kami parantos siap, ayeuna anjeun bakal diajar multiplikasi tina mesin ieu kalayan saé Ayeuna wartoskeun naon anu 10 * 8? 10 * 8 nyaéta 80, 12 * 11 = 132, saé pisan shakuntala devi sadayana anu pangsaéna pikeun kompetisi Mam tés kuring parantos réngsé, gancang pisan enya Janten hasil matématika murangkalih sumping, janten anu kéngingkeun persaingan waktos ayeuna? tota ram anjeunna henteu éléh Waktos ieu shakuntala devi meunang Wah shakuntala nak jawaban anjeun leres kumaha anjeun ngalakukeun ieu? pak ninggali mike maka kuring bakal ngawartosan Konsep kuring sadayana tiasa diberesihan kalayan leres .. pak abdi hoyong nyarios nanaon Janten pak sadayana kuring badé nyarioskeun ieu sadaya kasalahan milik kuring kuring sok ngajantenkeun barudak ngapalkeun tibatan mupus konsep na Henteu hariwang mam, manusa ngalakukeun kasalahan, mawa piala pikeun shakuntala Naha anjeun bakal masihan piala atanapi badé ngurus kumis anjeun, masihan murangkalih masihan Janten kumaha pidéo murangkalih urang anu pikaresepeun? euweuh kajadian ngan ukur ngapalkeun siga ngapalkeun Janten kreatif sareng diajar janten urang bakal pendak sareng anjeun dina pidéo salajengna dugi ka jaga sareng pamitan

Barudak PRETEND Maén Diajar Matematika dina Pikaresepeun sareng Dolanan - ALUS vs Goréng

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.831" dur="3.169">Naon anu lumangsung shakuntala devi? naha anjeun sedih pisan?</text>
<text sub="clublinks" start="7.658" dur="6.778"> Kuring ngagaduhan endog, enya babaturan jadi naha anjeunna ngagaduhan endog anu anjeun bakal kenal saatos nonton carita</text>
<text sub="clublinks" start="17.412" dur="6.191"> Naha anjeun terang kunaon anjeunna condong tabel anu anjeun bakal kenal ningali pidéo dugi ka akhir</text>
<text sub="clublinks" start="23.999" dur="6.776"> Janten KITU video na, Bagikeun na BERGABUNG saluran Toystars</text>
<text sub="clublinks" start="39.049" dur="8.249"> Oh totaram abdi teu tiasa ngartos matématika ieu, khichdi masak dina émutan</text>
<text sub="clublinks" start="47.525" dur="7.351"> Khichdi, henteu tiasa didahar hiji pikiran, janten diajar éta</text>
<text sub="clublinks" start="63.838" dur="10.705"> Devi shakuntala ieu sabaraha waktos? matematika mam, janten dimana salinan anjeun? mam dina kantong, janten murangkalih nyimpenna dina kantong teu kedah ngaluarkeunana</text>
<text sub="clublinks" start="74.732" dur="12.051"> Candak kaluar gancang, budak alus, budak alus hmm enya murangkalih janten dinten ieu urang bakal diajar perkalian, tota ram dinten ayeuna mam deui tuh ngalikeun</text>
<text sub="clublinks" start="86.783" dur="5.134"> Janten aya naon? abdi terang anjeun terang tapi kuring henteu tiasa ngartos</text>
<text sub="clublinks" start="99.235" dur="5.725"> Mam kumaha ieu 35 sumping? éta sumping saatos perkalian sareng kumaha deui waé !!</text>
<text sub="clublinks" start="110.525" dur="11.553"> 15, ayeuna kumaha 15 jawaban na? mam deui abdi gaduh mamang, shakuntala kami saderhana multiply, anjeun henteu terang ngalikeun</text>
<text sub="clublinks" start="123.135" dur="2.661"> Upami anjeun gaduh mamang maka murangkalih naroskeun</text>
<text sub="clublinks" start="129.736" dur="7.267"> Mam éta jawaban 8, diajar nanaon shakuntala devi, tota ram kumaha jawabana sumping 8?</text>
<text sub="clublinks" start="137.173" dur="8.667"> Kumaha éta sumping! saatos ngalobaan, ti saha kuring naroskeun saha anu sok ngapalkeun, upami anjeun gaduh mamang maka murangkalih nyuhungkeun éta</text>
<text sub="clublinks" start="146.255" dur="5.209"> Mimiti anjeunna nyarios yén upami anjeun gaduh mamang maka anjeun tiasa naros, upami kuring naros anjeunna henteu nyarios nanaon</text>
<text sub="clublinks" start="156.581" dur="5.488"> Tota ram upami matématika teu aya maka betahna urang !!</text>
<text sub="clublinks" start="166.725" dur="11.776"> Wilujeng enjing mam, murangkalih ayeuna aya kejutan, mam aya naon anu reuwasna? anjeun moal ngajar matématika? Tes kejutan nyandak salinan</text>
<text sub="clublinks" start="200.127" dur="4.115"> Waktos budak parantos lirén nyerat sareng ngalebetkeun lembar jawaban anjeun</text>
<text sub="clublinks" start="208.984" dur="6.956"> Shakuntala devi punten kadieu yeuh mam kedah ngalakukeun kalikeun henteu tambihan go & linggih dina korsi anjeun</text>
<text sub="clublinks" start="217.907" dur="10.251"> Nomer bakal sumping nalika kuring ngartos matématika, wéh raoseun saé pisan nalika mariksa salinan tota ram, tota ram kadieu putra</text>
<text sub="clublinks" start="228.649" dur="5.096"> Leres mam, putra anu saé pisan ngajaga éta, ok hayu urang pendak énjing kelas sasarengan</text>
<text sub="clublinks" start="235.519" dur="8.229"> Tingali kuring ngagaduhan bintang sareng saé, kuring henteu ngapalkeun sapertos anjeun, kedah ngalakukeun naon waé dina matématika ieu</text>
<text sub="clublinks" start="247.163" dur="7.837"> Naon anu lumangsung shakuntala devi? naha anjeun sedih pisan? Kuring ngagaduhan endog oh anjeun henteu tuang endog</text>
<text sub="clublinks" start="255.415" dur="8.783"> Éta ram tota ngagaduhan tanda lengkep sareng kuring ngagaduhan nol hariwang shakuntala anjeunna émut hiji dinten anjeun ogé bakal kéngingkeun tanda anu saé</text>
<text sub="clublinks" start="269.405" dur="8.004"> Sareng cara anu sami sadidinten shakuntala kéngingkeun nol sareng tota ram sok kaliwat ku ngapalkeun</text>
<text sub="clublinks" start="279.393" dur="8.874"> Sabaraha bulan parantos kalangkung tapi anjeun henteu ngartos matématika, mam gupta ngajarkeun urang dina modeu maén</text>
<text sub="clublinks" start="292.391" dur="6.89"> Wilujeng enjing kepala sekolah pak, mam kedah ngajarkeun murangkalih sanés ngan ukur sok nyiksa aranjeunna, pak abdi ngan ukur</text>
<text sub="clublinks" start="300.771" dur="7.229"> Ninggalkeun ieu, kompetisi matématika aya dina minggu payun janten murangkalih saé partisipasi sareng mam saé nyiapkeun murangkalih éta</text>
<text sub="clublinks" start="308.283" dur="10.628"> Pasanggiri matématis kuring bakal ilubiung sareng meunang hadiah kahiji, nguping ramé tota waktos ayeuna kuring bakal meunang persaingan sareng hadiah</text>
<text sub="clublinks" start="319.156" dur="5.757"> Anjeun teu terang nanaon dina matématika naon anu bakal anjeun kéngingkeun !! waktos éta bakal ngawartosan ok</text>
<text sub="clublinks" start="329.562" dur="9.48"> Ayeuna aya naon? abdi nyandak bagian dina persaingan tapi kuring henteu terang nanaon, matématika anjeun bakal dilakukeun sababaraha detik</text>
<text sub="clublinks" start="339.174" dur="5.16"> Naha halwa anu bakal dipigawe sababaraha detik !! ayeuna anjeun bakal ngalakukeun senang babarengan sareng diajar</text>
<text sub="clublinks" start="345.334" dur="11.459"> Mesin perkalian pikeun anjeun, tapi adi sateuacan nganggo éta urang kedah nyetél, wah anjeun terang pisan hayu urang atur.</text>
<text sub="clublinks" start="365.318" dur="7.721"> Ayeuna mesin kami parantos siap, ayeuna anjeun bakal diajar multiplikasi tina mesin ieu kalayan saé</text>
<text sub="clublinks" start="384.457" dur="13.937"> Ayeuna wartoskeun naon anu 10 * 8? 10 * 8 nyaéta 80, 12 * 11 = 132, saé pisan shakuntala devi sadayana anu pangsaéna pikeun kompetisi</text>
<text sub="clublinks" start="414.428" dur="4.559"> Mam tés kuring parantos réngsé, gancang pisan enya</text>
<text sub="clublinks" start="420.428" dur="10.727"> Janten hasil matématika murangkalih sumping, janten anu kéngingkeun persaingan waktos ayeuna? tota ram anjeunna henteu éléh</text>
<text sub="clublinks" start="433.47" dur="4.905"> Waktos ieu shakuntala devi meunang</text>
<text sub="clublinks" start="443.676" dur="7.758"> Wah shakuntala nak jawaban anjeun leres kumaha anjeun ngalakukeun ieu? pak ninggali mike maka kuring bakal ngawartosan</text>
<text sub="clublinks" start="452.435" dur="6.4"> Konsep kuring sadayana tiasa diberesihan kalayan leres .. pak abdi hoyong nyarios nanaon</text>
<text sub="clublinks" start="462.706" dur="10.005"> Janten pak sadayana kuring badé nyarioskeun ieu sadaya kasalahan milik kuring kuring sok ngajantenkeun barudak ngapalkeun tibatan mupus konsep na</text>
<text sub="clublinks" start="473.202" dur="5.007"> Henteu hariwang mam, manusa ngalakukeun kasalahan, mawa piala pikeun shakuntala</text>
<text sub="clublinks" start="479.286" dur="4.02"> Naha anjeun bakal masihan piala atanapi badé ngurus kumis anjeun, masihan murangkalih masihan</text>
<text sub="clublinks" start="492.436" dur="8.701"> Janten kumaha pidéo murangkalih urang anu pikaresepeun? euweuh kajadian ngan ukur ngapalkeun siga ngapalkeun</text>
<text sub="clublinks" start="501.326" dur="6.342"> Janten kreatif sareng diajar janten urang bakal pendak sareng anjeun dina pidéo salajengna dugi ka jaga sareng pamitan</text>