Raji Mega Jail - Kunjara Saka Neraka subtitles

Sampeyan wis didakwa karo tindak pidana sing serius sing ora ditindakake. Sampeyan ora enteni nganti dibuktekake salah, nanging tanggal pengadilan kasebut uga mbutuhake sawetara wektu tiba. Ing wayahe, papan sampeyan bakal dadi apa sing diarani Jambatan Miami Mega. Sampeyan isih enom, durung nate dipenjara lan sampeyan ora angel, mula kapan sampeyan dijupuk menyang lantai ing ngendi sampeyan bakal dipasang ing omah sampeyan ora bisa percaya apa sing sampeyan deleng. Sel-sel jaran sing diisi karo pirang-pirang wong lanang, bengok-bengok, njerit, nyedhak bar lan ngancam sampeyan. Pancen semrawut. Ngenteni sampeyan ing sel sampeyan minangka panitia sambutan saka 20 wong sing seneng nesu, mbebayani. Sampeyan ora cocog karo wong lanang iki, nanging sampeyan kudu berjuang, mula ora salah iku. Sampeyan nembe mlebu ing lapangan perang fana. Iku hard kanggo milih endi kunjara kabupaten paling ala ing AS amarga susah ana macem-macem papan sing bisa dadi saingan dadi ndhuwur, utawa bisa uga nyathet ing ngisor dhaptar. Sapa wae sing wis nginep ing papan sing bakal dakcritakake saiki ora bakal gelo kita wis milih minangka sing paling awon, mesthine. Kita kudu ujar yen sampeyan ngomong karo para penjahat sing wis keras lan mlebu kunjara lan pakunjaran, dheweke asring bakal ngandhani yen kunjara luwih ala. Akeh wong sing ngaku kunjara luwih apik tinimbang pakunjaran lan luwih kasar. Papan sing dakkandhakake saiki iki diarani, "Neraka ing Swarga", lan sawise iku riset kita ora bakal setuju. Apa sing diomongake saiki diarani "Koreksi lan Rehabilitasi Miami-Dade Departemen ”, sing sejatine kalebu sawetara unit kalebu Kem Boot sing kondhang. Sapa sing ora nglewati kemah kasebut, bakal dipenjara, lan isih ana ing cah anom. Boot Camp minangka crita liyane ing kabeh, nanging kita bakal ngomong yen dibandhingake kunjara iku kemah liburan. Sistem kabeh nduwe sekitar 7,000 wong, sanajan ana 114.000 wong ngliwati lawang saben taun - udakara 312 dina. Iki minangka papan sing sibuk, mesthine. Isih, iku mung sistem kunjara 7 paling gedhe ing Amerika Serikat. Umume warga tahanan ora bakal ngenteni suwe lan wektu rata-rata dienggo ing kabeh sistem mung 22 dina, nanging sampeyan uga bakal nemokake wong sing nunggu nyoba nganti suwene limang taun. Iki nggawa kita menyang salah sawijining unit utama, salah sawijining papan sing paling utama ing kepala berita tumrap kahanan kasar. Iki diarani Pusat Pencegahan Pra-Percobaan, utawa uga diarani Jail Utama. Biasane omah sekitar 1,700 wong sekaligus. Umume wong isih duwe cacat teknis amarga durung kabukten salah, nanging ngenteni tanggal pengadilan kasebut bisa mbutuhake pirang-pirang taun. Ora gampang dumunung nalika limbo kaya iki, lan yen sampeyan mlaku ngliwati sel kasebut sawetara lantai sampeyan bakal weruh kepiye kedadeyan sing ora angel. Ana tahanan sing uga mandhegani kasus kasebut amarga mung pengin metu saka kono, ora salah utawa ora, dheweke mung pengin mlebu kunjara. Lantai paling ala yaiku pipa sing paling mbebayani dijaga lan ana lantai lima enem. Sel ing kene biasane omah ing ngendi wae 15 nganti 25 wong lan ing klompok iki jenis hirarki. Minangka wong lanang ing kana seneng ngomong, iku pancen paling apik, mula yen sampeyan ora pejuang sampeyan bisa uga duwe wektu sing angel. Sampeyan pengin bunk tartamtu, sampeyan kudu perang. Ok, sampeyan ora peduli babagan nduwe titik paling ala ing sel, nanging apa yen ana wong njupuk barang sampeyan? Minangka salah sawijining tahanan ana, "Aku ngeksploitasi wong sing ringkih." Yen sampeyan ora ngupayakake prekara-prekara sampeyan, sampeyan bakal duwe neraka, lan tegese kita mlebu negatip. Yen sampeyan nyakot, sampeyan bakal diantemi menyang ngendi wae, kajaba sampeyan dilindhungi. Minangka tahanan liyane ujar ing wawancara ing dina kapisan ing sel sampeyan kudu perang mung amarga dheweke pengin mriksa sampeyan minangka wong. Nanging kenapa? Wangsulane yaiku yen sampeyan ora berjuang iku tandha manawa sampeyan salah. Mungkin sampeyan minangka ahli sihir, amarga sampeyan ora pengin nglawan. Muni ora muni, nanging tahanan kasebut ujar yen aturan kasebut, mula iku kode. Ingkang kasebut, para tahanan kasebut ora bisa nerangake kanthi jelas babagan aturan kode kasebut. Siji wong ora nerangake manawa yen wong ora nglawan siji-siji banjur cocog karo kode sel kabeh bisa ngalahake wong kasebut. Kadhangkala, wong bisa dikalahake amarga infeksi sing paling cilik, lan kadhangkala bisa uga ana dituding babagan sing durung ditindakake. "Sapa sing nyolong pangananku?" Ora ana sing menehi wangsulan, lan sing paling ringkih njupuk ngantem. Sampeyan ora kuwat, sampeyan nyalahake. Dheweke kudu nindakake, amarga bakal ilang pasuryan yen ora. Kaya sing dikandhakake saben wong ing kana, sampeyan mung kudu berjuang maneh. Dheweke duwe prinsip dhasar sing ora bisa dirangkul, lan siji diarani GABOS. Tegese, "Game Aja adhedhasar Sympathy". Ora kaya sawetara pakunjaran federal, mesthine sampeyan bakal dijupuk ing swiwine sapa wae. Jail minangka cara sing luwih gladiatorial tinimbang pakunjaran, sanajan kita ora pati ngerti babagan kasarasan kasebut sistem kunjara Cukup menyang forum ing ngendi mantan tawanan nyritakake pengalaman kasebut ing koreksi sistem lan sampeyan bakal nemokake akeh sing ujar penjara dadi luwih ala. Sing ora dingerteni manawa umume wong durung nate nemoni kesalahan lan dheweke dianggep ala lan ngadhepi ancaman luwih akeh. Timer pisanan pancen wedi banget lan ing pirang-pirang kasus, mesthine; ing mental ora sehat njaluk dimuat ing kono; panganan iki elek; sel kasebut dadi reged lan dheweke bakal entuk akeh wektu sing ing sel kasebut. Sampeyan bakal nemokake akeh tahanan sing bakal nindakake "peluru" kanggo metu saka iku kangkang. Peluru wis setaun taun. Napa penjara bali menyang kahanan sing luwih ala, bisa uga sampeyan kepingin weruh. Semono uga, dheweke ora temenan njaga wong sing dawa banget. Masalah kasebut, sanajan stinte ringkes bisa dibanding lan sawetara wong nindakake luwih akeh tinimbang sing sedhih yen pacaran ditundha. Penjara samesthine nawakake sawetara jinis comfort. Penjara neraka kanthi mupangat, kunjara krasa lara purgatory lan bagian paling ala Apa sampeyan ora ngerti dalan metu. Amarga iku, para tahanan mesthi tegese nesu, lan nesu, lan ora lali, lan sok-sok wae kosong edan sawise metu saka udhara enggone 18 wulan. Kabeh sing ujar, mbayangake dikirim menyang papan sing paling ala? Ayo maneh sampeyan digawa menyang lantai 6 ing Miami. Sawise ing sel, penjaga mlaku, lan para pengawal wis ngaku manawa dheweke ora bisa nanggapi kanggo panganiaya cepet kanggo mungkasi. Dheweke ngaku manawa ninggalake para tahanan kanggo kode. Pengawal kasebut kanthi terbuka ujar manawa ora ana sing bisa ditindakake babagan kekalahan sing abot, yaiku nuli, nyolong. Ana mung ora cukup ing endi wae lan ndeleng kabeh. Sawise pengawal mlaku adoh, sampeyan isih ditinggalake kanggo pertempuran metu ing lantai 5th lan 6 bangunan coklat lawas lan ala iki. Nanging kenapa? Napa dheweke ora bisa bebarengan? Ana siji tawanan mangsuli, mangkene, "Kode kasebut kode." Apa tegese? Tegese, yen sampeyan ndeleng ora ngajeni wong sing sampeyan gelut, sampeyan nyandhet. Sampeyan ora alesan karo wong amarga iki dudu papan sing bisa diwiwiti. Wong sing ora saka dalan-dalan, ujar yen ora ngerti kodhe lurung-lurung. Sikap kulon liar kaya ngono sing diarani para ilmuwan, "budaya pakurmatan. " Sampeyan ora ngurmati wong, sampeyan gelut, sampeyan nggawe pedhang, sampeyan njupuk sepuluh pike lan njupuk. Ing jagad njaba, kita wis ngalami evolusi, nanging ing jero pakunjaran kode iki, budaya sing ngurmati iki, isih tetep bisa urip. Ing ndhuwur nyolong lan nglawan Jail Utama ing Miami wis diarani salah sawijining sing paling ala ing Amerika amarga jinis penyalahgunaan lanang liyane. Bab sing nggegirisi bisa kedadeyan nalika para pengawal mung nylametake sel-sel kaping siji jam. Para tahanan sing ngluncurake mung kaya korban ing antarane para pemangsa. Matur nuwun, kunjara wis nggawe akeh dandan ing sawetara taun kepungkur, siji dadi luwih kamera wis dipasang. Banjur ana masalah kunjara kunjara iki akeh wong sing njupuk obat jiwa. Gelut tahanan asring pecah nalika wong sing lara mental tumindak kanthi cara para warga liyane ora seneng. Minangka Proyek Marshall dilaporake, "sistem kunjara Miami minangka lembaga paling gedhe wong lara mental ing Florida. ” Wong lara mental asring dadi korban, lan pungkasane ing lantai karo 20 wong njupuk dadi pummel. Iki carane mundur dianggep. Ing sawijining dina, wong-wong mlaku lan mlebu lara lara. Kayadene lawang sing ukurane mundur getih. Nyatane, ana akeh panganiaya sing diarani Departemen Kehakiman ing Miami-Dade sistem kunjara ora bisa dikendhaleni lan tahanan uga para pengawal ngadhepi kakehan. Ana prekara sing kudu ditindakake, ujare departemen kasebut. Sawetara taun bali kunjara ngadhepi pirang-pirang penelitian sawise wolung wong tiwas mung limang wulan. DoJ ujar manawa telung kematian wong sing ora nduwe mental utamane. Ana wong sing lagi nyopir nalika ditundhung dina Setu lan mati sabanjure Senin Loro liyane seda sajrone seminggu, karo komisaris nyatakake sistem kasebut, "rusak banget." Ternyata saka wolung sing tiwas wis ucul saka kebangkrutan kanggo uwal tahanan Yaiku sing arep nggebugi Gusti Yesus. Knives uga disebutake. Lantai paling ala, sing wiwit ditutup, kadang diarani "Lantai Lupa." Minangka level sanga sing digunakake kanggo umume wong sing lara mental. Iki ing ngendi tahanan asring ditinggalake lan diabaikan, lan kakehan kasus njupuk urip dhewe. Mbalik dina dina level iki tawanan turu ing lantai tanpa kemul, sanajan fasilitas kejiwaan iku mestine pancen asipat asipat manungsa. Sawetara tawanan ditemokake ngombe saka jamban, lan nalika iki tekan berita ing papan kasebut diarani, "nggegirisi". Ana sing njerit. Nanging sampeyan wis krungu, isih ana masalah nalika ana wong sing duwe masalah mental dikunci munggah karo gladiator lan bullies dalan modern sing kode kanthi ora sengaja kurang nilai manungsa. Ora kabeh lantai dadi ala amarga crita sing wis kita rembugake, lan ing sawetara kasus utamane wong mbebayani utawa ngrugekke bakal dipasang dhewe. Nanging, mungkasi ing salah sawijining lantai sing dhuwur ing kunjara utama lan sampeyan bakal bisa ndeleng apa kaya sing bisa dikurungi ing salah sawijining jamban sing angel banget. Ana masalah liyane, sing ora umum. Ing taun 2019, 17 wong kesusu menyang rumah sakit saka papan iki amarga ana penyakit sing dadakan. Saperangan staf uga melu. Ono kedadean opo? Ora ana sing ngerti. Pasukan bom malah diarani sawise Cairan aneh ditemokake, nanging giliran kasebut metu mbebayani. Alesan sing paling mungkin wong mung ngeling-eling yaiku asap asap saka sawetara beracun narkoba. Yen asap dihirup saka kadohan bisa nggawa wong sing mual mabur, apa ing Bumi padha bisa ngrokok ing kono? Gas saraf? Iku mung nuduhake kepenak banget papan kasebut. Sampeyan bakal ninggalake sampeyan karo review sing ditemokake ing kaca Facebook sing dikhususake kanggo kunjara iki: "Sugeng Rawuh ing neraka. Ana wong luwih becik mati tinimbang tahan planggaran lan nyiksa dadi incarcerated ing tukang jahit sing nesu iki. " Sampeyan ora pengin dikirim menyang Jail Miami nanging sampeyan pengin ngeklik salah sawijining loro video. Dadi ayo nonton video iki saiki kanggo video liyane saka The Infographics Show utawa sing iki liwat kene. Sampeyan mung bisa milih siji saliyane, banjur nonton video liyane saiki!

Raji Mega Jail - Kunjara Saka Neraka

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1" dur="4.029"> Sampeyan wis didakwa karo tindak pidana sing serius sing ora ditindakake. </text>
<text sub="clublinks" start="5.029" dur="4.521"> Sampeyan ora enteni nganti dibuktekake salah, nanging tanggal pengadilan kasebut uga mbutuhake sawetara wektu </text>
<text sub="clublinks" start="9.55" dur="1"> tiba. </text>
<text sub="clublinks" start="10.55" dur="4.18"> Ing wayahe, papan sampeyan bakal dadi apa sing diarani Jambatan Miami Mega. </text>
<text sub="clublinks" start="14.73" dur="3.93"> Sampeyan isih enom, durung nate dipenjara lan sampeyan ora angel, mula kapan </text>
<text sub="clublinks" start="18.66" dur="3.42"> sampeyan dijupuk menyang lantai ing ngendi sampeyan bakal dipasang ing omah sampeyan ora bisa percaya apa sing sampeyan deleng. </text>
<text sub="clublinks" start="22.08" dur="5.45"> Sel-sel jaran sing diisi karo pirang-pirang wong lanang, bengok-bengok, njerit, nyedhak bar lan ngancam </text>
<text sub="clublinks" start="27.53" dur="1"> sampeyan. </text>
<text sub="clublinks" start="28.53" dur="1"> Pancen semrawut. </text>
<text sub="clublinks" start="29.53" dur="4.32"> Ngenteni sampeyan ing sel sampeyan minangka panitia sambutan saka 20 wong sing seneng nesu, mbebayani. </text>
<text sub="clublinks" start="33.85" dur="4.26"> Sampeyan ora cocog karo wong lanang iki, nanging sampeyan kudu berjuang, mula ora salah </text>
<text sub="clublinks" start="38.11" dur="1"> iku. </text>
<text sub="clublinks" start="39.11" dur="2.04"> Sampeyan nembe mlebu ing lapangan perang fana. </text>
<text sub="clublinks" start="41.15" dur="4.83"> Iku hard kanggo milih endi kunjara kabupaten paling ala ing AS amarga susah ana macem-macem </text>
<text sub="clublinks" start="45.98" dur="4.989"> papan sing bisa dadi saingan dadi ndhuwur, utawa bisa uga nyathet ing ngisor dhaptar. </text>
<text sub="clublinks" start="50.969" dur="3.721"> Sapa wae sing wis nginep ing papan sing bakal dakcritakake saiki ora bakal gelo </text>
<text sub="clublinks" start="54.69" dur="2.869"> kita wis milih minangka sing paling awon, mesthine. </text>
<text sub="clublinks" start="57.559" dur="3.631"> Kita kudu ujar yen sampeyan ngomong karo para penjahat sing wis keras lan mlebu kunjara </text>
<text sub="clublinks" start="61.19" dur="3.35"> lan pakunjaran, dheweke asring bakal ngandhani yen kunjara luwih ala. </text>
<text sub="clublinks" start="64.54" dur="3.38"> Akeh wong sing ngaku kunjara luwih apik tinimbang pakunjaran lan luwih kasar. </text>
<text sub="clublinks" start="67.92" dur="3.61"> Papan sing dakkandhakake saiki iki diarani, "Neraka ing Swarga", lan sawise iku </text>
<text sub="clublinks" start="71.53" dur="2.62"> riset kita ora bakal setuju. </text>
<text sub="clublinks" start="74.15" dur="4.3"> Apa sing diomongake saiki diarani "Koreksi lan Rehabilitasi Miami-Dade </text>
<text sub="clublinks" start="78.45" dur="4.63"> Departemen ”, sing sejatine kalebu sawetara unit kalebu Kem Boot sing kondhang. </text>
<text sub="clublinks" start="83.08" dur="3.6"> Sapa sing ora nglewati kemah kasebut, bakal dipenjara, lan isih ana </text>
<text sub="clublinks" start="86.68" dur="1"> ing cah anom. </text>
<text sub="clublinks" start="87.68" dur="4.11"> Boot Camp minangka crita liyane ing kabeh, nanging kita bakal ngomong yen dibandhingake kunjara iku </text>
<text sub="clublinks" start="91.79" dur="1.14"> kemah liburan. </text>
<text sub="clublinks" start="92.93" dur="5.5"> Sistem kabeh nduwe sekitar 7,000 wong, sanajan ana 114.000 wong </text>
<text sub="clublinks" start="98.43" dur="4.2"> ngliwati lawang saben taun - udakara 312 dina. </text>
<text sub="clublinks" start="102.63" dur="2.11"> Iki minangka papan sing sibuk, mesthine. </text>
<text sub="clublinks" start="104.74" dur="3.48"> Isih, iku mung sistem kunjara 7 paling gedhe ing Amerika Serikat. </text>
<text sub="clublinks" start="108.22" dur="3.64"> Umume warga tahanan ora bakal ngenteni suwe lan wektu rata-rata dienggo ing kabeh sistem </text>
<text sub="clublinks" start="111.86" dur="4.07"> mung 22 dina, nanging sampeyan uga bakal nemokake wong sing nunggu nyoba nganti suwene </text>
<text sub="clublinks" start="115.93" dur="1.74"> limang taun. </text>
<text sub="clublinks" start="117.67" dur="4.229"> Iki nggawa kita menyang salah sawijining unit utama, salah sawijining papan sing paling utama ing kepala berita </text>
<text sub="clublinks" start="121.899" dur="1.151"> tumrap kahanan kasar. </text>
<text sub="clublinks" start="123.05" dur="4.98"> Iki diarani Pusat Pencegahan Pra-Percobaan, utawa uga diarani Jail Utama. </text>
<text sub="clublinks" start="128.03" dur="3.34"> Biasane omah sekitar 1,700 wong sekaligus. </text>
<text sub="clublinks" start="131.37" dur="3.83"> Umume wong isih duwe cacat teknis amarga durung kabukten </text>
<text sub="clublinks" start="135.2" dur="2.77"> salah, nanging ngenteni tanggal pengadilan kasebut bisa mbutuhake pirang-pirang taun. </text>
<text sub="clublinks" start="137.97" dur="3.96"> Ora gampang dumunung nalika limbo kaya iki, lan yen sampeyan mlaku ngliwati sel kasebut </text>
<text sub="clublinks" start="141.93" dur="2.89"> sawetara lantai sampeyan bakal weruh kepiye kedadeyan sing ora angel. </text>
<text sub="clublinks" start="144.82" dur="3.559"> Ana tahanan sing uga mandhegani kasus kasebut amarga mung pengin </text>
<text sub="clublinks" start="148.379" dur="3.781"> metu saka kono, ora salah utawa ora, dheweke mung pengin mlebu kunjara. </text>
<text sub="clublinks" start="152.16" dur="3.7"> Lantai paling ala yaiku pipa sing paling mbebayani dijaga lan ana </text>
<text sub="clublinks" start="155.86" dur="1.22"> lantai lima enem. </text>
<text sub="clublinks" start="157.08" dur="4.44"> Sel ing kene biasane omah ing ngendi wae 15 nganti 25 wong lan ing klompok iki </text>
<text sub="clublinks" start="161.52" dur="1.249"> jenis hirarki. </text>
<text sub="clublinks" start="162.769" dur="4.382"> Minangka wong lanang ing kana seneng ngomong, iku pancen paling apik, mula yen sampeyan ora </text>
<text sub="clublinks" start="167.151" dur="2.599"> pejuang sampeyan bisa uga duwe wektu sing angel. </text>
<text sub="clublinks" start="169.75" dur="2.6"> Sampeyan pengin bunk tartamtu, sampeyan kudu perang. </text>
<text sub="clublinks" start="172.35" dur="3.49"> Ok, sampeyan ora peduli babagan nduwe titik paling ala ing sel, nanging apa yen ana wong </text>
<text sub="clublinks" start="175.84" dur="1.02"> njupuk barang sampeyan? </text>
<text sub="clublinks" start="176.86" dur="2.599"> Minangka salah sawijining tahanan ana, "Aku ngeksploitasi wong sing ringkih." </text>
<text sub="clublinks" start="179.459" dur="3.691"> Yen sampeyan ora ngupayakake prekara-prekara sampeyan, sampeyan bakal duwe neraka, lan tegese kita mlebu </text>
<text sub="clublinks" start="183.15" dur="1.19"> negatip. </text>
<text sub="clublinks" start="184.34" dur="4.72"> Yen sampeyan nyakot, sampeyan bakal diantemi menyang ngendi wae, kajaba sampeyan dilindhungi. </text>
<text sub="clublinks" start="189.06" dur="3.899"> Minangka tahanan liyane ujar ing wawancara ing dina kapisan ing sel sampeyan kudu perang </text>
<text sub="clublinks" start="192.959" dur="2.301"> mung amarga dheweke pengin mriksa sampeyan minangka wong. </text>
<text sub="clublinks" start="195.26" dur="1"> Nanging kenapa? </text>
<text sub="clublinks" start="196.26" dur="3.38"> Wangsulane yaiku yen sampeyan ora berjuang iku tandha manawa sampeyan salah. </text>
<text sub="clublinks" start="199.64" dur="2.269"> Mungkin sampeyan minangka ahli sihir, amarga sampeyan ora pengin nglawan. </text>
<text sub="clublinks" start="201.909" dur="4.151"> Muni ora muni, nanging tahanan kasebut ujar yen aturan kasebut, mula iku kode. </text>
<text sub="clublinks" start="206.06" dur="4.04"> Ingkang kasebut, para tahanan kasebut ora bisa nerangake kanthi jelas babagan aturan kode kasebut. </text>
<text sub="clublinks" start="210.1" dur="4.67"> Siji wong ora nerangake manawa yen wong ora nglawan siji-siji banjur cocog karo </text>
<text sub="clublinks" start="214.77" dur="2.87"> kode sel kabeh bisa ngalahake wong kasebut. </text>
<text sub="clublinks" start="217.64" dur="3.33"> Kadhangkala, wong bisa dikalahake amarga infeksi sing paling cilik, lan kadhangkala bisa uga ana </text>
<text sub="clublinks" start="220.97" dur="2"> dituding babagan sing durung ditindakake. </text>
<text sub="clublinks" start="222.97" dur="1.5"> "Sapa sing nyolong pangananku?" </text>
<text sub="clublinks" start="224.47" dur="3.03"> Ora ana sing menehi wangsulan, lan sing paling ringkih njupuk ngantem. </text>
<text sub="clublinks" start="227.5" dur="1.849"> Sampeyan ora kuwat, sampeyan nyalahake. </text>
<text sub="clublinks" start="229.349" dur="2.851"> Dheweke kudu nindakake, amarga bakal ilang pasuryan yen ora. </text>
<text sub="clublinks" start="232.2" dur="2.7"> Kaya sing dikandhakake saben wong ing kana, sampeyan mung kudu berjuang maneh. </text>
<text sub="clublinks" start="234.9" dur="4.039"> Dheweke duwe prinsip dhasar sing ora bisa dirangkul, lan siji diarani GABOS. </text>
<text sub="clublinks" start="238.939" dur="3.281"> Tegese, "Game Aja adhedhasar Sympathy". </text>
<text sub="clublinks" start="242.22" dur="3.82"> Ora kaya sawetara pakunjaran federal, mesthine sampeyan bakal dijupuk ing swiwine sapa wae. </text>
<text sub="clublinks" start="246.04" dur="4.059"> Jail minangka cara sing luwih gladiatorial tinimbang pakunjaran, sanajan kita ora pati ngerti babagan kasarasan kasebut </text>
<text sub="clublinks" start="250.099" dur="1.081"> sistem kunjara </text>
<text sub="clublinks" start="251.18" dur="4.01"> Cukup menyang forum ing ngendi mantan tawanan nyritakake pengalaman kasebut ing koreksi </text>
<text sub="clublinks" start="255.19" dur="3.53"> sistem lan sampeyan bakal nemokake akeh sing ujar penjara dadi luwih ala. </text>
<text sub="clublinks" start="258.72" dur="4.55"> Sing ora dingerteni manawa umume wong durung nate nemoni kesalahan lan dheweke dianggep </text>
<text sub="clublinks" start="263.27" dur="2.01"> ala lan ngadhepi ancaman luwih akeh. </text>
<text sub="clublinks" start="265.28" dur="4.35"> Timer pisanan pancen wedi banget lan ing pirang-pirang kasus, mesthine; ing mental </text>
<text sub="clublinks" start="269.63" dur="4.68"> ora sehat njaluk dimuat ing kono; panganan iki elek; sel kasebut dadi reged lan dheweke bakal entuk akeh </text>
<text sub="clublinks" start="274.31" dur="1.3"> wektu sing ing sel kasebut. </text>
<text sub="clublinks" start="275.61" dur="3.36"> Sampeyan bakal nemokake akeh tahanan sing bakal nindakake "peluru" kanggo metu saka iku </text>
<text sub="clublinks" start="278.97" dur="1"> kangkang. </text>
<text sub="clublinks" start="279.97" dur="1.669"> Peluru wis setaun taun. </text>
<text sub="clublinks" start="281.639" dur="3.121"> Napa penjara bali menyang kahanan sing luwih ala, bisa uga sampeyan kepingin weruh. </text>
<text sub="clublinks" start="284.76" dur="3.159"> Semono uga, dheweke ora temenan njaga wong sing dawa banget. </text>
<text sub="clublinks" start="287.919" dur="4.191"> Masalah kasebut, sanajan stinte ringkes bisa dibanding lan sawetara wong nindakake luwih akeh tinimbang sing </text>
<text sub="clublinks" start="292.11" dur="2.149"> sedhih yen pacaran ditundha. </text>
<text sub="clublinks" start="294.259" dur="2.171"> Penjara samesthine nawakake sawetara jinis comfort. </text>
<text sub="clublinks" start="296.43" dur="4.72"> Penjara neraka kanthi mupangat, kunjara krasa lara purgatory lan bagian paling ala </text>
<text sub="clublinks" start="301.15" dur="1.859"> Apa sampeyan ora ngerti dalan metu. </text>
<text sub="clublinks" start="303.009" dur="4.111"> Amarga iku, para tahanan mesthi tegese nesu, lan nesu, lan ora lali, lan sok-sok wae </text>
<text sub="clublinks" start="307.12" dur="3.63"> kosong edan sawise metu saka udhara enggone 18 wulan. </text>
<text sub="clublinks" start="310.75" dur="3.13"> Kabeh sing ujar, mbayangake dikirim menyang papan sing paling ala? </text>
<text sub="clublinks" start="313.88" dur="4.379"> Ayo maneh sampeyan digawa menyang lantai 6 ing Miami. </text>
<text sub="clublinks" start="318.259" dur="3.861"> Sawise ing sel, penjaga mlaku, lan para pengawal wis ngaku manawa dheweke ora bisa nanggapi </text>
<text sub="clublinks" start="322.12" dur="2.03"> kanggo panganiaya cepet kanggo mungkasi. </text>
<text sub="clublinks" start="324.15" dur="2.57"> Dheweke ngaku manawa ninggalake para tahanan kanggo kode. </text>
<text sub="clublinks" start="326.72" dur="3.6"> Pengawal kasebut kanthi terbuka ujar manawa ora ana sing bisa ditindakake babagan kekalahan sing abot, yaiku </text>
<text sub="clublinks" start="330.32" dur="1.37"> nuli, nyolong. </text>
<text sub="clublinks" start="331.69" dur="3.34"> Ana mung ora cukup ing endi wae lan ndeleng kabeh. </text>
<text sub="clublinks" start="335.03" dur="4.17"> Sawise pengawal mlaku adoh, sampeyan isih ditinggalake kanggo pertempuran metu ing lantai 5th lan 6 </text>
<text sub="clublinks" start="339.2" dur="2.469"> bangunan coklat lawas lan ala iki. </text>
<text sub="clublinks" start="341.669" dur="1"> Nanging kenapa? </text>
<text sub="clublinks" start="342.669" dur="1.361"> Napa dheweke ora bisa bebarengan? </text>
<text sub="clublinks" start="344.03" dur="2.729"> Ana siji tawanan mangsuli, mangkene, "Kode kasebut kode." </text>
<text sub="clublinks" start="346.759" dur="1.19"> Apa tegese? </text>
<text sub="clublinks" start="347.949" dur="3.981"> Tegese, yen sampeyan ndeleng ora ngajeni wong sing sampeyan gelut, sampeyan nyandhet. </text>
<text sub="clublinks" start="351.93" dur="4.2"> Sampeyan ora alesan karo wong amarga iki dudu papan sing bisa diwiwiti. </text>
<text sub="clublinks" start="356.13" dur="4.349"> Wong sing ora saka dalan-dalan, ujar yen ora ngerti kodhe lurung-lurung. </text>
<text sub="clublinks" start="360.479" dur="3.681"> Sikap kulon liar kaya ngono sing diarani para ilmuwan, "budaya </text>
<text sub="clublinks" start="364.16" dur="1"> pakurmatan. " </text>
<text sub="clublinks" start="365.16" dur="4.09"> Sampeyan ora ngurmati wong, sampeyan gelut, sampeyan nggawe pedhang, sampeyan njupuk sepuluh pike lan njupuk. </text>
<text sub="clublinks" start="369.25" dur="4.069"> Ing jagad njaba, kita wis ngalami evolusi, nanging ing jero pakunjaran </text>
<text sub="clublinks" start="373.319" dur="3.231"> kode iki, budaya sing ngurmati iki, isih tetep bisa urip. </text>
<text sub="clublinks" start="376.55" dur="4.18"> Ing ndhuwur nyolong lan nglawan Jail Utama ing Miami wis diarani salah sawijining sing paling ala </text>
<text sub="clublinks" start="380.73" dur="3.23"> ing Amerika amarga jinis penyalahgunaan lanang liyane. </text>
<text sub="clublinks" start="383.96" dur="3.84"> Bab sing nggegirisi bisa kedadeyan nalika para pengawal mung nylametake sel-sel kaping siji jam. </text>
<text sub="clublinks" start="387.8" dur="3.54"> Para tahanan sing ngluncurake mung kaya korban ing antarane para pemangsa. </text>
<text sub="clublinks" start="391.34" dur="4.09"> Matur nuwun, kunjara wis nggawe akeh dandan ing sawetara taun kepungkur, siji dadi luwih </text>
<text sub="clublinks" start="395.43" dur="2.269"> kamera wis dipasang. </text>
<text sub="clublinks" start="397.699" dur="4.44"> Banjur ana masalah kunjara kunjara iki akeh wong sing njupuk obat jiwa. </text>
<text sub="clublinks" start="402.139" dur="4.241"> Gelut tahanan asring pecah nalika wong sing lara mental tumindak kanthi cara para warga liyane </text>
<text sub="clublinks" start="406.38" dur="1"> ora seneng. </text>
<text sub="clublinks" start="407.38" dur="3.88"> Minangka Proyek Marshall dilaporake, "sistem kunjara Miami minangka lembaga paling gedhe </text>
<text sub="clublinks" start="411.26" dur="1.7"> wong lara mental ing Florida. ” </text>
<text sub="clublinks" start="412.96" dur="4.42"> Wong lara mental asring dadi korban, lan pungkasane ing lantai karo 20 wong njupuk </text>
<text sub="clublinks" start="417.38" dur="1.39"> dadi pummel. </text>
<text sub="clublinks" start="418.77" dur="2.23"> Iki carane mundur dianggep. </text>
<text sub="clublinks" start="421" dur="2.58"> Ing sawijining dina, wong-wong mlaku lan mlebu lara lara. </text>
<text sub="clublinks" start="423.58" dur="2.25"> Kayadene lawang sing ukurane mundur getih. </text>
<text sub="clublinks" start="425.83" dur="4.18"> Nyatane, ana akeh panganiaya sing diarani Departemen Kehakiman ing Miami-Dade </text>
<text sub="clublinks" start="430.01" dur="5.409"> sistem kunjara ora bisa dikendhaleni lan tahanan uga para pengawal ngadhepi kakehan. </text>
<text sub="clublinks" start="435.419" dur="1.84"> Ana prekara sing kudu ditindakake, ujare departemen kasebut. </text>
<text sub="clublinks" start="437.259" dur="4.771"> Sawetara taun bali kunjara ngadhepi pirang-pirang penelitian sawise wolung wong tiwas mung limang wulan. </text>
<text sub="clublinks" start="442.03" dur="5.1"> DoJ ujar manawa telung kematian wong sing ora nduwe mental utamane. </text>
<text sub="clublinks" start="447.13" dur="4.39"> Ana wong sing lagi nyopir nalika ditundhung dina Setu lan mati sabanjure </text>
<text sub="clublinks" start="451.52" dur="1"> Senin </text>
<text sub="clublinks" start="452.52" dur="3.869"> Loro liyane seda sajrone seminggu, karo komisaris nyatakake sistem kasebut, "rusak banget." </text>
<text sub="clublinks" start="456.389" dur="4.601"> Ternyata saka wolung sing tiwas wis ucul saka kebangkrutan kanggo uwal tahanan </text>
<text sub="clublinks" start="460.99" dur="1.76"> Yaiku sing arep nggebugi Gusti Yesus. </text>
<text sub="clublinks" start="462.75" dur="1.62"> Knives uga disebutake. </text>
<text sub="clublinks" start="464.37" dur="4.04"> Lantai paling ala, sing wiwit ditutup, kadang diarani "Lantai Lupa." </text>
<text sub="clublinks" start="468.41" dur="3.979"> Minangka level sanga sing digunakake kanggo umume wong sing lara mental. </text>
<text sub="clublinks" start="472.389" dur="3.861"> Iki ing ngendi tahanan asring ditinggalake lan diabaikan, lan kakehan kasus njupuk </text>
<text sub="clublinks" start="476.25" dur="1.55"> urip dhewe. </text>
<text sub="clublinks" start="477.8" dur="3.92"> Mbalik dina dina level iki tawanan turu ing lantai tanpa kemul, sanajan </text>
<text sub="clublinks" start="481.72" dur="2.91"> fasilitas kejiwaan iku mestine pancen asipat asipat manungsa. </text>
<text sub="clublinks" start="484.63" dur="3.759"> Sawetara tawanan ditemokake ngombe saka jamban, lan nalika iki tekan berita ing papan kasebut </text>
<text sub="clublinks" start="488.389" dur="1.24"> diarani, "nggegirisi". </text>
<text sub="clublinks" start="489.629" dur="1.401"> Ana sing njerit. </text>
<text sub="clublinks" start="491.03" dur="3.65"> Nanging sampeyan wis krungu, isih ana masalah nalika ana wong sing duwe masalah mental dikunci </text>
<text sub="clublinks" start="494.68" dur="5.84"> munggah karo gladiator lan bullies dalan modern sing kode kanthi ora sengaja kurang nilai manungsa. </text>
<text sub="clublinks" start="500.52" dur="4.84"> Ora kabeh lantai dadi ala amarga crita sing wis kita rembugake, lan ing sawetara kasus utamane </text>
<text sub="clublinks" start="505.36" dur="2.81"> wong mbebayani utawa ngrugekke bakal dipasang dhewe. </text>
<text sub="clublinks" start="508.17" dur="4.24"> Nanging, mungkasi ing salah sawijining lantai sing dhuwur ing kunjara utama lan sampeyan bakal bisa ndeleng </text>
<text sub="clublinks" start="512.41" dur="4.66"> apa kaya sing bisa dikurungi ing salah sawijining jamban sing angel banget. </text>
<text sub="clublinks" start="517.07" dur="3.82"> Ana masalah liyane, sing ora umum. </text>
<text sub="clublinks" start="520.89" dur="5.35"> Ing taun 2019, 17 wong kesusu menyang rumah sakit saka papan iki amarga ana penyakit sing dadakan. </text>
<text sub="clublinks" start="526.24" dur="1.76"> Saperangan staf uga melu. </text>
<text sub="clublinks" start="528" dur="1"> Ono kedadean opo? </text>
<text sub="clublinks" start="529" dur="1.35"> Ora ana sing ngerti. </text>
<text sub="clublinks" start="530.35" dur="3.66"> Pasukan bom malah diarani sawise Cairan aneh ditemokake, nanging giliran kasebut </text>
<text sub="clublinks" start="534.01" dur="1.09"> metu mbebayani. </text>
<text sub="clublinks" start="535.1" dur="4.23"> Alesan sing paling mungkin wong mung ngeling-eling yaiku asap asap saka sawetara beracun </text>
<text sub="clublinks" start="539.33" dur="1"> narkoba. </text>
<text sub="clublinks" start="540.33" dur="3.75"> Yen asap dihirup saka kadohan bisa nggawa wong sing mual mabur, </text>
<text sub="clublinks" start="544.08" dur="2.24"> apa ing Bumi padha bisa ngrokok ing kono? </text>
<text sub="clublinks" start="546.32" dur="1"> Gas saraf? </text>
<text sub="clublinks" start="547.32" dur="2.36"> Iku mung nuduhake kepenak banget papan kasebut. </text>
<text sub="clublinks" start="549.68" dur="4.37"> Sampeyan bakal ninggalake sampeyan karo review sing ditemokake ing kaca Facebook sing dikhususake kanggo kunjara iki: </text>
<text sub="clublinks" start="554.05" dur="1.12"> "Sugeng Rawuh ing neraka. </text>
<text sub="clublinks" start="555.17" dur="4.77"> Ana wong luwih becik mati tinimbang tahan planggaran lan nyiksa dadi incarcerated </text>
<text sub="clublinks" start="559.94" dur="3.05"> ing tukang jahit sing nesu iki. " </text>
<text sub="clublinks" start="562.99" dur="4.21"> Sampeyan ora pengin dikirim menyang Jail Miami nanging sampeyan pengin ngeklik salah sawijining loro </text>
<text sub="clublinks" start="567.2" dur="1"> video. </text>
<text sub="clublinks" start="568.2" dur="4.36"> Dadi ayo nonton video iki saiki kanggo video liyane saka The Infographics Show utawa sing iki </text>
<text sub="clublinks" start="572.56" dur="1"> liwat kene. </text>
<text sub="clublinks" start="573.56" dur="3.48"> Sampeyan mung bisa milih siji saliyane, banjur nonton video liyane saiki! </text>