Telpon REBECCA HACKED! subtitles

- Sugeng bali menyang saluran Matt lan Rebecca. Kita wis siyap nindakake latihan ndelok master game. - Cepet. - Kepiye kita nggawe sing? Bocah-bocah wadon padha turu. - Ya, iki mesthine dadi kancaku sing paling apik, Mat. - Enteni, kepiye kabeh sing cocog karo Tesla? - Dheweke bakal pas. - Oh gosh, iki ide sing ora apik. - Wis, dheweke bakal tangi enggal banget, pramila kita kedah ngatur kabeh pelatihan ndelok master game. Siap? - Enteni, sanajan aku mikir sampeyan wis milih kanca apik sampeyan. - Maksudku, dakkarepake, nanging aku seneng karo ide kasebut. Aku kepengin weruh kepiye kerjane Latihan ndelok master game, amarga wis bakal melu jaringan master game pungkasane. - Oh, bener. - [Camerawoman] Oalah, wong lanang. - Oke, aku arep njaluk kabeh kerucut Nggawe babak siji, oke? - Tantangan nomer siji. - Sampeyan kabeh, wiwiti tangi. Kita kudu nindakake iki enggal, ta? - Yo, ya. - Srengenge arep mudhun. - Aku ora nyeret maneh wong. - Nggih. Sampeyan mikir yen agen kasebut lan Matt lagi nganakake pemutus golek kanca sing paling apik kanggo aku, nanging, sayangé, tinimbang masang campuran detektor ngapusi, Matt sijine awan sing turu, dadi kabeh kanca paling potensial saiki turu, lan dheweke terus tangi. Matt, kita meh siap? - [Matt] Ya, mung babagan. - Oke, dadi sampeyan komentar ing ngisor iki sapa sampeyan mikir kudu dadi kanca sing paling apik. Lan dakkandhani manawa ana wong sing curiga. Kita tangi kabeh. - Kepiye kita tekan kene? - Napa kita ing taman? - Sampeyan ora eling? Kita, eh, kita mlaku lan kabeh entuk Slurpees. - Slurpees. - Slurpees. - Ya, kabeh wong seneng, "Ya, ayo latihan!" Banjur . - Punopo panjenengan eling? - Punopo panjenengan eling? - Ya. - Iku Cherry Coke. - Oh, ndeleng? - Cherry Coke. - Ya. - Sampeyan uga nggawa sampeyan menyang Taco Bell, banjur padha menehi kemul iki kanggo sampeyan wong lanang bisa turu. - Dadi becik, turu. - Sadurunge nindakake latihan. - Matt, mungkin sampeyan kudu nerangake sing paling apik kanca apa sing kita lakoni. - Wangsulan: Bab ingkang sapisanan arep ditindakake pisah sampeyan kabeh dadi tim loro. - Apa bisa karo tikus, mangga? - Ora! Ora. - Sing ora dianggep minangka wong. Kaya wae, terus wae. - Masangake! - Ya. - Sijine ing kanthonge? - Ya! - Sabanjure, kita bakal mlaku kanthi cara iki. Ayo, wong lanang. Muga-muga iki bisa ditindakake saiki. Kita kudu ngerti persis sapa bakal dadi kanca paling apik. - Kita luwih becik menang. - Aku ngerti. - Kita bener-bener entuk Coke Cherry? - Aku ora ngerti, aku kepengin mulih. - Apa tenan sampeyan duwe tikus ing kana? - Ya, apa kowe kepengin ndeleng? - Kabeh wanita, kanggo tantangan pisanan iki, kita bakal ngerti sapa sing paling apik minangka tim. Yen sampeyan bakal dadi BFF Rebecca, mula sampeyan kudu nyambut gawe bebarengan karo dheweke tenan. - Dadi ngono Rebecca? - Sampeyan durung ngandhani? - Ya? - Ora, aku ... - Apa? - Aku iki Rebecca. - Ya! - Ya! - Aku mikir yen kepepet? - Persis kaya sing wis direncanakake, sing nerangake! Aku ora kerjane. - Oke, ya, apa sing bakal ditindakake saiki yaiku, kita wis entuk tim loro. Kita bakal bisa ndeleng kanthi becik apa sing dadi tim, kanthi nyiksa sikil sampeyan bebarengan. Apa sampeyan siap? - Kita bakal nulungi sampeyan. - Yo, ya, ya. - Aku kudu nyelehake liyane sak sedurunge, oke? - Oke, eh, kepiye kita ngerti sapa sing menang? - Ana lan mburi. - Aja padha sumelang, aku arep nerangake. - Nggih! - Oke, aku ora percaya kabeh bocah-bocah wadon iki. Aku sawetara wong bisa uga rada curiga. Salah sawijine bisa uga nggarap Pak X, kita ora duwe ide. Ayo kita ngerti ing bagean komentar ing ngisor iki, yen sampeyan ndeleng apa wae ing video Rebecca. Tekan kene, sampeyan bisa ndeleng aku duwe mata-mata kamera sing bakal digulung. Katelu saka hakim, Rebecca, Agent R, lan Agen S bakal lungguh ning kene karo mburi. Telpon Rebecca bakal langsung wae. - Ing tantangan banget kesel, padha arep mrene lan njupuk banyu, lan aku ngerti manawa ora ana sing bisa nolak nggodha njupuk telpon Rebecca. Komentar mudhun ing ngisor iki sapa sing curiga. Uga aja lali menehi video iki jempol, langganan, aktifake kabar, klik kabeh. Yen sampeyan nindakake sadurunge entuk tape saluran ing sikil, komentar skuad pita saluran. Ayo bali maneh. - Oalah, sampeyan kabeh, kita mung duktus nutul, mung sethithik. - [Wanita] Cukup sithik. - Ah! - Kayane kaya akeh saluran duktus. - Oh, sampeyan ngerti, mung kepengin supaya aman. - Nanging uga, aku mung isa. Apa tenan? Apa ora apa? - Mungkin butuh liyane, aku ora ngerti. - Sapa ngerti? - Aku bakal becik wae. - Aku bakal menang timku, amarga Aku nindakake proyek tape saluran sing apik banget. - Kabeh, ngrungokake, aku entuk aerodinamik, positip, tape saluran cahya. Timku bakal menang siji iki. - Bener, aku mikir timku bakal menang iki, amarga ora mung kita duwe loro, kita sejatine duwe telu ing tim iki. Kita duwe tikus beruang! - Ayo kabeh nyiyapake. - Oke, apa sing dakkandhakake yaiku Ora mung Rebecca kang ngadili kowe, semono uga Agen R lan Agen S. - Ya! - Ya, GMI! - GMI! - Dheweke mesthi ngerti sing dadi sahabatku. - Napa sampeyan ora telu dadi ngarep lan lenggah, oke? - Hah? - Nggih! - Wis diatur, ing kene. - [Agen S] Oh, becik! - [Agen R] Gedhe, hebat! - Oke, dhuwit mung kanggo wong ora tikus. - Iki meh nyuwil! Oke, aku mung seneng aku kudu ngganti prank metu saka klambi kasebut. Udan, nanging ana klambi, iku isih udan. - Iki bagean sandi, ta? Aku pancen wis ganti sandhangan liwat, yen sampeyan butuh sawetara. - Apa? - Apa, ora, Maksudku. - Kene? - Kanggo, lali, lali. Yen sampeyan butuh sawetara, kabari aku. - Oalah, aku uga bakal dadi ref dina iki. Ayo game bakal maju! Oke! Tantangan sing gampang banget! Sampeyan mung kudu miwiti, yen aku ngunekake pesenan iki, entek mrana ngubengi tumpeng, lan bali. Tim pertama bali, menang. On tandha sampeyan, atur! - [Agen R] Ayo, Larkin! - Ora! - Ayo! - Ngenteni, aku, ngarep, golek kanca sing paling apik. Napa iku masalah sing menang? - Aku ora ngerti, iku dadi tantangan. - Ya, kowe, ya, babar blas ora masalah. Sampeyan matèni! - Oke, kabeh wong bisa nyopot tape saluran, lan ngadeg ing kene kanggo pengadilan. - [Agen R] Untung. Oke, para hakim dadi bingung arep salah siji, nanging kita ngadili kerja sama tim. Iki tim siji, tim loro lan telu. Aku mung kepengin supaya sampeyan maju tandhani tim apa sing sampeyan pikir duwe kerja sama tim paling apik. - Pakaryan paling apik? Nggih. - Uga komentar ing ngisor iki sing sampeyan nganggep wis kerja sama tim. - Ayo maju lan mbukak. Telu! Kalih! Siji! Reveal! - Tim siji! - Waca, aku milih tim siji, mung amarga. - Kabeh mau! - Ora, nanging kita kabeh menang. Kita ora pikiran menang. - Menang yaiku kabeh. - Bener, sanadyan, ana liyane kanggo kanca sing paling apik tinimbang mung menang. - Eh, nah. - Eh. - Oke, kita bakal maju lan nyiyapake. Tim siji, congrats kanggo menang. Sampeyan kabeh bisa njupuk banyu, yen seneng pisanan sapunika, nalika kita siyap kanggo tantangan sabanjure, ora apa-apa? - Ya, Pak, juara gedhe! Sampeyan bisa ngawula! - Alasan, iki tantangan handcuff. Sampeyan duwe 60 detik kanggo uwal, utawa liya Pak X bakal menehi analisis serebral. - Ngenteni, dheweke bener, Pak X wis mrene? - Yep, dheweke ana ing kene. - Apa? - Nggih? Lan diwiwiti ing telu, loro, siji. Tindak! - Oh, dadi kenceng! Mungkin aku duwe gadget ndelok ing paket fanny. - Duh, Gusti, Ayo, BBR, ngunyah, iki! Sampeyan turu? - Sampeyan ngerti apa? Iki jenis cute. Apa yen sampeyan ora mikir duwe? Apa aku bisa njaga? - Nggih! Ora, aku ora bakal menang iki. - Aku ngerti iki bakal gampang dienggo. Ya! Aku metu! - Sampeyan metu! Dheweke bener-bener mata-mata. Aku langsung nemokake telik, mula dheweke ora ngerti. - Apa? - Nyuwun sewu, ora ana sing kudu metu saka posok. Iki ora mungkin. - Ngenteni, dheweke metu saka dheweke nggohe? - Ya, pancen cepet banget. - Lan sampeyan duwe kit ndelok. Sampeyan wis rampung sadurunge! - Maksudku, kita ora bisa metu saka genggeman kita kabeh. - Kabeh wektu! - Oh, pramila Matt ora ngandel sampeyan. - Oh, sing nggawe pangertèn. - Ya, pramila dheweke ora ngeculake sampeyan karo sapa wae. - Ngenteni, apa? - Aku ngerti sampeyan! - Kuwi ora adil! - Ora ana cara yen dheweke bakal bisa nindakake iki, kajaba dheweke bener latihan. Dheweke iku mata-mata. - Nanging kita ora pengin ndelok master game? - Ora, kita pengin wong sing bisa olahraga, ora wong sing wis latihan. Tegese kita ora bisa dipercaya, mula - Sampeyan wis metu. - Wah. - Iki minangka tantangan paling parah. - Sampeyan mikir dheweke bakal apik kanggo GMI? Aku arep njupuk perusahaan kanggo, lan kita njaluk rekrut anyar. - Iku bener. - Bener? - Sampeyan mikir dheweke tunggal? - Kabeh proyek, apik banget, tantangan. Sampeyan pancen apik tenan, apik tenan. Sampeyan terus nang kene. Aku ngomong sampeyan wis metu. - Apik, aku metu. Mbak, aku mung duwe banyu. - Dheweke pancen pengin dadi kanca sing paling apik. Maksudku, apa salah karo sing? Kelangan nganti dheweke kepenak sithik. - Ya, iku bener. - Pancen, pancen bener. - Apa sing sampeyan pikirake ing Matt sabanjure? - Aku ora ngerti, iki sing paling aneh Pelatihan ndelok master game game paling apik sing tak deleng. Ya, komentar ing ngisor iki apa sing sampeyan pikirake Matt kudu nindakake kanggo mbantu golek kanca sing paling anyar. Aku ora mikir iki, sanajan. - Maksudku, sampeyan wong sing wis ngomong sampeyan bisa uga wis ana wong sing milih, banjur Ayo padha nindakake iki, supaya. - Iku bener. - Mungkin aku bakal mbukak sawise dheweke nindakake iki, nanging ayo kang kasahe. - Nggih. - Eh, Rebecca, teka kene, ayo teka mrene, ayo kene. - Ya? - Sampeyan bisa mulang babagan carane nggawe tari jaringan game master? Ndhuwur hack? - Oh, ndelok hack hack dhuwur? Ya. - Sampeyan bisa nindakake sing? Yen dheweke bakal dadi kanca paling apik sampeyan, dheweke uga bisa uga ing jaringan master game. - Kaya, GAMASTE R. - Oke, aku entuk iki. Aku bisa nari karo kanca sing paling apik. Mungkin kita bakal nindakake TikTok. - Ya, iya! - Wong lanang, ayo teka mrene, ayo teka mrene. - Apa? - Aku ora ngerti apa sing daklakoni. - Ya, temenan. - Apa tegese sampeyan? - Iki katon apik tenan. Iki tenan. - Ya? - Aku panginten sampeyan wis ngrancang kabeh? Pramila kita nyeret ing kene, lan dheweke, nalika lagi turu, lan - Ya. - Maksudku, aku ngrancang iki. - Ya, temenan. - Aku nggawa wissot. - Apa padha ngerti carane hack? Ora, sampeyan ora pengin ngombe spek. - Ora, sampeyan ora pengin. - Ora pengin. - Singidaken lan golek! - Singidaken lan ngupaya, kabeh wektu. - Kenapa? - Singidaken, lan golek. - Oh, oh, ora apa-apa. - Item kabeh wektu, ing misteri mburu lan barang-barang. - Lan uga, kaya, yen dheweke bakal mlebu ing kahanan, dheweke kudu ngerti carane ndhelikake. - Bener, apa yen dheweke nyoba adoh saka Pak X? - Persis. - Lan yen dheweke ora bisa ndhelikake, - Utawa ngasuh. - ndeleng mengko. - Bye - Sepira maneh, wong lanang? Aku kelingan tari iki. - Oh, sampeyan entuk? - Oh, ya, ya, ya. - GAMEMASTERS - Hei, sapa sing lenggah? Apa sampeyan pengin lenggah? - Eh, kita bakal dadi wong sing ala. - Menehi jempol saiki, yen sampeyan mikir, iki apike. Kita bakal ndhelikake lan ngupaya ing taman iki saiki. - Bener? - Uga, kita ora bisa ngerti Rebecca apa sing kedadeyan, dadi mungkin kita njaluk dheweke ing Tesla, oke? - Hei cah! - Yo, ya, ya. - Oh, ya. - Sampeyan bener, sampeyan bener, sampeyan bener. Dadi, kita bener-bener ngrancang perkara sabanjure. - Kaya sing kaget! - Kita pengin sampeyan menyang Tesla. - Aku? - Ya, sampeyan lagi metu! Sampeyan metu! - Oh! - Sampeyan ora bisa dadi kanca apik dhewe! Embuh! - Ya, kita sinau manawa ing pungkasan, sampeyan padha nyamar. - Oke, nanging paling ora bisa ana apa jogane cepet banget? - GAMEMASTERGMA Apa? - Sing mung bagean, uga. - Oke, oke, pindhah menyang mobil! - Singidaken ing Tesla! - Zam Fam, aku ora percoyo nggawe aku tetep ing Tesla nalika dheweke nyoba golek kanca paling anyar. Aku rumangsa yen Matt ora ngerti apa sing ditindakake saiki. - Apa kita ngilangi sapa wae ing babak iki? - Ora? - Aku ora ngerti? - Piye cara kerjane? - Kita nemokake dheweke, dheweke bakal ngilangi, ta? - Katon kaya, gampang banget. Aku golek wong liya ing taman iki. - Ya, Maksudku, pancen cukup yakin. Aku nang kene akeh, dadi. - Kaya, mlaku? - Ya, ya. - Oalah, ora apa-apa. - Sampeyan wis tekan taman iki? - Mesthi aku wis tekan taman iki. Aku wis entuk taman akeh. Aku, kaya, lemari aku ana ing kana, nanging, kabeh. - Telu, loro, siji, jaringan master game. - Telung, loro, siji, master game. - GMI! - GMI! - Ayo! Ora apa-apa, dadi kita bakal main game sing nyenengake kanggo ndhelikake lan ngupaya. Minangka sampeyan ngerti, sampeyan bakal duwe strategi, ta? - Strategiku kanggo ndhelikake tumpeng. - Dadi jujur, aku ora duwe rencana apa-apa. Kabeh sing dingerteni yen bayiku, BBR, butuh istirahat. - Aku arep ndhelikake wit, ing kana. Cukup menek ing salah sawijining cabang lan tetep anteng. - Aku arep ndhelikake ing wit sing padha. Muga-muga dheweke bisa nemokake aku nomer loro. - Apa? - Dadi aku bakal ndhelikake klambi sing ana ing kono. Aku rumangsa dadi papan sing sampurna. - Iki bakal dadi ndhelikake 10 detik lan golek tantangan. Sampeyan kudu pindhah menyang wit, aku mikir. - Apa? - Dheweke wis, wit? - Sampeyan kudu pindhah menyang wit. - Menyang wit? - Yep! - Kabeh bener. - Kabeh bener. - Apa kita duwe cemilan ing wit? - Ora ana cemilan ing wit! - Apa? - Oke, 10 detik diwiwiti saiki. - Enteni, apa dheweke main ndhelikake lan ngupaya? Kepiye carane bisa dadi kanca paling apik kanggo kula, muter ndhelikake lan golek? Iki minangka bab sing paling penting banget! Zam Fam, siji bocah wadon sing mung ana ing sirahe, lan ana liyane mung lungguh. Kaya, sing ora ndhelikake lan ngupayakake apa wae! - Lima. - Lima. - Papat. - Papat. - Telu. - Telu. - Kalih. - Kalih. - Siji. - Siji. - Tindak! - Tindak! - Aku ora weruh wong liya. Zam Fam, yen sampeyan ndeleng wong liya, kabari! - Nggih. Oke, latihan GMI. Ngenteni, ana sikil nganggo jaket. Sing mesthi ana wong. Ketemu! Sampeyan metu! Sampeyan metu! Liwat ing kana! - Oh, ana! Sing nyetir, GMI! - Iki mung tumpeng. - Apa aku aman? - Oh gosh, oke, rungokno, aku mikir yen ana bear. Iku saestu wong. Sampeyan ditemokake! - Sampeyan uga ora ndhelikake. - Dheweke butuh turu. Dheweke kudu ngaso. - Ya, nanging dudu bagean tantangan kasebut. - Agen S, pinten sampeyan nemu? - Enteni, aku ketemu sampeyan! - Bali! - Hei! - Kabeh wong wis ditemokake! - Ya! - Ya! - GMI! - GMI! - GMI! - Dheweke ngapusi, bener? - Tempat ndhelikake dadi apik. - Sampeyan pancen apik tenan. - Ing, aku ndeleng sampeyan ndhelikake. Sing sampurna. - Duh gusti, matur nuwun! - Banjur aku dadi agul-agul suket. - Kabeh, iku sing ndhelikake lan golek tantangan. Pakaryan sing nggumunake, ndhelikake lan golek. Yaiku dolanan sing ora ana sing ngetung angka, ora ana sing ilang nilai, ora ana sing ditarik. - Aku kudu lunga golek ombenan kanggo tikuku, oke? - Oh, kenapa? - Dheweke ngelak! - [Spies lanang] Ing banyu? - Wong lanang, aku ngerti apa sing bakal dilakoni kanggo tantangan sabanjure. - Oh, apa sampeyan? - Ya, apa? - Tantangan pungkasan, latihan royale perang. Kita bakal weruh sapa sing duwe gerakan paling apik. - Duh, Gusti. - Paling menang papat? - Oke, paling, yep. Lakoni kanthi alon-alon. Kabeh luwih apik ing gerakan alon! - Yo, ooh. Luwih becik! - Sampeyan siap? - Ya! - Oke, ayo - Perang latihan royale perang! Kita bakal weruh sapa sing duwe gerakan paling apik. Aku kepiye ora weruh aku lagi tekan, sabab iku pancen apik banget, lan pancen lunyu. Aku ngandika slick! Apa kowe kabeh rampung kaya ngono? Utawa kaya, kick kick? - Ya. - Ya. - Oke, kita bakal weruh sapa sing paling apik. Apa sampeyan siap? - Oke, ayo nindakake iki! Royale perang! - Oalah, dadi sampeyan wis siap scorecard sampeyan? Nimbulaké kita bakal skor wong dhasar- - Oke, wong lanang! - Whoa! - Apa sing sampeyan lakoni? Aku mikir yen sampeyan lagi wae ana! - Ya, kita bakal ngadili iki kanthi telung cara. Kacepetan, dhuwur, lan ketangkasan. - Nggih. - Oke, sampeyan siap? - Oke, siap? - Ora becik, mesthine ana sawetara udhara ing kana. - Yep, yep, apik. - Apa sing dak pikir, Aku nindakake iki. - Apa aku arep nggawe, eh? - Oh! - Nggih! - Menarik. - Ya, menarik. - Sampeyan ngerti, mesthi bisa ngalahake wong. - Ya, kaya, bisa uga kaya dheweke, kabeh dheweke kaya, aku bakal mudhun lan jupuk sikil lan sampeyan ngerti carane sawetara- - [Agen S] Oh, ya, ora apa-apa. Aku bakal ngetung babagan, aku bakal ngetung. - Katon yen lagi nindakake gerakan karate? Apa iki mesthine kaya keterampilan ninja? Sabab aku ora mikir yen ana pelatihan ninja. - Apa ninja kasebut, utawa kaya, ballet? - [Agen R] Sing anggun. - Sanget anggun. - Oke, aku ngerti apa sing dilakoni. - Oke, Baby Bear Rat, sampeyan bakal ngrasa sithik, nanging aja kuwatir, kabeh ora apa-apa. - Oke? - Apa sampeyan ndeleng kepiye dheweke nglindhungi? - Dhuwur, ana sing dhuwur. Lan banjur, kaya, mudhun. - Kaya ngono, oh, bom. Sampeyan butuh pangayoman yen sampeyan kepingin dadi kanca apik dheweke, ngerti? - Bener, ya, temtu. - Hei, ponselku? Apa aku telpon metu ana? - Hi-yah! - Oh, lan dheweke nindakake boop cilik kasebut, banjur dadich nalika dheweke ndharat, ya? - Yo, ya, ya. - Apik banget! - Sampeyan ngerti apa? Aku lara yen ing Tesla iki. Aku rumangsa seneng karo aku sing arep dadi sahabatku, amarga iku kanca sing paling apik, lan Matt iku nindakaken tantangan paling ala, dadi aku njaluk metu. - Kabeh apik, iku apik tenan. Matur suwun, para wanita. - Halo? Sampeyan ora lali, aku wis ana ing Tesla. - Oh, ya! - Oh, ya! - Sak tenane lali karo kowe. - Oke, ya, lan aku ora duwe telpon, dadi. - Oh! - Oh! - Iki pancen nyenengake. - Wektu sing sampurna, kita bakal menehi skor pungkasan. Sapa sing obah lan sapa sing bakal ngilangi? - Ngilangi? - Aku arep mbukak iki, dadi telu, siji. - Whoa! - Whoa! - 13, 13, 10, 13, 13. Iki tegese sampeyan wis metu. - Apa? Kanggo dheweke? Dheweke glued menyang lemah! Kanthi lengen awakmu ing endi-endi, slapping malaikat! Sampeyan lan rat sampeyan tikus ora ana sing seneng! Sampeyan! Sampeyan kelangan, kita menang. Kita menang. - Aku rumangsa ora kejawab banget? - Aku ora ngerti apa sing ana. - Eh? - Aku krasa, oh! - Dheweke isih, dheweke isih ngubengi. - Ayo maneh! - Iki sing katon! - [Rebecca] Whoa. - [Agen S] Entuk awan turu! - Nanging aku seneng karo rambut! Pancen tenan, nanging dheweke pancen edan! - Dheweke edan! - Wah! - Nggih. - Jujur, dheweke pancen ngelingake aku, kaya pahlawan abang. - Yen aku ora bisa tresna, ora ana sing bisa. Kabeh iki duweke, ora ana sing mangan. - Entuk sithik. - Sampeyan elinga iku? Aku kaya, whoa. - Sajrone game pacaran? - Wong lanang? Apa tumpahan banyu iki utawa apa, nyebabake salahku ing telponku.

Telpon REBECCA HACKED!

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0.13" dur="1.28"> - Sugeng bali menyang saluran Matt lan Rebecca. </text>
<text sub="clublinks" start="1.41" dur="2.14"> Kita wis siyap nindakake latihan ndelok master game. </text>
<text sub="clublinks" start="3.55" dur="1.876"> - Cepet. - Kepiye kita nggawe sing? </text>
<text sub="clublinks" start="5.426" dur="0.833"> Bocah-bocah wadon padha turu. </text>
<text sub="clublinks" start="6.259" dur="1.211"> - Ya, iki mesthine dadi kancaku sing paling apik, Mat. </text>
<text sub="clublinks" start="7.47" dur="1.713"> - Enteni, kepiye kabeh sing cocog karo Tesla? </text>
<text sub="clublinks" start="9.183" dur="0.833"> - Dheweke bakal pas. </text>
<text sub="clublinks" start="10.016" dur="2.267"> - Oh gosh, iki ide sing ora apik. </text>
<text sub="clublinks" start="15.92" dur="1.27"> - Wis, dheweke bakal tangi enggal banget, </text>
<text sub="clublinks" start="17.19" dur="1.43"> pramila kita kedah ngatur kabeh </text>
<text sub="clublinks" start="18.62" dur="0.85"> pelatihan ndelok master game. </text>
<text sub="clublinks" start="19.47" dur="1.053"> Siap? </text>
<text sub="clublinks" start="20.523" dur="0.833"> - Enteni, sanajan aku mikir sampeyan wis </text>
<text sub="clublinks" start="21.356" dur="0.833"> milih kanca apik sampeyan. </text>
<text sub="clublinks" start="22.189" dur="1.721"> - Maksudku, dakkarepake, nanging aku seneng karo ide kasebut. </text>
<text sub="clublinks" start="23.91" dur="1.36"> Aku kepengin weruh kepiye kerjane </text>
<text sub="clublinks" start="25.27" dur="1.33"> Latihan ndelok master game, amarga wis </text>
<text sub="clublinks" start="26.6" dur="1.58"> bakal melu jaringan master game pungkasane. </text>
<text sub="clublinks" start="28.18" dur="1.072"> - Oh, bener. </text>
<text sub="clublinks" start="29.252" dur="0.833"> - [Camerawoman] Oalah, wong lanang. </text>
<text sub="clublinks" start="30.085" dur="0.833"> - Oke, aku arep njaluk kabeh kerucut </text>
<text sub="clublinks" start="30.918" dur="1.666"> Nggawe babak siji, oke? - Tantangan nomer siji. </text>
<text sub="clublinks" start="32.584" dur="0.833"> - Sampeyan kabeh, wiwiti tangi. </text>
<text sub="clublinks" start="33.417" dur="1.357"> Kita kudu nindakake iki enggal, ta? - Yo, ya. </text>
<text sub="clublinks" start="34.774" dur="1.036"> - Srengenge arep mudhun. </text>
<text sub="clublinks" start="35.81" dur="1.03"> - Aku ora nyeret maneh wong. </text>
<text sub="clublinks" start="36.84" dur="1.41"> - Nggih. Sampeyan mikir yen agen kasebut </text>
<text sub="clublinks" start="38.25" dur="1.68"> lan Matt lagi nganakake pemutus </text>
<text sub="clublinks" start="39.93" dur="2.87"> golek kanca sing paling apik kanggo aku, nanging, sayangé, </text>
<text sub="clublinks" start="42.8" dur="1.62"> tinimbang masang campuran detektor ngapusi, </text>
<text sub="clublinks" start="44.42" dur="1.81"> Matt sijine awan sing turu, dadi kabeh </text>
<text sub="clublinks" start="46.23" dur="2.22"> kanca paling potensial saiki turu, </text>
<text sub="clublinks" start="48.45" dur="1.15"> lan dheweke terus tangi. </text>
<text sub="clublinks" start="49.6" dur="1.286"> Matt, kita meh siap? </text>
<text sub="clublinks" start="50.886" dur="0.833"> - [Matt] Ya, mung babagan. </text>
<text sub="clublinks" start="51.719" dur="1.741"> - Oke, dadi sampeyan komentar ing ngisor iki sapa </text>
<text sub="clublinks" start="53.46" dur="1.65"> sampeyan mikir kudu dadi kanca sing paling apik. </text>
<text sub="clublinks" start="55.11" dur="3.009"> Lan dakkandhani manawa ana wong sing curiga. </text>
<text sub="clublinks" start="58.119" dur="1.864"> Kita tangi kabeh. </text>
<text sub="clublinks" start="59.983" dur="2.009"> - Kepiye kita tekan kene? - Napa kita ing taman? </text>
<text sub="clublinks" start="61.992" dur="1.118"> - Sampeyan ora eling? </text>
<text sub="clublinks" start="63.11" dur="2.403"> Kita, eh, kita mlaku lan kabeh entuk Slurpees. </text>
<text sub="clublinks" start="65.513" dur="1.209"> - Slurpees. - Slurpees. </text>
<text sub="clublinks" start="66.722" dur="2.19"> - Ya, kabeh wong seneng, "Ya, ayo latihan!" </text>
<text sub="clublinks" start="68.912" dur="0.833"> Banjur . </text>
<text sub="clublinks" start="69.745" dur="0.833"> - Punopo panjenengan eling? </text>
<text sub="clublinks" start="70.578" dur="0.833"> - Punopo panjenengan eling? </text>
<text sub="clublinks" start="71.411" dur="0.833"> - Ya. </text>
<text sub="clublinks" start="72.244" dur="0.833"> - Iku Cherry Coke. </text>
<text sub="clublinks" start="73.077" dur="1.04"> - Oh, ndeleng? </text>
<text sub="clublinks" start="74.117" dur="0.863"> - Cherry Coke. - Ya. </text>
<text sub="clublinks" start="74.98" dur="1.14"> - Sampeyan uga nggawa sampeyan menyang Taco Bell, </text>
<text sub="clublinks" start="76.12" dur="1.383"> banjur padha menehi kemul iki kanggo sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="77.503" dur="1.707"> wong lanang bisa turu. </text>
<text sub="clublinks" start="79.21" dur="0.833"> - Dadi becik, turu. </text>
<text sub="clublinks" start="80.043" dur="0.833"> - Sadurunge nindakake latihan. </text>
<text sub="clublinks" start="80.876" dur="1.374"> - Matt, mungkin sampeyan kudu nerangake sing paling apik </text>
<text sub="clublinks" start="82.25" dur="1.39"> kanca apa sing kita lakoni. </text>
<text sub="clublinks" start="83.64" dur="1.09"> - Wangsulan: Bab ingkang sapisanan arep ditindakake </text>
<text sub="clublinks" start="84.73" dur="1.6"> pisah sampeyan kabeh dadi tim loro. </text>
<text sub="clublinks" start="86.33" dur="1.24"> - Apa bisa karo tikus, mangga? </text>
<text sub="clublinks" start="87.57" dur="1.062"> - Ora! Ora. </text>
<text sub="clublinks" start="88.632" dur="1.598"> - Sing ora dianggep minangka wong. </text>
<text sub="clublinks" start="90.23" dur="1.288"> Kaya wae, terus wae. </text>
<text sub="clublinks" start="91.518" dur="0.833"> - Masangake! </text>
<text sub="clublinks" start="92.351" dur="1.117"> - Ya. - Sijine ing kanthonge? </text>
<text sub="clublinks" start="93.468" dur="0.833"> - Ya! </text>
<text sub="clublinks" start="94.301" dur="0.833"> - Sabanjure, kita bakal mlaku kanthi cara iki. </text>
<text sub="clublinks" start="95.134" dur="1.666"> Ayo, wong lanang. Muga-muga iki bisa ditindakake saiki. </text>
<text sub="clublinks" start="96.8" dur="0.833"> Kita kudu ngerti persis sapa </text>
<text sub="clublinks" start="97.633" dur="1.666"> bakal dadi kanca paling apik. - Kita luwih becik menang. </text>
<text sub="clublinks" start="99.299" dur="0.833"> - Aku ngerti. </text>
<text sub="clublinks" start="100.132" dur="1.088"> - Kita bener-bener entuk Coke Cherry? </text>
<text sub="clublinks" start="101.22" dur="0.833"> - Aku ora ngerti, aku kepengin mulih. </text>
<text sub="clublinks" start="102.053" dur="1.807"> - Apa tenan sampeyan duwe tikus ing kana? </text>
<text sub="clublinks" start="103.86" dur="1.18"> - Ya, apa kowe kepengin ndeleng? </text>
<text sub="clublinks" start="105.04" dur="1.88"> - Kabeh wanita, kanggo tantangan pisanan iki, </text>
<text sub="clublinks" start="106.92" dur="2.09"> kita bakal ngerti sapa sing paling apik minangka tim. </text>
<text sub="clublinks" start="109.01" dur="1.73"> Yen sampeyan bakal dadi BFF Rebecca, </text>
<text sub="clublinks" start="110.74" dur="0.833"> mula sampeyan kudu nyambut gawe </text>
<text sub="clublinks" start="111.573" dur="1.157"> bebarengan karo dheweke tenan. </text>
<text sub="clublinks" start="112.73" dur="1.05"> - Dadi ngono Rebecca? </text>
<text sub="clublinks" start="114.7" dur="0.874"> - Sampeyan durung ngandhani? - Ya? </text>
<text sub="clublinks" start="115.574" dur="0.876"> - Ora, aku ... - Apa? </text>
<text sub="clublinks" start="116.45" dur="1.375"> - Aku iki Rebecca. </text>
<text sub="clublinks" start="117.825" dur="1.329"> - Ya! - Ya! </text>
<text sub="clublinks" start="119.154" dur="1.211"> - Aku mikir yen kepepet? </text>
<text sub="clublinks" start="120.365" dur="2.038"> - Persis kaya sing wis direncanakake, sing nerangake! </text>
<text sub="clublinks" start="122.403" dur="1.257"> Aku ora kerjane. </text>
<text sub="clublinks" start="123.66" dur="1.54"> - Oke, ya, apa sing bakal ditindakake saiki </text>
<text sub="clublinks" start="125.2" dur="1.84"> yaiku, kita wis entuk tim loro. </text>
<text sub="clublinks" start="127.04" dur="1.78"> Kita bakal bisa ndeleng kanthi becik apa sing dadi tim, </text>
<text sub="clublinks" start="128.82" dur="2.02"> kanthi nyiksa sikil sampeyan bebarengan. </text>
<text sub="clublinks" start="130.84" dur="0.833"> Apa sampeyan siap? </text>
<text sub="clublinks" start="131.673" dur="0.833"> - Kita bakal nulungi sampeyan. - Yo, ya, ya. </text>
<text sub="clublinks" start="132.506" dur="1.294"> - Aku kudu nyelehake liyane sak sedurunge, oke? </text>
<text sub="clublinks" start="133.8" dur="2.722"> - Oke, eh, kepiye kita ngerti sapa sing menang? </text>
<text sub="clublinks" start="136.522" dur="0.833"> - Ana lan mburi. </text>
<text sub="clublinks" start="137.355" dur="0.833"> - Aja padha sumelang, aku arep nerangake. </text>
<text sub="clublinks" start="138.188" dur="0.833"> - Nggih! </text>
<text sub="clublinks" start="139.021" dur="0.833"> - Oke, aku ora percaya kabeh bocah-bocah wadon iki. </text>
<text sub="clublinks" start="139.854" dur="1.616"> Aku sawetara wong bisa uga rada curiga. </text>
<text sub="clublinks" start="141.47" dur="1.43"> Salah sawijine bisa uga nggarap Pak X, </text>
<text sub="clublinks" start="142.9" dur="0.86"> kita ora duwe ide. </text>
<text sub="clublinks" start="143.76" dur="1.4"> Ayo kita ngerti ing bagean komentar ing ngisor iki, </text>
<text sub="clublinks" start="145.16" dur="1.51"> yen sampeyan ndeleng apa wae ing video Rebecca. </text>
<text sub="clublinks" start="146.67" dur="1.94"> Tekan kene, sampeyan bisa ndeleng aku duwe mata-mata </text>
<text sub="clublinks" start="148.61" dur="0.92"> kamera sing bakal digulung. </text>
<text sub="clublinks" start="149.53" dur="2.87"> Katelu saka hakim, Rebecca, Agent R, </text>
<text sub="clublinks" start="152.4" dur="1.35"> lan Agen S bakal lungguh ning kene </text>
<text sub="clublinks" start="153.75" dur="0.88"> karo mburi. </text>
<text sub="clublinks" start="154.63" dur="1.814"> Telpon Rebecca bakal langsung wae. </text>
<text sub="clublinks" start="156.444" dur="1.306"> - Ing tantangan banget kesel, </text>
<text sub="clublinks" start="157.75" dur="1.19"> padha arep mrene lan njupuk banyu, </text>
<text sub="clublinks" start="158.94" dur="2.54"> lan aku ngerti manawa ora ana sing bisa nolak </text>
<text sub="clublinks" start="161.48" dur="1.97"> nggodha njupuk telpon Rebecca. </text>
<text sub="clublinks" start="163.45" dur="2.2"> Komentar mudhun ing ngisor iki sapa sing curiga. </text>
<text sub="clublinks" start="165.65" dur="1.23"> Uga aja lali menehi video iki </text>
<text sub="clublinks" start="166.88" dur="2.72"> jempol, langganan, aktifake kabar, klik kabeh. </text>
<text sub="clublinks" start="169.6" dur="1.41"> Yen sampeyan nindakake sadurunge entuk tape saluran </text>
<text sub="clublinks" start="171.01" dur="2.13"> ing sikil, komentar skuad pita saluran. </text>
<text sub="clublinks" start="173.14" dur="0.833"> Ayo bali maneh. </text>
<text sub="clublinks" start="173.973" dur="2.267"> - Oalah, sampeyan kabeh, kita mung duktus nutul, </text>
<text sub="clublinks" start="176.24" dur="0.833"> mung sethithik. </text>
<text sub="clublinks" start="177.073" dur="0.972"> - [Wanita] Cukup sithik. </text>
<text sub="clublinks" start="178.045" dur="0.833"> - Ah! </text>
<text sub="clublinks" start="178.878" dur="0.833"> - Kayane kaya akeh saluran duktus. </text>
<text sub="clublinks" start="179.711" dur="2.129"> - Oh, sampeyan ngerti, mung kepengin supaya aman. </text>
<text sub="clublinks" start="181.84" dur="1.554"> - Nanging uga, aku mung isa. </text>
<text sub="clublinks" start="183.394" dur="0.833"> Apa tenan? </text>
<text sub="clublinks" start="184.227" dur="0.833"> Apa ora apa? </text>
<text sub="clublinks" start="185.06" dur="0.943"> - Mungkin butuh liyane, aku ora ngerti. </text>
<text sub="clublinks" start="186.003" dur="0.833"> - Sapa ngerti? </text>
<text sub="clublinks" start="186.836" dur="0.893"> - Aku bakal becik wae. </text>
<text sub="clublinks" start="187.729" dur="1.498"> - Aku bakal menang timku, amarga </text>
<text sub="clublinks" start="189.227" dur="1.723"> Aku nindakake proyek tape saluran sing apik banget. </text>
<text sub="clublinks" start="190.95" dur="2.08"> - Kabeh, ngrungokake, aku entuk aerodinamik, </text>
<text sub="clublinks" start="193.03" dur="2.64"> positip, tape saluran cahya. Timku bakal menang siji iki. </text>
<text sub="clublinks" start="195.67" dur="2.68"> - Bener, aku mikir timku bakal menang iki, </text>
<text sub="clublinks" start="198.35" dur="1.46"> amarga ora mung kita duwe loro, </text>
<text sub="clublinks" start="199.81" dur="2.27"> kita sejatine duwe telu ing tim iki. </text>
<text sub="clublinks" start="202.08" dur="1.64"> Kita duwe tikus beruang! </text>
<text sub="clublinks" start="203.72" dur="2.067"> - Ayo kabeh nyiyapake. </text>
<text sub="clublinks" start="205.787" dur="0.863"> - Oke, apa sing dakkandhakake yaiku </text>
<text sub="clublinks" start="206.65" dur="1.86"> Ora mung Rebecca kang ngadili kowe, </text>
<text sub="clublinks" start="208.51" dur="2.122"> semono uga Agen R lan Agen S. </text>
<text sub="clublinks" start="210.632" dur="1.529"> - Ya! - Ya, GMI! </text>
<text sub="clublinks" start="212.161" dur="0.833"> - GMI! </text>
<text sub="clublinks" start="212.994" dur="1.256"> - Dheweke mesthi ngerti </text>
<text sub="clublinks" start="214.25" dur="1.499"> sing dadi sahabatku. </text>
<text sub="clublinks" start="215.749" dur="0.833"> - Napa sampeyan ora telu </text>
<text sub="clublinks" start="216.582" dur="1.535"> dadi ngarep lan lenggah, oke? </text>
<text sub="clublinks" start="218.117" dur="0.833"> - Hah? - Nggih! </text>
<text sub="clublinks" start="218.95" dur="0.833"> - Wis diatur, ing kene. </text>
<text sub="clublinks" start="219.783" dur="1.37"> - [Agen S] Oh, becik! - [Agen R] Gedhe, hebat! </text>
<text sub="clublinks" start="221.153" dur="1.804"> - Oke, dhuwit mung kanggo wong ora tikus. </text>
<text sub="clublinks" start="222.957" dur="0.893"> - Iki meh nyuwil! </text>
<text sub="clublinks" start="223.85" dur="2.03"> Oke, aku mung seneng aku kudu ngganti </text>
<text sub="clublinks" start="225.88" dur="1.2"> prank metu saka klambi kasebut. </text>
<text sub="clublinks" start="227.08" dur="1.83"> Udan, nanging ana klambi, </text>
<text sub="clublinks" start="228.91" dur="2.073"> iku isih udan. - Iki bagean sandi, ta? </text>
<text sub="clublinks" start="230.983" dur="0.947"> Aku pancen wis ganti sandhangan </text>
<text sub="clublinks" start="231.93" dur="0.833"> liwat, yen sampeyan butuh sawetara. - Apa? </text>
<text sub="clublinks" start="232.763" dur="2.087"> - Apa, ora, Maksudku. - Kene? </text>
<text sub="clublinks" start="234.85" dur="0.91"> - Kanggo, lali, lali. </text>
<text sub="clublinks" start="235.76" dur="1.45"> Yen sampeyan butuh sawetara, kabari aku. </text>
<text sub="clublinks" start="237.21" dur="2.03"> - Oalah, aku uga bakal dadi ref dina iki. </text>
<text sub="clublinks" start="239.24" dur="1.26"> Ayo game bakal maju! </text>
<text sub="clublinks" start="240.5" dur="0.833"> Oke! </text>
<text sub="clublinks" start="241.333" dur="0.833"> Tantangan sing gampang banget! </text>
<text sub="clublinks" start="242.166" dur="1.354"> Sampeyan mung kudu miwiti, </text>
<text sub="clublinks" start="243.52" dur="1.73"> yen aku ngunekake pesenan iki, entek mrana </text>
<text sub="clublinks" start="245.25" dur="1.2"> ngubengi tumpeng, lan bali. </text>
<text sub="clublinks" start="246.45" dur="1.38"> Tim pertama bali, menang. </text>
<text sub="clublinks" start="247.83" dur="1.393"> On tandha sampeyan, atur! </text>
<text sub="clublinks" start="250.658" dur="1.238"> - [Agen R] Ayo, Larkin! </text>
<text sub="clublinks" start="257.366" dur="0.833"> - Ora! - Ayo! </text>
<text sub="clublinks" start="258.199" dur="2.481"> - Ngenteni, aku, ngarep, golek kanca sing paling apik. </text>
<text sub="clublinks" start="260.68" dur="1.06"> Napa iku masalah sing menang? </text>
<text sub="clublinks" start="261.74" dur="0.98"> - Aku ora ngerti, iku dadi tantangan. </text>
<text sub="clublinks" start="262.72" dur="1.689"> - Ya, kowe, ya, babar blas ora masalah. </text>
<text sub="clublinks" start="264.409" dur="0.848"> Sampeyan matèni! </text>
<text sub="clublinks" start="265.257" dur="1.593"> - Oke, kabeh wong bisa nyopot tape saluran, </text>
<text sub="clublinks" start="266.85" dur="1.73"> lan ngadeg ing kene kanggo pengadilan. </text>
<text sub="clublinks" start="268.58" dur="0.833"> - [Agen R] Untung. </text>
<text sub="clublinks" start="270.56" dur="2"> Oke, para hakim dadi bingung arep salah siji, </text>
<text sub="clublinks" start="272.56" dur="1.15"> nanging kita ngadili kerja sama tim. </text>
<text sub="clublinks" start="273.71" dur="1.78"> Iki tim siji, tim loro lan telu. </text>
<text sub="clublinks" start="275.49" dur="1.59"> Aku mung kepengin supaya sampeyan maju </text>
<text sub="clublinks" start="277.08" dur="2.06"> tandhani tim apa sing sampeyan pikir duwe kerja sama tim paling apik. </text>
<text sub="clublinks" start="279.14" dur="1.24"> - Pakaryan paling apik? Nggih. </text>
<text sub="clublinks" start="280.38" dur="1.51"> - Uga komentar ing ngisor iki sing sampeyan nganggep </text>
<text sub="clublinks" start="281.89" dur="1.79"> wis kerja sama tim. - Ayo maju lan mbukak. </text>
<text sub="clublinks" start="283.68" dur="1.363"> Telu! </text>
<text sub="clublinks" start="285.043" dur="0.833"> Kalih! </text>
<text sub="clublinks" start="285.876" dur="0.833"> Siji! </text>
<text sub="clublinks" start="286.709" dur="0.833"> Reveal! </text>
<text sub="clublinks" start="287.542" dur="1.666"> - Tim siji! - Waca, aku milih tim siji, </text>
<text sub="clublinks" start="289.208" dur="1.782"> mung amarga. - Kabeh mau! </text>
<text sub="clublinks" start="290.99" dur="1.524"> - Ora, nanging kita kabeh menang. </text>
<text sub="clublinks" start="292.514" dur="1.931"> Kita ora pikiran menang. - Menang yaiku kabeh. </text>
<text sub="clublinks" start="295.9" dur="1.72"> - Bener, sanadyan, ana liyane kanggo </text>
<text sub="clublinks" start="297.62" dur="1.77"> kanca sing paling apik tinimbang mung menang. </text>
<text sub="clublinks" start="299.39" dur="1.47"> - Eh, nah. - Eh. </text>
<text sub="clublinks" start="300.86" dur="1.58"> - Oke, kita bakal maju lan nyiyapake. </text>
<text sub="clublinks" start="302.44" dur="1.76"> Tim siji, congrats kanggo menang. </text>
<text sub="clublinks" start="304.2" dur="1.35"> Sampeyan kabeh bisa njupuk banyu, yen seneng </text>
<text sub="clublinks" start="305.55" dur="1.69"> pisanan sapunika, nalika kita siyap </text>
<text sub="clublinks" start="307.24" dur="1.587"> kanggo tantangan sabanjure, ora apa-apa? </text>
<text sub="clublinks" start="308.827" dur="1.143"> - Ya, Pak, juara gedhe! </text>
<text sub="clublinks" start="309.97" dur="0.881"> Sampeyan bisa ngawula! </text>
<text sub="clublinks" start="325.127" dur="1.413"> - Alasan, iki tantangan handcuff. </text>
<text sub="clublinks" start="326.54" dur="2.32"> Sampeyan duwe 60 detik kanggo uwal, utawa liya </text>
<text sub="clublinks" start="328.86" dur="2.06"> Pak X bakal menehi analisis serebral. </text>
<text sub="clublinks" start="330.92" dur="1.26"> - Ngenteni, dheweke bener, Pak X wis mrene? </text>
<text sub="clublinks" start="332.18" dur="0.972"> - Yep, dheweke ana ing kene. </text>
<text sub="clublinks" start="333.152" dur="0.833"> - Apa? - Nggih? </text>
<text sub="clublinks" start="333.985" dur="1.48"> Lan diwiwiti ing telu, loro, siji. </text>
<text sub="clublinks" start="335.465" dur="0.833"> Tindak! </text>
<text sub="clublinks" start="338.82" dur="1.29"> - Oh, dadi kenceng! </text>
<text sub="clublinks" start="340.11" dur="2.24"> Mungkin aku duwe gadget ndelok ing paket fanny. </text>
<text sub="clublinks" start="342.35" dur="2.05"> - Duh, Gusti, Ayo, BBR, ngunyah, iki! </text>
<text sub="clublinks" start="344.4" dur="1.119"> Sampeyan turu? </text>
<text sub="clublinks" start="345.519" dur="0.833"> - Sampeyan ngerti apa? </text>
<text sub="clublinks" start="346.352" dur="0.833"> Iki jenis cute. </text>
<text sub="clublinks" start="347.185" dur="2.054"> Apa yen sampeyan ora mikir duwe? Apa aku bisa njaga? </text>
<text sub="clublinks" start="349.239" dur="1.074"> - Nggih! </text>
<text sub="clublinks" start="350.313" dur="2.14"> Ora, aku ora bakal menang iki. </text>
<text sub="clublinks" start="354.731" dur="2.719"> - Aku ngerti iki bakal gampang dienggo. </text>
<text sub="clublinks" start="357.45" dur="1.05"> Ya! </text>
<text sub="clublinks" start="358.5" dur="1.028"> Aku metu! </text>
<text sub="clublinks" start="359.528" dur="1.352"> - Sampeyan metu! </text>
<text sub="clublinks" start="360.88" dur="1.25"> Dheweke bener-bener mata-mata. </text>
<text sub="clublinks" start="362.13" dur="1.324"> Aku langsung nemokake telik, mula dheweke ora ngerti. </text>
<text sub="clublinks" start="363.454" dur="0.833"> - Apa? </text>
<text sub="clublinks" start="364.287" dur="1.283"> - Nyuwun sewu, ora ana sing kudu metu saka posok. </text>
<text sub="clublinks" start="365.57" dur="0.833"> Iki ora mungkin. </text>
<text sub="clublinks" start="366.403" dur="1.217"> - Ngenteni, dheweke metu saka dheweke nggohe? </text>
<text sub="clublinks" start="367.62" dur="0.99"> - Ya, pancen cepet banget. </text>
<text sub="clublinks" start="368.61" dur="1.673"> - Lan sampeyan duwe kit ndelok. Sampeyan wis rampung sadurunge! </text>
<text sub="clublinks" start="370.283" dur="1.602"> - Maksudku, kita ora bisa metu saka genggeman kita kabeh. </text>
<text sub="clublinks" start="371.885" dur="0.833"> - Kabeh wektu! </text>
<text sub="clublinks" start="372.718" dur="0.871"> - Oh, pramila Matt ora ngandel sampeyan. </text>
<text sub="clublinks" start="373.589" dur="0.833"> - Oh, sing nggawe pangertèn. </text>
<text sub="clublinks" start="374.422" dur="1.458"> - Ya, pramila dheweke ora ngeculake sampeyan karo sapa wae. </text>
<text sub="clublinks" start="375.88" dur="0.833"> - Ngenteni, apa? </text>
<text sub="clublinks" start="376.713" dur="0.833"> - Aku ngerti sampeyan! - Kuwi ora adil! </text>
<text sub="clublinks" start="377.546" dur="1.054"> - Ora ana cara yen dheweke bakal bisa nindakake iki, </text>
<text sub="clublinks" start="378.6" dur="1.24"> kajaba dheweke bener latihan. </text>
<text sub="clublinks" start="379.84" dur="0.833"> Dheweke iku mata-mata. </text>
<text sub="clublinks" start="380.673" dur="2.427"> - Nanging kita ora pengin ndelok master game? </text>
<text sub="clublinks" start="383.1" dur="1.08"> - Ora, kita pengin wong sing bisa olahraga, </text>
<text sub="clublinks" start="384.18" dur="1.28"> ora wong sing wis latihan. </text>
<text sub="clublinks" start="385.46" dur="2"> Tegese kita ora bisa dipercaya, mula </text>
<text sub="clublinks" start="387.46" dur="1.095"> - Sampeyan wis metu. - Wah. </text>
<text sub="clublinks" start="388.555" dur="1.005"> - Iki minangka tantangan paling parah. </text>
<text sub="clublinks" start="389.56" dur="0.98"> - Sampeyan mikir dheweke bakal apik kanggo GMI? </text>
<text sub="clublinks" start="390.54" dur="0.833"> Aku arep njupuk perusahaan kanggo, </text>
<text sub="clublinks" start="391.373" dur="1.257"> lan kita njaluk rekrut anyar. </text>
<text sub="clublinks" start="392.63" dur="0.833"> - Iku bener. </text>
<text sub="clublinks" start="393.463" dur="0.987"> - Bener? </text>
<text sub="clublinks" start="394.45" dur="0.833"> - Sampeyan mikir dheweke tunggal? </text>
<text sub="clublinks" start="395.283" dur="1.297"> - Kabeh proyek, apik banget, tantangan. </text>
<text sub="clublinks" start="396.58" dur="1.07"> Sampeyan pancen apik tenan, apik tenan. </text>
<text sub="clublinks" start="397.65" dur="0.833"> Sampeyan terus nang kene. </text>
<text sub="clublinks" start="398.483" dur="1.666"> Aku ngomong sampeyan wis metu. - Apik, aku metu. </text>
<text sub="clublinks" start="400.149" dur="1.484"> Mbak, aku mung duwe banyu. </text>
<text sub="clublinks" start="409.16" dur="1.31"> - Dheweke pancen pengin dadi kanca sing paling apik. </text>
<text sub="clublinks" start="410.47" dur="0.99"> Maksudku, apa salah karo sing? </text>
<text sub="clublinks" start="411.46" dur="2.04"> Kelangan nganti dheweke kepenak sithik. </text>
<text sub="clublinks" start="413.5" dur="1.313"> - Ya, iku bener. - Pancen, pancen bener. </text>
<text sub="clublinks" start="419.32" dur="1.53"> - Apa sing sampeyan pikirake ing Matt sabanjure? </text>
<text sub="clublinks" start="420.85" dur="1.52"> - Aku ora ngerti, iki sing paling aneh </text>
<text sub="clublinks" start="422.37" dur="2.93"> Pelatihan ndelok master game game paling apik sing tak deleng. </text>
<text sub="clublinks" start="425.3" dur="1.42"> Ya, komentar ing ngisor iki apa sing sampeyan pikirake </text>
<text sub="clublinks" start="426.72" dur="2.07"> Matt kudu nindakake kanggo mbantu golek kanca sing paling anyar. </text>
<text sub="clublinks" start="428.79" dur="1.3"> Aku ora mikir iki, sanajan. </text>
<text sub="clublinks" start="430.09" dur="1.22"> - Maksudku, sampeyan wong sing wis ngomong sampeyan bisa uga </text>
<text sub="clublinks" start="431.31" dur="1.07"> wis ana wong sing milih, banjur </text>
<text sub="clublinks" start="432.38" dur="2.88"> Ayo padha nindakake iki, supaya. - Iku bener. </text>
<text sub="clublinks" start="435.26" dur="1.4"> - Mungkin aku bakal mbukak sawise dheweke nindakake iki, </text>
<text sub="clublinks" start="436.66" dur="1.4"> nanging ayo kang kasahe. </text>
<text sub="clublinks" start="438.06" dur="0.833"> - Nggih. </text>
<text sub="clublinks" start="438.893" dur="1.067"> - Eh, Rebecca, teka kene, ayo teka mrene, ayo kene. </text>
<text sub="clublinks" start="439.96" dur="0.833"> - Ya? </text>
<text sub="clublinks" start="440.793" dur="0.833"> - Sampeyan bisa mulang babagan carane nggawe </text>
<text sub="clublinks" start="441.626" dur="1.324"> tari jaringan game master? </text>
<text sub="clublinks" start="442.95" dur="0.833"> Ndhuwur hack? </text>
<text sub="clublinks" start="443.783" dur="1.087"> - Oh, ndelok hack hack dhuwur? </text>
<text sub="clublinks" start="444.87" dur="0.833"> Ya. </text>
<text sub="clublinks" start="445.703" dur="0.896"> - Sampeyan bisa nindakake sing? </text>
<text sub="clublinks" start="446.599" dur="0.833"> Yen dheweke bakal dadi kanca paling apik sampeyan, </text>
<text sub="clublinks" start="447.432" dur="1.666"> dheweke uga bisa uga ing jaringan master game. </text>
<text sub="clublinks" start="449.098" dur="0.833"> - Kaya, GAMASTE R. </text>
<text sub="clublinks" start="449.931" dur="1.219"> - Oke, aku entuk iki. </text>
<text sub="clublinks" start="451.15" dur="1.11"> Aku bisa nari karo kanca sing paling apik. </text>
<text sub="clublinks" start="452.26" dur="1.26"> Mungkin kita bakal nindakake TikTok. </text>
<text sub="clublinks" start="453.52" dur="1.072"> - Ya, iya! </text>
<text sub="clublinks" start="454.592" dur="0.885"> - Wong lanang, ayo teka mrene, ayo teka mrene. </text>
<text sub="clublinks" start="455.477" dur="0.833"> - Apa? </text>
<text sub="clublinks" start="456.31" dur="0.838"> - Aku ora ngerti apa sing daklakoni. </text>
<text sub="clublinks" start="457.148" dur="0.833"> - Ya, temenan. - Apa tegese sampeyan? </text>
<text sub="clublinks" start="457.981" dur="0.833"> - Iki katon apik tenan. </text>
<text sub="clublinks" start="458.814" dur="1.076"> Iki tenan. - Ya? </text>
<text sub="clublinks" start="459.89" dur="0.833"> - Aku panginten sampeyan wis ngrancang kabeh? </text>
<text sub="clublinks" start="460.723" dur="1.867"> Pramila kita nyeret ing kene, lan dheweke, </text>
<text sub="clublinks" start="462.59" dur="1.013"> nalika lagi turu, lan - Ya. </text>
<text sub="clublinks" start="463.603" dur="2.047"> - Maksudku, aku ngrancang iki. - Ya, temenan. </text>
<text sub="clublinks" start="465.65" dur="2.303"> - Aku nggawa wissot. - Apa padha ngerti carane hack? </text>
<text sub="clublinks" start="467.953" dur="1.968"> Ora, sampeyan ora pengin ngombe spek. - Ora, sampeyan ora pengin. </text>
<text sub="clublinks" start="469.921" dur="1.342"> - Ora pengin. - Singidaken lan golek! </text>
<text sub="clublinks" start="471.263" dur="0.833"> - Singidaken lan ngupaya, kabeh wektu. - Kenapa? </text>
<text sub="clublinks" start="472.096" dur="2.284"> - Singidaken, lan golek. - Oh, oh, ora apa-apa. </text>
<text sub="clublinks" start="474.38" dur="2.31"> - Item kabeh wektu, ing misteri mburu lan barang-barang. </text>
<text sub="clublinks" start="476.69" dur="1.26"> - Lan uga, kaya, yen dheweke bakal mlebu ing </text>
<text sub="clublinks" start="477.95" dur="1.3"> kahanan, dheweke kudu ngerti carane ndhelikake. </text>
<text sub="clublinks" start="479.25" dur="1.44"> - Bener, apa yen dheweke nyoba adoh saka Pak X? </text>
<text sub="clublinks" start="480.69" dur="1.2"> - Persis. </text>
<text sub="clublinks" start="481.89" dur="1.31"> - Lan yen dheweke ora bisa ndhelikake, - Utawa ngasuh. </text>
<text sub="clublinks" start="483.2" dur="1.075"> - ndeleng mengko. </text>
<text sub="clublinks" start="484.275" dur="0.833"> - Bye </text>
<text sub="clublinks" start="485.108" dur="1.666"> - Sepira maneh, wong lanang? Aku kelingan tari iki. </text>
<text sub="clublinks" start="486.774" dur="3.039"> - Oh, sampeyan entuk? - Oh, ya, ya, ya. </text>
<text sub="clublinks" start="489.813" dur="2.61"> - GAMEMASTERS </text>
<text sub="clublinks" start="492.423" dur="2.48"> - Hei, sapa sing lenggah? Apa sampeyan pengin lenggah? </text>
<text sub="clublinks" start="494.903" dur="1.02"> - Eh, kita bakal dadi wong sing ala. </text>
<text sub="clublinks" start="495.923" dur="1.437"> - Menehi jempol saiki, </text>
<text sub="clublinks" start="497.36" dur="1.129"> yen sampeyan mikir, iki apike. </text>
<text sub="clublinks" start="498.489" dur="0.961"> Kita bakal ndhelikake lan ngupaya ing taman iki saiki. </text>
<text sub="clublinks" start="499.45" dur="0.833"> - Bener? </text>
<text sub="clublinks" start="500.283" dur="0.997"> - Uga, kita ora bisa ngerti Rebecca apa sing kedadeyan, </text>
<text sub="clublinks" start="501.28" dur="1.33"> dadi mungkin kita njaluk dheweke ing Tesla, oke? </text>
<text sub="clublinks" start="502.61" dur="0.833"> - Hei cah! </text>
<text sub="clublinks" start="503.443" dur="0.833"> - Yo, ya, ya. - Oh, ya. </text>
<text sub="clublinks" start="504.276" dur="1.351"> - Sampeyan bener, sampeyan bener, sampeyan bener. </text>
<text sub="clublinks" start="505.627" dur="2.803"> Dadi, kita bener-bener ngrancang perkara sabanjure. </text>
<text sub="clublinks" start="508.43" dur="1.07"> - Kaya sing kaget! </text>
<text sub="clublinks" start="509.5" dur="2.012"> - Kita pengin sampeyan menyang Tesla. </text>
<text sub="clublinks" start="511.512" dur="0.833"> - Aku? </text>
<text sub="clublinks" start="512.345" dur="0.963"> - Ya, sampeyan lagi metu! </text>
<text sub="clublinks" start="513.308" dur="0.833"> Sampeyan metu! - Oh! </text>
<text sub="clublinks" start="514.141" dur="1.946"> - Sampeyan ora bisa dadi kanca apik dhewe! Embuh! </text>
<text sub="clublinks" start="516.087" dur="0.833"> - Ya, kita sinau manawa ing pungkasan, </text>
<text sub="clublinks" start="516.92" dur="0.91"> sampeyan padha nyamar. </text>
<text sub="clublinks" start="517.83" dur="1.38"> - Oke, nanging paling ora bisa ana </text>
<text sub="clublinks" start="519.21" dur="1.231"> apa jogane cepet banget? </text>
<text sub="clublinks" start="520.441" dur="3.1"> - GAMEMASTERGMA </text>
<text sub="clublinks" start="523.541" dur="4.675"> Apa? </text>
<text sub="clublinks" start="528.216" dur="0.833"> - Sing mung bagean, uga. </text>
<text sub="clublinks" start="529.049" dur="1.721"> - Oke, oke, pindhah menyang mobil! </text>
<text sub="clublinks" start="530.77" dur="1.07"> - Singidaken ing Tesla! </text>
<text sub="clublinks" start="531.84" dur="1.61"> - Zam Fam, aku ora percoyo </text>
<text sub="clublinks" start="533.45" dur="1.62"> nggawe aku tetep ing Tesla </text>
<text sub="clublinks" start="535.07" dur="1.66"> nalika dheweke nyoba golek kanca paling anyar. </text>
<text sub="clublinks" start="536.73" dur="2.73"> Aku rumangsa yen Matt ora ngerti apa sing ditindakake saiki. </text>
<text sub="clublinks" start="539.46" dur="1.73"> - Apa kita ngilangi sapa wae ing babak iki? </text>
<text sub="clublinks" start="541.19" dur="2.004"> - Ora? - Aku ora ngerti? </text>
<text sub="clublinks" start="543.194" dur="0.833"> - Piye cara kerjane? </text>
<text sub="clublinks" start="544.027" dur="1.663"> - Kita nemokake dheweke, dheweke bakal ngilangi, ta? </text>
<text sub="clublinks" start="545.69" dur="1.27"> - Katon kaya, gampang banget. </text>
<text sub="clublinks" start="546.96" dur="1.09"> Aku golek wong liya ing taman iki. </text>
<text sub="clublinks" start="548.05" dur="1.95"> - Ya, Maksudku, pancen cukup yakin. Aku nang kene akeh, dadi. </text>
<text sub="clublinks" start="550" dur="0.833"> - Kaya, mlaku? </text>
<text sub="clublinks" start="550.833" dur="0.833"> - Ya, ya. - Oalah, ora apa-apa. </text>
<text sub="clublinks" start="551.666" dur="1.074"> - Sampeyan wis tekan taman iki? </text>
<text sub="clublinks" start="552.74" dur="1.34"> - Mesthi aku wis tekan taman iki. </text>
<text sub="clublinks" start="554.08" dur="0.833"> Aku wis entuk taman akeh. </text>
<text sub="clublinks" start="554.913" dur="1.537"> Aku, kaya, lemari aku ana ing kana, nanging, kabeh. </text>
<text sub="clublinks" start="556.45" dur="1.75"> - Telu, loro, siji, jaringan master game. </text>
<text sub="clublinks" start="558.2" dur="1.566"> - Telung, loro, siji, master game. </text>
<text sub="clublinks" start="559.766" dur="0.833"> - GMI! - GMI! </text>
<text sub="clublinks" start="560.599" dur="1.381"> - Ayo! </text>
<text sub="clublinks" start="561.98" dur="2.43"> Ora apa-apa, dadi kita bakal main game sing nyenengake kanggo ndhelikake lan ngupaya. </text>
<text sub="clublinks" start="564.41" dur="1.91"> Minangka sampeyan ngerti, sampeyan bakal duwe strategi, ta? </text>
<text sub="clublinks" start="566.32" dur="1.9"> - Strategiku kanggo ndhelikake tumpeng. </text>
<text sub="clublinks" start="568.22" dur="1.5"> - Dadi jujur, aku ora duwe rencana apa-apa. </text>
<text sub="clublinks" start="569.72" dur="2.04"> Kabeh sing dingerteni yen bayiku, BBR, butuh istirahat. </text>
<text sub="clublinks" start="571.76" dur="1.51"> - Aku arep ndhelikake wit, ing kana. </text>
<text sub="clublinks" start="573.27" dur="2.53"> Cukup menek ing salah sawijining cabang lan tetep anteng. </text>
<text sub="clublinks" start="575.8" dur="1.06"> - Aku arep ndhelikake ing wit sing padha. </text>
<text sub="clublinks" start="576.86" dur="0.87"> Muga-muga dheweke bisa nemokake aku nomer loro. </text>
<text sub="clublinks" start="577.73" dur="0.833"> - Apa? </text>
<text sub="clublinks" start="578.563" dur="2.047"> - Dadi aku bakal ndhelikake klambi sing ana ing kono. </text>
<text sub="clublinks" start="580.61" dur="1.31"> Aku rumangsa dadi papan sing sampurna. </text>
<text sub="clublinks" start="581.92" dur="1.74"> - Iki bakal dadi ndhelikake 10 detik lan golek tantangan. </text>
<text sub="clublinks" start="583.66" dur="1.316"> Sampeyan kudu pindhah menyang wit, aku mikir. </text>
<text sub="clublinks" start="584.976" dur="0.833"> - Apa? </text>
<text sub="clublinks" start="585.809" dur="0.936"> - Dheweke wis, wit? - Sampeyan kudu pindhah menyang wit. </text>
<text sub="clublinks" start="586.745" dur="0.833"> - Menyang wit? - Yep! </text>
<text sub="clublinks" start="587.578" dur="0.833"> - Kabeh bener. - Kabeh bener. </text>
<text sub="clublinks" start="588.411" dur="0.833"> - Apa kita duwe cemilan ing wit? </text>
<text sub="clublinks" start="589.244" dur="0.833"> - Ora ana cemilan ing wit! </text>
<text sub="clublinks" start="590.077" dur="0.833"> - Apa? </text>
<text sub="clublinks" start="590.91" dur="1.666"> - Oke, 10 detik diwiwiti saiki. </text>
<text sub="clublinks" start="592.576" dur="0.833"> - Enteni, apa dheweke main ndhelikake lan ngupaya? </text>
<text sub="clublinks" start="593.409" dur="1.401"> Kepiye carane bisa dadi kanca paling apik </text>
<text sub="clublinks" start="594.81" dur="1.12"> kanggo kula, muter ndhelikake lan golek? </text>
<text sub="clublinks" start="595.93" dur="1.75"> Iki minangka bab sing paling penting banget! </text>
<text sub="clublinks" start="597.68" dur="2.28"> Zam Fam, siji bocah wadon sing mung ana ing sirahe, </text>
<text sub="clublinks" start="599.96" dur="1.41"> lan ana liyane mung lungguh. </text>
<text sub="clublinks" start="601.37" dur="2.48"> Kaya, sing ora ndhelikake lan ngupayakake apa wae! </text>
<text sub="clublinks" start="603.85" dur="1.08"> - Lima. - Lima. </text>
<text sub="clublinks" start="604.93" dur="1.114"> - Papat. - Papat. </text>
<text sub="clublinks" start="606.044" dur="0.833"> - Telu. - Telu. </text>
<text sub="clublinks" start="606.877" dur="0.833"> - Kalih. - Kalih. </text>
<text sub="clublinks" start="607.71" dur="0.833"> - Siji. - Siji. </text>
<text sub="clublinks" start="608.543" dur="0.833"> - Tindak! - Tindak! </text>
<text sub="clublinks" start="609.376" dur="0.833"> - Aku ora weruh wong liya. </text>
<text sub="clublinks" start="610.209" dur="1.734"> Zam Fam, yen sampeyan ndeleng wong liya, kabari! </text>
<text sub="clublinks" start="613.81" dur="1.577"> - Nggih. </text>
<text sub="clublinks" start="615.387" dur="2.343"> Oke, latihan GMI. </text>
<text sub="clublinks" start="617.73" dur="1.56"> Ngenteni, ana sikil nganggo jaket. </text>
<text sub="clublinks" start="619.29" dur="1.06"> Sing mesthi ana wong. </text>
<text sub="clublinks" start="620.35" dur="1.42"> Ketemu! </text>
<text sub="clublinks" start="621.77" dur="0.833"> Sampeyan metu! </text>
<text sub="clublinks" start="622.603" dur="0.833"> Sampeyan metu! </text>
<text sub="clublinks" start="623.436" dur="0.98"> Liwat ing kana! </text>
<text sub="clublinks" start="624.416" dur="1.757"> - Oh, ana! </text>
<text sub="clublinks" start="626.173" dur="1.497"> Sing nyetir, GMI! </text>
<text sub="clublinks" start="627.67" dur="1.03"> - Iki mung tumpeng. </text>
<text sub="clublinks" start="628.7" dur="1.01"> - Apa aku aman? </text>
<text sub="clublinks" start="629.71" dur="2.36"> - Oh gosh, oke, rungokno, aku mikir yen ana bear. </text>
<text sub="clublinks" start="632.07" dur="0.94"> Iku saestu wong. </text>
<text sub="clublinks" start="633.01" dur="1.347"> Sampeyan ditemokake! </text>
<text sub="clublinks" start="634.357" dur="1.743"> - Sampeyan uga ora ndhelikake. </text>
<text sub="clublinks" start="636.1" dur="0.96"> - Dheweke butuh turu. </text>
<text sub="clublinks" start="637.06" dur="0.91"> Dheweke kudu ngaso. </text>
<text sub="clublinks" start="637.97" dur="1.45"> - Ya, nanging dudu bagean tantangan kasebut. </text>
<text sub="clublinks" start="639.42" dur="1.46"> - Agen S, pinten sampeyan nemu? </text>
<text sub="clublinks" start="640.88" dur="1.65"> - Enteni, aku ketemu sampeyan! </text>
<text sub="clublinks" start="642.53" dur="1.185"> - Bali! </text>
<text sub="clublinks" start="643.715" dur="0.833"> - Hei! </text>
<text sub="clublinks" start="645.616" dur="2.244"> - Kabeh wong wis ditemokake! </text>
<text sub="clublinks" start="647.86" dur="0.833"> - Ya! - Ya! </text>
<text sub="clublinks" start="648.693" dur="0.833"> - GMI! </text>
<text sub="clublinks" start="649.526" dur="1.628"> - GMI! - GMI! </text>
<text sub="clublinks" start="651.154" dur="0.833"> - Dheweke ngapusi, bener? </text>
<text sub="clublinks" start="651.987" dur="1.053"> - Tempat ndhelikake dadi apik. </text>
<text sub="clublinks" start="653.04" dur="2.02"> - Sampeyan pancen apik tenan. - Ing, aku ndeleng sampeyan ndhelikake. </text>
<text sub="clublinks" start="655.06" dur="0.833"> Sing sampurna. </text>
<text sub="clublinks" start="655.893" dur="1.717"> - Duh gusti, matur nuwun! </text>
<text sub="clublinks" start="657.61" dur="1.26"> - Banjur aku dadi agul-agul suket. </text>
<text sub="clublinks" start="658.87" dur="1.96"> - Kabeh, iku sing ndhelikake lan golek tantangan. </text>
<text sub="clublinks" start="660.83" dur="1.81"> Pakaryan sing nggumunake, ndhelikake lan golek. </text>
<text sub="clublinks" start="662.64" dur="2.32"> Yaiku dolanan sing ora ana sing ngetung angka, </text>
<text sub="clublinks" start="664.96" dur="2.62"> ora ana sing ilang nilai, ora ana sing ditarik. </text>
<text sub="clublinks" start="667.58" dur="1.25"> - Aku kudu lunga golek ombenan kanggo tikuku, oke? </text>
<text sub="clublinks" start="668.83" dur="1.47"> - Oh, kenapa? </text>
<text sub="clublinks" start="670.3" dur="0.833"> - Dheweke ngelak! </text>
<text sub="clublinks" start="677.756" dur="1.444"> - [Spies lanang] Ing banyu? </text>
<text sub="clublinks" start="679.2" dur="1.38"> - Wong lanang, aku ngerti apa sing bakal dilakoni kanggo tantangan sabanjure. </text>
<text sub="clublinks" start="680.58" dur="0.93"> - Oh, apa sampeyan? - Ya, apa? </text>
<text sub="clublinks" start="681.51" dur="2.009"> - Tantangan pungkasan, latihan royale perang. </text>
<text sub="clublinks" start="683.519" dur="1.55"> Kita bakal weruh sapa sing duwe gerakan paling apik. </text>
<text sub="clublinks" start="685.069" dur="0.833"> - Duh, Gusti. - Paling menang papat? </text>
<text sub="clublinks" start="685.902" dur="2.267"> - Oke, paling, yep. Lakoni kanthi alon-alon. </text>
<text sub="clublinks" start="688.169" dur="1.984"> Kabeh luwih apik ing gerakan alon! </text>
<text sub="clublinks" start="690.153" dur="0.833"> - Yo, ooh. </text>
<text sub="clublinks" start="690.986" dur="1"> Luwih becik! </text>
<text sub="clublinks" start="693.529" dur="0.833"> - Sampeyan siap? </text>
<text sub="clublinks" start="694.362" dur="0.833"> - Ya! </text>
<text sub="clublinks" start="695.195" dur="1.178"> - Oke, ayo </text>
<text sub="clublinks" start="698.37" dur="1.71"> - Perang latihan royale perang! </text>
<text sub="clublinks" start="700.08" dur="1.42"> Kita bakal weruh sapa sing duwe gerakan paling apik. </text>
<text sub="clublinks" start="701.5" dur="1.2"> Aku kepiye ora weruh aku lagi tekan, sabab </text>
<text sub="clublinks" start="702.7" dur="2.54"> iku pancen apik banget, lan pancen lunyu. </text>
<text sub="clublinks" start="705.24" dur="0.833"> Aku ngandika slick! </text>
<text sub="clublinks" start="706.073" dur="1.487"> Apa kowe kabeh </text>
<text sub="clublinks" start="707.56" dur="0.833"> rampung kaya ngono? </text>
<text sub="clublinks" start="708.393" dur="0.833"> Utawa kaya, kick kick? </text>
<text sub="clublinks" start="709.226" dur="1.104"> - Ya. - Ya. </text>
<text sub="clublinks" start="710.33" dur="1.66"> - Oke, kita bakal weruh sapa sing paling apik. </text>
<text sub="clublinks" start="711.99" dur="1.15"> Apa sampeyan siap? </text>
<text sub="clublinks" start="715.075" dur="1.141"> - Oke, ayo nindakake iki! </text>
<text sub="clublinks" start="716.216" dur="0.833"> Royale perang! </text>
<text sub="clublinks" start="717.049" dur="0.833"> - Oalah, dadi sampeyan wis siap scorecard sampeyan? </text>
<text sub="clublinks" start="717.882" dur="1.865"> Nimbulaké kita bakal skor wong dhasar- </text>
<text sub="clublinks" start="719.747" dur="0.833"> - Oke, wong lanang! - Whoa! </text>
<text sub="clublinks" start="720.58" dur="0.833"> - Apa sing sampeyan lakoni? </text>
<text sub="clublinks" start="721.413" dur="0.833"> Aku mikir yen sampeyan lagi wae ana! </text>
<text sub="clublinks" start="722.246" dur="1.574"> - Ya, kita bakal ngadili iki kanthi telung cara. </text>
<text sub="clublinks" start="723.82" dur="2.283"> Kacepetan, dhuwur, lan ketangkasan. </text>
<text sub="clublinks" start="726.103" dur="0.833"> - Nggih. </text>
<text sub="clublinks" start="726.936" dur="1.061"> - Oke, sampeyan siap? </text>
<text sub="clublinks" start="727.997" dur="1.583"> - Oke, siap? </text>
<text sub="clublinks" start="733.89" dur="1.187"> - Ora becik, mesthine ana sawetara udhara ing kana. </text>
<text sub="clublinks" start="735.077" dur="2.033"> - Yep, yep, apik. - Apa sing dak pikir, </text>
<text sub="clublinks" start="737.11" dur="1.167"> Aku nindakake iki. </text>
<text sub="clublinks" start="738.277" dur="2.01"> - Apa aku arep nggawe, eh? </text>
<text sub="clublinks" start="740.287" dur="0.833"> - Oh! </text>
<text sub="clublinks" start="741.12" dur="0.833"> - Nggih! </text>
<text sub="clublinks" start="754.23" dur="1.07"> - Menarik. - Ya, menarik. </text>
<text sub="clublinks" start="755.3" dur="1.8"> - Sampeyan ngerti, mesthi bisa ngalahake wong. </text>
<text sub="clublinks" start="757.1" dur="0.97"> - Ya, kaya, bisa uga kaya dheweke, </text>
<text sub="clublinks" start="758.07" dur="1.36"> kabeh dheweke kaya, aku bakal mudhun </text>
<text sub="clublinks" start="759.43" dur="1.37"> lan jupuk sikil lan sampeyan ngerti carane sawetara- </text>
<text sub="clublinks" start="760.8" dur="1.36"> - [Agen S] Oh, ya, ora apa-apa. </text>
<text sub="clublinks" start="762.16" dur="1.92"> Aku bakal ngetung babagan, aku bakal ngetung. </text>
<text sub="clublinks" start="764.08" dur="2.08"> - Katon yen lagi nindakake gerakan karate? </text>
<text sub="clublinks" start="766.16" dur="2.53"> Apa iki mesthine kaya keterampilan ninja? </text>
<text sub="clublinks" start="768.69" dur="2.408"> Sabab aku ora mikir yen ana pelatihan ninja. </text>
<text sub="clublinks" start="779.248" dur="2.087"> - Apa ninja kasebut, utawa kaya, ballet? </text>
<text sub="clublinks" start="781.335" dur="2.225"> - [Agen R] Sing anggun. - Sanget anggun. </text>
<text sub="clublinks" start="783.56" dur="1.13"> - Oke, aku ngerti apa sing dilakoni. </text>
<text sub="clublinks" start="784.69" dur="1.21"> - Oke, Baby Bear Rat, sampeyan bakal ngrasa </text>
<text sub="clublinks" start="785.9" dur="2.603"> sithik, nanging aja kuwatir, kabeh ora apa-apa. </text>
<text sub="clublinks" start="794.451" dur="0.833"> - Oke? </text>
<text sub="clublinks" start="795.284" dur="1.236"> - Apa sampeyan ndeleng kepiye dheweke nglindhungi? </text>
<text sub="clublinks" start="796.52" dur="1.633"> - Dhuwur, ana sing dhuwur. </text>
<text sub="clublinks" start="798.153" dur="2.407"> Lan banjur, kaya, mudhun. - Kaya ngono, oh, bom. </text>
<text sub="clublinks" start="800.56" dur="1.05"> Sampeyan butuh pangayoman yen sampeyan kepingin </text>
<text sub="clublinks" start="801.61" dur="1.46"> dadi kanca apik dheweke, ngerti? </text>
<text sub="clublinks" start="803.07" dur="1.42"> - Bener, ya, temtu. </text>
<text sub="clublinks" start="804.49" dur="1.3"> - Hei, ponselku? </text>
<text sub="clublinks" start="805.79" dur="1.935"> Apa aku telpon metu ana? </text>
<text sub="clublinks" start="813.828" dur="0.833"> - Hi-yah! </text>
<text sub="clublinks" start="816.6" dur="2.495"> - Oh, lan dheweke nindakake boop cilik kasebut, banjur dadich </text>
<text sub="clublinks" start="819.095" dur="1.041"> nalika dheweke ndharat, ya? </text>
<text sub="clublinks" start="820.136" dur="1.458"> - Yo, ya, ya. - Apik banget! </text>
<text sub="clublinks" start="821.594" dur="1.666"> - Sampeyan ngerti apa? Aku lara yen ing Tesla iki. </text>
<text sub="clublinks" start="823.26" dur="2.071"> Aku rumangsa seneng karo aku </text>
<text sub="clublinks" start="825.331" dur="0.849"> sing arep dadi sahabatku, </text>
<text sub="clublinks" start="826.18" dur="1.74"> amarga iku kanca sing paling apik, lan Matt iku </text>
<text sub="clublinks" start="827.92" dur="1.41"> nindakaken tantangan paling ala, </text>
<text sub="clublinks" start="829.33" dur="1.2"> dadi aku njaluk metu. </text>
<text sub="clublinks" start="830.53" dur="1.18"> - Kabeh apik, iku apik tenan. </text>
<text sub="clublinks" start="831.71" dur="0.833"> Matur suwun, para wanita. </text>
<text sub="clublinks" start="832.543" dur="0.907"> - Halo? </text>
<text sub="clublinks" start="833.45" dur="1.57"> Sampeyan ora lali, aku wis ana ing Tesla. </text>
<text sub="clublinks" start="835.02" dur="1.052"> - Oh, ya! - Oh, ya! </text>
<text sub="clublinks" start="836.072" dur="0.833"> - Sak tenane lali karo kowe. </text>
<text sub="clublinks" start="836.905" dur="1.382"> - Oke, ya, lan aku ora duwe telpon, dadi. </text>
<text sub="clublinks" start="838.287" dur="1.399"> - Oh! - Oh! </text>
<text sub="clublinks" start="839.686" dur="0.833"> - Iki pancen nyenengake. </text>
<text sub="clublinks" start="840.519" dur="3.541"> - Wektu sing sampurna, kita bakal menehi skor pungkasan. </text>
<text sub="clublinks" start="844.06" dur="2.81"> Sapa sing obah lan sapa sing bakal </text>
<text sub="clublinks" start="846.87" dur="2.04"> ngilangi? - Ngilangi? </text>
<text sub="clublinks" start="848.91" dur="3.217"> - Aku arep mbukak iki, dadi telu, siji. </text>
<text sub="clublinks" start="853.579" dur="1.167"> - Whoa! - Whoa! </text>
<text sub="clublinks" start="855.667" dur="1.75"> - 13, 13, 10, 13, 13. </text>
<text sub="clublinks" start="859.918" dur="0.833"> Iki tegese sampeyan wis metu. </text>
<text sub="clublinks" start="860.751" dur="0.875"> - Apa? </text>
<text sub="clublinks" start="861.626" dur="0.833"> Kanggo dheweke? </text>
<text sub="clublinks" start="862.459" dur="1.825"> Dheweke glued menyang lemah! </text>
<text sub="clublinks" start="864.284" dur="5"> Kanthi lengen awakmu ing endi-endi, slapping malaikat! </text>
<text sub="clublinks" start="869.367" dur="3.613"> Sampeyan lan rat sampeyan tikus ora ana sing seneng! </text>
<text sub="clublinks" start="872.98" dur="1.14"> Sampeyan! </text>
<text sub="clublinks" start="874.12" dur="1.3"> Sampeyan kelangan, kita menang. </text>
<text sub="clublinks" start="875.42" dur="0.833"> Kita menang. </text>
<text sub="clublinks" start="882.77" dur="2.063"> - Aku rumangsa ora kejawab banget? </text>
<text sub="clublinks" start="884.833" dur="2.816"> - Aku ora ngerti apa sing ana. - Eh? </text>
<text sub="clublinks" start="887.649" dur="1.853"> - Aku krasa, oh! </text>
<text sub="clublinks" start="889.502" dur="2.098"> - Dheweke isih, dheweke isih ngubengi. </text>
<text sub="clublinks" start="891.6" dur="0.929"> - Ayo maneh! </text>
<text sub="clublinks" start="892.529" dur="3.738"> - Iki sing katon! </text>
<text sub="clublinks" start="896.267" dur="0.833"> - [Rebecca] Whoa. </text>
<text sub="clublinks" start="897.1" dur="0.833"> - [Agen S] Entuk awan turu! </text>
<text sub="clublinks" start="897.933" dur="0.833"> - Nanging aku seneng karo rambut! </text>
<text sub="clublinks" start="898.766" dur="1.983"> Pancen tenan, nanging dheweke pancen edan! </text>
<text sub="clublinks" start="900.749" dur="0.985"> - Dheweke edan! - Wah! </text>
<text sub="clublinks" start="901.734" dur="0.833"> - Nggih. </text>
<text sub="clublinks" start="902.567" dur="1.989"> - Jujur, dheweke pancen ngelingake aku, kaya pahlawan abang. </text>
<text sub="clublinks" start="904.556" dur="1.594"> - Yen aku ora bisa tresna, ora ana sing bisa. </text>
<text sub="clublinks" start="906.15" dur="2.717"> Kabeh iki duweke, ora ana sing mangan. </text>
<text sub="clublinks" start="908.867" dur="1.781"> - Entuk sithik. - Sampeyan elinga iku? </text>
<text sub="clublinks" start="910.648" dur="2.082"> Aku kaya, whoa. - Sajrone game pacaran? </text>
<text sub="clublinks" start="912.73" dur="1.1"> - Wong lanang? </text>
<text sub="clublinks" start="913.83" dur="1.62"> Apa tumpahan banyu iki utawa apa, </text>
<text sub="clublinks" start="915.45" dur="1.9"> nyebabake salahku ing telponku. </text>