Телефонот на РЕБЕЦКА е хакиран! (Трошење 24 часа шпионирање на најдобриот пријател GAME MASTER Откривање на обука за шпиони) subtitles

- Добредојдовте назад во каналот Мет и Ребека. Се подготвуваме да направиме обука за господар на шпиони за игри. - Брзо. - Како ќе го сториме тоа? Девојките спијат. - Да, тие требаше да бидат мои најдобри пријатели, Мет. - Чекај, како сите ќе се вклопат во Тесла? -'reе одговараат. - О, душо, ова е лоша идеја. - Добро, ќе се разбудат тука наскоро, затоа треба да добиеме сè за тоа игра господар на шпионска обука. Подготвени? - Чекај, ти мислев дека веќе го одбра вашиот најдобар пријател. - Мислам, направив, но јас сакам да ја сакам оваа идеја. Јас сакам да видам како работат игра господар на шпионска обука, бидејќи тие се ќе се приклучат на играта господар мрежа на крајот. - О, точно. - [Камеравоман] Во ред, момци, ајде. - Во ред, ќе одам да ги добијам сите конуси постави за еден круг, добро? - Предизвик број еден. - Вие момци, почнете да ги будите. Ова мора да го направиме наскоро, нели? - Да, да. - Сонцето ќе зајде. - Јас веќе не влечам луѓе. - Добро. Вие момци мислевте дека агентите и Мет поставија кастинг најдете го мојот нов најдобар пријател, но, за жал, наместо да ставате мешавина на детектор на лаги, Мет стави спиење облак, така и сите мои потенцијалните најдобри пријатели спијат во моментов, и ќе се разбудат. Мет, дали сме скоро подготвени? - [Мет] Да, скоро. - Во ред, па вие момци коментирате подолу кој мислите дека треба да биде мојот најдобар пријател. И дозволете ми да знам дали некој прави нешто сомнително. Ги разбудивме сите. - Како дојдовме овде? - Зошто сме во паркот? - Вие момци не се сеќавате? Ние, ах, одевме и сите добивме Сарпули. - Сарлипес. - Сарлипес. - Да, сите се како, "Да, ајде да направиме обука!" И потоа . - Дали се сеќаваш? - Дали се сеќаваш? - Да - Тоа беше цреша Кока. - О, види? - цреша кока. - Да - Ве однесовме и во Тако Бел, и тие ни го дадоа ова ќебе, така и вие момците би можеле да ви го одморат времето што сакавте да го земете. - Толку убаво, дремат. - Пред да направивме обука. - Мет, можеби треба да објасниш најдобро пријатели што правиме - Прво што ќе направиме е да направиме подели момци на два тима. - Може ли да бидам со мојот стаорец, те молам? - Не! Не - Тоа не се смета како личност. Како, само спарете се. - Спари се! - Да - Го стави во џеб? - Да! - Следно, ќе одиме по овој пат. Ајде дечки. Се надевам дека ова функционира сега. Треба да откриеме точно кој е ќе биде најдобриот најдобар пријател. - Подобро ќе победиме. - Знам. - Ние, всушност, добиваме цреша Кока? - Не знам, сакам да одам дома. - Дали навистина имате стаорец таму? - Да, сакаш да го видиш? - Добро, дами, за овој прв предизвик, outе сфатиме кој работи најдобро како тим. Ако ќе бидете БФФ на Ребека, тогаш ќе мора да работиш заедно со неа навистина добро. - Па, дали е тоа Ребека? - Сè уште не сте им кажале? - Да? - Не, јас ... - Што? - Јас сум Ребека. - Јеее! - Јеее! - Претпоставувам дека плескаме? - Точно како што планиравме, тоа открива! Јас воопшто не работам. - Во ред, па, што ќе правиме во моментов е, ние веќе имате во екипи од два. Seeе видиме колку добро работиш како тим, со канал допирајќи ги нозете заедно. Дали сте момци подготвени? -'llе ви помогнеме. - Да, да, да. - Треба да се искористи тука за секунда, добро? - Во ред, ах, од каде знаеме кој победи? - Таму и назад. - Не грижи се, ќе ти објаснам. - Добро! - Во ред, затоа не верувам во сите овие девојки во моментов. Мислам дека некои од нив може да бидат малку сомнителни. Еден од нив може да работи за г-дин X, немаме идеја. Известете ни во делот за коментари подолу, ако сте виделе нешто на видеото на Ребека. Тогаш, можете да видите дека имам шпион камера дека ќе се тркалам. Сите тројца судии, Ребека, Агент Р, и агентот С ќе седи токму тука со грб кон нив. Телефонот на Ребека ќе биде тука. - Предизвиците се толку исцрпувачки, ќе дојдат тука и ќе грабнат вода, и знам дека ниту еден од нив не може да одолее искушението да го земе телефонот на Ребека. Коментирајте подолу, кое лице е сомнително. Исто така, не заборавајте да го дадете ова видео палците нагоре, претплатете се, вклучете ги известувањата, кликнете на сите. Ако го сторивте тоа пред да ја добијат лентата за канали на нозе, коментирајте го тимот за касети со канал. Да се ​​вратиме. - Добро, вие момци, ние сме само калапи за канали, само малку. - [Womanената] Само малку. - Ах! - Се чини дека е многу лента за канали. - О, знаете, само сакав да биде безбеден. - Но, исто така, јас направив само еден на оној. Дали е тоа кул? Дали е тоа добро? - Можеби треба уште нешто, не знам. - Кој знае? - Мислам дека ќе биде добро. - Мислам дека ќе победи мојот тим, затоа што Направив одлична работа со ленти со канал. - Добро, слушај, добив аеродинамика, позитивност, лесна лента со канал. Мојот тим ќе ја освои оваа. - Всушност, мислам дека мојот тим ќе ја победи оваа, затоа што не само што имаме две, ние всушност имаме тројца на овој тим. Имаме стаорец на мечка! - Да ги поставиме сите. - Во ред, тоа што не ти го кажав е тоа не само што ве суди Ребека, така се и агентот Р и агентот С. - Да! - Да, ГМИ! - ГМИ! - Тие дефинитивно ќе знаат кој ќе биде мојот најдобар пријател. - Зошто не тројца момци па напред и заземе се, добро? - а? - Добро! - Веќе е поставено, токму тука. - [Агент С] О, убаво! - [Агент Р] Одлично, одлично! - Добро, парите се на луѓето кои не се стаорци. - Ова скоро се скрши! Океј, само мило ми е што морав да се сменам од шега од тој фустан. Влажно е, но под оваа џемпер, исто така е сè уште влажно. - Ова е мојот дел, нели? Јас всушност имам промена на облеката таму, ако ви требаат некои. - Што? - Што, не, мислам. - Еве? - Зашто, заборави го, заборави го. Ако ви требаат некои, само дозволете ми да знам. - Добро, јас исто така ќе бидам рефен денес. Ајде да ја продолжиме играта! Во ред! Многу едноставен предизвик! Сè што треба да направите е да започнете таму, штом ќе го кренам овој свиреж, слези се таму, околу вашиот конус и вратете се. Првиот тим назад, победи. На ознаките, поставете се! - [Агентот Р] Да одиме, Ларкин! - Не! - Ајде! - Чекај, си помислив, дома, ќе одам на најдобри пријатели. Зошто е важно кој победи? - Не знам, тоа е предизвик. - Да, да, да, тотално не е важно. Вие го убивте! - Добро, секој може да ја симне лентата за канали, и застанете тука за пресудата. - [Агент Р] Среќно. Океј, судиите малку се збунија во врска со тоа, но ние судиме за тимска работа. Ова е тим еден, тим два и тим три. Само би сакал вие да одите напред и означете кој тим сметате дека имал најдобра тимска работа. - Најдобра тимска работа? Добро. - Исто така, коментирајте подолу за кого мислите ја имаше најдобрата тимска работа. - Ајде да одиме напред и да откриеме. Три! Две! Едно! Открива! - Тим еден! - Видете, гласав за еден тим, само затоа што. - Сите тие! - Не, но сите ние сме за победа. Не ни пречи да победиме. - Победата е сè. - Всушност, има уште најдобри пријатели отколку само победа. - Ах, не. - Ух - Во ред, ќе одиме напред и ќе се поставиме. Тим еден, претстави за победа. Вие момци можете да однесете вода, ако сакате, прво во моментов, додека ние сме поставени за следниот предизвик, добро? - Да, господине, големи шампиони! Можете да го послужите! - Добро, ова е предизвик со лисици на рацете. Имате 60 секунди да избегате, или на друго место Г-дин X ќе ви даде анализи на церебрал. - Чекај, тој навистина е, господинот Х е тука? - Да, тој е тука. - Што? - Добро? И започнува во три, два, една. Оди! - О, се затегнува! Можеби го имам мојот шпионски гаџет во мојот пакет fanny. - О, Боже, ајде, ББР, џвакај низ ова, те молам! Дали спиеш? - Знаеш што? Овие се вид на слатки. Што ако не ти пречи овие? Може ли да ги задржам овие? - Добро! Не, нема да го победам ова. - Знаев дека ова ќе ви помогне. Да! Излегов! - Вие сте надвор! Таа е всушност шпион, момци. Само што најдов шпион, па таа е надвор. - Што? - sorryал ми е, никој не треба да може да излезе од лисици на рацете. Ова е невозможно. - Чекај, таа излезе од лисиците? - Да, тоа беше навистина брзо. - И имаш комплет за шпиони. Го направивте ова порано! - Мислам, цело време излегуваме од лисиците на рацете. - Цело време! - О, затоа Мет не ти верува. - О, тоа има смисла. - Да, затоа не дозволува никој да се дружи. - Чекај, што? - Знам дека направивте! - Тоа не е фер! - Нема шанси таа да може да го стори тоа, освен ако таа всушност имала обука. Таа е шпион. - Но, зарем не сакаме господар на шпиони за игри? - Не, сакаме некој што можеме да тренираме, не некој што веќе има обука. Тоа значи дека не можеме да им веруваме, така - Вие сте надвор. - Леле. - Ова е најлошиот предизвик досега. - Мислите дека таа би била добра за ГМИ? Takeе ја преземам компанијата, и ќе ни требаат нови регрути. - Тоа е вистина. - нели? - Мислите дека е сингл? - Добро, убаво дело на предизвикот, дами. Направивте многу добра, навистина добра работа. Сè уште сте тука. Реков дека си надвор. - Добро, претпоставувам дека сум надвор. Претпоставувам дека ќе имам малку вода. - Таа навистина сакаше да биде мојата најдобра пријателка. Мислам, што не е во ред со тоа? Беше кул, се додека не се налути. - Да, тоа е точно. - Точно е, тоа е вистина. - Што мислите, што следува Мет во продавница? - Не знам, ова е најчудно обука за најдобар пријател мајстор шпион што сум го видел досега. Зам фами, коментирај подолу што мислиш Мет треба да стори за да помогне во пронаоѓањето на мојот нов најдобар пријател. Мислам дека не е ова. - Мислам, ти си тој што рече дека можеби си веќе некој одбрал, а потоа нека го стори тоа, така. - Тоа е вистина. - Можеби ќе го откриам откако ќе го направи ова, но, да му дозволиме да има свој момент. - Добро. - Ах, Ребека, дојди овде, дојди овде, дојди овде, дојди овде. - Да? - Можете ли да ги научите како да го сторат тоа игра господар мрежа танц? Шпионира висок хак? - О, шпионска голема хак-кука? Да - Можеш ли да го направиш тоа? Ако ќе ти бидат најдобриот пријател, тие веројатно ќе бидат во господар мрежата на играта. - Како, ГАМАСТЕ Р. - Во ред, го добив ова. Можам да танцувам со моите најдобри пријатели. Можеби ќе направиме TikTok. - Да, да! - Дечки, дојди овде, дојди овде, дојди овде. - Што? - Немам претстава што правам таму. - Да, очигледно. - Што мислиш? - Ова изгледа прекрасно. Ова е навистина кул. - Да? - Мислев дека си го испланирал сето ова? Затоа ги влечеме овде, и тие, кога спијат, и - Да. - Мислам, го испланирав ова. - Да, очигледно. - Јас го изнесов свирежот. - Знаат ли да пробијат? Не, не сакате шпионски пијалок. - Не, не го сакате тоа. - Не го сакам тоа. - Криенка! - Скриј и барај, цело време. - Зошто? - Криенка. - О, о, океј. - Теми цело време, на лов на мистерии и работи. - И, исто така, како, ако тие ќе бидат во а ситуација, тие треба да знаат како да се сокријат. - Нели, што ако се обидат да се извлечат од господинот Х? - Точно. - И ако не можат да се сокријат, - Или мечки. - се гледаме подоцна. - Чао. - Колку подолго, момци? Мислам дека го добивме овој танц. - Ох, го добивте? - О, да, да, да. - GAMEMASTERS - Еј, кој ќе седне? Дали момците сакате да седите? - Ах, ќе бидеме лоши момци. - Дај ни палци сега, ако мислите дека ова е добра идеја. Hideе се скриеме и ќе бараме во овој парк во моментов. - нели? - Исто така, не можеме да let дозволиме на Ребека да знае што се случува, па можеби и ја внесуваме во Тесла, океј? - Здраво момци! - Да, да, да. - О, да. - Во право си, имаш право, имаш право. Значи, ние всушност го планиравме следното нешто. - Како изненадување! - Сакаме да одите во Тесла. - Јас? - Да, ти си надвор! Вие сте надвор! - Ох! - Не можете да бидете ваш најдобар пријател! Излези! - Да, научивме дека во последниот, бевте во маскирање. - Во ред, но дали можеме барем да ги имаме танцот навистина брз? - ГАМЕМАСТЕРГМА Што? - Тоа е само дел. - Во ред, добро, одете во автомобилот! - Скриј во Тесла! - Зам Фам, не можам да верувам дека се ме натера да останам во Тесла додека тие се обидуваат да го најдат мојот нов најдобар пријател. Се чувствувам како Мет да нема идеја што прави сега. - Значи, ние елиминираме некој во оваа рунда? - Не? - не знам? - Како работи? - Ние ги наоѓаме, тие се елиминирани, нели? - Се чини, како супер лесно. Можев да најдам некој во овој парк. - Да, мислам, тоа е прилично сигурно. Јас сум тука многу, така. - Како, трчање? - Да, да. - Како и да е, добро. - Дали сте биле на овој парк? - Секако дека сум бил во овој парк. Сум бил на многу паркови. Имам, како, мојот плакар таму, но, добро. - Три, два, една, господар мрежа за игри. - Три, два, еден, господар на игри. - ГМИ! - ГМИ! - Ајде! Добро, па затоа ќе играме забавна игра на криенка. Како што знаете момци, ќе имате стратегии, така? - Мојата стратегија е да се кријам под конус. - Да бидам искрен, немам никакви планови. Сè што знам е дека на моето бебе, ББР, му треба пауза. - I'mе одам да се кријам во дрво, таму. Само качете се на една од гранките и останете навистина мирни. - hideе се кријам во исто дрво. Се надевам дека ќе ме најдат на второ место. - Што? - Па јас ќе се кријам зад тој бесен палтото таму. Мислам дека ќе биде совршено место. - Ова ќе биде скриена 10 секунда и бара предизвик. Треба да одите на дрво, мислам. - Што? - Тие веќе се, дрвото? - Мора да одите на дрво. - Оди на дрво? - Да! - Во ред. - Во ред. - Дали имаме закуски во дрвото? - Нема закуски во дрвото! - Што? - Добро, 10 секунди започнува сега. - Чекај, дали тие се кријат и бараат? Како треба да дознаат најдобар пријател за мене, играјќи криенка? Ова е најлудата работа досега! Зам Фам, една девојка има само конуси на главата, и друг само седи таму. Како, тоа не е скриено и воопшто не бара! - Пет. - Пет. - Четири. - Четири. - Три. - Три. - Двајца. - Двајца. - Еден. - Еден. - Оди! - Оди! - Јас не гледам никој. Зам Фам, ако видите некој, дозволете ми да знам! - Добро. Океј, обука за ГМИ. Чекај, има нозе со јакна. Дефинитивно е некој. Те најдов! Вие сте надвор! Вие сте надвор! Таму! - Ох, таму! Погонот, ГМИ! - Тоа е само конус. - Што сум безбеден? - О, душо, добро, слушај, мислев дека е мечка. Тоа е всушност личност. Пронајдени сте! - Не се криеш. - Му треба дрем. Тој мора да се одмори. - Да, но тоа не е дел од предизвикот. - Агент С, колку пронајдовте? - Чекај, те најдов! - Врати се! - Еј! - Сите се пронајдени! - Да! - Да! - ГМИ! - ГМИ! - ГМИ! - Измамени, нели? - Нашите скривачки места беа толку добри. - Вие момци беа навистина добри. - Па, те видов како се криеш. Тоа беше совршено. - О боже, благодарам! - И тогаш станав сечија трева. - Добро, тоа беше скриј и бара предизвик. Неверојатна работа, екстремен скриј и барај. Тоа беше натпревар каде никој не постигна поени, никој не изгуби бодови, не беа пренесени поени. - Морам да одам да пијам за мојот стаорец, добро? - О, зошто? - Тој е жеден! - [Машки шпиони] На вода? - Дечки, знам што правиме за следниот предизвик. - О, вие? - Да, што? - Последниот предизвик, тренинг за борба против ројал. Seeе видиме кој ги има најдобрите потези во нинџа. - О Боже. - Најдобри четири победи? - Во ред, најдобро, да. Направете сето тоа во бавно движење. Сè е подобро во бавно движење! - Да, ох. Поладно е! - Вие момци подготвени? - Да! - Во ред, ајде да го сториме тоа! - Време на обука за борба со ројал! Seeе видиме кој ги има најдобрите потези во нинџа. Се обложувам дека не ме виде како доаѓа, причина беше толку sneakily прекрасно, и навистина масна. Реков масна! Дали некогаш сте момци направи нешто такво? Или како, скок удар? - Да - Да - Во ред, ќе видиме кој го има најдобриот. Дали сте подготвени за ова? - Во ред, да го направиме ова! Битка ројал! - Добро, па затоа ја подготвивте вашата картичка со резултати? Предизвикаме дека ќе ги постигнеме врз основа на- - Во ред, момци! - Кој! - Што правиш? Мислев дека сте скоро таму! - Да, ќе го судиме на три различни начина. Брзина, висина и агилност. - Добро. - Во ред, дали сте подготвени? - Добро, подготвени? - Убаво, убаво, дефинитивно малку воздух таму. - Да, да, беше добро. - Што мислам, I'mе го направам ова. - Што ќе правам, а? - Ох! - Добро! - Интересно. - Да, интересно. - Знаете, дефинитивно би можел да нокаутира некој. - Да, како, можеби таа беше како, целата нејзина работа е како, ќе бидам долу и фатете ја ногата и знаете како некои- - [Агентот С] О, да, добро, добро. Scoreе го постигнам тоа, ќе го постигнам тоа. - Изгледа дека прават карате потези? Дали ова треба да биде како вештини за нинџа? Причина не мислам дека ниту еден од нив има обука за нинџа. - Дали е тоа нинџа, или тоа е, како, балет? - [Агентот Р] Тоа беше благодатно. - Многу благодатно. - Во ред, знам што правам. - Во ред, бебе мечка стаорец, ќе се чувствуваш малку судрат, но не грижи се, сè е добро. - Во ред? - Дали виде колку добро го заштити тоа? - Беше висока, таму имаше висина. И тогаш, како, долу. - Беше како, да, бомба. Потребна ви е заштита ако сакате бидете нејзината најдобра пријателка, знаете? - Не, да, дефинитивно. - Еј, каде е мојот телефон? Дали го оставив телефонот таму? - Здраво! - О, и таа го стори малиот бум, а потоа и качов кога таа слета, да? - Да, да, да. - Тоа е добро! - Знаеш што? Јас сум болен од тоа што сум во оваа Тесла. Се чувствувам како да треба да кажам кој ќе ми биде најдобар пријател, затоа што тоа е мојот најдобар пријател, а Мет е правејќи го најлошиот предизвик досега, па ќе излезам таму. - Добро, тоа беше прекрасно. Благодарам дами. - Здраво? Вие момците заборавив, јас бев во Тесла. - О, да! - О, да! - Целосно заборави на тебе. - Во ред, да, и јас немав телефон, така. - Ох! - Ох! - Тоа беше многу забавно. - Совршен тајминг, ние ќе ги дадеме конечните резултати. Кој се движи понатаму и кој ќе биде елиминирани? - Избришани? - I'mе го откриам ова, во три, два, една. - Кој! - Кој! - 13, 13, 10, 13, 13. Тоа значи дека сте надвор. - Што? На неа? Таа беше залепена на земја! Со вашите облини екстремитети насекаде, шлакајќи ангели! Вие и вашата мечка стаорец никој не го сака! Вие! Вие сте кул, победивме. Ние победивме. - Се чувствувам како да сум пропуштил многу? - Не знам што беше тоа. - а? - Се чувствувам како, еј! - Таа е сè уште, таа кружи наоколу. - Врати се! - Вака изгледате! - [Ребека] Кој. - [Агент С] Добијте го облакот за спиење! - Но, јас kind се допаднав на нејзината коса! Беше навистина слатко, но таа е луда! - Таа е луда! - Леле! - Добро. - Искрено, таа ме потсети, како црвениот херој. - Ако не можам да сакам, никој не може. Сето ова е мое, никој од вас не јаде. - Доста малку. - Се сеќаваш на тоа? Бев како, кој. - За време на таа игра датира? - Момчиња? Дали водата се истури врз ова или нешто, да предизвика нешто не е во ред со мојот телефон.

Телефонот на РЕБЕЦКА е хакиран! (Трошење 24 часа шпионирање на најдобриот пријател GAME MASTER Откривање на обука за шпиони)

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0.13" dur="1.28"> - Добредојдовте назад во каналот Мет и Ребека. </text>
<text sub="clublinks" start="1.41" dur="2.14"> Се подготвуваме да направиме обука за господар на шпиони за игри. </text>
<text sub="clublinks" start="3.55" dur="1.876"> - Брзо. - Како ќе го сториме тоа? </text>
<text sub="clublinks" start="5.426" dur="0.833"> Девојките спијат. </text>
<text sub="clublinks" start="6.259" dur="1.211"> - Да, тие требаше да бидат мои најдобри пријатели, Мет. </text>
<text sub="clublinks" start="7.47" dur="1.713"> - Чекај, како сите ќе се вклопат во Тесла? </text>
<text sub="clublinks" start="9.183" dur="0.833"> -'reе одговараат. </text>
<text sub="clublinks" start="10.016" dur="2.267"> - О, душо, ова е лоша идеја. </text>
<text sub="clublinks" start="15.92" dur="1.27"> - Добро, ќе се разбудат тука наскоро, </text>
<text sub="clublinks" start="17.19" dur="1.43"> затоа треба да добиеме сè за тоа </text>
<text sub="clublinks" start="18.62" dur="0.85"> игра господар на шпионска обука. </text>
<text sub="clublinks" start="19.47" dur="1.053"> Подготвени? </text>
<text sub="clublinks" start="20.523" dur="0.833"> - Чекај, ти мислев дека веќе </text>
<text sub="clublinks" start="21.356" dur="0.833"> го одбра вашиот најдобар пријател. </text>
<text sub="clublinks" start="22.189" dur="1.721"> - Мислам, направив, но јас сакам да ја сакам оваа идеја. </text>
<text sub="clublinks" start="23.91" dur="1.36"> Јас сакам да видам како работат </text>
<text sub="clublinks" start="25.27" dur="1.33"> игра господар на шпионска обука, бидејќи тие се </text>
<text sub="clublinks" start="26.6" dur="1.58"> ќе се приклучат на играта господар мрежа на крајот. </text>
<text sub="clublinks" start="28.18" dur="1.072"> - О, точно. </text>
<text sub="clublinks" start="29.252" dur="0.833"> - [Камеравоман] Во ред, момци, ајде. </text>
<text sub="clublinks" start="30.085" dur="0.833"> - Во ред, ќе одам да ги добијам сите конуси </text>
<text sub="clublinks" start="30.918" dur="1.666"> постави за еден круг, добро? - Предизвик број еден. </text>
<text sub="clublinks" start="32.584" dur="0.833"> - Вие момци, почнете да ги будите. </text>
<text sub="clublinks" start="33.417" dur="1.357"> Ова мора да го направиме наскоро, нели? - Да, да. </text>
<text sub="clublinks" start="34.774" dur="1.036"> - Сонцето ќе зајде. </text>
<text sub="clublinks" start="35.81" dur="1.03"> - Јас веќе не влечам луѓе. </text>
<text sub="clublinks" start="36.84" dur="1.41"> - Добро. Вие момци мислевте дека агентите </text>
<text sub="clublinks" start="38.25" dur="1.68"> и Мет поставија кастинг </text>
<text sub="clublinks" start="39.93" dur="2.87"> најдете го мојот нов најдобар пријател, но, за жал, </text>
<text sub="clublinks" start="42.8" dur="1.62"> наместо да ставате мешавина на детектор на лаги, </text>
<text sub="clublinks" start="44.42" dur="1.81"> Мет стави спиење облак, така и сите мои </text>
<text sub="clublinks" start="46.23" dur="2.22"> потенцијалните најдобри пријатели спијат во моментов, </text>
<text sub="clublinks" start="48.45" dur="1.15"> и ќе се разбудат. </text>
<text sub="clublinks" start="49.6" dur="1.286"> Мет, дали сме скоро подготвени? </text>
<text sub="clublinks" start="50.886" dur="0.833"> - [Мет] Да, скоро. </text>
<text sub="clublinks" start="51.719" dur="1.741"> - Во ред, па вие момци коментирате подолу кој </text>
<text sub="clublinks" start="53.46" dur="1.65"> мислите дека треба да биде мојот најдобар пријател. </text>
<text sub="clublinks" start="55.11" dur="3.009"> И дозволете ми да знам дали некој прави нешто сомнително. </text>
<text sub="clublinks" start="58.119" dur="1.864"> Ги разбудивме сите. </text>
<text sub="clublinks" start="59.983" dur="2.009"> - Како дојдовме овде? - Зошто сме во паркот? </text>
<text sub="clublinks" start="61.992" dur="1.118"> - Вие момци не се сеќавате? </text>
<text sub="clublinks" start="63.11" dur="2.403"> Ние, ах, одевме и сите добивме Сарпули. </text>
<text sub="clublinks" start="65.513" dur="1.209"> - Сарлипес. - Сарлипес. </text>
<text sub="clublinks" start="66.722" dur="2.19"> - Да, сите се како, "Да, ајде да направиме обука!" </text>
<text sub="clublinks" start="68.912" dur="0.833"> И потоа . </text>
<text sub="clublinks" start="69.745" dur="0.833"> - Дали се сеќаваш? </text>
<text sub="clublinks" start="70.578" dur="0.833"> - Дали се сеќаваш? </text>
<text sub="clublinks" start="71.411" dur="0.833"> - Да </text>
<text sub="clublinks" start="72.244" dur="0.833"> - Тоа беше цреша Кока. </text>
<text sub="clublinks" start="73.077" dur="1.04"> - О, види? </text>
<text sub="clublinks" start="74.117" dur="0.863"> - цреша кока. - Да </text>
<text sub="clublinks" start="74.98" dur="1.14"> - Ве однесовме и во Тако Бел, </text>
<text sub="clublinks" start="76.12" dur="1.383"> и тие ни го дадоа ова ќебе, така и вие </text>
<text sub="clublinks" start="77.503" dur="1.707"> момците би можеле да ви го одморат времето што сакавте да го земете. </text>
<text sub="clublinks" start="79.21" dur="0.833"> - Толку убаво, дремат. </text>
<text sub="clublinks" start="80.043" dur="0.833"> - Пред да направивме обука. </text>
<text sub="clublinks" start="80.876" dur="1.374"> - Мет, можеби треба да објасниш најдобро </text>
<text sub="clublinks" start="82.25" dur="1.39"> пријатели што правиме </text>
<text sub="clublinks" start="83.64" dur="1.09"> - Прво што ќе направиме е да направиме </text>
<text sub="clublinks" start="84.73" dur="1.6"> подели момци на два тима. </text>
<text sub="clublinks" start="86.33" dur="1.24"> - Може ли да бидам со мојот стаорец, те молам? </text>
<text sub="clublinks" start="87.57" dur="1.062"> - Не! Не </text>
<text sub="clublinks" start="88.632" dur="1.598"> - Тоа не се смета како личност. </text>
<text sub="clublinks" start="90.23" dur="1.288"> Како, само спарете се. </text>
<text sub="clublinks" start="91.518" dur="0.833"> - Спари се! </text>
<text sub="clublinks" start="92.351" dur="1.117"> - Да - Го стави во џеб? </text>
<text sub="clublinks" start="93.468" dur="0.833"> - Да! </text>
<text sub="clublinks" start="94.301" dur="0.833"> - Следно, ќе одиме по овој пат. </text>
<text sub="clublinks" start="95.134" dur="1.666"> Ајде дечки. Се надевам дека ова функционира сега. </text>
<text sub="clublinks" start="96.8" dur="0.833"> Треба да откриеме точно кој е </text>
<text sub="clublinks" start="97.633" dur="1.666"> ќе биде најдобриот најдобар пријател. - Подобро ќе победиме. </text>
<text sub="clublinks" start="99.299" dur="0.833"> - Знам. </text>
<text sub="clublinks" start="100.132" dur="1.088"> - Ние, всушност, добиваме цреша Кока? </text>
<text sub="clublinks" start="101.22" dur="0.833"> - Не знам, сакам да одам дома. </text>
<text sub="clublinks" start="102.053" dur="1.807"> - Дали навистина имате стаорец таму? </text>
<text sub="clublinks" start="103.86" dur="1.18"> - Да, сакаш да го видиш? </text>
<text sub="clublinks" start="105.04" dur="1.88"> - Добро, дами, за овој прв предизвик, </text>
<text sub="clublinks" start="106.92" dur="2.09"> outе сфатиме кој работи најдобро како тим. </text>
<text sub="clublinks" start="109.01" dur="1.73"> Ако ќе бидете БФФ на Ребека, </text>
<text sub="clublinks" start="110.74" dur="0.833"> тогаш ќе мора да работиш </text>
<text sub="clublinks" start="111.573" dur="1.157"> заедно со неа навистина добро. </text>
<text sub="clublinks" start="112.73" dur="1.05"> - Па, дали е тоа Ребека? </text>
<text sub="clublinks" start="114.7" dur="0.874"> - Сè уште не сте им кажале? - Да? </text>
<text sub="clublinks" start="115.574" dur="0.876"> - Не, јас ... - Што? </text>
<text sub="clublinks" start="116.45" dur="1.375"> - Јас сум Ребека. </text>
<text sub="clublinks" start="117.825" dur="1.329"> - Јеее! - Јеее! </text>
<text sub="clublinks" start="119.154" dur="1.211"> - Претпоставувам дека плескаме? </text>
<text sub="clublinks" start="120.365" dur="2.038"> - Точно како што планиравме, тоа открива! </text>
<text sub="clublinks" start="122.403" dur="1.257"> Јас воопшто не работам. </text>
<text sub="clublinks" start="123.66" dur="1.54"> - Во ред, па, што ќе правиме во моментов </text>
<text sub="clublinks" start="125.2" dur="1.84"> е, ние веќе имате во екипи од два. </text>
<text sub="clublinks" start="127.04" dur="1.78"> Seeе видиме колку добро работиш како тим, </text>
<text sub="clublinks" start="128.82" dur="2.02"> со канал допирајќи ги нозете заедно. </text>
<text sub="clublinks" start="130.84" dur="0.833"> Дали сте момци подготвени? </text>
<text sub="clublinks" start="131.673" dur="0.833"> -'llе ви помогнеме. - Да, да, да. </text>
<text sub="clublinks" start="132.506" dur="1.294"> - Треба да се искористи тука за секунда, добро? </text>
<text sub="clublinks" start="133.8" dur="2.722"> - Во ред, ах, од каде знаеме кој победи? </text>
<text sub="clublinks" start="136.522" dur="0.833"> - Таму и назад. </text>
<text sub="clublinks" start="137.355" dur="0.833"> - Не грижи се, ќе ти објаснам. </text>
<text sub="clublinks" start="138.188" dur="0.833"> - Добро! </text>
<text sub="clublinks" start="139.021" dur="0.833"> - Во ред, затоа не верувам во сите овие девојки во моментов. </text>
<text sub="clublinks" start="139.854" dur="1.616"> Мислам дека некои од нив може да бидат малку сомнителни. </text>
<text sub="clublinks" start="141.47" dur="1.43"> Еден од нив може да работи за г-дин X, </text>
<text sub="clublinks" start="142.9" dur="0.86"> немаме идеја. </text>
<text sub="clublinks" start="143.76" dur="1.4"> Известете ни во делот за коментари подолу, </text>
<text sub="clublinks" start="145.16" dur="1.51"> ако сте виделе нешто на видеото на Ребека. </text>
<text sub="clublinks" start="146.67" dur="1.94"> Тогаш, можете да видите дека имам шпион </text>
<text sub="clublinks" start="148.61" dur="0.92"> камера дека ќе се тркалам. </text>
<text sub="clublinks" start="149.53" dur="2.87"> Сите тројца судии, Ребека, Агент Р, </text>
<text sub="clublinks" start="152.4" dur="1.35"> и агентот С ќе седи токму тука </text>
<text sub="clublinks" start="153.75" dur="0.88"> со грб кон нив. </text>
<text sub="clublinks" start="154.63" dur="1.814"> Телефонот на Ребека ќе биде тука. </text>
<text sub="clublinks" start="156.444" dur="1.306"> - Предизвиците се толку исцрпувачки, </text>
<text sub="clublinks" start="157.75" dur="1.19"> ќе дојдат тука и ќе грабнат вода, </text>
<text sub="clublinks" start="158.94" dur="2.54"> и знам дека ниту еден од нив не може да одолее </text>
<text sub="clublinks" start="161.48" dur="1.97"> искушението да го земе телефонот на Ребека. </text>
<text sub="clublinks" start="163.45" dur="2.2"> Коментирајте подолу, кое лице е сомнително. </text>
<text sub="clublinks" start="165.65" dur="1.23"> Исто така, не заборавајте да го дадете ова видео </text>
<text sub="clublinks" start="166.88" dur="2.72"> палците нагоре, претплатете се, вклучете ги известувањата, кликнете на сите. </text>
<text sub="clublinks" start="169.6" dur="1.41"> Ако го сторивте тоа пред да ја добијат лентата за канали </text>
<text sub="clublinks" start="171.01" dur="2.13"> на нозе, коментирајте го тимот за касети со канал. </text>
<text sub="clublinks" start="173.14" dur="0.833"> Да се ​​вратиме. </text>
<text sub="clublinks" start="173.973" dur="2.267"> - Добро, вие момци, ние сме само калапи за канали, </text>
<text sub="clublinks" start="176.24" dur="0.833"> само малку. </text>
<text sub="clublinks" start="177.073" dur="0.972"> - [Womanената] Само малку. </text>
<text sub="clublinks" start="178.045" dur="0.833"> - Ах! </text>
<text sub="clublinks" start="178.878" dur="0.833"> - Се чини дека е многу лента за канали. </text>
<text sub="clublinks" start="179.711" dur="2.129"> - О, знаете, само сакав да биде безбеден. </text>
<text sub="clublinks" start="181.84" dur="1.554"> - Но, исто така, јас направив само еден на оној. </text>
<text sub="clublinks" start="183.394" dur="0.833"> Дали е тоа кул? </text>
<text sub="clublinks" start="184.227" dur="0.833"> Дали е тоа добро? </text>
<text sub="clublinks" start="185.06" dur="0.943"> - Можеби треба уште нешто, не знам. </text>
<text sub="clublinks" start="186.003" dur="0.833"> - Кој знае? </text>
<text sub="clublinks" start="186.836" dur="0.893"> - Мислам дека ќе биде добро. </text>
<text sub="clublinks" start="187.729" dur="1.498"> - Мислам дека ќе победи мојот тим, затоа што </text>
<text sub="clublinks" start="189.227" dur="1.723"> Направив одлична работа со ленти со канал. </text>
<text sub="clublinks" start="190.95" dur="2.08"> - Добро, слушај, добив аеродинамика, </text>
<text sub="clublinks" start="193.03" dur="2.64"> позитивност, лесна лента со канал. Мојот тим ќе ја освои оваа. </text>
<text sub="clublinks" start="195.67" dur="2.68"> - Всушност, мислам дека мојот тим ќе ја победи оваа, </text>
<text sub="clublinks" start="198.35" dur="1.46"> затоа што не само што имаме две, </text>
<text sub="clublinks" start="199.81" dur="2.27"> ние всушност имаме тројца на овој тим. </text>
<text sub="clublinks" start="202.08" dur="1.64"> Имаме стаорец на мечка! </text>
<text sub="clublinks" start="203.72" dur="2.067"> - Да ги поставиме сите. </text>
<text sub="clublinks" start="205.787" dur="0.863"> - Во ред, тоа што не ти го кажав е тоа </text>
<text sub="clublinks" start="206.65" dur="1.86"> не само што ве суди Ребека, </text>
<text sub="clublinks" start="208.51" dur="2.122"> така се и агентот Р и агентот С. </text>
<text sub="clublinks" start="210.632" dur="1.529"> - Да! - Да, ГМИ! </text>
<text sub="clublinks" start="212.161" dur="0.833"> - ГМИ! </text>
<text sub="clublinks" start="212.994" dur="1.256"> - Тие дефинитивно ќе знаат </text>
<text sub="clublinks" start="214.25" dur="1.499"> кој ќе биде мојот најдобар пријател. </text>
<text sub="clublinks" start="215.749" dur="0.833"> - Зошто не тројца момци </text>
<text sub="clublinks" start="216.582" dur="1.535"> па напред и заземе се, добро? </text>
<text sub="clublinks" start="218.117" dur="0.833"> - а? - Добро! </text>
<text sub="clublinks" start="218.95" dur="0.833"> - Веќе е поставено, токму тука. </text>
<text sub="clublinks" start="219.783" dur="1.37"> - [Агент С] О, убаво! - [Агент Р] Одлично, одлично! </text>
<text sub="clublinks" start="221.153" dur="1.804"> - Добро, парите се на луѓето кои не се стаорци. </text>
<text sub="clublinks" start="222.957" dur="0.893"> - Ова скоро се скрши! </text>
<text sub="clublinks" start="223.85" dur="2.03"> Океј, само мило ми е што морав да се сменам од </text>
<text sub="clublinks" start="225.88" dur="1.2"> шега од тој фустан. </text>
<text sub="clublinks" start="227.08" dur="1.83"> Влажно е, но под оваа џемпер, </text>
<text sub="clublinks" start="228.91" dur="2.073"> исто така е сè уште влажно. - Ова е мојот дел, нели? </text>
<text sub="clublinks" start="230.983" dur="0.947"> Јас всушност имам промена на облеката </text>
<text sub="clublinks" start="231.93" dur="0.833"> таму, ако ви требаат некои. - Што? </text>
<text sub="clublinks" start="232.763" dur="2.087"> - Што, не, мислам. - Еве? </text>
<text sub="clublinks" start="234.85" dur="0.91"> - Зашто, заборави го, заборави го. </text>
<text sub="clublinks" start="235.76" dur="1.45"> Ако ви требаат некои, само дозволете ми да знам. </text>
<text sub="clublinks" start="237.21" dur="2.03"> - Добро, јас исто така ќе бидам рефен денес. </text>
<text sub="clublinks" start="239.24" dur="1.26"> Ајде да ја продолжиме играта! </text>
<text sub="clublinks" start="240.5" dur="0.833"> Во ред! </text>
<text sub="clublinks" start="241.333" dur="0.833"> Многу едноставен предизвик! </text>
<text sub="clublinks" start="242.166" dur="1.354"> Сè што треба да направите е да започнете таму, </text>
<text sub="clublinks" start="243.52" dur="1.73"> штом ќе го кренам овој свиреж, слези се таму, </text>
<text sub="clublinks" start="245.25" dur="1.2"> околу вашиот конус и вратете се. </text>
<text sub="clublinks" start="246.45" dur="1.38"> Првиот тим назад, победи. </text>
<text sub="clublinks" start="247.83" dur="1.393"> На ознаките, поставете се! </text>
<text sub="clublinks" start="250.658" dur="1.238"> - [Агентот Р] Да одиме, Ларкин! </text>
<text sub="clublinks" start="257.366" dur="0.833"> - Не! - Ајде! </text>
<text sub="clublinks" start="258.199" dur="2.481"> - Чекај, си помислив, дома, ќе одам на најдобри пријатели. </text>
<text sub="clublinks" start="260.68" dur="1.06"> Зошто е важно кој победи? </text>
<text sub="clublinks" start="261.74" dur="0.98"> - Не знам, тоа е предизвик. </text>
<text sub="clublinks" start="262.72" dur="1.689"> - Да, да, да, тотално не е важно. </text>
<text sub="clublinks" start="264.409" dur="0.848"> Вие го убивте! </text>
<text sub="clublinks" start="265.257" dur="1.593"> - Добро, секој може да ја симне лентата за канали, </text>
<text sub="clublinks" start="266.85" dur="1.73"> и застанете тука за пресудата. </text>
<text sub="clublinks" start="268.58" dur="0.833"> - [Агент Р] Среќно. </text>
<text sub="clublinks" start="270.56" dur="2"> Океј, судиите малку се збунија во врска со тоа, </text>
<text sub="clublinks" start="272.56" dur="1.15"> но ние судиме за тимска работа. </text>
<text sub="clublinks" start="273.71" dur="1.78"> Ова е тим еден, тим два и тим три. </text>
<text sub="clublinks" start="275.49" dur="1.59"> Само би сакал вие да одите напред и </text>
<text sub="clublinks" start="277.08" dur="2.06"> означете кој тим сметате дека имал најдобра тимска работа. </text>
<text sub="clublinks" start="279.14" dur="1.24"> - Најдобра тимска работа? Добро. </text>
<text sub="clublinks" start="280.38" dur="1.51"> - Исто така, коментирајте подолу за кого мислите </text>
<text sub="clublinks" start="281.89" dur="1.79"> ја имаше најдобрата тимска работа. - Ајде да одиме напред и да откриеме. </text>
<text sub="clublinks" start="283.68" dur="1.363"> Три! </text>
<text sub="clublinks" start="285.043" dur="0.833"> Две! </text>
<text sub="clublinks" start="285.876" dur="0.833"> Едно! </text>
<text sub="clublinks" start="286.709" dur="0.833"> Открива! </text>
<text sub="clublinks" start="287.542" dur="1.666"> - Тим еден! - Видете, гласав за еден тим, </text>
<text sub="clublinks" start="289.208" dur="1.782"> само затоа што. - Сите тие! </text>
<text sub="clublinks" start="290.99" dur="1.524"> - Не, но сите ние сме за победа. </text>
<text sub="clublinks" start="292.514" dur="1.931"> Не ни пречи да победиме. - Победата е сè. </text>
<text sub="clublinks" start="295.9" dur="1.72"> - Всушност, има уште </text>
<text sub="clublinks" start="297.62" dur="1.77"> најдобри пријатели отколку само победа. </text>
<text sub="clublinks" start="299.39" dur="1.47"> - Ах, не. - Ух </text>
<text sub="clublinks" start="300.86" dur="1.58"> - Во ред, ќе одиме напред и ќе се поставиме. </text>
<text sub="clublinks" start="302.44" dur="1.76"> Тим еден, претстави за победа. </text>
<text sub="clublinks" start="304.2" dur="1.35"> Вие момци можете да однесете вода, ако сакате, </text>
<text sub="clublinks" start="305.55" dur="1.69"> прво во моментов, додека ние сме поставени </text>
<text sub="clublinks" start="307.24" dur="1.587"> за следниот предизвик, добро? </text>
<text sub="clublinks" start="308.827" dur="1.143"> - Да, господине, големи шампиони! </text>
<text sub="clublinks" start="309.97" dur="0.881"> Можете да го послужите! </text>
<text sub="clublinks" start="325.127" dur="1.413"> - Добро, ова е предизвик со лисици на рацете. </text>
<text sub="clublinks" start="326.54" dur="2.32"> Имате 60 секунди да избегате, или на друго место </text>
<text sub="clublinks" start="328.86" dur="2.06"> Г-дин X ќе ви даде анализи на церебрал. </text>
<text sub="clublinks" start="330.92" dur="1.26"> - Чекај, тој навистина е, господинот Х е тука? </text>
<text sub="clublinks" start="332.18" dur="0.972"> - Да, тој е тука. </text>
<text sub="clublinks" start="333.152" dur="0.833"> - Што? - Добро? </text>
<text sub="clublinks" start="333.985" dur="1.48"> И започнува во три, два, една. </text>
<text sub="clublinks" start="335.465" dur="0.833"> Оди! </text>
<text sub="clublinks" start="338.82" dur="1.29"> - О, се затегнува! </text>
<text sub="clublinks" start="340.11" dur="2.24"> Можеби го имам мојот шпионски гаџет во мојот пакет fanny. </text>
<text sub="clublinks" start="342.35" dur="2.05"> - О, Боже, ајде, ББР, џвакај низ ова, те молам! </text>
<text sub="clublinks" start="344.4" dur="1.119"> Дали спиеш? </text>
<text sub="clublinks" start="345.519" dur="0.833"> - Знаеш што? </text>
<text sub="clublinks" start="346.352" dur="0.833"> Овие се вид на слатки. </text>
<text sub="clublinks" start="347.185" dur="2.054"> Што ако не ти пречи овие? Може ли да ги задржам овие? </text>
<text sub="clublinks" start="349.239" dur="1.074"> - Добро! </text>
<text sub="clublinks" start="350.313" dur="2.14"> Не, нема да го победам ова. </text>
<text sub="clublinks" start="354.731" dur="2.719"> - Знаев дека ова ќе ви помогне. </text>
<text sub="clublinks" start="357.45" dur="1.05"> Да! </text>
<text sub="clublinks" start="358.5" dur="1.028"> Излегов! </text>
<text sub="clublinks" start="359.528" dur="1.352"> - Вие сте надвор! </text>
<text sub="clublinks" start="360.88" dur="1.25"> Таа е всушност шпион, момци. </text>
<text sub="clublinks" start="362.13" dur="1.324"> Само што најдов шпион, па таа е надвор. </text>
<text sub="clublinks" start="363.454" dur="0.833"> - Што? </text>
<text sub="clublinks" start="364.287" dur="1.283"> - sorryал ми е, никој не треба да може да излезе од лисици на рацете. </text>
<text sub="clublinks" start="365.57" dur="0.833"> Ова е невозможно. </text>
<text sub="clublinks" start="366.403" dur="1.217"> - Чекај, таа излезе од лисиците? </text>
<text sub="clublinks" start="367.62" dur="0.99"> - Да, тоа беше навистина брзо. </text>
<text sub="clublinks" start="368.61" dur="1.673"> - И имаш комплет за шпиони. Го направивте ова порано! </text>
<text sub="clublinks" start="370.283" dur="1.602"> - Мислам, цело време излегуваме од лисиците на рацете. </text>
<text sub="clublinks" start="371.885" dur="0.833"> - Цело време! </text>
<text sub="clublinks" start="372.718" dur="0.871"> - О, затоа Мет не ти верува. </text>
<text sub="clublinks" start="373.589" dur="0.833"> - О, тоа има смисла. </text>
<text sub="clublinks" start="374.422" dur="1.458"> - Да, затоа не дозволува никој да се дружи. </text>
<text sub="clublinks" start="375.88" dur="0.833"> - Чекај, што? </text>
<text sub="clublinks" start="376.713" dur="0.833"> - Знам дека направивте! - Тоа не е фер! </text>
<text sub="clublinks" start="377.546" dur="1.054"> - Нема шанси таа да може да го стори тоа, </text>
<text sub="clublinks" start="378.6" dur="1.24"> освен ако таа всушност имала обука. </text>
<text sub="clublinks" start="379.84" dur="0.833"> Таа е шпион. </text>
<text sub="clublinks" start="380.673" dur="2.427"> - Но, зарем не сакаме господар на шпиони за игри? </text>
<text sub="clublinks" start="383.1" dur="1.08"> - Не, сакаме некој што можеме да тренираме, </text>
<text sub="clublinks" start="384.18" dur="1.28"> не некој што веќе има обука. </text>
<text sub="clublinks" start="385.46" dur="2"> Тоа значи дека не можеме да им веруваме, така </text>
<text sub="clublinks" start="387.46" dur="1.095"> - Вие сте надвор. - Леле. </text>
<text sub="clublinks" start="388.555" dur="1.005"> - Ова е најлошиот предизвик досега. </text>
<text sub="clublinks" start="389.56" dur="0.98"> - Мислите дека таа би била добра за ГМИ? </text>
<text sub="clublinks" start="390.54" dur="0.833"> Takeе ја преземам компанијата, </text>
<text sub="clublinks" start="391.373" dur="1.257"> и ќе ни требаат нови регрути. </text>
<text sub="clublinks" start="392.63" dur="0.833"> - Тоа е вистина. </text>
<text sub="clublinks" start="393.463" dur="0.987"> - нели? </text>
<text sub="clublinks" start="394.45" dur="0.833"> - Мислите дека е сингл? </text>
<text sub="clublinks" start="395.283" dur="1.297"> - Добро, убаво дело на предизвикот, дами. </text>
<text sub="clublinks" start="396.58" dur="1.07"> Направивте многу добра, навистина добра работа. </text>
<text sub="clublinks" start="397.65" dur="0.833"> Сè уште сте тука. </text>
<text sub="clublinks" start="398.483" dur="1.666"> Реков дека си надвор. - Добро, претпоставувам дека сум надвор. </text>
<text sub="clublinks" start="400.149" dur="1.484"> Претпоставувам дека ќе имам малку вода. </text>
<text sub="clublinks" start="409.16" dur="1.31"> - Таа навистина сакаше да биде мојата најдобра пријателка. </text>
<text sub="clublinks" start="410.47" dur="0.99"> Мислам, што не е во ред со тоа? </text>
<text sub="clublinks" start="411.46" dur="2.04"> Беше кул, се додека не се налути. </text>
<text sub="clublinks" start="413.5" dur="1.313"> - Да, тоа е точно. - Точно е, тоа е вистина. </text>
<text sub="clublinks" start="419.32" dur="1.53"> - Што мислите, што следува Мет во продавница? </text>
<text sub="clublinks" start="420.85" dur="1.52"> - Не знам, ова е најчудно </text>
<text sub="clublinks" start="422.37" dur="2.93"> обука за најдобар пријател мајстор шпион што сум го видел досега. </text>
<text sub="clublinks" start="425.3" dur="1.42"> Зам фами, коментирај подолу што мислиш </text>
<text sub="clublinks" start="426.72" dur="2.07"> Мет треба да стори за да помогне во пронаоѓањето на мојот нов најдобар пријател. </text>
<text sub="clublinks" start="428.79" dur="1.3"> Мислам дека не е ова. </text>
<text sub="clublinks" start="430.09" dur="1.22"> - Мислам, ти си тој што рече дека можеби си </text>
<text sub="clublinks" start="431.31" dur="1.07"> веќе некој одбрал, а потоа </text>
<text sub="clublinks" start="432.38" dur="2.88"> нека го стори тоа, така. - Тоа е вистина. </text>
<text sub="clublinks" start="435.26" dur="1.4"> - Можеби ќе го откриам откако ќе го направи ова, </text>
<text sub="clublinks" start="436.66" dur="1.4"> но, да му дозволиме да има свој момент. </text>
<text sub="clublinks" start="438.06" dur="0.833"> - Добро. </text>
<text sub="clublinks" start="438.893" dur="1.067"> - Ах, Ребека, дојди овде, дојди овде, дојди овде, дојди овде. </text>
<text sub="clublinks" start="439.96" dur="0.833"> - Да? </text>
<text sub="clublinks" start="440.793" dur="0.833"> - Можете ли да ги научите како да го сторат тоа </text>
<text sub="clublinks" start="441.626" dur="1.324"> игра господар мрежа танц? </text>
<text sub="clublinks" start="442.95" dur="0.833"> Шпионира висок хак? </text>
<text sub="clublinks" start="443.783" dur="1.087"> - О, шпионска голема хак-кука? </text>
<text sub="clublinks" start="444.87" dur="0.833"> Да </text>
<text sub="clublinks" start="445.703" dur="0.896"> - Можеш ли да го направиш тоа? </text>
<text sub="clublinks" start="446.599" dur="0.833"> Ако ќе ти бидат најдобриот пријател, </text>
<text sub="clublinks" start="447.432" dur="1.666"> тие веројатно ќе бидат во господар мрежата на играта. </text>
<text sub="clublinks" start="449.098" dur="0.833"> - Како, ГАМАСТЕ Р. </text>
<text sub="clublinks" start="449.931" dur="1.219"> - Во ред, го добив ова. </text>
<text sub="clublinks" start="451.15" dur="1.11"> Можам да танцувам со моите најдобри пријатели. </text>
<text sub="clublinks" start="452.26" dur="1.26"> Можеби ќе направиме TikTok. </text>
<text sub="clublinks" start="453.52" dur="1.072"> - Да, да! </text>
<text sub="clublinks" start="454.592" dur="0.885"> - Дечки, дојди овде, дојди овде, дојди овде. </text>
<text sub="clublinks" start="455.477" dur="0.833"> - Што? </text>
<text sub="clublinks" start="456.31" dur="0.838"> - Немам претстава што правам таму. </text>
<text sub="clublinks" start="457.148" dur="0.833"> - Да, очигледно. - Што мислиш? </text>
<text sub="clublinks" start="457.981" dur="0.833"> - Ова изгледа прекрасно. </text>
<text sub="clublinks" start="458.814" dur="1.076"> Ова е навистина кул. - Да? </text>
<text sub="clublinks" start="459.89" dur="0.833"> - Мислев дека си го испланирал сето ова? </text>
<text sub="clublinks" start="460.723" dur="1.867"> Затоа ги влечеме овде, и тие, </text>
<text sub="clublinks" start="462.59" dur="1.013"> кога спијат, и - Да. </text>
<text sub="clublinks" start="463.603" dur="2.047"> - Мислам, го испланирав ова. - Да, очигледно. </text>
<text sub="clublinks" start="465.65" dur="2.303"> - Јас го изнесов свирежот. - Знаат ли да пробијат? </text>
<text sub="clublinks" start="467.953" dur="1.968"> Не, не сакате шпионски пијалок. - Не, не го сакате тоа. </text>
<text sub="clublinks" start="469.921" dur="1.342"> - Не го сакам тоа. - Криенка! </text>
<text sub="clublinks" start="471.263" dur="0.833"> - Скриј и барај, цело време. - Зошто? </text>
<text sub="clublinks" start="472.096" dur="2.284"> - Криенка. - О, о, океј. </text>
<text sub="clublinks" start="474.38" dur="2.31"> - Теми цело време, на лов на мистерии и работи. </text>
<text sub="clublinks" start="476.69" dur="1.26"> - И, исто така, како, ако тие ќе бидат во а </text>
<text sub="clublinks" start="477.95" dur="1.3"> ситуација, тие треба да знаат како да се сокријат. </text>
<text sub="clublinks" start="479.25" dur="1.44"> - Нели, што ако се обидат да се извлечат од господинот Х? </text>
<text sub="clublinks" start="480.69" dur="1.2"> - Точно. </text>
<text sub="clublinks" start="481.89" dur="1.31"> - И ако не можат да се сокријат, - Или мечки. </text>
<text sub="clublinks" start="483.2" dur="1.075"> - се гледаме подоцна. </text>
<text sub="clublinks" start="484.275" dur="0.833"> - Чао. </text>
<text sub="clublinks" start="485.108" dur="1.666"> - Колку подолго, момци? Мислам дека го добивме овој танц. </text>
<text sub="clublinks" start="486.774" dur="3.039"> - Ох, го добивте? - О, да, да, да. </text>
<text sub="clublinks" start="489.813" dur="2.61"> - GAMEMASTERS </text>
<text sub="clublinks" start="492.423" dur="2.48"> - Еј, кој ќе седне? Дали момците сакате да седите? </text>
<text sub="clublinks" start="494.903" dur="1.02"> - Ах, ќе бидеме лоши момци. </text>
<text sub="clublinks" start="495.923" dur="1.437"> - Дај ни палци сега, </text>
<text sub="clublinks" start="497.36" dur="1.129"> ако мислите дека ова е добра идеја. </text>
<text sub="clublinks" start="498.489" dur="0.961"> Hideе се скриеме и ќе бараме во овој парк во моментов. </text>
<text sub="clublinks" start="499.45" dur="0.833"> - нели? </text>
<text sub="clublinks" start="500.283" dur="0.997"> - Исто така, не можеме да let дозволиме на Ребека да знае што се случува, </text>
<text sub="clublinks" start="501.28" dur="1.33"> па можеби и ја внесуваме во Тесла, океј? </text>
<text sub="clublinks" start="502.61" dur="0.833"> - Здраво момци! </text>
<text sub="clublinks" start="503.443" dur="0.833"> - Да, да, да. - О, да. </text>
<text sub="clublinks" start="504.276" dur="1.351"> - Во право си, имаш право, имаш право. </text>
<text sub="clublinks" start="505.627" dur="2.803"> Значи, ние всушност го планиравме следното нешто. </text>
<text sub="clublinks" start="508.43" dur="1.07"> - Како изненадување! </text>
<text sub="clublinks" start="509.5" dur="2.012"> - Сакаме да одите во Тесла. </text>
<text sub="clublinks" start="511.512" dur="0.833"> - Јас? </text>
<text sub="clublinks" start="512.345" dur="0.963"> - Да, ти си надвор! </text>
<text sub="clublinks" start="513.308" dur="0.833"> Вие сте надвор! - Ох! </text>
<text sub="clublinks" start="514.141" dur="1.946"> - Не можете да бидете ваш најдобар пријател! Излези! </text>
<text sub="clublinks" start="516.087" dur="0.833"> - Да, научивме дека во последниот, </text>
<text sub="clublinks" start="516.92" dur="0.91"> бевте во маскирање. </text>
<text sub="clublinks" start="517.83" dur="1.38"> - Во ред, но дали можеме барем да ги имаме </text>
<text sub="clublinks" start="519.21" dur="1.231"> танцот навистина брз? </text>
<text sub="clublinks" start="520.441" dur="3.1"> - ГАМЕМАСТЕРГМА </text>
<text sub="clublinks" start="523.541" dur="4.675"> Што? </text>
<text sub="clublinks" start="528.216" dur="0.833"> - Тоа е само дел. </text>
<text sub="clublinks" start="529.049" dur="1.721"> - Во ред, добро, одете во автомобилот! </text>
<text sub="clublinks" start="530.77" dur="1.07"> - Скриј во Тесла! </text>
<text sub="clublinks" start="531.84" dur="1.61"> - Зам Фам, не можам да верувам дека се </text>
<text sub="clublinks" start="533.45" dur="1.62"> ме натера да останам во Тесла </text>
<text sub="clublinks" start="535.07" dur="1.66"> додека тие се обидуваат да го најдат мојот нов најдобар пријател. </text>
<text sub="clublinks" start="536.73" dur="2.73"> Се чувствувам како Мет да нема идеја што прави сега. </text>
<text sub="clublinks" start="539.46" dur="1.73"> - Значи, ние елиминираме некој во оваа рунда? </text>
<text sub="clublinks" start="541.19" dur="2.004"> - Не? - не знам? </text>
<text sub="clublinks" start="543.194" dur="0.833"> - Како работи? </text>
<text sub="clublinks" start="544.027" dur="1.663"> - Ние ги наоѓаме, тие се елиминирани, нели? </text>
<text sub="clublinks" start="545.69" dur="1.27"> - Се чини, како супер лесно. </text>
<text sub="clublinks" start="546.96" dur="1.09"> Можев да најдам некој во овој парк. </text>
<text sub="clublinks" start="548.05" dur="1.95"> - Да, мислам, тоа е прилично сигурно. Јас сум тука многу, така. </text>
<text sub="clublinks" start="550" dur="0.833"> - Како, трчање? </text>
<text sub="clublinks" start="550.833" dur="0.833"> - Да, да. - Како и да е, добро. </text>
<text sub="clublinks" start="551.666" dur="1.074"> - Дали сте биле на овој парк? </text>
<text sub="clublinks" start="552.74" dur="1.34"> - Секако дека сум бил во овој парк. </text>
<text sub="clublinks" start="554.08" dur="0.833"> Сум бил на многу паркови. </text>
<text sub="clublinks" start="554.913" dur="1.537"> Имам, како, мојот плакар таму, но, добро. </text>
<text sub="clublinks" start="556.45" dur="1.75"> - Три, два, една, господар мрежа за игри. </text>
<text sub="clublinks" start="558.2" dur="1.566"> - Три, два, еден, господар на игри. </text>
<text sub="clublinks" start="559.766" dur="0.833"> - ГМИ! - ГМИ! </text>
<text sub="clublinks" start="560.599" dur="1.381"> - Ајде! </text>
<text sub="clublinks" start="561.98" dur="2.43"> Добро, па затоа ќе играме забавна игра на криенка. </text>
<text sub="clublinks" start="564.41" dur="1.91"> Како што знаете момци, ќе имате стратегии, така? </text>
<text sub="clublinks" start="566.32" dur="1.9"> - Мојата стратегија е да се кријам под конус. </text>
<text sub="clublinks" start="568.22" dur="1.5"> - Да бидам искрен, немам никакви планови. </text>
<text sub="clublinks" start="569.72" dur="2.04"> Сè што знам е дека на моето бебе, ББР, му треба пауза. </text>
<text sub="clublinks" start="571.76" dur="1.51"> - I'mе одам да се кријам во дрво, таму. </text>
<text sub="clublinks" start="573.27" dur="2.53"> Само качете се на една од гранките и останете навистина мирни. </text>
<text sub="clublinks" start="575.8" dur="1.06"> - hideе се кријам во исто дрво. </text>
<text sub="clublinks" start="576.86" dur="0.87"> Се надевам дека ќе ме најдат на второ место. </text>
<text sub="clublinks" start="577.73" dur="0.833"> - Што? </text>
<text sub="clublinks" start="578.563" dur="2.047"> - Па јас ќе се кријам зад тој бесен палтото таму. </text>
<text sub="clublinks" start="580.61" dur="1.31"> Мислам дека ќе биде совршено место. </text>
<text sub="clublinks" start="581.92" dur="1.74"> - Ова ќе биде скриена 10 секунда и бара предизвик. </text>
<text sub="clublinks" start="583.66" dur="1.316"> Треба да одите на дрво, мислам. </text>
<text sub="clublinks" start="584.976" dur="0.833"> - Што? </text>
<text sub="clublinks" start="585.809" dur="0.936"> - Тие веќе се, дрвото? - Мора да одите на дрво. </text>
<text sub="clublinks" start="586.745" dur="0.833"> - Оди на дрво? - Да! </text>
<text sub="clublinks" start="587.578" dur="0.833"> - Во ред. - Во ред. </text>
<text sub="clublinks" start="588.411" dur="0.833"> - Дали имаме закуски во дрвото? </text>
<text sub="clublinks" start="589.244" dur="0.833"> - Нема закуски во дрвото! </text>
<text sub="clublinks" start="590.077" dur="0.833"> - Што? </text>
<text sub="clublinks" start="590.91" dur="1.666"> - Добро, 10 секунди започнува сега. </text>
<text sub="clublinks" start="592.576" dur="0.833"> - Чекај, дали тие се кријат и бараат? </text>
<text sub="clublinks" start="593.409" dur="1.401"> Како треба да дознаат најдобар пријател </text>
<text sub="clublinks" start="594.81" dur="1.12"> за мене, играјќи криенка? </text>
<text sub="clublinks" start="595.93" dur="1.75"> Ова е најлудата работа досега! </text>
<text sub="clublinks" start="597.68" dur="2.28"> Зам Фам, една девојка има само конуси на главата, </text>
<text sub="clublinks" start="599.96" dur="1.41"> и друг само седи таму. </text>
<text sub="clublinks" start="601.37" dur="2.48"> Како, тоа не е скриено и воопшто не бара! </text>
<text sub="clublinks" start="603.85" dur="1.08"> - Пет. - Пет. </text>
<text sub="clublinks" start="604.93" dur="1.114"> - Четири. - Четири. </text>
<text sub="clublinks" start="606.044" dur="0.833"> - Три. - Три. </text>
<text sub="clublinks" start="606.877" dur="0.833"> - Двајца. - Двајца. </text>
<text sub="clublinks" start="607.71" dur="0.833"> - Еден. - Еден. </text>
<text sub="clublinks" start="608.543" dur="0.833"> - Оди! - Оди! </text>
<text sub="clublinks" start="609.376" dur="0.833"> - Јас не гледам никој. </text>
<text sub="clublinks" start="610.209" dur="1.734"> Зам Фам, ако видите некој, дозволете ми да знам! </text>
<text sub="clublinks" start="613.81" dur="1.577"> - Добро. </text>
<text sub="clublinks" start="615.387" dur="2.343"> Океј, обука за ГМИ. </text>
<text sub="clublinks" start="617.73" dur="1.56"> Чекај, има нозе со јакна. </text>
<text sub="clublinks" start="619.29" dur="1.06"> Дефинитивно е некој. </text>
<text sub="clublinks" start="620.35" dur="1.42"> Те најдов! </text>
<text sub="clublinks" start="621.77" dur="0.833"> Вие сте надвор! </text>
<text sub="clublinks" start="622.603" dur="0.833"> Вие сте надвор! </text>
<text sub="clublinks" start="623.436" dur="0.98"> Таму! </text>
<text sub="clublinks" start="624.416" dur="1.757"> - Ох, таму! </text>
<text sub="clublinks" start="626.173" dur="1.497"> Погонот, ГМИ! </text>
<text sub="clublinks" start="627.67" dur="1.03"> - Тоа е само конус. </text>
<text sub="clublinks" start="628.7" dur="1.01"> - Што сум безбеден? </text>
<text sub="clublinks" start="629.71" dur="2.36"> - О, душо, добро, слушај, мислев дека е мечка. </text>
<text sub="clublinks" start="632.07" dur="0.94"> Тоа е всушност личност. </text>
<text sub="clublinks" start="633.01" dur="1.347"> Пронајдени сте! </text>
<text sub="clublinks" start="634.357" dur="1.743"> - Не се криеш. </text>
<text sub="clublinks" start="636.1" dur="0.96"> - Му треба дрем. </text>
<text sub="clublinks" start="637.06" dur="0.91"> Тој мора да се одмори. </text>
<text sub="clublinks" start="637.97" dur="1.45"> - Да, но тоа не е дел од предизвикот. </text>
<text sub="clublinks" start="639.42" dur="1.46"> - Агент С, колку пронајдовте? </text>
<text sub="clublinks" start="640.88" dur="1.65"> - Чекај, те најдов! </text>
<text sub="clublinks" start="642.53" dur="1.185"> - Врати се! </text>
<text sub="clublinks" start="643.715" dur="0.833"> - Еј! </text>
<text sub="clublinks" start="645.616" dur="2.244"> - Сите се пронајдени! </text>
<text sub="clublinks" start="647.86" dur="0.833"> - Да! - Да! </text>
<text sub="clublinks" start="648.693" dur="0.833"> - ГМИ! </text>
<text sub="clublinks" start="649.526" dur="1.628"> - ГМИ! - ГМИ! </text>
<text sub="clublinks" start="651.154" dur="0.833"> - Измамени, нели? </text>
<text sub="clublinks" start="651.987" dur="1.053"> - Нашите скривачки места беа толку добри. </text>
<text sub="clublinks" start="653.04" dur="2.02"> - Вие момци беа навистина добри. - Па, те видов како се криеш. </text>
<text sub="clublinks" start="655.06" dur="0.833"> Тоа беше совршено. </text>
<text sub="clublinks" start="655.893" dur="1.717"> - О боже, благодарам! </text>
<text sub="clublinks" start="657.61" dur="1.26"> - И тогаш станав сечија трева. </text>
<text sub="clublinks" start="658.87" dur="1.96"> - Добро, тоа беше скриј и бара предизвик. </text>
<text sub="clublinks" start="660.83" dur="1.81"> Неверојатна работа, екстремен скриј и барај. </text>
<text sub="clublinks" start="662.64" dur="2.32"> Тоа беше натпревар каде никој не постигна поени, </text>
<text sub="clublinks" start="664.96" dur="2.62"> никој не изгуби бодови, не беа пренесени поени. </text>
<text sub="clublinks" start="667.58" dur="1.25"> - Морам да одам да пијам за мојот стаорец, добро? </text>
<text sub="clublinks" start="668.83" dur="1.47"> - О, зошто? </text>
<text sub="clublinks" start="670.3" dur="0.833"> - Тој е жеден! </text>
<text sub="clublinks" start="677.756" dur="1.444"> - [Машки шпиони] На вода? </text>
<text sub="clublinks" start="679.2" dur="1.38"> - Дечки, знам што правиме за следниот предизвик. </text>
<text sub="clublinks" start="680.58" dur="0.93"> - О, вие? - Да, што? </text>
<text sub="clublinks" start="681.51" dur="2.009"> - Последниот предизвик, тренинг за борба против ројал. </text>
<text sub="clublinks" start="683.519" dur="1.55"> Seeе видиме кој ги има најдобрите потези во нинџа. </text>
<text sub="clublinks" start="685.069" dur="0.833"> - О Боже. - Најдобри четири победи? </text>
<text sub="clublinks" start="685.902" dur="2.267"> - Во ред, најдобро, да. Направете сето тоа во бавно движење. </text>
<text sub="clublinks" start="688.169" dur="1.984"> Сè е подобро во бавно движење! </text>
<text sub="clublinks" start="690.153" dur="0.833"> - Да, ох. </text>
<text sub="clublinks" start="690.986" dur="1"> Поладно е! </text>
<text sub="clublinks" start="693.529" dur="0.833"> - Вие момци подготвени? </text>
<text sub="clublinks" start="694.362" dur="0.833"> - Да! </text>
<text sub="clublinks" start="695.195" dur="1.178"> - Во ред, ајде да го сториме тоа! </text>
<text sub="clublinks" start="698.37" dur="1.71"> - Време на обука за борба со ројал! </text>
<text sub="clublinks" start="700.08" dur="1.42"> Seeе видиме кој ги има најдобрите потези во нинџа. </text>
<text sub="clublinks" start="701.5" dur="1.2"> Се обложувам дека не ме виде како доаѓа, причина </text>
<text sub="clublinks" start="702.7" dur="2.54"> беше толку sneakily прекрасно, и навистина масна. </text>
<text sub="clublinks" start="705.24" dur="0.833"> Реков масна! </text>
<text sub="clublinks" start="706.073" dur="1.487"> Дали некогаш сте момци </text>
<text sub="clublinks" start="707.56" dur="0.833"> направи нешто такво? </text>
<text sub="clublinks" start="708.393" dur="0.833"> Или како, скок удар? </text>
<text sub="clublinks" start="709.226" dur="1.104"> - Да - Да </text>
<text sub="clublinks" start="710.33" dur="1.66"> - Во ред, ќе видиме кој го има најдобриот. </text>
<text sub="clublinks" start="711.99" dur="1.15"> Дали сте подготвени за ова? </text>
<text sub="clublinks" start="715.075" dur="1.141"> - Во ред, да го направиме ова! </text>
<text sub="clublinks" start="716.216" dur="0.833"> Битка ројал! </text>
<text sub="clublinks" start="717.049" dur="0.833"> - Добро, па затоа ја подготвивте вашата картичка со резултати? </text>
<text sub="clublinks" start="717.882" dur="1.865"> Предизвикаме дека ќе ги постигнеме врз основа на- </text>
<text sub="clublinks" start="719.747" dur="0.833"> - Во ред, момци! - Кој! </text>
<text sub="clublinks" start="720.58" dur="0.833"> - Што правиш? </text>
<text sub="clublinks" start="721.413" dur="0.833"> Мислев дека сте скоро таму! </text>
<text sub="clublinks" start="722.246" dur="1.574"> - Да, ќе го судиме на три различни начина. </text>
<text sub="clublinks" start="723.82" dur="2.283"> Брзина, висина и агилност. </text>
<text sub="clublinks" start="726.103" dur="0.833"> - Добро. </text>
<text sub="clublinks" start="726.936" dur="1.061"> - Во ред, дали сте подготвени? </text>
<text sub="clublinks" start="727.997" dur="1.583"> - Добро, подготвени? </text>
<text sub="clublinks" start="733.89" dur="1.187"> - Убаво, убаво, дефинитивно малку воздух таму. </text>
<text sub="clublinks" start="735.077" dur="2.033"> - Да, да, беше добро. - Што мислам, </text>
<text sub="clublinks" start="737.11" dur="1.167"> I'mе го направам ова. </text>
<text sub="clublinks" start="738.277" dur="2.01"> - Што ќе правам, а? </text>
<text sub="clublinks" start="740.287" dur="0.833"> - Ох! </text>
<text sub="clublinks" start="741.12" dur="0.833"> - Добро! </text>
<text sub="clublinks" start="754.23" dur="1.07"> - Интересно. - Да, интересно. </text>
<text sub="clublinks" start="755.3" dur="1.8"> - Знаете, дефинитивно би можел да нокаутира некој. </text>
<text sub="clublinks" start="757.1" dur="0.97"> - Да, како, можеби таа беше како, </text>
<text sub="clublinks" start="758.07" dur="1.36"> целата нејзина работа е како, ќе бидам долу </text>
<text sub="clublinks" start="759.43" dur="1.37"> и фатете ја ногата и знаете како некои- </text>
<text sub="clublinks" start="760.8" dur="1.36"> - [Агентот С] О, да, добро, добро. </text>
<text sub="clublinks" start="762.16" dur="1.92"> Scoreе го постигнам тоа, ќе го постигнам тоа. </text>
<text sub="clublinks" start="764.08" dur="2.08"> - Изгледа дека прават карате потези? </text>
<text sub="clublinks" start="766.16" dur="2.53"> Дали ова треба да биде како вештини за нинџа? </text>
<text sub="clublinks" start="768.69" dur="2.408"> Причина не мислам дека ниту еден од нив има обука за нинџа. </text>
<text sub="clublinks" start="779.248" dur="2.087"> - Дали е тоа нинџа, или тоа е, како, балет? </text>
<text sub="clublinks" start="781.335" dur="2.225"> - [Агентот Р] Тоа беше благодатно. - Многу благодатно. </text>
<text sub="clublinks" start="783.56" dur="1.13"> - Во ред, знам што правам. </text>
<text sub="clublinks" start="784.69" dur="1.21"> - Во ред, бебе мечка стаорец, ќе се чувствуваш </text>
<text sub="clublinks" start="785.9" dur="2.603"> малку судрат, но не грижи се, сè е добро. </text>
<text sub="clublinks" start="794.451" dur="0.833"> - Во ред? </text>
<text sub="clublinks" start="795.284" dur="1.236"> - Дали виде колку добро го заштити тоа? </text>
<text sub="clublinks" start="796.52" dur="1.633"> - Беше висока, таму имаше висина. </text>
<text sub="clublinks" start="798.153" dur="2.407"> И тогаш, како, долу. - Беше како, да, бомба. </text>
<text sub="clublinks" start="800.56" dur="1.05"> Потребна ви е заштита ако сакате </text>
<text sub="clublinks" start="801.61" dur="1.46"> бидете нејзината најдобра пријателка, знаете? </text>
<text sub="clublinks" start="803.07" dur="1.42"> - Не, да, дефинитивно. </text>
<text sub="clublinks" start="804.49" dur="1.3"> - Еј, каде е мојот телефон? </text>
<text sub="clublinks" start="805.79" dur="1.935"> Дали го оставив телефонот таму? </text>
<text sub="clublinks" start="813.828" dur="0.833"> - Здраво! </text>
<text sub="clublinks" start="816.6" dur="2.495"> - О, и таа го стори малиот бум, а потоа и качов </text>
<text sub="clublinks" start="819.095" dur="1.041"> кога таа слета, да? </text>
<text sub="clublinks" start="820.136" dur="1.458"> - Да, да, да. - Тоа е добро! </text>
<text sub="clublinks" start="821.594" dur="1.666"> - Знаеш што? Јас сум болен од тоа што сум во оваа Тесла. </text>
<text sub="clublinks" start="823.26" dur="2.071"> Се чувствувам како да треба да кажам </text>
<text sub="clublinks" start="825.331" dur="0.849"> кој ќе ми биде најдобар пријател, </text>
<text sub="clublinks" start="826.18" dur="1.74"> затоа што тоа е мојот најдобар пријател, а Мет е </text>
<text sub="clublinks" start="827.92" dur="1.41"> правејќи го најлошиот предизвик досега, </text>
<text sub="clublinks" start="829.33" dur="1.2"> па ќе излезам таму. </text>
<text sub="clublinks" start="830.53" dur="1.18"> - Добро, тоа беше прекрасно. </text>
<text sub="clublinks" start="831.71" dur="0.833"> Благодарам дами. </text>
<text sub="clublinks" start="832.543" dur="0.907"> - Здраво? </text>
<text sub="clublinks" start="833.45" dur="1.57"> Вие момците заборавив, јас бев во Тесла. </text>
<text sub="clublinks" start="835.02" dur="1.052"> - О, да! - О, да! </text>
<text sub="clublinks" start="836.072" dur="0.833"> - Целосно заборави на тебе. </text>
<text sub="clublinks" start="836.905" dur="1.382"> - Во ред, да, и јас немав телефон, така. </text>
<text sub="clublinks" start="838.287" dur="1.399"> - Ох! - Ох! </text>
<text sub="clublinks" start="839.686" dur="0.833"> - Тоа беше многу забавно. </text>
<text sub="clublinks" start="840.519" dur="3.541"> - Совршен тајминг, ние ќе ги дадеме конечните резултати. </text>
<text sub="clublinks" start="844.06" dur="2.81"> Кој се движи понатаму и кој ќе биде </text>
<text sub="clublinks" start="846.87" dur="2.04"> елиминирани? - Избришани? </text>
<text sub="clublinks" start="848.91" dur="3.217"> - I'mе го откриам ова, во три, два, една. </text>
<text sub="clublinks" start="853.579" dur="1.167"> - Кој! - Кој! </text>
<text sub="clublinks" start="855.667" dur="1.75"> - 13, 13, 10, 13, 13. </text>
<text sub="clublinks" start="859.918" dur="0.833"> Тоа значи дека сте надвор. </text>
<text sub="clublinks" start="860.751" dur="0.875"> - Што? </text>
<text sub="clublinks" start="861.626" dur="0.833"> На неа? </text>
<text sub="clublinks" start="862.459" dur="1.825"> Таа беше залепена на земја! </text>
<text sub="clublinks" start="864.284" dur="5"> Со вашите облини екстремитети насекаде, шлакајќи ангели! </text>
<text sub="clublinks" start="869.367" dur="3.613"> Вие и вашата мечка стаорец никој не го сака! </text>
<text sub="clublinks" start="872.98" dur="1.14"> Вие! </text>
<text sub="clublinks" start="874.12" dur="1.3"> Вие сте кул, победивме. </text>
<text sub="clublinks" start="875.42" dur="0.833"> Ние победивме. </text>
<text sub="clublinks" start="882.77" dur="2.063"> - Се чувствувам како да сум пропуштил многу? </text>
<text sub="clublinks" start="884.833" dur="2.816"> - Не знам што беше тоа. - а? </text>
<text sub="clublinks" start="887.649" dur="1.853"> - Се чувствувам како, еј! </text>
<text sub="clublinks" start="889.502" dur="2.098"> - Таа е сè уште, таа кружи наоколу. </text>
<text sub="clublinks" start="891.6" dur="0.929"> - Врати се! </text>
<text sub="clublinks" start="892.529" dur="3.738"> - Вака изгледате! </text>
<text sub="clublinks" start="896.267" dur="0.833"> - [Ребека] Кој. </text>
<text sub="clublinks" start="897.1" dur="0.833"> - [Агент С] Добијте го облакот за спиење! </text>
<text sub="clublinks" start="897.933" dur="0.833"> - Но, јас kind се допаднав на нејзината коса! </text>
<text sub="clublinks" start="898.766" dur="1.983"> Беше навистина слатко, но таа е луда! </text>
<text sub="clublinks" start="900.749" dur="0.985"> - Таа е луда! - Леле! </text>
<text sub="clublinks" start="901.734" dur="0.833"> - Добро. </text>
<text sub="clublinks" start="902.567" dur="1.989"> - Искрено, таа ме потсети, како црвениот херој. </text>
<text sub="clublinks" start="904.556" dur="1.594"> - Ако не можам да сакам, никој не може. </text>
<text sub="clublinks" start="906.15" dur="2.717"> Сето ова е мое, никој од вас не јаде. </text>
<text sub="clublinks" start="908.867" dur="1.781"> - Доста малку. - Се сеќаваш на тоа? </text>
<text sub="clublinks" start="910.648" dur="2.082"> Бев како, кој. - За време на таа игра датира? </text>
<text sub="clublinks" start="912.73" dur="1.1"> - Момчиња? </text>
<text sub="clublinks" start="913.83" dur="1.62"> Дали водата се истури врз ова или нешто, </text>
<text sub="clublinks" start="915.45" dur="1.9"> да предизвика нешто не е во ред со мојот телефон. </text>