Telefoni i REBECCA është HACKED! subtitles

- Mirësevini në kanalin Matt dhe Rebecca. Ne jemi duke u përgatitur për të bërë trajnime master spiun lojë. - Shpejt. - Si do ta bëjmë atë? Vajzat janë në gjumë. - Po, këta mendohet të jenë miqtë e mi më të mirë, Matt. - Prisni, si do të futen të gjithë në Tesla? - Do të përshtaten. - Oh gosh im, kjo është një ide e keqe. - Në rregull, ata do të zgjohen këtu së shpejti, kështu që ne duhet të krijojmë gjithçka të vendosur për trainim master lojë spiun. Ready? - Prisni, sidoqoftë, ju mendova tashmë zgjodhi mikun tuaj më të mirë. - Dua të them, kam bërë, por më pëlqen kjo ide. Unë kinda dua të shoh se si ata punojnë brenda trainim master lojë spiun, pasi ata janë do të bashkohet përfundimisht në rrjetin master të lojës. - Oh, e vërtetë. - [Camerawoman] Mirë, djema, hajde. - Mirë, unë do të shkoj të marrë të gjitha kone të vendosur për raundin e parë, mirë? - Sfida numër një. - Ju djema, filloni t’i zgjoni. Ne e kemi bërë këtë së shpejti, apo jo? - Po, po. - Dielli do të perëndojë. - Nuk po tërhiqem më njerëz. - Mirë. Ju djema menduat se agjentët dhe Matt po vendosnin një cast për të gjeni shokun tim të ri më të mirë, por, për fat të keq, në vend që të vendosni përzierjen e detektorit të gënjeshtrës, Matt vendosi re gjumë, kështu që të gjitha të miat miqtë e mundshëm më të mirë janë në gjumë tani, dhe ata do të zgjohen. Matt, a jemi gati gati? - [Matt] Po, gati. - Mirë, kështu që ju djema komentoni më poshtë se kush ti mendon se duhet të jesh shoku im më i mirë. Dhe më njoftoni nëse dikush po bën ndonjë gjë të dyshimtë. I zgjuam të gjithë. - Si arritëm këtu? - Pse jemi në park? - Ju djema nuk ju kujtohet? Ne, uh, ecëm dhe të gjithë morëm Slurpees. - Slurpees. - Slurpees. - Po, të gjithë janë si, "Po, le të bëjmë disa trajnime!" Dhe pastaj. - Të kujtohet? - Të kujtohet? - Po. - Ishte koksi i Qershisë. - Oh, shiko? - Koksi i Qershisë. - Po. - Ne gjithashtu ju çuam në Taco Bell, dhe ata na dhanë këtë batanije kështu djemtë mund të merrnin sy gjumë që keni dashur të merrni. - Aq mirë, sy gjumë. - Para se të bënim trajnime. - Matt, mbase duhet ta shpjegosh më së miri shokë çfarë po bëjmë - Gjëja e parë që do të bëjmë është të bëjmë ndani ju djema në ekipe me dy. - A mund të jem me miun, të lutem? - Jo! Jo. - Kjo nuk llogaritet si person. Si, vetëm palë. - Bashko! - Po. - Vendoseni në xhep? - Po! - Gjë tjetër, ne do të ecim nëpër këtë rrugë. Eja, djema. Shpresoj që kjo të funksionojë tani. Duhet të kuptojmë saktësisht se kush është do të jetë miku më i mirë. - Do të fitonim më mirë. - E di. - Ne në fakt marrim Kokën e Qershisë? - Nuk e di, thjesht dua të shkoj në shtëpi. - A keni vërtet një miu atje? - Po, a doni ta shihni? - Në rregull, zonja, për këtë sfidë të parë, ne do të kuptojmë se kush punon më mirë si një ekip. Nëse do të jeni BFF i Rebekës, atëherë do të duhet të punosh së bashku me të vërtet mirë. - Kështu është ajo Rebeka? - Ju nuk i keni thënë akoma? - po? - Jo, unë ... - ?farë? - Unë jam Rebeka. - Po! - Po! - Unë mendoj se ne jemi duke rrahur? - Saktësisht siç kemi planifikuar, kjo zbulon! Nuk punoj fare. - Mirë, kështu që, çfarë do të bëjmë tani është, ne kemi tashmë në ekipe me dy. Ne do të shohim sa mirë ju punoni si ekip, duke tubuar këmbët tuaja së bashku. A jeni djema gati? - Ne do t'ju ndihmojmë. - Po, po, po. - Më duhet të vjedh këtu për një sekondë, mirë? - Mirë, po, si ta dimë kush fiton? - Atje dhe mbrapa. - Mos u shqetëso, do ta shpjegoj. - Mirë! - Mirë, kështu që nuk besoj në të gjitha këto vajza tani. Unë mendoj se disa prej tyre mund të jenë pak të dyshimta. Njëri prej tyre mund të jetë duke punuar për z. X, nuk kemi ide. Na tregoni në seksionin e komenteve poshtë, nëse keni parë ndonjë gjë në videon e Rebekës. Deri këtu, ju mund të shihni se kam një spiun kamera që do të lëkundet. Të tre gjyqtarët, Rebecca, Agent R, dhe Agjenti S do të ulet këtu me shpinën atyre. Telefoni i Rebekës do të jetë këtu. - Sfidat janë kaq rraskapitëse, ata do të vijnë këtu dhe do të kapin ujë, dhe unë e di se njëra prej tyre nuk mund të rezistojë tundimi i marrjes së telefonit të Rebekës. Komentoni poshtë se cili person është i dyshimtë. Gjithashtu, mos harroni të jepni këtë video një bravë lart, pajtohuni, ndizni njoftimet, klikoni të gjitha. Nëse e keni bërë këtë para se të merrnin kasetë kanalesh në këmbët e tyre, komentoni skuadrën e shiritave të kanalit. Le të kthehemi. - Në rregull, ju djema, ne jemi thjesht kanalizime, vetëm pak. - [Gruaja] Vetëm pak. - Ah! - Kjo duket si shumë kasetë kanalesh. - Oh, ju e dini, vetëm e kërkova atë të sigurt. - Por gjithashtu, bëra vetëm një në atë. A është e ftohtë? A është mirë? - Mund të duhen edhe më shumë, nuk e di. - Kush e di? - Unë mendoj se do të jetë mirë. - Unë mendoj se skuadra ime do të fitojë, sepse Kam bërë një punë të shkëlqyeshme me kasetë. - Në rregull, dëgjo, mora aerodinamikën, pozitivitet, kasetë dritë kanalesh. Skuadra ime do ta fitojë këtë. - Në fakt, unë mendoj se skuadra ime do ta fitojë këtë, sepse jo vetëm që kemi dy, ne në fakt kemi tre në këtë ekip. Kemi një miu të ariut! - Le të vendosim të gjithë. - Mirë, ajo që nuk ju thashë është ajo jo vetëm që ju gjykon Rebeka, po kështu është Agjenti R dhe Agjenti S. - Po! - Po, GMI! - GMI! - Ata do të dinë patjetër kush do të jetë shoku im më i mirë. - Pse nuk të tre ju djema kështu që përpara dhe zuri vendin tuaj, mirë? - a? - Mirë! - Tashmë është vendosur, pikërisht këtu. - [Agjenti S] Oh, mirë! - [Agjenti R] E shkëlqyeshme, e shkëlqyeshme! - Në rregull, paratë janë mbi njerëzit jo miu. - Kjo gati u prish! Mirë, unë jam thjesht i lumtur që kam ndryshuar nga shaka nga ajo veshje. Wetshtë e lagur, por nën këtë xhup xhupi, është gjithashtu ende i lagësht. - Kjo është pjesa ime, apo jo? Unë në fakt kam një ndryshim të rrobave atje, nëse keni nevojë për disa. - Çfarë? - Whatfarë, jo, dua të them. - Këtu - Sepse, harro, harro. Nëse keni nevojë për disa, vetëm më njoftoni. - Në rregull, edhe unë do të jem sot refuzimi. Le ta luajmë lojën! Në rregull! Sfidë shumë e thjeshtë! Gjithçka që duhet të bësh është të fillosh atje, pasi ta fryj këtë bilbil, zbres atje, rreth konit tuaj dhe kthehuni. Skuadra e parë mbrapa, fiton. Në shenjat tuaja, vendosuni! - [Agjenti R] Le të shkojmë, Larkin! - Jo! - Eja! - Prit, kam menduar për në shtëpi, duke shkuar për miqtë më të mirë. Pse ka rëndësi kush fitoi? - Nuk e di, është një sfidë. - Po, po, po, nuk ka rëndësi krejtësisht. E vrau! - Në rregull, të gjithë mund të heqin shiritin e kanalit, dhe qëndroni këtu për gjykimin. - [Agjenti R] Fat i mirë. Në rregull, gjyqtarët u hutuan pak me atë, por ne po gjykojmë punën në ekip. Ky është ekipi një, skuadra dy dhe ekipi tre. Unë thjesht do të doja që ju të shkoni përpara dhe shënoni se cili ekip mendoni se kishte punën më të mirë në ekip. - Puna më e mirë në grup? Mirë. - Gjithashtu, komentoni më poshtë se kush mendoni kishte punën më të mirë në ekip. - Le të shkojmë përpara dhe të zbulojmë. Tre! Dy! Një! Zbulojnë! - Ekipi një! - Shih, unë votova për ekipin një, vetëm sepse. - Të gjithë ata! - Jo, por ne jemi të gjithë për të fituar. Ne nuk kemi mend të fitojmë. - Fitimi është gjithçka. - Në fakt, megjithatë, ka më shumë për të miqtë më të mirë sesa vetëm fitimi. - Uh, nah. - Uh - Mirë, ne do të shkojmë përpara dhe do të vendosemi. Ekipi i parë, kundërshton fitoren. Ju djema mund të shkoni të merrni ujin tuaj, nëse dëshironi, së pari tani, ndërsa ne jemi ngritur për sfidën tjetër, mirë? - Po zotëri, kampionë të mëdhenj! Mund t’i shërbeni! - Në rregull, kjo është sfida e prangave. Ju keni 60 sekonda për të shpëtuar, ose tjetër Z. X do të ju jap analiza cerebrale. - Prisni, ai është vërtet, zoti X është këtu? - Po, ai është këtu. - Çfarë? - Mirë? Dhe fillon në tre, dy, një. Go! - Oh, është duke u shtrënguar! Ndoshta kam vegël time spiun në paketën time të fanellës. - Oh, Zot, hajde, BBR, përtyp këtë, të lutem! A je duke fjetur? - E dini çfarë? Këto janë lloj bukuroshi. Po sikur të mos kesh ndërmend këto? A mund t'i mbaj këto? - Mirë! Jo, nuk do ta fitoj këtë. - E dija që kjo do të vijë në dispozicion. Po! Dola! - Ju jeni jashtë! Ajo është në të vërtetë spiun, djema. Unë vetëm gjeta një spiun, kështu që ajo është jashtë. - Çfarë? - Më vjen keq, askush nuk duhet të jetë në gjendje të dalë nga prangat. Kjo eshte e pamundur. - Prisni, ajo doli nga prangat? - Po, kjo ishte vërtet e shpejtë. - Dhe ju keni një çantë spiune. Ju e keni bërë këtë më parë! - Dua të them, ne dalim nga prangat tona gjatë gjithë kohës. - Gjatë gjithë kohës! - Oh, kjo është arsyeja pse Matt nuk ju beson. - Oh, kjo ka kuptim. - Po, kjo është arsyeja pse ai nuk po ju lë të dilni me askënd. - Prisni Çfarë? - E di që keni bërë! - Kjo nuk eshte e drejte! - Nuk ka asnjë mënyrë që ajo do të jetë në gjendje ta bëjë këtë, përveç nëse ajo në të vërtetë kishte trajnime. Ajo është një spiun. - Por a nuk duam sidoqoftë një master spiun lojë? - Jo, ne duam dikë që mund të stërvitemi, jo dikush që tashmë ka trajnime. Kjo do të thotë se nuk mund t'u besojmë atyre, kështu - Ju jeni jashtë. - Uau. - Kjo është sfida më e keqe ndonjëherë. - Ju mendoni se ajo do të ishte e mirë për GMI? Unë do të marr përsipër për kompaninë, dhe ne do të kemi nevojë për rekrutë të rinj. - Kjo eshte e vertete. - apo jo? - Ju mendoni se ajo është beqare? - Në rregull, punë e bukur për sfidën, zonja. Ju bëtë punë vërtet të mirë, vërtet të mirë. Ju jeni akoma këtu. Unë thashë që je jashtë. - Fine, mendoj se jam jashtë. Me mend se do të kem pak ujë. - Ajo me të vërtetë dëshironte të ishte shoqja ime më e mirë. Dua të them, çfarë është në rregull me atë? Ishte mirë derisa ajo u çmend pak. - Po, është e vërtetë. - That'sshtë e vërtetë, është e vërtetë. - youfarë mendoni se Matt ka në dyqan tjetër? - Nuk e di, kjo është më e çuditshmja trainim më i mirë i lojës së miqve master spiun që kam parë ndonjëherë. Zam fam, komentoni më poshtë atë që mendoni Matt duhet të bëjë për të ndihmuar në gjetjen e mikut tim të ri më të mirë. Nuk mendoj se është kështu. - Dua të them, ju jeni ai që tha se mund të keni tashmë kishte zgjedhur dikush, dhe pastaj le ta bëjë këtë, kështu. - Kjo eshte e vertete. - Ndoshta do ta zbuloj pasi ai ta bëjë këtë, por le ta lëmë të ketë momentin e tij. - Mirë. - Uh, Rebeka, eja këtu, eja këtu, eja këtu, eja këtu. - po? - A mund t'i mësoni ata si ta bëjnë lojë vallëzimi i rrjetit master? Spiun hack lartë? - Oh, spiun mashtrim i lartë? Po. - A mund ta bësh atë? Nëse do të jenë shoku juaj më i mirë, ata ndoshta do të jenë në rrjetin master të lojës gjithashtu. - Si, GAMASTE R. - Mirë, e kam marrë këtë. Mund të kërcej me miqtë e mi më të mirë. Ndoshta do të bëjmë një TikTok. - Po, po! - Djema, ejani këtu, ejani këtu, ejani këtu. - Çfarë? - Unë nuk kam asnjë ide se çfarë po bëj atje. - Po, padyshim. - Çfarë do të thuash? - Kjo duket e mrekullueshme. Kjo është vërtet e lezetshme. - po? - Mendova se i kishit planifikuar të gjitha këto? Kjo është arsyeja pse ne i tërheqim ata këtu, dhe ata, kur ata janë duke fjetur, dhe - Po. - Dua të them, e planifikova këtë. - Po, padyshim. - Unë nxora bilbilin. - A e dinë se si të hakojnë? Jo, ju nuk doni pije spiune. - Jo, nuk e dëshiron atë. - Nuk e dua atë. - Fsheh dhe kërko! - Fsheh dhe kërko, gjatë gjithë kohës. - Pse? - Fsheh, dhe kërko. - Oh, oh, mirë. - Artikuj gjatë gjithë kohës, në gjueti misteri dhe sende. - Dhe gjithashtu, si, nëse do të jenë në një situata, ata duhet të dinë si të fshihen. - E drejtë, po sikur të përpiqen të largohen nga zoti X? - Saktësisht. - Dhe nëse nuk mund të fshihen, - Ose mbajnë. - Shihemi me vone. - Shikoj. - Sa më gjatë, djema? Unë mendoj se kemi marrë këtë valle. - Oh, e ke? - Oh po, po, po. - GAMEMASTERT - Hej, kush do të ulet? A doni djemtë të uleni? - Uh, do të jemi njerëz të këqij. - Na jep një bravo tani, nëse mendoni se kjo është një ide e mirë. Do të fshihemi dhe do të kërkojmë në këtë park tani. - apo jo? - Gjithashtu, ne nuk mund ta bëjmë Rebecca të dijë se çfarë po ndodh, kështu që mbase e futim në Tesla, mirë? - Ckemi djema! - Po, po, po. - Oh, po - Keni të drejtë, keni të drejtë, keni të drejtë. Pra, në të vërtetë ne kemi planifikuar këtë gjë tjetër. - Si një surprizë! - Ne duam që ju të shkoni në Tesla. - mua? - Po, ju jeni jashtë! Ju jeni jashtë! - Oh! - Ju nuk mund të jeni shoku juaj më i mirë! Dil jashtë! - Po, mësuam se në të fundit, ishe në maskim. - Mirë, por a mundemi të paktën t'i kemi po vallëzon vërtet shpejt? - GAMEMASTERGMA Çfarë? - Kjo është vetëm një pjesë. - Mirë, mirë, shkoni në makinë! - Fsheh në Tesla! - Zam Fam, nuk mund të besoj se janë duke më bërë të qëndroj brenda Tesla ndërsa ata përpiqen të gjejnë mikun tim të ri më të mirë. Ndjehem sikur Matt nuk ka ide se çfarë po bën tani. - Pra, po eliminojmë ndokush në këtë raund? - Jo? - Une nuk e di? - Si punon? - Ne i gjejmë, ato janë eleminuar, apo jo? - Kjo duket, si, super e lehtë. Unë mund të gjeja ndonjë në këtë park. - Po, dua të them, është shumë e sigurt. Unë jam këtu shumë, kështu. - Si, vrapimi? - Po, po. - Sidoqoftë, mirë. - A keni qenë në këtë park? - Sigurisht që kam qenë në këtë park. Unë kam qenë në shumë parqe. Unë kam, si, dollapin tim atje, por, në rregull. - Rrjeti master, tre, dy, një, lojë. - Tre, dy, një, master lojë. - GMI! - GMI! - Eja! Në rregull, kështu që ne do të luajmë një lojë zbavitëse të fshehjes dhe të kërkimit. Siç e dini djemtë, do të keni strategji, apo jo? - Strategjia ime është të fshihem nën një kon. - Për të qenë i sinqertë, nuk kam ndonjë plan. E tëra që di është se fëmija im, BBR, ka nevojë për pushim. - Do të fshihem në një pemë, atje. Thjesht ngjiteni në njërën nga degët dhe rrini vërtet të qetë. - Do të fshihem në të njëjtën pemë. Shpresojmë se më gjejnë të dytët. - Çfarë? - Kështu që unë do të fshihem pas asaj pallto të varur atje. Unë mendoj se do të jetë vendi i përsosur. - Kjo do të jetë një kapak 10 sekondë dhe do të kërkojë sfidë. Ju duhet të shkoni sipër në pemë, mendoj. - Çfarë? - Ata janë tashmë, pema? - Duhet të shkosh në pemë. - Shkoni në pemë? - Po! - Në rregull. - Në rregull. - A kemi snacks në pemë? - Nuk ka snacks në pemë! - Çfarë? - Në rregull, 10 sekondat fillojnë tani. - Prisni, a po luajnë të fshehur dhe të kërkojnë? Si mendohet të kuptojnë një mik më të mirë per mua, duke luajtur fshehur dhe kerkoni? Kjo është gjëja më e çuditshme ndonjëherë! Zam Fam, një vajzë thjesht ka kone në kokë, dhe një tjetër është thjesht ulur atje. Si, kjo nuk është e fshehur dhe të kërkosh fare! - Pesë. - Pesë. - Katër. - Katër. - Tre. - Tre. - Dy. - Dy. - Një. - Një. - Shko! - Shko! - Nuk shoh njeri. Zam Fam, nëse shihni dikë, më njoftoni! - Mirë. Mirë, trajnim GMI. Prisni, ka këmbë me një xhaketë. Ky është padyshim dikush. Të gjeta! Ju jeni jashtë! Ju jeni jashtë! Atje! - Oh, atje! Makinë, GMI! - Kjo është vetëm një kon. - Whatfarë jam i sigurt? - Oh gosh im, mirë, dëgjo, mendova se ishte ariu. Actuallyshtë në të vërtetë një person. Ju jeni gjetur! - Ju as nuk jeni fshehur. - Ai ka nevojë për një sy gjumë. Ai duhet të pushojë. - Po, por kjo nuk është pjesë e sfidës. - Agjenti S, sa keni gjetur? - Prisni, ju gjeta! - Kthehu! - Hej! - Të gjithë janë gjetur! - Po! - Po! - GMI! - GMI! - GMI! - Ata mashtruan, apo jo? - Pikat tona të fshehura ishin aq të mira. - Ju djemtë ishin vërtet të mirë. - Epo, ju pashë duke u fshehur. Kjo ishte perfekte. - Oh zot, faleminderit! - Dhe pastaj u bëra një tez me bar. - Në rregull, kjo ishte fshehtësia dhe kërkimi i sfidës. Punë e mahnitshme, fshi ekstrem dhe kërko. Kjo ishte një lojë ku askush nuk shënoi asnjë pikë, askush nuk humbi asnjë pikë, asnjë pikë nuk u transferua. - Unë kam për të shkuar për të marrë një pije për miu, në rregull? - Oh pse? - Ai është i etur! - [Spiunë Mashkull] Në ujë? - Djema, unë e di se çfarë po bëjmë për sfidën tjetër. - Oh, ti? - Po, çfarë? - Sfida e fundit, trainimi i mbretit të betejës. Do të shohim se kush ka lëvizjet më të mira të ninja. - Oh Zoti im. - Katër fitore më të mira? - Mirë, më mirë, po Bëni të gjitha në lëvizje të ngadaltë. Gjithçka është më mirë në lëvizje të ngadaltë! - Po, ooh. Shtë më e freskët! - Ju djema gati? - Po! - Mirë, le ta bëjmë! - Koha e trajnimit të royale betejës! Do të shohim se kush ka lëvizjet më të mira të ninja. Vë bast se nuk më ke parë duke ardhur, shkak ishte aq e shkëlqyeshme dhe vërtet e lëmuar. Unë i thashë shkëlqyeshëm! Ke djem ndonjehere bere dicka te tille Ose si, goditje kërcimi? - Po. - Po. - Mirë, do të shohim kush e ka më të mirën. A jeni gati për këtë? - Mirë, le ta bëjmë këtë! Betejë mbretërore! - Në rregull, kështu që e keni gati kartën tuaj të rezultateve? Për shkak se ne do t'i shënojmë ata në bazë të- - Mirë, djema! - Kush! - Çfarë po bën? Mendova se ishit pak atje! - Po, ne do ta gjykojmë këtë në tre mënyra të ndryshme. Shpejtësia, lartësia dhe shkathtësia. - Mirë. - Mirë, a jeni gati? - Në rregull, gati? - E bukur, e bukur, padyshim ca ajër atje. - Po, po, ishte mirë. - Whatfarë po mendoj, Do ta bëj këtë. - amfarë do të bëj, a? - Oh! - Mirë! - Interesante. - Po, interesante. - Ju e dini, patjetër mund të trokas dikush. - Po, si, mbase ishte ashtu, gjithë gjëja e saj është si, do të jem poshtë dhe kap këmbën dhe ju e dini se si disa- - [Agjenti S] Oh, po, mirë, mirë. Do ta shënoj atë, do ta shënoj atë. - Duket sikur po bëjnë lëvizje të karatesë? A mendohet se kjo do të jetë si aftësi ninja? Shkak Unë nuk mendoj se ndonjë prej tyre ka trajnim ninja. - A është ajo ninja, apo është, si, baleti? - [Agjenti R] Kjo ishte e këndshme. - Shumë i këndshëm. - Mirë, unë e di se çfarë po bëj. - Mirë, Baby Bear Rat, do të ndjeheni mirë pak përplasje, por mos u shqetëso, gjithçka është në rregull. - Në rregull? - E pe sa mirë e mbrojti atë? - Ishte e lartë, atje kishte lartësi. Dhe pastaj, si, poshtë. - Ishte si, po, bom. Keni nevojë për mbrojtje nëse do të merrni të jetë shoqja e saj më e mirë, e dini? - E drejtë, po, patjetër. - Hej, ku është telefoni im? E lashë telefonin tim atje? - Përshëndetje! - Oh, dhe ajo e bëri boopin e vogël, dhe pastaj një kachow kur ajo zbarkoi, po? - Po, po, po. - Kjo eshte e mire! - E dini çfarë? Jam i sëmurë që jam në këtë Tesla. Ndjehem sikur duhet të them një fjalë brenda kush do të jetë shoku im më i mirë, sepse është shoku im më i mirë, dhe Matt është duke bërë sfidën më të keqe ndonjëherë, kështu që do të dal atje. - Në rregull, kjo ishte e mrekullueshme. Faleminderit zonja. - Përshëndetje? Ju djema harruat, unë isha në Tesla. - Oh, po! - Oh, po! - Krejtësisht harroi për ty. - Mirë, po, dhe unë nuk e kisha telefonin tim, kështu. - Oh! - Oh! - Ishte shumë argëtim. - Koha perfekte, ne jemi gati të japim rezultatet përfundimtare. Kush po ecën dhe kush do të jetë eliminuar? - Zhduke? - Do ta zbuloj këtë, në tre, dy, një. - Kush! - Kush! - 13, 13, 10, 13, 13. Kjo do të thotë që ju jeni jashtë. - Çfarë? Asaj? Ajo ishte ngjitur në tokë! Me gjymtyrët e tua të këqija kudo, duke vrarë engjëj! Ju dhe miu juaj i ariut askush nuk i pëlqen! Ju! Ju jeni mirë, fituam. Ne fituam. - Ndjehem sikur më ka munguar shumë? - Nuk e di se çfarë ishte. - oh? - Ndihem si, hej! - Ajo është akoma, ajo po qarkullon akoma. - Kthehu! - Kjo është ajo që ju duket! - [Rebeka] Whoa. - [Agjenti S] Merrni renë e gjumit! - Por mua më pëlqejnë flokët e saj! Ishte vërtet e lezetshme, por ajo është çmendur! - Ajo eshte e cmendur! - Uau! - Mirë. - Sinqerisht, ajo më kujtoi, si heroi i kuq. - Nëse nuk mund të dua, asnjë prej jush nuk mund. E gjithë kjo është e imja, askush nga ju nuk po ha. - Mori pak. - Ju kujtohet kjo? Unë isha si, kush. - Gjatë asaj loje takimi? - Djema? A ka derdhur uji në këtë apo diçka, të shkaktojë diçka të gabuar në telefonin tim.

Telefoni i REBECCA është HACKED!

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0.13" dur="1.28"> - Mirësevini në kanalin Matt dhe Rebecca. </text>
<text sub="clublinks" start="1.41" dur="2.14"> Ne jemi duke u përgatitur për të bërë trajnime master spiun lojë. </text>
<text sub="clublinks" start="3.55" dur="1.876"> - Shpejt. - Si do ta bëjmë atë? </text>
<text sub="clublinks" start="5.426" dur="0.833"> Vajzat janë në gjumë. </text>
<text sub="clublinks" start="6.259" dur="1.211"> - Po, këta mendohet të jenë miqtë e mi më të mirë, Matt. </text>
<text sub="clublinks" start="7.47" dur="1.713"> - Prisni, si do të futen të gjithë në Tesla? </text>
<text sub="clublinks" start="9.183" dur="0.833"> - Do të përshtaten. </text>
<text sub="clublinks" start="10.016" dur="2.267"> - Oh gosh im, kjo është një ide e keqe. </text>
<text sub="clublinks" start="15.92" dur="1.27"> - Në rregull, ata do të zgjohen këtu së shpejti, </text>
<text sub="clublinks" start="17.19" dur="1.43"> kështu që ne duhet të krijojmë gjithçka të vendosur për </text>
<text sub="clublinks" start="18.62" dur="0.85"> trainim master lojë spiun. </text>
<text sub="clublinks" start="19.47" dur="1.053"> Ready? </text>
<text sub="clublinks" start="20.523" dur="0.833"> - Prisni, sidoqoftë, ju mendova tashmë </text>
<text sub="clublinks" start="21.356" dur="0.833"> zgjodhi mikun tuaj më të mirë. </text>
<text sub="clublinks" start="22.189" dur="1.721"> - Dua të them, kam bërë, por më pëlqen kjo ide. </text>
<text sub="clublinks" start="23.91" dur="1.36"> Unë kinda dua të shoh se si ata punojnë brenda </text>
<text sub="clublinks" start="25.27" dur="1.33"> trainim master lojë spiun, pasi ata janë </text>
<text sub="clublinks" start="26.6" dur="1.58"> do të bashkohet përfundimisht në rrjetin master të lojës. </text>
<text sub="clublinks" start="28.18" dur="1.072"> - Oh, e vërtetë. </text>
<text sub="clublinks" start="29.252" dur="0.833"> - [Camerawoman] Mirë, djema, hajde. </text>
<text sub="clublinks" start="30.085" dur="0.833"> - Mirë, unë do të shkoj të marrë të gjitha kone </text>
<text sub="clublinks" start="30.918" dur="1.666"> të vendosur për raundin e parë, mirë? - Sfida numër një. </text>
<text sub="clublinks" start="32.584" dur="0.833"> - Ju djema, filloni t’i zgjoni. </text>
<text sub="clublinks" start="33.417" dur="1.357"> Ne e kemi bërë këtë së shpejti, apo jo? - Po, po. </text>
<text sub="clublinks" start="34.774" dur="1.036"> - Dielli do të perëndojë. </text>
<text sub="clublinks" start="35.81" dur="1.03"> - Nuk po tërhiqem më njerëz. </text>
<text sub="clublinks" start="36.84" dur="1.41"> - Mirë. Ju djema menduat se agjentët </text>
<text sub="clublinks" start="38.25" dur="1.68"> dhe Matt po vendosnin një cast për të </text>
<text sub="clublinks" start="39.93" dur="2.87"> gjeni shokun tim të ri më të mirë, por, për fat të keq, </text>
<text sub="clublinks" start="42.8" dur="1.62"> në vend që të vendosni përzierjen e detektorit të gënjeshtrës, </text>
<text sub="clublinks" start="44.42" dur="1.81"> Matt vendosi re gjumë, kështu që të gjitha të miat </text>
<text sub="clublinks" start="46.23" dur="2.22"> miqtë e mundshëm më të mirë janë në gjumë tani, </text>
<text sub="clublinks" start="48.45" dur="1.15"> dhe ata do të zgjohen. </text>
<text sub="clublinks" start="49.6" dur="1.286"> Matt, a jemi gati gati? </text>
<text sub="clublinks" start="50.886" dur="0.833"> - [Matt] Po, gati. </text>
<text sub="clublinks" start="51.719" dur="1.741"> - Mirë, kështu që ju djema komentoni më poshtë se kush </text>
<text sub="clublinks" start="53.46" dur="1.65"> ti mendon se duhet të jesh shoku im më i mirë. </text>
<text sub="clublinks" start="55.11" dur="3.009"> Dhe më njoftoni nëse dikush po bën ndonjë gjë të dyshimtë. </text>
<text sub="clublinks" start="58.119" dur="1.864"> I zgjuam të gjithë. </text>
<text sub="clublinks" start="59.983" dur="2.009"> - Si arritëm këtu? - Pse jemi në park? </text>
<text sub="clublinks" start="61.992" dur="1.118"> - Ju djema nuk ju kujtohet? </text>
<text sub="clublinks" start="63.11" dur="2.403"> Ne, uh, ecëm dhe të gjithë morëm Slurpees. </text>
<text sub="clublinks" start="65.513" dur="1.209"> - Slurpees. - Slurpees. </text>
<text sub="clublinks" start="66.722" dur="2.19"> - Po, të gjithë janë si, "Po, le të bëjmë disa trajnime!" </text>
<text sub="clublinks" start="68.912" dur="0.833"> Dhe pastaj. </text>
<text sub="clublinks" start="69.745" dur="0.833"> - Të kujtohet? </text>
<text sub="clublinks" start="70.578" dur="0.833"> - Të kujtohet? </text>
<text sub="clublinks" start="71.411" dur="0.833"> - Po. </text>
<text sub="clublinks" start="72.244" dur="0.833"> - Ishte koksi i Qershisë. </text>
<text sub="clublinks" start="73.077" dur="1.04"> - Oh, shiko? </text>
<text sub="clublinks" start="74.117" dur="0.863"> - Koksi i Qershisë. - Po. </text>
<text sub="clublinks" start="74.98" dur="1.14"> - Ne gjithashtu ju çuam në Taco Bell, </text>
<text sub="clublinks" start="76.12" dur="1.383"> dhe ata na dhanë këtë batanije kështu </text>
<text sub="clublinks" start="77.503" dur="1.707"> djemtë mund të merrnin sy gjumë që keni dashur të merrni. </text>
<text sub="clublinks" start="79.21" dur="0.833"> - Aq mirë, sy gjumë. </text>
<text sub="clublinks" start="80.043" dur="0.833"> - Para se të bënim trajnime. </text>
<text sub="clublinks" start="80.876" dur="1.374"> - Matt, mbase duhet ta shpjegosh më së miri </text>
<text sub="clublinks" start="82.25" dur="1.39"> shokë çfarë po bëjmë </text>
<text sub="clublinks" start="83.64" dur="1.09"> - Gjëja e parë që do të bëjmë është të bëjmë </text>
<text sub="clublinks" start="84.73" dur="1.6"> ndani ju djema në ekipe me dy. </text>
<text sub="clublinks" start="86.33" dur="1.24"> - A mund të jem me miun, të lutem? </text>
<text sub="clublinks" start="87.57" dur="1.062"> - Jo! Jo. </text>
<text sub="clublinks" start="88.632" dur="1.598"> - Kjo nuk llogaritet si person. </text>
<text sub="clublinks" start="90.23" dur="1.288"> Si, vetëm palë. </text>
<text sub="clublinks" start="91.518" dur="0.833"> - Bashko! </text>
<text sub="clublinks" start="92.351" dur="1.117"> - Po. - Vendoseni në xhep? </text>
<text sub="clublinks" start="93.468" dur="0.833"> - Po! </text>
<text sub="clublinks" start="94.301" dur="0.833"> - Gjë tjetër, ne do të ecim nëpër këtë rrugë. </text>
<text sub="clublinks" start="95.134" dur="1.666"> Eja, djema. Shpresoj që kjo të funksionojë tani. </text>
<text sub="clublinks" start="96.8" dur="0.833"> Duhet të kuptojmë saktësisht se kush është </text>
<text sub="clublinks" start="97.633" dur="1.666"> do të jetë miku më i mirë. - Do të fitonim më mirë. </text>
<text sub="clublinks" start="99.299" dur="0.833"> - E di. </text>
<text sub="clublinks" start="100.132" dur="1.088"> - Ne në fakt marrim Kokën e Qershisë? </text>
<text sub="clublinks" start="101.22" dur="0.833"> - Nuk e di, thjesht dua të shkoj në shtëpi. </text>
<text sub="clublinks" start="102.053" dur="1.807"> - A keni vërtet një miu atje? </text>
<text sub="clublinks" start="103.86" dur="1.18"> - Po, a doni ta shihni? </text>
<text sub="clublinks" start="105.04" dur="1.88"> - Në rregull, zonja, për këtë sfidë të parë, </text>
<text sub="clublinks" start="106.92" dur="2.09"> ne do të kuptojmë se kush punon më mirë si një ekip. </text>
<text sub="clublinks" start="109.01" dur="1.73"> Nëse do të jeni BFF i Rebekës, </text>
<text sub="clublinks" start="110.74" dur="0.833"> atëherë do të duhet të punosh </text>
<text sub="clublinks" start="111.573" dur="1.157"> së bashku me të vërtet mirë. </text>
<text sub="clublinks" start="112.73" dur="1.05"> - Kështu është ajo Rebeka? </text>
<text sub="clublinks" start="114.7" dur="0.874"> - Ju nuk i keni thënë akoma? - po? </text>
<text sub="clublinks" start="115.574" dur="0.876"> - Jo, unë ... - ?farë? </text>
<text sub="clublinks" start="116.45" dur="1.375"> - Unë jam Rebeka. </text>
<text sub="clublinks" start="117.825" dur="1.329"> - Po! - Po! </text>
<text sub="clublinks" start="119.154" dur="1.211"> - Unë mendoj se ne jemi duke rrahur? </text>
<text sub="clublinks" start="120.365" dur="2.038"> - Saktësisht siç kemi planifikuar, kjo zbulon! </text>
<text sub="clublinks" start="122.403" dur="1.257"> Nuk punoj fare. </text>
<text sub="clublinks" start="123.66" dur="1.54"> - Mirë, kështu që, çfarë do të bëjmë tani </text>
<text sub="clublinks" start="125.2" dur="1.84"> është, ne kemi tashmë në ekipe me dy. </text>
<text sub="clublinks" start="127.04" dur="1.78"> Ne do të shohim sa mirë ju punoni si ekip, </text>
<text sub="clublinks" start="128.82" dur="2.02"> duke tubuar këmbët tuaja së bashku. </text>
<text sub="clublinks" start="130.84" dur="0.833"> A jeni djema gati? </text>
<text sub="clublinks" start="131.673" dur="0.833"> - Ne do t'ju ndihmojmë. - Po, po, po. </text>
<text sub="clublinks" start="132.506" dur="1.294"> - Më duhet të vjedh këtu për një sekondë, mirë? </text>
<text sub="clublinks" start="133.8" dur="2.722"> - Mirë, po, si ta dimë kush fiton? </text>
<text sub="clublinks" start="136.522" dur="0.833"> - Atje dhe mbrapa. </text>
<text sub="clublinks" start="137.355" dur="0.833"> - Mos u shqetëso, do ta shpjegoj. </text>
<text sub="clublinks" start="138.188" dur="0.833"> - Mirë! </text>
<text sub="clublinks" start="139.021" dur="0.833"> - Mirë, kështu që nuk besoj në të gjitha këto vajza tani. </text>
<text sub="clublinks" start="139.854" dur="1.616"> Unë mendoj se disa prej tyre mund të jenë pak të dyshimta. </text>
<text sub="clublinks" start="141.47" dur="1.43"> Njëri prej tyre mund të jetë duke punuar për z. X, </text>
<text sub="clublinks" start="142.9" dur="0.86"> nuk kemi ide. </text>
<text sub="clublinks" start="143.76" dur="1.4"> Na tregoni në seksionin e komenteve poshtë, </text>
<text sub="clublinks" start="145.16" dur="1.51"> nëse keni parë ndonjë gjë në videon e Rebekës. </text>
<text sub="clublinks" start="146.67" dur="1.94"> Deri këtu, ju mund të shihni se kam një spiun </text>
<text sub="clublinks" start="148.61" dur="0.92"> kamera që do të lëkundet. </text>
<text sub="clublinks" start="149.53" dur="2.87"> Të tre gjyqtarët, Rebecca, Agent R, </text>
<text sub="clublinks" start="152.4" dur="1.35"> dhe Agjenti S do të ulet këtu </text>
<text sub="clublinks" start="153.75" dur="0.88"> me shpinën atyre. </text>
<text sub="clublinks" start="154.63" dur="1.814"> Telefoni i Rebekës do të jetë këtu. </text>
<text sub="clublinks" start="156.444" dur="1.306"> - Sfidat janë kaq rraskapitëse, </text>
<text sub="clublinks" start="157.75" dur="1.19"> ata do të vijnë këtu dhe do të kapin ujë, </text>
<text sub="clublinks" start="158.94" dur="2.54"> dhe unë e di se njëra prej tyre nuk mund të rezistojë </text>
<text sub="clublinks" start="161.48" dur="1.97"> tundimi i marrjes së telefonit të Rebekës. </text>
<text sub="clublinks" start="163.45" dur="2.2"> Komentoni poshtë se cili person është i dyshimtë. </text>
<text sub="clublinks" start="165.65" dur="1.23"> Gjithashtu, mos harroni të jepni këtë video </text>
<text sub="clublinks" start="166.88" dur="2.72"> një bravë lart, pajtohuni, ndizni njoftimet, klikoni të gjitha. </text>
<text sub="clublinks" start="169.6" dur="1.41"> Nëse e keni bërë këtë para se të merrnin kasetë kanalesh </text>
<text sub="clublinks" start="171.01" dur="2.13"> në këmbët e tyre, komentoni skuadrën e shiritave të kanalit. </text>
<text sub="clublinks" start="173.14" dur="0.833"> Le të kthehemi. </text>
<text sub="clublinks" start="173.973" dur="2.267"> - Në rregull, ju djema, ne jemi thjesht kanalizime, </text>
<text sub="clublinks" start="176.24" dur="0.833"> vetëm pak. </text>
<text sub="clublinks" start="177.073" dur="0.972"> - [Gruaja] Vetëm pak. </text>
<text sub="clublinks" start="178.045" dur="0.833"> - Ah! </text>
<text sub="clublinks" start="178.878" dur="0.833"> - Kjo duket si shumë kasetë kanalesh. </text>
<text sub="clublinks" start="179.711" dur="2.129"> - Oh, ju e dini, vetëm e kërkova atë të sigurt. </text>
<text sub="clublinks" start="181.84" dur="1.554"> - Por gjithashtu, bëra vetëm një në atë. </text>
<text sub="clublinks" start="183.394" dur="0.833"> A është e ftohtë? </text>
<text sub="clublinks" start="184.227" dur="0.833"> A është mirë? </text>
<text sub="clublinks" start="185.06" dur="0.943"> - Mund të duhen edhe më shumë, nuk e di. </text>
<text sub="clublinks" start="186.003" dur="0.833"> - Kush e di? </text>
<text sub="clublinks" start="186.836" dur="0.893"> - Unë mendoj se do të jetë mirë. </text>
<text sub="clublinks" start="187.729" dur="1.498"> - Unë mendoj se skuadra ime do të fitojë, sepse </text>
<text sub="clublinks" start="189.227" dur="1.723"> Kam bërë një punë të shkëlqyeshme me kasetë. </text>
<text sub="clublinks" start="190.95" dur="2.08"> - Në rregull, dëgjo, mora aerodinamikën, </text>
<text sub="clublinks" start="193.03" dur="2.64"> pozitivitet, kasetë dritë kanalesh. Skuadra ime do ta fitojë këtë. </text>
<text sub="clublinks" start="195.67" dur="2.68"> - Në fakt, unë mendoj se skuadra ime do ta fitojë këtë, </text>
<text sub="clublinks" start="198.35" dur="1.46"> sepse jo vetëm që kemi dy, </text>
<text sub="clublinks" start="199.81" dur="2.27"> ne në fakt kemi tre në këtë ekip. </text>
<text sub="clublinks" start="202.08" dur="1.64"> Kemi një miu të ariut! </text>
<text sub="clublinks" start="203.72" dur="2.067"> - Le të vendosim të gjithë. </text>
<text sub="clublinks" start="205.787" dur="0.863"> - Mirë, ajo që nuk ju thashë është ajo </text>
<text sub="clublinks" start="206.65" dur="1.86"> jo vetëm që ju gjykon Rebeka, </text>
<text sub="clublinks" start="208.51" dur="2.122"> po kështu është Agjenti R dhe Agjenti S. </text>
<text sub="clublinks" start="210.632" dur="1.529"> - Po! - Po, GMI! </text>
<text sub="clublinks" start="212.161" dur="0.833"> - GMI! </text>
<text sub="clublinks" start="212.994" dur="1.256"> - Ata do të dinë patjetër </text>
<text sub="clublinks" start="214.25" dur="1.499"> kush do të jetë shoku im më i mirë. </text>
<text sub="clublinks" start="215.749" dur="0.833"> - Pse nuk të tre ju djema </text>
<text sub="clublinks" start="216.582" dur="1.535"> kështu që përpara dhe zuri vendin tuaj, mirë? </text>
<text sub="clublinks" start="218.117" dur="0.833"> - a? - Mirë! </text>
<text sub="clublinks" start="218.95" dur="0.833"> - Tashmë është vendosur, pikërisht këtu. </text>
<text sub="clublinks" start="219.783" dur="1.37"> - [Agjenti S] Oh, mirë! - [Agjenti R] E shkëlqyeshme, e shkëlqyeshme! </text>
<text sub="clublinks" start="221.153" dur="1.804"> - Në rregull, paratë janë mbi njerëzit jo miu. </text>
<text sub="clublinks" start="222.957" dur="0.893"> - Kjo gati u prish! </text>
<text sub="clublinks" start="223.85" dur="2.03"> Mirë, unë jam thjesht i lumtur që kam ndryshuar nga </text>
<text sub="clublinks" start="225.88" dur="1.2"> shaka nga ajo veshje. </text>
<text sub="clublinks" start="227.08" dur="1.83"> Wetshtë e lagur, por nën këtë xhup xhupi, </text>
<text sub="clublinks" start="228.91" dur="2.073"> është gjithashtu ende i lagësht. - Kjo është pjesa ime, apo jo? </text>
<text sub="clublinks" start="230.983" dur="0.947"> Unë në fakt kam një ndryshim të rrobave </text>
<text sub="clublinks" start="231.93" dur="0.833"> atje, nëse keni nevojë për disa. - Çfarë? </text>
<text sub="clublinks" start="232.763" dur="2.087"> - Whatfarë, jo, dua të them. - Këtu </text>
<text sub="clublinks" start="234.85" dur="0.91"> - Sepse, harro, harro. </text>
<text sub="clublinks" start="235.76" dur="1.45"> Nëse keni nevojë për disa, vetëm më njoftoni. </text>
<text sub="clublinks" start="237.21" dur="2.03"> - Në rregull, edhe unë do të jem sot refuzimi. </text>
<text sub="clublinks" start="239.24" dur="1.26"> Le ta luajmë lojën! </text>
<text sub="clublinks" start="240.5" dur="0.833"> Në rregull! </text>
<text sub="clublinks" start="241.333" dur="0.833"> Sfidë shumë e thjeshtë! </text>
<text sub="clublinks" start="242.166" dur="1.354"> Gjithçka që duhet të bësh është të fillosh atje, </text>
<text sub="clublinks" start="243.52" dur="1.73"> pasi ta fryj këtë bilbil, zbres atje, </text>
<text sub="clublinks" start="245.25" dur="1.2"> rreth konit tuaj dhe kthehuni. </text>
<text sub="clublinks" start="246.45" dur="1.38"> Skuadra e parë mbrapa, fiton. </text>
<text sub="clublinks" start="247.83" dur="1.393"> Në shenjat tuaja, vendosuni! </text>
<text sub="clublinks" start="250.658" dur="1.238"> - [Agjenti R] Le të shkojmë, Larkin! </text>
<text sub="clublinks" start="257.366" dur="0.833"> - Jo! - Eja! </text>
<text sub="clublinks" start="258.199" dur="2.481"> - Prit, kam menduar për në shtëpi, duke shkuar për miqtë më të mirë. </text>
<text sub="clublinks" start="260.68" dur="1.06"> Pse ka rëndësi kush fitoi? </text>
<text sub="clublinks" start="261.74" dur="0.98"> - Nuk e di, është një sfidë. </text>
<text sub="clublinks" start="262.72" dur="1.689"> - Po, po, po, nuk ka rëndësi krejtësisht. </text>
<text sub="clublinks" start="264.409" dur="0.848"> E vrau! </text>
<text sub="clublinks" start="265.257" dur="1.593"> - Në rregull, të gjithë mund të heqin shiritin e kanalit, </text>
<text sub="clublinks" start="266.85" dur="1.73"> dhe qëndroni këtu për gjykimin. </text>
<text sub="clublinks" start="268.58" dur="0.833"> - [Agjenti R] Fat i mirë. </text>
<text sub="clublinks" start="270.56" dur="2"> Në rregull, gjyqtarët u hutuan pak me atë, </text>
<text sub="clublinks" start="272.56" dur="1.15"> por ne po gjykojmë punën në ekip. </text>
<text sub="clublinks" start="273.71" dur="1.78"> Ky është ekipi një, skuadra dy dhe ekipi tre. </text>
<text sub="clublinks" start="275.49" dur="1.59"> Unë thjesht do të doja që ju të shkoni përpara dhe </text>
<text sub="clublinks" start="277.08" dur="2.06"> shënoni se cili ekip mendoni se kishte punën më të mirë në ekip. </text>
<text sub="clublinks" start="279.14" dur="1.24"> - Puna më e mirë në grup? Mirë. </text>
<text sub="clublinks" start="280.38" dur="1.51"> - Gjithashtu, komentoni më poshtë se kush mendoni </text>
<text sub="clublinks" start="281.89" dur="1.79"> kishte punën më të mirë në ekip. - Le të shkojmë përpara dhe të zbulojmë. </text>
<text sub="clublinks" start="283.68" dur="1.363"> Tre! </text>
<text sub="clublinks" start="285.043" dur="0.833"> Dy! </text>
<text sub="clublinks" start="285.876" dur="0.833"> Një! </text>
<text sub="clublinks" start="286.709" dur="0.833"> Zbulojnë! </text>
<text sub="clublinks" start="287.542" dur="1.666"> - Ekipi një! - Shih, unë votova për ekipin një, </text>
<text sub="clublinks" start="289.208" dur="1.782"> vetëm sepse. - Të gjithë ata! </text>
<text sub="clublinks" start="290.99" dur="1.524"> - Jo, por ne jemi të gjithë për të fituar. </text>
<text sub="clublinks" start="292.514" dur="1.931"> Ne nuk kemi mend të fitojmë. - Fitimi është gjithçka. </text>
<text sub="clublinks" start="295.9" dur="1.72"> - Në fakt, megjithatë, ka më shumë për të </text>
<text sub="clublinks" start="297.62" dur="1.77"> miqtë më të mirë sesa vetëm fitimi. </text>
<text sub="clublinks" start="299.39" dur="1.47"> - Uh, nah. - Uh </text>
<text sub="clublinks" start="300.86" dur="1.58"> - Mirë, ne do të shkojmë përpara dhe do të vendosemi. </text>
<text sub="clublinks" start="302.44" dur="1.76"> Ekipi i parë, kundërshton fitoren. </text>
<text sub="clublinks" start="304.2" dur="1.35"> Ju djema mund të shkoni të merrni ujin tuaj, nëse dëshironi, </text>
<text sub="clublinks" start="305.55" dur="1.69"> së pari tani, ndërsa ne jemi ngritur </text>
<text sub="clublinks" start="307.24" dur="1.587"> për sfidën tjetër, mirë? </text>
<text sub="clublinks" start="308.827" dur="1.143"> - Po zotëri, kampionë të mëdhenj! </text>
<text sub="clublinks" start="309.97" dur="0.881"> Mund t’i shërbeni! </text>
<text sub="clublinks" start="325.127" dur="1.413"> - Në rregull, kjo është sfida e prangave. </text>
<text sub="clublinks" start="326.54" dur="2.32"> Ju keni 60 sekonda për të shpëtuar, ose tjetër </text>
<text sub="clublinks" start="328.86" dur="2.06"> Z. X do të ju jap analiza cerebrale. </text>
<text sub="clublinks" start="330.92" dur="1.26"> - Prisni, ai është vërtet, zoti X është këtu? </text>
<text sub="clublinks" start="332.18" dur="0.972"> - Po, ai është këtu. </text>
<text sub="clublinks" start="333.152" dur="0.833"> - Çfarë? - Mirë? </text>
<text sub="clublinks" start="333.985" dur="1.48"> Dhe fillon në tre, dy, një. </text>
<text sub="clublinks" start="335.465" dur="0.833"> Go! </text>
<text sub="clublinks" start="338.82" dur="1.29"> - Oh, është duke u shtrënguar! </text>
<text sub="clublinks" start="340.11" dur="2.24"> Ndoshta kam vegël time spiun në paketën time të fanellës. </text>
<text sub="clublinks" start="342.35" dur="2.05"> - Oh, Zot, hajde, BBR, përtyp këtë, të lutem! </text>
<text sub="clublinks" start="344.4" dur="1.119"> A je duke fjetur? </text>
<text sub="clublinks" start="345.519" dur="0.833"> - E dini çfarë? </text>
<text sub="clublinks" start="346.352" dur="0.833"> Këto janë lloj bukuroshi. </text>
<text sub="clublinks" start="347.185" dur="2.054"> Po sikur të mos kesh ndërmend këto? A mund t'i mbaj këto? </text>
<text sub="clublinks" start="349.239" dur="1.074"> - Mirë! </text>
<text sub="clublinks" start="350.313" dur="2.14"> Jo, nuk do ta fitoj këtë. </text>
<text sub="clublinks" start="354.731" dur="2.719"> - E dija që kjo do të vijë në dispozicion. </text>
<text sub="clublinks" start="357.45" dur="1.05"> Po! </text>
<text sub="clublinks" start="358.5" dur="1.028"> Dola! </text>
<text sub="clublinks" start="359.528" dur="1.352"> - Ju jeni jashtë! </text>
<text sub="clublinks" start="360.88" dur="1.25"> Ajo është në të vërtetë spiun, djema. </text>
<text sub="clublinks" start="362.13" dur="1.324"> Unë vetëm gjeta një spiun, kështu që ajo është jashtë. </text>
<text sub="clublinks" start="363.454" dur="0.833"> - Çfarë? </text>
<text sub="clublinks" start="364.287" dur="1.283"> - Më vjen keq, askush nuk duhet të jetë në gjendje të dalë nga prangat. </text>
<text sub="clublinks" start="365.57" dur="0.833"> Kjo eshte e pamundur. </text>
<text sub="clublinks" start="366.403" dur="1.217"> - Prisni, ajo doli nga prangat? </text>
<text sub="clublinks" start="367.62" dur="0.99"> - Po, kjo ishte vërtet e shpejtë. </text>
<text sub="clublinks" start="368.61" dur="1.673"> - Dhe ju keni një çantë spiune. Ju e keni bërë këtë më parë! </text>
<text sub="clublinks" start="370.283" dur="1.602"> - Dua të them, ne dalim nga prangat tona gjatë gjithë kohës. </text>
<text sub="clublinks" start="371.885" dur="0.833"> - Gjatë gjithë kohës! </text>
<text sub="clublinks" start="372.718" dur="0.871"> - Oh, kjo është arsyeja pse Matt nuk ju beson. </text>
<text sub="clublinks" start="373.589" dur="0.833"> - Oh, kjo ka kuptim. </text>
<text sub="clublinks" start="374.422" dur="1.458"> - Po, kjo është arsyeja pse ai nuk po ju lë të dilni me askënd. </text>
<text sub="clublinks" start="375.88" dur="0.833"> - Prisni Çfarë? </text>
<text sub="clublinks" start="376.713" dur="0.833"> - E di që keni bërë! - Kjo nuk eshte e drejte! </text>
<text sub="clublinks" start="377.546" dur="1.054"> - Nuk ka asnjë mënyrë që ajo do të jetë në gjendje ta bëjë këtë, </text>
<text sub="clublinks" start="378.6" dur="1.24"> përveç nëse ajo në të vërtetë kishte trajnime. </text>
<text sub="clublinks" start="379.84" dur="0.833"> Ajo është një spiun. </text>
<text sub="clublinks" start="380.673" dur="2.427"> - Por a nuk duam sidoqoftë një master spiun lojë? </text>
<text sub="clublinks" start="383.1" dur="1.08"> - Jo, ne duam dikë që mund të stërvitemi, </text>
<text sub="clublinks" start="384.18" dur="1.28"> jo dikush që tashmë ka trajnime. </text>
<text sub="clublinks" start="385.46" dur="2"> Kjo do të thotë se nuk mund t'u besojmë atyre, kështu </text>
<text sub="clublinks" start="387.46" dur="1.095"> - Ju jeni jashtë. - Uau. </text>
<text sub="clublinks" start="388.555" dur="1.005"> - Kjo është sfida më e keqe ndonjëherë. </text>
<text sub="clublinks" start="389.56" dur="0.98"> - Ju mendoni se ajo do të ishte e mirë për GMI? </text>
<text sub="clublinks" start="390.54" dur="0.833"> Unë do të marr përsipër për kompaninë, </text>
<text sub="clublinks" start="391.373" dur="1.257"> dhe ne do të kemi nevojë për rekrutë të rinj. </text>
<text sub="clublinks" start="392.63" dur="0.833"> - Kjo eshte e vertete. </text>
<text sub="clublinks" start="393.463" dur="0.987"> - apo jo? </text>
<text sub="clublinks" start="394.45" dur="0.833"> - Ju mendoni se ajo është beqare? </text>
<text sub="clublinks" start="395.283" dur="1.297"> - Në rregull, punë e bukur për sfidën, zonja. </text>
<text sub="clublinks" start="396.58" dur="1.07"> Ju bëtë punë vërtet të mirë, vërtet të mirë. </text>
<text sub="clublinks" start="397.65" dur="0.833"> Ju jeni akoma këtu. </text>
<text sub="clublinks" start="398.483" dur="1.666"> Unë thashë që je jashtë. - Fine, mendoj se jam jashtë. </text>
<text sub="clublinks" start="400.149" dur="1.484"> Me mend se do të kem pak ujë. </text>
<text sub="clublinks" start="409.16" dur="1.31"> - Ajo me të vërtetë dëshironte të ishte shoqja ime më e mirë. </text>
<text sub="clublinks" start="410.47" dur="0.99"> Dua të them, çfarë është në rregull me atë? </text>
<text sub="clublinks" start="411.46" dur="2.04"> Ishte mirë derisa ajo u çmend pak. </text>
<text sub="clublinks" start="413.5" dur="1.313"> - Po, është e vërtetë. - That'sshtë e vërtetë, është e vërtetë. </text>
<text sub="clublinks" start="419.32" dur="1.53"> - youfarë mendoni se Matt ka në dyqan tjetër? </text>
<text sub="clublinks" start="420.85" dur="1.52"> - Nuk e di, kjo është më e çuditshmja </text>
<text sub="clublinks" start="422.37" dur="2.93"> trainim më i mirë i lojës së miqve master spiun që kam parë ndonjëherë. </text>
<text sub="clublinks" start="425.3" dur="1.42"> Zam fam, komentoni më poshtë atë që mendoni </text>
<text sub="clublinks" start="426.72" dur="2.07"> Matt duhet të bëjë për të ndihmuar në gjetjen e mikut tim të ri më të mirë. </text>
<text sub="clublinks" start="428.79" dur="1.3"> Nuk mendoj se është kështu. </text>
<text sub="clublinks" start="430.09" dur="1.22"> - Dua të them, ju jeni ai që tha se mund të keni </text>
<text sub="clublinks" start="431.31" dur="1.07"> tashmë kishte zgjedhur dikush, dhe pastaj </text>
<text sub="clublinks" start="432.38" dur="2.88"> le ta bëjë këtë, kështu. - Kjo eshte e vertete. </text>
<text sub="clublinks" start="435.26" dur="1.4"> - Ndoshta do ta zbuloj pasi ai ta bëjë këtë, </text>
<text sub="clublinks" start="436.66" dur="1.4"> por le ta lëmë të ketë momentin e tij. </text>
<text sub="clublinks" start="438.06" dur="0.833"> - Mirë. </text>
<text sub="clublinks" start="438.893" dur="1.067"> - Uh, Rebeka, eja këtu, eja këtu, eja këtu, eja këtu. </text>
<text sub="clublinks" start="439.96" dur="0.833"> - po? </text>
<text sub="clublinks" start="440.793" dur="0.833"> - A mund t'i mësoni ata si ta bëjnë </text>
<text sub="clublinks" start="441.626" dur="1.324"> lojë vallëzimi i rrjetit master? </text>
<text sub="clublinks" start="442.95" dur="0.833"> Spiun hack lartë? </text>
<text sub="clublinks" start="443.783" dur="1.087"> - Oh, spiun mashtrim i lartë? </text>
<text sub="clublinks" start="444.87" dur="0.833"> Po. </text>
<text sub="clublinks" start="445.703" dur="0.896"> - A mund ta bësh atë? </text>
<text sub="clublinks" start="446.599" dur="0.833"> Nëse do të jenë shoku juaj më i mirë, </text>
<text sub="clublinks" start="447.432" dur="1.666"> ata ndoshta do të jenë në rrjetin master të lojës gjithashtu. </text>
<text sub="clublinks" start="449.098" dur="0.833"> - Si, GAMASTE R. </text>
<text sub="clublinks" start="449.931" dur="1.219"> - Mirë, e kam marrë këtë. </text>
<text sub="clublinks" start="451.15" dur="1.11"> Mund të kërcej me miqtë e mi më të mirë. </text>
<text sub="clublinks" start="452.26" dur="1.26"> Ndoshta do të bëjmë një TikTok. </text>
<text sub="clublinks" start="453.52" dur="1.072"> - Po, po! </text>
<text sub="clublinks" start="454.592" dur="0.885"> - Djema, ejani këtu, ejani këtu, ejani këtu. </text>
<text sub="clublinks" start="455.477" dur="0.833"> - Çfarë? </text>
<text sub="clublinks" start="456.31" dur="0.838"> - Unë nuk kam asnjë ide se çfarë po bëj atje. </text>
<text sub="clublinks" start="457.148" dur="0.833"> - Po, padyshim. - Çfarë do të thuash? </text>
<text sub="clublinks" start="457.981" dur="0.833"> - Kjo duket e mrekullueshme. </text>
<text sub="clublinks" start="458.814" dur="1.076"> Kjo është vërtet e lezetshme. - po? </text>
<text sub="clublinks" start="459.89" dur="0.833"> - Mendova se i kishit planifikuar të gjitha këto? </text>
<text sub="clublinks" start="460.723" dur="1.867"> Kjo është arsyeja pse ne i tërheqim ata këtu, dhe ata, </text>
<text sub="clublinks" start="462.59" dur="1.013"> kur ata janë duke fjetur, dhe - Po. </text>
<text sub="clublinks" start="463.603" dur="2.047"> - Dua të them, e planifikova këtë. - Po, padyshim. </text>
<text sub="clublinks" start="465.65" dur="2.303"> - Unë nxora bilbilin. - A e dinë se si të hakojnë? </text>
<text sub="clublinks" start="467.953" dur="1.968"> Jo, ju nuk doni pije spiune. - Jo, nuk e dëshiron atë. </text>
<text sub="clublinks" start="469.921" dur="1.342"> - Nuk e dua atë. - Fsheh dhe kërko! </text>
<text sub="clublinks" start="471.263" dur="0.833"> - Fsheh dhe kërko, gjatë gjithë kohës. - Pse? </text>
<text sub="clublinks" start="472.096" dur="2.284"> - Fsheh, dhe kërko. - Oh, oh, mirë. </text>
<text sub="clublinks" start="474.38" dur="2.31"> - Artikuj gjatë gjithë kohës, në gjueti misteri dhe sende. </text>
<text sub="clublinks" start="476.69" dur="1.26"> - Dhe gjithashtu, si, nëse do të jenë në një </text>
<text sub="clublinks" start="477.95" dur="1.3"> situata, ata duhet të dinë si të fshihen. </text>
<text sub="clublinks" start="479.25" dur="1.44"> - E drejtë, po sikur të përpiqen të largohen nga zoti X? </text>
<text sub="clublinks" start="480.69" dur="1.2"> - Saktësisht. </text>
<text sub="clublinks" start="481.89" dur="1.31"> - Dhe nëse nuk mund të fshihen, - Ose mbajnë. </text>
<text sub="clublinks" start="483.2" dur="1.075"> - Shihemi me vone. </text>
<text sub="clublinks" start="484.275" dur="0.833"> - Shikoj. </text>
<text sub="clublinks" start="485.108" dur="1.666"> - Sa më gjatë, djema? Unë mendoj se kemi marrë këtë valle. </text>
<text sub="clublinks" start="486.774" dur="3.039"> - Oh, e ke? - Oh po, po, po. </text>
<text sub="clublinks" start="489.813" dur="2.61"> - GAMEMASTERT </text>
<text sub="clublinks" start="492.423" dur="2.48"> - Hej, kush do të ulet? A doni djemtë të uleni? </text>
<text sub="clublinks" start="494.903" dur="1.02"> - Uh, do të jemi njerëz të këqij. </text>
<text sub="clublinks" start="495.923" dur="1.437"> - Na jep një bravo tani, </text>
<text sub="clublinks" start="497.36" dur="1.129"> nëse mendoni se kjo është një ide e mirë. </text>
<text sub="clublinks" start="498.489" dur="0.961"> Do të fshihemi dhe do të kërkojmë në këtë park tani. </text>
<text sub="clublinks" start="499.45" dur="0.833"> - apo jo? </text>
<text sub="clublinks" start="500.283" dur="0.997"> - Gjithashtu, ne nuk mund ta bëjmë Rebecca të dijë se çfarë po ndodh, </text>
<text sub="clublinks" start="501.28" dur="1.33"> kështu që mbase e futim në Tesla, mirë? </text>
<text sub="clublinks" start="502.61" dur="0.833"> - Ckemi djema! </text>
<text sub="clublinks" start="503.443" dur="0.833"> - Po, po, po. - Oh, po </text>
<text sub="clublinks" start="504.276" dur="1.351"> - Keni të drejtë, keni të drejtë, keni të drejtë. </text>
<text sub="clublinks" start="505.627" dur="2.803"> Pra, në të vërtetë ne kemi planifikuar këtë gjë tjetër. </text>
<text sub="clublinks" start="508.43" dur="1.07"> - Si një surprizë! </text>
<text sub="clublinks" start="509.5" dur="2.012"> - Ne duam që ju të shkoni në Tesla. </text>
<text sub="clublinks" start="511.512" dur="0.833"> - mua? </text>
<text sub="clublinks" start="512.345" dur="0.963"> - Po, ju jeni jashtë! </text>
<text sub="clublinks" start="513.308" dur="0.833"> Ju jeni jashtë! - Oh! </text>
<text sub="clublinks" start="514.141" dur="1.946"> - Ju nuk mund të jeni shoku juaj më i mirë! Dil jashtë! </text>
<text sub="clublinks" start="516.087" dur="0.833"> - Po, mësuam se në të fundit, </text>
<text sub="clublinks" start="516.92" dur="0.91"> ishe në maskim. </text>
<text sub="clublinks" start="517.83" dur="1.38"> - Mirë, por a mundemi të paktën t'i kemi </text>
<text sub="clublinks" start="519.21" dur="1.231"> po vallëzon vërtet shpejt? </text>
<text sub="clublinks" start="520.441" dur="3.1"> - GAMEMASTERGMA </text>
<text sub="clublinks" start="523.541" dur="4.675"> Çfarë? </text>
<text sub="clublinks" start="528.216" dur="0.833"> - Kjo është vetëm një pjesë. </text>
<text sub="clublinks" start="529.049" dur="1.721"> - Mirë, mirë, shkoni në makinë! </text>
<text sub="clublinks" start="530.77" dur="1.07"> - Fsheh në Tesla! </text>
<text sub="clublinks" start="531.84" dur="1.61"> - Zam Fam, nuk mund të besoj se janë </text>
<text sub="clublinks" start="533.45" dur="1.62"> duke më bërë të qëndroj brenda Tesla </text>
<text sub="clublinks" start="535.07" dur="1.66"> ndërsa ata përpiqen të gjejnë mikun tim të ri më të mirë. </text>
<text sub="clublinks" start="536.73" dur="2.73"> Ndjehem sikur Matt nuk ka ide se çfarë po bën tani. </text>
<text sub="clublinks" start="539.46" dur="1.73"> - Pra, po eliminojmë ndokush në këtë raund? </text>
<text sub="clublinks" start="541.19" dur="2.004"> - Jo? - Une nuk e di? </text>
<text sub="clublinks" start="543.194" dur="0.833"> - Si punon? </text>
<text sub="clublinks" start="544.027" dur="1.663"> - Ne i gjejmë, ato janë eleminuar, apo jo? </text>
<text sub="clublinks" start="545.69" dur="1.27"> - Kjo duket, si, super e lehtë. </text>
<text sub="clublinks" start="546.96" dur="1.09"> Unë mund të gjeja ndonjë në këtë park. </text>
<text sub="clublinks" start="548.05" dur="1.95"> - Po, dua të them, është shumë e sigurt. Unë jam këtu shumë, kështu. </text>
<text sub="clublinks" start="550" dur="0.833"> - Si, vrapimi? </text>
<text sub="clublinks" start="550.833" dur="0.833"> - Po, po. - Sidoqoftë, mirë. </text>
<text sub="clublinks" start="551.666" dur="1.074"> - A keni qenë në këtë park? </text>
<text sub="clublinks" start="552.74" dur="1.34"> - Sigurisht që kam qenë në këtë park. </text>
<text sub="clublinks" start="554.08" dur="0.833"> Unë kam qenë në shumë parqe. </text>
<text sub="clublinks" start="554.913" dur="1.537"> Unë kam, si, dollapin tim atje, por, në rregull. </text>
<text sub="clublinks" start="556.45" dur="1.75"> - Rrjeti master, tre, dy, një, lojë. </text>
<text sub="clublinks" start="558.2" dur="1.566"> - Tre, dy, një, master lojë. </text>
<text sub="clublinks" start="559.766" dur="0.833"> - GMI! - GMI! </text>
<text sub="clublinks" start="560.599" dur="1.381"> - Eja! </text>
<text sub="clublinks" start="561.98" dur="2.43"> Në rregull, kështu që ne do të luajmë një lojë zbavitëse të fshehjes dhe të kërkimit. </text>
<text sub="clublinks" start="564.41" dur="1.91"> Siç e dini djemtë, do të keni strategji, apo jo? </text>
<text sub="clublinks" start="566.32" dur="1.9"> - Strategjia ime është të fshihem nën një kon. </text>
<text sub="clublinks" start="568.22" dur="1.5"> - Për të qenë i sinqertë, nuk kam ndonjë plan. </text>
<text sub="clublinks" start="569.72" dur="2.04"> E tëra që di është se fëmija im, BBR, ka nevojë për pushim. </text>
<text sub="clublinks" start="571.76" dur="1.51"> - Do të fshihem në një pemë, atje. </text>
<text sub="clublinks" start="573.27" dur="2.53"> Thjesht ngjiteni në njërën nga degët dhe rrini vërtet të qetë. </text>
<text sub="clublinks" start="575.8" dur="1.06"> - Do të fshihem në të njëjtën pemë. </text>
<text sub="clublinks" start="576.86" dur="0.87"> Shpresojmë se më gjejnë të dytët. </text>
<text sub="clublinks" start="577.73" dur="0.833"> - Çfarë? </text>
<text sub="clublinks" start="578.563" dur="2.047"> - Kështu që unë do të fshihem pas asaj pallto të varur atje. </text>
<text sub="clublinks" start="580.61" dur="1.31"> Unë mendoj se do të jetë vendi i përsosur. </text>
<text sub="clublinks" start="581.92" dur="1.74"> - Kjo do të jetë një kapak 10 sekondë dhe do të kërkojë sfidë. </text>
<text sub="clublinks" start="583.66" dur="1.316"> Ju duhet të shkoni sipër në pemë, mendoj. </text>
<text sub="clublinks" start="584.976" dur="0.833"> - Çfarë? </text>
<text sub="clublinks" start="585.809" dur="0.936"> - Ata janë tashmë, pema? - Duhet të shkosh në pemë. </text>
<text sub="clublinks" start="586.745" dur="0.833"> - Shkoni në pemë? - Po! </text>
<text sub="clublinks" start="587.578" dur="0.833"> - Në rregull. - Në rregull. </text>
<text sub="clublinks" start="588.411" dur="0.833"> - A kemi snacks në pemë? </text>
<text sub="clublinks" start="589.244" dur="0.833"> - Nuk ka snacks në pemë! </text>
<text sub="clublinks" start="590.077" dur="0.833"> - Çfarë? </text>
<text sub="clublinks" start="590.91" dur="1.666"> - Në rregull, 10 sekondat fillojnë tani. </text>
<text sub="clublinks" start="592.576" dur="0.833"> - Prisni, a po luajnë të fshehur dhe të kërkojnë? </text>
<text sub="clublinks" start="593.409" dur="1.401"> Si mendohet të kuptojnë një mik më të mirë </text>
<text sub="clublinks" start="594.81" dur="1.12"> per mua, duke luajtur fshehur dhe kerkoni? </text>
<text sub="clublinks" start="595.93" dur="1.75"> Kjo është gjëja më e çuditshme ndonjëherë! </text>
<text sub="clublinks" start="597.68" dur="2.28"> Zam Fam, një vajzë thjesht ka kone në kokë, </text>
<text sub="clublinks" start="599.96" dur="1.41"> dhe një tjetër është thjesht ulur atje. </text>
<text sub="clublinks" start="601.37" dur="2.48"> Si, kjo nuk është e fshehur dhe të kërkosh fare! </text>
<text sub="clublinks" start="603.85" dur="1.08"> - Pesë. - Pesë. </text>
<text sub="clublinks" start="604.93" dur="1.114"> - Katër. - Katër. </text>
<text sub="clublinks" start="606.044" dur="0.833"> - Tre. - Tre. </text>
<text sub="clublinks" start="606.877" dur="0.833"> - Dy. - Dy. </text>
<text sub="clublinks" start="607.71" dur="0.833"> - Një. - Një. </text>
<text sub="clublinks" start="608.543" dur="0.833"> - Shko! - Shko! </text>
<text sub="clublinks" start="609.376" dur="0.833"> - Nuk shoh njeri. </text>
<text sub="clublinks" start="610.209" dur="1.734"> Zam Fam, nëse shihni dikë, më njoftoni! </text>
<text sub="clublinks" start="613.81" dur="1.577"> - Mirë. </text>
<text sub="clublinks" start="615.387" dur="2.343"> Mirë, trajnim GMI. </text>
<text sub="clublinks" start="617.73" dur="1.56"> Prisni, ka këmbë me një xhaketë. </text>
<text sub="clublinks" start="619.29" dur="1.06"> Ky është padyshim dikush. </text>
<text sub="clublinks" start="620.35" dur="1.42"> Të gjeta! </text>
<text sub="clublinks" start="621.77" dur="0.833"> Ju jeni jashtë! </text>
<text sub="clublinks" start="622.603" dur="0.833"> Ju jeni jashtë! </text>
<text sub="clublinks" start="623.436" dur="0.98"> Atje! </text>
<text sub="clublinks" start="624.416" dur="1.757"> - Oh, atje! </text>
<text sub="clublinks" start="626.173" dur="1.497"> Makinë, GMI! </text>
<text sub="clublinks" start="627.67" dur="1.03"> - Kjo është vetëm një kon. </text>
<text sub="clublinks" start="628.7" dur="1.01"> - Whatfarë jam i sigurt? </text>
<text sub="clublinks" start="629.71" dur="2.36"> - Oh gosh im, mirë, dëgjo, mendova se ishte ariu. </text>
<text sub="clublinks" start="632.07" dur="0.94"> Actuallyshtë në të vërtetë një person. </text>
<text sub="clublinks" start="633.01" dur="1.347"> Ju jeni gjetur! </text>
<text sub="clublinks" start="634.357" dur="1.743"> - Ju as nuk jeni fshehur. </text>
<text sub="clublinks" start="636.1" dur="0.96"> - Ai ka nevojë për një sy gjumë. </text>
<text sub="clublinks" start="637.06" dur="0.91"> Ai duhet të pushojë. </text>
<text sub="clublinks" start="637.97" dur="1.45"> - Po, por kjo nuk është pjesë e sfidës. </text>
<text sub="clublinks" start="639.42" dur="1.46"> - Agjenti S, sa keni gjetur? </text>
<text sub="clublinks" start="640.88" dur="1.65"> - Prisni, ju gjeta! </text>
<text sub="clublinks" start="642.53" dur="1.185"> - Kthehu! </text>
<text sub="clublinks" start="643.715" dur="0.833"> - Hej! </text>
<text sub="clublinks" start="645.616" dur="2.244"> - Të gjithë janë gjetur! </text>
<text sub="clublinks" start="647.86" dur="0.833"> - Po! - Po! </text>
<text sub="clublinks" start="648.693" dur="0.833"> - GMI! </text>
<text sub="clublinks" start="649.526" dur="1.628"> - GMI! - GMI! </text>
<text sub="clublinks" start="651.154" dur="0.833"> - Ata mashtruan, apo jo? </text>
<text sub="clublinks" start="651.987" dur="1.053"> - Pikat tona të fshehura ishin aq të mira. </text>
<text sub="clublinks" start="653.04" dur="2.02"> - Ju djemtë ishin vërtet të mirë. - Epo, ju pashë duke u fshehur. </text>
<text sub="clublinks" start="655.06" dur="0.833"> Kjo ishte perfekte. </text>
<text sub="clublinks" start="655.893" dur="1.717"> - Oh zot, faleminderit! </text>
<text sub="clublinks" start="657.61" dur="1.26"> - Dhe pastaj u bëra një tez me bar. </text>
<text sub="clublinks" start="658.87" dur="1.96"> - Në rregull, kjo ishte fshehtësia dhe kërkimi i sfidës. </text>
<text sub="clublinks" start="660.83" dur="1.81"> Punë e mahnitshme, fshi ekstrem dhe kërko. </text>
<text sub="clublinks" start="662.64" dur="2.32"> Kjo ishte një lojë ku askush nuk shënoi asnjë pikë, </text>
<text sub="clublinks" start="664.96" dur="2.62"> askush nuk humbi asnjë pikë, asnjë pikë nuk u transferua. </text>
<text sub="clublinks" start="667.58" dur="1.25"> - Unë kam për të shkuar për të marrë një pije për miu, në rregull? </text>
<text sub="clublinks" start="668.83" dur="1.47"> - Oh pse? </text>
<text sub="clublinks" start="670.3" dur="0.833"> - Ai është i etur! </text>
<text sub="clublinks" start="677.756" dur="1.444"> - [Spiunë Mashkull] Në ujë? </text>
<text sub="clublinks" start="679.2" dur="1.38"> - Djema, unë e di se çfarë po bëjmë për sfidën tjetër. </text>
<text sub="clublinks" start="680.58" dur="0.93"> - Oh, ti? - Po, çfarë? </text>
<text sub="clublinks" start="681.51" dur="2.009"> - Sfida e fundit, trainimi i mbretit të betejës. </text>
<text sub="clublinks" start="683.519" dur="1.55"> Do të shohim se kush ka lëvizjet më të mira të ninja. </text>
<text sub="clublinks" start="685.069" dur="0.833"> - Oh Zoti im. - Katër fitore më të mira? </text>
<text sub="clublinks" start="685.902" dur="2.267"> - Mirë, më mirë, po Bëni të gjitha në lëvizje të ngadaltë. </text>
<text sub="clublinks" start="688.169" dur="1.984"> Gjithçka është më mirë në lëvizje të ngadaltë! </text>
<text sub="clublinks" start="690.153" dur="0.833"> - Po, ooh. </text>
<text sub="clublinks" start="690.986" dur="1"> Shtë më e freskët! </text>
<text sub="clublinks" start="693.529" dur="0.833"> - Ju djema gati? </text>
<text sub="clublinks" start="694.362" dur="0.833"> - Po! </text>
<text sub="clublinks" start="695.195" dur="1.178"> - Mirë, le ta bëjmë! </text>
<text sub="clublinks" start="698.37" dur="1.71"> - Koha e trajnimit të royale betejës! </text>
<text sub="clublinks" start="700.08" dur="1.42"> Do të shohim se kush ka lëvizjet më të mira të ninja. </text>
<text sub="clublinks" start="701.5" dur="1.2"> Vë bast se nuk më ke parë duke ardhur, shkak </text>
<text sub="clublinks" start="702.7" dur="2.54"> ishte aq e shkëlqyeshme dhe vërtet e lëmuar. </text>
<text sub="clublinks" start="705.24" dur="0.833"> Unë i thashë shkëlqyeshëm! </text>
<text sub="clublinks" start="706.073" dur="1.487"> Ke djem ndonjehere </text>
<text sub="clublinks" start="707.56" dur="0.833"> bere dicka te tille </text>
<text sub="clublinks" start="708.393" dur="0.833"> Ose si, goditje kërcimi? </text>
<text sub="clublinks" start="709.226" dur="1.104"> - Po. - Po. </text>
<text sub="clublinks" start="710.33" dur="1.66"> - Mirë, do të shohim kush e ka më të mirën. </text>
<text sub="clublinks" start="711.99" dur="1.15"> A jeni gati për këtë? </text>
<text sub="clublinks" start="715.075" dur="1.141"> - Mirë, le ta bëjmë këtë! </text>
<text sub="clublinks" start="716.216" dur="0.833"> Betejë mbretërore! </text>
<text sub="clublinks" start="717.049" dur="0.833"> - Në rregull, kështu që e keni gati kartën tuaj të rezultateve? </text>
<text sub="clublinks" start="717.882" dur="1.865"> Për shkak se ne do t'i shënojmë ata në bazë të- </text>
<text sub="clublinks" start="719.747" dur="0.833"> - Mirë, djema! - Kush! </text>
<text sub="clublinks" start="720.58" dur="0.833"> - Çfarë po bën? </text>
<text sub="clublinks" start="721.413" dur="0.833"> Mendova se ishit pak atje! </text>
<text sub="clublinks" start="722.246" dur="1.574"> - Po, ne do ta gjykojmë këtë në tre mënyra të ndryshme. </text>
<text sub="clublinks" start="723.82" dur="2.283"> Shpejtësia, lartësia dhe shkathtësia. </text>
<text sub="clublinks" start="726.103" dur="0.833"> - Mirë. </text>
<text sub="clublinks" start="726.936" dur="1.061"> - Mirë, a jeni gati? </text>
<text sub="clublinks" start="727.997" dur="1.583"> - Në rregull, gati? </text>
<text sub="clublinks" start="733.89" dur="1.187"> - E bukur, e bukur, padyshim ca ajër atje. </text>
<text sub="clublinks" start="735.077" dur="2.033"> - Po, po, ishte mirë. - Whatfarë po mendoj, </text>
<text sub="clublinks" start="737.11" dur="1.167"> Do ta bëj këtë. </text>
<text sub="clublinks" start="738.277" dur="2.01"> - amfarë do të bëj, a? </text>
<text sub="clublinks" start="740.287" dur="0.833"> - Oh! </text>
<text sub="clublinks" start="741.12" dur="0.833"> - Mirë! </text>
<text sub="clublinks" start="754.23" dur="1.07"> - Interesante. - Po, interesante. </text>
<text sub="clublinks" start="755.3" dur="1.8"> - Ju e dini, patjetër mund të trokas dikush. </text>
<text sub="clublinks" start="757.1" dur="0.97"> - Po, si, mbase ishte ashtu, </text>
<text sub="clublinks" start="758.07" dur="1.36"> gjithë gjëja e saj është si, do të jem poshtë </text>
<text sub="clublinks" start="759.43" dur="1.37"> dhe kap këmbën dhe ju e dini se si disa- </text>
<text sub="clublinks" start="760.8" dur="1.36"> - [Agjenti S] Oh, po, mirë, mirë. </text>
<text sub="clublinks" start="762.16" dur="1.92"> Do ta shënoj atë, do ta shënoj atë. </text>
<text sub="clublinks" start="764.08" dur="2.08"> - Duket sikur po bëjnë lëvizje të karatesë? </text>
<text sub="clublinks" start="766.16" dur="2.53"> A mendohet se kjo do të jetë si aftësi ninja? </text>
<text sub="clublinks" start="768.69" dur="2.408"> Shkak Unë nuk mendoj se ndonjë prej tyre ka trajnim ninja. </text>
<text sub="clublinks" start="779.248" dur="2.087"> - A është ajo ninja, apo është, si, baleti? </text>
<text sub="clublinks" start="781.335" dur="2.225"> - [Agjenti R] Kjo ishte e këndshme. - Shumë i këndshëm. </text>
<text sub="clublinks" start="783.56" dur="1.13"> - Mirë, unë e di se çfarë po bëj. </text>
<text sub="clublinks" start="784.69" dur="1.21"> - Mirë, Baby Bear Rat, do të ndjeheni mirë </text>
<text sub="clublinks" start="785.9" dur="2.603"> pak përplasje, por mos u shqetëso, gjithçka është në rregull. </text>
<text sub="clublinks" start="794.451" dur="0.833"> - Në rregull? </text>
<text sub="clublinks" start="795.284" dur="1.236"> - E pe sa mirë e mbrojti atë? </text>
<text sub="clublinks" start="796.52" dur="1.633"> - Ishte e lartë, atje kishte lartësi. </text>
<text sub="clublinks" start="798.153" dur="2.407"> Dhe pastaj, si, poshtë. - Ishte si, po, bom. </text>
<text sub="clublinks" start="800.56" dur="1.05"> Keni nevojë për mbrojtje nëse do të merrni </text>
<text sub="clublinks" start="801.61" dur="1.46"> të jetë shoqja e saj më e mirë, e dini? </text>
<text sub="clublinks" start="803.07" dur="1.42"> - E drejtë, po, patjetër. </text>
<text sub="clublinks" start="804.49" dur="1.3"> - Hej, ku është telefoni im? </text>
<text sub="clublinks" start="805.79" dur="1.935"> E lashë telefonin tim atje? </text>
<text sub="clublinks" start="813.828" dur="0.833"> - Përshëndetje! </text>
<text sub="clublinks" start="816.6" dur="2.495"> - Oh, dhe ajo e bëri boopin e vogël, dhe pastaj një kachow </text>
<text sub="clublinks" start="819.095" dur="1.041"> kur ajo zbarkoi, po? </text>
<text sub="clublinks" start="820.136" dur="1.458"> - Po, po, po. - Kjo eshte e mire! </text>
<text sub="clublinks" start="821.594" dur="1.666"> - E dini çfarë? Jam i sëmurë që jam në këtë Tesla. </text>
<text sub="clublinks" start="823.26" dur="2.071"> Ndjehem sikur duhet të them një fjalë brenda </text>
<text sub="clublinks" start="825.331" dur="0.849"> kush do të jetë shoku im më i mirë, </text>
<text sub="clublinks" start="826.18" dur="1.74"> sepse është shoku im më i mirë, dhe Matt është </text>
<text sub="clublinks" start="827.92" dur="1.41"> duke bërë sfidën më të keqe ndonjëherë, </text>
<text sub="clublinks" start="829.33" dur="1.2"> kështu që do të dal atje. </text>
<text sub="clublinks" start="830.53" dur="1.18"> - Në rregull, kjo ishte e mrekullueshme. </text>
<text sub="clublinks" start="831.71" dur="0.833"> Faleminderit zonja. </text>
<text sub="clublinks" start="832.543" dur="0.907"> - Përshëndetje? </text>
<text sub="clublinks" start="833.45" dur="1.57"> Ju djema harruat, unë isha në Tesla. </text>
<text sub="clublinks" start="835.02" dur="1.052"> - Oh, po! - Oh, po! </text>
<text sub="clublinks" start="836.072" dur="0.833"> - Krejtësisht harroi për ty. </text>
<text sub="clublinks" start="836.905" dur="1.382"> - Mirë, po, dhe unë nuk e kisha telefonin tim, kështu. </text>
<text sub="clublinks" start="838.287" dur="1.399"> - Oh! - Oh! </text>
<text sub="clublinks" start="839.686" dur="0.833"> - Ishte shumë argëtim. </text>
<text sub="clublinks" start="840.519" dur="3.541"> - Koha perfekte, ne jemi gati të japim rezultatet përfundimtare. </text>
<text sub="clublinks" start="844.06" dur="2.81"> Kush po ecën dhe kush do të jetë </text>
<text sub="clublinks" start="846.87" dur="2.04"> eliminuar? - Zhduke? </text>
<text sub="clublinks" start="848.91" dur="3.217"> - Do ta zbuloj këtë, në tre, dy, një. </text>
<text sub="clublinks" start="853.579" dur="1.167"> - Kush! - Kush! </text>
<text sub="clublinks" start="855.667" dur="1.75"> - 13, 13, 10, 13, 13. </text>
<text sub="clublinks" start="859.918" dur="0.833"> Kjo do të thotë që ju jeni jashtë. </text>
<text sub="clublinks" start="860.751" dur="0.875"> - Çfarë? </text>
<text sub="clublinks" start="861.626" dur="0.833"> Asaj? </text>
<text sub="clublinks" start="862.459" dur="1.825"> Ajo ishte ngjitur në tokë! </text>
<text sub="clublinks" start="864.284" dur="5"> Me gjymtyrët e tua të këqija kudo, duke vrarë engjëj! </text>
<text sub="clublinks" start="869.367" dur="3.613"> Ju dhe miu juaj i ariut askush nuk i pëlqen! </text>
<text sub="clublinks" start="872.98" dur="1.14"> Ju! </text>
<text sub="clublinks" start="874.12" dur="1.3"> Ju jeni mirë, fituam. </text>
<text sub="clublinks" start="875.42" dur="0.833"> Ne fituam. </text>
<text sub="clublinks" start="882.77" dur="2.063"> - Ndjehem sikur më ka munguar shumë? </text>
<text sub="clublinks" start="884.833" dur="2.816"> - Nuk e di se çfarë ishte. - oh? </text>
<text sub="clublinks" start="887.649" dur="1.853"> - Ndihem si, hej! </text>
<text sub="clublinks" start="889.502" dur="2.098"> - Ajo është akoma, ajo po qarkullon akoma. </text>
<text sub="clublinks" start="891.6" dur="0.929"> - Kthehu! </text>
<text sub="clublinks" start="892.529" dur="3.738"> - Kjo është ajo që ju duket! </text>
<text sub="clublinks" start="896.267" dur="0.833"> - [Rebeka] Whoa. </text>
<text sub="clublinks" start="897.1" dur="0.833"> - [Agjenti S] Merrni renë e gjumit! </text>
<text sub="clublinks" start="897.933" dur="0.833"> - Por mua më pëlqejnë flokët e saj! </text>
<text sub="clublinks" start="898.766" dur="1.983"> Ishte vërtet e lezetshme, por ajo është çmendur! </text>
<text sub="clublinks" start="900.749" dur="0.985"> - Ajo eshte e cmendur! - Uau! </text>
<text sub="clublinks" start="901.734" dur="0.833"> - Mirë. </text>
<text sub="clublinks" start="902.567" dur="1.989"> - Sinqerisht, ajo më kujtoi, si heroi i kuq. </text>
<text sub="clublinks" start="904.556" dur="1.594"> - Nëse nuk mund të dua, asnjë prej jush nuk mund. </text>
<text sub="clublinks" start="906.15" dur="2.717"> E gjithë kjo është e imja, askush nga ju nuk po ha. </text>
<text sub="clublinks" start="908.867" dur="1.781"> - Mori pak. - Ju kujtohet kjo? </text>
<text sub="clublinks" start="910.648" dur="2.082"> Unë isha si, kush. - Gjatë asaj loje takimi? </text>
<text sub="clublinks" start="912.73" dur="1.1"> - Djema? </text>
<text sub="clublinks" start="913.83" dur="1.62"> A ka derdhur uji në këtë apo diçka, </text>
<text sub="clublinks" start="915.45" dur="1.9"> të shkaktojë diçka të gabuar në telefonin tim. </text>