Telepon REBECCA HACKED! subtitles

- Wilujeng sumping deui saluran Matt sareng Rebecca. Kami siap-siap ngalakukeun palatihan master spy game. - Gancang. - Kumaha cara urang ngalakukeun? Katresna budakna saré. - Leres, ieu sakuduna janten réréncangan kuring, Mat. - Antosan, kumaha aranjeunna sadayana cocog di Tesla? - Éta gé cocog. - Duh gosh, ieu mangrupikeun ide anu goréng. - Sadaya henteu, aranjeunna badé teras-terasan di dieu. janten urang kedah nyetél sadayana nyetél pikeun na kaulinan latihan mata-mata pelatihan. Siap? - Antosan, sanaos kuring panginten ngangkat réréncangan anjeun - Maksud kuring, kuring, tapi kuring resep ideu ieu. Kuring resep ningali kumaha aranjeunna damel palatihan game nenjo master, saprak aranjeunna gabung dina jaringan master game antukna. - Duh, leres. - [Camerawoman] Oge, guys, uih. - Oke, kuring badé kéngingkeun sadayana congcot nyetél buleud hiji, henteu kunanaon? - Tangtangan nomer hiji. - Anjeun guys, mimitian hudang aranjeunna. Urang kedah ngalakukeun ieu engké, henteu? - Heuh heuh. - Srengenge badé turun. - Kuring henteu nyeret deui jalma-jalma. - Oké. Anjeun panginten yén agén sareng Matt nuju netepkeun tuangeun mendakan réncang sobat anyar kuring, tapi, hanjakalna tinimbang nempatkeun campuran detektor bohong, Matt nempatkeun awan bobo, kitu sadayana kuring poténsi babaturan anu saré ayeuna ayeuna, sareng aranjeunna hudang. Mat, naha urang siap? - [Matt] Yeah, perkawis. - Oke, janten anjeun pidu di handap saha anjeun kedah janten réréncangan kuring. Sareng terang kuring terang upami aya anu ngalakukeun nanaon anu curiga. Urang hudang aranjeunna sadayana. - Kumaha urang angkat ka dieu? - Naha urang di taman? - Anjeun naha teu émut? Kami, eh, urang leumpang sareng urang sadayana ngagaduhan Slurpees. - Slurpees. - Slurpees. - Leres, sadayana sapertos, "Leres, hayu urang ngalaksanakeun sababaraha latihan!" Teras salajengna . - Anjeun émut? - Anjeun émut? - Yeah. - Éta coke Coke. - Oh, tingali? - Cherry Coke. - Yeah. - Kami ogé nyandak anjeun ka Taco Bell, sareng aranjeunna masihan kami simbut ieu janten anjeun guys bisa nyandak sare waktu beurang anjeun anu anjeun hoyong candak. - Janten saé, sonten. - Sateuacan urang latihan. - Mat, panginten anjeun kedah terang ka anu pangsaéna babaturan naon anu urang lakukeun. - Hal anu kahiji urang kedahkeun nyaéta beulah anjeun ka dua tim. - Dupi abdi tiasa nganggo beurit kuring, punten? - Henteu! Teu. - Éta henteu cacah salaku jalma. Siga, pasangkeun. - Masangkeun! - Yeah. - Pasang dina saku anjeun? - Leres! - Perkara salajengna, urang badé leumpang ku cara kieu. Hayu, guys. Abdi ngarepkeun ieu tiasa dianggo ayeuna. Urang kedah terangkeun saha saha bakar jadi sobat pangsaéna - Urang langkung saé kameunangan. - Abdi terang. - Urang sabenerna ceunah céri? - Kuring henteu terang, kuring ngan hoyong angkat. - Naha anjeun leres-leres aya beurit di dinya? - Leres, naha anjeun hoyong ningali éta? - Séhé, awéwé, pikeun tantangan munggaran ieu, kami badé terang anu paling hadé salaku tim. Upami anjeun badé janten BFF Rebecca, maka anjeun kedah damel babarengan sareng anjeunna leres-leres. - naha éta Rebecca? - Anjeun henteu acan nyarios ka aranjeunna? - Yeah? - Henteu, kuring ... - Naon? - Abdi ka Rebecca. - Wéw! - Wéw! - Kuring nebak urang tepuk? - Leres sakumaha anu urang rancang, anu mendakan! Abdi henteu tiasa dianggo. - Oke, janten, naon anu urang badé lakukeun ayeuna nyaéta, urang parantos aya di tim dua. Kami bakal ningali kumaha anjeun damel sakumaha tim, ku salin taping suku anjeun babarengan. Naha anjeun siap? - Kami bakal bantosan anjeun. - Yeah, nuhun, nuhun. - Naha kuring kedah nyarios di dieu kanggo sadetik, oke? - Oke, eh, kumaha urang terang saha anu meunang? - Teu aya sareng deui. - Tong hariwang, kuring bakal ngajelaskeun. - Oké! - Oke, janten kuring henteu percanten ka sadayana awéwé ieu ayeuna. Kuring anggap sababaraha di antarana janten sakedik curiga. Salah sahijina tiasa damel pikeun Mr. X, urang henteu gaduh ide. Marilah urang kana bagian komentar di handap, upami anjeun ningali nanaon dina pidéo Rebecca. Leres di dieu, anjeun tiasa ningali kuring ngagaduhan mata-mata kaméra anu kuring badé gulung. Katiluna hakim, Rebecca, Agén Sunda, sareng Agén S badé linggih di dieu jeung tonggongna ka aranjeunna. Telepon Rebecca caket di dieu. - Tantangan anu nyiksa pisan, aranjeunna badé sumping kadieu sareng nyandak cai, sareng kuring terang salah sahijina moal tiasa nolak godaan ka nyandak telepon Rebecca. Komentar di handap ieu jalma anu curiga. Ogé, ulah hilap masihan pidio ieu jempol jempol, langganan, hurung bewara, klik sadayana. Upami anjeun ngalakukeun éta sateuacan aranjeunna nyandak pita duct dina sukuna, mairan pakuat pita saluran. Hayu urang uih deui. - Sadaya henteu, anjeun sadayana, urang ngan énggal ngetok, sakedik saeutik. - [Awéwé] Ngan saeutik. - Ah! - Éta sigana sapertos pita saluran. - Oh, anjeun terang, ngan miharep éta aman. - Tapi ogé, kuring ngan ukur didamel. Dupi éta tiis? Naha éta henteu kunanaon? - Bisa peryogi sababaraha deui, kuring henteu terang. - Saha anu terang? - Jigana éta bakal saé waé. - Kuring nyangka tim kuring bakal menang, sabab Kuring henteu damel saluran pita anu alus teuing. - Sénya, ngadangukeun, kuring ngagaduhan aérodinamik, positip, tape palapis cahaya. Tim abdi anu badé menang hiji ieu. - Sabenerna, kuring mah nyangka tim kuring bakal meunang ieu, sabab henteu ngan urang gaduh dua, urang sabenerna ngagaduhan tilu dina tim ieu. Kami gaduh beurit bear! - Hayu urang sadayana nyetél. - Teuing, naon anu kuring henteu béjakeun ka éta nyaéta henteu ngan Rebecca ngadalikeun anjeun, nyaéta Agén Urang Sunda sareng Agén S. - Hééh! - Leres, GMI! - GMI! - Aranjeunna pasti bakal terang saha sahabat kuring bakal. - Naha henteu tilu anjeun guys janten payun sareng nyandak korsi anjeun, oke? - Hah? - Oké! - Éta parantos disetél, ka dieu. - [Agen S] Oh, bagus! - [Agen Urang Sunda] Agung, hebat! - Sééh, artos di beurit sanés jalma. - Ieu ampir ngejat! Oke, kuring ngan ukur bungah baganti ti kuring prank kaluar tina pakéan kasebut. Éta baseuh, tapi dina kaayaan baju haneut ieu. éta masih baseuh. - Ieu bagean abdi, kan? Sabenerna mah parantos ngagentos baju di ditu, upami anjeun peryogi sababaraha. - Naon? - Naon, henteu, abdi hartosna. - Ieuh? - Kanggo, tong hilap, hilap deui. Lamun anjeun peryogi sababaraha, hungkul kuring terang. - Sadaya henteu, kuring ogé bakal ngirangan dinten ayeuna. Hayu urang kenging pertandingan! Henteu kunanaon! Pisan anu sederhana pisan! Sadayana anu anjeun laksanakeun nyaéta mimitian aya, sakali kuring niup kacapi ieu, turun ka dinya, ngurban tumpeng anjeun, sareng uih deui. Tim pangpayunna, menang. Dina tanda anjeun, pilih! - [Agen Urang Sunda] Hayu urang, Larkin! - Henteu! - Kadieu! - Antosan, panginten kuring, bumi, bade réréncangan. Naha aya masalah naon anu meunang? - Kuring henteu terang, éta tantangan. - Leres, nuhun, leres pisan, éta henteu masalah. Anjeun tiwas! - Sakumaha saé, sadayana anu tiasa nyandak tina pita saluran, sareng nangtung di dieu pikeun pangadilan. - [Agen Urang Sunda] Selamat. Oke, hakim meunang rada lieur kana anu salah, tapi urang ngadalikeun gawé babarengan. Ieu mangrupikeun tim hiji, tim dua sareng tim tilu. Abdi ngan ukur hoyong pikeun anjeun anu payun sareng ditandaan tim mana anjeun pikir gaduh hasil kerja tim anu pangsaéna. - Gawé kerja tim pangsaéna? Oké. - Ogé, mairan ka handap ieu saha anjeun pikir kagungan gotong royong pangsaéna. - Hayu urang payun sareng nyebarkeun. Tilu! Dua! Hiji! Ngungkabkeun! - Tim hiji! - Ningali, kuring milih kanggo tim hiji, ngan kumargi. - Sadayana! - Henteu, tapi kami sadayana ngeunaan unggul. Kami henteu kapikiran meunang. - Unggul pisan sadayana. - Leres, sanaos, aya deui anu sobat dalit tibatan ngan ukur meunang. - Eh, nah. - Eh. - Oke, urang badé angkat sareng nyetél. Tim hiji, congrats on unggul. Anjeun tiasa angkat cai anjeun, upami anjeun resep. heula ayeuna, nalika urang ngeset pikeun tangtangan salajengna, oke? - Leres, tuan, juara gedé! Anjeun tiasa ngawulaana! - Sadaya leres, ieu mangrupikeun tantangan jaran. Anjeun gaduh 60 detik pikeun kabur, atanapi sanés Pak X mangrupikeun masihan analisis ka cerebral. - Antosan, leres anjeunna, Pak X aya di dieu? - Yep, anjeunna nini. - Naon? - Oké? Sareng dimimitian dina tilu, dua, hiji. Indit! - Oh, éta beuki ketat! Panginten kuring gaduh gadget nenjo kuring dina pek fanny kuring. - Duh gusti, hayu, BBR, nyapék ieu, mangga! Anjeun kaboboan? - Anjeun terang teu? Ieu mangrupikeun jenis imut. Kumaha upami anjeun henteu kapikiran anjeun gaduh? Dupi abdi tiasa tetep ieu? - Oké! Henteu, kuring henteu bakal meunang ieu. - Kuring terang ieu bakal aya gunana. Hééh! Abdi kaluar! - Anjeun kaluar! Anjeunna saleresna mah mata-mata. Kuring nembé mendakan spion, janten anjeunna kaluar. - Naon? - Hapunten, teu aya anu tiasa kaluar tina posik. Ieu mustahil. - Antosan, anjeunna tiasa kaluar tina posétna? - Leres, éta éta gancang pisan. - Sareng anjeun gaduh kit ténis. Anjeun parantos dilakukeun ieu sateuacan! - Maksudna, urang kaluar tina karét urang sadaya waktu. - Sadayana! - Oh, éta naha Maté teu percanten ka anjeun. - Duh, éta masuk akal. - Hehehehe, éta naha anjeunna henteu ngantep anjeun ka kenca saha waé. - Antosan, naon? - Kuring terang anjeun henteu! - Éta henteu adil! - Teu aya cara yén anjeunna tiasa ngalakukeun ieu, kajaba anjeunna leres-leres ngagaduhan pelatihan. Anjeunna nénjo. - Tapi henteu urang hoyong master game nenjo sanés? - Henteu, urang hoyong batur anu urang tiasa ngalatih sanes jalma anu parantos latihan. Éta hartina urang moal tiasa percanten ka aranjeunna, kitu - Anjeun kaluar. - Wah. - Ieu tantangan anu paling awon kantos. - Anjeun pikir anjeunna janten hadé pikeun GMI? Abdi badé angkat perusahaan. sareng urang badé kénging rekrut énggal. - Éta leres. - Leres? - Anjeun pikir anjeunna tunggal? - Sakumaha saé, proyék saé dina tantangan, awéwé. Anjeun henteu bener-bener saé, saé damelan saé. Anjeun masih keneh di dieu. Abdi nyebatkeun anjeun kaluar. - Rupa, kuring nebak kuring kaluar. Nebak kuring ngan ukur gaduh cai. - Anjeunna hoyong pisan janten réréncangan kuring. Maksad kuring, naon salahna éta? Tiis dugi ka anjeunna ngaraosan rada ngaraosan. - Leres, éta leres. - Éta leres, leres-leres. - Naon saur anjeun Matt di toko salajengna? - Kuring henteu terang, ieu anu paling anéh latihan sobat sobat game sobat balad kuring kantos ningali. Zam fam, koméntar di handap naon anu anjeun pikir Matt kedah ngalakukeun pikeun ngabantosan babaturan anyar kuring anu anyar. Ku teu sangka ieu, sanajan. - Maksudna, anjeun salah anu saurna anjeun tiasa parantos aya anu milih, teras langkung hayu anjeunna laksanakeun ieu, kitu. - Éta leres. - Meureun kuring bakal nembongkeun éta saatos anjeunna ngalakukeun ieu, tapi hayu anjeunna masihan waktos na. - Oké. - Eh, Rebecca, kadieu, kadieu, kadieu, datang ka dieu. - Yeah? - Naha anjeun tiasa ngajarkeun cara ngalakukeunana tarian jaringan kaulinan tarian? Spy luhur hack? - Oh, nénjo luhurna hack? Heuh. - Naha anjeun tiasa lakukeun? Upami aranjeunna bakal janten réréncangan anjeun, aranjeunna nuju sigana bakal aya dina jaringan master game. - Siga, GAMASTE Urang Sunda. - Oke, kuring ngagaduhan ieu. Abdi tiasa nari sareng réréncangan kuring. Panginten urang bakal ngalakukeun TikTok. - Leres, nuhun! - Sok atuh, kadieu, kadieu, kadieu. - Naon? - Kuring henteu terang naon anu kuring lakukeun di luar. - Leres, écés. - Naon maksad anjeun? - Ieu katingalina hebat. Ieu leres-leres. - Yeah? - Kuring panginten anjeun ngagaduhan ieu sadayana rencanana? Éta sababna kami sered ka dieu, sareng aranjeunna, nalika aranjeunna nuju bobo, sareng - Yeah. - Maksudna, kuring rencanana éta kaluar. - Leres, écés. - Kuring dibawa suling. - Naha aranjeunna terang kumaha to hack? Henteu, anjeun moal hoyong inuman anu nénjo. - Henteu, anjeun henteu hoyong éta. - Tong hoyong éta. - UI sumput! - Sumputkeun sareng milarian, sadaya waktos. - Kunaon? - UI sumput. - Oh, oh, henteu. - Barang sadaya waktos, dina diburu misteri sareng barang. - Sareng ogé, siga, upami aranjeunna nuju tiasa a kaayaan, aranjeunna kedah terang kumaha pikeun nyumputkeun. - Bener, kumaha upami aranjeunna nyobian ngajauhan Mr. X? - Leres. - Sareng upami aranjeunna henteu tiasa nyumput, - Atanapi ngasuh. - pendak deui engké. - Bye. - Sakumaha lami, guys? Jigana urang ngagaduhan tarian ieu. - Oh, anjeun ngagaduhan? - Oh enya, nuhun, nuhun. - GAMEMASTERS - Eh, saha anu hoyong korsi? Naha anjeun palay calik? - Eh, urang badé janten jelema jahat. - Pasihan urang jempol ayeuna, upami anjeun mikir ieu mangrupikeun ide anu saé. Kami nyumputkeun sareng milarian di taman ieu ayeuna. - Leres? - Ogé, urang henteu tiasa ngantep Rebecca terang naon anu lumangsung, janten panginten urang nampi anjeunna di Tesla, oke? - Hei, guys! - Yeah, nuhun, nuhun. - Oh muhun. - Anjeun leres, anjeun leres, anjeun leres. Janten, urang saleresna ngagaduhan ieu rencana anu disayogikeun. - Jiga reuwas! - Kami hoyong anjeun angkat ka Tesla. - Kuring? - Yeah, anjeun kaluar! Anjeun kaluar! - Oh! - Anjeun moal tiasa janten sobat panginten anjeun! Kaluar! - Leres, urang diajarkeun dina anu terakhir. anjeun nuju nyamur. - Oke, tapi tiasa urang sahenteuna ngagaduhan aranjeunna naha tari na gancang pisan? - GAMEMASTERGMA Naon? - Éta ngan ukur bagian. - Oke, oke, angkat ka mobil! - Sumputkeun dina Tesla! - Zam Fam, kuring henteu percanten yén aranjeunna ngajantenkeun kuring tetep di jero Tesla bari aranjeunna nyobian milarian réréncangan anyar kuring. Abdi ngaraos sapertos Matt teu gaduh ide naon anu anjeunna lakukeun ayeuna. - Janten urang ngaleungitkeun saha waé dina babak ieu? - Henteu? - Abdi henteu terang? - Kumaha éta jalanna? - Kami mendakan aranjeunna, aranjeunna ngaleungitkeun, henteu? - Éta sigana, siga, gampang pisan. Abdi tiasa mendakan saha waé dina taman ieu. - Leres, éta maksadna, éta lumayan yakin. Kuring di dieu pisan, kitu. - Siga, ngajalankeun? - Leres, nuhun. - Anyways, okay. - Naha anjeun parantos ka taman? - Tangtos kuring parantos ka taman. Kuring kantos ka seueur taman. Kuring, sapertos, kakus kuring ka ditu, tapi, henteu kunanaon. - Tilu, dua, hiji, jaringan master game. - Tilu, dua, hiji, master game. - GMI! - GMI! - Kadieu! Henteu kunanaon, janten urang badé ngulinkeun cocooan nyumputkeun sareng neangan. Sakumaha anjeun terang, anjeun bakal gaduh strategi, henteu? - Strategi kuring pikeun nyumput dina kerucut. - Jujur, abdi henteu gaduh rencana naon waé. Sadaya anu kuring terang yén orok kuring, BBR, peryogi istirahat. - Abdi badé nyumput dina tangkal, aya. Ngan naek kana salah sahiji cabang sareng tetep leres pisan. - Abdi badé nyumput dina tangkal anu sami. Mudah-mudahan aranjeunna mendakan abdi kadua. - Naon? - Janten kuring nyumput tukangeun éta ngagantungkeun jaket di dinya. Jigana éta bakal titik anu sampurna. - Ieu bakal janten 10 sumputkeun kadua teras milarian tangtangan. Anjeun kedah angkat ka tangkal, uing. - Naon? - Aranjeunna parantos, tangkal? - Anjeun kedah angkat kana tangkal. - angkat ka tangkalna? - Yep! - Henteu kunanaon. - Henteu kunanaon. - Naha kami ngagaduhan tuangeun dina tangkal? - Henteu aya katuangan dina tangkal! - Naon? - Sagala, 10 detik dimimitian ayeuna. - Antosan, aranjeunna maén nyumput sareng milarian? Kumaha aranjeunna sakuduna ngira-ngira babaturan anu paling hadé pikeun kuring, maén nyumput sareng milarian? Ieu mangrupikeun hal anu paling pikasieuneun! Zam Fam, hiji mojang nembe gaduh tumpukan sirah na, sareng anu sanés ngan calik didinya. Siga, éta henteu nyumput sareng milari pisan! - Lima. - Lima. - Opat. - Opat. - Tilu. - Tilu. - Dua. - Dua. - Hiji. - Hiji. - Indit! - Indit! - Kuring henteu ningali saha. Zam Fam, upami anjeun ningali saha waé, cik atuh! - Oké. Oke, pelatihan GMI. Antosan, aya kaki ku jakét. Éta pasti batur. Kapanggih anjeun! Anjeun kaluar! Anjeun kaluar! Palih ditu! - Aduh! Nu nyetir, GMI! - Éta ngan tumpeng. - Naon anu kuring aman? - Duh gosh, oke, ngadangukeun, panginten kuring mah éta beruang. Éta saéstu jalma. Anjeun mendakan! - Anjeun komo nyumput. - Anjeunna peryogi sare waktu beurang. Anjeunna kedah ngaso. - Yeah, tapi éta henteu bagian tina tantangan éta. - Agén S, sabaraha anjeun mendakan? - Antosan, kuring mendakan anjeun! - Wangsul! - Héy! - Saha waé anu kapanggih! - Hééh! - Hééh! - GMI! - GMI! - GMI! - Aranjeunna ditipu, bener? - Tempat nyumput kami saé saé. - Anjeun guys éta saé pisan. - Nya, kuring nempo anjeun nyumput. Éta sampurna. - Duh gusti, hatur nuhun! - Sareng kuring janten agul jukut. - Sadaya leres, éta anu nyumput sareng milarian tangtangan. Padamelan anu endah, nyumputkeun teras nyobian. Éta mangrupikeun kaulinan anu teu aya anu mencetak poin, teu aya anu kaleungitan angka, henteu dikaluarkeun angka. - Kuring kedah angkat nginum kanggo beurit kuring, oke? - Oh, kunaon? - Anjeunna haus! - [Spies lalaki] Dina cai? - Sok atuh, kuring terang naon anu urang lakukeun pikeun tangtangan salajengna. - Oh, anjeun? - Leres, naon? - Tangtangan anu terakhir, latihan royale perang. Kami bade ningali saha anu gaduh gerak ninja pangsaéna. - Ya Allah. - Pangalusna opat kameunangan? - Oke, pangsaéna, yep. Ngalakukeun éta sadayana dina gerak lambat. Sadayana langkung saé dina gerak lambat! - Leres, Ooh. Seueur! - Anjeun siap-siap? - Hééh! - Oke, hayu urang! - Perang latihan royale waktos! Kami bade ningali saha anu gaduh gerak ninja pangsaéna. Kuring bet anjeun henteu ningali abdi sumping, ngabalukarkeun hal ieu santai pisan, sareng saéna langsing. Abdi nyarios licin! Dupi anjeun kantos kantos dipigawé sapertos sapertos kitu? Atanapi, luncat sepakan? - Yeah. - Yeah. - Oké, urang badé ningali saha anu kagungan anu pangsaéna. Naha anjeun siap pikeun ieu? - Oke, hayu urang! Patempuran royale! - Leres, naha anjeun siap ngagaduhan papan skor anjeun? Nimbulkeun kami badé nyetak aranjeunna dumasar kana - Oke, guys! - Whoa! - Naon anu anjeun lakukeun? Kuring pikir anjeun ngan aya di dinya! - Leres, urang badé nangtoskeun ieu dina tilu cara anu béda. Laju, jangkungna, sareng ketangkasan. - Oké. - Oke, anjeun siap? - Saur, siap? - Bagus, saé, pasti aya sababaraha hawa di ditu. - Yep, yep, éta saé. - Naon panginten, Abdi damel ieu. - Naon anu kuring lakukeun, eh? - Oh! - Oké! - Narik. - Leres, pikaresepeun. - Anjeun terang, pasti tiasa sambel batur kaluar. - Leres, sapertos, sigana anjeunna sapertos, hal nya sadayana sapertos, kuring bakal turun sareng cantut kana leg sareng anjeun terang kumaha- - [Agen S] Oh, nuhun, henteu, oke. Abdi badé nyetik kana éta, abdi bakal nyitak skor éta. - Sigana aranjeunna nuju ngalakukeun karate? Naha ieu sakuduna siga kaahlian ninja? Akibat kuring henteu nyangka salah sahijina gaduh latihan ninja. - Naha yén ninja, atanapi éta, sapertos, ballet? - [Agen Urang Sunda] Éta anggun. - Anggun pisan. - Oke, kuring terang naon anu kuring lakukeun. - Oke, Baby Bear Rat, anjeun bakal ngarasa nabrak saeutik, tapi entong hariwang, sadayana teu kunanaon. - Henteu kunanaon? - Naha anjeun terang kumaha anjeunna ngajagi éta? - Éta tinggi, aya jangkungna didinya. Terus, sapertos, handap. - Éta sapertos, nuhun, bom. Anjeun peryogi panyalindungan upami anjeun badé janten sobat dalitna, anjeun terang? - leres, nuhun, pasti. - Eh, telepon mana? Naha abdi ngantunkeun telepon abdi ka ditu? - Hi-yah! - Aduh, anjeunna sareng boop sakedik, teras kachow nalika anjeunna mendarat, yeuh? - Yeah, nuhun, nuhun. - Éta saé! - Anjeun terang teu? Abdi rada gering di Tesla ieu. Abdi ngaraos sakuduna kuring nyarios saha anu bade sahabat abdi sabab éta réncang kuring paling saé, sareng Mat lakukeun tantangan anu paling hese janten abdi angkat kaluar dinya. - Sagala, éta saé. Hatur nuhun, awéwé. - Halo? Anjeun hilap hilap, kuring aya di Tesla. - Oh muhun! - Oh muhun! - Seueur anu hilap anjeun. - Oke, nuhun, sareng kuring henteu gaduh telepon, jadina. - Oh! - Oh! - Éta pisan senang. - Waktu sampurna, urang badé masihan skor ahir. Saha anu teraskeun sareng anu bakal aya ngaleungitkeun? - Ngaleungitkeun? - Abdi badé ngungkabkeun ieu, tilu, dua, hiji. - Whoa! - Whoa! - 13, 13, 10, 13, 13. Éta hartosna anjeun kaluar. - Naon? Ka dirina? Anjeunna mancur ka taneuh! Kalayan anggota jagal anjeun, dimana-mana aya malaikat! Anjeun sareng beas beurit anjeun teu aya anu resep! Anjeun! Anjeun kasép, urang meunang. Urang meunang. - Kuring ngarasa kawas kuring sono pisan? - Kuring henteu terang naon éta. - Eh? - Abdi ngaraos, hey! - Anjeunna masih kénéh, anjeunna masih ngurilingan. - Uih deui! - Ieu anu anjeun tingali! - [Rebecca] Whoa. - [Agén S] Candak awan saré! - Tapi kuring resep resep rambutna! Ieu leres-leres lucu, tapi anjeunna gelo! - Anjeunna gélo! - Wah! - Oké. - Jujur, anjeunna jenis ngingetkeun kuring, siga pahlawan beureum. - Upami kuring henteu tiasa bogoh, teu aya anu pasti. Sadaya ieu milik abdi, teu aya anu tuang. - Gaduh sakedik. - Naha anjeun émut? Abdi sapertos, kacangan. - Dina mangsa éta pertandingan? - Sok atuh? Naha ngabahekeun cai dina ieu atanapi naon waé, ngabalukarkeun lepat sareng telepon kuring.

Telepon REBECCA HACKED!

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0.13" dur="1.28"> - Wilujeng sumping deui saluran Matt sareng Rebecca. </text>
<text sub="clublinks" start="1.41" dur="2.14"> Kami siap-siap ngalakukeun palatihan master spy game. </text>
<text sub="clublinks" start="3.55" dur="1.876"> - Gancang. - Kumaha cara urang ngalakukeun? </text>
<text sub="clublinks" start="5.426" dur="0.833"> Katresna budakna saré. </text>
<text sub="clublinks" start="6.259" dur="1.211"> - Leres, ieu sakuduna janten réréncangan kuring, Mat. </text>
<text sub="clublinks" start="7.47" dur="1.713"> - Antosan, kumaha aranjeunna sadayana cocog di Tesla? </text>
<text sub="clublinks" start="9.183" dur="0.833"> - Éta gé cocog. </text>
<text sub="clublinks" start="10.016" dur="2.267"> - Duh gosh, ieu mangrupikeun ide anu goréng. </text>
<text sub="clublinks" start="15.92" dur="1.27"> - Sadaya henteu, aranjeunna badé teras-terasan di dieu. </text>
<text sub="clublinks" start="17.19" dur="1.43"> janten urang kedah nyetél sadayana nyetél pikeun na </text>
<text sub="clublinks" start="18.62" dur="0.85"> kaulinan latihan mata-mata pelatihan. </text>
<text sub="clublinks" start="19.47" dur="1.053"> Siap? </text>
<text sub="clublinks" start="20.523" dur="0.833"> - Antosan, sanaos kuring panginten </text>
<text sub="clublinks" start="21.356" dur="0.833"> ngangkat réréncangan anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="22.189" dur="1.721"> - Maksud kuring, kuring, tapi kuring resep ideu ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="23.91" dur="1.36"> Kuring resep ningali kumaha aranjeunna damel </text>
<text sub="clublinks" start="25.27" dur="1.33"> palatihan game nenjo master, saprak aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="26.6" dur="1.58"> gabung dina jaringan master game antukna. </text>
<text sub="clublinks" start="28.18" dur="1.072"> - Duh, leres. </text>
<text sub="clublinks" start="29.252" dur="0.833"> - [Camerawoman] Oge, guys, uih. </text>
<text sub="clublinks" start="30.085" dur="0.833"> - Oke, kuring badé kéngingkeun sadayana congcot </text>
<text sub="clublinks" start="30.918" dur="1.666"> nyetél buleud hiji, henteu kunanaon? - Tangtangan nomer hiji. </text>
<text sub="clublinks" start="32.584" dur="0.833"> - Anjeun guys, mimitian hudang aranjeunna. </text>
<text sub="clublinks" start="33.417" dur="1.357"> Urang kedah ngalakukeun ieu engké, henteu? - Heuh heuh. </text>
<text sub="clublinks" start="34.774" dur="1.036"> - Srengenge badé turun. </text>
<text sub="clublinks" start="35.81" dur="1.03"> - Kuring henteu nyeret deui jalma-jalma. </text>
<text sub="clublinks" start="36.84" dur="1.41"> - Oké. Anjeun panginten yén agén </text>
<text sub="clublinks" start="38.25" dur="1.68"> sareng Matt nuju netepkeun tuangeun </text>
<text sub="clublinks" start="39.93" dur="2.87"> mendakan réncang sobat anyar kuring, tapi, hanjakalna </text>
<text sub="clublinks" start="42.8" dur="1.62"> tinimbang nempatkeun campuran detektor bohong, </text>
<text sub="clublinks" start="44.42" dur="1.81"> Matt nempatkeun awan bobo, kitu sadayana kuring </text>
<text sub="clublinks" start="46.23" dur="2.22"> poténsi babaturan anu saré ayeuna ayeuna, </text>
<text sub="clublinks" start="48.45" dur="1.15"> sareng aranjeunna hudang. </text>
<text sub="clublinks" start="49.6" dur="1.286"> Mat, naha urang siap? </text>
<text sub="clublinks" start="50.886" dur="0.833"> - [Matt] Yeah, perkawis. </text>
<text sub="clublinks" start="51.719" dur="1.741"> - Oke, janten anjeun pidu di handap saha </text>
<text sub="clublinks" start="53.46" dur="1.65"> anjeun kedah janten réréncangan kuring. </text>
<text sub="clublinks" start="55.11" dur="3.009"> Sareng terang kuring terang upami aya anu ngalakukeun nanaon anu curiga. </text>
<text sub="clublinks" start="58.119" dur="1.864"> Urang hudang aranjeunna sadayana. </text>
<text sub="clublinks" start="59.983" dur="2.009"> - Kumaha urang angkat ka dieu? - Naha urang di taman? </text>
<text sub="clublinks" start="61.992" dur="1.118"> - Anjeun naha teu émut? </text>
<text sub="clublinks" start="63.11" dur="2.403"> Kami, eh, urang leumpang sareng urang sadayana ngagaduhan Slurpees. </text>
<text sub="clublinks" start="65.513" dur="1.209"> - Slurpees. - Slurpees. </text>
<text sub="clublinks" start="66.722" dur="2.19"> - Leres, sadayana sapertos, "Leres, hayu urang ngalaksanakeun sababaraha latihan!" </text>
<text sub="clublinks" start="68.912" dur="0.833"> Teras salajengna . </text>
<text sub="clublinks" start="69.745" dur="0.833"> - Anjeun émut? </text>
<text sub="clublinks" start="70.578" dur="0.833"> - Anjeun émut? </text>
<text sub="clublinks" start="71.411" dur="0.833"> - Yeah. </text>
<text sub="clublinks" start="72.244" dur="0.833"> - Éta coke Coke. </text>
<text sub="clublinks" start="73.077" dur="1.04"> - Oh, tingali? </text>
<text sub="clublinks" start="74.117" dur="0.863"> - Cherry Coke. - Yeah. </text>
<text sub="clublinks" start="74.98" dur="1.14"> - Kami ogé nyandak anjeun ka Taco Bell, </text>
<text sub="clublinks" start="76.12" dur="1.383"> sareng aranjeunna masihan kami simbut ieu janten anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="77.503" dur="1.707"> guys bisa nyandak sare waktu beurang anjeun anu anjeun hoyong candak. </text>
<text sub="clublinks" start="79.21" dur="0.833"> - Janten saé, sonten. </text>
<text sub="clublinks" start="80.043" dur="0.833"> - Sateuacan urang latihan. </text>
<text sub="clublinks" start="80.876" dur="1.374"> - Mat, panginten anjeun kedah terang ka anu pangsaéna </text>
<text sub="clublinks" start="82.25" dur="1.39"> babaturan naon anu urang lakukeun. </text>
<text sub="clublinks" start="83.64" dur="1.09"> - Hal anu kahiji urang kedahkeun nyaéta </text>
<text sub="clublinks" start="84.73" dur="1.6"> beulah anjeun ka dua tim. </text>
<text sub="clublinks" start="86.33" dur="1.24"> - Dupi abdi tiasa nganggo beurit kuring, punten? </text>
<text sub="clublinks" start="87.57" dur="1.062"> - Henteu! Teu. </text>
<text sub="clublinks" start="88.632" dur="1.598"> - Éta henteu cacah salaku jalma. </text>
<text sub="clublinks" start="90.23" dur="1.288"> Siga, pasangkeun. </text>
<text sub="clublinks" start="91.518" dur="0.833"> - Masangkeun! </text>
<text sub="clublinks" start="92.351" dur="1.117"> - Yeah. - Pasang dina saku anjeun? </text>
<text sub="clublinks" start="93.468" dur="0.833"> - Leres! </text>
<text sub="clublinks" start="94.301" dur="0.833"> - Perkara salajengna, urang badé leumpang ku cara kieu. </text>
<text sub="clublinks" start="95.134" dur="1.666"> Hayu, guys. Abdi ngarepkeun ieu tiasa dianggo ayeuna. </text>
<text sub="clublinks" start="96.8" dur="0.833"> Urang kedah terangkeun saha saha </text>
<text sub="clublinks" start="97.633" dur="1.666"> bakar jadi sobat pangsaéna - Urang langkung saé kameunangan. </text>
<text sub="clublinks" start="99.299" dur="0.833"> - Abdi terang. </text>
<text sub="clublinks" start="100.132" dur="1.088"> - Urang sabenerna ceunah céri? </text>
<text sub="clublinks" start="101.22" dur="0.833"> - Kuring henteu terang, kuring ngan hoyong angkat. </text>
<text sub="clublinks" start="102.053" dur="1.807"> - Naha anjeun leres-leres aya beurit di dinya? </text>
<text sub="clublinks" start="103.86" dur="1.18"> - Leres, naha anjeun hoyong ningali éta? </text>
<text sub="clublinks" start="105.04" dur="1.88"> - Séhé, awéwé, pikeun tantangan munggaran ieu, </text>
<text sub="clublinks" start="106.92" dur="2.09"> kami badé terang anu paling hadé salaku tim. </text>
<text sub="clublinks" start="109.01" dur="1.73"> Upami anjeun badé janten BFF Rebecca, </text>
<text sub="clublinks" start="110.74" dur="0.833"> maka anjeun kedah damel </text>
<text sub="clublinks" start="111.573" dur="1.157"> babarengan sareng anjeunna leres-leres. </text>
<text sub="clublinks" start="112.73" dur="1.05"> - naha éta Rebecca? </text>
<text sub="clublinks" start="114.7" dur="0.874"> - Anjeun henteu acan nyarios ka aranjeunna? - Yeah? </text>
<text sub="clublinks" start="115.574" dur="0.876"> - Henteu, kuring ... - Naon? </text>
<text sub="clublinks" start="116.45" dur="1.375"> - Abdi ka Rebecca. </text>
<text sub="clublinks" start="117.825" dur="1.329"> - Wéw! - Wéw! </text>
<text sub="clublinks" start="119.154" dur="1.211"> - Kuring nebak urang tepuk? </text>
<text sub="clublinks" start="120.365" dur="2.038"> - Leres sakumaha anu urang rancang, anu mendakan! </text>
<text sub="clublinks" start="122.403" dur="1.257"> Abdi henteu tiasa dianggo. </text>
<text sub="clublinks" start="123.66" dur="1.54"> - Oke, janten, naon anu urang badé lakukeun ayeuna </text>
<text sub="clublinks" start="125.2" dur="1.84"> nyaéta, urang parantos aya di tim dua. </text>
<text sub="clublinks" start="127.04" dur="1.78"> Kami bakal ningali kumaha anjeun damel sakumaha tim, </text>
<text sub="clublinks" start="128.82" dur="2.02"> ku salin taping suku anjeun babarengan. </text>
<text sub="clublinks" start="130.84" dur="0.833"> Naha anjeun siap? </text>
<text sub="clublinks" start="131.673" dur="0.833"> - Kami bakal bantosan anjeun. - Yeah, nuhun, nuhun. </text>
<text sub="clublinks" start="132.506" dur="1.294"> - Naha kuring kedah nyarios di dieu kanggo sadetik, oke? </text>
<text sub="clublinks" start="133.8" dur="2.722"> - Oke, eh, kumaha urang terang saha anu meunang? </text>
<text sub="clublinks" start="136.522" dur="0.833"> - Teu aya sareng deui. </text>
<text sub="clublinks" start="137.355" dur="0.833"> - Tong hariwang, kuring bakal ngajelaskeun. </text>
<text sub="clublinks" start="138.188" dur="0.833"> - Oké! </text>
<text sub="clublinks" start="139.021" dur="0.833"> - Oke, janten kuring henteu percanten ka sadayana awéwé ieu ayeuna. </text>
<text sub="clublinks" start="139.854" dur="1.616"> Kuring anggap sababaraha di antarana janten sakedik curiga. </text>
<text sub="clublinks" start="141.47" dur="1.43"> Salah sahijina tiasa damel pikeun Mr. X, </text>
<text sub="clublinks" start="142.9" dur="0.86"> urang henteu gaduh ide. </text>
<text sub="clublinks" start="143.76" dur="1.4"> Marilah urang kana bagian komentar di handap, </text>
<text sub="clublinks" start="145.16" dur="1.51"> upami anjeun ningali nanaon dina pidéo Rebecca. </text>
<text sub="clublinks" start="146.67" dur="1.94"> Leres di dieu, anjeun tiasa ningali kuring ngagaduhan mata-mata </text>
<text sub="clublinks" start="148.61" dur="0.92"> kaméra anu kuring badé gulung. </text>
<text sub="clublinks" start="149.53" dur="2.87"> Katiluna hakim, Rebecca, Agén Sunda, </text>
<text sub="clublinks" start="152.4" dur="1.35"> sareng Agén S badé linggih di dieu </text>
<text sub="clublinks" start="153.75" dur="0.88"> jeung tonggongna ka aranjeunna. </text>
<text sub="clublinks" start="154.63" dur="1.814"> Telepon Rebecca caket di dieu. </text>
<text sub="clublinks" start="156.444" dur="1.306"> - Tantangan anu nyiksa pisan, </text>
<text sub="clublinks" start="157.75" dur="1.19"> aranjeunna badé sumping kadieu sareng nyandak cai, </text>
<text sub="clublinks" start="158.94" dur="2.54"> sareng kuring terang salah sahijina moal tiasa nolak </text>
<text sub="clublinks" start="161.48" dur="1.97"> godaan ka nyandak telepon Rebecca. </text>
<text sub="clublinks" start="163.45" dur="2.2"> Komentar di handap ieu jalma anu curiga. </text>
<text sub="clublinks" start="165.65" dur="1.23"> Ogé, ulah hilap masihan pidio ieu </text>
<text sub="clublinks" start="166.88" dur="2.72"> jempol jempol, langganan, hurung bewara, klik sadayana. </text>
<text sub="clublinks" start="169.6" dur="1.41"> Upami anjeun ngalakukeun éta sateuacan aranjeunna nyandak pita duct </text>
<text sub="clublinks" start="171.01" dur="2.13"> dina sukuna, mairan pakuat pita saluran. </text>
<text sub="clublinks" start="173.14" dur="0.833"> Hayu urang uih deui. </text>
<text sub="clublinks" start="173.973" dur="2.267"> - Sadaya henteu, anjeun sadayana, urang ngan énggal ngetok, </text>
<text sub="clublinks" start="176.24" dur="0.833"> sakedik saeutik. </text>
<text sub="clublinks" start="177.073" dur="0.972"> - [Awéwé] Ngan saeutik. </text>
<text sub="clublinks" start="178.045" dur="0.833"> - Ah! </text>
<text sub="clublinks" start="178.878" dur="0.833"> - Éta sigana sapertos pita saluran. </text>
<text sub="clublinks" start="179.711" dur="2.129"> - Oh, anjeun terang, ngan miharep éta aman. </text>
<text sub="clublinks" start="181.84" dur="1.554"> - Tapi ogé, kuring ngan ukur didamel. </text>
<text sub="clublinks" start="183.394" dur="0.833"> Dupi éta tiis? </text>
<text sub="clublinks" start="184.227" dur="0.833"> Naha éta henteu kunanaon? </text>
<text sub="clublinks" start="185.06" dur="0.943"> - Bisa peryogi sababaraha deui, kuring henteu terang. </text>
<text sub="clublinks" start="186.003" dur="0.833"> - Saha anu terang? </text>
<text sub="clublinks" start="186.836" dur="0.893"> - Jigana éta bakal saé waé. </text>
<text sub="clublinks" start="187.729" dur="1.498"> - Kuring nyangka tim kuring bakal menang, sabab </text>
<text sub="clublinks" start="189.227" dur="1.723"> Kuring henteu damel saluran pita anu alus teuing. </text>
<text sub="clublinks" start="190.95" dur="2.08"> - Sénya, ngadangukeun, kuring ngagaduhan aérodinamik, </text>
<text sub="clublinks" start="193.03" dur="2.64"> positip, tape palapis cahaya. Tim abdi anu badé menang hiji ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="195.67" dur="2.68"> - Sabenerna, kuring mah nyangka tim kuring bakal meunang ieu, </text>
<text sub="clublinks" start="198.35" dur="1.46"> sabab henteu ngan urang gaduh dua, </text>
<text sub="clublinks" start="199.81" dur="2.27"> urang sabenerna ngagaduhan tilu dina tim ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="202.08" dur="1.64"> Kami gaduh beurit bear! </text>
<text sub="clublinks" start="203.72" dur="2.067"> - Hayu urang sadayana nyetél. </text>
<text sub="clublinks" start="205.787" dur="0.863"> - Teuing, naon anu kuring henteu béjakeun ka éta nyaéta </text>
<text sub="clublinks" start="206.65" dur="1.86"> henteu ngan Rebecca ngadalikeun anjeun, </text>
<text sub="clublinks" start="208.51" dur="2.122"> nyaéta Agén Urang Sunda sareng Agén S. </text>
<text sub="clublinks" start="210.632" dur="1.529"> - Hééh! - Leres, GMI! </text>
<text sub="clublinks" start="212.161" dur="0.833"> - GMI! </text>
<text sub="clublinks" start="212.994" dur="1.256"> - Aranjeunna pasti bakal terang </text>
<text sub="clublinks" start="214.25" dur="1.499"> saha sahabat kuring bakal. </text>
<text sub="clublinks" start="215.749" dur="0.833"> - Naha henteu tilu anjeun guys </text>
<text sub="clublinks" start="216.582" dur="1.535"> janten payun sareng nyandak korsi anjeun, oke? </text>
<text sub="clublinks" start="218.117" dur="0.833"> - Hah? - Oké! </text>
<text sub="clublinks" start="218.95" dur="0.833"> - Éta parantos disetél, ka dieu. </text>
<text sub="clublinks" start="219.783" dur="1.37"> - [Agen S] Oh, bagus! - [Agen Urang Sunda] Agung, hebat! </text>
<text sub="clublinks" start="221.153" dur="1.804"> - Sééh, artos di beurit sanés jalma. </text>
<text sub="clublinks" start="222.957" dur="0.893"> - Ieu ampir ngejat! </text>
<text sub="clublinks" start="223.85" dur="2.03"> Oke, kuring ngan ukur bungah baganti ti kuring </text>
<text sub="clublinks" start="225.88" dur="1.2"> prank kaluar tina pakéan kasebut. </text>
<text sub="clublinks" start="227.08" dur="1.83"> Éta baseuh, tapi dina kaayaan baju haneut ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="228.91" dur="2.073"> éta masih baseuh. - Ieu bagean abdi, kan? </text>
<text sub="clublinks" start="230.983" dur="0.947"> Sabenerna mah parantos ngagentos baju </text>
<text sub="clublinks" start="231.93" dur="0.833"> di ditu, upami anjeun peryogi sababaraha. - Naon? </text>
<text sub="clublinks" start="232.763" dur="2.087"> - Naon, henteu, abdi hartosna. - Ieuh? </text>
<text sub="clublinks" start="234.85" dur="0.91"> - Kanggo, tong hilap, hilap deui. </text>
<text sub="clublinks" start="235.76" dur="1.45"> Lamun anjeun peryogi sababaraha, hungkul kuring terang. </text>
<text sub="clublinks" start="237.21" dur="2.03"> - Sadaya henteu, kuring ogé bakal ngirangan dinten ayeuna. </text>
<text sub="clublinks" start="239.24" dur="1.26"> Hayu urang kenging pertandingan! </text>
<text sub="clublinks" start="240.5" dur="0.833"> Henteu kunanaon! </text>
<text sub="clublinks" start="241.333" dur="0.833"> Pisan anu sederhana pisan! </text>
<text sub="clublinks" start="242.166" dur="1.354"> Sadayana anu anjeun laksanakeun nyaéta mimitian aya, </text>
<text sub="clublinks" start="243.52" dur="1.73"> sakali kuring niup kacapi ieu, turun ka dinya, </text>
<text sub="clublinks" start="245.25" dur="1.2"> ngurban tumpeng anjeun, sareng uih deui. </text>
<text sub="clublinks" start="246.45" dur="1.38"> Tim pangpayunna, menang. </text>
<text sub="clublinks" start="247.83" dur="1.393"> Dina tanda anjeun, pilih! </text>
<text sub="clublinks" start="250.658" dur="1.238"> - [Agen Urang Sunda] Hayu urang, Larkin! </text>
<text sub="clublinks" start="257.366" dur="0.833"> - Henteu! - Kadieu! </text>
<text sub="clublinks" start="258.199" dur="2.481"> - Antosan, panginten kuring, bumi, bade réréncangan. </text>
<text sub="clublinks" start="260.68" dur="1.06"> Naha aya masalah naon anu meunang? </text>
<text sub="clublinks" start="261.74" dur="0.98"> - Kuring henteu terang, éta tantangan. </text>
<text sub="clublinks" start="262.72" dur="1.689"> - Leres, nuhun, leres pisan, éta henteu masalah. </text>
<text sub="clublinks" start="264.409" dur="0.848"> Anjeun tiwas! </text>
<text sub="clublinks" start="265.257" dur="1.593"> - Sakumaha saé, sadayana anu tiasa nyandak tina pita saluran, </text>
<text sub="clublinks" start="266.85" dur="1.73"> sareng nangtung di dieu pikeun pangadilan. </text>
<text sub="clublinks" start="268.58" dur="0.833"> - [Agen Urang Sunda] Selamat. </text>
<text sub="clublinks" start="270.56" dur="2"> Oke, hakim meunang rada lieur kana anu salah, </text>
<text sub="clublinks" start="272.56" dur="1.15"> tapi urang ngadalikeun gawé babarengan. </text>
<text sub="clublinks" start="273.71" dur="1.78"> Ieu mangrupikeun tim hiji, tim dua sareng tim tilu. </text>
<text sub="clublinks" start="275.49" dur="1.59"> Abdi ngan ukur hoyong pikeun anjeun anu payun sareng </text>
<text sub="clublinks" start="277.08" dur="2.06"> ditandaan tim mana anjeun pikir gaduh hasil kerja tim anu pangsaéna. </text>
<text sub="clublinks" start="279.14" dur="1.24"> - Gawé kerja tim pangsaéna? Oké. </text>
<text sub="clublinks" start="280.38" dur="1.51"> - Ogé, mairan ka handap ieu saha anjeun pikir </text>
<text sub="clublinks" start="281.89" dur="1.79"> kagungan gotong royong pangsaéna. - Hayu urang payun sareng nyebarkeun. </text>
<text sub="clublinks" start="283.68" dur="1.363"> Tilu! </text>
<text sub="clublinks" start="285.043" dur="0.833"> Dua! </text>
<text sub="clublinks" start="285.876" dur="0.833"> Hiji! </text>
<text sub="clublinks" start="286.709" dur="0.833"> Ngungkabkeun! </text>
<text sub="clublinks" start="287.542" dur="1.666"> - Tim hiji! - Ningali, kuring milih kanggo tim hiji, </text>
<text sub="clublinks" start="289.208" dur="1.782"> ngan kumargi. - Sadayana! </text>
<text sub="clublinks" start="290.99" dur="1.524"> - Henteu, tapi kami sadayana ngeunaan unggul. </text>
<text sub="clublinks" start="292.514" dur="1.931"> Kami henteu kapikiran meunang. - Unggul pisan sadayana. </text>
<text sub="clublinks" start="295.9" dur="1.72"> - Leres, sanaos, aya deui anu </text>
<text sub="clublinks" start="297.62" dur="1.77"> sobat dalit tibatan ngan ukur meunang. </text>
<text sub="clublinks" start="299.39" dur="1.47"> - Eh, nah. - Eh. </text>
<text sub="clublinks" start="300.86" dur="1.58"> - Oke, urang badé angkat sareng nyetél. </text>
<text sub="clublinks" start="302.44" dur="1.76"> Tim hiji, congrats on unggul. </text>
<text sub="clublinks" start="304.2" dur="1.35"> Anjeun tiasa angkat cai anjeun, upami anjeun resep. </text>
<text sub="clublinks" start="305.55" dur="1.69"> heula ayeuna, nalika urang ngeset </text>
<text sub="clublinks" start="307.24" dur="1.587"> pikeun tangtangan salajengna, oke? </text>
<text sub="clublinks" start="308.827" dur="1.143"> - Leres, tuan, juara gedé! </text>
<text sub="clublinks" start="309.97" dur="0.881"> Anjeun tiasa ngawulaana! </text>
<text sub="clublinks" start="325.127" dur="1.413"> - Sadaya leres, ieu mangrupikeun tantangan jaran. </text>
<text sub="clublinks" start="326.54" dur="2.32"> Anjeun gaduh 60 detik pikeun kabur, atanapi sanés </text>
<text sub="clublinks" start="328.86" dur="2.06"> Pak X mangrupikeun masihan analisis ka cerebral. </text>
<text sub="clublinks" start="330.92" dur="1.26"> - Antosan, leres anjeunna, Pak X aya di dieu? </text>
<text sub="clublinks" start="332.18" dur="0.972"> - Yep, anjeunna nini. </text>
<text sub="clublinks" start="333.152" dur="0.833"> - Naon? - Oké? </text>
<text sub="clublinks" start="333.985" dur="1.48"> Sareng dimimitian dina tilu, dua, hiji. </text>
<text sub="clublinks" start="335.465" dur="0.833"> Indit! </text>
<text sub="clublinks" start="338.82" dur="1.29"> - Oh, éta beuki ketat! </text>
<text sub="clublinks" start="340.11" dur="2.24"> Panginten kuring gaduh gadget nenjo kuring dina pek fanny kuring. </text>
<text sub="clublinks" start="342.35" dur="2.05"> - Duh gusti, hayu, BBR, nyapék ieu, mangga! </text>
<text sub="clublinks" start="344.4" dur="1.119"> Anjeun kaboboan? </text>
<text sub="clublinks" start="345.519" dur="0.833"> - Anjeun terang teu? </text>
<text sub="clublinks" start="346.352" dur="0.833"> Ieu mangrupikeun jenis imut. </text>
<text sub="clublinks" start="347.185" dur="2.054"> Kumaha upami anjeun henteu kapikiran anjeun gaduh? Dupi abdi tiasa tetep ieu? </text>
<text sub="clublinks" start="349.239" dur="1.074"> - Oké! </text>
<text sub="clublinks" start="350.313" dur="2.14"> Henteu, kuring henteu bakal meunang ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="354.731" dur="2.719"> - Kuring terang ieu bakal aya gunana. </text>
<text sub="clublinks" start="357.45" dur="1.05"> Hééh! </text>
<text sub="clublinks" start="358.5" dur="1.028"> Abdi kaluar! </text>
<text sub="clublinks" start="359.528" dur="1.352"> - Anjeun kaluar! </text>
<text sub="clublinks" start="360.88" dur="1.25"> Anjeunna saleresna mah mata-mata. </text>
<text sub="clublinks" start="362.13" dur="1.324"> Kuring nembé mendakan spion, janten anjeunna kaluar. </text>
<text sub="clublinks" start="363.454" dur="0.833"> - Naon? </text>
<text sub="clublinks" start="364.287" dur="1.283"> - Hapunten, teu aya anu tiasa kaluar tina posik. </text>
<text sub="clublinks" start="365.57" dur="0.833"> Ieu mustahil. </text>
<text sub="clublinks" start="366.403" dur="1.217"> - Antosan, anjeunna tiasa kaluar tina posétna? </text>
<text sub="clublinks" start="367.62" dur="0.99"> - Leres, éta éta gancang pisan. </text>
<text sub="clublinks" start="368.61" dur="1.673"> - Sareng anjeun gaduh kit ténis. Anjeun parantos dilakukeun ieu sateuacan! </text>
<text sub="clublinks" start="370.283" dur="1.602"> - Maksudna, urang kaluar tina karét urang sadaya waktu. </text>
<text sub="clublinks" start="371.885" dur="0.833"> - Sadayana! </text>
<text sub="clublinks" start="372.718" dur="0.871"> - Oh, éta naha Maté teu percanten ka anjeun. </text>
<text sub="clublinks" start="373.589" dur="0.833"> - Duh, éta masuk akal. </text>
<text sub="clublinks" start="374.422" dur="1.458"> - Hehehehe, éta naha anjeunna henteu ngantep anjeun ka kenca saha waé. </text>
<text sub="clublinks" start="375.88" dur="0.833"> - Antosan, naon? </text>
<text sub="clublinks" start="376.713" dur="0.833"> - Kuring terang anjeun henteu! - Éta henteu adil! </text>
<text sub="clublinks" start="377.546" dur="1.054"> - Teu aya cara yén anjeunna tiasa ngalakukeun ieu, </text>
<text sub="clublinks" start="378.6" dur="1.24"> kajaba anjeunna leres-leres ngagaduhan pelatihan. </text>
<text sub="clublinks" start="379.84" dur="0.833"> Anjeunna nénjo. </text>
<text sub="clublinks" start="380.673" dur="2.427"> - Tapi henteu urang hoyong master game nenjo sanés? </text>
<text sub="clublinks" start="383.1" dur="1.08"> - Henteu, urang hoyong batur anu urang tiasa ngalatih </text>
<text sub="clublinks" start="384.18" dur="1.28"> sanes jalma anu parantos latihan. </text>
<text sub="clublinks" start="385.46" dur="2"> Éta hartina urang moal tiasa percanten ka aranjeunna, kitu </text>
<text sub="clublinks" start="387.46" dur="1.095"> - Anjeun kaluar. - Wah. </text>
<text sub="clublinks" start="388.555" dur="1.005"> - Ieu tantangan anu paling awon kantos. </text>
<text sub="clublinks" start="389.56" dur="0.98"> - Anjeun pikir anjeunna janten hadé pikeun GMI? </text>
<text sub="clublinks" start="390.54" dur="0.833"> Abdi badé angkat perusahaan. </text>
<text sub="clublinks" start="391.373" dur="1.257"> sareng urang badé kénging rekrut énggal. </text>
<text sub="clublinks" start="392.63" dur="0.833"> - Éta leres. </text>
<text sub="clublinks" start="393.463" dur="0.987"> - Leres? </text>
<text sub="clublinks" start="394.45" dur="0.833"> - Anjeun pikir anjeunna tunggal? </text>
<text sub="clublinks" start="395.283" dur="1.297"> - Sakumaha saé, proyék saé dina tantangan, awéwé. </text>
<text sub="clublinks" start="396.58" dur="1.07"> Anjeun henteu bener-bener saé, saé damelan saé. </text>
<text sub="clublinks" start="397.65" dur="0.833"> Anjeun masih keneh di dieu. </text>
<text sub="clublinks" start="398.483" dur="1.666"> Abdi nyebatkeun anjeun kaluar. - Rupa, kuring nebak kuring kaluar. </text>
<text sub="clublinks" start="400.149" dur="1.484"> Nebak kuring ngan ukur gaduh cai. </text>
<text sub="clublinks" start="409.16" dur="1.31"> - Anjeunna hoyong pisan janten réréncangan kuring. </text>
<text sub="clublinks" start="410.47" dur="0.99"> Maksad kuring, naon salahna éta? </text>
<text sub="clublinks" start="411.46" dur="2.04"> Tiis dugi ka anjeunna ngaraosan rada ngaraosan. </text>
<text sub="clublinks" start="413.5" dur="1.313"> - Leres, éta leres. - Éta leres, leres-leres. </text>
<text sub="clublinks" start="419.32" dur="1.53"> - Naon saur anjeun Matt di toko salajengna? </text>
<text sub="clublinks" start="420.85" dur="1.52"> - Kuring henteu terang, ieu anu paling anéh </text>
<text sub="clublinks" start="422.37" dur="2.93"> latihan sobat sobat game sobat balad kuring kantos ningali. </text>
<text sub="clublinks" start="425.3" dur="1.42"> Zam fam, koméntar di handap naon anu anjeun pikir </text>
<text sub="clublinks" start="426.72" dur="2.07"> Matt kedah ngalakukeun pikeun ngabantosan babaturan anyar kuring anu anyar. </text>
<text sub="clublinks" start="428.79" dur="1.3"> Ku teu sangka ieu, sanajan. </text>
<text sub="clublinks" start="430.09" dur="1.22"> - Maksudna, anjeun salah anu saurna anjeun tiasa </text>
<text sub="clublinks" start="431.31" dur="1.07"> parantos aya anu milih, teras langkung </text>
<text sub="clublinks" start="432.38" dur="2.88"> hayu anjeunna laksanakeun ieu, kitu. - Éta leres. </text>
<text sub="clublinks" start="435.26" dur="1.4"> - Meureun kuring bakal nembongkeun éta saatos anjeunna ngalakukeun ieu, </text>
<text sub="clublinks" start="436.66" dur="1.4"> tapi hayu anjeunna masihan waktos na. </text>
<text sub="clublinks" start="438.06" dur="0.833"> - Oké. </text>
<text sub="clublinks" start="438.893" dur="1.067"> - Eh, Rebecca, kadieu, kadieu, kadieu, datang ka dieu. </text>
<text sub="clublinks" start="439.96" dur="0.833"> - Yeah? </text>
<text sub="clublinks" start="440.793" dur="0.833"> - Naha anjeun tiasa ngajarkeun cara ngalakukeunana </text>
<text sub="clublinks" start="441.626" dur="1.324"> tarian jaringan kaulinan tarian? </text>
<text sub="clublinks" start="442.95" dur="0.833"> Spy luhur hack? </text>
<text sub="clublinks" start="443.783" dur="1.087"> - Oh, nénjo luhurna hack? </text>
<text sub="clublinks" start="444.87" dur="0.833"> Heuh. </text>
<text sub="clublinks" start="445.703" dur="0.896"> - Naha anjeun tiasa lakukeun? </text>
<text sub="clublinks" start="446.599" dur="0.833"> Upami aranjeunna bakal janten réréncangan anjeun, </text>
<text sub="clublinks" start="447.432" dur="1.666"> aranjeunna nuju sigana bakal aya dina jaringan master game. </text>
<text sub="clublinks" start="449.098" dur="0.833"> - Siga, GAMASTE Urang Sunda. </text>
<text sub="clublinks" start="449.931" dur="1.219"> - Oke, kuring ngagaduhan ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="451.15" dur="1.11"> Abdi tiasa nari sareng réréncangan kuring. </text>
<text sub="clublinks" start="452.26" dur="1.26"> Panginten urang bakal ngalakukeun TikTok. </text>
<text sub="clublinks" start="453.52" dur="1.072"> - Leres, nuhun! </text>
<text sub="clublinks" start="454.592" dur="0.885"> - Sok atuh, kadieu, kadieu, kadieu. </text>
<text sub="clublinks" start="455.477" dur="0.833"> - Naon? </text>
<text sub="clublinks" start="456.31" dur="0.838"> - Kuring henteu terang naon anu kuring lakukeun di luar. </text>
<text sub="clublinks" start="457.148" dur="0.833"> - Leres, écés. - Naon maksad anjeun? </text>
<text sub="clublinks" start="457.981" dur="0.833"> - Ieu katingalina hebat. </text>
<text sub="clublinks" start="458.814" dur="1.076"> Ieu leres-leres. - Yeah? </text>
<text sub="clublinks" start="459.89" dur="0.833"> - Kuring panginten anjeun ngagaduhan ieu sadayana rencanana? </text>
<text sub="clublinks" start="460.723" dur="1.867"> Éta sababna kami sered ka dieu, sareng aranjeunna, </text>
<text sub="clublinks" start="462.59" dur="1.013"> nalika aranjeunna nuju bobo, sareng - Yeah. </text>
<text sub="clublinks" start="463.603" dur="2.047"> - Maksudna, kuring rencanana éta kaluar. - Leres, écés. </text>
<text sub="clublinks" start="465.65" dur="2.303"> - Kuring dibawa suling. - Naha aranjeunna terang kumaha to hack? </text>
<text sub="clublinks" start="467.953" dur="1.968"> Henteu, anjeun moal hoyong inuman anu nénjo. - Henteu, anjeun henteu hoyong éta. </text>
<text sub="clublinks" start="469.921" dur="1.342"> - Tong hoyong éta. - UI sumput! </text>
<text sub="clublinks" start="471.263" dur="0.833"> - Sumputkeun sareng milarian, sadaya waktos. - Kunaon? </text>
<text sub="clublinks" start="472.096" dur="2.284"> - UI sumput. - Oh, oh, henteu. </text>
<text sub="clublinks" start="474.38" dur="2.31"> - Barang sadaya waktos, dina diburu misteri sareng barang. </text>
<text sub="clublinks" start="476.69" dur="1.26"> - Sareng ogé, siga, upami aranjeunna nuju tiasa a </text>
<text sub="clublinks" start="477.95" dur="1.3"> kaayaan, aranjeunna kedah terang kumaha pikeun nyumputkeun. </text>
<text sub="clublinks" start="479.25" dur="1.44"> - Bener, kumaha upami aranjeunna nyobian ngajauhan Mr. X? </text>
<text sub="clublinks" start="480.69" dur="1.2"> - Leres. </text>
<text sub="clublinks" start="481.89" dur="1.31"> - Sareng upami aranjeunna henteu tiasa nyumput, - Atanapi ngasuh. </text>
<text sub="clublinks" start="483.2" dur="1.075"> - pendak deui engké. </text>
<text sub="clublinks" start="484.275" dur="0.833"> - Bye. </text>
<text sub="clublinks" start="485.108" dur="1.666"> - Sakumaha lami, guys? Jigana urang ngagaduhan tarian ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="486.774" dur="3.039"> - Oh, anjeun ngagaduhan? - Oh enya, nuhun, nuhun. </text>
<text sub="clublinks" start="489.813" dur="2.61"> - GAMEMASTERS </text>
<text sub="clublinks" start="492.423" dur="2.48"> - Eh, saha anu hoyong korsi? Naha anjeun palay calik? </text>
<text sub="clublinks" start="494.903" dur="1.02"> - Eh, urang badé janten jelema jahat. </text>
<text sub="clublinks" start="495.923" dur="1.437"> - Pasihan urang jempol ayeuna, </text>
<text sub="clublinks" start="497.36" dur="1.129"> upami anjeun mikir ieu mangrupikeun ide anu saé. </text>
<text sub="clublinks" start="498.489" dur="0.961"> Kami nyumputkeun sareng milarian di taman ieu ayeuna. </text>
<text sub="clublinks" start="499.45" dur="0.833"> - Leres? </text>
<text sub="clublinks" start="500.283" dur="0.997"> - Ogé, urang henteu tiasa ngantep Rebecca terang naon anu lumangsung, </text>
<text sub="clublinks" start="501.28" dur="1.33"> janten panginten urang nampi anjeunna di Tesla, oke? </text>
<text sub="clublinks" start="502.61" dur="0.833"> - Hei, guys! </text>
<text sub="clublinks" start="503.443" dur="0.833"> - Yeah, nuhun, nuhun. - Oh muhun. </text>
<text sub="clublinks" start="504.276" dur="1.351"> - Anjeun leres, anjeun leres, anjeun leres. </text>
<text sub="clublinks" start="505.627" dur="2.803"> Janten, urang saleresna ngagaduhan ieu rencana anu disayogikeun. </text>
<text sub="clublinks" start="508.43" dur="1.07"> - Jiga reuwas! </text>
<text sub="clublinks" start="509.5" dur="2.012"> - Kami hoyong anjeun angkat ka Tesla. </text>
<text sub="clublinks" start="511.512" dur="0.833"> - Kuring? </text>
<text sub="clublinks" start="512.345" dur="0.963"> - Yeah, anjeun kaluar! </text>
<text sub="clublinks" start="513.308" dur="0.833"> Anjeun kaluar! - Oh! </text>
<text sub="clublinks" start="514.141" dur="1.946"> - Anjeun moal tiasa janten sobat panginten anjeun! Kaluar! </text>
<text sub="clublinks" start="516.087" dur="0.833"> - Leres, urang diajarkeun dina anu terakhir. </text>
<text sub="clublinks" start="516.92" dur="0.91"> anjeun nuju nyamur. </text>
<text sub="clublinks" start="517.83" dur="1.38"> - Oke, tapi tiasa urang sahenteuna ngagaduhan aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="519.21" dur="1.231"> naha tari na gancang pisan? </text>
<text sub="clublinks" start="520.441" dur="3.1"> - GAMEMASTERGMA </text>
<text sub="clublinks" start="523.541" dur="4.675"> Naon? </text>
<text sub="clublinks" start="528.216" dur="0.833"> - Éta ngan ukur bagian. </text>
<text sub="clublinks" start="529.049" dur="1.721"> - Oke, oke, angkat ka mobil! </text>
<text sub="clublinks" start="530.77" dur="1.07"> - Sumputkeun dina Tesla! </text>
<text sub="clublinks" start="531.84" dur="1.61"> - Zam Fam, kuring henteu percanten yén aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="533.45" dur="1.62"> ngajantenkeun kuring tetep di jero Tesla </text>
<text sub="clublinks" start="535.07" dur="1.66"> bari aranjeunna nyobian milarian réréncangan anyar kuring. </text>
<text sub="clublinks" start="536.73" dur="2.73"> Abdi ngaraos sapertos Matt teu gaduh ide naon anu anjeunna lakukeun ayeuna. </text>
<text sub="clublinks" start="539.46" dur="1.73"> - Janten urang ngaleungitkeun saha waé dina babak ieu? </text>
<text sub="clublinks" start="541.19" dur="2.004"> - Henteu? - Abdi henteu terang? </text>
<text sub="clublinks" start="543.194" dur="0.833"> - Kumaha éta jalanna? </text>
<text sub="clublinks" start="544.027" dur="1.663"> - Kami mendakan aranjeunna, aranjeunna ngaleungitkeun, henteu? </text>
<text sub="clublinks" start="545.69" dur="1.27"> - Éta sigana, siga, gampang pisan. </text>
<text sub="clublinks" start="546.96" dur="1.09"> Abdi tiasa mendakan saha waé dina taman ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="548.05" dur="1.95"> - Leres, éta maksadna, éta lumayan yakin. Kuring di dieu pisan, kitu. </text>
<text sub="clublinks" start="550" dur="0.833"> - Siga, ngajalankeun? </text>
<text sub="clublinks" start="550.833" dur="0.833"> - Leres, nuhun. - Anyways, okay. </text>
<text sub="clublinks" start="551.666" dur="1.074"> - Naha anjeun parantos ka taman? </text>
<text sub="clublinks" start="552.74" dur="1.34"> - Tangtos kuring parantos ka taman. </text>
<text sub="clublinks" start="554.08" dur="0.833"> Kuring kantos ka seueur taman. </text>
<text sub="clublinks" start="554.913" dur="1.537"> Kuring, sapertos, kakus kuring ka ditu, tapi, henteu kunanaon. </text>
<text sub="clublinks" start="556.45" dur="1.75"> - Tilu, dua, hiji, jaringan master game. </text>
<text sub="clublinks" start="558.2" dur="1.566"> - Tilu, dua, hiji, master game. </text>
<text sub="clublinks" start="559.766" dur="0.833"> - GMI! - GMI! </text>
<text sub="clublinks" start="560.599" dur="1.381"> - Kadieu! </text>
<text sub="clublinks" start="561.98" dur="2.43"> Henteu kunanaon, janten urang badé ngulinkeun cocooan nyumputkeun sareng neangan. </text>
<text sub="clublinks" start="564.41" dur="1.91"> Sakumaha anjeun terang, anjeun bakal gaduh strategi, henteu? </text>
<text sub="clublinks" start="566.32" dur="1.9"> - Strategi kuring pikeun nyumput dina kerucut. </text>
<text sub="clublinks" start="568.22" dur="1.5"> - Jujur, abdi henteu gaduh rencana naon waé. </text>
<text sub="clublinks" start="569.72" dur="2.04"> Sadaya anu kuring terang yén orok kuring, BBR, peryogi istirahat. </text>
<text sub="clublinks" start="571.76" dur="1.51"> - Abdi badé nyumput dina tangkal, aya. </text>
<text sub="clublinks" start="573.27" dur="2.53"> Ngan naek kana salah sahiji cabang sareng tetep leres pisan. </text>
<text sub="clublinks" start="575.8" dur="1.06"> - Abdi badé nyumput dina tangkal anu sami. </text>
<text sub="clublinks" start="576.86" dur="0.87"> Mudah-mudahan aranjeunna mendakan abdi kadua. </text>
<text sub="clublinks" start="577.73" dur="0.833"> - Naon? </text>
<text sub="clublinks" start="578.563" dur="2.047"> - Janten kuring nyumput tukangeun éta ngagantungkeun jaket di dinya. </text>
<text sub="clublinks" start="580.61" dur="1.31"> Jigana éta bakal titik anu sampurna. </text>
<text sub="clublinks" start="581.92" dur="1.74"> - Ieu bakal janten 10 sumputkeun kadua teras milarian tangtangan. </text>
<text sub="clublinks" start="583.66" dur="1.316"> Anjeun kedah angkat ka tangkal, uing. </text>
<text sub="clublinks" start="584.976" dur="0.833"> - Naon? </text>
<text sub="clublinks" start="585.809" dur="0.936"> - Aranjeunna parantos, tangkal? - Anjeun kedah angkat kana tangkal. </text>
<text sub="clublinks" start="586.745" dur="0.833"> - angkat ka tangkalna? - Yep! </text>
<text sub="clublinks" start="587.578" dur="0.833"> - Henteu kunanaon. - Henteu kunanaon. </text>
<text sub="clublinks" start="588.411" dur="0.833"> - Naha kami ngagaduhan tuangeun dina tangkal? </text>
<text sub="clublinks" start="589.244" dur="0.833"> - Henteu aya katuangan dina tangkal! </text>
<text sub="clublinks" start="590.077" dur="0.833"> - Naon? </text>
<text sub="clublinks" start="590.91" dur="1.666"> - Sagala, 10 detik dimimitian ayeuna. </text>
<text sub="clublinks" start="592.576" dur="0.833"> - Antosan, aranjeunna maén nyumput sareng milarian? </text>
<text sub="clublinks" start="593.409" dur="1.401"> Kumaha aranjeunna sakuduna ngira-ngira babaturan anu paling hadé </text>
<text sub="clublinks" start="594.81" dur="1.12"> pikeun kuring, maén nyumput sareng milarian? </text>
<text sub="clublinks" start="595.93" dur="1.75"> Ieu mangrupikeun hal anu paling pikasieuneun! </text>
<text sub="clublinks" start="597.68" dur="2.28"> Zam Fam, hiji mojang nembe gaduh tumpukan sirah na, </text>
<text sub="clublinks" start="599.96" dur="1.41"> sareng anu sanés ngan calik didinya. </text>
<text sub="clublinks" start="601.37" dur="2.48"> Siga, éta henteu nyumput sareng milari pisan! </text>
<text sub="clublinks" start="603.85" dur="1.08"> - Lima. - Lima. </text>
<text sub="clublinks" start="604.93" dur="1.114"> - Opat. - Opat. </text>
<text sub="clublinks" start="606.044" dur="0.833"> - Tilu. - Tilu. </text>
<text sub="clublinks" start="606.877" dur="0.833"> - Dua. - Dua. </text>
<text sub="clublinks" start="607.71" dur="0.833"> - Hiji. - Hiji. </text>
<text sub="clublinks" start="608.543" dur="0.833"> - Indit! - Indit! </text>
<text sub="clublinks" start="609.376" dur="0.833"> - Kuring henteu ningali saha. </text>
<text sub="clublinks" start="610.209" dur="1.734"> Zam Fam, upami anjeun ningali saha waé, cik atuh! </text>
<text sub="clublinks" start="613.81" dur="1.577"> - Oké. </text>
<text sub="clublinks" start="615.387" dur="2.343"> Oke, pelatihan GMI. </text>
<text sub="clublinks" start="617.73" dur="1.56"> Antosan, aya kaki ku jakét. </text>
<text sub="clublinks" start="619.29" dur="1.06"> Éta pasti batur. </text>
<text sub="clublinks" start="620.35" dur="1.42"> Kapanggih anjeun! </text>
<text sub="clublinks" start="621.77" dur="0.833"> Anjeun kaluar! </text>
<text sub="clublinks" start="622.603" dur="0.833"> Anjeun kaluar! </text>
<text sub="clublinks" start="623.436" dur="0.98"> Palih ditu! </text>
<text sub="clublinks" start="624.416" dur="1.757"> - Aduh! </text>
<text sub="clublinks" start="626.173" dur="1.497"> Nu nyetir, GMI! </text>
<text sub="clublinks" start="627.67" dur="1.03"> - Éta ngan tumpeng. </text>
<text sub="clublinks" start="628.7" dur="1.01"> - Naon anu kuring aman? </text>
<text sub="clublinks" start="629.71" dur="2.36"> - Duh gosh, oke, ngadangukeun, panginten kuring mah éta beruang. </text>
<text sub="clublinks" start="632.07" dur="0.94"> Éta saéstu jalma. </text>
<text sub="clublinks" start="633.01" dur="1.347"> Anjeun mendakan! </text>
<text sub="clublinks" start="634.357" dur="1.743"> - Anjeun komo nyumput. </text>
<text sub="clublinks" start="636.1" dur="0.96"> - Anjeunna peryogi sare waktu beurang. </text>
<text sub="clublinks" start="637.06" dur="0.91"> Anjeunna kedah ngaso. </text>
<text sub="clublinks" start="637.97" dur="1.45"> - Yeah, tapi éta henteu bagian tina tantangan éta. </text>
<text sub="clublinks" start="639.42" dur="1.46"> - Agén S, sabaraha anjeun mendakan? </text>
<text sub="clublinks" start="640.88" dur="1.65"> - Antosan, kuring mendakan anjeun! </text>
<text sub="clublinks" start="642.53" dur="1.185"> - Wangsul! </text>
<text sub="clublinks" start="643.715" dur="0.833"> - Héy! </text>
<text sub="clublinks" start="645.616" dur="2.244"> - Saha waé anu kapanggih! </text>
<text sub="clublinks" start="647.86" dur="0.833"> - Hééh! - Hééh! </text>
<text sub="clublinks" start="648.693" dur="0.833"> - GMI! </text>
<text sub="clublinks" start="649.526" dur="1.628"> - GMI! - GMI! </text>
<text sub="clublinks" start="651.154" dur="0.833"> - Aranjeunna ditipu, bener? </text>
<text sub="clublinks" start="651.987" dur="1.053"> - Tempat nyumput kami saé saé. </text>
<text sub="clublinks" start="653.04" dur="2.02"> - Anjeun guys éta saé pisan. - Nya, kuring nempo anjeun nyumput. </text>
<text sub="clublinks" start="655.06" dur="0.833"> Éta sampurna. </text>
<text sub="clublinks" start="655.893" dur="1.717"> - Duh gusti, hatur nuhun! </text>
<text sub="clublinks" start="657.61" dur="1.26"> - Sareng kuring janten agul jukut. </text>
<text sub="clublinks" start="658.87" dur="1.96"> - Sadaya leres, éta anu nyumput sareng milarian tangtangan. </text>
<text sub="clublinks" start="660.83" dur="1.81"> Padamelan anu endah, nyumputkeun teras nyobian. </text>
<text sub="clublinks" start="662.64" dur="2.32"> Éta mangrupikeun kaulinan anu teu aya anu mencetak poin, </text>
<text sub="clublinks" start="664.96" dur="2.62"> teu aya anu kaleungitan angka, henteu dikaluarkeun angka. </text>
<text sub="clublinks" start="667.58" dur="1.25"> - Kuring kedah angkat nginum kanggo beurit kuring, oke? </text>
<text sub="clublinks" start="668.83" dur="1.47"> - Oh, kunaon? </text>
<text sub="clublinks" start="670.3" dur="0.833"> - Anjeunna haus! </text>
<text sub="clublinks" start="677.756" dur="1.444"> - [Spies lalaki] Dina cai? </text>
<text sub="clublinks" start="679.2" dur="1.38"> - Sok atuh, kuring terang naon anu urang lakukeun pikeun tangtangan salajengna. </text>
<text sub="clublinks" start="680.58" dur="0.93"> - Oh, anjeun? - Leres, naon? </text>
<text sub="clublinks" start="681.51" dur="2.009"> - Tangtangan anu terakhir, latihan royale perang. </text>
<text sub="clublinks" start="683.519" dur="1.55"> Kami bade ningali saha anu gaduh gerak ninja pangsaéna. </text>
<text sub="clublinks" start="685.069" dur="0.833"> - Ya Allah. - Pangalusna opat kameunangan? </text>
<text sub="clublinks" start="685.902" dur="2.267"> - Oke, pangsaéna, yep. Ngalakukeun éta sadayana dina gerak lambat. </text>
<text sub="clublinks" start="688.169" dur="1.984"> Sadayana langkung saé dina gerak lambat! </text>
<text sub="clublinks" start="690.153" dur="0.833"> - Leres, Ooh. </text>
<text sub="clublinks" start="690.986" dur="1"> Seueur! </text>
<text sub="clublinks" start="693.529" dur="0.833"> - Anjeun siap-siap? </text>
<text sub="clublinks" start="694.362" dur="0.833"> - Hééh! </text>
<text sub="clublinks" start="695.195" dur="1.178"> - Oke, hayu urang! </text>
<text sub="clublinks" start="698.37" dur="1.71"> - Perang latihan royale waktos! </text>
<text sub="clublinks" start="700.08" dur="1.42"> Kami bade ningali saha anu gaduh gerak ninja pangsaéna. </text>
<text sub="clublinks" start="701.5" dur="1.2"> Kuring bet anjeun henteu ningali abdi sumping, ngabalukarkeun </text>
<text sub="clublinks" start="702.7" dur="2.54"> hal ieu santai pisan, sareng saéna langsing. </text>
<text sub="clublinks" start="705.24" dur="0.833"> Abdi nyarios licin! </text>
<text sub="clublinks" start="706.073" dur="1.487"> Dupi anjeun kantos kantos </text>
<text sub="clublinks" start="707.56" dur="0.833"> dipigawé sapertos sapertos kitu? </text>
<text sub="clublinks" start="708.393" dur="0.833"> Atanapi, luncat sepakan? </text>
<text sub="clublinks" start="709.226" dur="1.104"> - Yeah. - Yeah. </text>
<text sub="clublinks" start="710.33" dur="1.66"> - Oké, urang badé ningali saha anu kagungan anu pangsaéna. </text>
<text sub="clublinks" start="711.99" dur="1.15"> Naha anjeun siap pikeun ieu? </text>
<text sub="clublinks" start="715.075" dur="1.141"> - Oke, hayu urang! </text>
<text sub="clublinks" start="716.216" dur="0.833"> Patempuran royale! </text>
<text sub="clublinks" start="717.049" dur="0.833"> - Leres, naha anjeun siap ngagaduhan papan skor anjeun? </text>
<text sub="clublinks" start="717.882" dur="1.865"> Nimbulkeun kami badé nyetak aranjeunna dumasar kana </text>
<text sub="clublinks" start="719.747" dur="0.833"> - Oke, guys! - Whoa! </text>
<text sub="clublinks" start="720.58" dur="0.833"> - Naon anu anjeun lakukeun? </text>
<text sub="clublinks" start="721.413" dur="0.833"> Kuring pikir anjeun ngan aya di dinya! </text>
<text sub="clublinks" start="722.246" dur="1.574"> - Leres, urang badé nangtoskeun ieu dina tilu cara anu béda. </text>
<text sub="clublinks" start="723.82" dur="2.283"> Laju, jangkungna, sareng ketangkasan. </text>
<text sub="clublinks" start="726.103" dur="0.833"> - Oké. </text>
<text sub="clublinks" start="726.936" dur="1.061"> - Oke, anjeun siap? </text>
<text sub="clublinks" start="727.997" dur="1.583"> - Saur, siap? </text>
<text sub="clublinks" start="733.89" dur="1.187"> - Bagus, saé, pasti aya sababaraha hawa di ditu. </text>
<text sub="clublinks" start="735.077" dur="2.033"> - Yep, yep, éta saé. - Naon panginten, </text>
<text sub="clublinks" start="737.11" dur="1.167"> Abdi damel ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="738.277" dur="2.01"> - Naon anu kuring lakukeun, eh? </text>
<text sub="clublinks" start="740.287" dur="0.833"> - Oh! </text>
<text sub="clublinks" start="741.12" dur="0.833"> - Oké! </text>
<text sub="clublinks" start="754.23" dur="1.07"> - Narik. - Leres, pikaresepeun. </text>
<text sub="clublinks" start="755.3" dur="1.8"> - Anjeun terang, pasti tiasa sambel batur kaluar. </text>
<text sub="clublinks" start="757.1" dur="0.97"> - Leres, sapertos, sigana anjeunna sapertos, </text>
<text sub="clublinks" start="758.07" dur="1.36"> hal nya sadayana sapertos, kuring bakal turun </text>
<text sub="clublinks" start="759.43" dur="1.37"> sareng cantut kana leg sareng anjeun terang kumaha- </text>
<text sub="clublinks" start="760.8" dur="1.36"> - [Agen S] Oh, nuhun, henteu, oke. </text>
<text sub="clublinks" start="762.16" dur="1.92"> Abdi badé nyetik kana éta, abdi bakal nyitak skor éta. </text>
<text sub="clublinks" start="764.08" dur="2.08"> - Sigana aranjeunna nuju ngalakukeun karate? </text>
<text sub="clublinks" start="766.16" dur="2.53"> Naha ieu sakuduna siga kaahlian ninja? </text>
<text sub="clublinks" start="768.69" dur="2.408"> Akibat kuring henteu nyangka salah sahijina gaduh latihan ninja. </text>
<text sub="clublinks" start="779.248" dur="2.087"> - Naha yén ninja, atanapi éta, sapertos, ballet? </text>
<text sub="clublinks" start="781.335" dur="2.225"> - [Agen Urang Sunda] Éta anggun. - Anggun pisan. </text>
<text sub="clublinks" start="783.56" dur="1.13"> - Oke, kuring terang naon anu kuring lakukeun. </text>
<text sub="clublinks" start="784.69" dur="1.21"> - Oke, Baby Bear Rat, anjeun bakal ngarasa </text>
<text sub="clublinks" start="785.9" dur="2.603"> nabrak saeutik, tapi entong hariwang, sadayana teu kunanaon. </text>
<text sub="clublinks" start="794.451" dur="0.833"> - Henteu kunanaon? </text>
<text sub="clublinks" start="795.284" dur="1.236"> - Naha anjeun terang kumaha anjeunna ngajagi éta? </text>
<text sub="clublinks" start="796.52" dur="1.633"> - Éta tinggi, aya jangkungna didinya. </text>
<text sub="clublinks" start="798.153" dur="2.407"> Terus, sapertos, handap. - Éta sapertos, nuhun, bom. </text>
<text sub="clublinks" start="800.56" dur="1.05"> Anjeun peryogi panyalindungan upami anjeun badé </text>
<text sub="clublinks" start="801.61" dur="1.46"> janten sobat dalitna, anjeun terang? </text>
<text sub="clublinks" start="803.07" dur="1.42"> - leres, nuhun, pasti. </text>
<text sub="clublinks" start="804.49" dur="1.3"> - Eh, telepon mana? </text>
<text sub="clublinks" start="805.79" dur="1.935"> Naha abdi ngantunkeun telepon abdi ka ditu? </text>
<text sub="clublinks" start="813.828" dur="0.833"> - Hi-yah! </text>
<text sub="clublinks" start="816.6" dur="2.495"> - Aduh, anjeunna sareng boop sakedik, teras kachow </text>
<text sub="clublinks" start="819.095" dur="1.041"> nalika anjeunna mendarat, yeuh? </text>
<text sub="clublinks" start="820.136" dur="1.458"> - Yeah, nuhun, nuhun. - Éta saé! </text>
<text sub="clublinks" start="821.594" dur="1.666"> - Anjeun terang teu? Abdi rada gering di Tesla ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="823.26" dur="2.071"> Abdi ngaraos sakuduna kuring nyarios </text>
<text sub="clublinks" start="825.331" dur="0.849"> saha anu bade sahabat abdi </text>
<text sub="clublinks" start="826.18" dur="1.74"> sabab éta réncang kuring paling saé, sareng Mat </text>
<text sub="clublinks" start="827.92" dur="1.41"> lakukeun tantangan anu paling hese </text>
<text sub="clublinks" start="829.33" dur="1.2"> janten abdi angkat kaluar dinya. </text>
<text sub="clublinks" start="830.53" dur="1.18"> - Sagala, éta saé. </text>
<text sub="clublinks" start="831.71" dur="0.833"> Hatur nuhun, awéwé. </text>
<text sub="clublinks" start="832.543" dur="0.907"> - Halo? </text>
<text sub="clublinks" start="833.45" dur="1.57"> Anjeun hilap hilap, kuring aya di Tesla. </text>
<text sub="clublinks" start="835.02" dur="1.052"> - Oh muhun! - Oh muhun! </text>
<text sub="clublinks" start="836.072" dur="0.833"> - Seueur anu hilap anjeun. </text>
<text sub="clublinks" start="836.905" dur="1.382"> - Oke, nuhun, sareng kuring henteu gaduh telepon, jadina. </text>
<text sub="clublinks" start="838.287" dur="1.399"> - Oh! - Oh! </text>
<text sub="clublinks" start="839.686" dur="0.833"> - Éta pisan senang. </text>
<text sub="clublinks" start="840.519" dur="3.541"> - Waktu sampurna, urang badé masihan skor ahir. </text>
<text sub="clublinks" start="844.06" dur="2.81"> Saha anu teraskeun sareng anu bakal aya </text>
<text sub="clublinks" start="846.87" dur="2.04"> ngaleungitkeun? - Ngaleungitkeun? </text>
<text sub="clublinks" start="848.91" dur="3.217"> - Abdi badé ngungkabkeun ieu, tilu, dua, hiji. </text>
<text sub="clublinks" start="853.579" dur="1.167"> - Whoa! - Whoa! </text>
<text sub="clublinks" start="855.667" dur="1.75"> - 13, 13, 10, 13, 13. </text>
<text sub="clublinks" start="859.918" dur="0.833"> Éta hartosna anjeun kaluar. </text>
<text sub="clublinks" start="860.751" dur="0.875"> - Naon? </text>
<text sub="clublinks" start="861.626" dur="0.833"> Ka dirina? </text>
<text sub="clublinks" start="862.459" dur="1.825"> Anjeunna mancur ka taneuh! </text>
<text sub="clublinks" start="864.284" dur="5"> Kalayan anggota jagal anjeun, dimana-mana aya malaikat! </text>
<text sub="clublinks" start="869.367" dur="3.613"> Anjeun sareng beas beurit anjeun teu aya anu resep! </text>
<text sub="clublinks" start="872.98" dur="1.14"> Anjeun! </text>
<text sub="clublinks" start="874.12" dur="1.3"> Anjeun kasép, urang meunang. </text>
<text sub="clublinks" start="875.42" dur="0.833"> Urang meunang. </text>
<text sub="clublinks" start="882.77" dur="2.063"> - Kuring ngarasa kawas kuring sono pisan? </text>
<text sub="clublinks" start="884.833" dur="2.816"> - Kuring henteu terang naon éta. - Eh? </text>
<text sub="clublinks" start="887.649" dur="1.853"> - Abdi ngaraos, hey! </text>
<text sub="clublinks" start="889.502" dur="2.098"> - Anjeunna masih kénéh, anjeunna masih ngurilingan. </text>
<text sub="clublinks" start="891.6" dur="0.929"> - Uih deui! </text>
<text sub="clublinks" start="892.529" dur="3.738"> - Ieu anu anjeun tingali! </text>
<text sub="clublinks" start="896.267" dur="0.833"> - [Rebecca] Whoa. </text>
<text sub="clublinks" start="897.1" dur="0.833"> - [Agén S] Candak awan saré! </text>
<text sub="clublinks" start="897.933" dur="0.833"> - Tapi kuring resep resep rambutna! </text>
<text sub="clublinks" start="898.766" dur="1.983"> Ieu leres-leres lucu, tapi anjeunna gelo! </text>
<text sub="clublinks" start="900.749" dur="0.985"> - Anjeunna gélo! - Wah! </text>
<text sub="clublinks" start="901.734" dur="0.833"> - Oké. </text>
<text sub="clublinks" start="902.567" dur="1.989"> - Jujur, anjeunna jenis ngingetkeun kuring, siga pahlawan beureum. </text>
<text sub="clublinks" start="904.556" dur="1.594"> - Upami kuring henteu tiasa bogoh, teu aya anu pasti. </text>
<text sub="clublinks" start="906.15" dur="2.717"> Sadaya ieu milik abdi, teu aya anu tuang. </text>
<text sub="clublinks" start="908.867" dur="1.781"> - Gaduh sakedik. - Naha anjeun émut? </text>
<text sub="clublinks" start="910.648" dur="2.082"> Abdi sapertos, kacangan. - Dina mangsa éta pertandingan? </text>
<text sub="clublinks" start="912.73" dur="1.1"> - Sok atuh? </text>
<text sub="clublinks" start="913.83" dur="1.62"> Naha ngabahekeun cai dina ieu atanapi naon waé, </text>
<text sub="clublinks" start="915.45" dur="1.9"> ngabalukarkeun lepat sareng telepon kuring. </text>